#rosypinkblushpalette

Photos and Videos about #rosypinkblushpalette

Set travel Infinence Skincare ku tertinggal...😬 So, ni td xpkai pun Infinence serum, toner & day cream.. Just sapu CC cream n tepek sket #rosypinkblushpalette. Bibir calit Lipmatte color #crimsonlove Memula rasa kekurangan xpkai sbb dah biasa kan, tp bila tgk cermin.. Eh, ok je..xdela kulit muka tu nmpk kesian kan.. Lega mak..😁 Sejak setahun lbh guna Infinence Skincare ni mmg perasan skin dah improve bnyk. Alhamdulillah.. Xde nak fkir lgi nak try mcm2 produk. Setia pd yg 1 ni jela Skrg ni Infinence ada kluaran terbaru lagi, Treatment Serum. Yg sblm ni dah best, tp yg ni lgi best katanya.. Kesan SERTA MERTA! Aisshh..tak sabarnya nak grab bila blk Melaka nnti😍 Kak sha share info serum ni kt ruangan komen ye. If korang berminat jgk roger je, boleh kak sha amik stok lebih😉 #mompreneurs #diamondshahida #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

COZUMA PILIHAN HATIKU💋💃 Asal nak keluar rumah, KekLa mmg pakai COZUMA #makeupseries ..MUA xde, terpaksalah gunakan kepakaran sendiri😝 Biasenye KekLa pakai code Nude Eye Shadow + Rosy Pink Blusher.. blend2 aje. Lipstik & LipMatte KekLa suke tukar2 code..Basic & foundation calit CC Cream aje.. Walaupun skarang ni cuaca terik yakmat , mmg mekap x capuk & cair..Malah makin shining muka😍 Mmg sesuai la dgn kulit jenis kering mcm KekLa..Moist & tak burn! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Bole pakai sampai setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kenn !! Nak try? WhatsApp je no kat bawah ni 👇🏻👇🏻 ,📲 AZILA 0177031408 Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #nudepinklipstik #cccream #lipstik #lipmatte

COZUMA PILIHAN HATIKU💋💃 Asal nak keluar rumah, KekLa mmg pakai COZUMA #makeupseries ..MUA xde, terpaksalah gunakan kepakaran sendiri😝 Biasenye KekLa pakai code Nude Eye Shadow + Rosy Pink Blusher.. blend2 aje. Lipstik & LipMatte KekLa suke tukar2 code..Basic & foundation calit CC Cream aje.. Walaupun skarang ni cuaca terik yakmat , mmg mekap x capuk & cair..Malah makin shining muka😍 Mmg sesuai la dgn kulit jenis kering mcm KekLa..Moist & tak burn! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Bole pakai sampai setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kenn !! Nak try? Klik je link kat bawah ni 👇🏻👇🏻 http://AzilaYussoff.wassap.my Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #nudepinklipstik #cccream #lipstik #lipmatte

Nak sambut Husband balikkkk keje pakai makeup..ko ngase??? Hahhahaaa😛😛😛😛😛 Inilah padahnya bila xde keje nk dibuat,anak sedap tidurrrr tu😅 Mua:Myself 😘 Alat make up: #cozuma Dihatiku😍😍😍👇👇 :#cccream : #rosypinkblushpalette :#mattelipstick Code #nudepink Ajommm lah cantik di hari raya nanti sambil.merawat kulit bila pakai make up dari #cozuma 😘

Nor Rahim
(@aisyrahim)

2019-03-31 01:09:01

COZUMA PILIHAN HATIKU💋💃 Asal nak keluar rumah, Kak Nor mmg pakai #cozumaseries Biasanya Kak Nor pakai code Romance Eye Shadow .. Fav Lipstik Kak Nor Rose I 💕 U.. Basic & foundation calit CC Cream aje.. Walaupun sekarang ni cuaca terik sangat 😥 , mmg mekap x capuk & cair.. Malah makin shining muka😍😘😘 Mmg sesuai la dgn kulit Kak Nor yang sensitif ni! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Boleh pakai sampai lebih setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kann !! PM/ WA Kak Nor 0107114446 www.wasap.my/60107114446/cozumaseries Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #nudepinklipstik #cccream #lipstik #lipmattemalaysia

zuliana
(@zuliana_abd_kadir)

2019-03-22 22:20:45

Takut terOVER blusher ?!! Risau nampak pelik ?!! Tak yakin nak mekap sendiri ?!! Eh... jgn risau.. dgn #cozumablushpalette ni confirm tak over... 😉 Memang sesuai untuk amatur !!! Semua wajib try tau ! KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE ? 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette !!!! 1 HARGA SAHAJA !!! 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN !!! 😱😱😱 Klik link dibawah untuk fast respond 👇👇👇 www.wasap.my/60127018237/cozumablushpalette #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #bizonlinexj50

nurhedayu
(@nurhedayu6)

