#sarangburungwalit

2,042 posts tagged with #sarangburungwalit

Photos and Videos about #sarangburungwalit

• Lovlin Bird’s Nest 🕊🕊🕊 . 🕊1 teguk penuh kebaikan 🕊1 teguk memberi manfaat 🕊1 teguk mampu milik 🕊1 teguk mampu sehat 🕊1 teguk mampu cantik . • Zat-zat yg terkandung dalam lovlin Bird's nest ini berkesan untuk . 👉🏻Membantu pertumbuhan sel dalaman badan 👉🏻 Melawaskan pembuangan hadas kecil 👉🏻 Menyerikan wajah dan melicinkan kulit, mengandungi ejen anti penuaan 👉🏻 Mengurangkan masalah lelah 👉🏻 Membantu mengurangkan batuk dan kahak akibat pengambilan rokok berlebihan 👉🏻 Mengurangkan dan mencegah jangkitan kerongkong 👉🏻 Menguatkan sistem penghadaman dan juga paru-paru 👉🏻 Menambahkan kesegaran pada badan yang letih 👉🏻 Meningkatkan pengaliran darah dalam bada 👉🏻 Membantu menyahkan lemak dalam badan, untuk badan yang langsing dan jelita *sesuai untuk kanak2, ibu hamil, wanita, lelaki dan warga tua* . Moh lekaih.. Sape yg berminat untuk dapatkan 🕊️Bird's Nest boleh lah wasap hakak no di bawah👇👇👇 . 010-2347760 (NOREMAH) . #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestoriginal #lovlinbirdnesthq #lovlinbirdnestrawang #lovlinbirdnestampang #birdnestwalit #sarangburungwalit #minumansarangburung #lovlinbirdnestmurah #lovlinbirdnestshahalam #instantbirdnest #ubatresdung #birdnestmurah #birdnestinstant #ubatbuasir #morningsickness #kulitkering #kulitkusam #jerawat #butikpengantin #energybooster #senggugut #dulanghantaran #sethantaran #sarangburungwalit #masalahresdung #hantarannikah #milkbooster #lovlinbirdnestviral #lovlinbirdnestgombak #sarangburungmurah

• Lovlin Bird’s Nest 🕊🕊🕊 . 🕊1 teguk penuh kebaikan 🕊1 teguk memberi manfaat 🕊1 teguk mampu milik 🕊1 teguk mampu sehat 🕊1 teguk mampu cantik . • Zat-zat yg terkandung dalam lovlin Bird's nest ini berkesan untuk . 👉🏻Membantu pertumbuhan sel dalaman badan 👉🏻 Melawaskan pembuangan hadas kecil 👉🏻 Menyerikan wajah dan melicinkan kulit, mengandungi ejen anti penuaan 👉🏻 Mengurangkan masalah lelah 👉🏻 Membantu mengurangkan batuk dan kahak akibat pengambilan rokok berlebihan 👉🏻 Mengurangkan dan mencegah jangkitan kerongkong 👉🏻 Menguatkan sistem penghadaman dan juga paru-paru 👉🏻 Menambahkan kesegaran pada badan yang letih 👉🏻 Meningkatkan pengaliran darah dalam bada 👉🏻 Membantu menyahkan lemak dalam badan, untuk badan yang langsing dan jelita *sesuai untuk kanak2, ibu hamil, wanita, lelaki dan warga tua* . Moh lekaih.. Sape yg berminat untuk dapatkan 🕊️Bird's Nest boleh lah wasap hakak no di bawah👇👇👇 . 010-2347760 (NOREMAH) . #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestoriginal #lovlinbirdnesthq #lovlinbirdnestrawang #lovlinbirdnestampang #birdnestwalit #sarangburungwalit #minumansarangburung #lovlinbirdnestmurah #lovlinbirdnestshahalam #instantbirdnest #ubatresdung #birdnestmurah #birdnestinstant #ubatbuasir #morningsickness #kulitkering #kulitkusam #jerawat #butikpengantin #energybooster #senggugut #dulanghantaran #sethantaran #sarangburungwalit #masalahresdung #hantarannikah #milkbooster #lovlinbirdnestviral #lovlinbirdnestgombak #sarangburungmurah

• Lovlin Bird’s Nest 🕊🕊🕊 . 🕊1 teguk penuh kebaikan 🕊1 teguk memberi manfaat 🕊1 teguk mampu milik 🕊1 teguk mampu sehat 🕊1 teguk mampu cantik . • Zat-zat yg terkandung dalam lovlin Bird's nest ini berkesan untuk . 👉🏻Membantu pertumbuhan sel dalaman badan 👉🏻 Melawaskan pembuangan hadas kecil 👉🏻 Menyerikan wajah dan melicinkan kulit, mengandungi ejen anti penuaan 👉🏻 Mengurangkan masalah lelah 👉🏻 Membantu mengurangkan batuk dan kahak akibat pengambilan rokok berlebihan 👉🏻 Mengurangkan dan mencegah jangkitan kerongkong 👉🏻 Menguatkan sistem penghadaman dan juga paru-paru 👉🏻 Menambahkan kesegaran pada badan yang letih 👉🏻 Meningkatkan pengaliran darah dalam bada 👉🏻 Membantu menyahkan lemak dalam badan, untuk badan yang langsing dan jelita *sesuai untuk kanak2, ibu hamil, wanita, lelaki dan warga tua* . Moh lekaih.. Sape yg berminat untuk dapatkan 🕊️Bird's Nest boleh lah wasap hakak no di bawah👇👇👇 . 010-2347760 (NOREMAH) . #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestoriginal #lovlinbirdnesthq #lovlinbirdnestrawang #lovlinbirdnestampang #birdnestwalit #sarangburungwalit #minumansarangburung #lovlinbirdnestmurah #lovlinbirdnestshahalam #instantbirdnest #ubatresdung #birdnestmurah #birdnestinstant #ubatbuasir #morningsickness #kulitkering #kulitkusam #jerawat #butikpengantin #energybooster #senggugut #dulanghantaran #sethantaran #sarangburungwalit #masalahresdung #hantarannikah #milkbooster #lovlinbirdnestviral #lovlinbirdnestgombak #sarangburungmurah

Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest. #leunniejohor #johor #muar #tangkak #batupahat #mersing #segamat #sihatcantikberjemaah #codpostagesetiaphari #rm5sebotol #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

Sekali teguk Annona Bird’s Nest. Rasa sedap macam makan Jelly Kelapa. . . Ada yang rasa risau untuk teguk minuman berkhasiat ini, takut tak sedap, payau, hanyir dan manis bak letak gula 10 sudu kecil. Tapi, setelah Annona Bird’s Nest #siburungpinky ini sampai ke tangan, dengan perasaan dup dap dup dap, tangan mengigil nak buka si penutup botol kedap udara. Dengan lafaz bismillah, sambil pejam mata. Diteguknya sekali.. Wah sedap rasanya dan bila lalu ditekak nyaman sangat. Manis pun manis ‘light’ sajalah. Walaupun ada hirisan American Ginseng, bila digigit hirisan ginseng tak adalah rasa pahit atau bau macam kita lalu depan kedai herba Cina itu. Apa yang lebih menarik lagi, para agen dan pengguna kali pertama minum ‘minuman diraja’ ini rasa sangat teruja sebab ianya lazat dan sedap seperti minum air kelapa jelly katanya. Sedapnya, terbayang-bayang air kelapa jelly yang sejuk itu. Sebenarnya tak adalah campuran Jelly cuma diletakkan Sarang Burung Walit, Cendawan Putih, Gula Batu dan juga Air. Diproses pula dikilang bertaraf GMP lagi Halal. Berpakaran selama 23 tahun pula. Mereka salah satu 'pioneer' dalam industri ini dan tahu selok belok tentang sarang burung walit. Annona Bird’s Nest diproses menggunakan mesin dan teknologi terkini. Dan, Akhirnya dapatlah merasa sebotol #siburungpinky yang sedap serta berkhasiat ini. Alhamdulillah, mereka ini apabila sudah minum sebotol, mahu minum 2 botol lagi sebab rasa sedap. Patutlah untuk batch kedua ini sudah 18000 botol bakal terbang lagi kepada penggunanya. Syukurlah, penerimaan dan sambutan yang sangat menggalakkan pada rasa yang sedap bagai minum jelly kelapa dan beri khasiat kepada kulit dan badan. Alhamdulillah. #siburungpink #annonabirdsnest #staypositive #sarangburungwalit #sedap #kesihatanluardandalam #kotakinabalusabah #sarangburungwalitborneo #murahmurah #sarangburungmurah #burungwalit #birdsnest

#repost @leunnie_official • • • • • • Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

Kepada #leunnielovers , sebelum tidur jangan lupa minum tau! In shaa Allah, bangun pagi esok confirm segar. 😉

Program reseller berdaftar dengan keuntungan runcit sebanyak 20% sedang berjalan. Kami fokus untuk beberapa daerah di Negeri Selangor dahulu. .. 🌸BatuCaves MJ (0129311699) 🌸ShahAlam/Subang AFLAH (0133505600) 🌸PetalingJaya AIZAT (0146262614) 🌸Bangi/Kajang NAWWAR (0139940654) 🌸Cheras NORSHELA (0172535603) 🌸Ampang SUZANA (0186622890) 🌸Kajang NURIN (0175192875) 🌸Seri Kembangan NURIDAYU (0145151781) 🌸Kundang, Rawang DEENA (0165488914) 🌸Selayang : AZRINA (01110107581) 🌸Selayang/Gombak : HUSNA (0173214922) 🌸Cyberjaya : MIZA (01111828426) 🌸Gombak : JAMILAH (0164182770) 🌸Klang : ANNEHANNIE (0142100006) 🌸Setapak: 🌸WangsaMaju: 🌸Kepong: 🌸SungaiBuloh: 🌸Serdang: .. Kami juga ada reseller berdaftar dari negeri lain 🌸KUCHING, SARAWAK Kinah (0107834304) 🌸KULAI, JOHOR Syuhada (0133078586) 🌸MERLIMAU, MELAKA Farah (0198742118) .. Anda berminat mengisi kekosongan? Daerah anda tiada dalam senarai? Tinggal di negeri lain? Boleh terus hubungi kami ya. .. #programresellerabn #modal12kotakjer .. Kami tunggu anda. #roadto1k side income. .. 🕊🕊🕊🕊🕊🕊 .. Jom join #squadblossom .. www.mjovial.com #annonabirdsnest #annonabirdnest #penjagaankesihatan #jomsihat #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungwalit #lovlinbirdsnest #annona_birdnest #dropshipwanted #resellerwanted #squadnaturallover #squadblossom #annona_birdnest #beautifulme #faktaabn #fenomenasiburungpink #mostwantedbirdnest #mjovialista #alwaysannona #teamvcsakl #starqueenoficial

Semua customer kalau borong bukan sekotak dua tau..berkotak2!!! WARGA TUA boleh minum SPOTIFY birdnest untuk mengekal & meningkatkan kesihatan. Sarang burung juga digunakan secara tradisional untuk membersihkan PHLEGM,mengurangkan batuk kering yang kronik & melegakan keletihan. Sarang burung boleh juga digunakan untuk merangsang selera makan,memperbaiki pencernaan & merangsang pergerakkan usus menjadi lebih baik. #spotifybirdnest #spotifybirdnestmalaysia #birdnestviral #birdnesthalal #sarangburungwalet #sarangburungwalit #sarangburungmurah #sarangburungmalaysia #bazarpaknil #cantik #awetmuda #sayajualonline #healthyglowingskin #batuk #followme4like #like4like #nature #loveyourself #glowingskin #skinfood #incomelumayan #minumankesihatan #sihat #artisreview #energydrink #pregnantwoman #flawless #milkboostermalaysia

Alhamdulillah dalam pada hujan lebat petang tadi, customer from Sri Pulai Sikamat grab Leunnie Bird's Nest dengan Rozi. Thank you customer! ❤ - ===== COD : 🚗 Seremban 🚗 Cyberjaya - POSTAGE : 📦 Seluruh Malaysia ===== - ** Leunnie dapat memberi banyak khasiat kepada kaum wanita, lelaki dan juga kanak-kanak. - Nak Order 👇🏻 👇🏻 👇🏻 📱 WhatsApp : 016-7026470 atau klik link di bio. 👑 Facebook : Rozi Nordin

• • • • • • Dah start minggu berkerja kenalah ada extra energy. So jangan lupa minum 1 sachet sahi booster untuk tenaga tambahan 💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 0139127051 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

• • • • • • Dah start minggu berkerja kenalah ada extra energy. So jangan lupa minum 1 sachet sahi booster untuk tenaga tambahan 💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 0139127051 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Alhamdulillah customer from Bandar Saujana Putra grab Leunnie Bird's Nest dengan Rozi. Thank you customer! 💙 - ===== COD : 🚗 Seremban 🚗 Cyberjaya - POSTAGE : 📦 Seluruh Malaysia ===== - ** Leunnie dapat memberi banyak khasiat kepada kaum wanita, lelaki dan juga kanak-kanak. - Nak Order 👇🏻 👇🏻 👇🏻 📱 WhatsApp : 016-7026470 atau klik link di bio. 👑 Facebook : Rozi Nordin

Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

membantu melancarkan pernafasan. membantu mengeringkan hingus. membantu mengurangkan masalah hidung tersumbat. membuka salur nafas yang tersumbat. mencairkan kahak, lendir pada salur nafas. mencairkan hingus pekat yang terkumpul. mengurangkan kegatalan tekak. mengurangkan stress. bertindak sebagai agen penenang. membuang angin dalam badan mengurangkan kulit yang gatal akibat gigitan serangga atau nyamuk. mengurangkan bengkak. membantu mengurangkan masalah sembelit. membantu masalah buasir #aowaleetnadya #aowaleet #aowaleet #codtelukintan #aowaleetaskma #teamcoco #misihapuskahakjahat #kahak #lendir #dengkur #resdung #hidungtersumbat #batuk #semput #telukintan #sarangburungwalit #minyakburungwalit #hotitem

Ramai yang tanya "Eh menjadi ke Eve Essential ni?" . . Kalau tanya fara, dah ramai beri feedback yang jerawat dah semakin hilang, jeragat pun pudar, kulit semakin halus. . Dan our latest feedback kulit customer semakin halus selepas 4 hari ladies & gentlemen! . Boleh #swipeleft untuk tengok chat di WhatsApp 😊.fara tak tipu okay. Hihi . Real result, real testimony! . Nak kulit cantik? Minum la Eve Essential 🥰. . WhatsApp fara 0193972085 sekarang ♥️ #bossbabesteam #eveessentialgombak #sarangburungwalit

Ramai yang tanya "Eh menjadi ke Eve Essential ni?" . . Kalau tanya fara, dah ramai beri feedback yang jerawat dah semakin hilang, jeragat pun pudar, kulit semakin halus. . Dan our latest feedback kulit customer semakin halus selepas 4 hari ladies & gentlemen! . Boleh #swipeleft untuk tengok chat di WhatsApp 😊.fara tak tipu okay. Hihi . Real result, real testimony! . Nak kulit cantik? Minum la Eve Essential 🥰. . WhatsApp fara 0193972085 sekarang ♥️ #bossbabesteam #eveessentialgombak #sarangburungwalit

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin bird’s nest . . 🕊 Meningkatkan metabolisma . 🕊 Memperbaiki struktur kulit . 🕊 Melambatkan proses penuaan . 🕊 Menguatkan saluran pernafasan . 🕊 Memperbaiki saluran pencernaan . 🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . 🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. 🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . 🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . ❤️ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajual #bazarpaknilonline #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #mirafilzah #nelydiasenrose #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #padangserai #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • ✨ let’s start preparing for healthy skin and keep your energy boosted with nutrients from bird’s nest, sunnah food extracts such as dates, fig, honey! Also contains fruits extract❤️ RM49. Selling SUPER fast.. as usual hiks! To order whatsapp us at 017 2032487 🌷 And not to worry, we have tons of positive testimonials! Yassss, You can trust us! . . SAHI keeps your healthy and flawless 💋 . . 1st chewable bird’s nest in Malaysia . . . 💬 Halal & mendapat kelulusan KKM 100% . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 order now 😚 . sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #sahibooster #sahisoap #noradanish #kl #ipoh #perak #selangor #indonesia #brunei #singapore #sarangburungwalit #tabletsarangburung #birdsnest #birdsnestablet

Sarang burung mengandungi pelbagai jenis mineral seperti kalsium, natrium dan kalium yang membantu melawan pelbagai penyakit. Bukan tu ajee, ia jugak merupakan salah satu tonik yang berkesan untuk memulihkan badan yang lemah terutamanya selepas menjalani pembedahan 👍🏼 . Sarang burung mendorong pertumbuhan epidermis, sel kulit dan tulang. Asid amino yang terkandung dalamnya pula membantu untuk mencegah kulit kering, menyediakan nutrisi yang cukup, meremajakan dan melembutkan kulit. . Bagi kanak-kanak, ia membantu meningkatkan pertumbuhan fizikal dan intelek mereka tauuu. Selain tu, ia dapat meningkatkan selera makan ☺️ Sesiapa yang mengambil sarang burung akan menjadi lebih berseri dan kelihatan lebih muda, especially kaum wanita 😍 . Paling bestttt, sarang burung sesuai untuk semua golongan. Ia boleh meningkatkan sistem imun badan, mencegah penyakit seperti selesema dan demam, serta lebih berkesan untuk batuk berkahak. . Ruginyaaa tak consume BFF bird's nest! Selain murah, ianya diyakini oleh semua orang kerana mempunyai HALAL JAKIM 🖤 . #bffbirdnest #bffbirdnestselangor #bffbirdnestmalaysia #birdnestmalaysia #bffbirdnestkl #sarangburungmurah #sarangburungwalit #birdnestmurah #beautytips #healthytips

. KHASIAT AIR SARANG BURUNG ❤️ . 🌸 Memulihara sel, sistem pernafasan, dan organ dalaman tubuh.. 🌸 Memperbaharui sel kulit agar lebih lembut, gebu berseri dan awet muda untuk jangka masa panjang.. 🌸 Memberikan tenaga dan pemulihan dalaman.. 🌸 Melancarkan sistem aliran darah 🌸 Ketahanan terbaik terhadap penuaan.. 🌸 Menguatkan imuniti badan.. 🌸 Baik untuk wanita hamil dan bayi.. 🌸 Dihalalkan Halal oleh Jakim.. 🌸 2500mg Collagen, ‘Rock Sugar’ & RO Water 🌸 Best Halal Product Award 2010 🌸 Long Live Magazine Health & Beauty Award 2012 🌸 Sin Chew Business Excellence Award 2016 🌸 Dah ada di Malaysia lebih 20 tahun & Syarikat pertama yang memproses Sarang Burung di Malaysia . Nak order?? Boleh order di sini ▶️ 01124031533 Atau boleh tekan link di page bio.. 🌹 #ecolite #ecolitekepalabatas #ecolitebertam #ecolitebertamperdana #ecolitepokoksena #ecolitetasekgelugor #ecolitepenang #ecoliteviral #ecolitebirdnest #ecolitemalaysia #ecolitebayanbaru #ecolitebertamputra #airsarangburung #airsarangburungwaletmalaysia #ecolitedrink #ecolitebirdnestcollagen #ecolitebirdnest #ecolitesedap #ecolitecod #ecolitecyberjaya #ecoliteagent #collagen #birdnestlovers #birdnestlover #sarangburungwalet #sarangburungwalit #birdnestdrink

Alhamdulillah..serasi sgt pakai minyak AO WALEET untuk anak!!!! berak anak okay...tak kembung perut...kahak susu pon kurang sampai lega ibu tengok...Anak sihat ibu happy 👍🏻 Tahu2 dah pakai hampir 4 botol untuk anaknya...barang OK akan repeat order 😱😍 #aowaleet #telukintan #sayajual #sayapakai #minyakburungwaleet #jomorderdengansaya #codtelukintan #babyselsemabatuk #babydewasabolehpakai #askmaoilmurah #aowaleetnadya #aowaleet #aowaleet #codtelukintan #aowaleetaskma #teamcoco #misihapuskahakjahat #kahak #lendir #dengkur #resdung #hidungtersumbat #batuk #semput #telukintan #sarangburungwalit #minyakburungwalit #hotitem

(@nurfaizafatin)

5 Hours Ago

Terima kasih daun keladi 🥰🥰 Akak ni ade darah tinggi, kencing manis, dan ngadu slalu sakit2 badan. Ade kawan suggest suruh minum lovlin ni so akak ni terus grab 3 botol #lovlinbirdnest 😍😍 Sape ade darah tinggi, kencing manis korang jangan risau lovlin ni still boleh minum tapi ada caranya dan kte akan guide cara minum sekali.. 👌 Khasiat dan kandungan dalam Lovlin ni memang lain dari yang lain 👍👍 Nak tau apa kenala cuba baru kita tau hasil dia kan?? . Best ke best??😘 . Mehh wassap 👇👇 Www.wasap.my/601116837392 Www.wasap.my/601116837392 Www.wasap.my/601116837392 #squadlovlinayda #lovlinbirdnestbandarpenawar #lovlinbirdsnestkotatinggi #sarangburungwalit #viral #codfelda

Bird's nest ni bukan kegilaan wanita je, jejaka2 pun gilerrrr... Mahu tak gilerrrr, benda senang buka pastu terus minum je.. Tak payah nak bancuh2 bagai.. Orang laki ni suka ringkas2 semua nak cepat tak rajin depa ni nak bancuh ke nak shake2 ke kaaannnnn.... Cepat grab!!! RM25 je awak‼️ #spotifybirdnest #spotifybirdnestmalaysia #birdnestviral #birdnesthalal #sarangburungwalet #sarangburungwalit #sarangburungmurah #sarangburungmalaysia #bazarpaknil #cantik #awetmuda #sayajualonline #healthyglowingskin #batuk #followme4like #like4like #nature #loveyourself #glowingskin #skinfood #incomelumayan #minumankesihatan #sihat #artisreview #energydrink #pregnantwoman #flawless #milkboostermalaysia

Reposted from @nonnynadirah (@get_regrann) - Harini ciknons nak share tentang SAHI sarang burung, tablet kunyahan sarang burung yg sangat sedap dan bagus untuk kulit dan dalaman.. dan sangat bagus bagi tenaga.. nak tau apa yang best lagi? Sebab sahi takde kolagen, jd sape ada cyst, ada fibroid bolehlah amalkan tanpa perlu risau😘 Wa 012 6898487 - #noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #asalgombak #tamangreenwood #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #fooddeliverygombak #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sahibirdsnestsoap #sabunsarangburung #sahibooster #teamdssahibest

Posted @withrepost • @sharifaheleen Have u heard about SAHI? I love their tablet! It tastes like lychee and it works wonders skin too! It also good for inner health.. no collagen so dont worry. Safe for those who have cyst or fibroid SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia⠀ Wa 012 6898487 - #noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #asalgombak #tamangreenwood #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #fooddeliverygombak #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sahibirdsnestsoap #sabunsarangburung #sahibooster #teamdssahibest

SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? 🤗 . 👶KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS ✔️Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔️Meningkatkan selera makan ✔️Menguatkan daya ingatan . 👩‍🦰WANITA ✔️Meningkatkan metabolisma ✔️Menstabilkan hormon ✔️Mengurangkan sakit senggugut ketika haid ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 👨LELAKI ✔️Kesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti ) ✔️Dapatkan tidur yang berkualiti ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 🤰IBU HAMIL ✔️Meningkatkan stamina ✔️Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan. ✔️Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. ✔️Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan ✔️Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin. ✔️Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan . 👴👵ORANG TUA ✔️Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ✔️Mengurangkan sakit sendi ✔️Melancarkan peredaran darah, ✔️Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan ✔️mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang. . 🥤Rm8 sebotol 📦Postage seluruh Sabah. 🚙 Area Semporna . Untuk lebih info dan order boleh www.wasap.my/60168312043

