#sayanakputih

63,368 posts tagged with #sayanakputih

Photos and Videos about #sayanakputih

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK . . ✅Senang dibawa utk aktiviti luar ✅Bau yg wangi ✅Spray yg jimat ✅SPF 50 . #demicawhiteninglotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik. . Mcm mana nak order? 👉DM terus nombor fon utk admin contact. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL ! . . Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak. Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! > . #tinggiberjayatiens #tiens #tiensmalaysia #ubatpeninggibadan #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #j

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

"ABANG BILA NAK CUBA PENINGGI BADAN TIENS NI? SAYANG PUN NAK PAKAI HIGH HEELS" . Haa jgn sentapp nokks. tapi ni la kenyataan nya. luahan salah seorg customer kami. Jom tambah ketinggian anda dgn supplement peninggibadan TIENS👍👍 . Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. . Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️ . Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . . Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg, utk join postage harini😄 . • #tinggiberjayatiens #tiens #tiensmalaysia #ubatpeninggibadan #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

amira
(@eira1111)

2 Minutes Ago

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

amira
(@eira1111)

3 Minutes Ago

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

amira
(@eira1111)

3 Minutes Ago

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

"Sedap pakai dia, bau wangi, pastu dia meresap selalu dalam kulit". Haaa nampak tak feedback tu uolls???? Feedback panas2 ni 😘 Yang mana nak join cod area kota bharu , tumpat , wakaf bharu , pasir pekan , cabang empat dan sehaluan 🛵 uolsss boleh terus tekan je link whatsapp 👉🏻 Www.Wasap.My/60196803001/Sayanakdemica . . Nak buat duit kepuk2 ? Jual produk demica yg mcm goreng pisang panas ni ? Jom join #teamyayaletops modal serendah Rm112 shj uolss 😘 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyaya_

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE . . Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat. . ✅Lulus KKM (NOT190105668K) ✅Halal JAKIM ✅Harga bawah RM50 . Jom try #demicawhiteninglotion guysss😍 DM sekarang okay 👌🏻 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

. 3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Iollss sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan

amira
(@eira1111)

8 Minutes Ago

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

amira
(@eira1111)

8 Minutes Ago

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreaeee

Nak share feedback pic terbaru slepas consume susu masez. Allhamdulillah sekarang kulit lebih halus, gebu, walaupun tak pakai skincare kulit dah makin cerah😍😍 . . . Susu maaez memang sangat berkesan banyak bahan makanan sunnah yang boleh membantu merawat masalah kulit iaitu sarang burung walet, susu kambing, buah delima, kurma, kismis madu dan sebagainya . . . Nak cuba susu maaez boleh whatsapp zue 01137491596 😘 . . . #maaezwarriors #teammaaez #susumaaez #maaezcollagen #maaezkopi #sayanakputih #sayanakcantik #sayanakgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitgebu #maaezbachok #codbachok

amira
(@eira1111)

8 Minutes Ago

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskoreaeee

amira
(@eira1111)

8 Minutes Ago

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea❤️

amira
(@eira1111)

7 Minutes Ago

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Korang dah cuba ke belum?? susu maaez perisa coklat yang sangat sedap😋😋 boleh membantu merawat masalah kulit..😍😍 . . . Susu Maaez, Susu Untuk Kulit & IQ . . . Kandungan Susu Maaez; 🌰Sarang Burung walet 🌰Susu Kambing 🌰Habbatus Sauda 🌰kismis 🌰Buah dalam tin 🌰Delima 🌰kurma 🌰Madu 🌰Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu . . . Kelebihan Susu Maaez . . . 🌷Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 🌷Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 🌷Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 🌷Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 🌷Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan . . . #maaezwarriors #teammaaez #susumaeezkulitputih #susupudarparut #susuputihkansatubadan #susuuntukezkema #susuhilangsunburn #sayanakcantik #sayanakputih #sayanakgebu #sayanaksihat #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitgebu #maaezbachok #codbachok

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE . . Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat. . ✅Lulus KKM (NOT190105668K) ✅Halal JAKIM ✅Harga bawah RM50 . Jom try #demicawhiteninglotion guysss😍 DM sekarang okay 👌🏻 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome #mahn #malaysiatrending #makeupartist #mua #maluapabosskur #mamabulatttsempoiii #mirafilzah

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU . . SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn. . Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah; . Cth: SPF 50 SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98 . Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #demicawhiteninglotion mampu lindungi. . Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock 👉kulit menjadi tua (penuaan) 👉berkedut 👉kusam 👉sunburn 👉kanser kulit . Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴 .📲01140497265 . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Terus nampak glowing lepas minum susu maaez. Jerawat pon makin berkurang tau. Mana lagi nak cari susu kambing yg boleh bantu rawat kulit dr dalam dan murah pulak tu 😍😍😍 . Jom cuba sekarang. Klik je link di bio atau pm zue 01137491596 okayy 😘😘😘 . #teammaaez #maaezwarriors #teammaaez #susumaaez #kopimaaez #maaezkolagen #susutanpakalogen #susumaaezviral #susupudarparut #susucantikkankulit #susuputihkansatubadan #susuuntukezkema #susuhilangsunburn #hilangjeragat #hilangjerawat #sayanakputih #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanaksihat #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitgebu #maaezbachok #codbachok

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE . . Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat. . ✅Lulus KKM (NOT190105668K) ✅Halal JAKIM ✅Harga bawah RM50 . Jom try #demicawhiteninglotion guysss😍 DM sekarang okay 👌🏻 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Ila sekarang 😘 . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

. 3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Iollss sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/ . . . SUSU KAMBING MAAEZ - Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ. - Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit. - Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit. - Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar. - Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah. - Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan. - Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. - Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. - Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. - Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu. - Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin . - Mengurangkan masalah keguguran rambut CARA PENGAMBILAN SUSU KAMBING MAAEZ . . Boleh diminum sebelum sarapan atau sebelum tidur. Sesuai untuk semua peringkat umur. Bagus untuk ibu mengandung. KANDUNGAN BAHAN-BAHAN SUSU KAMBING MAAEZ Susu Kambing. Sarang Burung Walit. Makanan Sunnah. Habbatus Sauda. Buah Tin. Kismis. Kurma. Delima. Biji Aprikot. Madu. Wasap segeraa www.wasap.my/601137491596 /susumaaez #susumaaezbagusuntukibumengandumg #susumaaezuntukibuberpantang #susumaaezbagusuntukkulit #cantikglowing #susumaaez. #maaezwarriors #teammaaez #putihkankulitdenganselamat #putihmulus #putihalami #putihgebu #putihkulit #putihtanpakolagen #sayanakputih #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanaksihat #maaezbachok #codbachok

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM ila sekarang 😘 . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers #demicaselising #demicapasirputeh #demicakelantan #demicasegamat

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 . . Macam MAGIC #demicawhiteninglotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #demicawhiteninglotion boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #demicawhiteninglotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #demicawhiteninglotion . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? 👉DM now!👈 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Kakten uggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉ada SPF50 👉protect kulit dari luar 👉melembapkan kulit 👉sekali sapu terus nampak putih 👉boleh sapu kat tangan & muka . Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww. . DM je terus okay utk order/booking stock. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 . . Macam MAGIC #demicawhiteninglotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #demicawhiteninglotion boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #demicawhiteninglotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #demicawhiteninglotion . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? 👉DM now!👈 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 . . Macam MAGIC #demicawhiteninglotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #demicawhiteninglotion boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #demicawhiteninglotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #demicawhiteninglotion . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? 👉DM now!👈 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang

. 3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Iollss sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom klik link di bio sekarang 😘 . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #teamainpowers #demicacodkelantan

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #teamainpowers #demicacodkelantan

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Kakten suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉ada SPF50 👉protect kulit dari luar 👉melembapkan kulit 👉sekali sapu terus nampak putih 👉boleh sapu kat tangan & muka . Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww. . DM je terus okay utk order/booking stock. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #teamainpowers #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Dieja sekarang ♥️. . . #stokisdemicacherskl #demicasquadieja #teamdiejaempire #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . 👉DM sekarang utk order. . . #stokisdemicacherskl #demicasquadieja #teamdiejaempire #agentdemicawanted #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Kakten suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉ada SPF50 👉protect kulit dari luar 👉melembapkan kulit 👉sekali sapu terus nampak putih 👉boleh sapu kat tangan & muka . Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww. . DM je terus okay utk order/booking stock. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Dieja sekarang ♥️. . . #stokisdemicacherskl #demicasquadieja #teamdiejaempire #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why Nuru suggest uols apply dulu #demicawhiteninglotion sblm keluar rumah. #demicawhiteninglotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Nuru cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Allhamdulillah dh nmpak perubahan kulit parut kat kaki dh makin pulih slepas minum susu maaez . . . Susu maaez juga boleh meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ, mencerahkan, melicinkan, menganjalkan kulit, meremajakan kulit, mengurangkn garis halus pada kedutan di wajah, meningkatkan daya kepekaan, penumpuan, memberikan tenaga dan lain 2 lagi . . . Nk cuba susu maaez boleh whatsapp zue 01137491596🤗 . . . #maaezwarriors #teammaaez #maaez#maaezwhitecoffee #susumaaez #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #susuhilanggatal #susupudarparut #sayanakcantik #sayanakputih #sayanakgebu #sayanaksihat #susupudarparut #maaezbachok #codbachok

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50 . . 1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP -Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️. . 2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP •Sblm make up tu, sapu dulu #demicawhiteninglotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻 . 3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK •#demicawhiteninglotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊 . . Best keee best sangat #demicawhiteninglotion ni??? DEMICA WHITENING LOTION RM39.90 (700 semburan = tahan 2-3 bulan) . . NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? 👉DM now or 📝 WHATSAPP +6014-534.1034 . . 🚙👭NAK COD? #koklanas #ketereh #kotabharu #kubangkerian #wakafbharu #melor #kadok #wakafcheyeh #machang . 🚗 Cod charged for 5km above . . 🏬👭Walk in: 1) @prettyliciousboutique (belakang Tesco Kb/ Sebelah Bangunan Gulatis) . 2) @kopimesinkb2 (hadapan Billion Kb) . . . Nak join team DEMICASQUAD? Nak buat duit ratus, ribu, puluh ribu dalam masa sebulan? Jom wasap kaksyera . . #teamsyerajutawan . #teamsyerajutawan #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

Ibu-ibu mengandung juga sesuai minum susu maaez sebab bnyk bahan makanan sunnah yang berkhasiat iaitu kurma, kismis, delima dan susu kambing untuk kesihatan ibu dan baby . . . Kelebihan Susu Maaez; . . . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . . . #maaezwarriors #teammaaez #whiteningbooster #maaezkolagen #maaezcoffee #maaezsusu #susumaaez #susukambing #susutanpakalogen #susumaaezviral #susupudarparut #susucantikkankulit #susuputihkansatubadan #susuuntukezkema #susuhilangsunburn #sayanakcantik #sayanakputih #sayanakgebu #sayanaksihat #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitgebu #maaezbachok #codbachok

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK? . . Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #demicawhiteninglotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋. . Putih ✅ Wangi ✅ Kulit lembap ✅ Dapat perlindungan UV ✅ Dan boleh sapu di muka ✅ . Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan. . . Sape nak?? Ready stock di HQ. DM nombor fon SEKARANG ❤️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #teamdemicayya #demicasquad #kosmetikmurah

3 KHASIAT SUSU DALAM #demicawhiteninglotion YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA . . Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #demicawhiteninglotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas. . 1️⃣Pelembap utk Kulit Kering -Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar. . 2️⃣Mencerahkan Kulit -Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. . 3️⃣Merawat SUNBURN -Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak. . . Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit? . 😁. .http://www.wasap.my/60196381664 . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicawhiteninglotionbukitberuntung #demicwhiteninglotionmk #demicawhiteninglotionperak #demicawhiteninglotionselangor #produkviral

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE . . Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat. . ✅Lulus KKM (NOT190105668K) ✅Halal JAKIM ✅Harga bawah RM50 . Jom try #demicawhiteninglotion guysss😍 DM sekarang okay 👌🏻 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . . Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. . Tekan link ni SEKARANG www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #demicawhiteninglotion #teamviey #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post Tekan link ni SEKARANG www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #demicawhiteninglotion #teamviey #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post Tekan link ni SEKARANG www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #demicawhiteninglotion #teamviey #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA? . . KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #demicawhiteninglotion ?? . Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua. . ✅Bau wangi ✅Tidak melekit ✅Boleh sapu kat tangan & muka . . DM nom fone atau tekan link di bio SEKARANG utk booking stok📱. . . #teamnabilah #demicasquad #demicalotionshahalam #demicalotionpasirmas #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK . . ✅Senang dibawa utk aktiviti luar ✅Bau yg wangi ✅Spray yg jimat ✅SPF 50 . #demicawhiteninglotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik. . Mcm mana nak order? 👉DM terus nombor fon utk admin contact.www.wasap.my/60146615926 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teammissyaya

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU . . 1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat 2️⃣mengecutkan jerawat 3️⃣melembapkan kulit . Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #demicawhiteninglotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan? . Nak kulit seputih gadis Korea? Jom DM Mimi sekarang ♥️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfidaniefighters #teamfirdanie #teamainpowers #demicasquad #demicacodkelantan

