JUNIOR_HARRAZ_UMI_SYAHIDAH
(@syahidah_official)

332 posts

344 followers

388 followings

Rezeki Allah tak siapa yg tahu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‰ HopefullBecomePhotography merantau.sheffield ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ [HOPEALLAHALLOWSMEGOTHERE] 21 august 7 Jan

Stories and Highlights posted by syahidah_official

Photos and Videos posted by syahidah_official

SHAA
(@syahidah_official)

1 Day 23 Hours Ago

BIAR MEMORY KEKAL DALAM NI ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Comel nyee. ๐Ÿ˜ TQ HAPPY BORNDAY TO ME 14.10.19 EHEEE #bestfriendgoals #bestie #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

3 Days 13 Hours Ago

๐Ÿคฃ Sorry guys indah kabar dari rupe aku rasa time edit tak jadi cmni ๐Ÿคฃ DUNNO WHAT HAPPEN HERE ๐Ÿ˜… Aku edit sebab rindu, dekat 2 ketul kesayangan aku ni ๐Ÿ˜‚ Asal Plan nk holiday je mesti aku yang buat hal ๐Ÿ˜ Biasa laa sebab aku jaUh Aku dekat di hati korang je . Apa2 thanks to 2 Ketul ni. ๐Ÿ˜‰ Baik Buruk Korang Aku tak kesah Janji korang ada dengan aku . NAK BERKAWAN BUKAN SENANG NAK KENAL ORANG BARU BUKAN SENANG. ๐Ÿ˜Š satu benda je nak pesan jangan sesekali luke kan hati kawan2 no matter of what dia buat ko. cuba simpan dulu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ Happy 2 years Knowing you guys @farahsamm @itsmy91 . Banyak Benda Aku hadap dan lalui mase bersama korang ๐Ÿ˜˜ Love you So much ๐Ÿ˜˜ Birthday Farah tak lama dah tu @itsmy91 ada plan apa2 tak ? ๐Ÿ˜ #bestfriendgoals #bestie #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

6 Days 18 Hours Ago

' Being busy is better than Being Bored. Bored left a long time Ago. Busy Is Always around for me. '' ๐Ÿค” #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

13 Days 22 Hours Ago

You can let your smile change people but I dont let people change your smile . ๐Ÿ˜Š #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

24 Days 19 Hours Ago

focus on your job . ! have fun with your life too ! Stop creating a stupid moment too ! โœŒ๏ธโœŒ๏ธโœŒ๏ธ Lunch time ๐Ÿ˜‹ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

24 Days 24 Hours Ago

Morning world ๐Ÿ™ˆ kadang2 kan tak salah nak persoal ๐Ÿ˜Š tapi dalam diam jawapan tu datang โœŒ๏ธ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

25 Days 9 Hours Ago

@repost @christy be alright๐ŸŒ™ - And my friend said I know you love her, but it's over, mate It doesn't matter, put the phone away It's never easy to walk away, let her go It'll be okay It's gonna hurt for a bit of time So bottoms up, let's forget tonight You'll find another and you'll be just fine Let her go - A really meaningful songโœจ #bealright #deanlewis #bealrightcover #cover

SHAA
(@syahidah_official)

25 Days 19 Hours Ago

' I keep thinking of the times I spent with you When I walk, walk without you, I think of you Traces of you that remain in each corner of my room I burn them up without a sound Goodbye now, goodbye for real, leave me Forget all the times we spent together Goodbye now, goodbye for real, leave me I call you again several times but I canโ€™t figure you out Goodbye now ' Ailee_GoodByeNow #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

27 Days 16 Hours Ago

Akan ku kenang sampai akhir hayat ku. dan biar gambar saja yang berbicara ๐Ÿ˜Š salam petang semua. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-09-10 17:45:20

Morning. Setiap tempat dan sudut ada rahsia nye.. @farahsamm @itsmy91 @syahz_syah datang sini nti lepak sini ea ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Ž breakfast atas air ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-09-04 10:03:07

I can't believe I never felt so mad in love I know there's nothing that could stay the same with time but you have filled my life with joy and good things If you tell me you're in love and you want to get me Let me know, tell me please baby whatever you say I will love ( Ailee - Im in Love ) ๐ŸŽถ bile dgr Lagu ni aku rindu memori yg aku cipta di UK ๐Ÿ˜ Goodnight wolrd ๐Ÿ˜˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-09-04 02:37:19

Still can't move on lagi dengan tempT ni ๐Ÿ˜ so so beautiful place. Kalau orang tu datang Boleh tak nak create moment dengan dia kat sini ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜œ ( ssshhh jangan kecam saya) #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-09-01 23:34:09

kadang2 Allah merumitkan sesuatu keadaan sebab dia nak uji samda kita boleh sabar atau tidak. Tapi aku banyak benda yang aku kena belajar lagi. ๐Ÿ˜Š salah satu nye adalah fahami keburukan dan kebaikan seseorang dan buang semua ego yang ada . #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-29 02:45:16

Dengan sesiapa pun kita berkawan, Jangan merendahkan kelemahan seseorang ๐Ÿ˜Š apa yang dia buat sokong even benda tu salah cuba nasihat dengan cara profesional ๐Ÿ˜Š setiap orang ada cara sendiri janji jangan sakitkan hati sesama sendiri ๐Ÿ˜‰ Salam asar daripada saya ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8