• • • Mencari-cari penyelesaian untuk masalah kulit muka? Boleh try SAHI SOAP.. kandungan SARANG BURUNG dan bengkuang terpilih sangat membantu merawat dan menyihatkan kulit wajah 👍⚘ RM45 SAHAJA ❤ . .Jom GRAB PROMO JIMAT WhatsApp 0199837685 for more details n purchase . . #sahi #sahisarangburung #noradanish #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #teamsahiradhiah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #teamsahi #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka #sahilovers

Siapa yang susah sangat nak luangkan masa untuk jaga kulit muka, u ollss boleh serahkan pada sahi tablet sarang burung nie...... keje u ollss just kunyah tablet setiap pagi sebelum sarapan dan setiap malam sebelum tido. Yg penting amalkan sahi ketika perut kosong. Pastu tunggu je perubahan kulit, dalam masa seawal 2 minggu dah boleh nampak kesan. Jom jaga kulit muka u olsss... Jangan malas tau, nanti kulit nampak kusam je sepanjang masa . . . . . #repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Malam nanti jangan lupa kunyah 1 atau 2 tablet SAHI Sarang Burung ♥️ Sangat membantu mengurangkan jerawat, memudarkan parut, memberi kelembapan pada kulit! Siapa yang ada parut2 hitam dekat muka, kena consume bersama KRASA susu kambing untuk kesan yang lebih cepat dan berkesan💋 . . . 💬 Halal & kelulusan KKM100% . . 📱whatsapp 017 203287 🌷 . . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 . . . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahisoap #noradanish

Dah start minggu berkerja kenalah ada extra enegry. So jangan lupa minum 1 sachet sahi booster untuk tenaga tambahan💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 0182342818 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Dah start minggu berkerja kenalah ada extra enegry. So jangan lupa minum 1 sachet sahi booster untuk tenaga tambahan💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Birdnest buat anda sihat sepanjang hari

Ah-ha! Another happy customer! Jangan ingat LEUNNIE BIRD'S NEST ni hanya untuk golongan WANITA sahaja tau..LELAKI pon boleh consume LEUNNIE ni ye.. . Sebab banyak khasiat didalam LEUNNIE yang sangat memberi manfaat buat kaum LELAKI dan juga WANITA. . Ingin rasai PERUBAHAN? . Dapatkan LEUNNIE BIRD'S NEST dengan hubungi RAKAN NIAGA kami atau boleh hubungi kami terus di no. 017-7939986 . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat #leunniehappycustomer #happycustomer #leunniejohor #johor #muar #tangkak #batupahat #mersing #segamat #sihatcantikberjemaah #codpostagesetiaphari #rm5sebotol

Sape yang sengugut angkat tangan? . . Ade la yang ngadu tiap-tiap hulan MC sebab period pain. Kite pun same awk. Sampai guling-guling atas tilam sebab nak tahan sakit. Kite try minum LOVLIN nie. Alhamdullillah sakit xde sgt. Bagi yang ade problem cam kite jgk try la minum air sarang burung nie. Tak cuba tak tahu.🥰 . . #lovlin #lovlinbirdsnest #sarangburungwalit #sarangburungwalitmurah #hargamurah #hargamampumilik #birdsnestmalaysia #codfree #codkotadamansara #codkelanajaya #codaradamansara #codshahalam #codsubangjaya #codsubangairport #coddenaialam #codbukitjelutong #codbukitsubang #codelmina #codsubangbestari #lovlinsubang #lovlinsubangairport #lovlinsubangjaya #lovlinkotadamansara #lovlinshahlam #lovlinaradamansara #lovlinbukitsubang #lovlindenaialam #lovlinbukitjelutong #lovlinsungaibuloh #codfree #postagesatumalaysia

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur 📍Lelaki dan Wanita 📍Wanita hamil 📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin 📍Kanak-kanak 📍Warga Emas *Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan. #annona_birdnest #siburungpink . Rm18 3box (9 botol) www.wasap.my/601126682362/tryAbn

Ah-ha! Another happy customer! Jangan ingat LEUNNIE BIRD'S NEST ni hanya untuk golongan WANITA sahaja tau..LELAKI pon boleh consume LEUNNIE ni ye.. . Sebab banyak khasiat didalam LEUNNIE yang sangat memberi manfaat buat kaum LELAKI dan juga WANITA. . Ingin rasai PERUBAHAN? . Dapatkan LEUNNIE BIRD'S NEST dengan hubungi RAKAN NIAGA kami atau boleh hubungi kami terus di no. 011-53569092 . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat #leunniehappycustomer #happycustomer

Ada yang tanya saya. Lelaki boleh minum Sarang Burung ke? Boleh. Sebab ia boleh ✅ Menghilangkan rasa letih ✅ Dapat tidur yang lena ✅ Pengambilan secara konsisten dapat meremajakan kulit dan menganjalkan kulit ✅ Menyejukkan badan ✅ Melegakan batuk, selsema dan asma ✅ Mengurangi sakit sendi ✅ Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan ✅ Meningkatkan tenaga batin So siapa nak cuba boleh pm saya 😊 #annurhidayat #sarangburung #sarangburungwalit #sayajualbarangkesihatan #supplementerbaik #supplementselamat #supplementsihat #kesihatan #kecantikan

