#nurraysa

156,325 posts tagged with #nurraysa

Photos and Videos about #nurraysa

[ #comingsoon RASA SEGAR & DINGIN YG SENSASI..!] Ahaaaa...! ini bukan iklan seben up tau! Ini adalah senjata bagi kaum wanita utk kekal segar dan bersih sepanjang hari tanpa perlu rasa sangsi ketika ingin beribadat ! Yaaa, rata2 wanita mengalami masalah keputihan yg berlebihan sehingga rasa was2 ketika ingin bersolat.. Malah, ada yg malu untuk berhadapan dengan orang ramai dan terutamanya ketika bersama suami..! Yaaa, kami faham situasi wanita diluar sana yg ingin rasa bebas dan segar sepanjang hari.. Jadi, kami bawakan satu produk dengan formulasi baharu untuk mengembalikan mahkota wanita yg sangat berharga ! 100 % PRODUK MUSLIM BUMIPUTERA Nantikan yaaaa.......#comingsoon #produkmesrawuduk #mudahdibersihkan #bmf #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysasridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts

[ #comingsoon RASA SEGAR & DINGIN YG SENSASI..!] Ahaaaa...! ini bukan iklan seben up tau! Ini adalah senjata bagi kaum wanita utk kekal segar dan bersih sepanjang hari tanpa perlu rasa sangsi ketika ingin beribadat ! Yaaa, rata2 wanita mengalami masalah keputihan yg berlebihan sehingga rasa was2 ketika ingin bersolat.. Malah, ada yg malu untuk berhadapan dengan orang ramai dan terutamanya ketika bersama suami..! Yaaa, kami faham situasi wanita diluar sana yg ingin rasa bebas dan segar sepanjang hari.. Jadi, kami bawakan satu produk dengan formulasi baharu untuk mengembalikan mahkota wanita yg sangat berharga ! 100 % PRODUK MUSLIM BUMIPUTERA Nantikan yaaaa.......#comingsoon #produkmesrawuduk #mudahdibersihkan #bmf #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysasridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts #bmf

The lipmatte which is not only able to enhance the beauty of the wearer, but also treats the affected lips, for example: often dry, chapped & black. Here's the ingredients and it's functions in the Exclusive Velvet Lipmatte; 💄Jojoba Esters - rich in vitamins B, E - contains minerals such as zinc & copper - moisturizing lips - helps protect the lips from dry weather due to cold weather 💄 Helianthus Annus (Sunflower) Seed Wax - removes dead skin cells on the lips to make them soft and fresh - contains Vitamin E which acts as an antioxidant 💄 Acacia Decurrens Flower Wax - agent skin protection and moisturizing skin 💄 Fragrance: Vanilla - reduces stress and anxiety 💄 Argania Spinosa (Argan) Kennel Oil (or better known as argan oil) - comes with Omega 6 & Omega 9 - enhances the skin's moisture - rich in Vitamin A & Vitamin E - rich in antioxidants 💄 Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil - comes with Omega 6 & Omega 9 - moisturize the skin and reduce inflammation of the skin - improves elasticity on the lips - ideal for all skin types - anti-aging due to its richness an Vitamin C and Vitamin E #nurraysaexclusivevelvetlipmatte #exclusivevelvetlipmatte #nurraysacosmetics #nurraysamakeup #nurraysabeauty #safe #halal #organic #nurraysa #nurraysasg #teammystiquez #teamfafrsg

Did u know..... ⁣ ⁣ Not all lipstick shades suit our skin tone..⁣ ⁣ But...if u want it hassle free and not wanting to have the wrong shade on your lips, just use Nurraysa Magic Lipstick with Marula Oil! ⁣ ⁣ Lipstick shade will be based on your body temperature! So you will never make the wrong choice again! Easy isn't it? ⁣ ⁣ ⁣ #teamfafrsg#nurraysasg#magiclipsticknurraysa⁣ #halalcosmetics #cosmeticshalal #halalmakeup #makeuphalal #solatfriendly #wudhufriendly #mekapmesrawuduk #mekapmesrasolat #nurraysa #hotset #ddmc #magiclipstick #teamfafrsg #teamaisyahsuhana

Exclusive Velvet Lipmatte comes in 2 set. Set A & Set B. Set A consist of: - barbiedoll pink - glamourous peach Set B consist of: - hot peachgy - orange brownies But... we're only left with SET B people! Hurry DM me now before it's all sold out! #nurraysaexclusivevelvetlipmatte #exclusivevelvetlipmatte #nurraysacosmetics #nurraysamakeup #nurraysabeauty #safe #halal #organic #nurraysa #nurraysasg #teammystiquez #teamfafrsg

It does treat dark lips. Dark lips doesn't mean one is a smoker. There are various reasons why. . Using Magic Lipstick is one of the ways to help with your dark lips 😉 . . #magiclipstick #teamfafrsg #nurraysacosmetics #halalmakeup #singapore #halalcosmetics #mesrasolat #mesrawudhu #nurraysasingapore #nurraysasg #adilahlah #aurainstabatch29 #darklips #nurraysabeautysg #nurraysabeauty #nurraysa

EXCLUSIVE VELVET LIPMATTE What are the ingredients in Nurraysa Exclusive Velvet Lipmatte? 💋 jojoba esters 💋 helianthus annus (sunflower) seed wax 💋 acacia decurrens flower wax 💋 olus (vegetable) oil 💋 fragrance 💋 argania spinosa (argan) kennel oil 💋 sclerocarya birrea (marula) seed oil #nurraysaexclusivevelvetlipmatte #exclusivevelvetlipmatte #nurraysacosmetics #nurraysamakeup #nurraysabeauty #safe #halal #organic #nurraysa #nurraysasg #teammystiquez #teamfafrsg

#step NI PALING BANYAK ORANG LUPA SEBELUM MAKEUP… Ada yg tak tahu lagi ni.. . Selalu sngt dengar kan, kulit muka breakout sebab pakai banyak makeup..Bila check2 bukan sbb makeup, tapi kulit sensitive bila pakai makeup..😱😱 . Hah ni lah sebabnya.. Ramai yg terlupa nk buat step ni sebelum makeup. Tak kira lah uolls kulit berminyak,kulit kering, atau apa jenis kulit pun.. . 2 benda ajaib ni je, kalau uolls pakai secara konsisten, akan protect lapisan kulit uolls tu dari terus kena makeup.. Alaa mcm ada satu medium lain lagilah..So,makeup tak direct ke kulit.. Selamatkan?😇😇 # LANGKAH 1 MIRACLE WHITENING SPRAY 💘Gunakan sebelum mekap dan selepas mekap untuk mekap tahan lama 💘Mengurangkan pengeluaran sebum/minyak di wajah 💘Kecilkan pori-pori pd wajah.. Flawless je nnti bila uolls apply makeup # LANGKAH 2 ARGAN WHITENING MOISTURIZER 💘Gunakan selepas mengaplikasikan MIRACLE WHITENING SPRAY dengan menjadikannya sebagai makeup base uolls. Paling best ni antara trick utk makeup tahan lagi lama dan tak bercapuk 💘Bahan utama ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni berasaskan air, jadi Tak melekit dan tak berminyak . Jom together gether dptkn kulit sihat nak? Kita ke satu arah yg sama dengan hanya RM79.90, YUP.. 2 PRODUK yg dlm video jejak kasih ni, hanya RM79.90..👀👀 . Lpas ni kalau makeup tetebal, tak de lah rasa bersalah sngt pada kulit sbb kita dh ada makeup base yg osem gitu..! . Offer di sini.. 😊 http:www.wasap.my/60134994389/nurraysa http:www.wasap.my/60134994389/nurraysa http:www.wasap.my/60134994389/nurraysa #sakuraikawaii #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysadungun #mesrawuduk #makeup #makeupwudukfriendly

Miracle eyeliner #nurraysa

Feminine wash harga mampu milik🔥🔥🔥🔥🔥 ⬇ . Kualiti bagus Bahan2 mmg halal. Yakin, mmg kita teliti dr aspek pemilihan bahan, proses kilang sampai la packaging.. . Hanya pakai sedikit je.kesannya superb😚😚jangan lihat pada saiznya tapi kualitinya💃💃💃 . Meh la grab cepat2..pastinya tak rugi tau .mmg berbaloi beli.pastinya makin lama makin syg .😚 . Cecepat wasap. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #simple #kurussihat #nurraysaexclusivevelvetlipmatte #sepang #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysapearllipstick #nurraysaexecutivepartner #ramadhansales #naturalbeauty

FUNGSI BRUSH KABUKI BY NURRAYSA 📌BERUS MUKA 🌸Round Blending Face Brush (Hidung/ Mulut) ✔Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer 🌸Flat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)🌸 ✔Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation 💞Angled Blending Face Brush ✔Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing ✔Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing 💞Angled Counturing Face Brush ✔Berus seperti ini berbentuk bulat Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam 💞Tapered Conturing Face Brush (Powder) ✔Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak 📌BERUS MATA 🌸Small Round Blending (Contoring Eyeshadow)🌸 ✔Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes 🏵Conceal Brush (Kening)🏵 ✔Untuk sapuan concealer di kening ✔Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer) ✔Untuk eyeshadow application 🏵Small Angled Countouring (Eyeshadow)🏵 ✔Blending eyeshadow supaya nampak kemas 🏵Small Flat Blending (Concealer Blemishes)🏵 ✔Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes 🏵Small Tapered Blending (Concealer around Nose)🏵 ✔Untuk sapuan concealer di celah hidung #nurraysa #produkmesrawuduk

MAKEUP SIMPLE DAMBAAN WANITA… 2 LANGKAH NI JE DH CUKUP…! KITA BAGI PROMO SIAP-SIAP….🎊🎊🎊🎊 . ‘’Eh! Macam mana nak dpt makeup look yg natural ni?.. Tak tebal & nampak nice je kat muka awak’’ . Fuh kembang semangkuk bila ramai yg tanya cam ni kan..Muka tak kusam, sentiasa bersinar-sinar & glowing gitu. . Bila kita ckp yg guna 2 produk ni je, ramai tak caya.. Tak caya ya? . Apa kata cuba..😎😎 . Dan utk uolls yg suka kejar promosi tu, ni lah waktu nya! Sempena Hari Malaysia, kita bg RM 68.00 je..RM 68 ni satu set tau.. 'HOT SET NAMA DIA'..ada FOUNDATION (Glowing DD Moist Cake) dan MAGIC LIPSTICK skali.. . Ops! Nasib baik tak lupa.. Nak bagitau yg FOUNDATION ni dh siap2 ada CONCEALER+POWDER skali. Bukan beshe besheeee mummyku.. . 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68💥 . . Whatspp utk harga promosi. . . 👉🏻0177606396 . . . #freepostagesm #nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk #tipskecantikannurraysa #amira_beauty_care #produkmesrawudhu #luluskkm #trustedseller #freecodjohorbahru

HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT dari Nurraysa ni mampu mengurangkan kegatalan kulit kepala tau! . Selain itu ia membantu pertumbuhan rambut dan dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut baru. . Best sangat bila guna shampoo ni, dah la mudah sebab ianya 2 dalam 1, shampoo + conditioner. . So apa tunggu lagi? Jom order sekarang ! . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

MAKEUP SIMPLE DAMBAAN WANITA… 2 LANGKAH NI JE DH CUKUP…! KITA BAGI PROMO SIAP-SIAP….🎊🎊🎊🎊 . ‘’Eh! Macam mana nak dpt makeup look yg natural ni?.. Tak tebal & nampak nice je kat muka awak’’ . Fuh kembang semangkuk bila ramai yg tanya cam ni kan..Muka tak kusam, sentiasa bersinar-sinar & glowing gitu. . Bila kita ckp yg guna 2 produk ni je, ramai tak caya.. Tak caya ya? . Apa kata cuba..😎😎 . Dan utk uolls yg suka kejar promosi tu, ni lah waktu nya! Sempena Hari Malaysia, kita bg RM 68.00 je..RM 68 ni satu set tau.. 'HOT SET NAMA DIA'..ada FOUNDATION (Glowing DD Moist Cake) dan MAGIC LIPSTICK skali.. . Ops! Nasib baik tak lupa.. Nak bagitau yg FOUNDATION ni dh siap2 ada CONCEALER+POWDER skali. Bukan beshe besheeee mummyku.. . 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68💥 . . Whatspp utk harga promosi. . . 👉🏻0177606396 . . . #freepostagesm #nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk #tipskecantikannurraysa #amira_beauty_care #produkmesrawudhu #luluskkm #trustedseller #freecodjohorbahru

MAKEUP SIMPLE DAMBAAN WANITA… 2 LANGKAH NI JE DH CUKUP…! KITA BAGI PROMO SIAP-SIAP….🎊🎊🎊🎊 . ‘’Eh! Macam mana nak dpt makeup look yg natural ni?.. Tak tebal & nampak nice je kat muka awak’’ . Fuh kembang semangkuk bila ramai yg tanya cam ni kan..Muka tak kusam, sentiasa bersinar-sinar & glowing gitu. . Bila kita ckp yg guna 2 produk ni je, ramai tak caya.. Tak caya ya? . Apa kata cuba..😎😎 . Dan utk uolls yg suka kejar promosi tu, ni lah waktu nya! Sempena Hari Malaysia, kita bg RM 68.00 je..RM 68 ni satu set tau.. 'HOT SET NAMA DIA'..ada FOUNDATION (Glowing DD Moist Cake) dan MAGIC LIPSTICK skali.. . Ops! Nasib baik tak lupa.. Nak bagitau yg FOUNDATION ni dh siap2 ada CONCEALER+POWDER skali. Bukan beshe besheeee mummyku.. . 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68💥 . . Whatspp utk harga promosi. . . 👉🏻0177606396 . . . #freepostagesm #nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk #tipskecantikannurraysa #amira_beauty_care #produkmesrawudhu #luluskkm #trustedseller #freecodjohorbahru

PANDANGAN DEPAN INNER SILANG BYSARAHARIFFIN . . Sebab ramai yg tanya zisss macam mana rupa inner silang ni, nah ni zisss belanja pandangan depan inner silang ❤️ . . Memang cantik chuolsss. Seriously Kalau pakai tu terus fall in love. Dah la kain selesa, sejuk pulak tu, sesuai la dengan cuaca panas kat Malaysia sekarang ni 🌞 . . Pastu chuolsss tak perlu risau sebab inner ni chills boleh basuh guna washing machine. Tak kan longgar punyerrr. Itu lah function tali tu. Chuolsss boleh ikat ikut keselesaan chuolsss tau. . . Dan chuolsss yg muka comel chubby2 tu pun tak perlu risau. Chuolsss boleh pakai inner ni dan boleh ikat ikut keselesaan 😍 Best kan? . . Jom la order sekarang sebelum banyak warna sold out 🤪 . . http://wasap.my/60199403425/innersilang . . #likeforlike #terlajaklaris #wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #noradanish #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #instafamous #projekstg #azizanosman #eusahawan #erezeki #bisnesonline #love #cute #girl #instagood #photooftheday #terapiinstagram #ajimaura

PANDANGAN DEPAN INNER SILANG BYSARAHARIFFIN . . Sebab ramai yg tanya zisss macam mana rupa inner silang ni, nah ni zisss belanja pandangan depan inner silang ❤️ . . Memang cantik chuolsss. Seriously Kalau pakai tu terus fall in love. Dah la kain selesa, sejuk pulak tu, sesuai la dengan cuaca panas kat Malaysia sekarang ni 🌞 . . Pastu chuolsss tak perlu risau sebab inner ni chills boleh basuh guna washing machine. Tak kan longgar punyerrr. Itu lah function tali tu. Chuolsss boleh ikat ikut keselesaan chuolsss tau. . . Dan chuolsss yg muka comel chubby2 tu pun tak perlu risau. Chuolsss boleh pakai inner ni dan boleh ikat ikut keselesaan 😍 Best kan? . . Jom la order sekarang sebelum banyak warna sold out 🤪 . . http://wasap.my/60199403425/innersilang . . #likeforlike #terlajaklaris #wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #noradanish #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #instafamous #projekstg #azizanosman #eusahawan #erezeki #bisnesonline #love #cute #girl #instagood #photooftheday #terapiinstagram #ajimaura

PANDANGAN DEPAN INNER SILANG BYSARAHARIFFIN . . Sebab ramai yg tanya zisss macam mana rupa inner silang ni, nah ni zisss belanja pandangan depan inner silang ❤️ . . Memang cantik chuolsss. Seriously Kalau pakai tu terus fall in love. Dah la kain selesa, sejuk pulak tu, sesuai la dengan cuaca panas kat Malaysia sekarang ni 🌞 . . Pastu chuolsss tak perlu risau sebab inner ni chills boleh basuh guna washing machine. Tak kan longgar punyerrr. Itu lah function tali tu. Chuolsss boleh ikat ikut keselesaan chuolsss tau. . . Dan chuolsss yg muka comel chubby2 tu pun tak perlu risau. Chuolsss boleh pakai inner ni dan boleh ikat ikut keselesaan 😍 Best kan? . . Jom la order sekarang sebelum banyak warna sold out 🤪 . . http://wasap.my/60199403425/innersilang . . #likeforlike #terlajaklaris #wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #noradanish #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #instafamous #projekstg #azizanosman #eusahawan #erezeki #bisnesonline #love #cute #girl #instagood #photooftheday #terapiinstagram #ajimaura

Good Things Must Share 🤗. . Especially, when it helps you to S A V E Cost. . Spread the word & Share this info with your family and friends. . It's definitely a deal not to be missed 💋 . . . #magiclipstick #plumbumfree #mesrawudhuk #mesrasolat #2winsales #teamfafrsg #nurraysa #teamsopan #sopantastic

#modal RM20 JE..DARI SURIRUMAH BIASA-BIASA TRANSFORM JADI SURIRUMAH JUTAWAN... . . FORMULA nya mudah! Cepat bertindak, cepat anda berjaya. . Dan nak berjaya kena follow orang yang dah BERJAYA...dan nak BERNIAGA dah tentu-tentu kena ikut rapat orang yang pernah JATUH BANGUN DLM MENIAGA... . Nurraysa bukan sekadar sebuah syarikat Kosmetik dan kecantikan tapi Nurraysa nak membela Ummah terutamanya kaum HAWA dengan Misi melahirkan 10,000 orang USAHAWAN. . EXTRA SPECIAL ✍️Ilmu perniagaan YG TERBUKTI BERKESAN, berdasarkan 6 TAHUN PENGALAMAN FOUNDER SENDIRI.. ✍️Group Facebook, ayat2 jualan semuanya DISEDIAKAN.. ✍️Seminar offline,online,REWARD semua ada. ✍️Hanya RM20 dapat 20 unit flyers dan FREE postage . Teringin sangat sangat nak berjaya macam FOUNDER NURRAYSA, terus dptkn detail kat link : . . Klik link di bio ig sekarang!! #binabisnesbersamanurraysa #misi10kusahawan . #nurraysa menghampiri 1 DEKAD

🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #niqab #sayajual #nurraysa #purdah #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #sabah #sarawak #purdahitam #bazaaronline #niqabmurah #anampakmumyheppy #babyshima #datoterlajaksalah #cowokbaru #gulinggulingmacamtengiling

HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT dari Nurraysa ni mampu mengurangkan kegatalan kulit kepala tau! . Selain itu ia membantu pertumbuhan rambut dan dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut baru. . Best sangat bila guna shampoo ni, dah la mudah sebab ianya 2 dalam 1, shampoo + conditioner. . So apa tunggu lagi? Jom order ke 01116343364 sekarang ! . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan

#step NI PALING BANYAK ORANG LUPA SEBELUM MAKEUP… Ada yg tak tahu lagi ni.. . Selalu sngt dengar kan, kulit muka breakout sebab pakai banyak makeup..Bila check2 bukan sbb makeup, tapi kulit sensitive bila pakai makeup..😱😱 . Hah ni lah sebabnya.. Ramai yg terlupa nk buat step ni sebelum makeup. Tak kira lah uolls kulit berminyak,kulit kering, atau apa jenis kulit pun.. . 2 benda ajaib ni je, kalau uolls pakai secara konsisten, akan protect lapisan kulit uolls tu dari terus kena makeup.. Alaa mcm ada satu medium lain lagilah..So,makeup tak direct ke kulit.. Selamatkan?😇😇 # LANGKAH 1 MIRACLE WHITENING SPRAY 💘Gunakan sebelum mekap dan selepas mekap untuk mekap tahan lama 💘Mengurangkan pengeluaran sebum/minyak di wajah 💘Kecilkan pori-pori pd wajah.. Flawless je nnti bila uolls apply makeup # LANGKAH 2 ARGAN WHITENING MOISTURIZER 💘Gunakan selepas mengaplikasikan MIRACLE WHITENING SPRAY dengan menjadikannya sebagai makeup base uolls. Paling best ni antara trick utk makeup tahan lagi lama dan tak bercapuk 💘Bahan utama ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni berasaskan air, jadi Tak melekit dan tak berminyak . Jom together gether dptkn kulit sihat nak? Kita ke satu arah yg sama dengan hanya RM79.90, YUP.. 2 PRODUK yg dlm video jejak kasih ni, hanya RM79.90..👀👀 . Lpas ni kalau makeup tetebal, tak de lah rasa bersalah sngt pada kulit sbb kita dh ada makeup base yg osem gitu..! . Offer di sini👀👀 ➡️ www.wasap.my/601123089047/SetMakeupBase ➡️ www.wasap.my/601123089047/SetMakeupBase #srikandibrigade #nurraysa #bmf #harimalaysia

Apa itu SERUM ? ~serum adalah cairan formula yang mengandungi zat aktif yang berguna untuk merawat,memperbaiki struktu kulit. ~serum juga adalah agen membekalkan nutrien dalam kulit. *apakah kepentingan serum* ? ? ? -semakin usia meningkat,badan tidak berupaya menghasilkan elastik dan kolagen dengan banyak. *fungsi serum* 🍃sebagai antiseptik & antimikrobik(zat yang membantutkan pertumbuhan bakteria dalam kulit) 🍃antijerawat & melindungi kulit 🍃mengecilkan liang pori #nurraysa TREATMENT SERUM *kandungan/bahan2nya* 🍁RO Water 🍁Phenoxyethanol 🍁Butylene Glycol 🍁Epilobium Augustifolium Flower 🍁Matricaria Chamomila 🍁Hamamelis 🍁Allantoin 🍁Methylisothiazolinone Carbopor *Anda Akan Dapat Rasa* : 💖Kulit yang sekata dan mulus 💖Kulit lebih anjal 💖Kulit lebih segar 💖Kulit lebih berseri ءانشاء الله

🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #niqab #sayajual #nurraysa #purdah #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #sabah #sarawak #purdahitam #bazaaronline #niqabmurah

Nak tenang, tengok benda-benda hijau. 😘

Clearance sale Greentea Mint Face Scrub tengah onz . Normal price RM38 tapi sekarang tinggal RM30 sahaja. Jimat banyak. . Boleh simpan buat stok. . Dapatkan sementara stok masih ada ✨ . Whatsapp Cikna sekarang 013 2582878

🤩🤩RUPANYA SENANG JE NAK PUASKAN HATI WANITA NI..2 PRODUK NI JE..HOT KAN? . Kali ni mmg tak dapat sangkal ni. Memang 2 produk ni dah duduk TANGGA ATAS SEKALI utk set makeup KEGEMARAN RAMAI.. . Tak lengkap rasenye kalau uolls tak ada HOT SET ni . UTK PROMO HARI MALAYSIA, kita bagi RM68 jurr utk 2 PRODUK NI: 1⃣ GLOWING DD MOIST CAKE 💘Menutup cela, parut jerawat dan noda hitam diwajah 💘Jimat masa - boleh siap dalam masa 5 minit 💘Tanpa silicon 💘3 dalam 1 (Gabungan Foundation + Concealer + Powder) SPF 50 2⃣ MAGIC LIPSTICK WITH ORGANIC MARULA OIL 💄Tidak menghitamkan bibir 💄Tahan lama 💄Tidak mengeringkan bibir 💄Tanpa kandungan Plumbum ….. Harga sebenar adalah RM127 Tapi, Tapi, Tapi, Promo Sempena Hari Malaysia ni, kita bg harga HOT SET NI 🇲🇾 RM68 jurr 🇲🇾 RM68 jurr 🇲🇾 RM68 jurr 🇲🇾 RM68 jurr . Lekaih Order kat sini 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/601128259203/HotSetBatch2 www.wasap.my/601128259203/HotSetBatch2 www.wasap.my/601128259203/HotSetBatch2 #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaterengganu #nurraysamarang #nurraysadurianguling #hotsetnurraysa #makeupnurraysa #mesrawudhuk

Harini guna ddmc code light. Tk sempat nk pakai makeup lelebih Sbb nk cepat... jadinya dab dab dgn ddmc plus lipstick and am ready to go💃💃💃#ddmc #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysa sridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts

Promosi Hari Malaysia masih berlangsung. Yang mana pilihan hati? Kiri atau kanan? Produk Nurraysa mudah dipakai dan mudah dicuci. Mesra wudhuk dan mesra solat. Sesuai untuk wanita muslim😍 Tunggu apa lagi jom tekan link ⬇️ www.wasap.my/60133525001/setnurraysa #supportprodukmuslim #apasa #nurraysa

LIPSTIK NURRAYSA ni memang terbaik tau.. Tahan lama,pakai pagi sampai petang masih ada. Jimatttt sangat, tahan berbulan2 😉 Warna cantik ikut warna darah, Nak terang oles tebal2,nak warna lembut xterang sangat..oles nipis2.. Bahan2 kandungannya semula jadi tau.. Mampu merawat masalah bibir. Bibir gelap akibat plumbum ?? Bibir menggelupas ?? Bibir gatal2 alahan makanan ?? Ape2 lagi masalah bibir in shaa Allah dapat di atasi.😉 Bibir lembap je tau.. Hmmm...best kan LIPSTIK NURRAYSA ni?? Meh la selitkan satu dalam beg make up kawan2 semua. #nurraysa #norlyrichteam #setiappembelianrm50dptjoincabutanbertuah

Promosi Hari Malaysia masih berlangsung. Yang mana pilihan hati? Kiri atau kanan? Produk Nurraysa mudah dipakai dan mudah dicuci. Mesra wudhuk dan mesra solat. Sesuai untuk wanita muslim😍 Tunggu apa lagi jom tekan link ⬇️ www.wasap.my/60133525001/set #supportprodukmuslim #apasa #nurraysa

. . Oraz Peria Katak Kapsul Kesihatan Terbaik Saat Ini. . SOLUSI 3 SERANGKAI! ✅ Kolestrol ✅ Darah Tinggi ✅ Kencing Manis ===================== . OrazPeriaKatak membantu: 📌 Kencing Manis -Menstabil & menurunkan paras gula. -Mencegah & merawat komplikasi kencing manis. -Menyihatkan buah pinggang & mencegah dialisis. -Mengatasi kebas & sakit mencucuk di kaki. -Merawat penglihatan yang kabur. -Memberi tenaga & kesegaran tubuh. -Mempercepat penyembuhan luka & kaki 'buruk' bagi mengelakkan amputasi. -Mencegah masalah mati pucuk. -Meredakan gejala kencing kerap. -Mencegah penyakit JANTUNG & STROK. . 📌 Darah Tinggi -Menstabilkan & menurunkan tekanan darah tinggi. -Meredakan sakit kepala juga migrain. -Mencegah debaran & serangan jantung. -Mencegah komplikasi seperti buta & rosak buah pinggang. . 📌Kolestrol -Merendahkan paras kolestrol. -Memperbaiki profil kolestrol iaitu meningkatkan kolestrol baik & menurunkan kolestrol jahat. -Mencegah & mengatasi penyumbatan salur darah. -Melancarkan aliran darah. -Mencegah penyakit kardiovaskular. . KESAN LAIN: -Mencegah & merawat ketumbuhan & kanser. -Mengatasi radang & sakit sendi. -Merawat lelah & ekzema. -Menyokong kesihatan sistem hormon & saraf. -Menyihatkan sistem hati & buah pinggang. -Menguatkan paru-paru (bagi perokok) -Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. -Mencegah gout . Berminat ? sila tekan link wasap bio untuk fast respon😘

Assalamualaikum, selamat pagi. Selamat berhujung minggu bagi yang bercuti. . Sempena sambutan Hari Malaysia yang lepas, Nurraysa melancarkan promoso terbaru sehingga 7 Oktober depan. . Ni la masanya untuk Nurraysa Lovers & pengguna baru nak teringin nak cuba produk Nurraysa ni untuk grab produk yang anda inginkan pada harga yang sangat berbaloi. . Berminat nak tau detail produk & order, blh wasap sy. Link wasap di bio 👆 . #nurraysa #nurraysautm #nurraysatamanuniversiti

🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #niqab #sayajual #nurraysa #purdah #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #sabah #sarawak #purdahitam #bazaaronline #niqabmurah

Tabik Hormat kepada semua yang bekerja hari ni🤣 Tabik Hormat jugak pada yang bangun awal kemas rumah🤭 Kepada yang masih lagi tidur, Sila siram muka diorang dengan air🤫 #lovalizsta #lovalizstaprinting #lovalizstacrafts #lovalizstagifts #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelab #tshirtkelas #muslimah #poslaju #cetakbajuonline #nurraysa #sabella #haussskoyakkk #haydascaft

ITS COLLAGEN SOAP DAY😍 . . Assalamualaikum everyone, Happy Saturdayyyy!! Sorry for being "menyepi" seketika😌 actually Sis Jahh baru saja sampai Brunei, after mengembara ke negara luar seketika😊 Tapi Sis Jahh still tekanang2 Sis semua😉 thats why Sis Jahh lanja special price utk #collagensoapnurraysa. Wanna know brapa $? DM Sis Jahh awal ani sebelum stok habis huhu P/s: This will be the LAST batch utk collagen soap #nurraysa lapas ani akan diberhentikan seketika for re upgrading. Yg mengidam kn tdpt tu baiktahhhh👀 Have a BLISSFUL weekend semuanya #absolutelyjahh #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysabrunei #collagensoap #collagensoapnurraysa #wudhufriendly #solatfriendly #loveyourself #selflove #halal #crazyrich #brunei #kosmetikbrunei #sapotlokal #flashsale

Luffa ye BUKAN Neelofa!!! Facial Luffa Scrub Cleanser, Sangat BEST, sesuai untuk #lelaki #perempuan. Harga sebotol RM25, Sempena Promosi Hari Malaysia dapatkan 3 botol dengan harga RM60 sahaja. www.wasap.my/60129930930/luffascrubcleanser #nurrasyabeauty #facialluffascrubcleanser #nurraysa

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarokatuh Katakanlah lagi: "Cukuplah bagiku: Allah (yang menolong dan memeliharaku); kepada-Nyalah hendaknya berserah orang-orang yang mahu berserah diri". (Az-Zumar Ayat 38) #innerberdaguruncing cotton

🌸HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT🌸 Harga asal: RM35 ✅Harga promosi: RM29.90 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP/TELEGRAM 0192546770 . KELEBIHAN : . ✔Shampoo + Conditioner (2 dalam 1) ✔ Tanpa Sles & Paraben ✔ Melebatkan rambut ✔ Membantu mengurangkan masalah kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru ✔ Memberi kesan dingin dan sejuk pada kulit kepala ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi . . CARA PENGGUNAAN : . ➡ Basahkan rambut dahulu, kemudian tuangkan shampoo di telapak tangan dan ratakan pada kepala. kemudian bilas sehingga bersih . KANDUNGAN BAHAN : . 👉🏻 Betaine 👉🏻 Methyl Ester Sulfonate . 👉🏻 Methylisothiazolinone/Phenoxyethanol 👉🏻 PEG-7 Glyceryl Cocoate 👉🏻 Menthol Crystals 👉🏻 Salicylic Acid . 👉🏻 Panthenol . 👉🏻 Water 👉🏻 Nigella Sative Seed Oil . 👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan) . BERAT : 300ml #nurraysabeauty #nurraysa #nurraysakelantan #kias #kptm #pkb #uitm #student #stokisnurraysa #codfree #usahawanjutawan #cosmetics #kelantan #kotabharu

LAST STOCK !! 3 HELAI SAHAJA TINGGAL!! ☘KAIN BATIK GANU 🌹Warna x luntur 🌹Bidang kain besar (120x200cm), semua saiz badan boleh pakai 🌹Belum dijahit 🌹Direct kilang 👉RM25 sehelai 👉Ready Stock 👉Cod sahaja Nok gak whatsapp deh : http://www.wasap.my/60166149300 #nurraysa #morhabshi

HOT SET NI BETUL-BETUL HOTTT!! . Apa tak hot nye ramai orang dok cari hot set, nak hot set. Takde hot set boleh jadi hot tau! . Pakai 2 item ni je: . ✅ Glowing DD Moist Cake ✅ Magic Lipstick with Marula Oil . Nak bersiap cepat, guna 2 item ni. Lambat nak mekap, pakai 2 item ni zap zap zap siap! . . PROMOSI HARI MALAYSIA ✅RM68. Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP 019 2546770 ☎WHATSAPP 019 2546770 #nurraysabeauty #nurraysa #nurraysakelantan #kias #kptm #pkb #uitm #student #stokisnurraysa #codfree #usahawanjutawan #codfree

Assalamualaikum, hai.. Selamat beristirehat 💖 . . Bagi yang nak dapatkan produk Nurraysa atau ada nak tanya mengenai produk boleh klik link di bio 👆 @_siti.zulaikha . 📲 0175077206 . #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysamanjung #nurraysasitiawan #nurraysalumut #codmanjung #codsitiawan #codlumut #mesrawudhuk #nurraysahq #bazarpaknil

[ LOOK OF THE DAY..! ] . . Bayangkan nak bermekap just guna dua item je! Itulah lipstick, itulah juga blusher dengan eye shadow 🤗 Mudah kan? . Paling best, Glowing DD Moist Cake tu boleh conceal kening sekali tau.. sebab Glowing DD Moist Cake ni dah lengkap sekali dengan Concealer + Foundation + Powder.. Bila berpeluh , makin glowing! Lepasni jangan risau dah kalau berpeluh .muka nampak bercapuk kay?😘 . DUA DUA ITEM NI ADA FORMULA MARULA OIL TAU.. SAMBIL BERMEKAP SAMBIL BOLEH MERAWAT KULIT WAJAH SEKALI 😍😍 . Glowing DD Moist Cake & Magic Lipstick with Marula Oil RM 68 SM / RM 70 SS SAHAJA! . . #produkmesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #foundernurraysa #kosmetikhalal #kosmetikviral #foundation #foundationmalaysia #cantikskincare #skincare #lipstick #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysamanjung #nurraysasitiawan #nurraysalumut #codmanjung #codsitiawan #codlumut #mesrawudhuk #nurraysahq

#step NI PALING BANYAK ORANG LUPA SEBELUM MAKEUP… Ada yg tak tahu lagi ni.. . Selalu sngt dengar kan, kulit muka breakout sebab pakai banyak makeup..Bila check2 bukan sbb makeup, tapi kulit sensitive bila pakai makeup..😱😱 . Hah ni lah sebabnya.. Ramai yg terlupa nk buat step ni sebelum makeup. Tak kira lah uolls kulit berminyak,kulit kering, atau apa jenis kulit pun.. . 2 benda ajaib ni je, kalau uolls pakai secara konsisten, akan protect lapisan kulit uolls tu dari terus kena makeup.. Alaa mcm ada satu medium lain lagilah..So,makeup tak direct ke kulit.. Selamatkan?😇😇 # LANGKAH 1 MIRACLE WHITENING SPRAY 💘Gunakan sebelum mekap dan selepas mekap untuk mekap tahan lama 💘Mengurangkan pengeluaran sebum/minyak di wajah 💘Kecilkan pori-pori pd wajah.. Flawless je nnti bila uolls apply makeup # LANGKAH 2 ARGAN WHITENING MOISTURIZER 💘Gunakan selepas mengaplikasikan MIRACLE WHITENING SPRAY dengan menjadikannya sebagai makeup base uolls. Paling best ni antara trick utk makeup tahan lagi lama dan tak bercapuk 💘Bahan utama ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni berasaskan air, jadi Tak melekit dan tak berminyak . Jom together gether dptkn kulit sihat nak? Kita ke satu arah yg sama dengan hanya RM79.90, YUP.. 2 PRODUK yg dlm video jejak kasih ni, hanya RM79.90..👀👀 . Lpas ni kalau makeup tetebal, tak de lah rasa bersalah sngt pada kulit sbb kita dh ada makeup base yg osem gitu..! . Offer di sini👀👀 ➡️ www.wasap.my/601111929568/SetMakeupBase ➡️ www.wasap.my/601111929568/SetMakeupBase #nurraysa #bmf #harimalaysia

#step NI PALING BANYAK ORANG LUPA SEBELUM MAKEUP… Ada yg tak tahu lagi ni.. . Selalu sngt dengar kan, kulit muka breakout sebab pakai banyak makeup..Bila check2 bukan sbb makeup, tapi kulit sensitive bila pakai makeup..😱😱 . Hah ni lah sebabnya.. Ramai yg terlupa nk buat step ni sebelum makeup. Tak kira lah uolls kulit berminyak,kulit kering, atau apa jenis kulit pun.. . 2 benda ajaib ni je, kalau uolls pakai secara konsisten, akan protect lapisan kulit uolls tu dari terus kena makeup.. Alaa mcm ada satu medium lain lagilah..So,makeup tak direct ke kulit.. Selamatkan?😇😇 # LANGKAH 1 MIRACLE WHITENING SPRAY 💘Gunakan sebelum mekap dan selepas mekap untuk mekap tahan lama 💘Mengurangkan pengeluaran sebum/minyak di wajah 💘Kecilkan pori-pori pd wajah.. Flawless je nnti bila uolls apply makeup # LANGKAH 2 ARGAN WHITENING MOISTURIZER 💘Gunakan selepas mengaplikasikan MIRACLE WHITENING SPRAY dengan menjadikannya sebagai makeup base uolls. Paling best ni antara trick utk makeup tahan lagi lama dan tak bercapuk 💘Bahan utama ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni berasaskan air, jadi Tak melekit dan tak berminyak . Jom together gether dptkn kulit sihat nak? Kita ke satu arah yg sama dengan hanya RM79.90, YUP.. 2 PRODUK yg dlm video jejak kasih ni, hanya RM79.90..👀👀 . Lpas ni kalau makeup tetebal, tak de lah rasa bersalah sngt pada kulit sbb kita dh ada makeup base yg osem gitu..! . Offer di sini👀👀 ➡️ www.wasap.my/601111929568/SetMakeupBase ➡️ www.wasap.my/601111929568/SetMakeupBase #nurraysa #bmf #harimalaysia

Special offer Masih lagi berlangsung sehingga 4oct Untuk order sekarang Terus klik link di bio ig @nurraysa.beauty_malaysia

FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER . Dapat menghapuskan dan membersihkan makeup dalam sekali sapuan sahaja. Teksturnya yang ringan kerana ianya berasaskan "water-based" dapat membuang kotoran di wajah, mata dan bibir dengan sangat mudah. . Tidak perlu disapu dengan keras untuk menghilangkan kotoran makeup. Dengan kandungan yang bebas bahan kimia merbahaya dan tidak berminyak. . Hasilnya kulit akan menjadi bersih, terasa halus dan nampak segar 😍😍😍 . . #nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk

F1 Fever Sales sedang berlangsung sehingga 4 Oct 2019. Jom dapatkan 🔥HOT SET🔥 ni. Ada Glowing DD Moist Cake dan juga Magic Lipstick. Guna kan 2 produk ni, awak boleh siap cepat hanya dengan 5minit sahaja! Siapa tak nak kan? 😉 #nurraysapromof1feversale #f1feversalenurraysa #f1feversale #nurraysa #nurraysasg #teamfafrsg #teamalin #handinasg

Bahan kandungan di dalam DD Moist Cake bebas silicon. Tak perlu was-was 😊 Kalau nak cepat...5 minit dah siap. Mesra wuduk dan mesra solat. Maknanya ia mudah di cuci dengan sabun dan dah boleh pakai semula untuk dibawa solat. Tidak menggunakan bahan terlarang. Sangat2 selamat digunakan. Tahan lama, wajah berseri dan tidak bercapuk..malah makin glowing! 😍 #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysa #nurraysasg #teamfafrsg #teamalin #handinasg

Banyak penjimatan berlaku disini sebab: / tak perlu beli Powder /tak perlu beli Foundation lagi /tak perlu beli Concealer Nurraysa Glowing DD Moist Cake dah ada 3-in-1 kesemuanya. Best kan..?😍 #mesrawudukmesrasolat #bebassilicon #teamfafrsg #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysa #nurraysasg #teamalin #handinasg

Glowing DD Moist Cake dengan formula baru, wajah baru, kandungan teksturnya lebih halus, lebih baik. Tambahan Organik Marula Oil juga membantu melembabkan kulit, melambatkan proses penuaan dan dapat menjaga kulit muka dari menjadi kering. #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysa #nurraysasg #teamfafrsg #teamalin #handinasg

DD Moist Cake ni..kita boleh blend dua warna untuk dapatkan warna yang lebih cantik lagi. Dap..dap..kan warna Light dan Medium. Kemudian tekap ke muka dengan span atau boleh guna kabuki brush. Hasilnya..cantik kan..? 10 minit je dah siap! 😍 #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysa #nurraysasg #teamfafrsg #teamalin #handinasg

Hai manis. Kelebihan Produk Nurraysa. Semoga Allah S.W.T menerima ibadah kita semua dengan produk yng mesra wuduk ni. Mudah ditanggalkan. Dijamin HALAL. #nep #nurraysa

Hai manis. Kelebihan Produk Nurraysa. Beribadah dgn bersih. 💄 Ia sgt mmbantu kaum hawa diluar sana utk berhias dgn selesa setelah menggunakan Produk kecantikan Nurraysa ni. #nep #nurraysa

DD Moist Cake adalah gabungan: Powder + Foundation + Concealer Tekstur : Moist Cream tapi ringan sebab ia tak melekit. Warna: Light dan Medium Casing: compartment utk bedak, span dan beserta cermin. #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysa #nurraysasg #teamfafrsg #teamalin #handinasg

Reposted from @labourse_paris_shampoo (@get_regrann) - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... Wasap +6019-6834025 #cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #ready2white #qurose #belleza #ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025

Reposted from @labourse_paris_shampoo (@get_regrann) - - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... Wasap 6019-6834025 #cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #ready2white #qurose #belleza #ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025

🌹Rose Petal Oil 🌹 Rose petal oil bukan sahaja wangi, tetapi boleh melambatkan proses penuaan. Wow!! 😍 Siapalah yang taknak kekal remajakan? Ia juga bersifat antimikrobial yang boleh menghalang pembiakan bakteria pada wajah. Dalam pencuci muka luffa nurraysa, ada taw bahan ni.. Rugi taw tak grab dengan harga promosi.harga mampu milik. #nurraysafacialluffascrubcleanser #nurraysa

🎀 𝒜𝓈𝓈𝒶𝓁𝒶𝓂𝓊𝒶𝓁𝒶𝒾𝓀𝓊𝓂 𝒲𝒶𝓇𝒶𝒽𝓂𝒶𝓉𝓊𝓁𝓁𝒶𝒽𝒾 𝒲𝒶𝒷𝒶𝓇𝒶𝓀𝒶𝓉𝓊𝒽 🎀 . . ❁ Susah kan tanggalkan makeup lapas pakai calak/eyeliner? . ❁ Don't worry! Kami ada Miracle Eyeliner from #nurraysa yang sanang untuk dicuci dan buleh ditanggalkan menggunakan AIR saja. . ❁ KELEBIHAN Miracle Eyeliner : ➳ Tidak mudah comot ➳ Sangat senang dicuci ➳ Mesra wudhu ➳ Tidak hitamkan mata ➳ Kalau berpeluh pun masih lagi ok ➳ Mudah dibawa ke mana-mana ➳ Eyeliner ni jenis liquid ➳ Terdapat dalam warna hitam sahaja

3 CARA GUNA EXCLUSIVE VELVET LIPMATTE Hari tu nad ada share dalam FB Live page Nurraysa cara guna Exclusive Velvet Lipmatte kan? So Zara nak share lagi sekali untuk uolls! Okay antara 3 Cara Guna Exclusive Velvet Lipmatte: #1 Sebagai Color Corrector Apa benda tu? Haa.. color corrector ni ni membantu menghilang kesan hitam bawah mata ‘dark circle’, supaya makeup tak nampak kelabu Ambik code Glamorous Peach atau Hot Peachygy Letak sikit bawah mata kemudian ratakan Barulah pakai Glowing DD Moist Cake #2 Sebagai Blusher Bukan sahaja pakai kat bibir, Lipmatte ni pun boleh dijadikan blusher Calit sikit kat pipi, pastu rata je dengan jari-jemari uolls Zap! Dah berseri-seri gituw! #3 Sebagai Eyeshadow Memang sangat senang kalau malas nak bawak banyak benda dalam beg kan? So bawak je lipmatte boleh selesai masalah muka kusam sebab tak mekap tu At least ceria sikit bila jumpa orang kenss! 😍 Okay Zara harap tips ni bermanfaat untuk uolls! Nak grab Exclusive Velvet Lipmatte, boleh je wasap team sales dgn klik link ni ⤵️ www.wasap.my/601128259203/Lipmatte3Cara/ www.wasap.my/601128259203/Lipmatte3Cara/ www.wasap.my/601128259203/Lipmatte3Cara/ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaterengganu #nurraysamarang #nurraysadurianguling #lipmatte

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ.. Cantik manis dengan Hot Set Nurraysa 😍 ✔ Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) ✔ Kualiti Terjamin ✔ 100% halal dan di yakini selamat dan suci ❤ Dd Glowing Moist Cake Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. ❤ Pearl Magic Lipstick Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka memandang 🤗 Cara order www.wasap.my/60174268478/hotset www.wasap.my/60174268478/hotset Enjoy shopping dearies 😍 #nurraysa #hotsetmakeup #produkmesrawudhuk

Terima kasih banyak atas belian. Moga item belian memberi keselesaan pada si manja😍😍 . Item: 2in1 KATIL BUAI . . whatsapp fyna utk order, 0193124934 Atau Klik link yg tertera di ruangan bio

🔥PROMOSI SAYANGI MALAYSIA🔥 16/9/19-21/9/19 . . harga seperti tertera di flyers LIMITED STOCK!😱 . . whatsapp utk order www.wasap.my/60193124934/SYGMSIA

CHECKLIST TANDA2 BAYI KERAP MERAGAM. Moga bermanfaat kepada mommy dan daddy.. . . ❤️❤️ credit to: guzel baby

Bumil cantik satu ini luar biasa diamanahi baby twins siapa yang mau hamil kembar juga.... Indahnya masa kehamilanmu nak, aku sayang kamu😇😘🚼 Bagi pasangan yang sudah menikah, anak adalah impian yang ditunggu tunggu, apalagi usia pernikahan sudah berjalan 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun dan seterusnya, semakin usia pernikahan semakin lama maka semakin besar juga keinginan untuk memeliki momomongan, kesimpulannya keinginan itu berbanding lurus dengan usia pernikahan. Lantas apa yang menyebabkan semakin tua usia pernikahan semakin besar keinginan mempunyai anak? ------------------------------------------------------- Tentu saja Usia kita dan pasangan kita, anda pasti sudah bisa membayangkan kalau kita mempunyai anak pertama di usia 40 tahun, lantas ketika anak usia 20 tahun kitanya sudah usia berapa? Contoh diatas itupun masih lebih baik jika dibandingkan dengan, apabila ada orang di usia 40 pun belum mempunyai anak. Perasaan apa kira2 yang akan dialami : 1. Putus asa.? bisa ia bisa tidak tergantung pada penerimaan individunya. 2. Sedih.? itu jelas. 3. Minder.? kadang kadang muncul ketika kita bertemu teman atau saudara yang pada sudah punya anak. 4. Malas mengikuti acara perkumpulan keluarga. 5. Khawatir. 6. Dan lain sebagainya bunda yang sudah lama menunggu hadirnya buah hati sebaiknya jangan hanya pasrah saja. semua rejeki itu harus dijemput termasuk buah hati. Salam promil sehat & Dua garis merah. . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085244525042 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #

Lipstik nurraysa kini berwajah baru.. PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA Siapa yang dah cuba pasti jatuh hati 😘 . Sebab? ✅ Melembapkan bibir ✅ Tanpa PLUMBUM ✅ Mesra Solat ✅ Tidak menghitamkan bibir ✅ Mengikut warna darah ✅ Tahan lama . Memang terbaik lipstick ni 👍👍RM24 jerrr. Uollss tak nak cantik dengan lipstick ni ke? Meh lekaih sambar😁 #nurraysa #mesrawuduk #halal #buymuslimfirst

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ.. Cantik manis dengan Hot Set Nurraysa 😍 ✔ Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) ✔ Kualiti Terjamin ✔ 100% halal dan di yakini selamat dan suci ❤ Dd Glowing Moist Cake Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. ❤ Pearl Magic Lipstick Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka memandang 🤗 Cara order www.wasap.my/601126145822/hotset www.wasap.my/601126145822/hotset Enjoy shopping dearies 😍 #nurraysalovers #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #usahawannurraysa #jutawannurraysa #promosisempenaharimalaysia2019 #produkviral #ddmoistcakenurraysa #magiclipsticknurraysa #ddmcnurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa #twowaycake #lipmattenurraysa #nurraysaklang #produkmesrawuduk #produkdiyakinihalaldanselamatdigunakan #produkmesrasolat #nurraysahq #exclusiveglowingcreamfoundation #facialluffascrubcleansernurraysa #kabukibrush

🔥PROMOSI SAYANGI MALAYSIA🔥 16/9/19-21/9/19 . . harga seperti tertera di flyers LIMITED STOCK!😱 . . whatsapp utk order www.wasap.my/60193124934/SYGMSIA

Glowing DDMC.⁣ Never leave home without it.⁣ Dab dab dab and ready to go in 5 min. ⁣ ⁣ So handy to keep it in your bag.⁣ After taking your wudhu, dab dab dab and ready to go again. ⁣ ⁣ No wonder everyone is going gaga over this..🥰😍🤩⁣ ⁣ #ddmc⁣ #nurraysa⁣ #solatfriendly⁣ #wudhufriendly⁣ #you_follow_i_show

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ.. Cantik manis dengan Hot Set Nurraysa 😍 ✔ Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) ✔ Kualiti Terjamin ✔ 100% halal dan di yakini selamat dan suci ❤ Dd Glowing Moist Cake Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. ❤ Pearl Magic Lipstick Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka memandang 🤗 Cara order www.wasap.my/60125217601/hotset www.wasap.my/60125217601/hotset Enjoy shopping dearies 😍 #nurraysa #hotsetmakeup #produkmesrawudhuk

🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #niqab #sayajual #nurraysa #purdah #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #sabah #sarawak #purdahitam #bazaaronline #niqabmurah

Harga Promosi Glowing DD Moist Cake Lipstik Www.wasap.my/60164150179 #nurraysa #produkmesrawuduk #produkmuslim

Nurraysa Glowing DD Moistcake (DDMC) . Thank you sisters for sharing your feedback ❣️ . 👍 "Full coverage. Save time. " . 👍 "I doesn't look pale even though I'm sick, after applying DDMC" . 👍 "Easy application. Glowy skin in just 5mins" . . . #testimonial #glowingddmoistcake #hotset #nurraysa #mesrawudhuk #mesrasolat #sopantastic #teamsopan #teamfarsg

Wow banyak nya feedback best-best dari #mossmayralovers 😍😍😍 Thank you dear semua! Haa kekakak yg belum cuba lagi kehebatan glam face primer ni, kena bertindak cepat sebelum terlambat! Whatsapp 0172261416 skrg ‼️

Alahai comel nya cik misi sorang nieee! Letups sangat kulit wajah halus mulus di tambah dengan calitan glam face primer boleh buat pesakit-pesakit penasaran tau! 😆 Gojessss sgt sis!

Tips for glowing skin! ✨✨ . Improve your diet