#stprimer

Photos and Videos about #stprimer

. ➡ ST PRIMER ➡ RM36 ➡ AHLI RM32.40 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸ia menyamaratakan kulit . 🌸 sebagai asas utk menjadikan mekap lebih cantik dan menyerlah 🌸 menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit seperti parut, liang pori besar, pigmentation 🌸 melembapkan kulit dan kekal segar 🌸 mekap blends dgn cepat. . 🌸 Primer by Sendayu Tinggi didatangkam dlm dua jenis 👇 . Argan Oil Primer ➡ utk yg berkulit kering, normal . Tea Tree Primer ➡ utk yg bermasalah kulit spt minyak, jerawat, pori besar, kusam . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #bbdollcushion #sendayutinggiprimer #stprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #makeupbase #makeupessentials #kulitlembap #kulitsegar

Buy Online
(@shop_now1808)

19 Days 23 Hours Ago

Having uneven unbalanced tone?? Here is Original silicon free imported #stprimer in just 1600+200 delivery charges. Delivery is all across Pakistan

💖 Simple make-up 💙 . . Walaupun kaklong bz, walaupun migrain... Tapi kan, tetaaaappp juga nak make-up sikit2 ok..ala kadar je pun boleh laa, supaya nampak kemas ek... . √ Xne Facial Spray √ BRS HA Serum √ Tea Tree Primer √ Whitening Pearl Cream √ Doll Skin CC Whitening Matte Powder √ Intense Colour Eyeliner . . #simpledailymakeup #sendayutinggi #stxnespray #sthaserum #stprimer #stpearlcream #stccwhitening #steyeliner #stlovers #stkd #sendayutinggihq #sendayutinggimynetworks #sendayutinggipapar #sendayutinggiputatan #sendayutinggituaran #sendayutinggikeningau #dealersendayutinggisabah #sendayutinggionline #sendayutinggiborneo #jommmtransformdiridgnst

#fastrepost from @sendayutinggimy by @fastrepost_app ••• Nak mekap tahan lama bagi kulit yg kering, normal arau sensitif ? Argan Oil Primer pilihan terbaik. Ia merawat dlm masa sama memberikan solekan yg kekal licin sepanjang hari tanpa kesan merekah. . . . Ia bukan sekadar filler atau filter kepada kulit utk mendapatkan hasil mekap yg segar malah ia juga merawat masalah kulit anda. . . READY STOCK HERE..!! . . . #sendayutinggi #stprimer #kkmapproved #stlovers #sendayutinggihq #sendayutinggimynetworks #stkd #stcubebymizherney #sendayutinggipapar #sendayutinggiputatan #sendayutinggikk #dealersendayutinggisabah #sendayutinggionline #sendayutinggiborneo #jommmtransformdiridgnst

(@beautynest.my)

2018-08-17 00:52:45

Sendayu Tinggi Elegant Makeup Primer . . Kenapa perlu pakai primer sebelum mula memakai bedak asas atau foundation ni? . . ✨ Primer akan memastikan make-up tahan lebih lama. ✨ Make-up tak akan merekah atau bercapuk. . . Primer Sendayu Tinggi ni dikira bonus bagu uolss tau! Why? Sebab pada masa yang sama primer ini boleh merawat kulit jugak! Wow! . . 💕 ARGAN OIL PRIMER - untuk kulit kering, normal dan kombinasi. 💕 ️TEA TREE PRIMER - untuk kulit bernasalah seperti jerawat, berminyak, pori2 jelas . . . Whatsapp 017-6542774 untuk order. . . #sendayutinggi #stprimer #sendayutinggiprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #makeupbase #makeupessentials

(@beautynest.my)

2018-08-06 02:37:50

Sendayu Tinggi Tea Tree Primer & Whipped Crème Foundation ini sangat sesuai for those yang ada oily skin, combination skin & ada masalah jerawat. . . Mulakan makeup dengan mamakai Tea Tree primer untuk base yang flawless & tahan lebih lama. Pada masa yang sama tea tree primer ini akan merawat kulit & kurangkan masalah jerawat. 😉 . . Selepas primer, barulah pakai Whipped Crème foundation. Foundation ni sangat lightweight, senang nak blend & boleh control minyak pada muka. . . . . Whatsapp 017-6542774 untuk order. . #sendayutinggi #stprimer #sendayutinggiprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #makeupbase #makeupessentials #whippedcreamfoundation #foundationsendayutinggi #foundation #moussefoundation #oilyskin #combinationskin #jerawat #breakout

(@beautynest.my)

2018-07-25 06:16:34

Sendayu Tinggi Elegant Makeup Primer . . Kenapa perlu pakai primer sebelum mula memakai bedak asas atau foundation ni? . . ✨ Primer akan memastikan make-up tahan lebih lama. ✨ Make-up tak akan merekah atau bercapuk. . . Primer Sendayu Tinggi ni dikira bonus bagu uolss tau! Why? Sebab pada masa yang sama primer ini boleh merawat kulit jugak! Wow! . . 💕 ARGAN OIL PRIMER - untuk kulit kering, normal dan kombinasi. 💕 ️TEA TREE PRIMER - untuk kulit bernasalah seperti jerawat, berminyak, pori2 jelas . . . Whatsapp 017-6542774 untuk order. . . #sendayutinggi #stprimer #sendayutinggiprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #makeupbase #makeupessentials

Must have item for those yg suka makeup dan nak bg tahan lama. Special price bagi yg whatsapp sis arini! 😉 DM/WA @ 6019-6896389 #makeupprimer #stprimer #dealersahsendayutinggi #teatree #arganoil #bangsar #sgbesi