#sarangburung

30,284 posts tagged with #sarangburung

Photos and Videos about #sarangburung

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Cuaca tak menentu kejap hujan kejap terik.. jadi amatlah penting untuk kita jaga kesihatan dalaman serta kulit 🌹 Mesti ramai dah tau kan SARANG BURUNG sangat membantu untuk kulit kekal sihat dan cantik.. cuma amalkan SAHI SARANG BURUNG setiap hari untuk sentiasa sihat dan bertenaga 👍 . . 💬 Halal & mendapat kelulusan KKM100% 💬 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 13 tahun ke a tad 💬 Bagus untuk menghilangkan parut, jerawat, dan merawat kulit kering dan kusam . . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 . . . . Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 . #womenempowerment #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : . . 💥 Birds Nest. 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Serious talk korang tak kan menyesal bila cuba Lovlin Face Mist ni 👍🏻 RM25 only 😍 . . #dreamluxury #lovlinbirdsnest #sarangburunglovlin #lovlin #sarangburung #sarangburungwalet #birdnest #minumankesihatan #sarangburungmurah #lovlinsarangburungmelaka #lovlinbirdsnestmelaka #lovlinagentmelaka #melaka #bukitkatil #ayerkeroh #bandarayamelaka #bandarmelaka #batuberendam #bukitbaru #mitc #peringgit #semabok #duyong

Goodnight everyone . Jangan lupa sebotol RS Birdnest sebelum tidur 😘 Jomlahh grab 4 set (16 botol) boleh dpt free tudung bawal from Leyazara 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Goodnight everyone . Jangan lupa sebotol RS Birdnest sebelum tidur 😘 Jomlahh grab 4 set (16 botol) boleh dpt free tudung bawal from Leyazara 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Goodnight everyone . Jangan lupa sebotol RS Birdnest sebelum tidur 😘 Jomlahh grab 4 set (16 botol) boleh dpt free tudung bawal from Leyazara 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Hai uolss ✨ Sis nak bgtahu uolss yang stock Le’Belle dah mendarat dekat KL 😍 So sapa sapa yang nak COD boleh ws sis dekat number di bawah atau pun click link dekat bio 😘 Yang belum order boleh wassap sis 👉🏻 017-413 2705 👉🏻 017-413 2705 👉🏻 017-413 2705 #lebelle #lebellebirdnest #birdnest #birdnestdrinking #sarangburung #sarangburungwalet #cantikluar #cantikdalam #bazaarpaknil #aor #png #kelantan #sayajual #flawless #cantik #beautiful #kolagen #collagen

EVE ESSENTIAL BIRD NEST DRINK adalah campuran minuman botanik & ekstrak sarang burung premium yang di ambil dari burung walet terpilih sahaja . . KEBAIKAN EVE ESSENTIAL . ◾ Mengandungi kolagen sarang burung semulajadi untuk kesihatan & kecantikan kulit, kuku & rambut secara menyeluruh . ◾ Sarang burung mengandungi hormon peptida yg kaya dengan Epidermal Growth Factor (EGF) yang mampu merangsang pembahagian sel, menyuburkan kulit & menyembuhkan luka dgn cepat . ◾ EGF juga mampu melambatkan proses anti - penuaan bagi lelaki & wanita . ◾ Tinggi dengan anti- oksidan dan mampu mencerahkan & melembapkan kulit hanya dalam 2minggu! Mampu mengurangkan jerawat, jeragat, kulit kusam & selulit. . ◾ Membantu menaikkan antibodi & imun sistem badan . ◾ Menaikkan kadar metabolisme tubuh & melancarkan pencernaan . ◾ Sangat bagus untuk ibu ibu mengandung kerana sarang burung tinggi dengan asid sialik (SA) yg merupakan karbohidrat berguna utk pertumbuhan bayi yang sihat & cerdas . ◾ Mengandungi galactosacharide, halba & kurma yang mampu membantu memperbanyakkan susu untuk ibu ibu yang menyusukan bayi . ◾ Mengandungi multivitamins untuk membantu melancarkan peredaran darah, sakit sakit sendi & menaikkan tenaga untuk urusan seharian. . . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet DM orWhatsapp +60133355105 #birdnestkuantan #birdnestinderamahkota #birdnestbalok #birdnestpahang #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestsarawak #birdnestperak #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialinderamahkota #eveessentialpahang #eveessentialterengganu #eveessentialperak #eveessentialbalok #eveessentialkemaman #eveessentialsgisap #eveessentialputrajaya

Ok ok ok .. ada yang tak faham, Apa beza setiap plan plan yg di sediakan oleh EE. Ok sebenarnya dalam 1 box EE ada 15 sachet. So EE menyediakan plan plan ini untuk you all boleh pilih. So that, pricing EE in sya Allah, Kita semua mampu milik & mampu merasa kehebatan khasiat bird nest ni. . . 🌱ECONOMY PLAN Untuk economy plan, kami cadangkan penggunaan 1kotak untuk sebulan. Anda boleh consume 1 sachet utk 2 hari sekali. Maka 1 kotak adalah penggunaan untuk sebulan. . 🌱PROGRESSIVE PLAN Untuk progressive plan, kami cadangkan penggunaan 2 kotak untuk sebulan. Anda boleh consume 1 sachet sehari, samada pagi atau malam sebelum tidur. Penggunaan 2kotak untuk sebulan . 🌱INTENSIVE PLAN Untuk intensive plan, kami cadangkan penggunaan 3 kotak untuk sebulan. Anda boleh guna 2 sachet untuk satu hari. Pagi & malam untuk kesan yg lebih cepat. Untuk plan ini, kesan yg anda terima adalah sangat cepat & maksima. Jadi you all boleh pilih plan mana yg you all suka 🤗 Now you know why we love Birds Nest from EE. DM or WhatsApp okay +60133355105 #birdnestkuantan #birdnestinderamahkota #birdnestbalok #birdnestpahang #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestsarawak #birdnestperak #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialinderamahkota #eveessentialpahang #eveessentialterengganu #eveessentialperak #eveessentialbalok #eveessentialkemaman #eveessentialsgisap #eveessentialputrajaya

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

Husband pun suka nak minum sbb nak jaga kulit 🤣 maybe sebab dia dah nampak tanda² penuaan. Yela kita tak la selamanya muda, tapi minum untuk sihat takpe kan? 😍 #annonabirdsnest #siburungpink #lawaweh #instapic #instavideo #instagram #sarangburungwalet #sarangburung #kluang #lovehusband #sedap Sekotak RM18/3botol Direct ws www.wasap.my/+60126792902/wawaabn

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

Air gula batu memang jauh lebih baik berbanding gula pasir . Pengambilan gula batu yang berkesan boleh mencegah masalah keletihan dan mengurangkan risiko diabetes . Jadi gula batu sangat selamat untuk penggunaan gula setiap hari . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Air gula batu memang jauh lebih baik berbanding gula pasir . Pengambilan gula batu yang berkesan boleh mencegah masalah keletihan dan mengurangkan risiko diabetes . Jadi gula batu sangat selamat untuk penggunaan gula setiap hari . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Air gula batu memang jauh lebih baik berbanding gula pasir . Pengambilan gula batu yang berkesan boleh mencegah masalah keletihan dan mengurangkan risiko diabetes . Jadi gula batu sangat selamat untuk penggunaan gula setiap hari . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Latest customer feedback. . " Buang air lawas dan badan segar" . Ini antara kesan yang customer rasa selepas mengambil sarang burung Rose & Sugar. . Anda ada masalah sama macam mereka? . Boleh klik link dibawah⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/601135194074/rsbn . #rsbirdnesthq #rsteamtheninapop #rsbirdnestrazlizaeija #rsbirdnestlover #rscustomerfeedback #rsbirdnestnegerisembilan #rsbirdnestmelaka #rsbirdnestkl #rsbirdnestputrajaya #rsbirdnestselangor #rsbirdnestrembau #rsbirdnestsenawang #rsbirdnestseremban #rsbirdnesttampin #rsbirdnestnilai #rsbirdnestportdickson #rsteameija #sarangburungsaranghae #sarangburungwalet #supplementsihat #sarangburung #agentwanted

KELEBIHAN BIRDNEST ESSENCE . 🕊 Membaiki kulit kusam 🕊 Menghilangkan parut 🕊 Menjadikan tona kulit sekata 🕊 Melambatkan proses penuaan 🕊 Mengecilkan Liang pori terbuka 🕊 Meratakan lubang bekas jerawat 🕊 Mencerahkan & melembutkan kulit muka 🕊 Menghilangkan bintik hitam & parut jerawat RM 20/Bottle 90% Pure Bird Nest Original DM or Whatsapp: +60193882448 #serumbirdnestterengganu #serumbirdnestkemaman #serumbirdnestmalaysia #birdnestdrink #serumbirdnestumt #serumbirdnestsarawak #serumbirdnestessence #sarangburungterengganu #serumbirdnestperak #serumbirdnestkualanerus #serumbirdnestputrajaya #sarangburungterengganu #serumbirdnestkuantan #serumessencemurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #serumessencemalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

#repost @leunnie_official • • • • • • Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

Kepada #leunnielovers , sebelum tidur jangan lupa minum tau! In shaa Allah, bangun pagi esok confirm segar. 😉

Kenapa BirdNest Essence sangat penting pada wajah ? Antaranya fungsi utama BNE ialah : . ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam RM 20/Bottle 90% Pure Bird Nest Original DM or Whatsapp +60193882448 #serumbirdnestterengganu #serumbirdnestkemaman #serumbirdnestmalaysia #birdnestdrink #serumbirdnestumt #serumbirdnestsarawak #serumbirdnestessence #sarangburungterengganu #serumbirdnestperak #serumbirdnestkualanerus #serumbirdnestputrajaya #sarangburungterengganu #serumbirdnestkuantan #serumessencemurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #serumessencemalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

