#produkmesrawuduk

28,121 posts tagged with #produkmesrawuduk

Photos and Videos about #produkmesrawuduk

๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ Bedak COMPACT VS CREAM FOUNDATION! . Miracle Two Way Cake Powder (Gabungan bedak dan foundation) ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ ๐Ÿ‘‰๐ŸปYang sedang mencari bedak dengan hasil seperti memakai foundation, bedak jenis two way cake adalah jawapannya ๐Ÿ‘‰๐ŸปBestnya 2 way cake ni adalah boleh jadikannya sebagai bedak dan foundation๐Ÿ‘‰๐ŸปNak kemasan serupa foundation, BASAHKAN span dan ratakan bedak ke wajah. ๐Ÿ‘‰๐ŸปNak bagi kemasan selepas pakai foundation? apply sahaja menggunakan span kering dan lihatlah kemasan makeup ๐Ÿ”ŸโŒganda๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Nak cantik x perlu tunggu...๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰ Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila klik link ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/60127483705 #miracletwowaycake #adacahayadiwajahmu #nurraysaskincare #produkmesrawuduk

MALAYSIA DAY PROMOSI . Harga asal RM70 PROMOSI: โœ…1 RM28. POSTAGE RM7SM/RM11SS . Estimate delivery 1-3 days. . โ˜ŽWHATSAPP 012 5405699 โ˜ŽWHATSAPP 012 5405699 . Cepat jangan lambat-lambat kalau nak kulit cantik dan sihat. . . ๐ŸŒธNURRAYSA COLLAGEN SOAP๐ŸŒธ . KELEBIHAN : . โœ” Membersihkan & mencerahkan kulit wajah โœ” Menganjalkan kulit muka โœ” Mengurangkan jerawat & parut โœ” Menjadikan tona kulit lebih sekata . โœ” Melembapkan kulit wajah โœ” Mengecilkan pori-pori โœ” Membersihkan make-up โœ” Memperbaiki struktur kulit dari dalam โœ” Mengatasi jeragat โœ” Merawat kulit rosak โœ” Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam โœ” Mengurangkan kulit berminyak โœ” Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi) โœ” Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan . . CARA PENGGUNAAN : . 1โƒฃ Cuci 3x sehari 2โƒฃ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata 3โƒฃ Biarkan 1 minit 4โƒฃ Bilas dengan air biasa atau suam . . KANDUNGAN BAHAN : ๐Ÿ‘‰Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba . ๐Ÿ‘‰ Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 55gm NO KKM : NOT160902956K . #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysa #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #nurraysabeautycantik #sabunkolagenmurah #stokisnurraysasungaipetani #stokisnurraysakedah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah #nurraysasungaipetani #nurraysakedah #produkmesrawudukmurah. #blusherpinkpeachl)

Wahh, terima kasih Mia Sara Nasuha ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜ . Salam, hai semua! Harini Mia nak share sikit pengalaman Mia bila pakai mekap menggunakan product dari Nurraysa ! Mia suka sangat Magic Lipstick @nurrysahq ni sebab rasa lembap gitu dan langsung tak keringkan bibir Mia . . DD Moist Cake pulak sangat sangat mudah nak pakai..just dap dap je dah siap! Paling best kan, senang sangat nak remove mekap pakai product dari Nurraysa nie!Sebab product dari Nurraysa sangat mesra wuduk! #produkmesrawuduk #produkmuslim #nurraysabeauty #glowingddmoistcake #nurraysabydilla

๐Ÿƒ๐ŸŒธNurraysa ada bedak tak sis? ๐Ÿ˜Mesti lah ada. Ada tiga jenis bedak. โฉ1. Glowing DD Moist Cake โฉ2. Miracle Two Way Cake Powder โฉ3. Flawless Mineral Loose Powder ๐ŸŒนNak pakai satu bedak boleh. ๐ŸŒนNak guna tiga-tiga sekali pun boleh. ๐Ÿ˜€Sebenarnya, terpulang pada cara korang berbedak. ๐Ÿ˜€Kalau korang jenis suka pakai bedak baby Johnson, boleh pakai loose powder sahaja. Lebih padan dengan warna kulit dan lebih sekata. ๐Ÿ˜€Kalau nak guna bedak untuk ke ofis atau bersantai-santai saja, saya rekomen bedak Two Way Cake. Litupan bedak yang sempurna dan sekata. Nak guna pun mudah. ๐Ÿ˜‹Kalau nak melawa lebih sikit, boleh gunakan DD Moist Cake. Litupan bedak yang tip top. Lepas tu gunakan loose powder untuk flawless finishing look. ๐Ÿ˜ŠMerecik tau. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Paling penting, ia mesra wuduk dan mesra solat. Bukan hanya sekadar cantik. Berminat klik link di bio #nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #nurraysabydilla

SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 โค 16 Sept - 4 Okt 2019 #nurraysabeauty #produkmesrawuduk

SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 โค 16 Sept - 4 Okt 2019 #nurraysabeauty #produkmesrawuduk