2019-03-11 05:45:03

Takut terOVER blusher ?!! Risau nampak pelik ?!! Tak yakin nak mekap sendiri ?!! Eh... jgn risau.. dgn #cozumablushpalette ni confirm tak over... 😉 Memang sesuai untuk amatur !!! Semua wajib try tau ! KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE ? 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette !!!! 1 HARGA SAHAJA !!! 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN !!! 😱😱😱 Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH ! HARGA 1 HARI SAHAJA ! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM45 sahaja ! Pat pat siku lipat ! Siapa cepat, dia dapat ! Klik link dibawah untuk fast respond 👇👇👇 www.wasap.my/60136529012/cozumaFLASHSALE #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #bizonlinexj50

Takut terOVER blusher ?!! Risau nampak pelik ?!! Tak yakin nak mekap sendiri ?!! Eh... jgn risau.. dgn #cozumablushpalette ni confirm tak over... 😉 Memang sesuai untuk amatur !!! Semua wajib try tau ! KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE ? 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette !!!! 1 HARGA SAHAJA !!! 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN !!! 😱😱😱 Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH ! HARGA 1 HARI SAHAJA ! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM45 sahaja ! Pat pat siku lipat ! Siapa cepat, dia dapat ! Klik link dibawah untuk fast respond 👇👇👇 www.wasap.my/60197021291/cozumaFLASHSALE #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #bizonlinexj50

Takut terOVER blusher ?!! Risau nampak pelik ?!! Tak yakin nak mekap sendiri ?!! Eh... jgn risau.. dgn #cozumablushpalette ni confirm tak over... 😉 Memang sesuai untuk amatur !!! Semua wajib try tau ! KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE ? 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette !!!! 1 HARGA SAHAJA !!! 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN !!! 😱😱😱 Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH ! HARGA 1 HARI SAHAJA ! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM45 sahaja ! Pat pat siku lipat ! Siapa cepat, dia dapat ! Klik link dibawah untuk fast respond 👇👇👇 www.wasap.my/60128195878/cozumaFLASHSALE #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #bizonlinexj50

Takut terOVER blusher ?!! Risau nampak pelik ?!! Tak yakin nak mekap sendiri ?!! Eh... jgn risau.. dgn #cozumablushpalette ni confirm tak over... 😉 Memang sesuai untuk amatur !!! Semua wajib try tau ! KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE ? 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette !!!! 1 HARGA SAHAJA !!! 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN !!! 😱😱😱 Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH ! HARGA 1 HARI SAHAJA ! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM45 sahaja ! Pat pat siku lipat ! Siapa cepat, dia dapat ! Klik link dibawah untuk fast respond 👇👇👇 www.wasap.my/60132597430/cozumaFLASHSALE #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #sayasukabarusayajual #projekstg

Takut terOVER blusher ?!! Eh... jgn risau.. dgn #cozumablushpalette ni confirm tak over... 😉 Memang sesuai untuk amatur !!! Semua wajib try tau ! KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE ? 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette !!!! 1 HARGA SAHAJA !!! 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN !!! 😱😱😱 Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH ! HARGA 1 HARI SAHAJA ! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM45 sahaja ! Pat pat siku lipat ! Siapa cepat, dia dapat ! Klik link dibawah untuk fast respond 👇👇👇 www.wasap.my/60123348438/cozumaFLASHSALE #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #sayasukabarusayajual #projekstg

Takut terOVER blusher?!! Eh...jgn risau..dgn #cozumablushpalette ni confirm x over... . Memang sesuai untuk amatur!!! Semua wajib try tau! . KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE? . 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette!!!! 1 HARGA SAHAJA!!! . 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup. . 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2 . 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN!!! 😱😱😱 . Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH! HARGA 1 HARI SHJA! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM48 sahaja! Pat pat si kulipat! Siapa cepat, dia dapat! Klik link dibawah untuk fast respon 👇👇👇 www.wasap.my/60178299198/cozumaFLASHSALEmac #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #susisukasusijual #projekstg

Takut terOVER blusher?!! . Eh...jgn risau..dgn #cozumablushpalette ni confirm x over... . Memang sesuai untuk amatur!!! Semua wajib try tau! . KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE? . 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette!!!! 1 HARGA SAHAJA!!! . 💃 Mudah digunakan. Tidak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup . 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. . 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN!!! 😱😱😱 . Dan...HARI INI.. HARGA RUNTUH! HARGA 1 HARI SHJA! Dari RM78.30 runtuh sehingga RM48 sahaja! Pat pat si kulipat! Siapa cepat, dia dapat! Whatsapp terus untuk fast respon 👇👇👇 011-35476189 #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #sayasukabarusayajual #projekstg

Nor Rahim
(@aisyrahim)

2019-03-09 22:29:42

COZUMA PILIHAN HATIKU💋💃 Asal nak keluar rumah, Kak Nor mmg pakai #cozumaseries Biasanya Kak Nor pakai code Romance Eye Shadow .. Fav Lipstik Kak Nor Rose I 💕 U.. Basic & foundation calit CC Cream aje.. Walaupun sekarang ni cuaca terik sangat 😥 , mmg mekap x capuk & cair.. Malah makin shining muka😍😘😘 Mmg sesuai la dgn kulit Kak Nor yang sensitif ni! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Boleh pakai sampai lebih setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kann !! PM/ WA Kak Nor 0107114446 www.wasap.my/60107114446/cozumaseries Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #nudepinklipstik #cccream #lipstik #lipmatte

COZUMA PILIHAN HATIKU💋💃 Asal nak keluar rumah, KekLa mmg pakai COZUMA #makeupseries ..MUA xde, terpaksalah gunakan kepakaran sendiri😝 Biasenye KekLa pakai code Nude Eye Shadow + Rosy Pink Blusher.. blend2 aje. Lipstik & LipMatte KekLa suke tukar2 code..Basic & foundation calit CC Cream aje.. Walaupun skarang ni cuaca terik yakmat , mmg mekap x capuk & cair..Malah makin shining muka😍 Mmg sesuai la dgn kulit jenis kering mcm KekLa..Moist & tak burn! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Bole pakai sampai setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kenn !! PM/ WA AZILA 0177031408 Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #nudepinklipstik #cccream #lipstik #lipmatte

Sharing gambar hasil daily makeup dgn Cozuma Sun-Kissed Peach Blush Palette Memang sesuai untuk amatur!!! Semua wajib try tau! . KENAPA ANDA PERLU PILIH COZUMA BLUSH PALETTE? . 💃 BRONZER + BLUSHER + HIGHLIGHTER dalam 1 palette!!!! 1 HARGA SAHAJA!!! . 💃 Mudah digunakan. Tak mudah bertompok. Sesuai utk daily makeup . 💃 Saiz kecil dan nipis. Mudah di bawa ke mana2. . 💃 MURAH tapi boleh BERTAHAN lebih dari 6 BULAN!!! 😱😱😱 . Untuk fast respon 👇👇👇 . CAROL 011-35476189 #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette #sayasukabarusayajual #projekstg

😍SI CANTIK PIPI MERAH😍 . {Kredit to Nazatul Shima} . Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 . Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun akak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 . Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. . 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER . Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 . Tengok di komen cara sapuan yang sesuai mengikut bentuk muka untuk impak lebih Cunnn gitew 😉😘 . Untuk info lanjut Whats app: www.wasap.my/601116259021 . #projekstg #meganetwork #goldxj50 #togetherweachievemore #themagicofparttime #gasaksampaijadi

Bila COZUMA dah kuo kan set lengkap untuk make up????? produk COZUMA....jom grab Sangat selesa pakai, mudah dan berbaloi. Wasap 0145093999 #setcozuma #lipstick #cccream #rosypinkblushpalette #romanceeyepalette #stgma

COZUMA jadi pilihan hati ku ❤ Tiap kali kuar umah , mmg fara akan bersiap2 dgn COZUMA #makeupseries ..sbb fara jenis suka nampak cantik ..semua pompuan mcm tu kan Fara akn pakai Rosy Pink Blusher tuk berseri di muka blend2 aje. Lipstik plk fara suka mixed kan nye .. Basic & foundation calit CC Cream aje...kalu de event STG fara pakai code romance eye palette Wpun terik cuaca , mmg mekap x capuk & cair. Sesuai dgn semua jenis kulit... Moist & tak burn! Uolls dah try belum? Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Bole pakai sampai setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii !! PM/ WA FARA 017-3157323 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #cozumamakeupseries #romanceeyepalette #rosypinkblushpalette #lipstickcozuma #cccream

COZUMA follow ku ke Jakarta💋💃 Asal ade trip je, mmg KekLa pack siap2 COZUMA #makeupseries ..MUA xde, terpaksalah gunakan kepakaran sendiri😝 Travel kalini bawak code Nude Eye Shadow + Rosy Pink Blusher.. blend2 aje. Lipstik KekLa suka guna Berry Me & Nude Pink..Basic & foundation calit CC Cream aje. Wpun cuaca terik yakmat , mmg mekap x capuk & cair. Malah makin shining muka😍 Mmg sesuai la dgn kulit jenis kering mcm KekLa..Moist & tak burn! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Bole pakai sampai setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kenn !! PM/ WA AZILA 0177031408 #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #nudepinklipstik #cccream

COZUMA follow ku ke Jakarta💋💃 Asal ade trip je, mmg kak sha pack siap2 COZUMA #makeupseries .. MUA xde, terpaksalah gunakan kepakaran sendiri😝 Travel kalini bawak code Nude Eye Shadow + Rosy Pink Blusher.. blend2 aje. Lipstik kak sha suka guna Berry Me, Rose I love u & Pandora Red. Basic & foundation calit CC Cream aje. Wpun cuaca terik yakmat , mmg mekap x capuk & cair. Malah makin shining muka😍 Mmg sesuai la dgn kulit jenis kering mcm kak sha. Moist & tak burn! Gojes2 semua dah try belum?! Harga Puluh2 aje, tp muka nampak Mahal! Bole pakai sampai setengah tahun (tu pun kalau pakai hari2).. Berbaloiiiii kenn !! PM/ WA SHAHIDA 012-2463094 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #cozumamakeupseries #nudeeyepalletecozuma #rosypinkblushpalette #redpetallipstik #cccream

Siti Rahmah
(@siti_rahmah79)

2018-12-15 19:41:49

Nak muka runcing ?? Selalu pakai tudung puas adjust hembus2 muncung , tepi side semua sebab nak tutup pipi tembam atau jawline empat segi kan..😅😅 Nahhh.. akak belanja trick nak nampak pipi slim dagu runcing tak payah suntik-suntik atau nak massaga-massage pun. Tutorial mahall dari Cik Mun. Pakai COZUMA BLUSH PALETTE sajor. Nak contour boleh, nak highlight bagi mancung hidung lebauu pun boleh. Nak jadi #comelpipimerah boleh sapu blusher bagi tambah seri. Ada 2 kaler cun, Sun Kissed untuk efek orange peachy2 atau Rosy Pink untuk efek merah-merah delima gitew. Kaler dia confirmed PIGMENTED gilerr.. Now, semua orang boleh cantik. Mekap je dengan Cozuma. Tutorial bagi siap dah, korang tiru je sejibik-sejibik😍😍 Meh whatsapp tepi. 📲 www.wasap.my/+60197140766/MukaRuncing #cozumalover #cozumablusher #sunkissedblushpalette #rosypinkblushpalette #sayasukasayashare #dropshipperwanted #projekstg

#siscuba. Harini pakai set blusher best cozuma #rosypinkblushpalette Sweet tak??? 🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup..Eija guna ni...sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER N sume ni hanya utk RM 70!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function tu Eija kena spend dlm RM 300 tau.. Love it!!!! 😍 #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalatte #diamondeija #sayagunadulubarusayajual

Siti Rahmah
(@siti_rahmah79)

2018-12-01 19:26:55

Nak muka runcing ?? Selalu pakai tudung puas adjust hembus2 muncung , tepi side semua sebab nak tutup pipi tembam atau jawline empat segi kan..😅😅 Nahhh.. akak belanja trick nak nampak pipi slim dagu runcing tak payah suntik-suntik atau nak massaga-massage pun. Tutorial mahall dari Cik Mun. Pakai COZUMA BLUSH PALETTE sajor. Nak contour boleh, nak highlight bagi mancung hidung lebauu pun boleh. Nak jadi #comelpipimerah boleh sapu blusher bagi tambah seri. Ada 2 kaler cun, Sun Kissed untuk efek orange peachy2 atau Rosy Pink untuk efek merah-merah delima gitew. Kaler dia confirmed PIGMENTED gilerr.. Now, semua orang boleh cantik. Mekap je dengan Cozuma. Tutorial bagi siap dah, korang tiru je sejibik-sejibik😍😍 Meh whatsapp tepi. 📲 www.wasap.my/+60197140766/MukaRuncing #cozumalover #cozumablusher #sunkissedblushpalette #rosypinkblushpalette #sayasukasayashare #dropshipperwanted #projekstg

😍SI CANTIK PIPI MERAH😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun akak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Tengok di komen cara sapuan yang sesuai mengikut bentuk muka untuk impak lebih Cunnn gitew 😉😘 Untuk info lanjut Whats app: www.wasap.my/601116259021 #projekstg #meganetwork #kunmingmelancongfree #togetherweachievemore #themagicofparttime #gasaksampaijadi

Ifa Ros
(@ifa.ros.3)

2018-10-19 20:19:14

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Info lanjut Klik Link DiBawah⬇⬇ www.wassap.my/6018-7770637/BlusherCozuma #projekstg | BizOnlineModalRM47.00 #togetherweachivemore #themagicofparttime #gasaksampaijadi #jommeroketrm1000seminggu #kunmingmelancongfree #ifarosfighters (#tir)

BLUSHER COZUMA (Credit to Nazatul Shima) First time cuba #rosypinkblushpalette terus jatuh hati 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn senang nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make up simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Berbaloi jimat lg! Jom dapatkan 📲http://wasap.my/60125174740 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi

Hana Baidi
(@hana_baidi6664)

2018-10-19 19:40:03

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Info lanjut Klik Link DiBawah⬇⬇ www.wassap.my/60177513484 #projekstg | BizOnlineModalRM47.00 #togetherweachivemore #themagicofparttime #gasaksampaijadi #jommeroketrm1000seminggu #kunmingmelancongfree #ifarosfighters (#tir)

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Untuk info lanjut Whats app:www.wasap.my/601111279350 #kunmingmelancongfree #togetherweachievemore #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu > Biz online Modal RM47 , income 4 angka Tiap bulan , via ProjekSTG #llt CA-Team #gasaksampaijadi

Morning.. Happy Sunday Kemana mengkome rini? Cik Shima duk rumah je rini settlekan kerja2 rumah, basuh baju, mop lantai.. Mujurlah da #ezicleantoiletnfloor #abaikanpipipau #ootd #cozuma #setcozuma #rosypinkblushpalette #lipstikcozumastg #cccreamcozuma

OH SO SWEET, NMPL SYANTIK😘❗ Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 aaa... yg suka make up tu tk rugi try set cozuma ni.. Mudah dimilikki.. Dan mudah digunakan... Jom che ros bagi harga diskaun khas 1 September.. tp utk 5 pembeli pertama je tau.. so siapa cpt dia dpt.. Tekan link ni ya www.whatsapp.my/60138845078/SetCozumaSept #projekstg #audie_leadwithlove #themagicofparttime

Hasnor
(@hasnor_hassan)

2018-08-25 22:43:02

Cik Has kenalkan ni set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette & #sunkissedblushpalette Cantik dan Sweet ja kan kaler blusher cozuma ni..Texture very smooth dan senang blend..Paling best muka tak nampak bercapuk.. Tak rugi pon grab salah satu kaler cozuma blusher ni .. Malah Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, boleh guna utk macam-macam function.. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Kalau tak untuk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setcozuma dari Cik Has .. 📲 013-5350418 Atau klik 👉 http://www.wasap.my/60135350418 Biz Online Modal Rendah 🇲🇾#malaysia RM 47 🇲🇨#indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #duitogos

John Ron Iyo
(@makeupbyiyo)

2018-08-17 02:19:41

Home is where your makeup stash is. 💄 #makeupbyiyo #makeup #makeupph #weddinggig #rosypinkblushpalette #morphe #morphepalette #wetnwild #nyx #fridaygrind

jom pegi tengok wayang HANTU KAK LIMAH dengan anak2... ♥️ #romancepinklipstik #sugarpeachlipgloss #romancepalette #rosypinkblushpalette

Meletop kaler #blushercozuma ni. Set Cozuma blusher. #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu tidak utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 DM Cik Sya untuk order K. www.wasap.my/60194465207 Biz Online Modal Rendah 🇲🇾#malaysia RM 47 🇲🇨#indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #duitogos

Nor Salwa_
(@salwa_razali)

2018-07-27 21:45:22

Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setcozuma dr salwa 😊 💥Klik www.wasap.my/60103898469 #projekstg #modalrm47 #meroketrm1000seminggu #fugomindteam

Andriani
(@farhani3h)

2018-07-21 06:52:21

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 http://www.wasap.my/60176651013 #projekstg #janaincometampahad #rm50registerbodywashfree #gasaksampaijadi #alt #berjayaimpianku

mayra mahy
(@mayramahy)

2018-07-20 23:50:56

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 www.wasap.my/60138435475 mayra #projekstg #janaincometampahad #rm50registerbodywashfree #gasaksampaijadi #alt

Baeyah Shah
(@baeyahshah)

2018-07-20 22:07:57

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲Www.wasap.my/6019-9137209 #projekstg #janaincometanpahad #rm47registerbodywashfree #gasaksampaijadi

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲Www.wasap.my/60125776446 #projekstg #janaincometanpahad #rm47registerbodywashfree #gasaksampaijadi #road2ssm

Arynaz Lyna
(@arynazlyna)

2018-07-20 21:03:58

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲Www.wasap.my/60192708797 #projekstg #janaincometanpahad #rm47registerbodywashfree #gasaksampaijadi

Ifa Ros
(@ifa.ros.3)

2018-07-20 21:01:10

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik Nak order??? Jom Klik Link DiBawah⬇⬇ Http.www.wassap.my/6018-7770637/BlusherCozuma #projekstg | Biz online Modal RM 47 #togetherweachivemore #gasaksampaijadi #jommeroketrm1000seminggu #ifarosfighters (#tir)

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲Www.wasap.my/60167986272 #projekstg #janaincometanpahad #rm47registerbodywashfree #gasaksampaijadi

nik aida
(@nik_noraidawati)

2018-07-20 20:29:55

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲Www.wasap.my/60129777996 #projekstg #janaincometanpahad #rm47registerbodywashfree #gasaksampaijadi

😍SI COMEL PIPI MERAH 😍 Ruginya tak try dari awal.. Pestime main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. Wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA klik link dibawah ni www.wasap.my/6011/BL #projekstg #togetherweachievemore #jommeroket1000seminggu #gasaksampaijadi

Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Jom dapatkan #setcozuma

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 0134875581 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi

ROHAYU DAUD
(@ayu_uniq99)

2018-06-30 09:03:31

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 010-2740484 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #setcozuma

>> TAMPIL LEBIH MENAWAN DENGAN SET #cozuma ROSY PINK BLUSH PALETTE << Perkongsian Nazatul Shima Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Produk2 #shom #tested & #proven 👍👍👍 FAST RESPOND VIA: www.wasap.my/60133081623 www.wasap.my/60133081623/PM+JOIN+PROJEK+STG **JADI AHLI/PENGEDAR YANG SAH LAGI MASYUK! 💋 UNTUNG RUNCIT 10 - 20% 💋 BONUS BULANAN 》41% 💋 BONUS WAWASAN 💋 COACHING ON9 FREE 💋 TUISYEN ON9 FREE 💋 MELANCONG VVIP FREE 💋 TABUNG KERETA 💋 TABUNG WAWASAN 💋 ANUGERAH ANAK CEMERLANG 💋 DAN LAIN2 LAGI! Biz With Pleasure, ....doing only THE MAGIC OF PART TIME! #ministokisrina #teamkbkd #projekstg #projekstg2018 #kitabuatkitadapat #themagicofparttime #memangsahkenajoinstg #iheartstg #mindamagnetrezeki #facebookgenius #freevviptripjakarta

nik aida
(@nik_noraidawati)

2018-06-29 23:25:53

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 0129777996 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 0167986272 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi

Arynaz Lyna
(@arynazlyna)

2018-06-29 21:57:58

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 0192708797 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 PM/WA 📲 012-5776446 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi #road2ssm

Fauziah Sedek
(@ujiesedek)

2018-06-29 20:23:31

Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 ( Credit To Nazatul Shima ) Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setcozuma dr konsultan anda 😊 Untuk info lanjut Whats app:www.wasap.my/60137666217 #projekgegarraya #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu > Biz online Modal RM47 , income 4 angka Tiap bulan , via ProjekSTG #llt CA-Team #gasaksampaijadi

(Credit Nazatul Shima) Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM78.30!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setcozuma dr konsultan anda 😊 Klik link berikut utk detail lanjut/pembelian www.wasap.my/60124635258 - YANIE @#bizumershom http://norhayaniharun.sahajidahhai-o.com.my/ #projekstg Biz online bermodal RM47 #cftsuccessful_roadtosm |CA-Team #togetherweachievemore #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi #swissparisinlove #jakartasyurgamembelibelah

😍😄SI CANTIK PIPI MERAH 😄😍 {Kredit to Nazatul Shima} Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setblushercantik dr saya😊 📲 http://www.wasap.my/60125174740 #projekstg #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu #gasaksampaijadi

Ruginya tak try dari awal.. hari nie cikShima 1st time main conteng2 muka dgn set blusher COZUMA #rosypinkblushpalette Jatuh hati terus 😍 ( Credit To Nazatul Shima ) Sweet jer kaler dia. Texture very smooth dn sng nk blend (walaupun ahkak main tibai jekk sapu 😜). Paling best muka tak nmpk bercapuk dn lebih V Shape . Sapa yg suka make simple mcm ni kita geng ok 😄😍 Berbaloi2 pulak tu‼️ Guna 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. wallahh i loikee !!!! 😍 Jom dapatkan #setcozuma dr konsultan anda 😊 Untuk info lanjut Whats app:www.wasap.my/60137089500 #projekgegarraya #themagicofparttime #jommeroketrm1000seminggu > Biz online Modal RM47 , income 4 angka Tiap bulan , via ProjekSTG #llt CA-Team #gasaksampaijadi💪💪

Daily makeup style Cikshima suka yg acah2 x nampak makeup sgt. Tp sbnanya..... >>> setgh jam ku mekap! 🤪 Ahahha...tp mmg best. Sejak guna #infinence skincare, kulit mmg jd moist... bila moist ni, makeup tu blend well ngn kulit. Takde la make up kita tu kelabu. Sampai ptg pun makeup tahan... Utk effect acah2 no make up, Cikshima suka guna #cozuma #rosypinkblushpalette Sape geng ahkak suka makeup natural? 🙋‍♀️. Korg must try la Infinence n blush pallete tu... thorbaekkkk !!!! #syawal2018 #jeragat #jerawat #poriterbuka #projekstg #catchampions #sayasukabarusayajual

MMD mengaku! MMD ni mmg kaku dan tak reti bersolek. Tapi Set Cozuma blusher baru ni buat MMD jatuh cinta. Senang je nak nampak lawa skrg dgn adanya #rosypinkblushpalette atau #sunkissedpeachblushpallete ni. Sweet kan kaler dia. 😊 Set Cozuma Blusher ni cukup jimat, sebab 1 pallete kecik ni, boleh guna utk bermacam function. 1✔ CONTOURING MUKA 2✔ CONTOURING HIDUNG 3✔ BLUSHER 4✔ HIGHLIGHTER Dan semua ini hanya bernilai rm83, jimat bukan? Kalau tidak, mesti lebih lagi RM kita guna utk dptkan 4 function ni yg berbeza. Uolss suka tak, MMD suka sangat!!!! 😍 Nak order? Inbox je www.wasap.my/60137735805 Free gift utk 7 org yg TERAWAL! Bole la melaram raya nt 😉 ❤ #cdmmmd #mudahnyamakeup #lipstickcozuma ada #cccreamcozuma ada #setcozuma ada #calit2dahcantik #lovelovelove 💕

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓😱😱😱 Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! 😱😱😱 OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 Nak 1 set, 2 set ?? Mehhhh,,, Roger SUE 😘😘😘 🤓🤓🤓 www.wasap.my/60196727764/CozumaSeries Bisnes Online Modal RM50 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions ..where SMART people make MONEY #smempire #managersitisyuhaidah

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 Nak 1 set, 2 set ?? Pm@Wa Shahida 📲www.wasap.my/60122463094 #setcozuma #projekstg #businesswithpleasure #diamondshahida

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 #setcozuma

COZUMA dah keluar kan set lengkap untuk make-up????? Produk COZUMA makeup💄👍 💄Lipstick 💄Lip Gloss 💄CC Krim 💄Blusher 💄Eye Shadow Sangat selesa pakai, mudah dan berbaloi. Berminat pm/whatsapp 0199635607 @ Klik Sini jer http://www.wasap.my/60199635607/CozumaMakeup http://www.wasap.my/60199635607/CozumaMakeup http://www.wasap.my/60199635607/CozumaMakeup #cozumacosmetics #lipstick #cccream #rosypinkblushpalette #romanceeyepalette #stgma

Azura Ismail
(@aunizura)

2018-02-09 21:16:36

Set blusher baru by COZUMA. #rosypinkblushpalette dan #sunkissedpeachblushpalette Sweet tak??? 🤗 Tak rugi memiliki..hasil wow. harga wow dan warna pun wow.. Walaupun ku ini tak reti make up tapi dengan cozuma..jadi minat plak nak belajo bermake up. Simple but nice gitu😉😉 Yang paling best,1 pallete kecik ni, bole guna untuk macam-macam function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Ni semua yang di atas 👆hanya RM 83!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Kalau tak untuk 4 function tu kena spend lebih lagi.. Love it!!!! 😍Nak try boleh wasap cik zura ok.. Www.wasap.my/601123507739 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #awesomefeb #sunkissedpeachblushpalatte #rosypinkblushpalatte

Walaupun lah pandai make up sangat tapi Harini pakai set blusher baru #rosypinkblushpalette Sekali dengan Romance Eye Palette Sweet tak??? 🤗 . Tapi JANGAN PELIK ‼️ . Yang bestnya 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. . 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER . N sume ni teknologi dari Italy tau setanding dengan jenama terkenal diluar sana..kan.. Harga pun mampu milik.. . Untuk lipstik pula lisa guna code Cozuma GlamourCherry blend dengan lipgloss tempting rose..pakai2 pun dpt Bonus .juga so untung banyak kan... . #cozumaseriesbyhaio #samplelooks #naturalcolour

Walaupun lah pandai make up sangat tapi Harini pakai set blusher baru #rosypinkblushpalette Sekali dengan Romance Eye Palette Sweet tak??? 🤗 . Tapi JANGAN PELIK ‼️ . Yang bestnya 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER . N sume ni teknologi dari Italy tau setanding dengan jenama terkenal diluar sana..kan.. Harga pun mampu milik.. . Untuk lipstik pula lisa guna code Cozuma GlamourCherry blend dengan lipgloss tempting rose..pakai2 pun dpt Bonus juga so untung banyak kan... . #cozumaseriesbyhaio #samplelooks #naturalcolour

Siti Marnee
(@sitimarnee)

2018-02-08 23:37:51

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 #setcozuma

Aah tak pandai make up, tapi #siscuba la jugak 😁 . Harini Aah pakai set blusher baru #rosypinkblushpalette. . Ni semua gara2 terpegun tengok CDM Murni Zuriati demo haritu (walau sis wanita, still suka tgk wanita cantikk 😉) . Ok tak??? 🤗 . 1 palette tapi boleh guna untuk macam2.. . 1️⃣ CONTOURING muka . 2️⃣ CONTOURING hidung . 3️⃣ BLUSHER . 4️⃣ HIGHLIGHTER . N sume ni hanya utk RM 83 je!!! OMG jimat banyak tau. Klu yang kaki make up tu tau jela kan..Love it!!!😍 . #cozuma #blushpalette

Nak kuar jln2 pantai je pun ptg td..Walaupun x pandai selfie #siscuba. Harini pakai set blusher baru #rosypinkblushpalette Sweet tak??? 🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup...MAR guna ni...sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER N sume ni hanya utk RM 83!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function tu MAR kena spend dlm RM 400 tau.. Love it!!!! 😍 #cozuma #blushpalette #sunkissedpeachblushpalatte #greatfebruary

Set blusher baru by COZUMA. #rosypinkblushpalette dan #sunkissedpeachblushpalette⠀ ⠀ Sweet tak❓❓🤗⠀ ⠀ Tak rugi memiliki..⠀ hasil wow.⠀ harga wow dan warna pun wow..⠀ Walaupun ku ini tak reti make up tapi dengan cozuma..⠀ jadi minat plak nak belajo bermake up. Simple but nice gitu😉😉⠀ ⠀ Yang paling best,1 pallete kecik ni, bole guna untuk macam-macam function.⠀ ⠀ 1️⃣ CONTOURING muka ⠀ ⠀ 2️⃣ CONTOURING hidung ⠀ ⠀ 3️⃣ BLUSHER ⠀ ⠀ 4️⃣ HIGHLIGHTER ⠀ ⠀ Ni semua yang di atas 👆hanya RM 83‼️⠀ OMG jimat banyakkkk‼️⠀ Kalau tak untuk 4 function tu kena spend lebih lagi..⠀ Love it‼️😍⠀ ⠀ 📲http://www.wasap.my/60172847726 ⠀ #projekstg⠀ Program #2gajisebulan⠀ #cozuma ⠀ #blushpalette ⠀ #sunkissedpeachblushpalatte⠀ #rosypinkblushpalatte⠀ #awesomefeb

Noor Aina
(@aina.zuwella)

2018-02-03 02:20:18

Wanita dan make up memang tak dapat dipisahkan💋💄💋 Semua wanita suka cantik kan.. Cantik utk suami jugak.... Sweet tak???😍😍😍 Sekarang ni ada set blusher baru keluaran SHOM😱😱😱 #rosypinkblushpalette & #sunkissedpeachblushpalette️ Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 palette, 4 brush❓ Yup.. Sebab 1 palette kecik ni, bole guna utk mcm2 function.. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER And sume ni hanya utk RM 83‼️ OMG jimat banyakkkk‼️ Klu tak utk 4 function tu kena spend dlm RM 400 tau..😅 Best kan😍 Korang nak try❓pm/whatsap Aina jer😉📲 013-2812304 Biz Online | Modal RM50 #projekstg #cozuma #blushpalette #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalatte

#CDMKE
(@faizahidris_77)

2018-02-03 01:47:51

Kak Eza ni memang kaku dan takde bakat langsung untuk bersolek. Tapi Set Cozuma blusher baru ni buat Kak Eza jatuh cinta. Senang je nak nampak lawa sekarang dengan adanya #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Set Cozuma Blusher ni cukup jimat, sebab 1 pallete kecik ni, bole guna untuk macam function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya bernilai RM83, jimat bukan? Kalau tidak, 4 function ni mesti spend lebih lg RM kita. Suka tak, suka sgt!!!! 😍 #lipstikcozumadone #cccreamcozumadone #setcozuma❤️️

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 SUKA X? TERGODA X? NAK ORDER X???? MEH SINI 👇👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60126586735 Biz Online | MODAL RM50 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #setcozuma

Asliza Ahmad
(@aaslizaahmad)

2018-02-02 22:03:21

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette Sweet kan kaler dia🤗 Tapi JANGAN PELIK ‼️ 1 pallete, 4 brush❓ Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. 1️⃣ CONTOURING muka 2️⃣ CONTOURING hidung 3️⃣ BLUSHER 4️⃣ HIGHLIGHTER Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 #setcozuma

Iza Zahra
(@izazahra81)

2018-02-02 20:50:52

Set Cozuma blusher baru #rosypinkblushpalette #sunkissedpeachblushpalette . Sweet kan kaler dia🤗 . Tapi JANGAN PELIK ‼️ . 1 pallete, 4 brush❓ . Yup! sbb 1 pallete kecik ni, bole guna utk mcm2 function. . 1️⃣ CONTOURING muka . 2️⃣ CONTOURING hidung . 3️⃣ BLUSHER . 4️⃣ HIGHLIGHTER . Dan semua ni hanya utk RM83..!!!! OMG jimat banyakkkk!!! Klu x utk 4 function ni mesti spend lebih lg RM.. suka sgt!!!! 😍 . #setcozuma

Bila COZUMA dah kuo kan set lengkap untuk make up????? produk COZUMA....jom grab Sangat selesa pakai, mudah dan berbaloi. #setcozuma #lipstick #cccream #rosypinkblushpalette #romanceeyepalette #stgma

SNaziemah MTaib
(@aziezaie)

2018-01-02 04:10:07

Alhamdulillah.. New Product-Cozuma in the house!!❤ #nudeeyepalette #romanceeyepalette #sunkissedpeachblushpalette #rosypinkblushpalette . Done ✅ *Sebab tersalah hantar gambar* . Cozuma Nude Eye Palette **Formulation of Italy** sudah berjumpa tuan baru😍😍😍 Masuk lagi geng #cozuma 💃💃💃 . #cikgutbo_azie 013-3791328 Sales Manager STG Professional Consultant . #tengahbulanakaunmasyuk #naikpangkatpoketgemoks via biz online Modal RM50 >>> jommm Azie ajar buat #gajikedua cara #projekstg #themagicofparttime #profitsarebetterthanwages #thecolonyof_ithetitans #ceofighters_unstoppable !!!