Program reseller berdaftar dengan keuntungan runcit sebanyak 20% sedang berjalan. Kami fokus untuk beberapa daerah di Negeri Selangor dahulu. .. 🌸BatuCaves MJ (0129311699) 🌸ShahAlam/Subang AFLAH (0133505600) 🌸PetalingJaya AIZAT (0146262614) 🌸Bangi/Kajang NAWWAR (0139940654) 🌸Cheras NORSHELA (0172535603) 🌸Ampang SUZANA (0186622890) 🌸Kajang NURIN (0175192875) 🌸Seri Kembangan NURIDAYU (0145151781) 🌸Kundang, Rawang DEENA (0165488914) 🌸Selayang : AZRINA (01110107581) 🌸Selayang/Gombak : HUSNA (0173214922) 🌸Cyberjaya : MIZA (01111828426) 🌸Gombak : JAMILAH (0164182770) 🌸Klang : ANNEHANNIE (0142100006) 🌸Setapak: 🌸WangsaMaju: 🌸Kepong: 🌸SungaiBuloh: 🌸Serdang: .. Kami juga ada reseller berdaftar dari negeri lain 🌸KUCHING, SARAWAK Kinah (0107834304) 🌸KULAI, JOHOR Syuhada (0133078586) 🌸MERLIMAU, MELAKA Farah (0198742118) .. Anda berminat mengisi kekosongan? Daerah anda tiada dalam senarai? Tinggal di negeri lain? Boleh terus hubungi kami ya. .. #programresellerabn #modal12kotakjer .. Kami tunggu anda. #roadto1k side income. .. 🕊🕊🕊🕊🕊🕊 .. Jom join #squadblossom .. www.mjovial.com #annonabirdsnest #annonabirdnest #penjagaankesihatan #jomsihat #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungwalit #lovlinbirdsnest #annona_birdnest #dropshipwanted #resellerwanted #squadnaturallover #squadblossom #annona_birdnest #beautifulme #faktaabn #fenomenasiburungpink #mostwantedbirdnest #mjovialista #alwaysannona #teamvcsakl #starqueenoficial

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan. Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya. Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung. #birdnest #birdnestdrink #kualaterengganu#sarangburung #birdnestanona #chendering #gongbadak #productviral #minumankesihatan #umt #unisza #uitmchendering #penjagaankulit #uitmdungun #politeknikkualaterengganu #kemaman #besut #marang #pulauredang#politekniksultanmizanzainalabidin #psmza #ecrl#politeknikmelaka#pulauperhentian #pantaibatuburuk

Alhamdulillah dalam pada hujan lebat petang tadi, customer from Sri Pulai Sikamat grab Leunnie Bird's Nest dengan Rozi. Thank you customer! ❤ - ===== COD : 🚗 Seremban 🚗 Cyberjaya - POSTAGE : 📦 Seluruh Malaysia ===== - ** Leunnie dapat memberi banyak khasiat kepada kaum wanita, lelaki dan juga kanak-kanak. - Nak Order 👇🏻 👇🏻 👇🏻 📱 WhatsApp : 016-7026470 atau klik link di bio. 👑 Facebook : Rozi Nordin

LOVLIN MILK SHAKE 🍶🍌🍊 . 🎀Suppliment kesihatan yang lebih memberi kesan pada pencerahan kulit. 🎀Kandungan nya juga mengandungi sarang burung walet. 🎀Muncul dengan 2 jenis perisa -Banana🍌 -Orange🍊 🎀1 box 10 Sachet (22gram/sachet) . 🎀Tiada bahan pewarna tiruan . 🎀Menggunakan bahan-bahan yang natural semulajadi sahaja. 🎀Hanya 1% sahaja kandungan gula . . 📝 Ingredients :- Susu kambing, sarang burung, serbuk mutiara, sakura, tomato, delima , berries, vitamin c, pisang/oren. . 💵 RM25sm/ RM30ss (10 sachet) 🚘 COD area PUCHONG berdekatan 📭 POSTAGE RM8 SM/RM10 SS . 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 . BERMINAT?? OPEN FOR PREODER . #lovlinbirdsnest #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestselangor #lovlinbirdsnestselangor #lovlinbirdsnestpuchong #lovlinbirdnestpuchong #sarangburungmurah #sarangburung #lovlinmilkshake #shake

• • • • • • Dah start minggu berkerja kenalah ada extra energy. So jangan lupa minum 1 sachet sahi booster untuk tenaga tambahan 💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 0139127051 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

• • • • • • Dah start minggu berkerja kenalah ada extra energy. So jangan lupa minum 1 sachet sahi booster untuk tenaga tambahan 💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 0139127051 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Alhamdulillah customer from Bandar Saujana Putra grab Leunnie Bird's Nest dengan Rozi. Thank you customer! 💙 - ===== COD : 🚗 Seremban 🚗 Cyberjaya - POSTAGE : 📦 Seluruh Malaysia ===== - ** Leunnie dapat memberi banyak khasiat kepada kaum wanita, lelaki dan juga kanak-kanak. - Nak Order 👇🏻 👇🏻 👇🏻 📱 WhatsApp : 016-7026470 atau klik link di bio. 👑 Facebook : Rozi Nordin

Setia bersama birdnest essence 🕊️ Alhamdulillah sejak guna bne ni dapat rasa kulit makin sihat, lembab dan berseri. Tiada lagi masalah kulit kusam, kulit pun makin cerah. Harga murah oiii, berbaloi² nak beli dan cuba. Yang mana belum try hampa wajib kena try, best taktaw cite 😘 #birdnestessencebypna #birdnestessence #teammamypower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik

Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197613647/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #pekajang #rsbirdnestkangkarpulai #pok #rsbirdnestskudai #forestcity #tiramduku #kgladang #kgpendas #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197613647/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #pekajang #rsbirdnestkangkarpulai #pok #rsbirdnestskudai #forestcity #tiramduku #kgladang #kgpendas #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197613647/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #pekajang #rsbirdnestkangkarpulai #pok #rsbirdnestskudai #forestcity #tiramduku #kgladang #kgpendas #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

MAMPU CANTIK MAMPU SIHAT DAN MAMPU MILIK ! Minuman sarang burung HALAL paling MURAH di Malaysia! Mungkin juga di DUNIA! Lovlin Bird's Nest dibuat dari sarang burung tulen yang berkualiti tinggi dengan campuran Ginseng, Kulat Putih dan Gula Batu. Kaya dengan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) dan nutrien yang bernilai. Setiap kali Lovlin Bird's Nest diminum mampu memberikan anda nutrien kecantikan dan kesihatan luar dan dalam. Tiada bahan pengawet, Tiada pewarna buatan, Tiada perisa buatan. Antara khasiatnya dari segi: 🕊️ Kecantikan: Menggalakkan kulit yang muda, berseri dan licin. 🕊️ Kesihatan: Mengurangkan kelesuan dan menyokong serta menguatkan sistem pernafasan. 🕊️ Menguatkan sistem imunisasi: Dengan kandungan glikoprotein yang tinggi dan faktor pertumbuhan, ia membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan meningkatkan ketahanan badan terhadap faktor tekanan alam sekitar. Kenapa bayar lebih sekiranya anda boleh memilikinya dengan harga MAMPU MILIK? Satu set 3botol 70ml hanya RM20 SAHAJA! www.wassap.my/60127379175 /LBN #birdnest #lovlin #sarangburung #burungwalet #burungwalit #walet #walit #instantdrink #patisarangburung #airsarangburungwalet #energydrink #cantikdalaman #cantikdalamancantikluaran #birdnestmurah #sarangburungmurah

SUSU KAMBING TAK HAMIS 🐐 . Meh nak bagitau.. LOVLIN MILK SHAKE ramuan utama nya memang susu kambing. . Tapiiiiii..LOVLIN MILK SHAKE ni langsung xde rasa bau hamis..Korang boleh minum sampai xcukup 2 sachet per day kalau ikutkan sebab sedap yakmattt.. 😋😋 . 2 perisa LOVLIN MILK SHAKE 👉🏻 Banana 🍌 👉🏻 Oren 🍊 . Khasiat sgt² baik utk kulit kita..tapi rata² feedback yg dpat lepas consume LMS perut rasa #kenyang je🤗🤗 dan senang lawas🤗🤗 . . 💵 RM25sm/ RM30ss (10 sachet) 🚘 COD area PUCHONG berdekatan 📭 POSTAGE RM8 SM/RM10 SS . 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 . #lovlinbirdsnest #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestselangor #lovlinbirdsnestselangor #lovlinbirdsnestpuchong #lovlinbirdnestpuchong #sarangburungmurah #sarangburung #lovlinmilkshake #shake

Rumpai laut pun ada khasiat tau, jgn ingat rumpai laut takda khasiat. Ada sumber protein dan collagen baik utk pertumbuhan sel baru. Tak payah susah² nak makan eumpai laut setiap hari, calit birdnest essence je 👍 #birdnestessencebypna #birdnestessence #teammamypower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik

🔥BirdNest Essence 🔥💯ORI HQ Jom baca kelebihan BNE.. 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali Harga mampu milik RM20 saja. Bebas bahan merkuri tau 🤩🤩 . . Tekan link whtapp di profil utk order😊 . Whtapp 0169089429 #birdnestessence #serum #serumsarangburung #birdnestserum #birdnest #sarangburung #teambirdnest

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • ✨ let’s start preparing for healthy skin and keep your energy boosted with nutrients from bird’s nest, sunnah food extracts such as dates, fig, honey! Also contains fruits extract❤️ RM49. Selling SUPER fast.. as usual hiks! To order whatsapp us at 017 2032487 🌷 And not to worry, we have tons of positive testimonials! Yassss, You can trust us! . . SAHI keeps your healthy and flawless 💋 . . 1st chewable bird’s nest in Malaysia . . . 💬 Halal & mendapat kelulusan KKM 100% . . 📱whatsapp 017 2032487 🌷 order now 😚 . sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #sahibooster #sahisoap #noradanish #kl #ipoh #perak #selangor #indonesia #brunei #singapore #sarangburungwalit #tabletsarangburung #birdsnest #birdsnestablet

Bird Nest Essence ✨ . . Sebelum ni kita cuma tau yg sarang burung hnya boleh di minum. Skrg dah boleh calit di muka utk syantikk gittew. Dan kita pun semua tau kebaikan #sarangburung ni kan? . . Indigredients Vit C, Kurma, Tomato, 90% pati sarang burung walit dan Timun. Semua ni adalah bagus untuk kulit muka kita tau. Jangan risau ia selamat digunakan, tiada merkuri☺ Ada kelulusan KKM/Lab dari brunei lagi . . . . Texture dia pekat tapi cepat meresap ke dalam kulit dan tak melekit😍💕 yang paling best , wangi gilerrr bau dia 🙆 Lagi best kalo simpan dalam peti ais , time cuaca panas cepat²calit kat muka pastu pejam mata ohhhh segar jewww. . . . Rm20 15ml Whatsapp milaa 0174656236 . . #sayajualserum #sayajual #bazarpaknil #bazaronline #kualalumpur #selangor #cyberjaya #putrajaya #johor #mirafilzah #benamir #ctdk #neelofa #sitinordiana #vslbeautycare #nourainskincare #ainaacosmetic #aslegacymalaysia #sendayutinggi #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #kulitkering #dramasweetdreams #cintabelumtamattempoh #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia #meletop

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197814655/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197814655/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197814655/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Kita sebagai manusia biasa, ikhtiar je. Dan salah satu caranye dgn mengamalkan sarang burung walit. Kalau mampu beli yg mahal & 100% sarang burung, beli la. Kita biashe² je. Cukup la amalkan yg 7% ni, TAPI kita minum setiap hari 😜 maklumla murah, sedap pula tu. Takde rasa hanyir. Inshaa Allah setiap usaha & ikhtiar kita akan ade hasilnya ❤ . . #dreamluxury #lovlinbirdsnest #sarangburunglovlin #lovlin #sarangburung #sarangburungwalet #birdnest #minumankesihatan #sarangburungmurah #lovlinsarangburungmelaka #lovlinbirdsnestmelaka #lovlinagentmelaka #melaka #bukitkatil #ayerkeroh #bandarayamelaka #bandarmelaka #batuberendam #bukitbaru #mitc #peringgit #semabok #duyong

Wonder about the what tomato can bring benefits to you? 😉 <<Read on>> . . Benefits that tomatoes can offers are : . 🍅 Kaya dengan sumber antioksidan 🍅 Melindungi kulit dari radikal bebas 🍅 Mengawal tekanan darah tinggi 🍅 Tahap kolesterol yang lebih rendah. And tomatoes are one of the ingredients we put in our Botanical Drinks, so click link in bio to order yours now ! 😉 . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet . DM or Whatsapp +60193882448 #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestdrink #birdnestumt #birdnestsarawak #birdnest #birdnestperak #birdnestkualanerus #birdnestputrajaya #birdnestkuantan #birdnestmurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

EVE ESSENTIAL BIRD NEST DRINK adalah campuran minuman botanik & ekstrak sarang burung premium yang di ambil dari burung walet terpilih sahaja . . KEBAIKAN EVE ESSENTIAL . ◾ Mengandungi kolagen sarang burung semulajadi untuk kesihatan & kecantikan kulit, kuku & rambut secara menyeluruh . ◾ Sarang burung mengandungi hormon peptida yg kaya dengan Epidermal Growth Factor (EGF) yang mampu merangsang pembahagian sel, menyuburkan kulit & menyembuhkan luka dgn cepat . ◾ EGF juga mampu melambatkan proses anti - penuaan bagi lelaki & wanita . ◾ Tinggi dengan anti- oksidan dan mampu mencerahkan & melembapkan kulit hanya dalam 2minggu! Mampu mengurangkan jerawat, jeragat, kulit kusam & selulit. . ◾ Membantu menaikkan antibodi & imun sistem badan . ◾ Menaikkan kadar metabolisme tubuh & melancarkan pencernaan . ◾ Sangat bagus untuk ibu ibu mengandung kerana sarang burung tinggi dengan asid sialik (SA) yg merupakan karbohidrat berguna utk pertumbuhan bayi yang sihat & cerdas . ◾ Mengandungi galactosacharide, halba & kurma yang mampu membantu memperbanyakkan susu untuk ibu ibu yang menyusukan bayi . ◾ Mengandungi multivitamins untuk membantu melancarkan peredaran darah, sakit sakit sendi & menaikkan tenaga untuk urusan seharian. . . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet DM orWhatsapp +60193882448 #eveessentialwalit #eveessentialwaletmalaysia #eveessentialmalaysia #birdnestdrink #eveessentialbukitpayung #eveessentialpadangmidin #eveessential #eveessentialkualanerus #eveessentialputrajaya #minumansarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialmurah #eveessentialgongbadak #sarangburunggongbadak #eveessentialkualaterengganu #eveessentialsabah #eveessentialperlis #eveessentialpahang #eveessentialsetiu #eveessentialkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungbukitpayung #sarangburungmanir #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

“Sis, saya pregnant boleh ke minum Lovlin Bird's Nest ?" . Boleh sangat sangat ! Baik untuk ibu dan baik untuk baby . Ibu dalam pantang pun boleh consume , mempercepatkan luka kering , menmbahkan susu dan memperbaiki dalaman setelah bersalin . Untuk bayi bagus untuk menguatkan sistem paru paru , menghaluskan kulit , cerah dan jugak lembut . . JIKA IBU AMALKAN SECARA KONSISTEN SEJAK DARI PREGGY HINGGA MELAHIRKAN UTK BF!👍😍 . Bagi ibu pulak ia membekalkan tenaga ketika hamil , dan meningkatkan HB yang low . . 1set(3Botol) RM20 . 📲0142675256 #lovlinbirdsnest #sarangburung #lovlinbirdsnestshahalam #lovlinbirdsnestkl #lovlinbirdsnestpj #lovlinbirdsnest #dropshipwanted

🌹 BIRDNEST ESSENCE BY PNA 🌹 . . Sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 📱7237885 . . #bne #bnebrunei #empirejutawanbne #bne_naz #dealerbnebrunei #skincare #birdnest #sarangburung #essence #birdnestessencebypna #bruneidarussalam

🌹 BIRDNEST ESSENCE BY PNA 🌹 . . Sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 📱7237885 . . #bne #bnebrunei #empirejutawanbne #bne_naz #dealerbnebrunei #skincare #birdnest #sarangburung #essence #birdnestessencebypna #bruneidarussalam

🌹 BIRDNEST ESSENCE BY PNA 🌹 . . Sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 📱7237885 . . #bne #bnebrunei #empirejutawanbne #bne_naz #dealerbnebrunei #skincare #birdnest #sarangburung #essence #birdnestessencebypna #bruneidarussalam

Lovlin Birds Nest🕊 7% Minuman sarang burung PERTAMA yang mengeluarkan konsep 3 botol dalam 1 kotak dengan harga sangat MAMPU MILIK ! Produk muslim ! Lulus GMP ! RM20 sahaja untuk 1 box ! Dengan Lovlin anda pasti MAMPU SIHAT , MAMPU CANTIK & MAMPU MILIK ! Dm untuk pertanyaan lanjut / 📲01426752566 / www.wasap.my/60142675256/lovlin #lovlin #lovlinbirdsnest #lovlindamansara #lovlinshahalam #sarangburung #sarangburungwalet #cantik #cantiksihat

Hai semua, Azah masih Mencari 20 orang Reseller untuk produk laju & hot ni. ✅Keuntungan sehingga 20% ✅Modal Permulaan RM172.80 sahaja Selain keuntungan, ✅Support Marketing dari HQ ✅support group aktif #teamsuperwomen ✅limpahan ilmu dari leaders ✅marketing gameplan hit 144 karton setahun. Boleh klik teghuih je kat link kat bio di atas. . Atau Whassup segera 📲012-6674528 . .🕊1 Box | 3 Bottles | RM18! 🕊 . .. To Order/Cod/To JoinDropship: . Whassup📲+6012-6674528 . Atau Klik je link kat bio😊 Dropship are welcome. . #alwaysannona #annonabirdnest #annonabirdsnest #annonamalaysia #annonabirdnestbalakong #teamangrybird #birdnest #birdnestmalaysia #abn #birdnest4u #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #essential #balakong #putrajaya #bangi #themines #impianehsan #btho #dropshipdiperlukan #annonabirdsnestselangor #annonabirdnesthq #annonabirdsnest #annonahq #annonamalaysia #annonabirdnest

Hai semua, Azah masih Mencari 20 orang Reseller untuk produk laju & hot ni. ✅Keuntungan sehingga 20% ✅Modal Permulaan RM172.80 sahaja Selain keuntungan, ✅Support Marketing dari HQ ✅support group aktif #teamsuperwomen ✅limpahan ilmu dari leaders ✅marketing gameplan hit 144 karton setahun. Boleh klik teghuih je kat link kat bio di atas. . Atau Whassup segera 📲012-6674528 . .🕊1 Box | 3 Bottles | RM18! 🕊 . .. To Order/Cod/To JoinDropship: . Whassup📲+6012-6674528 . Atau Klik je link kat bio😊 Dropship are welcome. . #alwaysannona #annonabirdnest #annonabirdsnest #annonamalaysia #annonabirdnestbalakong #teamangrybird #birdnest #birdnestmalaysia #abn #birdnest4u #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #essential #balakong #putrajaya #bangi #themines #impianehsan #btho #dropshipdiperlukan #annonabirdsnestselangor #annonabirdnesthq #annonabirdsnest #annonahq #annonamalaysia #annonabirdnest

Nak cantik , sihat dengan harga mampu milik ? Selalu tengok je orang minum air sarang burung tapi tak mampu nak beli ? . Lovlin Bird’s Nest🕊 kan ada . Mampu sihat , mampu cantik & mampu milik dengan Lovlin🕊. . RM20 sahaja 1set (3botol) . Kebanyakkan customer cuba 1set akan repeat order berset set tau sebab dah in love dengan keberkesanan Lovlin🕊. . Klik link whatsapp di bio utk pertanyaan lanjut . 📲0142675256 . Nak join kami sebarkan lagi kebaikkan Lovlin Bird’s Nest🕊? Jom join dropship dengan kami 😉. . #lovlinbirdsnest #birdsnest #sarangburung #sarangburungwalet #dropshipwanted

Alhamdulillah... 😍 Settle hntr 2 kotak stok Rofila Birds Nest utk EJEN aktif ROFILA HariatiJaaffar.. Sesiapa yg mengenali Kak Hariati n duduk berdekatan Indera Mahkota blh pm utk dptkn stok Rofila dgn harga mampu milik RM20 /1 set (3 botol). Jom Sebar luas khasiat Rofila Bersama2 team kami 👍👍 Rezeki dikongsi bersama.. Suri rumah.. Wanita @ lelaki yg bekerja.. Pelajar.. Yg berminat utk tmbh pndptn.. Blh join jd ejen Rofila.. Apa kelebihan jd ejen Rofila under team kami.. ☑️ Bahan copywriting disediakan ☑️ Group coaching untuk ejen disediakan ☑️ Untung tunai ☑️ Reward bulanan jika ejen capai target disediakan (Brgn Habib Jewel) ☑️ Penghantaran stok area berdekatan Boleh terus klik link👇👇👇 www.wasap.my/60129688643/AgentRofilaBirdsNest #rofilabirdsnest #sayaminum #sayajual #khasiatdikongsibersama #rofilalegacy #rich46 #sarangburung #sihatdalamancantikluaran #masterstokisrofilabirdsnestkuantan #agenwanted

