#neraplantbooster

Photos and Videos about #neraplantbooster

#testimoninera . Pak choy terlajak sihat..sampai tak muat dalam frame πŸ˜… . Macam tanam dalam tanah kan? Gemok-gemok macamni tapi hidroponik rupanya. Kalau sepokok pun nak dekat 200g makan ni je pun dah kenyang πŸ™ˆ . . DM admin sekarang untuk tahu cara-cara menggunakan Nera Plant Booster bagi tanaman hidroponik anda . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #hidroponik #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #hidroponikmalaysia

Nera Plant Booster memang sesuai untuk semua jenis tanaman dalam apa jua keadaan - dalam pasu, dalam tanah, polibeg, hidroponik pun boleh! . . Ni contoh customer Nera yang mengaplikasikan untuk sayuran hidroponik. Campur terus Nera Plant Booster dalam tangki baja dan untuk lebih OOMPH, gabungkan sekali dengan teknik semburan . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #hidroponik #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #hidroponikmalaysia

Nak sayur sihat, gemuk dan lagi lebar daripada muka? πŸ™ˆ . . Cubalah Nera Plant Booster dan lihat sendiri perubahan pada tanaman anda seawal satu minggu . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

#testimoninera . . Pokok cili mercikkk lepas guna Nera Plant Booster 🌢πŸ’₯ . . Jangan risau jika tidak pasti tentang sukatan & cara penggunaan, kami ada sertakan sekali pada botol dan admin juga boleh guide . . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah #jomtanamsendiri

Tahukah anda, Nera Plant Booster bukan baja? . Sebaliknya, produk kami digunakan selepas aplikasi baja untuk β€œboost”kan lagi prestasinya agar hasil tanaman berlipat ganda. . Kenali Nera Plant Booster dengan lebih dekat melalui 5 fakta berikut:- . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

#testimoninera . . Baru sembur sekali terus berbunga? 😱 . Dah letak baja biji berbulan tapi tak ada kesan. Spray Nera Plant Booster sekali je pokok terus berbunga! . Selain menyihatkan tanaman anda, plant booster kami juga akan membantu tanaman anda menyerap nutrien dari baja dengan lebih efektif . . #nera #neraplantbooster #plantbooster #organicplantbooster #organic #daripetaniuntukpetani #plantboosterorganik #organik #kebunorganik #tanamsendiri #berkebundirumah #petanimoden #pertanianmalaysia #gardeningmalaysia #kebunmini #kebunbandar #berbudipadatanah

πŸ₯¬πŸŠπŸŒΊ TINGKATKAN HASIL TANAMAN ANDA SEBANYAK 40%!! 🌺🍊πŸ₯¬ . Cepatkan pertumbuhan & tingkatkan daya tahan semua tanaman anda sekarang! . Nera Plant Booster by Edina Farm adalah penggalak & penguat tanaman yang diperbuat daripada 100% bahan semulajadi. . Kebaikan Nera Plant Booster: . βœ… 100% organik βœ… Sesuai untuk semua jenis tanaman βœ…Tingkatkan ketahanan penyakit tanaman βœ… Kurangkan penggunaan baja βœ… Boleh digunakan dalam pembuatan kompos / bokashi . . .

Sapa yang ada tanah, berkoyan hektar atau sekadar cukup buat lot banglow tu, dari main game jual menjual ada baik korang bagi sewa atau kerjakan sendiri/ bersama petani - petani moden. Makin hari makin kurang tempat nak bertani. Ada tanah elok diperam simpan nak tunggu harga melambung, sambil2 tunggu tu tanam la pokok buah. Sampai musim dia berbuah, pulangan dah berkali untung. Ni tolong sambung pokok tuan tanah, letak baja + Nera plant booster. Bukan susah pun takat tabur. Beli timer dgn sprinkler kalau tak kuasa siram manual. Bila dapat buah gemuk - gemuk manis melenting boleh la berkongsi rezeki dgn jiran dan burung2. Pagi ni saya gigih panjat pokok pasal berebut dgn burung dgn tupai nak makan buah mata kucing ni. Baru sikit dapat pasal lupa kerengga pun duk layan sama. Dapat la rasa sebelum gigih cari galah 🀣 #layankanjelah #organic #neraplantbooster #fromcorporatetofarm #langkawi