#teamsitieco

Photos and Videos about #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2 Days 2 Hours Ago

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ni, bukan setakat nak melembapkan kulit muka sahaja tapi banyak lagii kelebihan dan manfaatnya. Ini masih ramai yg taktahu. Lets check apa lagi kelebihan Moisturizer Gel ni😊 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT KUSAM 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT KERING 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK 🌸MENJADIKAN KULIT LEMBAP DAN ANJAL 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT TIDAK SEKATA 🌸MENGURANGKAN EYEBAG BAWAH MATA 🌸MENGHILANGKAN GARIS HALUS BAWAH MATA 🌸MERAWAT ECZEMA 🌸MERAWAT RUAM PADA PUNGGUNG MUKA DAN LEHER #moisturizergel #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelpasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2 Days 5 Hours Ago

Sobella Lipmatte The Lagendary Raya Korang dah grab ke belom lima lima puteri ni? Kalau belom jom grab ! Lepasni semua kaler ni dah nak tinggalkan kita tau . #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetics #sobellapasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

3 Days 4 Hours Ago

Antara tiga kaler ni yang mana palingg koranggg lefff ? Kalau tie my bff dan partner in crime . Memanggg tie ikat dalam hati dah . Eh eh ♥️ #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #teamsitieco #sobellapasirmas #codpasirmas #sobellafriendshipedition

Sitie.co
(@tiee_beauty)

4 Days 6 Hours Ago

MINYAK BOONGA UNTUK GLOWINGKAN MUKA Glowing is bonus, yelaa segala jenis minyak tu laa yang menghasilkan kilauan cahaya ching ching kat muka ( glowing ) Tapi dalam minyak boonga ni banyak sangat khasiat dia, kalau konsisten pakai inshaAllah segala masalah kulit dapat dibanteras awal awal. Tak caya?ajom risik tepi 🤗 #minyakboonga #minyakboongapasirmas #faceoil #teamatenmiracle #teamthaliaangels #teamsitieco #codpasirmas #roadtoglassskin #jomrawatkulit

Sitie.co
(@tiee_beauty)

4 Days 11 Hours Ago

Banyak jee face oil diluar sana . Tak sangka harganya agak mahal jugaklah . Dan tie tahu kita semua tak mampu nak beli yang mahal mahal kan ? Kalau dapat face oil yang harga lima puloh hengget ke bawah tu dikira beruntungg sangat dah gais . Face oil ni memang antara listed skincare yang agak mahal sebab bahan bahan dia pun diimport dari luar negara dan bahan bahan yang semula jadi dari tumbuh tumbuhan tanpa pengawet . Haa gitohh ! Nah tie tunjuk antara face oil yang korang boleh survey dekat sephora or watson . Dan ofcourse minyak boonga dari aifa cosmetics . Harga pun sangat sangat mampu milik gais . #minyakboongapasirmas #teamthaliaangels #teamatenmiracle #teamsitieco #minyakboonga #roadtoglassskin #sakakulit #peloles #jomrawatkulit

Sitie.co
(@tiee_beauty)

4 Days 11 Hours Ago

Nak bulu mata lentik , lebat dan panjang macam orang lain tanpa memakai bulu mata pelesu dan buat eyelash extention jom pakai rohina mascara 😍 Ada brush yang sangat unik tau . Nak tahu detail meh dm tie sekarang ! #rohinamascara #rohinamascaraconggek #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #rohinaarmy #teamteharose #teamsitieco #codpasirmas #opendropship #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

5 Days 2 Hours Ago

Dalam satu berus ada 2 step . Haa rohina mascara lerrrrtu 😘 #rohinamascara #mascaracongek #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #teamteharose #teamsitieco #rohinaarmy

Sitie.co
(@tiee_beauty)

7 Days 9 Hours Ago

Bukan pempuan lah kalu tak suka mascara ni gais . Tengok ni haaa , kemahen bulu mata dia melentik dengan rohina mascara nih . Bulu mata original hokay . Bukan bulu mata pelesu 😍 #rohinamascara #rohinamascaraconggek #mascaracongekbyrohina #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #opendropship #dropshipagentwanted #miniagentwanted #teamsitieco #jombuatduit #kayadanberjaya

