#tiadakolagen

Photos and Videos about #tiadakolagen

SAHI BOOSTER - TRIPLE ACTION boleh membantu dalam pelbagai masalah kulit dan juga masalah dalaman wanita seperti mengurangkan senggugut, menguatkan rahim, merawat haid yang tidak teratur, meningkatkan hormon & banyak lagi! 🥰 Hanya RM69 dengan 15 sachet Sahi Booster dalam setiap kotak 😉 . Anyone nak COD sekitar JB & Semenyih, boleh cepat tekan link biru dekat bio atau save 013 6434 363 ni tau. Promosi October ada lagi kak oii! Siapa tak grab memang rugi sangat sangat! . #sahi #sarangburungmalaysia #sarangburung #sahibooster #sahisarangburungjb #sahisemenyih #booster #tripleaction #sahisarangburung #sahisarangburungjohor #sahijb #sahijohor #sahiutm #utm #glassskin #kulitputih #tanpakolagen #nocollagen #jerawat #jeragat #tiadakolagen

Minuman sarang burung yang mengandungi peratus sarang burung paling tinggi . . . Digabungkan dengan durian belanda . Tanpa ginseng . Boleh diminum ibu hamil dan menyusu . . . Tidak menggunakan gula sebaliknya bahan yang lebih baik , batu madu . Lebih sedap , manis manis buah . Tidak hanyir . . . Sebagai ejen mempercepatkan proses penyembuhan luka , mencantikkan kulit . Kesan seperti kolagen tapi bukan kolagen . . Boleh diminum dewasa dan kanak kanak . Nak cuba ? Ready stock + free gift 😊 . . 1 set ( 3 botol) RM 29.90. . . #airsarangburung #sarangburungwalit #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalit #minumansarangburungwalit #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #nufinest #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #minuman #minumankecantikan #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #sedapgiler #likelikelike

PEREMPUAN NI, PANTANG DENGAR PERKATAAN "GEMUK" !!! jangan kau menyesal bila dia betul-betul berubah 360°. bila dia berubah, tahu kau pulak kau putih mata nak merayu mintak balik.. "NO WAY MAN", hati yang kau sakitkan memang takkan pulih balik.. ko ingat senang ke nak kurus balik. disebabkan ayat kau tu, aku buktikan aku boleh kurus.. hahahaaa jangan menangis dalam jamban 😂😂😂 so, uolls kena tau "WHY" uolls kena berubah jadi kurus?? cuba uolls komen "WHY" uolls nak kurus. PINKLADY PINKLADY PINKLADY 🔽. 🍑 Tingkatkan metabolisme badan. 🍑 Breast mantap padat. 🍑 Body fit . 🍑 Pinggang ramping . 🍑 Punggung mantul berisi . 🍑 Putih satu badan . 🍑 Kulit muka cantik gebu . 🍑 Rambut sehat kuat. 🍑 Period teratur . 🍑 Keputihan hilang. 🍑 Miss v ketat sendat . 🍑 Maintainkan berat badan. 🍑 Susu badan melimpah anak pun kenyang. Jimat kan! Cara makan pun #mudah je. ada yang tak boleh telan capsul pun jangan risau. Saya ada cara nya untuk cepat kesan tu ☺ Meh la cuba saiyang² BEST tau lepasni conform tak cari lain dah😘 Belom cuba belom tahu kan . Www.wasap.my/0148743849 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #halal #kkm #mantapluardalam #pinkladymantap #ratupinklady #tiadakolagen

Anda mengalami masalah seperti di atas? Bila banyak masalah berkait dengan kulit, mesti automatik jadi tak yakin dengan diri sendiri, tak yakin nak keluar, kan? Jangan risau! . Sahi Sarang Burung dapat membantu membaiki tekstur kulit, mencerahkan kulit, melembapkan kulit serta memberi tenaga agar segar sepanjang hari 🥰 . Promosi October masih onzz! So cepat whatsapp kalau berminat nak tahu lebih info atau promosi yang ada! Tekan jee link warna biru dekat bio tau. Nak COD sekitar JB atau sekitar SEMENYIH pun bolehh 😜 . #sahi #sarangburungmalaysia #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungasli #sahisarangburungjb #sahisarangburungjohor #sahisarangburung #teamsahijb #teamsahijohor #sahijohor #sahijb #jerawat #utm #sahisemenyih #teamsahisemenyih #glassskin #putihtanpakolagen #tiadakolagen #tanpakolagen #nocollagen

Happy Saturday sahilover! 💜 . Bila weekends jee mesti ada yang nak mengemas satu rumah, berkebun, basuh kereta motor segala yang ada, nak shopping, nak spend time dengan family, banyak benda nak kena buat. Betul? Jadi perlukan lebih tenaga lah kan? . Jangan risau! Ambil sahaja 1 sachet Sahi Booster TRIPLE ACTION ni and awak akan rasa segar bertenaga sepanjang hari! Khasiat minuman botani yang terdiri daripada Avocado, Sarang Burung, Buah Delima, Rasberi, Blueberi & 12 bahan yang lain, mampu memberikan anda kulit yang sihat & glowing & sebagai Energy Booster 🌟 . Anyone nak COD sekitar JB & Semenyih, boleh cepat tekan link biru dekat bio atau save 013 6434 363 ni tau. Promosi October ada lagi kak oii! Siapa tak grab memang rugi sangat sangat! . #sahi #sarangburungmalaysia #sarangburung #sahibooster #sahisarangburungjb #sahisemenyih #booster #tripleaction #sahisarangburung #sahisarangburungjohor #sahijb #sahijohor #sahiutm #utm #glassskin #kulitputih #tanpakolagen #nocollagen #jerawat #jeragat #tiadakolagen

Minuman sarang burung yang mengandungi peratus sarang burung paling tinggi . . . Digabungkan dengan durian belanda . Tanpa ginseng . Boleh diminum ibu hamil dan menyusu . . . Tidak menggunakan gula sebaliknya bahan yang lebih baik , batu madu . Lebih sedap , manis manis buah . Tidak hanyir . . . Sebagai ejen mempercepatkan proses penyembuhan luka , mencantikkan kulit . Kesan seperti kolagen tapi bukan kolagen . . Boleh diminum dewasa dan kanak kanak . Nak cuba ? Ready stock + free gift 😊 . . 1 set ( 3 botol) RM 29.90. . . #airsarangburung #sarangburungwalit #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalit #minumansarangburungwalit #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #minuman #minumankecantikan #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #sedapgiler #likelikelike

M@stura
(@ctmastura97)

18 Days 13 Hours Ago

Ramai tanya Snowhite Tablet ada colagen x ?? 💐suplement nie tidak mengandungi collagen 💐Sesuai untuk individu yang alergic kolagen 💐Dan boleh diamalkan walaupun kita tengah period sebb snowhite tablet nie tak ada colagen 💐Snowhite tablet nie dia mengandungi "gluthation" yang befungsi sebagai agen pemutih 💐Tanpa kita sedar tone kulit kita makin hari makin cerah kalau kita konsisten amalkan snowhite tablet 💐mengandungi 30biji dlm 1botol dan tahan 1bulan tau 😊 Ready Stock❤ #snowhitesecret❤ #snowhitetablet #tiadakolagen #kapsulpemutih #kapsulkurus

Salam subuh everyone💕lets healthy inside out with SAHI ! It's not only good for your skin, but it also has a lot of healthy benefits. so tasty & so easy to consume!❤️ http://www.wasap.my/60187770714 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

Bukan susah pun kalau nak flawless putih melepak satu badan! Amalkan sahaja Krasa Susu Kambing ni, confirm makin cerah jelita tau 🥰 . Susu kambing kita ni tak ada bau hanyir susu kambing pun. Tak perlu risau! Hehe siap ada Sarang Burung pula tu 😍 . Ambil 2 scoop Krasa dibancuh dengan air panas, amalkan setiap pagi sebelum breakfast okay? Confirm kekal aktif bertenaga sepanjang hari sambil mencerahkan seluruh badan ❤️❤️ . Kalau nak order / more info boleh tekan link di bio atau contact 013 6434 363 okay? COD SEKITAR JB - KG MELAYU MAJIDEE / SKUDAI / BATU PAHAT / BANDAR JB / SEKITAR JB 🔥 . #sahibirdnest #sahisarangburung #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitlembut #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #teamsahijohor #teamsahi #utm #uitm #sahijb #sahijohor #sabunsarangburung #tiadakolagen

Minuman sarang burung dengan campuran Durian Belanda yg sesuai di minum semua golongan termasuk ibu hamil dan tak bahaya pada kandungan. . . Khasiat yang mampu cantikkan kulit dan boleh jadikan satu ikhtiar kurangkan risiko kuning bayi. . . Rasa masam manis rasa durian Belanda minum sejuk2 sangat asyik. . . Boleh minum sebelom tidur atau awal pagi semasa perut kosong. . . Ada yang cuba minum untuk tidur berkualiti . . Ada yang cuba minum untuk kesihatan batin . . Ada yang cuba minum untuk meningkatkan imunisasi badan Ada yang cuba minum untuk tambah tenaga . . Ada yang cuba minum menguatan daya ingatan. . Alhamdulillah ramai serasi. Ada yang jatuh hati. ❤ Nak cuba? Meh inbox atau klik link wasap di bio. . . #armadaummija #sarangburungwalit #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembab #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #like4likes #lfl

Nak share sikit dengan awak semua ni, dalam SAHI tiada kolagen tau, dengan gabungan 12 bahan dalam SAHI, dapat merangsang penghasilan semula struktur kulit kita 😍😍 Kalau nak tau, Rice Bran adalah pengganti kolagen menjadi pemangkin dalam penghasilan kolagen semulajadi yang mana ianya adalah 10x lebih baik daripada kolagen tambahan ❤️❤️ . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

SAHI SARANG BURUNG tiada collagen tambahan dan sangat selamat untuk pesakit cyst dan fibroid tau! Nikmati makanan sunnah seperti buah tin, kurma, madu, kismis dalam setiap tablet Sahi 🌼 . #sahibirdnest #sahisarangburung #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitlembut #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #teamsahijohor #teamsahi #utm #uitm #sahijb #sahijohor #sabunsarangburung #tiadakolagen

Minuman sarang burung dengan campuran Durian Belanda yg sesuai di minum semua golongan termasuk ibu hamil dan tak bahaya pada kandungan. . . Khasiat yang mampu cantikkan kulit dan boleh jadikan satu ikhtiar kurangkan risiko kuning bayi. . . Rasa masam manis rasa durian Belanda minum sejuk2 sangat asyik. . . Boleh minum sebelom tidur atau awal pagi semasa perut kosong. . . Ada yang cuba minum untuk tidur berkualiti . . Ada yang cuba minum untuk kesihatan batin . . Ada yang cuba minum untuk meningkatkan imunisasi badan Ada yang cuba minum untuk tambah tenaga . . Ada yang cuba minum menguatan daya ingatan. . Alhamdulillah ramai serasi. Ada yang jatuh hati. ❤ Nak cuba? Meh inbox atau klik link wasap di bio. . . #armadaummija #sarangburungwalit #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #like4likes #likeforlikes

Mommy NeyNey with her favorite Sahi Sarang Burung ❤️ . Don't worry, tiada collagen tambahan dan sangat selamat untuk pesakit cyst dan fibroid tau! Nikmati makanan sunnah seperti buah tin, kurma, madu, kismis dalam setiap tablet Sahi 🌼 . Promosi SALAM JUMAAT, meh cepat whatsapp teah yaa hehe . #sahibirdnest #sahisarangburung #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitlembut #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #teamsahijohor #teamsahi #utm #uitm #sahijb #sahijohor #sabunsarangburung #tiadakolagen

Mommy NeyNey with her favorite Sahi Sarang Burung ❤️ . Don't worry, tiada collagen tambahan dan sangat selamat untuk pesakit cyst dan fibroid tau! Nikmati makanan sunnah seperti buah tin, kurma, madu, kismis dalam setiap tablet Sahi 🌼 . Promosi SALAM JUMAAT, meh cepat whatsapp teah yaa hehe . #sahibirdnest #sahisarangburung #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitlembut #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #teamsahijohor #teamsahi #utm #uitm #sahijb #sahijohor #sabunsarangburung #tiadakolagen

#vitcfeedback . SERONOK TAK KALAU KAWAN2 TEGUR KULIT MAKIN CERAH ??? . mesti la seronok kan bila kawan2 tegur kulit cerah . tuu maknanya vitamin c berfungsi dan berkesan untuk awak . apa yang penting ? wajib KONSISTEN . . RM60 SM RM65 SS (include postage) Jom wasap Ct skrg di 014-9918031 atau klik je di bio Ct💞 . #cikvitc #vitamincviral #kulitbersih #bebasjerawat #jeragathilang #modelmuslimah #instafemes #ajimaura #neelofar #missfazura #terapiinstagram #bebasmerkuri #tiadakolagen #nakcantik #sayajual #produkberkesan #produkterbaik #vitamincserbuk #produkkulit #supplementkulit #produkkurus

Bagi yang belum pernah cuba minum sarang burung walit akan rasa ragu². Tapi sekali dah cuba mesti nak lagi. . Macam feedback yg ni. Rasa sebotol terus ambil 2 set. . Nak cuba Nufinest? 1 set (3 botol) RM 29.90. Harga tak termasuk pos. . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #instagramers #flf #picoftheday

#vitcfeedback . SERONOK TAK KALAU KAWAN2 TEGUR KULIT MAKIN CERAH ??? . mesti la seronok kan bila kawan2 tegur kulit cerah . tuu maknanya vitamin c berfungsi dan berkesan untuk awak . apa yang penting ? wajib KONSISTEN . . RM60 SM RM65 SS . . #cikvitc #vitamincviral #kulitbersih #bebasjerawat #jeragathilang #modelmuslimah #instafemes #ajimaura #neelofar #missfazura #terapiinstagram #bebasmerkuri #tiadakolagen #nakcantik #sayajual #produkberkesan #produkterbaik #ejendiperlukan #produkkulit #supplementkulit #produkkurus #codkemaman #codkerteh #codpaka #coddungun

KALOGEN MENGAKTIFKAN SEL CANCER Apabila menyebut tentang produk yang mengandungi Kalogen, automatically mindset kita anggap kalogen adalah sama kesan sampingan yang memudaratkan. Untuk menganjalkan dan melembapkan kulit, kita perlu makan produk yang bertindak seakan Kalogen Tipulah wanita tak nak cantik.. Nak tahu lebih detail produk Nufinest Soursop, tinggalkan komen anda.. Kita huraikan 1 persatu khasiatnya. **Nufinest Soursop pertama di dunia **Bukan Kalogen tapi khasiat sehebat Kalogen #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #youtuber #sedapgiler #flf

You alls tahu tak dalam Krasa Susu Kambing ni ada badam okay, bukan sebarang susu kambing tau😘😘 . Antara khasiat badam 💛mengandungi banyak protein 💛memberi tenaga 💛mengurangkan paras kolestrol 💛merendahkan risiko darah tinggi & serangan jantung 💛menghalang obesiti 💛membantu menghalang batu karang 💛mengurangkan berat badan 💛mengawal tahap gula dalam darah 💛melancarkan peredaran darah 💛menghalang osteoporosis 💛melancarkan peredaran darah 💛melembapkan kulit wajah 💛memberi nutrisi untuk badan . Bayangkan khasiat 1 bahan dah banyak macam ni. Kalau ada 18 bahan yang lain?? Macam mana pula khasiat nya tu? Mestilah berganda ganda! Hehe yang penting TIADA KOLAGEN! ♥️♥️ . #sarangburung #susukambing #krasasusukambing #susukambingcoklat #susukambingchocolate #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #bottlecapchallenge #sahijohor #sahijb #agentsahijb #agentsahijohor #stokissahijb #utm #nakcantik #bebasjerawat #putihtanpakolagen #tiadakolagen #nocollagen

KALOGEN MENGAKTIFKAN SEL CANCER Apabila menyebut tentang produk yang mengandungi Kalogen, automatically mindset kita anggap kalogen adalah sama kesan sampingan yang memudaratkan. Untuk menganjalkan dan melembapkan kulit, kita perlu makan produk yang bertindak seakan Kalogen Tipulah wanita tak nak cantik.. Nak tahu lebih detail produk Nufinest Soursop, tinggalkan komen anda.. Kita huraikan 1 persatu khasiatnya. **Nufinest Soursop pertama di dunia **Bukan Kalogen tapi khasiat sehebat Kalogen #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #youtuber #sedapgiler #flf

Nak makeup nampak cantik & smooth jee dekat muka? First, kena jaga based. Means kulit muka kena sentiasa lembap & glowing, baru lah makeup tu naik seri! So nak jaga based ni macam mana? Mudah sangat! . Hanya perlu amalkan 2 tablet Sahi setiap hari untuk mendapatkan kulit yang bersih, sihat & glowing! . Jerawat cepat kecut & parut makin hilang kalau amalkan secara konsisten & jaga pemakanan harian tau 😉 dan jangan lupa minum air kosong secukupnya setiap hari! 🧡 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen #sahisarangburung #sahisarangburungjb #sahisarangburungjohor

Happy sunday Morningsss💕💕 Lesu? Kulit kusam? Tak bermaya? Kulit kering? Bibir merekah? Tapak kaki merekah? Kulit tak sekata? JOM amalkan SARANG BURUNG tablet pertama di Malaysia yang digabungkan dengan makanan sunnah, vitamin C dan buah-buahan yang merawat daripada dalam🍊🍯🍊 Tiada gula tambahan. Tiada kolagen tambahan. Inshallah sesuai bagi yang mencubanya. Tak cuba tak tahu☺️ http://www.wasap.my/60187770714 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

You alls tahu tak dalam Krasa Susu Kambing ni ada badam okay, bukan sebarang susu kambing tau😘😘 . Antara khasiat badam 💛mengandungi banyak protein 💛memberi tenaga 💛mengurangkan paras kolestrol 💛merendahkan risiko darah tinggi & serangan jantung 💛menghalang obesiti 💛membantu menghalang batu karang 💛mengurangkan berat badan 💛mengawal tahap gula dalam darah 💛melancarkan peredaran darah 💛menghalang osteoporosis 💛melancarkan peredaran darah 💛melembapkan kulit wajah 💛memberi nutrisi untuk badan . Bayangkan khasiat 1 bahan dah banyak macam ni. Kalau ada 18 bahan yang lain?? Macam mana pula khasiat nya tu? Mestilah berganda ganda! Hehe yang penting TIADA KOLAGEN! ♥️♥️ . #sarangburung #susukambing #krasasusukambing #susukambingcoklat #susukambingchocolate #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #bottlecapchallenge #sahijohor #sahijb #agentsahijb #agentsahijohor #stokissahijb #utm #nakcantik #bebasjerawat #putihtanpakolagen #tiadakolagen #nocollagen

You alls tahu tak dalam Krasa Susu Kambing ni ada badam okay, bukan sebarang susu kambing tau😘😘 . Antara khasiat badam 💛mengandungi banyak protein 💛memberi tenaga 💛mengurangkan paras kolestrol 💛merendahkan risiko darah tinggi & serangan jantung 💛menghalang obesiti 💛membantu menghalang batu karang 💛mengurangkan berat badan 💛mengawal tahap gula dalam darah 💛melancarkan peredaran darah 💛menghalang osteoporosis 💛melancarkan peredaran darah 💛melembapkan kulit wajah 💛memberi nutrisi untuk badan . Bayangkan khasiat 1 bahan dah banyak macam ni. Kalau ada 18 bahan yang lain?? Macam mana pula khasiat nya tu? Mestilah berganda ganda! Hehe yang penting TIADA KOLAGEN! ♥️♥️ . #sarangburung #susukambing #krasasusukambing #susukambingcoklat #susukambingchocolate #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #bottlecapchallenge #sahijohor #sahijb #agentsahijb #agentsahijohor #stokissahijb #utm #nakcantik #bebasjerawat #putihtanpakolagen #tiadakolagen #nocollagen

Morning 💞.. Jgn lupa ambil sahi Sarang Burung setiap pagi 😍Hehe Jom mula kan hari anda untuk kekal bertenaga & dapatkan kulit yang sentiasa sihat lembap & glowing dengan Sahi 😍 . Jerawat cepat kecut & parut makin hilang kalau amalkan secara konsisten & jaga pemakanan harian tau 😉 dan jangan lupa minum air kosong secukupnya setiap hari! 🧡 http://www.wasap.my/60187770714 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

#rsbirdnest #rsteamnina #rosesugarbirdsnest #rsteamtheninapop #tiadabahanpengawet #tiadaperasatiruan #tiadakolagen sesuai untuk semua.. Jom dapatkan dengan harga mampu milik ❤❤❤❤❤❤ COD AVAILABLE Pasir Gudang / Masai / JB AREA www.wasap.my/60127330271

APA BEZA NUFINEST DENGAN BIRDNEST DRINK BRAND LAIN ? . 1- NUFINEST ada 10% birdnest / brand lain 7% saja 2- NUFINEST ada DURIAN BELANDA / brand lain mostly GINSENG ( ginseng tak elok utk ibu pregnant ) 3- NUFINEST ada ROCK HONEY ( lebih wangi ) / brand lain mostly pakai rock sugar 4- NUFINEST satu satunya birdnest yang ada campuran DURIAN BELANDA yang pertama . 5- Birdnest seperti NUFINEST memang tak dapat dirasai dimana2 brand yang lain . Sebab dia adalah formulasi khas untuk NUFIYA . NUFINEST -10% Birdnest drink with SOURSOP- . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #ajimaura #teamjerung #terapiinstagram

Dah ambil 1 tablet Sahi Sarang Burung pagi ni? Hehe Jom mula kan hari anda untuk kekal bertenaga & dapatkan kulit yang sentiasa sihat lembap & glowing dengan Sahi 😍 . Jerawat cepat kecut & parut makin hilang kalau amalkan secara konsisten & jaga pemakanan harian tau 😉 dan jangan lupa minum air kosong secukupnya setiap hari! 🧡 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

Morning 💞.. Jgn lupa ambil sahi Sarang Burung setiap pagi 😍Hehe Jom mula kan hari anda untuk kekal bertenaga & dapatkan kulit yang sentiasa sihat lembap & glowing dengan Sahi 😍 . Jerawat cepat kecut & parut makin hilang kalau amalkan secara konsisten & jaga pemakanan harian tau 😉 dan jangan lupa minum air kosong secukupnya setiap hari! 🧡 http://www.wasap.my/60187770714 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

"Ingatkan hanyir, rupanya sedap" . FEEDBACK CUSTOMER NUFINEST . Alhamdulillah..nufinest mudah diterima pengguna yang pertama kali minum sarang burung. #nufinest #nufiya #minumansarangburung #sarangburungsiapminum #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburunghalal #sarangburung #selamat #tambahsusu #tiadakolagen #milkboostermalaysia #keramat #ampang #ukayperdana #wangsamelawati

APA BEZA NUFINEST DENGAN BIRDNEST DRINK BRAND LAIN ? 1- NUFINEST ada 10% birdnest / brand lain 7% saja 2- NUFINEST ada DURIAN BELANDA / brand lain mostly GINSENG ( ginseng tak elok utk ibu pregnant ) 3- NUFINEST ada ROCK HONEY ( lebih wangi ) / brand lain mostly pakai rock sugar 4- NUFINEST satu satunya birdnest yang ada campuran DURIAN BELANDA yang pertama . 5- Birdnest seperti NUFINEST memang tak dapat dirasai dimana2 brand yang lain . Sebab dia adalah formulasi khas untuk NUFIYA . Best ke best?? Nak rasai sendiri perbezaan Nufinest? Meh whatsapp admin,klik dekat bio k? #nufinest -10% Birdnest drink with SOURSOP- #nufinest #nufiya #minumansarangburung #sarangburungsiapminum #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburunghalal #sarangburung #selamat #tambahsusu #tiadakolagen #milkboostermalaysia #keramat #ampang #ukayperdana #wangsamelawati

