NERA PlantBooster by EdinaFarm
(@neraplantbooster)

neraplantbooster hasn't posted story on Instagram in 24h.

Photos and Videos posted by neraplantbooster

We are on the road again..!!! 🚙💨 . . Road Tour bahagian Selatan sudah bermula. Jumpa kami dari 18 hingga 22 September di lokasi-lokasi terpilih sekitar Johor . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah #jomtanamsendiri #johor #johorevent

Selamat Hari Malaysia! Semoga keharmonian dan kesejahteraan negara kita dipelihara selamanya 🇲🇾 . . Sempena dengan Hari Malaysia, Nera Plant Booster mengadakan promosi berikut: . Beli 1 Percuma 250ml Beli 2 Percuma 500ml . . Promo sah sehingga 11.59pm 22 September 2019 . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #jomtanamsendiri #harimalaysia #selamatharimalaysia #16september

#testimoninera . Pak choy terlajak sihat..sampai tak muat dalam frame 😅 . Macam tanam dalam tanah kan? Gemok-gemok macamni tapi hidroponik rupanya. Kalau sepokok pun nak dekat 200g makan ni je pun dah kenyang 🙈 . . DM admin sekarang untuk tahu cara-cara menggunakan Nera Plant Booster bagi tanaman hidroponik anda . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #hidroponik #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #hidroponikmalaysia

Nera Plant Booster memang sesuai untuk semua jenis tanaman dalam apa jua keadaan - dalam pasu, dalam tanah, polibeg, hidroponik pun boleh! . . Ni contoh customer Nera yang mengaplikasikan untuk sayuran hidroponik. Campur terus Nera Plant Booster dalam tangki baja dan untuk lebih OOMPH, gabungkan sekali dengan teknik semburan . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #hidroponik #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #hidroponikmalaysia

Nak sayur sihat, gemuk dan lagi lebar daripada muka? 🙈 . . Cubalah Nera Plant Booster dan lihat sendiri perubahan pada tanaman anda seawal satu minggu . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

#testimoninera . . Pokok cili mercikkk lepas guna Nera Plant Booster 🌶💥 . . Jangan risau jika tidak pasti tentang sukatan & cara penggunaan, kami ada sertakan sekali pada botol dan admin juga boleh guide . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah #jomtanamsendiri

Tahukah anda, Nera Plant Booster bukan baja? . Sebaliknya, produk kami digunakan selepas aplikasi baja untuk “boost”kan lagi prestasinya agar hasil tanaman berlipat ganda. . Kenali Nera Plant Booster dengan lebih dekat melalui 5 fakta berikut:- . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

#testimoninera . . Baru sembur sekali terus berbunga? 😱 . Dah letak baja biji berbulan tapi tak ada kesan. Spray Nera Plant Booster sekali je pokok terus berbunga! . Selain menyihatkan tanaman anda, plant booster kami juga akan membantu tanaman anda menyerap nutrien dari baja dengan lebih efektif . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

🥬🍊🌺 TINGKATKAN HASIL TANAMAN ANDA SEBANYAK 40%!! 🌺🍊🥬 . Cepatkan pertumbuhan & tingkatkan daya tahan semua tanaman anda sekarang! . Nera Plant Booster by Edina Farm adalah penggalak & penguat tanaman yang diperbuat daripada 100% bahan semulajadi. . Kebaikan Nera Plant Booster: . ✅ 100% organik ✅ Sesuai untuk semua jenis tanaman ✅Tingkatkan ketahanan penyakit tanaman ✅ Kurangkan penggunaan baja ✅ Boleh digunakan dalam pembuatan kompos / bokashi . . .

NERA Plant Booster