Sitie.co
(@tiee_beauty)

9 Days 5 Hours Ago

Natural jee efek cubremi matte foundation ni kan ? Haa yang tak suka makeup tebal tebal memang wajib lerr try wey . #cubremimatte #cubremi #cubremifoundation #cubremilovers #codpasirmas #teamsitieco #opendropship #dropshipwanted #jombuatduit #cantikberduit #sambilmelawasambilmerawat

Sitie.co
(@tiee_beauty)

9 Days 11 Hours Ago

Korang dah ada ke moisturizerr timunggggg ni gais ? Halah halah ramai yang dah terjatuh hati dengan si timungg ni . Dah laa harga murr murrr jee . #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #kulitlembap #codpasirmas #teamsitieco #opendropship #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

12 Days 9 Hours Ago

Sempena Birthday Big boss . Cubremi Ada Sale wey . Fuhh jimat kaw kaw 😱 1/10 - 4/10 sahaja ! #cubremi #cubremifoundation #cubremilovers #cubremipasirmas #cubremiliquidfoundation #teamsitieco #teamteharose #opendropship #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

13 Days 11 Hours Ago

Jimattt namaposs gais 😍 Cubremi Matte Foundation RM23 Only !! #codpasirmas #cubremipasirmas #teamsitieco #miniagentwanted #dropshipwanted #opendropship #teamteharose

Sitie.co
(@tiee_beauty)

16 Days 10 Hours Ago

Puteri Gunung Ledang gais . Fuhhh lawaa namapossss kaler ni 😍 #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellalipstick #sobellasquad #sobellapasirmas #teamsitieco #opendropship #dropshipwanted #jombuatduit

Sitie.co
(@tiee_beauty)

21 Days 7 Hours Ago

Tak payah pakai fake eyelashes dah just calit calit je rohina mascara ni dah lentikk uii , kalah che ta tau 🤭 #rohinamascara #rohinamascaraconggek #mascaracongek #mascaracongekbyrohina #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #teamsitieco #teamteharose #codpasirmas #codpasirmaskelantan #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

21 Days 12 Hours Ago

Alhamdulillah . Sebelum masuk kerja g cod rohina mascara dan doll skin dulu kat customer tersayang . Thank you sudi shopping nga tie 😘 #codpasirmas #codpasirmaskelantan #opendropship #teamsitieco #dollskincubremi #cubremipasirmas #rohinamascara #rohinaarmy #mascaracongek #rohinapasirmaskelantan

Sitie.co
(@tiee_beauty)

21 Days 12 Hours Ago

Doll skin By Cubremi Rm35 sahaja #codpasirmas #dollskincubremi #lotionurathijo #teamsitieco #opends #opendropship #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

22 Days 7 Hours Ago

Bila dah terjebak dengan moisturizer gel cucumber ni uii kalau tak pakai sehari memang tak lengkap wey . #moisturizergelcucumberextract #moisturizercucumber #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

22 Days 7 Hours Ago

Sobella Lipmatte code Partner In Crime 💋 Rm38 sahaja ! #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellapasirmas #sobellasquad #teamsitieco #leaderteamsitieco #codpasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

23 Days 9 Hours Ago

Bila dah terjebak dengan si boonga ni kalau sehari tak pakai macam ntah pape dah muka . Macam sisik ikan pun hado . Amboii bersisik kemahen . Takpa kita kan ada minyak boonga . Usap manja manja jee terus lenyap weyy . Hah ? Korang nak try tak sebotol? Ajom lerrrr intai intai komen 👏🏻 #minyakboonga #minyakboongapasirmas #faceoillokal #minyakboongalover #naturaloill #peloles #codpasirmas #teamthaliaangels #teamatenmiracle

Sitie.co
(@tiee_beauty)

23 Days 9 Hours Ago

Lawakan kaler mybff ni ? Koko nude gitoh . Kalau pakai dia nampak mudaaa jee . Auchh 🤭 #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellasquad #sobellapasirmas #teamsitieco #codpasirmas #lipmattemadu

Sitie.co
(@tiee_beauty)

23 Days 11 Hours Ago

Dengan rohina mascara jee dah lentik , lebat dan panjang serta merta weh . #rohinamascara #rohinamascaraconggek #rohinaarmy #opends #dropshipwanted #rohinapasirmas #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

25 Days 4 Hours Ago

Jom tengok tie cuci teloq gebuss tie . Eh jap korang dah cuci ke belom teloq yang korang guna setiap hari turr ? Korang tau dak disebabkan guna teloq kotor tulah punca naik missss j . Haa jangan malas malas tau . Btw , yang specialnya teloq cubremi ni dia senang nak cuci dan ofcourse lerr lembut toink toink . Lagi satu dia terus kembang semangkuk weh . 2x ganda kembang dari yang belum cuci . #cubremiblendingeggs #cubremifoundation #cubremieggs #cubremipasirmas #teamsitieco #teamteharose

Sitie.co
(@tiee_beauty)

25 Days 6 Hours Ago

Halah halah lawaa betoi partner in crime ni . Kalau buat ombre lagi lawa . Pakai kaler nude pastu pakai kaler partner in crime kat dalam . Acah acah aweks korea gitoh . #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellasquad #teamsitieco #opendropship #dropshipwanted #codpasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

26 Days 7 Hours Ago

Pernahlah jugak yang kata cubremi matte ni kecik gilerrr . Hellu gais , cubremi matte kecik pun tahan dua tiga bulan tau . Sebab isi dia padat gilerr . Lagi satu kan , harga dia doploh lapan hengget jurrrr . So berbaloi lah dengan harga . Takkan nak 40gram . Ni bukan bancuh sendiri tau 😂 #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremipasirmas #teamsitieco #teamteharose #opendropship #dropshipwanted #dropshidneededmalaysia #codpasirmas #codpasirmaskelantan

Sitie.co
(@tiee_beauty)

27 Days 7 Hours Ago

Memangg lawaa gilerr weyy kalau mixx dua ni . Puteri Gunung Ledang mixx Partner In Crime 😘 #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellasquad #sobellapasirmas #teamsitieco #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

28 Days 11 Hours Ago

Sangat sangat senang gais nak remove rohina mascara ni . Just dap dap air paip jee and then tarik tarik je terus keluar seketoi seketoi. Bebaloi sangat dengan harga Rm25 sahaja dah dapat mascara yang superb best macam ni . Jom dapatkan dengan tie sekarang ! Whatsapp: 0179630350 #rohinamascara #rohinamascaracongek #mascaracongek #mascararohina #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #teamsitieco #opendropship #dropshipwanted #teamteharose

Sitie.co
(@tiee_beauty)

29 Days 8 Hours Ago

Ada yg cari moisturizer yg sesuai dengan semua jenis kulit? MOISTURIZER GEL by Ulfaa Beauty berasas daripada timun bagus untuk rawat kulit. Tak kira usia dari bayi hingga warga emas boleh pakai 😘 Kebaikan MG TIMUN 👇 🥒 boleh dijadikan BASE MAKEUP. Sapu sebelum pakai foundation. Foundation akan smooth dan tahan lama 🥒 mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat. Kurangkan muka berminyak 🥒 boleh dipakai pada bayi yang ruam atau eczema (ada masalah kulit) 🥒 boleh digunakan seluruh badan untuk melembabkan kulit 🥒 boleh jugak dipakai pada rambut untuk lembabkan rambut dan kulit kepala 40ml / RM15 READYSTOK 😘 #moisturizergelcucumberextract #mosturizergelcucumber #teamsitieco #teamfieykaco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

29 Days 10 Hours Ago

Waduhhh parut marut semua habis tertutup dengan hanya pakai cinonet ni jeee . Lagii lagii best bila uolls nak keluar jalan jalan ke apa tak perlu risau muka burn dah sebab dia ada spf50 boleh melindungi kulit uolls dari sinat uv . #cubremifoundation #cubremi #cubremipasirmas #teamsitieco #teamteharose #opends #dropshipwanted #codpasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

29 Days 10 Hours Ago

Cubremi Product 🔥 ✨Cubremi matte foundation ✨Cubremi Liquid foundation ✨Cubremi Blusher ✨Cubremi Eyebrow ✨Cubremi Blending Eggs Cover Area Pasir Mas Kelantan . Whatsapp : 0179630350 #cubremi #cubremifoundation #cubremiliquid #cubremimatte #cubremipasirmas #teamsitieco #teamteharose #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-14 02:34:17

Alhamdulillah thankyou shoppingg 💋 #codpasirmas #codpasirmaskelantan #codrantaupanjang #opendropship #dropshipwanted #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-13 23:50:31

Sobella Lipmatte code My Bff . Mommy : Rm38 Baby : Rm19 #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellapasirmas #teamsitieco #codpasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-13 21:42:04

Semua kaler di atas masih available tau dengan tie . Mommy : Rm38 Baby : Rm19 #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #lipmattesobella #sobellapasirmas #teamsitieco #teamfieykaco #codpasirmas #codpasirmaskelantan #opends #dropshipneeded #opendropship

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-11 04:53:45

Nak mekap yang nampak lebih muda dari usia, korang boleh cuba nude pink makeup look dengan sobella cosmetics. Mudah sangat! Korang hanya perlukan warna yang light dan soft jer. Barulah muka nampak muda dan lembut. Sejuk mata tengok mekap macam nie. Less is more! 🥰 . Product used : 🔅 Eyeshadow 2 minit code French Rose 🔅 WonderBlush code Pink Rose 🔅 Sobella Lipmatte code Dear Bestie #sobella #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellacosmetic #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellawonderblush #teamsitieco #teamfieykaco #sobellapasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-11 02:24:39

Bila pakai warna BOLD of course korang akan nampak seorang yang BERANI, YAKIN & HEBAT. Lipmatte bukan sekadar menghiasi wajah manis kita je tapi membuatkan character korang lebih terserlah 🔥 #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellasquad #sobellapasirmas #teamsitieco #opends #opendropship #dropshipneeded #teamfieykaco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-10 23:20:28

Ape tu MASCARA ROHINA ? Maskara rohina ni adalah mascara 2 in 1 . Step 1 dan step 2 mempunyai brush yang berbeza. Step 1 : bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai 👍 Bila kita apply step 2 : bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang😘 ✅Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali . #maskararohina #rohinaarmy #rohinapasirmas #teamsitieco #teamteharose #bulumatalentik #rohinamascaraconggek #mascaracongekbyrohina

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-09 21:00:15

Asyik upload feedback orang jee kans . Okay kali ni tie upload feedback sendiri pulak . Sebelum kenal minyak boonga ni kulit muka tie kusam jee . Jerawat selalu timbul bila datang period dan Ofcourse selalu meninggalkan kesan hitam . Tapi bila dah try memboonga dengan minyak boonga kulit muka tie slow slow okay . Alhamdulillah sekarang dah 4 botol konsisten , kulit muka tie makin helok . Keluar tak pakai pape pun onsssss 💋 #minyakboonga #teamathaliaangels #teamatenmiracle #minyakboongapasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-07 23:51:20

Yaa ampun bibir nampak bashah bashah gittew bila calit sobella fruit liptint code watermelon ni . Shuke la turr 💋 #sobella #sobellafruitliptint #sobellafruitliptintwatermelon #sobellapasirmas #teamsitieco #sobellasquad

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-07 04:42:41

SOBELLA LIPTINT🍉🍓🍑 Apa itu LIPTINT ? Sebenarnya tak ramai yang tahu maksud sebenar LIPTINT. Meh, nak share sikit kat uols.. 💋 Liptint adalah sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based). 💋 Tekstur Liptint ni sangatlah ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte. 💋 Liptint ni juga sifatnya menyerap terus ke bibir kita, jadi tak perlu kita nak touch up banyak kali. Nak amik wuduk pon xde masalah kalau warna liptint masih lekat di bibir sbb sifat dia mcm inai. 💋 Mudah disapu pada bibir. Hanya calit ja Liptint dekat bibir dah siap! Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain: 💘 Warna yang sangat pigmented 💘 Gel based 💘 Di infused dgn vitamin c 💘 Diperkaya dgn extract buah 💘 Berbau buah watermelon, strawberry dan peach 💘 Limited Edition uollss Dm tie 👉👉👉📱www.wasap.my/60179630350 #sobella #sobellafruitliptint #sobellasquad #sobellapasirmas #sobellacosmetics #sobellacosmetic #teamsitieco #teamfieykaco #bibirkering #merawatbibir

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-06 23:30:46

Bila pakai blusher yang kita tahu pipi nampak merah je tapi tak pernah fikir apa benefit blusher yang kita pakai ni untuk pipi. Betul kan? . Wonder Blush pun ada Vitamin C dan Vitamin E supaya kulit muka masih terjaga walaupun blusher ni bukan skincare. Sekarang nak mekap tak perlu takut rosak muka sebab ada ingredient yang bagus untuk kulit supaya sentiasa sihat. #sobella #sobellasquad #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellacosmetics #sobellawonderblush #wonderblush #wonderblushsobella #teamsitieco #teamfieykaco #sobellapasirmas #opendropship #dropshipneeded

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-06 23:26:35

Tengoklah dia punya effect natural gitohh . Dahla tekstur lembut , ringan pulak tu kat muka . Tak bercapuk , tak berminyak . Ada spf50 . Kecik bukan sebarang kecik . Dia punya tahan sampai 3 bulan tau . #cubremifoundation #cubremi #cubremifoundationmatte #cubremipasirmas #cubremimatte #teamteharose #teamsitieco #opendropship #opends #dropshidneededmalaysia

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-04 21:48:38

Alahaiii lawaa nya kaler sobella friendship edition ni😍 💋 partner in crime 💋 my bff 💋 dear bestie #sobellafriendshipedition #sobellasquad #sobellapasirmas #teamsitieco #opendropship #dropshipneeded #teamfieykaco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-04 21:28:39

Jujur , tie suka sangat dengan sobella lipmatte code my bff ni . Kaler nude yang tak nampak pucat . Soft jee kat bibir . Sape suka code ni jugak ? Btw nampak bibir jelah boleh kan 😂 #sobellalipmatte #mybff #codemybff #sobellarayahajiedition #teamfieykaco #teamsitieco #sobellasquad #sobellapasirmas #sambilmerawatsambilcantik #opendropship

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-03 22:28:31

Ape tu MASCARA ROHINA ? Maskara rohina ni adalah mascara 2 in 1 . Step 1 dan step 2 mempunyai brush yang berbeza. Step 1 : bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai 👍 Bila kita apply step 2 : bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang😘 ✅Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali . #maskararohina #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #teamsitieco #teamteharose #rohinaarmy #bulumatalentik #codpasirmas #codpasirmaskelantan

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-02 02:07:28

Bibir pecah dan kering bukan je buat korang pakai lipstick jadi tak cantik. Tapi nak cakap dengan orang pun rasa segan bila orang tengok bibir kita berkuping sampai berdarah. - So to make sure bibir korang sentiasa sihat tanpa masalah, korang apply Fruit Tint yang ada khasiat vitamin C & E. Baru lah bibir moist moist gitohh . #sobellafruitliptint #sobellalovers #sobellaliptint #sobellafruittint #sobellapasirmas #sobellapasirmaskelantan #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-02 00:21:52

Bila dah terjebak dengan saka boonga ni comfirm comfirm la kulit muka nampak moist je plus shilaw shilaw gittew 😍 Berbaloi ke dak hangpa? #minyakboonga #faceoil #minyakboongapasirmas #minyakboongabyaifaazlan #teamatenmiracle #teamthaliaangels #teamsitieco #roadtoglassskin

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-09-01 21:35:24

Calit nipis nipis pun dah cantek uolls dengan cubremi matte foundation je . Halah reghe muyahh doah . Yang penting ✔️ SPF50 ✔️ LULUS KKM ✔️ LULUS LAB TEST #cubremimatte #cubremifoundation #cubremipasirmas #cubremilovers #cubremimatte #codpasirmas #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-31 01:37:00

Rohina Mascara Merdeka . Sambut merdeka kat mana tur uolls ? Vulu mata congek semestinya dicongekkan oleh rohina mascara . #rohinamascaramerdeka #mascararohinamerdeka #teamteharose #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #teamsitieco #rohinaarmy #mascaracongek

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-29 04:48:38

Alhamdulillah . Tenkiu shoppingg ♥️ #cubremieyebrow #eyebrowpencil #cubremilovers #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-29 01:58:45

Best dooh pakai rohina mascara ni . Dah laa ada 2 step . Step 1 melentikkan serta memanjangkan bulu mata . Step 2 melentikkan, memanjangkan dan melebatkan bulu mata . So atas keselesaan korang nak pakai step 1 ke step 2 hokay . Kalau tie pakai dua dua step terus . In loff ♥️ #rohina #rohinamascara #mascaracongek #mascaracongekbyrohina #rohinapasirmas #rohinapasirmaskelantan #teamteharose #rohinaarmy #teamsitieco

Coklat, sirap, bandung. 3 3 lawoooo. Sobella friendship edition. #sobella #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-28 21:43:30

Alhamdulillah. Tq shopping ♥️ #sobella #sobellalipmatte #codpasirmas #sobellapasirmas #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-28 21:41:24

Alahaiii canteknyaa vidadari cubremi ni . Sejukkkkk je mata memandanggg . Uiii sape taknak makeup cenggini kans . Tak bercapuk , tahan lama , pakai pagi sampai ke malam glowing . Kalau tanya semua nak betoi dak? #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremipasirmas #cubremilovers #cubremihq #codpasirmas #teamteharose #teamsitieco #codlubokjong

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-28 02:57:26

Rohina Mascara In action gais . Sapu sapu jee terus congek dengan jayanya 😍 #rohinamascara #rohinaarmy #rohinapasirmas #rohinacongek #mascaracogekk #teamteharose #teamsitieco #rohinapasirmaskelantan

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-28 02:25:33

APA ITU FACIAL OIL? Ramai yang masih blm tahu ape sebenarnye facial oil. Meh Tie explain. FACE OIL adalah sejenis minyak yang diformulasi daripada jenis minyak dan tumbuhan yang FUNGSI UTAMA ialah mampu memberi dan mengekalkan kelembutan dan kelembapan pada kulit kita Ape yang dalam MINYAK BOONGA? Minyak boonga mengandungi 10 bahan organic dimana 6 bahan terdiri daripada minyak dan 3 bahan extract dan 1 jenis bunga. Selain dari melembabkan, minyak boonga jugak dapat membantu mengurangkan masalah pada kulit seperti jerawat, parut, kulit kusam, kulit kering, jeragat Antara BAHAN dan FUNGSINYE -SUNFLOWER OIL - Kaya dengan vitamin E & Omega 6 dapat mengawal dan protect skin barrier. Juga tugas utama sunflower oil dapat melembut dan melembabkan kulit -GRAPE SEEE OIL - Meningkatkan kolagen pada kulit serta dapat memudarkan lingkaran gelap bawah mata. RAPESEED OIL - Dapat meratakan tona kulit. Mencegah blackhead dan pigmentasi pada kulit. -TEA TREE OIL - Bersifat antibakteria, antiseptik pada kulit yang berjerawat. Dapat mengatasi jerawat dan kulit kering. ALMOND OIL - Melembut dan melembabkan kulit. Serta mengurangkan kedutan pada kulit. -CHIA SEED OIL - Dapat menudarkan parut jerawat, melembut & mencerahkan kulit. Juga dapat meredakan inflamasi pada kulit. -MARSHMALLOW ROOTS - Menghidrat kulit, melembut dan melembabkan kulit. Anti penuaan. Mengurangkan kedutan pada kulit. -RICE BRAN EXTRACT - Beras yang dijadikan sebagai powder yang memberikan effect pada wajah dan merupakan anti oksiden dan mengurangkan jeragat. Juga dapat menjaga elastik kulit supaya sentiasa nampak anjal. -LICORICE ROOT - Dapat mencegah jeragat, melembut & mencerahkan kulit. Serta dapat memudarkan parut dan menghilangkan whitehead & blackhead. -ROSEBUD - Penambah seri dan aura pada kulit. Kesemua bahan bahan selamat digunakan kerana dari ORGANIC dan BEBAS dari bahan KIMIA. #minyakboonga #faceoil #facialoil #minyakajaib #minyakboongabyaifaazlan #teamatenmiracle #teamthaliaangels #teamsitieco #minyakboongapasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-28 02:22:30

Sobella lipmatte code mybff mixx partner in crime . Lawaa gilerrr uolls bila mixx dua ketoi ni . #sobella #sobellalipmatte #lipmattesobella #sobellarayahaji #teamsitieco #sobellalovers #sobellapasirmas #sobellalipstick #sobellasquad

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-27 23:10:22

Sobella Lipmatte Code Puteri Gunung Ledang uolls . Lawaaaa namaposssss kaler nude peach gittew 😍 #sobella #sobellalagendaryraya #sobellalovers #sobellapasirmas #teamsitieco #sobellasquad

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-27 22:50:14

Dulu selalu jee tukar foundation . Tapi sejak try cinonet cubremi ni memang tak tukar tukar dah . Leff terukks ♥️ #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremipasirmas #cubremilovers #teamsitieco #openminiagent #opendropship #teamteharose #cubremikelantan

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-27 06:12:49

Wonderblush ni bukan blusher yashe yashe tau . Efek dia tuh takleh bawak bincang , glowing macam pakai highlighter . Ni code just peach tie pakai . Suka nau code ni natural efek blushingg gittew 😍 Lofff wonderblush ! #sobellawonderblush #wonderblush #wonderblushsobella #wonderblushjustpeach #sobellasquad #sobellapasirmas #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-26 00:16:59

Minyak Boonga my favorite face oil Rm49 sahaja . Jom memboonga sesama #minyakboonga #minyakboongapasirmas #teamatenmiracle #teamthaliaangels #teamsitieco #codpasirmas #roadtoglassskin

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-26 00:14:30

Cubremi Blending Eggs Rm29 sahaja gais . #cubremi #cubremiblendingeggs #cubremipasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-24 21:46:06

Wonderblush code dragon fruit Rm36 sahaja #sobella #sobellawonderblush #wonderblush #sobellapasirmas #sobellasquad #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-21 23:37:41

Sobella Lipmatte code Puteri Gunung Ledang mixx Patner In Crime ♥️ Lawa weyy kalu mixx dua ni . #sobella #sobellalipmatte #sobellasquad #sobellapasirmas #sobellafriendshipedition #teamsitieco #sobellaraya2019 #sobellarayahajiedition #codpasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-15 04:04:23

Nampok dok bezo pakai mascara dengan dok pakai . Nampok kea? Haa sebab tulah mascara pun wajib ado dale mekap kito . Kalu tak pakai meme kuyu lerr vulu mato uolls tuh . So rohina lah pilihan dia . #rohinamascara #rohinapasirmas #rohinamascaraconggek #mascaracongekbyrohina #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-15 04:01:45

Maskara pertama yang ada 2 step macam ni of course lah rohina maskara . Best namateyyyyyy 😍 #rohinamascara #mascaracongek #rohinapasirmas #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-15 02:32:23

Seriously lah tak propa bila pakai rohina maskara ni ? Eh eh betol la tak propa sayangg . Bukan sahaja senang untuk di apply kat vulu mata malah rohina maskara juga senang untuk dicuci tau . Pap pap dengan air paip jee . Terus kembang semangkuk , terus lunturr seketoi seketoi 🤣 Haa kan semudah ABC jee . #rohinamascara #rohinaarmy #rohinapasirmas #mascaracongek #mascaracongekbyrohina #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-15 00:18:49

Halah halah comey la sis pakai cubremi matte foundation je pun . Rm28 sahaja ada spf50 pulak tu , mana nak dapat uiii . #cubremifoundation #cubremimattefoundation #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-14 00:05:32

Foundation tak ngam dengan kulit? Foundation cepat luntur? Haa ni mesti tak cuba cubremi foundation lagikan . Halah tak payah pening fikir benda yang lepas . Nah cuba cubremi matte foundation comfirm puas hati . Tak nak cakap lebih lebih cuba sendiri hokay . #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremipasirmas #cubremilubokjong #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-13 23:18:38

Halah halah comey la sis pakai cubremi matte foundation je pun . Rm28 sahaja ada spf50 pulak tu , mana nak dapat uiii . #cubremifoundation #cubremimattefoundation #teamteharose #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-13 22:11:40

"4 SKINCARE RULES UNTUK KULIT BERMINYAK." Awak yang memiliki kulit berminyak harus waspada dalam pemilihan produk dan rules penjagaan kulit. Kena peka dan selidik dahulu bahan-bahan skincare yang awak ingin cuba. Hey oily skin! Jom ketahui 4 skincare rules untuk kulit berminyak. Sangat mudah diamalkan dan berkesan dalam mengurangkan masalah kulit berminyak. ❤️ #teamthaliaagels #teamatenmiracle #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-13 22:04:52

"4 SKINCARE RULES UNTUK KULIT BERMINYAK." Awak yang memiliki kulit berminyak harus waspada dalam pemilihan produk dan rules penjagaan kulit. Kena peka dan selidik dahulu bahan-bahan skincare yang awak ingin cuba. Hey oily skin! Jom ketahui 4 skincare rules untuk kulit berminyak. Sangat mudah diamalkan dan berkesan dalam mengurangkan masalah kulit berminyak. ❤️ #teamthaliaagels #teamatenmiracle #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-13 17:24:41

"4 SKINCARE RULES UNTUK KULIT BERMINYAK." Awak yang memiliki kulit berminyak harus waspada dalam pemilihan produk dan rules penjagaan kulit. Kena peka dan selidik dahulu bahan-bahan skincare yang awak ingin cuba. Hey oily skin! Jom ketahui 4 skincare rules untuk kulit berminyak. Sangat mudah diamalkan dan berkesan dalam mengurangkan masalah kulit berminyak. ❤️ #teamthaliaagels #teamatenmiracle #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-12 20:45:22

"4 SKINCARE RULES UNTUK KULIT BERMINYAK." Awak yang memiliki kulit berminyak harus waspada dalam pemilihan produk dan rules penjagaan kulit. Kena peka dan selidik dahulu bahan-bahan skincare yang awak ingin cuba. Hey oily skin! Jom ketahui 4 skincare rules untuk kulit berminyak. Sangat mudah diamalkan dan berkesan dalam mengurangkan masalah kulit berminyak. ❤️ #teamthaliaagels #teamatenmiracle #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-05 23:07:40

Jangan lupa tiga beradik ni gais . Raya haji dah dekat . Tak nak melaram dengan sobella lipmatte yang friendship edition ker turr . 💋 Dear Bestie #sobellafriendshipedition #sobellapasirmas #sobellasquad #sobellalipmatte #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-05 05:57:46

Jangan lupa tiga beradik ni gais . Raya haji dah dekat . Tak nak melaram dengan sobella lipmatte yang friendship edition ker turr . 💋 My Bff #sobellafriendshipedition #sobellapasirmas #sobellasquad #sobellalipmatte #teamsitieco

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2019-08-05 03:06:54

Jangan lupa tiga beradik ni gais . Raya haji dah dekat . Tak nak melaram dengan sobella lipmatte yang friendship edition ker turr . 💋 Partner In Crime #sobellafriendshipedition #sobellapasirmas #sobellasquad #sobellalipmatte #teamsitieco