#stokisherv

Photos and Videos about #stokisherv

Opssssss. Cer tengok beza pakai sunscreen, pakai bedak je dengan tak pakai, beza kan coverage nyaaaa. So tu la penting nya sunscreen salah satu basic skincare yang wajib hari2 kena tepek kat muka tu. Elak jeragat, kulit sunburn.

Bahan bahan sunscreen Herv. Besttt untuk kulit tu.

Gemok hitammmm baby baru Herv. Ready stock!!! Dah try ke tewwww? 😎

Siapa lagi nak cantikan kulit dengan natural based ingredients? 😍 . Water based, ringan, i don't need always mekap tetebal. Nak solat, nak sukan senang sangat. . Available at www.wasap.my/60194514510/herv . #hervklselangor #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #teamrinarosie

. ➡️ HERV SUN RIVAL ➡️ RM 49 👉 AHLI / MEMBER WHATSAPP 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌞𝐒𝐮𝐧-𝐑𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐇𝐞𝐫𝐯 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 🌞 Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. . 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . #hervnatural #herv #hervnaturalbanting #sunrivalklang #sunrivalbanting #sunrivalherv #stokisherv #hervklang #hervshahalam #hervsunrival #sunblock #jeragat #rawatjeragat #hervsunblock #sukan #uvray #hervsunblock

Rahsia bulus lentik till jannah?? Sekali sapuan omg mascara sixsay v2 je da mampu buatkan bulus uolls tercanak lentik ke kening. Bulus pelesu tak perlu lagi. Mudah kan Nak removekan? Giler tak senang. Amik air dap2 kat bulus pastu tarik - tarik jeww kompem tanggal. Bukan bulus sendiri yang tanggal tau🤭🤣 Tak caye ? Try dulu. Rm30jurr Available at www.wasap.my/60194514510/nakomg #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenwanted #uforasunscreen #hervnatural #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #teamrinaredah #droshipdiperlukan

Uolss nak bagi BFF cuba sesuatu yang dia tak akan lupa, bagi dia cuba sobella lipmatte. Code BFF ni yang paling best sebab sesuai untuk daily look dia. Hari-hari dia akan ingatkan uolss je tau. . Mommy and baby size available at www.wasap.my/60194514510/mybff . #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #teamrinaredah #teamkekrahgojes #sobellaxashhannas #sobellaaisedo2minit #wonderblush #sobellalover #dropshipdiperlukan #ejenwanted #friendshipedition #syjualsypakai

Berlalu sudah weekend. Harini kita gomol gomol bebi baru #sunrival lak. Dah ada sunscreen peberet ke tewww? Silau matahari kena pakai spec. 😎🌞

Syok aiii pakai SUN-RIVAL siap buat poster gambar besar dabak. Excitednye kakliza 🤣 Bab SPF ni kan, iols tak boleh blah. Excited dan geram dia lain macam oiii. Ramai sangat yang tak sedar pentingnya SPF. Okey, tengok poster kakliza yang besar dabak ni. Tak sedor lagi tak tau lah😜 Akulah yang paling cerewet bab tekstur skincare. Tapi hat ni, best lagi dari yang best best sebelum ini. Tu diahhh😋 Kakliza tak pakai pondesen tapi cuma pakai skincare + SUN-RIVAL + eyeshadow + mascara ROHINA🤗 #sazaliz #skincarelover #stokisherv #bidadari .co #agendropshipwanted #tipsbeautyconsultant http://www.wasap.my/60149053009/herv #sazaliz #kakninjatogel #pencintaskincare #hervnatural #stokishervkelantan #hervkotabharu #hervbachok #hervkandis #hervpanji #hervwakafbharu #hervpasirpekan #hervpasirmas #hervtumpat #hervcabangempat #hervwakafcheyeh #hervpasirtumbuh #hervpasirhor #hervperingat #hervkubangkerian #hervpengkalanchepa #agendropshipwanted

. Nak muka GLASS SKIN NATURAL mcmnih? Tanpa foundation pun muka nampak sihat gebu gebas cmnih? . Ehh boleh sgt lahh, meh sini kami share rahsia saka terbaikk punyeee 🤩 . TEPUK TEPUK JER DI MUKA SEBANYAK 7 LAPISAN, chingggsss lawoo terus muka 😆 Eh tapi pastikan tepuk dengan HERV ESSENCE okeyy, jom cuba nanti kami guide sampai muka uolls gebu terokss 😘 . . ========================================== Retail Prices:- 60ml: RM39 150ml: RM79 . Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #hervnaturalkuantan #hervessence #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

Ramai dah risik kat sis nak kulit glowing, glass skin, bouncing2 ni. Meh sis share skit info Herv Luxe Essence ni. Seronok sangattt ⤵️⤵️⤵️ . Secara Asasnya, Essence nie merupakan Step SEBELUM Serum. . Dia Bersifat LIGHT drpd Serum. Kerana Essence MOSTLY Waterbase. But ada juga Bersifat Sedikit Likat. . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , Kita MENUMPUKAN utk : - . 1) Brightening Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya. . 2) Skin Activating Treatment . Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS. - WATERBASE- Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . 3) Youth Essence Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG! . Why Essence kita beza drpd lain? . Sebab... - Essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau rose yang segar. Nie bukan sembarangan bau Rose. Standard Premium!! - Ada Effect Calming . Kalau compare dengan Dior Essence Rose, memang seakan samalah. Bau dia seakan sama . . . CARA PEMAKAIAN : PRACTICE " 7 SKIN LAYER METHOD “ Apa tu? Dap2 Essence di Muka sebanyak 7 Lapisan Tggu sehingga setiap lapisan meresap And Continue step sehingga 7x And u boleh Lihat perbezaan KETARA . . Skin kita jd lebih MOIST and GLOW! . Sbb Skin kita dh CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila Skin dh Cukup Moist, Dah x nampak Muka Matang 😉 . Berminat jom dapatkan sekarang 😘 . . ========================================== Retail Prices:- 60ml: RM39 150ml: RM79 . Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #hervnaturalkuantan #hervessence #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

. Rasa tak tenang kalau sehari tertinggal pakai saka-saka herv ni. Dia punya gelabah tu tahap apa ntah. Sebab takot skin tak kaching mereliks gebu gebas kan, mmg bila dah start pakai comfirm terus jadi OBSESS SAMPAI RASA NAK TEPUK MUKA BERKALI KALI 😂 . Yang belom try guna herv, jomlaa guna dr sekarang 😉TIADA lagi kulit kusam, malah menjadi lebih sihat and Glowing lg mcm artis KOREA gituhh 🤩 . Whatsapp sekarang untuk dapatkan 😉😘 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #hervnaturalkuantan #hervessence #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

Kalau dibagi pilihan pon, belum tentu rina bisa memilih. Ha gituh. Over nau nau. Available at www.wasap.my/60194514510/Friendshipedition #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #teamrinaredah #teamrinarosie #omgejenwanted #lipmattemeroyan2019 #syjualsypakai #sobellalover #dropshipdiperlukan #sobellaluver

Nanti lepas Zohor, jangan lupa tepek #hervessence di wajahmu. Tak mekap tebal tapi konsisten pun kulit boleh chingching.💞 . Available at www.wasap.my/60194514510/herv . #hervklselangor #hervbeauty #hervskincare #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #dropshipdiperlukan #sobellaluver

sazaliz
(@saza__liz)

4 Days 1 Hour Ago

Ya benarrrr. Oil cleanser ni Korean pakai di negara dia yang sejuk beku dan dijadikan pemanas haba supaya masuk ke liang pori dan kotoran dapat dicuci sampai ke liang pori. Sebab itu diorang selalu double cleansing. Tapi, Kita di Malaysia boleh juga pakainya, even negara kita panas dan lembap sepanjang tahun. Sebelah pagi dan malam kan sejuk dingin. So disarankan pakai time begini lah. Disamping mencuci, kita boleh juga tanggalkan daki. Mana mungkin minyak yang licin ni akan merosakkan skin barrier bila ditenyeh dengan cotton pad. Dan pada gambar tu daki seketul kakliza yang tidak bermake up. Tapi tetap berdaki uols. Dengan ini, Pembersihan lagi efektif bila kita selalu double clean. Skin bukan sekadar bersih tapi dia membuatkan kulit jadi makin cerah sebab dia ada vitamin C yang berfungsi untuk brighten kulit kita. Amacam? Nampak tak keuntungan disiteww. 2 in 1 uols. 35 hengget jurrr . Mahal lagi amek minyak masak kat dapur lah ko tenyeh nyer. Tibehhh🤣 Jangan weiii. Kang ada yang buat betul² mampos iols bagi ajaran sesat😆 #sazaliz #skincarelover #beautyandhealth #hervnatural #stokisherv #agendropshipwanted http://www.wasap.my/60149053009/herv #sazaliz #kakninjatogel #pencintaskincare #hervnatural #stokishervkelantan #hervkotabharu #hervbachok #hervkandis #hervpanji #hervwakafbharu #hervpasirpekan #hervpasirmas #hervtumpat #hervcabangempat #hervwakafcheyeh #hervpasirtumbuh #hervpasirhor #hervperingat #hervkubangkerian #hervpengkalanchepa

Ya benarrrr. Oil cleanser ni Korean pakai di negara dia yang sejuk beku dan dijadikan pemanas haba supaya masuk ke liang pori dan kotoran dapat dicuci sampai ke liang pori. Sebab itu diorang selalu double cleansing. Tapi, Kita di Malaysia boleh juga pakainya, even negara kita panas dan lembap sepanjang tahun. Sebelah pagi dan malam kan sejuk dingin. So disarankan pakai time begini lah. Disamping mencuci, kita boleh juga tanggalkan daki. Mana mungkin minyak yang licin ni akan merosakkan skin barrier bila ditenyeh dengan cotton pad. Dan pada gambar tu daki seketul kakliza yang tidak bermake up. Tapi tetap berdaki uols. Dengan ini, Pembersihan lagi efektif bila kita selalu double clean. Skin bukan sekadar bersih tapi dia membuatkan kulit jadi makin cerah sebab dia ada vitamin C yang berfungsi untuk brighten kulit kita. Amacam? Nampak tak keuntungan disiteww. 2 in 1 uols. 35 hengget jurrr . Mahal lagi amek minyak masak kat dapur lah ko tenyeh nyer. Tibehhh🤣 Jangan weiii. Kang ada yang buat betul² mampos iols bagi ajaran sesat😆 #sazaliz #skincarelover #beautyandhealth #hervnatural #stokisherv #agendropshipwanted http://www.wasap.my/60149053009/herv #sazaliz #kakninjatogel #pencintaskincare #hervnatural #stokishervkelantan #hervkotabharu #hervbachok #hervkandis #hervpanji #hervwakafbharu #hervpasirpekan #hervpasirmas #hervtumpat #hervcabangempat #hervwakafcheyeh #hervpasirtumbuh #hervpasirhor #hervperingat #hervkubangkerian #hervpengkalanchepa

. HERV Cleanser available 😍. . kesan memuaskan.. skin bertambah lembap, road to glas skinn klau uoll consisten Kesan terbaik yg pengguna #herv . Anda akan memiliki: 👇🏻 ♥️Kulit tegang dan anjal ♥️Merawat liang pori terbuka ♥️Wajah lembut dan berseri ♥️Tiada lagi garis halus ♥️lelaki perempuan Boleh pkai, ♥️Kulit lebih cerah ♥️Bintik hitam berkurangan ♥️Jerawat dan jeragat semakin pudar ♥️Tiada lagi jerawat pasir ♥️Menutup liang pori ♥️Mengelak pengumpulan sebum ♥️Meratakan tona wajah Jom dapatkan set #hervnatural yang terlajak laris ni... Nak loose boleh, nak set trial boleh, nak set VVIP pon boleh, semua boleh kachingg kn skin uols 😉 . . ========================================== Retail Prices:- 60ml: RM35.00 150ml: RM75.00 Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #teamkakamani

