#whitehead

118,091 posts tagged with #whitehead

Photos and Videos about #whitehead

Rose clay mask ni kalau time breakout ni paling effective! Serius jerawat akan kecut. Kaolin clay yang ada dalam rosw clay mask ni akan keluarkan segala toksin&kotoran dari pori supaya pori bersih! Bila pori bersih, jerawat pun susah nak membiak😆 RM 39 tahan 4 bulan! Meh grab sorang satu! #jelitakl #jelitaklmelaka #saffrontoner #saffrontonermalaysia #saffrontonermelaka #melaka #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #jelitaklmelaka #rosaglowtreatmentessencemelaka #rosagliwtreatmentessence #jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #claymask #saffron #masalahjeragat #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty

📝 Take note Jelitawan! . ✨ Ways you can use a face mist ✨ 1. To refresh skin 2. Hydrates your skin on the go 3. Helps to seal in extra moisture 4. Primes your skin for makeup 5. Helps blend your makeup 6. Helps your makeup to look natural 7. Sets your makeup 8. Revives your makeup 9. Help control oil production 10. Boost absorption of other skincare products 11. Helps dilute other products . . #jelitakl #jelitaklmelaka #saffrontoner #saffrontonermalaysia #saffrontonermelaka #melaka #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #jelitaklmelaka #rosaglowtreatmentessencemelaka #rosagliwtreatmentessence #jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #claymask #saffron #masalahjeragat #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty

DAH GUNA PELBAGAI PENCUCI MUKA?..TAPI #blackhead & #whitehead MASIH BERPESTA DI WAHAH ANDA? . . RINGANYA TERASA WAJAH SELEPAS SEDUT #whitehead & #blackhead ...RM59 SAHAJA... . Siapa yang berminat dengan PROMO ini boleh komen NAK yeee... .

. Checkout our LIP CARE SET for smoother + brighter + kissable lips ! 😘 . . Many doesn’t know that we have this LIP CARE RANGE —> aim to give quick rescue to your lips problems such as dry , dull and black lips ! 💁🏻‍♀️ The lip scrub will help remove dead skin , reveal fresh brighter lips without irritating lips and the lip balm will hydrate and moisturising lips , lock moisture in skin lips and give vitamin and improve lips texture . Its compulsory for daily lipstick / lip matte user so lips maintain soft , moist , bright and healthy 💋💋💋 Use together for effective results! . . The best part is we always give 100% natural 🌱 and organic ingredients! ✈️ Travel friendly size 👫 Suitable for men and women! Get yours now 💋

DAH GUNA PELBAGAI PECUCI MUKA?,.. TAPI #blackhead DAN #whitehead MASIH BERPESTA DI WAJAH ANDA? . RINGANYA TERASA WAJAH SELEPAS SEDUT #whitehead & #blackhead ...RM59 SAHAJA... . Siapa yang berminat dengan PROMO ini boleh komen NAK yeee... . #sepang #kotawarisan

. 💗 LET THE FEEDBACK TALKS 💗 . Lets get beautiful Skin with Naetis product ! ❤️ SHOP NOW CLICK LINK IN BIO TO ORDER 🙋🏻‍♀️

KECIL-KECIL CILI PADI . . Nampak je macam kecik tapi satu tiub tu mampu bertahan sehingga dua bulan penggunaan, tau? Lepas ni, tak payah risau kulit sunburn berjemur bawah matahari sebab dah ada Elysian Protect & Support Cream SPF35. Kulit pun makin lama makin lembap. Liang roma pula terkuncup malu dan rapi. . . Meh cuba. Lambat grab kemurungan nanti sebab day cream ni permintaan tinggi. 😍

Detalhes da tattoo que realizei no evento em São Vicente e me rendeu segundo lugar na categoria pontilhismo! Tattoo 100% dots. Lembrando que está rolando sorteio de uma tattoo no valor de 1.000 reais, para mais info acesse meu feed e vá na publicação que está no meio. #dotwork #dotworker #dotworkers #dotworktattoo #blackworkerssubmission #blackwork #blackworkbrasil #blackworker #blackworkers #blxckink #ink #inked #tattoodo #cheyenne #whitehead #hornet #electricink #tiger #tigertattoo #tattoo2me

ARRASTA PRO LADO para ver a tattoo. ➡️➡️➡️➡️➡️➡️ Detalhes da tattoo que realizei no evento em São Vicente e me rendeu segundo lugar na categoria pontilhismo! Tattoo 100% dots. Lembrando que está rolando sorteio de uma tattoo no valor de 1.000 reais, para mais info acesse meu feed e vá na publicação que está no meio. #dotwork #dotworker #dotworkers #dotworktattoo #blackworkerssubmission #blackwork #blackworkbrasil #blackworker #blackworkers #blxckink #ink #inked #tattoodo #cheyenne #whitehead #hornet #electricink #tiger #tigertattoo #tattoo2me

Detalhes da tattoo que realizei no evento em São Vicente e me rendeu segundo lugar na categoria pontilhismo! Tattoo 100% dots. Lembrando que está rolando sorteio de uma tattoo no valor de 1.000 reais, para mais info acesse meu feed e vá na publicação que está no meio. #dotwork #dotworker #dotworkers #dotworktattoo #blackworkerssubmission #blackwork #blackworkbrasil #blackworker #blackworkers #blxckink #ink #inked #tattoodo #cheyenne #whitehead #hornet #electricink #tiger #tigertattoo

Tomato ni memang elok sangat untuk kulit kita tau. Tapi kali ni kita sedikit kelainan iaitu "kiub ais tomato" untuk kulit kekal cantik, cerah dan licin. Jom baca perkongsian dari NURUL BALQIS tentang kiub ais tomato. . . “HARINI QIS ADE NAK SHARE SATU TIP YANG QIS DAH AMALKAN SEJAK 6BULAN YANG LEPAS. MEMANG MENJADI” . . Banyak kebaikan ais kiub tomato ni, antaranya: 1.Jerawat dekat muka qis satu hari je dah kecut 2.Gelap bawah mata pon dah berkurang 3.Kulit qis still glowing walau tanpa makeup 4.Bukan sahaja glowing, malah kulit muka jadi tegang. (Ais kiub dpat cegah kedutan) 5.Kulit jadi licin dan dapat mencerahkan kulit secara semula jadi tanpa bahan merkuri. Lagi selamat. 6.Rawatan kiub ais ni memang diakui boleh menambahkan keserian wajah. . . Bahan-Bahan: ✅ 2 biji buah tomato ✅ Mesin Pengisar ✅ Bekas Kiub Ais . Cara Membuat: 1.Sediakan beberapa biji tomato dan potong menjadi saiz kecil-kecil seperti dalam gambar. 2.Seterusnya,masukkan tomato yang dipotong kecil tadi kedalam mesin pengisar. Tak payah tambah air, sebab tomato akan keluarkan jusnya yang mempunyai seribu kebaikan untuk kulit. 3.Kisar sampai hancur dan halus. 4.Kemudian,masukkan tomato yang dikisar tadi ke dalam bekas ais kiub dan bekukan. 5.Skin icing tomato (gosok) tadi pada seluruh muka, biarkan sebentar sampai ia kering. Kemudian bilas dengan air biasa dan lap muka. . . Nak lagi senang konsisten je calit WD dekat 3 point nadi tiap 2 kali sehari selepas mandi, bukan setakat makin cerah dan bersih kulit muka tapi kulit semakin anjal dan tegang, siap pakej awet muda lagi. Ape pun jangan lupa tag kawan kawan okay lelagi yang tengah giveup lepas dah cuba macam macam produk tu. Selamat mencuba! . . Sumber: Nurul Balqis Kredit : MINGGUAN WANITA #womendesiree #wdta #krimawetmuda #calitcalitcantik #girl #followme #beauty #nofilter #parut #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jeragat #awetmuda #blackhead #whitehead #kulitcantik #kulitcerah #cerah #kulitsihat #kusam #kulitkusam #putih #kulitsensitif #kulitgelap #kulitflawless #periodproblems #pinklady #hijabista

ARBUTIN TU APA?🥺 . one of Ingredients dalam Bougas advanced serum kita ada Arbutin ni. so pada siapa yang tanya serum ni boleh cerah kan kulit ke tidak, . jawapannya YES BOLEH ✌🏾️so siapa nak putih yang sunburn tu boleh la cuba BOUGASBEAUTY ADVANCED SERUM 🌸

Siapa disini yg ada masalah parut jerawat berlubang2,tona wajah xsekata,pori2 besar,kulit wajah kasar.. Nak hilangkan masalah tuu x?? Sis nak share product @marykay Boleh hilangkan.. Slowly but surely hilang.. So anda xperlu lah nak berhabis duit tuk buat treatment..guna kan set ini utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN!! Tidak perlu guna hari2 tau..guna 2-3 kali seminggu aje..harga mampu milik lagi.. Satu set leh jimat 6-7bulan keatas.. . 🕵Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: 👉Kasar dan kering✍ 👉Bergaris halus✍ 👉Pori kulit ketara kelihatan✍ 👉Blackhead & whitehead degil✍ 👉Ada lubang bekas jerawat✍ . 😍Dapatkan set MICRODERMABRASION!!!!! dimana set ini terdiri daripada : . 🌸MICRODERMABRASION REFINE🌸 ♥Mengurangkan tampilan garisan halus ♥Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ♥Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . 🌸PORE MINIMIZER🌸 ♥Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ♥Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ♥Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . 🏵Cara pakai : 1) Cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) Sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) Bilas dgn air sehingga bersih 4) Sapukan pore minimizer 5) Sapukan pelembap keseluruhmuka . 🌹LoveYourSkin 🦋Your Mary Kay Beauty Consultant . Nak free skin test? Nak free consultation? Nak free skincare & makeup test? Nak beli produk marykay dgn harga murah? . Klik link kt bio ye? 🌹shasha www.wasap.my/60183610768 . #marykaybangi #sayajualmarykay #sayajualmarykaymurah #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaynilai #marykayampangan #marykayrasah #marykaysepang #marykaysenawang #marykaypromo #marykaymurah #microderma #tipakulitsihat #tipskulitlicin #tipsflawless #blackhead #whitehead #bekasjerawat

🌷Time Wise Microdermabrasion Plus Set®🌷 . 🕵Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: 👉Kasar dan kering✍ 👉Bergaris halus✍ 👉Pori kulit ketara kelihatan✍ 👉Blackhead & whitehead degil✍ 👉Ada lubang bekas jerawat✍ . 😍Dapatkan set MICRODERMABRASION!!!!! dimana set ini terdiri daripada : . 🌸MICRODERMABRASION REFINE🌸 ♥Mengurangkan tampilan garisan halus ♥Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ♥Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . 🌸PORE MINIMIZER🌸 ♥Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ♥Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ♥Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . 🏵Cara pakai : 1) Cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) Sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) Bilas dgn air sehingga bersih 4) Sapukan pore minimizer 5) Sapukan pelembap keseluruh wajah . 👉Micro Refine : guna 2-3x seminggu 👉Pore minimizer : boleh guna setiap hari. Walaupun tak guna micro refine . 🌹LoveYourSkin 🦋Your Mary Kay Beauty Consultant . Nak free skin test? Nak free consultation? Nak free skincare & makeup test? Nak beli produk marykay dgn harga murah? . Klik link kt bio ye? 🌹shasha www.wasap.my/60183610768 . #marykaynegerisembilan #sayajualmarykay #sayajualmarykaymurah #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaynilai #marykayampangan #marykayrasah #marykaysepang #marykaysenawang #marykaypromo #marykaymurah #microderma #tipakulitsihat #tipskulitlicin #tipsflawless #blackhead #whitehead #bekasjerawat

🌷Time Wise Microdermabrasion Plus Set®🌷 . 🕵Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: 👉Kasar dan kering✍ 👉Bergaris halus✍ 👉Pori kulit ketara kelihatan✍ 👉Blackhead & whitehead degil✍ 👉Ada lubang bekas jerawat✍ . 😍Dapatkan set MICRODERMABRASION!!!!! dimana set ini terdiri daripada : . 🌸MICRODERMABRASION REFINE🌸 ♥Mengurangkan tampilan garisan halus ♥Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ♥Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . 🌸PORE MINIMIZER🌸 ♥Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ♥Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ♥Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . 🏵Cara pakai : 1) Cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) Sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) Bilas dgn air sehingga bersih 4) Sapukan pore minimizer 5) Sapukan pelembap keseluruh wajah . 👉Micro Refine : guna 2-3x seminggu 👉Pore minimizer : boleh guna setiap hari. Walaupun tak guna micro refine . 🌹LoveYourSkin 🦋Your Mary Kay Beauty Consultant . Nak free skin test? Nak free consultation? Nak free skincare & makeup test? Nak beli produk marykay dgn harga murah? . Klik link kt bio ye? . www.wasap.my/60183610768 . #marykaynegerisembilan #sayajualmarykay #sayajualmarykaymurah #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaynilai #marykayampangan #marykayrasah #marykaysepang #marykaysenawang #marykaypromo #marykaymurah #microderma #tipakulitsihat #tipskulitlicin #tipsflawless #blackhead #whitehead #bekasjerawat

. 🎉 NEW FEEDBACK 🎉 . . ‼️Another amazing skin improvement from our Happy customer 👏🏻🙆🏼‍♀️ . . Thank you so much gorgeous 😍😍😍 for sharing with us this amazing feedback and your gorgeous beautiful skin 🥰 we glad people enjoy Naetis products 👏🏻💕 . . . Hurry ! Take care your skin now ! Improve skin tones , reduce dull skin , reduce marks and darkspot , reduce dry skin ! No chemical! Only 100% natural + vegan + organic ! Get soft flawless skin now ✨ . . Get yours now click link in bio to order ✨✨✨

Post Inflammatory Hyperpigmentation (PIH) adalah bintik coklat atau kehitaman yang disebabkan oleh hasil melanin berlebihan akibat inflamasi . Apabila terjadi inflamasi, kulit akan mengalami stres dan akan menghasilkan melanin . Melanin merupakan pigmen yang berperanan memberikan warna pada rambut, kulit, dan mata manusia . Salah satu penyebab utama inflamasi adalah jerawat dan sinaran matahari. Maka, PIH selalu dikaitkan dengan bekas jerawat dan sun spot . #blackhead #whitehead #spaselangor #vsco #glowingskin #smoothskin #tipscantikan #youthskincare #asthetic #facialmurah #merdekasale #melasma #skincare #selfcarelove #embraceyourbeauty #acne #cloggedpores #pores #health #beauty #acnetreatment #laser #clearskin #threads #beautytips #glowup #clearskin #skingoals

Selamat petang uoll, hey you all, jangan lupa malam ni , selepas cuci muka try these two Sebab apa? sebab Perfect combination utk muka yg normal, kering, kusam, jerawat & Sensitif Cara guna yang sangat kami sarankan ialah 1) Lepas cuci muka, ketika kulit muka dalam keadaan lembap, Semburkan 2 pam #aloessence ke seluruh wajah 2) Kemudian titiskan 2 drops #faceoil dan urut perlahan2 ke seluruh wajah, leher sehingga meresap 3) Selepas face oil meresap, sembur kembali 2 pam #aloessence ke seluruh muka #kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 . . . . . . #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

BOTANICAL EFFECTS MASK MARY KAY MASK: Fungsinya untuk membantu 1) Menanggalkan sel2 kulit mati 2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat 3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akan jadi anjal 4) Membersihkan wajah dari whitehead dan blackhead . 5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 6)boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. 7) result yg serta merta 🌺Mask sangat penting bagi wanita yang benar-benar ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki.. 🌺 Bukan wanita sahaja lelaki pun boleh memakainya 🌺 tahan sehingga 6-8bulan...mmg berbaloi.. 📱012 951 1588 Sharywati Beauty consultant mary kay #mask #whitehead #blackhead #kulitlicin #kulittegang #kulitanjal #pudarparutjerawat #hilangkanjeragat

Hal yang paling menyebalkan jika memiliki masalah pada wajah, sebab wajah merupakan bagian penting yang membuat penampilan terlihat menarik. Selain jerawat, memiliki komedo juga menjadi masalah besar yang harus dituntaskan. Komedo terjadi juga karena penumpukan kotoran di pori-pori wajah akibat tidak maksimal dalam membersihkan wajah. Bisa juga karena pemakaian produk makeup atau skincare yang tidak cocok pada kulit wajahmu. Ketika kamu memiliki komedo, tidak udah panik menghadapinya, selain menggunakan bahan-bahan alami, tuntaskan komedo bisa menggunakan cara mudah satu ini. Handuk panas dan hairclip bisa bantu hilangkan komedo Tidak hanya mengandalkan bahan alami saja untuk menghilangkan komedo dengan cara yang aman dan mudah, kini menghilangkan komedo bisa menggunakan handuk rendaman air panas dan hairclip. Cara untuk menghilangkan komedo yaitu, bersihkan dahulu bagian hidung, lalu rendam kain atau handuk ke dalam air panas dan tempelkan ke hidung lalu diamkan selama 5 menit. Jika sudah, poro-pori di hidung akan terbuka lalu itu waktu terbaik untuk mengeluarkan komedo dengan hairclip hitam. Kamu akan kaget melihat komedo membandel terangkat semuanya, selamat mencoba! . . Source : https://www.fimela.com #cantik #cantikalami #cantikindonesia #cantiksehat #cantikindo #cantikberhijab #cantiknusantara #cantiknatural #kecantikan #highend #skincare #airhangat #alatmenghilangkankomedo #fashionblogger #influencer #vlogger #usirkomedo #whitehead #blackheadremover #blackhead #tipshilangkankomedo #tipsatasikomedo #komedo #caramenghilangkankomedo #tuntaskankomedo #produkkecantikan #makeup #brandmakeup #brandkecantikan

Satu kepuasan apabila dapat sental kulit yang dah lama berdaki, penuh dengan #whitehead and #blackhead dan kusam dek sel-sel kulit mati yang dah lama menebal di kulit badan dengan ADANIA LONG LUXE BACK LOOFAH ni. Sental seminggu sekali pun OK. Kulit lebih terasa bersih, pengaliran darah lebih lancar, kulit lebih cerah dan sihat. Digandingkan pula dengan natural soap atau bodywash kegemaran anda, mandi pun jadi lebih syok ! Hanya RM30 sahaja. Ukuran: 76cm x 10cm WHATSAPP/DM @aziladania252 atau hubungi mana-mana distributor #teamaziladania252 #teamadaniaphilia berhampiran anda. #adaniabodyloofah #loofah #gourd #egyptianloofah #nonbleached #nonabrasive #pesticidefree #handmadeloofah #kulitsihat #healthyglowingskin

Hyaaayyyyy Nahhh, para pemburu produk PEMBASMI KOMEDO, ini dia jawabannya gaisss Mau tau lebih lengkap? WA: 0857-2147-1003 #komedo #blackhead #whitehead #face #basmikomedo #cantik

Untuk siapa yang nak kulit cantik sangat dan sedap mata memandang wajib la uolsss pakai facial peel.. Sebab ramai yang cakap pakai ni terus confident keluar rumah tanpa make up😍😍😍😍 . Mary Kay Timewise Repair! Volu-Firm Revealing Radiance Facial Peel ♥ . ✔ Bertindak mencerahkan kulit ✔ Bertindak membaiki tekstur kulit ✔ Bertindak memberi tona kulit yg sekata ✔ Bertindak mengurangkan segala garisan-garisan halus & kedutan pda wajah . . Key Ingredients: . ▪ Glycolic Acid - A highly effective exfoliant and the most widely recognized alpha hydroxy acid (AHA). It also has the reputation of being among the safest. ▪ Marine Extract . Byk bahan-bahan berkualiti tinggi yg baik utk kulit kita yg di letakkan dlm item ini! 😍 Sbb tulah hasilnya sgt-sgt awesome! 👏 yg ni lh yg sazzy falak pakai tu 😏 di mmg recommend sgt sbb hebat tau facial peel ni 👍 so tggu apa lagi? Nak kulit cantik mcm artis-artis kena lah pakai Mary Kay tau 😉 . Whatsapp/DM utk info selanjutnya! 😘 ☎ mus-01110292010 Whatsapp skrg utk dptkan 💋consultation percuma, 💋skincare & basic makeup class percuma 💋info tntg peluang perniagaan di Mary Kay. 😃 . . #marykaypahang#marykayperak#marykayipoh#marykayalorsetar#marykaymalaysia#marykaykuantan#marykaynegerisembilan#marykaymelaka#marykaysarawak#marykaykemaman#masalahkulitkusam#masalahjerawat#marykaytimewise#softenermarykay#marykaysoftener#softener#tonermarykay#pelembabkulitkering#marykayserum#serummalacep#marykayreadystock#marykayfastdelivery#brushskinvigorate#s#botanicaleffectmask #mask#blackbead#whitehead#facialpeel #timewiserepair

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 . . . . . . #dianzkualaketil #dianzsungaipetani #tedikualaketil #tedisungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[SELALU PAKAI DAH JATUH CINTA TERUS! 😍] Haa, kalau dah selalu pakai #dianzsemilipsmatte code Summer maunya tak jatuh cinta! Sesuai untuk korang yang nak tampil berani dalam berfesyen dan solekan. Biar kaler bibir garang janji orangnya tak garang! 😊 . . . . . . #dianzkualaketil #dianzsungaipetani #tedikualaketil #tedisungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[UNBOXING] Pore T-zone Strip! Do you know that the oiliest are on our face are forehead nose and cheek? And Pore T-zone Strip is perfect for those area! It's a eagle shape strip so it can treat excessive oils and blackhead in T-zone area!!!⠀ This strip is formulated to strip away excessive oils and blackhead! You get to kill 2 birds with one stone! Get yours now! @sephoraidn @sephorasg @sephoramy @thaisephora @sephora_india #caolion #whereispore #basicporecare #skincare #skincareroutine #skincareaddict #beautycommunity #beautyproducts #facepack #facemask #relax #purify #hydrate #cleanse #exfoliate #skincareproducts #kbeauty #pore #porecare #komedo #blackhead #whitehead #pembersihwajah #perawatankulit #sephora #sephoraindonesia #masker

. 👊🏼GET RID YOUR BLACKHEAD & WHITEHEAD NOW 👊🏼 . Take care your skin is important, use this 4 product to achieve flawless skin , your confidence is your beauty ❤️ . . SHOP NOW LETS GET HEALTHY AND FLAWLESS SKIN WITH NAETIS 😍😍😍 CLICK LINK IN BIO TO PLACE ORDER NOW AND SEE YOUR SKIN IMPROVEMENT YOURSELF ✨ . . Click in our ig to check for all the product info , benefit and also feedbacks ✨✨✨

90% RAKYAT MALAYSIA MENGALAMI MASALAH BLACKHEAD / WHITEHEAD. TAKKAN NAK BIARKAN JE KAN MASALAH NI🤔 . KALI INI @asas.cosmetics BUAT PROMO HARGA HAPPY HOUR HANYA UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA . Harga asal RM130 tapi tapiiii sebab promo kaw kaw ni saya bagi RM90 sahaja‼️ Bukan tu je tapi siap free postage and free face steamer lagi😱 . Baik cepat sebelum stok habis and korang melepas harga ni ish ishh tak dapat dahhh . Yang ada masalah blackhead / whitehead saya recommendkan sangat👍🏻 sampai ke akar blackhead korang kena cabut tauuu😇 . Feedback boleh tengok dekat feed and story ya✅ #asascosmetics #blackheadremoval #blackheadremover #whitehead #beautydevice #jerawat #blackhead #whitehead #whiteheadremover #tiktok #tiktokmalaysia #healthy #skincare #pesankakmoji #epilogcinta

Sebenarnya tak salah pun kita punya skincare apa asalkan SELAMAT digunakan dan sesuai dengan kehendak kulit. . . KEHENDAK kulit tau uolls bukan ikut kehendak hati kita 😅 . . Pilihlah ciri ciri cleanser tanpa buihnya yang meriah macam korang nak cuci kain baju. Yang biasanya terkandung SLS yang boleh effect pada nilai PH kulit . . So then, are you really sure kulit dah bersih sepenuhnya hanya menggunakan dengan jari? . . Sebab tu perlu ada SKINVI SONIC ni . . ❤️Hanya perlukan 60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik ❤️Mencuci muka 4 kali lebih bersih daripada menggunakan tangan ❤️Putaran 12, 000 kali per minit ❤️Dapatkan kulit bersih dengan 3 kelajuan ❤️Dengan 3 kelajuan & fungsi Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head, korang dapat buat rutin terbaik untuk kulit . . Bestnyerrrr kalau dapat SKIN SONIC ni sebab bukan saja dapat bersihkan kotoran wajah malah boleh massage muka dan leher sekali. So kalau pening pening lalat tu nak relax jap, kita tukar je kepala dia tu . . Barulah mudah serum atau essence tu ke kulit 😘 . . #marykay #marykayshahalam #blackhead #whitehead #brush #mask #skinvigorate #skinvigoratebrush #pencucimuka #kulitputih #kulitcerah #glowing #kulitbersih #mukaberminyak #mukakering #mukaglowing #rutinskincare #skincareroutine #jeragat #skincareregime #sayajualskincare #skincareshop #skincareformen #skincaretips #skinroutine #skingoals #instaskincare

Satu kepuasan apabila dapat sental kulit yang dah lama berdaki, penuh dengan #whitehead and #blackhead dan kusam dek sel-sel kulit mati yang dah lama menebal di kulit badan dengan ADANIA LONG LUXE BACK LOOFAH ni. Sental seminggu sekali pun OK. Kulit lebih terasa bersih, pengaliran darah lebih lancar, kulit lebih cerah dan sihat. Digandingkan pula dengan natural soap atau bodywash kegemaran anda, mandi pun jadi lebih syok ! Hanya RM30 sahaja. Ukuran: 76cm x 10cm WHATSAPP/DM @adaniaphilia atau hubungi mana-mana distributor #teamadaniaphilia berhampiran anda. #adaniabodyloofah #loofah #gourd #egyptianloofah #nonbleached #nonabrasive #pesticidefree #handmadeloofah #kulitsihat #healthyglowingskin

FOUNDATION YANG BUAT KULIT FLAWLESS . Bukan calang2 foundation. Senang nak apply. Tak mudah bercapuk. Tahan sehingga 8jam. . SUPER INGREDIENTS: 💕Orange ekstrak: memudarkan parut baru 💕Propolis : Merawat kulit 💕Argan oil : melembabkan kulit, mengurangkan kedutan . Code natural: Fair - medium Code honey : Medium-tan . Harga: RM55 exc postage COD: Alor Setar & Jitra WA: 0174265549 (click on bio) . #aurainsta #aurainstabatch33 #hermokedah #hermosafighter #sabunkulitkering #sabunjerawat #sabunwajah #sabuncucimuka #skincarejerawat #skincarehalal #skincaremalaysia #jerawat #serumjerawat #serumjeragat #whitehead #foundationmakeup #foundationhalal #foundationmurah #foundationviral #glassskinlook #glassskin

💋💋Fair Flawless Fabulous all day longgg💋💋 . SCRUB DISTRICT IMPORTED FROM KOREA🙆🏻🙆🏻 100% Premium Natural Ingredients: 💗Pati Apricot 💗Rock salt 💗Brown sugar 💗Whitening essence 💗Bahan RAHSIA natural lain yang bagus utk kulit . Apa kelebihan scrub ni sisturrrr?? ❤❤ Selain dari yg pastinya mencerahkan kulit muka dan badan, scrub ini juga: - menghilangkan jerawat -memutihkan kulit - memudarkan parut - meremajakan kulit muka - mengeluarkan kotoran tersumbat di ruang pori muka - kulit kurang berminyak/kering -kulit gebu dan lembut - meredakan radang kulit sensitive - menghapuskan blackheads dan whiteheads - mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang - tiada lg kulit kusam atau tidak sekata - menanggalkan daki degil dari celahan badan - kulit jadi glowing dan senang nak makeup - pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat - merawat penyakit kulit seperti eczema, kudis buta, allergic dan ruam gatal - detoxkan kulit dari penggunaaan bahan kosmetik yg mengandungi mercuri - sesuai utk wanita mengandung dan menyusu - sesuai utk lelaki dan wanita - boleh dipakai dimuka dan badan

[ RAHSIA ELFIRA, KEKAL FLAWLESS TANPA MAKEUP ] . . . . Siapa tak kenal Elfira Loy kan, tak kan dia pakai produk sebarangan di muka😏😏 . BTW, tq @elfiraloy sudi pilih HAUNTZ 🌸🌸🌸 . . ================== . . . . HAUNTZ BUBBLE MASK ✅ Sangat mudah digunakan ✅ Kesan seawal penggunaan pertama ✅ Lulus K.K.M ✅ Halal . . Sis cuba check, ada tak masalah ni . ⛔️ #blackhead & #whitehead ⛔️ #kulit #berminyak ⛔️ #sunburn & KULIT KUSAM ⛔️ #jerawat ⛔️ #jeragat & BINTIK HITAM . . Tahukah sis, dengan sekali penggunaan , sis dah start dapat kesan tau . . . Cop2...ni kalau El pakai ni, mesti harga ratus2 punya.. . . TAK LA SIS !!.. Harga asal pun tak sampai RM100 tau😂😂 . terus tekan link dibawah 👇🏻👇🏻 . Tekan Sini>> https://wasap.my/0173757844/hauntz

Kalau tersalah lukis kening jadi macam kening Hagemaru ni 🤭🤭🤭 sebab tu kakak xska lukis kening sbb tak pandai..nanti jadi mcm Hagemaru naya je 🤣🤣🤣 . . Love your skin, love your self 🥰 Takde Beauty Consultant lagi? Klik link di bio untuk fast respon . . #ciksuejourney #marykaybeautyconsultant #positivevibes #mymarykaylife #mypassion❤️ #freesamples #freeskinanalysis #freeconsultation #freeskincareclass #careeropportunity #hadiahibu #hadiahcikgu #hadiahbajet #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #roadtohealthyskin #100faceschallenge #letschantiqueinsideout #skinanalyzeronthego #bazaarpaknil #rutinskincare #skincareterbaik #instamagiktribe #segambut #kualalumpur #marykaymalaysia

Nak cantik kene rajin membaca 🤗 Jangan cepat sangat menilai dari luaram dan mulut mulut orang 💁🏻‍♀️ . I’m ready to help you girls 😘 Share je ape masalah skin you ☺ . Any info / order boleh CLICK WHATSAPP LINK AT PROFILE BIO yaa 🌸 . #vslbeautycare #vslbeatycarehusna #teamasyasandra #teamfaraelfda #vsljohorbahru #vsltamanperling #vsltampoi #vslmasai #vslpasirgudang #vslmalaysia #vslsingapore #vslindonesia #ubatjerawat #ubatjeragat #masalahjeragat #blackhead #whitehead #masalahjerawat #sunburn #skincareviral #productviral #squadasyasandra

Tak cuba tak tahu kan.Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta 😍 . Sebotol je duk calit2,cik adik manis ni dah bertukar jadi puteri kayangan 😁

Hye korang.. Masih tercari-cari produk untuk detox kulit muka ke?? Meh sini akak nak habaq ada satu produk yang tengah viral ini..kesan boleh nampak seawal 30minit..tapi jangan lah bayangkan lepas 30minit wajah korang bertukar secantik Neelofa pulak😅😅 Masker ni bagus untuk korang detoxkan kulit muka korang..yang gemar bersolek tu lagi elok guna masker ni.. sebab masker ni boleh tarik segala kotoran kat muka korang tu..bukan tu je whitehead dan blackhead pun boleh tercabut sekali tau..yang rajin guna boleh dapat extra kulit lembut,licin dan putih berseri.sebab salah satu bahan dlm masker ni ada kolagen. Korang tahu kan apa fungsi kolagen tu??tak perlu lah akak nk habaq lagi. Yang perlu sekarang ni..korang cuba guna masker baq.hetta untuk korang lihat dan rasa sendiri kesan nya.tapi akak nak pesan jugak lepas guna masker ni korang jangan lah tinggal rutin penjagaan muka korang tu..paling basic pencuci muka, pelembab dan sunscreen.itu paling wajib korang kena guna setiap hari .masker ni seeloknya guna seminggu sekali atau seminggu 2x. Dah penat akak taip panjang-panjang ni.. Kalau rasa nak lebih mengenali masker baq.hetta(nak mengenali akak pun boleh🤭tapi yang ni terbuka untuk wanita saje😅) boleh lah drop no telefon korang kat komen..nanti kita sembang di wasap. #baqhettamasker #remove #blackhead #whitehead

Hai korang ! Tengok la pagi ni syiera dapat feedback kawan syiera. Dia pakai #bougasbeautyadvancedserum 😍 . Nampak tak FEEL DIA LAIN and RASA RINGAN‼️ . Jom cepat whatsapp syiera untuk dapatkan ready stock serum anda sekarang !! __________________________________ Bougas Beauty Advanced Serum | RM75 Bougas Beauty Cleanser | RM69 Bougas Beauty Scrub | RM49 . Ready stock ✔️ servis pantas ✔️ . Whatsapp 018-3856503 @ klik link di bio 🤗

[SELALU PAKAI DAH JATUH CINTA TERUS! 😍] Haa, kalau dah selalu pakai #dianzsemilipsmatte code Summer maunya tak jatuh cinta! Sesuai untuk korang yang nak tampil berani dalam berfesyen dan solekan. Biar kaler bibir garang janji orangnya tak garang! 😊 . . . . . . #kimashare #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 . . . . . . #kimashare #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[SELALU PAKAI DAH JATUH CINTA TERUS! 😍] Haa, kalau dah selalu pakai #dianzsemilipsmatte code Summer maunya tak jatuh cinta! Sesuai untuk korang yang nak tampil berani dalam berfesyen dan solekan. Biar kaler bibir garang janji orangnya tak garang! 😊 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

Cathy Doll Blackheads Cleansing 90.000⁣ Cathy Doll Whiteheads Cleansing 90.000⁣ ⁣ ⁣ Merupakan masker peel off yang ampuh membasmi komedo pada wajah⁣ ⁣ ⁣ Cara pakai:⁣ Oleskan ke seluruh wajah, kecuali mata dan bibir. Tunggu hingga kering, kemudian tarik dr bawah ke atas. Setelah lepas, cuci wajah dengan air dingin. Jika saat menarik masker terasa sakit, boleh bilas saja dengan air hangat, kemudian bilas lagi dengan air dingin agar pori menutup. ⁣ ⁣ ⁣ Tersedia 2 varian, blackheads utk komedo hitam, whitehead untuk komedo putih dan beruntusan. Harga 90.000/pcs/item⁣ ⁣ ⁣ Fungsi;⁣ -Blackheads cleansing. ⁣ -untuk membersihkan komedo hitam⁣ -mengecilkan pori wajah dan sisa sebum pada kulit⁣ -mengandung Mary gold dan olive oli yg mengurangi tumbuhnya jerawat⁣ -Mencerahkan kulit wajah ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ -Whiteheads Cleansing⁣ - untuk membersihkan komedo putih⁣ -Membantu membersihkan sisa kotoran di pori dan merapatkan pori⁣ -Mengurangi inflamasi, peradangan⁣ -Mencegah timbulnya jerawat dengan kombinasi lidah buaya, witch hazel, dan vitamin E⁣ -Melembabkan kulit wajah, menghaluskan dan membuat kulit bercahaya⁣ ⁣ ⁣ #cathydollblackheadscleansing #cathysollwhiteheadscleansing #pembersihkomedo⁣ #blackhead⁣ #whitehead⁣ #komedohitam⁣ #hutmun⁣ #hotmun⁣ #hutmungel⁣ #claymask⁣ #naturgo⁣ #krimkomedo⁣ #penghilangkomedo⁣ #cathydollblackheadscleansingmurah#cathysollwhiteheadscleansingmurah #pembersihkomedomurah⁣ #blackheadcleanser⁣ #hutmunmurah⁣ #hotmunmurah⁣ #hutmungelmurah⁣ #claymaskmurah⁣ #naturgomurah⁣ #krimkomedomurah⁣ #penghilangkomedomurah⁣ #blackmask⁣ #blackmaskmurah

Cathy Doll Blackheads Cleansing 90.000⁣ Cathy Doll Whiteheads Cleansing 90.000⁣ ⁣ ⁣ Merupakan masker peel off yang ampuh membasmi komedo pada wajah⁣ ⁣ ⁣ Cara pakai:⁣ Oleskan ke seluruh wajah, kecuali mata dan bibir. Tunggu hingga kering, kemudian tarik dr bawah ke atas. Setelah lepas, cuci wajah dengan air dingin. Jika saat menarik masker terasa sakit, boleh bilas saja dengan air hangat, kemudian bilas lagi dengan air dingin agar pori menutup. ⁣ ⁣ ⁣ Tersedia 2 varian, blackheads utk komedo hitam, whitehead untuk komedo putih dan beruntusan. Harga 90.000/pcs/item⁣ ⁣ ⁣ Fungsi;⁣ -Blackheads cleansing. ⁣ -untuk membersihkan komedo hitam⁣ -mengecilkan pori wajah dan sisa sebum pada kulit⁣ -mengandung Mary gold dan olive oli yg mengurangi tumbuhnya jerawat⁣ -Mencerahkan kulit wajah ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ -Whiteheads Cleansing⁣ - untuk membersihkan komedo putih⁣ -Membantu membersihkan sisa kotoran di pori dan merapatkan pori⁣ -Mengurangi inflamasi, peradangan⁣ -Mencegah timbulnya jerawat dengan kombinasi lidah buaya, witch hazel, dan vitamin E⁣ -Melembabkan kulit wajah, menghaluskan dan membuat kulit bercahaya⁣ ⁣ ⁣ #cathydollblackheadscleansing #cathysollwhiteheadscleansing #pembersihkomedo⁣ #blackhead⁣ #whitehead⁣ #komedohitam⁣ #hutmun⁣ #hotmun⁣ #hutmungel⁣ #claymask⁣ #naturgo⁣ #krimkomedo⁣ #penghilangkomedo⁣ #cathydollblackheadscleansingmurah#cathysollwhiteheadscleansingmurah #pembersihkomedomurah⁣ #blackheadcleanser⁣ #hutmunmurah⁣ #hotmunmurah⁣ #hutmungelmurah⁣ #claymaskmurah⁣ #naturgomurah⁣ #krimkomedomurah⁣ #penghilangkomedomurah⁣ #blackmask⁣ #blackmaskmurah

Cathy Doll Blackheads Cleansing 90.000⁣ Cathy Doll Whiteheads Cleansing 90.000⁣ ⁣ ⁣ Merupakan masker peel off yang ampuh membasmi komedo pada wajah⁣ ⁣ ⁣ Cara pakai:⁣ Oleskan ke seluruh wajah, kecuali mata dan bibir. Tunggu hingga kering, kemudian tarik dr bawah ke atas. Setelah lepas, cuci wajah dengan air dingin. Jika saat menarik masker terasa sakit, boleh bilas saja dengan air hangat, kemudian bilas lagi dengan air dingin agar pori menutup. ⁣ ⁣ ⁣ Tersedia 2 varian, blackheads utk komedo hitam, whitehead untuk komedo putih dan beruntusan. Harga 90.000/pcs/item⁣ ⁣ ⁣ Fungsi;⁣ -Blackheads cleansing. ⁣ -untuk membersihkan komedo hitam⁣ -mengecilkan pori wajah dan sisa sebum pada kulit⁣ -mengandung Mary gold dan olive oli yg mengurangi tumbuhnya jerawat⁣ -Mencerahkan kulit wajah ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ -Whiteheads Cleansing⁣ - untuk membersihkan komedo putih⁣ -Membantu membersihkan sisa kotoran di pori dan merapatkan pori⁣ -Mengurangi inflamasi, peradangan⁣ -Mencegah timbulnya jerawat dengan kombinasi lidah buaya, witch hazel, dan vitamin E⁣ -Melembabkan kulit wajah, menghaluskan dan membuat kulit bercahaya⁣ ⁣ ⁣ #cathydollblackheadscleansing #cathysollwhiteheadscleansing #pembersihkomedo⁣ #blackhead⁣ #whitehead⁣ #komedohitam⁣ #hutmun⁣ #hotmun⁣ #hutmungel⁣ #claymask⁣ #naturgo⁣ #krimkomedo⁣ #penghilangkomedo⁣ #cathydollblackheadscleansingmurah#cathysollwhiteheadscleansingmurah #pembersihkomedomurah⁣ #blackheadcleanser⁣ #hutmunmurah⁣ #hotmunmurah⁣ #hutmungelmurah⁣ #claymaskmurah⁣ #naturgomurah⁣ #krimkomedomurah⁣ #penghilangkomedomurah⁣ #blackmask⁣ #blackmaskmurah

Cathy Doll Blackheads Cleansing 90.000⁣ Cathy Doll Whiteheads Cleansing 90.000⁣ ⁣ ⁣ Merupakan masker peel off yang ampuh membasmi komedo pada wajah⁣ ⁣ ⁣ Cara pakai:⁣ Oleskan ke seluruh wajah, kecuali mata dan bibir. Tunggu hingga kering, kemudian tarik dr bawah ke atas. Setelah lepas, cuci wajah dengan air dingin. Jika saat menarik masker terasa sakit, boleh bilas saja dengan air hangat, kemudian bilas lagi dengan air dingin agar pori menutup. ⁣ ⁣ ⁣ Tersedia 2 varian, blackheads utk komedo hitam, whitehead untuk komedo putih dan beruntusan. Harga 90.000/pcs/item⁣ ⁣ ⁣ Fungsi;⁣ -Blackheads cleansing. ⁣ -untuk membersihkan komedo hitam⁣ -mengecilkan pori wajah dan sisa sebum pada kulit⁣ -mengandung Mary gold dan olive oli yg mengurangi tumbuhnya jerawat⁣ -Mencerahkan kulit wajah ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ -Whiteheads Cleansing⁣ - untuk membersihkan komedo putih⁣ -Membantu membersihkan sisa kotoran di pori dan merapatkan pori⁣ -Mengurangi inflamasi, peradangan⁣ -Mencegah timbulnya jerawat dengan kombinasi lidah buaya, witch hazel, dan vitamin E⁣ -Melembabkan kulit wajah, menghaluskan dan membuat kulit bercahaya⁣ ⁣ ⁣ #cathydollblackheadscleansing #cathysollwhiteheadscleansing #pembersihkomedo⁣ #blackhead⁣ #whitehead⁣ #komedohitam⁣ #hutmun⁣ #hotmun⁣ #hutmungel⁣ #claymask⁣ #naturgo⁣ #krimkomedo⁣ #penghilangkomedo⁣ #cathydollblackheadscleansingmurah#cathysollwhiteheadscleansingmurah #pembersihkomedomurah⁣ #blackheadcleanser⁣ #hutmunmurah⁣ #hotmunmurah⁣ #hutmungelmurah⁣ #claymaskmurah⁣ #naturgomurah⁣ #krimkomedomurah⁣ #penghilangkomedomurah⁣ #blackmask⁣ #blackmaskmurah

Cathy Doll Blackheads Cleansing 90.000⁣ Cathy Doll Whiteheads Cleansing 90.000⁣ ⁣ ⁣ Merupakan masker peel off yang ampuh membasmi komedo pada wajah⁣ ⁣ ⁣ Cara pakai:⁣ Oleskan ke seluruh wajah, kecuali mata dan bibir. Tunggu hingga kering, kemudian tarik dr bawah ke atas. Setelah lepas, cuci wajah dengan air dingin. Jika saat menarik masker terasa sakit, boleh bilas saja dengan air hangat, kemudian bilas lagi dengan air dingin agar pori menutup. ⁣ ⁣ ⁣ Tersedia 2 varian, blackheads utk komedo hitam, whitehead untuk komedo putih dan beruntusan. Harga 90.000/pcs/item⁣ ⁣ ⁣ Fungsi;⁣ -Blackheads cleansing. ⁣ -untuk membersihkan komedo hitam⁣ -mengecilkan pori wajah dan sisa sebum pada kulit⁣ -mengandung Mary gold dan olive oli yg mengurangi tumbuhnya jerawat⁣ -Mencerahkan kulit wajah ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ -Whiteheads Cleansing⁣ - untuk membersihkan komedo putih⁣ -Membantu membersihkan sisa kotoran di pori dan merapatkan pori⁣ -Mengurangi inflamasi, peradangan⁣ -Mencegah timbulnya jerawat dengan kombinasi lidah buaya, witch hazel, dan vitamin E⁣ -Melembabkan kulit wajah, menghaluskan dan membuat kulit bercahaya⁣ ⁣ ⁣ #cathydollblackheadscleansing #cathysollwhiteheadscleansing #pembersihkomedo⁣ #blackhead⁣ #whitehead⁣ #komedohitam⁣ #hutmun⁣ #hotmun⁣ #hutmungel⁣ #claymask⁣ #naturgo⁣ #krimkomedo⁣ #penghilangkomedo⁣ #cathydollblackheadscleansingmurah#cathysollwhiteheadscleansingmurah #pembersihkomedomurah⁣ #blackheadcleanser⁣ #hutmunmurah⁣ #hotmunmurah⁣ #hutmungelmurah⁣ #claymaskmurah⁣ #naturgomurah⁣ #krimkomedomurah⁣ #penghilangkomedomurah⁣ #blackmask⁣ #blackmaskmurah

Cathy Doll Blackheads Cleansing 90.000⁣ Cathy Doll Whiteheads Cleansing 90.000⁣ ⁣ ⁣ Merupakan masker peel off yang ampuh membasmi komedo pada wajah⁣ ⁣ ⁣ Cara pakai:⁣ Oleskan ke seluruh wajah, kecuali mata dan bibir. Tunggu hingga kering, kemudian tarik dr bawah ke atas. Setelah lepas, cuci wajah dengan air dingin. Jika saat menarik masker terasa sakit, boleh bilas saja dengan air hangat, kemudian bilas lagi dengan air dingin agar pori menutup. ⁣ ⁣ ⁣ Tersedia 2 varian, blackheads utk komedo hitam, whitehead untuk komedo putih dan beruntusan. Harga 90.000/pcs/item⁣ ⁣ ⁣ Fungsi;⁣ -Blackheads cleansing. ⁣ -untuk membersihkan komedo hitam⁣ -mengecilkan pori wajah dan sisa sebum pada kulit⁣ -mengandung Mary gold dan olive oli yg mengurangi tumbuhnya jerawat⁣ -Mencerahkan kulit wajah ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ -Whiteheads Cleansing⁣ - untuk membersihkan komedo putih⁣ -Membantu membersihkan sisa kotoran di pori dan merapatkan pori⁣ -Mengurangi inflamasi, peradangan⁣ -Mencegah timbulnya jerawat dengan kombinasi lidah buaya, witch hazel, dan vitamin E⁣ -Melembabkan kulit wajah, menghaluskan dan membuat kulit bercahaya⁣ ⁣ ⁣ #cathydollblackheadscleansing #cathysollwhiteheadscleansing #pembersihkomedo⁣ #blackhead⁣ #whitehead⁣ #komedohitam⁣ #hutmun⁣ #hotmun⁣ #hutmungel⁣ #claymask⁣ #naturgo⁣ #krimkomedo⁣ #penghilangkomedo⁣ #cathydollblackheadscleansingmurah#cathysollwhiteheadscleansingmurah #pembersihkomedomurah⁣ #blackheadcleanser⁣ #hutmunmurah⁣ #hotmunmurah⁣ #hutmungelmurah⁣ #claymaskmurah⁣ #naturgomurah⁣ #krimkomedomurah⁣ #penghilangkomedomurah⁣ #blackmask⁣ #blackmaskmurah

. 🐘Benefits Of A NAETIS Purify Mint Face Clay Mask: 🐘 . . There are so many benefits of using face clay mask , but we just wanted to focus on the amazing benefits you’ll get by applying this NAETIS Clay mask! . . ↪️ Heals and regenerates skin tissue ↪️ Draws out toxins ↪️ Treats acne (prevents breakouts and helps clear up acne) ↪️ Unclogs and shrinks pores ↪️ Prevents blackheads ↪️ Reduces appearance of scars ↪️ Excellent natural exfoliator ↪️ Evens out skin tone ↪️ Leaves skin feeling softer ↪️ Leaves your face glowing! . . With natural cooling mint effect , tighten pores and fresh skin feels After effect , Lifting saggy skin 😍

Sampai bila masih nak gunakan filter untuk cover kulit kusam ⁉️ jerawat ⁉️ jeragat ⁉️ . Sesiapa yang ada masalah kulit 👆🏻👆🏻👆🏻 boleh cepat dm / ws untuk tahu lebih lanjut dan husna guide korang dengan cara yang betul 🥰 . YANG PENTING SABAR ‼️TAK CEPAT GIVE UP 💪🏻 . #vslbeautycare #vslbeatycarehusna #teamasyasandra #teamfaraelfda #vsljohorbahru #vsltamanperling #vsltampoi #vslmasai #vslpasirgudang #vslmalaysia #vslsingapore #vslindonesia #ubatjerawat #ubatjeragat #masalahjeragat #blackhead #whitehead #masalahjerawat #sunburn #skincareviral #productviral #squadasyasandra

14.10 ke penang lagi🔥 jom2 sapa lagi nak selit MG..postage seterusnya hari Rabu😘 . . Sapu2 je settel problem. Blackhead & whitehead yg dah lama memang susah nak hilang terpaksa kena pakai secara konsisten. Majoriti sekali guna dah bagi kesan kat skin korang. #miracelgel #miraclegelmedium #whitehead #whiteheadremover #murah #berkesan #blackheadremoval #whiteheadremoval #whiteheadremovermurah #blackheadwhitehead #whiteheadsmalaysia #beauty #beautyshop #maskervietnam #beautycare #skincaretips

. Pamper your skin with Naetis Purify Mint Clay Mask 🙋🏻‍♀️ Reset your skin with all the dirt ! Use it 3 times a week to get healthy skin 🥰 It helps absorb those nasty toxins and impurities, revealing a purify and cleanse complexion skin ✨😍 Get yours now 🙌🏻

SAMBIL DIET PUN NAK CONSUME #dianzvitamin! 😃 Sekarang tengah diet Tapi masa sama nak peloles Risau la pulak Kalau consume #dianzvitamin Kacau diet tak? 😅 Kalau nak peloles Jangan jadikan diet sebagai alasan Sebab apa? Founder Dianz nak bagitau korang la ni. 🤓 . . . #dianz #dv #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare #supplement #jerawat #jeragat #hitam #gebu #putih #luluskkm #farmasi

[DAH YOU ARE LUCKY, BARULAH HAPPY! 😘] . . Rasa bertuah sangat hari ni sebab dapat pakai #dianzsemilipsmatte code You Are Lucky. . Warna pun cantik, yang pasti hari-hari sis makin happy lepas ni! 🤗

[LELAKI PUN NAK JUGAK CONSUME! 😋] . . Selama ni duk perati aja Wife consume #dianzvitamin Kami yang shuben aka kaum Adam pun nak consume gak Ye la, nak jugak dapatkan kulit cantik . So, boleh ke lelaki consume? 😏 . Hehehe apa pulak tak boleh Lelaki pun boleh ye consume Kami tak diskriminasi hokay Meh Farha terangkan kenapa lelaki pun boleh consume! 😁

[MAQUIBERRY KUNCI KESIHATAN KULIT! 🙂] . . Maquiberry ni sebenarnya tumbuhan yang tumbuh melata dj Wilayah Selatan Chile & Argentina. Tahu tak korang buah maquiberry ni rasanya masam-masam manis dan tinggi khasiatnya pada kulit! 😲 . Antara khasiat buah maquiberry yang sesuai untuk kulit kita adalah: . 1. Antioksida 2. Meneutralkan radikal bebas 3. Agen anti-penuaan 4. Mencerahkan kulit 5. Meningkatkan daya ketahanan kulit . Bagus kalau jadikan buah maquiberry ni sebagai makanan tambahan korang. Tapi agak susah nak dapatkan buah ni di Malaysia. Jangan risau, #dianzvitamin sendiri mengandungi khasiat maquiberry tau! So, lagi mudahlah korang nak dapatkan kulit yang lebih cantik dan peloles. 😃 . Buat korang yang nak dapatkan khasiat buah maquiberry dan nak menjaga kesihatan kulit korang apa kata dapatkan #dianzvitamin sekarang! 😉

Terima kasih kerana memilih Nouvi Medispa Kota Bharu sebagai pusat kecantikan anda 😊 _ “Empower Your Confidence” . #spakotabharu #nouvimedispakotabharu #facialkotabharu #facialwhitening #blackhead #whitehead #carbonpeel #kulitberminyak

Say bye bye to your blackhead 🙅no more blackhead - 😍BLACKHEAD 30 DAYS MIRACLE GREEN TEA TOX BUBBLE CLEANSER - The fresh cream foam, containing live green tea leaves and konjac granules, removes any impurities left remaining in the pores. Suggested Use 1. Spread a small amount of the product over your face when dry, avoiding the eye area. Spread the product thinly and evenly, like when applying a facial mask. 2. When the foam emerges, rub your face gently using small, circular motions and a small amount of water. Rinse thoroughly with lukewarm water - Price : RM 55 you xclude postage RM7 WM / RM10 EM - Whatsapp (+60194440311)/ click link in bio😊 . . . . . . #somebymi #blackheadremoval #kbeauty #koreanskincare #somebymimalaysia #somebymimurahmalaysia #somebymioriginal #kbeautyoriginal #skincare #whitehead #scrubmurah

BIRTHDAY SALE! Hanya RM19 Sahaja. ⠀⠀ Sejak Add On Bliss Berry Ni Ketagih Dia Menjadi Luar Biasa. ⠀⠀ Kalau Dulu Takat Sebotol Sebulan. Sekarang Ni Dah Jadi 2 botol #laveraessence Sebulan 😱😱 . . . #teamadorabella #laveraessenceselangor #adorabellasquad #teamkaksheena #serum #essence #skincare #jerawat #kulitkusam #parut #bebasjerawat #aloevera #aloeveragel #produkaloevera #masalahjerawat #jerawathilang #jerawatbatu #essenceketagih #aloeveraessence #whitehead #kulitkusamhilang #essencemurah #essencebotolkecil #masalahkulit

#repost @pimplepoppervids with @make_repost ・・・ What type of pop should we post next? Tell us in the comments 🙊 #pimple #pimplepopper #pimplepoppervids #cyst #blackhead #whitehead

Jerawat? Parut Jerawat? No more stress-stress. Dengan set krim and serum NB, semua masalah skin settle😍 Satu set RM55, yess ade kkm and lab test. Selamat Digunakan termasuk kanak2😘 Tunggu apa lagi, mai lekaihh order😁