Nurraysa Collagen Soap merawat: .. ๐Ÿ’– Kulit Kering dan Kusam ๐Ÿ’– Kulit Kering & Bersisik/Mengelupas ๐Ÿ’– Kulit Sensitive ๐Ÿ’– Kulit Berminyak ๐Ÿ’– Kulit Berjerawat ๐Ÿ’– Kulit Berjeragat ๐Ÿ’– Parut Jerawat ๐Ÿ’– Bekas Campak/Chicken Pox ๐Ÿ’– Eczema ๐Ÿ’– Panau ๐Ÿ’– Kudis ๐Ÿ’– Ruam Gatal ๐Ÿ’– Kurap ๐Ÿ’– Melecur ... KANDUNGAN UTAMA SABUN NURRAYSA: ... โœ” KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit ... โœ” MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan memdalam tanpa menyumbat pori2 dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vit E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai ... โœ” SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vit A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle' ... Boleh di pakai oleh semua peringkat umur, dari bayi hingga ke dewasa. ๐Ÿ˜ Kaum Adam pun boleh juga ๐Ÿ‘Œ Dengan Izin Allah, masalah kulit dapat Dirawat. In Syaa Allah ๐Ÿ’ž๐Ÿ‘ ... Klik wasap.my/60173075258/SabunColagen untuk dapatkan ๐Ÿ‘Œ ... #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #produkmesrawuduk #kosmetikmampumilik #kosmetikmurah #kosmetikmuslimah #kosmetik #nurraysapuchong

Assalamualaikum... Nak inform yg Nurraysa akn buat SALES bermula esokkk sempena Hari Malaysia 2019!!! . Yeayyy!!! So jgn lepaskan peluang ni utk beli produk mesra wuduk keluaran Nurraysa dgn harga MURAHHH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Berminat boleh whatsapp (refer bio)/dm/telegram . www.wasap.my/60136743370/HM2019IG #buymuslimfirst #produkmesrawuduk #nurraysa

Ramai yang tanya hakak pasal bedak DDMC Nurraysa yg terlajak laku ni.. Mcm bedak jenama xxxxxxx ke? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Uolls... ๐Ÿ˜Meh sini sis nak cite sikit... ๐Ÿ˜€DDMC ni lembap.. bukan jenis kering tau.. ๐Ÿ˜ŠKalau yang kering,jatuh pecah berterabur. ๐Ÿ˜‹Berair mata lah jawabnya๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜Apa yang Best Bedak DD MOIST CAKE NURRAYSA NI? ๐Ÿ’–Bedak ni 3 IN 1 ๐ŸŒบ Ada Foundation ๐ŸŒบ Ada Powder ๐ŸŒบ Ada Concealer Dr kena beli 3 item tuโ˜,sis cuma perlu ada 1 DDMC je.. Jimat berganda2๐Ÿ˜ Yang istimewa DDMC ni ๐Ÿ˜Ž Tanpa Silicon ๐Ÿ˜Ž SPF 50 ๐Ÿ˜Ž Mesra Wuduk ๐Ÿ˜Ž Tahan < 3 bulan Berminat ?? sila klik www.wasap.my/60108209670/ddmc . #apasa #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agentnurraysasandakan

NAK JOIN TEAM NURRAYSA??? MODAL ASAL RM 400 MODAL(PROMOSI) RM99 SAHAJA ! WOW KAN? ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Tak sampai SERATUS RINGGIT dah boleh jadi ejen sah & START BERBISNES dgn bantuan serta guide dari team Nurraysa sendiri PROMOSI AKAN BERAKHIR BILA2 MASA SHJ, REBUT PELUANG UTK UBAH KEWANGAN DAN KEHIDUPAN ANDA HARI INI ! www.wasap.my/60193450020/ #binabisnesbersamanurraysa #ainnurrichteam #produkmesrawuduk #nurraysa

Tak semua org tau apa itu produk mesra wuduk. So, here's an explanation about it. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #buymuslimfirst #produkmesrawuduk #nurraysa

[ MAKEUP CHALLENGE - BEDAK & LIPSTICK ! ] Haiii, Nurraysa Lovers ! Jom semua join makeup challenge just menggunakan DUA BARANG JER? Ada bran.? Iya, just guna Glowing DD Moist Cake & Magic Lipstick with Organic Marula Oil jerrr.. GUARANTEE #5minit jer dah siap tauu..! Lepasni cik abang pun tak delah muka monyok semacam bile menunggu kita bersiap kan ? handbag pun ringan jer sebab tak payah bawak satu beg perkakas barang mekap. Bawak dua item ni jer dah boleh nampak "glowing" macam cik nad kita ni. Pada yang baru nak berjinak-jinak dgn HOTSET Nurraysa ni,boleh risik dengan Aisyah ye.. ๐Ÿ˜˜ #nurraysa #produkmesrawuduk #hotset #bedakglowing #lipstick