Reposted from @nonnynadirah (@get_regrann) - Harini ciknons nak share tentang SAHI sarang burung, tablet kunyahan sarang burung yg sangat sedap dan bagus untuk kulit dan dalaman.. dan sangat bagus bagi tenaga.. nak tau apa yang best lagi? Sebab sahi takde kolagen, jd sape ada cyst, ada fibroid bolehlah amalkan tanpa perlu risau😘 Wa 012 6898487 - #noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #asalgombak #tamangreenwood #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #fooddeliverygombak #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sahibirdsnestsoap #sabunsarangburung #sahibooster #teamdssahibest

Posted @withrepost • @sharifaheleen Have u heard about SAHI? I love their tablet! It tastes like lychee and it works wonders skin too! It also good for inner health.. no collagen so dont worry. Safe for those who have cyst or fibroid SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia⠀ Wa 012 6898487 - #noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #asalgombak #tamangreenwood #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #fooddeliverygombak #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sahibirdsnestsoap #sabunsarangburung #sahibooster #teamdssahibest

. Rasa apa ye Annona Bird's Nest? Rasa dia sedap macam minum air kelapa jelly. Rasa segar je bila lalu ditekak uols. Tak adalah rasa pelik-pelik. . . Uols rasa sebotol, surelah korang nak tambah lagi sebotol. Pastu teringat-ingat rasanya. . . Nak rasa kesedapan abn? Whatsapp 0136288116. #annona_birdnest #sarangburung

SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? 🤗 . 👶KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS ✔️Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔️Meningkatkan selera makan ✔️Menguatkan daya ingatan . 👩‍🦰WANITA ✔️Meningkatkan metabolisma ✔️Menstabilkan hormon ✔️Mengurangkan sakit senggugut ketika haid ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 👨LELAKI ✔️Kesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti ) ✔️Dapatkan tidur yang berkualiti ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 🤰IBU HAMIL ✔️Meningkatkan stamina ✔️Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan. ✔️Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. ✔️Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan ✔️Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin. ✔️Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan . 👴👵ORANG TUA ✔️Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ✔️Mengurangkan sakit sendi ✔️Melancarkan peredaran darah, ✔️Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan ✔️mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang. . 🥤Rm8 sebotol 📦Postage seluruh Sabah. 🚙 Area Semporna . Untuk lebih info dan order boleh www.wasap.my/60168312043

ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH MEMILIH R&S BIRDNEST . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom y'alls sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH MEMILIH R&S BIRDNEST . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom y'alls sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH MEMILIH R&S BIRDNEST . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom y'alls sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

• • • Mencari-cari penyelesaian untuk masalah kulit muka? Boleh try SAHI SOAP.. kandungan SARANG BURUNG dan bengkuang terpilih sangat membantu merawat dan menyihatkan kulit wajah 👍⚘ RM45 SAHAJA ❤ . .Jom GRAB PROMO JIMAT WhatsApp 0199837685 for more details n purchase . . #sahi #sahisarangburung #noradanish #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #teamsahiradhiah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #teamsahi #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka #sahilovers

Posted @withrepost • @ijazati.ibrahim 💎"KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM"💎 PREMIUM SHINE LEBIH MURAH DAN LEBIH JIMAT! . ⚘Harga sebotol : RM5⚘ Harga pakej Premium 1 : 10 Botol (RM45)- Jimat RM5 Premium 2 : 20 Botol (RM85)- Jimat RM15 Premium 3 : 30 Botol (RM125)- Jimat RM25 Pakej Golden : 60 Botol (RM240)- Jimat RM60 . COD SEKITAR: 🚗 Desaru 🚗 Bandar Penawar 🚗 Pengerang 🚗 Kota Tinggi 🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA . **p/s: 19hb-22hb boleh COD area KL, Bangi,Sepang, Putrajaya dan Nilai 😘 . Click link di bio for order 🥰 . #premiumshinebirdnest #premiumshine #shinebirdnest #shinest #sarangburung #sarangburungwalet #birdnestmurah #sarangburungmurah #sarangburungjohor #sarangburungkl #birdnestjohor #birdnestkl #shinebirdnestpadupadupoik #birdnesthalal #birdnestmalaysia

Bila masa terbaik untuk minum Sarang O Nest? . Sebaiknya-baiknya diminum 2x sehari, iaitu sekali sebelum sarapan dan sekali lagi sebelum tidur. Yang penting, kena minum waktu perut kosong untuk penyerapan nutrien yang lebih baik. . Senang ajerr sistur…. Goncang, buka penutup dan minum @sarang.o.nest.my ! Bagus sangat untuk membantu you olls tingkatkan tenaga badan, memperbaiki kulit dan rahsia awet muda. . #birdnest #sarangburung #sarangonest #nakcantik #naktarikperhatian #suplimentpalingmujarab #supplimentmurah #minumankecantikan #emas916

Bila masa terbaik untuk minum Sarang O Nest? . Sebaiknya-baiknya diminum 2x sehari, iaitu sekali sebelum sarapan dan sekali lagi sebelum tidur. Yang penting, kena minum waktu perut kosong untuk penyerapan nutrien yang lebih baik. . Senang ajerr sistur…. Goncang, buka penutup dan minum @sarang.o.nest.my ! Bagus sangat untuk membantu you olls tingkatkan tenaga badan, memperbaiki kulit dan rahsia awet muda. . #birdnest #sarangburung #sarangonest #nakcantik #naktarikperhatian #suplimentpalingmujarab #supplimentmurah #minumankecantikan #emas916

Yg consume je dah tau kelebihan n khasiat #bnessencebypna #bffbirdnest #sarangburung x cuba x tau....

ANNONA BIRD'S NEST . . Mengandungi khasiat : . 🕊Sarang Burung (7%) 🕊American Ginseng 🕊White Fungus 🕊Rock Sugar 1 botol RM6. 3 botol RM18. Harga tidak termasuk kos pos. #annona_birdnest #sarangburung

Bila masa terbaik untuk minum Sarang O Nest? . Sebaiknya-baiknya diminum 2x sehari, iaitu sekali sebelum sarapan dan sekali lagi sebelum tidur. Yang penting, kena minum waktu perut kosong untuk penyerapan nutrien yang lebih baik. . Senang ajerr sistur…. Goncang, buka penutup dan minum @sarang.o.nest.my ! Bagus sangat untuk membantu you olls tingkatkan tenaga badan, memperbaiki kulit dan rahsia awet muda. . #birdnest #sarangburung #sarangonest #nakcantik #naktarikperhatian #suplimentpalingmujarab #supplimentmurah #minumankecantikan #emas916

Semua peringkat umur pon boleh minum LOVLIN BIRDS NEST..🤗🤗 ♳Perempuan ♴Lelaki ♵Orang tua ♶Wanita hamil @ menyusukan bayi ♷Kanak kanak 3 tahun ke atas SEBAB PE?SEBAB LOVLIN ni guna bahan2 semulajadi..😄😄 Lagipon sarang burung walet ni banyak khasiat. Antaranya: ⚀ Agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata ⚀Agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru untuk penghidap ASMA ⚀Zat yang terkandung dalam sarang burung walet dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan ⚀Sarang burung walet juga dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ia adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan mampu menguatkan saluran pernafasan ⚀Sarang burung walet amat baik untuk diambil oleh perokok kerana dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan oleh nikotin dan mencegah serangan barah 💕Untuk ibu mengandung: ☞Mengurangkan rasa sakit pada punggung ☞Memperkuat paru-paru bayi yang dikandung ☞Mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan 💕Untuk wanita: ☞Meningkatkan daya metabolisme ☞Memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan 💕Untuk orang tua: ☞Menguatkan urat dan tulang ☞Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit 💕Untuk kanak-kanak: ☞Meningkatkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan ☞Memperkuatkan paru-paru WHATSAPP sis ye..😘 0162630479📲 0162630479📲 #lovlinbirdsnest #lovlin #birdsnest #sarangburungwalet #minumansarangburung #minumankesihatan #minumanberkhasiat #birdnestdrink #healthy #drinkhealthy #sarangburung #additionaldrink #sarangburungmampumilik #mampumilik #mampusihat #mampucantik #sarangburunghalal #birdsnestmampumilik #beauty #sarangburungkedah #lovlinkedah #codareakedah #posseluruhmalaysia #cantiksemulajadi #kedah

Siapa yang susah sangat nak luangkan masa untuk jaga kulit muka, u ollss boleh serahkan pada sahi tablet sarang burung nie...... keje u ollss just kunyah tablet setiap pagi sebelum sarapan dan setiap malam sebelum tido. Yg penting amalkan sahi ketika perut kosong. Pastu tunggu je perubahan kulit, dalam masa seawal 2 minggu dah boleh nampak kesan. Jom jaga kulit muka u olsss... Jangan malas tau, nanti kulit nampak kusam je sepanjang masa . . . . . #repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Malam nanti jangan lupa kunyah 1 atau 2 tablet SAHI Sarang Burung ♥️ Sangat membantu mengurangkan jerawat, memudarkan parut, memberi kelembapan pada kulit! Siapa yang ada parut2 hitam dekat muka, kena consume bersama KRASA susu kambing untuk kesan yang lebih cepat dan berkesan💋 . . . 💬 Halal & kelulusan KKM100% . . 📱whatsapp 017 203287 🌷 . . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 . . . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahisoap #noradanish

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur 📍Lelaki dan Wanita 📍Wanita hamil 📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin 📍Kanak-kanak 📍Warga Emas *Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan. #annona_birdnest #siburungpink . Rm18 3box (9 botol) www.wasap.my/601126682362/tryAbn

Tak perlu cakap banyak. Biar gambar berbicara gitew.. . Minuman Sarang Burung BFF mengandungi 👇 . ✔️ 7% Sarang Burung ✔️ Kulat Putih ✔️ Ginseng ✔️ Gula Batu . Antara khasiat kandungan sarang burung . 🕊️ Awet Muda 🕊️ Membantu mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🕊️ Membantu mengurangkan kedutan di muka 🕊️ Melancarkan peredaran darah serta membersihkan darah 🕊️ Melancarkan fungsi paru paru 🕊️ Membantu melegakan batuk selsema dan asthma 🕊️ Meningkatkan stamina dan menguatkan imunisasi badan 🕊️ Meningkatkan metabolisma serta kesihatan dalaman 🕊️ Menyejukkan badan 🕊️ Membantu meredakan stress 🕊️ Menstabilkan hormon 🕊️ Membantu meningkatkan kesihatan tenaga batin 🕊️ Membantu meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan, bagus untuk IQ (minda) . RM 8/sebotol . 🚙 COD AREA Pekan Semporna 📦 Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . https://www.wasap.my/60168312043