#whiteheads

28,789 posts tagged with #whiteheads

Photos and Videos about #whiteheads

Is it award season already? Well, at Rodan + Fields it is! Our acne-fighting Spotless Regimen just took home an Allure 2019 Best of Beauty Breakthrough Award. Why did it win over top beauty pros in 2019? Find out here: http://bit.ly/304tpRn ***************************** #acne #acnefighter #awardwinner #acnehelp #acneskincare #faceacne #backacne #instaskin #instaface # pimples #skincare #blackheads #pimplepopper #pimplepopping #whiteheads #acnetreatment #blackhead #cyst #skin #beauty #zit #clearskin #makeup #pimplepoppers #pimplepop #pimplesremover #blackheadremover #whitehead #oilyskin

KEBAIKAN AVOCADO UNTUK KULIT ! 🥑 . . Pelbagai khasiat kita boleh dapat dari buah avocado ni untuk diri kita, antaranya: 1. Penjagaan kulit Minyak avocado berfungsi untuk suburkan kulit dan menambahkan seri pada kulit. Secara tak langsung merawat penyakit kulit korang macam kemerahan dan kegatalan kulit tau. 🤗 2. Agen anti penuaan Avocado adalah agen anti penuaan semula jadi sebab mengandungi antioksida yang tinggi . 3. Tingkatkan sistem imunisasi Antioksida dalam avocado juga mampu tingkatkan sistem imunisasi badan korang. So lepas ni makin jarangla korang jatuh sakit kan? 4. Galakkan kesihatan mata Avocado ni sumber lutein karotenoid yang bagus untuk mata daripada diserang katarak. 5. Sumber vitamin Mengandungi vitamin A, B, C dan E yang secara tak langsung mengekalkan kesihatan tubuh korang. . Selain tu jugak, korang bleh dapatkan khasiat buah avocado dalam #dianzmasknmoist tau! . Dengan Moisturizer dalam pek #dianzmasknmoist sangat sesuai untuk korang kekalkan kelembutan dan kehalusan kulit korang lepas cabut whitehead. . Mantap kan #dianzmasknmoist ?? 😎 . Follow @azy.rahim . Nak cuba boleh DM | wasap 011-56843600 | tekan link di bio untuk details www.wasap.my/601156843600/dmm . . #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzsemilipsmatte #vitaminc #blackheadextraction #blackheadmask #blackheadsremover #blackheadwhitehead #whiteheadsremover #whitehead #flawless #jerawat #whiteheads #agentdianz #dropshipwanted #agentwanted #dianzmaskpurple #coddianz #peloles #putihmelepak #whiteheads #codkemasik #codkemasek #codkemaman #codkertih #codkeramat #codkualaterengganu #codkerteh #mesramall #codpaka

SOS MULTIVITAMINS+ Winning multiple accolades as the BEST FUSS FREE skincare in the industry, SCIENCE ON SKIN brings doctor grade skincare to the busy urbanites. MULTIVITAMINS+ for clearer, firmer, brighter skin in a remarkable few days. Containing Vitamins A, C, E, Provitamin B5, Arbutin, Sodium Hyaluronate, proprietary stem cells and many more, to give you that healthy radiance and irresistible glow. 1) Brightens and illuminates skin 2) Reduces fine lines and wrinkles 3) Suppresses melanin production 4) Lighten pigment spots 5) Evens skin tone and texture #multivitamins #acne #allinon #fussfree #skincare #watsonssingapore #blemishes #whiteheads #blackheads #pore #sebum #finelines #wrinkles #collagen #peptides #stemcells

got some new pimples, started a new job and got 3 new yoga classes so i have been very busy, my good habits i had built up fell off a little bit. but im going to work on getting back on track! . . for now im just over here feeling like a cute acne babe. Also i had showered and washed my face but did not wash off my eye makeup as well as normal, hence the slight sparkles around my eyes. . . also one thing i want to work on-stop picking at pimples. it is such a bad habit but i always do it, i know its bad so maybe by putting in this post i will be better at it! what is your worst habit? . . . #acne #pimples #acnebabe #whiteheads #redfreckles #acnepositivity #acnecommunity #acneproblems #acnehabits #badhabits #acnejourney #acnetips #cutie #freethepimple #nomakeup #acneiscute #acneisnormal #acneisbeautiful #undesirablesofinstagram

SOS Acne+ by Science On Skin, award-winning acne product since it started. Formulated specifically for whiteheads, blackheads, acne and other pore issues, you can expect reduced blemishes and refined pores in 3 days. Special dual chamber airless dispenser for both short term relief and long term control. 1) Refines pores 2) Reduced blackheads and whiteheads 3) Reduces excess sebum 4) Relieves irritation and inflammation 6) Clears infected pores 6) Reduces acne scars #aspirewithfablife #fablifexsos #singapore #sgbeauty #doctorschoice #beautysecret #igsg #beautyblogs #igsgbeauty #cleanser #facialserum #skincaresg #skincareroutine #acnefree #skincareproducts #acne #allinon #fussfree #skincare #blemishes #whiteheads #blackheads #pore #sebum

