#servisinai

5,105 posts tagged with #servisinai

Photos and Videos about #servisinai

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HENNA | MUA
(@biellwani)

1 Day 2 Hours Ago

Berinaikan awatif dan family untuk majlis nikah dan sanding. Tq kak anna sudi hire sy 😘💕 Awatif | 31/8/19 | Seksyen 20 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

1 Day 22 Hours Ago

Hi guys! A little bit of reminder for my new customers out there yg nk tanya qotation servis makeup/henna/photography boleh fill up these question untuk memudahkan kerja2 mengreply chat2 anda sekalian. . DATE is for tarikh servis ye, BUKAN TARIKH MAJLIS . LOCATION juga adalah lokasi servis, BUKAN LOKASI MAJLIS. Cntoh berinai di rumah, majlis di dewan so just sent alamat rumah jgn sent alamat dewan pulak ye syg2. . Muah ciked 💋 . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #makeupbybiellwani #biellwani

Berinaikan awatif dan family untuk majlis nikah dan sanding. Tq kak anna sudi hire sy 😘💕 Awatif | 31/8/19 | Seksyen 20 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HENNA | MUA
(@biellwani)

2 Days 20 Hours Ago

Berinaikan awatif dan family untuk majlis nikah dan sanding. Tq kak anna sudi hire sy 😘💕 Awatif | 31/8/19 | Seksyen 20 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

2 Days 24 Hours Ago

Berinaikan awatif dan family untuk majlis nikah dan sanding. Tq kak anna sudi hire sy 😘💕 Awatif | 31/8/19 | Seksyen 20 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Tahniah Amirah | Sg Buaya | 13.9.2019 . Bridal Henna Open for Booking 2019 sehingga hujung tahun . Anda dah ada tarikh untuk tunang/nikah/sanding dan bertandang. Tapi masih belum ada henna artist nak inaikan anda? . Masih belum terlambat, kami ada sediakan srevis bridal henna ini . Anda tidak perlu keluar rumah 🏡 Kami akan datang ke tempat anda . Segala pertanyaan, boleh terus click bio kami. Terima kasih . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

3 Days 21 Hours Ago

Berinaikan awatif dan family untuk majlis nikah dan sanding. Tq kak anna sudi hire sy 😘💕 Awatif | 31/8/19 | Seksyen 20 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Hi assalamualaikum bride to be 👋🏻 According to this head title post, sis nk bgtau terang lagi clear, mana-mana customer DILARANG SAMA SEKALI MENUKAR PAKEJ. Contoh : deal pakej berinai set D (tangan shj), last minit masa tengah berinai nak tambah corak kaki, tambah corak tapak tangan. Sebab ape? Sbb bila ualls tukar last minit, akan jdkan sis payah nak buat penambahan harga. And after this, kalau ualls tukar pakej last minit..sis akan tetap kira mengikut harga dalam pakej yg ualls nak tu. Sis kerja ikut masa, ikut pakej dan harga tu baru lah berpatutan. Kalau ualls nak tambah itu ini and coraknya mudah, yaa bisa aja diatur dan sis pon akan tolak ansur harga. Tp kalau corak beserabut juling mata sis nak buat, harap maklum..harga sama. Sekian. Terima kasih. ✌🏻😘 . Follow and like Fb page : biellwani Instagram : @biellwani . Any enquiry, feel free to contact me via whatsapp on 018-2187331 (wani). Booking your date now before its too late! . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #makeupbybiellwani #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

4 Days 15 Hours Ago

Berinaikan awatif dan family untuk majlis nikah dan sanding. Tq kak anna sudi hire sy 😘💕 Awatif | 31/8/19 | Seksyen 20 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

4 Days 18 Hours Ago

Berinaikan kakak ipar atiqah dan family untuk majlis bersanding.Tq sudi hire sy 😘💕 Arantxa | 31/8/19 | Seksyen 6 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Tahniah fiqa | Shah Alam| 29.8.2019 . Bridal Henna Open for Booking 2019 sehingga hujung tahun . Anda dah ada tarikh untuk tunang/nikah/sanding dan bertandang. Tapi masih belum ada henna artist nak inaikan anda? . Masih belum terlambat, kami ada sediakan srevis bridal henna ini . Anda tidak perlu keluar rumah 🏡 Kami akan datang ke tempat anda . Segala pertanyaan, boleh terus click bio kami. Terima kasih . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

[Inai Daun Celup] Inai daun celup kami senang dipakai dan menjimatkan . 📌 💯% dihasilkan dari inai daun asli 📌 1 botol boleh pakai anggaran 3 - 5 orang bergantung pada saiz jari individu 📌 Tanpa bahan kimia merbahaya dan bahan pewarna. 📌 Ramuan menghasilkanya dari bahan natural. (Air teh & Limau) 📌 Setiap individu akan dapat hasil warna yang berbeza mengikut suhu badan, cara pemakaian (balut atau tidak) dan tempoh pemakaian. 📌 Sah dibawa solat 📌 Expired date 6 bulan selepas buka . Harga: RM10/ botol (50g) RM15/botol (100g) Postage: RM8sm / RM12ss . Stokis KL/Selangor Fatin @bymisstien . Stokis Johor Siti @seriinaidaunjohor . Agent Banting @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ WhatsApp +601136720769 (NO CALL) #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

4 Days 18 Hours Ago

Berinaikan kakak ipar atiqah dan family untuk majlis bersanding.Tq sudi hire sy 😘💕 Arantxa | 31/8/19 | Seksyen 6 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Feedback customer selepas 3 minggu. Warna kuku still cantik. Merah masih kekal . Ramai yang bertanya, inai daun kami kalau hilang dikulit jari kat kuku warna kekal ker? Alhamdulillah kekal. Anda lihat sendiri gambar diatas . Inai akan hilang atau pudar dikulit sedikit demi sedikit. Tiada pengelupasan . Warna kuku yang cantik, InsyaAllah inai terbaik dari kami . Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ❌ Tiada bahan kimia merbahaya ❌ Tiada pengelupasan ❌ Tiada pewarna tambahan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

[Inai Daun Celup] Inai daun celup kami senang dipakai dan menjimatkan . 📌 💯% dihasilkan dari inai daun asli 📌 1 botol boleh pakai anggaran 3 - 5 orang bergantung pada saiz jari individu 📌 Tanpa bahan kimia merbahaya dan bahan pewarna. 📌 Ramuan menghasilkanya dari bahan natural. (Air teh & Limau) 📌 Setiap individu akan dapat hasil warna yang berbeza mengikut suhu badan, cara pemakaian (balut atau tidak) dan tempoh pemakaian. 📌 Sah dibawa solat 📌 Expired date 6 bulan selepas buka . Harga: RM10/ botol (50g) RM15/botol (100g) Postage: RM8sm / RM12ss . Stokis KL/Selangor Fatin @bymisstien . Stokis Johor Siti @seriinaidaunjohor . Agent Banting @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ WhatsApp +601136720769 (NO CALL) #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

📌 Gambar ini tidak di edit warna ya. Inai kami akan kekal warna yg cantik bila anda ikut cara² pemaikaian inai daun kon silver kami yang betul. Pemaikaian tidak ikut arahan tak dapat lah warna yang diingini 😉 . Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada pewarna tambahan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ Boleh click bio kami 😊 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

4 Days 18 Hours Ago

Berinaikan kakak ipar atiqah dan family untuk majlis bersanding.Tq sudi hire sy 😘💕 Arantxa | 31/8/19 | Seksyen 6 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

HennabyNZ 0178091862 ❤️ Booking untuk inai yang cantik halus boleh whatsapp kamek www.wasap.my/60178091862. 🌼Area Samarahan sahaja🌼 #hennabynz #inai #henna #inaipengantin #wedding #hennalover #kotasamarahan #weddingplanner #weddinghenna #inainikah #inaitunang #inaisukasuka #sayajualservis #servisinai #bridalhenna #bride #hennafun #hennaartistmalaysia #hennaart #hennalove

Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada pewarna tambahan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ Boleh click bio kami 😊 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada pewarna tambahan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ Boleh click bio kami 😊 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

8 Days 23 Hours Ago

Waterproof white henna paste by @darlishahenna . Mur2 je guys. Diamond and glitter dust tu FREE je❤️ . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Thank you✨ Henna for majlis Akad nikah Zuriyati || kota damansara 💕 Kalini Hujung jari customers xmau inai . Nak simple je lukis ☺️👌🏻 Sebarang pertanyaan & harga pakej boleh Whatsapp nombor ni taw! NO CALL 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ .wasap.my/60176954346/bookinginaipengantin *corak request by customer* #misstien #misshenna #bymisstien #hennabymisstien #hennaforfun #hennawedding #favouritedesign #hennanatural #hennaartis #malaywedding #inaipengantin #inaitunang #malamberinai #inailukis #inaimerah #inaidaun #seriinaidaun #ejensid #stokissid #servisinai #hennakotadamansara #kotadamansara #kelanajaya #shahalam #saujanautama #klang #sungaibuloh #payajaras #kgmelayusubang #tropicana

HENNA | MUA
(@biellwani)

8 Days 24 Hours Ago

Berinaikan kakak ipar atiqah dan family untuk majlis bersanding.Tq sudi hire sy 😘 white henna waterproof by @darlishahenna 💕 Arantxa | 31/8/19 | Seksyen 6 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

9 Days 4 Hours Ago

Hi guys! A little bit of reminder for my new customers out there yg nk tanya qotation servis makeup/henna/photography boleh fill up these question untuk memudahkan kerja2 mengreply chat2 anda sekalian. . DATE is for tarikh servis ye, BUKAN TARIKH MAJLIS . LOCATION juga adalah lokasi servis, BUKAN LOKASI MAJLIS. Cntoh berinai di rumah, majlis di dewan so just sent alamat rumah jgn sent alamat dewan pulak ye syg2. . Muah ciked 💋 . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #makeupbybiellwani #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

9 Days 18 Hours Ago

Berinaikan kakak ipar atiqah dan family untuk majlis bersanding.Tq sudi hire sy 😘 white henna waterproof by @darlishahenna 💕 Arantxa | 31/8/19 | Seksyen 6 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Tahniah Ija | Kuang | 6.9.2019 . Bridal Henna Open for Booking 2019 sehingga hujung tahun . Anda dah ada tarikh untuk tunang/nikah/sanding dan bertandang. Tapi masih belum ada henna artist nak inaikan anda? . Masih belum terlambat, kami ada sediakan srevis bridal henna ini . Anda tidak perlu keluar rumah 🏡 Kami akan datang ke tempat anda. Segala pertanyaan, boleh terus WhatsApp 011-36720769 #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

10 Days 2 Hours Ago

Berinaikan sis mira dan family untuk kenduri kesyukuran dan cukur jambul. Tq sudi hire sy 😘 . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada pewarna tambahan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ Boleh click bio kami 😊 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

Servis penghantaran sudah bermula hari ini . Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ Boleh click bio kami 😊 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

11 Days 2 Hours Ago

Berinaikan Nana untuk majlis bertunang. Tq sudi hire sy 😘 Farhana | 31/8/19 | Jalan kebun . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . Seri Inai Daun HQ Boleh click bio kami 😊 . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

HENNA | MUA
(@biellwani)

11 Days 20 Hours Ago

Berinaikan Katie dan family untuk majlis nikah + sanding. Tq sudi hire sy 😘 Katie | 30/8/19 | Bukit Naga . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

HENNA | MUA
(@biellwani)

11 Days 20 Hours Ago

Hi assalamualaikum bride to be 👋🏻 According to this head title post, sis nk bgtau terang lagi clear, mana-mana customer DILARANG SAMA SEKALI MENUKAR PAKEJ. Contoh : deal pakej berinai set D (tangan shj), last minit masa tengah berinai nak tambah corak kaki, tambah corak tapak tangan. Sebab ape? Sbb bila ualls tukar last minit, akan jdkan sis payah nak buat penambahan harga. And after this, kalau ualls tukar pakej last minit..sis akan tetap kira mengikut harga dalam pakej yg ualls nak tu. Sis kerja ikut masa, ikut pakej dan harga tu baru lah berpatutan. Kalau ualls nak tambah itu ini and coraknya mudah, yaa bisa aja diatur dan sis pon akan tolak ansur harga. Tp kalau corak beserabut juling mata sis nak buat, harap maklum..harga sama. Sekian. Terima kasih. ✌🏻😘 . Follow and like Fb page : biellwani Instagram : @biellwani . Any enquiry, feel free to contact me via whatsapp on 018-2187331 (wani). Booking your date now before its too late! . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #makeupbybiellwani #biellwani