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

Ramai yg wassap rina, macam mana nak guna herv ni. Meh rina share cara guna herv step by step 👇🏻 ♥️Cara pakai HERV NATURAL ✔️STEP 1 - (Herv Oil Cleanser) 1. Goncang sebelum guna. Pump 4 kali atas tangan yg kering atau boleh pump ke atas kapas muka kering 2. Sapu oil cleanser atas muka yang kering (bermakeup@tanpa makeup) 3. Gosok dgn lembut selama 3-5 minit. 4. Bilas ✔️STEP 2 - (Herv Hydra Cleanser) Fungsi : cuci segala water-based impurities, contohnya peluh dan debu debu dekat muka. 1. Goncang sebelum guna. Pump 2 kali atas tangan yg basah 2. Sapu hydra cleanser atas muka yang basah 3. Gosok dgn lembut selama 3-5 minit. 4. Bilas. ✔️STEP 3 - (Herv Glow Exfoliator) - Tidak dipakai hari2 - Pakai 2 kali seminggu saja 1. Pump 3 kali atas tangan yang kering ❗️ 2. Sapu dimuka yg kering, dengan lembut, urut secara membulat (scrub muka) 3. Biarkan 4-5 saat, bilas muka sehingga bersih - Fungsi menanggalkan daki & kulit mati, membersihkan pori, glow brighten healthy skin ✔️STEP 4 - (Herv Luxe Essence Advance) 1. Tuang essence pada tapak tangan, tekap-tekap pada muka. Bila serap, ulang lagi. 2. Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer, Kulit berminyak - 3 layer 3. Dap2 sehingga kering 4. Done! 5. Boleh pakai moisturizer kegemaran anda. #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #teamrinaredah #teamkekrahgojes #sobellaxashhannas #syjualsypakai #ejenwanted #hervdamansara #hervnatural #hervklselangor

Tadi pagi dah COD cleanser Mixberry botol besar ;) Kastemer pakai yang botol kecik sebelum ni. Bila repeat order terus ambik yang botol besar sebab dia kata muka jadi moist dan lembap lepas pakai cleanser Herv ni. Best sangat. #stokisherv

. ➡️ HERV SOOTH HYDRA CLEANSER STRAWBERRY ➡️ RM35 . 💕 DROPSHIP PRICE WHATSAPP/PM . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 👉 Mengandungi Vitamin C Yang kaya dengan anti-oksidan 👉 Mencerahkan & Memperbaiki flek hitam pada kulit 👉 Anti - aging - melambapkan proses penuaan 👉 Mencegah jerawat 👉 Bau strawberry 👉 Sesuai untuk liang pori terbuka & cell kulit mati . #herv #stokisherv #hervshahalam #hervseremban #hervklang #hervmelaka #hervoriginal #hervbanting #hervklang #hervuitmshahalam #hervsoothehydracleanserstrawberry #herv #hervessence #hervset #hervessence120ml

. ➡️ HERV SOOTH HYDRA CLEANSER MIXBERRY ➡️ RM35 💕 DROPSHIP PRICE WHATSAPP/PM . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 👉 Melembapkan kulit 👉 Cegah radang pada kulit 👉 Anti aging - Kandungan ellergic acid melindungi kulit dari kerosakan oleh Uv 👉 bau chewingum / sugus . #herv #stokisherv #kulitlembap #radangkulit #antiaging #chewinggum #hervsoothehydracleanserstrawberry #herv #hervessence #hervset #hervessence120ml

👉 Eyeshadow stick 👈 Dikenali dengan nama aisedo 2 minit.. memang 2 minit pakai dah siap Senangkan.. xde banyak masa terbuang.. bila pakai mata jadi menawan uollss 💃💃💃 Ada kelebihan lagi tau.. kalis air gituww Ada 10 pilihan warna yang menarik 😍😍😍.. pilih la ye sementara stok masih ade www.wasap.my/60194514510/aisedo #sobellasolawa #agentwanted #teamrinaredah #droshipdiperlukan #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #ejenherv #dropshipdiperlukan

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

Tengok ramai sangat yang ade masalah duit. Seorang dua boleh lagi nak pinjamkan.⁣ ⁣ Tapi kalau ramai sangat, nanges jugak sisturr. Duit weh, pinjam memang senang nak bayor tu kemain azabbb lagi kan 😂⁣ ⁣ Mimi suka lagi kalau uols buat duit sendiri. Ada duit sendiri kepuasan dia lain macam tau. Uols sihat tubuh badan, lengkap kenapa tak try meniaga?⁣ ⁣ Kalau lah kata sibuk anak sekolah, anak kecik, nak urus rumah buatlah bisnes online. Dari rumah je. ⁣ ⁣ Pandai adjust masa boleh aih buat bisnes. Takkan 24 jam hang mengemas rumah. Nampak naw nipuu.⁣ ⁣ Mimi dulu start dengan bisnes topup, baru tudung, sabun basuh baju, makeup tools, makeup kan orang, n now tinggallah produk kecantikan saje.⁣ ⁣ Mimi pun bisnes dari rumah jugak. Belum ada butik ke ape. In sha allah someday.⁣ ⁣ Actually dah banyak yang mimi dapat kumpul n simpan. Tapi tula, duit kan. Berbentuk duit ni mesti habis. Lagi lah yang takde sumber income sendiri.⁣ ⁣ Apa pun bisnes kena pandai manage modal, untung, kos semua. Mimi pun dah insoff bisnes lama tapi tak nampak mane pegi duit.⁣ ⁣ Jejoms start harini, takmo dah ade sikap pinjam duit kawan tu. Buat simpanan sendiri. Setiap bulan pastikan simpan. Kunci nafsu nak membeli. Nafsu suami isteri jangan kunci, nanti suami maqah mimi 😂⁣ Atiqah ni surirumah, anak dua. Boleh manage time. Awak pun bole kan? Stok takde simpan bawah katil aih 😁 ⁣ #dealerwanted⁣ #dealerwdta⁣ #stokishervpenang⁣ #teammimicandy

[NEW LAUNCH] - SUN-RIVAL HERV NATURAL . Its MINERAL SUNSCREEN!! Terbaikkkk.. 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect 🌻 UVA & UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots . Ingredients:- 🔥Sunflower Oil 🔥Titanium Dioxide 🔥 Zink Dioxide 🔥 Shea Butter 🔥 Green Tea 🔥 Coconut Oil 🔥 Jojoba Oil 🔥 Strawberry Essential Oil 🔥Mint Cooling Essential Oil 🔥Propanediol 🔥Phenoxyethanol . Selling Price : RM49 | 20ml #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