Collagen Powder Shaklee ni power dia macam roket tau. Kesan dia sangat cepat . Ada yang makan 7 sachet je dah nampak kesan. Tu belum makan 7 box 😊 . BEST nya bila consume COLLAGEN POWDER ni ⤵️ . • Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan • Kulit lebih moist and glowing naturally • Jerawat susah nak tumbuh • Jerawat cepat kecut • Parut cepat hilang • Pori muka lebih kecil • Kulit nampak smooth • #blackheads & #whiteheads kurang • Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh • Kulit lebih anjal • Kedutan kurang • Eyebag berkurangan . Best ke best?😍 . . Dapatkan segera dgn Harga Super Jimat! 🔥 . . . For fast respon klik link ⬇️⬇️⬇️⬇️ www.wasap.my/60199465306/nakordershaklee . Shafiqah Abdullah Shaklee Business Leader 019-946.53.06 . #shakleeshahalam #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeselangot #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #kurussihat #sihat #leadership #cantik #putih #sales #jerawathilang

Collagen Powder Shaklee ni power dia macam roket tau. Kesan dia sangat cepat . Ada yang makan 7 sachet je dah nampak kesan. Tu belum makan 7 box 😊 . BEST nya bila consume COLLAGEN POWDER ni ⤵️ . • Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan • Kulit lebih moist and glowing naturally • Jerawat susah nak tumbuh • Jerawat cepat kecut • Parut cepat hilang • Pori muka lebih kecil • Kulit nampak smooth • #blackheads & #whiteheads kurang • Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh • Kulit lebih anjal • Kedutan kurang • Eyebag berkurangan . Best ke best?😍 . . Dapatkan segera dgn Harga Super Jimat! 🔥 . . . For fast respon klik link ⬇️⬇️⬇️⬇️ www.wasap.my/60199465306/nakordershaklee . Shafiqah Abdullah Shaklee Business Leader 019-946.53.06 . #shakleeshahalam #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeselangot #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #kurussihat #sihat #leadership #cantik #putih #sales #jerawathilang

Collagen Powder Shaklee ni power dia macam roket tau. Kesan dia sangat cepat . Ada yang makan 7 sachet je dah nampak kesan. Tu belum makan 7 box 😊 . BEST nya bila consume COLLAGEN POWDER ni ⤵️ . • Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan • Kulit lebih moist and glowing naturally • Jerawat susah nak tumbuh • Jerawat cepat kecut • Parut cepat hilang • Pori muka lebih kecil • Kulit nampak smooth • #blackheads & #whiteheads kurang • Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh • Kulit lebih anjal • Kedutan kurang • Eyebag berkurangan . Best ke best?😍 . . Dapatkan segera dgn Harga Super Jimat! 🔥 . . . For fast respon klik link ⬇️⬇️⬇️⬇️ www.wasap.my/60199465306/nakordershaklee . Shafiqah Abdullah Shaklee Business Leader 019-946.53.06 . #shakleeshahalam #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeselangot #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #kurussihat #sihat #leadership #cantik #putih #sales #jerawathilang

Ini lah produk skincare yang Miera gunakan dekat pelanggan2 kesayangan tau. Tiada bahan kimia, atau terlarang. . Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel. . 4 Aksi Anti Penuaan . Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. . Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. . Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. . Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. . Diperkaya oleh . Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida. . Menjana semula kolagen. . Melindungi kolagen daripada degradasi. . Proses penuaan kronologi diperlahankan. . Jom book facial dengan @beautyspa.bymiera . #facialservices #facialhomeservice #facialmassage #facialmelakamurah #facialmurahmelaka #facialspa #facialcare #spa #spabergerak #spabergerakmelaka #spabergerakmuslimah #homespa #mobilespa #mobilespamalaysia #mobilespamelaka #spamurah #glowingskin #vshapeface #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval #kulitkusam

Semangat pagi akan membuat anda bahagia sepanjang hari. Bagaimanapun ia akan menjadi lebih baik jika anda memulakan hari anda dengan semangat. Anda mesti lebih teruja jika wajah anda bersih setiap hari. Kerana anda akan lebih yakin apabila berhadapan dengan orang ramai. . Sekiranya anda ingin mempunyai muka yang bersih, janganlah malas untuk menjaganya. Untuk mendapatkan wajah yang sentiasa bersih dan sihat gunalah pencuci wajah yang diekstrak dari 100% bahan semulajadi. Kami yakin wajah anda lebih berseri-seri setiap hari. . #cleansinggel #showergel #skincare #healthyskin #medicatedsoap #eczema #psoriasis #pimples #jerawat #jeragat #blackheads #whiteheads #oilyskin #aloevera #cinnamon #coconutoil #oliveoil

Ramai jugak yang tanya apa yang perlu kita apply first on our skin yea..🤔 Before this, ada share pasal ni tapi maybe ada yang tak perasan posting tu so, nak share lagi. 😊 Menurut pakar dermatologist & dermatologic surgeon, Dr. Heather Rogers, penggunaan produk penjagaan kulit dalam turutan yang betul adalah penting bagi memastikan kulit anda mendapat manfaat penuh dari setiap produk.😊 Peraturan mudah untuk diikuti adalah apply your products with the thinnest consistency to thickest, or from liquid to oil. In general, think thin-to-thick, korang perlu terlebih dahulu menggunakan produk dengan bahan-bahan yang paling penting meresap ke dalam kulit (like antioxidants in serums) dan finish dengan produk yang perlu berada di atas kulit (like emollients and humectants in moisturizers). However,remember that you are unique and that nobody else has your skin. No matter what people say, it’s important to find what works for you and to always be kind to your skin.❤ #bluebelltips . . 📦📦POSTAGE📦📦 . 📮SEMENANJUNG: RM8 📮SABAH DAN SARAWAK: RM12 . ✔ Lulus KKM ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL ✔ Persijilan HALAL JAKIM ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural ✔️ Produk bumiputera . . Whatsapp segera:- ( https://wa.me/601133485468 ) . (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊) . . ⛔️Note⛔️ DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam . . #bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia

. Semangat pagi akan membuat anda bahagia sepanjang hari. Bagaimanapun ia akan menjadi lebih baik jika anda memulakan hari anda dengan semangat. Anda mesti lebih teruja jika wajah anda bersih setiap hari. Kerana anda akan lebih yakin apabila berhadapan dengan orang ramai. . Sekiranya anda ingin mempunyai muka yang bersih, janganlah malas untuk menjaganya. Untuk mendapatkan wajah yang sentiasa bersih dan sihat gunalah pencuci wajah yang diekstrak dari 100% bahan semulajadi. Kami yakin wajah anda lebih berseri-seri setiap hari. . #cleansinggel #showergel #skincare #healthyskin #medicatedsoap #eczema #psoriasis #pimples #jerawat #jeragat #blackheads #whiteheads #oilyskin #aloevera #cinnamon #coconutoil #oliveoil

👉 Repost: @drdanstraka⁠ . . .⁠ I have said it many times before but if a patient is willing to put in the downtime, ablative laser resurfacing is an incredibly powerful tool for skin rejuvenation on so many levels.⁠ .⁠ This patient had customized resurfacing to tackle many issues including fine lines, deep wrinkles, pigmentation, old scars, and enlarged pores, just to name a few. By adding PRP (platelet rich plasma) and the post-laser cellulose mask she boosts collagen production and hastens healing and recovery.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #skinresurfacing #skintightening #skincare #laser #acne #antiaging #melasma #hyperpigmentation #dryskin #pimples #backacne #skinproblems #oldacnescars #unevenskintone #acnebreakouts #darkspots #pimplemarks #icepickscars #boxscars #rejuvenate #rollingscars #blackheads #darkundereyes #roughskin #whiteheads #wrinkles #finelines #goals #best #dermcollective

Feedback cust 🌸 Ubat Breakout 💋 . Jerawat habis kecut , whitehead pun berkurang 😍 kesan sgt pantas . Bukan skincare yer 😘 . http://www.wasap.my/601117871493 #ubatbreakouts #ubatkulitbreakout #ubatrawatkulit #krimsapu #bukanskincare #produkterbaik #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawatparah #ruam #bintikmerah #whiteheads #liangpori #membaikikulit #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysia #bazarmurah #krimajaib #kulitsihat

Fungsi ubat breakout 🌸 👉 merawat kulit 👉membaiki semula kulit yg rosak 👉 mengecutkan jerawat sepantas 24jam 👉 menghilangkan ruam 👉 menghilangkan bintik merah 👉 menghilangkan butir air 👉 merawat penyakit kudis . Ubat doktor 👏 krim ajaib terbaik no.1 . http://www.wasap.my/601117871493 #ubatbreakouts #ubatkulitbreakout #ubatrawatkulit #krimsapu #bukanskincare #produkterbaik #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawatparah #ruam #bintikmerah #whiteheads #liangpori #membaikikulit #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysia #bazarmurah #krimajaib #kulitsihat

“It’s like a mini vacuum for your face and very powerful. Love how well it works! Thanks!” - Kyla

Pop it, pop it real good! Don’t tell me these videos aren’t satisfying #acne #sebum #whiteheads #blackheads #facial #esthetician #medspa #extractions #popit #cleansing

Dermal Infusion Did you know you can customize your facial how ever you want? On my beautiful patient here, we combined a Dermal Infusion with an Oxygenating Facial finishing off with a Jelly Mask🧖🏻‍♀️ If you are unsure what you want in a facial, don’t worry! I customize a facial to suite each individual’s needs💖 ————————————————————————— #skincare #skincaretips #acne #acnefacial #blackheads #whiteheads #cysticacne #facial #medspa #spa #spaday #selfcare #exfoliate #extract #plasticsurgery

