#sendayutinggioriginal

Photos and Videos about #sendayutinggioriginal

Pernah try tak makan overnight oat? Kalau nak tahu, overnight oat ni sangat sesuai untuk mereka yang sedang dalam proses nak turunkan berat badan. Rasanya sangat sedap & yang paling best SIHAT! . Jom follow resepi overnight oat ni dengan gunakan Slimmax Drink. Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) walk-in je dekat Mater stokis JRM Terengganu 🚶‍♀🚶‍♂ atau boleh dapatkan dengan pengedar yang berdekatan anda. https://www.instagram.com/jrmtganu.network/?hl=en Takpun, direct whatsapp kat sini 👇 📱 https://JamuRatuMalayaTerengganu.wasap.my/ #sendayutinggikualaberang #fazzsendayutinggi #sendayutinggiofficial #sendayutinggioriginal

. ➡ SENDAYU TINGGI X-NE SHAPING GEL ➡ RM ❤️ AHLI/DROPSHIP WHATSAPP 📱 +601139380204 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . SHAPING GEL . ★ Krim pelangsingan yang sejuk ★ membantu mengurangkan kesan selulit ★ mengempiskan perut ★ membentuk badan lebih padat & pejal ★ membentuk muka menjadi runcing dan tirus ★ menghilangkan lemak bawah dagu ★ menggalakkan proses lipolisis yang mana merupakan kaedah paling berkesan untuk mengurangkan tisu lemak, menegangkan kulit dan mengurangkan tanda regangan ★ Tempoh keberkesanan : 2-3 minggu. Kesan lebih pantas bagi yang mengalami gemuk air . #sendayutinggi #makeupprimer #skinprep #sendayutinggi #dollccwhitening #sendayutinggi #liquidconcealer #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #sendayutinggisijangkang #slimmax #hifibre #diet #zeoarysoap #zeoarysendayutinggi #jerawatbadan

. ➡ ST PRIMER ➡ RM36 ➡ AHLI RM32.40 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸ia menyamaratakan kulit . 🌸 sebagai asas utk menjadikan mekap lebih cantik dan menyerlah 🌸 menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit seperti parut, liang pori besar, pigmentation 🌸 melembapkan kulit dan kekal segar 🌸 mekap blends dgn cepat. . 🌸 Primer by Sendayu Tinggi didatangkam dlm dua jenis 👇 . Argan Oil Primer ➡ utk yg berkulit kering, normal . Tea Tree Primer ➡ utk yg bermasalah kulit spt minyak, jerawat, pori besar, kusam . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #bbdollcushion #sendayutinggiprimer #stprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #makeupbase #makeupessentials #kulitlembap #kulitsegar

. ➡ SENDAYU TINGGI FULL CONCEALER ➡ RM 36.05 👉 MEMBER RM 32.45 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . Swatches on hand utk Full Cover Concealer . Kod 01 Light Beige 🌸 utk tutup lingkaran gelap bawah mata, senagai highlight pada tulang hidung, dagu serta dahi . Kod 02 Beige 🌸 menyamarkan noda, sebagai highlight utk kulit sederhana cerah. Sapuan pada bawah mata juga menutup dari circle . Kod 03 Natural 🌸 menutup cela bagi kulit sederhana cerah. Bagi kulit sawo matang blh dijadikan sebagai highlight pada wajah termasuk menutup dark circle . #sendayutinggi #liquidconcealer #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #mekapflawless #eyebag #parutjerawat

. ➡ SENDAYU TINGGI SLIMMAX ➡ RM 29.50 👉 MEMBER RM28.05 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . SENDAYU TINGGI SLIMMAX . 🍂 Minuman berkhasiat untuk kesihatan 🍂 Ia menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan dan menyingkir toksin 🍂Bagus diamalkan semasa berpantang 🍂Digalakkan pengambilannya bagi menggantikan makan lewat malam kerana ia rendah kalori . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #sendayutinggisijangkang #slimmax #hifibre #diet #kolestrol #ibuberpantang #rendahkalori #makanansihat

. ➡ SENDAYU TINGGI SCAR TONER ➡ RM33 👉 AHLI 31.35 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸SCAR TONER SENDAYU TINGGI🌸 . 💟Mengandungi astrigent untuk membantu mengawal minyak pada kulit. 💟Mengatasi masalah parut dalam dan tebal dari jerawat dan sel mati. 💟Memberikan tona wajah yang lebih sekata. 💟Mengurangkan masalah pori besar dan memberikan lembapan pada kulit . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #scartoner #kulitberminyak #masalahparut #masalahparutjerawat #kulilembap #parut

. ➡ SENDAYU TINGGI ZEOARY SOAP ➡ RM15 👉 MEMBER RM13.50 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . ZEOARY SOAP SENDAYU TINGGI . 🌻Formulasi baharu sabun lulur badan dengan kombinasi dari kulit cengkerang Walnut, Minyak Bunga Matahari 🌻Diperkaya dengan Salicylic Acid dan agen pelembap untuk membantu mengatasi masalah jerawat pada badan serta memberi kelembapan dan memperbaiki kulit kering. 🌻Kulit Cengkerang Walnut membantu menyingkirkan sel kulit mati, menanggalkan daki dan menghilangkan kesan kehitaman pada badan. 🌻Oryza Sativa (Rice) Bran diperkaya dengan Vitamin E dan memelihara lembapan kulit 🌻Penggunaan secara konsisten akan melembut, menghalus dan mencerahkan kulit badan supaya kekal gebu. Sesuai digunakan untuk kering, sensitif, tona tidak sekata dan berjerawat pada badan . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #sendayutinggisijangkang #slimmax #hifibre #diet #zeoarysoap #zeoarysendayutinggi #jerawatbadan

. ➡ ST SATIN FOUNDATION ➡ RM40 ❤️ AHLI/DROPSHIP WHATSAPP 📱 +601139380204 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . FUNGSI SATIN LIQUID FD . 🏵️Bedak asas cecair dengan kemasan satin yang tidak terlalu berkilat atau tidak terlalu “matte”untuk sentuhan solekan sempurna siang & malam. . 🏵️Berlitupan medium sehingga penuh dengan sapuan tipis mahupun tebal samada menggunakan berus atau span. . 🏵️Diformulasi untuk bertahan sehingga 12 jam tanpa luntur jika dipadankan dengan bedak padat / tabur. . 🏵️Membantu mengurangkan penampilan liang pori besar dan garis-garis halus pada wajah. . 🏵️Sapuannya mampu menutup ketidaksempurnaan wajah dan menyekatakan tona secara semulajadi tanpa meninggalkan kesan berbelak. . 🏵️Mengandungi SPF 50PA+++ untuk melindungi kulit daripada radiasi UVA & UVB boleh merosakkan struktur lapisan kulit dan menyebabkan pembentukan pigmentasi & penuaan kulit untuk jangka masa panjang. . 🏵️Sesuai untuk semua jenis kulit. . No Pendaftaran . NOT190103564K (01 IVORY) NOT190103565K (02 SEASHELL) NOT190103566K (03 DEWY) NOT190103567K (04 NUTMEG) . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggibanting #dealersendayutinggibanting #sendayutinggioriginal #semdayutinggimurah #sendayutinggipearlcream #sendayutinggibbcushion

3 Jenis pelembab wajah Sendayu Tinggi. . Jangan abaikan pelembap kalau tak nak kulit cepat nampak tua! Jom tengok jenis2 pelembap yang ST ada kat sini. . BRS ANTI-AGING MOISTURISER : Kandungan Glutathione yang terdapat di dalam moisturiser ini berkesan membantu melambatkan proses penuaan, mengurangkan risiko kerosakan kulit, menjadikan kulit lebih cantik, sihat & lembut disamping membantu menghilangkan pigmentasi dgn mengurangkan aktiviti melanin utk kompleksi wajah lebih cerah sekata. . ROSE STEM CELL MOISTURISER EMULSION : Mempunyai kuasa pelembap kulit yang sangat tinggi dan ianya sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit kering dan terlalu kering. Bahan utamanya adalah Damask Rose, Peptide & Sodium Hyaluronate yang akan membantu mengurangkan kedutan dan melembapkan kulit secara maksima. Jadi, bila kulit kekal lembap, kedutan dan garis halus sukar muncul dan kulit akan kelihatan kekal remaja dan awet muda. . 72HR MOISTX ULTRA HYDRATING GEL : Satu2nya pelembap khas untuk kulit berminyak, kombinasi dan jerawat. Ia mempunyai tekstur seakan gel dan sangat ringan serta lembut pada kulit. Ia diformulasi dengan hidrasi Sugar Complex untuk kelembapan kulit sehingga 72 jam dan tambahan spektrum penuh 3D Sodium Hyaluronate untuk mengekalkan kelembapan & keanjalan kulit menghalang kedutan dari muncul. . Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 (ahli RM40.50) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) . Beli dengan kami pada harga ahli. . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan. . #sendayutinggi #antiagingmoisturiser #72hrsmoisturiser #rosestemcell

🌿Doll lip snow🌿💄💄💄 Jadikan Doll Lip Snow ni sebagai ‘emergency’ lip tint ala korean tu dengan apply pada bahagian dalam bibir sahaja, dan dab dengan hujung jari. nak nampak glossy, sapu lip balm terlebih dahulu sebagai base. . Warna-warna yang ada dalam koleksi Doll Lip Snow Lip Cushion ni ‘bright’ & ceria yang akan buat penampilan korang nampak lebih menarik dan comel gitu. . Plus, dia ada span cushion sebagai applicator untuk mudahkan sapuan pada bibir untuk efek ombre. Just tekan beberapa kali dihujung batang gincu tu sampai korang nampak cecair gincu tu keluar dari span, pastu dab2 dekat seluruh bibir. Bagi yang nak efek gradient pada bibir, boleh gabungkan mana-mana kod warna yang ada dalam koleksi Doll Lip Snow Lip Cushion ni. #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggibukitindah #sendayutinggiskudai #sendayutinggipasirgudang #dealersahsendayutinggi #sendayutinggijb #sendayutingginusajaya #sendayutinggioriginal #@ejafauzy #anggunadarra0125991641

. Amalkan pengambilan Cocoa Collagen ni setiap hari untuk bantu kekalkan dan tingkatkan kadar kolagen dalam tubuh kita. Kolagen ni sangat penting untuk pastikan kulit kita kekal anjal, tidak cepat berkedut, kulit kekal berseri dan sihat. Rasa cocoa collagen ni juga sedap tau. Sangat sesuai diamalkan seawal usia 20-an lagi. . Utk korang yang nak dapatkan kulit wajah anjal dan awet muda tu, boleh pair kan dengan pemakaian sunscreen. Yang paling penting ialah dengan pakai sunscreen setiap hari. Sebab sinar UV ialah punca utama kepada premature aging tau. Jadi, jangan malas pakai sunscreen setiap hari walaupun berkerja dalam office. . #sendayutinggi #cocoacollagen #sendayutinggioriginal #originalsendayutinggi

. ➡ ST Superglow Gorgeous Skin Highlight ➡ RM40 ➡ AHLI RM36 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸Fungsi 👇 . 🌸 Pengilat wajah serbuk berkrim yang menyerap dan memantulkan cahaya untuk kesan berkilau semula jadi. . 🌸 Proses yang unik menggabungkan pigmen dengan pengikat cecair proprietari menjadikan penyebaran warnanya seimbang dan tiada tandingan. . 🌸 Seperti batu permata padat yang dihancurkan , pengilat wajah pelbagai tona dengan pigmen mutiara ultra -halus ini mampu meresap sempurna dan menyeimbangkannnya dengan kulit. . 🌸 Untuk lebih kesan berkilau sapukan pada lurah bibir, dagu & garis tulang hidung. . 🌸 Hadir dengan 3 warna pilihan 👇 . 01 Tan Pearl : semua jenis kulit. 02 Dull Rose : kulit cerah kemerahan & sawo matang 03 Sweet Almond : kulit sederhana cerah & sawo matang . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #sebdayutinggi #bbdollcushion #sendayutinggiprimer #superglowgorgeousskinhighlighter #highlights #pengilatwajahsendayutinggi #highlightssendayutinggi #tanpearl #dullrose #sweetalmond