Allhamdulillah dh nmpak perubahan slepas consume susu maaez, isi kemerah2an & dh tak lekuk lgi n sisa kulit mati semakin tanggal😁Selain itu susu maaez tak bau hamis rasanya mcm horlick best, susu maaez sangat bekesan,seterusnya, bnyk bahan makanan sunnah seperti sarang burung walet, buah delima,kurma, kismis dan sebagainya yg boleh membantu merawat masalah kulit😍😍 . . . Nk cuba susu maaez boleh Whatsapp zue 01137491596 utk dapatkn order!!🤗 . . . #maaezwarriors #teammaaez #whiteningbooster #maaezkolagen #maaezkopi #susumaaez #susukambing #susutanpakalogen #susumaaezviral #susupudarparut #susucantikkankulit #susuputihkansatubadan #susuuntukezkema #susuhilangsunburn #sayanakcantik #sayanakputih #sayanakgebu #sayanaksihat #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitgebu #hilangjeragat #hilangjerawat #maaezbachok #codbachok

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉ada SPF50 👉protect kulit dari luar 👉melembapkan kulit 👉sekali sapu terus nampak putih 👉boleh sapu kat tangan & muka . Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww. . DM je terus okay utk order/booking stock. . tekan link www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamdhia

🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 ."Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" . ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplemen . ✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari . ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement . 👉 Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement . ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe. Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan. . 💥Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘 Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉 . . Tekan link watsapp kat bio sekarang!! . #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamsquadmimi

Siti_kit
(@siti_kit)

40 Minutes Ago

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH . . 1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih) 2️⃣Menghaluskan kulit 3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata 4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan 5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari 6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari 7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna 8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi 9️⃣Membuang daki lama pd kulit . . Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk! 👉DM terus okay. .http://wasap.my/601117280016/dwl . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU? . . Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Fatin tak risau dah. Bila guna #demicawhiteninglotion dgn konsisten, #demicawhiteninglotion dpt maintainkan kelembutan kulit.. . ✅Stok limited ✅Harga bawah RM50 ✅Sesuai utk laki & perempuan . Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ??🥰 Boleh sapu kat muka tau. . DM sekarang utk details! . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalover #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicapuchong #demicashahalam #demicaselangor #serikembangan

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA? . . KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #demicawhiteninglotion ?? . Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua. . ✅Bau wangi ✅Tidak melekit ✅Boleh sapu kat tangan & muka . . DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakedah #codkedah #codperlis

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH . . Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #demicawhiteninglotion 😍👍🏻 . Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 . . . Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni?? 👉DM Mimi sekarang! . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ? [Swipe Left] . . Dah sapu #demicawhiteninglotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️ . Sekali sapu #demicawhiteninglotion je confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih cerah 🌷rawat sunburn . Sape nak kulit seputih gadis Korea? Jom laaa dapatkan #demicawhiteninglotion dgn harga tak sampai RM50 pn. . Nak kulit putih gebu & lembut? Tekan je link ni Sekarang! ⬇ 📱www.wasap.my/601121707160/Saya+nak+putih+dgn+DWL . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaselangor #coddemicaselangor #demicashahalam #demicapetalingjaya #demicaklang #trustedseller

PACKAGING EXCLUSIVE DAN 700 SEMBURAN DEMICA BERJAYA MENAMBAT HATI . . Betulke 700 semburan Demica Berjaya Bertakhta di hati para pengguna, malah tidak cukup dgn 1 botol ?? Ofkoss, sebabnya : . ✅ Tekstur Demica mudah meresap ✅ Tidak bercapuk ✅ Melembapkan kulit . ✅ Merawat masalah kulit ✅ Boleh dijadikan base makeup & sunblock ✅ Putih sepantas 10 saat ✅ Putih kekal dengan penggunaan konsisten . . Fuhhhhh!! Memang betul la, takcukup 1 botol Demica. Dengan harga mampu milik, semua boleh dapatkannya SEGERA _ Macamana? Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio ig📲 . . #demicawhiteninglotion #demicakelantan #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu #tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK? . . Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #demicawhiteninglotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋. . Putih ✅ Wangi ✅ Kulit lembap ✅ Dapat perlindungan UV ✅ Dan boleh sapu di muka ✅ . Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan. . . Sape nak?? Ready stock di HQ. DM nombor fon SEKARANG ❤️. . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE . . Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat. . ✅Lulus KKM (NOT190105668K) ✅Halal JAKIM ✅Harga bawah RM50 . Jom try #demicawhiteninglotion guysss😍 DM sekarang okay 👌🏻 . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION . . 1️⃣Membersihkan kulit 2️⃣Melembutkan kulit 3️⃣Mencerahkan kulit 4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit 5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . . Tak sabarnyaaa Mimi nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #demicawhiteninglotion . . Dah dah, apa tunggu lagi? 👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk! . . #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea