#nurraysaskincare

24,993 posts tagged with #nurraysaskincare

Photos and Videos about #nurraysaskincare

Bumil cantik satu ini luar biasa diamanahi baby twins siapa yang mau hamil kembar juga.... Indahnya masa kehamilanmu nak, aku sayang kamu😇😘🚼 Bagi pasangan yang sudah menikah, anak adalah impian yang ditunggu tunggu, apalagi usia pernikahan sudah berjalan 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun dan seterusnya, semakin usia pernikahan semakin lama maka semakin besar juga keinginan untuk memeliki momomongan, kesimpulannya keinginan itu berbanding lurus dengan usia pernikahan. Lantas apa yang menyebabkan semakin tua usia pernikahan semakin besar keinginan mempunyai anak? ------------------------------------------------------- Tentu saja Usia kita dan pasangan kita, anda pasti sudah bisa membayangkan kalau kita mempunyai anak pertama di usia 40 tahun, lantas ketika anak usia 20 tahun kitanya sudah usia berapa? Contoh diatas itupun masih lebih baik jika dibandingkan dengan, apabila ada orang di usia 40 pun belum mempunyai anak. Perasaan apa kira2 yang akan dialami : 1. Putus asa.? bisa ia bisa tidak tergantung pada penerimaan individunya. 2. Sedih.? itu jelas. 3. Minder.? kadang kadang muncul ketika kita bertemu teman atau saudara yang pada sudah punya anak. 4. Malas mengikuti acara perkumpulan keluarga. 5. Khawatir. 6. Dan lain sebagainya bunda yang sudah lama menunggu hadirnya buah hati sebaiknya jangan hanya pasrah saja. semua rejeki itu harus dijemput termasuk buah hati. Salam promil sehat & Dua garis merah. . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ.. Cantik manis dengan Hot Set Nurraysa 😍 ✔ Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) ✔ Kualiti Terjamin ✔ 100% halal dan di yakini selamat dan suci ❤ Dd Glowing Moist Cake Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. ❤ Pearl Magic Lipstick Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka memandang 🤗 Cara order www.wasap.my/601126145822/hotset www.wasap.my/601126145822/hotset Enjoy shopping dearies 😍 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleansernurraysa #kabukibrush

Ramai terjebak sama lepas tengok artis terjebak. ... Pastu repeat lagi untuk ape? Untuk kasi adik beradik mak nenek terjebak sekali. 😍 okey la tu. ... Alhamdulillah. Set ni memang menawan hati semua pengguna tau. ... Eh tu bagitau orang sebelah, sekarang hot set ni ada PROMOSI HARI MALAYSIA. ... Klik wasap.my/60173075258/HotSetPromo ... #nurraysahotset #nurraysapromo #nurraysacollagensoap #nurraysalover #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysaslimchoco #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysalipmatte #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #lipstikmesrasolat #lipstick #lipstikmurah #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik #produkmesrawuduk #produkmesrawuduk #promotion #promosiharimalaysia #hotset #hawarichteammekomel

Kenapa perlu pilih produk Nurraysa Beauty sebagai pilihan utama ANDA ? 1. Produk ini merupakan produk keluaran bumiputera dan dihasilkan dalam negara Malaysia. 2. Boleh digunakan tanpa rasa was-was. KENAPA? sebab kami mengguna bahan-bahan yg berkualiti tinggi dan keselamatan serta kebersihan bagi setiap bahan yang digunakan dalam produk Nurraysa Beauty adalah dijamin 100% halal. 3. Harga yang kami tawarkan bagi setiap produk juga sangat berpatutan dan mampu milik setanding dengan kualiti bahan yang digunakan untuk menghasilkan produk Nurraysa Beauty. 4. Apa yang paling penting produk Nurraysa p Beauty bebas daripada bahan kimia merbahaya dan beracun yang boleh mendatangkan kesan sampingan yg negatif serta kesan mudarat untuk jangka masa panjang. 5. Selain itu, semua set make-up keluaran Nurraysa beauty adalah mesra wudhuk dan mesra solat. Disebabkan produk2 ini bebas silikon ,Set make-up Nurraysa Beauty boleh ditanggalkan dengan mudah .. Kebanyakan produk make-up yang ada dipasaran perlu ditanggalkan menggunakan make-up remover, kenapa?? SEBAB hampir semua set make-up dipasaran menggunakan silicon sebagai bahan utama dlm penghasilannya untuk memastikan setiap solekan tahan lebih lama. MANAKALA, produk Nurraysa adalah Water Based dan HALAL boleh bawa untuk SOLAT. Lagipn Nurraysa Beauty ni adalah produk keluaran Muslim. So, In Shaa Allah no worry. 6. Lagi satu yg special nye pasal produk Nurraysa Beauty ni bukan je mencantikkan tapi at the same time merawat jugak okieesssss.. #nurrasyabeauty #nurrasyabeautyskincare #nurraysaskincare #promomekaphalal #mesrawuduk

Terlepas promosi sebelum ini?😥 Nak penjimatan yang berganda2?😍 Nak jimat? Bukan setakat patah kaki tapi kali ini sampai patah pinggang😱 Kami faham sangat ada yang menangis di bucu katil baru2 ini kan?😁 Sebagai tanda penghargaan kesetiaan anda, ada PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 untuk anda! Harga yang memang berbaloi-baloi buat #nurraysalovers yang dihargai😘💕. Jom singgah wall saya untuk cuci2 mata.. https://wa.me/601126145822 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleansernurraysa #kabukibrush

Marii marii.. siapa yang nak kurus tuuu.. uolsss boleh cuba MIRACLE SLIM CHOCO dari Nurraysa.. confirm tak menyesal uolsss.. 💪🤩 Miracle Slim Choco (minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap dan tidak berasa manis.. uolss yang tak suka minum manis tuu sesuai amalkan choco niii 😍😍 MSC nii bukan sahaja boleh menurunkan berat badan anda.. tapi ia juga mampu membantu anda yang susah nak membuang, sembelit, kempiskan perut dan sebagainya.. 😘😄 Yang lagi menarik sekarang ada promosi sempena hari malaysia tauuu.. haa apa tunggu lagiii .. jom grab cecepat siapa yang nak kurus selim melim tuuu.. 😉🥳 . #adminsafeeyarichteam #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysalover #miracleslimchoco #sihatdankurus #selim #minumansihat #minumankurus #bisnesnurraysa

Haaa kan dah terbukti berkesan uolsss MIRACLE SLIM CHOCO NIII😍 sekali cuba pasti jatuh hati dan repeat banyak kali .. sebab semua orang nak kurus selim melimmm🥰🙈 jom dapatkan segera <3 #adminsafeeyarichteam #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysahq #nurraysaskincare #sihatdankurus #miracleslimchoco #gengbisnesonline #surirumahberjaya

Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

SET SEXY LADY LOTION PINK (SEXY LADY SLIMMING EXPERT 2 IN 1) . . ============================= 🐝Sexy Lady Slimming Expert 2 in 1 🐝 . set ini mengandungi 2 item ye sis. ⚀Sexy Lady Lotion⚀ - memutihkan kulit & pudarkan parut . - membakar lemak secara pantas . - mengurangkan inci lengan, peha, & perut . - meruncingkan wajah . - membuang daki dgn serta merta . - membentuk tubuh yg ramping . - anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) . - menurunkan berat badan . . ⚀Sexy Skinny Soap with Loofah⚀ - menurunkan berat badan . - anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) . - menghilangkan kedutan . - mencegah masalah kanser kulit . - menghilangkan masalah buncit berlebihan . - menurukan kadar pengurangan inci dgn pantas . - ianya juga sejuk seperti mandi ais . . 🎁Cara Pengunaan Sexy Lady Lotion : (a) Turunkan berat badan,kecilkan peha,perut dan lengan :- 1. Ukur pada tempat yg bermasalah 2. Gunakan 2 ke 3 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu bilas . 3. Picit 3 titik dan gosok sehingga habis daki dibadan . (b) Mengecilkan wajah :- 1. Gosok dari bahagian tepi telinga atau rahang wajah, turun ke bawah dagu. Ulang sebanyak 3 kali secara perlahan lahan. 2. Untuk lemak dibawah dagu, gosok dari bawah leher hgga ke dagu sebanyak 3 kali . Tepuk tepuk utk pecahkan lemak . . 🎁Cara Pengunaan Sexy Skinny Soap : (a) Turunkan berat badan serta menghilangkan buncit . 1. Basahkan sabun kemudian gosok pada bahagian badan yg bermasalah. 2. Gosok hingga berbuih dan biarkan selama 3 minit kemudian bilas. 3. Gunakan 2 ke 3 kali sehari utk pembakaran lemak yg lebih cepat . (b) Meruncingkan wajah dan menghilangkan jerawat. 1. Basahkan sabun serta buihkan dan gosok pada rahang wajah. 2. Biarakan ianya kering seketika. 3. Kemudian bilas. . AMARAN ! TIDAK DICADANGKAN KEPADA ORANG YANG ADA MASALAH KULIT SENSITIF . . Berminat untuk Order whatsapp 0133426149 #ciktahbagimurah . #iamsexylady #iamsexyladylotion #iamsexyladymurah #iamsexyladyexpert #iamsexylady2in1 #lotionkurus #berrystoberryhq #berrystoberry #sexyladylotionpink #pootehturboo #sexyladylotiongold #pootehturboocoffe #nurraysaskincare #sayajual #puddingmontox #setsexylady #setcombosexylady #setsexyslimmingexpert

SEXY SKINNY SOAP by BERRY STROBERI . . =============================== . Nak lemak lebih cepat ''mengecut'' ? Lemak badan anda jenis degil, lambat sangat nak turun berat dan mengecil? Cuba sabun keluaran Berry Stoberi ni! Gabungan mantap dengan losyen kurus I am Sexy Lady. . KELEBIHAN UTAMA SEXY SKINNY: Membakar lemak semasa mandi Menurunkan berat badan Melangsingkan badan serta membentuk semula bentuk badan yang cantik Anti selulit, tak kira selulit lama atau baru mesti hilang Menegangkan kulit (anti-aging) Memudarkan parut pada badan Mengecilkan/menurunkan inci di lengan / perut / peha dengan cepat Mencantikkan serta menghaluskan kulit Menghilangkan buncit/boroi Membuang angin dalam badan . FUNGSI UTAMA PETOLA LOOFAH DALAM SEXY SKINNY: 💓Sabun Sexy Skinny mempunyai serat petola Loofah di dalamnya. Loofah juga dikenali dgn nama ilmiahnya "LUFFA AEGYPTIACA". . Loofah digunakan di dalam sabun Sexy Skinny untuk: Membantu membersihkan kulit dari dalam Merawat kulit bermasalah Memudarkan parut Buang daki pada badan Membantu memecahkan lemak . CARA PENGGUNAAN: . Guna sabun ni 2-3 kali sehari semasa mandi Gosok kan perlahan-lahan (dalam 3 minit) sabun loofah ni pada kulit badan dan bahagian berlemak untuk buang kotoran dan kulit mati Biarkan dalam 2-3 minit supaya khasiat sabun ni dapat meresap ke dalam kulit dan ''membakar lemak'' Bilas dan keringkan badan dengan tuala. Kemudian sapu pula losyen I am Sexy Lady untuk kesan pembakaran lemak yang lebih cepat! . . Berminat untuk Order whatsapp 0133426149 #ciktahbagimurah . #sexyskinnysoap #sexyskinny #sexyskinnysoapmurah #sexyskinnysoaploofah #iamsexylady #iamsexyladylotion #iamsexyladymurah #iamsexyladyexpert #iamsexylady2in1 #lotionkurus #sayajual #berrystoberryhq #berrystoberry #sexyladylotionpink #sexyladylotiongold #dianzvitamincmurah #nurraysaskincare #sayajual #puddingmontox #puddingmontox

SET SEXY LADY LOTION PINK (SEXY LADY SLIMMING EXPERT 2 IN 1) . . HARGA: RM70sm RM75ss FREE POSTAGE FREE GIFT . ============================= 🐝Sexy Lady Slimming Expert 2 in 1 🐝 . set ini mengandungi 2 item ye sis. ⚀Sexy Lady Lotion⚀ - memutihkan kulit & pudarkan parut . - membakar lemak secara pantas . - mengurangkan inci lengan, peha, & perut . - meruncingkan wajah . - membuang daki dgn serta merta . - membentuk tubuh yg ramping . - anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) . - menurunkan berat badan . . ⚀Sexy Skinny Soap with Loofah⚀ - menurunkan berat badan . - anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) . - menghilangkan kedutan . - mencegah masalah kanser kulit . - menghilangkan masalah buncit berlebihan . - menurukan kadar pengurangan inci dgn pantas . - ianya juga sejuk seperti mandi ais . . 🎁Cara Pengunaan Sexy Lady Lotion : (a) Turunkan berat badan,kecilkan peha,perut dan lengan :- 1. Ukur pada tempat yg bermasalah 2. Gunakan 2 ke 3 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu bilas . 3. Picit 3 titik dan gosok sehingga habis daki dibadan . (b) Mengecilkan wajah :- 1. Gosok dari bahagian tepi telinga atau rahang wajah, turun ke bawah dagu. Ulang sebanyak 3 kali secara perlahan lahan. 2. Untuk lemak dibawah dagu, gosok dari bawah leher hgga ke dagu sebanyak 3 kali . Tepuk tepuk utk pecahkan lemak . . 🎁Cara Pengunaan Sexy Skinny Soap : (a) Turunkan berat badan serta menghilangkan buncit . 1. Basahkan sabun kemudian gosok pada bahagian badan yg bermasalah. 2. Gosok hingga berbuih dan biarkan selama 3 minit kemudian bilas. 3. Gunakan 2 ke 3 kali sehari utk pembakaran lemak yg lebih cepat . (b) Meruncingkan wajah dan menghilangkan jerawat. 1. Basahkan sabun serta buihkan dan gosok pada rahang wajah. 2. Biarakan ianya kering seketika. 3. Kemudian bilas. . AMARAN ! TIDAK DICADANGKAN KEPADA ORANG YANG ADA MASALAH KULIT SENSITIF . . Berminat untuk Order whatsapp 0133426149 #ciktahbagimurah . #iamsexylady #iamsexyladylotion #iamsexyladymurah #iamsexyladyexpert #iamsexylady2in1 #lotionkurus #berrystoberryhq #berrystoberry #sexyladylotionpink #sexyladylotiongold #dianzvitamincmurah #nurraysaskincare #sayajual #puddingmontox #iamsexylady #sexyladylotionpink

😍😍 semoga yang like nanti punya bayi yang hidungnya mancung dan cakep amin 🙏🙏🙏 . . Yuk bunda Bagi Yang Udah Lama Nikah, Udah PROMIL dan Banyak Ngeluarin Biaya Chekup. JANGAN PUTUS ASA,,, KONSULTASIKAN PENGHAMBAT KEHAMILAN BUNDA 👈MAU ??? 👏yukk buruan konsultasi (GRATIS). . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

MALAYSIA DAY PROMOSI . Harga asal RM70 PROMOSI: ✅1 RM28. POSTAGE RM7SM/RM11SS . Estimate delivery 1-3 days. . ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 . Cepat jangan lambat-lambat kalau nak kulit cantik dan sihat. . . 🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸 . KELEBIHAN : . ✔ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah ✔ Menganjalkan kulit muka ✔ Mengurangkan jerawat & parut ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✔ Melembapkan kulit wajah ✔ Mengecilkan pori-pori ✔ Membersihkan make-up ✔ Memperbaiki struktur kulit dari dalam ✔ Mengatasi jeragat ✔ Merawat kulit rosak ✔ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam ✔ Mengurangkan kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi) ✔ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan . . CARA PENGGUNAAN : . 1⃣ Cuci 3x sehari 2⃣ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata 3⃣ Biarkan 1 minit 4⃣ Bilas dengan air biasa atau suam . . KANDUNGAN BAHAN : 👉Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba . 👉 Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 55gm NO KKM : NOT160902956K . #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysa #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #nurraysabeautycantik #sabunkolagenmurah #stokisnurraysasungaipetani #stokisnurraysakedah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah #nurraysasungaipetani #nurraysakedah #produkmesrawudukmurah. #blusherpinkpeachl)

MALAYSIA DAY PROMOSI . Harga asal RM70 PROMOSI: ✅1 RM28. POSTAGE RM7SM/RM11SS . Estimate delivery 1-3 days. . ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 . Cepat jangan lambat-lambat kalau nak kulit cantik dan sihat. . . 🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸 . KELEBIHAN : . ✔ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah ✔ Menganjalkan kulit muka ✔ Mengurangkan jerawat & parut ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✔ Melembapkan kulit wajah ✔ Mengecilkan pori-pori ✔ Membersihkan make-up ✔ Memperbaiki struktur kulit dari dalam ✔ Mengatasi jeragat ✔ Merawat kulit rosak ✔ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam ✔ Mengurangkan kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi) ✔ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan . . CARA PENGGUNAAN : . 1⃣ Cuci 3x sehari 2⃣ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata 3⃣ Biarkan 1 minit 4⃣ Bilas dengan air biasa atau suam . . KANDUNGAN BAHAN : 👉Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba . 👉 Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 55gm NO KKM : NOT160902956K . #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysa #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #nurraysabeautycantik #sabunkolagenmurah #stokisnurraysasungaipetani #stokisnurraysakedah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah #nurraysasungaipetani #nurraysakedah #produkmesrawudukmurah. #blusherpinkpeachl)

Haa, lepasni tak perlu dah tonyoh banyak banyak kali pakai sabun ke pencuci muka da! . Just spray je dekat cotton pad dan boleh lap lap dekat muka uolls semua ya.. Senang je tau! . Sesuai sangat untuk uolls yang baru nak berjinak jinak dan nak remove mekap dengan pantas time nak berwuduk! . Nak jadikan Fast Eye Clean Remover sebagai salah skincare rutin uolls? M Boleh komen "NAK" untuk dapatkan harga promosi sempena HARI MALAYSIA❤❤ ... #nurraysahotset #nurraysapromo #nurraysacollagensoap #nurraysalover #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysaslimchoco #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysalipmatte #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #lipstikmesrasolat #lipstick #lipstikmurah #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik #produkmesrawuduk #produkmesrawuduk #promotion #promosiharimalaysia

Asyik cerita mekap jer kan. Lawa sana Lawa sini, tapi uolls tau kan kita pun ada jugak make up remover tu😍 ... Heh heh uolls rugi tau kalau takde 1. Bukan setakat membersih mekap je malah ia turut melembut kulit uolls. Serius tak pedih pun kalau guna. ... Alang2 beli mekap tu, grab terus jela yang ada mekap remover ni ha 😘😘. ... Harga berbaloi bossku. ... Klik wasap.my/60173075258/Hotsetpromo untuk dapatkan ... #nurraysahotset #nurraysapromo #nurraysacollagensoap #nurraysalover #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysaslimchoco #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysalipmatte #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #lipstikmesrasolat #lipstick #lipstikmurah #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik #produkmesrawuduk #produkmesrawuduk #promotion #promosiharimalaysia

PROMO sempena hari malaysia 2019 ❤️ macam mana nak order? boleh dm sis okay 😉 MURMUR je uolls 😘 ataupun lebih senang sila whatsapp sis di www.wasap.my/01159574346/Nurraysa #nurraysabeauty #nurraysapromo #dropshipnurraysasriaman #nurraysamakeuplover #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysasriamansarawak #nurraysaskincare #nurraysalover #nurraysamurah #nurraysamakeup #nurraysa_beauty #teamnurraysa #nurraysasarawak

😍😍MORNING KULIT SIHAT...LEPASNI, TAK PERLU GUNA FILTER DH BILA IKUT 3 STEP NI!👍👍 …………………………………………………………… 🌺“Bau dia..adoi..wanginye..Lembut dan lembap je ase kulit muka ni..’’ . “Berbaloi.. sbb guna sikit je..🌺 ………………………………………………............. 😍Hahh!! Tu dia,, pada yg dh pakai tu, dh rase pun betapa bestnye FACIAL LUFFA SCRUB CLEANSER WITH ESSENTIAL OIL NI..🌺 . 🌺The best of the best pasal Scrub ni ialah SCRUB dia tak menyebabkan kulit uolls kering dan dtg dari SABUT PETOLA.. Sebab tu uolls boleh guna 2-3kali sehari sbg pencuci muka utama uolls.. . Tak percaya? Kena cuba!😍👍👍👍 . Lps je guna, kulit muka uolls rsa halus mulus sbb Luffa ni dh singkirkan sel kulit mati.. Jadi nak makeup lepas ni tak de lah capuk-capuk sbb kulit dah sekata dan sihat! Flawless gitu..😍yesssss...WAJIB CUBA.. . 🌿Nal harga Promosi?? Lekaih Pm sis📲 014-5104493 atau klik link di bio👍 . #luffafacialscrubcleansingnurraysa#scrubcleansingnurraysa#scrubnurraysa#nurraysabeauty#nurraysaskincare#nurraysahukm#halalskincare#muslimsproducts#supportmuslimsproducts#essentialoil#sabutpetola#minyakbungaros#rasaikebaikanscruborganik#nurraysacheras#promosiharimalaysia#skincare#organicskincare #

NOW AT $49 Usual Price $68 Miracle Eyeliner Mineral Loose Powder Shining Mineral Blusher #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NOW AT $35 Usual Price $114 3 x Facial Luffa Scrub Cleanser with Essential Oil #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NOW AT $39 Usual Price $48 Argan Whitening Moisturizer Miracle Whitening Spray #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NOW AT $35 Usual Price $72 Exclusive Glowing Cream Foundation Exclusive Kabuki Brush #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NOW AT $21 per set Usual Price $35 Exclusive Velvet Lipmatte with Organic Marula Oil Set A OR Set B #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NOW AT $38 Usual Price $55 Glowing DD Moist Cake Magic Lipstick with Organic Marula Oil #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NOW AT $55☑️☑️☑️ Usual Price $92 Exclusive Glowing Cream Foundation Miracle Two Way Cake Magic Lipstick with Organic Marula Oil #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks

NURRAYSA F1 FEVER SALE 🏁🏁🏁🏁🏁🏁 16.9.2019 hingga 4.10.2019 🏁🏁🏁🏁🏁🏁 #nurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam #nurraysakosmetiks #cosmeticssg #e2shops

K-COLLY MILK WATER . . HARGA: RM105sm RM110ss FREE POSTAGE FREE GIFT . •••••••••••••••••••••••••• . NAK FLAWLESS MACAM ORANG LAIN? KULIT KERING? MASALAH TONA TAK SEKATA? . Mesti ramai yang menghadapi masalah tona kulitt tak sekata, kulitt gelap sebab selalu terdedah cahaya matahari? . Jangan risau, kami ada penyelesaiannya 😇 😇 K-COLLY MILK WATER ! . K-COLLY MILK WATER adalah essence rawatan yang akan menyerap sehingga ke lapisan dalam kulitt. . Selamat tinggal kepada kulitt gelap kerana kulitt anda akan cewrah kekal & ianya dapat rawat kulitt rosak secara konsisten pemakaian (bukan lotion basuh hilang) . Hanya sapukan sahaja di muka dan badan dan biarkan seharian tanpa perlu risau untuk membersihkan kulitt kita 😍 . 🔹 Skincare dan juga makeup base 🔹 Dirumuskan khas dari Korea 🔹 120ml kuantiti besar #kcollycollagen #kcollysweet17 #kcollyborong #sayajual #juzfitmurah #dianzvitamincmurah #jamususukdaramalaysia #juzfitmalaysia #nurraysaskincare #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollymalaysia #kcollybooster #kcollycollagenmurah #focuswhite #focuswhitebooster #focuswhiteboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #focuswhitesetcombo #kcollymilkwater

K-COLLY SWEET 17 . . HARGA: RM110sm FREE POSTAGE FREE GIFT . Kelebihan K-Colly Berfungsi: . 🌸 Memutihkan Kulit 🌸 Melembabkan Kulit 🌸 Rahsia Awet Muda 🌸 Tubuh tidak mudah menggelebir dan berkedut 🌸 Memberikan Tenaga 🌸 Anti Kanser 🌸 K-Colly ada 8 dlm 1 🌸 K-Colly 1.5 juta mg Nano Collagen 🌸 Kecantikan dari hujung rambut hingga ke kaki 🌸 Kesan kecantikan seawal 3 hari 🌸 Hilangkan parut dan jerawat 🌸 Merawat keputihan & datang bulan yang tidak teratur 🌸 Menaikkan tulang punggung & payudara agar lebih anjal 🌸 Mencerahkan bahagian intim wanita 🌸 Produk bertaraf 5 bintang 🌸 Jimat kerana boleh tahan 2 bulan . . Berminat untuk Order whatsapp 0133426149 #ciktahbagimurah . . #kcollycollagen #kcollysweet17 kcolly #kcollyborong #sayajual #juzfitmurah #dianzvitamincmurah #jamususukdaramalaysia #juzfitmalaysia #nurraysaskincare #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollymalaysia #kcollybooster #kcollycollagenmurah #focuswhite #focuswhitebooster #focuswhiteboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #focuswhitesetcombo#combosetmurah

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇 🌹KONSULTASI GERATIS🌷 👉Wa: 085791064262 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn @rahasia_cepatt_hamil Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ? Keajaiban tidak datang dengan sendiri nya, sebab keajaiban datang melaui Doa kuat dan dengan usaha yang TEPAT .. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : WhatsApp: 📲 085244525042 . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn @rahasia_cepatt_hamil Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ? Keajaiban tidak datang dengan sendiri nya, sebab keajaiban datang melaui Doa kuat dan dengan usaha yang TEPAT .. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : WhatsApp: 📲 085244525042 . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Terlepas promosi sebelum ini?😥 Nak penjimatan yang berganda2?😍 Nak jimat? Bukan setakat patah kaki tapi kali ini sampai patah pinggang😱 Kami faham sangat ada yang menangis di bucu katil baru2 ini kan?😁 Sebagai tanda penghargaan kesetiaan anda, ada PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 untuk anda! Harga yang memang berbaloi-baloi buat #nurraysalovers yang dihargai😘💕. Jom singgah wall saya untuk cuci2 mata.. https://wa.me/601126145822 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleansernurraysa #exclusivevelvetlipmattewithorganicmarulaoil #lipmatte

Yang mana satu jadi pilhan hati ? 🙋‍♀️ 🌹Hot Peachgy 🌹Orangy Brownies 🌹Glamorous Peach 🌹Barbie Doll Pink 💞Mesra Wudhuk #nurraysa #nurraysasg #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysakosmetiks #alfazzanurraysateam

MALAYSIA DAY PROMOSI . Harga asal RM70 PROMOSI: ✅1 RM28. POSTAGE RM7SM/RM11SS . Estimate delivery 1-3 days. . ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 . Cepat jangan lambat-lambat kalau nak kulit cantik dan sihat. . . 🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸 . KELEBIHAN : . ✔ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah ✔ Menganjalkan kulit muka ✔ Mengurangkan jerawat & parut ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✔ Melembapkan kulit wajah ✔ Mengecilkan pori-pori ✔ Membersihkan make-up ✔ Memperbaiki struktur kulit dari dalam ✔ Mengatasi jeragat ✔ Merawat kulit rosak ✔ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam ✔ Mengurangkan kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi) ✔ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan . . CARA PENGGUNAAN : . 1⃣ Cuci 3x sehari 2⃣ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata 3⃣ Biarkan 1 minit 4⃣ Bilas dengan air biasa atau suam . . KANDUNGAN BAHAN : 👉Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba . 👉 Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 55gm NO KKM : NOT160902956K . #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysa #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #nurraysabeautycantik #sabunkolagenmurah #stokisnurraysasungaipetani #stokisnurraysakedah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah #nurraysasungaipetani #nurraysakedah #produkmesrawudukmurah. #blusherpinkpeachl)

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn @rahasia_cepatt_hamil Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ? Keajaiban tidak datang dengan sendiri nya, sebab keajaiban datang melaui Doa kuat dan dengan usaha yang TEPAT .. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : WhatsApp: 📲 085244525042 . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇 🌹KONSULTASI GERATIS🌷 👉Wa: 085791064262 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Terlepas promosi sebelum ini?😥 Nak penjimatan yang berganda2?😍 Nak jimat? Bukan setakat patah kaki tapi kali ini sampai patah pinggang😱 Kami faham sangat ada yang menangis di bucu katil baru2 ini kan?😁 Sebagai tanda penghargaan kesetiaan anda, ada PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 untuk anda! Harga yang memang berbaloi-baloi buat #nurraysalovers yang dihargai😘💕. Jom singgah wall saya untuk cuci2 mata.. https://wa.me/601126145822 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleansernurraysa

Assalamualaikum w.b.t... x jwb dosa tau.. hehe.. "barangsiapa yang tidak mengamalkan sedikit ilmu yang diperolehi, sesungguhnya mereka adalah golongan yang rugi" #nurraysahq #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysa_beauty #nurraysalovers #nurraysacollagensoap #teamnurraysa

Assalamualaikum.. Sebelum tidur meh kita cuci mata tengok produk nurraysa😘😘😘 Mana tau ade yang berkenan dihati.. ♥️ Alhamdulillah.. 😍 Tu dia.. Stok Nurraysa baru saja mendarat smlm.. . Lps ni tukar tuan pulak yer. ..insyaa Allah 🥰 Produk laku keras ni.. Produk tgh panas kan.. 🔥 Ade ke ualls yng belum pernah try Nurraysa.. 🙋‍♀️🙋🏻‍♀️ Say "i" Yang dekat tu meh jmpa.. sis bg testimoni.. "Dah pakai baru tahu kelebihannya.." Ape tknye bedak 3in1, lipstik yng menawan.. 💄 Cepat2 wasap sis.. Www.wasap.my/60133427250/nurraysa COD ✔️ ✔️ POSTAGE ✔️ ✔️ SELFPICKUP ✔️ ✔️ #nurraysa #mencaridropship #produkmuslim #mesrawuduk #cantikdenganmudah #nurraysaskincare #sispakaisisjual #senawang #seremban #sendayan #ampangan #kualapilah #bahau #nurraysadihatiku #dimanamananurraysa

Siapa antara anda yang nak cuba produk Nurraysa dengan harga yang mampu milik 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ ... Now, Combo Sales Hari Malaysia ada menawarkan harga RM89.00 shj bagi Pearl Magic Lipstik + Miracle Two Way Cake Powder + Exclusive Glowing Cream Foundation taw. ... Stock terhad ye.. Siapa cepat dia dapat 👌 ... Klik wasap.my/60173075258/HotSetPromo untuk dapatkan ... #nurraysahotset #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysaslimchoco #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysalipmatte #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #produkmesrawuduk #produkmesrawuduk #promotion #promosiharimalaysia #pearlmagiclipstick #lipstikmesrasolat #lipstick #lipstikmurah #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik

❣NURRAYSA COLLAGEN SOAP❣ ... Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. ... 💝Diadun dari bahan terbaik ✅pure marine collagen ✅extra virgin oil ✅susu kambing ✅glycerin ✅dan herba herba terpilih dan diyakini ... ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN 💖merawat jerawat 💖merawat jeragat 💖merawat kulit berminyak 💖memudarkan parut 💖mencerahkan kulit wajah 💖mengecilkan liang pori pada wajah 💖membuang sel sel kulit mati 💖melembapkan kulit muka 💖memperbaiki struktur kulit muka dari dalam 💖mengurangkan whitehvead dan blackhead 💖merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit. ... CARA PENGGUNAAN 💧Untuk kulit berminyak dan berjerawat Cuci selama 3minit n Bilas 💧Untuk kulit normal Cuci 1minit n Bilas 💧Untuk kulit kering Cuci kurang 1minit n Bilas 💧Untuk kulit berjeragat gosok n cuci Cuci 3minit dan bilas ... 💘Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan 😘 ... Klik wasap.my/60173075258/SabunKolagen .. #nurraysahotset #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysaslimchoco #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysalipmatte #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #produkmesrawuduk #produkmesrawuduk #promosiharimalaysia #promotion #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik

Siapa lagi yang tak pernah cuba HOT SET ( Glowing DD Moist Cake + Pearl Magic Lipstick ) ni , Better uolls grab 1 set sekarang.. ... HOT SET ni memang best gilerr wey.. Dalam masa 5 minit sahaja uolls dah siap mekap !! En.suami pon takde lahh kerut2 dahi tunggu kat luar 😅 ... Apa tunggu lagi uolls.. Stock limited tau.. Siapa cepat dia dapat !! .. Cepat2 klik wasap.my/60173075258/HotSetPromo untuk dapatkan 👌 ... #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysaslimchoco #nurraysabeauty #nurraysalipmatte #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #nurraysahotset #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik #lipstick #glowingskin #glowingddmoistcake #pearlmagiclipstick #lipstikmurah #lipstikmesrasolat

PENINGNYAAA! NAK PAKAI WARNA MANA SATU YA? 😍 .. Haa korang ada problem tak, tak tahu nak pakai warna mana satu bila nak keluar jenjalan?🤔 ... Hmm..tak yah pening-pening sebab admin nak tolong uolls🥰 .. Exlusive Velvet Lipmatte ada 4 warna berbeza dan admin nak share bila korang nak pakai untuk setiap color ni 💄💄💄💄 .. 💕Barbie Doll Pink - bila uolls nak pergi dating dengan hasben, sweet2 gituw ... 💕Glamorous Peach - bila uolls nak pergi event or dinner untuk nampak lebih glamor ... 💕Hot Peachygy - bila uolls nak santai2 ke pantai, berpicnic bersama yang tersayang ... 💕Orangy Brownies - bila uolls nak lepak dengan kawan-kawan supaya wajah uolls nampak lebih muda ... Haa.. senang kan kalau ada 4 jenis color ni, boleh pakai kat mana-mana tempat yang kita nak pergi supaya wajah kita nampak fresh, berseri dan bersinar-sinar dari jauh! ... Sekarang ada promo Sempena Hari Malaysia, uolls boleh dapatkan dengan harga berbaloi2! ... Harga asal RM99.90 1 box, ada 2 warna. Tapi uolls beli sebelum 4 Oktober ni, hanya dengan harga RM47.00 sahaja ... Grab sekarang dengan klik link wasap: www.wasap.my/60173075258/LipmatteSetRM47/ www.wasap.my/60173075258/LipmatteSetRM47/ www.wasap.my/60173075258/LipmatteSetRM47/ ... #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysaslimchoco #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #nurraysalipmatte #lipstick #lipmatte #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik

Terlepas promosi sebelum ini?😥 Nak penjimatan yang berganda2?😍 Nak jimat? Bukan setakat patah kaki tapi kali ini sampai patah pinggang😱 Kami faham sangat ada yang menangis di bucu katil baru2 ini kan?😁 Sebagai tanda penghargaan kesetiaan anda, ada PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 untuk anda! Harga yang memang berbaloi-baloi buat #nurraysalovers yang dihargai😘💕. Jom singgah wall saya untuk cuci2 mata.. https://wa.me/601126145822 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleansernurraysa

Our Hot Selling Item here. Facial Luffa Scrub Cleanser at $12. Tried and tested by many and always with gd reviews. Get 1 for urself today😊 Dm me or leave me a comment to order. #produknurraysa #nurraysahq #nurraysasg #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #alfazzanurraysateam

izan
(@rohizan80)

3 Days 24 Hours Ago

MIRACLE EYELINER + MINERAL LOOSE POWDER + SHINING MINERAL BLUSHER #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysalovers #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysapenang #nurraysakedah

izan
(@rohizan80)

3 Days 24 Hours Ago

Exclusive glowing cream foundation + magic lipstick with organic marula oil + miracle two way cake powder with organic marula oil #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysalovers #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysapenang #nurraysakedah

izan
(@rohizan80)

3 Days 24 Hours Ago

Exclusive glowing cream foundation + magic lipstick with organic marula oil + fast clean eye make up remover #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysalovers #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysapenang #nurraysakedah

izan
(@rohizan80)

3 Days 24 Hours Ago

Facial Luffa Scrub cleanser with essential oil + organic body wash #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysalovers #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysapenang #nurraysakedah

Nur Jie
(@nurjie8)

4 Days 11 Hours Ago

• • • • • • NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK . 6 TANDA TANYA MENGENAI PEARL MAGIC LIPSTICK💄 NURRAYSA💋💓 . 1. Lipstick Ini waterproof? Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit. . 2. Lipstick Ini ada berapa jenis warna? Hanya satu warna sahaja. Apabila dikenakan di bibir, warna Lipstick akan berubah mengikut warna darah anda. . 3. Lipstick Ini menghitamkan bibir? TIDAK. Ini adalah kerana TIADA kandungan PLUMBUM di dalam Lipstick Ini yang boleh menyebabkan bibir menjadi hitam Dan bahaya kanser. . 4. Warna lipstick ini boleh melekat pada gelas? TIDAK . 5. Apa kelebihannya Lipstick Ini? Boleh merawat bibir yang kering Dan menggelupas. . 6. Bahan kandungan dalam Lipstick? Diformulasi menggunakan bahan semulajadi dan bermutu tinggi : 💄Collagen 💄Vitamin E 💄Pearls 💄Olive fruit oil 💄Sunflower seed oil 💄Virgin coconut oil . www.wasap.my/60104415053 . #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysaskincare #nurraysamurah #nurraysamalaysia #nurraysajohor #nurraysakluang #nurraysaborong #nurraysaoriginal #nurraysalipstik #nurraysalipstick #nurraysalipstickcollagen #nurraysalipstikcollagen #nurraysalipstickpearlmagic #nurraysamagic #nurraysamagicpearllipstick #nurraysamagiclipstick #nurraysamagicpearllipstik #nurraysamagiclipstik #nurraysamagiclipstickcollagen #nurraysalipstickmurah #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysapearllipstick #nurraysapearlmagiclipstik #nurraysapearlmagiclipstickmurah

Terlepas promosi sebelum ini?😥 Nak penjimatan yang berganda2?😍 Nak jimat? Bukan setakat patah kaki tapi kali ini sampai patah pinggang😱 Kami faham sangat ada yang menangis di bucu katil baru2 ini kan?😁 Sebagai tanda penghargaan kesetiaan anda, ada PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA 2019 untuk anda! Harga yang memang berbaloi-baloi buat #nurraysalovers yang dihargai😘💕. Jom singgah wall saya untuk cuci2 mata.. https://wa.me/601126145822 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleanser

MALAYSIA DAY PROMOSI . Harga asal RM70 PROMOSI: ✅1 RM28. POSTAGE RM7SM/RM11SS . Estimate delivery 1-3 days. . ☎WHATSAPP 012 5405699 ☎WHATSAPP 012 5405699 . Cepat jangan lambat-lambat kalau nak kulit cantik dan sihat. . . 🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸 . KELEBIHAN : . ✔ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah ✔ Menganjalkan kulit muka ✔ Mengurangkan jerawat & parut ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✔ Melembapkan kulit wajah ✔ Mengecilkan pori-pori ✔ Membersihkan make-up ✔ Memperbaiki struktur kulit dari dalam ✔ Mengatasi jeragat ✔ Merawat kulit rosak ✔ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam ✔ Mengurangkan kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi) ✔ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan . . CARA PENGGUNAAN : . 1⃣ Cuci 3x sehari 2⃣ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata 3⃣ Biarkan 1 minit 4⃣ Bilas dengan air biasa atau suam . . KANDUNGAN BAHAN : 👉Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba . 👉 Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) . . BERAT : 55gm NO KKM : NOT160902956K . #pearlmagiclipstick #nurraysabeauty #nurraysa#nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyborong #nurraysabeautystokiskedah #nurraysabeautykedah #stokiskedahnurraysabeauty #sabunkolagennurraysa #sabunkolagennurraysamurah #nurraysabeautyskincaremurah #nurraysamurah #nurraysaborong #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #nurraysabeautycantik #sabunkolagenmurah #stokisnurraysasungaipetani #stokisnurraysakedah #nurraysaskincare #nurraysaskincarebeauty #lipstikkolagenmurah #shampoonurraysa #nurraysashampoo #ddmoistcakenurraysamurah #ddmoistcakenurraysabeautymurah #nurraysasungaipetani #nurraysakedah #produkmesrawudukmurah. #blusherpinkpeachl)

Haaa...Ni laaa HOT SET yang tengah promo sekarang ni uolls... . Rugi kalau tak grab 1 untuk kulit kesayangan kita.. . Yang cik abg cik abg tu jangan laa tengok sajee.. Grab laa 1 untuk isteri tercinta.. Cantik untuk suami jugak kan 😉 . Cepat2 klik wasap.my/60173075258/HotSetPromosi untuk dapatkan.. . Stock terhad ye uolls.. Siapa cepat dia dapat 👌 . #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysabeauty #nurraysaslimchoco #nurraysascrub #nurraysaproduct #nurraysaskincare #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik

[KINI DILANCARKAN]- SECARA RASMINYA GABUNGAN MAKEUP, SKINCARE & BANYAKK LAGI SEMPENA HARI MALAYSIA UNTUK SEMUA...👏👏👏👏 . Kami nak Hari Malaysia kali ni terpahat dalam hati uolls sampai bila2… . Katanya Promosi Sempena Hari Malaysia kali ni lain macam betul!.. Semangat membara Lady Boss nak bagi uolls HARGA SERENDAH RM24, siap ada yg boleh jimat LEBIH DARI RM100.. Caiyaaa lah boss.. . Tak kira uols dari UTARA, SELATAN,TIMUR,BARAT,SABAH, SARAWAK….NURRAYSA akan jejaki..🐾🐾🐾 . Eh! Eh! Sabar jap, Sabar Jap.. . Jangan shopping sorang2, kesian jiran-jiran,kengkawan,adik2,,mesti depa nak jugak ni! . Yang paling penting sekarang, jasa baik jari-jemari sngt lah diperlukan utk uolls rebut harga kombo2 special ni.. . Klik je link ni ➡️www.wasap.my/60173075258/NakPromoHariMalaysia Klik je link ni ➡️www.wasap.my/60173075258/NakPromoHariMalaysia Klik je link ni ➡️www.wasap.my/60173075258/NakPromoHariMalaysia . Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat..🕵️‍♀️🕵️‍♀️ . . |PRODUK MESRA WUDUK|SEMPENA HARI MALAYSIA| JIMAT BERGANDA | 16 SEPT- 4 OKT | .. #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysapuchong #nurraysabeauty #nurraysaslimchoco #nurraysascrub #nurraysaskincare #nurraysapromo #nurraysaproduct #kosmetikmuslimah #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmampumilik #harimalaysia #promotion #promosiharimalaysia #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia

azrin ein
(@nurraysa.azrin)

4 Days 22 Hours Ago

[PROMO SEMPENA HARI MALAYSIA 🇲🇾! 🔥🔥🔥🔥🔥] . Nurraysa tak mau anda beli memahal lagi. Sebab tu, mulai hari ni 16 SEPTEMBER - 4 OKTOBER, NURRAYSA BUAT PROMOSI KOMBO SEMPENA HARI MALAYSIA!!.. ye! NURRAYSA BERMURAH HATI NAK BAGI HARGA DISKAUN . Pakat bagi tau mak,adik,jiran tetangga yang Nurraysa bagi promo untuk lebih dari 10 kombo produk!!!! Bukan Beshe2 dik oiii.. . Nak cantik & nak Slim melim mcm founder kita, senang cerita, mana yang nak cantik dr 'kepala sampai ibu jari kaki' apaaa tunggu lagi, tapau banyak2 kombo ni sambil boleh menang kereta VIOS 1.5 J!!! . Takkan tengok je...mai whtspp lekaihh!! Takut nnti putih mata, sbb tak dpt promo 😥😥.. . www.wasap.my/60176644318 #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysa sridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts #buymuslimfirst #bmf

[KINI DILANCARKAN]- SECARA RASMINYA GABUNGAN MAKEUP, SKINCARE & BANYAKK LAGI SEMPENA HARI MALAYSIA UNTUK SEMUA...👏👏👏👏 . Kami nak Hari Malaysia kali ni terpahat dalam hati uolls sampai bila2… . Katanya Promosi Sempena Hari Malaysia kali ni lain macam betul!.. Semangat membara Lady Boss nak bagi uolls HARGA SERENDAH RM24, siap ada yg boleh jimat LEBIH DARI RM100.. Caiyaaa lah boss.. . Tak kira uols dari UTARA, SELATAN,TIMUR,BARAT,SABAH, SARAWAK….NURRAYSA akan jejaki..🐾🐾🐾 . Eh! Eh! Sabar jap, Sabar Jap.. . Jangan shopping sorang2, kesian jiran-jiran,kengkawan,adik2,,mesti depa nak jugak ni! . Yang paling penting sekarang, jasa baik jari-jemari sngt lah diperlukan utk uolls rebut harga kombo2 special ni.. WhatsApp sis di 0183927497 atau klik link di bio tauu 😘 . Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat..🕵️‍♀️🕵️‍♀️ . . |PRODUK MESRA WUDUK|SEMPENA HARI MALAYSIA| JIMAT BERGANDA | 16 SEPT- 4 OKT | . . #nurraysa #instantpearlglowbodylotion #nurraysahq #lipmattenurraysa #nurraysabeauty #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincare #lipstiknurraysa #instantpearlglowbodylotion #scrubnurraysa #eyelinernurraysa #perfectshapingbrownurraysa #miracletwowaycakenurraysa #arganwhiteningmoisturizernurraysa #kabukibrushnurraysa #jamuvherbnurraysa #mineralloosepowdernurraysa #shiningmineralblushernurraysa #perfumenurraysa #vitcnurraysa #mascaranurraysa #uvcreamnurraysa

Assalamualaikum sume.. Uolls nk tahu tak?🤔Ada berita baik punyer Aby nk gitau ni. Sempena hari Malaysia, iaitu hari ini. Nurraysa skincare sedang jalankan promosi utk item2 hotss selling uolls.😄😄 📲Lelaju pm aby di www.wasap.my/601114406015/promosihari malaysia. #promosiharimalaysia #nurraysaskincare #dropshipwanted

Solek Inc
(@solekinc)

5 Days 3 Hours Ago

New week with a great news to kick off! Good news for everyone! This Facial Luffa Scrub Cleanser is going for $12 per unit instead of it's usual $14. And this promotion guys... is valid till 7th Oct 2019 ONLY. It was sold out within 30mins during it's pre-launch you knowww! Good stuff must share! DM me now! 👍 #facialluffascrubcleanser #facialluffascrubcleansernurraysa #nurraysafacialluffascrubcleanser #nurraysaskincare #nurraysabeautycare #safe #halal #organic #nurraysa #nurraysasg #teammystique #teamfafrsg