. ➡️ ST DOLL SKIN FOUNDATION ➡️ RM40 ➡️ AHLI RM36.10 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . Doll Skin Foundation Sendayu Tinggi . 🌸Bedak asas jenis krim yang mampu menyembunyikan cela, parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit 🌸 Bertindak 3 dalam 1 sebagai penyamar noda, pelindung matahari dengan spf15 serta sebagai bedak asas 🌸 Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu 🌸 Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian 🌸 Bagi yang suka natural boleh pakai begitu sahaja tanpa bedak 🌸 Tidak mengandungi paraben 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #sebdayutinggi #bbdollcushion #dollskinfoundation #dollskinfoundationsendayutinggi ##spf15 #bedakasas #kulitcerahgebu #sesuaiuntuksemua

. ➡️ ST WHITENING & MOISTURE CLEANSER ➡️ RM33 ➡️ AHLI RM29.70 ➡️ ST ANTI-AGING MOISTURIZER ➡️ RM45 ➡️ RM40.50 ➡️ ST SUPER HYALURONIC ACID SERUM ➡️ RM45 ➡️ RM40.50 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸 Semakin kita meningkat usia, perasan tak yang kulit kita dah semakin jarang berjerawat dan kulit dah tak jadi terlalu berminyak? Ini kerana, semakin kita berusia, kulit kita akan kurang mengeluarkan minyak. Haa, jangan cepat sangat seronok bila kulit dah kurang berminyak atau berjerawat. Ini adalah salah satu tanda kulit semakin menua! . 🌸 Bila semakin berusia, kulit kita akan jadi lebih kering dan masalah kedutan, jeragat dan kulit tak anjal akan bermula. Oleh sebab itulah pentingnya kita gunakan produk yang bersesuaian dengan kulit. Ini kerana, produk yang kita guna waktu remaja dah tak berkesan lagi untuk bantu atasi masalah penuaan kulit. . 🌸 Set Brightening Series ni boleh digunakan untuk mereka yang mengalami masalah penuaan kulit wajah dimana garis halus mula kelihatan, tona kulit tak sekata, jeragat mula muncul serta kulit menjadi kering. Lakukan rutin penjagaan dengan menggunakan Whitening & Moisturise Cleanser sebagai pencuci wajah, Super Hyaluranic Acid Serum untuk mengekalkan kelembapan wajah dan Anti-Aging Moisturiser untuk mengekalkan keanjalan dan keremajaan wajah. . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #bbdollcushion #whiteningcleanser #moisturizercleanser #whitening #moisturizing #cleanser #sendayutinggicleanser #pembersihmukasendayutinggi #cleansersendayutinggi #membersihkan #mencerahkan #melembap #menganjalkan

. ➡️ ST GOLDEN SOAP ➡️ RM15 ➡️ AHLI RM13.10 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸 Fungsi : . 🌸 Sabun herba dari Ganorderma dan madu untuk merawat masalah kulit muka. 🌸 Ia mengecutkan jerawat dan minyak berlebihan pada kulit . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #bbdollcushion #sabunherbal #mengecutkanjerawat #oilyskin #glowingskin #goldensoap #goldensoapbysendayutinggi #

. ➡️ ST WHITENING & MOISTURE CLEANSER ➡️ RM33 ➡️ AHLI RM29.70 ➡️ ST ANTI-AGING MOISTURIZER ➡️ RM45 ➡️ RM40.50 ➡️ ST SUPER HYALURONIC ACID SERUM ➡️ RM45 ➡️ RM40.50 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸 Semakin kita meningkat usia, perasan tak yang kulit kita dah semakin jarang berjerawat dan kulit dah tak jadi terlalu berminyak? Ini kerana, semakin kita berusia, kulit kita akan kurang mengeluarkan minyak. Haa, jangan cepat sangat seronok bila kulit dah kurang berminyak atau berjerawat. Ini adalah salah satu tanda kulit semakin menua! . 🌸 Bila semakin berusia, kulit kita akan jadi lebih kering dan masalah kedutan, jeragat dan kulit tak anjal akan bermula. Oleh sebab itulah pentingnya kita gunakan produk yang bersesuaian dengan kulit. Ini kerana, produk yang kita guna waktu remaja dah tak berkesan lagi untuk bantu atasi masalah penuaan kulit. . 🌸 Set Brightening Series ni boleh digunakan untuk mereka yang mengalami masalah penuaan kulit wajah dimana garis halus mula kelihatan, tona kulit tak sekata, jeragat mula muncul serta kulit menjadi kering. Lakukan rutin penjagaan dengan menggunakan Whitening & Moisturise Cleanser sebagai pencuci wajah, Super Hyaluranic Acid Serum untuk mengekalkan kelembapan wajah dan Anti-Aging Moisturiser untuk mengekalkan keanjalan dan keremajaan wajah. . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #antiageing #moisturizer #jeragat #jerawathilang #brighteningeffect #brighteningseries #melembapkankulit #tonakulitsekata #memudarkanparut #antiageingmoisturiser #antiageingmoisturisersendayutinggi

. ➡ SENDAYU TINGGI SOOTHING GEL ➡ RM37 👉 MEMBER RM33.30 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . SENDAYU TINGGI SOOTHING GEL . ❤️Meredakan alahan kulit sensitif akibat penyalahgunaan produk penggelupasan / kimia ❤️Gel yang diolah dari ekstrak Aloe Vera, Timun, Canadian willowherb dan pelbagai jenis amino asid untuk kelegaan yang maksimum ❤️Formulasi serum ini mengandungi pelbagai jenis amino asid yang membantu membaiki semula sel kulit mati dan memulihkan kerosakan kulit ❤️Aloe Vera & Timun membantu menyejukkan kulit wajah selepas terdedah pada sinaran matahari ❤️Ia diformula khas untuk mengekalkan kelembapan disamping menenang dan menyejukkan kulit ❤️Meredakan kesan sensitif, menggelupas dan kering dengan serta merta ❤️Melembapkan kulit . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #sendayutinggisijangkang #slimmax #hifibre #diet #zeoarysoap #zeoarysendayutinggi #jerawatbadan

. ➡️ SENDAYU TINGGI PEARL CREAM ➡️ RM 36 👉 AHLI RM30.60 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . ✅ FUNGSI WHITENING PEARL CREAM SPF15 : . 🌸 Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan 🌸 Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten 🌸 Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV 🌸 Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌸 Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas 🌸 Bebas paraben No Pendaftaran : NOT161202178K . CARA PENGGUNAAN . 🌹 Sapukan sekata pada seluruh wajah sebelum bersolek. 🌹Boleh digunakan siang dan malam . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #sendayutinggipearlcream #whiteningpearlcream #spf15 #memudarkanbekasjerawat #memudarkanjeragat #kulitcerahberseri #bebasparaben #mencerahkankulit #memutihkankulit

BENGKUNG YANG SELESA SANGAT. . Mencari bengkung terbaik masa berpantang ? Amme Corset pilihan terbaik. . Tahan lama, mudah di pakai dan tak panas. . Admin cadangkan untuk standby 2 helai supaya memudahkan proses berpantang apabila sehelai lagi dicuci. . Bolehkah orang yang bukan berpantang pakai? Ya, boleh. Ia bagus untuk mengempiskan perut & mengawal pengambilan makanan secara berlebihan. . Diperbuat dari kain kasa belacu yang tebal lembut dan selesa digunakan, Amme Corset ni hadir dengan ukuran ‘free-size’dan mempunyai 2 tali bagi memudahkan proses berbengkung terutamanya semasa berpantang. . Ukuran Amme Corset yang panjang ni mampu menutupi keseluruhan kawasan perut yang bermula dari bawah perut sehinggalah ke paha. Walaupun panjang, Amme Corset ni mudah digunakan sendirian tanpa perlukan bantuan pun. . RM40 (harga ahli RM34). . Beli dengan kami dengan harga ahli. . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan.

LEPAS NI DAH TAK GATAL-GATAL HIDUNG LAGI. 🙂 . Ini adalah set rawatan resdung. . Dah beli tapi tak tahu cara makan? Untuk yang ada masalah resdung boleh follow step ni. . Siang : Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. . Malam : Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. . Lucimax mengandungi Ganoderma Lucidum, raja segala penawar untuk membantu membaikpulih semula sistem dalaman badan secara sistematik. Ia juga mengatasi dan mencegah masalah sembelit, menurunkan kolesterol, meransang imuniti, membuang toksin, tekanan darah tinggi & rendah serta sukar tidur malam. . Nosygone dirumus khas untuk merawat masalah resdung ni. Ia bantu mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam, merawat jerawat bernanah yang serius dan juga membaik pulih tisu-tisu kulit yang rosak akibat jerawat resdung. Lucimax RM 35.00 (ahli RM 31.50) Nosygone RM 35.00 (ahli RM 31.50) . Beli dengan kami dengan harga ahli tanpa perlu daftar ahli. . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan. .

APA ITU DOUBLE CLEANSING? . Double cleansing adalah teknik cucian wajah dengan menggunakan dua jenis cleanser 1. Oil-based cleanser 2. Water-based cleanser. (cleanser harian yang digunakan setiap hari) . KENAPA PENTINGNYA DOUBLE CLEANSING NI? Double cleansing ni penting untuk pastikan segala kotoran pada wajah dapat disingkirkan dengan sempurna lebih-lebih lagi kotoran yang menyumbat pori kita. Ini kerana water based cleanser biasanya akan membersihkan kotoran seperti debu-debu dan peluh sahaja. Minyak dan makeup tak dapat dibersihkan dengan sempurna kalau hanya gunakan water based cleanser. Pengunaan Oil-Based Cleanser ni akan bersihkan oil based impurities, Water-based Cleanser akan bersihkan water based impurities. . BILA PERLU LAKUKAN DOUBLE CLEANSING NI? Double Cleansing biasanya dilakukan pada rutin penjagaan sebelah malam. Rutin pagi tidak memerlukan cucian Double Cleansing. . Cleansing Oil RM50.00 (ahli RM45.00) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli dengan kami dengan harga ahli tanpa perlu daftar ahli. . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian. 🙂 . #sendayutinggi #cleansingoilst #facecleansingmakeupremovinggel

Sukar membuang? Haa..post ni untuk korang.. . Kalau nak tahu, apa yang korang makan tu kalau tak dibuang itulah penyebab toksin terkumpul dalam badan pastu menyebabkan terjadinya gas2 dalam usus. Gas tu yang kalau terlepas memang boleh pengsan orang sebelah. . Selain tu, kalau korang ada masalah kulit berjerawat nanah, kerap lesu & letih, mudah migrain dan pening kepala…haa itu pun tanda2 badan banyak toksin. . So memang kena ambil Dtox. Produk ni sudah hampir 10 tahun di pasaran. Ramai yang dah cuba memang berpuas hati sebab dapat turunkan berat badan dan mudah ‘membuang’. Apa kelebihan produk ni? Jom tengok! . ✓ Oats : tinggi kandungan fibre dan membantu mengurangkan kolesterol ✓ Aloe vera : membersihkan kolon dan usus dengan berkesan ✓ Alfalfa : membantu menyihatkan sistem penghadaman dan pundi kencing ✓ Licorice root : berkesan menurunkan lemak dalam badan . Dtox Natural RM76.00 (ahli RM68.40) . Beli dengan kami dengam harga ahli. 🙂 Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian. . #sendayutinggi #dtox

Penat diet tapi hasil sama je? Mungkin korang kena kenalpasti dulu apa masalah tubuh sebelum pilih jenis diet & senaman yang betul. Tapi sebelum nak dapatkan tubuh yang langsing, korang kena pastikan yang segala lemak tepu pada badan tu dibuang dulu. . Pengambilan Garlic Plus ni sangat berkesan untuk bantu proses pelangsingan badan dimana ia membantu membakar lemak dan membuang angin berlebihan dalam badan. Ia juga berkesan mengatasi masalah sembelit dan melawaskan pembuangan. Kesannya badan akan terasa lebih ringan dan kurang buncit. . Dtox ni sangat terkenal dengan kebaikannya untuk bantu proses penghadaman dan melawaskan pembuangan. Sangat penting untuk kita pastikan agar kita boleh buang air besar setiap hari. Jika kita kurang membuang, ia akan sebabkan badan kita mengumpul toksin dan perut juga jadi buncit. Ia juga akan menyukarkan proses penurunan berat badan. . Easyfull ni bantu kawal pengambilan kudapan dan kurangkan rasa lapar. Ia dirumus dengan pelbagai bahan organik seperti chia seed, beras perang, black bean, pea protein, soya dan juga bitter orange yang tinggi serat untuk mengawal rasa lapar dan memberikan rasa kenyang yang lama. Easyfull ni berperisa coklat dan boleh diambil bila-bila masa untuk kawal craving & bila lapar. . Garlic Plus RM34.00 (ahli RM30.60) Dtox RM76.00 (ahli RM68.40) Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40) . Beli dengan kami dan dapatkan harga ahli tanpa daftar ahli. . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian. . #sendayutinggi #dtox #easyfull #garlicplus

Pernah tak bila sikat rambut, banyak rambut gugur dan bersimpul-simpul kat sikat tu? . Tahu tak yang keguguran rambut ni berkait rapat dengan perubahan kadar kolagen dan hormon dalam badan kita. . Semakin kita berusia, kadar kolagen dan hormon dalam badan turut semakin berkurang dan ini turut memberi pelbagai kesan kepada tubuh kita. . Pengambilan Cocoa Collagen ni akan bantu untuk menambah kadar kolagen dalam tubuh yang semakin berkurang setiap hari. Kolagen adalah protein yang terjadi secara semulajadi dalam tubuh manusia yang untuk kesihatan kulit, rambut dan kuku. Kolagen tambahan boleh memberi kesan terutamanya dalam pertumbuhan dan penjagaan rambut yang sihat. . Keguguran rambut ni terjadi apabila hormon androgen yang wujud dalam tubuh lelaki & perempuan bertukar menjadi hormon dihydrotestosterone (DHT). Proses penukaran itu membahayakan folikel rambut dan menjejaskan kitaran pertumbuhan serta keguguran rambut yang normal. Pengambilan Sedu Arrow akan bantu untuk menyeimbangkan hormon dalam tubuh kita dan ini bantu untuk mengatasi masalah rambut gugur dan menipis. . Cocoa Collagen ni boleh diambil setiap hari tak kira pada waktu pagi atau malam. Sedu Arrow pula diambil 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan berat. . Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Cocoa Collagen Pack RM67.50 (ahli RM60.75) Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan. . #cocoacollagen#seduarrow

Doll Lip Tint. . Doll Lip Tint ni hadir dalam tekstur seakan cecair berbentuk gel dan kekal lama sepanjang hari. . Tidak mengeringkan bibir, Doll Lip Tint ni sangat selesa pada bibir dan akan bantu untuk buat bibir kita kelihatan ‘basah’ dan naturally glossy gitu. . Diformulasi dengan kandungan Glycerin yang akan bantu beri lembapan pada bibir dan elak bibir jadi mengelupas. . Paraben free, sangat selamat digunakan setiap hari. . Ada 4 warna mewah terang yang bantu mencipta ilusi bibir kemerah-merahan yang semulajadi. Swipe left untuk tengok setiap kod warna Doll Lip Tint ni. Admin pakai kod Darling. . Doll Lip Tint RM34.00 (harga ahli RM30.60) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan.

Tahan sehingga 12 jam, Satin Finish Liquid Foundation ni full coverage tau. . Solekan dewy & glowing tanpa perlu top up highlighter lebih. . Sebabnya bila sapu dekat kulit, dia bagi efek skin nampak lebih glowy dan silky. So mekap akan nampak lebih smooth dan flawless. . Siapa yang sesuai pakai ni? Semua skin boleh pakai, tapi ia ‘works wonderful’ untuk normal dan dry skin. . Total ada 4 kod semua. Jom tengok kod mana sesuai dengan kulit korang. . KOD 01 (Ivory) : Kulit cerah kekuningan. KOD 02 (Seashell) : Kulit cerah merah jambu KOD 03 (Dewy) : Kulit sederhana cerah KOD 04 (Nutmeg) : Kulit sawo matang . p/s : Kalau korang nak nampak lebih matte boleh baur dengan Doll Matte Translucent Powder. Tapi kalau nak nampak dewy & natural, just biar mcm tu saja. Bergantung pada taste masing2. . Satin Finish Liquid Foundation RM45.00 ( Ahli RM40.50) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio untuk pembelian atau pertanyaan. . #sendayutinggi #satinfoundation

Foundation ni pun admin pakai juga ❤️. #sypakaisyjual 😁. . Ada efek glowing pada kulit. Memang best. Nanti kalau rajin, admin share video okay. . COVER UP FOUNDATION. . .Bedak asas cecair yang bertekstur “ “demi – matte “ iaitu tidak terlalu berkilat, tidak terlalu “matte”. . Kemasannya terasa ringan dan lembut pada wajah. . Litupan medium hingga penuh. Sapu tipis dengan jari untuk kemasan natural dan berus atau “beauty blender” untuk kemasan tebal. . Menutup cela, parut jerawat & jeragat dengan natural tanpa meninggalkan kesan “ cakey”. . Solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa luntur jika dipadankan dengan bedak padat / tabur. . Membantu mengurangkan penampilan liang pori besar. . Mengurangkan & mengaburkan penampilan garis-garis halus pada wajah. . Mengandungi SPF 25 PA++ memberikan pelindungan dari radiasi UVA & UVB. . Sesuai untuk kulit normal, jerawat berminyak, kombinasi & jeragat. . Cover Up Foundation ni hadir dengan 4 rona yang sesuai untuk tona kulit yang berbeza. . Bagi yang memiliki kulit cerah kekuningan, gunakan kod 01 Natural Fair. . Bagi kulit sederhana kekuningan gunakan kod 02 Dust Beige. . Untuk kulit sederhana cerah kemerahan gunakan kod 03 Golden Light. . Kod 04 Honey Almond pula untuk mereka yang berkulit sederhana cerah kecoklatan sehingga sawo matang. . Cover Up Foundation RM35.00 (ahli RM31.50) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan. ❤️

Admin dah guna facial spray ni. Memang best. 🙂 . Bertindak sebagai pelembap dan penyegar wajah 2 dalam 1. Ia berbentuk cecair dan ia sangat memudahkan. . Bila-bila masa kulit muka terasa kering, kita boleh terus spray facial spray ni pada wajah. . Selain segarkan wajah, facial spray ni juga bertindak sebagai agen anti-aging dan bantu untuk buat makeup tahan lebih lama supaya tak bercapuk. . Bagi yang belum tahu apa perbezaan kedua-kedua facial spray ni, boleh lah baca dan fahamkan info dalam gambar yang admin share ni. . Macam admin, saya guna Collagen Facial Spray sebab kulit admin jenis kering dan sensitif. . Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) . Nak cuba tak? Boleh Whatsapp 0192209185 ataupun klik link di bio kami untuk pembelian atau pertanyaan. .

4 sekawan khas untuk kesihatan terutamanya rahim wanita. . Rangkaian produk herba untuk wanita dalam Sendayu Tinggi. Jom baca fungsi & kebaikannya utk kaum wanita. . D’Folia • Kalau nak tahu selain para isteri, anak dara juga boleh consume D’folia Capsule ni. Ia membantu merawat masalah keputihan serius (berbau & banyak), mengurangkan sembab / gelap bawah mata yang ketara, membantu menstabilkan semula kitaran haid dan menaikkan seri wajah menjadikan kulit seakan kemerah-merahan semulajadi. . Sedu Arrow • Amalkan Sedu Arrow apabila anda dah menginjak usia 30an. Ia bukan saja melambatkan anda dimamah usia tetapi menjadikan kulit lebih halus, badan terbentuk, dan haid lebih teratur. Wanita yang memiliki hormon estrogen seperti usia remaja cenderung kurang kedutan, rambut tebal, kurang pigmentasi dan kulit lembap / anjal. . Syncro Energy • Yang ada masalah payudara kendur & punggung jatuh, especially bagi isteri yang lepas melahirkan bentuk badan akan berubah. Syncro Energy dirumus untuk membantumengembalikan bentuk payudara dan mengangkat semula punggung yang kendur. Selain itu, Syncro Energy juga membantu membekalkan hormon estrogen dalam tubuh wanita. . Menstorm • Walaupun senggugut adalah normal, tetapi jika terlalu serius boleh menyebabkan endometriosis dan sukar hamil. Senggugut yang serius juga, jika tidak diberi rawatan, boleh menyebabkan mandul dan juga kanser. Ambil Menstorm 2 biji 2 kali sehari sebelum makan dan ketika haid untuk membantu melancarkan pengeluaran darah, disamping mengurangkan senggugut, sengal badan dan sakit pinggang. . D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35) Syncro Energy RM40.00 (ahli RM38.00) Menstorm RM30.00 (ahli RM27.00) Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian ataupun pertanyaan.

SYNCRO ENERGY . 7 FUNGSI SYNCRO ENERGY UNTUK WANITA : . 1. Menggalakkan pembesaran payudara & punggung yang kecil 2. Membentuk tubuh badan lebih feminin dan menarik 3. Mengangkat payudara yang kendur dan kecut selepas berhenti menyusu 4. Menambah pengeluaran air susu 5. Meningkatkan keinginan seksual 6. Melicin dan menghaluskan kulit 7. Memberikan tenaga tambahan dan bagus untuk awet muda 8. Menaikkan berat badan bagi yang terlalu kurus sehingga tahap ideal . RM40 (anda bayar harga ahli RM38 sahaja). . Berminat nak cuba? Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami sekarang. . #milkbooster #milkboostermalaysia

Siapa yang tak nak kurus dan sihat, kan? . . 2 produk ini boleh bantu anda untuk kuruskan badan dan tetap sihat. 🙂 . Easyfull ni bantu untuk kita kawal pengambilan kudapan dan bantu kurangkan rasa lapar. Easyfull dirumus dengan pelbagai bahan organik seperti chia seed, beras perang, malt, black bean, pea protein, soya dan juga bitter orange.Easyfull ni berperisa coklat dan boleh diambil bila-bila masa tapi lebih bagus kalau ambil 1 jam sebelum makan tengah hari. . Bagi yang tak sempat nak masak atau sediakan sarapan pagi, boleh ambil Slimmax Drink ni sebagai pengganti sarapan. Slimmax Drink ni mengandungi kandungan bijirin dengan malt, beras perang dan oat. Bahan-bahan dalam Slimmax Drink ni akan bantu badan untuk dapatkan tenaga yang diperlukan pada waktu sarapan. Ia juga bantu perut rasa kenyang dengan lebih lama. . Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40) Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian atau pertanyaan.

Slimmax Drink merupakan minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu proses penjagaan tubuh badan dan salah satu bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang. . Beras perang merupakan sejenis biji-bijian semulajadi yang lengkap. Ia mampu beri tambahan tenaga dan juga beri rasa kenyang dengan lebih lama. Beras perang ini berbeza dengan beras putih kerana beras perang ni merupakan sejenis beras yang kurang diproses dan memiliki nutrisi yang lebih tinggi. . Antara kebaikan beras perang ialah ia bantu untuk mengurangkan kandungan kolestrol dalam badan, mengawal kadar gula dalam badan, membantu proses penghadaman dan juga bantu untuk mengekalkan berat badan yang seimbang. Kandungan serat yang tinggi pula membantu untuk mengekalkan kesihatan kolon dan sistem penghadaman. . Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. . #jomkurussecarasihat

ST Gleam Tablet Natural Glutathione Booster ialah tablet kunyahan khas untuk kecantikan dan kesihatan kulit dengan perisa tembikai susu dan vanila. . ST Gleam Tablet ni boleh diambil oleh semua orang dan cara pengambilannya ialah 1 tablet pada waktu pagi dan 1 tablet pada waktu malam. . Bagi penghidap cyst dan fibroid, boleh ambil ST Gleam Tablet ni kerana ia tak mengandungi kolagen, tetapi hanya ambil 1 tablet sehari sahaja. . Bagi ibu menyusu pula, boleh ambil selepas bayi berusia 4 bulan dan keatas. . Untuk ibu hamil, pengambilan ST Gleam Tablet adalah tidak digalakkan. . ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20) . Wasap 📲 019 2209185 atau klik link di bio kami untuk pembelian atau sebarang pertanyaan.

Ada lebih dari satu facial bar soap. Pening nak pilih yang mana satu? Jom kita tengok satu-satu: . Pearl & Yogurt Soap : • Sabun yang menggunakan serbuk mutiara & yogurt sebagai bahan utama untuk mencerahkan kulit, menanggalkan kotoran & menyekatakan tona wajah untuk kulit lebih lembut, anjal dan berseri. . Whitening Bar Soap : • Mengandungi ekstrak Alpha Arbutin dan Morus Root untuk mencerahkan kulit dengan selamat. Ia juga berkesan untuk memudarkan parut, pigmentasi, jeragat dan tona wajah tidak sekata. . Acne Bar Soap : • Dirumus khas untuk merawat masalah kulit berjerawat. Diperkaya dengan Epilobium Angustifolium, Aloe Vera, & Hydrolize Collagen untuk membersih secara mendalam, membunuh kuman jerawat & menyeimbangkan penghasilan sebum pada wajah. . Golden Herb’s Soap : • Menggunakan ekstrak cendawan Ganoderma Lucidum dan madu serta salycylic acid untuk merawat masalah jerawat, mengurangkan minyak berlebihan pada kulit dan memperbaharui kulit rosak. . Ok, sekarang mesti dah tahu nak yang mana satu kan? 🙂 . Acne Bar Soap RM18.00 (harga ahli RM16.20) Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (harga ahli RM17.10) Whitening Bar Soap RM18.00 (harga ahli RM16.20) Golden Herb’s Soap RM15.00 (harga ahli RM13.50) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami @luvlique.healthandbeauty untuk pembelian atau pertanyaan.

Selalunya peminat tegar Cocoa Collagen ni memang akan beli yang pack terus sebab besar and tahan sebulan. Ada yang lepas dapat gaji tu kadang borong 2-3 pack terus buat stok. . Tapi untuk beginner boleh try yang box dulu. Dalam tu ada 10 sachet je. Untuk trial boleh la beli yang ni untuk tengok serasi ke tak. Atau pun bagi yang asyik travel, bawa yang sachet kan lebih mudah. . Pengambilan kolagen setiap hari juga bantu untuk pastikan tubuh dapat jumlah kolagen yang mencukupi utk cantikkan kulit, kurangkan keguguran rambut, lawakan kuku. . Kenapa disarankan ambil kolagen ni setiap hari? Sebab selepas umur meningkat 25 tahun, kadar kolagen dalam tubuh akan semakin berkurang. . Ambil Cocoa Collagen Shake setiap pada waktu hari siang atau malam sebelum makan atau sebelum tidur. Ia mengandungi 2500mg kolagen untuk menampung keperluan maksimum kolagen tubuh setiap hari. . Rasa coklat vanila, sangat sedap. Boleh diambil oleh ibu-ibu yang menyusu. . Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Cocoa Collagen Pack RM67.50 (ahli RM60.75) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami @luvlique.healthandbeauty untuk pembelian.

Gunakan kedua-duanya untuk hasil terbaik. . . Kedua-dua produk ini berasaskan mutiara dan mengandungi kelebihan tersendiri untuk melembap & mencerahkan kulit. Sekiranya ada masalah kulit kusam, pigmentasi, tona tak sekata boleh cuba gabungan kedua2 produk ni dan tengok hasilnya sendiri. . Pearl & Yogurt Soap - memberi kebaikan yogurt pada kulit disamping membantu mengawal pengeluaran sebum dan memberi lembapan pada kulit wajah. Ekstrak mutiara pula kaya dengan anti-oksida dan kalsium untuk cpmbat penuaan kulit serta meremajakan wajah. Ia juga kaya dengan asid-amino, magnesium & silikon untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. . Pearl Cream - mengandungi Octadecenedioic Acid iaitu sejenis bahan yang dirumus untuk membantu merawat masalah hyperpigmentation pada kulit. Octadecenedioic Acid ini diekstrak dari biji bunga matahari dan sangat selamat digunakan pada kulit. Octadecenedioic Acid ini sering terdapat dalam produk penjagaan wajah yang dikhaskan untuk mencerah dan memudarkan parut, jeragat dan pigmentasi pada kulit. . Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami @luvlique.healthandbeauty untuk pembelian. .

Most wanted product. Bestseller. Pearl Cream. . Whitening Pearl Cream ni menjadikan kulit moist, cerah, jeragat pudar, parut hilang, sunburn pun cepat sembuh. Boleh juga dipakai pada badan untuk mensekatakan warna kulit. . Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan. . Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten. . Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV. . Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat. . Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas. Boleh dijadikan sebagai pengganti foundation. . Bebas paraben. No Pendaftaran : NOT161202178K. . Cara guna: Sapukan sekata pada seluruh wajah sebelum bersolek. Boleh digunakan pada waktu siang dan malam. . . Whitening Pearl Cream SPF15 👉🏻RM34.00 (harga ahli RM30.60) . Macam mana nak order? Whatsapp kami 019 220 9185 atau klik link di profile kami @luvlique.healthandbeauty. .

Pearl & Yogurt Soap. . Ini merupakan sabun yang dikhaskan untuk mereka yang nak dapatkan kulit yang lebih lembut, anjal dan cerah. . Bagi yang ada kulit berminyak pun boleh pakai Pearl & Yogurt Soap ni sebab ia akan bantu singkirkan minyak tanpa mengeringkan kulit wajah. . Kandungan ekstrak mutiara dalam Pearl & Yogurt Soap ni bantu untuk mengekalkan keremajaan wajah, merawat masalah jeragat, menganjal dan melembut kulit serta meneutralkan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit. . Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (harga ahli RM17.10) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami @luvlique.healthandbeauty untuk pembelian.

Rasanya sedap seperti lemon. . MEMBANTU MELAWASKAN PERUT. . Penyebab utaman sindrom usus malas ini ialah kurangnya pengambilan makanan berserat dan sayuran dalam diet seharian. Jika dibiarkan, usus malas ini akan memberi pelbagai kemudaratan kepada tubuh antaranya ialah ia akan menyebabkan kegemukan, sembelit dan juga buasir. . Sindrom usus malas ini juga disebut sebagai sembelit jangka panjang. Orang yang memiliki simdrom usus malas ini memiliki usus yang bekerja lambat untuk memindahkan makanan ke proses penghadaman. Ia juga menyebabkan kesukaran untuk membuang air besar. . Dtox membantu untuk mengatasi masalah usus malas dimana ia membantu melawaskan proses pembuangan. Bagi yang mempunyai masalah sukar buang air besar dan sering sembelit, ambil Dtox setiap hari sebelum jam 9.30 malam. Esok pagi, secara automatik, kita pasti akan ke tandas untuk proses pembuangan. . DTox RM76.00 (ahli RM68.40) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami @luvlique.healthandbeauty untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. .

Siapa dah cuba bestseller produk, Female+ ni? . Sebab-sebab kenapa anda wajib cuba: ✓ Perbaiki masalah imbalance hormone wanita yang menyebabkan kitaran haid tak teratur, punca ketidaksuburan & stress level meningkat ✓ Bantu merawat masalah dalaman wanita seperti senggugut, keputihan & kekeringan faraj ✓ Membantu melambatkan simptom2 pra-menopause & penuaan secara keseluruhan ✓ Menambahkan tenaga & stamina bagi yang cepat letih & lesu ✓ Rasa kopi yang ‘mild’ dan tidak terlalu strong, ditambah pula dengan Stevia sebagai pemanis semulajadi (SUGAR FREE). . . Bagi wanita yang nak make sure perut sentiasa kenyang & bertenaga, bancuh Easyfull bersama Female+ ni. Rasa dia sangat sedap seperti Mocha. Tak percaya boleh cuba. . 📌 Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40) 📌 Female+ RM31.00 (ahli RM27.90) . Whatsapp 0192209185 atau klik link di bio kami @luvlique.healthandbeauty untuk pembelian.

Bagi penggemar kopi, memang tak lengkap rasanya kalau sehari tu tak minum kopi kan? . Bagi yang suka minum kopi dan turut bantu menjaga kesihatan dalaman tubuh, boleh cuba amalkan pengambilan Female+ Coffee ni. . FEMALE+ memang sedap dan paling penting menggunakan stevia (SUGAR FREE) . Jika ambil 1 scoop, sebekas boleh bertahan selama 1 bulan. . . Female+ mengandungi campuran Kacip Fatimah, Manjakani dan juga Vitamin C. . . Berbeza dengan D’folia Coffee, Female+ ni lebih berfungsi untuk meningkatkan kadar homon wanita dan menyeimbangkan hormon estrogen dan progesteron. . Juga membantu melambatkan proses menopaus.. . Vitamin C pula sangat sesuai untuk kecantikan kulit. . . Warning! Penghidap cyst, fibroid tidak boleh mengambil minuman tambahan ini. . . Sesuai untuk wanita usia 25 tahun ke atas bagi mengekalkan tahap hormon yg baik. . Female+ RM31.00 (harga ahli: RM27.90) . 📞Whatsapp 0192209185 atau click link di bio @luvlique.healthandbeauty untuk pertanyaan dan pembelian. #kopiherbawanita #femaleplus

Kalau rasa tak larat tu cepat-cepat ambil DFolia Coffee. Badan akan rasa ringan seolah di caj semula. . . D’folia Coffee ni dirumus dengan kacip fatimah yang akan bantu menjaga dalaman wanita, memberi teanga kepada wanita lebih-lebih lagi untuk wanita berpantang, mengurangkan rasa lesu dan mengantuk serta bantu meningkatkan stamina badan. yang ada masalah keputihan tu juga sesuai amalkan D’folia coffee ni. D’folia ni sesuai untuk diamalkan oleh semua wanita seawal usia 20-an tau. . . 💚 D’Folia Coffee RM27.50 (harga ahli: RM24.75) . . 📞Whatsapp 0192209185 atau click link di bio @luvlique.healthandbeauty untuk pertanyaan dan pembelian. Sekarang! .

Whitening Bar Soap dan Pearl & Yogurt Soap ni merupakan 2 jenis sabun yang dirumus khas untuk bantu mencerahkan kulit. Apa beza Whitening Bar Soap dan Pearl & Yogurt Soap ni? . Whitening Bar Soap ni sesuai untuk mereka yang ada kulit yang tona tak sekata, tompok hitam pada wajah dan pigmentasi. Selain tu, mereka yang ada parut jerawat atau parut2 lain pun sesuai pakai sabun ni. Ia akan bantu untuk memudarkan dan mencerahkan kehitaman atau tompok gelap pada kulit wajah kita. . Pearl & Yogurt Soap pula akan bantu untuk menjadikan kulit lebih lembut & halus, mencerahkan kekusaman, memudarkan jeragat, menyekatakan tona wajah serta beri keanjalan pada kulit wajah disamping mengekalkan keremajaan kulit. . Pearl & Yogurt Soap RM20 Whitening Bar Soap RM20 . . #sendayutinggi #whiteningbarsoap #pearlyogurtsoap #readystockkotabelud #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludonline #kotabelud #kotabeludsabah #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggikotabelud #putihberseri #putihgebu

Assalamualaikum.. ready stock sendayu tinggi. Berminat bole wsp sya 0143599539. Cod seri kembangan. Terima kasih.💕🥰 🙂💕💕🥰 #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggiselangor #sendayutinggiserikembangan #sendayutinggimurah #sendayutinggioriginal #sendayutinggibodycontourcream #sendayutinggishapinggel

Ada yang menganggap penggunaan Eye Gel ni tak perlu. Tapi bagi anda yang betul-betul inginkan wajah yang sentiasa nampak fresh & young, pasti akan menyesal jika tak amalkannya. . Fungsi utama Eye Gel ini utk mencerahkan, mengurangkan lingkaran hitam & memberikan kesan lifting pada mata sekaligus menampakkan wajah lebih tegang & muda. Ia juga mengurangkan kedutan halus sekitar mata dan memberikan bukaan mata yg lebih luas. Ini kerana, seiring dgn peningkatan usia, kulit mata juga cenderung berlipat dan kendur. Pemakaian eye gel haruslah konsisten demi mendapatkan hasil terbaik. . Eye Gel RM38 . #stclearancesale #sendayutinggi #eyegelst #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludonlineshop #kkmapproval #kotabeludsabah #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggioriginal

BARU!! EYE GEL yang ditunggu-tunggu dah pun launch & belian di website akan dibuka tengahari ini . Fungsi utama Eye Gel terbaru dari @sendayu.tinggi_hq ialah utk mencerahkan, mengurangkan lingkaran hitam & memberikan kesan lifting pada mata sekaligus menampakkan wajah lebih tegang & muda Ia juga mengurangkan kedutan halus sekitar mata dan memberikan bukaan mata yg lebih luas. Ini kerana, seiring dgn peningkatan usia, kulit mata juga cenderung berlipat dan kendur. Pemakaian eye gel haruslah konsisten demi mendapatkan hasil terbaik Sapukan 2 kali sehari siang dan malam dgn circular motion menggunakan jaris manis. Eye Gel RM38 #sendayutinggi #eyegelst #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludonline #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggisabah #parabenfree

Antara bahan utama yang terkandung dalam sunscreen ialah Titanium Dioxide dan juga Zinc Oxide. Fungsi kedua-dua bahan ni ialah untuk bantu memantulkan sinar UVA agar dapat melindungi lapisan kulit dari terjadinya sunburn, pigmentasi, jeragat dan juga kedutan. Kalau kita tak pakai sunscreen untuk lindungi kulit kita, kedutan dan pigmentasi memang sangat cepat muncul. . Banyak kajian telah dilakukan untuk membuktikan bahawa pentingnya pemakaian sunscreen ni. Suncreen ni bukan hanya untuk orang dewasa tau, remaja dan kanak-kanak juga perlu pakai sunscreen. Jadi, kalau nak kulit kita ni dilindungi dan kekal awet muda serta kedutan lambat muncul, sunscreen ialah jawapannya! . UV Cream SPF50++ RM41 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM41 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM41 . . #sendayutinggi #uvcreamspf50 #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #awetmuda #kekalawetmuda #putihberseri #putihgebu #parabenfree #halalorganik #organiksemulajadi #jeragatjerawat #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kkmapproval #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludonlineshop #kotabeludsabah #kotabeludonline #readystock #readystockkotabelud #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah

Hanya pump 2 kali pada jari dan sapu seluruh wajah setiap kali selepas cuci muka. Masa sapu tu urut2 sikit bagi produk meresap. Super Hyaluronic Acid Serum ni adalah Set Brightening Series yang berfungsi mengembalikan keanjalan dan kelembapan wajah. Siapa yang memang guna set Brightening Series mesti tahu dulu pakaging serum ni warna biru. Tapi sekarang dah tukar warna hijau & diupgrade formula yang lebih baik. . Siapa yang ada masalah kulit kering dan ‘aging’ memang disarankan untuk pakai serum ni. Ia sangat berkesan untuk merawat penuaan pada kulit. Kalau pakai setiap hari, memang kulit akan terasa sangat lembut macam kulit bayi. Sebabnya, Hyaluronic Acid ni adalah molekul yang akan meresap ke dalam kulit & bertindak sebagai ‘humectant’ atau agen yang menarik kelembapan dari sekeliling dan memerangkap kelembapan tu dalam lapisan kulit. . Kulit yang lembap penting untuk menghalang pembentukan kedutan dan garis halus pada wajah. Pigmentasi dan masalah tona tak sekata pun boleh dielakkan kalau kulit kekal lembap. . Brightening Series Super HA Serum RM47 . #sendayutinggi #haserum #antipenuaan #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggisabah #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludsabah #kotabelud #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #parabenfree #putihberseri #putihgebu #cantikberseri #kulitglowingflawless #kulitmulus #readystock #readystockkotabelud

Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion dah RESTOCK!! Moisturiser ni mempunyai kuasa melembap yang sangat tinggi! Dan ianya khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering dan terlalu kering SAHAJA! . Menggunakan ekstrak Damask Rose yang memnag terkenal untuk mencantikkan kulit wajah, Peptide & Sodium Hyaluronate yang sangat berkesan dalam mengembalikan kelembapan kulit, pelembap ni bagus untuk membantu mengurangkan kedutan dan melembapkan kulit secara maksima. Jadi, bila kulit kita kekal lembap, kedutan dan garis halus sukar muncul dan kulit kita akan kelihatan kekal remaja dan awet muda. . Untuk kelembapan kulit yang berganda, boleh cuba rutin penjagaan wajah dengan menggunakan Face Cleansing Makeup Removing Gel sebagai pencuci muka dan Super Hyaluronic Acid Serum sebagai serum wajah. . Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM51 . #sendayutinggi#rosestemcellmoisturiseremulsion #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludonlineshop #kotabeludsabah #kotabeluddealers #readystockkotabelud #readystock #parabenfree #halalorganik #putihberseri #putihgebu #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggisabah

Yang mana satu sesuai untuk kulit saya?? . Brightening series Whitening & Moisturizer Cleanser ni khas untuk yang mempunyai kulit kering, normal dan kusam. Teksturnya sangat creamy dan halus. Bila gosok dekat muka, buih tak banyak sangat dan kulit akan jadi sangat lembut + lembap. Bagi yang ada masalah kulit kusam dan tak anjal, bagus pakai ni. Ia mengandungi Ekstrak Buah Bearberry yang sangat bagus untuk mencerahkan kulit dengan menggantikan sel kulit lama menjadikan lebih cerah, sihat & bermaya. Nak kulit super lembut, anjal dan awet muda, gunakan bersama Set Brightening Series Anti Aging Moisturiser & HA Serum. . Face Cleansing Makeup Removing Gel ni bertekstur gel & mengandungi pH 5.5 yang sangat sesuai untuk kulit kering & tersangat kering. Ia akan membersihkan kulit tanpa menanggalkan pH semulajadi kulit. So wajah takkan terasa “ketat” atau kering selepas dicuci. Face Cleansing ni sangat lembut pada kulit dan ada efek pencerahan juga tau. Ia bantu memudarkan jeragat, pigmentasi, parut dan juga sekatakan tona wajah. Kalau nak kulit lagi lembap dan bouncy2, boleh pakai sekali dengan set dry series - pelembap Rose Stem Cell Moisturiser dan Collagen Facial Spray. . Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM35 Face Cleansing Makeup Removing Gel RM38 . . #sendayutinggi #brscleanser #facecleansing #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #sabahsarawakonlineshop #sabahonlineshop #sabahonlinebusiness #sabahanbeauty #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #putihberseri #putihgebu #parabenfree #halalorganik #cantikberseri

New 💖💖💖 Apa istimewa nya berus makeup baru ni? . CLASSIC EYES BRUSH SET • Bulu berus Classic Eyes Brush Set & Luxe Pro Mini Brush Set ini kukuh dan tidak akan mudah gugur atau tercabut apabila digunakan. • Classic Eyes Brush Set dicipta khas untuk memberi solekan mata yang tampil kemas dan menawan. • Hadir dengan 9 jenis berus khas untuk solekan mata, setiap batang berus mempunyai fungsi yang tersendiri untuk kemasan solekan yang sempurna. • Setiap batang berus dilengkapi dengan bulu sintetik nylon berkualiti tinggi yang lembut dan tidak mudah tercabut serta hadir dengan bag dari PU Leather yang dicipta khas untuk menyimpan Classic Eyes Brush Set ini. • Bulu berus sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah. • Pembuatan berus ini adalah dengan penuh teliti untuk mendapatkan kualiti yang terbaik bagi setiap keluarannya . LUXE PRO MINI BRUSH SET • Luxe Pro Mini Brush set adalah set berus solekan lengkap untuk memberi kemasan solekan sempurna kepada setiap inci wajah. • 5 berus khas untuk wajah bagi menyempurnakan sapuan bedak asas, kontur, highlight dan bedak kompak semasa solekan • Untuk solekan mata pula, 7 jenis berus khas untuk aplikasi pembayang mata yang kemas dan sempurna. • Luxe Pro Mini Brush Set dilengkapi dengan 12 jenis berus dimana setiap batang berus mempunyai fungsi yang tersendiri untuk kemasan solekan yang sempurna. • Setiap batang berus dilengkapi dengan bulu sintetik nylon berkualiti tinggi yang lembut dan tidak mudah tercabut serta hadir dengan bag dari PU Leather yang dicipta khas untuk menyimpan Classic Eyes Brush Set ini. #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggibukitindah #sendayutinggiskudai #sendayutinggipasirgudang #dealersahsendayutinggi #sendayutinggijb #sendayutingginusajaya #sendayutinggioriginal #anggunadarra0125991641 #@ejafauzy

APA YANG BESTNYA DOLL SKIN BB CUSHION NI ?? . RINGAN Bedak asas bersifat ringan yang takkan menyumbat pori-pori wajah. . MELEMBAP Menggabungkan bahan2 spt - Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract untuk memberi lembapan pada kulit wajah. . MENCERAH Vitamin E & Whitening Complex - mencerahkan kompleksi wajah, menyekatakan rona kulit & menaikkan seri wajah yang kusam. . SWEATPROOF Formula “Sweat-Proof” - bila berpeluh, makeup tak nampak bercapuk, sebaliknya naturally glowy . SPF50 Melindungi kulit dari sinaran UV penyebab penuaan kulit. . MEDIUM TO FULL COVERAGE Menyembunyikan cela, pori besar, parut jerawat, garisan kedutan & jeragat . ✓ Khas untuk mereka yang ada kulit kering, normal, kombinasi dan sensitif ✓ Tiada paraben . Tips : Nak elak solekan jadi crack, sembur Collagen Facial Spray pada berus atau cushion sebelum dab pada foundation. Ia bantu foundation melekap sekata pada kulit wajah & menambah lembapan pada kulit. . Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90) #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggibukitindah #sendayutinggiskudai #sendayutinggipasirgudang #dealersahsendayutinggi #sendayutingginusajaya #sendayutinggioriginal #@ejafauzy #anggunadarra0125991641

Langkah paling crucial dalam skincare step yang selalu kita ambil ringan – MENCUCI WAJAH! Betul, cuci wajah maksimum 2 kali sehari TAPI ramai dari kita hanya mencuci wajah ala kadar saja. Paling lama pun 10 saat gosok muka pastu bilas. Betul tak? Baik ngaku cepat. Cakap nak kulit bersih & sihat? So kena rajin la sikit. . At least spend 60 saat untuk gosok, urut dan bilas. Sebabnya kita tak nampak dengan mata kasar samaada kulit kita betul2 bersih atau tidak. Sometimes, masih ada kotoran yang terlekat between sel kulit especially yang pakai mekap seharian tu, bercampur peluh lagi. That’s why kena pakai makeup remover dulu sebelum cuci muka. . Lama-kelamaan kulit akan hilang keanjalan, ph dan lembapan semulajadi kalau berterusan tak dijaga. Mana yang kulit dah start kasar, tak sekata and kering tu boleh pakai Brightening Series Whitening & Moisturise Cleanser. Ia tidak akan mengeringkan kulit selepas cucian dan bantu mencerah serta menyekatakan tona wajah. . Brightening Series Whitening & Moisturise Cleanser RM 35 #sendayutinggi#brscleanser #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeluddealers #kotabeludonlinebusiness #kotabeludonlineshop #kotabeludsabah #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggikotabelud #sendayutinggioriginal #sendayutinggimurah

Jangan selalu amalkan tabiat ‘douching’ atau memasukkan air ke dalam bahagian intin dengan tujuan untuk membersihkan dari kotoran. Bahagian intim ni ada persekitaran yang sendiri which is ada bakteria baik dalam tu yang berfungsi untuk menstabilkan flora dan lembapan yang sesuai so that tak terjadi jangkitan. . Ramai juga ingat cuci bahagian intim dengan sabun boleh bagi bersih tapi sebenarnya bahaya guna sebarang sabun mandian atau pencuci yang tak dikhususkan untuk membersihkan bahagian intim. Nanti end up ia akan jadi terlalu kering and boleh timbulkan iritasi. Sebab sabun mandian ni ada kandungan ph yang tertentu khas untuk kulit badan. Ia tak sama untuk setiap jenis bahagain tubuh. . Sireh Feminine Wash menggunakan ekstrak sireh untuk mengekalkan kesegaran dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan pada bahagianintim. Ia juga diformulasi dengan ph4.0 khas untuk menjaga kelembapan yang sesuai dengan bahagian intim. . Sireh Feminine Wash RM22 . . #sendayutinggi #sirehfemininewash #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludsabah

Ladies..korang mesti akan ada simpan satu lip balm dalam handbag kan? Even jarang2 guna mesti nak ada spare satu. Ada setengah tu sampai dua jenis lip balm dalam bag. Selalunya lip balm ni come in handy bila bibir mula kering and mengelupas sebab duduk lama bawah aircond or time hujan sbb cuaca sejuk. Tak pun tetiba lipstick habis, hah grab je lip balm sapu kat bibir. Nampak la ada colour sikit kan. kalau tak pucat je cam mayat. . Siapa dah grab Lip Color Changing Lip Balm ni mesti tau efek dia mcm mana lepas apply dkt bibir. Kalau ambil yang menthol, dia ada efek sejuk and berangin sikit. Rasa fresh je lepas sapu tu. Pastu color dia pun natural je. Lepas apply tu tunggu jap beberapa saat, nanti nampak color bibir akan slowly bertukar ikut kod yang kita pakai. Lip Color Changing Lip Balm ni available dalam 2 olour sahaja iaitu Glossy Peach & Glossy Pink. . Lip Color Changing Lip Balm RM35 . #sendayutinggi #lipbalm #readystock #readystockkotabelud #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabelud #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggikotabelud

Ramai yang dah mula bekerja hari ni kan selepas seminggu cuti raya. Macam mana dengan raya korang? Best tak? Mana mungkin tak best sebab setiap hari makan ketupat, rendang, lodeh, kuah kacang, lemang dan banyak lagi lah. Tapi, sedar tak sedar perut tu dah nampak kedepan sikit, seluar pun rasa ketat tiba-tiba kan? . Inilah masalah utama bila lepas raya. Jadi, sebelum terlambat dan berat badan jadi semakin naik, marilah kita usaha semula untuk turunkan kembali berat badan kita tu. Salah satu caranya ialah dengan memastikan apa yang kita makan tu, keluar semula dari badan. Pengambilan Dtox ni sangat membantu proses melancarkan pembuangan dan bantu mencuci usus kita. . Ambil Dtox setiap hari sebelum tidur dan esoknya kita akan dapat membuang dengan lancar. Tapi, bila dah membuang tu, confirm jadi lapar kan? Ambil pula easyfull pada waktu siang. Ia akan bantu elak dari makan berlebihan. . DTox RM78 . #sendayutinggi #dtox #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggisabah #sendayutinggikotabelud #sendayutinggioriginal #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah

. Selalunya lepas turun berat badan, badan akan nampak lisut dan jatuh sebab jisim badan yang terdiri dari lemak dah hilang. That’s why nak tak nak, kena juga pegi gym work out untuk bina muscle. Bila slowly muscle tu ada, korang akan nampak perubahan pada bentuk badan which is akan nampak lagi ‘in shape’ dan cantik. . Lagi satu, korang boleh ambil suplemen tambahan untuk bantu proses pelansingan & dapatkan shape badan yang lagi berkesan dengan Slimertique. Selain mengelakkan rasa penat dan mudah lapar, Slimmertique juga berkesan untuk menegangkan kulit & mengelakkan kulit menggelambir setelah turun berat. Hanya ambil 2 kapsul 2 kali sehari pagi & malam sebelum makan berat. . Slimmertique RM39.00 (ahli RM35.10) . #sendayutinggi #slimmingcapsule #slimmertique #sendayutinggi #brscleanser #yatiesendayuyinggi #yatie_sendayutinggi #dealearsendayutinggi #sendayutinggihq #sendayutinggikl #sendayutinggihargaahli #sendayitinggijohor #sendayutinggimurah #sendayutinggigemas #sendayutinggioriginal #sendayutinggiperak #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggimelaka #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #sendayutinggiselangor #sendayutinggikelantan #sendayutinggiskincare #sendayutinggisales #productkurus

Matte BB Cushion ni dah hadir dengan formulasi baru tau iaitu Jojoba Oil. Jom baca sikit apa yang bestnya Jojoba Oil ni. . 1.Melembapkan kulit. Penggunaan minyak jojoba sebagai pelembab menjadikan kulit lembut dan mampu mencegah kekeringan kulit. . 2.Merawat jerawat & anti inflamasi. Minyak jojoba juga sering digunakan untuk mengubati jerawat. Minyak jojoba bersifat anti-inflamasi, yang membantu mencegah peradangan seperti jerawat. . 3.Mengawal pengeluaran sebum. Konsistensi Jojoba Oil ini apabila disapu pada kulit, ia akan menjadikan kulit mendapat dan mengekalkan lembapan dengan lebih baik. Jadi, ini membantu untuk mengawal pengeluaran sebum pada wajah. . 4.Tinggi anti oksida untuk mengekalkan keremajaan kulit. Vitamin E dalam jojoba oil mempunyai sifat tinggi anti oksida. Jojoba oil akan mencegah proses oksidasi pada kulit sehingga membuat kulit nampak lebih anjal dan awet muda. . Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM54 . #sendayutinggi #mattebbcushion #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #stlovers #sabahsarawakonlineshop #sabahonlineshop #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludsabah #kotabelud

💄🌿💄🌿💄🌿💄🌿💄 Jom follow step ringkas dibawah untuk pemakaian lipstik yang sempurna! . Sebelum tu, pastikan korang ‘prep’ dulu bibir dengan lip scrub dan lip balm supaya ulas bibir lebih bersih, lembap dan sekata tanpa ada sebarang extra skin yang mengelupas atau kering kay! . Sapu Cover Up foundation pada bibir. Sebarang foundation pun boleh tak kisah. Tak perlu tebal2, cukup untuk sebagai base sahaja. Tapi pastikan foundation cover keseluruhan bibir. . Ambil Nude Edition Lip Cream dan pada keseluruhan bibir. Sapu jangan banyak terus tapi sapu sikit demi sedikit by layer. Ratakan. . Gunakan Full Cover Concealer atau sebarang concealer untuk conceal sekeliling bibir. untuk lebih mudah guna berus bibir untuk conceal lebih tepat. . Kemam lembut bibir pada tisu untuk buang lebihan lipstik dan untuk ratakan lipstik pada bibir. SIAP!! . Cover Up Foundation RM35.00 (ahli RM31.50) Nude Edition RM33.00 (ahli RM29.70) Full Cover Concealer RM34.00 (ahli RM30.60) #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #sendayutingginusajaya #sendayutinggibukitindah #sendayutinggiskudai #sendayutinggipasirgudang #dealersahsendayutinggi #sendayutinggioriginal #@ejafauzy #anggunadarra0125991641

💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄 Nude Edition dari koleksi Hijabi Doll ini merupakan gincu bertekstur cecair seakan satin yang memeri kemasan ‘matte’ pada bibir anda. Ia hadir dengan 6 warna semulajadi yang boleh digunakan oleh pelbagai jenis tona kulit. . Nak tahu kod apa yang sesuai untuk kulit korang jom check kat bawah! • Kulit putih pucat : Natural Bloom & Coral Brown. • Kulit cerah : Sand Pink & Natural Bloom. • Sawo matang : Nude Brown & Dull Pink. • Coklat perang : Nude Mocha & Coral Brown. • Hitam manis : Nude Brown & Dull Pink. . Nude Edition RM33.00 (ahli RM29.70). #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #sendayutingginusajaya #sendayutinggibukitindah #sendayutinggiskudai #sendayutinggipasirgudang #sendayutinggioriginal #dealersahsendayutinggi #@ejafauzy #anggunadarra0125991641

. ➡️ ST SHAPING GEL ➡️ RM 47 ➡️ AHLI RM 42.30 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸 Fungsi : . 🌸 Krim kontur badan dengan kesan sejuk. 🌸 Membantu membentuk perut, pinggang dan punggung . 🌸 Membantu menegangkan kulit dan mengurangkan tanda regangan. 🌸 Membantu membentuk badan yang lebih menawan. . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #sendayutinggiklang #stbanting #sendayutinggibanting #sebdayutinggi #bbdollcushion

. Tak lama je lagi kita akan menyambut bulan ramadhan kan? Ha, semua dah ganti puasa ke belum tu? Bagi yang belum ganti puasa tu, cepat-cepatlah ganti puasa okay. Dugaan ganti puasa ni ialah bila waktu lunch tu semua orang pergi makan tapi kita tak pergi makan. Waktu tu memang perut berkeroncong macam tak makan setahun kan? Jadi, untuk kawal rasa lapar tu apa kata cuba tips ni. . Easyfull dan Slimmax ni memang terkenal dengan fungsi utamanya untuk beri rasa kenyang lebih lama. Jadi, waktu bersahur tu, cuba bancuh Easyfull dan Slimmax sekali. Rasanya memang sedap macam minum oat perisa coklat. Kalau yang tak tahan manis sangat tu boleh bancuh sepaket Slimmax dan 1 scoop Easyfull. Rasanya memang sesedap rasa je. . Easyfull RM56.00 Slimmax Drink RM29.50 . Postage RM8.00 . #sendayutinggi #easyfull #slimmax#sendayutinggimurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggioriginal

. Penjagaan dalaman dan luaran wanita amat penting untuk memastikan kesihatan tubuh badan terpelihara. Untuk memastikan kesihatan dalaman dijaga rapi, pengambilan suplemen yang sesuai perlu di ambil kira. Penjagaan luaran tubuh badan seperti di bahagian intim juga memerlukan penjagaan khas. . Bagi pembersih bahagian intim wanita, ia memerlukan kadar pH yang sesuai. Ini kerana jika kadar pH pada vagina terlalu tinggi, ia akan mengganggu ekosistem vagina tersebut dan juga boleh menyebabkan pengumpulan bakteria pada kawasan vagina. Sireh Feminine Wash ni bersifat lembut pada kulit dan ianya tidak akan mengganggu sistem vagina dan setiap penggunaan akan memberi rasa segar dan bersih. . Female+ pula ialah minuman herba campuran dari Manjakani, Kacip Fatimah dan Vitamin C yang dirumus khas untuk kesihatan dan kecantikan bagi wanita. Fungsi utama Female+ ni ialah ia bantu untuk merangsang kuantiti hormon dalam tubuh wanita iaitu hormon Estrogen dan Progesteron. . Hormon estrogen dan progesteron merupakan hormon reproduksi yang memiliki fungsi penting untuk perkembangan reproduksi dan segala perkara yang berkaitan dengan seksual wanita. Kurangnya kadar hormon kewanitaan ini dalam tubuh akan memberikan kesan kepada keadaan tubuh wanita. Antara kesan yang akan dialami jika hormon berkurang ialah: . 1. Kurangnya keinginan seksual 2. Kenaikan berat badan terutamanya pada bahagian perut 3. Cepat rasa letih, lesu dan tidak bertenaga 4. Sukar tidur atau insomnia 5. Pelupa 6. Haid tidak teratur . Female+ RM31.00 Sireh Feminine Wash RM20.00 . Postage RM8.00 . #sendayutinggi #female+ #sirehfeminewash#sendayutinggimurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggioriginal

. Suplemen D’folia ni memang terkenal digunakan untuk penjagaan kesihatan dalaman wanita. D’folia ni juga bagus untuk diamalkan bagi wanita bujang untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim dari awal lagi lebih-lebih lagi untuk mereka yang ada masalah keputihan tu. . Selain menjaga dalaman wanita, D’folia juga bantu untuk menaikkan seri wajah dan mengatasi masalah muka sembab, gelap bawah mata dan juga tona wajah yang tidak sekata. . D’folia ni memang pasangan idealnya ialah Sedu Arrow, tapi bagi yang ada history ketumbuhan tu, pengambilan Sedu Arrow adalah tidak digalakkan ya. Jadi, boleh ambil bersama Lucimax. Pengambilan D’folia dan Lucimax ni akan bantu untuk member penjagaan dalaman yang terbaik untuk wanita. . Lucimax RM35.00 D’Folia RM31.50 . Postage RM8.00 . #sendayutinggi #lucimax #dfolia#sendayutinggimurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggioriginal

Siapa pengguna tegar Lip Color Changing Lip Balm ni mesti tahu lip balm ini juga boleh digunakan sebagai blusher kerana ia akan mengikut warna darah dan suhu badan setelah disapukan di atas kulit si pemakai. Bagi yang belum pernah cuba, calitkan sedikit lip balm di bahagian pipi kiri dan kanan selepas mengoles nipis bedak sebelum keluar. Cuma ratakan menggunakan jari dan siap! Pipi akan kelihatan merah semulajadi sama seperti bibir anda. . Lip Color Changing Lip Balm mengandungi Vitamin E dan Olive Oil untuk membantu merawat bibir kering & kusam dengan memberi lembapan maksima disamping menjadikan bibir merah semulajadi. . Lip Color Changing Lip Balm RM35 . #sendayutinggi #lipbalm #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggisabah #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludonlineshop #kotabeludsabah #kotabelud #stlovers

Dlm byk2 skincare sebenarnya Sunblock ni laaaa yg paling utama. Ini je rahsia kalau uols nak skin sekata, lambat kedut, tak naik jeragat dan bg skin mcm masa uols muda mudi tau . Masalahnya org kita masih ramai x sedar kepentingan kenapa kena pakai Sunblock. Even kalau kat rumah pun pakai tau sbb dlm rumah juga UVB & UVA masih blh masuk melalui tingkap yg x di tinted . Yg dlm gambar ni utk skin normal, dry, aging dan combination. Lightweight, tinted color seakan warna skin. Jadi bila apply mcm skin semulajadi. Dan, ada whitening ingredient utk bantu faded kan jeragat dan kesan berbelang di muka. Oh ya, dlm ni ada SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) #yatiesendayuyinggi #yatie_sendayutinggi #dealearsendayutinggi #sendayutinggihq #sendayutinggikl #sendayutinggihargaahli #sendayitinggijohor #sendayutinggimurah #sendayutinggigemas #sendayutinggioriginal #sendayutinggiperak #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggimelaka #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #sendayutinggiselangor #sendayutinggikelantan #sendayutinggiskincare #sendayutinggisales #makeupsendayutinggi #pearlcream #pearlcreamsendayutinggi #sunblock #krimpencerah

Ada masalah kulit jerawat, berminyak dan kombinasi? Jom cuba produk penjagaan wajah khas untuk masalah kulit berminyak, jerawat dan kombinasi ni. . Gunakan Golden Herbs Soap sebagai pencuci wajah setiap hari. Kandungan madu dalam Golden Herbs Soap ni amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta melindung dari sinar UV. . Gunakan X-Ne Facial Spray sebagai toner ataupun mist wajah. X-Ne Facial Spray ni akan bantu untuk membunuh kuman penyebab jerawat dan juga bantu untuk melembapkan wajah. . Acne Cream ni boleh disapukan pada seluruh wajah ataupun hanya pada kawasan yang memerlukan saja. Ia membantu mengurangkan penghasilan sebum pada wajah dan mengecilkan liang pori. Tapi ingat ya, Acne Cream ni hanya guna pada waktu malam sahaja tau. . Pore Filler + Mattifying Primer ni Mengandungi bahan seperti Gabonensis Kernel Butter, Vitamin E & Beeswax yang bantu lindungi kulit, melembap kulit dan sebagai agen anti penuaan kulit tau. Jadi, selain bantu buat solekan kita jadi flawless, ia juga memberi manfaat kepada kulit wajah. . Untuk bedak asas pula, gunakan Matte BB Cushion ni. Ia hadir dengan formula kawalan minyak dan dilengkapi dengan pelindung UV SPF50PA+++ yang bantu lindungi kulit kita dari sunburn. Kemasan Matte BB Cushion ni juga mampu bantu untuk sembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat. . Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM54 Pore Filler Mattifying Primer RM40 Acne Cream RM37 Golden Herbs Soap RM18 X-Ne Facial Spray RM31 . . #sendayutinggi #skincaretips #sendayutinggikotabelud #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Sebenarnya kerana angin dan toksin berlebihan dalam badan. Bagi yang ada masalah susah membuang dan banyak kandungan angin dalam badan memang kebanyakannya mempunyai masalah perut buncit. . Pengambilan Garlic Plus ni memang bagus untuk membantu buang angin berlebihan dalam badan tau. Kandungan bawang putih dan lada hitam dalam Garlic Plus ni juga bagus untuk bantu kempiskan perut yang buncit tu. . Dtox pula khas untuk mereka yang ada masalah penghadaman dan susah membuang. Tahu tak yang sekurang-kurangnya kita perlu membuang pada setiap hari tau. Bila kita membuang setiap hari, badan kita akan jadi lebih ringan dan perut pun tak jadi buncit. Dtox ni akan bantu kita untuk membuang setiap hari supaya badan kita tak dipenuhi toksin. . Garlic Plus RM36 DTox RM78 . #sendayutinggi #garlicplus #dtox #sendayutinggikotabelud #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Kolagen ni bukan sahaja penting untuk kulit wajah kita tapi penting untuk jaga keanjalan aset-aset kewanitaan kita ni. Semakin berusia, keanjalan dan kelembutan kulit semakin berkurang. Bila kita berusia, mula lah segalanya nak kendurkan? Jadi untuk elak proses penuaan tu berlaku terlalu cepat, jom amalkan pengambilan Cocoa Collagen dan Syncro Energy ni. . Cocoa Collagen ni boleh diambil setiap hari tau. Nak bancuh pun mudah je, hanya ambil 1 sachet dan bancuh dengan secawan air sejuk ataupun suam dan minum pada waktu perut kosong. Bila kita ambil dengan perut kosong, proses penguraian kolagen tu akan jadi lebih efektif tau. . Syncro Energy ni memang sesuai untuk memantapkan kembali aset-aset kewanitaan tu. Ambil 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan. Syncro Energy ni sangat-sangat sesuai untuk ibu selepas bersalin kerana ia bantu untuk elak payudara jadi terlalu kendur selepas habis menyusu. . Cocoa Collagen RM31 Syncro Energy RM42 . #sendayutinggi #cocoacollagen #syncroenergy #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Sebenarnya kerana angin dan toksin berlebihan dalam badan. Bagi yang ada masalah susah membuang dan banyak kandungan angin dalam badan memang kebanyakannya mempunyai masalah perut buncit. . Pengambilan Garlic Plus ni memang bagus untuk membantu buang angin berlebihan dalam badan tau. Kandungan bawang putih dan lada hitam dalam Garlic Plus ni juga bagus untuk bantu kempiskan perut yang buncit tu. . Dtox pula khas untuk mereka yang ada masalah penghadaman dan susah membuang. Tahu tak yang sekurang-kurangnya kita perlu membuang pada setiap hari tau. Bila kita membuang setiap hari, badan kita akan jadi lebih ringan dan perut pun tak jadi buncit. Dtox ni akan bantu kita untuk membuang setiap hari supaya badan kita tak dipenuhi toksin. . Garlic Plus RM34.00 (ahli RM30.60) DTox RM76.00 (ahli RM68.40) . . Sebahagian product pengeposan dari Hq KL dan product ready stock Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli Free postage utk belian atas RM200 Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di profile bio #yatiesendayuyinggi #yatie_sendayutinggi #dealearsendayutinggi #sendayutinggihq #sendayutinggikl #sendayutinggihargaahli #sendayitinggijohor #sendayutinggimurah #sendayutinggigemas #sendayutinggioriginal #sendayutinggiperak #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggimelaka #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #sendayutinggiselangor #sendayutinggikelantan #sendayutinggiskincare #sendayutinggisales #makeupsendayutinggi #pearlcream #pearlcreamsendayutinggi #nakkurus #produkkurus #supplementkurus #naksihat #st

Siapa kat sini ada masalah kulit berminyak dan selalu stress bila tak sampai setengah hari je makeup tu dah luntur dan bercapuk? Tahu tak salah satu punca kulit terlalu berminyak ni adalah disebabkan kurangnya hydration atau lembapan pada kulit. Bila kulit dehydrated, kulit memang akan keluarkan lagi banyak minyak untuk make sure yang kulit tak jadi kering. Jadi, nak kurangkan sebum berlebihan ni, penting untuk kita pastikan kulit kita sentiasa hydrated tau. Nak tahu produk mana yang sesuai dengan kulit berminyak? . 1. Golden Herb’s Soap ni memang dirumus untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak dan juga berjerawat. Ekstrak madu dalam sabun ni akan bantu untuk bersihkan kulit dari sebum berlebihan dan bantu untuk melembut dan melembap kulit kita. 2. Selepas cuci wajah, sapu Super Hyaluronic Acid Serum ni. Kandungan Hyaluronic Acid dalam HA Serum ni sangat penting untuk beri hydration pada kulit kita. Sapu sedikit sahaja dah mencukupi untuk beri lembapan yang diperlukan oleh kulit kita. 3. Moisturiser memang sangat penting dalam penjagaan wajah. Siapa yang kata moisturiser tu tak penting untuk kulit berminyak tu sangatlah salah tau. Wajib pakai moisturiser walau apa jenis kulit sekalipun. 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel ni memang khas untuk kulit berminyak. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 ) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) . . Sebahagian product pengeposan dari Hq KL dan product ready stock Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli Free postage utk belian atas RM200 Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di profile bio #yatiesendayuyinggi #yatie_sendayutinggi #dealearsendayutinggi #sendayutinggihq #sendayutinggikl #sendayutinggihargaahli #sendayitinggijohor #sendayutinggimurah #sendayutinggigemas #sendayutinggioriginal #sendayutinggiperak #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggimelaka #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #sendayutinggiselangor #sendayutinggikelantan #sendayutinggiskincare #sendayutinggisales #makeupsendayutinggi #pearlcream #pearlcreamsendayutinggi #rosestemcellmoistsendayutinggi. #sendayutinggi #goldenherbssoap #superhase

Peminat lip tint mesti suka dengan Doll Lip Tint ni kan? Ia hadir dalam tekstur seakan gel dan warna-warnanya sangat mewah dan terang pada bibir. Nak pakai lip tint ni lagi cantik kalau bibir kita tu tak mengelupas atau kering tau. Jom ikut tips ni untuk efek lip tint kelihatan cantik pada bibir. . 1. Skrub bibir. Untuk elakkan dari bibir mengelupas atau warna lip tint tidak serata, bersihkan bibir dari sebarang kulit mati atau kotoran tertinggal. Ini supaya permukaan bibir lebih lembut serta memudahkan aplikasi Lip Tint. Boleh scrub bibir dengan Gentle Exfoliating Gel Scrub . 2. Pakai lip balm sebelum lip tint. Pemakaian lip balm akan bantu untuk lembapkan bibir kita. Bibir yang tidak kering akan bantu untuk menjadikan warna lip tint itu lebih menonjol. Boleh gunakan Lip Color Changing Lip Balm untuk bantu lembapkan bibir sebelum pakai lip tint. . Doll Lip Tint RM36 . #sendayutinggi #dollliptint #kotabeludonlinebusiness #kotabeludonlineshop #sendayutinggikotabelud #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Bagi mereka yang ada kulit berparut tu, tak kisahlah samaada jenis kulit kering, berminyak atau kombinasi, jom cuba rutin hilangkan parut degil di wajah ni. . Rutin yang paling penting untuk kita lakukan untuk hilangkan parut ni ialah exfoliate ataupun scrub wajah. Proses eksfoliasi ni akan bantu untuk buang sel-sel kulit mati pada kulit kita. Kawasan kulit yang berparut tu, bila kita exfoliate ia juga akan menjadi semakin cerah dan parut semakin tak kelihatan. Tapi perlu ingat supaya tidak scrub wajah terlalu kerap. Cukup 2-3 kali seminggu dan lakukan secara berselang. . Scar Toner ni bantu bersihkan liang pori, membersihkan sel kulit mati, melambatkan kedutan, menyegar dan tidak memedihkan kulit kita. Scar Toner ni akan bantu untuk kurangkan gelap pada parut tu dan bantu untuk hilangkan parut secarav menyeluruh. Pakai setiap kali selepas cuci muka untuk kesan terbaik. . Lembapan wajah ni memang paling penting untuk dapatkan kulit wajah yang cantik, bersih, lembut dan licin. Kandungan Hyaluronic Acid dalam Super Hyaluronic Acid Serum ni akan beri lembapan maksima untuk kulit kita dan ia bantu untuk kembalikan kecantikan dan keanjalan kulit. Bila kulit kita kekal lembap, proses untuk memudarkan dan menghilangkan parut tu akan jadi mudah. Jadi, jangan lupa untuk sapukan Super Hyaluronic Acid Serum ni ke seluruh wajah selepas toner ya. . Scar Toner RM35 Facial Scrub With Collagen RM31 Brightening Series Super HA Serum RM47 . . #sendayutinggi #scartoner #facialscrubcollagen #superhaserum #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Siapa kat sini ada masalah kulit berminyak dan selalu stress bila tak sampai setengah hari je makeup tu dah luntur dan bercapuk? Tahu tak salah satu punca kulit terlalu berminyak ni adalah disebabkan kurangnya hydration atau lembapan pada kulit. Bila kulit dehydrated, kulit memang akan keluarkan lagi banyak minyak untuk make sure yang kulit tak jadi kering. Jadi, nak kurangkan sebum berlebihan ni, penting untuk kita pastikan kulit kita sentiasa hydrated tau. Nak tahu produk mana yang sesuai dengan kulit berminyak? . 1. Golden Herb’s Soap ni memang dirumus untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak dan juga berjerawat. Ekstrak madu dalam sabun ni akan bantu untuk bersihkan kulit dari sebum berlebihan dan bantu untuk melembut dan melembap kulit kita. 2. Selepas cuci wajah, sapu Super Hyaluronic Acid Serum ni. Kandungan Hyaluronic Acid dalam HA Serum ni sangat penting untuk beri hydration pada kulit kita. Sapu sedikit sahaja dah mencukupi untuk beri lembapan yang diperlukan oleh kulit kita. 3. Moisturiser memang sangat penting dalam penjagaan wajah. Siapa yang kata moisturiser tu tak penting untuk kulit berminyak tu sangatlah salah tau. Wajib pakai moisturiser walau apa jenis kulit sekalipun. 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel ni memang khas untuk kulit berminyak. . Golden Herbs Soap RM18 Brightening Series Super HA Serum RM47 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM47 . #sendayutinggi #goldenherbssoap #superhaserum #72hrmoistx #sendayutinggikotabelud #kotabeludsabah #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Rata-rata comment bila Sendayu Tinggi post berkenaan Easyfull ramai yang bertanya ‘Easyfull ni boleh ke diambil oleh ibu yang menyusu? Jawapannya ya, boleh. Easyfull ni mengandungi pelbagai kandungan bahan yang tinggi protien yang baik untuk tubuh badan kita. . Bila ibu menyusu atau berpantang ambil Easyfull ni, ia tak akan mengurangkan kadar pengeluaran susu tu tapi ia juga akan bantu untuk tambah kadar pengeluaran susu tau. Ini kerana Easyfull ni mengandungi Chia Seed sebagai salah satu bahan utamanya. . Antara kebaikan chia seed untuk ibu menyusu ialah: . 1) Chia seed kaya dengan protein yang akan bantu untuk membina tisu yang sihat dan sel-sel baru dan membantu perkembangan organ dan sel-sel bayi. 2) Tinggi omega-3 yang berperanan penting dalam perkembangan sistem imun dan saraf bayi. 3) Kaya dengan fibre yang akan membantu sistem penghadaman ibu dan mengelakkan sembelit. 4) 6 kali ganda kalsium berbanding susu yang amat penting untuk tulang dan gigi si ibu dan juga bayi. 5) Antara mineral yang terkandung dalam chia seeds ialah magnesium, fosforus dan mangan yang akan mengurangkan tekanan darah tinggi dan mampu meningkatkan kadar metabolisme serta membantu para ibu mencapai berat badan yang sihat selepas bersalin . Easyfull RM58 . . #sendayutinggi #easyfull #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggikotabelud #sendayutinggikotabeludsabah #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Siapa yang ada masalah kulit kering tu, boleh cuba gunakan produk penjagaan wajah dari rangkaian dry skin series ni. . 1. GENTLE EXFOLIATING GEL SCRUB. Scrub ni baru sahaja launch bulan lepas dan mesti ramai yang dh cuba kan? Scrub ni hadir dalam bentuk gel cair dengan manik mikro scrub dari walnut shell powder. Manik scrub yang halus ni sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit kering kerana ia bantu untuk buangkan sel kulit mati dan blackhead tapi tak akan buat kulit jadi mengelupas atau kemerahan tau. Gentle Exfoliating Gel Scrub ni boleh dipakai sama ada sebelum mencuci muka ataupun selepas mencuci muka. . 2. FACE CLEANSING MAKEUP REMOVING GEL. Pencuci muka bertekstur gel cair ni memang sangat bagus untuk mereka yang ada masalah kulit kering. Ia sangat lembut pada kulit tapi masih mampu untuk bersihkan kotoran dan sisa-sisa solekan pada kulit wajah. Ia juga tak akan buat kulit jadi kering atau tegang selepas mencuci wajah tu. . 3. ROSE STEM CELL MOISTURISER EMULSION. Pelembap ni ialah benda paling wajib untuk kita pakai lebih-lebih lagi lepas cuci wajah. Ia akan bantu untuk kembalikan lembapan kulit dan bantu buat kulit kita jadi lebih anjal dan awet muda tau. Bila kulit dapat cukup lembapan, masalah kulit kering, mengelupas, kemerahan, kusan dan tak bermaya semua tu mampu dihilangkan tau. Jadi, jangan lupa untuk pakai pelembap setiap kali selepas cuci wajah ya. . Face Cleansing Makeup Removing Gel RM38 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM51 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM35 . #sendayutinggi #facecleansinggel #rosestemcellmoisturiser #gentleexfoliatingscrub #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #sendayutinggikotabelud #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

. ➡ SENDAYU TINGGI ZEOARY SOAP ➡ RM15 👉 MEMBER RM13.50 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . ZEOARY SOAP SENDAYU TINGGI . 🌻Formulasi baharu sabun lulur badan dengan kombinasi dari kulit cengkerang Walnut, Minyak Bunga Matahari 🌻Diperkaya dengan Salicylic Acid dan agen pelembap untuk membantu mengatasi masalah jerawat pada badan serta memberi kelembapan dan memperbaiki kulit kering. 🌻Kulit Cengkerang Walnut membantu menyingkirkan sel kulit mati, menanggalkan daki dan menghilangkan kesan kehitaman pada badan. 🌻Oryza Sativa (Rice) Bran diperkaya dengan Vitamin E dan memelihara lembapan kulit 🌻Penggunaan secara konsisten akan melembut, menghalus dan mencerahkan kulit badan supaya kekal gebu. Sesuai digunakan untuk kering, sensitif, tona tidak sekata dan berjerawat pada badan . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #dealersendayutinggi #sendayutinggisijangkang #slimmax #hifibre #diet #zeoarysoap #zeoarysendayutinggi #jerawatbadan

Gleam Tablet Natural Gluthatione Booster ni adalah tablet kunyahan yang dirumus khas untuk bantu menambah keserian dan kecantikan kulit kita. Setiap tablet ni mengandungi pelbagai campuran ekstrak botani yang sangat bagus untuk kulit. Selain dari bahan utama Cerepron F utk mencerahkan, kalau nak tahu salah satu bahan utama dama Gleam Tablet ni ialah daun pegaga. . Daun pegaga? Ya daun pegaga yang mak-mak dan nenek-nenek kita suka buat ulam tu. Tahu tak yang daun pegaga ni sangat bagus untuk kulit dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Oleh sebabtu laa, bagi mereka yang suka makan daun pegaga ni kulit lambat berkedut dan awet muda je. . Pegaga ni mempunyai sifat yang membantu untuk membaiki, merawat dan memelihara tisu kulit. Pegaga juga bantu untuk menyokong pembentukan kolagen dan bantu elakkan kulit jadi kendur. Jadi, bagi yang tak suka makan ulam-ulaman tapi nakkan khasiat dari ekstrak pegaga tu, jom cuba ambil Gleam Tablet ni untuk kulit wajah yang makin berseri dan cantik. . Gleam Tablet Natural Glutathione Booster RM41 . . #sendayutinggi #gleamtablet #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggikotabelud #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabeludsabah #kotabeluddealers #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludsabah #kotabeluddealers #kotabeludonlineshop #onlinestore #onlinedealersendayutinggi #onlineshopkotabelud #readystockkotabelud #kkmapproved #muakotabelud #makeupkotabelud

Nak cerah natural tak ? _ Sekarang dah tak trend la putih menggelupas sampai nampak urat. Semua pakat nak healthy skin kan. Biar natural dan paling penting tak ada side effect. Yg ni step paling simple utk jaga skin luar dan dalam. Yg penting kena konsisten tau. Kalau x mmg tak menjadi la . ✳️ Gentle Exfoliating Gel Scrub RM38.00 ni dirumus khas untuk mereka yang berkulit kering, sensitif dan normal. Ia diformulasi dengan manik-manik micro halus dari walnut shell yang lembut pada kulit tapi masih berkuasa untuk singkirkan kulit mati dan kotoran yang tersumbat pada kulit. Selain tu, scrub ni juga mengandungi alpha arbutin dan morus alba root yang akan bantu mencerahkan kulit . ✳️ Whitening Bar Soap RM20.00 ni memang dikhaskan untuk mereka yang ada kulit kusam, tona tak sekata dan berpigmentasi. Kandungan agen pencerahan wajah dalam sabun ni akan bantu untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan tak buat kulit mengelupas atau kering . ✳️ UV CREAM SPF50++ HYDRAFRESH SUN PROTECTION TRANSLUCENT CREAM RM41.00 ni wajib untuk dipakai setiap hari! Kalau nak kulit sihat, glowing dan cerah, kita perlu lindungi kulit tu dari sinar matahari. Jadi, jangan lupa untuk apply sunscreen ni setiap kali keluar rumah . ✳️ ST GLEAM TABLET NATURAL GLUTATHIONE BOOSTER RM41.00 ni memang khas untuk mencerahkan kulit tau. Bukan hanya kulit wajah, tapi seluruh badan. Ia juga bantu untuk buat kulit wajah nampak lebih healthy dan berseri. . @sendayutinggi.kotabelud whatsapp +60165103515 #sendayutinggi #skincare #healthyskin #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #sabahsarawakonlineshop #sabahonlineshop #sabahonlinebusiness #sayajual #sayajualmurah #putihgebu

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Memang tak dinafikan yang lebih ramai suka makeup natural dan lebih selesa guna warna-warna tanah untuk solekan mata. Ramai elak untuk guna eyeshadow dengan warna lebih bold kerana tak pandai nak gabungkan warna dan takut solekan nampak terlalu heavy. . Tapi, dengan guna teknik yang betul, solekan dengan eyeshadow bold ni akan buatkan penampilan nampak lebih menarik tau. Lebih-lebih lagi kalau kita guna eyeshadow warna purple. Wajah kita akan kelihatan sultry dan elegant. . Eyes On Me Palette RM60.00 (ahli RM54.00) #sendayutinggijohorbahru #sendayutingginusajaya #sendayutinggibukitindah #sendayutinggiskudai #sendayutinggipasirgudang #sendayutinggioriginal #dealersahsendayutinggi #anggunadarra0125991641 #@ejafauzy

Tahukah anda liang pori yang terbuka luas akan menyebabkan kulit menjadi terlalu berminyak dan kotoran akan mudah tersumbat menyebabkan blackheads. Toner membantu mengecutkan liang pori selepas mencuci wajah. . Toner juga merupakan langkah tambahan untuk membersihkan kulit dari sisa kotoran yang masih tertinggal walaupun selepas membersihkan wajah dengan makeup remover dan pencuci wajah. . Kebiasannya toner mengandungi agen pengelupasan lembut yang membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati bagi membantu penghasilan kulit baru yang lebih cerah dan sihat. Memandangkan scrub hanya digalakkan penggunaan 2-3 kali seminggu, maka toner adalah pengganti scrub kerana boleh digunakan setiap hari tanpa mengikis kulit dan menyebabkan kekeringan kulit. . Scar Toner RM35 . #sendayutinggi #scartoner #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggisabahdealer #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggioriginal #sendayutinggikotabelud #sendayutinggisabah #kotabeludcod #kotabeludvendor #kotabeludreadystock #kotabeludonlinebusiness #kotabelud #kotabeludonlineshop #kotabeludsabah #sabahsarawakonlineshop #sabahonlineshop #sabahonlinebusiness