Morning 💞.. Jgn lupa ambil sahi Sarang Burung setiap pagi 😍Hehe Jom mula kan hari anda untuk kekal bertenaga & dapatkan kulit yang sentiasa sihat lembap & glowing dengan Sahi 😍 . Jerawat cepat kecut & parut makin hilang kalau amalkan secara konsisten & jaga pemakanan harian tau 😉 dan jangan lupa minum air kosong secukupnya setiap hari! 🧡 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

Asyik rasa lesu dan tiada semangat nak buat kerja? Sakit-sakit badan? Meh try Sahi Sarang Burung! Confirm rasa bertenaga sepanjang hari hehe and try juga dengan set yang lain, boleh perbaiki kulit & energy booster sepanjang hari 😉 kita tengah ada promo tau, jom check dekat highlights! 😋 . . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen #sahinoradanish #sahind #sahinora

Dah ambil 1 tablet Sahi Sarang Burung pagi ni? Hehe Jom mula kan hari anda untuk kekal bertenaga & dapatkan kulit yang sentiasa sihat lembap & glowing dengan Sahi 😍 . Jerawat cepat kecut & parut makin hilang kalau amalkan secara konsisten & jaga pemakanan harian tau 😉 dan jangan lupa minum air kosong secukupnya setiap hari! 🧡 . #sahi #sarangburung #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #laici #lychee #sahijohor #sahijb #jerawat #cantik #putih #makanansunnah #buahtin #madu #honey #aloevera #jeragat #jeragatpudar #jerawatpudar #nocollagen #tiadakolagen

Meh nak tunjuk apa yang ada dalam 1 botol NUFINEST ni , ada 10% pati birdnest, durian belanda dan white fungus. Sedap yummy yummy. . Rugi sangat tak cuba dari sekarang , boleh cantik luar dan cantik dalaman tau. Luka pun cepat sembuh. . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #takhanyir #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia

TERINGIN NAK MINUM SARANG BURUNG TAPI TAK TAHU NAK PILIH YANG MANA? Jum cuba jenama NUFINEST ni.Rasa lain dari yang lain,Campuran durian Belanda. . Saya suggest ibu-ibu yang nak cuba minuman sarang burung boleh cuba NUFINEST. . Mempunyai anti penuaan, meningkatkan sistem imunisasi badan Untuk ibu hamil membantu mengurangkan bayi serta mencantikan kulit ibu dan bayi. . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #antipenuaan

#fenomena PUTIH SEPANTAS INJECTION⁉️ Hanya perlu makan '1 sachet setiap 3 hari!!! sekali sahaja. Jangan terkejut bangun pagi kulit putih gebus sampai celah2 hingga ke kaki persis awek & abam korea 😘 Halal.. Sesuai untuk Lelaki , Perempuan - CEPAT komen nak sekarang #tampilcantik #gebugebas #xdejerawat #kulitputih #tipskulitcantik #tiadalgporiterbuka #glowing #putihbersih #turbowhitening #tiadakolagen #kulitberminyak #jerawtjeragat

efa
(@effa_anong)

2019-05-01 05:35:20

Qarissa Manfaat 3 in 1 dalam satu botol #luluspiawaiankkm #adasijilhalal #tiadakolagen

efa
(@effa_anong)

2019-05-01 05:29:31

Khasiat dan manfaat Jus Ichantique Untuk wanita.. Merawat Luaran Merawat Dalaman Kempiskan perut Kurus & putih #adasijilhalal #luluskkm #tiadakolagen

ESTICA SAKURA DRINK #tiadakolagen By MJM -450g . . NAK BUAT MINUMAN JENAMA ANDA SENDRI? . Wsp di : 012-4231908 012-4231908 012-4231908 . GMP KOSMETIK& MAKANAN . KILANG MUSLIM MELAYU. BUMIPUTRA. OEM PENANG #esticasakuradrink #esticabymjm #estica #beautydrink #nocollagen #vitc #pomagranate #sakuraextract

ESTICA SAKURA DRINK #tiadakolagen By MJM -450g . . NAK BUAT MINUMAN JENAMA ANDA SENDRI? . Wsp di : 012-4231908 012-4231908 012-4231908 . GMP KOSMETIK& MAKANAN . KILANG MUSLIM MELAYU. BUMIPUTRA. OEM PENANG #esticasakuradrink #esticabymjm #estica #beautydrink #nocollagen #vitc #pomagranate #sakuraextract

❤️KEJELITAAN❤️ ❤️KESEMPURNAAN❤️ ❤️KEAJAIBAN❤️ 25 ekstrak herba tradisional antaranya kacip Fatimah, manjakani, serapat, mengkudu,pueraria mirifica, pegaga,ginseng,madu,mahkota dewa,dll herba turun temurun. Adunan jus yang pekat ditambah dengan rasa yang enak lagi manis, bau buahan yang harum, tiada rasa pahit ditekak dan mudah diserap oleh tubuh.😋 Satu botol Jus Aisyah 350ml tahan selama sebulan penggunaan. 🤑 Harga pun sangat2 berbaloi, mampu milik. 😍Ada Penghantaran percuma lg bg semenanjung. 😍Ada freegift lagi tahu tak!! Nak tahu keajaiban Jus Aisyah? Wasap No di bawah. www.wasap.my/+60183708311/NAK+JUS+AISYAH #jusaisyah #juswanita #sihat #langsing #likers #tiadakolagen #bazaarpaknil #bazarpaknil #jamuwanita #sedapmalam #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #igersmalaysia

🌸🌸 FAKTA KRASA SUSU KAMBING 🌸🌸 . . 🌸 Sesuai untuk yang belum dan sudah berkahwin 🌸 Mengandungi sarang burung, madu, kismis, kurma, buah tin, badam, habatussauda dll 🌸 Perisa vanilla 🌸 Tiada kolagen 🌸 Mengandungi rice bran, menggalakan penghasilan kolagen secara semulajadi dari badan 🌸 Pengambilan di bulan ke 4 bagi Ibu mengandung . . Cantik, Sihat & Bertenaga bersama Sahi !❤ . 017375634/0134943374 #sahibyshazia #teamsahi #krasasusukambing #sahisarangburung #sahihq #sahilovers #makanansunnah #sayajualsupplement #bazaarpaknil #sarangburungmalaysia #kulitcantik #badansihat #tiadakolagen #tipscantik #viralmalaysia #produkmalaysia

Kenapa SAHI SOAP berbeza dengan sabun muka yang lain?? . . 👍 Hanya mengandungi SARANG BURUNG dan Bengkuang - bermakna kandungan sarang burung adalah tinggi untuk setiap bar 👍 Kulit tidak kering lepas guna 👍 Tiada kolagen tambahan 👍 Membersihkan liang pori-pori 👍 Menghaluskan kulit wajah 👍 Membersihkan kulit dari kotoran selepas seharian di luar rumah 👍 Memperbaiki struktur kulit . . #teamsahi #sahisoap #krasasusukambing #sahisarangburung #sahilovers #sahitestimoni #makanansunnah #sayajualsupplement #bazaarpaknil #sarangburungmalaysia #kulitcantik #badansihat #tiadakolagen #tipscantik #viralmalaysia #produkmalaysia

Dulu negro sekarang macam mat salleh...😎😎😎 . Tu dia penangan kopi turbooo..1 kotak dah nampak perubahan..2 minggu kulit berseri muka x nampak kusam . Harga RM65 jaaa..ada 15 sachet..1 hari guna 1/2 sachet je...tahan 1 bulan . Leh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . Nak respon pantas, senang cepat balas ...klik link kat bio.. . #kopiturbo #kopi #kopiputih #pootehturboocoffe #kulitcerahberseri #kulitputih #cappucino #putihgebu #gebu #nocollagen #tiadakolagen #berrystoberry #berrystoberryhq #parutjerawat #parutjeragat #jerawat #jeragat #jeragatpudar #badanputih #cantik #iamsexylady #iamsexyladylotion #cerahsatubadan #ctdk #fattzura #zulariffin #mukaglowing #berrystoberrymy

