#purehoney

36,892 posts tagged with #purehoney

Photos and Videos about #purehoney

creme of nature pure honey Leave-in desenredante Dile adiós a los nudos en tu cabello y a las puntas maltratadas. Sin sulfatos Sin aceitescminerales Sin siliconas $46.000 Lo mejor de la miel para cuidar tus rizos . . . . . . #hair #hairgrow #curly #kinky #afro #natural #cantu #shampoo #acondicionador #hairnatural #afrohair #kitcantu #sulfatefree #teamnatural #curling #curlyhair #beauty #cachos #cheada #desenredante #transicion #4c #kinkycurly #colombia #rizosdivinos #cremeofnature #purehoney

creme of nature pure honey Mascarilla capilar Sin sulfatos Sin aceitescminerales Sin siliconas $47.000 Lo mejor de la miel para cuidar tus rizos . . . . . . #hair #hairgrow #curly #kinky #afro #natural #cantu #shampoo #acondicionador #hairnatural #afrohair #kitcantu #sulfatefree #teamnatural #curling #curlyhair #beauty #cachos #cheada #belleza #transicion #4c #kinkycurly #colombia #rizosdivinos #cremeofnature #purehoney

Creme of nature pure honey Crema definidora de rizos Sin sulfatos Sin aceitescminerales Sin siliconas $47.000 Lo mejor de la miel para cuidar tus rizos . . . . . . #hair #hairgrow #curly #kinky #afro #natural #twistingcream #shampoo #acondicionador #hairnatural #afrohair #cremadefinidora #sulfatefree #teamnatural #curling #curlyhair #beauty #cachos #cheada #belleza #transicion #4c #kinkycurly #colombia #rizosdivinos #cremeofnature #purehoney

Two yearling bears playing hide-and-seek near the lower bee yard. Be sure to turn up your sound. #killerbeeshoney #sourwoodhoney #rawhoney #purehoney #apiary #beekeeping #purerawuncensored #purenaturaluncensored #sourwood #wildflower

Hidung tersumbat dan masalah kahak susah nak keluar?? - Dalam keadaan jerebu dan musim sakit sekarang ni, air suam dan supplement tambahan sangatlah diperlukan bagi keperluan harian untuk badan kita ni. - Mengikut pada pengalaman min, Kadang kita ni malas dan tak rajin nak membuang hingus selalu lagi2 kalau kat tempat kerja atau di tempat awam,segan dibuatnya kan 🙍‍♀️. Oleh itu, terjadilah kejadian menhirup2 hingus dalam hidung tuh sampai lah jadi tersumbat🤦‍♀️ - Admin kadang2 terjebak jadi macam tu juga sebab min ada masalah resdung 😂 Boleh buat muram hidup rasa satu hari tu kan. 😱 tapi lepas amalkan rutin makan madu lebah @madu_keramat ni hari2, setiap pagi atau satu hari tu kahak mesti akan terasa nak keluar dengan mudah. Alhamdulillah sangat dipermudahkan. 😍 - Tak kenal makan tak cinta, dah kenal rasa nak repeat je lagi😉😉 Feel free to DM sis for more details okeyh. 😉 🍯🐝🍯🐝 @madu_keramat @madu_keramat @madu_keramat . . #madukeramat #maduturuntemurun #terbaikseisikeluarga #maduori #madusedap #maduviral #makanansunnah #maduasli #manistingting #maduleleh #bukanmanisbashebashe #purehoney #honeywithcomb #teammadukeramat🍯🐝🍯🐝 #madukeramatchallenges

Delivery done bound to Cavite 🏍🏍🏍 Thank you for trusting us our BEEloved client 😍😍😍 Thank you Lord for all the blessing 🙏🙏🙏 To God BEE the glory ❤❤❤ #handcraftedwithlove #handcraftwithheart #mazieshop #purehoney #purewildhoney 🐝🐝🐝

Para emprender nos toca muchas veces llenarnos de paciencia, cada dia vamos cosechando frutos. Gracias al apoyo de las personas mas cercanas que tengo porque sin ellos no seria posible. @hibiscus_de_los_andes es el fruto de la perseverancia. Y vamos para arriba. #emprendedores #emprendedorescolombianos #productocolombiano #productoantioqueño #familiaemprendedora #entreperneuer #colombianproducts #hibiscusflower #rosella #rosadejamaica #organic #honey #honeycomb #purehoney #colombia #medellin #chefsofinstagram #chefstable #chefknife #entrepreneurchef #organicharvest #cultivoorganico

