#realspin

1,166 posts tagged with #realspin

Photos and Videos about #realspin

Mari usya kt youtube KERANA SATU CINTA full song kt youtube.. Tangkap leleh punya.. Kasi share bnyk2.. Mana tahu viral.. Fuhh asyukkk.. TAG MEMBE YG LAYANG JIWANG 90 an • • • #indocover #coverindo #malaysiancover #malaysiancoversong #90an #lagujiwang #lagujiwang❤ #lagu #laguidola #achikspin #realspin #tajul #jiwang #jiwangkarat #jiwangg #lagusedih #coverstarera #ootd #dalamkenangan #achikspinlegacy #mentortv3 #achikspin #oneasrain #hadirlahmustika #laguviral #lagu #laguhits #lagugalau #maluapabossku #padu #onxon #ngam❌ngam

khainana
(@ainnajwa27)

4 Days 24 Hours Ago

#repost @aneeqmcarfa_ • • • • • • alhamdulilllah berpeluang untuk menjadi pemain guitar buat artis @sitinordiana 😆 . lagu allahyarham achik spin - resah kerinduan . al-fatihah 😢 . #achikspin #realspin #khalisshari #awisspin #tajulariffc #sitinordiana #malaysiancover

Terima kasih acik ukays vokalis kumpulan ukays cover lagu memori berkasih sdap suara.... #realspin semakin rindu #ukays semakin berbisa

Real Spin merupakan batch pertama kumpulan spin. Vokalis baru Real Spin iaitu @khalisshari88 merupakan adik kpd arwah Achik Spin. Ank ke 7 daripada 10 adik beradik. Khalis ni adik kepada @awisspin dan abg kepada @tajulofficial.. . Lagu semakin rindu merupakan lagu baru. Tapi disebabkan lagu ni ada elemen lagu 90an min post yer. Permintaan @muhd_ashraf_iman . So enjoy ye 😊😊😊😉 . #spin #realspin #semakinrindu #permintaanfollowers #lagumalaysia #lagujiwang #lagujiwangmelayu #lagubest #laguviral

MyPrana
(@sunny_myprana)

9 Days 18 Hours Ago

Real sweat, Real spin with real friends! @virginactivemayf #realspin #spinclass #spinningclass #groupcycle #sweat #exercisemotivation #virginactive #girlsquad

Mohdhaizulhaimie
(@emieyyzul)

10 Days 23 Hours Ago

Cover : Menelusuri rindu by @awisspin #justforguitar #justforhappy2 #realspin #malam #sound

Repost by @reposta.app_ VOKALIS REAL SPIN IALAH ADIK ARWAH ACHIK SPIN NAMANYA khalis..2AHLI REAL SPIN IALAH AHLI SPIN YG PERTAMA KALI DITUBUHKAN TAHUN 1998 IAITU AIDEL DAN AZREN SERTA 2BUDAK BARU MASUK. Lagu ini single kedua real spin..@khalisshari88 @azrenrealspin @realspin_fc #realspin #khalisspin #lagujiwangnostalgia #instagood#photooftheday#cruising#fashion #style#stylish #love#cute#photooftheday #nails #hair#beautiful #instagood #pretty #swag #pink #girl #eyes #design #model #dress #shoes #heels #styles #outfit #purse #jewelry Akan ku pintal awan memutih Menjadi kuntuman cinta asmara Menghiasi kaki pelangi kita Warna warna cinta mempersona Hadir dirimu tanpa diduga Membuatku tersenyum bahagia Hilang duka lara menusuk jiwa Sehingga terlena dalam dakapannya Adakah disaat ini kau masih disini Di kaki pelangi indah menemani Aku selamanya Aku rindu semakin ku rindu Senyum tawa kenangan bersamamu Aku rindu ku semakin rindu Belai jiwa terpahat di kalbu Hanya cintaku kepada kamu Yang akan tersematnya dijiwaku Rindu aku ku semakin rindu Belai jiwa terpahat di kalbu