Kulit sihat, berseri glowinggg...😎😎😎 . Tu dia penangan kopi turbooo..1 kotak dah nampak perubahan..2 minggu kulit berseri muka x nampak kusam . Harga RM65 jaaa..ada 15 sachet..1 hari guna 1/2 sachet je...tahan 1 bulan . Leh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . Nak respon pantas, senang cepat balas ...klik link kat bio.. . #kopiturbo #kopi #kopiputih #pootehturboocoffe #kulitcerahberseri #kulitputih #cappucino #putihgebu #gebu #nocollagen #tiadakolagen #berrystoberry #berrystoberryhq #parutjerawat #parutjeragat #jerawat #jeragat #jeragatpudar #badanputih #cantik #iamsexylady #iamsexyladylotion #cerahsatubadan #ctdk #fattzura #zulariffin #mukaglowing #berrystoberrymy

Antara #sahifeedback & #sahitestimoni yang slalu kami dapat dari #sahilovers adalah "SENGGUGUT DAH BERKURANG" 🌸🌸🌸 . . Amalkan SAHI 2 kali sehari untuk kesan yang maksima 💋💋 . . #teamsahi #krasasusukambing #sahisarangburung #sahihq #sahilovers #makanansunnah #sayajualsupplement #bazaarpaknil #sarangburungmalaysia #kulitcantik #badansihat #tiadakolagen #tipscantik #viralmalaysia #produkmalaysia

🌸🌸 FAKTA KRASA SUSU KAMBING 🌸🌸 . . 🌸 Sesuai untuk yang belum dan sudah berkahwin 🌸 Mengandungi sarang burung, madu, kismis, kurma, buah tin, badam, habatussauda dll 🌸 Perisa vanilla 🌸 Tiada kolagen 🌸 Mengandungi rice bran, menggalakan penghasilan kolagen secara semulajadi dari badan 🌸 Pengambilan di bulan ke 4 bagi Ibu mengandung . . Cantik, Sihat & Bertenaga bersama Sahi !❤ . #teamsahi #krasasusukambing #sahisarangburung #sahihq #sahilovers #makanansunnah #sayajualsupplement #bazaarpaknil #sarangburungmalaysia #kulitcantik #badansihat #tiadakolagen #tipscantik #viralmalaysia #produkmalaysia

- Assalamualaikum Alhamdulillah sangat bersyukur bila produk yang kita jual, customers mendapat manfaat serta kebaikan daripadanya. _ Ada yang bertanya kepada saya, kenapa saya consume PINKLADY ini tapi TIADA KESAN. _ Kebanyakan adalah kerana menjadi MANGSA SELLER yang tidak bertanggungjawab. Yang semata-mata mementingkan keuntungan. _ Bagi pihak saya pula, saya akan berkongsi teknik atau cara yang paling berkesan kepada customers supaya wang yang dilaburkan itu tidak sia-sia. _ Syaratnya customers saya perlu YAKIN dan BOLEH BERKONGSI CERITA. Alhamdulillah masing-masing yang follow step itu akan rasai hasilnya. _ Customers yang rajin bertanya pun adalah BONUS buat diri mereka juga. _ SATU PESANAN, Kesihatan dan kecantikan diri perlu dijaga tanpa mengira berapa usia anda sekarang. Kebahagiaan itu perlu dibina. _ WA 0169356484 atau tekan link di bio untuk ORDER. _ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladyjohorbahru #pinkladyselangor #assalamualaikum #selamatpagi #ubatkeputihan #ubatsenggugut #perapatmissv #tiadakolagen #zumbamalaysia #eatclean #kuruscepat #terapiinstagram #aurainsta #testimonipinklady #timjelitaosem -

Jom dengar apa kata Farah Lee.. thank youuu Omma 😘😘 Yang cantik pun kena usaha untuk kekal cantik tau 🤗 . . Regrann from #farahlee_ - Hi korang! Harini Farah nak share tentang SAHI Sarang Burung lagi, antara supplement favourite ramai 😍 Ni lah Sarang Burung pertama di Malaysia dalam bentuk tablet kunyahan, dah famous produk ni! Yang uniknya, takde kolagen, jadi sangat sesuai lah sesiapa yang ada cyst, fibroid.. Yang penting, sangat mudah nak consume dan nak bawa gi memana. Kunyah2 je pun boleh cantik hehe.. Dan rasa pun sangat sedap! ❤️ #sahisarangburung Grab promo merdekaraya. WA 0192268033 #sahi #krasa #sarangburung #susukambing #kulitcerah #bebasjerawat #jeragat #hilangkansunburn #kurus #detox #tiadakolagen

Maaf, kopi pooteh turbo xdak clorox ye...tapi sapa minum memang akan jadi cerah dan semakin cerah.. . Kopi Pooteh Turboo . POOTEH TURBOO whitening coffee . √s0sexy √s0putih √s0gebo0 . **satu box ada 15 sachet 1 sachet bersamaan dgn 2cawan kopi tahan utk 30hari..sehari setengah shj sbb kandungan putih dia tinggi so memadai hanya separuh... . -kopi pra campuran khas utk memutihkn serta mencerahkn kulit dr dalam dgn kesan seawal ikut antibodi badan syg . antara kelebihan utama . 100% TANPA COLLAGEN 100% MUTIARA ASLI PHILIPINA 100% PATI BUAH DAN VITAMIN DR BUAH . (xsemua badan dpt menerima colagen dlm tubuh kita...antara punca utama kopi ini tiada bahan mentah colagen adalah kerana akan menyebabkn berat badan naik mendadak..serta kulit akan ruam gatal kemerah-merahan)oleh itu dari mengambil risiko pihak kami mngambil keputusan utk elakkan colagen.... . 1.mencantikkn & menghaluskn kulit 2.mencerahkn kulit dr dalam 3.memutihkn kulit secara semulajadi 4.kulit bertambah gebu 5.wajah tmpak glowing tanpa solekan 5.kesihatan lebih trjamin 6.menyihatkn luar dan dalam badan 7.anti aging 8.kulit lebih tegang 9.menghilangkn parut lama dan baru 10.membasmi jerawat/jeragat 11.menambah tenaga serta melancarkan peredaraan darah 12.menstabilkn hormon 13.menyegarkan badan 14.merawat rambut,kuku,tapak kaki merekah agar lebih sihat dan cantik ============================== sesuai utk lelaki dan wanita xkira tua atau muda --15 tahun keats --sgt sesuai bg ibu berpantang (mengembalikn tenaga dalaman) --ibu menyusu juga digalakkn 2 in 1..kulit bayi jgk akan brtmbah cantik . Harga RM65 jaaa..ada 15 sachet..1 hari guna 1/2 sachet je...tahan 1 bulan . Leh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . Nak respon pantas, senang cepat balas ...klik link kat bio.. . #kopiturbo #kopi #kopiputih #pootehturboocoffe #kulitcerahberseri #kulitputih #cappucino #putihgebu #gebu #nocollagen #tiadakolagen #berrystoberry #berrystoberryhq #parutjerawat #parutjeragat #jerawat #jeragat #jeragatpudar #badanputih #cantik #iamsexylady #iamsexyladylotion #cerahsatubadan #ctdk #fattzura #zulariffin #mukaglowing #berrystoberrymy

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Syantikss 💞. _ _ Alhamdulillah sangat bersyukur bila produk yang kita jual, customers mendapat manfaat serta kebaikan daripadanya. _ Ada yang bertanya kepada saya, kenapa saya consume PINKLADY ini tapi TIADA KESAN. _ Kebanyakan adalah kerana menjadi MANGSA SELLER yang tidak bertanggungjawab. Yang semata-mata mementingkan keuntungan. _ Bagi pihak saya pula, saya akan berkongsi teknik atau cara yang paling berkesan kepada customers supaya wang yang dilaburkan itu tidak sia-sia. _ Syaratnya customers saya perlu YAKIN dan BOLEH BERKONGSI CERITA. Alhamdulillah masing-masing yang follow step itu akan rasai hasilnya. _ Customers yang rajin bertanya pun adalah BONUS buat diri mereka juga. _ SATU PESANAN, Kesihatan dan kecantikan diri perlu dijaga tanpa mengira berapa usia anda sekarang. Kebahagiaan itu perlu dibina. _ WA 012.3821415 atau tekan link di bio untuk ORDER. _ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladyjohorbahru #pinkladyselangor #assalamualaikum #selamatpagi #ubatkeputihan #ubatsenggugut #perapatmissv #tiadakolagen #zumbamalaysia #eatclean #kuruscepat #terapiinstagram #aurainsta #testimonipinklady #timjelitaosem -

[TESTIMONI] - TREAPLUS MELANCARKAN HAID👍🏻 “3 hari berturut makan 4 biji TREAPLUS, hari ni period macam paip pecah” . “Selalu period pain memang akan sampai guling2 la jugak. Ni kan aritu baru lepas D&C masa tu X makan treaplus. Last week baru start balik, kira ni 2nd day period mmg lancar je la bleeding” “Xde sekat2, Perut pun rasa macam ringan” “Tapi yang pasti mmg rasa lega la” Period pon lancar makan TREAPLUS😱 Bukan sebarang FORMULA ni... Formula khas dr JEPUN ni dibuat untuk mencantikkan kulit dari dalam... Eh ape kne mengena dengan period pulak❓ Kalau uolls perasan, bila ada masalah period ni... kulit muka kita mesti tk berapa nak sihat kan😅 So, PERIOD YG LANCAR mampu membantu kaum perempuan utk mendapatkan KULIT YG CANTIK... BERSERI😍 . BEST KE BEST SANGAT❓ Kalau best... Tunggu ape lagi tu❓ Taknak nampak lebih cantik & cerah raya ni? Jom ber Treaplus uolls😊 #vitaminutkcantikgebu #treaplusvitamin #tiadasusu #tiadakolagen #bahansemulajadi #halal #selamat 0129269634

Tamatkan masalah kulit muka uolls dengan Treaplus..berani utk cantik? Cerah satu badan dengan Treaplus Vitamin😊 Tips �Kemam 2 biji bwh lidah sebelum tdo �Gapkan dgn caffien 2 jam �Minum air secukupnya �Diet pemakanan mengikut kumpulan darah �Amalkan gaya hidup yg sihat. 🌻FORMULA TERBARU TREAPLUS SKIN SUPPLEMENT UTK KULIT BERSERI DARI DALAM. �TANPA PENGAWET �TANPA KOLAGEN 🌻ANDA ADA MASALAH? �Kulit gelap? �Kulit sunburn �Kulit berjeragat �Tona tidak sekata �Kulit kusam �Parut jerawat �Rambut gugur 🌻KANDUNGAN PELBAGAI CAMPURAN BERRIES,BLACKBERRY,BLUEBERRY,RASPBERRY,STRAWBERRY,ELDEBERRY) 🍁RICE CERAMIDE -Menjana semula sel2 kulit merangsang penghasilan kolagen semulajadi. -Melembutkan wajah. -Membersihkan secara mendalam. 🍁SAKURA EXTRACT -Mempunyai kandungan antioksidan yg tinggi -Mengatasi masalah kulit. -Menjadikan tona kulit lebih cerah dan sekata 🍁TREABEUT -Mengekalkan kelembapan -Mengurangkan parut dan garis kedutan -Mencerahkan kulit BERMINAT NAK DAPATKAN VITAMIN TREAPLUS CERAH SATU BADAN DAN CELAHAN? #vitamincerahkulit #treaplusvitamin #charms #celahan #badan #kulitmakincerah #kulitlembap #tiadakolagen Whatsapp 0129269634

Kulit cerah, jerawat x naik..makin putih 1 body...😎😎😎 . Tu dia penangan kooi turbooo..1 kotak dah nampak perubahan.. . Harga RM65 jaaa..ada 15 sachet..1 hari guna 1/2 sachet je...tahan 1 bulan . Leh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . Nak respon pantas, senang cepat balas ...klik link kat bio.. . #kopiturbo #kopi #kopiputih #pootehturboocoffe #kulitcerahberseri #kulitputih #cappucino #putihgebu #gebu #nocollagen #tiadakolagen #berrystoberry #berrystoberryhq #parutjerawat #parutjeragat #jerawat #jeragat #jeragatpudar #badanputih #cantik #iamsexylady #iamsexyladylotion #cerahsatubadan #ctdk #fattzura #zulariffin #mukaglowing #berrystoberrymy

FifiGojess
(@fiona_qusandra)

2018-06-30 21:56:35

Raya tahun ni fi memilih untuk tidak membazir & guna set makeup jimat je 😁 Rm100 Jimat penggunaan sehingga 2-3bulan #queensetbeautykit #snowwhiteviral #mesrawhuduk #bebasmerkuri #longlasting #tiadakolagen

FifiGojess
(@fiona_qusandra)

2018-06-20 23:41:28

Macam tak percaya tapi ini lah hakikat nya yang fifi nak share hari ni 😊 Terima kasih SnowWhite! ❤️ Setahun bukan je pusing 360 darjah kesihatan dan kecantikan malahan luaran dalaman juga bertambah ummphhh 👍😆 tanpa perlu suntikan dan kesakitan d wajah 😍. Dulu nak cuba produk ni, fikir banyak-banyak banyak kali. Tapi yakin dengan keberkesanan nya dan perkongsian hebat dari leader kak Dya Che Rafi yang #snowwhite bukan sahaja boleh memutihkan, mencantikkan, menguruskan diri Malah dapat menambah pendapatan 💰💰👛 seharian fifi. Syukur atas rezeki yang fifi nikmati sekarang ini. Yakinlah bahawasanya jika kita permudahkan urusan orang lain, insyaallah Allah akan permudahkan segala urusan kita d dunia juga insyaallah d akhirat nanti. #produkviral #snowwhiteviral #luluskkm #bebasmerkuri #mesrawhuduk #tiadakolagen #snowwhitesecrettablet #snowybodylotion #snowybbfoundation #snowwhiteskincare #snowyqueenmatte #queensetlimitedbox #snowymoisturizergel

ekincharms
(@ekincharms)

2018-06-12 04:06:12

*TREAPLUS BANTU MEMUDARKAN JERAGAT*😍 Alhamdulillah jeragat mulai pudar, walaupon baru makan 3 hari. Smpai sekarang masih teruskan makan treaplus serta menggunakan produk charms. 😍 Untuk protection awal walaupon da mencapai umur 50 an, tetap nak menjaga kulit wajah daripada semakin tebalnya jeragat tu.😁 ☎️ www.wasap.my/60179374838/treaplus #jerungcharmsalmahijjazz #charmssolekdanrawat #charmsgallery #charmsklate #charmskotabaru #charmscosmetichalal #kosmetikhalaljakim #treapluscharms #tiadakolagen #salamramadhan #betulbetulraya #dramanur #dramamonalisa #klikpengantinmusimsalju #ekincharms #agendiperlukan

HARINI CUTI KAN 😅 . . Ha apa lagi,,, boleh la usyar2 kita punya ig. banyak dah testimoni yang sis dapat. depa semua puah hati 🤗 . . giliran awak pulak lepasni, mana tahu kann 😇 #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningpremium #bw #bwp #bwpremium #nshaazbeauty #supplementputihsatubadan #vitaminputihcerahsatubadan #tiadabahanterlarang #tiadakolagen

💥Alergik supplemen yg ade kolagen? 💥Janganlah seksa diri sendiri.Tau lah nak cantik awet muda cerah gebu cam si A..macam si B,tapi tak perlulah uolls jadi si C yang degil ambik supplemen yang berkolagen macam diaorang kalau dah taw diri tu alergik dengan kolagen. 💥Diaorang takde alergik kolagen.Uolls ade kan.Jadi cari alternatif lain yang lebih sesuai untuk diri uolls. 💥Cantik boleh,sape tak suka.Kecantikan dan Wanita bagaikan berkait rapat kan..jadi jom ber #pinkylicious. Kemam2 jer rasa yang masam2 manis tu..sedaap beb!! #ekstrakbungasakura #tiadakolagen #cerahpinkish #pinkylicious #blinq #kemam2 #masammanis WA 0129269634

KULIT JADI MOIST DAN SUNBURN HILANG ? . Antara feedback positive daripada PUTIH KOREA . Dengan berkat kesabaran adik comel ni , KULIT DIA KEMBALI KEPADA ASAL , MALAH MAKIN PUTIH DAN GLOW 😘 . Ingat yer , bukan setakat guna sekali dua jer terus menjadi , ianya bergantung kepada sistem seseorang itu 😘 . Yang penting , MINUM AIR 8 GELAS SEHARI DAN KONSISTEN DALAM PENGGUNAAN 😘 #posteveryday#putihsatubadan#putihkekal#putihkorea#supplimentviral#tiadagulatambahan#tiadakolagen#tjcodperak#terlajakpanas

