#partime

73,170 posts tagged with #partime

Photos and Videos about #partime

我明白大家的擔憂 我也被騙過 但還是要對這個世界充滿希望啊🌟🌟 我先說哦我們 ✅會有收費 一次而已! 放心吧 我不咬人的🙈 有興趣的來私我問問吧🔍🤓 每天輕鬆賺錢錢🤑🤤🤤 一天賺4000你說爽不爽? 現在還有限時優惠了呢! 快來吧~ #打字 #散工 #好賺 #中學生 #中學生兼職 #兼職 #家庭主婦兼職 #寶媽兼職 #簡單#打字賺零用錢 #partime #打字團 #搵工#網絡兼職 #好工 #上班族兼職#追星#沒錢#周邊 #專輯 #wallpapers #語錄系列 #新奇#歡迎查詢 #香港 #台灣 #新加坡 #馬來西亞

我明白大家的擔憂 我也被騙過 但還是要對這個世界充滿希望啊🌟🌟 我先說哦我們 ✅會有收費 一次而已! 放心吧 我不咬人的🙈 有興趣的來私我問問吧🔍🤓 每天輕鬆賺錢錢🤑🤤🤤 一天賺4000你說爽不爽? 現在還有限時優惠了呢! 快來吧~ #打字 #散工 #好賺 #中學生 #中學生兼職 #兼職 #家庭主婦兼職 #寶媽兼職 #簡單#打字賺零用錢 #partime #打字團 #搵工#網絡兼職 #好工 #上班族兼職#追星#沒錢#周邊 #專輯 #wallpapers #語錄系列 #新奇#歡迎查詢 #香港 #台灣 #新加坡 #馬來西亞

我明白大家的擔憂 我也被騙過 但還是要對這個世界充滿希望啊🌟🌟 我先說哦我們 ✅會有收費 一次而已! 放心吧 我不咬人的🙈 有興趣的來私我問問吧🔍🤓 每天輕鬆賺錢錢🤑🤤🤤 一天賺4000你說爽不爽? 現在還有限時優惠了呢! 快來吧~ #打字 #散工 #好賺 #中學生 #中學生兼職 #兼職 #家庭主婦兼職 #寶媽兼職 #簡單#打字賺零用錢 #partime #打字團 #搵工#網絡兼職 #好工 #上班族兼職#追星#沒錢#周邊 #專輯 #wallpapers #語錄系列 #新奇#歡迎查詢 #香港 #台灣 #新加坡 #馬來西亞

*Genera Tus Propias Oportunidades 📲 USA LAS REDES SOCIALES PARA DESARROLLAR TU NEGOCIO 💵📱📲💻 Desde Cualquier Lugar 🌍🌎🌏 A Cualquier Hora 🏪🕕🕣🕘 https://joseh.goherbalife.com/Account/ContactUS/Index/es-US fitlife008@gmail.com (919)866-9870 #negocios #bussines #emprendedor #oportunidades #partime #marketingmultinivel #libertadfinanciera #ingresosextras #negóciosonline #dineroextra

Alhamdulillah! Dapat bag baru lagi 😍 Tak sabar tunggu hadiah sampai 💃💃💃 . Just nk share My LOS Journey: . Since najwa join Marykay tahun lepas Mac 2018, najwa capai konsisten LOS which is Star Consultant every quarter ⭐️ . Star consultant adalah gelaran utk Beauty Consultant yg konsisten sales sepanjang tahun. Mesti capai LOS 4 Quarter.🔥💪 . This Quarter LOS ke-6 najwa achieve. Hadiah ke-6 najwa terima utk Star Consultant Program ni. ❤ . Best sgt3...buat je apa2 program yg company anjurkan, mesti dpt rewards! 👏🤗 Memang takkan sama tpt kita bekerja, 🤐😂 kerja 5 10 tahun pun belum tentu dpt hadiah best2 macam ni kan? 😝 . Suka hadiah? Nak jugak? Meh whatsapp najwa...najwa guide macam mana nak capai LOS ni 😘 . Klik je link ni atau link di bio www.wasap.my/60188701229/nakhadiahlos . #promomarykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaybajet #marykaylife#myachievement #bazarpaknil #mirafilzah #herv #sephoramalaysia #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #mekwamarykay #herbalife #sobella#mknajwakl #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar #marykayperlis#marykaypahangtoksira #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime

🇲🇾 😂😂😂😂Asyik2 duit tak pernah nak cukup❗❗ Dah tolak Ptptn,tolak duit sewa rumah,bayar duit api air,kereta lagiii . 😎AGENT DIPERLUKAN! . ️✔Potensi Gaji RM1000-RM2000+ Seminggu ️✔Masa Berkerja ikut suka TIADA HAD ️✔Ada Akaun Dgn Maybank/cimbbank/AffinBank/BankRakyat/ambank/alianceBank ️✔Peluang Tambah Pendapatan RM2K Seminggu ️✔Suri Rumah/Pelajar/Kakitgn Swasta/Kerajaan/tidak bekerja pun boleh sertai . ❌Bukan mlm dan skim cepat kaya ❌Bukan simkad dan topup ❌Bukan Loan/pinjaman . Berminat ?? Komen NAK 👌😉 Follow ig @addayusman @addayusman @addayusman 📲01119294811 . #paid review murah #japps fighter #partime #students #1k

BUAT PARTIME JE TAPI #3_hari BOLEH DAPAT RM#rm1800‼💥💥🔥🔥 . DAPAT BONUS LAGI.. FREE2 DAPAT RM250 SAPE NAK BAGI‼😱😱 MASUK KERJA PAGI BALIK MALAM.. TAPI ADA KE MASA UNTUK PROMOT‼💪💪 BEKERJA BUKAN ALASAN TAK BOLEH BERJAYA DALAM BISNES JAPPS NIE‼‼‼🧨🧨💣💣 BUKAN SUSAH PUN.. BAHAN2 DAH DISEDIAKAN COPY PASTE JE PROMOT KAT FB DAN IG PICIT2 FON‼📱📲 GAJI JAPPS 2X SEMINGGU.. 8 KALI SEBULAN.. 1 SALE JE DAPAT RM200 DAH TAU‼🤑🤑 GAJI 3 HARI SAMA DENGAN GAJI SEBULAN DAH‼🤪🤪 . 🔰Fast Action Fast Result🔰 . Nak tahu cara2nya dan teknik dapatkan aktif income setiap minggu? Yang Penting RAJIN dan KONSISTEN 💪🔥 . Fast Respon Whatsapp 📲 +60129443037 MANFAAT HP ANDA BERMULA SEKARANG!.. . #buatduit #projek1kseminggu #jutawanapps #duitextra #gajimasuk #komisen #agent  #partime #fulltime #bisnesonline#kerjakosong #jawatankosong #pasifincome#aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline #kata2adalahsatudoa #cakapbaik2 #sangkabaik2 #rezekiallahitupasti #hpmurahjer #duitmasuksetiapminggu

[Cek Deskripsi] Info Loker di Surakarta dan Jateng Terbaru. . Tag temen siapa tau sedang membutuhkan. . . Lihat story' IG kami untuk dapatkan info loker terbaru lainnya. Jangan lupa aktifkan notifikasi dan follow: 👉@lowkersurakarta 👉@lowkersurakarta 👉@lowkersurakarta #kulinersolo #jajansolo #solocarimakan #surakarta #jelajahsolo #exploresolo #exploresurakarta #soloinfo #kotasolo #klaten #boyolali #sragen #wonogiri #sukoharjo #karanganyar #solofoodgram #agendasolo #partime #diskonsolo #eventsolo #kabarsolo #beritasolo #lokersoloraya #lokersolo #lowongankerja #infoloker #infolokersolo #jobfair #carilokersolo

💞 新人入职+1 台币3100 感谢这位待业人士对我的信任,暂时还没找到合适的工作的人士,也可以透过我们平台提供的职位赚取收入来源,只要你肯去做,肯去付出,收入自然会比打工的人资高,也不要担心找不到工作,没有收入来源哦! #香港兼职 #香港工作 #香港兼職 #台湾 #台湾兼职 #台灣兼職 #兼職 #兼職賺錢 #兼職招聘 #兼職平台 #揾工 #揾錢 #出糧 #工資日結 #工資即日出糧 #partime #parttime #parttimejob #job #jobs #代理 #代理兼職 #存款 #手機賺錢 #網絡兼職 #在家工作 #輕鬆賺錢 #輕鬆工作

💞 🎉 恭喜我徒弟再一次拿到工资 努力从来不会让你白费心机,正如我徒弟做招聘这个兼职一样,初开头你去招聘人员加入,是失败的,一个月没有工资也是正常,但是 你却可以通过一个月的时间去总结自己失败的经历,然后整理出最好的方案,踏入第二个月头,你的工资就会不断上涨,正如我徒弟的成绩这样连续两天,然后隔一天就有300元收入,因此,努力是不会白费的! #香港兼职 #香港工作 #香港兼職 #台湾 #台湾兼职 #台灣兼職 #兼職 #兼職賺錢 #兼職招聘 #兼職平台 #揾工 #揾錢 #出糧 #工資日結 #工資即日出糧 #partime #parttime #parttimejob #job #jobs #代理 #代理兼職 #存款 #手機賺錢 #網絡兼職 #在家工作 #輕鬆賺錢 #輕鬆工作

Recruiting chefs please email matthew@thelionwaddesdon.co.uk #job #partime

Sekarang orang dah tak pakai cukur dah guyssssss. Trend lama dh tuuu. Basi dah haihhh. Skg cabut bulu pakai wawawax je! Simple senang dan pantas! Bulu licin for almost a month! Peh best okay. Link kat bio tau. #wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #wanyhasrita #spamurah #homespa #miniwax #miniwawawax #codbangi #codkajang #onlineshopping #wawawax #cabutbulu #beauty #waxmurah #sideincome #partime

marilah kita sama2 bertindak luar dari kotak pemikiran kita ... kerana peluang itu xkan dapat berkali2... yakinlah bahawa anda juga mampu utk mencapai kejayaan yg lebih tinggi dan tinggi ....👍👍 jom sertai team sha utk kita sama sama mencapai apa saja yg kita inginkan.... anda boleh ❗❗ kita boleh ❗❗❗ JIKA ANDA MENGUBAHNYA DARI SKRG ... kita mampu LAKUKAN 💪💪💪 sha , independent beauty consultant www.wasap.my/0186627163TEAMSHA #teamsha #enrichingwomenslives #marykaymalaysia #beautyconsultant #dreams #come #true #berjaya #impian #kerjaya #partime #fulltime #wanitahebat

Têm conhecimentos de decoração? Se pretender pôr em prática a sua experiência, a Hood Community pode ter a solução para si! Com a Hood Community basta registar-se na nossa plataforma e seleccionar passo a passo o campo de criação de serviço/evento na sua área pessoal! Crie as suas oportunidades de uma forma simples e prática! #hoodcommunitypt #portugal #support #decorador #decoradora #community #sucesso #local #eventos #comunidade #trabalho #trabalhos #tempo #dinheiro #empregos #emprego #comunidades #trabalho #empregolisboa #empregoporto #partime #fulltime

We’re still looking for that talented, passionate and motivated beautician...!! 💆🏼‍♀️ With or without motivation. Do you have what it takes...?! Send your resume with photo and short motivation letter to store@redcarpetqueen.com | See #linkinbio | 𝓼𝓹𝓻𝓮𝓪𝓭 𝓽𝓱𝓮 𝔀𝓸𝓻𝓭...!!! • • • • #vacature #vacatureamsterdam #schoonheidsspecialiste #hiring #schoonheidsspecialist #beautician #beauticianwanted #newjob #werk #werkzoeken #werkgezocht #schoonheidsspecialiste #gezocht #nieuwebaan #schoonheidssalon #amsterdam #beautysalon #jobvacancy #fulltime #partime #freelance #ervaring #motivatie #gezichtsbehandeling #haarlemmerstraat #amsterdam #redcarpetqueenstore

Testimoni clear proof marykay ! 😍 . Bestnyaa tengok skin sis kita ni...after try set clear proof alhamdulillah skin yg banyak improve kan! 😘 Jom najwa story sikit apa manfaat set clearproof ni : . 1.Membersihkan kulit jerawat tanpa merengsakan, membantu mengekalkan wajah yang bersih. 2. Membersihkan pori-pori yang tersumbat,menghapuskan minyak lebihan dan meninggalkan kulit rasa lebih sihat. 3. Memudarkan tampilan kesan jerawat. 4. Mengawalkan Pengeluaran Minyak berlebihan dan menghaluskan tampilan pori-pori. 5. Menggunakan asid salisik dan benzoil peroksida untuk menyasarkan beberapa faktor yang menyebabkan kemunculan jerawat atau acne. 6. Formula lembut untuk penggunaan harian. Kulit tampil dan rasa lebih sihat tanpa rasa tegang yang tidak selesa. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Whatsapp 0188701229. Najwa Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#ehehbazaar #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

Alhamdulillah... Customer dah dapat wangian kegemarannya! Sebelum datang roger sis dulu untuk tahu stock yang beliau mahu ada atau tidak. Bagusss kan 👏👏 Selalunya stock di outlet kami memang sentiasa ada. Cuma Kadang-kadang sahaja terputus bekalan. Tapi tidak selalu dan tidak mengambil masa yang lama 🤗 Jangan risau yea... Kami sentiasa cuba mencukupi stock di setiap outlet kami. Tapi....pada yang nak confirmkan dahulu boleh aje whatsapp sis seperti customer ni. Mudahkan 😚 1) KIOSK DE'XANDRA, LEVEL 3 PLAZA ANGSANA MALL 2) GIFT SHOP DE'XANDRA, GIANT SOUTHERN CITY Klik link di BIO 👆 #dexandrajohorbahru #dexandrangsana #dexandragiantamansuria #localproduct #perfume #malaysian #bazaarpaknil #dropshipwanted #surirumah #partime #kerjasendiri #wangi #hantarandexandra #hantaranperfume #gubahandexandra #bouquetflowers #letpassionleadyou #edp #airfreshener #minyakwangi

🎈С днём рождения, Эфсун! 🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎉🎉🎉⭐️⭐️⭐️ Одно из самых классных фото с шариками @snezhka_balloons. 🎈 Спасибо @shoirahodjakulova за доверие❤️ и @julia_demirsoy за такое фото⭐️🙏🏻😘 🎈 Efsun🌸 Doğum günü kutlu olsun! Foto: @julia_demirsoy 🎈

It’s the middle of October and I just realized that I haven’t posted any spooky content yet, so here ya go . . Source: http://www.twitter.com/Futa313255/status/1090239270818705408 . . #mamizou #mamizoufutatsuiwa #kogasa #kogasatatara #touhou #touhouproject #tendesires #kawaii #cute #spook #scary #surprise #uwu #pure #happygolucky #partime #awkward

APA ITU SPF? 🤔 . SPF adalah singkatan untuk Sun Protection Factor. Kita wajib pakai sunblock setiap hari disebabkan lapisan atmosfera kita yang semakin menipis. Kenapa kita wajib lindungi kulit kita dari pancaran terik matahari? . Kerana kulit akan semakin menipis dan ingin kurangkan risiko masalah kulit (jerawat, jeragat,kulit menipis) dan kanser kulit. . Kalau kita tengok di produk-produk sunblock ada tulis spf15, spf30, spf50. So yang mana yang sesuai dengan kita? Spf ini adalah kiraan yang merujuk kepada seberapa lama ianya boleh melindungi kulit kita dan seberapa kuat sesuatu produk itu kepada kulit kita. . CONTOH PENGIRAAN NYA ADALAH👇 ✔️Setiap warna kulit adalah berbeza untuk pertahanannya terhadap sinaran uv. ✔️Untuk kulit putih, biasanya hanya boleh bertahan 10 minit. ✔️Kulit kuning langsat, biasanya 15 minit. ✔️Kulit sawo matang,20 minit. ✔️Semakin gelap kulit kita, semakin kuat ianya mampu bertahan di bawah sinaran UV kerana kandungan pigmen melanin yang tinggi. . Contoh kiraan: ✅Untuk orang berkulit putih, jika dia menggunakan spf 15, maka sunblock itu mempunyai masa lebih kurang 15×10=150 minit untuk bertahan. . ✅Untuk kulit sawo matang, 15×20= 300 minit. . ✅Untuk kulit kuning langsat, 15x 15= 225 minit. . Selain dari nilai spf, kriteria lain untuk memilih sunblock adalah, ianya perlulah mempunyai perlindungan dari sinaran UV (ultraviolet) A & B. . UV A adalah sinaran UV yang boleh menembusi lapisan kulit. Ianya menyebabkan kulit menjadi tua (penuaan), berkedut, kusam dan masalah dalaman kulit yang lain. . UV B pula adalah sinaran yang tidak menembusi lapisan kulit. Ianya menyerang lapisan luar kulit sahaja. Jadi, ianya akan menyebabkan kulit kita terbakar (sunburn). . Dah faham? 🤗 belum ada sunscreen? Jom dapatkan dgn najwa. ❤ . Najwa 0188701229 Beauty consultant .

#lea 'da * Ev Tapusu var * 2 Direktör kol ile araç ruhsatı var * 6.000 TL Direktör Bonusu var * Katılımı zorunlu kılan toplantı yok * Altın direktör olana kadar ünvan için katalog alma şartı yok * 12.000 TL ile müdür olma imkanı var * Her kariyer basamağında güzel teşvik hediyeleri var * Kolay yurt dışı seyahatleri var * %25 Performans * %40 Katalog var * 20.000 TL Ciroda 5.000 TL kazanç * Toplu ürün alan esnaflarımıza Altın kampanyaları var * 140 TLP ile aktif olma şartı var * Her ay güncel farklı bonus kazançları var Bugün kendi hayali için adım atmak isteyen herkes için LEA'da bir neden var... #virabismillah Merhaba işimiz LEA 😊 GİZ Kozmetik 13yıldır faaliyet gösteren ihracat devi bir 🇹🇷Türk firması...Yurt dışı sektöründe yer edinen bu firma deneyimlerini ülke içine LEA ismiyle aktarmak istemiş ve doğrudan satış sektörüne ocak ayında girmiştir. Sisteme girer girmez dikkatleri üzerine çekmiştir.Şu an bu işe başlayanlar firmanım ilk üyeleri gibi olacaklar! 💫Bu sektörde ilklerden olmanın anlamını ve avantajlarını bilenler üye oldular ve önlerine gelen bu fırsatı kaçırmadılar. Kalitesi tartışılmaz 📣 ☑Ücretsiz üyelik ☑Satış zorunluluğu yok ☑İnternetten katalogtan satış yapabilme (Sadece LEA da var!) ☑%40 satış karı (%40 indirimli alışveriş) ☑%25 e varan prim kazancı (Kariyere bağlı olarak) ☑Teşvik hediyeleri ve teşvik primleri ✔SAĞLIKLI-CİLT DOSTU ✔DOĞAL HAMMADDELER ✔HELAL SERTIFIKALI ❌KANSEROJEN İÇERMEZ 🐰HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST EDİLMEZ. 🐷HAYVANSAL KÖKENLİ HAMMADDELER KULLANILMADAN ÜRETİLİR. 🇹🇷YERLI MALI 📃ISO 9001 📃ISO 22716 📃GMP 📃CPNP 📃HELÂL SERTIFIKA sizde aramıza katılmak isterseniz her konuda tam destek bizden🙏olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız çok sevinirim🙏 500 1500 4000 8000. 12000 18000 %4. %8. %12. %16. %20. %25 20 tl. 120tl480tl.1280 tl.2400tl 4500tl #lea #ekip #ekipruhu #ekiplideri #network#kişiselgelişim #kozmetik #petra #ersağ #lr #huncalife #farmasi #faberlic #ganoexcel #avrupanetworking #kazanç #ekgelir #ekiş #partime #kazançplanı #leakazandırır #oriflame #tupperware #onemore #avon #ogansia #leaturkey #lea_veguzellik

Perkongsian dr Kak Liza seorang Tukang Urut yang telah memilih platform mobile spa sbagai kerjaya tetap sehingga ke hari ini..Bermula dgn sebuah kereta Kancil berulang dr Melaka ke Kl hnya utk grab ilmu dan peluang yg sgt lumayan..dan kini beliau memperoleh sebuah toyota Vios hasil dr biz mobile spa yg sgt trending ni... . Nak jana income tp tau mcmana? Jom pm sis.. . www.wasap.my/60139883884/info www.wasap.my/60139993884/info . #mobilespatrainer #exclusivebeauty #hometohomefacial #facialmurah #facialmuslimah #janapendapatan #partime #fulltime #melancongfree

Siapa yang tak kenal dengan LUVIA. Kesegarannya berganda! Yela..terhasil dari epal hijau yang sangat harum baunya. Yang belum kenal, sila lah berkenalan dengan LUVIA. Pasti kepuasan dapat dirasai. Nikmat sebenar wangian dalam kesegaran 🤗🍏 #dexandrajohorbahru #dexandrangsana #dexandragiantamansuria #localproduct #perfume #malaysian #bazaarpaknil #dropshipwanted #surirumah #partime #kerjasendiri #wangi #hantarandexandra #hantaranperfume #gubahandexandra #bouquetflowers #letpassionleadyou #edp #airfreshener #minyakwangi

🇪​🇽​🇹​🇷​🇦​🇻​🇦​🇬​🇦​🇳​🇿​🇦​ del Sur 2019 Argentina, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay Buscamos personas que deseen 🅴🅼🅿🆁🅴🅽🅳🅴🆁 📲+56946540449 . . . #trabajo #redsocial #instagramwork #regionmetropolitana  #santiago #network #computacion #redes #partime #fulltime #extravaganzadelsur2019 #venezolanosenlavega #venezolanosenchile

Mari bergabung dan berbagi manfaat bersama AL FIKR #lowongankerja #lokersoloraya #lokerjogja #parttimer #partime #tentorbimbel #bimbel #gurules

Bila cakap Mary Kay , awak kata mahal ? . Nak tahu mahal atau tidak , ask me 😘. . Mary Kay jimat & tak mahal berbanding dengan produk XYZ yang anda kena topup setiap bulan oppssss ! 🤭 Mary Kay topup 6 bulan sekali sahaja , yippeyyy. . Mary Kay will give you proper guidance, yg boleh Q&A dgn someone abt our skin updates and especially talking abt the products itself , best kan ?! Ada beauty Consultant yang akan bantu anda ! Plus ada 90DAYS WARRANTY! 😍 Uols kena berkenalan betul betul dlu tauu brulah uosl jatuh cinta berkali kali! Barulah xpndang lain dahhh! Klu tak, takkan lah saya setia x curang langsung dgn Mary kay dah 2 tahun lebih tauu😍😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Get free postage and 5 free gift when u purchase from me! 😘 . Najwa 0188701229 (link on bio) . #promomarykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaybajet #marykaylife#myachievement #bazarpaknil #mirafilzah #herv #sephoramalaysia #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #mekwamarykay #herbalife #sobella#mknajwakl #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar #marykayperlis#marykaypahangtoksira #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime

Taknak ramai2..yang betul nak buat je PM...malas tak jadi apa. PULAU PINANG/PERAK/KEDAH/PERLIS WANTED. . . #dokumahbuatduit #masyuk #partime #fulltime

Taknak ramai2..yang betul nak buat je PM...malas tak jadi apa. PULAU PINANG/PERAK/KEDAH/PERLIS WANTED. . . #dokumahbuatduit #masyuk #partime #fulltime

Taknak ramai2..yang betul nak buat je PM...malas tak jadi apa. PULAU PINANG/PERAK/KEDAH/PERLIS WANTED. . . #dokumahbuatduit #masyuk #partime #fulltime

IF YOU WANT, YES YOU CAN! 🔥 . Sy hanya partimer di marykay, mempunyai pekerjaan hakiki fulltime, seorang isteri dan seorang ibu kepada anak kecil. . Join marykay awal Tahun lepas, tak sangka akan sampai ke tahap ini sbb niat mulanya nak pakai sendiri dan cuba2 jual je. Terima ksh sgt3 sisterhood unit Astral Star yang sgt3 happening dan supportive each others, tak pernah rasa sunyi dgn korang! Dan thanks a lot pd semua customers najwa yg support bisnes kecil najwa ni. ❤❤❤ . Syukur alhamdulillah Allah bukakan hati saya untuk cuba business ni... . ✔️PTPTN every month bayar guna duit untung ✔️Dapat berkongsi rezeki ini setiap bulan dengan suami, anak, ibu ayah, adik beradik...best tak?? *rasa macam tacing pula part ni hehe ✔️Supportive and lovely team and sisterhood, you not will be alone in this bisnes ✔️Banyak sangat hadiah2 yang diberi kepada saya sebagai tanda penghargaan, anda akan dihargai setiap masa di marykay...TRUST ME! . Nak jadi Top BC? Nak jd Star Consultant? Najwa dah melahirkan ramai BC Top Sales dan 3 orang Star Consultant. Anda will be the next! ❤ . Najwa sedang mencari 5 WANITA YG NAK UBAH HIDUP. EVERYBODY CAN IN MARY KAY! Jom! Let me guide you and be a Beauty Consultant TODAY 🔥🔥🔥 . Najwa 💋 www.wasap.my/60188701229/topbcmarykay (atau klik link on bio) . #marykaylife#myachievement #bazarpaknil #timewise3d #mirafilzah #herv #sephoramalaysia #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #mekwamarykay #herbalife #sobella#mknajwakl #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar #marykayperlis#marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

𝙈𝙖𝙘𝙖𝙢 𝙢𝙖𝙣𝙖 𝙣𝙠 𝙢𝙪𝙡𝙖 𝙗𝙞𝙨𝙣𝙚𝙨 𝙢𝙤𝙗𝙞𝙡𝙚 𝙛𝙖𝙘𝙞𝙖𝙡 𝙨𝙥𝙖 𝙣𝙞❓ . Langkah pertama, kite sendiri kena rasai facial; produk, treatment, urutan sebelum kita belajar teknik facial pada customer. Bila kite sendiri dh rasa, nampak perbezaan pada diri sendiri, baru la datang erti keikhlasan berkongsi n buat facial🤗💕 . Wasap Tiqah untuk tahu lebih details. wasapp.me/60122185647 #artiquebeautyspa #artiquebeauty #partime #sideincome #facial #homefacial

olympusgroup.bdg #olympuspunyaloker : 5 jam kerja, dapet jenjang karir dan bisa freelance atau reguler. Jangan buang waktu terlalu lama, dan gabung bersama kami di sini! 😊 ----------------------------------------------------------- Jangan Lupa Bantu SHARE INFO LOKER ini ya, SIAPA TAU ADA YANG LAGI CARI KERJA 😊 --------------------------------- OLYMPUS GROUP BANDUNG --------------------------------- Open Recruitment : SPG & SPB Mobile Direct Selling Bandung produk minuman @premium.laudatea ( Cek Instagramnya ) ----------------------------------------------------------- FLEKSIBEL KERJA 5 JAM BISA FREELANCE/REGULER BOLEH BERJILBAB ADA JENJANG KARIR BOLEH SAMBIL KULIAH BOLEH SAMBIL SEKOLAH KERJA HARI LIBUR DAPAT LEMBUR DISEDIAKAN MES COCOK UNTUK SEMUA UMUR ------------------------------------------------------- Penghasilan 2jt - 8jt per bulan ------------------------------------------------------- Pria/Wanita Menarik dan percaya diri, Mampu berkomunikasi dengan banyak orang, Menyukai tantangan, bisa bekerja sama dalam tim dan bersedia kerja lapangan (Outdoor), Jujur, Komitmen, Bertanggung Jawab. -------------------------------------------------------------------------- • Perihal lamaran kerja : Langsung datang ke kantor Olympus untuk INTERVIEW di Jalan Jl. Sarijadi Raya No 2 bandung , Sarijadi , Kota Bandung. ---------------------------------------------------------------------------- Info lebih lanjut Ka John Whatsapp/telp : 081280354603 cek prodaknya @premium.laudatea @infobandung_ @lokerbdg @lokerbdgcom @loker.id @infobdg @lokerbandungraya @infolokerbandung @infobandungraya @info_lkbj #spg #lokerbandung #lokerjabar #spb #spgspb #lowongankerja #lokerspg #lokerspb #spgevent #lokerbandung2018 #loker2018 #infoloker #infobdg #loker #event #bandung #infolokerbandung #infolokercimahi #lowongankerjabandung #lowonganpekerjaan #bisnis #carikerja #freelance #freelancebandung #partime #partimebandung

#olympuspunyaloker  5 jam kerja, dapet jenjang karir dan bisa freelance atau reguler. Jangan buang waktu terlalu lama, dan gabung bersama kami di sini! 😊 ----------------------------------------------------------- Jangan Lupa Bantu SHARE INFO LOKER ini ya, SIAPA TAU ADA YANG LAGI CARI KERJA 😊 --------------------------------- OLYMPUS GROUP BANDUNG --------------------------------- Open Recruitment : SPG & SPB Mobile Direct Selling Bandung produk minuman @premium.laudatea ( Cek Instagramnya ) ----------------------------------------------------------- FLEKSIBEL KERJA 5 JAM BISA FREELANCE/REGULER BOLEH BERJILBAB ADA JENJANG KARIR BOLEH SAMBIL KULIAH BOLEH SAMBIL SEKOLAH KERJA HARI LIBUR DAPAT LEMBUR DISEDIAKAN MES COCOK UNTUK SEMUA UMUR ------------------------------------------------------- Penghasilan 2jt - 8jt per bulan ------------------------------------------------------- Pria/Wanita Menarik dan percaya diri, Mampu berkomunikasi dengan banyak orang, Menyukai tantangan, bisa bekerja sama dalam tim dan bersedia kerja lapangan (Outdoor), Jujur, Komitmen, Bertanggung Jawab. -------------------------------------------------------------------------- • Perihal lamaran kerja : Langsung datang ke kantor Olympus untuk INTERVIEW di Jalan Jl. Sarijadi Raya No 2 bandung , Sarijadi , Kota Bandung. ---------------------------------------------------------------------------- Info lebih lanjut Kak Ikhsan Whatsapp/telp : +62 855- 5965- 2502 cek prodaknya @premium.laudatea @infobandung_ @lokerbdg @lokerbdgcom @loker.id @infobdg @lokerbandungraya @infolokerbandung @infobandungraya @info_lkbj #spg #lokerbandung #lokerjabar #spb #spgspb #lowongankerja #lokerspg #lokerspb #spgevent #lokerbandung2019 #loker2019 #infoloker #infobdg #loker #event #bandung #infolokerbandung #infolokercimahi #lowongankerjabandung #lowonganpekerjaan #bisnis #carikerja #freelance #freelancebandung #partime #partimebandung