#poribesar

31,552 posts tagged with #poribesar

Photos and Videos about #poribesar

Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum💜 . . 🍏Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil 🍏Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. 🍏Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa . 🍏Mengurangkan kemerahan . . . jika anda belum mempunyai beauty consultant ,, boleh pm aisyah 🤗 . Aisyah Senior Beauty Consultant Marykay 🇲🇾 . http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #uitmjasin #marykay #marykaysemujuk #poribesar #marykaymerlimau #marykayjasin #poreminimizer #career #kenalijeniskulit #marykaymuar #cod #marykaysungairambai #marykaykedah #marykayseremban #sitiaisyahmk #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayipoh

MAKEUP DAH PERFECT TAPI MASIH TIDAK YAKIN DENGAN MASALAH KULIT MUKA **************************************************** ANDA MENGALAMI MASALAH INI?? #poribesar #kulitmukaberlubangbesar Bila dah berpeluh kumpulan bedak terkumpul dalam liang kulit anda. Butik kan? Biasanya berlalu kepada kulit Berminyak Dan sebagainya Boleh rujuk dengan beauty consultant nue 0194158738

Why water? Why liquid skincare? . With liquid, you can almost feel your skin soaking it in and could even see that your face gets slightly plump from absorbing all the good stuff . 🌸 Peony Brightening & Treatment Essence Intro Price : RM48 sem / RM52 ss (INCLUDE POSTAGE) . FREE Blooming Peony Perfume EDT (10ml) . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Tak tahan kulit gatal sgt sbb jenis alergik karpet kat office! 😭. Mcm2 jenis alergik ada kan. Setakat ni, cust sheera ada yg alergik seafood, daging, telur, ayam, habuk & mcm2 lagi alhamdulillah diorg ckp ok sgt kulit bila amalkan vit ni. Yg bestnya parut gatal2 sbb alergik even parut lama pn blh hilang🥰 . #doctorrecommend #vitcrosehip #rahsia #cantik #putih #seluruhbadan #jerawat #jeragat #parut #parutberlubang #poribesar #sunburn #kulitkusam #kulitgelap #gatalkulit #cyst #resdung #eczema #alergik #alergikseafood. . 𝐒𝐈𝐀𝐏𝐀 𝐘𝐆 𝐁𝐎𝐋𝐄𝐇 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄 𝐕𝐈𝐓 𝐍𝐈? Semua yg berumur 12 tahun ke atas termasuk lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding. . 𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀: VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012. . Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu. Beli lebih lagi jimat & dapat konsisten makan sampai betul2 cantik. . NORMAL PRICE: 1 BOTOL RM60(SM), RM65(SS) . HARGA COMBO: 2 BOTOL RM100(SM), RM105(SS) 3 BOTOL RM135(SM), RM140(SS) 4 BOTOL RM165(SM), RM170(SS) . SPECIAL COMBO: 5 BOTOL RM200 FREE POSTAGE 6 BOTOL RM230 FREE POSTAGE + GIFT 🎁 . 🚚 Harga termasuk postage SM (Semenanjung), SS (Sabah/Sarawak). . 𝐇𝐎𝐖 𝐓𝐎 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑: Sila whatsapp +60193622941 [HQ] @ click link di bio. For fast response, terus wasap bgtahu nak order berapa & pos ke mana sbb permintaan vit ni sgt tinggi so sgt cepat habis. Thank you 😊 . 𝐃𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐁𝐔𝐓𝐄𝐃 𝐁𝐘: Sheera Aya Enterprise No. pendaftaran: 002754115-W

Polusi udara dapat melemahkan kekuatan rambut, membuatnya mudah patah dan rentan terhadap rambut bercabang dan rontok. Untuk mengatasi hal tersebut Susanna Romano, stylist asal New York, mengungkapkan pada Shape bahwa rambut yang kerap terpapar polusi harus diperlakukan dengan lembut termasuk saat menyisir dan styling. Salah satu cara terbaik untuk menyisir rambut yakni dimulai dengan menyisir rambut bagian bawah sebelum ke bagian atas rambut. Tak hanya itu, ia juga menganjurkan agar berhati-hati saat melakukan styling pada rambut terutama jika menggunakan alat pemanas seperti alat catok. Gunakan heat protector untuk meminimalisir risiko kerusakan lain. . . . #infokecantikan #tipskecantikan #infomakeup #tipsmakeup #beautytips #perawatanwajah #perawatankulit #jerawat #bopeng #poribesar #pemutihkulit #krimalami #perawatanalami #tipssehat #infosehat #tipswanita #infowanita #klinikkecantikan #perawatanrambut #lifestyle #makeuppengantin #perawatankuku

Selamat petang uoll, hey you all, jangan lupa malam ni , selepas cuci muka try these two Sebab apa? sebab Perfect combination utk muka yg normal, kering, kusam, jerawat & Sensitif Cara guna yang sangat kami sarankan ialah 1) Lepas cuci muka, ketika kulit muka dalam keadaan lembap, Semburkan 2 pam #aloessence ke seluruh wajah 2) Kemudian titiskan 2 drops #faceoil dan urut perlahan2 ke seluruh wajah, leher sehingga meresap 3) Selepas face oil meresap, sembur kembali 2 pam #aloessence ke seluruh muka #kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris

Kandungan ekstrak emas dalam radiance gold? Yes! Apa aja sih manfaat kandungan emas dalam radiance fold bagi kecantikan kulitmu? . 1. Merangsang produksi kollagen mampu merangsang produksi kolagen sehingga akan mensuplaai kolagen pada kulit, sehingga kulit anda akan terlihat kenyal, elastis dan tentunya awet muda. . 2. Menuntaskan gangguan kulit Semakin bertambahnya usia, maka kulit akan banyak menanggung beban masalah, seperti terlihat layu, flek hitam, dan kerutan. Nah ekstrak emas mampu mengganti sel-sel kulit rusak dan merangsang dengan sel-sel kulit baru. . 3. Sebagai anti bakteri Emas mampu mencegah komedo dan jerawat pada kulit wajah, karena emas memiliki kandungan antibakteri. . 4. Mendetoks kulit dari racun Kandungan emas bisa membersihkan kotoran dan toksin yang menempel pada kulit wajah, tubuh dan sangat baik untuk memperlancar peredaran darah. . 5. Membuat wajah merona Emas mampu membuat rona kulit tampak berkilau, karena emas mampu membantu asupan ketersediaan oksigen pada lapisan kulit terluar. . 6. Melembabkan dan menyamarkan pori2 serta kerutan Emas menjaga kelembaban kulit serta merangsang produksi kolagen untuk memperbaiki tekstur kulit menjadi kencang, kenyal, bersih dan sehat, karena kandungan didalam emas juga bertindak sebagai anti aging. Dan masih byk lagi loh manfaat yg bisa didapetin dari pke radiance gold tiap hari 😍 jangan lupa pakai yah 😘 💰300.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 0857 6501 7841 (NO CALL) Shopee: msglowcikarang #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat #msgkowcikarang #msglowbekasi #cikarangtimur #cikarangpusat#cifestcikarang #msglowsubang #msglowsumedang