Kulit cerah, jerawat x naik..kulit cerah sekata...😎😎😎 . Tu dia penangan kooi turbooo..1 kotak dah nampak perubahan.. . Harga RM65 jaaa..ada 15 sachet..1 hari guna 1/2 sachet je...tahan 1 bulan . Leh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . Nak respon pantas, senang cepat balas ...klik link kat bio.. . #kopiturbo #kopi #kopiputih #pootehturboocoffe #kulitcerahberseri #kulitputih #cappucino #putihgebu #gebu #nocollagen #tiadakolagen #berrystoberry #berrystoberryhq #parutjerawat #parutjeragat #jerawat #jeragat #jeragatpudar #badanputih #cantik #iamsexylady #iamsexyladylotion #cerahsatubadan #ctdk #fattzura #zulariffin #mukaglowing #berrystoberrymy

Macam mana nak putih, telan mcm mcm tapi still tak putih . 😔sebenarnya tak da la nk putih mana sgt pon cuma nk cerah skit ja.. nk kulit bersih . ehh daling meh sini hakak bantu , jgn bahayakan diri telan pil bukan2. Lani senang ja, minum kopi pooteh turboo ja senang buang segala kopi2 yg lain kt dapur tu bkn ada kelebihan pon...buat kuning gigi jew hahaha...serius kalau amal kopi ni nnt kulit licin. Tak dak collagen taw kopi ni. so korang xda risiko kegemukan.. . u alls risau pas kesihatan lepaih ni ramai sangat dah minum kopi turbo ni 😍 and testimoni memng awesome giler taw 😉.. . Sape nak terus minum kopi tapi leh jadi puteh leh whatsaap hakak... . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . Nak respon pantas, senang cepat balas ...klik link kat bio.. . #kopiturbo #kopi #kopiputih #pootehturboocoffe #kulitcerahberseri #kulitputih #cappucino #putihgebu #gebu #nocollagen #tiadakolagen #berrystoberry #berrystoberryhq #parutjerawat #parutjeragat #jerawat #jeragat #jeragatpudar #badanputih #cantik #iamsexylady #iamsexyladylotion #cerahsatubadan #ctdk #fattzura #zulariffin #mukaglowing #berrystoberrymy

jujue
(@jujueahmad)

2018-03-26 08:35:40

❤KENAPA KITA PERLU KONSISTEN❤ 💚 Apa² produk pun yang kita guna... Kalau setakat sebotol, lepas tu takde pulak kesan macam yang kite nak... Dah putus asa & beralih arah.. Memang tak kan jadi.. 😉😉😉 💛Paling-paling pun guna laa lebih 3 botol atau 6 bulan untuk pastikan produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ini tidak... Time dia baru nak berfungsi, nak kenal2 dengan sistem badan kita, dah kita pulak stop, kan dah terbantut dia nak bekerja.. 😅😅😅 💜Macam testimoni jugak... Tak semestinya dengan sebotol dua yang diaorang guna dah berhasil dengan jayanya... Rata2 pengguna dah setahun, dah berbotol2 dah diaorang amalkan untuk dapatkan hasil yg terbaik.. Lagipun hormon badan setiap orang ni tak sama.. 😄😄😄 💙 Yang Penting.. KONSISTEN & RAJIN... 💪 AIR PUTIH pastikan minum lebih 3 liter sehari 🍶 Nak cantik kan? Amalkan nasihat ni ok, tak susah pun kan 😃😃😃 Jom dapatkan sekarang supaya kekal cantik dan berkeyakinan. Whatsapp - www.wasap.my/601116476542 #snowwhite #agentsahsnowwhite #supplement #vitaminc #chewabletablet #slimming #whitening #detox #tiadakolagen #jerawattiada #tonakulitsekata #kurma #delima #lemon #wanita #lelaki #kuantan #wargakuantan2 #kualalumpur #kelantan #terengganu #malaysia

jujue
(@jujueahmad)

2018-03-25 23:31:11

Patut la sedap sangat Snowwhite Secret ni.. Inilah RAHSIANYA!!! Jangan susah hati, bahan dari buah-buaham sahaja.. Sedap..manis...mudah sahaja hanya kemam tak perlu bancuh bagai.. Tiada kologen.. Seawal usia 15 tahun boleh diamalkan.. Masih ragu-ragu..? Masih memberi pelbagai alasan? Selamat tinggal.. Kami CANTIK dulu deh..😘 Berminat? Whatsapp cepat² 👇👇 www.wasap.my/601116476542 #snowwhite #supplement #vitaminc #makinkemammakingebu #cerahsekata #tiadakolagen #chewabletablet #snowwhitesecret #agentsahsnowwhite #kuantan #wargakuantan2 #wanita #universitimalaysiapahang #uiakuantanpahang #lelaki

Dr pure vita sangat bagus untuk kulit.Sebab ianya tiada campuran dan tiada kolagen.100% vitamin c. Testimoni dari seorang customer yang jatuh moto dan mengalami luka serius. Dia letakkan sedikit Dr Pure Vita kat tempat luka,dan alhamdulillah esok harinya luka dah kering. Tetapi memang pedih la sebab luka masih baru. RM35 Nak dapatkan Dr Pure Vita?Mai whatsapp Nurul: http://ww.wasap.my/60179770024 #drpurevita #lukacepatkering #tiadakolagen

*TIPS PENGAMBILAN SUPLEMEN YANG BETUL DAN BERKESAN* Sekarang da ramai yang mula yakin dan mula mengambil suplemen. 🙂 Sebab kebiasaannya makanan yang kita masak hari-hari tak mampu memberi nutrisi yang cukup kepada tubuh badan kita. Apatah lagi yang beli kat luar.😜 Cara makan suplemen sangat penting taw, Kalau salah cara boleh jadi tak berkesan. Atau lebih malang, dapat sakit pula. Jadi petang ni kakyong nk kongsikan Cara Makan Suplemen Yang Betul Untuk Kesan Terbaik! 1) Suplemen zat besi (iron) DAN kalsium adalah saling memusuhi. Kalsium akan menghalang penyerapan zat besi dalam badan. 2) Vitamin-B elok dimakan pada waktu pagi untuk menjadikan badan lebih sihat bertenaga. 3) Vitamin-E, Omega, dan enzim CoQ10 elok diambil bersama makanan berlemak. Makanan berlemak termasuklah yogurt, susu, kekacang, avocado. 4) Vitamin-C hanya hanya boleh bertahan beberapa jam di dalam kita. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. 5) Kalsium dan Magnesium elok diambil sebelum tidur. Penyerapan optimum berlaku semasa kita tidur. Malah Magnesium dapat membantu kita mendapat tidur yang berkualiti. 6) Jangan ambil suplemen bersama minuman berkafein. Ia akan mengganggu penyerapan suplemen. 7) Kalau terskip suplemen, tak perlu double-dose. Membazir. 😛 Tunggu je next intake. 8) Banyakkan minum air kosong! Target 3 liter sehari. 9) TREAPLUS boleh makan secara kemam di bawah lidah.. Cara makan boleh sehari sekali shj dan boleh dimakan waktu pagi atau malam. Penyerapan optimum berlaku semasa tidur. Jadi seelok²nya makan sebelum tidur.. #tipspengambilansuplemenberkesan #librarycharmsteamfarika #treaplussuplementerbaik #bahannatural #tiadapengawet #tiadakolagen #hisaphisapgebu #cerahsatubadan #pudarkanparutdegil #raiseyourlife #muslimproduk

*TIPS PENGAMBILAN SUPLEMEN YANG BETUL DAN BERKESAN* Sekarang da ramai yang mula yakin dan mula mengambil suplemen. 🙂 Sebab kebiasaannya makanan yang kita masak hari-hari tak mampu memberi nutrisi yang cukup kepada tubuh badan kita. Apatah lagi yang beli kat luar.😜 Cara makan suplemen sangat penting taw, Kalau salah cara boleh jadi tak berkesan. Atau lebih malang, dapat sakit pula. Jadi petang ni kakyong nk kongsikan Cara Makan Suplemen Yang Betul Untuk Kesan Terbaik! 1) Suplemen zat besi (iron) DAN kalsium adalah saling memusuhi. Kalsium akan menghalang penyerapan zat besi dalam badan. 2) Vitamin-B elok dimakan pada waktu pagi untuk menjadikan badan lebih sihat bertenaga. 3) Vitamin-E, Omega, dan enzim CoQ10 elok diambil bersama makanan berlemak. Makanan berlemak termasuklah yogurt, susu, kekacang, avocado. 4) Vitamin-C hanya hanya boleh bertahan beberapa jam di dalam kita. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. 5) Kalsium dan Magnesium elok diambil sebelum tidur. Penyerapan optimum berlaku semasa kita tidur. Malah Magnesium dapat membantu kita mendapat tidur yang berkualiti. 6) Jangan ambil suplemen bersama minuman berkafein. Ia akan mengganggu penyerapan suplemen. 7) Kalau terskip suplemen, tak perlu double-dose. Membazir. 😛 Tunggu je next intake. 8) Banyakkan minum air kosong! Target 3 liter sehari. 9) TREAPLUS boleh makan secara kemam di bawah lidah.. Cara makan boleh sehari sekali shj dan boleh dimakan waktu pagi atau malam. Penyerapan optimum berlaku semasa tidur. Jadi seelok²nya makan sebelum tidur.. #tipspengambilansuplemenberkesan #librarycharmsteamfarika #treaplussuplementerbaik #bahannatural #tiadapengawet #tiadakolagen #hisaphisapgebu #cerahsatubadan #pudarkanparutdegil #raiseyourlife #muslimproduk #charmstelukintan #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3 #syurgayangkedua

*TIPS PENGAMBILAN SUPLEMEN YANG BETUL DAN BERKESAN* Sekarang da ramai yang mula yakin dan mula mengambil suplemen. 🙂 Sebab kebiasaannya makanan yang kita masak hari-hari tak mampu memberi nutrisi yang cukup kepada tubuh badan kita. Apatah lagi yang beli kat luar.😜 Cara makan suplemen sangat penting taw, Kalau salah cara boleh jadi tak berkesan. Atau lebih malang, dapat sakit pula. Jadi petang ni kakyong nk kongsikan Cara Makan Suplemen Yang Betul Untuk Kesan Terbaik! 1) Suplemen zat besi (iron) DAN kalsium adalah saling memusuhi. Kalsium akan menghalang penyerapan zat besi dalam badan. 2) Vitamin-B elok dimakan pada waktu pagi untuk menjadikan badan lebih sihat bertenaga. 3) Vitamin-E, Omega, dan enzim CoQ10 elok diambil bersama makanan berlemak. Makanan berlemak termasuklah yogurt, susu, kekacang, avocado. 4) Vitamin-C hanya hanya boleh bertahan beberapa jam di dalam kita. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. 5) Kalsium dan Magnesium elok diambil sebelum tidur. Penyerapan optimum berlaku semasa kita tidur. Malah Magnesium dapat membantu kita mendapat tidur yang berkualiti. 6) Jangan ambil suplemen bersama minuman berkafein. Ia akan mengganggu penyerapan suplemen. 7) Kalau terskip suplemen, tak perlu double-dose. Membazir. 😛 Tunggu je next intake. 8) Banyakkan minum air kosong! Target 3 liter sehari. 9) TREAPLUS boleh makan secara kemam di bawah lidah.. Cara makan boleh sehari sekali shj dan boleh dimakan waktu pagi atau malam. Penyerapan optimum berlaku semasa tidur. Jadi seelok²nya makan sebelum tidur.. #tipspengambilansuplemenberkesan #librarycharmsteamfarika #treaplussuplementerbaik #bahannatural #tiadapengawet #tiadakolagen #hisaphisapgebu #cerahsatubadan #pudarkanparutdegil #raiseyourlife #muslimproduk #charmstelukintan #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3 #syurgayangkedua

*TIPS PENGAMBILAN SUPLEMEN YANG BETUL DAN BERKESAN* Sekarang da ramai yang mula yakin dan mula mengambil suplemen. 🙂 Sebab kebiasaannya makanan yang kita masak hari-hari tak mampu memberi nutrisi yang cukup kepada tubuh badan kita. Apatah lagi yang beli kat luar.😜 Cara makan suplemen sangat penting taw, Kalau salah cara boleh jadi tak berkesan. Atau lebih malang, dapat sakit pula. Jadi petang ni kakyong nk kongsikan Cara Makan Suplemen Yang Betul Untuk Kesan Terbaik! 1) Suplemen zat besi (iron) DAN kalsium adalah saling memusuhi. Kalsium akan menghalang penyerapan zat besi dalam badan. 2) Vitamin-B elok dimakan pada waktu pagi untuk menjadikan badan lebih sihat bertenaga. 3) Vitamin-E, Omega, dan enzim CoQ10 elok diambil bersama makanan berlemak. Makanan berlemak termasuklah yogurt, susu, kekacang, avocado. 4) Vitamin-C hanya hanya boleh bertahan beberapa jam di dalam kita. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. 5) Kalsium dan Magnesium elok diambil sebelum tidur. Penyerapan optimum berlaku semasa kita tidur. Malah Magnesium dapat membantu kita mendapat tidur yang berkualiti. 6) Jangan ambil suplemen bersama minuman berkafein. Ia akan mengganggu penyerapan suplemen. 7) Kalau terskip suplemen, tak perlu double-dose. Membazir. 😛 Tunggu je next intake. 8) Banyakkan minum air kosong! Target 3 liter sehari. 9) TREAPLUS boleh makan secara kemam di bawah lidah.. Cara makan boleh sehari sekali shj dan boleh dimakan waktu pagi atau malam. Penyerapan optimum berlaku semasa tidur. Jadi seelok²nya makan sebelum tidur.. #tipspengambilansuplemenberkesan #librarycharmsteamfarika #treaplussuplementerbaik #bahannatural #tiadapengawet #tiadakolagen #hisaphisapgebu #cerahsatubadan #pudarkanparutdegil #raiseyourlife #muslimproduk #charmstelukintan #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3 #syurgayangkedua

Dr pure vita sangat bagus untuk kulit.Sebab ianya tiada campuran dan tiada kolagen.100% vitamin c. Testimoni dari seorang customer yang jatuh moto dan mengalami luka serius. Dia letakkan sedikit Dr Pure Vita kat tempat luka,dan alhamdulillah esok harinya luka dah kering. Tetapi memang pedih la sebab luka masih baru. RM35 Nak dapatkan Dr Pure Vita?Mai whatsapp Sue: Www.wasap.my/60179770024 #drpurevita #lukacepatkering #tiadakolagen

Vit C crystal powder! *100% PURE VITAMIN C *100% BAHAN SEMULAJADI *tanpa perwarna *tanpa pengawet *tanpa bahan kimia 1 kotak 30sachet + 2 free sachet (tahan 32 hari) . 🎀Mencerahkan wajah 🎀Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh 🎀Megecilkan pori2 kulit 🎀Menaikkan seri muka -Memberikan warna kulit yg sekata & cerah 🎀Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan 🎀Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku 🎀Merawat jerawat di wajah & badan 🎀Mengurangkan jeragat pada muka 🎀Melindungi daripada pembekuan darah & lebam 🎀Mengurangkan parut jerawat & kesan luka 🎀Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu 🎀Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema 🎀Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi 🎀Mengurangkan gejala-gejala lain alergi 🎀Meningkatkan penglihatan 🎀Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih 🎀Membantu sistem peghadaman 🎀Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung 🎀Ibu mengandung juga boleh amalkan 🎀Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak FUNGSI: 🌹Blh di buat scrub/masker 🌹Blh di bancuh/dimkn begitu shj Harga : Rm60 SM, Rm65 SS . NO REASON TO SAY NO! 👍😘👍😘 #leaderallurebeauty #negerisembilan #codmantin #codseremban #codpajam #codberanang #codlenggeng #codnilai #like4followers #terapiinstagram #vitamincviral #vitamincserbuk #vitamincoriginal #tiadakolagen #tiadagula #tiadabahantambahan #rugitakamalkan