#teamdatininaz

Photos and Videos about #teamdatininaz

MERAH ANG - ANG AIH RAMBUT SISTUR NI πŸ”₯πŸ”₯ Sat2, boleh SIHATKAN RAMBUT ka PRODUK ni ????? Bukan saja sihatkan rambut, TAPIIIII 🌹BOLEH TAMBAH ANAK2 RAMBUT 🌹SAH SOLAT DAN πŸ’― HALAL 🌹TOKSAH NAK KATA LAA BAU DIAAA, WANGI GILAAA DOK MENUNG APA LAGI, LEKAIIIH TEKAN LINK KAT BIO SIZ πŸ’œπŸ’‹ #hennalineazz #hennaline #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen 😱 tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " πŸ™‡ " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." 😭 " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " πŸ˜‚ Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa 😘😘 #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen 😱 tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " πŸ™‡ " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." 😭 " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " πŸ˜‚ Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa 😘😘 #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen 😱 tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " πŸ™‡ " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." 😭 " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " πŸ˜‚ Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa 😘😘 #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

Smooth kan nak lukis pakai inai kon organik kita ni? Texture pekat jadi ukiran kat tangan tak pecah-pecah. 😘 Bakal pengantin memang WAJIB dapatkan inai kon organik ni baru la happy je kat atas pelamin 😍 . RM10 je murah murah! πŸ˜† . Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #inailukishalal #inailukisasli #inailukishennaline #inailukisoriginal #inailukispengantin #inailukismalaysia #inailukisdatininaz #teamdatininaz #inaidatininaz

Henna kat tangan kalau tak warna merah maroon pekat tak cantik kan? Jom try inai kon kita tengok cantik tak cantik 😍 Warna pekat cantik, nak lukis pun happy πŸ™ˆ Bila dah pakai baru rasa wah cantiknyeee tangan ai 😍 Untuk bakal pengantin memang ngam teroks kalau pakai inai kon ni, bertambah seri uollsss 😘 RM10 je murah murah! πŸ˜† . Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #inailukishalal #inailukisasli #inailukishennaline #inailukisoriginal #inailukispengantin #inailukismalaysia #inailukisdatininaz #teamdatininaz #inaidatininaz

"JOM MAIN KAWEN KAWEN?!" πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š Siapa masa kecik dulu macam ni, angkat tangan!!! _ Aahhhh, isnt it nice to recall our childhood memories once in a while?! πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ _ WHY WAIT til your wedding day when you now no longer have to pluck henna leaves and pinjam lesung batu Opah to make your own henna paste?! 😎😎😎 _ We've got you covered! BIG DAY OR NOT, everyone deserves a HAPPY HENNATIME!😘😘😘 _ INAI CELUP - RM18 POSTAGE : Semenanjung RM8 Sabah Sarawak RM12 _ Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #inaiceluphalal #inaicelupasli #inaiceluphennaline #inaiceluporganik #inaiceluppengantin #inaicelupmalaysia #inaicelupdatininaz #teamdatininaz #inaidatininaz

"JOM MAIN KAWEN KAWEN?!" πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š Siapa masa kecik dulu macam ni, angkat tangan!!! _ Aahhhh, isnt it nice to recall our childhood memories once in a while?! πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ _ WHY WAIT til your wedding day when you now no longer have to pluck henna leaves and pinjam lesung batu Opah to make your own henna paste?! 😎😎😎 _ We've got you covered! BIG DAY OR NOT, everyone deserves a HAPPY HENNATIME!😘😘😘 _ INAI CELUP - RM18 POSTAGE : Semenanjung RM8 Sabah Sarawak RM12 _ Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #inaiceluphalal #inaicelupasli #inaiceluphennaline #inaiceluporganik #inaiceluppengantin #inaicelupmalaysia #inaicelupdatininaz #teamdatininaz #inaidatininaz

"JOM MAIN KAWEN KAWEN?!" πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š Siapa masa kecik dulu macam ni, angkat tangan!!! _ Aahhhh, isnt it nice to recall our childhood memories once in a while?! πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ _ WHY WAIT til your wedding day when you now no longer have to pluck henna leaves and pinjam lesung batu Opah to make your own henna paste?! 😎😎😎 _ We've got you covered! BIG DAY OR NOT, everyone deserves a HAPPY HENNATIME!😘😘😘 _ INAI CELUP - RM18 POSTAGE : Semenanjung RM8 Sabah Sarawak RM12 _ Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #inaiceluphalal #inaicelupasli #inaiceluphennaline #inaiceluporganik #inaiceluppengantin #inaicelupmalaysia #inaicelupdatininaz #teamdatininaz #inaidatininaz

