#nafurasale

371 posts tagged with #nafurasale

Photos and Videos about #nafurasale

Jarang2 HQ buat sales sampai 20% 🤭 Bila less 20 % 😍 ramai yang serbu buat stock banyak2 tp cepat2 uollss sbb stock dekat kami pon dh makin susut😩 -- . Kini tidak perlu rawatan laser utk mencantikan wajah 💞 Ramai wanita di luar sana sudah pandai menilai kecantikan jangka panjang bukan nya kecantikan jangka pendek dgn produk pengelupasan -- . yakin lah bahawa kecantikan itu harus di jaga skrg dgn produk yg tiada kesan sampingan rawatan utk dunia kecantikan kulit -- . Yang mana stay JB boleh cod sampai depan rumah ye ☺️ yang dduk luar JB boleh post 😊 . #sistholipmatte #sistholipmattejb #sisthofaundation #temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclejb #nafura #nafurajb #nafurasale #minyakboonga #minyakboongajb #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongamelaka #codjb #codmersingjohor #ootd #fashion #skincare #sisthocosmetics #likeforfashion #cantiksetiaphari #kekechallenge

Sebab tu iols ❤❤❤ sangat dengan Korean skincare ni. Lebih2 lagi produk Nafura, sebab ianya dihasilkan mengikut cuaca kat tempat kita, kulit orang kita. No wonder ramai pengguna tegar produk2 Nafura ni. 😍 Korean formulation antara yang terbaik dalam bidang kecantikan. Sampaikan brand2 mat salleh pun produce produk diorang dengan formula Korea ni. Uols yang belum cuba produk2 Nafura ni, jom lah cuba. 😊 😁 #nafuraskincare #nafurasale #1010sale

Sebab tu iols ❤❤❤ sangat dengan Korean skincare ni. Lebih2 lagi produk Nafura, sebab ianya dihasilkan mengikut cuaca kat tempat kita, kulit orang kita. No wonder ramai pengguna tegar produk2 Nafura ni. 😍 Korean formulation antara yang terbaik dalam bidang kecantikan. Sampaikan brand2 mat salleh pun produce produk diorang dengan formula Korea ni. Uols yang belum cuba produk2 Nafura ni, jom lah cuba. 😊 😁 #nafuraskincare #nafurasale #1010sale

Sebab tu iols ❤❤❤ sangat dengan Korean skincare ni. Lebih2 lagi produk Nafura, sebab ianya dihasilkan mengikut cuaca kat tempat kita, kulit orang kita. No wonder ramai pengguna tegar produk2 Nafura ni. 😍 Korean formulation antara yang terbaik dalam bidang kecantikan. Sampaikan brand2 mat salleh pun produce produk diorang dengan formula Korea ni. Uols yang belum cuba produk2 Nafura ni, jom lah cuba. 😊 😁 #nafuraskincare #nafurasale #1010sale

Alhamdulillah, promo 10% off nafura dah tamat! Hehee thanks korang yang tak terlepas dengan promo ni 😍 www.wasap.my/60175440817 #nafura #nafurasale #promonafura #trueisland

1 hour left promo 10% off 🔥🔥🔥Jangan lepaskan peluang @nafura jarang sangatlah juat sale ni. 😍 www.wasap.my/60175440817 #nafura #nafurasale #promonafura #trueisland

Nafura dah mendarat hampa ❤️ 🌼 HoneyBee 🌼 True Island Alaska 🌼Royal Pine Untuk pengetahuan hampa Royal pine berwajah baru dan under Nafura jugak . Antara 3 product local ramai pakai berkesan 100% made in korea dibawah masuk dimalaysia tau hampa dari bahan semulajadi ❤️ . Yana sendiri pun pakai , Harga dia saja agak mahal macam international brand . Kenapa mahal ? Cuba pakai dulu baru tahu kenapa harga dia mahal 😘 . Kalau nak kulit cantik mulus harga bukan issue tetapi keberkesanan product kualiti sangat penting tau ! . Antara HOT SELLING 🔥 Yang mana pernah pakai mesti tau effect dia macamna sangat sangat best 🥰 . Customer yana repeat 2 kali dah pakai product nafura ni mahal pun dia on je . Yang nak order boleh terus dm yana 👍🏻 #nafura #nafurahoneybee #nafurapenang #nafurasale #nafuraalaska #royalpropolisserum #honeybeebynafura #honeybeevenombynafura #trueislandalaska #trueislandmalaysia #trueislandskincare #trueislandproduct #trueislandmoisturizer #trueislandtoner #trueislandmurah #royalpine #royalpineskincare #alylaroyalpine #royalpineflawlesssolutioncream #royalpines

HONEY BEE GOMMAGE SMOOTHING GEL . WHAT IT IS . Honey Bee Gommage Smoothing Gel is a gommage type that removes skin flakes and make skin smother. Honey, royal jelly, propolis and almond extract exfoliate dead skin cells without irritating your skin. . Now only RM60.00 . . #nafurakl #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #nafurakl #trueisland #trueislandampang #trueislandcheras #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl#trueislandalaska

Honey Mud Pore Tightening Mask . Soft cream-type mud mask that is easy and comfortable to apply on the face. The mud mask that can be used for a short time as it dries quickly. Contains Jeju volcanic ash and Camellia sinensis leaf extract which is excellent in absorption of skin wastes and sebum. The mineral content of the mud gives the skin elasticity and moisture while it removes the old dead skin cells on the skin. Honey, royal jelly and propolis provide ample nutrition and moisture on the skin. . 10.10 sales promotion with 10% off Now only RM48. 00 . . #nafurakl #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia #honeybeetoner #kbeauty #trueislandhoneybee #nafurakl

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS NUTRI SHEET MASK . THE BEST HAND PICK AND CHOSEN RANGES OF NATURAL COSMETICS PRODUCTS FROM SOUTH OF KOREA . 10.10 sales promotion with 10% off . Now only RM13. 50 . #nafurakl #nafuraampang #trueisland #trueislandalaska #trueislandhoneybee #trueisland #trueislandampang #trueislandcheras #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia #honeybeetoner #kbeauty #trueislandhoneybee #nafurakl

