#sunblockyouth

Photos and Videos about #sunblockyouth

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 💞 . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?😍 . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang 😘 . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

SYOKNYAA BILA TEMPEK SUNBLOCK YOUTH !!! . . ✅ protect skin dari cahaya panas matahari dengan kuasa broad spectrum + spf 50 . ✅ melembapkan kulit . ✅ sangat convenient !! Letak dlm poket pun muat 😉 . ✅ 1 tiub tahan lebih 6 bulan !!! . ✅ 100% vegan and PROVENN Jom ws kakak untuk order😉 bukan biasheee-biasheee ni . Follow @vitamimbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

SYOKNYAA BILA TEMPEK SUNBLOCK YOUTH !!! . . ✅ protect skin dari cahaya panas matahari dengan kuasa broad spectrum + spf 50 . ✅ melembapkan kulit . ✅ sangat convenient !! Letak dlm poket pun muat 😉 . ✅ 1 tiub tahan lebih 6 bulan !!! . ✅ 100% vegan and PROVENN Jom ws kakak untuk order😉 bukan biasheee-biasheee ni . Follow @vitamimbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

SYOKNYAA BILA TEMPEK SUNBLOCK YOUTH !!! . . ✅ protect skin dari cahaya panas matahari dengan kuasa broad spectrum + spf 50 . ✅ melembapkan kulit . ✅ sangat convenient !! Letak dlm poket pun muat 😉 . ✅ 1 tiub tahan lebih 6 bulan !!! . ✅ 100% vegan and PROVENN Jom ws kakak untuk order😉 bukan biasheee-biasheee ni . Follow @vitamimbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

PLEASE...PLEASE...PLEASEE TEMPEK SUNBLOCK YOUTH !!! SEBAB... . . ✅ protect skin dari cahaya panas matahari dengan kuasa broad spectrum + spf 50 . ✅ melembapkan kulit . ✅ sangat convenient !! Letak dlm poket pun muat 😉 . ✅ 1 tiub tahan lebih 6 bulan !!! . ✅ 100% vegan and PROVENN Jom ws kakak untuk order😉 bukan biasheee-biasheee ni . Follow @charminghealth.mary YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 019-4002967 . . MARY . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

INI SERIOUS. TIADA BAHAN BAHAYA 😉 Ada sebanyak 1500 bahan kimia merbahaya yang sering digunakan dalam rangkaian skincare. Dan bahan tersebut TIDAK digunakan dalam formulasi Shaklee Youth Skin Care, antaranya : 🚫Lauril Sulfat/Laureth Sulfat 🚫Pewangi Sintetik 🚫Paraben 🚫Pengawet Formaldehid 🚫Resorsinol 🚫Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum 🚫Biji mikro (Plastik Mikro) 🚫EDTA 🚫Ethanolamines (MEA/DEA/TEA) 🚫Benzofenon 🚫Phthalates 🚫Cyclosilicone 🚫Sebatian berfluorin 🚫Tar Arang 🚫Talkum 🚫Gandum (Gluten) . Pendek kata, semua bahan yang merbahaya tiada dalam Shaklee Youth Skin Care. . Follow @charminghealth.mary YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 019-4002967 . .MARY . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

SYOKNYAA BILA TEMPEK SUNBLOCK YOUTH !!! . . ✅ protect skin dari cahaya panas matahari dengan kuasa broad spectrum + spf 50 . ✅ melembapkan kulit . ✅ sangat convenient !! Letak dlm poket pun muat 😉 . ✅ 1 tiub tahan lebih 6 bulan !!! . ✅ 100% vegan and PROVENN Jom ws kakak untuk order😉 bukan biasheee-biasheee ni . Follow @vitamimbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

TIADA BAHAN BAHAYA 😉 Ada sebanyak 1500 bahan kimia merbahaya yang sering digunakan dalam rangkaian skincare. Dan bahan tersebut tidak digunakan dalam formulasi Shaklee Youth Skin Care, antaranya : Lauril Sulfat/Laureth Sulfat Pewangi Sintetik Paraben Pengawet Formaldehid Resorsinol Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum Biji mikro (Plastik Mikro) EDTA Ethanolamines (MEA/DEA/TEA) Benzofenon Phthalates Cyclosilicone Sebatian berfluorin Tar Arang Talkum Gandum (Gluten) . Pendek kata, semua bahan yang merbahaya tiada dalam Shaklee Youth Skin Care. . Follow @vitamimbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