PROMO HARI MALAYSIA STILL ONZ!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’ _. Teringin nak warna rambut cecantik tapi halal, merawat dan murahhhh dari salon? _. Haaa Ida sarankan grab promo ni cecepat tau! Sebab HARINI LASSSSTTT! _. Habis promo ni habislahh jugak peluang korang nak GRAB DISKAUN SAMPAI RM20!!! _ BERMINAT?! HAA...JANGAN TUNGGU LELAMAAA! PROMO TAMAT TGH HARI NI!!!! _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nak_PROMO_Hari_MALAYSIA! . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Assalamualaikum hai uolls I'm your trusted #hennalinegirl so korang yg nk order boleh wasap sis di 0174913181 for fast respond atau klik saja link di bio k.. Sis akan bagi servis yg terbaik dan akan guide korang cara nk pakai henna dengan betul dari A to Z supaya korang dapat hasil yg bagus macam yg korang nak..πŸ˜˜πŸ€— #hennalinegirl #teamdatininaz #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Assalamualaikum hai uolls I'm your trusted #hennalinegirl so korang yg nk order boleh wasap sis di 0174913181 for fast respond atau klik saja link di bio k.. Sis akan bagi servis yg terbaik dan akan guide korang cara nk pakai henna dengan betul dari A to Z supaya korang dapat hasil yg bagus macam yg korang nak..πŸ˜˜πŸ€— #hennalinegirl #teamdatininaz #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Assalamualaikum hai uolls I'm your trusted #hennalinegirl so korang yg nk order boleh wasap sis di 0174913181 for fast respond atau klik saja link di bio k.. Sis akan bagi servis yg terbaik dan akan guide korang cara nk pakai henna dengan betul dari A to Z supaya korang dapat hasil yg bagus macam yg korang nak..πŸ˜˜πŸ€— #hennalinegirl #teamdatininaz #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena Hari Malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi promo sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw..πŸ€—wasap for fast respond🌹 #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena Hari Malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi promo sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw..πŸ€—wasap for fast respond🌹 #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena Hari Malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi promo sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw..πŸ€—wasap for fast respond🌹 #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena hari malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang tawπŸ€— #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

PROMOTION UNTUK HARI MALAYSIA MASIH LAGI BERLANSUNG πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ HARGA MURAH KAW KAW KAW !!! MEH DM / WASEP SEKARANGGG, TINGGAL LAGI BERAPA JAM SAHAJAAA ADIK, KAKAK, ABANG, AUNTY & UNCLE πŸ˜–πŸ˜– JANGAN SAMPAI GULING2 MCM TENGGILING SEBAB TAK SEMPAT NAK GRAB HARGA DURIAN RUNTUH GINI YAHH πŸ™ˆπŸ˜œ #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

Surprise!!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Kalini @hennaline_hq ad sale lg tau sempena Hari Malaysia. Sale kalini mmg best2 sbb ap?? βœ…Hrga utk rayarosey sama dgn original βœ…Diskaun shingga rm21 Valid shingga 17/9 jam 1pm shja ye. So korang cpt2 whtsapp @hennaline_bycm skrg tau. Jgn lpskn pluang ni. #hennaline_hq #teamdatininaz #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut

Surprise!!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Kalini @hennaline_hq ad sale lg tau sempena Hari Malaysia. Sale kalini mmg best2 sbb ap?? βœ…Hrga utk rayarosey sama dgn original βœ…Diskaun shingga rm21 Valid shingga 17/9 jam 1pm shja ye. So korang cpt2 whtsapp @hennaline_bycm skrg tau. Jgn lpskn pluang ni. #hennaline_hq #teamdatininaz #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut

Surprise!!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Kalini @hennaline_hq ad sale lg tau sempena Hari Malaysia. Sale kalini mmg best2 sbb ap?? βœ…Hrga utk rayarosey sama dgn original βœ…Diskaun shingga rm21 Valid shingga 17/9 jam 1pm shja ye. So korang cpt2 whtsapp @hennaline_bycm skrg tau. Jgn lpskn pluang ni. #hennaline_hq #teamdatininaz #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut

Surprise!!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Kalini @hennaline_hq ad sale lg tau sempena Hari Malaysia. Sale kalini mmg best2 sbb ap?? βœ…Hrga utk rayarosey sama dgn original βœ…Diskaun shingga rm21 Valid shingga 17/9 jam 1pm shja ye. So korang cpt2 whtsapp @hennaline_bycm skrg tau. Jgn lpskn pluang ni. #hennaline_hq #teamdatininaz #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut

Surprise!!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Kalini @hennaline_hq ad sale lg tau sempena Hari Malaysia. Sale kalini mmg best2 sbb ap?? βœ…Hrga utk rayarosey sama dgn original βœ…Diskaun shingga rm21 Valid shingga 17/9 jam 1pm shja ye. So korang cpt2 whtsapp @hennaline_bycm skrg tau. Jgn lpskn pluang ni. #hennaline_hq #teamdatininaz #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut

Surprise!!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Kalini @hennaline_hq ad sale lg tau sempena Hari Malaysia. Sale kalini mmg best2 sbb ap?? βœ…Hrga utk rayarosey sama dgn original βœ…Diskaun shingga rm21 Valid shingga 17/9 jam 1pm shja ye. So korang cpt2 whtsapp @hennaline_bycm skrg tau. Jgn lpskn pluang ni. #hennaline_hq #teamdatininaz #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut

Saya Izzati #hennalinegirl sah untuk #teamdatininaz @datininaz . Kita ada promo sempena Hari Malaysia tapi waktu sangat terhad, 24 jam sahaja! Siapa nak, cuba sebotol dulu untuk korang yang ada masalah rambut gugur dan berkelimumur, tak rugi langsung! Grab cepat! Sebelum terlambat! . Untuk order, whatsapp terus 011-11496296 atau tekan je link dekat bio kita okay? πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° . #hennalinegirl #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #promohennaline #hennalinemurah #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #teamdatininaz #inaidatininaz

Promo Hari Malaysia 24 jam saja! πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ . Jimat sehingga RM21 untuk Inai Rambut Rosey Limited Edition kita. Cuba sebotol dulu untuk korang yang ada masalah rambut gugur dan berkelimumur, tak rugi langsung! . Untuk order, whatsapp terus 011-11496296 atau tekan je link dekat bio kita okay? πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° . #hennalinegirl #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #promohennaline #hennalinemurah #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #teamdatininaz #inaidatininaz

Selamat Hari Malaysia, kepada semua rakyat Malaysia!!! πŸ‡²πŸ‡Ύ . Pada hari istimewa ini, tanggal 16 september, kita nak buat promo best untuk korang semua!!! . 24 jam sahaja!!! Promo 24 jam sahaja!!! Untuk maklumat lanjut, tekan je link dekat bio kita okay atau terus whatsapp 011-11496296. πŸ₯° . #hennalinegirl #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #promohennaline #hennalinemurah #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #teamdatininaz #inaidatininaz

Nikmati diskaun sehingga RM20 untuk Inai Rambut versi Rosey, limited edition pada hari ini sahaja! . Promo ini berakhir selepas 24 sempena Hari Malaysia 16 September ini. Cepat cepat grab sebelum terlambat. . Untuk order, whatsapp terus 011-11496296 atau tekan je link dekat bio okay??? πŸ₯° Selamat Hari Malaysia, semua! πŸ‡²πŸ‡Ύ . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #promohennaline #hennalinemurah #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #teamdatininaz #inaidatininaz

Nikmati diskaun sehingga RM21 untuk Inai Rambut versi Original pada hari ini sahaja! . Promo ini berakhir selepas 24 sempena Hari Malaysia 16 September ini. Cepat cepat grab sebelum terlambat. . Untuk order, whatsapp terus 011-11496296 atau tekan je link dekat bio okay??? πŸ₯° Selamat Hari Malaysia, semua! πŸ‡²πŸ‡Ύ . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #promohennaline #hennalinemurah #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #teamdatininaz #inaidatininaz

Selamat Hari Malaysia, kepada semua rakyat Malaysia!!! πŸ‡²πŸ‡Ύ . Pada hari istimewa ini, tanggal 16 september, kita nak buat promo best untuk korang semua!!! . 24 jam sahaja!!! Promo 24 jam sahaja!!! Untuk maklumat lanjut, tekan je link dekat bio kita okay atau terus whatsapp 011-11496296. πŸ₯° . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #promohennaline #hennalinemurah #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #teamdatininaz #inaidatininaz