HONEY BEE UV SUN PROTECTOR SPF 50+ PA++ . Kandungan bahan lembap yang lembut yang memberikan rasa segar dan lembut tanpa melekit. SPF50+ PA+++ melindungi kulit dari sinaran UVA/UVB merbahaya untuk jangka masa yg panjang. Ekstrak citrus limon (lemon) mengetatkan liang pori dan mengawal sebum untuk memastikan kulit sentiasa segar dan ekstrak daun Aloe barbadensis juga melembapkan, melegakan kulit dan membuat kulit sihat. Kandungan madu, jely diraja dan propolis memberikan nutrisi dan kelembapan yang mencukupi pada kulit. . 10% off Now only RM63. 00 . . Grab yours now. . . #nafura #nafuraagent #nafurakl #nafuraampang #trueisland #trueislandalaska #trueislandhoneybee #trueisland #trueislandampang #trueislandcheras #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia#honeybeetoner

HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM . WHAT IT IS . Cleansing foam with honey extract, royal jelly extract, propolis extract that nourishes skin without drying after cleansing and keeps your skin soft. The rich and creamy cleanser with micro-bubble particles effectively removes impurities without irritating the skin. . 10% off Now only RM49. 50 . Grab youra now. . #nafurakl #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia #honeybeetoner #kbeauty #trueislandhoneybee #nafurakl

Nafura Cleanser Rm55 ( PROMOSI RM49.50) Nafura Moisturizer Rm75 ( PROMOSI RM67.50) Nafura Serum Rm95 (PROMOSI RM85.50) Toner Rm75 (PROMOSI RM67.50) . Free COD PJ / KL www.wasap.my/60196244524 . Tahan 4bulan ++ , Harga berbaloi dengan kesan dia tau .. produk dari nafura semua tahu kebaikan dia mcm mne , isian 100% propolis madu .. tak ada campuran bahan yg berbahaya , sesuai utk semua kulit . Moisturiser honey bee nafura boleh cmpur dengan skincare atau pun boleh dijadikan base makeup utk tahan lama ... . #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah @ Kuala Lumpur, Malaysia

Nafura Cleanser Rm55 ( PROMOSI RM49.50) Nafura Moisturizer Rm75 ( PROMOSI RM67.50) Nafura Serum Rm95 (PROMOSI RM85.50) Toner Rm75 (PROMOSI RM67.50) . Free COD PJ / KL www.wasap.my/60196244524 . Tahan 4bulan ++ , Harga berbaloi dengan kesan dia tau .. produk dari nafura semua tahu kebaikan dia mcm mne , isian 100% propolis madu .. tak ada campuran bahan yg berbahaya , sesuai utk semua kulit . Moisturiser honey bee nafura boleh cmpur dengan skincare atau pun boleh dijadikan base makeup utk tahan lama ... . #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah @ Kuala Lumpur, Malaysia

Nafura Cleanser Rm55 ( PROMOSI RM49.50) Nafura Moisturizer Rm75 ( PROMOSI RM67.50) Nafura Serum Rm95 (PROMOSI RM85.50) Toner Rm75 (PROMOSI RM67.50) . Free COD PJ / KL www.wasap.my/60196244524 . Tahan 4bulan ++ , Harga berbaloi dengan kesan dia tau .. produk dari nafura semua tahu kebaikan dia mcm mne , isian 100% propolis madu .. tak ada campuran bahan yg berbahaya , sesuai utk semua kulit . Moisturiser honey bee nafura boleh cmpur dengan skincare atau pun boleh dijadikan base makeup utk tahan lama ... . #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah @ Kuala Lumpur, Malaysia

Ct Khadijah
(@kedai.tijah)

3 Days 9 Hours Ago

❝NAFURA CLEANSER PROMOSI HANYA RM49.50❞ Dua2 cleanser nafura tapi fungsi pada skin berbeza ikut jenis kulit. . ❄️ Alaska Aqua Cleanser - sesuai tuk jenis skin dry or oily or sensitif - kandungan HA yg mampu beri lebih kelembapan, anti sebum yg mengawal pores dan pengeluaran minyak yg berlebihan dan kekalkan kelembapan yg optimum 😍 . 🐝 Honey Bee Cleanser - sesuai tuk jenis skin yg normal or combination - kandungan honey, propolis and royal jelly bagus tuk meredakan keradangan kulit. . Fungsi sama membersihkan kotoran pada skin tp ada ingredients yg khusus tuk tambahan zat pada skin. www.wasap.my/60176657341/nafuracleanserija . 👍🏻SELF PICK UP 🛵FREE COD MELAKA , KL & PJ 📦 POS SELURUH MALAYSIA . #kedaitijah #kosmetikmurahkl #agenonline #stokis #dropship #kosmetikmurah #produkoriginal #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah #nafuracodmelaka #codkl #codpj #codmelakatengah

Ct Khadijah
(@kedai.tijah)

3 Days 9 Hours Ago

❝NAFURA HONEYBEE CLEANSER ORIGINAL PROMOSI HANYA RM49.50❞ Honey Bee Cleansing Foam melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. . Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut,anjal dan ringan.Ia turut membantu meredakan jerawat. . KELEBIHAN 💋 Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya. 💋 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen. 💋 Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari. . Bukan saja kulit akan segar, ia juga memutih dan melicinkan permukaan kulit . Bau nye yang wangi sangat. Pernah tak bila pakai pencuci biasa kulit dan rasa tegang Dan kering? Cuba try HONEY BEE Cleasing foam pasti anda akan rasa moist Dan Lembut. . www.wasap.my/60176657341/nafuracleanserija . 👍🏻SELF PICK UP 🛵FREE COD MELAKA , KL & PJ 📦 POS SELURUH MALAYSIA . #kedaitijah #kosmetikmurahkl #agenonline #stokis #dropship #kosmetikmurah #produkoriginal #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah #nafuracodmelaka #codkl #codpj #codmelakatengah

Ct Khadijah
(@kedai.tijah)

3 Days 10 Hours Ago

❝NAFURA HONEY BEE MOISTURIZER PROMOSI RM67.50❞ . KELEBIHAN 🐝 Honey Bee Venom menjadikan kulit licin, disamping melembab & menggebukan kulit. 🐝 Menghilangkan jerawat dan parut jerawat. 🐝 Memudarkan segala jenis parut. 🐝 Menyembuhkan luka melecur@melecet. 🐝 Menghilangkan kesan sunburn(selaran matahari) 🐝 Memudar & menghilangkan stretch mark. 🐝 Sesuai dipakai untuk kulit sensitif,bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem. 🐝 Sesuai digunakan sebelum make up,sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian. 🐝 Mencerah & menganjalkan kulit,hasil dari pembentukan sel2 kulit baru. 🐝 Merawat bibir kering dan sensitif. 🐝 Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben@ benzophenone 4. 🐝 Kedutan semakin pudar dan hilang(anti penuaan). . www.wasap.my/60176657341/nafuraserumija . 👍🏻SELF PICK UP 🛵FREE COD MELAKA , KL & PJ 📦 POS SELURUH MALAYSIA . #kedaitijah #kosmetikmurahkl #agenonline #stokis #dropship #kosmetikmurah #produkoriginal #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah #nafuracodmelaka #codkl #codpj #codmelakatengah

Ct Khadijah
(@kedai.tijah)

3 Days 10 Hours Ago

❝NAFURA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM PROMOSI RM85.50❞ Kelebihan Serum Nafura 📌 Serum lagi cepat bertindak. Sebab ia sejenis cecair yg terus meresap masuk ke dalam kulit. 📌 Kenapa serum lebih cepat bertindak? - Sebabnya serum ni diciptakan utk terus masuk jauh ke dalam kulit dan memberikan nutrisi yg diperlukan oleh kulit. 📌Serum ini diperkaya dengan Honey, Royal Jelly and active ingredients yang bersifat anti bakteria yang dapat merawat kerengsaan juga jerawat. . ANTARA KELEBIHAN LAIN 🐝Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran 🐝 Memberikan kelembapan optimum 🐝Mencerahkan kulit secara semulajadi 🐝Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox 🐝Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas 🐝Merawat kedutan juga garis halus pada wajah 🐝Mengecilkan liang pori 🐝Menghilangkan eyebag 🐝Menghilangkan noda kulit 🐝Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama 🐝Anti aging . www.wasap.my/60176657341/nafuraserumija . 👍🏻SELF PICK UP 🛵FREE COD MELAKA , KL & PJ 📦 POS SELURUH MALAYSIA . #kedaitijah #kosmetikmurahkl #agenonline #stokis #dropship #kosmetikmurah #produkoriginal #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah #nafuracodmelaka #codkl #codpj #codmelakatengah

Ct Khadijah
(@kedai.tijah)

3 Days 10 Hours Ago

❝NAFURA ESSENTIAL TONER HONEY BEE PROMOSI RM67.50❞ Bagus untuk yang ada masalah kulit kusam.Penggunaan 2 kali sehari secara konsisten boleh mencuci segala kekotoran daki diwajah dan dapat mengecilkan pori.. . KELEBIHAN •Melembapkan kulit •Perlindungan kulit •Membersihkan pori & mengecilkan pori-pori yang terbuka •Mengeluarkan sel kulit mati & dapat membuang saki baki kotoran dan solekan yang tertinggal •Niacinamide di dalamnya, yang bertindak sebagai ejen pencerah semula jadi •Membantu menghapuskan kekotoran dan membantu dalam penyembuhan kulit. •Dengan resapan cepat dalam seminit anda boleh bersiap bersama Honey Bee Bee Venom Perfect Essential Toner . www.wasap.my/60176657341/nafuratonerija . 👍🏻SELF PICK UP 🛵FREE COD MELAKA , KL & PJ 📦 POS SELURUH MALAYSIA . #kedaitijah #kosmetikmurahkl #agenonline #stokis #dropship #kosmetikmurah #produkoriginal #nafura #nafurakl #nafuraagent #nafurahoneybee #nafuraoriginal #nafurasale #nafurahq #nafuraalaska #nafuraserum #nafuramoisturiser #nafuracleanser #nafuraskincare #honeybeevenomnafura #nafurapj #nafuraampang #nafuracheras #nafuracodkl #nafuramurah #nafuracodmelaka #codkl #codpj #codmelakatengah

Last day promo❕❕❕ Cepat dm atau whatsapp sue sekarang Nafura promotion🎉 10% - 20% off on all item. Start 26/9/2019-11/10/2019 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

Last day promo❕❕❕ Cepat dm atau whatsapp sue sekarang Nafura promotion🎉 10% - 20% off on all item. Start 26/9/2019-11/10/2019 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

Last day promo❕❕❕ Cepat dm atau whatsapp sue sekarang Nafura promotion🎉 10% - 20% off on all item. Start 26/9/2019-11/10/2019 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

. Our best seller Serum Honey Bee Propolis ! Last ari ni ye harga dia RM85.50 Lepas tu back to RM95.00 Grab it fast . 📮 Free Postage SM/ SS RM5🚚☁ . 💋Berminat !! Jom...Whatsapp Kak Shima 📲😍😚 🍀Tekan link di bio www.wasap.my/+60132888812 . #honeybeetrueisland #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomkedah #honeybeevenomjitra #nafura1010salepromotion #nafurasale #nafura

Esok last day promo ya Cepat dm atau whatsapp sue sekarang Nafura promotion🎉 10% - 20% off on all item. Start 26/9/2019-11/10/2019 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

Esok last day promo ya Cepat dm atau whatsapp sue sekarang Nafura promotion🎉 10% - 20% off on all item. Start 26/9/2019-11/10/2019 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

