#teatreeprimer

134 posts tagged with #teatreeprimer

Photos and Videos about #teatreeprimer

❤️🥰Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . . #royzie_sendayutinggikk #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Primer sangat penting utk lock skincare dan bagi make up tahan lama. Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggiskudai #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggijohor #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #pengkalanhulu #gerik #baling #stdealer #rompin #endau

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . ______❤_______ Info & tempahan : . Klik link whatsapp di bio @sendayutinggi.hana / DM . 📲 Whatsapp 013-5096576 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . Wajib cuba sis! . NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #bajumurah #iphoneoriginal #skincaretips #befaz #pearlcream #bajuraya2020 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #demica #kurmadhuha #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

🔥TEA TREE OIL PRIMER🔥 . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . ______❤_______ Info & tempahan : . Klik link whatsapp di bio @sendayutinggi.hana / DM . 📲 Whatsapp 013-5096576 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #katalogsthana

Perasan tak kadang-kadang orang tu makeup mula-mula je nampak cantik dan smooth? Tapi lepas beberapa jam solekan jadi bercapuk dan berkilat. Sebab tu perlu pakai Tea Tree Primer sebelum bersolek. Ia akan mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi mereka yang mempunyai kulit jenis berminyak dan berjerawat kerana ia dapat mengelak pengeluaran minyak yang berlebihan pada kulit wajah. Pada masa yang masa, ia berupaya menyembuhkan jerawat tanpa rasa sakit dalam masa yang singkat. . Ok kalau Tea Tree untuk kulit berminyak, mestilah Argan Oil untuk kulit kering. Selalunya apa masalah yang dihadapi oleh kulit kering kalau pakai mekap? Majoriti akan cakap mekap jadi crack & berbelak sebab kulit kering. So pakai Argan Oil Primer sebelum foundation untuk mengekalkan solekan yang lebih berseri, tidak kering dan berbelak sepanjang hari bagi kulit normal, kering, sensitif dan kombinasi. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melebapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . ______❤_______ Info & tempahan : . Klik link whatsapp di bio @sendayutinggi.hana / DM . 📲 Whatsapp 013-5096576r. . #sendayutinggi #teatreeprimer #arganprimer

🔥ARGAN OIL PRIMER🔥 . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . ______❤_______ Info & tempahan : . Klik link whatsapp di bio @sendayutinggi.hana / DM . 📲 Whatsapp 013-5096576 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #katalogsthana

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Berminat??pm fida ye😉 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet . COD 🚗 full payment RM 100 KEATAS 🌸SELF PICK UP 👇🏻 -Kuchai Lama 🌸COD sekitar KL & SELANGOR yg berhampiran dgn kuchai lama shj (cas ikut jarak 😍 ) 🌸POST 📦 Isnin - Jumaat SELURUH MALAYSIA 😘 - 💓CONTACT 👇🏻 📷 igshop : @sendayutinggi_ctrohaida 📮 FB page : SR SHOP 📲 whatsapp - 0195949167 (Siti) - #dealersah #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #cheras #kuchailama #sgbesi #sendayutinggi

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini sis nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer . COD 🚗 full payment RM 100 KEATAS 🌸SELF PICK UP 👇🏻 -Kuchai Lama 🌸COD sekitar KL & SELANGOR yg berhampiran dgn kuchai lama shj (cas ikut jarak 😍 ) 🌸POST 📦 Isnin - Jumaat SELURUH MALAYSIA 😘 - 💓CONTACT 👇🏻 📷 igshop : @sendayutinggi_ctrohaida 📮 FB page : SR SHOP 📲 whatsapp - 0195949167 (Siti) - #dealersah #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #cheras #kuchailama #sgbesi #sendayutinggi

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Berminat blh ws terus yew... #0137555090 #sendayutinggi #sendayutinggimelaka #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