Kandungan ekstrak emas dalam radiance gold? Yes! Apa aja sih manfaat kandungan emas dalam radiance fold bagi kecantikan kulitmu? . 1. Merangsang produksi kollagen mampu merangsang produksi kolagen sehingga akan mensuplaai kolagen pada kulit, sehingga kulit anda akan terlihat kenyal, elastis dan tentunya awet muda. . 2. Menuntaskan gangguan kulit Semakin bertambahnya usia, maka kulit akan banyak menanggung beban masalah, seperti terlihat layu, flek hitam, dan kerutan. Nah ekstrak emas mampu mengganti sel-sel kulit rusak dan merangsang dengan sel-sel kulit baru. . 3. Sebagai anti bakteri Emas mampu mencegah komedo dan jerawat pada kulit wajah, karena emas memiliki kandungan antibakteri. . 4. Mendetoks kulit dari racun Kandungan emas bisa membersihkan kotoran dan toksin yang menempel pada kulit wajah, tubuh dan sangat baik untuk memperlancar peredaran darah. . 5. Membuat wajah merona Emas mampu membuat rona kulit tampak berkilau, karena emas mampu membantu asupan ketersediaan oksigen pada lapisan kulit terluar. . 6. Melembabkan dan menyamarkan pori2 serta kerutan Emas menjaga kelembaban kulit serta merangsang produksi kolagen untuk memperbaiki tekstur kulit menjadi kencang, kenyal, bersih dan sehat, karena kandungan didalam emas juga bertindak sebagai anti aging. Dan masih byk lagi loh manfaat yg bisa didapetin dari pke radiance gold tiap hari 😍 jangan lupa pakai yah 😘 💰300.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 0857 1081 4494 (NO CALL) 📱Line : msglow_tangerang Shopee: msglow_tangerang 💰 BCA, MANDIRI & BNI 📮 by J&T, Grab dan JNE #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat

Banyak banget yang DM aku, nanya gimana sih cara untuk ngilangin bekas jerawat, kulit kusam, dan komedo. Jadi, salah satu alasan utama yang bikin kulit kamu kusam, berkomedo, dan bekas jerawatnya susah ilang adalah karena menumpuknya sel kulit mati di kulit mukamu. Kamu butuh yang namanya exfoliation. Dengan melakukan exfoliation secara rutin (seminggu dua kali), selain kulit kamu jadi lebih glowing, skin care kamu juga akan lebih efektif diserap oleh kulit. . . Jangan lupa like, comment, follow @tips.cantik 🙏 Dapatkan Video Tutorial ❤️ Yang Bikin Kamu Makin Cantik Lagi 💛 Dan Lagi 💙 . . Yang lagi nyari kebutuhan makeup @mikailtoko menyediakan banyak pilihan produk import 👌 ⏩aksesoris ⏩fashion ⏩kosmetik ⏩perawatan kecantikan ⏩perawatan kulit . . #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #poribesar #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik#rscucumber #kulitsensitive

BRIGHTEN AND GLOWING UP FASTER! 😍 Kulit tampak kusam karna jerawat yang membekas memang sangat mengganggu ya, beauties. Apalagi bekas jerawat yang menyebabkan struktur kulit seperti tidak rata. Paket Luminous Whitening memiliki kandungan seperti Nano White, Chroma Bright, Niacinamide, Vitamin C dan Betaglucan, yang dapat membantu menyamarkan noda di wajah, memperbaiki tekstur kulit yang tidak merata dan mencerahkan wajah sekaligus. Kandungan whitening yg ada di dalam nya juga cukup tinggi sehingga dapat mencerahkan wajah secara maksimal ❤ . 💰150.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 0857 1081 4494 (NO CALL) 📱Line : msglow_tangerang Shopee: msglow_tangerang 💰 BCA, MANDIRI & BNI 📮 by J&T, Grab dan JNE #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat

One of the main ingredients in Pick-A-Potion is LEMON . 🍋helps reduce weight 🍋gives relief from fever & cold 🍋controls high blood pressure 🍋helps cure indigestion & constipation 🍋reduce dandruff and soooo much more! Never knew there are so many goodness in it kan. Imagine drinking cold lemonade on sunny hot weather? Ahhh... 😍

Ga PD karena Bekas Jerawat dan Pori-pori besar? . . . Perawatan mingguan dengan polishing peel Perawatab harian dengan creamy cleansing lotion untuk bersihkan wajah Dan Tru Face Revealing gel, gunakan tiap pagi dan malam . . Rutin ya 😊 #revealinggelnuskin #poribesar #poriporibesar #skincare #perawatanwajahharian #perawatanwajah #nuskintermurah #nuskinbogor

ISSABELL EYEBROW PENCIL BY KARISMA COSMETIC⁣ ⁣ 🌼Cantikkan bulu kening Kami dengan ISSABELL Karisma.⁉⁣ ⁣ 🌼Kenapa perlu pilih ISSABELL Karisma⁉⁣ ⁣ ✔️kerana ISSABELL EYEBROW Karisma ni memang Complete Set dah untuk penambah alat make up anda⁣ ✔️3in1 Eyebrow yang sememangnya lengkap dan mudah digunakan.⁣ ✔️2 Warna yang menarik dan memang menyerlah.⁣ ✔️Mudah dibawa kemana saje.⁣ ⁣ Dapatkan segera ISSABELL EYEBROW 3 IN 1 NI ‼⁣ ⁣ Pasti.....Chantikkk Sangatttt!!!!⁣ ⁣ Untuk detail klik link Pada Bio @karisma.cosmetic_johor⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #nakflawless #mukaflawless #rawatkulit #parutpudar #poribesar #johor #masai #permasjaya #johorjaya #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #nakbebel #bazaarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmurahmalaysia #johorbharu #karismacosmetic #jeragat #glowing #igonlineshop #jerawat #kgf⁣ #scrub #jeragatkronik #teamsp101419_noon