Macam Mana Rasa Vivix? . Dalam mental selalunya orang takut nak makan supplement sebab dah fikir ni mesti pahit dan mesti tak sedap. Tapi rasa Vivix Shaklee ni memang sedap. Macam ribena pekat tu, manis manis masam. Nasib baik sehari boleh makan 1 sudu kecil je. Kalau anda ada anak, pastikan simpan diruangan yang sukar dicapai di dalam peti sejuk ya. Kenapa? Takut mereka curi curi makan. Yelah, rasa macam ribena jeee . . Follow @vitaminbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

VIVIX TOP UP TENAGA! Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel. Tenaga dalam badan akan meningkat dengan pembentukan mitokandria baru. . VIVIX akan membantu dan memainkan peranan hebatnya di mana ramuannya akan menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel. . Follow @vitaminbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- . . #vivix #vivixshaklee #vivixshakleemalaysia #youth #youthshaklee #youthshakleemalaysia #esp #espshaklee #espshakleemalaysia #vitamincmurah #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #vitaminb #vitaminbshaklee #collagenshakleepowder #collagenbest #collagenmurah #cleanseryouth #toneryouth #sunblock #sunblockyouth #nightcream #nightcreamyouth #skincaretips #skincarebebaskimia #skincareorganik

GOOD MORNING! . . Ayuh submit doa & syukur pada yang Maha Esa kerana kita masih diberi kesempatan untuk berbuat baik pada hari ni. . . Mulakan pagi dengan niat yang betul & diri yang lebih positif. . . Paling penting breakfast jangan skip! . . #shakeesp je, bukan susah pon. Boleh bantu boost kan tenaga korang & kenyang tahan lama. Boleh buay korang kurus secara sihat tau.😉 . . Produk PALING LAKU tengah PROMOSI ni! Jom grab untul satu family . . 019 998 5072 . . Order SEBELUM STOK PROMOSI HABISSSS! . . Lepas minum Esp tempek pulak #sunblockyouth okay. Baru la perfect nk pegi work.. Ewahhh . . HAPPY WORKING😊

GOOD MORNING! . . Ayuh submit doa & syukur pada yang Maha Esa kerana kita masih diberi kesempatan untuk berbuat baik pada hari ni. . . Mulakan pagi dengan niat yang betul & diri yang lebih positif. . . Paling penting breakfast jangan skip! . . #shakeesp je, bukan susah pon. Boleh bantu boost kan tenaga korang & kenyang tahan lama. Boleh buay korang kurus secara sihat tau.😉 . . Produk PALING LAKU tengah PROMOSI ni! Jom grab untul satu family . . 014-646 1841 . . Order SEBELUM STOK PROMOSI HABISSSS! . . Lepas minum Esp tempek pulak #sunblockyouth okay. Baru la perfect nk pegi work.. Ewahhh . . HAPPY WORKING😊

SUNBLOCK TERBAIK DENGAN PERLINDUNGAN SPF50! 🌞 Korang nak tau tak, sinaran matahari ialah musuh utama kulit kita! Pakai lah banyak mana pun produk kecantikan, if korang tak protect muka dari sinaran matahari ni, memang bazir je semua produk tadi. Kusam, kedut, jeragat, jerawat, haa majoriti kulit rosak disebabkan kulit kita terdedah kepada sinaran matahari yang melampau. Untuk protect kulit muka kila daripada sinaran matahari yg bahaya ni, kila setiap hari guna my favorite Youth Moisturizer SPF50! 😍 Kalau you perasan, atas packaging moisturizer ni ada label Broad Spectrum. Apa Broad Spectrum ni? Ada 2 jenis sinar UV yg boleh rosakkan kulit kita tau : 🔥 UVA : buat muka cepat kedut & nampak tua! 🔥 UVB : bakar kulit & buat kulit jadi gelap! If muka kita terdedah kepada UVA & UVB secara keterlaluan, boleh menyebabkan kanser kulit! Kebiasaannya, sunblock/sunscreen kat pasaran sekarang, mampu halang sama ada sinaran UVA atau UVB sahaja dari bakar kulit kita. Only Sunblock with Broad Spectrum sahaja yang mampu melindungi muka kita daripada 2 sinaran ni sekali! Youth Moisturizer ni ada kandungan Broad Spectrum, which ia mampu melindungi kulit daripada kedua2 sinar UVA & UVB yg bahaya ni! 😍 The best thing is, Youth Moisturizer tolong lembutkan sekali kulit kita & repair skintone bagi sekata! If you minat makeup, Youth Moisturizer ni boleh jadi primer and highlighter tau 😍 Memang mekap tahan lama and glowing bila you pakai ni! If korang duduk rumah je, still kena pakai sunblock tau sebab sinaran matahari boleh tembus kaca tingkap kita. So, kita actually terdedah kepada matahari gak dalam rumah. Meh la sama-sama protect muka kita supaya sentiasa kekal cantik and muda! 😊 Boleh whatsapp ye untuk order or pertanyaan lanjut.❤️ . Shakila shaklee 013-5078388 #youth #moisturiseryouth #sunblockyouth #youthskincare #youthshaklee #skincareshaklee #shakleesriiskandar #shakleeipoh #shakleebatugajah

Nak keluar, jgn lupa pakai sunblock tau. Penting sgt utk elak kulit gelap dan naik jeragat. Nak mudah pakai je Moisturizer Youth ni. Selain sbg pelembap, ia juga bertindak sbg sunblock. Siap ada SPF50 lg 😱 . Satu tiub ni boleh bertahan lebih dr 6 bulan tau. Sangat2 jimat. . 0135883810 Hamidah Your Trusted SID #moisturizer #sunblock #sunscreen #moisturizeryouth #sunblockyouth #sunscreenyouth #spf50 #agenshaklee #agenshakleebaganserai #agenshakleesimpang #agenshakleekamunting #agenshakleesemanggol #agenshakleetaiping #codshakleekamunting #codshakleebaganserai #codshakleetaiping #pengedarshakleetaiping #pengedarshakleebaganserai #pengedarshakleekamunting #promoyouth #youthskincare #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthtaiping #youthkamunting #youthbaganserai #kulitbersih #kulitlicin #kulittegang #kulitcantik

🔥YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 50ml ( tahan 2-3 bulan )🔥 . Berfungsi melindungi kulit daripada sinaran matahari - berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Sangat sesuai dengan keadaan cuaca yang sangat panas di Malaysia. . - 100% vegan - Hipolergenik - Non-Comedogenik - Diuji oleh Pakar Dermatologi dan Pakar Oftamologi - ALCOHOL & FRAGRANCE FREE - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk SENSITIVE SKIN . ------- . Harga Runcit : RM 206.25 🔥SPECIAL OFFER : RM 180.00 ( FREE POSTAGE ) . ❌STRICTLY NO COD. Hanya available for shipment only . Untuk order : Whatsapp 014-7410614 Atau boleh klik link di bio lebih mudah. . #shaklee #shakleesungaipetani #shakleesingkir #shakleekedah #shakleesgpetani #shakleemerbok #shakleebedong #shakleetgdawai #shakleelembahbujang #shakleetanjungdawai #youthshakleeskincare #sunscreenyouth #youth #sunblockyouth

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 . Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari. . Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran. . Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata. . #sunblockyouth #addonpelembap #alwaysyoung #organik

YOUTH Age Defense Moisturizer SPF50 . Moisturizer ni paling penting untuk kita pakai setiap hari. Tak semestinya bila keluar rumah je, duduk rumah pon perlu pakai jugak tau sebab even haba time kita masak tu pon boleh sebabkan kulit kita jadi kering. Moisturizer yang didatangkan dengan SPF50 ni sangat sesuai untuk protect muka kita daripada cuaca panas di Malaysia ni. Moisturizer Youth ni boleh jadi primer sekali tau, serious glowing sangat muka lepas apply moisturizer ni! Best jd makeup base! 😍 . Jadi, Moisturizer Youth ni 3 in 1 lah kiranya, sebab mampu bertindak sebagai; . ❤ Pelembap ❤ Pelindung dari sinar UVA & UVB ❤ Primer (make up base) . Ada 2 jenis sinar UV yg boleh rosakkan kulit kita : 🔥 UVA : menyebabkan PENUAAN yang mendatangkan KEDUTAN 🔥 UVB : MEMBAKAR kulit & menyebabkan KULIT GELAP. . Kalau muka kita terdedah kepada UVA & UVB secara keterlaluan, boleh menyebabkan kanser kulit. Ishh.. mintak jauh 🙁 . Tapi jangan risau! InsyaAllah dengan penggunaan Youth Moisturizer ni, mampu melindungi kulit kita dari UVA dan UVB ni. . Bahan utama dalam moisturizer ni adalah Muscadine Grape yang super power tu. Jadi, sambil protect kulit kita, dia repair kulit kita sekali menjadikannya makin LEMBUT & CANTIK😍 . . Hubungi Liza untuk sebarang pertanyaan atau pesanan 📲 019.364.4787 . . #skincareshaklee #skincareselamat #skincareberkesan #youthskincare #youthshaklee #youthserdang #youthbangi #setskincareshaklee #youthserikembangan #skincareterbaik #skincaresemulajadi #sunblockshaklee #setlengkapyouth #sunblockspf50 #setasasyouth #setbasicyouth #primermakeup #makeupbase #sunblockyouth #kulitglowing #makeuptahanlama #kulittonasekata