MENGENYANGKAN TAPI BUKAN UNTUK KURUS . Lovlin Milk Shake, antara latest produk Lovlin yang masih menggunakan kandungan bahan wajibnya berasaskan Sarang Burung Walit.✅ . Didatangkan dengan dua perisa best pisang dan oren dalam bentuk sachet.✅ . Setiap 1 box mengandungi 10 sachet, dan setiap 1 sachet itu diisi dengan kandungan 22gr.✅ . Manfaat Lovlin Milk Shake ini lebih menumpukan kepada #kecantikan pada kulit, membantu #mencerahkan kulit, mengatasi masalah kulit #kusam dan #kering melembap dan membantu #mengecutkan #jerawat serta #memudarkan #parut #memulihkan #sunburn membantu #tone #kulit #sekata #meremajakan dan #menganjalkan serta #menghaluskan kulit. . Disamping, Lovlin Milk Shake ini juga membantu #mengurangkan masalah #keguguran #rambut #sesuai untuk #ibu #hamil juga boleh di minum oleh #lelaki. . LMS BUKAN SUSU UNTUK DIET, tapi ia mampu mengenyangkan. . Nak kulit cerah? Perlu #konsisten. Tak ada magiknya minum 1 sachet dah putih, minum 1 kotak setel. Konsisten ini haruslah berterusan.okey?? . Meh dapatkan Lovlin Milkshake dari saya,agent sah Lovlin.❤ . Hanya rm25✅ . #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #sarangburungwalit #agentmelaka #agentseremban #dropshipwanted

TAKNAK BIRD'S NEST 7%? KAMI ADA BIRD'S NEST 48% . BFF Bird's Nest 48% nie kan paling tinggi peratusan Bird’s Nest setakat ini di Malaysia. Wow kan? 😌 . Jadi korang dah ada pilihan samada nak minum BFF Bird’s Nest 7% atau BFF Bird’s Nest 48%. Bestnya! . Tak tahu nak pilih yang mana satu? Meh wasap bella🥰 . #bffbirdsnestklang #bffbirdsnestshahalam #bffbirdsnestsubang #bffbirdnest #bffbirdnestselangor #bffbirdnestmalaysia #birdnestmalaysia #bffbirdnestkl #sarangburungmurah #sarangburungwalit #bffbirdsnest #birdnestmurah #beautytips #healthytips

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Sape dah try SAHI SARANG BURUNG ☝️ SARANG BURUNG sangat membantu untuk kecantikan dan kesihatan kita tau.. . . Kenapa SAHI sarang burung telah menjadi pilihan ramai? . . 👉Sarang burung berbentuk tablet kunyahan PERTAMA di Malaysia 👉Mempunyai ribuan testimoni yang boleh dipercayai 👉Mengandungi sarang burung terpilih dan berkualiti tinggi 👉Dikeluarkan dan dikendalikan sepenuhnya oleh pengeluar Muslim 👉Harga mampu milik supaya tidak terbeban untuk sihat dan cantik 👉Mengandungi peransang kolagen semula jadi 👉Tiada kesan sampingan .. 👉Menggalakkan pemakanan sunnah sebagai makanan harian 👉Dirumus khas TANPA kolagen 👉Membantu menyelesaikan masalah kulit anda secara semula jadi . . 💬 Halal & kelulusan KKM 100% 💬 Sesuai untuk lelaki dan perempuan . . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 #womenempowerment #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka

Assalamualaikum Korang🤗!!! . . Sempena ‘ Birthday Promo’ selama sebulan nie, jangan lupa dapatkan Beyouty Birds Nest dengan harga RM18 sahaja untuk 3 botol okayh.. . . Murah & berkualiti. Untuk bakal bakal ibu, bakal pengantin, bakal tunang dan yang nak awet muda berseri walaupun umur dah senja senja nie, rajin rajin amalkan Sarang Burung ya. . . Luar dalam harus terjaga uols.. Okay. Jom. Sebelum breakfast, pekena satu botol dulu. Lets berBeyouty🕊🕊 . . www.wasap.my/0123214447/bbn . #beyoutybirdnest #swiftbirds #sarangburungwalit #sarangburungwalitmalaysia #birdnestdrink #healthydrink #cantik #sihat #awetmuda #cergassepanjangmasa #beyou #beautifulinsideout #mybeyoutybirdsquad

Start your day with Sahi sarangburung 💛😍 . Banyak sangat khasiat dan keistimewaan yang terdapat dalam setiap tablet Sahi sarangburung ni. Nak consume pun rasa rajin je sebab sedap sangat rasa Sahi sarangburung tablet ni. Rasa laici 😍 . . . ----------------------------------------- SAHI Sarangburung(tablet) ----------------------------------------- . 💛 Memutih, menghalus, melembab dan melicinkan kulit 💛 Merawat masalah ruam-ruam kulit akibat resdung atau alahan 💛 Kulit bertambah gebu dan anjal 💛 Merawat masalah jerawat kronik 💛 Merupakan makanan sihat bagi para perokok 💛 Mengatasi masalah penuaan 💛 Melindungi kulit daripada radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran, dan kesan merokok 💛 Makanan tambahan untuk tenaga harian 💛 Mengatasi masalah jerawat & jeragat 💛 Berfungsi sebagai detox untuk membuang segala toksin dalam badan 💛 Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan 💛 Agen semulajadi pencerahan dan pemutihan . . . . . . WHATSAPP 📲013-7912516 . *Nak lagi cepat boleh TEKAN LINK kat BIO😘 . #sahi #sahisoap #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahibirdsnestsoap #sahibooster #sabunsarangburung #sahilovers

TIPS DOA Ketika berdoa kita perlu yakin yang Allah akan memakbulkan hajat kita.. Doa bersungguh-sungguh jangan lalai, minta sungguh2 pada Allah serta hati kena yakin.. Kalau berniaga kita doa supaya apa yang kita niaga tu memberi manfaat kepada penggunanya.. Doakan kebaikan untuk orang lain juga sebab malaikat akan doakan kita kembali.. #spotifybirdnest #spotifybirdnestmalaysia #birdnestviral #birdnesthalal #sarangburungwalet #sarangburungwalit #sarangburungmurah #sarangburungmalaysia #bazarpaknil #cantik #awetmuda #sayajualonline #healthyglowingskin #batuk #followme4like #like4like #nature #loveyourself #glowingskin #skinfood #incomelumayan #minumankesihatan #sihat #artisreview #energydrink #pregnantwoman #flawless #milkboostermalaysia