Banyak orang yang tidak sadar kalau ada berbagai jenis jerawat, karena beda jenis jerawatnya maka berbeda juga cara mengatasinya. 😊 . Jika ingin menghilangkan jerawat, hal pertama yang harus kamu ketahui adalah jenis jerawat apa yang ada di kulitmu. Sehingga jadi lebih mudah untuk mengetahui cara mengatasi dan menyembuhkannya. 😉 . Berikut punya info cara untuk mengatasi jerawat sesuai dengan jenisnya: 👉👉👉 . *Comedonal Acne Karena muncul karena pori-pori tersumbat, kamu perlu eksfoliasi kulit secara teratur, menggunakan pore-pack, dan tidak menggunakan make up tebal yang dapat menyumbat pori-pori. . *Inflammatory acne Coba gunakan es untuk mengurangi pembengkakan dan gunakan produk skincare yang mengandung tea tree oil, salicylic acid, atau benzoyl peroxide. . *Hormonal Acne Coba sesuaikan dietmu dengan diet sehat dan gunakan produk skincare yang mengandung tea tree oil, salicylic acid, atau benzoyl peroxide. . *Cystic Acne Kamu mungkin perlu berkonsultasi dengan dokter untuk mendapatkan perawatan khusus atau resep antibiotik karena memiliki peradangan yang dalam di kulit. . Share dan tag temanmu yang menderita jerawat. Ingat TRULUM ALL IN ONE BISA MENGATASI SEMUA MASALAH WAJAHMU. hubungi WA : 0812-283-68-115 . . #trulum#trulumorigin#jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #poribesar #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive

Ada masalah mcm ni ? Cik Scha nk bantu seramai mungkin mereka yg ada masalah mcm ni dlm bulan ni. And ofc there are something special for youuuu😘😘😘 #kulitberminyak #kulitberpori #poribesar #kulitgatal

Alhamdulillah.. Feedback yang baik dari pengguna Ferrarossa Relaxing Melter, Ferrarossa Pore-fect gel toner dan Dermova. ❤️❤️ . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #toner #tonerwajah #tonerkulit #penyegar #penyegarwajah #poribesar #poripori #poriterbuka #mengecilkanporipori #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang

💜 MasyaAllah... Mega Rewards dari #feeltabeauty buat julung julung kali yer dalam sejarah paling gempakkk gaissss. Pakej umrah yang selama ni ramai sekali yang impikan, boleh dapat bila gaisss bersama family Feelta Beauty dari sekarang. Bila kita bersatu padu, Insyaallah mudah untuk kita capai. Hanney akan sharing macam mana untuk dapatkan dengan mudah. Hq dah pecahkan rahsia untuk kita bersama sama gapai. Barang elektrik berjenama pun bukan calang2 tuuuu. Boleh buh tv dalam bilik, takde gangguan cewahhh 🤣 . Nak sertai kami tim FEELTA BEAUTY? Ajoom tap link wasap Hanney di BIO / Save number Hanney bawah ni, then wasap Hanney cepattt👇 . . 💎Yok ceriakan hari2 kita dengan Feelta Beauty sekarang, 📞[+6011 2887 3632] . ◼TAP BIO untuk kongsikan masalah kulit awak, . 📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT . 👑AGENT DROPSHIP diperlukan 📲Buat duit dari handphone, senangkan bosskurr . . #feeltapurplebelleza #feeltamuar #feeltabeautymuar #goldenfeelta #agentdropshipwanted #bazaarpaknil #feeltashineserum #parutjerawat #secretjelly #shineserum #sunburn #serumjerawat #feeltasecretjelly #supportprodukbumiputra #jeragat #jerawat #poribesar #nakputih #feelta #feeltabeauty #glowyourskin #tonataksekata #kulitlicin #lakukeras #opendropshipmalaysia #kulitberminyak #kulitkering #gemporbisnes19

💜 PELUANG MENANGI HP KEMBALI LAGI😍!! . Yaaa bedaa beduu! Sempena Hari Raya Deepavali , Kami Feelta Beauty Berbesar hari untuk membuat PROMOSI KAW KAW dengan setiap pembelian mana-mana set Produk Feelta Beauty. NAK MENANG HUAWEI LIMITED EDITION dan CINCIN EMAS ? Sertai peluang ini, dibuka kepada semua CUSTOMER yang grab mana-mana pembelian set terpilih, Seperti : . Set Preity Zinta RM148 Secret Jelly 1 Box Shine Serum 1 Box LUCKY DRAW CINCIN EMAS . Set Kajol RM178 Secret Jelly 2 Box LUCKY DRAW CINCIN EMAS . Set Rani Mukerji RM207 Secret Jelly 1 Box Shine Serum 2 Box LUCKY DRAW HUAWEI LIMITED EDITION . Set Shah Rukh Khan RM296 Secret Jelly 2 Box Shine Serum 2 Box LUCKY DRAW HUAWEI LIMITED EDITION . Promosi Deepavali Bermula 11/10/19 - 11/11/19. Wowwww superssss bommmm gaisss Ayuh cepattt cantik bersama, huntung bersama 😍 . . 💎Yok ceriakan hari2 kita dengan Feelta Beauty sekarang, 📞[+6011 2887 3632] . ◼TAP BIO untuk kongsikan masalah kulit awak, . 📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT . 👑AGENT DROPSHIP diperlukan 📲Buat duit dari handphone, senangkan bosskurr . . #feeltapurplebelleza #feeltamuar #feeltabeautymuar #goldenfeelta #agentdropshipwanted #bazaarpaknil #feeltashineserum #parutjerawat #secretjelly #shineserum #sunburn #serumjerawat #feeltasecretjelly #supportprodukbumiputra #jeragat #jerawat #poribesar #nakputih #feelta #feeltabeauty #glowyourskin #tonataksekata #kulitlicin #lakukeras #opendropshipmalaysia #kulitberminyak #kulitkering #gemporbisnes19

CTM! CLEANSE, TONE & MOISTURISE. Wajib untuk rutin harian kita 2 kali sehari . 3 benda wajib yang korang kena ada & dont worry we got your back girl! . ❤️CLEANSE - USE OUR FERRAROSSA RELAXING MAKEUP MELTER ❤️TONE - USE OUR FERRAROSSA PORE-FECT GLOW GEL TONER ❤️MOISTURISE - USE OUR DERMOVA DREAM SKIN GEL MOISTURIZER . Insyaallah with these 3 items & korang consistent pakai 2 kali sehari, muka akan berseri-seri gitu! 😘 . SAY NO TO PORES & PIMPLES ! . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #cleanser #cleansermalaysia #facialcleanser #pencucimuka #makeupremover #makeupremovermalaysia #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #kulitjerawat #makeupmalaysia #skincare #skincaremalaysia #pencucimukamalaysia #toner #tonerwajah #penyegar #penyegarwajah #poribesar #moisturizer #moisturizermalaysia #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitcantik #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir

SOLD OUT! SOLD OUT! DAPATKAN DARIPADA TEAM MOE SEKARANG🔥 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Baru je open order kan. Dah SOLD OUT dah. Mashaallah sangat sangat luar biasa lah penangan Support & Protect Cream SPF35 #sunblock ELYSIAN 😅 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Yang nak hilangkan tanda tanda penuaan pada wajah wajib guna ni tau. Pakai sepanjang waktu setiap hari. Nak tidur je tak perlu pakai hehe ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Contact TEAM MOE SEKARANG atau whatsapp kakyum 013-7017814 untuk order. Stock keluar sangat laju macam air. Seriuss talk! ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #teamelysianpadu #elysianbeauty #elysianserum #miracleofelysian #elysianboosterserum #elysianserum #rubycellactivewhite #rubyskincare #serummurah #serummurahmalaysia #jerawathilang #jerawatnanah #jerawatpasir #skincarehalal #skincareselamat #jeragathilang #jeragatpudar #kulitcantik #kulitputih #kulitberminyak #kulitglowing #tipskecantikan #makeupbyme #poribesar #skincarenatural #elysianboosterserumfeedback #elysianselangor #elysianjohorbharu

Anda ada masalah jerawat, jeragat,kulit kusam? Cuba serum honey glow🤗❤️

Beza mini me & normal pack , 1. Size 💎 Mini me 10ml, 💎 Lebih ringan 💎 Senang untuk di bawa travel 2. Harga 💎 mini me rm28 💎 lebih mampu milik Part lain semua sama dari segi quality & raw mat tak de beza Wasap sis dengan hanya click link di bio sis tu ok 🤗 #liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbukak #liangporiterbukak #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembabwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codipoh

BRIGHTEN AND GLOWING UP FASTER! 😍 Kulit tampak kusam karna jerawat yang membekas memang sangat mengganggu ya, beauties. Apalagi bekas jerawat yang menyebabkan struktur kulit seperti tidak rata. Paket Luminous Whitening memiliki kandungan seperti Nano White, Chroma Bright, Niacinamide, Vitamin C dan Betaglucan, yang dapat membantu menyamarkan noda di wajah, memperbaiki tekstur kulit yang tidak merata dan mencerahkan wajah sekaligus. Kandungan whitening yg ada di dalam nya juga cukup tinggi sehingga dapat mencerahkan wajah secara maksimal ❤ . 💰150.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 081380963087 (NO CALL) 💰 BCA & BNI 📮 by J&T, Grab dan JNE #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat

BRIGHTEN AND GLOWING UP FASTER! 😍 Kulit tampak kusam karna jerawat yang membekas memang sangat mengganggu ya, beauties. Apalagi bekas jerawat yang menyebabkan struktur kulit seperti tidak rata. Paket Luminous Whitening memiliki kandungan seperti Nano White, Chroma Bright, Niacinamide, Vitamin C dan Betaglucan, yang dapat membantu menyamarkan noda di wajah, memperbaiki tekstur kulit yang tidak merata dan mencerahkan wajah sekaligus. Kandungan whitening yg ada di dalam nya juga cukup tinggi sehingga dapat mencerahkan wajah secara maksimal ❤ . 💰300.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 081380963087 (NO CALL) 💰 BCA & BNI 📮 by J&T, Grab dan JNE #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat

Benda 1st yang biasa kita buat untuk bersihkan diri is MENCUCI MUKA. pilihlah pencuci muka yang bersesuaian dengan jenis kulit muka uolllss.. Tau tak apa jenis kulit muka tu❓ Terdapat 4 jenis kulit muka manusia: ❤️Normal ❤️Kering/Dry ❤️Kombinasi ❤️Minyak/Oily Pesanan : pakai pencuci ikut keperluan kulit BUKAN pakai kerana ikut suka hati kita Arahan : elakkan memakai pencuci yang berbuih⚠️ini kerana Akan mengeringkan kulit muka uolllss. Pakailah pencuci muka yang tidak berbuih/jenis foam sahaja😊 Itu sahaja tips Pagi ni... 🤣 Pstttttt. Bagi yg blm tahu, MARY KAY de bnyk jenis pencuci. Khas untuk masalah yg berlainan & jenis kulit yg berlainan. Nak try? Klik link dibawah ye. Dieja de ready stock. In shaa Allah servis pantas dr dieja. Sharing is Caring😘 Sharing is Loving😍 With love 💕 Dieja Beauty consultant mary kay www.wasap.my/601158515547/cleanser #cantikalami #parutjerawat #beautytips #marykay #skincareroutine #serumwajah #kulitcantik #poribesar #blackhead #antiagingserum #beautyconsultant #marykaykl #cantik #beauty #marykaybukitsentosa #sunblock #marykaymalaysia #marykayskincare #marykayselangor #serum #jerawat #marykayterengganu #marykayrawang #antipenuaan #marykaycosmetics #marykaymakeup #jeragat #kulitkusam

Asbab Peony Essence, . Selepas seminggu menggunakan Peony Essence pun jerawat dan segala redness semakin berkurang, apatah lagi selepas sebulan 😱 . ➡ Jerawat semakin mengecut, tinggal parut je ➡ Pori mengecil ➡ Blackheads berkurang ➡ Kulit lebih segar & lembut . Sampai kawan-kawan tegur kulit nampak bersih. Tahniah sis.. Tak lama lagi flawless! 😚

. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻

. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻

. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻

. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻

. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻

. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻

BRIGHTEN AND GLOWING UP FASTER! 😍 Kulit tampak kusam karna jerawat yang membekas memang sangat mengganggu ya, beauties. Apalagi bekas jerawat yang menyebabkan struktur kulit seperti tidak rata. Paket Luminous Whitening memiliki kandungan seperti Nano White, Chroma Bright, Niacinamide, Vitamin C dan Betaglucan, yang dapat membantu menyamarkan noda di wajah, memperbaiki tekstur kulit yang tidak merata dan mencerahkan wajah sekaligus. Kandungan whitening yg ada di dalam nya juga cukup tinggi sehingga dapat mencerahkan wajah secara maksimal ❤ . 💰150.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 0857 1081 4494 (NO CALL) 📱Line : msglow_tangerang Shopee: msglow_tangerang 💰 BCA, MANDIRI & BNI 📮 by J&T, Grab dan JNE #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat

Tahu tak korang, Youth skincare adalah produk skincare organik yang mengambil masa 8 tahun untuk dihasilkan. Ia adalah gabungan formulasi dari saintis ternama, pakar estetik dan juga doktor pakar kulit. ❤️Ia adalah vegetarian, cruelty free✔️ ❤️sangat cepat berkesan✔️ ❤️Bebas dari 2500 bahan kimia merbahaya✔️ ❤️formulasi istimewa hanya milik Shaklee✔️ ❤️tahan 10 bulan✔️ ❤️diuji secara klinikal dan mendapati 💯 pengguna Youth skincare alamo kesan positif✔️ ❤️2/3 dari pengguna Youth Skincare berjaya anjak usia kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia kulit sebenar✔️ ❤️Bukan setakat mencuci tapi membekalkan nutrisi dan vitamin melalui bahan-bahan botanik didalam skincare ini untuk membantu—> 🥰Detoks kulit 🥰bersihkan kulit sehingga ke lapisan dalam 🥰lembapkan kulit 🥰kecilkan liang pori 🥰aktifkan penghasilan kolagen yang berkurangan 🥰hilangkan kedut halus di muka 🥰cerahkan kulit dan gebukan kulit sehingga pinkish hue 🥰hilangkan parut 🥰kecutkan jerawat sehingga bebas jerawat 💯 Dapatkan sekarang!!! http://naktanyanad.wasap.my/

Tahu tak korang, Youth skincare adalah produk skincare organik yang mengambil masa 8 tahun untuk dihasilkan. Ia adalah gabungan formulasi dari saintis ternama, pakar estetik dan juga doktor pakar kulit. ❤️Ia adalah vegetarian, cruelty free✔️ ❤️sangat cepat berkesan✔️ ❤️Bebas dari 2500 bahan kimia merbahaya✔️ ❤️formulasi istimewa hanya milik Shaklee✔️ ❤️tahan 10 bulan✔️ ❤️diuji secara klinikal dan mendapati 💯 pengguna Youth skincare alamo kesan positif✔️ ❤️2/3 dari pengguna Youth Skincare berjaya anjak usia kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia kulit sebenar✔️ ❤️Bukan setakat mencuci tapi membekalkan nutrisi dan vitamin melalui bahan-bahan botanik didalam skincare ini untuk membantu—> 🥰Detoks kulit 🥰bersihkan kulit sehingga ke lapisan dalam 🥰lembapkan kulit 🥰kecilkan liang pori 🥰aktifkan penghasilan kolagen yang berkurangan 🥰hilangkan kedut halus di muka 🥰cerahkan kulit dan gebukan kulit sehingga pinkish hue 🥰hilangkan parut 🥰kecutkan jerawat sehingga bebas jerawat 💯 Dapatkan sekarang!!! http://naktanyanad.wasap.my/

Masalah kulit dah selesai! Tahu tak korang, Youth skincare adalah produk skincare organik yang mengambil masa 8 tahun untuk dihasilkan. Ia adalah gabungan formulasi dari saintis ternama, pakar estetik dan juga doktor pakar kulit. ❤️Ia adalah vegetarian, cruelty free✔️ ❤️sangat cepat berkesan✔️ ❤️Bebas dari 2500 bahan kimia merbahaya✔️ ❤️formulasi istimewa hanya milik Shaklee✔️ ❤️tahan 10 bulan✔️ ❤️diuji secara klinikal dan mendapati 💯 pengguna Youth skincare alamo kesan positif✔️ ❤️2/3 dari pengguna Youth Skincare berjaya anjak usia kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia kulit sebenar✔️ ❤️Bukan setakat mencuci tapi membekalkan nutrisi dan vitamin melalui bahan-bahan botanik didalam skincare ini untuk membantu—> 🥰Detoks kulit 🥰bersihkan kulit sehingga ke lapisan dalam 🥰lembapkan kulit 🥰kecilkan liang pori 🥰aktifkan penghasilan kolagen yang berkurangan 🥰hilangkan kedut halus di muka 🥰cerahkan kulit dan gebukan kulit sehingga pinkish hue 🥰hilangkan parut 🥰kecutkan jerawat sehingga bebas jerawat 💯 Dapatkan sekarang!!! http://naktanyanad.wasap.my/

Sis suka ke tiga2 warna cream blush ni... Bole mix knnn.. Nk pki dia saje pon onzzz 😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

Stay tuned gaisss... Mini Me akn landing dlm minggu ni... Wow super cute taw... 😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

"KARISMA COSMETIC 3 BERADIK MALAM"⁣ ⁣ SET 3 BERADIK? YE KC PUN ade ADIK BERADIK jugak taw😍⁣ ⁣ Apaaa tuu ?? kalau nak tahu set ni amat penting untuk kulit wajah pada malam hari.⁣ ⁣ Dengan penggunaan secara konsisten kulit wajah anda terjaga dan kekal awet muda, bersih dan berseri seri.⁣ ⁣ SET 3 BERADIK WAKTU MALAM👇⁣ 💕RICH SERUM⁣ 💕NIGHT CREAM KUNYIT⁣ 💕TREATMENT CREAM .⁣ ⁣ Pastiii..chantikk sangattt!!!⁣ ⁣ Klik link pad Bio untuk detail ⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣ ⁣ #nakflawless #mukaflawless #rawatkulit #parutpudar #poribesar #johor #stokiskcmasai #permasjaya #johorjaya #ajimaura #sayajual #sayajualonline #nakbebel #bazaarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmurahmalaysia #nakbebel #plentong #jeragat #glowing #igonlineshop #jerawat #kgf #scrub #jeragatkronik #nakbebel #terapiinstagram #eusahawan #karismajelajahsuria #eaf190970

BRIGHTEN AND GLOWING UP FASTER! 😍 Kulit tampak kusam karna jerawat yang membekas memang sangat mengganggu ya, beauties. Apalagi bekas jerawat yang menyebabkan struktur kulit seperti tidak rata. Paket Luminous Whitening memiliki kandungan seperti Nano White, Chroma Bright, Niacinamide, Vitamin C dan Betaglucan, yang dapat membantu menyamarkan noda di wajah, memperbaiki tekstur kulit yang tidak merata dan mencerahkan wajah sekaligus. Kandungan whitening yg ada di dalam nya juga cukup tinggi sehingga dapat mencerahkan wajah secara maksimal ❤ . 💰300.000 ---------------------------------------------------------------------------- Info Order: 📱WA : 0857 1081 4494 (NO CALL) 📱Line : msglow_tangerang Shopee: msglow_tangerang 💰 BCA, MANDIRI & BNI 📮 by J&T, Grab dan JNE #msglowjakarta #msglow #whitening #lucintaluna #cantikskincare #skincare #msglowjakartapusat #msglowbeauty #gold #salepjerawat #lunamaya #msglowbanten #msglowtangerang #bopeng #acne #msglowjabodetabek #msglowjkt #pemutihinstan #msglowpusat #poribesar #skincareroutine #bekasjerawat

Jerawat suka sgt naik di saat2 genting kan. Nak solusi cepat, try apply clay mask atas jerawat tu. Terus kecut. Nak dptkn clay mask youth? Bole wasap or dm kita ya Whatsapp Fara 0182923469 http://sidfarah.wasap.my/ . #shakleemalaysia #setcantikbajet #setcantik #setcantikshaklee #shakleesidfarah #shakleeserdang #shakleeserikembangan  #youthskincaremalaysia #youthshaklee #youthshakleemalaysia #youthskincare #jeragathilang #jeragatpudar #poribesar #mukaberminyak #mukakering #matapanda #jerawat #youthbyfarah #youtheffect #youthkl #youthselangor #youthmelaka

APA KATA TINA ? 💁‍♀️⠀ .⠀ Tak sampai sebulan kulit tina dah licin. Tak perlu filter dah. Ni serius ok bukan propa ! Dulu nak kena matahari pun risau takut sunburn. Skrg tak lagi. Makeup banyak kali ke. Kena panas ke. Kulit tina maintain flawless dgn #medicskin ❤️⠀ .⠀ .⠀ #tipscantik #medicskinset #medicskinmurah #3titisjerawathilang #whitedosedose #3bijiputihgebu #jerawat #jerawatbatu #breakout #kulitberminyak #poribesar #bibirkering #bibirpecah #bibirmenggelupas #freepostage #malaysia #malaysian #indonesia #indonesian #likeforlikes #like4likes #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #naturalproducts #bebasbahankimia #highrecommended #fiffispecialist #jomcantikdenganselamat⠀

Don't know how to start..? Let us share the basic of night facial routine.. Enjoyyy 🌹 . . OR, U can make it simpler by consuming Pick-A-Potion from @pickus.hq as you'll have less problematic skin

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

TQ ya yg sdh ikut pembelanjaan PROMO ROAD TOUR Apa si LUMISPA? LUMISPA adalah alat pembersih wajah yg fenomenal Dan my manfaat Pake Lumispa 1 alat. 2 menit. 7 manfaat 1. Membuat kulit lebih cerah dan glowing 2. Mengangkat sel kulit mati 3. Membersihkan kotoran dan sisa make up 4. Melembutkan dan mengecilkan pori pori 5. Menghaluskan kulit dalam 1x pemakaian 6. Mengangkat komedo 7. Membuat kulit kencang More info DM @GALVANIQU WA :0822-1199-5150 #kulitglowing #kulitkusam #poribesar #mulusbanget #arisan #makeupartist #makeupwisuda

TQ ya yg sdh ikut pembelanjaan PROMO ROAD TOUR Apa si LUMISPA? LUMISPA adalah alat pembersih wajah yg fenomenal Dan my manfaat Pake Lumispa 1 alat. 2 menit. 7 manfaat 1. Membuat kulit lebih cerah dan glowing 2. Mengangkat sel kulit mati 3. Membersihkan kotoran dan sisa make up 4. Melembutkan dan mengecilkan pori pori 5. Menghaluskan kulit dalam 1x pemakaian 6. Mengangkat komedo 7. Membuat kulit kencang More info DM @GALVANIQU WA :0822-1199-5150 #kulitglowing #kulitkusam #poribesar #mulusbanget #arisan #makeupartist #makeupwisuda

Ada yang bisa diteliti dari jerawat yang terus muncul di tempat yang sama. Menurut teknik Cina kuno dan Ayurvedic, menghubungkan lokasi spesifik jerawat pada wajah dengan masalah kesehatan yang mempengaruhi organ atau sistem di tempat lain di tubuh.⁠ ⁠ Ada sedikit bukti ilmiah untuk mendukung teori bahwa masalah kesehatan dengan organ dalam tubuh berhubungan dengan di mana jerawat muncul di wajah.⁠ ⁠ Namun, beberapa penelitian menunjukkan bahwa faktor-faktor spesifik dapat berhubungan dengan jerawat di area wajah tertentu. ⁠ ⁠ Simak gambar diatas ya! Menurut kamu gimana?⁠ ⁠ #trulum#wajahglowing #kulitwajahsehat #jerawat#poribesar #parutjerawat #antijerawat #penghilangjerawat #wajahberminyak #solusijerawat #thesaemindo #kusam #wajahbersih #jerawatbatu #mukacantik #jerawatkecut #kulitkusam #kulitkering #masalahkulitkusam #bintikhitam #kulitberminyak #kulitberjerawat #poriporibesar

Mungkin sebagian darimu mengetahui microbiome atau mikrobioma pada tubuh merupakan bakteri baik yang dapat ditemukan di dalam tubuh. Namun, berbeda dengan tubuh, microbiome kulit merupakan ekosistem mikroorganisme dan membentuk bagian integral pada permukaan kulit. Menurut seorang ilmuwan, Dr. Magali Moreau, layaknya sidik jari, microbiome pada kulit sangatlah unik, karena setiap orang mewarisi microbiome kulit yang spesifik dari ibu mereka masing-masing sejak lahir dan sifatnya individu. Namun, seiring berjalannya waktu, microbiome kulit akan berubah sesuai dengan gaya hidup, usia, polusi, paparan sinar UV, hormon, serta lingkungan sekitar. Meskipun begitu, setidaknya semua orang memiliki satu kesamaan, yaitu sama-sama menjaga keseimbangan microbiome untuk mendapatkan kulit yang sehat. Pasalnya, microbiome kulit yang seimbang dapat berperan sebagai garis pertahanan terhadap 'serangan' dari luar yang mengakibatkan kulit stres dan menjadi awal dari segala permasalahan kulit. Peran microbiome dalam menjaga kesehatan kulit sangatlah penting. Ketika microbiome seimbang, kulit akan mampu memberikan pertahanan mikroba terhadap patogen dan melepaskan protein antioksidan, mengatur reaksi inflamasi yang berlebih, dan meningkatkan kohesi sel epidermis, serta memperkuat sistem pertahanan kulit. Peran-peran tersebut dapat menunjukkan bahwa microbiome sangat penting, karena mampu mendukung kemampuan kulit dalam mempertahankan diri dan menjaga kesehatannya. Bayangkan, jika microbiome kamu tidak dapat melakukan perannya dengan baik, kulit akan rentan terhadap permasalahan yang dapat merenggut kepercayaan diri kamu, seperti penuaan dini, jerawat, kulit berminyak, atau kusam. . . . #infokecantikan #tipskecantikan #infomakeup #tipsmakeup #beautytips #perawatanwajah #perawatankulit #jerawat #bopeng #poribesar #pemutihkulit #krimalami #perawatanalami #tipssehat #infosehat #tipswanita #infowanita #klinikkecantikan #perawatanrambut #lifestyle #makeuppengantin #perawatankuku

Sapa kata nak cantik kena guna produk yang mahal2 je 🤔 Cubremi kan ada tak perlu nak keluar pitis yang banyak untuk dapat look yang natural fresh dan glowing 😍😊😉 Wasap sis dengan hanya click link di bio sis tu ok 🤗 #liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbukak #liangporiterbukak #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembabwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codipoh

Ia sejenis scrub yang bertindak pantas utk mrmbuang sel Kulit mati dgn cara menghancur kan kulit mati supaya muka tak kusam lagi... REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL Formulanya bertindak utk mempercepatkan pertumbuhan sel kulit yang baru dan buang sel kulit mati yg ada tersimpan.. 🌸kulit lebih licin dan tegang 🌸mengurangkan kedutan wajah akibat penuaan 🌸memperbaiki kulit wajah dr kusam kepada lebih cerah dan berseri2 Untuk mereka yg ada parut tebal dan susah utk buat Facial Treatment blh cuba Radiance Facial Peel ini di rumah 😊 Keterangan lanjut blh pm sy #marykaykulai #marykayjohor #muakulai #muajohor #kulitjerawat #jeragat #berminyak #kering #kusam #sunburn #poribesar

Sunday morning my dear😘. . Serum Temyracle yang target masalah pori terbuka, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata🤩. . Hanya RM69 untuk 20ml. Korang bayar harga RM69 jeee kat shopee.com.my/dayahsn2809 okies😍. Claim okayy FREE VOUCHER shipping korang hehe. . Guna dengan konsisten okay babe❤️. . . #poresminimizer #porescare #largepores #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #lembapkankulit #bajakulit #25secondstoglow #kulitbersinarbakkaca #temyraclekluang #temyraclepasirgudang #glassskinhydratingserumtemyracle #glasskinserum #masalahpori #poriterbuka #poribesar

Jangan terlalu pusing saat kamu lg detox Yg keluar itu racun kok Dan itu cuma sementara kok Nanti kalo toxin/ racunnya udh dikeluarin semua Kulitmu akan lebih bagus dr sebelumnya Percaya deh sama aku Iya aku, yg udah berkali² dikeluarin racunnya sama #amoorea 😁 #detox #purging #jerawat #kulitkusam #bekasjerawat #flek #bopeng #cacarair #kutuair #poribesar #kutil #milea #jerawatbatu

Adira
(@mk.atie)

2 Days 3 Hours Ago

NEW & IMPROVED! SKINVIGORATE SONIC BRUSH . 🌸 bergetar 12 ribu kali per minit dengan kuasa sonic 🌸 mampu membersih hingga ke liang pori 🌸 menanggalkan sel kulit mati 🌸 boleh digunakan setiap hari (berus lembut, kuasa sonic selamat untuk kulit) 🌸 mempunyai timer - 1 minit auto off supaya kita tidak terlebih mencuci muka 🌸 rechargable ⚡ 🌸 warranty selama satu tahun 🌸 harga masih terendah di pasaran . Atie🌹 http://www.wasap.my/60195616118 Mary Kay Beauty Consultant #marykaygugusanadela #marykaydesaru #marykaybandarpenawar #marykayjohor #marykayconcealer #kelasskincare #skincareguarantee #cubadulubarubeli #marykaymurahu #skincaremarykaymalaysia #skincareselamatmalaysia #ctdk #mineralpowderfoundationmarykay #freemakeupclassmarykay #brushmakeupmarykay #sideincomemalaysia #beruscucimuka #makeupremovermarykay #hilangkanblackhead #poribesar #scrublembut #sparkledaisychallenge #sparkledaisy #mymklife #ilovemarykayproduct #skinvigoratesonicmysg

NAK TAHU MACAM MANA CARA TERBAIK UNTUK MERAWAT LIANG ROMA YANG TERBUKA LUAS? 🤗☝🏻 . . Dengan pengunaan D’Heal Dermaroller & telur putih mampu mengecilkan liang pori. . . Caranya mudah, ambil sebiji telur dan asingkan telur putih dan kuning. . . Selepas anda gunakan D’Heal Dermaroller selama 15minit roll rata keseluruh muka, ambil telur putih dan sapukan pada wajah. Kemudian biarkan selama 30 minit dan bilas dengan menggunakan air sejuk atau lalukan ais. . . #dhealdermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #masalahpori #porikecil #poribesar #dermaroller #dermarollerberjaminan

PAKET PELICIN SUPER NEW | DOUBLE GLOW | Extra Whitening Rp. 80.000 order dan Konsultasi 083833685319 tidak hanya melicinkan wajah dan menghaluskan wajah namun juga membuat wajah lebih putih dan glowing Hasil terlihat sejak pemakaian pertama Mengatasi Flek ringan / tebal Memudarkan kerutan, garis halus, wajah kendur. Dan wajah akan lebih kencang, kenyal bebas kerut & tnpa garis halus. Meratakan warna kulit wajah Meratakn tekstur kulit wajah Mengangkat volume bopeng Menghilangkn noda hitam bekas jerawat menghilangkan jerawat UNTUK SEMUA JENIS KULIT. WARNING; TIDAK UNTUK IBU MENYUSUI/IBU HAMIL #doubleglow #doubleglowpremium #paketpelicinwajah #salepflekparah #acne #poribesar

Adira
(@mk.atie)

2 Days 7 Hours Ago

NEW & IMPROVED! SKINVIGORATE SONIC BRUSH . 🌸 bergetar 12 ribu kali per minit dengan kuasa sonic 🌸 mampu membersih hingga ke liang pori 🌸 menanggalkan sel kulit mati 🌸 boleh digunakan setiap hari (berus lembut, kuasa sonic selamat untuk kulit) 🌸 mempunyai timer - 1 minit auto off supaya kita tidak terlebih mencuci muka 🌸 rechargable ⚡ 🌸 warranty selama satu tahun 🌸 harga masih terendah di pasaran . Atie🌹 http://www.wasap.my/60195616118 Mary Kay Beauty Consultant #marykaygugusanadela #marykaydesaru #marykaybandarpenawar #marykayjohor #marykayconcealer #kelasskincare #skincareguarantee #cubadulubarubeli #marykaymurahu #skincaremarykaymalaysia #skincareselamatmalaysia #ctdk #mineralpowderfoundationmarykay #freemakeupclassmarykay #brushmakeupmarykay #sideincomemalaysia #beruscucimuka #makeupremovermarykay #hilangkanblackhead #poribesar #scrublembut #sparkledaisychallenge #sparkledaisy #mymklife #ilovemarykayproduct #skinvigoratesonicmysg

Adira
(@mk.atie)

2 Days 7 Hours Ago

NEW & IMPROVED! SKINVIGORATE SONIC BRUSH . 🌸 bergetar 12 ribu kali per minit dengan kuasa sonic 🌸 mampu membersih hingga ke liang pori 🌸 menanggalkan sel kulit mati 🌸 boleh digunakan setiap hari (berus lembut, kuasa sonic selamat untuk kulit) 🌸 mempunyai timer - 1 minit auto off supaya kita tidak terlebih mencuci muka 🌸 rechargable ⚡ 🌸 warranty selama satu tahun 🌸 harga masih terendah di pasaran . Atie🌹 http://www.wasap.my/60195616118 Mary Kay Beauty Consultant #marykaygugusanadela #marykaydesaru #marykaybandarpenawar #marykayjohor #marykayconcealer #kelasskincare #skincareguarantee #cubadulubarubeli #marykaymurahu #skincaremarykaymalaysia #skincareselamatmalaysia #ctdk #mineralpowderfoundationmarykay #freemakeupclassmarykay #brushmakeupmarykay #sideincomemalaysia #beruscucimuka #makeupremovermarykay #hilangkanblackhead #poribesar #scrublembut #sparkledaisychallenge #sparkledaisy #mymklife #ilovemarykayproduct #skinvigoratesonicmysg

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

Loose powder, sgt2 ringan taw... Pakai berlayer2 pon xnmpk tebal..... Sgt penting klu kulit sejenis Oily.... Lock ngn loose powder mekap lebih tahan lama😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

Dua2 effects cubremi fd Ni Onzzz.. Tetap hasilknnn look yg fresh dan glowing 😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat#jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #jerawat #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

Cute Overload Uolss😍😍ramai ke yg tak sabar menanti cubremi Foundation liquid dlm size super cute ni?? Lepas ni sng la nk selit2 je dlm handbang.... Stay tuned gaisss...☺️Yang pasti harga sgt2 mmpu dimiliki.. Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

Cream blush code sunny 🤗ao natural gaiss❤️ Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

Foundation Matte cubremi 😍 full coverage.. Kua rumah lebih kopiden gituuu..tutup segala xcela2 wajah ☺️ Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

Kalau rasa code light terlalu cerah bole mixknn warna n dpt hasilknn tone yg lebih natural 😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat

PROMO.. PROMO ALFA SALON 1. smoothing rambut panjang pendek 100 rb(jika terlalu panjang tambah 20 rb.. Terlalu tebal tambah 20 rb) 2.Creambath spa mentol panjang pendek 15 rb Creambath rontok memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath ketombe memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath rambut kering dan rusak memakai ramuan tradisional 25-35 rb Creambath kutu memakai ramuan tradisional 50 rb(panjang/pendek) 3.Eyelash lokal cabang 20 rb.. Eyelash single lokal 30 rb..Eyelash korea premium import 50 rb 4.Lashlift/melentikkan bulu mata asli 25 rb 5.Facial tradisional 25 rb 6.Potong 10 rb 7.HAIRLIGHT PROMO 100 rb luar dalam (hairlight warna beda harga) 8.Ombre warna panjang pendek 100 rb(kecuali abu2 sama biru) 9.EAR CANDLE 10 rb 10. Bb Glow 100 rb 11.Facial detox 50 rb 12.meni pedi 50 rb 13. French meni 35 rb 14.waxing Tangan kanan kiri 35 rb Kaki kanan kiri 50 rb 15.Curly temporer(di keramas hilang 25-35 rb) 16.Curly permanen mulai 150 rb 17.hena alis 20 rb.. 18.ratuss miss v 20 rb 19.LED mask 15 rb 20.Sedot komedo 15 rb 21.make up natural 25 rb Reservasi by Kiky Wa 089626688806 Ig. Alfa salon Yogyakarta #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jerawatbatu #komedo #parutjerawat #flek #parut #yankotaiwan #poribesar #hilangparut #hilangkanjeragat #tipskulitcantik #skincaremalaysia #rscucumber #kulitsensitive #skincareterbaik #thaliaskincare #serumkulit #marykayampang #marykaypuchong #tipskulitsihat #skincaretanpamerkuri #produkskincare #merawatkulit #mukaberminyak #tipskulitsehat