#organicplantbooster

Photos and Videos about #organicplantbooster

Selamat Hari Malaysia! Semoga keharmonian dan kesejahteraan negara kita dipelihara selamanya πŸ‡²πŸ‡Ύ . . Sempena dengan Hari Malaysia, Nera Plant Booster mengadakan promosi berikut: . Beli 1 Percuma 250ml Beli 2 Percuma 500ml . . Promo sah sehingga 11.59pm 22 September 2019 . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #jomtanamsendiri #harimalaysia #selamatharimalaysia #16september

#testimoninera . Pak choy terlajak sihat..sampai tak muat dalam frame πŸ˜… . Macam tanam dalam tanah kan? Gemok-gemok macamni tapi hidroponik rupanya. Kalau sepokok pun nak dekat 200g makan ni je pun dah kenyang πŸ™ˆ . . DM admin sekarang untuk tahu cara-cara menggunakan Nera Plant Booster bagi tanaman hidroponik anda . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #hidroponik #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #hidroponikmalaysia

Nera Plant Booster memang sesuai untuk semua jenis tanaman dalam apa jua keadaan - dalam pasu, dalam tanah, polibeg, hidroponik pun boleh! . . Ni contoh customer Nera yang mengaplikasikan untuk sayuran hidroponik. Campur terus Nera Plant Booster dalam tangki baja dan untuk lebih OOMPH, gabungkan sekali dengan teknik semburan . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #hidroponik #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #hidroponikmalaysia

#testimoninera . . Pokok cili mercikkk lepas guna Nera Plant Booster 🌢πŸ’₯ . . Jangan risau jika tidak pasti tentang sukatan & cara penggunaan, kami ada sertakan sekali pada botol dan admin juga boleh guide . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah #jomtanamsendiri

Tahukah anda, Nera Plant Booster bukan baja? . Sebaliknya, produk kami digunakan selepas aplikasi baja untuk β€œboost”kan lagi prestasinya agar hasil tanaman berlipat ganda. . Kenali Nera Plant Booster dengan lebih dekat melalui 5 fakta berikut:- . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

#testimoninera . . Baru sembur sekali terus berbunga? 😱 . Dah letak baja biji berbulan tapi tak ada kesan. Spray Nera Plant Booster sekali je pokok terus berbunga! . Selain menyihatkan tanaman anda, plant booster kami juga akan membantu tanaman anda menyerap nutrien dari baja dengan lebih efektif . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

GROWmazing
(@grow_mazing)

2017-10-13 10:42:02

October harvest time! Get #growmazing organic results with all our products. #growyourown #organicplantbooster #organicplantenhancement

GROWmazing
(@grow_mazing)

2017-09-05 16:53:13

Cucumber time! Get your grow going #growmazingproducts #organic #growyourown #garden #organicplantbooster

GROWmazing
(@grow_mazing)

2017-06-16 15:58:04

Cassava Craziness! Check out these results after using #growmazingplantbooster w/ their regular feeding program! #just1ozpergallon #growmazing #growmazingproducts #growyourown #organicfood #organicplantbooster #growlikeapro

*Please LIKE & SHARE 😊 Jangan lupa melawat booth kami. _ 😍 FOLLOW πŸ“· SNAP πŸ“± UPLOAD _ β˜‘Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinalorsetar #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech _ 🎁🎁🎁 Ingat temujanji kita ....πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #sl1m #festivalkeusahawanan #alorsetar #kedah #industriasastani #organik #maharajalawakmega #faizaltahir #maharajalawakmega2017 #zeromaharajalawakmega #aizatamdan #langmerah #khalifahband #projectorband

*Please LIKE & SHARE 😊 Jangan lupa melawat booth kami. _ 😍 FOLLOW πŸ“· SNAP πŸ“± UPLOAD _ β˜‘Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinalorsetar #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech _ 🎁🎁🎁 Ingat temujanji kita ....πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #sl1m #festivalkeusahawanan #alorsetar #kedah #industriasastani #organik #maharajalawakmega #faizaltahir #maharajalawakmega2017 #zeromaharajalawakmega #aizatamdan #langmerah #khalifahband #projectorband

Jangan lupa melawat booth kami. _ β–ΆBooth 1 Bentong _ 😍 FOLLOW πŸ“· SNAP πŸ“± UPLOAD _ β˜‘Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinkuantan #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech 🎁🎁🎁 _ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #fiestapahang2017 #kuantan #pahang

Jangan lupa melawat booth kami. _ β–ΆBooth 1 Bentong _ 😍 FOLLOW πŸ“· SNAP πŸ“± UPLOAD _ β˜‘Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinkuantan #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech 🎁🎁🎁 _ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #fiestapahang2017 #kuantan #pahang

Jangan lupa melawat booth kami. _ β–ΆBooth 1 Bentong _ 😍 FOLLOW πŸ“· SNAP πŸ“± UPLOAD _ β˜‘Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinkuantan #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech 🎁🎁🎁 _ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #fiestapahang2017 #kuantan #pahang

Wah... EMTEC Plant Booster akan berada di Fiesta Pahang 2017 , Dari 29 April hingga 1 Mei. _ Jom dtg beramai2. _ Terdapat pelbagai aktiviti menarik! 😊😎 _ Jangan lupa melawat booth kami. Dapatkan voucher diskaun utk semua produk EMTEC. _ Follow Instagram dan Facebook kami. _ πŸ“· Snap photo di booth EMTEC , upload kan ke Instagram. Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinkuantan #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech 🎁🎁🎁 _ Mudah kan... _ Jumpa di Kuantan ye....πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #fiestapahang2017 #kuantan #pahang

Wah... EMTEC Plant Booster akan berada di Fiesta Pahang 2017 , Dari 29 April hingga 1 Mei. _ Jom dtg beramai2. _ Terdapat pelbagai aktiviti menarik! 😊😎 _ Jangan lupa melawat booth kami. Dapatkan voucher diskaun utk semua produk EMTEC. _ Follow Instagram dan Facebook kami. _ πŸ“· Snap photo di booth EMTEC , upload kan ke Instagram. Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinkuantan #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech 🎁🎁🎁 _ Mudah kan... _ Jumpa di Kuantan ye....πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #fiestapahang2017 #kuantan #pahang

Wah... EMTEC Plant Booster akan berada di Fiesta Pahang 2017 , Dari 29 April hingga 1 Mei. _ Jom dtg beramai2. _ Terdapat pelbagai aktiviti menarik! 😊😎 _ Jangan lupa melawat booth kami. Dapatkan voucher diskaun utk semua produk EMTEC. _ Follow Instagram dan Facebook kami. _ πŸ“· Snap photo di booth EMTEC , upload kan ke Instagram. Yg penting, jgn lupa hashtag #emtecplantbooster #emtecinkuantan #sembursembursubur _ Anda berpeluang memenangi hadiah daripada pihak #r5agrotech 🎁🎁🎁 _ Mudah kan... _ Jumpa di Kuantan ye....πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #organicplantbooster #mardi #jabatanpertanian #pertanianadalahperniagaan #carahidupsihat #bazaar #fiestapahang2017 #kuantan #pahang

Bertambah MEGA ciku mega ni. Size lebih besar, lebih juicy Dan manis. _ Hasil semburan dgn EMTEC plant booster. _ Untuk maklumat lanjut, hubungi R5 Agrotech Sdn. Bhd. πŸ“ž +60 10 318 8030 πŸ“ž +60 12 878 7323 πŸ“§r5agrotech@outlook.com _ #emtecplantbooster #emtec #organicplantbooster #organik #mardi #alorsetar #jabatanpertanian #agrotek #pertanianadalahperniagaan

GROWmazing
(@grow_mazing)

2017-04-18 12:51:00

Store bought 🌹's were sprayed with #growmazingplantbooster look at the difference 3 days later #plantpower #organicplantbooster #growmazing #growyourown #urbangarden #organiccannabis #commercialgrow

_ Apa khabar hari ni? kita berkongsi ilmu sikit ye. _ Hah!! Ni kami nak bg testimoni EMTEC plant booster yg digunakan di ladang nenas pulak. Asyik2 tunjuk home garden kan?? Hari ni , nak share hasil di ladang nenas yg luas saujana mata memandang. _ Banyak sgt kebaikkan yg TERBUKTI dgn penggunaan EMTEC kpd pokok dan buah nenas. Anak2 pokok lebih segar, daun lebih lebar dan hijau. _ Tempoh berbuah singkat. Dpt mengelakkan kebanyakkan penyakit tanaman nenas. Buah yg terhasil, lebih besar, rasa lebih manis. Peladang juga dpt menurunkan kos sehingga 30%. _ πŸ‘πŸ‘πŸ‘Untung ke untung? πŸ˜„πŸ˜ŠπŸ‘ _ 🌿🌿🌿 Jika ada sebarang kemusykilan, boleh ajukan soalan. Kita samaΒ² berkongsi pengetahuan. 😊 _ 🌿🌿🌿 _ Untuk maklumat lanjut, termasuk urusan pembelian , hubungi R5 Agrotech Sdn. Bhd. πŸ“ž +60 10 318 8030 πŸ“ž +60 12 878 7323 πŸ“§r5agrotech@outlook.com _ #r5agrotech #emtecplantbooster #plantboostermalaysia #bajaorganik #maha #mardi #jabatanpertanian #agrotek #nenas #pertanian #kementerianpertanianmalaysia #majalahtani #agrikultur #pertanianadalahperniagaan #mardi #organicplantbooster #ladangnenas