#organicinairambut

Photos and Videos about #organicinairambut

CANTIK KAAANN BILA PAKAI SET COMBO?!🥰🥰🥰 _ Warna lebih menyerlah gitewww! 😍😍😍 _ TAKDE TAKDE, TAK PAKSEE...🤭🤭🤭 _ Bleach ni optional sahaja tau bagi yg prefer warna terang dan menyerlah even without matahari! 😎😎😎 _ So kalau tak kisah dengan warna dan hanya nakkan rawatan, inai sahaja pun dah cukup! 😘😘😘 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

OUR NEW PRODUCT, HENNA POWDER 😍 _ henna powder ni sangat multipurpose! sebab apa ? sebab boleh buat sebagai inai rambut , inai celup dan juga inai ukir dngan cara bancuhan yg berbeza . _ aik kena bancuh ? ofc la kena bancuh nama pun powder 😝 . yg nak jimat tu boleh la grab henna powder ni _ tetapi sedikit merenyahkan . so buat lah keputusan dgn bijak gitttewwww!! 🤪🤪 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? _ Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 _ Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Cust share feedback. 2 bleach dan 1 botol henna. Cust ni pakai bleach 15 mnit dan henna semalaman. Love takk sis?. . . . Whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) . . Rambut lawa ke tak sis. Guna henna je pun tauuu _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Ni kita share cara pakai henna. Lawaa la nanti rambut uols tau. Meh lekas beli. Whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) . . . . Rambut lawa ke tak sis. Guna henna je pun tauuu _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

SIS NADH, TAK NAMPAK PUN WARNANYA?! 😂 _ Hehe, iyaaa sayang, kalau tak bleach, perginbawah matahari baaaruuu nampak.😁😁😁 _ Sebab inai susah naik pada rambut gelap, so kalau nak nampak even without matahari, boleh pilih untuk bleach rambut 😘😘😘 _ Meh sis nadh tolong pilih set : ☑️1 botol : Paras bahu ☑️2 botol : Paras pinggang ☑️3 botol : Bawah Paras pinggang _. ☑️1 bleach : boycut / highlight _. Haaa dah tau nak pilih yang mana senang lah nak roger #hennalinegirl ! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Wanna know what makes our henna powder exclusively different? Well, not only that it is organic, we've also specifically picked put 9 other ingredients that have been known since ancient times, as powerful hair remedies !! Here's to name a few you might not heard of ! _ ☑️ Brahmi - Hair regrowth ☑️Shikakai - Hair nourishment ☑️Bhringraj - Scalp Vitamin ☑️Methi - Reduces scalp irritation ☑️Neem - Relieves eczema symtomps _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach # ina - organic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

SIS NADH, NAK CONTOH INAI ORIGINAL LEPAS PAKAI BLEACH! _ Hehe nooo problemoo. _ Tapi harus ingat ya kawan - kawan, sebabkan inai hennaline 💯% ORGANIK, hasil SANGAT - SANGAT BERGANTUNG pada TAHAP PENYERAPAN RAMBUT dan CARA BLEACH ya dear. _ But no worries, basically, kuncinya hanya pada bleach. LAGI LAMA BLEACH, lagi terang rambut maka lagi teranglah inai! 💁💁💁 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

"Sis Nay, saya nak inai serbuk. ada jual ke?" _ Ada syg!! Inai serbuk ni bersamaan dengan 1 botol inai tau! dan paling best 3IN1 🔥 . 🌸Inai kuku 🌸Inai rambut 🌸Ukir inai . DONT KNOW HOW MANY PACKS OF HENNA POWDER YOU NEED? A pack will essentially amount to the same weight as a bottle of henna after it is mixed ! swipe for more info _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? _ Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 _ Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

PALING DISAYANGI!! 🥰🥰🥰 _ Dua kali release LIMITED EDITION pun, ORIGINAL TETAP DISAYANGI! _ Ramai juga tau yang still repeat order, tak heran pun dekat si RayaRosey 😂😂😂 _ Sebab apa? ☑️ Suka bau inai asli ☑️ Suka warna yang lebih natural _ Siapa peminat setia Original version angkat tangan sikit! Sis Nadh nak kasi mini love satu, sebab kita geng!! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Maaf tu gambar botol lama 😅😝 . If uollsss ada any doubts 😊 . Kita guna 💯 bahan organik iaitu bahan semula jadi yang diperolehi daripada hasil bumi untuk hasilkan inai yang berkualiti tinggi. . Tidak memudaratkan kerana kita guna 💯 bahan semula jadi tanpa sebarang bahan kimia yang berbahaya. . Warna asli daripada bahan semula jadi tanpa pewarna tiruan. Warna #inaiorganik pada kulit akan berubah dari pudar ke terang dengan mengambil sedikit masa. Warnanya juga bergantung kepada darah dan suhu badan individu 💯 . Perlu dibekukan bila tidak digunakan kerana #inaiorganic tidak mengandungi bahan pengawet untuk tahan lama 💯 . Tidak menghalang air untuk sampai ke kulit. Tidak menambah lapisan pada kulit, kuku atau rambut. Jadi, #inaiorganic halal dan sah solat/mandi wajib 💯 .

RAMBUT SAYA ROSAK,KUSAM, HUJUNG RAMBUT BERCABANG DAN RAMBUT SELALU GUGUR😭 . . Jangan risau sayang² semua, sis luv ada penyelesaiannya! Halal Henna Rambut la jawapannya! Apa yang special pasal Henna ni? Dia diperbuat dari bahan² yang halal! Lagi satu, tiada pengawet dan ianya FRESH HOMEMADE! . . Mari sis luv terangkan tentang kelebihan dan kebaikannya pula. 💇menjadi pewarna rambut SEMULA JADI yang HALAL dan mesra wudhu. 💇mengawal masalah kelemumur & gatal kulit kepala 💇perapi rambut semulajadi 💇merawat masalah rambut bercabang 💇merawat masalah rambut gugur 💇menggalakkan pertumbuhan anak rambut 💇memberi shine yang natural kepada rambut. . . Cepat dapatkan sekarang sebelum kehabisan stock, sebab stock memang sangat limited! Cepat whatsapp sis sekarang!. . #organicinairambut #inai #inaicelup #rambutcantik #inairambutorganik #inaicone #inaijari #inairambuttutorial #hennaline #bleachrambut #hennarambut #henna #codutm #rambutkorea #warnarambut #hannarambutjb #rambutperang #hennarambutoriginal #inairambutorganik #inairambutorganic #inairambutinaz #hennarambutjohor #inairambutjb #codbbu #rawatanrambut #rambutlembut #hennarambutjb #inairambutjohor

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

PALING DISAYANGI!! 🥰🥰🥰 _ Dua kali release LIMITED EDITION pun, ORIGINAL TETAP DISAYANGI! _ Ramai juga tau yang still repeat order, tak heran pun dekat si RayaRosey 😂😂😂 _ Sebab apa? ☑️ Suka bau inai asli ☑️ Suka warna yang lebih natural _ Siapa peminat setia Original version angkat tangan sikit! Sis Nadh nak kasi mini love satu, sebab kita geng!! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

HENNAIL UTK KORANG YG SUKA INAIKAN KUKU SAHAJA💅💅 -- Cara penggunaan dia senang sgt..korang boleh pakai dkt mane2 pn..Dan tak perlu tunggu lama.. -- Korang cume perlu tnggu inai nie kering dkt kuku btl-btl lepas korang apply dan korang hnya perlu peel off shaja..Senang kan..??🤩 -- Yang paling penting #hennail nie tak bau inai tapi dia bau rose🌹Wangi sgt😍😍 -- Utk HENNAIL NIE ADA #hennailreadystock tau😉 and also ready for COD AREA AMPANG DAN CHERAS😚 -- DM sha skrg😘 -- #hennailroseagent #hennailreadystock #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

UTK BAKAL PENGANTIN LUAR SANA YG SUKA INAI DAUN TAPI MALAS NAK TUMBUK INAI👰🤵 -- Ini dia INAI CELUP dri @hennaline_hq -- Semudah ABC sahaja🙆 -- Korang mesti suka and fall in love dgn bau inai dan warna inai celup nie bila korang pakai😘🤗 -- Nak thu lebih detail..? DM sha skrg😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

KORANG NAK ALL IN ONE HENNA PRODUCT..?? -- MULTIPURPOSE HENNALINE POWDER ada penyelesaiannya🤩🤩 -- Dengan hanya 1 HENNA POWDER PREMIUM dri @hennaline_hq , korang boleh bancuh inai dekat rumah😍😍 -- Dan juga 1 pack henna powder bersamaan dgn 1botol inai rambut 500ml🤯🤯 -- 1 pack henna powder korang boleh buat : 💚 INAI RAMBUT 💚 INAI CELUP 💚 INAI LUKIS -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

WHAT..?!! HENNA POWDER IS SOMETHING DIFFERENT😚 -- WHY DIFFERENT..??? -- Because its packed with 10 powerful hair remedies🤩 -- Here's a few name that you might not heard of..!! -- 💮 brahmi - hair regrowth 💮 shikakai - hair nourishment 💮 bhringraj - scalp vitamin 💮 methi - reduces scalp irritation 💮 neem - relieves eczema symtoms -- For more detail dm sha now😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

INAI UBAN🤗🤗 -- Apa perbezaan antara INAI UBAN & INAI RAMBUT ORGANIK..? -- Perbezaannya semestinya warna rambut dan treatment results.!! -- INAI UBAN menutup rambut beruban shaja manakala kalau INAI RAMBUT ORGANIK pula ia memberikan warna keperangan dan merawat masalah rambut yg lain😍😍 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

INAI UBAN🤗🤗 -- Ada masalah rambut beruban di usia muda..? Atau nak hadiahkan dekat parents korang inai uban..? -- Dapatkan inai uban dri @hennaline_hq -- Pasti rambut yg beruban akan kembali hitam semula😍😍 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

INAI UBAN🤗🤗 -- Ada masalah rambut beruban di usia muda..? Atau nak hadiahkan dekat parents korang inai uban..? -- Dapatkan inai uban dri @hennaline_hq -- Pasti rambut yg beruban akan kembali hitam semula😍😍 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

BLEACH PELUNTUR WARNA RAMBUT..!! -- TGK PICTURE DI ATAS⬆️ -- Bleach dri @hennaline_hq sangat mild so tidak menghalang air ke permukaan rambut, tidak menambah selaput pada rambut. -- Jadi, bleaching sah dibawa solat/mandi wajib. Jangan risau yer 😉 -- Jelas tak darlings? Bleach kita mur mur jer😍 -- DM sha for detail -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

EHHH SAH SOLAT KE RAMBUT GITUU?! _. Hehe jangan risau, bleach and inai keluaran hennaline both SAH SOLAT TAU!! _ Sebab both tak halang wudhu serap ke dalam rambut! _ ☑️ BLEACH hanya LUNTURKAN rambut ☑️ INAI MERESAP ke dalam rambut, TAK SALUT macam hair dye ☑️ Bahan- bahan HENNALINE 💯% SEMULAJADI TAU, NO PENGAWET, NO PEWARNA TIRUAN! _ Plus, inai hennaline 💯% keluaran muslim! Dijamin selamat & halal! #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

NAK BELI BLEACH JEEE BOLEH? _ Buleeeeeh aiihh, pasaipa tak buleh. 🤭🤭🤭 _ Haaa, siapa yang tak nak inai, nak rambut blonde ala - ala mat saleh, nak bleach jeee, Nadh sarankan bleach lah dengan bleach hennaline! _ Sebab apa!? Sebab, bleach hennaline SANGATTTT MILD tau! Tak harsh macam drugstore bleach. 😘😘😘 _. #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

RAMBUT TENGAH BASAH?! STOOPPPP!! 🚫🖐🚫🖐 _ Sebelum bleach/inai, HARUS, WAJIB, MESTI PASTIKAN RAMBUT KERING ya sayang semuaaa! 😁😁😁 _ Sebab apa? Kalau rambut basah inai & bleach susah nak serap masuk ke dalam rambut. 😩😩😩 Tak ke rugiii je nanti bleach/inai lelama tp tak function?! 🤧🤧🤧 _ So, sebelum bancuh bleach, check dulu tau rambut kering/basah! 😁 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