[NEW LAUNCH] - SUN-RIVAL HERV NATURAL . Its MINERAL SUNSCREEN!! Terbaikkkk.. 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect 🌻 UVA & UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots . Ingredients:- 🔥Sunflower Oil 🔥Titanium Dioxide 🔥 Zink Dioxide 🔥 Shea Butter 🔥 Green Tea 🔥 Coconut Oil 🔥 Jojoba Oil 🔥 Strawberry Essential Oil 🔥Mint Cooling Essential Oil 🔥Propanediol 🔥Phenoxyethanol . Selling Price : RM49 | 20ml #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

[NEW LAUNCH] - SUN-RIVAL HERV NATURAL . Its MINERAL SUNSCREEN!! Terbaikkkk.. 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect 🌻 UVA & UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots . Ingredients:- 🔥Sunflower Oil 🔥Titanium Dioxide 🔥 Zink Dioxide 🔥 Shea Butter 🔥 Green Tea 🔥 Coconut Oil 🔥 Jojoba Oil 🔥 Strawberry Essential Oil 🔥Mint Cooling Essential Oil 🔥Propanediol 🔥Phenoxyethanol . Selling Price : RM49 | 20ml #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

[NEW LAUNCH] - SUN-RIVAL HERV NATURAL . Its MINERAL SUNSCREEN!! Terbaikkkk.. 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect 🌻 UVA & UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots . Ingredients:- 🔥Sunflower Oil 🔥Titanium Dioxide 🔥 Zink Dioxide 🔥 Shea Butter 🔥 Green Tea 🔥 Coconut Oil 🔥 Jojoba Oil 🔥 Strawberry Essential Oil 🔥Mint Cooling Essential Oil 🔥Propanediol 🔥Phenoxyethanol . Selling Price : RM49 | 20ml #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

[NEW LAUNCH] - SUN-RIVAL HERV NATURAL . Its MINERAL SUNSCREEN!! Terbaikkkk.. 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect 🌻 UVA & UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots . Ingredients:- 🔥Sunflower Oil 🔥Titanium Dioxide 🔥 Zink Dioxide 🔥 Shea Butter 🔥 Green Tea 🔥 Coconut Oil 🔥 Jojoba Oil 🔥 Strawberry Essential Oil 🔥Mint Cooling Essential Oil 🔥Propanediol 🔥Phenoxyethanol . Selling Price : RM49 | 20ml #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

[NEW LAUNCH] - SUN-RIVAL HERV NATURAL . Its MINERAL SUNSCREEN!! Terbaikkkk.. 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect 🌻 UVA & UVB Protection 🌻 SPF 50 . Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots . Ingredients:- 🔥Sunflower Oil 🔥Titanium Dioxide 🔥 Zink Dioxide 🔥 Shea Butter 🔥 Green Tea 🔥 Coconut Oil 🔥 Jojoba Oil 🔥 Strawberry Essential Oil 🔥Mint Cooling Essential Oil 🔥Propanediol 🔥Phenoxyethanol . Selling Price : RM49 | 20ml #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

Uolss nak bagi BFF cuba sesuatu yang dia tak akan lupa, bagi dia cuba sobella lipmatte. Code BFF ni yang paling best sebab sesuai untuk daily look dia. Hari-hari dia akan ingatkan uolss je tau. . Mommy and baby size available at www.wasap.my/60194514510/mybff . #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #teamrinaredah #teamkekrahgojes #sobellaxashhannas #sobellaaisedo2minit #wonderblush #sobellalover #dropshipdiperlukan #ejenwanted #friendshipedition #syjualsypakai

Fruit tint sobella ada khasiat buah strawberry, watermelon dan peach dimana ia mengandungi Vit C dan E yang boleh melembapkan bibir. Serius tak tipu. Try la satu. Kompem repeat lagi dua yang lain😁🤩 . Ada ni haaa kat #teamjillahjane whatsapp je www.wassap.my/60194514510/fruittint . #stokissobella #stokisomg #stokisherv #stokisrenoskin #ejenufora #teamrinaredah #teamkekrahgojes #sobellaxashhannas #sobellaxannas #sobellasgbuloh #sobelladamansara #sobellaraub #ejenwanted #teamnurul_03 #dropshipdiperlukan

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

SUN-RIVAL HERV NATURAL Its MINERAL SUNSCREEN babeyy! Ngetopp.. 🌻 . . Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . 🐥 Formulated with SPF 50 as protector to give optimum protection from UVA and UVB rays that can caused premature wrinkle, age spots and can also heighten the risk for some skin cancers. . . 🐣 Sunflower Oil 🐣 Titanium Dioxide 🐣 Zink Dioxide 🐣 Shea Butter 🐣 Green Tea 🐣 Coconut Oil 🐣 Jojoba Oil 🐣 Strawberry Essential Oil 🐣 Mint Cooling Essential Oil 🐣 Propanediol 🐣 Phenoxyethanol . RETAIL : RM49 20ML . #sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

Rahsia bulus lentik till jannah?? Sekali sapuan omg mascara sixsay v2 je da mampu buatkan bulus uolls tercanak lentik ke kening. Bulus pelesu tak perlu lagi. Mudah kan Nak removekan? Giler tak senang. Amik air dap2 kat bulus pastu tarik - tarik jeww kompem tanggal. Bukan bulus sendiri yang tanggal tau🤭🤣 Tak caye ? Try dulu. Rm30jurr Available at www.wasap.my/60194514510/nakomg #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenwanted #uforasunscreen #hervnatural #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #teamrinaredah #droshipdiperlukan

UFORA SUNSCREEN Antara kelebihan sunscreen UFORA ialah : Menutup cela di wajah. Perlindungan UVA & UVB yang efektif dan selamat digunakan. Mencerah dan meratakan tona kulit. Kaya dengan vitamin E. Available at www.wasap.my/60194514510/uforasunscreen #stokissobella #omgejenwanted #teamrinaredah #ejenwanted #uforasunscreen #hervnatural #rinajourney #stokisomg #stokisherv #syjualsypakai #sobellalover #dropshipdiperlukan

Kulit rasa lembab sangat katanya. Belum pakai essence lagi tu. Baru boc n cleanser 😱⁣ ⁣ Hang rasa? Halah halahhh. Meh wasap meh 0195082752 😍⁣ ⁣ #vh #wdta #peeadolce #teammimicandy #jerawat #jeragat #multifungsi #firming #pencucimuka #bazarpaknil #herv #hervpenang #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #antiaging #awetmuda #cerah #kusam #selamat #kecantikan #codkepalabataspenang #sayajual #hervessence #hervexfoliator #stokisherv

HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER . . Sejenis deep cleanser, Sesuai untuk sensitif skin sebab tak mengeringkan, Cleanser ringan dan lembut, Mencuci tanpa buang minyak asli jadi skin kekal seimbang, hydrate dan dilindungi❤️ . Lagi best bila ingredients dia yang buat kakak tak sabar. Antara bahan² dalam cleanser ni😍 1) Soybean Oil Soybean oil ni kaya dengan linoleic acid, isoflavones, antioksida dan vitamin yang melindungi dan nourish kan kulit. 2) Strawberry/Mixberry extract Hah yang ni pun best. Excited sangat nak cuba. Mengandungi salicylic acid yang membantu masalah jerawat. Anti aging bagi kulit kerana ade kandungan seperti Vit B1, B2 dan ProVitamin A yang mencegah kedutan pada kulit. 3) Aloe vera Paling femes dalam produk² kecantikan. Sebab aloe vera ni sangat best tau. Kandungan air yang tinggi dalam aloe vera ni bantu untuk singkirkan kulit mati dan melembapkan kulit dari dalam. Selain tu, ia bantu untuk atasi jerawat dan sesambil tu cerahkan kulit jugak. Klik je link kat bio @hervnatural.skincare.penang @hervnatural.skincare.penang @hervnatural.skincare.penang . #hervseberangjaya #hervbandarperda #hervpermatangpauh #stokisherv #ejenwanted #dropshipwanted

Uolss ada masalah bibir kering serius tak? Don't worry boleh pakai sobella fruittint sebab boleh merawat. 😍 . Fruit tint sobella ada khasiat buah strawberry, watermelon dan peach dimana ia mengandungi Vit C dan E yang boleh melembapkan bibir. Serius tak tipu. Try la satu. Kompem repeat lagi dua yang lain😁🤩 . Ada ni haaa kat #teamrinaredah whatsapp je www.wassap.my/60194514510/fruittint #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #teamrinaredah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #ejenwanted #friendshipedition #syjualmurah #dropshipdiperlukan

Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya pakai la herv essnce. Setel masalah uolss😍 Herv Essence ni bukan serum dan bukannya moisturizer. Essence ini ni merupakan cecair yang bersifat lebih ringan daripada serum dan kebiasaannya waterbased. Fungsi essence ini mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE secara semulajadi. Tak mengelupaskan kulit muka tau. ROAD TO GLASS SKIN UOLSS♥️ Available at www.wasap.my/60194514510/nakherv #stokissobella #stokisomg #stokisherv #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #dropshipdiperlukan

Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya pakai la herv essnce. Setel masalah uolss😍 Herv Essence ni bukan serum dan bukannya moisturizer. Essence ini ni merupakan cecair yang bersifat lebih ringan daripada serum dan kebiasaannya waterbased. Fungsi essence ini mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE secara semulajadi. Tak mengelupaskan kulit muka tau. ROAD TO GLASS SKIN UOLSS♥️ #stokissobella #stokisomg #stokisherv #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #dropshipdiperlukan

Bersama wanita shantek leader @hervnatural. Selesai sudah sesi interview dengan reporter. Tunggu kisah kami taw❤ . #hervnatural #hervputrajaya #hervbangi #hervnaturalbangi #hervnaturalputrajaya #stokisherv #agenwanted

Tahu tak ? Kandungan GRAPE SEED OIL dalam cleansing ni dapat membantu mengurangkan DARK CIRCLE bawah mata serta MELEMBABKAN kulit. Haaa awk yg ada masalah mata panda boleh cubaa oil cleanser ni 😇 Nak guna tak susah pon : ❤️ Pump terus gosok ke muka/pum ke kapas muka dan buat urutan sental lembut. ❤️ Guna dua kali sehari je. Pagi selepas bangun tido dan malam sebelum nak tido. Untuk kesan lagi efektif boleh je buat DOUBLE CLEANSING METHOD bersama pencuci muka yang lain (Soothing MIXBERRY atau STRAWBERRY). Means tenyeh oil cleanser dulu bilas dan tenyeh pulak another cleanser. Foam ke gel ke tak kisah. Result nyaaaa kachingkaching kulit uolls.😍💪 #hervnaturalgelangpatah #miezabeautyjohorbahru #hervglowinghealthybeautyyouthskin #hervnaturaljohorbahru #hervjohor #hervnaturalhq #hervessence #hervexfoliator #hervcleanser #hervhydracleanser #hervoilcleanser #hervnatural #herv #hervessencejohor #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #stokisherv #agentherv #dropship

Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya pakai la herv essnce. Setel masalah uolss😍 Herv Essence ni bukan serum dan bukannya moisturizer. Essence ini ni merupakan cecair yang bersifat lebih ringan daripada serum dan kebiasaannya waterbased. Fungsi essence ini mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE secara semulajadi. Tak mengelupaskan kulit muka tau. ROAD TO GLASS SKIN UOLSS♥️ #stokissobella #stokisomg #stokisherv #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #dropshipdiperlukan

Kulit muka jadi moist, jerawat kurang, period mai tiap bulan. Fuhhh lega dengar tu kan? ⁣ ⁣ Tau dak pasai apa sebelum ni jerawat adik ni non stop? Sebab period dia tak jalan dengan baik. Bila period tak berjalan dengan baik, maksudnya perjalanan darah tu tak lancar.⁣ ⁣ Kalau dah kawen, susah nak dapat anak sebab taktau tarikh subur. ⁣ ⁣ Bila tak lancar, maka mula lah kacau yang dalaman tu. Kacau dalaman tu jadi la masalah hormon. Contoh macam jadi jerawat. Jerawat tu macam disuruh suruh je naik. ⁣ ⁣ Okay pasni adik check dulu sebab ape naik jerawat ey. Kalau sebab dalaman, jangan cari skincare rawat. Memang kena pakai, tapi utamanya rawat dulu dalaman. ⁣ ⁣ Boleh? Meh mimi bantu.

Kandungan 🍇GRAPE SEED OIL🍇 dalam cleansing ni dapat membantu mengurangkan ⚫ DARK CIRCLE ⚫ bawah mata serta ❤️ MELEMBABKAN ❤️ kulit. . Nak guna tak susah pon : ❤️ Pump terus gosok ke muka/pum ke kapas muka dan buat urutan sental lembut. ❤️ Guna dua kali sehari je. Pagi selepas bangun tido dan malam sebelum nak tido. . Untuk kesan lagi efektif boleh je buat ❤️ DOUBLE CLEANSING METHOD ❤️ bersama pencuci muka yang lain (Soothing MIXBERRY atau STRAWBERRY). . Means tenyeh oil cleanser dulu bilas dan tenyeh pulak another cleanser. Foam ke gel ke tak kisah. . Result nyaaaa kachingkaching kulit uolls.😍💪 . Ready stock at www.wassap.my/60194514510/herv . #stokisherv #stokissobella #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #dropshipdiperlukan

CIK SITI WAN KEMBANG!!! . Fuhh, merincik2 habis kaler ni uollsss. Dah takyah pening2 kepala lagi nak pikir. Calit je kaler ni terus jadi RETISSS giteww. 😍😍 . Cepat grab sebelum kaler ni tinggalkan jejak di bibir2 mungil gadis yang memilikinya, menyesal tak sudah nanti. 😣 Available at www.wasap.my/60194514510/cswk #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #ejenwanted #dropshipdiperlukan #.

Pasti ada yang tertanya tanya harga Exfoliator Herv kan.. ni sis da sediakan utk uols siap dgn kelebihan produk sekali tau 🥰 . . . #stokisherv #codseberangjaya #codbutterworth #codperai #codjuru #codsunwaycarnival #hervbandarperda #hervperai #hervpermatangpauh

Pasti ada yang tertanya tanya harga Exfoliator Herv kan.. ni sis da sediakan utk uols siap dgn kelebihan produk sekali tau 🥰 . . #stokisherv #codseberangjaya #codbutterworth #codperai #codjuru #codsunwaycarnival #hervbandarperda #hervperai #hervpermatangpauh

. Hai nak share sikit. Sekarang kalau bangun pagi best jer rasa kulit muka. Segar dan bersih 😉 . Nak tahu rahsianya? Mestilah guna method double cleasing 🥰😘 . Guna brightening oil cleanser dengan Soothe Hydra Cleanser Strawberry memang kebabomm lah resultnya 😭 . Kenapa double cleansing method nie PENTING ? . Sebab dekat muka kita nie ada 2 jenis kotoran, Oil based impurities dengan water based impurities, Kalau setakat pakai normal cleanser tu , dia cuma cuci muka dari debu dan peluh jer . Habis tu minyak semua macam mane? Kalau tak bersihkan minyak nie semua , nanti mula laa pores kita tersumbat. Bila tersumbat , maka jadilahhh macam - macam dekat muka tu lepak suka datang buat party 😂 . So, oil cleanser pun penting untuk buang segala kotoran dekat muka dan make sure pore kita tak tersumbat 😍 . Dapat takk ? Comfirm gebu gebas laa muka korang tau walau secalit mekap 😉 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

. Pakai makeup, pergi kerja, balik cuci muka TAK PAKAI HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER 😱 . Nanti pori muka tersumbat pastu breakout! Masalah tu 😭😭 Sebab tu kena pakai Brightening Oil Cleanser dari Herv ni ladies! Baru la kulit boleh bernafas bila dah hilang semua kotoran gituh! Habis semua minyak berlebihan pun ditarik sekali tau 😉 . Psst, ada vitamin C. Yes boleh tidur lepas cuci makeup esok bangun pastu nyanyi I WOKE UP LIKE THIS! Barulah sentiasa happy, tak gitu 😉 . ========================================== Retail Prices: RM79 . Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

. Aduhh duk pakai serum segala bagai semuanya tak berkesan 😭 Kulit makin kusam adalah 😭 . Haa uols jgn salahkan produk pula tau sebab yang salahnya skin korang tuh dah penuh kulit mati, sampai sumbatkan pori uols, 😱😱😱 Tuh sebabnya serum tak dapat meresap dalam kulit dgn baik, so mana nak dapat khasiat serum tuh 😅 . Jom bersihan kulit uols dengan Herv Deep & Glow Exfoliator, comfirm lawa habis muka uols lepas nih. Jom dapatkan sekarang 😘 . . ========================================== Retail Prices: RM69 . Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

. Ramai dah risik kat sis nak kulit glowing, glass skin, bouncing2 ni. Meh sis share skit info Herv Luxe Essence ni. Seronok sangattt ⤵️⤵️⤵️ . Secara Asasnya, Essence nie merupakan Step SEBELUM Serum. . Dia Bersifat LIGHT drpd Serum. Kerana Essence MOSTLY Waterbase. But ada juga Bersifat Sedikit Likat. . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , Kita MENUMPUKAN utk : - . 1) Brightening Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya. . 2) Skin Activating Treatment . Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS. - WATERBASE- Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . 3) Youth Essence Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG! . Why Essence kita beza drpd lain? . Sebab... - Essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau rose yang segar. Nie bukan sembarangan bau Rose. Standard Premium!! - Ada Effect Calming . Kalau compare dengan Dior Essence Rose, memang seakan samalah. Bau dia seakan sama . . . CARA PEMAKAIAN : PRACTICE " 7 SKIN LAYER METHOD “ Apa tu? Dap2 Essence di Muka sebanyak 7 Lapisan Tggu sehingga setiap lapisan meresap And Continue step sehingga 7x And u boleh Lihat perbezaan KETARA . . Skin kita jd lebih MOIST and GLOW! . Sbb Skin kita dh CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila Skin dh Cukup Moist, Dah x nampak Muka Matang 😍 . . ========================================== Retail Prices:- 60ml: RM39 150ml: RM79 . Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