SABAH ORGANIC HONEY Stingless bee honey/Madu kelulut Keaslian terjamin 💯 . Whatsapp www.wasap.my/60168110324 Triniti farm, this is the brand that brings you pure, hygiene, quality honey. . Follow ig:@trinitifarm_beefarm Facebook: Triniti Farm- Beefarm . . #madukelulut #maduasli #madu #maduuntukkesihatan #stinglessbeehoney #rawhoney #purehoney #qualityhoney #sabahorganichoney #honeyforhealth #coughsyrup #naturalantibiotic #immunebooster #maternitysupplement

Lastly, our Madu Stix. If you buy Honey stix 100pcs you will get 10 madu stix free! . Beli madu dapat madu FREE! Can best. Boleh buat pengganti gula2 bagi Anak2 kalau dorang terasa nak makan manis2. . Selain tu, banyak vitamin dan zat dalam madu. Bagus untuk kesihatan sebab boleh mengelakkan penyakit yang berlanjutan. ✅ agent sah Singapore ✅ tak perlu tempuh jam! ✅ mengalakkan kan meet up ✅ boleh dapatkan kat kedai sendiri yaa! . Jom dapatkan dari kami! . #madushuib #madushuibsg #madusg #halalsg #halalfoodsg #malayfoodsg #combee #foodsg #muslimahsg #malaysg #shuib #sitisarah #madusarang #purehoney

Benefits of Raw Honey 👉 Raw honey a good source of antioxidants which helps to protect body from cell damage. 👉 It has antibacterial and antifungal properties that can kill unwanted bacteria and fungus. 👉 It can boost healing time and reduce infection. 👉 It helps in digestion, meaning it nourishes the good bacterial live in the intestines, which are crucial not only for digestion but overall health. 👉 Honey is an old sore throat remedy and also works as a cough suppressant Raw Honey is a multi-floral honey collected from the forest. A bee works on various types of fauna and makes the honey very delicious, divine. We do not add any flavor, extracts or any other substances in the honey. https://www.navmi.co.in/product-category/honey/raw-honey/ Also Read: Nutrient Benefits Of Raw Honey https://www.navmi.co.in/nutrient-benefits-of-raw-honey/ Why Raw Honey? https://www.navmi.co.in/why-raw-honey/ #rawhoney #honey #purehoney #naturalhoney #india

BUKAN REVIEW BERBAYAR Customer dah merasa keberkesanan madu kelulut menyembuhkan batuk keluarga beliau, tu yang repeat-repeat order tu. 😊 . . Pm/Dm saja untuk order. Untuk sekitar Kk boleh atur COD macam kami hantar madu sama Amy D. Atur tempat saja, kami hantar. . . Triniti farm, this is the brand that brings you pure, hygiene, quality honey. . Follow ig:@trinitifarm_beefarm Facebook: Triniti Farm- Beefarm . . #madukelulut #maduasli #madu #maduuntukkesihatan #stinglessbeehoney #rawhoney #purehoney #qualityhoney #sabahorganichoney #honeyforhealth #coughsyrup #naturalantibiotic #immunebooster #maternitysupplement

Need I say more? @bee_jar_vee We sell exactly what we talk about!.. You get it pure, natural and thick💥 kindly send in your orders!🙏 #honeyucantrust 🍯 #mangolover #moringatree #honey #ilovebees #honeycombs #purehoney #honeylovers #beehives #moringalovers #beekeepinglife #honeybee🐝 #beekeeperslife #breakfast #morningteatime #morning #teatime🍵#fresh #honeycombs #rawhoneycomb #rawhoney

Good Morning Vitafam. VitaBee honey is still available @35ghc for delivery and pickup 😊. Dm or call and whatsapp us on 0209152628. Pickup option available at Weija Broadcasting Junction and East Legon American House( Opposite Kuuks Mart). If it isn’t organic, it doesn’t go in our jars😊💕 . Have a lovely day. #honey #purehoney #honeycomb #localhoney #vitabee #bees

Waouh ma joie💃🤩, elle est immense ce matin parce que je suis tombée sur Monsieur Nick. Monsieur Nick fait partie des tout premiers clients à Avoir fait confiance à Mazia Miel🍯🥞 Merci vraiment du fond du coeur, que Dieu vous Bénisse et merci aussi à tous ceux qui nous soutiennent de près et de loin car c'est votre soutien Qui fait de nous ce que nous sommes. C'est vous qui faites Mazia Miel🍯🥞 Wow, my joy, it's huge this morning because I ran into Mr Nick. Mr Nick is one of the first customers to trust Mazia Honey 🥞🍯Thank you 🙏from the bottom of our Heart, God blesses you and thanks to all those who support us From everywhere because it is your support which makes what we are. It's You who make Mazia Honey. #maziahoneykeepgoing#purehoney#ourhoney#100% Natural # #youngentrepreneur#entreprenariatship# Alongjourney#

Hai u all Pada u all di luar sana yg tak ada masa nak perah lemon dlm madu tu kann Kita ada madu yg dah siap dgn lemon..tak perlu nak di perah2 lagi Rasa asli seperti di campur lemon segar🍯 . Boleh hubungi kita atau agent2 berdekatan dgn anda😊 . @shuibeehoney_official @shuibsepahtu #shuibsepahtu #shuibeehoney_official #madu #madushuib #maduoriginal #madudanlebah #madushuibviral #maduviral #agentwanted #honey #purehoney #honeygold #honeycomb #sitisarahraissuddin #beefactory #bee #honeybee #honeybar #agent #madusarang #maduasli #rawhoneycomb #rawhoney

100 % പരിശുദ്ധമായ തേനിന് 100% ഉറപ്പു നല്‍കി തേന്‍കട. ഏറെ ഔഷധമൂല്യമുള്ള തേന്‍ പലവിധ ആവശ്യങ്ങള്‍ക്കായി നമ്മളിന്ന് ഉപയോഗിക്കുന്നുണ്ട്. പക്ഷേ പലര്‍ക്കും അറിയാത്ത കാര്യമാണ് വിപണിയില്‍ നിന്നും നമുക്ക് പലപ്പോഴും ലഭ്യമാകുന്നത് ആർട്ടിഫിഷ്യൽ ഹണികളാണ് എന്ന കാര്യം ഇത്തരം തേനുകള്‍ ഉപയോഗിക്കുന്നത് കൊണ്ട് നമുക്ക് ഒരു ഗുണവും ലഭിക്കുന്നില്ലെന്ന് മാത്രമല്ല ഏറെ ദോഷങ്ങള്‍ വരാനും സാധ്യതയുണ്ട് എന്നു നാമോർക്കണം . തേനിന്‍റെ ശുദ്ധത പരിശോധിച്ച് ഉറപ്പു വരുത്തി അഗ്മാര്‍ക്ക് മുദ്രണം ലഭിച്ച Wayanadan Agmark Honey കൂടാതെ ഇന്ത്യയിൽ ലഭ്യമായ 100% പരിശുദ്ധമായ വിവിധ തരത്തിലുള്ള തേനുകൾ 100% വിശ്വാസത്തോടെ Beecraft Honey & Spices Pvt ltd വിപണിയില്‍ എത്തിക്കുന്നു. 100% പരിശുദ്ധത സാക്ഷ്യപ്പെടുത്തിയ തേനുകൾ കൊറിയർ ചാർജ് ഈടാക്കാതെ തന്നെ പ്രോഡക്റ്റ് വിലയിൽ ഇന്ത്യയില്‍ എവിടെക്കും കമ്പനി എത്തിച്ച് കൊടുക്കുന്നതാണ് നിങ്ങളുടെ എല്ലാവിധ സംശയങ്ങള്‍ക്കും ഞങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെടുക. . #ഇന്ത്യയില്‍ എവിടെയും ഫ്രീ Courier സര്‍വീസ് 100% പരിശുദ്ധമായ തേനുകള്‍ക്ക് #then Kada / തേൻ കട 9847383003 http://www.beecraft.in/ . #honey #agmark #original #purified #bee #honeyshop #purehoney #freshhoneycomb

#aakashbhoomifarms #mountainlife #sourcingfromthesource #chirchirihoney #rarehoney #purehoney #himachalfarmers #farmerslife #sustainability #closetonature @dreamrealizer @allisonstew Looking forward to the festive season with some pure and rare Himalayan products.

Showcasing Dinokelulut honey with Four Seasons Hotel Kuala Lumpur - press conference for Visit Malaysia year 2020 Whatsapp me : http://dinokelulut.wasap.my Order online : https://www.dinokelulut.com #kelulut #purehoney #tulen #madukelulut #rawhoney #superfoods #superfood #stinglessbees #itama #thoracica #healthy #foodforbrain #healthyfood #trigonabee #trigonahoney #meliponine #meliponiculture #meliponikultur #dinokelulut #naluripantas #beebread #rotilebah #beepollen #propolis #stinglessbeehoney

These are some of our honeys that have won Great Taste Awards 🎉🥇 in the past couple of years. Have you tried them yet?😊🧡🍯 All are Pure, Real, Single Source Honeys. . . . Stockists: . Ireland - Tesco, SuperValu, @meadowsandbyrne @kilkennydesigncentre @dollardandco, Mr Green, @nolanssupermarket . UAE - @kibsons . Jordan - @cozmojordan @aishhealthy @familysbasket @select_foods_shoppe, Habiba Stores, Gourmet Supermarket . . . . #mileeven #sarahshoney #greattasteawards #awards #purehoney #lavenderhoney #organichoney #honeywithcinnamon #honeywithmixedberries #manukahoney

This weekend, try our warm brie with honeyed cranberry walnut fruit compote. It is a decadent treat that will have all your friends buzzing! Ingredients: - 1/4 cup fresh orange juice - 1 cup cranberries (fresh whole) - 1 tablespoon grated orange zest - 220g wheel of brie cheese - 1/2 cup chopped walnuts - 2 tablespoons honey Directions: - Preheat the oven to 200°C. - Simmer the orange juice in a saucepan set over medium-low heat until reduced, about 3 minutes. -Add the cranberries and orange zest and cook until the mixture is thickened and coats the back of a spoon, about 5 more minutes. - Meanwhile, place the Brie on a 30mm round ovenproof serving platter or in a medium ovenproof skillet. - Bake until the cheese is softened, 12 to 15 minutes. - Remove from the oven, top with the warm fruit mixture and the nuts, and drizzle honey on top. Serve immediately . . . . . . . #taylorpasshoney #awardwinninghoney #honey #craftsmen #newzealandhoney #purehoney #naturalhoney #qualityingredients #allnatural #sustainablehoney #eatclean #recipeoftheday #healthyeating #recipe #foodie #gourmet #mānuka #weeknightmeals #love #happy #instagood

For those who want to know this is how pure honey looks like if you add some warm water to a spoonfool of honey and then swirl the plate. How cute it looks 😍😍😍 #purehoney #honeypurity #test #passed #successfully

Banyak yang tanya, Apa sih keunggulan HDI Clover Honey sehingga banyak dicari ?... ini Loh.. coba diperhatikan komposisinya.. . Komposisi HDI Clover Honey : •Madu/Clover Honey 99.7% •Bee Pollen 0.3% . . Nah, coba dicek , madu yang dirumah Komposisinya apa saja ?🥰... . Smart People , pasti milih madu yang asli 😘 . CP : 08118587200 (Whatsapp) . #cloverhoney #honey #purehoney #madugurun #maduasli #madumurni #diabetes #diabetesdiet #vitaminalami #vitaminibuhamil #vitaminlengkap #vitaminanak #nutrisikeluarga #nutrisilengkap #nutrisiibuhamil #tipsdietsehat #promo #promomadu #madupremium #jualmadu #hdijakarta #hdicloverhoneymurni

Η πλούσια χλωρίδα της Θεσσαλίας, καστανιές🌰, ρείκια, έλατα🌲, βελανιδιές, κισσοί, παλιούρια, αγριοτρίφυλλα☘️, πολύκομπος, κουμαριές και πλήθος βοτάνων στα ορεινά του Πηλίου, του Ολύμπου, του Κίσαβου, του Περτουλίου και της Λίμνης Πλαστήρα αλλά και οι καλλιεργούμενες εκτάσεις οπωροφόρων🌳, αμυγδαλιάς, βαμβακιού και ηλίανθου🌻, δίνει μέλι 🍯 με μεγάλη βιολογική αλλά και οργανοληπτική αξία. Απολαύστε το στο παραδοσιακό πρωινό του Ξενοδοχείου Κουτσικουρής. #hotelkoutsikouris #mouzaki #mountainhotel #traditionalbreakfast #purehoney #bestofgreece

HDI Clover Honey sangat terjamin kealamiannya karena tanpa penambahan air, pengawet, dan gula. Baik untuk meredakan batuk, kolesterol, Melembabkan kulit, Mengobati Jerawat.. . CP : 08118587200 (Whatsapp) . #cloverhoney #honey #purehoney #madugurun #maduasli #madumurni #diabetes #diabetesdiet #vitaminalami #vitaminibuhamil #vitaminlengkap #vitaminanak #nutrisikeluarga #nutrisilengkap #nutrisiibuhamil #tipsdietsehat #promo #promomadu #madupremium #jualmadu #hdijakarta #hdicloverhoneymurni #hdijakarta #produkhdi #jualprodukhdi

Superior Produk Unggulan HDI ⚱ . 🌝 HDI Pollenergy520 merupakan Vitamin terlengkap kedua di dunia karena mengandung Vitamin terlengkap, Enzim dan Ko Enzim serta Mineral. Dapat meningkatkan stamina, untuk meningkatkan sirkulasi darah ke otak, untuk menambah daya ingat dan juga bagus untuk wanita hamil dan menyusui karena Bee Pollen mengandung Folic Acid. . . 🌝 HDI Royal Jelly adalah susu lebah yang dapat membantu regenerasi sel, meningkatkan kesuburan, menghambat dan mengatasi menopause dini, mengatasi hipertensi, stroke, hipotensi dan gejala syaraf lainnya. . CP : 08118587200 (Whatsapp) . #cloverhoney #honey #purehoney #madugurun #maduasli #madumurni #diabetes #diabetesdiet #vitaminalami #vitaminibuhamil #vitaminlengkap #vitaminanak #nutrisikeluarga #nutrisilengkap #nutrisiibuhamil #tipsdietsehat #promo #promomadu #madupremium #jualmadu #hdijakarta #hdicloverhoneymurni #jualprodukhdi #hdiproduk

Νέα σοδειά! Στάδιο τρίτο: Πέρασμα από πλέγμα, χωρίς επιπλέον επεξεργασία. Το μέλι είναι έτοιμο για εμφιάλωση. #eklektonhoney #rawhoney #realhoney #purehoney #greekhoney #honey #naturalhoney

Thank you for trusting us our BEEloved client 😍😍😍 Thank you Lord for all the blessing 🙏🙏🙏 To God BEE the glory ❤❤❤ #handcraftedwithlove #handcraftwithheart #mazieshop #purehoney #purewildhoney 🐝🐝🐝

You will never skip honey after knowing the reasons! Want to know the reasons? Follow us for more information! #hunnybizz #passionbizz #tasty #honey #bees #purehoney #mixedberries #passionfruit #lemonextract #tasteyoullneverforget

Pencintaa Madu Urayy mana suaranyaaa 📣📣📣 Kini ada NEW Product !!! URAY Honey Comb yang sudah ready di store kami yahh. Jadi ini adalah sarang madu murni tanpa artifisial, tanpa pengawet, 100% adalah segar alami dari alam. Sebagaimana Uray berkomitmen untuk selalu menyediakan produk hasil lebah terbaik yang disediakan alam. Honey Comb ini dapat kita makan langsung atau dijadikan topping di makanan, ataupun pemanis alami di minuman. Disarankan untuk mengunyah sarang madu selama beberapa saat untuk mendapat semua nutrisi, kemudian dikeluarkan dan dibuang. Manis dan legit serta FRESH yaa 👍 #honeycomb #sarangmadu #urayhoneycomb #maduuray #sarangmadumurni #honeycomb🍯🐝 #joyorganicshop #organikmedan #medanorganiconlinestore #readystock #pencintamadu #maduasli #purehoney #naturalhoney🍯 #wellness #pemanisalami #wellnessliving #naturalproducts #produknatural

Get your 100% pure Madu Kelulut in stock now. Benefits:- ~ 10 times more beneficial than normal tropical honey ~ acts as a great supplement for body ~ has propolis benefits where it contains 16 types of amino acids, glucose, vitamin A,B,C,D & E, Bioflavonoids and many more minerals. ~ Works as Anti Bacterial, Anti Occident, Increase Level of Digestion , Reduce Sugar Level in Blood and many more. This Madu Kelulut stock is very limited. So grab while stock last ! First come, first serve basis ! For purchase pls DM. #madukelulut #purehoney #madu #malaysia #manninmainthanmalaysia

Jamun honey controls sugar level and it is good to be consumed by diabetic patient ,as it has a low glycolic index which keeps blood sugar level under check ,it also cures common diabetes symptoms like excess thirst, urination. It is High Vitamin C - which helps in strong Immune system. Follow us for more info @yasubhoney @yasubhoney @yasubhoney #diabetic #diabetestype1 #diabeticos #glycolic #bloodglucose #vitaminc #immunity #healthyjuice #healthiswealth🌟 #healthbenefits #naturalhoney #purehoney #yasubhoney #yasub #chooseyasub #mumineenexpo #mumineenbuisness #maharastra #mumbaifood #dabur #patanjali #himalaya #apis #likeforlikes❤ #instadailys #foodposts #trustworthy #ayurvedic #science

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

"⁣ Udah tau kan mom, 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗲𝗴𝗮𝗵 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝗯𝗮𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗼𝗯𝗮𝘁𝗶. 𝗔𝗽𝗮𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗸𝗮𝘆𝗮𝗸 𝗽𝗲𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿. ⁣ ⁣ Gak kebayang seperti apa kalo megalaminya. Jauh jauh yaa penyakit seperti itu. Bukan apa, kalo udah kena yang merasakan memang kita sendiri, tapi dampaknya sampai ke seluruh keluarga. Anak, pasangan, orang tua dan saudara lainnya. ⁣ ⁣ Insha allah dengan rutin minum MADU AZZAHRA setiap hari, mampu mencegah penyakit jantung dan kanker ya mom.⁣ ⁣ ⁣ #sehatsunnahhalal #istanamadudjember #purehoney #naturalhoney #pureandnaturalhoney #madu #maduarab #madualshifa #maduherbal #maduaslibandung #madujsr #resepjsr #bahanresepjsr #jurussehatrasulullah #jemaahonlinejsr #ibuonlinejsr #kurmafresh #oleholehhaji #madumurah #madubandung #madunewzealand #madukembangjoyo #madukembangjoyoid #jualmadu #madualqubro #maduhnihpai #madubojonegoro #madubojonegoromatoh #ayominummadu #madusarangmurah"

Did you know a honey bee can fly 24km in an hour! Wow! 😲⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Their wings beat 200 times per second or 12,000 beats per minute - what amazing creatures. Makes you appreciate the pure Granite Belt honey and the delicious flavours even more 🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bushchristmas #bushchristmasexhibition #ruralsartists #christmasgifts #handmadegifts #handmadechristmasgifts #ruralqld #toowoomba #sqcountry #visittoowoomba #christmastime #seetoowoomba #gourmethomemade #gourmetdelights #handmade #ruralartisans #gourmet #corporategifts #localartists #supportlocalartists #greatchristmasgifts #honey #purehoney #beefacts

Jangan pernah lari dari kenyataan. Tidak baik bagi kesehatan. Pun jangan pernah lari kalau ketemu lebah/tawon, biasa aja, stay cool. Kalau enggak nanti kamu di entup. Di entup itu...Ughhhh sakitnyaaaa... Kalau saya sampe sekarang selalu nangis kalau di entup. Tapi misua sudah kebal meskipun mukanya babak belur. Semoga selalu sehat bagi kita semua, bahagia, barakah & dalam lindungan-Nya. Aamiin. Salam Nest' Madu #madumangga#madubungamangga#maduasli#madumurni#madusehat#maduobat#madupilekbatuk#maduanak#madudiet#madudemam#honey#rawhoney#purehoney#maduenak#maduorganik#madukesehatan#madusuper#maduoriginal

Rtveli is a traditional vintage and rural harvest holiday in Georgia🇬🇪 accompanied by feasts, musical events and other celebrations.  It was our debut presenting and selling our honey at such an attended event! 🤗🍯🐝🍇🍷 . . . #🐝🐝 #rtveli #ртвели #beekeeping #honey #honey🍯 #festival #пчеловодство #folkart #бджолярство #🐝🍯 #flowerhoney #нашмед #цветочныймёд #artonhives #wildflowerhoney #бджільництво #ourhoney #honeyjar #honeylovers #honeyoninstagram #beekeeperfan #мёд #мед #rowhoney #ukrainiansinusa #purehoney #localhoney #georgianfestival #🐝

Madu Bunga Mangga/Madu Asli/Madu Murni/Gratis Sendok Madu/dijamin asli uang anda kembali BUDAYAKAN MEMBACA SEBELUM MEMBELI Madu Mangga Nest' Madu Merupakan madu mentah (raw honey) dari bunga mangga sehingga khasiat, keaslian, kemurnian dan kualitasnya selalu terjaga karena tidak mengalami pasteurisasi (pemanasan/dimasak dgn bahan tambahan - yg bertujuan untuk mengentalkan atau mengurangi kadar air & menghilangkan gas di dlm madu). Tekstur madu mangga saat ini: 🌸Rasa : manis khas buah mangga 🌸Warna : Hitam 🌸Aroma : wangi, sangat wangi 🌸Kekentalan : kental 🌸Asal Hutan : bukit tarokan kediri 🌸Jenis lebah : Apis Mellifera unggul bibit Australia 🌸Tekstur madu apa adanya sesuai dengan keadaan cuaca pada saat lebah di gembalakan. 🍯Minumlah 1 sdm x 2-3 /hari bagi org dewasa utk stamina & imunitas 🍯1 sdt × 2-3 /hari utk anak2 di atas 5 th 🍯1/3 sdt × 2-3 /hari utk balita 1 sd 5 th 🍯1/4 sdt × 1/hari utk bayi di bawah 1 thn 🍯Utk dewasa jika sakit flu/pilek/batuk parah dpt di minum 1/2 gelas sebelum tidur agar proses pengobatannya lebih maksimal & dpt membuat tidur lebih nyenyak (jika sudah membaik, kurangi dosisnya) Madu Mangga Nest' Madu merupakan madu yg di hasilkan dari nektar bunga pohon mangga dari lebah yg di gembalakan ke kebun pohon mangga. Madu yang di hasilkannya selalu berbeda ketika panen, tidak selalu sama utk rasa dan kekentalannya tergantung cuaca/alam yang ada pada saat musim bunga pohon mangga, namun untuk warna dan bau hampir sama. Ukuran: 635 gr Rp. 160.000 Minat? chat aj langsung klik link di bio. Semoga selalu sehat, bahagia, barakah & dalam lindungan-Nya. Aamiin. #madumangga#madubungamangga#maduasli#madumurni#madusehat#maduobat#madupilekbatuk#maduanak#madudiet#madudemam#honey#rawhoney#purehoney#maduenak#maduorganik#madukesehatan#madusuper#maduoriginal#staminapriawanita#stamina

Pada proses panen kali ini Sentra Madu bawa 2 orang buyer Yang mana salah satunya setiap bulannya Membutuhkan pasokan MADUKU rata-rata 1 ton SENTRA MADU, Pusat Distribusi Madu Mentah Terbaik dan Terlengkap di Sumatera Contact Person, Phone: 0812-6992-0002 WA: wa.me/0812-6992-0002 FP: Sentra Madu FB: Sentra Madu/Junaidi IG: sentra_madu GMaps: SENTRA MADU https://maps.google.com/?cid=12431657079151538518 #maduku #madukukerumahmu #madu #maduasli #madumurni #madumentah #maduhutan #maduternak #maduriau #madujambi #madusumatera #madupahit #maducurah #grosirmadu #madusarang #sarangmadu #honey #rawhoney #purehoney #naturalhoney #organichoney #honeycomb #honeycombs #beeswax #lilinlebah #lilin

We could learn a thing or two about relationships if we use the one between bees and flowers as our example. They both depend on each other for essential functions - the flower for pollination and the bee for food and support materials for the hive. Can you see the subtext there? Not a particularly feminist approach but a simpler notion that might just have some substance. ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #honey #wahoney #westernaustralia #westernaustralianhoney #bees #welovebees #australianhoney #purehoney #rawhoney #multiflorahoney #wildflowerhoney #marri #jarrah #creamedhoney #saladdressing #soap #beeswax #gourmethoney #vanillabean #chilli #lemonmyrtle #cinnamon

Bangkit n bertenaga😘😘😘 . . 🍯madu salah satu makanan yg memebekalkan tenaga yg berpanjangan, so cpat la order honey orama😘😘😘.. . . Untuk order just click link kt bio n cod pon ada ye area kl😀 . . #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

Semangat pagi .. check madu mu yuk .. penting kita tahu apa2 yang kita konsumsi itu emang baik untuk kita ... nih udah di bantu sama D’BEES untuk tau salah satu ciri2 madu murni .. semoga manfaat ... Inget Madu !! Inget ya beli nya di Dian Madu 😍😍 .. insyaallah Sabtu pengiriman untuk Madu Nectar Durian .. cuzzzz order .. Persedian terbatas cuma panen 1 tahun sekali ☺️☺️ #dianmadu #rasanemadudianrose #jualanmadu #madumurni #savemaduindonesia#honeycomb #purehoney

🐻my addiction 🤤#teatime #honey #honeyisadrug #purehoney 🥰 🍯

morning uolss💞 adeiii promosi air mata darah namanya nih 😭😭😭 . asal rm199. sebelum ni dah promosi rm129. now boss umum rm99 sahaja. huwaaaa ... 😭😭 rugi kalau tak serbu sekarang tau. tah bila nak dpt lg hrga tak masuk akal ni. . promosi berjalan selagi masih ada stok😙 . #madushuibviral #madu #madusaranglebah #madulebah #maduoriginal #bee #beefactorybyshuib #beefactory #honeygold #honeybeefactory #honey #honeysss #honeycomb #honeybee #honeybar #promosi #premier #posseluruhmalaysia #purehoney #produkterlaris #produkviral #igers #terbaikdariladang #trusted #tiktok #trending #trustedseller #teamhusna #viralhoneycomb #viral

Fresh delivery of @bee_caring honey in the house #rawhoney #purehoney #localhoney

Please take good care of your health. Boost your immunity with Kelulut honey. To those affected by the haze, please stay indoors and drink lots of water. Whatsapp me : http://dinokelulut.wasap.my Order online : https://www.dinokelulut.com #kelulut #purehoney #tulen #madukelulut #rawhoney #superfoods #superfood #stinglessbees #itama #thoracica #healthy #foodforbrain #healthyfood #trigonabee #trigonahoney #meliponine #meliponiculture #meliponikultur #dinokelulut #naluripantas #beebread #rotilebah #beepollen #propolis #stinglessbeehoney

Have you met, our very own Mr Buzzy? 👋 If you're in Echuca, we'll be at the Echuca Farmers Market this Saturday, Sept 21st. See you! ⁠ Tag a friend from Echuca who loves bees and honey!🐝⁠ .⁠ .⁠ .⁠ www.mydadshoney.com.au⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #beewax #purehoney #organichoney #naturalhoney #localhoney #rawhoney #honey #beekeepers #farmgrown #realhoney #beefarm #lovebees #beehoney#smallbusinesses #smallbizaustralia #australianmums #aussmallbusiness #smallbusinessaustralia #mumswithhustle #aussieowned #beefarmer #echuca #echucamoama #farmstand #moama #farmersmarket #mascot #bees⁠ #mumpreneurs #australianbusiness

GOOD QUESTION!! ⁉️⁉️⁉️ The nectar is never “digested” it is merely transformed into honey by the saliva and bee enzymes. ... Therefore, the 🕎 Halacha (Jewish Law) states that honey is kosher despite the fact that it comes from non-kosher honeybee. One may purchase without a kosher certification as long as it's 100% pure bee honey from any state or country. SO ... YES Jewish friends, you may consume Honey! 🎉👌

🅑🅡🅘🅧🅣🅞🅝 🅑🅔🅔🅢 "Making London A Sweeter Place" 100% Pure, All Natural Honey Produced In Brixton, SW2. Available In 3 Sizes: Small Jar (250g), Medium Jar (500g), Large Jar (1kg). Message us for further details on how to get this fantastic, local honey! . Brixton Bees is a traditional family-run honey farm based in Brixton, London, England, producing 100% pure honey in limited quantities every year. Our honey is sustainably produced and collected/extracted using traditional methods to ensure all of it's natural benefits are retained. Unheated and containing absolutely no artificial flavours or preservatives meaning you get raw, all natural honey - just the way nature intended! Its of superb quality with unique flavour and texture. This artisan honey is produced in small batches, every single jar is lovingly hand prepared! #honey #purehoney #rawhoney #brixton #naturalhoney #london #buylocal #instagood #urbanhoney #brixtonbees #localhoney #londonhoney #londonbees #dulwich #shoplocal #brixtonhoney #britishhoney #londonfood #norwood #style #localproduce #madeinbrixton #hernehill #peckham #brixtonhill #londonlife #food #clapham #streatham #brixtonlondon

FLOWERS + BEES = HONEY 🌸🐝🌼🐝🍯🍯🍯. . . This Saturday at the Market we will have @apiverte joining us. One of their host farms is our own Danielle @franktownhouse . . . APIVERTE builds EZHouses on host properties featuring the works of local artists. Their goal is to propagate and protect the honey bees – while also pollinating the surrounding environment and selling personalized CSA-style honey shares to individuals and regional businesses. The honey is small batch, craft, personally branded and geo-located to its harvest area. . . "In the Fall of 2018, we took the spark of an idea and embarked on a journey to make it a reality. APIVERTE combines Mike’s technical and manufacturing know-how with Sandra’s design and marketing prowess. Through our creativity, experience and passion for apiculture, we are engaging more people to support the bees in their struggle for survival, creating an easier beekeeping method and sharing the sweet rewards with our neighbours" Sandra Bornn & Michael Smith. . . Come down to the Market between 10-2 on Saturday during Taste of Wellington West and try some honey made from the flowers from Danielle's Farm in Wakefield. Learn more about APIVERTE and the bees 🐝🐝🐝and how you can get involved 😊. . . And do not forget we have our own Edible flower tasting starting at 11:30 - while supplies last 😊💐

Natural remedy for asthma and cough 👍 . #asthma #cough #purehoney #naturalremedies #diyremedies