Esok last day promo ya Cepat dm atau whatsapp sue sekarang Nafura promotion🎉 10% - 20% off on all item. Start 26/9/2019-11/10/2019 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM . . WHAT IT IS . Moisture vibrant serum that contains royal jelly extract, propolis extract, and honey extract, that contributes to healthy and radiant skin. . Propolis obtained from bee hive functions to strengthens the skin barrier, while royal jelly and honey enhance skin elasticity, leaving the skin more radiant. . It helps soothe the stressed skin from external aggressors and improve skin resistance from influences, keeping the skin healthy. . Soft finish without stickiness, like flowing honey leaving the skin radiant and elastic. . Grab yours now ladies. 🤗 . 10% off Now only RM85.50 . . Whatsapp : 017-5451874 🤗😍 . . #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia #honeybeetoner #kbeauty #trueislandhoneybee #nafurakl #nafurasale #nafura1010salepromotion #nafuraampang

Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin oily / combination / sensitif - Alaska ❄️ Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya #codbangi #codkajang #codsemenyih #nafuraagent

Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin normal / kering - Honeybee 🍯🐝 Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya #codbangi #codkajang #codsemenyih #nafuraagent

Jangan lepaskan peluang @nafura jarang sangatlah juat sale ni. 😍 www.wasap.my/60175440817 #nafura #nafurasale

Antara serum yang iols jatuh cinta. 🐝 Honey Bee Royal Propolis Serum 🐝 Pas pakai serum ni, kulit jadi lembut, kulit da tak kusam, nampaklah bermaya kulit tu. Kalau tak, kulit nampak malap je. Kulit bibik lagi cantik. 😄😅 Sekarang da nampak lah kulit tu bersinar dari dulu. 😂💃💃💃 #honeybeeserum #nafurasale #honeybeeskincareline #serumhoneybee #nafuraserum #trueislandserum

Mata korang nampak eyebag? Nampak garis-garis halus je bawah mata? . Korang bolh gunakan Hydrogel mask ni untuk merehatkan mata plus mengurangkan mata panda dan garis-garis halus. . Apa tunggu lagi? Jom dapatkan segera. Ada promo lagi tau. #dasyacosmetic #honeybeevenom #honeybeeserum #honeybeemoisturizer #glossyskin #glassskin #glowing #nafurasale

SALE HABIS ESOK Cepat korang mana yang tak grab lagi peluang 10% sempena 10.10 ni GOOD NEWS ❗❗❗ Pembelian dengan #teamdira HARI NI dapat FREE POSTAGE Free gift menarik pun ada sekali setiap kali pembelian Jom whatapps Fina 0124370209 Senang lagi klik link contact di Bio @finabeautycare . nafura #nafuraipoh #nafurasale #honeybeevenom #honeybee #alaska #trueisland #ipoh #ipohperak #codipoh #codmedangopeng #codstation18 #codtamancempaka #codtambun #codbercham #teamdira

SALE HABIS ESOK Cepat korang mana yang tak grab lagi peluang 10% sempena 10.10 ni GOOD NEWS ❗❗❗ Pembelian dengan #teamdira HARI NI dapat FREE POSTAGE Free gift menarik pun ada sekali setiap kali pembelian Jom whatapps Fina 0124370209 Senang lagi klik link contact di Bio @finabeautycare . nafura #nafuraipoh #nafurasale #honeybeevenom #honeybee #alaska #trueisland #ipoh #ipohperak #codipoh #codmedangopeng #codstation18 #codtamancempaka #codtambun #codbercham #teamdira

SALE HABIS ESOK Cepat korang mana yang tak grab lagi peluang 10% sempena 10.10 ni GOOD NEWS ❗❗❗ Pembelian dengan #teamdira HARI NI dapat FREE POSTAGE Free gift menarik pun ada sekali setiap kali pembelian Jom whatapps Fina 0124370209 Senang lagi klik link contact di Bio @finabeautycare . nafura #nafuraipoh #nafurasale #honeybeevenom #honeybee #alaska #trueisland #ipoh #ipohperak #codipoh #codmedangopeng #codstation18 #codtamancempaka #codtambun #codbercham #teamdira

Honey mud pore tightening Honeybee . 10.10 sales promotion 🎉 . Lets grab yours dearies. . . Best skincare. . Whatsapp : 017-5451874 🤗😍 . . @nafura @noranordin_beautystore . . #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia#honeybeetoner #nafurakl #trueislandalaska

Honeybee Cleansing Foam . Nafura 10.10 sales promotion. 🎉 . Come and grab yours. Grab it fast. . Whatsapp : 017-5451874 😍🤗 . . #nafurasale #nafura1010salepromotion #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia #honeybeetoner #kbeauty #trueislandhoneybee

Honeybee toner . Nafura 10.10 sales promotion 🎉 . Grab yours now. . The best toner ever. 🌹 . . Whatsapp :017-5451874 🤗😍 . . @nafura @noranordin_beautystore . #trueislandkl #trueislandalaska #trueislandampang #trueislandmalaysia #honeybeetoner #alpine #alpinesnowwhite #nafurakl #nafura #kbeauty #trueislandkl #nafuraagent #nafura1010salepromotion #nafurasale

Serum honeybee . Today is 10.10 ladies. Nafurasales 🎉 . Lets grab yours 😍 . Whatsapp :017-5451874 🤗 . . . @nafura @noranordin_beautystore . . #nafura #nafuraagent #nafurakl #nafuraampang #trueisland #trueislandalaska #trueislandhoneybee #trueisland #trueislandampang #trueislandcheras #nafurasale #nafura1010salepromotion

NAFURA
(@nafura)

4 Days 15 Hours Ago

#repost @ohpretty.rara • • • • • • Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin normal / kering - Honeybee 🍯🐝 Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya

Settle da belai muka. Nak healthy skin kene rajin & konsisten🥰 Jangan lupa SALE tinggal 2 hari saja! Yang mana nak buat stok & baru nak cuba, cecepat la grab sekarang. Bukan apa sebab JIMATTT taw! 😉 . 🎁Free gift 📮Postage Eveyday 🚗COD Available with Charge 📍Setiawangsa 📍Setapak 📍Wangsa maju 📍Danau Kota 📍UTM Semarak 📍UK Perdana 📍AmpangPoint . Wa 📲 0173733 778 atau Klik link to order. . . #nafura #nafurasale #honeybee #alpinesnowwhiteserum #lessmakeup

READY STOK ALL ITEMS . Honey Bee Venom Multisolution Cream RM67.50(NP: RM75, JIMAT RM7.50) . 🐝Honey Bee Royal Propolis Solution Serum RM85.50(NP: RM95, Jimat RM9.50) . . . 🐝Honey Bee Nutri Cleansing Foam RM49.50 (NP: RM55, JIMAT RM5.50) . 🐝Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel RM54 (NP: RM60.00, JIMAT RM6) . 🐝Honey Bee All Day Fixing Mist RM54 (NP: RM60, Jimat RM6) . 🐝Honey Bee Royal Propolis Nutri Sheet Mask RM13.50 (NP: RM15, JIMAT RM1.50) . 🐝Honeybee UV Sun Protection-RM63 (NP: RM70 , JIMAT RM7) . 🐝Honeybee Honey Mud Tightening Mask-RM 48.60(NP: RM54, SAVE RM5.40) . . 🐝Honeybee Hydrogel Eyemask -RM68.85 (NP: RM76.50, JIMAT RM7.65) . 🐝Honeybee Venom Essentials Toner-Rm67.50 (NP:Rm75, JIMAT RM7.50) . 🌸Price shown are exclude postage and cod . . 💌Postage: RM9(sm) rm13( ss) . . 🚘COD : First 10km- RM5 , subsequence RM1/km . 🚘COD: SHAH ALAM- SUBANG JAYA - BUKIT JELUTONG- TTDI- GLENMARIE-NEAREST AREA. . 💌POSTAGE: EVERYDAY . 👫SELF PICK UP AVAILABLE . 💎SEKSYEN 2 (weekdays 6pm onwards) 💎 EMPIRE SHOPPING GALLERY (weekdays 8am-6pm) . #serum #serumhoneybee #serumkorea #nafuraserum #authorisedagentnafura #honeybeevenomoriginal #moisturizerhoneybeevenom #cleanserhoneybee #scrubhoneybeevenom #madeinkorea #hbv #nafura #hopegirl #trueisland #honeybeemoisturiser #honeybeevenom #alaskamoisturiser #alaska #centellamoisturiser #gommagesmoothinggel #honeybeescrub #honeybeemistspray #honeybeevenomserum #honeybeecleanser #honeybeescrub #honeybeevenom #honeybeeoriginal #trustestedseller #nafurasale. #nafura #nafurasale #skincare #kbeauty

READY STOK ALL ITEMS . Honey Bee Venom Multisolution Cream RM67.50(NP: RM75, JIMAT RM7.50) . 🐝Honey Bee Royal Propolis Solution Serum RM85.50(NP: RM95, Jimat RM9.50) . . . 🐝Honey Bee Nutri Cleansing Foam RM49.50 (NP: RM55, JIMAT RM5.50) . 🐝Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel RM54 (NP: RM60.00, JIMAT RM6) . 🐝Honey Bee All Day Fixing Mist RM54 (NP: RM60, Jimat RM6) . 🐝Honey Bee Royal Propolis Nutri Sheet Mask RM13.50 (NP: RM15, JIMAT RM1.50) . 🐝Honeybee UV Sun Protection-RM63 (NP: RM70 , JIMAT RM7) . 🐝Honeybee Honey Mud Tightening Mask-RM 48.60(NP: RM54, SAVE RM5.40) . . 🐝Honeybee Hydrogel Eyemask -RM68.85 (NP: RM76.50, JIMAT RM7.65) . 🐝Honeybee Venom Essentials Toner-Rm67.50 (NP:Rm75, JIMAT RM7.50) . 🌸Price shown are exclude postage and cod . . 💌Postage: RM9(sm) rm13( ss) . . 🚘COD : First 10km- RM5 , subsequence RM1/km . 🚘COD: SHAH ALAM- SUBANG JAYA - BUKIT JELUTONG- TTDI- GLENMARIE-NEAREST AREA. . 💌POSTAGE: EVERYDAY . 👫SELF PICK UP AVAILABLE . 💎SEKSYEN 2 (weekdays 6pm onwards) 💎 EMPIRE SHOPPING GALLERY (weekdays 8am-6pm) . #serum #serumhoneybee #serumkorea #nafuraserum #authorisedagentnafura #honeybeevenomoriginal #moisturizerhoneybeevenom #cleanserhoneybee #scrubhoneybeevenom #madeinkorea #hbv #nafura #hopegirl #trueisland #honeybeemoisturiser #honeybeevenom #alaskamoisturiser #alaska #centellamoisturiser #gommagesmoothinggel #honeybeescrub #honeybeemistspray #honeybeevenomserum #honeybeecleanser #honeybeescrub #honeybeevenom #honeybeeoriginal #trustestedseller #nafurasale. #nafura #nafurasale #skincare #kbeauty

READY STOK ALL ITEMS . Honey Bee Venom Multisolution Cream RM67.50(NP: RM75, JIMAT RM7.50) . 🐝Honey Bee Royal Propolis Solution Serum RM85.50(NP: RM95, Jimat RM9.50) . . . 🐝Honey Bee Nutri Cleansing Foam RM49.50 (NP: RM55, JIMAT RM5.50) . 🐝Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel RM54 (NP: RM60.00, JIMAT RM6) . 🐝Honey Bee All Day Fixing Mist RM54 (NP: RM60, Jimat RM6) . 🐝Honey Bee Royal Propolis Nutri Sheet Mask RM13.50 (NP: RM15, JIMAT RM1.50) . 🐝Honeybee UV Sun Protection-RM63 (NP: RM70 , JIMAT RM7) . 🐝Honeybee Honey Mud Tightening Mask-RM 48.60(NP: RM54, SAVE RM5.40) . . 🐝Honeybee Hydrogel Eyemask -RM68.85 (NP: RM76.50, JIMAT RM7.65) . 🐝Honeybee Venom Essentials Toner-Rm67.50 (NP:Rm75, JIMAT RM7.50) . 🌸Price shown are exclude postage and cod . . 💌Postage: RM9(sm) rm13( ss) . . 🚘COD : First 10km- RM5 , subsequence RM1/km . 🚘COD: SHAH ALAM- SUBANG JAYA - BUKIT JELUTONG- TTDI- GLENMARIE-NEAREST AREA. . 💌POSTAGE: EVERYDAY . 👫SELF PICK UP AVAILABLE . 💎SEKSYEN 2 (weekdays 6pm onwards) 💎 EMPIRE SHOPPING GALLERY (weekdays 8am-6pm) . #serum #serumhoneybee #serumkorea #nafuraserum #authorisedagentnafura #honeybeevenomoriginal #moisturizerhoneybeevenom #cleanserhoneybee #scrubhoneybeevenom #madeinkorea #hbv #nafura #hopegirl #trueisland #honeybeemoisturiser #honeybeevenom #alaskamoisturiser #alaska #centellamoisturiser #gommagesmoothinggel #honeybeescrub #honeybeemistspray #honeybeevenomserum #honeybeecleanser #honeybeescrub #honeybeevenom #honeybeeoriginal #trustestedseller #nafurasale. #nafura #nafurasale #skincare #kbeauty

Utk masalah muka berminyak dan berjerawat disarankan ALASKA CLEANSER kerana mengandungi tinggi kandungan hyaluronic acid yg berfungsi melembab dan mengawal penghasilan minyak secara brlebihan Utk masalah kulit kering, kusam, berjeragat amat digalakkan HONEY BEE CLEANSER kerana mengandungi propolis, madu, royal jelly, honeybee venom, vitamin, dan collagen dapat membantu merawat kulit kusam serta membekalkan nutrisi yang baik kepada kulit . Dua dua tengah ade less ye korang . Wa 01137396420 . #honeybee #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeenafura #honeybeemoisturizer #honeybeeskincare #honeybeepelembapmuka #honeybeecleanser #honeybeescrub #honeybeespraymist #honeybeesunblock #honeybeemud #flawless #honeybeekulitmuka #fromkorea #honeybeeoriginal #nafura #honeybeekl #honeybeekuantan #honeybeeselangor #skincare #mykabreakout #honeybeeori #honeybeeskincare #forsensitifskin #normalskin #nafurasale #septembersale

Yes till Friday our sale is ON . Pm all Agent Nation wide list at www.nafura.my/page/partner . #nafura #nafuraagent #nafurasale

Repost @ilawati_ila Hi Good Morning dah apply Alaska Aqua Cream? . Moisturiser for Oily , Combination and sensitive skin! . Now sampai Jumaat ade 10% offf tau . #nafurasale #honeybee #moisturiser #nafura #alaska #skincare #trueislandmalaysia #normalskin #dryskin #lelakimuyangdulu #ctdk #sharnazahmad #dramasangat #nelydiasenrosesenrose #bazaarpaknil #skincareselamat #skincarenatural #skincaremurah #skincarekorea #skincareviral #muamalaysia #muaselangor #muakl

NAFURA
(@nafura)

5 Days 9 Hours Ago

@lyaa_anwar Product nafura.my by kak Lina Nafura Ahmad ada 10% off sehingga 11 October.. so rugi kalau tak grab....blm terlambat lagi nak grab semua product best dari nafura...😍 #nafura #nafurasale

😱 Esok last promo Nafura 10% sayang2 semua . Ramai submit order nk kejar promo @nafura 🥰🥰🥰🥰🥰 special promo 20% pun ada tau . Sebelum beli consult dulu tau item mana yg sesuai dgn skin ❤️❤️❤️ . 🐝 Honey Bee - Normal or combination skin . ❄️Alaska - dry, oily or sensitive skin . 🌲Alpine Serum - pigmentation and brightening 😘 . www.wasap.my/60133506160 . #nafura #nafurasale #nafuraagent #nafuraagentkl #nafuracodkl #skincare #alaskaskincare #honeybee

Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻 . Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk: 👉 mengurangkan parut jerawat 👉 anti oxidant 👉 membaik pulih kulit . Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻 . Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk: 👉 mengurangkan parut jerawat 👉 anti oxidant 👉 membaik pulih kulit . Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻 . Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk: 👉 mengurangkan parut jerawat 👉 anti oxidant 👉 membaik pulih kulit . Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱 . 📱WhatsApp 0167431891 (link di bio) . 🚗 COD AREA : #cherashartamas #tamanbukitsegar #tamanmidah #tamanconnaught #tamanmutiara #permaisuri #cherasperdana #tamanemascheras #shamelinperkasa #maluri #bdrtunrazak tamansupreme #desatunrazak . 🙋Self-pickup bukit segar cheras . Ada gift menanti anda 🌹 . #jomjointeamciksuekayaberjaya #agentwantedbagiyangserius #kbeauty #sayajualskincare #sayajualmakep #skincareviral #viralmakeup #nafura #nafuracheras #nafurasale

2days left! 😱 PROMO 10% off all item true island. Jangan lepaskan peluang @nafura jarang sangatlah juat sale ni. 😍 www.wasap.my/60175440817 #nafura #nafurasale #trueisland

hey nafura sale is still on going !! few more days left. jom grab sebelum habis promo 😘😘 #nafurasale #alaskamoisturizer #alaskaserum #alaskasale #alpinesnowwhiteserum #blusher2minit #blusher #hopegirlmalaysia #hopegirlcosmetics #agenkl #agennafura #agennafurakl

(@beautybyamalra)

5 Days 15 Hours Ago

SERUM HONEY BEE VENOM by Nafura HONEY BEE SERUM ni memang best !! Serum ni semestinya diperkaya dengan Honey, Royal Jelly and active ingredients yang bersifat anti bakteria yang dapat merawat kerengsaan juga jerawat. Apa effectnya bila kita pakai sekali serum ni setiap hari? 👉kulit makin LEMBUT 👉kulit makin LEMBAB 👉 Kulit makin HALUS 👉 Kulit makin SiHAT 👉 Jerawat dah segan-segan nak naik 👉kulit kering no more! Ready stock ya! Boleh DM📩 #nafurasale #nafura #honeybeeserum #honeybeeserumoriginal #pastikanoriginalbarubeli #originalfromkorea

(@beautybyamalra)

5 Days 15 Hours Ago

The famous Honey Bee Multisolution Cream or Honey Bee moisturiser! 🐝 #nafurasale #nafura #honeybeemoisturizeroriginal #honeybeemoisturiser #thebestfromnafura

(@beautybyamalra)

5 Days 16 Hours Ago

Skincare pertama yang korang kena apply lepas cleansing is TONER . Tujuannya untuk ✔ Mengecilkan semula liang pori yang terbuka semasa mencuci ✔ Menstabilkan PH kulit supaya skincare seterusnya dapat memberikan kesan yang lebih optimum ✔ Membuang sel kulit mati supaya kulit tak kusam dan menanggalkan sisa² kotoran yang masih ada selepas mencuci. ✔ Melembapkan semula wajah yang sedikit kering selepas mencuci terutama selepas guna skrub/exfoliator . Alaska Toner 💦 Mengandungi niacinamide untuk mencerahkan kulit dan mengecilkan liang pori. 💦 Tinggi dengan kandungan Hyaluronic acid untuk melembapkan dan menganjalkan kulit . Honey Bee Toner 🐝 Mengandungi ekstak lebah, royal jelly, propolis, 40 jenis bahan semula jadi dan Triple Hyaluronic acid untuk 🍯melembapkan kulit 🍯perlindungan kulit 🍯membersihkan pori 🍯mengeluarkan sel kulit mati . So, jangan skip toner okeyh! Basic skincare nih tauuu. Ready stock boleh DM for more info📩 #nafurasale #nafura #honeybeetoner #alaskatoner #alaskasale #honeybeesale #thebestfromnafura

NAFURA
(@nafura)

5 Days 16 Hours Ago

Tq @adrielna Untuk kulit hiasa and kering boleh cuba Honey Bee Skincare tau.... Now ade 10% off jangan lepaskan Pm agent2 nafura di www.nafura.my/page/partner #nafura #nafurasale

NAFURA
(@nafura)

5 Days 16 Hours Ago

@ilawati_ila Hi Good Morning dah apply Alaska Aqua Cream? Moisturiser for Oily , Combination and sensitive skin! Now sampai Jumaat ade 10% offf tau #nafura #nafurasale

NAFURA
(@nafura)

6 Days 3 Hours Ago

#repost @yusra_beautyshoppe • • • • • • Sebab tu iols ❤❤❤ sangat dengan Korean skincare ni. Lebih2 lagi produk Nafura, sebab ianya dihasilkan mengikut cuaca kat tempat kita, kulit orang kita. No wonder ramai pengguna tegar produk2 Nafura ni. 😍 Korean formulation antara yang terbaik dalam bidang kecantikan. Sampaikan brand2 mat salleh pun produce produk diorang dengan formula Korea ni. Uols yang belum cuba produk2 Nafura ni, jom lah cuba. 😊 Tinggal 4 hari je lagi Nafura sale. 😁 #nafuraskincare #nafurasale #1010sale

Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin oily / combination / sensitif - Alaska ❄️ Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekuantan #honeybeepahang #honeybeekuantan #freegifts #teameyna #percayaberjayasebelomberjaya

NAFURA
(@nafura)

6 Days 7 Hours Ago

#repost @ohpretty.rara • • • • • • Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin oily / combination / sensitif - Alaska ❄️ Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya

NAFURA
(@nafura)

6 Days 7 Hours Ago

#repost @ohpretty.rara • • • • • • Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin normal / kering - Honeybee 🍯🐝 Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya

Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin oily / combination / sensitif - Alaska ❄️ Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya #codbangi

Harga runtuh lagi uolls 😱 Nak jimat ? Nak murah ? Nak cantek ? _ Ajommm order sekarang sementara stock masih adooo! Ampa kalau tak grab memang rugi memang menyesal lah 😂 Masih berbaki lagi beberapa hari k! _ Skin normal / kering - Honeybee 🍯🐝 Klik whatsapp di bio naa 💕 #nafurasale #honeybeesale #alaskasale #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeekl #honeybeesemenyih #freegifts #squadkekrakayakaya #codbangi

NAFURA
(@nafura)

6 Days 12 Hours Ago

#repost @diyana.beautygeek • • • • • • Get Yours Now . . SALE 26 SEPT 2019 - 11 OCT 2019 . . #honeybeesale #trueislandsale #hargaruntuh #alaskasale #nafurasale #nafurastokis #shahalam #kosmetik #kosmetikkorea #skincare #skincareroutine #skincarekorea

ramai yang skip serum sebab rasa macam xpenting kan.. serum ni sangat penting tau untuk repair skin.. pakai serum pun kene ikut jenis kulit, jangan main ikut orang.. nak consultant mai wa je hakak ye😍😘. www.wassap.my/60179043818 #nafurasale #agentnafurakuantan urakuantan

Bukan produk @nafura la kalau tak plolesss😆😆..ni serum feberet mama yg terbaru👏👏muka breakout sebab hormon dah makin pulih sikit2..jeragat ondaway kita rawat💪..slowly but surely💪 Nak oder just click pada bio ☝ @ dm / whatsapp 📲019 901 4730 #nafuraskincare #nafuraalphineserum #nafuraserumhoneybee #nafurasale #nafuratrueisland #nafuraserumkorea #nafuraskincareroutine #nafuratrueisland

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

🍁 NAFURA BIG SALE 🍁 . ▷ MOISTURIZER HONEY BEE VENOM RM53 . ▷ PROPOLIS SERUM HONEY BEE VENOM RM70 . ▷ CLEANSER HONEY BEE VENOM RM48 . ▷ HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) RM48 . ▷ HONEY BEE FIXING MIST RM48 . ▷ HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK RM48 . ▷ HONEY BEE UV SUN PROTECTER RM55 . ▷ HONEY BEE HYDROGEL EYEMASK RM65 . ▷ HONEY BEE VENOM PERFECT ESSENTIAL TONER RM57 . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #serumhoneybeevenom #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #honeybeevenomeyemask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #honeybeevenomsunblock #honeybeevenomtoner

NAFURA ALPINE SNOW WHITE SERUM . . Produk Nutrisi untuk Kulit wajah, Alpine Snow White is a Ultimate Brightening Serum.. Antioksidan serum dan Anti penuaan dengan 7 ekstrak tumbuhan dari Swiss Alps yang sangat bagus untuk kulit. Kulit anda akan licin, brightening, anti-penuaan dan kelihatan sihat dan segar sentiasa. . Serum Alpine Snow White telah diuji mengandungi formulasi aktif Anti Tyrosinase yang merupakan enzim utama dalam biosintesis melanin. Tyrosinase adalah oksidase yang merupakan enzim pembatas kadar untuk mengawal penghasilan melanin. Kegagalan enzim Tyrosinase ini membawa kepada gangguan dermatologi seperti pigmentasi, kedutan dan kulit kusam. . Oleh itu, Alpine Snow White Serum dengan bahan aktif Anti Tyrosinase mampu mengawal pengeluran melanin yang berlebihan daripada kulit dan membantutkan proses pigmentasi dan penuan di awal usia. . SALE PRICE🤩🤩 . SALE PRICE🥰🥰 . MURAH2 . . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Berminat nk order.. . Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . . #honeybeevenom #nafura #nafurasale #nafurahoneybee #honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #nafuralpinesnowmask #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommudmask #alpinesnowwhiteserum #nafuralpinesnowwhiteserum #honeybeevenomsunblock #honeybeevenom #radianttoluminous #serum #swissalps7wonder #hydration #moisture #illuminates #natural #skincare #healthyluminous #nafura #whereitallbegan #kbeauty

1. ALPINE SNOW WHITE SERUM RM Ekstrak alpine dirumus untuk mencerahkan tona kulit, serta memudarkan pigmentasi dan jeragat. Natural brightening effect within 6-8 weeks. Kulit tampak lebih bersinar dan bebas kusam. . 2. HONEY BEE SERUM RM70 Ekstrak madu, propolis, jeli diraja, dan racun madu lebah (venom) bertindak sebagai kolagen yang dapat meningkatkan keanjalan kulit secara semula jadi. Kaya dengan "racun lebah" yang memberikan kelembapan optimum pada kulit.Slow down the aging process, rahsia kepada kulit kekal tegang dan awet muda. Sesuai untuk kulit jenis biasa & kering . 3.ALASKA AQUA ENERGY SERUM rm70 Kaya hyaluronic acid yang mencerahkan kulit dan anti kedutan. Kelebihan Alaska ni lebih kepada nak bagi skin lebih moist sepanjang hari. Bantu skin kita hydrate dari dalam & masa yang sama tolong balance kan oil/sebum production. Apabjla skin cukup hydrate, oil/sebum pun kurang keluar & lambatkan kedutan pada kulit. . Berminat nk order.. . Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . . #honeybeevenom #nafura #nafurasale #honeybeevenommoisturizer #alaskaaquamoisturegelcream #alaskaaquaenergyserum #honeybeevenomserum #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub #nafuralpinesnowmask #alpinesnowwhiteserum #nafuralpinesnowwhiteserum #honeybeevenomsunblock #honeybeevenom #radianttoluminous #serum #swissalps7wonder #hydration #moisture #illuminates #natural #skincare #healthyluminous #nafura #whereitallbegan #kbeauty

@withrepost • @nafura Yes till Friday our sale is ON Pm all Agent Nation wide list at www.nafura.my/page/partner . www.wasap.my/60133506160 . 😘 Free COD KL tow area tau #nafura #nafuraagent #nafurasale

Alpine Snow White Serum A potent serum that penetrates deep into your skin to instantly illuminate and brighten dull and tired skin. . 🌺Memancar2 kerana kulit sihat penuh semangat Usp produk . 🌺berseri dan mencerah kulit dengan SELAMAT dalam masa 12 minngu dengan pengunaan konsistan . 🌺formula melembab kulit dari teknologi Korea . 🌺 perbaiki skin texture menjadi lembut dan halus . 🌺kaya dengan anti oksida . 🌺diperkaya dengan 7 skin-loving Alpine plant extracts; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm and Lady’s Mantle. Recommended for all skin types. Free from parabens, silicone, mineral oil, sulphate and benzophenone and is cruelty free . . Rm 80 ( Exclude postage ) . Wa 01137396420 . #alpinesnowwhite #honeybee #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeenafura #honeybeemoisturizer #honeybeeskincare #honeybeepelembapmuka #honeybeecleanser #honeybeescrub #honeybeespraymist #honeybeesunblock #honeybeemud #flawless #honeybeekulitmuka #fromkorea #honeybeeoriginal #nafura #honeybeekl #honeybeekuantan #honeybeeselangor #skincare #mykabreakout #honeybeeori #honeybeeskincare #forsensitifskin #normalskin #nafurasale #septembersale

NAFURA
(@nafura)

7 Days 3 Hours Ago

Yes till Friday our sale is ON Pm all Agent Nation wide list at www.nafura.my/page/partner #nafura #nafuraagent #nafurasale