NAK WARNA ONZ MACAM NI EVEN WITHOUT MATAHARI? 😎😎😎 _ Haruslah bleach dulu sayang! _ Tak nak bleach tu namanya mimpi di siang hari ajaaa dong! 🤭🤭🤭 _ Sebab apa? Rambut kita gelap, jadi inai organik, tanpa pewarna tiruan SANGAT SUSAH nak naik tau! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Kebaikan & kelebihan INAI RAMBUT HENNALINE ✅Menjadi pewarna rambut SEMULA JADI yang HALAL dan mesra wudhu. ✅Mengawal masalah kelemumur & gatal kulit kepala ✅Perapi rambut semulajadi ✅Merawat masalah rambut bercabang ✅Merawat masalah rambut gugur ✅Menggalakkan pertumbuhan anak rambut ✅Memberi shine yang natural kepada rambut #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic

Kebaikan & kelebihan INAI RAMBUT HENNALINE ✅Menjadi pewarna rambut SEMULA JADI yang HALAL dan mesra wudhu. ✅Mengawal masalah kelemumur & gatal kulit kepala ✅Perapi rambut semulajadi ✅Merawat masalah rambut bercabang ✅Merawat masalah rambut gugur ✅Menggalakkan pertumbuhan anak rambut ✅Memberi shine yang natural kepada rambut #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic

Packaging comel, kualiti tiptop! Yang penting inai kita ORGANIC 100% tiada bahan kimia tau! 😍 _ Yelah sekarang ni inai macam2 bahan kimia sampai viral tangan jadi lebam2 mcm terbakar😖😖😭 tapi kita guaranteed 100% selamat! 😍 _ Merah menyerlah cantik sangat-sangat kalau pakai kawin. Kalau pakai saje-saje pun memang wow sangatttt! 😍 _ Boleh guna selotep supaya lebih kemas. Lebih kemas lebih tantekkk. 💕 tahan lama dan tak bercapok2 _ Warna inai akan naik lebih pekat selepas 24 jam cuci. Nak cantik kena sabar. Bila dah sabar puas hati pulak. Nak puas hati kena la try inai celup kita dulu 😉 _ 1 bekas = 50g = 50 jari = 5 orang pakai 👭 Beli satu bekas RM18 jer! jimat ke jimat? 😱 _ klik link di bio untuk order 💕 #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal #inaidaun #inaidaunorganic #inaidauncelup

NAK BELI BLEACH JEEE BOLEH? _ Buleeeeeh aiihh, pasaipa tak buleh. 🤭🤭🤭 _ Haaa, siapa yang tak nak inai, nak rambut blonde ala - ala mat saleh, nak bleach jeee, Nadh sarankan bleach lah dengan bleach hennaline! _ Sebab apa!? Sebab, bleach hennaline SANGATTTT MILD tau! Tak harsh macam dtugstore bleach. 😘😘😘 _ Nak tau lebih lanjut, jom DM #hennalinegirl ! _. #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

! PREMIUM HENNALINE POWDER! 🤩🤩 . Dengan berbulan-bulan buat research, akhirnya sempurna juga powder ni tau! . APA YANG BEST PASAL POWDER NI? 🤔 - 👉🏻 Mudah diguna! Tinggal tambah air 250ml dah siap! 👉🏻 Jimat dan lebih bernilai! 👉🏻 Dengan gabungan pelbagai bahan organik! 👉🏻 Lebih mudah disimpan/ dibawa ke mana mana! - BERMINAT? JOM ORDER DEKAT WS/DM IQA YA 😘😘😘i

THE MORE THE MERRIERRRR! 🥳🥳🥳 _ Apa yang moree?? Geng pakai inai lahhh!! Pakai ramai - ramai baru rasa mcm hennaparty gitewww! _ "WOIWOIWOIII INAI AKU MELELEH AHH, HAMPA BOH CEMANA NII?!" 😤😤😤 _ Haaa tak kaa hingiaqqq pakai reramaii?! _ Buat pulak kalau geng tuuu adik beradik! _ "SIAPA TAK BALUT BANTAI DENGAN PLASTIK, DENDA CUCI PINGGAN ESOK!"😜😜😜 _ No worries, untuk party hingiaq mcm ni, kita ada package tiga botoii! Sebotoi RM35, package ni boleh jimat RM6 woiiiii! Tapayah tunggu promo dh jimat teroks! _ . . ❤️ Nak order inai? Klik my bio to order inai.😊 @organic_inaihalal . . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Happy Friday #hennalovers 💕💕💕 Macam biasa, hari ni last postage untuk minggu ni. Next postage Isnin depan pulak ya 😊 All items are available except for inai kon! Rosey pun still available but stocks are running low 😱 So, sesiapa yang belum cuba lagi tu boleh order cepat sebelum sold out lagi. Kali ni kalau sold out takkan restock dah tau 😅 Postage every Monday-Friday. Untuk payment by 1pm, kita akan pos hari yang sama 😊 DM or click link in Bio (WhatsApp) to order yours. Insyaallah fast respond & best service 😉 #hennailrose #rayarosey #organicinairambut #inairambututara #inairambutkl #inairambutjb #inairambutviral #inairambutmurah #inairambuthalal #bleachrambuthalal #rambutcantik #henna #hairhenna #inai #inairambut

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET RAYA ROSEY LIMITED VERSION🌹🌹 -- Set combo utk #rayarosey nie warna rambut korang akan lagi cantik ala-ala kpop gituwwww🌹🌹 -- Korang akan dapat wrne burgundy letopps haaaa❤️❤️ -- Tak percaya..? korang try beli satu dulu pasti terpikat dan repeat order lgi😝😝 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET RAYA ROSEY LIMITED VERSION🌹🌹 -- Set combo utk #rayarosey nie warna rambut korang akan lagi cantik ala-ala kpop gituwwww🌹🌹 -- Korang akan dapat wrne burgundy letopps haaaa❤️❤️ -- Tak percaya..? korang try beli satu dulu pasti terpikat dan repeat order lgi😝😝 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET RAYA ROSEY LIMITED VERSION🌹🌹 -- Set combo utk #rayarosey nie warna rambut korang akan lagi cantik ala-ala kpop gituwwww🌹🌹 -- Korang akan dapat wrne burgundy letopps haaaa❤️❤️ -- Tak percaya..? korang try beli satu dulu pasti terpikat dan repeat order lgi😝😝 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET ORIGINAL VERSION💚💚 -- Yang ni COMBO SET untuk korang yg nak menyerlahkan lgi warna inai rambut, Lagi cantik lagi kebaboommm..!! Double jimat! Pakai sekali je, tahan sampai rambut tumbuh tau! 😍 -- Gerenti puas hati. Kualiti henna kita memang tiptop 👍🏻 -- Boleh try beli dulu kalau tak cayeee 😝 -- Halal dan sah solat tau, tak perlu ragu-ragu! 😘 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

COMBO SET ORIGINAL VERSION💚💚 -- Yang ni COMBO SET untuk korang yg nak menyerlahkan lgi warna inai rambut, Lagi cantik lagi kebaboommm..!! Double jimat! Pakai sekali je, tahan sampai rambut tumbuh tau! 😍 -- Gerenti puas hati. Kualiti henna kita memang tiptop 👍🏻 -- Boleh try beli dulu kalau tak cayeee 😝 -- Halal dan sah solat tau, tak perlu ragu-ragu! 😘 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

COMBO SET ORIGINAL VERSION💚💚 -- Yang ni COMBO SET untuk korang yg nak menyerlahkan lgi warna inai rambut, Lagi cantik lagi kebaboommm..!! Double jimat! Pakai sekali je, tahan sampai rambut tumbuh tau! 😍 -- Gerenti puas hati. Kualiti henna kita memang tiptop 👍🏻 -- Boleh try beli dulu kalau tak cayeee 😝 -- Halal dan sah solat tau, tak perlu ragu-ragu! 😘 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

THE ORIGINAL VERSION💚 -- Bahan-bahan inai rambut kita 💯 organic tanpa pengawet ❌ -- Halal dan wudhuk friendly, jangan risau! 💁🏻‍♀ -- Masalah kelemumur, gatal kulit kulit kepala, rambut bercabang, rambut gugur, comfirm tak berani singgah kat rambut korang bila pakai inai rambut kita ni 😝 -- Kalau nak try dulu boleh la beli satu botol dulu. Bila dah puas hati, boleh beli berbotol-botol. 💕 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

THE ORIGINAL VERSION💚 -- Bahan-bahan inai rambut kita 💯 organic tanpa pengawet ❌ -- Halal dan wudhuk friendly, jangan risau! 💁🏻‍♀ -- Masalah kelemumur, gatal kulit kulit kepala, rambut bercabang, rambut gugur, comfirm tak berani singgah kat rambut korang bila pakai inai rambut kita ni 😝 -- Kalau nak try dulu boleh la beli satu botol dulu. Bila dah puas hati, boleh beli berbotol-botol. 💕 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

THE ORIGINAL VERSION💚 -- Bahan-bahan inai rambut kita 💯 organic tanpa pengawet ❌ -- Halal dan wudhuk friendly, jangan risau! 💁🏻‍♀ -- Masalah kelemumur, gatal kulit kulit kepala, rambut bercabang, rambut gugur, comfirm tak berani singgah kat rambut korang bila pakai inai rambut kita ni 😝 -- Kalau nak try dulu boleh la beli satu botol dulu. Bila dah puas hati, boleh beli berbotol-botol. 💕 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

BLEACHHHH?! 😱 TAK ROSAKKAN RAMBUT KEEE?! _ Haaa meh sini sis Nadh tunjuk close yp rambut yang pakai bleach & inai hennaline! MAINTAIN SIHAT KANKANNN?! 😎😎😎 _ No worries, not only bleach kita mild, inai kita juga sifatnya secara semulajadi ialah merawat pelagai masalah kulit & rambut dari akar!.😘😘😘 _. SEBAB TU lah rambut makin shiat dan cantik lepas pakai bleach & inai hennaline! #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Just whatsapp number ni +60124970282 for fast replyyyy and inshaAllah dipermudahkan urusan korang nak beli inai rambut ORGANIC! . Kita guna 💯 bahan organik iaitu bahan semula jadi yang diperolehi daripada hasil bumi untuk hasilkan inai yang berkualiti tinggi. . Tidak memudaratkan kerana kita guna 💯 bahan semula jadi tanpa sebarang bahan kimia yang berbahaya. . Warna asli daripada bahan semula jadi tanpa pewarna tiruan. Warna #inaiorganik pada kulit akan berubah dari pudar ke terang dengan mengambil sedikit masa. Warnanya juga bergantung kepada darah dan suhu badan individu 💯 . Perlu dibekukan bila tidak digunakan kerana #inaiorganic tidak mengandungi bahan pengawet untuk tahan lama 💯 . Tidak menghalang air untuk sampai ke kulit. Tidak menambah lapisan pada kulit, kuku atau rambut. Jadi, #inaiorganic halal dan sah solat/mandi wajib 💯 . #inairambut #inairambuthalal #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #hennaline #rayarosey🌹 #rayarosey #inaidauncelup #inaidaunceluporganic #rawatankuku #kukuraya #inaikuku #inaikukubaurose

Just whatsapp number ni +60124970282 for fast replyyyy and inshaAllah dipermudahkan urusan korang nak beli inai rambut ORGANIC! . Kita guna 💯 bahan organik iaitu bahan semula jadi yang diperolehi daripada hasil bumi untuk hasilkan inai yang berkualiti tinggi. . Tidak memudaratkan kerana kita guna 💯 bahan semula jadi tanpa sebarang bahan kimia yang berbahaya. . Warna asli daripada bahan semula jadi tanpa pewarna tiruan. Warna #inaiorganik pada kulit akan berubah dari pudar ke terang dengan mengambil sedikit masa. Warnanya juga bergantung kepada darah dan suhu badan individu 💯 . Perlu dibekukan bila tidak digunakan kerana #inaiorganic tidak mengandungi bahan pengawet untuk tahan lama 💯 . Tidak menghalang air untuk sampai ke kulit. Tidak menambah lapisan pada kulit, kuku atau rambut. Jadi, #inaiorganic halal dan sah solat/mandi wajib 💯 . #inairambut #inairambuthalal #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #hennaline #rayarosey🌹 #rayarosey #inaidauncelup #inaidaunceluporganic #rawatankuku #kukuraya #inaikuku #inaikukubaurose

Just whatsapp number ni +60124970282 for fast replyyyy and inshaAllah dipermudahkan urusan korang nak beli inai rambut ORGANIC! . Kita guna 💯 bahan organik iaitu bahan semula jadi yang diperolehi daripada hasil bumi untuk hasilkan inai yang berkualiti tinggi. . Tidak memudaratkan kerana kita guna 💯 bahan semula jadi tanpa sebarang bahan kimia yang berbahaya. . Warna asli daripada bahan semula jadi tanpa pewarna tiruan. Warna #inaiorganik pada kulit akan berubah dari pudar ke terang dengan mengambil sedikit masa. Warnanya juga bergantung kepada darah dan suhu badan individu 💯 . Perlu dibekukan bila tidak digunakan kerana #inaiorganic tidak mengandungi bahan pengawet untuk tahan lama 💯 . Tidak menghalang air untuk sampai ke kulit. Tidak menambah lapisan pada kulit, kuku atau rambut. Jadi, #inaiorganic halal dan sah solat/mandi wajib 💯 . #inairambut #inairambuthalal #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #hennaline #rayarosey🌹 #rayarosey #inaidauncelup #inaidaunceluporganic #rawatankuku #kukuraya #inaikuku #inaikukubaurose

Ini adalah bahan-bahan dalam #inairambutorganic 😘 . ✔️Pure henna powder - serbuk daun inai asli untuk warna rambut yang cantik, mewangikan rambut . ✔️Pure amla oil - merawat dan melembabkan rambut . ✔️Pure coconut oil - menyihatkan, mengilatkan dan melebatkan rambut . ✔️Essential oil - menebalkan dan melebatkan rambut . ✔️Mixed herb - merawat kulit kepala daripada gatal, kelemumur dan rambut gugur #inairambutorganic BEBAS PENGAWET, BEBAS PEWARNA dan BEBAS CHEMICAL 😘 Disebabkan bahan-bahannya adalah 💯 daripada sumber semulajadi, #inairambutorganic ini dijamin halal, wudhuk friendly dan sah dibawa solat/mandi wajib.😘 . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Pekatnya INAI RAMBUT HALAL ni... mestilah pekat awakk 👄 . Inai ni pyorrr petik dari daun tauu.. Dah siap bancuh tumbuk semua tinggal nak bubuh kat kepala je . Syok takk? 😍 Bila bubuh tu sejuk je kulit kepala.. gatal2 hilang habiss, rambut bau wangi takde masam2 dah! . Mampu milik ke? RM28 je boss ‼️ . Serius lahh ?? Barang elok macamni siap bancuh RM28 je 😍 Murah berbaloii . . #teamtashabrown #inaimummysyasya #inairambut #inairambuthalal #inairambuthomemade #inairambutorganic #inairambutmerah #inairambutmurah #inairambutviral #inaihomemade #inaihomemademurah #inaihomemademerah #organicinairambut #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambutmerah #inairambutviral #inairambutsemulajadi #codampang #codtescoampang #codinaiampang #inairambutkl #bleach #bleachorganic #organicbleach #bleachhair #hairbleach

Feeling2 pengantin baru japp 🤣 eceh!! . Siapa suka warna inai natural macamni ?? tak pekat sangat tak cair sangat.. Macam kaler inai dulu2 petik pokok inai tumbuk2 pakai 😝 . Yang paling best bila letak kat rambut dia akan bagi feeling lagi Wow kat kita !! . Feeling apa tu agak2 ?? Haaa macam mana korang letak kat jari sejuk dia macamtu lah rasa kat kepala 😍 segarr fresh habis... . Mampu milik ke? RM28 je boss ‼️ . Serius lahh ?? Barang elok macamni siap bancuh RM28 je 😍 Murah berbaloii . . #teamtashabrown #inaimummysyasya #inairambut #inairambuthalal #inairambuthomemade #inairambutorganic #inairambutmerah #inairambutmurah #inairambutviral #inaihomemade #inaihomemademurah #inaihomemademerah #organicinairambut #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambutmerah #inairambutviral #inairambutsemulajadi #codampang #codtescoampang #codinaiampang #inairambutkl #bleach #bleachorganic #organicbleach #bleachhair #hairbleach

Ini adalah bahan-bahan dalam #inairambutorganic 😘 . ✔️Pure henna powder - serbuk daun inai asli untuk warna rambut yang cantik, mewangikan rambut . ✔️Pure amla oil - merawat dan melembabkan rambut . ✔️Pure coconut oil - menyihatkan, mengilatkan dan melebatkan rambut . ✔️Essential oil - menebalkan dan melebatkan rambut . ✔️Mixed herb - merawat kulit kepala daripada gatal, kelemumur dan rambut gugur #inairambutorganic BEBAS PENGAWET, BEBAS PEWARNA dan BEBAS CHEMICAL 😘 Disebabkan bahan-bahannya adalah 💯 daripada sumber semulajadi, #inairambutorganic ini dijamin halal, wudhuk friendly dan sah dibawa solat/mandi wajib.😘 . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Pekatnya INAI RAMBUT HALAL ni... mestilah pekat awakk 👄 . Inai ni pyorrr petik dari daun tauu.. Dah siap bancuh tumbuk semua tinggal nak bubuh kat kepala je . Syok takk? 😍 Bila bubuh tu sejuk je kulit kepala.. gatal2 hilang habiss, rambut bau wangi takde masam2 dah! . Mampu milik ke? RM28 je boss ‼️ . Serius lahh ?? Barang elok macamni siap bancuh RM28 je 😍 Murah berbaloii . . #teamtashabrown #inaimummysyasya #inairambut #inairambuthalal #inairambuthomemade #inairambutorganic #inairambutmerah #inairambutmurah #inairambutviral #inaihomemade #inaihomemademurah #inaihomemademerah #organicinairambut #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambutmerah #inairambutviral #inairambutsemulajadi #codampang #codtescoampang #codinaiampang #inairambutkl #bleach #bleachorganic #organicbleach #bleachhair #hairbleach

THE ONLY ORIGINAL FOREVER IN STOCK..!! -- Original version is one of our BEST SELLER💚 -- Utk korang yg suka bau inai semerbak harum kt kepala..mesti korang akan suke our original version💚 -- Dm sha for order and detail😘 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

THE ONLY ORIGINAL FOREVER IN STOCK..!! -- Original version is one of our BEST SELLER💚 -- Utk korang yg suka bau inai semerbak harum kt kepala..mesti korang akan suke our original version💚 -- Dm sha for order and detail😘 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

RAMBUT TENGAH BASAH?! STOOPPPP!! 🚫🖐️🚫🖐️ _ Sebelum bleach/inai, HARUS, WAJIB, MESTI PASTIKAN RAMBUT KERING ya sayang semuaaa! 😁😁😁 _ Sebab apa? Kalau rambut basah inai & bleach susah nak serap masuk ke dalam rambut. 😩😩😩 Tak ke rugiii je nanti bleach/inai lelama tp tak function?! 🤧🤧🤧 _ So, sebelum bancuh bleach, check dulu tau rambut kering/basah! 😁 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

THE ONLY ORIGINAL FOREVER IN STOCK..!! -- Original version is one of our BEST SELLER💚 -- Utk korang yg suka bau inai semerbak harum kt kepala..mesti korang akan suke our original version💚 -- Dm sha for order and detail😘 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah