#naturalmalaysia

825 posts tagged with #naturalmalaysia

Photos and Videos about #naturalmalaysia

Alhamdulillah, another happy customer. She bought henna mask, rosewaterpetalz and lip scrub and she love all of it. Thank you sis. Come and join our next postage to enjoy beautiful skin, healthy hair and soft lips with PETALZ ๐ŸŒน. . . . . #rosewaterpetalz#reviewrosewater_petalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia#hudabeauty#tartemalaysia#organicmalaysia#naturalmalaysia#thefaceshopmalaysia#narsmalaysia#laneigemalaysia#sitinurhaliza#dianadanielle#noradanish#neelofa#rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha

Nak cantik macam ARTIST BOLLYWOOD, jom WhatsApp sis sekarang ๐Ÿ“ฒ. Special Thanks to talented Mua @shaziaakhtarmua And beautiful Model Datin Sharon @shendigill , don't forget Follow @shaziaakhtarmua for an amazing makeup service๐Ÿ’„. . . . #murahmurah#rosewaterpetalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia#hudabeauty#tartemalaysia#organicmalaysia#naturalmalaysia#thefaceshopmalaysia#narsmalaysia#laneigemalaysia#sitinurhaliza#dianadanielle#noradanish#neelofa#rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#maybellinemalaysia#silkygirl#tips

Hai all, here are the checklist for hair loss problems which most of us are facing๐Ÿค. Let's check and correct whichever possible ๐Ÿ˜Š, a little advice from PETALZ ๐ŸŒน. . . . #hennahairmask #rosewaterpetalz #kelimumur#rambutsihat#rambutgugur#rambutpanjangmalaysia#kelimumur#maskrambut#igsellermalaysia#rambutcantik #rambutsihat #warnarambut #inairambut #inai #inaipengantin#organicmalaysia #naturalmalaysia#hennaalorsetar#hennajitra#hennakajang#hennabangi#hennaraya#inaikahwin#inaimerah#kajang#cheras#ampang

Hai angels, nie nak share video tutorial on how to apply HENNA HAIR MASK. _ Hanya perlu apply pada rambut Yang basah, tunggu 20 minit Dan bilas dengan shampoo kegemaran anda. _ Mudahkan? Jom rawat rambut dengan PETALZ๐Ÿ˜Š. _ SELAMAT, MUDAH Dan MURAH _ #hennahairmask #rosewaterpetalz #kelimumur#rambutsihat#rambutgugur#rambutpanjangmalaysia#kelimumur#maskrambut#igsellermalaysia#rambutcantik #rambutsihat #warnarambut #inairambut #inai #inaipengantin#organicmalaysia #naturalmalaysia#hennaalorsetar#hennajitra#hennakajang#hennabangi#hennaraya#inaikahwin#inaimerah

Happy customer โค๏ธ lagi, dah Tak perlu pakai lip stick dah bile keluar, semakin taking after scrub dengan LIP SCRUB by PETALZโค๏ธ and kulit jadi smooth lepas sorta rosewaterpetalz โค๏ธ. Jom join postage kami seterusnya kalau nak bibir yang CERAH Dan kulit muka.yang cantik. ๐Ÿ“ฒWhatsApp kami ke 01110760768 / klik sahaja link di bio ๐Ÿ˜Š. . . . #rosewaterpetalz#reviewrosewater_petalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia#hudabeauty#tartemalaysia#organicmalaysia#naturalmalaysia#thefaceshopmalaysia#narsmalaysia#laneigemalaysia#sitinurhaliza#dianadanielle#noradanish#neelofa#rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha

. Tahukah kita, limau tempatan kita tu sangat berkhasiat . . . Walaupun limau jarang mendapat liputan seperti khasiat lemon , tapi limau adalah buah tempatan yang sangat kaya sifat antivirus . . Menurut buku "Food That Harm & Food That Heal" pengambilan limau sebiji sehari, bantu tingkatkan daya tahan tubuh dari serangan virus. Vitamin C yang tinggi ialah komponen penting antioksidan untuk jinakkan radikal bebas dalam tubuh. . . Limau nipis berkesan untuk bantu redakan batuk. Ada beberapa kandungan mineral yang penting pada limau nipis seperti kalsium, pospor, potasium dan zat besi. Seperti diketahui, zat besi adalah antioksidan yang sangat powerful. . . Banyak kan khasiat limau . . Jom kita kembali gunakan sumber tempatan kita untuk bantu proses penyembuhan melalui pemakanan. . . #gengmakmasaksihat #notagengmakmasaksihat #gmmskongsiresepi #gmmskongsiimu #naturalmalaysia #khasiatmakanan #khasiatlimau #superfood #limau #manfaatlimau #ovenniniteam @eat_love_oil @dapurnaslin @oilsbyamira

Pernah Try Rose Water?๐ŸŒน๐Ÿ™† Haa siapa yang tak pernah try, or even dengar sekalipun.. You guys should know yang Rose Water banyak kegunaan tau! ๐Ÿ˜ . Back on #evasharingtips๐Ÿ’กkalini mengenai Kebaikan & Kegunaan Rose Water! One of Fav products that 100% using rose water; RoseWater Petalz! Really recommended sebab organic & banyak manfaat. Antaranya: . 1. Acts as Toner // Boleh dijadikan sebagai toner = Hanya spray kat muka & sapu menggunakan kapas muka . 2. Menghilangkan Jerawat & Bekas Jerawat sbb rose water mengandungi Anti-Inflammatory tau! = Spray on Cotton Pad (Kapas Muka) & Tekap bahagian jerawat 3. Acts as Makeup Base = Spray pada wajah / Beauty Blender sebelum apply Foundation . 4. Merawat Pedih & Bengkak Mata = Spray on Cotton Pad & Tekapkan bahagian mata selama 5-10 minit! . . . Lips Scrub๐Ÿ’‹: Merawat Bibir Kering & Menggelupas Serta Mengekalkan Kelembapan pada bibir! . Follow @petalz_byzanah sekarang! . #rosewaterpetalz#sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia#hudabeauty#tartemalaysia#organicmalaysia#naturalmalaysia#thefaceshopmalaysia#narsmalaysia#laneigemalaysia#sitinurhaliza#dianadanielle#noradanish#neelofa#rozitachewan#schaalyahya#haniszalikhaa

Rosewater 3.0- 2 times higher concentration than the older version. We have used high number of petals for more benefits just for all of you. Experience the joy of roses everyday with PETALZ โค๏ธ. .โ€‹ #rosewaterpetalz #reviewrosewater_petalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia #hudabeauty #tartemalaysia #organicmalaysia #naturalmalaysia #thefaceshopmalaysia #narsmalaysia #laneigemalaysia #sitinurhaliza #dianadanielle #noradanish #neelofa #rozitachewan #schaalyahya #haniszalikha #kajang #niveamicellarwater #hannahdelisha

Rosewater 3.0- 2 times higher concentration than the older version. We have used high number of petals for more benefits just for all of you. Experience the joy of roses everyday with PETALZ โค๏ธ. _ #airmawar #rosewaterpetalz#antijerawat #antijeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #organicmalaysia#naturalmalaysia#kulitcerah#kulitglowing#kulitbersih#garniermicellarwater #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#shahalam#obsesscosmetics#serummurah

Before and After applying Compact powder which has been mixed with rosewaterpetalz ๐ŸŒน. Not only gives you some coverage but also saves your ๐Ÿ•ฐ๏ธ ๐Ÿ’ฐโšก. Get it now and YOU WILL BE AMAZED. . . . .#rosewaterpetalz#reviewrosewater_petalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia#hudabeauty#tartemalaysia#organicmalaysia#naturalmalaysia#thefaceshopmalaysia#narsmalaysia#laneigemalaysia#sitinurhaliza#dianadanielle#noradanish#neelofa#rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha

Hai lovelies, Ni lah KEBAIKAN Rosewaterpetalz! Sebenarnye Ade banyak lagi, tapi Tak muat๐Ÿ˜ฌ. . Jom amalkan Rosewater by PETALZ, yang Belum Ada klik link di bio sekarang! . Love Organic,Use organic with PETALZ โค๏ธ. _ #airmawar #rosewaterpetalz#antijerawat #antijeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #organicmalaysia#naturalmalaysia#kulitcerah#kulitglowing#kulitbersih#garniermicellarwater #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#shahalam#obsesscosmetics#serummurah

Hai lovelies, Ni lah KEBAIKAN Rosewaterpetalz! Sebenarnye Ade banyak lagi, tapi Tak muat๐Ÿ˜ฌ. . Jom amalkan Rosewater by PETALZ, yang Belum Ada klik link di bio sekarang! . Love Organic,Use organic with PETALZ โค๏ธ. _ #airmawar #rosewaterpetalz#antijerawat #antijeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #organicmalaysia#naturalmalaysia#kulitcerah#kulitglowing#kulitbersih#garniermicellarwater #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#shahalam#obsesscosmetics#serummurah

Alhamdulillah all prises to Allah S.W.T, LAUNCHING our UPGRADED version of ROSEWATER by PETALZ. _ WHAT IS THE DIFFERENCE? . 1.- More concentrated. _ More petals has been used to produce high quality rosewater. - More benefit than the older version. . 2._New Packaging. _ Yes, we have not only upgraded the content, we also upgraded the packaging for better understanding of our product. . - Clear instructions at the back of the bottle with expiration dates and also storage instructions. . 3. PRICE - Since more petals has been used, there is slight difference in price, ๐Ÿ™ apologies from our end because the roses are not cheap ๐Ÿค. . 4. SERUM - Boleh digunakan sebagai serum juga ye, extra for all of you๐Ÿ˜. Tak perlu bazir duit beli banyak- banyak produk. Guna rosewater Ni cukup๐Ÿ˜˜. . Hope you all love it ๐Ÿ˜ฌ as I have put a lot of hard work in it. Please do like and comment about the packaging. Thank you โค๏ธ _ #airmawar #rosewaterpetalz#antijerawat #antijeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #organicmalaysia#naturalmalaysia#kulitcerah#kulitglowing#kulitbersih#garniermicellarwater #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#shahalam#obsesscosmetics#serummurah .

Alhamdulillah all prises to Allah S.W.T, LAUNCHING our UPGRADED version of ROSEWATER by PETALZ. _ WHAT IS THE DIFFERENCE? . 1.- More concentrated. _ More petals has been used to produce high quality rosewater. - More benefit than the older version. . 2._New Packaging. _ Yes, we have not only upgraded the content, we also upgraded the packaging for better understanding of our product. . - Clear instructions at the back of the bottle with expiration dates and also storage instructions. . 3. PRICE - Since more petals has been used, there is slight difference in price, ๐Ÿ™ apologies from our end because the roses are not cheap ๐Ÿค. . 4. SERUM - Boleh digunakan sebagai serum juga ye, extra for all of you๐Ÿ˜. Tak perlu bazir duit beli banyak- banyak produk. Guna rosewater Ni cukup๐Ÿ˜˜. . Hope you all love it ๐Ÿ˜ฌ as I have put a lot of hard work in it. Please do like and comment about the packaging. Thank you โค๏ธ _ #airmawar #rosewaterpetalz#antijerawat #antijeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #organicmalaysia#naturalmalaysia#kulitcerah#kulitglowing#kulitbersih#garniermicellarwater #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#shahalam#obsesscosmetics#serummurah .

Alhamdulillah honest Feedback by our customers ๐ŸŒน . Baru pakai 2 KALI dah nampak perubahan girls... Rambut makinโ€‹ lembutโ€‹ danโ€‹ makin kurang keguguran rambut kak ni๐Ÿ˜ฑ Thanks a lot sis for ur review ๐ŸŒน . JOm grab yours now siap ad free gift lagi taw... . #hennahairmask #rosewaterpetalz #kelimumur #rambutsihat #rambutgugur #rambutpanjangmalaysia #maskrambut #igsellermalaysia #rambutcantik #warnarambut #inairambut #inai #inaipengantin #organicmalaysia #naturalmalaysia #hennaalorsetar #hennajitra #hennakajang #hennabangi #hennaraya #inaikahwin #inaimerah #kajang #cheras #ampang

Alhamdulillah, customer nampak perubahan selepas apply henna mask by PETALZ. Jom siapa yang Belum try WhatsApp sis cepat2 ,Ade free consultation ๐Ÿฅฐ . Alhamdulillah, kakak ni dah tak kena bebel ngan Encik Suami dia... . #hennahairmask #rosewaterpetalz #kelimumur #rambutsihat #rambutgugur #rambutpanjangmalaysia #maskrambut #igsellermalaysia #rambutcantik #warnarambut #inairambut #inai #inaipengantin #organicmalaysia #naturalmalaysia #hennaalorsetar #hennajitra #hennakajang #hennabangi #hennaraya #inaikahwin #inaimerah #kajang #cheras #ampang

Alhamdulillah, customer beli dari AGENT PENANG petalz. Thank you sis Ramizah for repeating โค๏ธ. Penangites boleh dapatkan produk PETALZ dengan sis Ina @nur_ienaa atau diect WhatsApp ๐Ÿ“ฒsis Ina ke 018-4040645. _ #codpenang #airmawar #rosewaterpetalz#antijerawat #antijeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #organicmalaysia#naturalmalaysia#kulitcerah#kulitglowing#kulitbersih#garniermicellarwater #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#shahalam#obsesscosmetics#serummurah

Ready to apply hair mask made up of henna and other raw ingredients that is good for hair and scalp, very relaxing ๐Ÿ’†and give a Saloon ๐Ÿ’‡ effect at home. Come join our next postage by clicking at the link in bio๐Ÿ“ฒ. . . .#hennahairmask #rosewaterpetalz #kelimumur#rambutsihat#rambutgugur#rambutpanjangmalaysia#kelimumur#maskrambut#igsellermalaysia#rambutcantik #rambutsihat #warnarambut #inairambut #inai #inaipengantin#organicmalaysia #naturalmalaysia#hennaalorsetar#hennajitra#hennakajang#hennabangi#hennaraya#inaikahwin#inaimerah#kajang#cheras#ampang

Hai semua, seperti yang lovelies tahu, rosewaterpetalz adalah rosewater yang organik. Ape yang di maksudkan dengan organik ialah, . โŒ TIADA BAHAN KIMIA . . โŒTIADA PENGAWIT Oleh itu, Cara Penyimpanan rosewaterpetalz adalah sangat penting, jom bace: 1. Simpan ditempat yang sejuk ๐Ÿฅถ- Supaya anda akan menerima air mawar yang segar and sejuk 2. Jauhi dari matahari ๐ŸŒž- seperti bunga ๐ŸŒน yang akan layu disebabkan panas , matahari akan memberi kesan pada rosewater , ia akan menyebabkan perubahan pada bau dah juga warna 3. Jauhi dari Panas ๐Ÿ”ฅ- Cuaca panas, Bilik yang panas akan memberi kesan kepada rosewater, ia akan menyebabkan perubahan pada bau dan warna. Dinasihati supaya menyimpan di dalam beg pada bahagian yang tidak mudah terdedah pada cahaya matahari / panas, sekiranya anda ingin membawa rosewater bersama anda. Dinasihati simpan di dalam peti sejuk . #murahmurah#rosewaterpetalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia#hudabeauty#tartemalaysia#organicmalaysia#naturalmalaysia#thefaceshopmalaysia#narsmalaysia#laneigemalaysia#sitinurhaliza#dianadanielle#noradanish#neelofa#rozitachewan#schaalyahya#haniszalikha#kajang#niveamicellarwater#hannahdelisha#cheras#ampang#pulaupinang#perak#maybellinemalaysia#silkygirl#tips#obsesscosmetic

Combination terbaik untuk those yang nak merawat kulit ๐Ÿ˜ . . Serum Orynzme 50ml & Clearskin Soap by NATUWREL! . . SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . . . WHATSAPP . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0186691413 / Click @ Bio ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0186691413 / Click @ Bio ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0186691413 / Click @ Bio ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . . #milksoap #natuwrelmilksoap #mandisususpa #mandisusu #kulitlembap #masalahkulitkering #basicskinroutine #skincare #naturalskincare #naturalmalaysia #natuwrelmalaysia #clearskinsoap #serumorynzme #jeragat #jerawat #kulitbreakout

. Vendor: The Bakers Project by HM @hamdya.muhaina . NATURAL BAZAAR 2019 ๐Ÿ“Œ THE BARN , TAMARIND SQUARE CYBERJAYA ( LEVEL 4 ) ๐Ÿ•™ 10.00 am - 7.00 pm ๐Ÿ“† 5 OCTOBER 2019 . #naturalbazaar2019 #naturalliving #organicmalaysia #naturalmalaysia #organicbabyfoodmalaysia #organicskincaremalaysia #naturalbazaar #naturalbazaar2018 #naturalskincare #cantikalami #sehatalami #organicfoodmalaysia #organicandnatural #organicandnaturalskincare #makananorganik #gogreenmalaysia #zerowastemalaysia #clothpadmalaysia

Our next event! Jumpa di sanaaaaa #repost @gengmakmasaksihat โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข . Yey! Kami akan bersama ibu-ibu lagi . . Terlepas jumpa kami untuk dapatkan premix masak sihat, masak pantas di Natural Bazaar Alami Living 2019? . . InsyAllah kami akan berada di . . . Malaysian Babywearers - International Babywearing Week 2019 2 November 2019 10.00 pagi hingga 5.00 petang The School, Jaya One, Petaling Jaya FREE ENTRANCE, Register : mbwibw2019.eventbrite.com . . . Dibawah #ovenniniteam @ovennini @gengmakmasaksihat @eat_love_oil @oilsbyamira @azlinda_hamid . . See you there! . . #mbwibw2019 #mbwamazingvendor2019 #malaysianmoms #event2019malaysia #boothmasakan #boothmalaysia #boothmakanan #alamiproducts #naturalmalaysia #foodie #homemadecooking #homemadecook #misifebruari2020 #misiovenniteam

Percaya Tak kalau saye kata, Anda boleh Buat rawatan ini dengan Harga yang MURAH & TAK MASUK AKAL๐Ÿคฏโ“. Anda BOLEH, dengan HENNA HAIR MASK by PETALZ, 100 gram boleh dipakai lebih dari sekali ๐Ÿ˜‰. Jimat ๐Ÿ’ฐDan ๐Ÿ•ฐ๏ธ untuk ke SALOON .Jom WhatsApp ๐Ÿ“ฒ kami ke 01110760768 / klik link di bio untuk terus WhatsApp ๐Ÿ˜˜. . #murahmurah #rosewaterpetalz #sephoramalaysia #maccosmeticsmalaysia #bodyshopmalaysia #hudabeauty #tartemalaysia #organicmalaysia #naturalmalaysia #thefaceshopmalaysia #narsmalaysia #laneigemalaysia #sitinurhaliza #dianadanielle #noradanish #neelofa #rozitachewan #schaalyahya #haniszalikha #kajang #niveamicellarwater #hannahdelisha #cheras #ampang #pulaupinang #perak #maybellinemalaysia #silkygirl #tips #obsesscosmetics

. Yey! Kami akan bersama ibu-ibu lagi . . Terlepas jumpa kami untuk dapatkan premix masak sihat, masak pantas di Natural Bazaar Alami Living 2019? . . InsyAllah kami akan berada di . . . Malaysian Babywearers - International Babywearing Week 2019 2 November 2019 10.00 pagi hingga 5.00 petang The School, Jaya One, Petaling Jaya FREE ENTRANCE, Register : mbwibw2019.eventbrite.com . . . Dibawah #ovenniniteam @ovennini @gengmakmasaksihat @eat_love_oil @oilsbyamira @dapurnaslin . . See you there! . . #mbwibw2019 #mbwamazingvendor2019 #malaysianmoms #event2019malaysia #boothmasakan #boothmalaysia #boothmakanan #alamiproducts #naturalmalaysia #foodie #homemadecooking #homemadecook #misifebruari2020 #misiovenniteam

TwinsKidKL
(@twinskidkl)

7 Days 2 Hours Ago

#repost @natural_bazar (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Yummy lucky draw gifts from our beloved sponsors and vendors! Thank you โ™ฅ๏ธ . NATURAL BAZAAR 2019 ๐Ÿ“Œ THE BARN , TAMARIND SQUARE CYBERJAYA ( LEVEL 4 ) ๐Ÿ•™ 10.00 am - 7.00 pm ๐Ÿ“† 5 OCTOBER 2019 . #naturalbazaar2019 #naturalliving . #organicmalaysia #naturalmalaysia #organicbabyfoodmalaysia #organicskincaremalaysia #naturalbazaar #naturalbazaar2019 #naturalbazaar2018 #naturalskincare #cantikalami #sehatalami #organicfoodmalaysia #organicandnatural #organicandnaturalskincare #makananorganik #gogreenmalaysia #zerowastemalaysia #clothpadmalaysia

Yummy lucky draw gifts from our beloved sponsors and vendors! Thank you โ™ฅ๏ธ . NATURAL BAZAAR 2019 ๐Ÿ“Œ THE BARN , TAMARIND SQUARE CYBERJAYA ( LEVEL 4 ) ๐Ÿ•™ 10.00 am - 7.00 pm ๐Ÿ“† 5 OCTOBER 2019 . #naturalbazaar2019 #naturalliving . #organicmalaysia #naturalmalaysia #organicbabyfoodmalaysia #organicskincaremalaysia #naturalbazaar #naturalbazaar2019 #naturalbazaar2018 #naturalskincare #cantikalami #sehatalami #organicfoodmalaysia #organicandnatural #organicandnaturalskincare #makananorganik #gogreenmalaysia #zerowastemalaysia #clothpadmalaysia

Talk by @drhafizsulaiman, Kembalikan Fitrah Rawat Ekzema. . NATURAL BAZAAR 2019 ๐Ÿ“Œ THE BARN , TAMARIND SQUARE CYBERJAYA ( LEVEL 4 ) ๐Ÿ•™ 10.00 am - 7.00 pm ๐Ÿ“† 5 OCTOBER 2019 . #naturalbazaar2019 #naturalliving . #organicmalaysia #naturalmalaysia #organicbabyfoodmalaysia #organicskincaremalaysia #naturalbazaar #naturalbazaar2019 #naturalbazaar2018 #naturalskincare #cantikalami #sehatalami #organicfoodmalaysia #organicandnatural #organicandnaturalskincare #makananorganik #gogreenmalaysia #zerowastemalaysia #clothpadmalaysia