#repost @sendayutinggimy (@get_repost) ・・・ Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . 🌱Golden Herbs Soap RM18.00 ( ahli RM16.20 ) 🌱ST Clear Tablet RM38.50 (ahli RM34.65) 🌱Makeup Primer RM38.00 (ahli RM34.20) . KOTA KINABALU, SABAH - Dapatkan produk ini dan semua produk Sendayu Tinggi dari kami ; 📍STOKIS SENDAYU TINGGI SABAH , LOT B21, TINGKAT 2, CENTRE POINT SHOPPING MALL ; atau dari dealer2 berdaftar. 📍TERBUKA UNTUK DEALER, AHLI SENDAYU TINGGI DAN WALK IN CUSTOMER . FB : STOKIS SENDAYU TINGGI IG : @sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #labuan #sarawak #brunei #sendayutinggisabah #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggibrunei . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet #skincare #matteprimer #oilcontrol #shineless

Konfius nak pakai primer yg mana satu?? Jom baca di bawah! . 1️⃣ Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (Ahli RM34.20) • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . 2️⃣ Tea Tree Primer RM36.00 (Ahli RM32.40) • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . 3️⃣ Argan Oil Primer RM36.00 (Ahli RM32.40) • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . . . . . . . WhatsApp 📲📲📲 018-3797432 . . . . . . . .. . . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #makeupprimer #teatreeprimer #arganoilprimer #porefillerprimer #skintreatment

Jom tengok full step bagaimana ‘Prep Kulit Beminyak & Berjerawat’ sebelum bermekap dekat gambar sebelah ! . Selalunya kulit berminyak ni berisiko tinggi solekan akan ‘slide off’ (meluncur) disebabkan minyak dan peluh yang berlebihan. So tak sampai seharian mekap akan cair dan tanggal. Memang tak best sangat. So cuba follow step kat gambar ni dan tengok ada perubahan tak. . . 🔹Acne Bar Soap RM18.00 (Ahli RM16.20)🔹 🔹Facial Scrub With Collagen RM29.00 (Ahli RM26.10)🔹 🔹Scar Toner RM33.00 (Ahli RM31.35)🔹 🔹72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (Ahli RM40.50)🔹 🔹Tea Tree Makeup Primer RM36.00 (Ahli RM32.40)🔹 . . . . . . WhatsApp 📲📲📲 018-3797432 . . . . . . . . . . . . . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #acnebarsoap #scartoner #72hrmoistultrahydratinggel #teatreeprimer #kulitberminyak

Jom tengok full step bagaimana ‘Prep Kulit Beminyak & Berjerawat’ sebelum bermekap dekat gambar sebelah ! . Selalunya kulit berminyak ni berisiko tinggi solekan akan ‘slide off’ (meluncur) disebabkan minyak dan peluh yang berlebihan. So tak sampai seharian mekap akan cair dan tanggal. Memang tak best sangat. So cuba follow step kat sebelah ni dan tengok ada perubahan tak. Siapa yang nak admin share step2 untuk jenis kulit yang lain boleh komen kat bwah, nanti admin buat untuk korang. . 🌺Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 🌺Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) 🌺Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 🌺72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) 🌺Tea Tree Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . 📲 010-3678331 . 🚗COD SHAH ALAM AREA / SELF PICK UP SEKSYEN 23 & UNISEL SHAH ALAM . 📫POSTAGE RM8sm/RM12ss . #sendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggishahalam #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggiselangor #clearskintips #clearskincare #clearskinroutine #clearskingoals #skinclear #clearskintip #teatreeprimer #72hrmoistx #scartoner #facialscrubcollagen #acnebarsoap

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . STOK READY !!! Info lanjut/pertanyaan secara peribadi boleh kongsi bersama.Whatsapp zana❤ www.wasap.my/601111757532 #601111757532 . 🚘 COD : BATU CAVES / GOMBAK / SELAYANG / SETAPAK / SENTUL / BATU MUDA / JLN KUCHING / SEGAMBUT / HARTAMAS / MONT KIARA / SOLARIS MONT KIARA & JALAN DUTA 📮POS SELURUH MALAYSIA/ SETIAP HARI 🎁 FREE GIFT ♥️ CONSULTATION FREE #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

3 JENIS PRIMER SUPER DUPER AWESOME! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . Wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio untuk pembelian dan Info lanjut . . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli Melalui Whatsapp 0182953064. . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. ������������WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 . #irfanirdinaenterprise #readystock #bandarrimbayukotakemuning #seksyen29shahalam #kotakemuning #econsavekotakemuning #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller - #regrann

Primer by LLC Primer adalah base makeup yg dipakai selepas penyapuan pelembap dan sebelum penyapuan bedak/foundation, yg akan create barrier antara kulit dan foundation yang dipakai. Seperti penghalang kepada foundation daripada memasuki ke liang roma dan memastikan kulit dlm keadaan bersih. Penggunaan Primer akan membuatkan mekap tahan lama dan segar sepanjang hari. Selain itu; - ia menyamaratakan kulit - sebagai asas utk menjadikan mekap lebih cantik dan menyerlah - menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit seperti parut, liang pori besar, pigmentation... - melembapkan kulit dan kekal segar - mekap blends dgn cepat. Primer bukan shj membantu mencantikkan mekap tetapi juga merawat . http://www.wasap.my/601128709316/LL #primer #teatreeprimer #llcosmetics #serlahserirabullcosmetics #fenomenallcosmetics #luffiyaofficial #skincareviral #llcosmetics #llcosmeticsmalaysia #llcosmeticsluarbiasa

Bosan asyik pakai foundation yang tak kena dengan kulit? Cuba try Satin Finish Foundation ni. Ia diformulasi untuk beri kemasan ‘satin-matte’ yang tak nampak terlalu flat seperti kemasan matte, atau tidak terlalu shiny seperti kemasan dewy. Sangat ringan dan lembut pada kulit sesuai untuk oily & combination juga. Plus, ia turut dilengkapi dengan SPF50 PA+++ untuk protect skin dari sinaran UVA & UVB yang boleh rosakkan kulit. . Untuk yang dah grab tu, tapi tak sure nk mekap macam mana, korang boleh refer gambar ni untuk guide makeup for Satin-Makeup Look. . 🌺Tea Tree Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) 🌺Makeup Base Color Correct Yellow RM37.00 ( ahli RM33.30 ) 🌺Satin Finish Liquid Foundation RM45.00 ( Ahli RM40.50 ) 🌺Matte Translucent Powder RM45.00 ( Ahli RM40.50) 🌺Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50 🌺Doll Lip Tint RM34.00 ( Ahli RM30.60) . 📲 010-3678331 . 🚗COD SHAH ALAM AREA / SELF PICK UP SEKSYEN 23 & UNISEL SHAH ALAM . 📫POSTAGE RM8sm/RM12ss . #sendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggishahalam #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggiselangor #teatreeprimer #makeupprimer #primersendayutinggi #makeupbase #colorcorrect #satinliquidfoundation #mattetranslucentpowder #dollliptint

🤔👍🏻😍Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . . #royzie_sendayutinggikk #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Berminat tekan link di bawah www.wasap.my/60194423417 . #sendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini menggunakan Tea Tree Oil Primer ni sebagai primer sebelum bersolek? Tea Tree Oil Primer ni bukan primer yang biasa kerana ia juga bantu untuk rawat masalah kulit berminyak. Ia akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum dan bantu untuk elak solekan jadi bercapuk atau cakey akibat kulit yang berminyak. . Tea Tree Oil Primer ni memang dikhaskan untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak dan berjerawat. Penggunaan primer sebelum solekan akan bantu beri base yang sempurna untuk hasil solekan yang cantik. Ia bantu untuk elak pori wajah dari tersumbat dengan produk makeup kita tu. . Makeup Primer RM36.00 . Wajib cuba sis! . NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggimy #sendayutinggiseberangjaya #tutorialmakeup #bazaarpaknil #iphoneoriginal #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #icanseeyourvoice #wawawax #hlive #motifviral #melodi #naelofar #sendayutinggi #teatreeprimer

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

‌ پرایمر درخت چای بادی‌شاپ این پرایمر خاصیت درمانی دارد و کوچک‌کننده‌ی منافذ و بیس آرایش‌ به عنوان مرحله‌ی نهایی روتین شبانه یا بعد از آبرسان استفاده می‌شود.‌ به دلیل استفاده از روغن درخت چای بلافاصله باعث افزایش لطافت و کاهش منافذ و مات شدن پوست می‌گردد و در نهایت باعث شادابی پوست می‌شود. قیمت ۳۰ میل: ۲۷۰٫۰۰۰ تومان‌ **************************************** #بادیشاپ#پرایمر_بادیشاپ#پرایمر#تونر_بادیشاپ#کیکو#میبلین#اسمش_باکس#هیالورونیک_اسید#برگامو#لانکوم#بنفیت . . . . . #thebodyshop#bodyshop#primer#teatreeprimer#lancome#bath&body#kiko#benefit#smashbox#clinique

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Nak order klik link kat bio. 😘 . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet #sendayutinggiserikembangan #sendayutinggitamanseriserdang #sendayutinggiserdang #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggibalakong #sendayutinggibandarputrapermai #sendayutinggitamanpinggiranputra #sendayutinggitamanlestaripermai #sendayutinggitamandatodemang #sendayutinggilestariputra #sendayutinggikotaperdana #sendayutinggitamanequine #sendayutinggitamandesaminium #buymuslimfirstmalaysia #buymuslimfirst #bukantimbangkilo #buatanmalaysia

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #sendayutinggiklang #sendayutinggibandarputeri

. Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . 💮Pore Filler + Mattifying Primer : ▪Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar ▪mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. ▪Sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . 💮Tea Tree Makeup Primer : ▪ Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. ▪Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. ▪Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . 💮Argan Oil Makeup Primer : ▪ Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. ▪Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. ▪Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Klik link whatsapp di bio untuk respons yang pantas. #sendayutinggidealerjb #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #shahiraamirabiz #serviscod #servispostage #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . -------------------------------------------------------------- Cara pembelian : wasap http://www.wasap.my/60138341993 for fast response -------------------------------------------------------------- 🎀 SENDAYU TINGGI HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 🎀 . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . #sendayutinggi #teatreeprimer #arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . 📩 www.wasap.my/60134789634 ✔️ready stock 🚗COD SEKITAR PERLIS, KODIANG, UUM SINTOK 📮 POST SEM/SS ✔️ #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #stkangarperlis #stperlis

Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . 🌱Pore Filler + Mattifying Primer RM40.00 (ahli RM36.0) 🌱Tea Tree Oil Makeup Primer RM38.00 (ahli RM34.20) 🌱Argan Oil Makeup Primer RM38.00 (ahli RM34.20) . KOTA KINABALU, SABAH - Dapatkan produk ini dan semua produk Sendayu Tinggi dari kami ; 📍STOKIS SENDAYU TINGGI SABAH , LOT B21, TINGKAT 2, CENTRE POINT SHOPPING MALL ; atau dari dealer2 berdaftar. 📍TERBUKA UNTUK DEALER, AHLI SENDAYU TINGGI DAN WALK IN CUSTOMER . FB : STOKIS SENDAYU TINGGI IG : @sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #labuan #sarawak #brunei #sendayutinggisabah #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggibrunei #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #primer #makeupprimer #teatree #arganoil #matteprimer #flawlessmakeup #porefillerprimer #makeupartists #mua #muakk #muasabah

. 🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 . . 1. Pore Filler + Mattifying Primer 2. Tea Tree Oil Makeup Primer 3. Argan Oil Makeup Primer . . Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller - #sendayutinggisingapore

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #johor #acne #lipstick #lips #beautiful #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Berminat boleh wasap 0192403593 atau klik link https://short1.link/h6weWW . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #sendayutinggipuchong

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . 🌹 Dealer sah ST. 👍 Trusted. 💯 Original. 📦 Postage Seluruh Malaysia. 🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat. 📱 http://www.wasap.my/60194755395 . Nak lebih jimat boleh shopping di shopee . 👜 https://shopee.com.my/zanneena82 . Free Postage Seluruh Malaysia. . #repost . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

. Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . 🌹 Dealer sah ST. 👍 Trusted. 💯 Original. 📦 Postage Seluruh Malaysia. 🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat. 📱 http://www.wasap.my/60194755395 . Nak lebih jimat boleh shopping di shopee . 👜 https://shopee.com.my/zanneena82 . Free Postage Seluruh Malaysia. . #repost . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

. Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . ☎ Naz 013-3620656 . ⤵⤵ Click link di bawah . www.wasap.my/60133620656/Berminat_ST . #st #bestseller #sendayutinggi #stbandarputeriklang #sttamanandalas #stjalankebun #stbandarbotanic #stbukittinggiklang #stgmklang #sttamansentosa #stbandarputera #sttamanandalas #stjohansetia #stbandarparkland #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Ws +6011 16597431 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #sendayutinggigopeng #sendayutinggisimpangpulai #sendayutinggitapah #sendayutinggiperak #sendayutinggiipoh #sendayutinggimurah

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . 🌺Sendayu Tinggi Ampang🌺 Dapatkan dari dealer yang sah.Klik terus pada link dibawah untuk pembelian / konsultansi : 📲https://wa.me/60183188068 ✒ https://www.facebook.com/sendayutinggiampang.co/ 📮 Postage seluruh Malaysia 🚁 COD Seluruh Kawasan AMPANG |WP KL |CHERAS |BUKIT AMPANG |BUKIT INDAH |HULU LANGAT |TMN KOSAS |AMPANG JAYA | AMPANG INDAH | PANDAN JAYA | PANDAN MEWAH | Nota: COD Lain2 kawasan, whatsapp 😊 . #sendayutinggiampangg #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ST Clear Tablet RM36.50 Makeup Primer RM36.00 . Jom dapatkan Produk SENDAYU TINGGI dari Cik Ayu dealer online berdaftar. 📲 klik link wasap di profile BIO @ayu_beauty_house #ayusendayutinggi #dealersahstpenang #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . 🌸Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) 🌸Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) 🌸Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Ready stock here🙋#sendayutinggi #ipoh Jom wsap📲019.5927678 utk belian @ pertanyaan. Boleh klik link wsap kat bio.Tq😘 📮Postage 🎯cod 🎯Selfpickup @ boleh walk in👣 : 📍Dataran Perpaduan 2, Taman Bercham Raya. . #sendayutinggi #ipoh #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller. #sendayutinggi #scartoner#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi #agentmanjung #agentsendayutinggi #dealersendayutinggimanjung #dealermanjung #dealersitiawan #sendayutinggisitiawan

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . 📲 Whtsp Hana 💚+6016 689 5569 💚 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller - #regrann

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . Jom dapatkan Produk SENDAYU TINGGI dari Cik Ayu dealer online berdaftar. 📲 klik link wasap di profile BIO @ayu_beauty_house #ayusendayutinggi #dealersahstpenang #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami http://stshooperss.wasap.my/ . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller #stshooperss #amazing #100likes #bestseller #sayajualsendayutinggi#hotselling #beauty #hairstagram #nakcantik #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping#sendayutinggimeru

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller Belian Online 013-9153732 . #sendayutinggi #slimmerface #nilainegerisembilan #negerisembilan #sendayutingginilai #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggionline #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibandarbarunilai #sendayutinggibukitmahkota #bangiavenuethemepark #sendayutinggi #bukitmahkota #bandarsriputra #bandarbarunilai #nilai #pajam #labu #stlabu #stpajam #sendayutinggilabu #sendayutinggipajam

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ UV Cream SPF50++ Whitening Pearl Cream Pore Filler Mattifying Primer Makeup Primer . Produk Sendayu Tinggi.(Sabah & KotaKinabalu) ~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi. ~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp ~whatsapp 0198101570 ~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST *WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja ~Cas Cod Area KK. ~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak. #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Www.wasap.my/60194494742 . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . . 📱0183644035 . . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . . 📱0183644035 . . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Konfius nak pakai yg mana satu?? Jom baca di bawah! . Pore Filler + Mattifying Primer : • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . Tea Tree Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . Argan Oil Makeup Primer : • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Pore Filler + Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #teatreeprimer#arganprimer #porefiller

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli Melalui Whatsapp 0182953064. . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . DM atau WhatsApp sis utk dapatkan 🛍 (klik link whatsApp di bio utk terus ke apps tanpa perlu save no💕) 📲011-21902656📲 . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ST Clear Tablet RM36.50 Makeup Primer RM36.00 . . 📱0183644035 . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ST Clear Tablet RM36.50 Makeup Primer RM36.00 . . 📱0183644035 . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray Pore Filler Mattifying Primer Tea Tree Oil Makeup Primer Argan Oil Makeup Primer . Produk Sendayu Tinggi.(Sabah & KotaKinabalu) ~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi. ~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp ~whatsapp 0198101570 ~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST *WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja ~Cas Cod Area KK. ~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak. #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . ♥️. WhatsApp #0162801267... ♥️. WhatsApp #0162801267... ♥️. WhatsApp #0162801267... . #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet #sendayutinggihq #sendayutinggi #yatisendayutinggi #sendayutinggilabuan #sendayutinggikelantan #sendayutinggiterengganu #sendayutinggipahang #sendayutinggijohor #sendayutinggimelaka #sendayutinggijasin #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggiselangor #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggiperak #sendayutinggikedah #sendayutinggipulaupinang #sendayutinggiperlis #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #skincaretips #st

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) #0137555090 #sendayutinggimelaka #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Primer ni berfungsi untuk bantu lindungi pori wajah dari menyerap produk makeup sehingga menyebabkan pori tersumbat. Selain tu, primer ni akan bantu untuk elak solekan jadi bercapuk dan tak tahan lama. Pemakaian primer juga akan elak pengeluaran minyak yang berlebihan sehingga merosakkan solekan tu. . Tea Tree Primer ni dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, kombinasi dan jerawat. Argan Oil Primer ni pula dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit kering, normal dan sensitive. Pakai primer ni sebelum bersolek tau. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . 📌 Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) 📌 ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) 📌 Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet #jerawat #kulitmukaberminyak #mukaberjerawat #dealersendayutinggi

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet. #sendayutinggi #scartoner#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi #agentmanjung #agentsendayutinggi #dealersendayutinggimanjung #dealermanjung #dealersitiawan #sendayutinggisitiawan

. Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . 🌹 Dealer sah ST. 👍 Trusted. 💯 Original. 📦 Postage Seluruh Malaysia. 🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat. 📱 http://www.wasap.my/60194755395 . Nak lebih jimat boleh shopping di shopee . 👜 https://shopee.com.my/zanneena82 . Free Postage Seluruh Malaysia. . #repost. #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer - #sendayutinggipontian

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi . 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak . 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15 ST Clear Tablet RM36.50 Makeup Primer RM36 . Just klik...www.wasap.my/60129324991/nakbeliST . 🏡 SELF COLLECT AT PENGKALAN CHEPA KELANTAN, TAMAN KURNIA JAYA 39 . 📮Poslaju setiap hari !pembayaran sblm jam 11am,poslaju pada hari yang sama. #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) jom wasap kak jee laju²... 📲 www.wasap.my/60197381364 📲 www.wasap.my/60197381364 📲 www.wasap.my/60197381364 PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #delearstjee #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer . Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39 UV Cream SPF50++ RM39 Whitening Pearl Cream RM34 Pore Filler Mattifying Primer RM38 Makeup Primer RM36 . Just klik...www.wasap.my/60129324991/nakbeliST . 🏡 SELF COLLECT AT PENGKALAN CHEPA KELANTAN, TAMAN KURNIA JAYA 39 . 📮Poslaju setiap hari !pembayaran sblm jam 11am,poslaju pada hari yang sama. #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #zirasendayutinggidealer . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . 🌸Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) 🌸ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) 🌸Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Ready stock here🙋#sendayutinggi #ipoh Jom wsap📲019.5927678 utk belian @ pertanyaan. Boleh klik link wsap kat bio.Tq😘 📮Postage 🎯cod 🎯Selfpickup @ boleh walk in👣 : 📍Dataran Perpaduan 2, Taman Bercham Raya. . #sendayutinggi #ipoh #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

. Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. . Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. . Pengambilan Clear Tablet ni akan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. . 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. . 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Klik link whatsapp di bio untuk respons yang pantas. #sendayutinggidealerjb #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #shahiraamirabiz #serviscod #servispostage #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli Melalui Whatsapp 0182953064. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni. . 1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi. 2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak. 3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . #sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? . Antara ketiga-tiga produk ni, disarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis: 🌸UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream 🌸UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen 🌸UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV . Jika berminat boleh whatssap 01110150985. Saya ada jual 😊 . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . #zuesendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer