#pasirpanjang

24,493 posts tagged with #pasirpanjang

Photos and Videos about #pasirpanjang

Was introduced to this fine gem by my sister. Located right opposite Pasir Panjang hawker center, and outside the condominium, the cafe offers interesting foodstuffs and desserts which are not just fanciful, but irresistibly delicious. We ordered Chicken Karaage Rice Bowl and Lobster Mac and Cheese. The chicken karaage was nicely prepared and it felt as if they are like grilled instead. Remember to mix everything well to enjoy the dish fully! The lobster mac and cheese was so nice that I felt sad when I finished it. Serving was so little! Well at least to me it was. They managed to infuse fresh lobster meat with the mac and cheese so perfectly. Will go back for a return eat soon! #thekins #cafe #thekinscafe #pasirpanjang #highlyrecommended #lobster #lobstermacandcheese #macandcheese #chicken #chickenkaraage #ricebowl #yummy

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 berminat? Boleh klik link di bio. #nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmasknnmoist #dianz #dianzoriginal #dianzori #bersih #vitamin #vitaminc #vitamine #vitaminori #jerawat #jerawatbatu #likeslikes #jerawatpasir #likesforlikesback #likesforlike #lipmattemurah #parutjerawat #lipsmatte #seeyousoon #dianzraya #dianzlipmatte #portdickson #pasirpanjang #telukkemang

[KULIT PELOLES BUKAN MIMPI LAGI! 🤗] Lepas ni sapa yang cakap nak dapat kulit peloles tu mustahil sila selotep mulut dia ya! Sebabnya, #dianzvitamin mampu tolong realisasikan impian korang untuk dapatkan kulit peloles tau! Tak caya tanya hakak kita ni! 🤩 berminat? Boleh klik link di bio. #nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmasknnmoist #dianz #dianzoriginal #dianzori #bersih #vitamin #vitaminc #vitamine #vitaminori #jerawat #jerawatbatu #likeslikes #jerawatpasir #likesforlikesback #likesforlike #lipmattemurah #parutjerawat #lipsmatte #seeyousoon #dianzraya #dianzlipmatte #portdickson #pasirpanjang #telukkemang

[TAKKAN LA CERAH KAT MUKA AJE? 😌] Hari-hari duk tengok orang consume #dianzvitamin Banyak yang kulit dah makin cerah Tapi kan, takkan kat muka aje kot Nak jugak satu badan cerah! 😏 Ala jangan risau lee #dianzvitamin pun boleh Sekatakan warna kulit korang Founder Dianz, sila explain sat! 😘 #nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmasknnmoist #dianz #dianzoriginal #dianzori #bersih #vitamin #vitaminc #vitamine #vitaminori #jerawat #jerawatbatu #likeslikes #jerawatpasir #likesforlikesback #likesforlike #lipmattemurah #parutjerawat #lipsmatte #seeyousoon #dianzraya #dianzlipmatte #portdickson #pasirpanjang #telukkemang

[BUAH MAQUIBERRY PUN ADA GAIS! 😃] Apa yang specialnya buah maquiberry ni sampai jadi salah satu bahan utama dalam #dianzvitamin? Of coursela sebab maquiberry adalah sumber Vitamin C terbaik untuk kulit. Sapa yang nak kulit peloles tu, wajib consume #dianzvitamin hokay! 😘 #nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmasknnmoist #dianz #dianzoriginal #dianzori #bersih #vitamin #vitaminc #vitamine #vitaminori #jerawat #jerawatbatu #likeslikes #jerawatpasir #likesforlikesback #likesforlike #lipmattemurah #parutjerawat #lipsmatte #seeyousoon #dianzraya #dianzlipmatte #portdickson #pasirpanjang #telukkemang

[TU DIA AIH, PELOLES SANGAT DAH NI!!! 😍] Senyum sampai telinga sis kita ni. Mana taknya, rajin sangat consume #dianzvitamin sampai kulit peloles tahap woww giteww! Hangpa tak jeles keteww? 😏 Tak yah jeles sangat. Meh wasap hajar. kita peloles sama-sama. Boleh klik link di bio. #nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmasknnmoist #dianz #dianzoriginal #dianzori #bersih #vitamin #vitaminc #vitamine #vitaminori #jerawat #jerawatbatu #likeslikes #jerawatpasir #likesforlikesback #likesforlike #lipmattemurah #parutjerawat #lipsmatte #seeyousoon #dianzraya #dianzlipmatte #portdickson #pasirpanjang #telukkemang

[NAK PELOLES BUKAN SEHARI DUA AJE YE. 😁] Impian nak kulit jadi peloles tapi janganla peloles untuk sehari dua aje. Kalau boleh nak hari-hari kulit peloles! Haa, jangan duk ternganga lagi, meh peloles dengan #dianzvitamin. Biar jiran korang membawang pasal kulit peloles korang pulak lepas ni! 😋 berminat? Boleh klik link di bio. #nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmasknnmoist #dianz #dianzoriginal #dianzori #bersih #vitamin #vitaminc #vitamine #vitaminori #jerawat #jerawatbatu #likeslikes #jerawatpasir #likesforlikesback #likesforlike #lipmattemurah #parutjerawat #lipsmatte #seeyousoon #dianzraya #dianzlipmatte #portdickson #pasirpanjang #telukkemang

“ Jika Tiada Dorongan & Kekuatan, Mana Mungkin Kita Boleh Terus Bergerak Kehadapan “ • • #iconcafe #baristacoffee #anokganu #pasirpanjang

住家底下的舒服咖啡廳 喜歡♥♥♥cold white blue 很好喝但是貴貴!#singapore #pasirpanjang #coldblue #coffee

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Promo wira toyota ●AGYA TRD dp mulai 13jtn ●Calya G trbaru dp 15jtan ●Avanza G trbaru dp 20jtan ●RUSH TRD terbaru dp 46jt Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 👇🏻 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

the kins'
(@thekinscafe)

1 Day 7 Hours Ago

Chase away your monday blues with great food and coffee! 📷: Salmon Steak with Tropical Fruit Salsa, Crushed Potatoes with Duck Bacon Bits, and Mesclun Mix with Wafu Dressing . . . . . . . . #thekinscafe #sgcafe #sgcagehop #sgbrunch #sgcafefood #bijoucondo #pasirpanjang #harbourfront #specialtycoffee #specialtycoffeeshop

Good things come to those who wait. Enjoy a pint of Guinness at $13 nett all day at Scruffy's!

Leoaprlnt
(@leoetnic)

1 Day 15 Hours Ago

Have fun with nature Full video👉 https://youtu.be/trErbqc3Bpo Atau di chanel 👉 Leo Ethnic #ngetripmodalnekat #benuaborneo #exploreborneo #pesonaindahborneo #saveborneo #havefunwithnature #tawakborneo #borneotraveller #filosofiborneo #borneofilmmakers #ragamborneo #pantaikurakura #singkawang #singkawanginformasi #singkawangwisata #kartabeach #pasirpanjang #pasirpanjangsingkawang #pasirpanjangbeach @ngetripmodalnekat @lensa_bornean01 @borneo_tourism @tapak.borneo @beautiful.borneo @pesonaindahborneo

Saat berada di panati, kamu bisa hidup dalam kebahagiaan😍 #pasirpanjang #keiisland_indonesia #malukutenggara #kotatual #pasirpanjangbeach #pasirpanjangngilngof

Yayat
(@da_ffana)

2 Days 7 Hours Ago

Pantai pasir pqnjang adalah salah satu pantai yang indah dan paling ramai di Kepulauan Kei Maluku Tenggara... pantainya landai.. airnya bening kehijauan... pasirnya putih dan halussss banget... mengunjungi Pasir Panjang adalah keharusan kalo kita ke Kepulauan Kei... @keisedjang_trip . Saat ini sedang meti atau air surut jadi jalan-jalan ke pantainya lebih enak.. pantai di kepulauan Kei terawat sekali.. pengunjung nggak boleh buang sampah sembarangan.. meski larangan buang sampah baru sekedar himbauan dan belum ada perdanya tapi masyarakat di sini mentaatinya... sungguh sebuah kesadaran yg harus diikuti oleh masyarakat daerah lain... . #ilovekei #kepulauankei #malukutenggara #pantai #exploremalukutenggara #wonderfulindonesia #pasirpanjang #pantaipasirpanjang #pasirputih #beach #traveling #journey

Yudi Zunedz
(@yudi_zuned)

2 Days 7 Hours Ago

Ini baru ngopi 😎☕.. Kenikmatan yg hakiki 😁😄 #pasirpanjang #singkawang #ngopiganteng #penjagapantai

几久没有聚了😗 我听说今年1231还要多一次?😂😂😎 #chehhhhhhhhhhh #pasirpanjang #bbq #friendshipgoals❤️ #happybirthday #miss #tb

b bar
(@bbar_sg)

2 Days 12 Hours Ago

Apart from having a unique selection of cocktails, we also serve delicious bar snacks to go along with them. Come for a treat! 😍🤤

WE ARE STILL OPEN FOR MORE SUCCESSFUL BUSINESS 24/7: WE ARE REALLY INTERESTED IN BUYING ALL TYPE OF OLD CURRENCIES (COINS&NOTES) AVAILABLE FOR SALE YOUR PREMISES RIGHT NOW AT A SATISFACTORY PRICE 💯 #bishan #bukitlawang #bukitmerah #geylang #kallang #katong #mei #pasirpanjang #toapayoh #kuching #sahab #bintulu #borneo #batang #muar #yongpeng #tangkak #pengerang

. PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 . 01111733757 01111733757 01111733757 . Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

. PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 . 01111733757 01111733757 01111733757 . Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

. PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 . 01111733757 01111733757 01111733757 . Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

b bar
(@bbar_sg)

3 Days 13 Hours Ago

Cheers to the weekend! 🍸🥃🍹

Food & Travel
(@foodie_czw)

3 Days 14 Hours Ago

The Kins 👍👍👍 #thekins #cafe #cheesecake #pasirpanjang #sgfoodie

Pasir panjang, lokasi yg sangat ideal bagi kalian yang senang dengan free diving, diving, atau snorkling. Selain itu panorama pasir yg panjangnya 700 meter bisa kalian jadikan untuk bersantai atau berfoto bersama teman teman. #labengki #pasirpanjang #telukcinta #viewrajaampat #laguna #danaubiru #kampungbajo #pasirmerah #landscape #labengkitrip #triplabengki #pulaulabengki #labengkiisland #visitlabengki #videolabengki #konaweutara

the kins'
(@thekinscafe)

3 Days 18 Hours Ago

Weekend treat done right! Commence yours with our Kurobuta Pork Mantou Burger. 😋 . . . . . . . . #thekinscafe #sgcafe #sgcagehop #sgbrunch #sgcafefood #bijoucondo #pasirpanjang #harbourfront #specialtycoffee #specialtycoffeeshop

Kickstart your weekend and join us for breakfast at Scruffy’s! Our granola bowl is served with greek yogurt and seasonal sliced fruits at $12 nett. Head over to check out our other breakfast offerings which is available from 7.30am onwards on weekends and PH.

Fvrd Mqvt
(@merg_fard)

4 Days 4 Hours Ago

Cuba menikmati hari sebelum ribut. #lancecourtresort #pasirpandak #pasirpanjang #gunungsantubong

Waiting to handover this gorgeous view to a tenant with exquisite taste. I’ve always felt Pasir Panjang as a locale is under appreciated - it’s quiet, scenic and surprisingly convenient relative to the city and one-north. #pasirpanjang #realtorsg #condosg #sgproperty #propertysg #sgpropertyagent

哥看的不是海,是寂寞。 宝宝有故事,你有奶吗? 😎 #pasirpanjang #segari #perak #22m12d

infokalteng
(@infokalteng)

4 Days 12 Hours Ago

Rumah Betang Rumah Betang merupakan Rumah Adat Dayak yang berbentuk rumah panggung dan panjang. Di zaman dulu, Rumah Betang didiami oleh beberapa keluarga dayak. Filosofinya yaitu agar ada hubungan saling keterikatan dan solidaritas antar keluarga. . . 📷 @wiliyanm . #pasirpanjang #rumahadat #infokalteng #infokalteng2019 #kalimantantengah

b bar
(@bbar_sg)

4 Days 12 Hours Ago

SAD NEWS ALERT It’s the last shifts of our Head Bartender Steven with us before he moves on to his new adventure 😭 You can still catch him behind the bar until Sunday to wish farewell and have his favorite Sazerac cocktail! 🥃

Drop by Scruffy Murphy's and give our new lunch menu a go! A creamy, delicious fish head curry accompanied with eggplants and ladies fingers, lightly spiced and topped with fresh coriander served with white fragrant rice on the side at only $9.90 nett!

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 0183558554 0183558554 0183558554 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

Panas-panas enaknya minum es kelapa. Sambil makan kue brownies Amanda. Aku tak punya bakat apa-apa. Selain jatuh cinta pada Adinda. . . 📍: Vila Pasir Panjang, Tete B, Ampana. 📷: @gagak.nusantara & @agusalim_ib #likeforlikes #instagood #instagram #men #beach#potrait #pasirpanjang #tete #ampana #men #instagram #sea #soalpalu #indtravel @soalpalu

Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 😀 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

Terima kasih mas rendi dan mbak riski ana atas pembelian TOYOTA AGYA TRD 1.2 mt di dealer kami wira toyota 👌👌 Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 😀 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

پارک#هاو_پار_ویلا #سنگاپور 🇸🇬 پارک ودر امتداد جاده #pasirpanjang در سنگاپور واقع شده است. این پارک حاوی بیش از ۱۰۰۰ مجسمه و ۱۵۰ پرده نقاشی غول پیکر است که صحنه هایی از اساطیر #چینی ،فرهنگ عامه ،افسانه ها،تاریخ و تصویر گری از کنفوسیوس که مربوط به خیر و شر ،مهربانی و عدالت را به تصویر میکشد. یکی از بی نظیر ترین بخش های این پارک (ده دادگاه جهنم )است که داخل یه مقبره تاریک قرار دارد و صحنه هایی از ده مجازات وحشتناک در جهنم را به نمایش میکشد. در این پارک میتوانید غذای لاک پشت خریداری کنید و به لاک پشت ها غذا بدهید ،همچنین میتوانید با خانواده در این پارک قدم بزنید و بعد از بازدید از تمام قسمت های پارک یوار مترو شوید و به باغ گیاه شناسی سر بزنید شما دوس دارین از پارک پرهیجان و جذاب دیدن کنین؟ پس منتظر چی هستین ؟ زودتر برای سفرتون تصمیم بگیرید . ویزاتونو اقدام کنید . ودراین سفر پر هیجان همرا با مجلل سفر طلایی باشید. #سنگاپور #تورسنگاپور تور فوق العاده و باور نکردنی ازمشهد با پرواز ایرعربیا ویژه تعطیلات آبان قیمت :۱۱.۰۷۰.۰۰۰ تومان یک هفته اقامت با هیجان و لذت سفری ناب #05138451020 #09150028721 #تورسنگاپور #تورمالزی #کوالالامپور_مالزی #تورکوالالامپور_سنگاپور #گردشگری #جهانگردی #توریستی_گردشگری #لنکاوی #پنانگ #بالی #hotels #travelling #traveler #آژانس_مسافرتی #مجلل_سفر_طلايي_مشهد

b bar
(@bbar_sg)

5 Days 13 Hours Ago

Spirits of the Week - Asian Spirits 🇹🇼🇸🇬🇻🇳🇱🇰🇯🇵🇰🇭 Amongst the massive selection of spirits in our bar, Asian Spirits of course take a very important spot. The ones we would like to highlight this week: 1. Kavalan Single Malt Whisky (@kavalanwhisky) from Taiwan, with fragrant aromas of tropical fruits with floral notes. Multi-awarded internationally. 2. Paper Lantern Gin (@drinkpaperlantern), a Singapore-based brand that is now distilled in Vietnam. Inspired by the spices, herbs and fruits from across Southeast Asia, this gin is crafted in a Living Distillery sourcing the best that region offers. 3. Ceylon Arrack (@ceylonarrack), a traditional Sri Lankan spirit distilled from the sap of the coconut flower, which can only be collected by hand, and aged in Sri Lankan oak casks. 4. Taiyo Zakari Junmai Ginjo Sake, from Japan, uses rice that are grown in Niigata by their Master Sake Toji and yeast specially developed for Ginjo Sake. The modest and elegant fruity aroma lingers on the palate along with the umami notes of rice. 5. Kozuru Mellowed Migaki 3 Years Old Blended Cask Shochu (@komasajyozo), from Japan, made from rice and mugi (Japanese barley), this shochu has been long-aged in oak barrels. A sweet vanilla fragrance and a deep taste akin to Scotch whisky are some of its characteristics. 6. Samai Kampot Pepper Rum (@samaidistillery) from Cambodia, made from fine Cambodian molasses with Red Kampot Pepper from La Plantation, the is considered one of the most aromatic and delicious pepper in the world.

Edukasi bukan hanya penting bagi customer tetapi penting juga untuk kualitas barberman/barberlady. • dengan bertekad memajukan industri barbershop kami adakan pelatihan khusus untuk tim kami didampingi tenaga ahli. • Untuk 3 minggu kedepan setiap senin kami akan buka jam 1 siang, setelah pelatihan. • Follow us : @manliestbarbershop 📍Pasir Panjang (cabang samping Grandmutiara) 📍Oebufu (depan waroenk) 📍Merdeka ______________________________________________________________________________________________________ " Men's Grooming and Gentleman Barbershop" ______________________________________________________________________________________________________ #man#fashion #hair #hairstyle #haircut #mensfashion #barberlife #fresh#menshair #barbergang #men #myhair #menstyle #instagood#barbering #hairstylists #hairstylesformen#barbershopindonesia donesia#indo #mensstyle#indonesia#hitskupang#kupang#ntt#barbershopkupang#pasirpanjang#kotakupang#pomadekupang#manliest#manliest

the kins'
(@thekinscafe)

5 Days 15 Hours Ago

Introducing our new and improved recipe for our Signature Burnt Cheesecake! 😋 . . . . . . . . . #thekinscafe #sgcafe #sgcagehop #sgbrunch #sgcafefood #bijoucondo #pasirpanjang #harbourfront #specialtycoffee #specialtycoffeeshop

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 01126584071 01126584071 01126584071 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

b bar
(@bbar_sg)

6 Days 8 Hours Ago

WANNIYALAETO A drink inspired by Sri Lanka’s indigenous inhabitants, the Veddas. A combination of traditional SriLankan spirit made from coconut flower, bell pepper juice and turmeric.

Nuamoorea aja.... Kuy😍 #nuamoorea #nuamooreatual #tualmalukutenggara #pasirpanjang #ngilngof

Terima ksh bpk/ibu mardiatmoko atas pembelian toyota veloz 1.3 mt di dealer kmi wira toyota pangkalanbun 👌 Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 😀 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus sarung jok 👉bonus karpet dasar 👉bonus talang air 👉bonus kaca film 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

noor fadziela
(@nfadziela)

6 Days 13 Hours Ago

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 01128385603 01128385603 01128385603 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

Junko
(@kakejun0704)

6 Days 15 Hours Ago

お腹いっぱいでもペロリ食べれちゃうチーズケーキ! 話が尽きないカフェタイム。 #cafe #cheesecake #pasirpanjang #singapore #カフェ #チーズケーキ #リピ決定 #シンガポール

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 0184030264 0184030264 0184030264 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆️⬆️ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 0175245179 0175245179 0175245179 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 0175245179 0175245179 0175245179 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP 👇 0175245179 0175245179 0175245179 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆⬆ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

"PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP Amy 👇 019-7211252 019-7211252 019-7211252 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆️⬆️ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

Alhamdullah Ucap syukur malam malam di kirimi PO surat acc dr MTF. Trima ksh support nya MTF 🤲🤲👌. Apa sih untung nya beli mobil sama indah pahlevi di dealer wira toyota pangkalanbun? 😀 👉dp ringan 👉angsuran ringan 👉bunga kredit rendah 👉unit di terima lengkap dgn plat dan stck 👉bonus perpanjang stck Beli mobil yg pasti pasti aja ●pasti mobil nya ●pasti keunggulan nya ●Pasti manfaat dan kegunaan nya ●pasti kantor/ dealernya ●pasti pelayanan nya ●pasti resmi marketing nya 🤗 Info toyota: Indah Pahlevi Wira toyota pangkalan bun Klik langsung di bawah ini wa.me/081251588854 Wilayah #kotawaringinbarat #kobar #arutselatan #pasirpanjang #pangkalanbun #pangkalanbanteng #lamandau #nangabulik #bulik #sukamara #seruyan #infomobil#infotoyota#infopbun#infolamandau#infosukamara#infokalimantantengah#promomobilmurah#infolamandau01#toyotalover#toyotapangkalanbu#toyotalamanda#toyotasukamara#toyotaseruyan#nangabulik #mobilpangkalanbun

"PERHATIAN KEPADA KAUM WANITA MALAYSIA ! . . BERHENTI MEMBAZIR DUIT, MASA, DAN KUALITI KESIHATAN sis dengan menggunakan produk-produk yang tidak diiktiraf! . . Tak perlu susah-susah cari sana-sini untuk produk; - Terbaik - Lulus KKM - Halal - Terbukti Berkesan . . Sebut je PlNKLADY , semua orang kenal ! PlNKLADY dah berjaya bantu beratus ribu kaum wanita di Malaysia, Indonesia, Thailand untuk kelihatan cantik dalaman dan luaran secara sihat ! . WHATSAPP Amy 👇 019-7211252 019-7211252 019-7211252 Atau klik je link whatsap dekat bio ⬆️⬆️ . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan #payudarakendur#igersmalaysia⠀#pinkladymalaysia#agentsahpinklady#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang⠀ #pinkladymelaka⠀ #pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #marang #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #miri #pontian

Thank You for staying with us ❤ Mrs. Amanda Reichelt-Brushett & Mr. Don Brushett - Australia We are happy to served you ❤🙏 #mercycottages #beachcottage #simplecottage #pasirpanjang

Thank You for staying with us ❤ Mrs. Amanda Reichelt-Brushett & Mr. Don Brushett - Australia We are happy to served you ❤🙏 #mercycottages #beachcottage #simplecottage #pasirpanjang #beachlife🌊

From excescise to excellent From prepare to present ... 🎙@miiinaomi 🎤 @abhe_nob 🎤 @gerrits_jessica 🎹 @gsslyn_ 🎸 @elkanayt 🎸 @moses_mnht 🥁 @gz_andr_zzz 🎛 @david_nadapdap_jr #youth #remaja #pemuda #zion #ziondancer #dancer #exodus #exodusyouth #youth #exodusyouthcommunity #gbi #bethel #gerejabethelindonesia #teen #teenagers #community #christian #worship #jesus #christ #family #pbun #pangkalanbun #city #pasirpanjang #kalteng #borneo #kobar #kotawaringinbarat #arutselatan #gbielshaddai

rain is coming, we dance .. no lamp in the night, we dance .. feel lonely, we dance .. when we meet, we dance .. Worship God, we dance💃💃💃💃💃💃💃 #youth #remaja #pemuda #zion #ziondancer #dancer #exodus #exodusyouth #youth #exodusyouthcommunity #gbi #bethel #gerejabethelindonesia #teen #teenagers #community #christian #worship #jesus #christ #family #pbun #pangkalanbun #city #pasirpanjang #kalteng #borneo #kobar #kotawaringinbarat #arutselatan #gbielshaddai

rain is coming, we dance .. no lamp in the night, we dance .. feel lonely, we dance .. when we meet, we dance .. Worship God, we dance💃💃💃💃💃💃💃 #youth #remaja #pemuda #zion #ziondancer #dancer #exodus #exodusyouth #youth #exodusyouthcommunity #gbi #bethel #gerejabethelindonesia #teen #teenagers #community #christian #worship #jesus #christ #family #pbun #pangkalanbun #city #pasirpanjang #kalteng #borneo #kobar #kotawaringinbarat #arutselatan #gbielshaddai

Due to the overwhelming response and the sheer elation of the rugby (& Heineken) faithful we have decided to extend our Heineken promotion at 3 pints for $35 and 5 for $55 nett until the end of October. A cracking end to what’s gonna be a cracking World Cup! Drink up, slainté!