#twowaycakepowder

1,147 posts tagged with #twowaycakepowder

Photos and Videos about #twowaycakepowder

Berseri sepanjang hari dengan 2 item ni😍 Make up simple..mudah di pakai dan senang di cuci untuk berwuduk.. semestinya produk mesra wudhuk nurraysa beauty😘 #twowaycakepowder #pearlmagiclipstik

Happy Saturday ladies.. 🚴‍♀️ Don't forget to put on your mask. Starts to haze since yesterday. 😷 Before that dap your face with Nurraysa's Two way cake powder with Marula Oil first. Its anti-microbial which kills bacteria. At the same time it nourish, heals and hydrates your skin from the air pollution. Plus it contains SPF35! #teamfafrsg #sgnurraysabymirah #twowaycakepowder

Berseri sepanjang hari dengan 2 item ni😍 Make up simple..mudah di pakai dan senang di cuci untuk berwuduk.. semestinya produk mesra wudhuk nurraysa beauty😘 #twowaycakepowder #pearlmagiclipstik

NSaz Kjms
(@nsaz_kjms)

5 Days 20 Hours Ago

*Nurraysa Two Way Cake*😊 Anda tahu apa tu Two Way Cake? Bukan... Bukan kek 🎂 yang boleh dimakan dengan 2 cara 😁 Two way cake atau bedak dwi cara ialah... 💕Kombinasi antara Bedak Asas Cecair atau liquid foundation dan Loose Powder 💕2 cara aplikasi - kering sebagai bedak asas, atau - lembap kan span untuk sebelum menggunakan 💕Berbanding dengan liquid foundation, two way cake adalah lebih mudah untuk pengguna yang baru berjinak-jinak dengan mekap! 💕 Pilih lah tona yang sekata dengan kulit anda 📍Jangan lupa untuk menggunakan pelembap muka pada wajah yang bersih sebelum menggunakan two way cake anda! Seringkali basuh dan kering kan span anda! 😉 #teamfafrsg #nurraysasg #teamalin #twowaycakepowder

Two Way Cake Powder SPF35+ ni sejenis compact powder yg sangat ringan tekstur nya♥️ . . Kak najwa capai dua item ni je kalau tak sempat mekap. Calit lipstick sikit. Ok siap. Haha😂 . . Korang dah try belum gais? Rugi tak grab sekarang harga mur mur jer . InsyaAllah berbaloi rembat!! . . 🔥Magic Lipstick with Marula Oil RM24 🔥 Two Way Cake Powder RM39 . ===== . WhatsApp +60193771857 atau . Klik link wasap kak Najwa di bio😘 . . . . . #najwarichteam #stokisnurraysa #codalorsetar #codkedah #kedah #kelantan #melaka #codmasjidtanah #codpendang #codkualakedah #codtandop #alhamdulillah #adhwardell #nadzmiadhwa #ardellaryana #twowaycakepowder #compactpowder #magiclipstickwithmarulaoil #lipstick #agentwanted #dropshipwanted #bmf #buymuslimfirst

RACUUUUNN.... ⠀ ⠀ Racun buat kamu para pecinta make up 😍⠀ ⠀ Hanya dalam 1 produk, bisa kamu pakai sebagai Bedak Padat, Bedak Tabur, Foundation Cream ⠀ ⠀ Dan hasil akhir dari bedak ini matte, yang membantu wajah kamu terhindar dari minyak berlebih ⠀ ⠀ Dan yang paling penting mampu mengcover kulit wajah kamu dengan sempurna ⠀ ⠀ Tinggal tap tap sedikit, wajah kamu langsung terlihat cantik ⠀ ⠀ Yuk, hubungi CS kami yang super ramah ☺️⠀ ⠀ 📲 WA : 0858 1699 8575⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #threewaycake #threewaycakeberl #twowaycake #bedaktwowaycake #twowaycakepowder ⠀ ⠀ ⠀

Keunggulan TWC ini dibandingkan dengan Compact Powder lainnya karena Terdapat kandungan Biogenic Vita C-300 yang merupakan vitamin C murni import dari Korea yang sudah teruji efektif, Aman dan Halal yang berfungsi untuk meningkatkan Metabolisme, mempercepat Biosinstesis Kolagen, Mencerahkan Kulit, Melembabkan kulit dan Menyamarkan Noda hitam di wajah kita. Juga mengandung Bahan Mineral dari bumi dan Tabir Surya PA++. Ini berarti, kinerja perlindungannya pada kulit wajah terhadap sinar UV A dan B lebih tinggi dan bertahan lebih lama. Dan, yang pasti gak kalah penting ada bahan aktif moisturizer yang menjaga kulit wajahmu tetap lembab sehingga terasa lembut disentuh dan hasil makeupmu juga jadi smooth dan flawless. So dengan menggunakan B ERL Three Way Cake ini kulit wajahmu tidak hanya cantik tapi juga ternutrisi serta terlindungi ⭐ There’s always be a secret key, in a woman’s beauty ✨ BEAUTIFUL| CONFIDENT | YOU B ERL COSMETICS . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👍Mau produknya: 📲Wa: 0878-5339-1952 atau Klik Link biru di Bio ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #threewaycake #bedakglowing #bedakkorea #bedak #bedakmurah #bedakcushion #bedaktabur #twowaycake #twowaycakepowder #bedakpadat #kosmetikkorea #kosmetiktrusted #lipmatteberl #agenberlcosmetics #ownerberl

Lolalove Foundation ni mengandungi kandungan yang sihat untuk kulit seperti: . 1⃣ Bee venom yang membantu untuk menegangkan dan merawat kulit wajah. . 2⃣ Vitamin E yang membekalkan nutrien dan anti-oksidan . 3⃣ Argan oil sesuai untuk semua kulit dengan merawat jerawat, menyembuh masalah kulit dan anti penuaan. . . Terdapat 3 tona yang berbeza (LL10-Light, LL30- Medium, dan LL50-Medium Dark). Dapatkan Lolalove Foundation dengan harga promosi birthday sale RM30 sahaja (harga asal RM79) . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #birthdaygiftideas #fullcoveragefoundation #jawatankosong #selangorvacancy #wearehiring #elegan #kecantikanmuka #hadiahwedding #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

Bedak yang baru launching langsung viral 😍 Apalagi kalo bukan Three Way Cake dari B Erl cosmetics.. Kenapa Three Way Cake? Karena ada 3 keuntungan di dalam 1 bedak TWC ini. • Moisturizing • Lightening • Uv Protektif Dapat di gunakan sebagai loose powder dengan brush dan compact powder juga loh 😍 Sumpahh ini mevvah dan elegan bgt 🔥 Ngga malu2in buat di bawa kemana2 udah gitu teksturnya lembuuutt dan ngecover bgt ke wajah. Kamu udah coba? . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👍Mau produknya: 📲Wa: 0878-5339-1952 atau Klik Link biru di Bio ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #threewaycake #bedakglowing #bedakkorea #bedak #bedakmurah #bedakcushion #bedaktabur #twowaycake #twowaycakepowder #bedakpadat #kosmetikkorea #kosmetiktrusted #lipmatteberl #agenberlcosmetics #ownerberl

[SIX MAKEUP BRUSH FOR BASICS THAT YOU NEED AND HOW TO USE THEM] ❤️ . (1) POWDER BRUSH . This big brush is perfect for softly applying bronzers and powders, and for evenly distributing product across your face or body. . (2) FOUNDATION BRUSH . Use it to smooth liquid or cream foundation for streak-free application. Start in the middle of your face and blend the product outward to prevent harsh makeup lines around the edge of your face. . (3) BLUSH BRUSH . The long, fluffy bristles evenly diffuse loose powders. Alternate use: Sweep blush from the apples of your cheeks along your cheekbones. . (4) BLENDING BRUSH . Use the fluffy bristles to diffuse eye shadow in the crease of your eye, or use it to blend multiple shades of eye shadow together. Alternate use: Blend highlighter on your cheekbones, brow bones, and cupid’s bow. . (5) EYESHADOW BRUSH . Use an eye shadow brush to evenly apply powder and cream shadows. . (6) EYEBROW BRUSH . Use this to soften eyeliner for a smoky, sultry look. Alternate use: Target areas around the eye, such as the inner and outer corners, when applying intense pigment. . Click on this link to own Lolalove Gold Brush 😍 : wasap.my/60165565686/hbciklola . . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #lightmakeup #fullcoveragefoundation #fattahamin #zulariffinfc #missfazura #elegan #kecantikanmuka #kitaok #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

_ Two Way Cake Powder Asl Cosmetics RM38.00 sahaja Terdapat 3 pilihan: Light Natural Medium . #twowaycakepowder #aslcosmetics #twowaycake #aslcosmeticshardaliz #aslcosmesticsukayperdana #ukayperdana @aslcosmetics.hardaliz #beautywithoutborders #beautypartner

Hai Nurraysa Lover ❤️ Nak tau apa kelebihan Two Way Cake Nurraysa ni? . Miracle Two Way Cake Powder adalah pilihan yang tepat dan sangat praktikal apabila uolls ingin hasil coverage yang lebih tinggi daripada compact powder atau loose powder. . Kelebihan Miracle Two Way Cake Powder 👇👇👇 . ➡️ 10x ganda kemasan yang gebu dan halus . ➡️ 2 dalam 1, gabungan foundation dan powder . ➡️ Tidak berminyak . ➡️ Mudah digunakan . ➡️ Kemasan ringan dan tidak bercapuk . ➡️ Tahan lama . ➡️ Bebas silikon . ➡️ SPF35 . ➡️ Menutup cela dan parut . ➡️ Membantu masalah kulit wajah . ➡️ Mudah ditanggal . Jom...grab skrg... . 011-3144 5737 @ link kat bio tau. 😉 . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick #twowaycakepowder #sepang #cyberjaya #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysasepang #halalcosmetics #produkmesrawuduk #agentnurraysasepang #beauty #apasa

(@dila_mairarissa)

15 Days 11 Hours Ago

COUNT DOWN!! ⌛ Promo Merdeka berbaki lagi #2hari uolls, nak tengok saje ke nak grab sekarang? . • Harga promo belian berasingan: Two way cake = Rm39.90 Pearl Magic Lipstik= Rm24 Cream Foundation= Rm29.90 • Uolls tahu tak total beli asing2 walaupun tengah promo? Iaitu Rm93.80. Uolls dapat penjimatan sebanyak Rm4.80 if grab promo set combo 3 item diatas dengan harga Rm89.00 sahaja! 😍 • • Kalau uolls rasa jimat & berbaloi grab #promo set combo DM saya sekarang sebelum habis harga promosi 👌 Atau klik link wasap di BIO! • Semakin Berpeluh, Semakin Glowing ============================== • #nurraysabeauty #nurraysapromomerdeka #setmekapmesrawudhu #produkbumiputra #nurraysahalal #promosempenamerdeka #31ogos2019 #pearlmagiclipstik #twowaycakepowder #exclusiveglowingcreamfoundation #foundation #makinberpeluhmakinflawless #poskeseluruhmalaysia #trustedsellersince2016 #agennurraysaberdaftar

“Saya nak set ringkas. 5 minit siap” . . Baik.. ni dia! . 1) Sapukan Nurraysa Argan Whitening Moisturiser sebagai base untuk kekalkan kelembapan. . 2) Gunakan puff dan ratakan Nurraysa Miracle Two Way Cake Powder ni ke seluruh wajah. . Nak coverage lebih, guna span basah. Nak biasa2 je, guna span kering. . 3) Akhir sekali, guna Nurraysa Velvet Lipmatte agar bibir tak kelihatan pucat & nude color aka warnanya semua lembut². . Dah tu je. Siap! 💋 . Nak solat pun tak risau makan masa sebab semua produk Nurraysa mesra wuduk dan mesra solat. . Ringkas nak guna dan senang nak tanggal.❤ . . #argan #moisturizer #twowaycakepowder #lipmattenurraysa #nurraysabeautysg #teamfafrsg

3 Item je.. Dah cukup untuk menambat hati ❤💐 #twowaycakepowder #glowingcreamfoundation #magiclipstick

Sapu sapu je dekat muka terus cantik. 5 saat je uolls dah boleh jadi cantik tau. . Tak perlu pakai sun block dah. Cukup dengan 2 Way Cake. Bukan sekadar bedak, tapi siap dengan perlindungan UV. SPF 35 😍 . 🌸MIRACLE TWO WAY CAKE POWDER WITH ORGANIC MARULA OIL🌸 Harga Asal: RM99.99 ✅Promosi RM39.90 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 . KELEBIHAN : . ✔ 10x ganda kemasan yang gebu dan halus ✔ 2 dalam 1, gabungan Foundation & Powder ✔ Tidak berminyak ✔ Mudah digunakan . ✔ Kemasan ringan dan tidak mudah bercampur ✔ Tahan lama ✔ Bebas silicon ✔ SPF 35 ✔ Menutup cela dan parut . ✔ Membantu masalah kulit wajah . ✔ Mudah ditanggalkan . ✔ Tampil anggun dan berkeyakinan ✔ Terdapat dalam 3 tona warna (Light, Medium, Dark) . . CARA PENGGUNAAN : . ➡ Tekapkan span pada bedak. Sapu dan ratakan ke seluruh kulit muka . . KANDUNGAN BAHAN : . 👉🏻 Tocopheryl Acetate (Vitamin E) 👉🏻 Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil . 👉🏻 Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil 👉🏻 Ascorbyl Palmitate (Vitamin C) 👉🏻 Natural And Organic Ingredients With ECOCERT . 👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 11gm NO KKM : NOT180201717K (Light) NOT180202359K (Medium) NOT180202360K (Dark) . #twowaycakepowder #twowaycakepowdernurraysa #nurraysacakepowder #bedaknurraysa #twcnurraysa #nurraysatwc #nurraysabedak #cakepowdernurraysa #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #sabunkolagenmurah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah

Bedak yang baru launching langsung viral 😍 Apalagi kalo bukan Three Way Cake dari B Erl cosmetics.. Kenapa Three Way Cake? Karena ada 3 keuntungan di dalam 1 bedak TWC ini. • Moisturizing • Lightening • Uv Protektif Dapat di gunakan sebagai loose powder dengan brush dan compact powder juga loh 😍 Sumpahh ini mevvah dan elegan bgt 🔥 Ngga malu2in buat di bawa kemana2 udah gitu teksturnya lembuuutt dan ngecover bgt ke wajah. Kamu udah coba? . #berlcosmetics #berlfamily #berlhalal #cosmeticshalal #threewaycake #bedakglowing #bedakkorea #bedak #bedakmurah #bedakcushion #bedaktabur #twowaycake #twowaycakepowder #bedakpadat