. HERV Cleanser available 😍. . kesan memuaskan.. skin bertambah lembap, road to glas skinn klau uoll consisten Kesan terbaik yg pengguna #herv . Anda akan memiliki: 👇🏻 ♥️Kulit tegang dan anjal ♥️Merawat liang pori terbuka ♥️Wajah lembut dan berseri ♥️Tiada lagi garis halus ♥️lelaki perempuan Boleh pkai, ♥️Kulit lebih cerah ♥️Bintik hitam berkurangan ♥️Jerawat dan jeragat semakin pudar ♥️Tiada lagi jerawat pasir ♥️Menutup liang pori ♥️Mengelak pengumpulan sebum ♥️Meratakan tona wajah Jom dapatkan set #hervnatural yang terlajak laris ni... Nak loose boleh, nak set trial boleh, nak set VVIP pon boleh, semua boleh kachingg kn skin uols 😉 . . ========================================== Retail Prices:- 60ml: RM35 150ml: RM75 . Add postage: RM8sm / RM12ss . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . . #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah

Bold theme, sesuai untuk karakter bold, strict, sophisticated.. Ada berani? Cantik uollss bile sesekali berlainan dari biasa.. 😍 😍 😍 Available at www.wasap.my/60194514510/Pic #sobellasolawa #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #syjualmurah #omgejenwanted #teamrinaredah #droshipdiperlukan

Nak dapatkan Beauty Consultant HERV area klang & shah Alam boleh terus wasap sue...kami ada buka booth jugak di Gm klang kalau korang nak test tester & cover COD area klang & Shah Alam,Postage setiap hari😘... alls produk Herv READYSTOK 😍...Setiap Pembelian ada Freegift best2 taw... www.wasap.my/60142541335.. #hervnatural #alhaalfaklang #hervklang #stokisherv #stokishervklang #skincarenatural #stokishervshahalam #agentalhashahalam #agenthervklang#codeveryday #fastrespon#alhaalfa #agentalhaalfaklang

Nak dapatkan Beauty Consultant HERV area klang & shah Alam boleh terus wasap sue...kami ada buka booth jugak di Gm klang kalau korang nak test tester & cover COD area klang & Shah Alam,Postage setiap hari😘... alls produk Herv READYSTOK 😍...Setiap Pembelian ada Freegift best2 taw... . www.wasap.my/60142541335.. #hervnatural #alhaalfaklang #hervklang #stokisherv #stokishervklang #skincarenatural #stokishervshahalam #agentalhashahalam #agenthervklang#codeveryday #fastrespon#alhaalfa #agentalhaalfaklangshahalam

Nak dapatkan Beauty Consultant HERV area klang & shah Alam boleh terus wasap sue...kami ada buka booth jugak di Gm klang kalau korang nak test tester & cover COD area klang & Shah Alam,Postage setiap hari😘... alls produk Herv READYSTOK 😍...Setiap Pembelian ada Freegift best2 taw... www.wasap.my/60142541335.. #hervnatural #alhaalfaklang #hervklang #stokisherv #stokishervklang #skincarenatural #stokishervshahalam #agentalhashahalam #agenthervklang#codeveryday #fastrespon#alhaalfa #agentalhaalfaklang

Nak dapatkan Beauty Consultant HERV area klang & shah Alam boleh terus wasap sue...kami ada buka booth jugak di Gm klang kalau korang nak test tester & cover COD area klang & Shah Alam,Postage setiap hari😘... alls produk Herv READYSTOK 😍...Setiap Pembelian ada Freegift best2 taw... www.wasap.my/60142541335.. #hervnatural #alhaalfaklang #hervklang #stokisherv #stokishervklang #skincarenatural #stokishervshahalam #agentalhashahalam #agenthervklang#codeveryday #fastrespon#alhaalfa #agentalhaalfaklang

Nak dapatkan Beauty Consultant HERV area klang & shah Alam boleh terus wasap sue...kami ada buka booth jugak di Gm klang kalau korang nak test tester & cover COD area klang & Shah Alam,Postage setiap hari😘... alls produk Herv READYSTOK 😍...Setiap Pembelian ada Freegift best2 taw... www.wasap.my/60142541335.. #hervnatural #alhaalfaklang #hervklang #stokisherv #stokishervklang #skincarenatural #stokishervshahalam #agentalhashahalam #agenthervklang#codeveryday #fastrespon#alhaalfa #agentalhaalfaklang

Nak dapatkan Beauty Consultant HERV area klang & shah Alam boleh terus wasap sue...kami ada buka booth jugak di Gm klang kalau korang nak test tester & cover COD area klang & Shah Alam,Postage setiap hari😘... alls produk Herv READYSTOK 😍...Setiap Pembelian ada Freegift best2 taw... www.wasap.my/60142541335.. #hervnatural #alhaalfaklang #hervklang #stokisherv #stokishervklang #skincarenatural #stokishervshahalam #agentalhashahalam #agenthervklang#codeveryday #fastrespon#alhaalfa #agentalhaalfaklang

"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH 2)GLASS SKIN 3)KULIT BERSIH 4)SERI WAJAH 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS Nak Order⤵️ 📲 please click link www.wasap.my/60194514510/HERV #stokissobella #omgejenwanted #teamrinaredah #ejenherv #ejenufora #stokisherv #syjualsypakai #dropshipdiperlukan #ejenwanted

Jerebu ni elok ikut rutin penjagaan yang paling basic untuk pastikan kulit betul ringan dan bersih. Boleh mulakan dengan mini set yang ini. 😍 . Siapa lagi nak cantikan kulit dengan natural based ingredients? 😍 . Water based, ringan, i don't need always mekap tetebal. Nak solat, nak sukan senang sangat. . Ready stock. Available at www.wasap.my/60194514510/herv . #hervbeauty #hervskincare #hervessence #omgejenwanted #teamrinaredah #ejenherv #ejenufora #syjualmurah #stokissobella #stokisomg #stokisherv #syjualsypakai

Da lunch ke tew. Nak touch up semula ke bibir mungil tu😁. Uolls dah pilih nak kaler apa untuk mood petang ni? Yang penting ingredients Sobella ni merawat dan tak mengeringkan pun walaupun dia sejenis lipmatte. 😍 . Ada je ni haaa mommy and baby kat #teamrinaredah whatsapp je www.wassap.my/60194514510/babysize #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgejenwanted #ejenwanted #friendshipedition #uforasunscreen

