#parutjerawat

437,379 posts tagged with #parutjerawat

Photos and Videos about #parutjerawat

MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 . . . . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parutkelapa

. WOW... KULIT AWAK MAKIN HARI MAKIN LICIN ..BERSERI SERI..🌻 . " Rahsianya.. QALLISTA SIGNATURE je... baru guna kulit yg dlu KUSAM dah makin cerah, licin dan gebu.. Supplement nih memang bagus dan berkesan,Pengambilan yg mudah dan sangat berkesan😉 ================================================ QALLISTA SIGNATURE diformulasikan drpd gabungan ekstrak buah-buahan yg terbaik yg dpt membntu merawat kulit secara semulajadi. . Inginkan kulit...... . ✔gebu-gebas? ✔cerah & bersih? . ✔flawless & tidak kusam? . ✔halus & licin? . ✔bebas parut & jerawat & jeragat? . . Dapatkan Qallista Signature hari ini dan Follow >>>> @qallistasignature . Untuk order, sila click link di BIO.... . . #qallistafeedback #qallistalovers #putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering

KULIT PUTIH = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

KULIT PUTIH = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

KULIT PUTIH = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

KULIT PUTIH = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

PUTIH KULIT = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️😍😍. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

PUTIH KULIT = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️😍😍. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

PUTIH KULIT = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️😍😍. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

PUTIH KULIT = DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE ❤️❤️😍😍. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK CANTIK and GANTENG😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat,  hubungi hotline kami : Whatsapp:+60132938151 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ---------------------------------------------------------- #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

Posted @withrepost from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU ❤️❤️😘👍. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❤️❤️ . nak? . . 👍👍❤️😘😘😬🆑🆑💕. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH

Posted @withrepost from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU ❤️❤️😘👍. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❤️❤️ . nak? . . 👍👍❤️😘😘😬🆑🆑💕. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥 * JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS . Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut : . ✅ Parut Jerawat ✅ Chickenpox ✅ Parut Kemalangan ✅ Parut Gelap . Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI ! . FOLLOW @scargel.my FOLLOW @scargel.my . . . #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Assalamualaikum.. Selamat malam, sebelum tidur mai ira nak share dengan korang tekstur #laveraessence nie.. 😄😄 . . Tekstur #laveraessence Sekali kena terangkat terenjut habis 😂 . . Punyalah sejuk! Punyalah sedap bila apply kat muka adududuu.. . . Essence ni tak sama dengan serum tau, Nampak sama tapi tak sama. . . Tekstur essence lebih soft, Essence lebih kepada booster skin which is kalau awak dah pakai macam macam segala mak nenek serum lah moisturizer lah tapi kulit muka : . . ✅Still macamtu jugak. ✅Takde perubahan. . . Haa elok sangat add on essence dalam skincare routine awak. . . Pakai essence selepas toner, Konsisten sebulan InsyaAllah akan nampak positive effect pada kulit 😊 . . Kalau tanya ira essence apa yang best yang sesuai dengan semua jenis kulit ofcourse la #essenceketagih. Hehehe . . Sekali pakai pon dah ketagih, Inikan pulak 4,5x kenssss 😋 . . Rm19.90 jur 15ml

Nak kulit putih ??= DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE + SKIN PROTEIN DRK 💋💋💋💋. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Nak kulit putih ??= DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE + SKIN PROTEIN DRK 💋💋💋💋. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Nak kulit putih ??= DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE + SKIN PROTEIN DRK 💋💋💋💋. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Nak kulit putih ??= DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE + SKIN PROTEIN DRK 💋💋💋💋. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

[LICIN HABIS BAQ HANG! 😳] Habis licin kulit sis, macam kulit telur! Tak rugi sis consume #dianzvitamin sebab masalah kulit sis dah 100% hilang! ☺️

33 KEBAIKAN ESP SHAKLEE DALAM 1 TONG 1) kurangkan jeragat 2) cerahkan kulit 3) pudarkan parut 4) lembapkan kulit kering 5) lambatkan proses penuaan 6) bagi ekstra tenaga 7) cepat kenyang 8) turunkan berat badan 9) baik utk kesihatan jantung 10) atasi masalah cepat letih & lesu 11) milkbooster utk ibu menyusu 12) rendahkan paras kolestrol 13) cepatkan proses penyembuhan luka atau pembedahan 14) kuatkan akar rambut utk masalah rambut gugur 15) anjalkan payudara 16) anjalkan punggung 17) merawat gastrik 18) kuku cantik & kuat 19) utk kurangkan bacaan gula dlm darah/diabetis 20) menghaluskan tumit kaki yg pecah 21) minuman segera yg berkhasiat 22) menguatkan tulang 23) membina otot badan agar peha , lengan menjadi pejal & x lembik 24) mengandungi PROTEIN TINGGI iaitu 9 asid amino lengkap utk kesihatan menyeluruh 25) kaya dgn 5 vitamin, kalsium tinggi & zat besi 26) sebagai antioksidan 27) menghasilkan sel-sel baru bg gantikan sel yg rosak 28) rendah lemak 29) tingkatkan memori 30) menguatkan sistem imuniti badan 31) baik utk hormon 32) merangsang generasi sel kulit & otot 33) membantu mengurangkan risiko kanser Untuk order Ruby 📲 016-6696703 Pengedar Sah Shaklee Anda 💗 . . #shakleepuchong #youthshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #terapiinstagram #jerawat #kulit #tipcantikbyruby #sethamilshaklee #perutbuncit #shakleebukitpuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya #kurus #vivixshaklee #shakleebrunei #jeragat #setkurusshaklee #kulitberminyak #parutjerawat #setpantangshaklee #bajuhamil #setmenyusushaklee #setkulitshaklee #cerah #collagenpowdershaklee #shawl #lipmattemalysia #tudungbawal #sugarbellecosmetic

🌸FREE EYELASH LIFT PERMING ONLY RM100. HOMESPA BEAUTY SESSION ,GRAB YOUR PROMO FULL KAN SLOT ANDA SEKARANG! KELEBIHAN SULAM BEDAK. ✅Mencerahkan kulit hanya dengan sekali rawatan selepas satu jam. ✅Meneutralkan radikal bebas sekaligus melambatkan proses penuaan. ✅Membuat tona kulit sekata. ✅Memudarkan hyperpigmentation dan bekas jerawat. ✅Mengurangkan kandungan melanin di dalam kulit.sebelum & selepas terdedah kepada sinar UV. ✅Tidak menyumbat pori-pori seperti foundation atau BB cream. ✅Dan yang plg penting proses ini TIDAK SAKIT & tiada downtime. #beautysession #sulambedakmurah #whitehead #blackhead #jerawat #parutjerawat #jeragat #roadtoflawlessskin #chemicalpeel #nofoundation #letscantikjanganmengata #shahalam #selangor #klang #lashlift #lashliftselangor #freelashes #promotion #booking #percuma CONTACT US 🌸 017-6591043 FOR BOOKING APPOINTMENT

" RASA KULIT ANJAL, LUBANG JERAWAT DAH TAK NAMPAK " Macam mana ESP Shaklee bertindak dlm pemulihan kulit ? Kaya dgn sumber PROTEIN Berfungsi membina sel-sel kulit yg baru & menggantikan sel kulit yg lama serta rosak. Mengandungi 22 asid amino termasuk 9 asid amino yg di perlukan, dimana ia tidak mampu di hasilkan oleh bdn kita. asid amino penting bagi mengekalkan keremajaan kulit 😘 Mempunyai 5 jenis VITAMIN B Berfungsi sebagai pelembap, melambatkan penuaan, menjadikan tona lebih sekata, mengatasi masalah kulit kering & kusam & bersifat anti oksidan. Melancarkan aliran darah agar kulit nampak berseri-seri. ESP juga mampu • menghilangkan parut • mengurangkan kedutan & jeragat • menghalus & melembutkan kulit Nak kulit maintain awet muda ? Wajib minum ESP 😊 Ruby 📲 0166696703 #shakleepuchong #youthshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #terapiinstagram #jerawat #kulit #tipcantikbyruby #omegaguardshaklee #perutbuncit #shakleebukitpuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya #kurus #vivixshaklee #shakleebrunei #jeragat #serum #kulitberminyak #parutjerawat #setpantangshaklee #bajuhamil #setmenyusushaklee #setkulitshaklee #herblaxshaklee #collagenpowdershaklee #shawl #lipmattemalaysia #tudungbawal #sugarbellecosmetic

sebelum tido , minum vitamin dulu ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Rata-rata customer yang ambil ESP ni berikan feedback yang positif. Ada yang bagitau parut jerawat cepat pudar. Rasa seronok bila tengok kulit jadi lembap dan tak kusam dah 😊. Antara kebaikan ESP untuk kulit ; 1) Kulit Terhidrat dan Lembap Merangsang pengeluaran asid hialuronik untuk mengikat dan mengekalkan air dalam sel-sel kulit. Memastikan penghidratan dan kelembapan ke dalam kulit. 2) Kulit Kelihatan Lebih Muda Mengandungi isoflavone secara semulajadi untuk menghalang proses degradasi kolagen dan elastin. Pengambilan protein soya berterusan dapat mengurangkan kehadiran, perubahan warna kulit dan memperbaiki keseluruhan penampilan kulit. 3) Kulit Licin dan Tona Kulit Sekata Bermanfaat dalam meningkatkan tesktur kulit dan bantu mengurangkan kehadiran pigmentasi untuk kulit cerah berseri. Energizing Soy Protein | ESP membekalkan protein soya berkualiti dari sumber tumbuhan. Kesimpulannya, kulit yang cantik bermula dari kulit yang sihat 😁 Ruby 0166696703 📲 #shakleepuchong #youthshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #terapiinstagram #jerawat #kulit #tipcantikbyruby #omegaguardshaklee #perutbuncit #shakleebukitpuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya #kurus #vivixshaklee #shakleebrunei #jeragat #serum #kulitberminyak #parutjerawat #setpantangshaklee #bajuhamil #setmenyusushaklee #setkulitshaklee #herblaxshaklee #collagenpowdershaklee #shawl #lipmattemalaysia #tudungbawal #sugarbellecosmetic

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS . Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut : . ✅ Parut Jerawat ✅ Chickenpox ✅ Parut Kemalangan ✅ Parut Gelap . Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI ! . Klik link di bio SEKARANG!! . . #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #testimonijumea

MASALAH JERAGAT ??? RASA MALU ?? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

MASALAH JERAGAT ??? RASA MALUUU?? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

MASALAH KURAP?? RASA MALU ?? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

FREEE LASER BUANG TANDA LAHIRRR ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK KULIT PUTIH ???= DRKNO5 + GOJESSMOJESS + SOLITEMOLITE TERFEMESSS ❤️❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

KENAPA VITAMIN C JADI HOT PRODUCT? - - Dengan satu botol Vitamin C ni dapat memberi banyak manfaat pada setiap individu 😚😚 - - Dah lah tahan lama sehingga 6 bulan, harga pun sangat menjimatkan! 😉 - - MANFAAT #vitamincshaklee ⚡ Merupakan kolagen asas ⚡ Bantu sekatakan tona kulit ⚡ Atasi masalah cepat penat ⚡ Bantu atasi masalah jeragat ⚡ Bantu atasi masalah jerawat ⚡ Bantu atasi masalah kulit kusam ⚡ Atasi masalah mudah rasa lemau ⚡ Bantu beri struktur kulit yang sihat ⚡ Bantu tingkatkan imunisasi tubuh badan - - Jom dapatkan sebotol setiap orang 😘😘 - - Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio. - - Syafa | 0145344858 Syafa | 0145344858 Syafa | 0145344858 - - #syafashaklee

ABN boleh diambil secara panas atau di sejukkan di dalam peti sejuk. • Goncang sebelum diminum. • Ianya boleh diminum terus dari botol. • Sila habiskan dalam tempoh 24 jam selepas botol dibuka. . Jom amalkan minum minuman sarang burung, Annona Bird’s Nest. . WhatsApp cikna 013 2582878

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

MASKER SPIRULINA BAIK UNTUK: 🌹Menghilangkan Jerawat 🌹Mencerahkan Wajah 🌹Menegangkan Kulit 🌹Menghaluskan Kulit 🌹Melembapkan Kulit 🌹Mengurangi Kandungan Minyak Berlebihan Pada Wajah 🌹Menghilangkan Garis Halus DiWajah 🌹Menghilangkan Kesan Jerawat SPIRULINA TIENS selain digunakan sebagai masker wajah, Spirulina juga sangat-sangat baik untuk Diminum: 🌱Meminum 4 capsule Spirulina Tiens Sehari = 1Kilo Sayur-Sayuran Dan Buah-Buahan 🌱Baik untuk kesihatan dalaman 🌱Membantu membersihkan usus 🌱Membantu Pencernaan 🌱Sesuai Untuk Diet & Berpuasa (Sebab tahan lapar) 🌱Membantu Merawat Gastric 🌱Baik Untuk Ibu mengandung (Memperkuat Imunitas Ibu dan Anak. & Mencantikkan Kulit Anak & Ibu) 🌱 Baik Untuk Ibu Menyusukan Anak (MILK BOOSTER) 🌱Memperkuat Imunitas Tubuh (Mencegah dari penyakit berjangkit/menular) 🌱Menyihatkan & mencantikkan Kulit *TRIAL PEK/PEK PERCUBAAN SPIRULINA TIENS CAPSULE* SET 10C (10 Capsule) SET 20C (20 Capsule) SET 30C (30 Capsule) SET 50C (50 Capsule) *1 BOTOL = 100 CAPSULE SPIRULINA TIENS* SETIAP PEMBELIAN SETIAP SET: 💝FREE BERUS MASKER 💝FREE MANGKUK MASKER 💝FREE GUIDE MASKER (Cara-cara penggunaan masker dengan betul) #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

MASKER SPIRULINA BAIK UNTUK: 🌹Menghilangkan Jerawat 🌹Mencerahkan Wajah 🌹Menegangkan Kulit 🌹Menghaluskan Kulit 🌹Melembapkan Kulit 🌹Mengurangi Kandungan Minyak Berlebihan Pada Wajah 🌹Menghilangkan Garis Halus DiWajah 🌹Menghilangkan Kesan Jerawat SPIRULINA TIENS selain digunakan sebagai masker wajah, Spirulina juga sangat-sangat baik untuk Diminum: 🌱Meminum 4 capsule Spirulina Tiens Sehari = 1Kilo Sayur-Sayuran Dan Buah-Buahan 🌱Baik untuk kesihatan dalaman 🌱Membantu membersihkan usus 🌱Membantu Pencernaan 🌱Sesuai Untuk Diet & Berpuasa (Sebab tahan lapar) 🌱Membantu Merawat Gastric 🌱Baik Untuk Ibu mengandung (Memperkuat Imunitas Ibu dan Anak. & Mencantikkan Kulit Anak & Ibu) 🌱 Baik Untuk Ibu Menyusukan Anak (MILK BOOSTER) 🌱Memperkuat Imunitas Tubuh (Mencegah dari penyakit berjangkit/menular) 🌱Menyihatkan & mencantikkan Kulit *TRIAL PEK/PEK PERCUBAAN SPIRULINA TIENS CAPSULE* SET 10C (10 Capsule) SET 20C (20 Capsule) SET 30C (30 Capsule) SET 50C (50 Capsule) *1 BOTOL = 100 CAPSULE SPIRULINA TIENS* SETIAP PEMBELIAN SETIAP SET: 💝FREE BERUS MASKER 💝FREE MANGKUK MASKER 💝FREE GUIDE MASKER (Cara-cara penggunaan masker dengan betul) #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

MASKER SPIRULINA BAIK UNTUK: 🌹Menghilangkan Jerawat 🌹Mencerahkan Wajah 🌹Menegangkan Kulit 🌹Menghaluskan Kulit 🌹Melembapkan Kulit 🌹Mengurangi Kandungan Minyak Berlebihan Pada Wajah 🌹Menghilangkan Garis Halus DiWajah 🌹Menghilangkan Kesan Jerawat SPIRULINA TIENS selain digunakan sebagai masker wajah, Spirulina juga sangat-sangat baik untuk Diminum: 🌱Meminum 4 capsule Spirulina Tiens Sehari = 1Kilo Sayur-Sayuran Dan Buah-Buahan 🌱Baik untuk kesihatan dalaman 🌱Membantu membersihkan usus 🌱Membantu Pencernaan 🌱Sesuai Untuk Diet & Berpuasa (Sebab tahan lapar) 🌱Membantu Merawat Gastric 🌱Baik Untuk Ibu mengandung (Memperkuat Imunitas Ibu dan Anak. & Mencantikkan Kulit Anak & Ibu) 🌱 Baik Untuk Ibu Menyusukan Anak (MILK BOOSTER) 🌱Memperkuat Imunitas Tubuh (Mencegah dari penyakit berjangkit/menular) 🌱Menyihatkan & mencantikkan Kulit *TRIAL PEK/PEK PERCUBAAN SPIRULINA TIENS CAPSULE* SET 10C (10 Capsule) SET 20C (20 Capsule) SET 30C (30 Capsule) SET 50C (50 Capsule) *1 BOTOL = 100 CAPSULE SPIRULINA TIENS* SETIAP PEMBELIAN SETIAP SET: 💝FREE BERUS MASKER 💝FREE MANGKUK MASKER 💝FREE GUIDE MASKER (Cara-cara penggunaan masker dengan betul) #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

MASKER SPIRULINA BAIK UNTUK: 🌹Menghilangkan Jerawat 🌹Mencerahkan Wajah 🌹Menegangkan Kulit 🌹Menghaluskan Kulit 🌹Melembapkan Kulit 🌹Mengurangi Kandungan Minyak Berlebihan Pada Wajah 🌹Menghilangkan Garis Halus DiWajah 🌹Menghilangkan Kesan Jerawat SPIRULINA TIENS selain digunakan sebagai masker wajah, Spirulina juga sangat-sangat baik untuk Diminum: 🌱Meminum 4 capsule Spirulina Tiens Sehari = 1Kilo Sayur-Sayuran Dan Buah-Buahan 🌱Baik untuk kesihatan dalaman 🌱Membantu membersihkan usus 🌱Membantu Pencernaan 🌱Sesuai Untuk Diet & Berpuasa (Sebab tahan lapar) 🌱Membantu Merawat Gastric 🌱Baik Untuk Ibu mengandung (Memperkuat Imunitas Ibu dan Anak. & Mencantikkan Kulit Anak & Ibu) 🌱 Baik Untuk Ibu Menyusukan Anak (MILK BOOSTER) 🌱Memperkuat Imunitas Tubuh (Mencegah dari penyakit berjangkit/menular) 🌱Menyihatkan & mencantikkan Kulit *TRIAL PEK/PEK PERCUBAAN SPIRULINA TIENS CAPSULE* SET 10C (10 Capsule) SET 20C (20 Capsule) SET 30C (30 Capsule) SET 50C (50 Capsule) *1 BOTOL = 100 CAPSULE SPIRULINA TIENS* SETIAP PEMBELIAN SETIAP SET: 💝FREE BERUS MASKER 💝FREE MANGKUK MASKER 💝FREE GUIDE MASKER (Cara-cara penggunaan masker dengan betul) #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

JANGAN PANDANG REMEH PH CLEANSER ANDA . "Apa kepentingan low pH cleanser ni? My cleanser pH 9 tapi dia organik. Okay kot lah kan?" . Organik atau tak, awak suka atau tak, pH sesuatu cleanser tu memainkan peranan yang penting untuk kita dapat kan kulit yang sihat dan takde masalah. Cleanser yang baik sepatutnya mempunyai pH yang slightly acidic, between pH 4 - 7 . Kenapa? . 1. Untuk jaga acid mantle kulit. 🔹Natural pH kulit kita adalah slightly acidic, so kalau kita guna cleanser yang tinggi pH, terganggu lah pH kulit kita tu. . 2. Untuk protect skin barrier. 🔹 Alkaline tinggi pH, cleanser boleh kacau skin barrier kita sebab selalunya this type of cleanser is drying. Kesan dia tak semestinya nampak terus, kadang untuk jangka masa panjang. . Pastu dok pelik kenapa dah pakai hydrating toner dan lain-lain, skin masih rasa dehydrated. Cer check pH cleanser korang . Atau nak selamat guna je Vit c gentle cleanser vcgc. Konfem dah pH 5.5 . Klik link kalau nak efek kulit selembut bayi www.wasap.my/60194735223