We would say we are like magicians to some extend, because we can improve your skin, your mood and self-esteem. However, no magic would happen without your effort. . You cannot expect a miracle after one treatment or a week of your home-care regimen. Everything will happen, but you have to be compliant with all our recommendations. . . . . . . . . . . #skincarenyc #acnetreatmentnyc #pimples #acne #whiteheads #blackheads #acnetreatment #acnescars #beforeandafter #scarring #skin #косметология #акне #лечениеакне #blemishes #hormonalacne #acneclear #acneprone #adultacne #laser #pcos #lasertreatments #ledtreatment #lasertreatment #chemicalpeel #microneedling #acnescars #acne #treatacne

Have you had a HydraFacial yet?! This video helps to explain each step in the clinical style facial! The process is non invasive, painless, and has no downtime! What are you waiting for get the best skin of your life today! 🧖🏼‍♀️Book now link in bio 🧖🏼‍♀️ . . . . . . . . . #hydrafacial #hydrafacialmd #hydrafacials #skincare #skinhealth #skintreatment #salon #njsalons #njsalon #njskin #njskincare #njfacials #facial #facials #njskin #njskinhealth #njbride #njbeauty #njspa #skintreatment #antiaging #antiacne #blackheadremoval #drpimplepopper #blackheads #whiteheads #whiteheadremoval #oddlysatisfying #satisfying

Calling all #sunlesstan owners, spas, studios and salons!!! We’re blowing out our black foam sticky feet for $0.50/per pair and comes in a group of 25 pairs. That’s $12.50 for 25 pairs!! DM, text or email to purchase!! . . #yyc #yyctan #yycsunlesstan #yycspa #organic #ageless #facials #skincare #healthyskin #glowingskin #blackheads #whiteheads #acne #skintreatments #exfoliate #wrinkles #finelines #aging #facemask #hydration #moisturizer #sunscreen #skindeep #natural

#monday$ Repost from @captivatingskinbybb using @RepostRegramApp - This could be you! 🤩 Facials are not only beneficial but relaxing as well! Contact me & book your customized facial today! 🧖🏽‍♀️. . . . #facial #houstonesthetician #estheticianlife #esthetician #spa #houstonspa #beforeandafter #skincare #blackheads #whiteheads #congestedskin #smoothskin #enzymepeel #clearskin #cleanser #exfoliation #patience #hardwork #captivatingskinbybb #extractions #glow

Just another day at the office 🐛 #lovewhatido #thenakedderm #whiteheads

This could be you! 🤩 Facials are not only beneficial but relaxing as well! Contact me & book your customized facial today! 🧖🏽‍♀️. . . . #facial #houstonesthetician #estheticianlife #esthetician #spa #houstonspa #beforeandafter #skincare #blackheads #whiteheads #congestedskin #smoothskin #enzymepeel #clearskin #cleanser #exfoliation #patience #hardwork #captivatingskinbybb #extractions #glow

M I C R O D E R M A B R A S I O N 💎 C R Y S T A L C L E A R 💎 ▪️Thousands of crystals blast onto the skin that are full of minerals. Hoovering away dead skin cells & oil blocking the pores. ▪️Microdermabrasion removes acne scaring, calms down redness and lumps under skin. Giving you a more even, brighter skin tone. #microderambrasion#crystalclear#newskin#byebyespots#acneskin#blackheads#openpores#whiteheads#milia#unevenskintome#pigmentation#hellofreshskin#revitalised#fresherfaced#nottinghambeauty#skincare#

Best treatments for whiteheads & pustules // Whitehead’s and pustules are caused by bacteria and dead skin cells getting trapped in the pore, underneath a layer of skin. Pustules differ from whiteheads because they are inflamed and often have pus in them. So, instead of popping them, which can lead to more acne, infection, or scarring, try using these ingredients instead! • salicylic acid • retinoids • glycolic acid • benzoyl peroxide * this photo is of one of my clients who has severe acne and acne scarring so any rude comments will be deleted and blocked. be nice. // 📱Can’t book with me? Don’t worry, I am now offering virtual consultations! Just shoot me a DM and we can discuss pricing and your skin! // #ingredients #skincare #skintips #esthetics #esthetician #aesthetics #aesthetician #skincareproducts #skincareingredients #skincareroutine #skinisin #skincarecommunity #skincare101 #skincareinfluencer #hydrate #skincarejunkie #acne #whitehead #whiteheads #pustules #acnetips #acneingredients #acnescarring #acneproblems #acnetreatments #acnetreatment

#hydrafacail #acne#whiteheads#sale$80 HYDRAFACIAL $80 FREE LIGHT THERAPY FREE ULTRASONIC SERUM

Зөвлөгөө болгоныг минь дагаж мөрддөг мундаг байна шүү👍Тууштай зан чанар хүнийг амжилтанд хүргэнэ. Батганы сорви арилах бүрэн боломжтой шүү🍒 Real result 👍 Follow ➡️ @cherrymuunuu Өшөө олон үр дүнг харахыг хүсвэл ❤️дараарай. #арьсаахайрлая #угревая #粉刺 #jerawat #여드름 #akne #skincareroutine #nomakeup #acnetreatment #acne #pimple #acnescarsremoval #acnetips #acneskincare #cherrymuunuu #whiteheads #blackheads #darkspots #realresults #aloe #scarremoval #skincare #skincaretips #skinhealth #healthylifestyle #naturalingredients

Hello Ploughing 2019 😎 Team Kilsunny has settled into our Ploughing accommodation for the next three days and we cannot wait to welcome the first of the crowds in the morning. Our 5 star show heifer, Kilsunny Lass Olympia is on the Irish Hereford Breed Society stand whilst our other three heifers (one Hereford and two British Friesian) have taken up residence at the Kiernan Milling stand. Make sure to say hello if you’re coming to Carlow and come along to see Team Kilsunny in the flesh 🤗 #ploughing19 #ploughing #ploughingchamps #ploughingchampionships #herefords #cattle #heifer #whiteheads #showstock #showcattle #showlife #bts #carlow #kilsunnyontour #teamkilsunny #picoftheday #kilsunny

DTRANGERS 🔥🔥🔥 . . Dah lama tak join class ilmu marketing dengan leader & team. Sangat sangat busy dengan kerja! But, mira tak pernah miss baca WhatsApp Group Dtrangers. Banyak info & ilmu team share & leader. InshaAllah. If ada masa kelapangan. Mira nak jumpa semua team ❤️❤️❤️❤️ . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔 . ✔️Harga mampu milik ✔️Tekstur serum best!! ✔️Bau serum wangi😍 ✔️Boleh mengecutkan jerawat ✔️Melembutkan kulit ✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Mengecilkan pori . Best kan serum Ainaa ni?!😍😍 Jom dapatkan awak punya sekarang!! . Whatsapp atau dm je dee☺️♥️ ‼️0172832426‼️ . 🚙COD BANGI . . . #whiteheadremoval #whiteheads #acneremoval #acne #acnescars #acnetreatment #blackheads #blackheadremoval #blackheadextraction #removeblackheads #blackheadwhitehead #pimple #pimpleremover #acneskincare #acneskin #acnescar #ainaablusher #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumshahalam #ainaacleanserukm #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamad #sihat

Our Best selling Magic Face treatment cleanser, Now Available in 250ml 💃🏽 When you know you just know !!!!! You can Get a bigger size of 250ml for more, resellers price also available ... 250ml Available only on request ONLY. . . Lise face treatment cleanser provides effective, yet gentle, exfoliation to keep your pores clean and ready for any other products you may apply afterwards. Cleansing your skin is essential for removing dirt & buildup of impurities that may have accumulated throughout the day. It helps clear clogged pores,treat hyperpigmentation, sunburn ,all types of acne & keeping skin looking healthy and free from excess dead skin cells. It's also one of the first 2 steps in a skin care regimen to help maintain a good skincare culture. . . USAGE: Apply to face and neck only at night , 1x Daily. Use the Lise face cream of your choice after the cleanser Application. . . Lise Beauty Brands 30 Lawson street off Moloney Onikan Customer care : 08026401985 Whatsapp : 08027744016 . . 🌍🌎🌏🌏🌎🌏🌍🌎🌏 INTERNATIONAL ORDERS UK I US I CANADA I FRANCE I DUBAI We ship from New York Text Only: 1718 285 0058 We Ship WorlWide PAYMENTS : PAYPAL / ZELLE . . . . #acne #spots #obagi #largepores #hyperpigmention #blackheads #bbnaija2019 #whiteheads #acnevulgaris #collagen #sunburn #discolorations #roughskin #cosmetics #makeup #lagos #instagrowth9ja #organicskincare #acnetreatment #bellanaijaweddings #naijabrandchick #makeupartistworldwide #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute

What comes out with Dermalinfusion. Blackheads,dead skin, oil deposits, dirt and debris. Another huge benefit of Dermalinfusion and exfoliation in general is the fact that once dead skin and elements clogging pores is removed the products you use at home penetrate deeper and more effectively in the skin. Book your appointment today and get a deep cleaning. You will be glowing once you leave our office... (410)768-0262 Visit us online www.womenshealthofmd.com #dermalinfusion #blackheads #whiteheads #deadskin #pores #beautifulskin #glow #peels #facerejuvenation #skincare #exfoliating Lo que sale con Dermalinfusion. Espinillas, piel muerta, depósitos de aceite, suciedad y escombros. Otro gran beneficio de la dermalinfusión y la exfoliación en general es el hecho de que una vez que se elimina la piel muerta y los elementos que obstruyen los poros, los productos que usa en el hogar penetran de manera más profunda y efectiva en la piel. Reserve su cita hoy y obtenga una limpieza profunda. Estará brillante una vez que salga de nuestra oficina ... (410)768-0262 Visitanos en linea www.womenshealthofmd.com