Real Spin - Semakin Rindu // cover by @haziq_here_.official ( Recommend 🎧 ) kalau guna earphone baru dengar jelas sikit👌 . . sorry kalau ade kurang🙏.. Like, comment and share😘 . #realspin #semakinrindu #malaysiancover #lagulama #achik #achikspin #jiwang #jiwangkarat #ownertakhensem #maluapebossku #mcn #covermalaysia #lagucover #sedih #mycovernation @mycovernation.official

Semakin Rindu 😍😛 . hahahahhaha😂😂 #semakinrindu #smule #layan #padu #zedazrin #realspin

Hanif Bahrin
(@aanifbahrin)

2019-08-13 07:59:12

credit: @realspin_official... Terima kasih Aanif Bahrin diatas video reaksi MV Selalu Rindu. Korang yang belum tengok, boleh klik link di bio kami. Jangan lupa share tau. #selalurindu #realspin #legasiachikspin Baru perasan post ni, lagu korang memang terbaik 👍🏼 Yang belum layan lagu selalu rindu apa tunggu lagi check it out dekat youtube sekarang ! 👍🏼

Semakin Rindu🙈🌈🙈🌈🙈🌈 . . . . #semakinrindu #coverlagu #covermalaysia #bagiviral #coverinsong #laguviral2018 #realspin @realspin_official

🌸🌸🌸🌸🌸 "Diamku ada rindu untukmu" 🌸🌸🌸🌸🌸 #life #mengusungrindu #spin #realspin #bepositive✌ #katahati #puisihati #sisterhood

Semakin Rindu - @realspin_official . Aku Rindu , Semakin Ku Rindu ..🍃 . #malaysiantalent #malaysiancover #mycovernation #zydcover #semakinrindu #realspin #indogrammusic @malaysiancover @mycovernation.official

SEMAKIN RINDU by RealSpin Cover by 🙋🙋 Makin lama makin bertambah rindu saya pada awak🌹🌹 chia chia chia #fitrixyani #mnfrxnhdy #fitri99nyanyi #realspin #khalisrealspin #semakinrindu #bonavoxcyberjaya #karaoke

Mengusung Rindu // Achik Spin Cover by @harisirfan.__ @syhrlnzm_ @harisirfan.__ @syhrlnzm_ 🎧🤲🏻 . . Earphone recommended🎧 @malaysiancover . . Lagu yang tak pernah jemu di dengar. 💙 share siapa yang minat , suka dengan lagu ni❤️🌸 . . Tag your bf/gf❤️ Jangan lupa comment & share🤲🏻 #malaysiancover #mengusungrindu #achikspin #realspin #awisspin #coverlagu #lagujiwang #liriklagu #mengusungrinducover

Boleh go x?😅🔥🔥🔥 #malaysiancover #karoke #instafamous #realspin

📸 arwah Achikspin & Sitinordiana // Semakin Rindu❤ [Al-fatihah Allahyarham Abdillah Murad b. Md Shari 010783-17042010 , semoga arwah tenang bersama org2 Beriman🙂🌹] #partnerduetpalingcomel #palingserasi #tiadapengganti #achiknana #sitinordiana #snfc #semakinrindu #realspin #editsikit

Spin Soul
(@mr.faiz_amin)

2019-06-20 17:03:42

memori berkasih -achik spin & siti nordiana penat bawak lagu ni sorang²😅 "bagi yg nk move on jangan dengar lagu ni" #memoriberkasih #memoritercipta #solo #memories #fakelove #sings #curicuricinta #smule @fans_legasispin #realspin @sitinordiana #kisahcintakita @aie_spin @malaysiancover @mycovernation.official #musikindonesia

achik
(@official_oneasrain)

2 Days 13 Hours Ago

LAST COVER 🥺💯 pastu rehat bg tulang sembuh dulu.. tulang pun degil taknak ikut.. BTW @realspin_official @sitinordiana RESAH KERINDUAN TAG MEMBE YG LAYANG JIWANG 90 an • • • • #indocover #coverindo #malaysiancover #malaysiancoversong #90an #lagujiwang #lagujiwang❤ #lagu #laguidola #achikspin #realspin #tajul #jiwang #jiwangkarat #jiwangg #lagusedih #coverstarera #ootd #dalamkenangan #achikspinlegacy #sejiwa #resahkerinduan #gurauanberkasih #lagu #laguhits #lagugalau #maluapabossku #padu #onxon #ngam❌ngam

Sejuta Maaf🙏💏 . . . . . #malaysiancover #achikspin #realspin

@codyrigsby totally kicked my booty tonight love me some peloton #realspin #notthatfakeshit #down4more #bikinitimelol #donthatemecuziamadorable ❤️💪👙🇵🇷☕️👗🥊🏋️‍♂️💯

Fikri FM
(@muhd_fikri91)

2019-05-15 09:01:12

tiada beza disisinya #spin #realspin #khalisrealspin #coverstarera Alfatihah buat aruah achik spin.

Angela
(@angela.chappell)

2019-05-12 01:15:04

#realspin #heading 🏠

¥UNG$UP
(@yungsup_official)

2019-05-04 12:46:47

I thought of making a free style.. #hiphop #vibes #trap #freestyle #freestylerap #wavy #realspin @samuel_don8 on the beat.

Ready for the best $5 you'll spend in May? Reserve your bike now for our Saturday May 11 REVO 505 RIDE with Siera @ 11am! No tricks or gimmicks, just a great Spin® class at Santa Fe's only Spinning® facility ➡️ (11:11 ANYONE!?) ⬅️ #revolutionsantafe #spin #spinning #howtosantafe #healthysantafe #trainlocal #traintoride #trainforlife #santafespinninggym #realspin

Ooooh WE ❤ MOVIE NIGHT! Catch @revolution_anna subbing for @martha_pedals7 on Monday May 6 at 530pm at Santa Fe's only Spinning® facility #revolutionsantafe #spin #spinning #howtosantafe #healthysantafe #trainlocal #traintoride #trainforlife #santafespinninggym #realspin ・・・ Movie Night on Monday, May 6. 5:30 PM. Spinning, movie tunes and popcorn. What a great combo! Hope you can join us at #revolutionsantafe. #repost @revolution_anna (@get_repost)

Where are your wheels taking you? Tell us with 3 emojis below ⛰️🛤️😎⁣ .⁣ .⁣ .⁣ 📸@theewynn

90's
(@nanasyuralanachik)

2019-04-21 09:08:05

TAHNIAH KAK NANA ❤ Serius bangga 😍 Memang yg hit yg legend niii 🔥 You deserved it. Plus lagu Gurauan Berkasih fuhhh🔥 Kalau arwah abg achik ad lgi, mesti dia bangga gila tgk achievement bff dia ni ❤ . . @lansolo_official @syurabadron @sheilarazlan boleh makan besar lahhh 😂 . . #achikspin #achiknana #achikdannana #memoriberkasih #gurauanberkasih #palingcomel #lifegoeson #spin #realspin #achikspin #achikspindalamkenangan #achik #sitinordiana #nana #istimewauntukmu #benangemas #ame #anugerahmeletopera2019

T
(@tsightful)

2019-04-18 14:06:29

Vernia! @erick_sermon and the def squad and many more brought the real hip hop back! @redmangilla HBD... #itsabouttime#songsofsummer#itsback

Al-Fatihah buat Allahyarham Abdillah Murad b. Md Shari @ Achikspin! moga arwah tenang bersama org2 beriman😊😘🌹 17.april.2010-17.april.2019 #9tahun #pergitiadaganti #dalamingatan #kenanganabadiachikspin #realspin #khalisshari88 #selalurindu @khalisshari88 @hmrose_tasha2

Lagu arwah achik..engkau yg aku chinta.. Sedap suaranya..moge arwah achick di tempat org2 yg beriman.. #coverlagumalaysia #realspin

MALAM SEMAKIN DINGIN - #achik #spin 🌸🌸🌸🌸 Andai aku merajuk bawa hati Dan kau pun membawa diri Siapa harus disalahkan Pasti kita berdua✋💕 #smule #smulecover #coversong #malaysia #ctdk #farahezel #sitinordiana #achikspin #realspin #fridaymood #wanycover

Padu baq hang @usopofficial 👍👍 #semakinrindu #realspin

Korang layan jer lah video ni. 😂😂😂 #selalurindu #semakinrindu #khalis #realspin #achikspin #sitinordiana #memoriberkasih @sitinordiana

90's
(@nanasyuralanachik)

2019-03-09 23:57:20

Dipetik dari "LIFE GOES ON" Siti Nordiana 🌹 Semoga rohnya sentiasa ditempatkan dikalangan orang yang beriman AMIN 🙏 #achikspin #achiknana #achikdannana #memoriberkasih #gurauanberkasih #palingcomel #lifegoeson #spin #realspin #achikspin #achikspindalamkenangan #achik #sitinordiana #nana #istimewauntukmu #benangemas #pelangijiwa #lansolo #lankristal #kristal

Ayep
(@_znrn)

2019-03-08 00:27:29

Semakin Rindu Real spin-(cover)- • • • Haritu ramai vote “aku yg bersalah”. Insyallah esok saye cover. Nie buat hilang bosan je😆 #semakinrindu #cover #realspin

REALSPIN_16
(@realspinfc)

2019-03-05 01:08:07

Rindu dgn senyuman tuu😢❤ .. Alfatihah buat arwah achik spin #memoriberkasih #achikspin #sitinordiana #tributeachikspin #realspin

Resah kerinduan // @realspin_official . . . . Earphone recommended🎧 Sorry kalau tak sedap.✨ Sedekahkan al-fatihah buat seniman arwah achik spin🤗❤ . . Tag bae & friends❤✨ Comment & share✨😊 #malaysiancover #achikspin #realspin #resahkerinduan #coverlagu #lagusedih

KURUNG CINDERELLA Design yang sangat² EKSKLUSIF. 🌿 Material : ROYAL SILK. 🌿 Corak bunga yang menarik. 🌿 5 warna yang menawan & memukau. 🌿 Design kurung moden. 🌿 Berleher bulat dan berkun. 🌿 Cutting loose dan berdutt di belakang. 🌿 Jenis kain A cut. 🌿 Pinggang bergetah kiri & kanan. 🌿 Zip kain di sebelah kiri. 🌿 Size : XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment. 🕹 Proceed order 2-3 days. 🕹 No refund after paymant . 📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note. 📍Ada sedikit perbezaan warna 10% atas faktor cahaya kamera & setting android. 📍Ambil kira ukuran ± 1 inci HARGA RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE 2XL & 3XL ADD RM10 4XL ADD RM15 . CLICK LINK WASSAP DI BIO FOR PURCHASING : #kurungkembang #kebayabatik #dressbaby #minaz #jubahsouq #bellaammara #ariani #creacionbysitinurhaliza #wardhatulbaydhahijab #businesswoman #dropshipneededmalaysia #malaysia #tutorialmakeup #jubahprincess3 #floor88 #ukays #realspin #arianisale #leeyanarahman #sale #bazarpaknil

KEBAYA INDAH ✅ Material : SB LINE. ✅ Kain selesa dipakai. ✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh. ✅ Mudah digosok, kurang renyukan. ✅ Zip tersembunyi di bahagian hadapan (BF friendly). . JENIS BAJU : 👚 Kurung Moden cutting (bukan jenis potongan ketat). 👚 Berleher bulat. 👚 Span di bahagian bahu . JENIS KAIN : 👚 Potongan lipat batik. 👚 Zip di tepi kain . HARGA RM120 FREE POSTAGE ⚠ PROCEED ORDER 1-3 DAYS . CLICK LINK WASSAP DI BIO FOR PURCHASING : #kurungkembang #kebayabatik #dressbaby #minaz #jubahsouq #bellaammara #ariani #creacionbysitinurhaliza #wardhatulbaydhahijab #businesswoman #dropshipneededmalaysia #malaysia #tutorialmakeup #jubahprincess3 #floor88 #ukays #realspin #arianisale #leeyanarahman #sale #bazarpaknil

UZMA LACE KURUNG CODE Dewasa : 2528 Kanak² : 2528A 🍁 Material : PEARL CREPE (Chiffon kualiti bagus, tak jarang, tak panas, senang iron, tak licin). 🍁 Size (Dewasa) : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🍁 Size (Kanak²) : XS, S, M, L, XL, XXL . 🌟 Dewasa & kanak² : Tangan jenis biasa. 🌟 Dewasa : Depan 11" & tangan (Zip sorok) | Kanak² : Belakang (Zip sorok). 🌟 Dewasa : Ada dart di belakang baju | Kanak² : Tiada dart di belakang baju. 🌟 Dewasa : Skirt jenis duyung cut. Pinggang bergetah kiri & kanan | Kanak² : Skirt jenis duyung cut fully bergetah. 🌟 Breastfeed friendly 🌟 Batu tampal HARGA DEWASA : RM142 KANAK² : RM96 . 📫 POS DEWASA : RM9 SM / RM14 SS 📫 POS KANAK² : RM7 SM / RM11 SS 📫 POS 1 SET : RM10 SM/ RM16 SS . CLICK LINK WASSAP DI BIO FOR PURCHASING : #kurungkembang #kebayabatik #dressbaby #gaunbaby #baju2019 #muslimahsejati #smilealways #happybirthday #bolasepak #shooting #mirafilzah #zizanrazak #blackpink #lisablackpink #sitiaafiyah #senamankurus #khalisrealspin #adyukays #kurungbatik #jomheboh #tanyalahustaz #minaz #jubahsouq #realspin #elrab #diamenanturahsia #nikahituindah #calendar #tempahanbaju

RAZIA SUIT 🤩 Baju labuh menutupi punggung 🤩 Ada zip sorok didepan (BF friendly) 🤩 Lengan mudah diselak (Wudhu' friendly) 🤩 Size : XS, S, M, L, XL, XXL 🤩 Cutting loose dan berdutt di belakang 🤩 Terletak apabila dipakai ❌ Jarang ❌ Kecut ❌ Berbulu selepas dibasuh ❌ Tak renyuk ✅ Mudah digosok ✅ Sejuk & selesa dipakai ✅ Tahan lasak & tahan luntur ✅ Sesuai untuk semua majlis keramaian & kenduri ✅ Tampil cantik & menawan dengan design yang simple ✅ Flowy apabila dipakai HARGA RM105 SM / RM110 SS FREE POSTAGE . CLICK LINK WASSAP DI BIO FOR PURCHASING : #kurungkembang #kebayabatik #dressbaby #gaunbaby #baju2019 #muslimahsejati #smilealways #happybirthday #bolasepak #shooting #mirafilzah #zizanrazak #blackpink #lisablackpink #sitiaafiyah #senamankurus #khalisrealspin #adyukays #kurungbatik #jomheboh #tanyalahustaz #minaz #jubahsouq #realspin #elrab #diamenanturahsia #nikahituindah #calendar #tempahanbaju

Masato Kase
(@maato9693)

2019-02-23 17:50:15

今日はこのサイズで許してやろう。 #seabass #fishing #川崎新堤 #shimano #stradicci4 #dialuna #daiwa #realspin

only1ojm
(@only1ojm)

2019-02-18 18:36:30

Spin Anyone? ・・・ SWERVE 125 E 37th Street www.profitstudiochicago.com Come experience what Swerve can do for you! Featuring the #realryder bikes, which will have you burning more calories, increase upper body tone, strengthen your core & build killer legs for a dynamic full body workout! #profitstudiochicago #swerve #spinning #areyoureallyworking #healthyontheinside #doitforyou #blackwomen #workout #fitnessislife #spivi #virtualreality #results #realspin #moresweatnowlessjigglelater #fitnessmotivation #prettygirlsarethehappiest #fitness #spin #chicago #realryder

Assalamualaikum semua🤗 Ni lagu fav admin; MAINAN CINTA🎼penyanyi asal dia Arwah achik dan kak @sitinordiana ✨yang dalam video ni kak nana duet ngan abang @khalisshari88 iaitu adik kepada arwah achik🌈Al fatihah untuk Abdillah murad❣️ @hmrose_tasha2 @khalisshari88 @sitinordiana ... #realspin #guraunberkasih#akuserius #memoriberkasih #mainancinta #achikspin #achiknana #disanacintadisinirindu #rindudalambenci #cariketenangan #achiknana #alfatihah #tenanglahkamu #khalisrealspin #tajularif #wanyhasrita #tajulwany #nanakhalis