#thaliasoap

902 posts tagged with #thaliasoap

Photos and Videos about #thaliasoap

Мыло Thalia с черным тмином #мылоталия #мылосчернымтмином #thaliasoap

Мыло Thalia с гранатом #мылоталия #thaliasoap #thalia

Мыло Thalia ванильное #длядуша #мылоталия #thaliasoap #thalia

Мыло Thalia отбеливающее #thaliasoap #thalia #мылоотбеливающее #

Мыло Thlia медовое #мылоталия #thaliasoap #thalia

Мыло аргановое Thalia #thaliasoap #thalia #мылоталия

Sapun me Vaj Argani Natyral dhe i butë Sapuni me vaj argani Thalia duke i ndihmuar lëkurat e buta që ta arrijnë fleksibilitetin e mëparshëm lëkurës i jep ndjenjën e rehatisë. Falë veçantisë së vajit të arganit ndikon në vonimin e plakjes së lëkurës e njomëson edhe e ushqen. Lufton kundër tharjes së lëkurës, flokët në formë të shpejt i njomëson dhe zbukuron. #thaliacosmetics #thaliaargansabun #thaliasoap @thalia.cosmetics @thaliacosmetics.ks

Sapun me Vaj Argani Natyral dhe i butë Sapuni me vaj argani Thalia duke i ndihmuar lëkurat e buta që ta arrijnë fleksibilitetin e mëparshëm lëkurës i jep ndjenjën e rehatisë. Falë veçantisë së vajit të arganit ndikon në vonimin e plakjes së lëkurës e njomëson edhe e ushqen. Lufton kundër tharjes së lëkurës, flokët në formë të shpejt i njomëson dhe zbukuron. #thaliacosmetics #thaliaargansabun #thaliasoap @thalia.cosmetics @thaliacosmetics.ks

Происхождение турецкой коллекции весьма разнообразно. Многое я купила в России (даже соседний небольшой магазин имеет хорошую турецкую поставку). Немногое привезла из Турции - могла бы и побольше, но зачем? Пакет Далана мне прислали из Абхазии щедрые @dolive_abkhazia - я уже говорила, что в Абхазии с турецким мылом (и другим товаром) всё обстоит значительно интереснее, чем у нас, хотя мы тоже соседи по морю. Некоторые интересные мыла мне прислали, подарили, привезли из разных стран подруги по Инстаграму и не только @tortoro_cake @drysoapasmr @soappaper_collection @soaplove77 - за что я им очень благодарна! Да-да, тут есть турецкое мыло из Сирии, Азербайджана и Европы 😊 Вот так собираются коллекции❣️ . . . #многомыла #мыло #турецкоемыло #soap #turkishsoap #turkeysoap #sabun #savon #sapone #мыловербена #лавровоемыло #лавандовоемыло #soapturkey #asmr #asmrsoap #soapasmr #асмр #мылоасмр #асмрмыло #travelsoap #soaptravel #soapcollector #мыловидео #soapcollection #thalia #thaliasoap #dalan #duru #faxsoap

А вот и всё мыло, привезённое мною с берегов турецких. Негусто, всего 8 штук. Выбирала очень тщательно - свежи ещё в памяти ощущения от рюкзака с мылами из Грузии 😅🙈 Итак, 8 мыл: три органических брусочка ручной работы, шикарное лавровое мыло, сладкая барбариска, нежная вербена, лавандовый брусочек и самое любимое - мыло с осликом ❤️ А вам какое из них больше нравится? . . . . #многомыла #мыло #турецкоемыло #soap #turkishsoap #turkeysoap #sabun #savon #sapone #мыловербена #лавровоемыло #лавандовоемыло #soapturkey #asmr #asmrsoap #soapasmr #асмр #мылоасмр #асмрмыло #travelsoap #soaptravel #soapcollector #мыловидео #soapcollection #thalia #thaliasoap

Pearl Powder Soap... for beautiful skin. #pearl #pearlpowdersoap #sabun #incitozu #turkiye #thaliasoap @thalianatural

RANco
(@ranco_turkey)

2018-11-27 07:03:43

صابونة علاج الاكزيما .. من شركة تاليا التركية الطبية التجميلية يتكون من مستخلصات شجر العرعر وقطران الفحم يساعد على معالجة الاكزيما وحب الشباب والامراض الجلدية الاخرى وبفضل اثرائه بالجليسيرين وزيت الزيتون فإنه يمنع جفاف الجلد بترطيبه كما يؤدي لإزالة قشرة فروة الرأس عند الاستخدام المستمر #اكزيما #حب_الشباب #امراض_جلدية #thaliasoap