Get the waste out your face! Serving fresh faces daily at The Blush Bar 💫

What are those implements used for? Well I’m glad you asked! They are very important tools for removing stubborn blackheads and whiteheads from the surface of the skin without scarring 🌸 Squeezing and pinching the skin is the incorrect way of removing acne. Book an appointment with us to remove blackheads and whiteheads the correct way😄 . 🌸👍🏽 #esthetician #estheticianlife #esthetics #mua #eyebrows #brows #lashes #skincare #skinmatters #melanin #detoxskin #acne #acnetreatment #whiteheads #skinglow #detoxskin #prettyskin #smoothskin #facial #advancedfacial #jacksonmsmua #jacksonms #florams #brandonms #ridgelandms #richlandms #florencems #byramms #clintonms #pearlms #yazooms

What are those implements used for? Well I’m glad you asked! They are very important tools for removing stubborn blackheads and whiteheads from the surface of the skin without scarring 🌸 Squeezing and pinching the skin is the incorrect way of removing acne. Book an appointment with us to remove blackheads and whiteheads the correct way😄 . 🌸👍🏽 #esthetician #estheticianlife #esthetics #mua #eyebrows #brows #lashes #skincare #skinmatters #melanin #detoxskin #acne #acnetreatment #whiteheads #skinglow #detoxskin #prettyskin #smoothskin #facial #advancedfacial #jacksonmsmua #jacksonms #florams #brandonms #ridgelandms #richlandms #florencems #byramms #clintonms #pearlms #yazooms

Selain dari mencari skincare yang sesuai untuk kulit muka kita.. . Skincare yang selamat, halal dan berkesan juga perlu di titik beratkan. . Bluebell skincare antara produk yang sesuai untuk jenis kulit muka orang asia. . . 📦📦POSTAGE📦📦 . 📮SEMENANJUNG: RM8 📮SABAH DAN SARAWAK: RM12 . ✔ Lulus KKM ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL ✔ Persijilan HALAL JAKIM ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural ✔️ Produk bumiputera . . Whatsapp segera:- ( https://wa.me/601133485468 ) . (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊) . . ⛔️Note⛔️ DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam . . #bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia

☀️A glycolic acid peel is a rejuvenation procedure that chemically exfoliates a thin outer layer of dead skin cells to reduce the appearance of skin imperfections and discolourations for a more radiant, glowing complexion. ☀️ Glycolic acid is a alpha-hydroxy acid or AHA that Is derived from Sugar canes. ☀️By using it at different concentrations will help penetrate nutrients such as Vitamin C, Hyaluronic Acid and etc. deep into the skin. ☀️ . . #yyc #yycspa #organic #ageless #facials #skincare #healthyskin #glowingskin #blackheads #whiteheads #acne #skintreatments #exfoliate #wrinkles #finelines #aging #facemask #hydration #moisturizer #sunscreen #skindeep #natural #agegracefully #beautifulgirls #beautiful #glowing #water #massage #loveyourskin #rgskinbarclinic

This @alphahskincare liquid gold was my 1st experience with acids. I used this in 2017. It contains 5% glycolic acid. I saw results within few weeks in terms of clearing up my post acne scars & blemishes. Its a liquid toner best used on its own in the PM. You will wakeup with glowing skin. This will reduce breakouts, clear your complexion & it definitely got rid of my marks. 🤩👌🏼. I highly recommend this acid toner if you want to introduce acids in to your routine. You can obviously go for other brands with a lower % but this does deliver results 👍🏼👍🏼👍🏼. But if you are looking for an alternative Nip+Fab do a good glycolic range & very affordable & so Deciem. 🧘🏽‍♀️ Get yourself some acids & actives because it delivers! ❤ Now, my skin care has totally changed in 2019 since meeting my Dr Divya @divz.v . She has transformed my skin & given me confidence to be without makeup all the time! 💖 P.s. Yes that is my original Victorian flooring over 120 years old 👌🏼❤ #alphahskincare #alphahglycolicacid #skincarecommunity #skincarecommunity #skincareblogger #skinaddict #blogger #instagrammer #skingoals #clearskin #acnescars #acneskintreatment #acneskincare #postacne #blemishes #cysticacne #hyperpigmentation #whiteheads #blackheads #pores #skinproblems #glycolicacid #glycolic #liquidgold

Introcuding Midweek Escapes 💆🏼‍♀️🧖🏼‍♀️ These offers will be on every Wednesday starting next week (25th). For when you need a midweek escape from reality 💆🏼‍♀️🧖🏼‍♀️❤️ #facials #eyebrows #offers #midweekescapes #amberrosebeauty #luxuryfacials #dermaplane #luxurydermaplane #steamandextract #blackheads #whiteheads #acne #skintherapy #eyebrowwax #eyebrowtint #eyebrowreshape #eyebrowregrowth #offers

#ultimate #cure #to #acne or #pimples If you've been following my post for the last two days you'd know I've been taking time to explain all you need to know about Acne on the Face. I also said You have to Identify the type you have Almost all the options affected people So Now I'm going to be discussing the Permanent Cure to #two Note #you #need #patience Stop jumping from one products to another. 12 Weeks is the minimum time to observe how a products works I'm not talking of chemical products here o, You'll just Damage Your Skin. Make sure any product you apply on your skin is free from harmful chemicals I advise people to go For a Trusted Natural based and Organic Skin Care Brand Or DIY Remedies *If you have Black and White Heads* This is for you👇🏽👇🏽👇🏽 #blackheads What Are They? Blackheads (or open comedones) are types of acne that are extremely common and usually seen around the nasal area. They are tiny black lumps on the skin formed as a result of blocked follicles. These black lumps are formed when bacteria, dead skin, and other harmful substances clog the follicles and reach the surface. They react with the oxygen in the air and cause blackheads How To Treat Them Steam your skin to loosen the blackheads. Exfoliate your skin gently in upward circular motions and follow with an sacylic acid moisturizer. #whiteheads What Are They? Whiteheads (or closed comedones) are white spots on the skin that are, in fact, oil glands. Excessive oil production causes clogging of the glands. As a result, the oil cannot reach the surface and is trapped between the skin layers, resulting in whiteheads. Whiteheads commonly appear on the nose, chin, and face. How To Treat Them Wash your face 2-4 times a day to keep it fresh and free from excess oil. Apply baking soda paste on the whiteheads for a few minutes and rinse your face on a regular basis. For any type of Acne I usually recommend a product that contains #salicylic #acid it's gotten from #willow #bark Also Note that Exfoliation and Steaming is very Important If you're not exfoliating, Nothing you put on your face will work

Get rid of Whiteheads & Blackheads For appointments pls call: DHA Karachi: 0321-1225719 021-38883275. Tariq Road Karachi: 0303-2227427, 0306-2227427, 021-34304442-3. #shaistalodhi #drshaistalodhi #theaestheticsclinc #whiteheads #blackheads #skincare #karachi

Sukenyeee abam dapat combo hot item ni. Patut la skin bersih jur guna meeracle ghupenyer 😍 SERUM vs PELEMBAB . Apa beza Serum & Pelembab?? . Samer jer? TIDAK❗ . Serum boleh lembapkan kulit. Sebab utama Serum digunakan ialah utk menambah nutrient pada kulit hingga lapisan paling dalam (deeper layers) . Di mana Pelembab tidak boleh menembusinya. Sebab itu Serum boleh merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan & pori kulit yang besar dengan lebih cepat. . Pelembap pulak mempunyai molekul yang besar & tak boleh menembusi lapisan kulit secepat Serum. . Satu lagi perbezaannyer, Serum membekalkan nutrient manakala pelembap membekalkan air & mengelak kulit kering. . . So Serum memang lebih Effective untuk pemulihan kulit.. . Sebab itu Ramai memilih Meeracle Facial Serum . : Nak dapatkan 1 set serum+cleanser meeracle ni? Klik link wasap di bio profile hokayy 😘

Our improved face cream refines and rejuvenates the skin with it's anti ageing properties. .. .. Fades dark spots Evens skin tone Gives a truly luminous face. Safe and suitable for all skin types .. .. Contains a concentrated dose skin lightening plant extracts as well as retinoids, and kojic acid for a very gorgeous skin. .. .. On average, this beautiful product should be sufficient for a duration of 6 weeks or more. .. .. HOW TO USE? First, wash your face preferably with our face soaps. Then proceed to apply an ample amount of Houseoflawless Face Cream on the face using your clean fingertips. It's very important to massage the face in a circular motion until the cream is well absorbed. Do apply the cream on the forehead, the skin around the eyes and nose.  Use @houseoflawless Face Cream in the morning and evenings on a regular basis for excellent results. .. .. Price: N7,000 .. .. We say Enjoy. 🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Call and WhatsApp us in 07066647958 #acne #sunburn #discoloration #blackhead #whiteheads #hyperpigmemtation #spots #skingoals #smoothface #babyface #acneface #roughskin #cosmetics #instagood #winngmonda #newweekgraceforsales #philconceptcollection #gavaruna #monondmove #dpbalinz #freedomimerge #itsntoverrbc

Our mission is to keep your beautiful face 100% PimpleFree! 🥰⁣ ⁣ 👉That's why we invented the #pimplenator.⁣ ⁣ The best way to remove your Pimples, Acne, Blackheads or makeup residues. ⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ . ⁣ #pimple #acne #blackheads #whiteheads #skincare #pimples #pimplepopper #pimplepopping #blackheadextraction #skinwhitening #acne #skincare #beauty #skin #skincareroutine #melasma #acnetreatment #glowingskin #usa #america #love #newyork #canada #travel #uk #california #pimpleremover #facial #antiaging⁣

AFTER. . Dermaplaning Facial clients want instant results that they can see and feel!Removing dead skin can give you a complete complexion change with this treatment. —————————————————. 𝕊𝕂𝕀ℕℂ𝔸ℝ𝔼 𝕋ℝ𝔸𝕀ℕ𝕀ℕ𝔾. Choose from🧖🏽‍♀️🧖🏽‍♂️:. 🔪 DERMAPLANING FACIAL. 🔋HIGH FREQUENCY FACIAL. 🧽 MICRODERMABRASION FACIAL. 💦 HYDRO OXYGEN FACIAL. 🧪CHEMICAL PEEL TRAINING. . All Trainings Include:. •Hands on Training. •Certification. •Live Demo. •Manual w/ Consent Forms. •Kit/Supply Options.

OCTOBER IS OPEN

BEFORE. . Dermaplaning Facial clients want instant results that they can see and feel!Removing dead skin can give you a complete complexion change with this treatment. —————————————————. 𝕊𝕂𝕀ℕℂ𝔸ℝ𝔼 𝕋ℝ𝔸𝕀ℕ𝕀ℕ𝔾. Choose from🧖🏽‍♀️🧖🏽‍♂️:. 🔪 DERMAPLANING FACIAL. 🔋HIGH FREQUENCY FACIAL. 🧽 MICRODERMABRASION FACIAL. 💦 HYDRO OXYGEN FACIAL. 🧪CHEMICAL PEEL TRAINING. . All Trainings Include:. •Hands on Training. •Certification. •Live Demo. •Manual w/ Consent Forms. •Kit/Supply Options.

AFTER. . Dermaplaning Facial clients want instant results that they can see and feel!Removing dead skin can give you a complete complexion change with this treatment. —————————————————. 𝕊𝕂𝕀ℕℂ𝔸ℝ𝔼 𝕋ℝ𝔸𝕀ℕ𝕀ℕ𝔾. Choose from🧖🏽‍♀️🧖🏽‍♂️:. 🔪 DERMAPLANING FACIAL. 🔋HIGH FREQUENCY FACIAL. 🧽 MICRODERMABRASION FACIAL. 💦 HYDRO OXYGEN FACIAL. 🧪CHEMICAL PEEL TRAINING. . All Trainings Include:. •Hands on Training. •Certification. •Live Demo. •Manual w/ Consent Forms. •Kit/Supply Options.

OCTOBER APPOINTMENTS AVAILABLE

Happy Sunday Alert 🚨!. . . . •Wanna Join The ßÈÄÚ†¥ Industry?. . You can start your ßÈÄÚ†¥ Boss journey all in one training event! . You can connect and meet ßÈÄÚ†¥ Pro’s that are ready to answer questions! . •Wanna get all the Vendor info to start your ßÈÄÚ†¥ Business?. . You can receive ßÈÄÚ†¥ vendors for all your supplies, private packaging as well as direct supplier contacts. . You can become a member of some the largest Spa/ßÈÄÚ†¥ companies with membership options at training. . •Wanna expand your ßÈÄÚ†¥ networking circle?. . You can connect with ßÈÄÚ†¥ pros in your industry and build business relationship. . You can create a ßÈÄÚ†¥ relationship to expand your business or create new services and resources. . ——————————————. 𝚆𝙷𝙰𝚃:. Haunted Beauty Mansion Slumber Training. 𝚆𝙷𝙴𝚁𝙴:. ATLANTA,GA. 𝚆𝙷𝙴𝙽:. October 25th & 26th. . Mink Lashes 🎃. Skincare 👻. Marketing 🎃. Business Brunch 👻. . I have teamed up with some awesome Beauty Professionals that are ready to deliver a Training & Slumber Event you don’t wanna miss. ————————————————— All Trainings Includes:. ✅Hands On Training ✅Certification ✅Live Demo Practices . 👁 Classic & Volume Mink is Extension Training. . 🧖🏽‍♀️Dermaplaning Facial Training. . 🧖🏽‍♂️Hydro Oxygen Facial Training. . 💰 Marketing Training. . Deposit secures SLOT!. . LIMITED SLOTS AVAILABLE. . DM for more info or text 404-840-2770.

Rid your face of that dead skin, Book Your Appointment. . . . 𝕊𝕂𝕀ℕℂ𝔸ℝ𝔼 𝕋ℝ𝔸𝕀ℕ𝕀ℕ𝔾. Choose from🧖🏽‍♀️🧖🏽‍♂️:. 🔪 DERMAPLANING FACIAL. 🔋HIGH FREQUENCY FACIAL. 🧽 MICRODERMABRASION FACIAL. 💦 HYDRO OXYGEN FACIAL. . All Trainings Include:. •Hands on Training. •Certification. •Live Demo. •Manual w/ Consent Forms. .