Edit & Art Account
(@_.nyuu_chanz._)

Stories and Highlights posted by _.nyuu_chanz._

Photos and Videos posted by _.nyuu_chanz._

Gift for mah favourite editor :"3 Edit by: me Time taken: 2 : 39 For: @_.misaki.izumi Hope you like it!!!! - - - - - Tags: #gacha #gachalunime #gachaworld #gachacommunity #gachalife #lunime #ibispaintx #edit #art #gachagirl #gachaverse #update #nyuu_editz #nyuuchanz #gachaoc

Kehabisan ide background :v Dasar aku- Edit by: me Time: 2 : 28 Edit trade with @indonaya_.editz . . . . . Hope you like it ≧ω≦ #gacha #gachacommunity #gachaverse #gachalife2 #gachagirl #gachalife #gachaeditz #gachaworld #gachalunime #lunime #nyuu_editz #gachameme

Edit trade with @its.gayatri_033 Akhernya kelar juga :'v Time taken: 2 : 47 Sorry i'm so lazy- . . . . . Hope you like it! ≧ω≦ #gacha #ibispaintx #edit #gachaverse #gachaindo #gachaeditz #nyuuchanz #nyuu_editz #gachalife #gachacommunity #gachaeditor #gachalife2 #gachameme #gachaoc #gachaworld

" Smile! :') " Req edit done Edit by : Me Time taken : 1 : 48 . . . . . Hope u like it! #gacha #edit #gachalife #gachaverse #gachaeditor #editor #pro #noob #lazy #gachalife2 #gachacommunity #gachalifeedits #gachalifeedit #ibispaintx #medibangpaint

Idk because i'm bored :^ Joining collab Just simple edit :v #keystarscollab @keysa_bluppy . . #collab #simple #edit #lazy #bored #gachalife #gachaverse #gacha #gachagirl #gachacommunity #gachalife2 #girls

" Hello there! " Joining contest U3U Edit by: me :3 Time: 4 : 05 #matchacon500 @_.matcha_arts._ . . . . . Hope you all like this!!! O(≧▽≦)O #gachaedit #gachalife #gachaverse #gacha #gachacommunity #gachaindo #girl #contest #etiys #lazy #lol #idk #nyuuchanz #nyuueditz

ET with @mochika_artzchan Time taken: 1 : 17 Btw, dia minta lineart doang yak jadi jangan nanya kok lineart doang :v Edit by: Me :3 . . . . . Hope you like it! o(〃^▽^〃)o #gacha #gachalife #gachacommunity #gachaverse #gachaindo #gachagirl #gachalineart #edittrade #girl #lazy #boy #draw #art #lineart

Yap this is my oc ≥3≤ Hope you all like it! (。・ω・。) #nyuu_oc #collabglmmwithcaca

50 likes and 100 comments, I will tu tutorial shade hair ;"v Moga gak nyampe- Amin...... Share if you wanna tutor shade hair :'> #shit #post #tutor?

@kekerere_chan \\\ #krraffle Wish me luck! ≧ω≦💞💞💞💓💕❣️ #just #shit #post

Joining contest! ^ω^ Sorry i'm so lazy for shade :v Edit by: Me >:"3 Time taken: 03:30 @gacha_aisyah_ ||||| #twinzcontestuwu Wish me luck! OwO ≧ω≦ . . . . . #gacha #gachaindo #gachalife #gachacommunity #gachaverse #gachalife2 #life #real #nyuuchanz #nyuueditz #lazy #lol #bad #today #tomorrow #blue #gachagirl #girl #boy #love

Edisi gabutz (*´∇`*) Ku adakan Edit Your Friends In Your Style!!!! (( CLOSED )) . . Rules: - Like post ini - Follow akun ini - Komen "🎈" . . . *Edit : Yang terpilih mohon kirim oc nya dengan background putih Dan yang tidak terpilih mohon jangan berkecil hati :') @lanaya_chanz @micel.art @els.sibear . . . Moga beruntung!!! ✨✨✨ \ (( O w O )) / #gacha #gachalife #gachaindo #gachaverse #gachacommunity

Heyo! OwO (( OPEN!! )) . . . . . Heyo jadi hari ini aku mau buka req! . . Rules: . . - Wajib follow akun ini . . - Kirimkan oc mu dengan background putih . . - Oc nya jangan ribet . . - Tidak menggunakan bayangan . . - Tidak menggunakan nama . . - Pakai hashtag #nyuu_reqplz . . - Jangan dm untuk req ok?! . . . . . Edit: Harap menunggu jika req anda belum saya selesaikan . . . . . Ok semoga kamu beruntung! ≧ω≦ #gacha #gachaeditz #request #gachaverse #gachareq #gachaindo #gachacommunity #community #indo #bored #lazy #lunime #lunimegames #luni #gachalife2 #nyuuchanz #gachalunime #life #girl #boy

Edit special 2,3K followers done! Maap kalo nunggu nya lamaaaaa banget :v Edit by: me Time: - For: @chocolate_chiko Edit done (5/5) & bonus (0/1) . . . . . Hope you like it! UvU #gacha #gachalife #gachaindo #indonesia #english #ibispaintx #gachaeditz #gachaverse #edit #girl #red #black #angel #hair

Congrats for the winner! Maap yang kalah ya.... . . . Juara 1: @dapotatoowo._ Juara 2: @gacha_teresa Juara 3: @draws.by.edits Juara 4: @raditya_mrpxzz Juara 5: @mitsuki._.sally . . . Gift: Juara 1: Spamlike 15 post, pm, art chibi full body, gacha edit full body, & bonus edit random full body Juara 2: Spamlike 15 post, pm, art chibi half body, & bonus edit random full body Juara 3: Spamlike 10 post, pm, art chibi half body, & bonus edit random head Juara 4: Spamlike 7 post, pm, & bonus edit random hair (2) Juara 5: Spamlike 5 post, pm, & bonus edit random hair Maap kalo hadiah nya kurang menarik :v