Hasil konsisten 14 hari je ni gaiss . Kalau 1 box korang rasa macam mana ya . Sebab tu korang kena cuba sendiri. Rasa maaez collagen ni masam manis buah tau . Sangat sedap . Kemam je bawah lidah . Kulit korang makin cerah dan parut hitam makin hilang dan pudar . Takkan nak tengok orang lain je putih cantik . Kita bila lagi😉 Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat . #susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Bahan dalam susu Maaez ni berasaskan buah buahan dari makanan sunnah dan sarang burung walet sahaja . Sebab tu bila minum rasa sedap dia manis , rasa creamer dia tu cukup rasa . Nak kulit bebas jerawat , bebas masalah kulit kusam gelap kena grab susu maaez ni cepat gaiss . Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat . #susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat pagi semua 😘 Korang dah minum maaez white coffee belum before breakfast ni . Coffee maaez ni cukup rasa tau . Tak muak pun minum . Kulit makin cerah dan gebu lagi. Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat . #susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

The best supplement 🌷 #repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Malam ni jangan lupa 1 tablet SAHI sebelum tidur😘 Kita dah terima banyak sangat testimoni daripada semua pengguna. Alhamdulilah ramai sangat berpuas hati! Dalam SAHI, ada 13 bahan yang dirumus khas untuk kecantikan dalaman dan juga kulit. Sesuai untuk mereka yang berusia 13 tahun keatas, selamat untuk ibu menyusu dan ibu hamil - Jenama SARANG BURUNG No 1 di Malaysia. Ingat SARANG BURUNG, ingat SAHI okayyy✨ - . . . 💬 Halal & kelulusan KKM100% . . . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . . . #sahisarangburung #noradanish #supplement #booster #sahi #sahilovers #sahitestimoni #cantik #petuacantiktanpajerawat #krasa #krasasusukambing #sarangburung #sarangburungwalit #malaysia #singapore #brunei #indonesia #kl #sahisoap #birdsnestsoap #birdsnest #noradanish

SIAPA NAK WHATSAPP CEPAT.. stok terhad🙈 http://www.wasap.my/+60123864993 . . Kenapa SAHI sarang burung perlu menjadi pilihan anda? 🌸🌸🌸 . . Sarang burung berbentuk tablet kunyahan PERTAMA di Malaysia 🌸🌸 . . Mempunyai ribuan testimoni yang boleh dipercayai 🌸🌸 . . Mengandungi sarang burung terpilih dan berkualiti tinggi 🌸🌸 . . Dikeluarkan dan dikendalikan sepenuhnya oleh pengeluar Muslim 🌸🌸 . . Harga mampu milik supaya tidak terbeban untuk sihat dan cantik 🌸🌸 . . Mengandungi peransang kolagen semula jadi 🌸🌸 . . Tiada kesan sampingan 🌸🌸 . . Menggalakkan pemakanan sunnah sebagai makanan harian 🌸🌸 . . Dirumus khas TANPA kolagen 🌸🌸 . . Membantu menyelesaikan masalah kulit anda secara semula jadi 🌸🌸 . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #produkviral #produkmalaysia #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia

Assalammualaikum , Selamat Pagi & Happy Monday🌸 . . Keistimewaan Hari Isnin. 🌸Nabi Idris A.S naik ke langit pada hari Isnin. 🌸Nabi Muda A.S pergi ke Bukit Thursnia utk bertemu wahyu pada hari Isnin. 🌸Turunnya Dalil tentang keEsa an Allah pada hari Isnin. 🌸Lahirnya Rasulullah pada hari Isnin. 🌸Malaikat Jibril AS turun pertama kali untuk bertemu Rasulullah pada hari Isnin. 🌸Semua amal perubatan umat diperlihatkan kepada Rasulullah SAW pada hari Isnin. 🌸Wafatnya baginda Rasulullah Muhammad SAW pada hari Isnin. . . Istimewa sangat hari Isnin ni sebenarnya. Hari yang sangat indah utk memulakan sesuatu pekerjaan atau perjalanan. . . So why should Monday Blues? Bangkit dan bersemangat lah kita utk memulakan hari ini dan seterusnya. . . Jangan lupa berBeyouty. Good day starts with good drinks🕊🕊 . . #beyoutybirdnest #swiftbirds #sarangburungwalit #sarangburungwalitmalaysia #birdnestdrink #healthydrink #cantik #sihat #awetmuda #cergassepanjangmasa #beyou #beautifulinsideout #mybeyoutybirdsquad

Assalammualaikum , Selamat Pagi & Happy Monday🌸 . . Keistimewaan Hari Isnin. 🌸Nabi Idris A.S naik ke langit pada hari Isnin. 🌸Nabi Muda A.S pergi ke Bukit Thursnia utk bertemu wahyu pada hari Isnin. 🌸Turunnya Dalil tentang keEsa an Allah pada hari Isnin. 🌸Lahirnya Rasulullah pada hari Isnin. 🌸Malaikat Jibril AS turun pertama kali untuk bertemu Rasulullah pada hari Isnin. 🌸Semua amal perubatan umat diperlihatkan kepada Rasulullah SAW pada hari Isnin. 🌸Wafatnya baginda Rasulullah Muhammad SAW pada hari Isnin. . . Istimewa sangat hari Isnin ni sebenarnya. Hari yang sangat indah utk memulakan sesuatu pekerjaan atau perjalanan. . . So why should Monday Blues? Bangkit dan bersemangat lah kita utk memulakan hari ini dan seterusnya. . . Jangan lupa berBeyouty. Good day starts with good drinks🕊🕊 . . #beyoutybirdnest #swiftbirds #sarangburungwalit #sarangburungwalitmalaysia #birdnestdrink #healthydrink #cantik #sihat #awetmuda #cergassepanjangmasa #beyou #beautifulinsideout #mybeyoutybirdsquad

Assalammualaikum , Selamat Pagi & Happy Monday🌸 . . Keistimewaan Hari Isnin. 🌸Nabi Idris A.S naik ke langit pada hari Isnin. 🌸Nabi Muda A.S pergi ke Bukit Thursnia utk bertemu wahyu pada hari Isnin. 🌸Turunnya Dalil tentang keEsa an Allah pada hari Isnin. 🌸Lahirnya Rasulullah pada hari Isnin. 🌸Malaikat Jibril AS turun pertama kali untuk bertemu Rasulullah pada hari Isnin. 🌸Semua amal perubatan umat diperlihatkan kepada Rasulullah SAW pada hari Isnin. 🌸Wafatnya baginda Rasulullah Muhammad SAW pada hari Isnin. . . Istimewa sangat hari Isnin ni sebenarnya. Hari yang sangat indah utk memulakan sesuatu pekerjaan atau perjalanan. . . So why should Monday Blues? Bangkit dan bersemangat lah kita utk memulakan hari ini dan seterusnya. . . Jangan lupa berBeyouty. Good day starts with good drinks🕊🕊 . . #beyoutybirdnest #swiftbirds #sarangburungwalit #sarangburungwalitmalaysia #birdnestdrink #healthydrink #cantik #sihat #awetmuda #cergassepanjangmasa #beyou #beautifulinsideout #mybeyoutybirdsquad

• • • Kenapa KRASA susu kambing tidak sama dengan susu kambing diluar sana? . . 🍅Susu kambing yang pertama mengandungi 19 bahan termasuk sarang burung, badam, tomato, habbatusauda 🍅Rasa Vanilla yang sangat sedap. Serius tak muak, memang yummeh 🍅Formulasi advanced daripada SAHI tetapi berbentuk susu kambing dan tambahan bahan 🍅Khasiat menyeluruh 🍅Sesuai untuk seisi keluarga 🍅Antara khasiat yang kami terima bukan sahaja merawat masalah kulit, juga merawat sakit lutut, sakit sendi, haid yang tidak teratur, menguatkan rambut . . Hanya RM 79 satu botol dapatkan daripada #teamsahi . Free consultation & guide ❤️ . WhatsApp 0199837685 for promo jimat . . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #teamsahiradhiah #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday

Bffbird'snest Kelebihan bffbirdnest; Melembapkan kulit wajah. Melegakan batuk dan selsema. Melawaskan. Melancarkan period. Sebotol rm5 0 1 9 5 7 5 8 4 1 5

SAHI sarang burung, tablet kunyahan sarang burung yg sangat sedap dan bagus untuk kulit dan dalaman.. dan sangat bagus bagi tenaga.. nak tau apa yang best lagi? Sebab sahi takde kolagen, jd sape ada cyst, ada fibroid bolehlah amalkan tanpa perlu risau😘 . whatsapp 018 277 3237 . #sahi #sahisarangburungtablet #sahibooster #kulitcantik #kulitkedut #tenaga #tanpakolagen #kolagen #cyst #fibroid #kulitcerah #birdnest #sahiselangor #sahi #sarangburungwalit

Cepat-cepat grab produk sahi sekarang, Produk sahi terjual macam pisang goreng panas 🔥. Jangan risau setiap hari #teamsahi akan buat posting untuk siapa yang dah order. Bagi yang dah order selamat mencuba dan rasakan keberkesanan produk sahi 😘 , dan jangan lupa kongsikan kebaikan sahi kepada orang terdekat anda! SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke whatsapp 0136456069 #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Tahu tak yang SAHI SARANG BURUNG ni adalah SARANG BURUNG yang pertama kat Malaysia berbentuk tablet kunyahan 🤗🤗🤗 walaupun terdapat beberapa makanan terbaik didalam SAHI, hari ni kita share kebaikan SARANG BURUNG tu sendiri ya specific untuk kecantikan 👇👇👇 . . 📌Mengecilkan pori-pori 📌Menghaluskan kulit 📌Menghilangkan kulit kusam 📌Melembapkan kulit 📌Mengurangkan minyak dikulit 📌Membuang sel kulit mati 📌Mengurangkan parut jerawat 📌Mengurangkan jeragat 📌Melindungi kulit daripada sinar matahari,mengelak serangan radikal bebas . . Memang onzzzz sangat untuk hilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam, sunburned dan bekas jerawat 🌹 . . P/s.. wajib cepat place order tau sebab hari ni stock baru akan sampai.. sure licin kejap je tu ❤ . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahisoap #noradanish

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Cuaca sangat panas kan sekarang.. jangan lupa minum 3l air dan bawak SAHI SARANG BURUNG kemana-mana okay.. keep hydrated ✌ . . . . . ,📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #susukambing #barsoap #facialsoap #krasasusukambing

Sayang siapa yang banyak masa menghadap phone tanpa buat apa2 . Jom join Ds Nurul tak rugi sbb nurul akan guide dari A sampai Z . Terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk jana duit lebih untung yg sangat lumayan siapa yang join nurul yakin takkan menyesal . Siapa yang berminat boleh Ws nurul 0143439970 #sahisarangburung #krasasusukambing #sahisoap #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap#teamsahi #opendropship #dropshipwanted #dropship #bestreward

Memang mujarab! Admin pun minum masa batuk memang lega sangat!

Tak perlu cakap banyak. Biar gambar berbicara gitew.. . Minuman Sarang Burung BFF mengandungi 👇 . ✔️ 7% Sarang Burung ✔️ Kulat Putih ✔️ Ginseng ✔️ Gula Batu . Antara khasiat kandungan sarang burung . 🕊️ Awet Muda 🕊️ Membantu mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🕊️ Membantu mengurangkan kedutan di muka 🕊️ Melancarkan peredaran darah serta membersihkan darah 🕊️ Melancarkan fungsi paru paru 🕊️ Membantu melegakan batuk selsema dan asthma 🕊️ Meningkatkan stamina dan menguatkan imunisasi badan 🕊️ Meningkatkan metabolisma serta kesihatan dalaman 🕊️ Menyejukkan badan 🕊️ Membantu meredakan stress 🕊️ Menstabilkan hormon 🕊️ Membantu meningkatkan kesihatan tenaga batin 🕊️ Membantu meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan, bagus untuk IQ (minda) . RM 8/sebotol . 🚙 COD AREA Pekan Semporna 📦 Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . https://www.wasap.my/60168312043