RANco
(@ranco_turkey)

2018-11-18 16:34:07

مجموعة من صابون تاليا التركية الغنية عن التعريف طبيعي ١٠٠٪؜ لعلاج والعناية بالبشرة الرائحة انتعاش لايوصف اطلبوها الآن بعروض مميزة 👍🏼 #thaliasoap

THALIA Sulfur soap reduces fat formation and helps balance the skin's verbal balance. The sulfur soap is effective in treating pimples, acne and eczema sites. The anti-allergic sulfur soap is enriched with natural scents and creates a fresh and fresh skin.#thaliasoap#thalianaturalbeautyuk#beautycare#cleanser#clearskin#acnecare#pimplesfree#natural#beautycare#herbal#bestseller#shopnowthaliauk#balanceskin#freshskin#naturalscents#

Hasil bagi pengguna yang sabar dan setia dengan Thalia Skincare. Kulit dah macam kulit baby dah uolssss 😍😍😍 Korang ni janganla baru guna sebekas tengok takde changes terus nak tukar produk lain. Lain orang lain tau tempoh keberkesanan dia. Ada yang sebekas guna dah nampak perubahan. Ada yang lepas 3 4 5 bekas baruu kulit makin lawaaaa. Yang penting sabar. Jangan kejap2 tukar skincare kejap2 tukar lagi. Bila lah nak cantik kalau camtuu. Hihi. BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

Alhamdulillah biar gambar berbicara. So sape lagi yang ada masalah macam ni, masalah parut ke, jeragat ke. Cepat2 lah order. Kang bila cuba nanti, menyesal plak tak cuba dari awal. Kebanyakan customer bagitau macam tu lah. Nyesal tak cuba awal2. 😭😭😭 Tu lah sis hari2 promote post macam2 jenis feedback tapi korang taknak caya. Bila dah cuba barulah terkezut gila magicnya cream thalia ni 😍 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

NAK KULIT LICIN dalam masa seminggu?? Kesan seawal 3 hari !! Masih sempat ni!! Jangan pulak esok nak raya baru kelam kabut nak order.. Tak dapat den nok tolong 😉 KELEBIHAN THALIA CREAM : ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut jerawat & cela ✔ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ✔ Mengurangkan kedutan ✔ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ✔ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ✔Melembut dan menghalus kulit ✔ Memberi kelembapan yang sempurna ✔ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ✔ Memudarkan parut akibat jerawat ✔ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih cerah & bermaya tanpa solekan yang tebal. ✔ 100% buatan Malaysia BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

THALIA SKINCARE ❤ ANDA ADA JERAWAT KRONIK + PARUT DEGIL?? THALIA SKINCARE MEMANG UNTUK ANDA 😘 . SET PEMULIHAN JERAWAT DAN PARUT NO 1 DI MALAYSIA KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Janji. Lepas ni taknak tukar yg lain ! Best gilerrr ! Bangun setiap pagi kulit makin bersih dan licin Seminggu pakai, uolss akan rasa kelainan yg sangat2 ketara ! Best. Taktau nk citer mcm mana. Kena cuba sendiri okay Patutla laku kerassss BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Alhamdulillah biar gambar berbicara. So sape lagi yang ada masalah macam ni, masalah parut ke, jeragat ke. Cepat2 lah order. Kang bila cuba nanti, menyesal plak tak cuba dari awal. Kebanyakan customer bagitau macam tu lah. Nyesal tak cuba awal2. 😭😭😭 Tu lah sis hari2 promote post macam2 jenis feedback tapi korang taknak caya. Bila dah cuba barulah terkezut gila magicnya cream thalia ni 😍 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

Jangan pernah menyesal cuba Thalia Skincare ! Sesuai untuk semua jenis dan masalah2 kulit : 👉 Berminyak 👉 Berjerawat 👉 Kering 👉 Berjeragat 👉 Sensitif 👉 Berparut 👉 Tiada masalah kulit pun boleh pakai BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Janji. Lepas ni taknak tukar yg lain ! Best gilerrr ! Bangun setiap pagi kulit makin bersih dan licin Seminggu pakai, uolss akan rasa kelainan yg sangat2 ketara ! Best. Taktau nk citer mcm mana. Kena cuba sendiri okay Patutla laku kerassss BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Alhamdulillah biar gambar berbicara. So sape lagi yang ada masalah macam ni, masalah parut ke, jeragat ke. Cepat2 lah order. Kang bila cuba nanti, menyesal plak tak cuba dari awal. Kebanyakan customer bagitau macam tu lah. Nyesal tak cuba awal2. 😭😭😭 Tu lah sis hari2 promote post macam2 jenis feedback tapi korang taknak caya. Bila dah cuba barulah terkezut gila magicnya cream thalia ni 😍 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

Jangan pernah menyesal cuba Thalia Skincare ! Sesuai untuk semua jenis dan masalah2 kulit : 👉 Berminyak 👉 Berjerawat 👉 Kering 👉 Berjeragat 👉 Sensitif 👉 Berparut 👉 Tiada masalah kulit pun boleh pakai BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Hello deariessss 🌹 Nak kulit halus mulus gebus tak? Dah puas dah try macam2 produk tapi tak berkesan? Alaaa takkan dah give up kot? Kalau stop trying pun tetap tak selesai masalah jugak kan? What if uols cuba #thaliaskincare pulak? Bersepah dah testimoni pengguna Thalia nie. Masalah jerawat dan parut jerawat kronik? Hah, inilah penyelesaian terbaik untuk uols. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #scarcream #testimonithaliaskincare

Wow muka da licin! Suka tak?? Percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke . 📲0169890555 . #thaliaskincare #testimonithalia #thaliatestimoni #feedbackthalia #beforeafter #acneproblem #scarproblem #pigmentation #jerewathilang #paruthilang #kusam

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Hello deariessss 🌹 Nak kulit halus mulus gebus tak? Dah puas dah try macam2 produk tapi tak berkesan? Alaaa takkan dah give up kot? Kalau stop trying pun tetap tak selesai masalah jugak kan? What if uols cuba #thaliaskincare pulak? Bersepah dah testimoni pengguna Thalia nie. Masalah jerawat dan parut jerawat kronik? Hah, inilah penyelesaian terbaik untuk uols. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #scarcream #testimonithaliaskincare

wow muka da licin! Suka tak!! percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yyg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0129600344

Hello deariessss 🌹 Nak kulit halus mulus gebus tak? Dah puas dah try macam2 produk tapi tak berkesan? Alaaa takkan dah give up kot? Kalau stop trying pun tetap tak selesai masalah jugak kan? What if uols cuba #thaliaskincare pulak? Bersepah dah testimoni pengguna Thalia nie. Masalah jerawat dan parut jerawat kronik? Hah, inilah penyelesaian terbaik untuk uols. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #scarcream #testimonithaliaskincare

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Hello deariessss 🌹 Nak kulit halus mulus gebus tak? Dah puas dah try macam2 produk tapi tak berkesan? Alaaa takkan dah give up kot? Kalau stop trying pun tetap tak selesai masalah jugak kan? What if uols cuba #thaliaskincare pulak? Bersepah dah testimoni pengguna Thalia nie. Masalah jerawat dan parut jerawat kronik? Hah, inilah penyelesaian terbaik untuk uols. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #scarcream #testimonithaliaskincare

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Jangan pernah menyesal cuba Thalia Skincare ! Sesuai untuk semua jenis dan masalah2 kulit : 👉 Berminyak 👉 Berjerawat 👉 Kering 👉 Berjeragat 👉 Sensitif 👉 Berparut 👉 Tiada masalah kulit pun boleh pakai BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Alhamdulillah biar gambar berbicara. So sape lagi yang ada masalah macam ni, masalah parut ke, jeragat ke. Cepat2 lah order. Kang bila cuba nanti, menyesal plak tak cuba dari awal. Kebanyakan customer bagitau macam tu lah. Nyesal tak cuba awal2. 😭😭😭 Tu lah sis hari2 promote post macam2 jenis feedback tapi korang taknak caya. Bila dah cuba barulah terkezut gila magicnya cream thalia ni 😍 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

Janji. Lepas ni taknak tukar yg lain ! Best gilerrr ! Bangun setiap pagi kulit makin bersih dan licin Seminggu pakai, uolss akan rasa kelainan yg sangat2 ketara ! Best. Taktau nk citer mcm mana. Kena cuba sendiri okay Patutla laku kerassss BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Wow muka da licin! Suka tak!! Percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0169890555

Hello deariessss 🌹 Nak kulit halus mulus gebus tak? Dah puas dah try macam2 produk tapi tak berkesan? Alaaa takkan dah give up kot? Kalau stop trying pun tetap tak selesai masalah jugak kan? What if uols cuba #thaliaskincare pulak? Bersepah dah testimoni pengguna Thalia nie. Masalah jerawat dan parut jerawat kronik? Hah, inilah penyelesaian terbaik untuk uols. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #scarcream #testimonithaliaskincare

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Jangan pernah menyesal cuba Thalia Skincare ! Sesuai untuk semua jenis dan masalah2 kulit : 👉 Berminyak 👉 Berjerawat 👉 Kering 👉 Berjeragat 👉 Sensitif 👉 Berparut 👉 Tiada masalah kulit pun boleh pakai BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Ternyata testimoni kami bukan rekaan uolss Tak percaya cubalah sendiri Thalia set merupakan set penjagaan kulit wajah yg bukan cakap-cakap kosong yer keberhasilannya bagi mereka yang inginkan kulit lebih cerah, putih, gebu dan bebas dari sebarang masalah kulit. Apa yg bestnya tentang thalia cream adalah : 👍🏻Diperbuat dari bahan semulajadi dan selamat digunakan 👍🏻Krim yg sangat superb. Tak melekit dan bila bangun pagi muka rasa bersih dan cerah berseri 👍🏻Krim yg tak berminyak. Kalau ada miss J cepat je kecut 👍🏻Satu set boleh tahan sehingga 1-2 bulan tau... jimat ok 👍🏻Memudarkan parut jerawat 👍🏻Menghilangkan jerawat dan jeragat pun boleh 👍🏻Tona kulit tak sekata pun boleh jadi sekata BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

NAK KULIT LICIN dalam masa seminggu?? Kesan seawal 3 hari !! Masih sempat ni!! Jangan pulak esok nak raya baru kelam kabut nak order.. Tak dapat den nok tolong 😉 KELEBIHAN THALIA CREAM : ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut jerawat & cela ✔ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ✔ Mengurangkan kedutan ✔ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ✔ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ✔Melembut dan menghalus kulit ✔ Memberi kelembapan yang sempurna ✔ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ✔ Memudarkan parut akibat jerawat ✔ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih cerah & bermaya tanpa solekan yang tebal. ✔ 100% buatan Malaysia BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Alhamdulillah biar gambar berbicara. So sape lagi yang ada masalah macam ni, masalah parut ke, jeragat ke. Cepat2 lah order. Kang bila cuba nanti, menyesal plak tak cuba dari awal. Kebanyakan customer bagitau macam tu lah. Nyesal tak cuba awal2. 😭😭😭 Tu lah sis hari2 promote post macam2 jenis feedback tapi korang taknak caya. Bila dah cuba barulah terkezut gila magicnya cream thalia ni 😍 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

Janji. Lepas ni taknak tukar yg lain ! Best gilerrr ! Bangun setiap pagi kulit makin bersih dan licin Seminggu pakai, uolss akan rasa kelainan yg sangat2 ketara ! Best. Taktau nk citer mcm mana. Kena cuba sendiri okay Patutla laku kerassss BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Ternyata testimoni kami bukan rekaan uolss Tak percaya cubalah sendiri Thalia set merupakan set penjagaan kulit wajah yg bukan cakap-cakap kosong yer keberhasilannya bagi mereka yang inginkan kulit lebih cerah, putih, gebu dan bebas dari sebarang masalah kulit. Apa yg bestnya tentang thalia cream adalah : 👍🏻Diperbuat dari bahan semulajadi dan selamat digunakan 👍🏻Krim yg sangat superb. Tak melekit dan bila bangun pagi muka rasa bersih dan cerah berseri 👍🏻Krim yg tak berminyak. Kalau ada miss J cepat je kecut 👍🏻Satu set boleh tahan sehingga 1-2 bulan tau... jimat ok 👍🏻Memudarkan parut jerawat 👍🏻Menghilangkan jerawat dan jeragat pun boleh 👍🏻Tona kulit tak sekata pun boleh jadi sekata BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Jangan pernah menyesal cuba Thalia Skincare ! Sesuai untuk semua jenis dan masalah2 kulit : 👉 Berminyak 👉 Berjerawat 👉 Kering 👉 Berjeragat 👉 Sensitif 👉 Berparut 👉 Tiada masalah kulit pun boleh pakai BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

NAK KULIT LICIN dalam masa seminggu?? Kesan seawal 3 hari !! Masih sempat ni!! Jangan pulak esok nak raya baru kelam kabut nak order.. Tak dapat den nok tolong 😉 KELEBIHAN THALIA CREAM : ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan parut jerawat & cela ✔ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ✔ Mengurangkan kedutan ✔ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ✔ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ✔Melembut dan menghalus kulit ✔ Memberi kelembapan yang sempurna ✔ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ✔ Memudarkan parut akibat jerawat ✔ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih cerah & bermaya tanpa solekan yang tebal. ✔ 100% buatan Malaysia BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

wow muka da licin! Suka tak!! percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yyg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0129600344

wow muka da licin! Suka tak!! percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yyg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0129600344

wow muka da licin! Suka tak!! percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0169890555 ◦

Wow muka da licin, suka tak? Percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0169890555

Y.E.S (promo till stock last) Wow muka da licin! Suka tak?!! Percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0169890555

Y.E.S (promo till stock last) Wow muka da licin! Suka tak?!! Percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0169890555

Y.E.S (promo till stock last) Wow muka da licin! Suka tak?!! Percaya atau tidak cream thalia mampu meghilangkan parut anda. Hanya perlu pakai siang dan malam setiap hari pada wajah anda akan kelihatan berseri tanpa kesan parut yg semakin pudar☺️. Cream yg kaya dengan vit e mampu memperbaiki tekstur dan lapisan atas kulit wajah. Wow memang dahsyat kan jadi apa tunggu lagi harus cuba #thaliacream dan #thaliasoap order sekarang ke 📲0169890555

Hello deariessss 🌹 Nak kulit halus mulus gebus tak? Dah puas dah try macam2 produk tapi tak berkesan? Alaaa takkan dah give up kot? Kalau stop trying pun tetap tak selesai masalah jugak kan? What if uols cuba #thaliaskincare pulak? Bersepah dah testimoni pengguna Thalia nie. Masalah jerawat dan parut jerawat kronik? Hah, inilah penyelesaian terbaik untuk uols. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #scarcream #testimonithaliaskincare

THALIA SKINCARE ❤ READY STOCK ! Ni diaaaa. Set yang ada krim ajaib untuk korang yang bermasalah jerawat dan parut degil. Satu krim untuk pakai siang dan malam. Jimat uolls. Foundation tu apply nak keluar je. Sangatttt natural hokey. Tak bercapuk, tak berminyak dan boleh cover semua imperfection di wajah. Tak payah beli foundation lain dah. Semua ada dalam satu set nie je. Jom baca lagi kelebihan Thalia Cream nie. KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset

Jangan pernah menyesal cuba Thalia Skincare ! Sesuai untuk semua jenis dan masalah2 kulit : 👉 Berminyak 👉 Berjerawat 👉 Kering 👉 Berjeragat 👉 Sensitif 👉 Berparut 👉 Tiada masalah kulit pun boleh pakai BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

Alhamdulillah biar gambar berbicara. So sape lagi yang ada masalah macam ni, masalah parut ke, jeragat ke. Cepat2 lah order. Kang bila cuba nanti, menyesal plak tak cuba dari awal. Kebanyakan customer bagitau macam tu lah. Nyesal tak cuba awal2. 😭😭😭 Tu lah sis hari2 promote post macam2 jenis feedback tapi korang taknak caya. Bila dah cuba barulah terkezut gila magicnya cream thalia ni 😍 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT HARGA JUALAN : THALIA CREAM RM 60 TIDAK TERMASUK POSTAGE TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #krimjerawat #krimparut

Jerawat berkurangan. Alhamdulilah .. ramai yang repeat order sbb produk berkesan ! Kalau KURANG YAKIN NAK CUBA ???? baca dulu komen customer kami ni.. . Jangan percaya cakap seller, tapi yakin la dengan customer yang dah cuba ! 😉 BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut

1 bekas je. Haaaa wow tak? Takyah guna 3 4 item kalau malas sangat nak jaga muka 😂 Guna je cream thalia. Mudah, murah, jimat dan yang penting BERKESAN ! Takkan nak tengok je orang lain makin cantik? Hehe KEBAIKAN UTAMA THALIA CREAM : 👉 Kesan seawal 3-7 hari 👉 Menghilangkan jerawat 👉 Memudarkankan parut jerawat & cela 👉 Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat 👉 Mengurangkan kedutan 👉 Mencerahkan kulit yang kusam/gelap 👉 Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata 👉 Melembut dan menghaluskan kulit 👉 Memberi kelembapan yang sempurna 👉 Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam 👉 Memudarkan parut akibat jerawat 👉 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal BE FLAWLESS, BE CONFIDENT TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #thaliaskincare #thaliaskincareoriginal #thaliaoriginal #thaliasoap #thaliacream #thaliafoundation #shopwithusmy #sayajual #parutjerawat #parut #jerawat #acne #scar #acnescar #originalproducts #thaliaskincaremalaysia #krimparut #skincare #originalproducts #scarcream #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #thaliaskincaremurah #thaliacreammurah #thaliacreamoriginal #thaliacompleteset #thaliabasicset #thaliacream #creamthalia #krimthalia #thaliauser #krimjerawat #krimparut