TADAAAA! SUPWAIIIISEEEEE MALAYSIA! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰SWIPE LEFT TO VIEW PROMO! _ Kaliniii DISCOUNT KAWKAWWWWW guysss! _. Sebab apa?! _. β˜‘οΈ RAYAROSEY SAMA HARGA DENGAN ORIGINAL! β˜‘οΈ BOTH VERSION DISCOUNT UP TO RM21!!!! _. Jarang tau bigboss nak bagi sale discount!! Rugi yakmatttt tak grab sekarang! _. Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nak_PROMO_Hari_MALAYSIA! . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

πŸ‡²πŸ‡ΎHari Malaysia ! ! #harimalaysiasale start now ! Ape yang menarik ? Lebih banyak potongan harga & Harga pon berbaloi ! #rayarosey & #hennahairoriginal same price ! Ape tunggu lagi uolss tak kan tak nak rambut sihat , bersinar , cantik hari hari . Tunggu ape lagi uolsss Come and DM me 😍 #teamdatininaz #rayarosey #roses #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic #malaysia #inaijb #bungarose

πŸ‡²πŸ‡ΎHari Malaysia ! ! #harimalaysiasale start now ! Ape yang menarik ? Lebih banyak potongan harga & Harga pon berbaloi ! #rayarosey & #hennahairoriginal same price ! Ape tunggu lagi uolss tak kan tak nak rambut sihat , bersinar , cantik hari hari . Tunggu ape lagi uolsss Come and DM me 😍 #teamdatininaz #rayarosey #roses #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic #malaysia #inaijb #bungarose

πŸ‡²πŸ‡ΎHari Malaysia ! ! #harimalaysiasale start now ! Ape yang menarik ? Lebih banyak potongan harga & Harga pon berbaloi ! #rayarosey & #hennahairoriginal same price ! Ape tunggu lagi uolss tak kan tak nak rambut sihat , bersinar , cantik hari hari . Tunggu ape lagi uolsss Come and DM me 😍 #teamdatininaz #rayarosey #roses #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic #malaysia #inaijb #bungarose

πŸ‡²πŸ‡ΎHari Malaysia ! ! #harimalaysiasale start now ! Ape yang menarik ? Lebih banyak potongan harga & Harga pon berbaloi ! #rayarosey & #hennahairoriginal same price ! Ape tunggu lagi uolss tak kan tak nak rambut sihat , bersinar , cantik hari hari . Tunggu ape lagi uolsss Come and DM me 😍 #teamdatininaz #rayarosey #roses #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic #malaysia #inaijb #bungarose

BE.YOU.TI.FUL. - BE YOUR KIND OF BEAUTIFUL! πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° _ Siapa kata highlight2 ni tak cantik?! Siapa kata bleach menyeluruh baru cunsss?! _ Haipppp!! Seni itu bebas!! Kalau hati kata cantik, tetap cantikk sisturrr! _ Yang penting.... Kita selesa, kita bahagiaaa! Giteeeewww! _ Pobondooo deep bona ekau ! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ _ Dah laa... πŸ˜‚ sebenarnya nak cakap bleach macam ni pun tanteekk jeee! Jauh benooo tersasar!! _ Bek korang contact idaaa pattt before tersasar lagi! 🀭🀭🀭🀭 _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

THE MORE THE MERRIERRRR! πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ _ Apa yang moree?? Geng pakai inai lahhh!! Pakai ramai - ramai baru rasa mcm hennaparty gitewww! _ "WOIWOIWOIII INAI AKU MELELEH AHH, HAMPA BOH CEMANA NII?!" 😀😀😀 _ Haaa tak kaa hingiaqqq pakai reramaii?! _ Buat pulak kalau geng tuuu adik beradik! _ "SIAPA TAK BALUT BANTAI DENGAN PLASTIK, DENDA CUCI PINGGAN ESOK!"😜😜😜 _ No worries, untuk party hingiaq mcm ni, kita ada package tiga botoii! Sebotoi RM35, package ni boleh jimat RM6 woiiiii! Tapayah tunggu promo dh jimat teroks! _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

HIGHLIGHT TU APAA SIS NADH? _ Highlight tu, alaaah mcm pakai highlighterrr masa study... Kita terangkan yg mana kita nak senang nampak je kankan?πŸ–οΈπŸ–οΈπŸ–οΈ _ Sama lah juga guna bleach utk highlight rambut, kita bleach bahagian mana kita nak terang je! 🦰🦰🦰 _. SENI ITU BEBASSS! Higglight je cemana punnnn, 😁 NAK HIGHLIGHT SEBELAH RAMBUT MCM ACIK 101 DALMATIONS PUN BULEHHH...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. asalkan uols confident & selesa giteeeew. _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