Bedak yang baru launching langsung viral 😍 Apalagi kalo bukan Three Way Cake dari B Erl cosmetics.. Kenapa Three Way Cake? Karena ada 3 keuntungan di dalam 1 bedak TWC ini. • Moisturizing • Lightening • Uv Protektif Dapat di gunakan sebagai loose powder dengan brush dan compact powder juga loh 😍 Sumpahh ini mevvah dan elegan bgt 🔥 Ngga malu2in buat di bawa kemana2 udah gitu teksturnya lembuuutt dan ngecover bgt ke wajah. Kamu udah coba? 😘 . #berlcosmetics #berlfamily #berlhalal #cosmeticshalal #threewaycake #bedakglowing #bedakkorea #bedak #bedakmurah #bedakcushion #bedaktabur #twowaycake #twowaycakepowder #bedakpadat

Selalu pakai foundation dengan loose powder,tapi kali ni pakai foundation dengan two way cake powder pulak. Serius best wehh sesuai la dengan murni makeup simple gini yang malas nak makeup over² sangat tu 😂 Sebenar nye murni tak suka makeup tau, rasa macam rimas muka pakai makeup tebal² ni. Tapi murni cuba pakai produk Nurraysa ni rasa macam tak pakai pape pon kat muka ni. Yang paling penting senang nak remove tau. 🌹🌹🌹😘 #nurraysaipohchemor #nurraysaperakipoh #nurraysabeauty #nepperak #twowaycakepowder #creamfoundation #magiclipstic #lipmattehotpeachygy

Pernah tak rasa warna lipstick atau lipcream berbeza kat Si pemakai? . . (Mersa wuduk): senang utk dicuci , tahan lama , jojoba oil collagen , tidak menggelapkan bibir . . (Waterproof) : bila minum air tak tertanggal , kissproof , jojoba oil collagen , tidak mengelapkan bibir , tahan lama . . (Difference) : colour , waterproof , packaging , tahan lama . . PROMOSI MERDEKA SALE skrg nie hanya RM15 Sahaja .. STOCK LIMITED while stock last ..!! 💋 . . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #birthdaygiftideas #fullcoveragefoundation #jawatankosong #selangorvacancy #wearehiring #elegan #kecantikanmuka #hadiahwedding #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas #merdekasalepromotion

harum afizah
(@harumafizah)

21 Days 16 Hours Ago

Amacam...ade gaya #wawazainal ke tidak 😂🤣😂 Ni versi idong xmancung pipi tersorong-tersorong eh eh... Sis bukan apa, sronok pegi office org ni.. cantik, ade bunga, lighting onpoint so kita bergambar la ye, apa lagi huhuhu. Siapa nak makeup dari aslcosmetics dan juga produk2 aslegacy dm sis tau #muamalaysia #satinfinishing #foundation #twowaycakepowder #lipmatte #lipmattemurah #tudungsarungmurah #hijabfashion #harumnita #bizziflush #bizzybody

Siapa NAK mekap simple sepantas 5 minit? . . HOT SELLING 🔥 Set paling ramai cari Waktu merdeka sales nih Harga runtuh jimat bebanyakkk . ===== . WhatsApp +6 019 377 1857 atau . Klik link di bio kak Najwa 😘 . . . . . #najwarichteam #twowaycakepowder #glowingcreamfoundation #magiclipstick #lipstick #lipsticknurraysa #muslimah #tipscantik #hantaran #beauty #instapic #instadaily #merdeka

"Mmm..betul ke foundation boleh tahan lama dan tak bercapuk kat kulit berminyak ni?" Haa...sesiapa yang ada masalah yang sama, Lolalove Foundation memang sesuai sebab; . . ❤️ Foundation ni terbaik untuk beginner❤️ . . Lolalove Foundation ini dihasilkan dengan mengikut tiga jenis kulit. Iaitu untuk 👍  kulit yang kering, 👍  kulit yang kering gabungan dengan berminyak 👍  kulit yang berminyak . . . Foundation ini amat bagus, kerana ia berfungsi untuk mengawal minyak dan memberikan tona kulit wajah yang seimbang. Lolalove Foundation ini adalah untuk pengguna yang mempunyai masalah kulit yang berminyak. . . So, sesiapa yang belum dapatkan harga PROMO SEMPENA MERDEKA RM 30 skrg sila dptknnya dgn segera sementara stock masih ada!! Kenapa??? Kerana in da future uols dh takkan dpt price yg cam gini lagi tau ❤️ (normal price RM79) . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #birthdaygiftideas #fullcoveragefoundation #jawatankosong #selangorvacancy #wearehiring #elegan #kecantikanmuka #hadiahwedding #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas #merdekasalepromotion

Haven’t grab one? Oh no...you better own one before your face ruin by those germs and dirts. . . Make sure you take care of your makeup brush hygienes by grabbing Lolalove Brush Cleaner for only RM35 .😱 . It only cost you less than RM40 now rather than you will lose thousands in the future to repair your skin. . . Hurry PM us now or contact our team by clicking the link in the bio.. . #lolalovecosmetics #makeupbrush #makeupbrushcleaner #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #lightmakeup #fullcoveragefoundation #fattahamin #zulariffinfc #missfazura #elegan #kecantikanmuka #kitaok #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

Pixy Two Way cake Perfect Last, Bedak padat terbaru dari brand Pixy, mengandung SPF 30++, memberikan hasil make up yang natural dan tahan lama. Tersedia dalam 3 Variant warna: 01 Fair Ochre 02 Natural Buff 03 Sand Beige Original 100% #pixy#pixycosmetics#pixytwc#pixytwowaycake#bedakpixy#bedakpadat#twc#twowaycakepowder#pixy

Tampil lebih yakin dan menawan dengan COMBO HOT SELLING keluaran Nurraysa . Kenapa Magic Lipstick With Marula Oil patut dijadikan pilihan? 🤔 . 💄 Tanpa plumbum 💄 Melembapkan bibir 💄 Warna kekal sepanjang hari tanpa meninggalkan kesan pada gelas 💄 Mesra wuduk 💄 Mesra solat . . . #nurraysa #produkmesrawudukmesrasolat #lipstick #loosepowder #blusher #twowaycakepowder #glowingddmoistcake #creamfoundation #makeupremover #merdekasales

Tampil lebih yakin dan menawan dengan COMBO HOT SELLING keluaran Nurraysa . Kenapa Magic Lipstick With Marula Oil patut dijadikan pilihan? 🤔 . 💄 Tanpa plumbum 💄 Melembapkan bibir 💄 Warna kekal sepanjang hari tanpa meninggalkan kesan pada gelas 💄 Mesra wuduk 💄 Mesra solat . . . #nurraysa #produkmesrawudukmesrasolat #lipstick #loosepowder #blusher #twowaycakepowder #glowingddmoistcake #creamfoundation #makeupremover #merdekasale

Tampil lebih yakin dan menawan dengan COMBO HOT SELLING keluaran Nurraysa . Kenapa Magic Lipstick With Marula Oil patut dijadikan pilihan? 🤔 . 💄 Tanpa plumbum 💄 Melembapkan bibir 💄 Warna kekal sepanjang hari tanpa meninggalkan kesan pada gelas 💄 Mesra wuduk 💄 Mesra solat . . . #nurraysa #produkmesrawudukmesrasolat #lipstick #loosepowder #blusher #twowaycakepowder #glowingddmoistcake #creamfoundation #makeupremover #merdekasale

Tampil lebih yakin dan menawan dengan COMBO HOT SELLING keluaran Nurraysa . Kenapa Magic Lipstick With Marula Oil patut dijadikan pilihan? 🤔 . 💄 Tanpa plumbum 💄 Melembapkan bibir 💄 Warna kekal sepanjang hari tanpa meninggalkan kesan pada gelas 💄 Mesra wuduk 💄Mesra solat . . . #nurraysa #produkmesrawudukmesrasolat #lipstick #loosepowder #blusher #twowaycakepowder #glowingddmoistcake #creamfoundation #makeupremover #merdekasale

harum afizah
(@harumafizah)

24 Days 16 Hours Ago

Sis tahu tak semua orang suka pakai foundation jenis liquid kan? Apa kata cuba jenis powder ni. Tak perlu risau , effect still sama dengan yang liquid. Tapi ini versi powder. Sangat selesa taw. Ramai yang dah order dengan agents kita. 😉 Anda pula? Bagaimana? Nak tahu lebih lanjut, boleh tgk kat bio atau boleh dm okay. 😘 #aslcosmetics #aslcosmeticsmy #aslcosmetic #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticsmalaysia #makeuptutorial #makeup #foundation #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #sayamencariejen #dropshipneeded #brunei #sabah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #kedah #johor #terengganu #pulaupinang #callingforagentanddropship #callingforagentmalaysia #twowaycakepowder

Good morning Lolalovers. Haritu ada yang tanya cik Lola, boleh ke pakai compact powder setiap hari? . . Ya, boleh sangat-sangat pakai setiap hari. 😊Tapi, make sure korang pakai compact powder yang sesuai dengan jenis kulit korang. Kalau tak, nanti kulit tak cantik dan bertompok. . . Dan jangan lupa jaga kulit dengan rutin penjagaan kulit dengan memakai skincare yang sesuai dan minum air kosong yang mencukupi. Okay? 😘 . . #ciklolabagitips #lolalovers #lolalovecosmetics #twowaycakepowder

Dua fungsi dalam satu items. Boleh diguna dalam keadaan basah @ kering. 😉😄 Anda pula? Bagaimana? Nak tahu lebih lanjut, boleh pm okay. 😘 . . SENARAI AGENTS UNTUK DIHUBUNGI : . 📲📲 KAJANG Nasya : 011-27203435 . . 📲📲 SARAWAK Grace : 013-8080848 ( @asl.cosmeticsofficial ) Salini : 016-8795254 ( @asl.cosmetics_borneo_ ) . . 📲📲 PAHANG Wafasulaiman : 01119941233 ( @wafa_aslcosmetics ) . 📲📲 HULU LANGAT Fariha : 012-2519476 ( @fari_aslcosmetics ) . . instagram : asl.cosmetics_borneo_ #aslcosmetics #aslcosmeticsmy #aslcosmetic #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticsmalaysia #makeuptutorial #makeup #foundation #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #sayamencariejen #dropshipneeded #brunei #sabah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #kedah #johor #terengganu #pulaupinang #callingforagentanddropship #callingforagentmalaysia #twowaycakepowder

Admin tahu tak semua orang suka pakai foundation jenis liquid kan? Apa kata cuba jenis powder ni. Tak perlu risau , effect still sama dengan yang liquid. Tapi ini versi powder. Sangat selesa taw. Ramai yang dah order dengan agents kita. 😉 . Anda pula? Bagaimana? Nak tahu lebih lanjut, boleh pm okay. 😘 . . SENARAI AGENTS UNTUK DIHUBUNGI : . 📲📲 KAJANG Nasya : 011-27203435 . . 📲📲 SARAWAK Grace : 013-8080848 ( @asl.cosmeticsofficial ) Salini : 016-8795254 ( @asl.cosmetics_borneo_ ) . . 📲📲 PAHANG Wafasulaiman : 01119941233 ( @wafa_aslcosmetics ) . 📲📲 HULU LANGAT Fariha : 012-2519476 ( @fari_aslcosmetics ) . . instagram : asl.cosmetics_borneo_ #aslcosmetics #aslcosmeticsmy #aslcosmetic #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticsmalaysia #makeuptutorial #makeup #foundation #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #sayamencariejen #dropshipneeded #brunei #sabah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #kedah #johor #terengganu #pulaupinang #callingforagentanddropship #callingforagentmalaysia #twowaycakepowder

"Mmm..betul ke foundation boleh tahan lama dan tak bercapuk kat kulit berminyak ni?" Haa...sesiapa yang ada masalah yang sama, Lolalove Foundation memang sesuai sebab; . . ❤️ Foundation ni terbaik untuk beginner❤️ . . Lolalove Foundation ini dihasilkan dengan mengikut tiga jenis kulit. Iaitu untuk 👍  kulit yang kering, 👍  kulit yang kering gabungan dengan berminyak 👍  kulit yang berminyak . . . Foundation ini amat bagus, kerana ia berfungsi untuk mengawal minyak dan memberikan tona kulit wajah yang seimbang. Lolalove Foundation ini adalah untuk pengguna yang mempunyai masalah kulit yang berminyak. . . So, sesiapa yang belum dapatkan harga promo RM 30 skrg sila dptknnya dgn segera sementara stock masih ada!! Kenapa??? Kerana in da future uols dh takkan dpt price yg cam gini lagi tau ❤️ (normal price RM79) . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #birthdaygiftideas #fullcoveragefoundation #jawatankosong #selangorvacancy #wearehiring #elegan #kecantikanmuka #hadiahwedding #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

Haven’t grab one? Oh no...you better own one before your face ruin by those germs and dirts. . . Make sure you take care of your makeup brush hygienes by grabbing Lolalove Brush Cleaner for only RM35 .😱 . It only cost you less than RM40 now rather than you will lose thousands in the future to repair your skin. . . Hurry PM us now or contact our team by clicking the link in the bio.. . #lolalovecosmetics #makeupbrush #makeupbrushcleaner #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #lightmakeup #fullcoveragefoundation #fattahamin #zulariffinfc #missfazura #elegan #kecantikanmuka #kitaok #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

ASL COSMETICS. . ✅ Satin Finishing Foundation Rm59.90. . ✅ Line Smoothing Concealer Rm27.90. . ✅ Maxi Lash Mascara Rm26.90. . ✅Liquid Lipstick Creamy Matte Rm25.90. . ✅Puffy Liner Black Rm25. . ✅ Wear Boosting Setting Spray Rm39.90. . ✅Satin Finishing Two Way Cake Powder Rm38. . ✅ Silky Cleansing Oil Rm39.90 . ✅ Basic Beauty Brush Rm79.90. . ✅ Easy Eyebrow Pencil Rm25 . +60122575527 . Beauty Partner Diperlukan‼️‼️‼️ . #aslegacyselangor #aslcossmetics #aslcosmeticsshahalam #makeup #gilamakeup #eyebrowpencil #twowaycakepowder #boostingspray #creamymatte #mua #aslcosmeticsshahaam #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslcosmeticsmy #aslcosmeticsselangor #beautypartner #sayajualmakeup #makeupmurah #beautypartnershahalam

ASL COSMETICS. . ✅ Satin Finishing Foundation Rm59.90. . ✅ Line Smoothing Concealer Rm27.90. . ✅ Maxi Lash Mascara Rm26.90. . ✅Liquid Lipstick Creamy Matte Rm25.90. . ✅Puffy Liner Black Rm25. . ✅ Wear Boosting Setting Spray Rm39.90. . ✅Satin Finishing Two Way Cake Powder Rm38. . ✅ Silky Cleansing Oil Rm39.90 . ✅ Basic Beauty Brush Rm79.90. . ✅ Easy Eyebrow Pencil Rm25 . +60122575527 . Beauty Partner Diperlukan‼️‼️‼️ . #aslegacyselangor #aslcossmetics #aslcosmeticsshahalam #makeup #gilamakeup #eyebrowpencil #twowaycakepowder #boostingspray #creamymatte #mua #aslcosmeticsshahaam #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslcosmeticsmy #aslcosmeticsselangor #beautypartner #sayajualmakeup #makeupmurah #beautypartnershahalam

ASL COSMETICS. . ✅ Satin Finishing Foundation Rm59.90. . ✅ Line Smoothing Concealer Rm27.90. . ✅ Maxi Lash Mascara Rm26.90. . ✅Liquid Lipstick Creamy Matte Rm25.90. . ✅Puffy Liner Black Rm25. . ✅ Wear Boosting Setting Spray Rm39.90. . ✅Satin Finishing Two Way Cake Powder Rm38. . ✅ Silky Cleansing Oil Rm39.90 . ✅ Basic Beauty Brush Rm79.90. . ✅ Easy Eyebrow Pencil Rm25 . +60122575527 . Beauty Partner Diperlukan‼️‼️‼️ . #aslegacyselangor #aslcossmetics #aslcosmeticsshahalam #makeup #gilamakeup #eyebrowpencil #twowaycakepowder #boostingspray #creamymatte #mua #aslcosmeticsshahaam #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslcosmeticsmy #aslcosmeticsselangor #beautypartner #sayajualmakeup #makeupmurah #beautypartnershahalam

ASL COSMETICS. . ✅ Satin Finishing Foundation Rm59.90. . ✅ Line Smoothing Concealer Rm27.90. . ✅ Maxi Lash Mascara Rm26.90. . ✅Liquid Lipstick Creamy Matte Rm25.90. . ✅Puffy Liner Black Rm25. . ✅ Wear Boosting Setting Spray Rm39.90. . ✅Satin Finishing Two Way Cake Powder Rm38. . ✅ Silky Cleansing Oil Rm39.90 . ✅ Basic Beauty Brush Rm79.90. . ✅ Easy Eyebrow Pencil Rm25 . +60122575527 . Beauty Partner Diperlukan‼️‼️‼️ . #aslegacyselangor #aslcossmetics #aslcosmeticsshahalam #makeup #gilamakeup #eyebrowpencil #twowaycakepowder #boostingspray #creamymatte #mua #aslcosmeticsshahaam #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslcosmeticsmy #aslcosmeticsselangor #beautypartner #sayajualmakeup #makeupmurah #beautypartnershahalam

ASL COSMETICS. . ✅ Satin Finishing Foundation Rm59.90. . ✅ Line Smoothing Concealer Rm27.90. . ✅ Maxi Lash Mascara Rm26.90. . ✅Liquid Lipstick Creamy Matte Rm25.90. . ✅Puffy Liner Black Rm25. . ✅ Wear Boosting Setting Spray Rm39.90. . ✅Satin Finishing Two Way Cake Powder Rm38. . ✅ Silky Cleansing Oil Rm39.90 . ✅ Basic Beauty Brush Rm79.90. . ✅ Easy Eyebrow Pencil Rm25 . +60122575527 . Beauty Partner Diperlukan‼️‼️‼️ . #aslegacyselangor #aslcossmetics #aslcosmeticsshahalam #makeup #gilamakeup #eyebrowpencil #twowaycakepowder #boostingspray #creamymatte #mua #aslcosmeticsshahaam #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslcosmeticsmy #aslcosmeticsselangor #beautypartner #sayajualmakeup #makeupmurah #beautypartnershahalam

ASL COSMETICS. . ✅ Satin Finishing Foundation Rm59.90. . ✅ Line Smoothing Concealer Rm27.90. . ✅ Maxi Lash Mascara Rm26.90. . ✅Liquid Lipstick Creamy Matte Rm25.90. . ✅Puffy Liner Black Rm25. . ✅ Wear Boosting Setting Spray Rm39.90. . ✅Satin Finishing Two Way Cake Powder Rm38. . ✅ Silky Cleansing Oil Rm39.90 . ✅ Basic Beauty Brush Rm79.90. . ✅ Easy Eyebrow Pencil Rm25 . +60122575527 . Beauty Partner Diperlukan‼️‼️‼️ . #aslegacyselangor #aslcossmetics #aslcosmeticsshahalam #makeup #gilamakeup #eyebrowpencil #twowaycakepowder #boostingspray #creamymatte #mua #aslcosmeticsshahaam #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslcosmeticsmy #aslcosmeticsselangor #beautypartner #sayajualmakeup #makeupmurah #beautypartnershahalam

AZIAN
(@azian9064)

27 Days 17 Hours Ago

Fungsi SATIN FINISHING TWO WAY CAKE POWDER sangat berkesan untuk mengurangkan minyak pada wajah dan sangat sesuai umtuk dijadikan kegunaan harian. . Ianya juga boleh menggantikan foundation anda kerana ianya mampu memberikan litupan penuh pada wajah. . Hadir dalam tiga tona warna 👉Light 👉Natural 👉Medium . WASAP 012-6603794 WASAP 012-6603794 WASAP 012-6603794 . #twowaycakepowder #cakepowder #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #beautywithoutborders #aslcosmetics #aslcosmetic.readystock #aslcosmetics_subang #suwitzteam #mieyagroup #beautypartnerwanted #dropshipwanted 📮POS SELURUH MALAYSIA

Fungsi SATIN FINISHING TWO WAY CAKE POWDER sangat berkesan untuk mengurangkan minyak pada wajah dan sangat sesuai umtuk dijadikan kegunaan harian. . Ianya juga boleh menggantikan foundation anda kerana ianya mampu memberikan litupan penuh pada wajah. . Hadir dalam tiga tona warna 👉Light 👉Natural 👉Medium . WASAP 012-6603794 WASAP 012-6603794 WASAP 012-6603794 . #twowaycakepowder #cakepowder #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #beautywithoutborders #aslcosmetics #aslcosmetic.readystock #aslcosmetics_subang #suwitzteam #mieyagroup #beautypartnerwanted #dropshipwanted 📮POS SELURUH MALAYSIA

Admin tahu tak semua orang suka pakai foundation jenis liquid kan? Apa kata cuba jenis powder ni. Tak perlu risau , effect still sama dengan yang liquid. Tapi ini versi powder. Sangat selesa taw. Ramai yang dah order dengan agents kita. 😉 . Anda pula? Bagaimana? Nak tahu lebih lanjut, boleh pm okay. 😘 . . 📲📲 PAHANG Wafasulaiman : 01119941233 ( @wafa_aslcosmetics ) . . instagram : asl.cosmetics_malaysia #aslcosmetics #aslcosmeticsmy #aslcosmetic #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticsmalaysia #makeuptutorial #makeup #foundation #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #sayamencariejen #dropshipneeded #brunei #sabah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #kedah #johor #terengganu #pulaupinang #callingforagentanddropship #callingforagentmalaysia #twowaycakepowder

Kelebihan Satin Finishing Two Way Cake Powder :- . ☝🏻Tekturnya sangat halus seolah menggunakan 'loose powder' ☝🏻Menjadikan solekan lebih sempurna Matte coverage Special ☝🏻Didatangkan dgn span untuk memudahkan anda bersiap dimana sahaja. Berminat boleh klik link ⬇⬇⬇ http://wa.me/601128522175 http://wa.me/60189184890 #aslegacycosmetics #aslcosmetics #aslcosmetickedahpenang #posdancod #teamfazz #teamkchaa #bedak #bedakmakeover #twowaycake #twowaycakepowder #virals #viralmalaysia #trending #trendingviral #produktrending #produkviral #ratuchanteq #makeup #makeupartistsworldwide

Pixy Two Way cake Perfect Last, Bedak padat terbaru dari brand Pixy, mengandung SPF 30++, memberikan hasil make up yang natural dan tahan lama. Tersedia dalam 3 Variant warna: 01 Fair Ochre 02 Natural Buff 03 Sand Beige Original 100% #pixy#pixycosmetics#pixytwc#pixytwowaycake#bedakpixy#bedakpadat#twc#twowaycakepowder#pixy

[FIVE MAKEUP BRUSH FOR BASICS THAT YOU NEED AND HOW TO USE THEM] ❤️ . (1) POWDER BRUSH . This big brush is perfect for softly applying bronzers and powders, and for evenly distributing product across your face or body. . (2) FOUNDATION BRUSH . Use it to smooth liquid or cream foundation for streak-free application. Start in the middle of your face and blend the product outward to prevent harsh makeup lines around the edge of your face. . (3) BLUSH BRUSH . The long, fluffy bristles evenly diffuse loose powders. Alternate use: Sweep blush from the apples of your cheeks along your cheekbones. . (4) BLENDING BRUSH . Use the fluffy bristles to diffuse eye shadow in the crease of your eye, or use it to blend multiple shades of eye shadow together. Alternate use: Blend highlighter on your cheekbones, brow bones, and cupid’s bow. . (5) EYESHADOW BRUSH . Use an eye shadow brush to evenly apply powder and cream shadows. . Click on this link to own Lolalove PINK DOLLY Brush 😍 : wasap.my/60165565686/hbciklola . . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #lightmakeup #fullcoveragefoundation #fattahamin #zulariffinfc #missfazura #elegan #kecantikanmuka #kitaok #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

Dua fungsi dalam satu items. Boleh diguna dalam keadaan basah @ kering. 😉😄 Anda pula? Bagaimana? Nak tahu lebih lanjut, boleh pm okay. 😘 . . SENARAI AGENTS UNTUK DIHUBUNGI : . 📲📲 KAJANG Nasya : 011-27203435 . . 📲📲 SARAWAK Grace : 013-8080848 ( @asl.cosmeticsofficial ) Salini : 016-8795254 ( @asl.cosmetics_borneo_ ) . . 📲📲 PAHANG Wafasulaiman : 01119941233 ( @wafa_aslcosmetics ) . 📲📲 HULU LANGAT Fariha : 012-2519476 ( @fari_aslcosmetics ) . . instagram : asl.cosmetics_malaysia #aslcosmetics #aslcosmeticsmy #aslcosmetic #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticsmalaysia #makeuptutorial #makeup #foundation #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #sayamencariejen #dropshipneeded #brunei #sabah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #kedah #johor #terengganu #pulaupinang #callingforagentanddropship #callingforagentmalaysia #twowaycakepowder

Admin tahu tak semua orang suka pakai foundation jenis liquid kan? Apa kata cuba jenis powder ni. Tak perlu risau , effect still sama dengan yang liquid. Tapi ini versi powder. Sangat selesa taw. Ramai yang dah order dengan agents kita. 😉 . Anda pula? Bagaimana? Nak tahu lebih lanjut, boleh pm okay. 😘 . . SENARAI AGENTS UNTUK DIHUBUNGI : . 📲📲 KAJANG Nasya : 011-27203435 . . 📲📲 SARAWAK Grace : 013-8080848 ( @asl.cosmeticsofficial ) Salini : 016-8795254 ( @asl.cosmetics_borneo_ ) . . 📲📲 PAHANG Wafasulaiman : 01119941233 ( @wafa_aslcosmetics ) . 📲📲 HULU LANGAT Fariha : 012-2519476 ( @fari_aslcosmetics ) . . instagram : asl.cosmetics_malaysia #aslcosmetics #aslcosmeticsmy #aslcosmetic #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticsmalaysia #makeuptutorial #makeup #foundation #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #sayamencariejen #dropshipneeded #brunei #sabah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #kedah #johor #terengganu #pulaupinang #callingforagentanddropship #callingforagentmalaysia #twowaycakepowder

Two way cake bisa digunakan dengan spons kering atau basah Dengan hasil yang menyatu pada kulit serta melembabkan Varian: Natural, Natural white, Natural beige, Natural tropical, Natural Yellow Rp. 49.800 #twowaycakepowder #bedaktwowaycake #twowaycake

(@nursabrinatalap)

29 Days 10 Hours Ago

kali yang kedua beli ngan sab..alhamdulillah..thank u sooo muchhh 😘😘😘😍😍😍 #arganwhiteningmoisturizer #miraclewhiteningspray #collagensoap #twowaycakepowder #samaxmukasis😜

[SIX MAKEUP BRUSH FOR BASICS THAT YOU NEED AND HOW TO USE THEM] ❤️ . (1) POWDER BRUSH . This big brush is perfect for softly applying bronzers and powders, and for evenly distributing product across your face or body. . (2) FOUNDATION BRUSH . Use it to smooth liquid or cream foundation for streak-free application. Start in the middle of your face and blend the product outward to prevent harsh makeup lines around the edge of your face. . (3) BLUSH BRUSH . The long, fluffy bristles evenly diffuse loose powders. Alternate use: Sweep blush from the apples of your cheeks along your cheekbones. . (4) BLENDING BRUSH . Use the fluffy bristles to diffuse eye shadow in the crease of your eye, or use it to blend multiple shades of eye shadow together. Alternate use: Blend highlighter on your cheekbones, brow bones, and cupid’s bow. . (5) EYESHADOW BRUSH . Use an eye shadow brush to evenly apply powder and cream shadows. . (6) EYEBROW BRUSH . Use this to soften eyeliner for a smoky, sultry look. Alternate use: Target areas around the eye, such as the inner and outer corners, when applying intense pigment. . Click on this link to own Lolalove Gold Brush 😍 : wasap.my/60165565686/hbciklola . . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #lightmakeup #fullcoveragefoundation #fattahamin #zulariffinfc #missfazura #elegan #kecantikanmuka #kitaok #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

No foundation, no problem😊 #twowaycakepowder amat mudah digunakan dan dibawa kemana sahaja. Ringan, padat dan lengkap utk menutupi cela wajah yang jelas kelihatan. Didatangkan dalam 3 shades utama 🍭Light 🍭Natural 🍭Medium Haaaa gitewww, kalau ttbe bgn lambt ke tgh rushing ke.. haaa bole la tepek #twowaycakepowder powder ni, senang sangat Jom dapatkan yang original dari BeautyPartner or BeautyMaster kami atau pm +60126443794 #aslcosmetics #beautywithoutborders #twowaycakepowder #productbertarafantarabangsa #productmampumilik #rm38.00

Kelebihan Satin Finishing Two Way Cake Powder :- . ☝🏻Tekturnya sangat halus seolah menggunakan 'loose powder' ☝🏻Menjadikan solekan lebih sempurna Matte coverage Special ☝🏻Didatangkan dgn span untuk memudahkan anda bersiap dimana sahaja. Berminat boleh klik link ⬇⬇⬇ http://wa.me/601128522175 http://wa.me/60189184890 #aslegacycosmetics #aslcosmetics #aslcosmetickedahpenang #posdancod #teamfazz #teamkchaa #bedak #bedakmakeover #twowaycake #twowaycakepowder #virals #viralmalaysia #trending #trendingviral #produktrending #produkviral #ratuchanteq #makeup #makeupartistsworldwide

Why choose Lolalove Two Way Cake? . Its original texture offers the advantages of both foundation and powder in a single product! How about that? 😍😍😍 . It is very simple and practical, this foundation can be used in two different ways for two different results: . 1⃣ Apply with a dry sponge for a matte and powdery finish, . 2⃣ Or apply with a damp sponge for a perfectly even complexion. At the heart of the formula, Vitamins A and E provide anti-ageing action. * Sponge provided . . Are you excited to try? We have promotion birthday sale price RM25 only guys!!! (Normal price RM59) . . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #birthdaygiftideas #fullcoveragefoundation #jawatankosong #selangorvacancy #wearehiring #elegan #kecantikanmuka #hadiahwedding #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

Lolalove Foundation ni mengandungi kandungan yang sihat untuk kulit seperti: . 1⃣ Bee venom yang membantu untuk menegangkan dan merawat kulit wajah. . 2⃣ Vitamin E yang membekalkan nutrien dan anti-oksidan . 3⃣ Argan oil sesuai untuk semua kulit dengan merawat jerawat, menyembuh masalah kulit dan anti penuaan. . . Terdapat 3 tona yang berbeza (LL10-Light, LL30- Medium, dan LL50-Medium Dark). Dapatkan Lolalove Foundation dengan harga promosi birthday sale RM30 sahaja (harga asal RM79) . #lolalovecosmetics #lolalove #lolalovefashion #solemnizationmakeup #beautytips #hadiahhantaranmalaysia #hadiahhantaran #birthdaygiftideas #birthdaygiftselangor #birthdaygifts #luluskkm #foundationhalal #lipmattemesrawuduk #lipmattewaterproof #produkkecantikanberkualiti #makeupartistsworldwide #makeupartistsmalaysia #twowaycakepowder #birthdaygiftideas #fullcoveragefoundation #jawatankosong #selangorvacancy #wearehiring #elegan #kecantikanmuka #hadiahwedding #agendiperlukanseluruhmalaysia #dropshipmalaysia #giftideas

Bedak #twowaycakenurraysa masih MAINTAIN walau berpeluh. . Paling BEST ia mudah ditanggalkan!💞 . . #mesrawudhu #mesrasolat #nurraysayok #nurraysabeautysg #teamfafrsg #twowaycakepowder

Ada yang sama 'feeling' macam pengguna #twowaycake 👇👇 . . #twowaycakepowder #nurraysabeautysg #teamfafrsg

Kelebihan Satin Finishing Two Way Cake Powder :- . ☝🏻Tekturnya sangat halus seolah menggunakan 'loose powder' ☝🏻Menjadikan solekan lebih sempurna Matte coverage Special ☝🏻Didatangkan dgn span untuk memudahkan anda bersiap dimana sahaja. Berminat boleh klik link ⬇⬇⬇ http://wa.me/601128522175 http://wa.me/60189184890 #aslegacycosmetics #aslcosmetics #aslcosmetickedahpenang #posdancod #teamfazz #teamkchaa #bedak #bedakmakeover #twowaycake #twowaycakepowder #virals #viralmalaysia #trending #trendingviral #produktrending #produkviral #ratuchanteq #makeup #makeupartistsworldwide

Sapu sapu je dekat muka terus cantik. 5 saat je uolls dah boleh jadi cantik tau. . Tak perlu pakai sun block dah. Cukup dengan 2 Way Cake. Bukan sekadar bedak, tapi siap dengan perlindungan UV. SPF 35 😍 . 🌸MIRACLE TWO WAY CAKE POWDER WITH ORGANIC MARULA OIL🌸 Harga Asal: RM99.99 ✅Promosi RM39.90 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 . KELEBIHAN : . ✔ 10x ganda kemasan yang gebu dan halus ✔ 2 dalam 1, gabungan Foundation & Powder ✔ Tidak berminyak ✔ Mudah digunakan . ✔ Kemasan ringan dan tidak mudah bercampur ✔ Tahan lama ✔ Bebas silicon ✔ SPF 35 ✔ Menutup cela dan parut . ✔ Membantu masalah kulit wajah . ✔ Mudah ditanggalkan . ✔ Tampil anggun dan berkeyakinan ✔ Terdapat dalam 3 tona warna (Light, Medium, Dark) . . CARA PENGGUNAAN : . ➡ Tekapkan span pada bedak. Sapu dan ratakan ke seluruh kulit muka . . KANDUNGAN BAHAN : . 👉🏻 Tocopheryl Acetate (Vitamin E) 👉🏻 Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil . 👉🏻 Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil 👉🏻 Ascorbyl Palmitate (Vitamin C) 👉🏻 Natural And Organic Ingredients With ECOCERT . 👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 11gm NO KKM : NOT180201717K (Light) NOT180202359K (Medium) NOT180202360K (Dark) . #twowaycakepowder #twowaycakepowdernurraysa #nurraysacakepowder #bedaknurraysa #twcnurraysa #nurraysatwc #nurraysabedak #cakepowdernurraysa #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #sabunkolagenmurah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah

💖Two way cake nurraysa 💖 . 👍Ia adalah bedak 2-in-1 iaitu kombinasi foundation + powder. . 👍Texture tak terlalu tebal dan tak terlalu ringan. . 👍Just enough for that minimally perfect coverage. . . Two way cake ni memang best dan senang digunakan. . Cuba jangan tak cuba ok. 😃 . Nak cuba, roger2 je k.. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick #twowaycakepowder #sepang #cyberjaya #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #nurraysalover #nurraysasepang #lipsmatte #fattzura #beritaharian #ctdk

Bedak Two Way Cake dari Batrisyia😘 bedak padat yang mengandung bahan-bahan yang lembut dan Vitamin E. Manfaatnya Membantu menyempurnakan tampilan riasan sehingga kulit wajah terasa lebih halus dan tampak lebih cerah. Memiliki fungsi ganda bisa sebagai bedak dan juga foundation. Komposisi yang digunakan : Talc, Mica, Dimethicone, Titanium Dioxide, Nylon 6/12, Aluminum Strach, Octenylsuccinate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, C177492, Parfun, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylysilane, C177491, Dimethiconol Stearate, Methylparaben, C177499, Aluminum Hydroxide, Propylparaben, Isopropyl Titanium, Trisostearate, Silica, Coconut Oil Cara pakainya : Usapkan secara merata pada wajah. Gunakan spons kering untuk tampilan alami dan spons basah untuk hasil yang lebih menutup dan tahan lama Yuk ah segera hubungi 📲 085659863606 sebelum kehabisan #twowaycakebatrisyia #batrisyiaherbaltuban #batrisyia #twowaycakepowder #batrisyiaherbal #twowaycake #bedakvco #twowaycakemurah #makeup #makeupherbal #twowaycake #bedaktwowaycake #jualbedakpadatmurah

Kelebihan Satin Finishing Two Way Cake Powder :- . ☝🏻Tekturnya sangat halus seolah menggunakan 'loose powder' ☝🏻Menjadikan solekan lebih sempurna Matte coverage Special ☝🏻Didatangkan dgn span untuk memudahkan anda bersiap dimana sahaja. Berminat boleh klik link ⬇⬇⬇ http://wa.me/601128522175 http://wa.me/60189184890 #aslegacycosmetics #aslcosmetics #aslcosmetickedahpenang #posdancod #teamfazz #teamkchaa #bedak #bedakmakeover #twowaycake #twowaycakepowder #virals #viralmalaysia #trending #trendingviral #produktrending #produkviral #ratuchanteq #makeup #makeupartistsworldwide

. . 💫 FLASH SALE KEMBALI LAGI !! 💫 Kami memberikan harga terendah untuk anda; pengguna setia Nurraysa 💃🏻 Berlangsung selama 3 hari, mari dapatkan segera produk kegemaran anda 😍 Hari² raya ni mestilah nak melaram kannn ? Tak onzzzz laaa kalau tak guna Nurraysa 🤭 Ayuh klik link di bio segera sebelum promosi tamat 😰 #nurraysa #glowingddmoistcake #twowaycakepowder #apasa

Banyak² lipstick ..time minum d gelas konfim meninggalkan kesan 💋 lipstick . Tapi Tidak dgn Lipstick Organik nurraysa Warna Tidak lekat ... Bkn takat gelas,,botol air yg plastik pun Kain tudung lagi la... Sebab lipstick Nurraysa TANPA PLUMBUM Mesra Wuduk Mesra Sholat gitu Tak percaya? Jom order sekarang. Belum cuba belum tahu . www.wasap.my/60177590035/Lipstick . www.wasap.my/60177590035/Lipstick . #nurraysa #teamnurraysa #annivesarysalenurraysa2018 #nurraysalover #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick #twowaycakepowder #sepang #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysapearllipstick #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick

🌸🌸 Tips Cantik Bersama Nurraysa 🌸🌸 . Nak cantik? Pastikan minum air secukupnya setiap hari. Bila badan mendapat air yang secukupnya, kulit kita pun akan cantik & berseri. . Berapa banyak air nak kena minum setiap hari? WHO (World Health Organization) mencadangkan 1 liter air untuk setiap 25 kg berat badan. Jadi, kalau nak tau berapa liter air nak kena minum setiap hari, ambil calculator lepas tu bahagikan berat badan dengan 25 kg. Akan dapat jawapan kepada soalan berapa liter air nak kena minum setiap hari. . Sekarang anda dah tau. Nak lagi cantik? 😍 . Amalkan penggunaan produk Nurraysa sebagai rutin kecantikan harian. Ada produk kesihatan luar & dalam 😘 . Produk Nurraysa dibuat dari bahan organik & bebas bahan kimia merbahaya. . Nak cantik, jom berNurraysa! . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick #twowaycakepowder

Wonder MAGIC in Powder! try our Two Way Cake Powder, Really thin layer giving the extra coverage for your face. Don’t hassle for more, choose ASL Cosmetics and experience the real cosmetics. Jom 🛍🛍📲 www.wasap.my/60166684034 💲38.00(SM)-Natural/Light/Med 💲41.00(SS) -Natutal/Light/Med #aslegacyirayusof #makeupartistmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #makeupmalaysia #mua #makeuptutorial #beauty #twowaycakepowder #cosmetics #concealer #pandaeye #coverdarkcircleeye

Hi semua org dah jatuh cinta sangat dengan foundation dari ASL Cosmetics Yang paling best bila dah apply foundation rasa ringan sangat dan tak rasa tebal. Jom 🛍🛍📲 www.wasap.my/60166684034 💲59.90(SM)-Natural/Light/Med 💲62.90(SS) -Natural/Light/Med #aslegacyirayusof #makeupartistmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #makeupmalaysia #mua #makeuptutorial #beauty #twowaycakepowder #cosmetics #magicpowder #makeupfoudation #naturalfoundation

Miracle Two Way cake (Gabungan bedak dan foundation) ---------------------------------------------------- . 👉🏻Yang sedang mencari bedak dengan hasil seperti memakai foundation, bedak jenis two way cake adalah jawapannya . 👉🏻Bestnye 2 way cake ni adalah uolls boleh jadikannya sbg bedak dan foundation.. . 👉🏻Nak kemasan serupa foundation, BASAHKAN span dan ratakan bedak ke wajah. . 👉🏻Nak bagi kemasan selepas pakai foundation?, apply sahaja menggunakan span kering dan lihatlah kemasan makeup 10 x ganda😍😍 . . Nak try, cepat2 wasap. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick #twowaycakepowder #sepang #cyberjaya #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysasepang #lipsmatte #dropshipwanted #sales #blusher

Kelebihan Satin Finishing Two Way Cake Powder :- . ☝🏻Tekturnya sangat halus seolah menggunakan 'loose powder' ☝🏻Menjadikan solekan lebih sempurna Matte coverage Special ☝🏻Didatangkan dgn span untuk memudahkan anda bersiap dimana sahaja. Berminat boleh klik link ⬇⬇⬇ http://wa.me/601128522175 http://wa.me/60189184890 #aslegacycosmetics #aslcosmetics #aslcosmetickedahpenang #posdancod #teamfazz #teamkchaa #bedak #bedakmakeover #twowaycake #twowaycakepowder #virals #viralmalaysia #trending #trendingviral #produktrending #produkviral #ratuchanteq #makeup #makeupartistsworldwide

😀😀😀 . Tahukah anda DD MOIST CAKE NURRAYSA adalah revolusi baru solekan mesra wuduk yang menggabungkan FOUNDATION+POWDER+CONCEALER. . Ini kerana DD MOIST CAKE di formulasikan dengan OLIVE FRUIT OIL+ALOE VERA yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus merawat kulit muka. . Selepas anda menggunakan DD MOIST CAKE, anda akan tampil dengan lebih yakin kerana dengan DD MOIST CAKE, segala cela dimuka dapat ditutup dalam masa 3 minit. .. Berminat whatsapp . www.wasap.my/60177590035/ddmc . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #pearlmagiclipstick #twowaycakepowder #sepang #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #nurraysasepang #lipsmatte #nurraysaddmc #ddmc #glowingddmoistcake #nurraysalover #makeup #kualalumpur #johorbharu #shahalam #motifviral #mstaronline #hlive #fattzura #halalcosmetics #produkmesrawuduk

. SATIN FINISHING TWO WAY CAKE POWDER Berkesan untuk mengurangkan minyak pada wajah dan sangat sesuai untuk kegunaan harian. Ia juga boleh menggantikan foundation kerana Satin Finishing Two Way Cake Powder ini mampu memberikan litupan panuh pada wajah. Terdapat 3 ton color ; 🔹 Light 🔹 Natural 🔹 Medium . . 👉RM38 . Pertanyaan/pembelian ; 📳0173484550 . 💙Agent/Dropship Wanted #aslcosmetics #glamzsquad #aslcosmeticsgombak #aslcosmeticsselayang #aslcosmeticsbatucaves #twowaycakepowder

🍄Hot set ni pantang ada promosi... laris sungguh😂 Restock cepat licin😊 Memang best set ni, siapa yang tak pandai nak make up2 ni, set ni sesuai untuk uolls. Pakai ni bukan untuk cantik je, tp untuk jaga juga muka uolls dari sinar matahari. . 🌺Bedak ni ada spf 50++ jadi tak risau kalau kena matahari. InsyaAllah tak sunburn. . 🌺Macam sunblock, lindung kulit kita 😘 . #glowingddmoistcake #pealmagiclipstick #twowaycakepowder #nurraysabeauty #kosmetikhalal #kosmetikmudahditanggalkan #adacahayadiwajahmu

[ORGANIC MARULA OIL] Yeayyy dapat manfaat Organic Marula Oil melalui produk Apa Sa Mak Jah 😁 _ 💕 GLOWING DD MOIST CAKE 3 in 1, foundation + concealer + powder + spf50 complete untuk kulit sihat, cantik dan glowink in 10 seconds. Promo tak masuk akal rm47 jer! _ 💕 TWO WAY CAKE POWDER bedak compact SPF35 tekstur halus bagi efek gebu gebas dan flawless pd wajah. Hanya rm39 jer, tahan lama! _ 💕 MAGIC LIPSTICK WITH MARULA OIL penaik seri wajah. Hanya rm24 untuk protect bibir dari kering mengelupas dan hitam. _ READY STOCK 🌹 Whatsapp +6 012 3464624 🌹 Klik link wasap di bio untuk respon pantas . . . . . #viralhot1220 #organicmarulaoil #mekap #hantaran #muslimah #alhamdulillah #assalamualaikum #positive #codlangkawi #nurraysalangkawi #nurraysabeauty #makeup #safecosmetics #beautiful #glowingddmoistcake #magiclipstickwithmarulaoil #twowaycakepowder #codsekitarlangkawi