Bila kulit dah sihat n ching ching, makeup nipis je pun dah gojes n glowing. Kak nija ni pengguna setia Herv. Paling paling penting double cleansing tak tinggal. Berbulan bulan baru dapat hasil ni tau. 😘

SEPTEMBER DEALS!! . Beli & berpeluang memenangi cincin emas 916 💯 . Syarat-syarat mudah jurrr 👇🏻👇🏻 . 1️⃣ Selfie bersama barang yang dibeli . 2️⃣ Tag @demoja.malaysia #demojalover & tag bersama 3 orang kawan korang . 3️⃣ Follow @demoja.malaysia . Senang kan?? Tunggu apa lagi?? Jom shopping. Pemenang akan diumumkan lada 30 September 2019💃🏻 . p/s: gambar ikut kreativiti korang semua 🔥 . #stokisherv #stokishervshahalam #stokishervselangor #stokishervputrajaya #stokishervnatural #stokishervnilai #hervessenceadvance #sayajualhervskincare #sayajualhervessence #hervselangor #hervusj #hervsubang #hervshahalam #hervputrajaya #hervcyberjaya #hervnilai #hervsepang #hervbanting #hervdengkil #hervbangi #hervuniten #agenthervnatural #essence

Rahsia bulus lentik till jannah?? Sekali sapuan omg mascara sixsay v2 je da mampu buatkan bulus uolls tercanak lentik ke kening. Bulus pelesu tak perlu lagi. Mudah kan Nak removekan? Giler tak senang. Amik air dap2 kat bulus pastu tarik - tarik jeww kompem tanggal. Bukan bulus sendiri yang tanggal tau🤭🤣 Tak caye ? Try dulu. Rm30jurr Available at www.wasap.my/60194514510/nakomg #stokissobella #stokisomg #stokisherv #ejenwanted #uforasunscreen #hervnatural #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #teamrinaredah #droshipdiperlukan

Kandungan 🍇GRAPE SEED OIL🍇 dalam cleansing ni dapat membantu mengurangkan ⚫ DARK CIRCLE ⚫ bawah mata serta ❤️ MELEMBABKAN ❤️ kulit. . Nak guna tak susah pon : ❤️ Pump terus gosok ke muka/pum ke kapas muka dan buat urutan sental lembut. ❤️ Guna dua kali sehari je. Pagi selepas bangun tido dan malam sebelum nak tido. . Untuk kesan lagi efektif boleh je buat ❤️ DOUBLE CLEANSING METHOD ❤️ bersama pencuci muka yang lain (Soothing MIXBERRY atau STRAWBERRY). . Means tenyeh oil cleanser dulu bilas dan tenyeh pulak another cleanser. Foam ke gel ke tak kisah. . Result nyaaaa kachingkaching kulit uolls.😍💪 . Ready stock at www.wassap.my/60194514510/herv . #stokisherv #stokissobella #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #dropshipdiperlukan

Kandungan 🍇GRAPE SEED OIL🍇 dalam cleansing ni dapat membantu mengurangkan ⚫ DARK CIRCLE ⚫ bawah mata serta ❤️ MELEMBABKAN ❤️ kulit. . Nak guna tak susah pon : ❤️ Pump terus gosok ke muka/pum ke kapas muka dan buat urutan sental lembut. ❤️ Guna dua kali sehari je. Pagi selepas bangun tido dan malam sebelum nak tido. . Untuk kesan lagi efektif boleh je buat ❤️ DOUBLE CLEANSING METHOD ❤️ bersama pencuci muka yang lain (Soothing MIXBERRY atau STRAWBERRY). . Means tenyeh oil cleanser dulu bilas dan tenyeh pulak another cleanser. Foam ke gel ke tak kisah. . Result nyaaaa kachingkaching kulit uolls.😍💪 . Ready stock at www.wassap.my/60194514510/herv . #stokisherv #stokissobella #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #dropshipdiperlukan

Kandungan 🍇GRAPE SEED OIL🍇 dalam cleansing ni dapat membantu mengurangkan ⚫ DARK CIRCLE ⚫ bawah mata serta ❤️ MELEMBABKAN ❤️ kulit. . Nak guna tak susah pon : ❤️ Pump terus gosok ke muka/pum ke kapas muka dan buat urutan sental lembut. ❤️ Guna dua kali sehari je. Pagi selepas bangun tido dan malam sebelum nak tido. . Untuk kesan lagi efektif boleh je buat ❤️ DOUBLE CLEANSING METHOD ❤️ bersama pencuci muka yang lain (Soothing MIXBERRY atau STRAWBERRY). . Means tenyeh oil cleanser dulu bilas dan tenyeh pulak another cleanser. Foam ke gel ke tak kisah. . Result nyaaaa kachingkaching kulit uolls.😍💪 . Ready stock at www.wassap.my/60194514510/herv . #stokisherv #stokissobella #stokisomg #ejenufora #syjualmurah #syjualsypakai #sobellalover #omgsixsay #omgsixsayedition #dropshipdiperlukan

Hi hi youalls 🌹 . Saya mencari anda yang suka Online...RAJIN.. Saya nak bantu korang buat duit hanya dari rumah.. . 💵 Modal - Saya 📦 Stock - Saya 📮 Pos Barang - Saya 💰 Untung - AWAK . #hervnatural #stokisherv #agentherv #dropshipherv

Hi hi youalls 🌹 . Saya mencari anda yang suka Online...RAJIN.. Saya nak bantu korang buat duit hanya dari rumah.. . 💵 Modal - Saya 📦 Stock - Saya 📮 Pos Barang - Saya 💰 Untung - AWAK . #hervnatural #stokisherv #agentherv #dropshipherv

Hi hi youalls 🌹 . Saya mencari anda yang suka Online...RAJIN.. Saya nak bantu korang buat duit hanya dari rumah.. . 💵 Modal - Saya 📦 Stock - Saya 📮 Pos Barang - Saya 💰 Untung - AWAK . #hervnatural #stokisherv #agentherv #dropshipherv

DAKI SET RM109 . . OIL RM35 HYDRA CLEANSER RM35 ESSENCE RM39

BASIC SET RM74 . . OIL CLEANSER RM35 ESSENCE RM39 . . 011-19801094