SIS IDA, KENAPA HASIL INAI CELUP SAYA OREN JE? πŸ™„ _ Haa meh IDA kasi tips!! πŸ‘©β€πŸ«πŸ‘©β€πŸ«πŸ‘©β€πŸ« _ β˜‘οΈ Make sure tangan kering tak berminyak/lotion β˜‘οΈ Pakai min 4 jam, overnight is better! β˜‘οΈ Balut setiap jari dengan cling wrap β˜‘οΈ Make sure inai dibekukan bila tidak digunakan β˜‘οΈ Tunggu 5 jam selepas basuh, and observe as the colour oxidise and mature! _ Ikut tips2 ni confirm merah kawkaw! _ Kalau tak merah? Ada satu je jawapan. Suhu badan kita tak panas. So, boleh repeat lagi utk warna yg lebih mengancam! _ Happy Hennatime, dearies! πŸ’…πŸ’…πŸ’… _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

RAMBUT SAYA PARAS PINGGANG, SEBOTOL CUKUP TAK? _. Aiyaiyaiiii!!! TAK cukup, sayangsss! _. Whyyyyyyyy? πŸ€”πŸ€”πŸ€” _. β˜‘οΈ πŸ’―% organik β˜‘οΈ Tanpa pewarna tiruan β˜‘οΈ Tanpa pengawet _. So IBARAT GUNA INAI STRAIGHT DARI POKOK la sayangss! Kalau letak secoet dua, tak cukup kankan? _. Kena letak TEBAL - TEBAL bagi inai betul - betul dapat MERESAP ke dalam rambut.... Baru WARNA & KHASIAT dapat meressp dengan tenang dan gumbiraaa! _ Arasooo?! 😜😜😜 _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

RAHSIA RAMBUT CANTIK DAN SIHATTT?! πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° _ Mestilahhh rawatan dari daun inai! 🌿🌿🌿 _ COPPP!!!...Nadh rephrase sikit.... 🀭🀭🀭 _ Mestilahh INAI HENNALINEEE!!! 😎😎😎 _ Sebab apaaaaa?! β˜‘οΈ πŸ’―% ORGANIK β˜‘οΈ TANPA PEWARNA TIRUAN β˜‘οΈ TANPA PENGAWET _ LAGIIII?! Semestinya sebab inai HENNALINE ADA BAHAN SEMULAJADI TAMBAHAN YANG BANYAK KHASIAT RAWATAN! _ Nak tahu apa bahan - bahan tersebut kena ROGER ida terus okey !! _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

ORIGINAL VERSION DAH TAKDE STOK KE? _ Dok aihhhh, adaaa jaaa. Sentiasa. Poreberr adaaa! _ Original version ni tak dak kalut nak pi memana macam RayaRosey yang Limited Edition teww! _ So no worries! Ada ajaaa sayangs semuaa! _ Apa beza dengan RayaRosey? Haaaa kena whatsapp Ida nanti ida cerita bg jelasss !! _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

TAKNAK MERAH MACAM MCDONALD!!! NAK NATURAL JE!!😁😁😁 _ Haaaa kalau gitu, tahu tak, sebenarnya kuncinya hanya pada berapa lama kita bleach?πŸ€”πŸ€”πŸ€” _ β˜‘οΈLagi lama bleach, lagi terang rambut, lagi sennag warna inai naik _ β˜‘οΈLagi sekejap bleach, lagi gelap rambut, lagi gelap warna inai naik! _ Haaa gitewww! nak lagiiii subtle? Tak perlu bleach, inai shj supaya bawah matahari je baru nampak. 🀭🀭🀭 _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

DUA - DUA PEWARNA RAMBUT, TAPI APA BEZANYA?! _ Haa kalau nak tahu, hair dye dan inai tak sama yaaa! _ β˜‘οΈINAI:_. 🌿 Bukan sahaja untuk rambut 🌿 Mengandungi pelbagai khasiat untuk rambut 🌿 Meresap ke dalam rambut (tak halang wudhu) 🌿 Natural dari pokok ( unless sold with preservatives or artificial colouring) _ β˜‘οΈHAIR DYE :_. 🦰 Hanya untuk rambut 🦰 Tiada khasiat rawatan 🦰 Tidak meresap (halang wudhu') 🦰 Mengandungi bahan kimia _ Haaa, sekarang dah tahu, yang mana satu piluhan qalbu? _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

NAK BELI TIGA, SIMPAN STOK UNTUK TIGA BULAN, TAHAN LAMAAA DAK? πŸ€”πŸ€”πŸ€” _. Haiyaaa bolehhh maa. Manyak tahan lamaa! 😜😜😜 _. ASALKAN, inai DISIMPAN BEKU! BEKU YA sayang - sayang! Tahan setahunn! πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ _ Kalau nak simpan stok, Ida sarankan beli package tiga botol terus! JIMAT RM4! Tak tunggu promo pun DAH JIMATT! _ Amaciammm, best tak best guys!! 😘😘😘 _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

PERRRGHH! SIAPA KATA MENYELURUH JAAA WARNA NAIK CANTIK!😎😎😎 _ Highlight cenggini je pun onzzz! Nampak natural je dari jauh! πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° _ Tengok laa tu, nampak sihat & lembut je rambut kan walaupun dah bleach?🀭🀭🀭 _ Kan dah habiaq bleach hennaline tak kasar! 😎😎😎 Sampai ada yang lepas bleach, taknak inai dah, tantek sangatt! _ Korang tak jeles? Kalau jeles roger Idaaa paatt! _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Saja nak habaqqq RayaRosey dah nak habis, Ida sarankan dapatkan RayaRosey. Sebab ONCE SOLD OUT tak restock daah! _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

FLIP KANAN, FLIP KIRI! OMOO! OBSES DENGAN RAMBUT SENDIRI! πŸ’πŸ’πŸ’ _ Mana tak flip kanan kiri! RAMBUT DAH WANGI BAU ROSEEE! 🌹🌹🌹 _ Buat pulak terkena silauan mentari! Tak kelip - kelip mata PRINCE CHARMING! Merah lit lit, sihat & cantikkk!!! πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° _ Wuishhh bahaya betul penangan RayaRosey ni! Angauuuu dibuatnya!🀭🀭🀭 _ Trusted hennalinegirl ❀️ Nak order ? Boleh whatsappp ida sekarang😘 . SM : Postage + RM 8 SS : Postage + RM 12 . http://www.wasap.my/+60184072123/nakORDER_Inai . #teamdatininaz #inaihalal #inairambutbandarbarubangi #inairambutkajang #rambutgugur #rambutcantik #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Hi uollsss! 😘 Nampak tak perbezaan rambut yang tak pakai inai, pakai bleach dan inai, pakai inai sahaja? 😍 . Warna berbeza sangat. Warna rambut lebih cantik kalau pakai bleach. 😘 . Dan rambut yang pakai inai nampak lebih shiny dan sihat. 😍 . Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #bleach #bleachrambut #bleachrambuthalal #bleachrambutmalaysia #bleachrambuthennalineorganics #rawatanrambut #teamdatininaz #inaidatininaz

Ramai yang selalu tanya apa itu bleach? Kena ke pakai bleach? Ada beza ke? πŸ€” Kalau nak warna rambut lebih cantik, memang kena pakai bleach ye uollsss 😘 . Untuk order, whatsapp 011-11496296 atau click je link dekat bio okay? 😘😘😘 . #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #bleach #bleachrambut #bleachrambuthalal #bleachrambutmalaysia #bleachrambuthennalineorganics #rawatanrambut #teamdatininaz #inaidatininaz

Bahan-bahan inai rambut kita πŸ’― organic tanpa pengawet ❌ _ Halal dan wudhuk friendly, jangan risau! πŸ’πŸ»β€β™€ _ Masalah kelemumur, gatal kulit kulit kepala, rambut bercabang, rambut gugur, comfirm tak berani singgah kat rambut korang bila pakai inai rambut kita ni 😝 _ Nanti rambut tumbuh lebih cantik secara natural. Shining lagi. Sape tak nak? πŸ˜‰ _ Kalau nak try dulu boleh la beli satu botol dulu. Bila dah puas hati, boleh beli berbotol-botol. πŸ’• _ Murah jerrr untuk rambut yang sihat cantik menawan kebabom 😍 _ #organicinairambut#inairambut#inairambutreadymade#inairambutcantik#inairambuthalal#inairambutmurah#inairambutkl#inairambutjb#inairambutwangsamaju#bleach#hairbleach#inaiorganic#organichennahair#organichenna#organicinaicelup#organicinairambut#inaicelup#bleachorganic#organicbleach#organic#organichennauban#testimonyinairambutorganic#teamdatininaz#inairambutmalaysia#inairambutsemulajadi#inairambutreadymade#inairambutviral