Inai ni hanya pakai 4 jam, result macam pakai semalaman . Cuaca agak panas malam tadi. Warna cepat pekat plak. Warna bergantung juga suhu badan. Disebabkan panas warna inai lebih semalam. Tapi diingatkan warna inai juga bergantung warna kulit, tempoh pemakaian dan suhu badan . Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

Inai ni hanya pakai 4 jam, result macam pakai semalaman . Cuaca agak panas malam tadi. Warna cepat pekat plak. Warna bergantung juga suhu badan. Disebabkan panas warna inai lebih semalam. Tapi diingatkan warna inai juga bergantung warna kulit, tempoh pemakaian dan suhu badan . Inai Daun Jari/Kuku (kon silver) 💅 . ✅ Warna semulajadi ✅ Selamat untuk semua ✅ Tiada bahan kimia merbahaya ✅ Tiada pengelupasan . Rawatan: 🌸 Inai daun asli boleh merawat masalah kuku (cagu/cengkam), rambut uban, kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala. 🌸 Tumit kaki merekah. 🌸 Boleh pakai pada jari/kuku/rambut/janggut. 🌸 Pemakaian kerap inai daun asli anda akan nampak kuku sihat. 🌸 Menyejukan kepala terutama bagi mereka yang kerap sakit kepala. 🌸 Sah SOLAT & Mandi Hadas 🌸 Sah Whuduk 🌸 Ramuan: Inai, Air teh & Air limau Harga asal: RM12.90/kon (40g) Cas penghantaran RM8sm / RM12ss . RM50 (4 kon) Penghantaran Percuma untuk semenanjung Sabah/Sarawak RM12 Untuk fast respond boleh direct pada stokis atau agent kami . @bymisstien @seriinaidaunjohor @alynshazlyn . #seriinaidaun #inaidaun #inaisid #inairambut #inaipengantin #inaimerah #inaiukir #weddinghenna #weddingsid #hennaartist #hennartistsid #hennapaste #hennadesigns #hennawedding #hennaart #sayajual #visitmyig #henna #hennacones #inai #inaiasli #inainatural #berinai #kahwin #pengantin #bazaarpaknil #servisinai #malaywedding #kuang #inaicelup

Berinaikan Katie dan family untuk majlis nikah + sanding. Tq sudi hire sy 😘 Katie | 30/8/19 | Bukit Naga . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani

Thank you✨ Henna for majlis bertandang Syuhada || kota damansara 💕 Kalini Hujung jari tangan customer pilih inai instant shj☺️👌🏻 Sebarang pertanyaan & harga pakej boleh Whatsapp nombor ni taw! NO CALL 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ .wasap.my/60176954346/bookinginaipengantin *corak request by customer* #misstien #misshenna #bymisstien #hennabymisstien #hennaforfun #hennawedding #favouritedesign #hennanatural #hennaartis #malaywedding #inaipengantin #inaitunang #malamberinai #inailukis #inaimerah #inaidaun #seriinaidaun #ejensid #stokissid #servisinai #hennakotadamansara #kotadamansara #kelanajaya #shahalam #saujanautama #klang #sungaibuloh #payajaras #kgmelayusubang #tropicana

HENNA | MUA
(@biellwani)

13 Days 18 Hours Ago

Berinaikan Asyiki untuk majlis kenduri. Tq sudi hire sy 😘 Asyikin ismail | 30/8/19 | johan setia . Come and book your date now before its too late. Mind to share example of design to get discount 🔥 . Follow instagram @biellwani Fb page : biellwani Dm or whatsapp any enquiries 0182187331 (wani) . #henna #servishenna #servishennamurah #inai #servisinai #servisinaimurah #inaiklang #inaishahalam #inaiselangor #hennaklang #hennashahalam #hennaselangor #makeupmurah #makeup #servismakeup #servismakeupmurah #muaselangor #muaklang #muashahalam #pakejbertunang #malamberinai #dulanghantaran #feedbackbybiellwani #inairaya #biellwani