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://Wahyunuraysa.wasap.my #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Assalamalaikum, hai semua! Macamana look kita harini? Nampak kan effect glowing gitu! Haa, meh kita nak share sikit dengan korang semua.. Kita just pakai mekap daripada @nurraysahq je tau.. Best sangat pakai Glowing DD Moist Cake dari @nurraysahq ni sebabnya just dap dap je tapi dah boleh cover parut parut dengan dark circle kita sekali tau! Dah siap sekali dengan foundation + concealer + powder dalam Glowing DD Moist Cake ni.. Best kan?โค . Lipstick pulak kita pakai Magic Lipstick dari @nurraysahq yang mana best sangat rasa berangin je dan pakai sikit je dah nampak merah merah natural gitu.. Best of all, kita suka sangt produk dari @nurraysahq ni sebab mudah sangat nak cuci just guna sehelai wipetissue je dan OF COURSE lah mesra wudukโค . Busy busy shooting pun kita bawak HOT SET ni sekali dalam handbag kita tau! #produkmesrawuduk #glowingddmoistcake #magiclipstickwithmarulaoil

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ - Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? - Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป - Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://nak.la/8nZqz - #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #wanitamuslimah #kkm #halal #bumiputera #eyeliner #mata #besar #ootd #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ - Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? - Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป - Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://nak.la/8nZqz - #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #wanitamuslimah #kkm #halal #bumiputera #eyeliner #mata #besar #ootd #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ - Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? - Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป - Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://nak.la/8nZqz - #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #wanitamuslimah #kkm #halal #bumiputera #eyeliner #mata #besar #ootd #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia

Sempena HARI MALAYSIA ni Nurraysa buat sale lagi๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜!!!! haaa...yg dah lama nak cuba product Nurraysa..ini la masanya sgt berbaloi..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ dan xrugi memiliki product ni sbb ia adalah bahan organic n mesra solat๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Meh cepat cuciยฒ mata anda.. Rugi x grab tau #produkmesrawuduk #agennurraysapasirgudang Meh pm sy www.wasap.my/60132349482

๐Ÿ‚ CANTIK manis dengan Hot Set Nurraysa ๐Ÿ˜ โœ” Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) โœ” Kualiti Terjamin โœ” 100% halal dan di yakini selamat dan suci โค DD Glowing Moist Cake ~Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. โค Pearl Magic Lipstick ~Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka memandang๐Ÿฅฐ Enjoy shopping dearies ๐Ÿ˜ #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleanser #flawlessmineralloosepowder #shiningmineralblusher

Tak tahu macam mana nak dapatkan produk Nurraysa atau nak tahu lebih lanjut mengenai produkยฒ Nurraysa? DM/wasap je no di bio hakak..... Inshaโ€™Allah, hakak sedia untuk membantu ๐Ÿ˜Š

Wow.... Promosi sudah sampai...๐Ÿ˜€ Meh cepat cuciยฒ mata anda.. Rugi x grab tau #produkmesrawuduk #stokiskotatinggi Meh pm sis www.wasap.my/60105153230 /PROMO

Gatal kepala๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃgunalah syampu Nurraysa. Dah banyak botol guna kesannya memang puas hati๐Ÿ˜ Dulu rambut tak pernah panjang. Mesti nak potong.๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉsebab,kelemumur, gugur, bercabang..serba lengkap.๐Ÿ’‡๐Ÿ’‡ Sekarang...sedar-sedar dah sampai pinggang dah..tak sedar. sebab tak ada yang complain..๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’๐Ÿ’ Cubalah...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pasti tak menyesal punya.. Puas hati in shaa Allah.. #nurraysabeauty #produkmesrawuduk #halalantoiyyiban #syampu2in1 #agennurraysakuantan #codkuantan

Gatal kepala๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃgunalah syampu Nurraysa. Dah banyak botol guna kesannya memang puas hati๐Ÿ˜ Dulu rambut tak pernah panjang. Mesti nak potong.๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉsebab,kelemumur, gugur, bercabang..serba lengkap.๐Ÿ’‡๐Ÿ’‡ Sekarang...sedar-sedar dah sampai pinggang dah..tak sedar. sebab tak ada yang complain..๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’๐Ÿ’ Cubalah...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pasti tak menyesal punya.. Puas hati in shaa Allah.. #nurraysabeauty #produkmesrawuduk #halalantoiyyiban #syampu2in1 #agennurraysakuantan #codkuantan

Gatal kepala๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃgunalah syampu Nurraysa. Dah banyak botol guna kesannya memang puas hati๐Ÿ˜ Dulu rambut tak pernah panjang. Mesti nak potong.๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉsebab,kelemumur, gugur, bercabang..serba lengkap.๐Ÿ’‡๐Ÿ’‡ Sekarang...sedar-sedar dah sampai pinggang dah..tak sedar. sebab tak ada yang complain..๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’๐Ÿ’ Cubalah...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pasti tak menyesal punya.. Puas hati in shaa Allah.. #nurraysabeauty #produkmesrawuduk #halalantoiyyiban #syampu2in1 #agennurraysakuantan #codkuantan

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA mempunyai berus yang sangat lembut dan yang paling penting mudah waktu nak blend foundation tau! Memang best sangat ๐Ÿ˜ . Berus ni tak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. Set Kabuki Brush ini mengandungi 11 batang berus dan dapat percuma beg tau! . Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut. . Jangan risau, Kabuki Brush ini selamat digunakan kerana ia bebas daripada bahan terlarang ๐Ÿ™‚ . www.wasap.my/60192584595/kabukibrushnurraysa #nbe816 #teamnurraysa #produkmesrawuduk

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60199244902/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #miracleeyeliner

PERJALANAN SEBUAH KEJAYAAN BERMULA DENGAN 1 LANGKAH YANG PALING PENTINGโ€ฆ. ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ . BERTINDAK PANTAS! โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ.. โ˜๐Ÿป Kalau dulu Founder Nurraysa ni rasa dengan hidupnya DH SELESA DGNN SEKADAR JAGA ANAK KAT RUMAH,, anda takkan nampak Billboard beliau berdiri megah kat serata tempat..dan beliau takkan mampu MELAHIRKAN 8,000 usahawan dan 13 JUTAWAN โ˜๐Ÿป Kalau dulu Founder Nurraysa ni tak rasa susahnya setiap bulan nak kena catu sana-sini,,makanya anda takkan nampak 145 buah Billboard beliau silih berganti dari masa ke semasaโ€ฆ โ˜๐Ÿป Dan kalau dulu Founder Nurraysa tak pernah pikir nak membangunkan PRODUK MESRA WUDUK, anda takkan jumpa NURRAYSA yg sngt menitik beratkan HALAL sesuatu produk tu.. โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ.. Lepasni Puan Aini akan berada kat mana2 je anda pergi..Dan beliau akan sentiasa menghantui fikiran anda SELAGI ANDA TAK BERTINDAK UNTUK UBAH NASIB KELUARGA DAN MASYARAKAT.. Kalau rasa mengantuk dan takut microsleep, pandanglah ke arah Billboard ni dan PANDANGLAH MASA DEPAN ANDA!.. . Oleh tu, sempena NAIK BILLBOARD BARU NI, kami nak kotakan JANJI KAMI UNTUK MEMBANTU 10,000 lagi usahawan yg nak MULA BISNES KOSMETIK DGN BERTERASKAN PRODUK MESRA WUDUK.. MODAL HANYA RM99 dgn tekan link kat bwh ni: . www.wasap.my/60164165488/DaftarBerniagaRM99JE www.wasap.my/60164165488/DaftarBerniagaRM99JE . ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ https://www.facebook.com/stokisnurraysapenang/ . #pandulahdenganberhemah #binabisnesbersamanurraysa #misi10kusahawan #stokistasekgelugor #stokispenangmillajamil #mulakandenganbismillah #produkmuslim #jomjoinkakmilla #comey #janaekonomi #janapendapatan #produkhalal #produkmesrawuduk

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/601126415829/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Guna 2 benda ni je tau, dah cukup puas hati. Tak perlu nak make up tebalยฒ. Iols tahu tak *Foundation Dd Glowing* mempunyai 3 fungsi dalam 1 bedak. foundation + powder dan Concealer. Bonus tambahan SPF 50, jimat dah kat situ tak perlu tacap UV cream. Sebabnya ia mampu menghindar kulit iols dari surburn dan kusam disebabkan dari sinar UV. . . Dah pernah cube *Lipstik Magic Nurraysa* ia selamat digunakan dan sesuai untuk rawat bibir kering, sensitif dan tak hitamkan bibir. Klu iols nak tahu minyak Marula oil berfungsi melembabkan bibir tau. Takdelah kering semacam jew, eiieeewwww ๐Ÿ˜ฌ warna pun cantik neutral pinkish gittu ๐Ÿ˜ www.wasap.my/6 0173709059 /HotSetNurraysa #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #apasa

PENTINGNYA MOISTURIZER. . Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda. . Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda ๐Ÿ˜˜ . Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah: ๐Ÿ’• Melembapkan kulit ๐Ÿ’• Membantu masalah kulit kering ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata ๐Ÿ’• Menyegarkan kulit ๐Ÿ’• Mempunyai Vitamin E ๐Ÿ’• Mengurangkan jeragat ๐Ÿ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. . Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini ada masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini www.wasap.my/601111929568/EyelinerRM29 www.wasap.my/601111929568/EyelinerRM29 #miracleeyeliner #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60177794104/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ . Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? . Tonton video ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60149874961/Eyeliner . #nurraysa #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

Melembabkan kulit Menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah Mengurangkan kedutan Melambatkan proses penuaan Sesuai dengan kulit sensitif Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan dan tamda-tanda penuaan kulit pra-matang Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata Menyuburkan kulit Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak Mengatasi masalah jerawat Mempunyai Vitamin E Mengurangkan bintik-bintik dan noda hitam dipermukaan kulit Menghaluskan kulit Memperbaiki struktur kulit kering Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru Membantu menghilangkan parut www.wasap.my/60139359015/arganmoisturizer #agennurraysakuantan #agennurraysafeldachini #pelembapmukaterbaik #produkmesrawuduk #muslimproduk

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ . . Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? . Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60192261426/EyelinerRM29/ . . #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

๐Ÿ‘Alhamdulillah rezeki mlm ni...tq sis qaseh dr Sarawak yg sudi beli produk Nurraysa dgn afi..smoga sis qaseh sentiasa dilimpahkan rezeki...aamin โค. ๐ŸŒทGlowing DD Moist Cake utk mama tersyg ๐Ÿ’ž ๐ŸŒท Miracle Two Way Cake Powder & ๐Ÿ’„Magic Lipstick utk diri sendiri ๐Ÿ’ž.. #nurraysa #adacahayadiwajahmu #produkmesrawuduk #glowingddmoistcake #mircletwowaycakepowder #magiclipstick #agentpuchong

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ Senang dan mudahkan nk dpatkan ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ‘๏ธ besar.. Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60173707388 #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #nurraysa #nurraysabeauty #eyeliner #eyelinertutorial

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ . . Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? . . Tonton video ni.... . . Nak order, wasap sini... . . www.wasap.my/601128246010/EyelinerRM29/ . . . #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60196781125/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Kisah kejayaan Founder Nurraysa . Ramai yang tanya Founder Nurraysa, macam mana seorang owner produk kecantikan berpurdah boleh letupkan jualan? Sedangkan orang tak nampak pun mukanya. . Kebanyakan sekarang,orang akan jadi gila untuk membeli produk, nampak ownernya cantik, promote gambar owner produk. . Jawapan Faounder Nurraysa simple je. . Marketing ada banyak cara,bukan hanya owner promotekan muka, terpulang pada cara marketing masing2, masing2 ada cara berbeza. . Bisnes saya buat hari ni, marketing tak hebat macam orang lain pun,tapi perjalanannya lebih cepat sebab Allah yang banyak gerakkan perjalanan bisnes kami. Setiap hari ada je Allah bagi ilham pada saya. . Matlamat saya dalam bisnes, saya hanya nak bebas kewangan, bantu family, bantu ramai orang, menjadi glamour tidak sekali sebab saya sukakan kebebasan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #foundernurraysa

Assalamalaikum, hai semua! ๐Ÿค—Macamana look kita harini? ๐Ÿ˜† Nampak kan effect glowing gitu! Haa, meh kita nak share sikit dengan korang semua.. Kita just pakai mekap daripada @nurraysahq je tau.. Best sangat pakai Glowing DD Moist Cake dari @nurraysahq ni sebabnya just dap dap je tapi dah boleh cover parut parut dengan dark circle kita sekali tau! Dah siap sekali dengan foundation + concealer + powder dalam Glowing DD Moist Cake ni.. Best kan? โค . Lipstick pulak kita pakai Magic Lipstick dari @nurraysahq yang mana best sangat rasa berangin je dan pakai sikit je dah nampak merah merah natural gitu.. Best of all, kita suka sangt produk dari @nurraysahq ni sebab mudah sangat nak cuci just guna sehelai wipetissue je dan OF COURSE lah mesra wudukโค . Busy busy shooting pun kita bawak HOT SET ni sekali dalam handbag kita tau! โค #produkmesrawuduk ๐ŸŒน #glowingddmoistcake ๐ŸŒน #magiclipstickwithmarulaoil ๐ŸŒน

FUNGSI BRUSH KABUKI BY NURRAYSA ๐Ÿ“ŒBERUS MUKA ๐ŸŒธRound Blending Face Brush (Hidung/ Mulut) โœ”Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer ๐ŸŒธFlat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)๐ŸŒธ โœ”Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation ๐Ÿ’žAngled Blending Face Brush โœ”Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing โœ”Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing ๐Ÿ’žAngled Counturing Face Brush โœ”Berus seperti ini berbentuk bulat Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam ๐Ÿ’žTapered Conturing Face Brush (Powder) โœ”Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak ๐Ÿ“ŒBERUS MATA ๐ŸŒธSmall Round Blending (Contoring Eyeshadow)๐ŸŒธ โœ”Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes ๐ŸตConceal Brush (Kening)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan concealer di kening โœ”Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer) โœ”Untuk eyeshadow application ๐ŸตSmall Angled Countouring (Eyeshadow)๐Ÿต โœ”Blending eyeshadow supaya nampak kemas ๐ŸตSmall Flat Blending (Concealer Blemishes)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes ๐ŸตSmall Tapered Blending (Concealer around Nose)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan concealer di celah hidung #nurraysa #produkmesrawuduk

FUNGSI BRUSH KABUKI BY NURRAYSA ๐Ÿ“ŒBERUS MUKA ๐ŸŒธRound Blending Face Brush (Hidung/ Mulut) โœ”Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer ๐ŸŒธFlat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)๐ŸŒธ โœ”Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation ๐Ÿ’žAngled Blending Face Brush โœ”Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing โœ”Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing ๐Ÿ’žAngled Counturing Face Brush โœ”Berus seperti ini berbentuk bulat Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam ๐Ÿ’žTapered Conturing Face Brush (Powder) โœ”Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak ๐Ÿ“ŒBERUS MATA ๐ŸŒธSmall Round Blending (Contoring Eyeshadow)๐ŸŒธ โœ”Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes ๐ŸตConceal Brush (Kening)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan concealer di kening โœ”Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer) โœ”Untuk eyeshadow application ๐ŸตSmall Angled Countouring (Eyeshadow)๐Ÿต โœ”Blending eyeshadow supaya nampak kemas ๐ŸตSmall Flat Blending (Concealer Blemishes)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes ๐ŸตSmall Tapered Blending (Concealer around Nose)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan concealer di celah hidung #nurraysa #produkmesrawuduk

FUNGSI BRUSH KABUKI BY NURRAYSA ๐Ÿ“ŒBERUS MUKA ๐ŸŒธRound Blending Face Brush (Hidung/ Mulut) โœ”Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer ๐ŸŒธFlat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)๐ŸŒธ โœ”Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation ๐Ÿ’žAngled Blending Face Brush โœ”Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing โœ”Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing ๐Ÿ’žAngled Counturing Face Brush โœ”Berus seperti ini berbentuk bulat Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam ๐Ÿ’žTapered Conturing Face Brush (Powder) โœ”Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak ๐Ÿ“ŒBERUS MATA ๐ŸŒธSmall Round Blending (Contoring Eyeshadow)๐ŸŒธ โœ”Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes ๐ŸตConceal Brush (Kening)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan concealer di kening โœ”Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer) โœ”Untuk eyeshadow application ๐ŸตSmall Angled Countouring (Eyeshadow)๐Ÿต โœ”Blending eyeshadow supaya nampak kemas ๐ŸตSmall Flat Blending (Concealer Blemishes)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes ๐ŸตSmall Tapered Blending (Concealer around Nose)๐Ÿต โœ”Untuk sapuan concealer di celah hidung #nurraysa #produkmesrawuduk

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60173991251/Eyeliner/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/601117775736/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Semalam ramai sangat yang duk tanya pasai Magic Lipstick ni!Alhamdulillah๐Ÿ’ž . Dengar kata Magic Lipstick Nurraysa ni TANPA PLUMBUM tau! So, ia akan pelihara bibir uolls yang mungil tu ๐Ÿ˜˜ . Jadi siapa dah jatuh hati dengan Magic Lipstick dari Nurraysa nie? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Cuba belanja love sikit ๐Ÿ’“ #pearlmagiclipstick #magiclipstick #produkmesrawuduk #glowingddmoistcake #mesrawuduk

โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Indahnya Aidilfitri dengan wajah yang lebih "GLOWING" bersama tersayang ๐Ÿฅฐ Nak tahu apa rahsia ni, apa kata terus komen "SAYA NAK GLOW" #produkmesrawuduk #glowingddmoistcake

Waduhhh...yg tak reti guna pun, hariยฒ practice pun pandai... Ape yg best sangat? โœ”๏ธTak comotkan mata โœ”๏ธ Senang nak bersihkan โœ”๏ธ Tiada silikon โœ”๏ธ Takyah nak asahยฒ Yang pentinngggg...mesra wudhuk! . www.wasap.my/60193450020/ . #ainnurrichteam #produkmesrawuduk #nurraysa

Foundation Nurraysa ni tak berminyak dan tak melekit. Kalau berpeluh pun tak yah risau, tak cair atau bercapuk.๐Ÿ‘ . Sebab tu ramai yg luvโคguna foundation Nurraysa..๐Ÿ˜Š #produkmesrawuduk #produkhalal #foundationnurraysa #glowingskin #dsnurraysa

Hye...hye...hye...!! Sukakan kecantikan? Mesra wudhu? Bebas bahan kimia? Nak jana income??? . www.wasap.my/60193450020/ #ainnurrichteam #nurraysa #produkmesrawuduk

Hai korang..sebelum cod..kita tacap 2 benda ni jer yer..hihi..serius..zue pakai 2 ni jer..muka dah nampak ceria..walau letih dah x nampak..jom lah grab ngan zue...nak jadi droship pun boleh..ada less nanti zue bagi kat korang.. #agennurrausabeauty #produkmesrawuduk #agennurrayapasirputeh #agennurraysakelantan

๐ŸŒธMIRACLE EYELINER๐ŸŒธ Harga asal: RM35 โœ…Harga promosi: RM29 Postage rm7sm/rm11ss . โ˜ŽWHATSAPP 012 5405699 . KELEBIHAN : . โœ” Mesra wuduk โœ” Mudah dicuci โœ” Hanya menggunakan air sahaja โœ” Tiada kandungan silikon . โœ” Tidak comot dan menghitamkan mata โœ” Bukan kalis air . โœ” Warna hitam โœ” Tahan lama . . KANDUNGAN BAHAN : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Olive Oil ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Beeswax ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Candelilla Wax ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Marine Collagen ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Annuus Seed Oil ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Isoeicosane . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan) . . NO KKM : NOT161002156K . . #nurraysa #nurraysamurah #produkmesrawuduk #produkmesrawudukmurah #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #produkmesrasolat #produkmesrasolatmurah #nurraysapromosi #produkmesrawudukoriginal #nurraysaoriginal #nurraysaonline #nurraysaonlinemurah #makeupmurah #muamurah #makeupnurraysa #muanurraysa #foundernurraysa #nurraysahq . #sabunkolagenmurah #lipsticknurraysa #jerawat #produkjerawat #skincarenurraysa #skincarenurraysamurah #nurraysaborong #agentdiperlukan #bisnesonline #bisnesnurraysa #dropshipdiperlukan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60173021047/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60173021047/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Haii ualls Nurraysa pon ada lipmate tau. Nak beli satuยฒ pon boleh nak beli box pon boleh. Pilih je n terus pm Haza ye. Tekan je link dbawah ye. ๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60179038779 #agennurraysaberatriang #produkmesrawuduk

Comelnya pipi pakai SHINING MINERAL BLUSHER. Muka pink macam semulajadi kan? Warna blusher ni sangat natural. Jangan risau memang sesuai untuk semua jenis kulit. . Kalau nak tahu SHINING MINERAL BLUSHER ni ada packaging baru tau. Exclusive sangat, dap dap je sangat mudah dan jimat masa. . Antara kelebihannya ialah: . ๐ŸŒธ Merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif ๐ŸŒธ Menaikkan seri wajah ๐ŸŒธ Warna tidak terlalu terang ๐ŸŒธ Tekstur yang ringan dan mudah disapu ๐ŸŒธ Pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari . Cara penggunaan: Sapukan SHINING MINERAL BLUSHER pada kedua dua tulang pipi selepas memakai GLOWING DD MOIST CAKE ๐Ÿ˜ . #nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk

๐ŸŒธ NURRAYSA TWO WAY CAKE ๐ŸŒธ . Muka berminyak?? Suka pakai bedak yang ada Foundation sekali? . Boleh la cuba Two Way Cake (TWC) dari Nurraysa Beauty. . TWC Nurraysa FULL COVERAGE sebab ada sekali Foundation + Bedak & Marula Oil yang membantu merawat serta meremajakan kulit wajah.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . . #produkmesrawuduk #nurraysabeautysg #twowaycake #powder #teamfafrsg

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni โ˜๏ธโ˜๏ธ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Bukan main best lagi kak senah bila pakai bedak dd ni.Senyum meleret sampai ke cuping telinga. Sebelum ni susah nak cari bedak yang ada foundation dan concealer dalam 1 bedak ni.Bila pakai rasa ringan tak melekit kat muka. Bila time panas ,muka berpeluh lagi glowing.Naik seri gitu.Wajah pucat kusam pun bila dap dap je di muka terus anggun nyah. Sapa yang pernah pakai mesti nak oder lagi.Eh,hampa tak nak try ka. Mana tahu bila jatuh hati dengan bedak dd ni boleh join agent pulak lepas ni.Ahaks! #ddmc #nurraysa #zuensp #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

PERJALANAN SEBUAH KEJAYAAN BERMULA DENGAN 1 LANGKAH YANG PALING PENTINGโ€ฆ. ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ . BERTINDAK PANTAS! โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ.. โ˜๐Ÿป Kalau dulu Founder Nurraysa ni rasa dengan hidupnya DH SELESA DGNN SEKADAR JAGA ANAK KAT RUMAH,, anda takkan nampak Billboard beliau berdiri megah kat serata tempat..dan beliau takkan mampu MELAHIRKAN 8,000 usahawan dan 13 JUTAWAN โ˜๐Ÿป Kalau dulu Founder Nurraysa ni tak rasa susahnya setiap bulan nak kena catu sana-sini,,makanya anda takkan nampak 145 buah Billboard beliau silih berganti dari masa ke semasaโ€ฆ โ˜๐Ÿป Dan kalau dulu Founder Nurraysa tak pernah pikir nak membangunkan PRODUK MESRA WUDUK, anda takkan jumpa NURRAYSA yg sngt menitik beratkan HALAL sesuatu produk tu.. โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ.. Lepasni Puan Aini akan berada kat mana2 je anda pergi..Dan beliau akan sentiasa menghantui fikiran anda SELAGI ANDA TAK BERTINDAK UNTUK UBAH NASIB KELUARGA DAN MASYARAKAT.. Kalau rasa mengantuk dan takut microsleep, pandanglah ke arah Billboard ni dan PANDANGLAH MASA DEPAN ANDA!.. . Oleh tu, sempena NAIK BILLBOARD BARU NI, kami nak kotakan JANJI KAMI UNTUK MEMBANTU 10,000 lagi usahawan yg nak MULA BISNES KOSMETIK DGN BERTERASKAN PRODUK MESRA WUDUK.. MODAL HANYA RM99 dgn tekan link kat bwh ni: . www.wasap.my/60199244902/DaftarBerniagaRM99JE www.wasap.my/60199244902/DaftarBerniagaRM99JE . ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ RM99 only ๐Ÿ˜ฑ . #pandulahdenganberhemah #binabisnesbersamanurraysa #misi10kusahawan #apasa #produkmesrawuduk #glowingddmoistcake #mixberriesjusviral #mekapmurah #drmztabletmindaaplus

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60129886891/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #agentnurraysakl #nurraysapandanindah #nurraysakl

Anda nak cantik menawan..x perlu bimbang dengan produk keluaran bumiputera yg tentunya halalantoiba...wasap sis sekarang..ada promosi hebat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #grapjgnxgrap #produkmesrawuduk #apasya #nurraysa

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60164165488/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #nurraysapenangmillajamil #sokongprodukmuslim #janaekonomiislam #stokistasekgelugor #stokispenang

Afifah Azib
(@fiesha82)

1 Day 13 Hours Ago

NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY Spray spray je muka dah segar dan rasa tight. Apa yang best pakai spray ni? Spray ni membantu mencerahkan kulit, tegangkan kulit, mengurangkan garis halus dan kedutan. Yang mana ada open pores tu memang sesuai pakai sebab dia akan mengecilkan pori yang terbuka. Dan yang best, spray ni ada stemcell apple tau. Bau dia pun macam apple ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ #nurraysa #produkmesrawuduk #adacahayadiwajahmu #miraclewhiteningspray

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60164165488/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #nurraysapenangmillajamil #sokongprodukmuslim #janaekonomiislam #stokistasekgelugor #stokispenang

Gatal kepala๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃgunalah syampu Nurraysa. Dah banyak botol guna kesannya memang puas hati๐Ÿ˜ Dulu rambut tak pernah panjang. Mesti nak potong.๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉsebab,kelemumur, gugur, bercabang..serba lengkap.๐Ÿ’‡๐Ÿ’‡ Sekarang...sedar-sedar dah sampai pinggang dah..tak sedar. sebab tak ada yang complain..๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’๐Ÿ’ Cubalah...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pasti tak menyesal punya.. Puas hati in shaa Allah.. #nurraysabeauty #produkmesrawuduk #halalantoiyyiban #syampu2in1 #agennurraysakuantan #codkuantan

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA mempunyai berus yang sangat lembut dan yang paling penting mudah waktu nak blend foundation tau! Memang best sangat ๐Ÿ˜ . Berus ni tak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. Set Kabuki Brush ini mengandungi 11 batang berus dan dapat percuma beg tau! . Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut. . Jangan risau, Kabuki Brush ini selamat digunakan kerana ia bebas daripada bahan terlarang ๐Ÿ™‚ . #teamnurraysa #produkmesrawuduk

โ€œSusahnya nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ . . Siapa kat sini ada masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? . . Tonton video ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . Nak order, PM admin atau wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60192051908/EyelinerRM29/ . . #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #nurraysa

Uolls dah dapatkan eyeliner new look Nurraysa? ๐Ÿค—๐Ÿค— . Rugi sangattt tau klu tak grab sekarang! ๐Ÿ˜ . Berminat boleh whatsapp saya ๐ŸŒน . www.wasap.my/60136743370/Eyeliner www.wasap.my/60136743370/Eyeliner . #buymuslimfirst #nurraysa #produkmesrawuduk

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, klik link di bio ig sekarang!!!๐Ÿ˜˜ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA mempunyai berus yang sangat lembut dan yang paling penting mudah waktu nak blend foundation tau! Memang best sangat ๐Ÿ˜ . Berus ni tak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. Set Kabuki Brush ini mengandungi 11 batang berus dan dapat percuma beg tau! . Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut. . Jangan risau, Kabuki Brush ini selamat digunakan kerana ia bebas daripada bahan terlarang ๐Ÿ™‚ . #nbe816 #teamnurraysa #produkmesrawuduk

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60197317570/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA mempunyai berus yang sangat lembut dan yang paling penting mudah waktu nak blend foundation tau! Memang best sangat ๐Ÿ˜ . Berus ni tak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. Set Kabuki Brush ini mengandungi 11 batang berus dan dapat percuma beg tau! . Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut. . Jangan risau, Kabuki Brush ini selamat digunakan kerana ia bebas daripada bahan terlarang ๐Ÿ™‚ . #nbe816 #teamnurraysa #produkmesrawuduk #teamsp190913_nite

โ€œSusahnyaaa nak pakai eyeliner! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉโ€ Siapa kat sini adalah masalah tak reti nak pakai eyeliner dan takut tercucuk mata tapi nak jugak nampak mata lebih besar dan wajah lebih berseri? Tonton video ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nak order, wasap sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60143382410/EyelinerRM29/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan