#moisturizergelbyulfaabeauty

15,675 posts tagged with #moisturizergelbyulfaabeauty

Photos and Videos about #moisturizergelbyulfaabeauty

Kulit kering akan menjadi makin teruk kalau tidak menggunakan pelembab . Kulit kering terjadi akibat pengeluaran sebum oleh kulit . Tanpa bantuan dari produk pelembab tambahan , kulit akan mula pecah pecah , gatal dan mengelupas serta terasa kemerah merahan . Menggunakan #moisturizergel adalah pilihan untuk kulit kekal lembab sepanjang hari 😉 #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

*KELEBIHAN MOISTURIZER GEL* 🥒Sesuai utk kulit normal dan berminyak 🥒Gel tanpa minyak tidak melekit dan ringan 🥒Gel tidak berminyak dan cepat menyerap, menjadikan kulit segar 🥒Pakai bila perlu, pagi petang atau malam #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Moisturizer Gel Ulfaa Beauty 🥒 . 👉 Pelembap muka berbentuk gel . Sesuai digunakan selepas cuci muka . Tidak perlu dibilas . Juga boleh dijadikan base makeup . Makeup tahan lama dan tidak bercapuk sambil merawat kulit . . Sesuai juga untuk kulit bermasalah seperti BERMINYAK , JERAWAT , JERAGAT , KULIT KERING DAN KUSAM . #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY yang kaya dengan kebaikan 95% timun dan 5% Air sahaja. Lelaki perempuan boleh apply tau. 👦👧 Mampu mengurangkan pelbagai masalah kulit: 🌻jerawat,jeragat,kulit kusam 🌻eye bag 🌻sunburn 🌻base makeup supaya makeup tahan lama. 🌻kulit kering, kulit berminyak, ruam bayi. 🌻melebatkan bulu mata dan kening #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Ramai gak yang tanya. Apa tu MG? . Sejenis pelembab wajah yang mampu membuatkan wajah uolsss sentiasa lembab. Selain tu dapat jugak mengecutkan jerawat, menyerap lebihan minyak diwajah 😘 Untuk bayi pun sesuai utk masalah ruam ruam,gigitan serangga dan melecur. Untuk warga tua sangat sesuai untuk digunakan pada bahagian kulit yg kering /tumit kering. Banyak lagi manfaat #moisturizergel nie. Kalau nak cerita tak habis uolsss. #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Dah ramai jadikan BIRDNEST ESSENCE sebagai base makeup. Dah cantik akan bertambah cantik bila calit #bne sebelum makeup. Berminat meh direct wasap wasap.my/60189580026/bne #stokisbirdnestessence #ulfaabeauty #birdnestessence #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Kenapa BirdNest Essence by PNA sangat bagus utk kulit muka ? . Antara fungsi utama BNE ialah, . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit muka ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas / lubang jerawat ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam . Harga yang mesra poket yang tidak masuk dek akal tetapi kesan marvellous 😉 . RM20 Jerrrrr... Cepat grab utk merawat dan menyihatkan kulit muka uolls Berminat meh direct wasap wasap.my/60189580026/bne #stokisbirdnestessence #ulfaabeautyipoh #birdnestessenceipoh #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Paling selamat semasa preggy dan dalam pantang pakai MOISTURIZER GEL ni tauuu. Selamat dan tiada mekuri. Ibu, baby sesuai pakai tauu selamat. Ibu semasa preggy boleh guna kat muka dan kawasan perur yang ada stretchmark. Masa dalam pantang Baby untuk ruam Ibu boleh pakai dimuka kulit kering, dan boleh sapu di nipple sebab menyusu luka. Cepat kering. Pelbagai guna kan hampa. 15 HINGGIT JAA #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty

Jerawat timbul boleh kecut Parut hitam boleh pudar Muka kering jadi lembab Ape rahsia terbesar saya❓ Semestinyee moisturizer gel by Ulfaa beauty. bahan utama dia dari esktrak timun tau sebab tu nama dia ade cucumber 😉 Meh cuba dulu, stock selalu sold out tau tak kan tak best pulak kannn❓ Dah lama dalam pasaran dan dah ramai customer dan testimoni yang kita dapat. 📱 http://lalazuhrah.wasap.my #moisturizer #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty

Stok udah mendarat lagi ni haaaa.. Moisturizer Gel yang best antara yang best❗️ Sebab apa best❓ Banyak kelebihannya dan boleh digunakan oleh semua peringkat umur tak kira warga tua, wanita, lelaki dan kanak2.. Sape yang ada eczema pun harus pakai ni tau.. Kulit yang berparut in shaa Allah boleh hilang dan yang ada bintik2 dan ruam di badan pun boleh appy moisturizer ni.. Memang terbaikkk👍🏻 Harga RM15 jer..harga mampu milik dan hasilnya berbaloi2..in shaa Allah.. Berminat boleh whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://lalazuhrah.wasap.my #moisturizer #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty

Essence apa yang best, murah tapi kesan dia setaraf produk hef² ? Meh lah try #birdnestessence. Dah lah harga mampu milik, banyak manfaat dan kebaikan pulak tu 👍🥰 Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

BAHAN UTAMA YANG TERDAPAT DALAM BIRDNEST ESSENCE by PNA 👇 🔥SARANG BURUNG WALET 🔥VIT C 🔥VIT E 🔥TOMATO 🔥TIMUN 🔥KURMA Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2 Days 2 Hours Ago

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ni, bukan setakat nak melembapkan kulit muka sahaja tapi banyak lagii kelebihan dan manfaatnya. Ini masih ramai yg taktahu. Lets check apa lagi kelebihan Moisturizer Gel ni😊 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT KUSAM 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT KERING 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK 🌸MENJADIKAN KULIT LEMBAP DAN ANJAL 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT TIDAK SEKATA 🌸MENGURANGKAN EYEBAG BAWAH MATA 🌸MENGHILANGKAN GARIS HALUS BAWAH MATA 🌸MERAWAT ECZEMA 🌸MERAWAT RUAM PADA PUNGGUNG MUKA DAN LEHER #moisturizergel #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelpasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Bahan2 Yang Ade dalam #birdnestessence RUMPAI LAUT? 🌿 Tahu tak dalam rumpai laut ni ada COLLAGEN semula jadi yang sangat bagus untuk meningkatkan kekurangan air dalam kulit. Selain tu rumpai laut juga dapat menghilang dan memudarkan garis- garis halus yang terdapat pada wajah, merawat parut&nbsp; luka yang rosak seperti parut jerawat, bintik-bintik hitam, pigmentasi dan jerawat. Bagi yang memiliki kulit sensitif, rumpai laut merupakan bahan atau ramuan yang selamat dan sangat sesuai untuk digunakan. RAPESEED OIL 🏵️ Boleh anjalkan kulit, sebab dalam Rapeseed oil ni pon ada collagen tersendiri. Kes tu lah dia boleh anjalkan kulit wajah kita. Macam skin burn ke macam ruam or panas Rapeseed pun boleh bantu untuk merawat. OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN<br> Tahu tak minyak zaitun ni banyak nutrisi dan juga antioksidan tinggi 🤔 Dalam minyak zaitun ni jugak ada VITAMIN E, haa kalau dan ada VIT E ni konpem lah boleh hapuskan JERAWAT! Patut jerawat semua tu pun boleh cau cincauuu, lagi best skin uols akan kekal lembab sentiasa. Skin tu bakal tegang anjal toink toink 😍 Paling suberb best bila skin kita rasa halus lembut dan pepori wajah mengecil. Hat ni lah yang paling best kan. Pepori susah oooo nak merawat tapi hat ni petik jari jeeee. Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Nampak je kecik, Nampak je macam "biasa" Sekali dia "ACTION" Biji mata boleh tersembul keluar tau! Kenapa? Walaupun kecik dia ada "BISA" tersendiri, Walaupun nampak biasa sekali cuba akan rasai "LUAR BIASA" Apa lagi kalau bukan Saka burung yang digilai rakyat malaysia sekarang BIRDNEST ESSENCE BY PNA 😉 Sekali terjebak confirm dah tak SEDAR Dihanyut keasyikan kelembutan kesejukan calitan texture dia. Jangan marah nah kalau BNE dah "Ikat" ketat hati uols! Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Paling selamat semasa preggy dan dalam pantang pakai MOISTURIZER GEL ni tauuu. Selamat dan tiada mekuri. Ibu, baby sesuai pakai tauu selamat. Ibu semasa preggy boleh guna kat muka dan kawasan perur yang ada stretchmark. Masa dalam pantang Baby untuk ruam Ibu boleh pakai dimuka kulit kering, dan boleh sapu di nipple sebab menyusu luka. Cepat kering. Pelbagai guna kan hampa. 15 HINGGIT JAA Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Sabun timun ni best sangat 😍 . Berangin jaa . Boleh atasi kulit yang berminyak , burn , parut jerawat , jerawat . Haa macam ii lahh ✨ . Meyh la cuba , mur mur jaa .. Rm20 tahan sebulan , kalau hampa pandai jimat lagi dua bulan pun boleh tahan 😘 . #ulfaabeauty_malaysia#ulfaabeauty#cosmetik#produkkecantikan#personalcare#wanitacantikbeauty#komestikmurahsangat#moisturizergelbyulfaabeauty#ulfaa#cantikmulus

Haaa, yang mana dok ingat Moisturizer gel ni produk baru No no no! Dah lama tau Temon ada dekat pasaran, ni da tukar baju baru dan formula baru. TAPI HARGA BERBEZA! Yang sekarang RM15 ja hampa terlajak morah terlajak lawaaa lagi tau. Ishhh geram pulak dok tengok, sat lagi nak pi calit lah! #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

SUPER 10.10 !! JIMAT 10% untuk semua pakej Kombo VCS. Dapatkan berganda-ganda kelembapan kulit wajah toing-toing je jari bila pegang. Say good bye to kulit kering dah kusam! Klik je link kalau nak grab www.wasap.my/60136503825/vcs10.10 😃

SUPER 10.10 !! JIMAT 10% untuk semua pakej Kombo VCS. Dapatkan berganda-ganda kelembapan kulit wajah toing-toing je jari bila pegang. Say good bye to kulit kering dah kusam! Klik je link kalau nak grab www.wasap.my/60136503825/vcs10.10 😃

sale 10.10 sah harini sahaja... mix boleh tak nak mix pun boleh... #moisturizergelbyulfaabeauty #facemistulfaabeauty

Pemakaian secara KONSISTEN dalam sesuatu produk Itu sangat penting. Jadilah pengguna yang berdisiplin dengan calitan BIRDNEST ESSENCE BY PNA. Mahu cantik bukan sekadar di niat sahaja, perlukan tindakan ye sayang² 😘 Jom sama² ke arah ROAD TO HEALTHY SKIN 💖 HARGA : RM20 / 15ML Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Bukan besha besha nah . Dah ada billboard dekat ALOR STAR 😘 Sapa cakap timbang kilo puk sagi haa baru tahu . Jangan was -was lagi . Yang elok kita share ramai-ramai hehe . BIRDNEST ESSENCE BY PNA Harga tak setanding bahan dan kualiti dia . Dah try belum ? Kalau belum rugi ehh😝 Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Tiada pewarna tau. Warna jernih je. . 🌸MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY🌸 ✅Promosi: RM15 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP 012 5405699 . • MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit . . MENGANDUNGI: . 💜 Cucumber extract 95% 💜 Castor oil 💜 Apple grape seed 💜 Carbomer . . KELEBIHAN: ✅ Tidak melekit dan berminyak ✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing ✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan) ✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat ✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap ✅ Bantu mencerahkan wajah ✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ Bantu menegangkan wajah ✅ Menyerap lebihan minyak di wajah ✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia ✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan 👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema ✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical ✅ Lulus KKM . . CARA PENGGUNAAN: - Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free . #moisturizergelulfabeauty #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeautymurah #moisturizergelbyulfaabeautyborong #moisturizergelulfaabeautymurah #moisturizergelulfaabeautyborong #moisturizergelstokis #stokismoisturizergel #stokismoisturizergelbyulfaabeauty #stokismoisturizergelsgpetani #agentmoisturizergel #agentmoisturizergelbyulfaabeauty

JERAWAT PASIR MAKIN HILANG Hai Tengok ni feedback terbaru, lepas pakai skincare. Saya pakai Sabun Set ulfaa jer, JERAWAT PASIR MAKIN HILANG,Ni baru habis Serum,Nak order lagi🤭 #ulfaabeautymelaka #moisturizergelbyulfaabeauty #settimunterbaik #stokisulfaabeauty #agenulfaabeautymelaka #ulfaabeautyipoh

💙Moisturizer Gel Untuk ?💙 💐 Lelaki dan Perempuan 💐 Semua golongan dan semua peringkat umur 💐 Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit yang berminyak dan berjerawat #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

💜 Sifat Moisturizer Gel 💜 🌷 Botol berbentuk tube bersaiz kecil mudah dibawa kemana sahaja 🌷 Packaging yang menarik 🌷 Kuantiti sebanyak 40mls untuk 1 tube 🌷 Tekstur yang lebih pekat dan mudah diserap ke dalam kukit wajah anda 🌷 Sejuk dan tidak sesuai diletakkan di suhu yg panas #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

💫MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY💫 . . • MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit . MENGANDUNGI: - . 💜 ekstrak timun 95% 💜 water . #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Jerawat ni boleh dikatakan musuh utama kulit yang dialami semua para-para lelaki dan wanita kan ? . Mesti stress je kan kalau jerawat naik kat muka terutama buat kaum hawa . Korang boleh amalkan dengan menggunakan set timon ulfaa beauty ni untuk dapatkan kulit bebas minyak , jerawat dan kulit kusam . . Memula cuci muka dulu pakai moisturizing soap lepastu spray vitamin E facemist dan sapu moisture boost serum kemudian apply moisturizer gel/moisturizer cream . Nak apply dua-dua pon boleh . Siap ! . Kalau korang nak add onz krim siang/malam dan essence korang pon boleh . Macam Hasya Herv Essence memang tak tinggal 🥰 . #moisturizergelulfaabeautyshahalam #vitaminefacemist #ulfaabeautyshahalam #moistuizercream #pelembapjeniskrim #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #baranglakukeras #jomsamasamacantik #moisturizergelshahalam #vitaminefacemistshahalam #agentulfaabeautyshahalam #ulfaabeauty #makciktimun #moisturizercollagencream #moistureboostserum #serumtimunshahalam #serumtimunulfaabeauty #moisturizergel #moisturizercollagencreamshahalam #moistureboostserumshahalam #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergeltimun #pelembab #pelembabwajah #teamimah

KULIT KUSAM Kalau kulit kusam apa nak buat? 1. Check your cleanser. - Lepas cuci kulit rasa cekang or terik tak? If yes, your cleanser tu punca. Tukar kepada cleanser yang mild/ada low pH. 2. Check your moisturizer - Moisturizer yang you pakai buat your skin rasa lembut & lembab tak? If not, tukar kepada a better moisturizer yang suits your skin type. - If pakai, muka jadi berminyak, it's too heavy. If pakai, but still muka jadi kering, it's too light. 👉 Dry skin : cream, Oily skin : gel Boleh try moisturizer by @ulfaabeaut tauu. Sekarang dah ada 2 pilihan , GEL and CREAM . . . #ulfaabeautyskincare #ulfaabeautymoisterizergeltimun #ulfaabeautykl #ulfaabeautykl #ulfaabeautymoisturizergel #ulfaabeauty #ulfaabeautykualalumpur #moisturizergelbyulfaabeauty #skincaretimun #skincareproduct #skincaremurah #skincareroutine #skincareshop #kulitsihat #kulitkering #kulitkusam #kulitcantik

Haiiii lahhh Cik Burung makin hari makin dilamun "Cinta" je. Setiap calitan tu buat hati dup dap dup dap. Sambil drop 1 titis 1 titis sambil dia mengalir cecepat usap dan ratakan seluruh wajah. Dengan mata tertutup bibir tersenyum manis terus buat hati terbang keawang awangan 😚 Acewahhh, berangan nampak!! Feeling habis kan calit BNE tu, Kes tu sebotol tak sampai sebulan korang kerjakan kan 😜 Beserrrr dia nihh! Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Jangan lah risau awak! Dalam #moisturizergelulfaa tak ada bahan KIMIA ataupun bahan terlarang tau. Dijamin selamat dan halal! Bahan bahan pun bukan biashe biashe, semua bahan sangat bagus untuk skin kita. Quality mantop sama naik dengan bau yang menyelerakan. Buat hati terpikat, itu pasal hari hari wajib calit si Temon ni haaaa 😋 Hampa dah cuba? #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Likatan pekat penuh kemewahan & keemasan, Istimewa untuk meminang mata yang memandang. Sekali terjerat terus terpikat.. Wajah kusam,jerawat & berjeragat.. pastinya BNE akan merawat.. Tidakku janjikan bulan ke riba,siapa yang konsisten dia yg berjaya,wajah mulus tiada lagi cela😘 Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #ministokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Murah tak semestinya tak bagus. Kualiti bukan dinilai dari harga. Kualiti dinilai dari produk itu sendiri. Nak tahu bagus ke tak❓ Pakai dulu. Cuba dulu. Dah rasa keberkesanannya, mesti teruja nak share dengan kawan kawan dan adik beradikkan❓ Begitulah #bne Semua yang jual, try dulu baru jual💕 Jatuh cinta, kemudian sebarkan kebaikan dan manfaat dia Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

AGENT WANTED!!!! MODAL RM260 #moisturizergelbyulfaabeauty 5pcs #moisturizingsoapulfaabeauty 5pcs #moistureboostserumtimunulfaabeauty 5pcs #facemistulfaabeauty 5pcs gift untuk sign up agent bahan-bahan iklan cara-cara untuk naikkan sale insyallah anda boleh jana pendapatan dengan #ulfaabeauty

Untuk yang bertanya BNE ni sesuai untuk semua jenis kulit tau. KERING/BERMINYAK/BREAKOUT/JERAWAT/JERAGAT/SENSITIVE/HARDCORE DLL ✅ Jangan risau, calit je dengan selamat.. Konsisten InshaAllah BNE dpt membantu.. Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #ministokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #masteragentwanted

Bukan sikit sikit tau, Tapi 90% extract dari pati asli sarang burung walet 🐦 Banyak kan, nama pun ESSENCE ESSENCE = PATI, kalau dah pati ofcoz lah kena pekat dan pure Itu uols belum tengok texture dia lagi tau, Kalau dah tengok uishhhh meleleh bebbb 🤤 Ina confirm lepas ni hampa dah kenal Cik BNE ni hampa akan jatuh syinta pandang pertama. Gerenti! 🙌🏻 Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Calit Cik Bebird tak tentu masa berkali pun no hal lah girls ! Sebab Cik Bebird ni selamat digunakan 😘 Ada yang calit banyak kali satu hari tau. Hebatlah penangan BNE nih, tu yang masing2 makin ching ching skin dorang 🥰 Wajib try #birdnestessence Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Ya allah , smge dipermudakan sgala urusanku . smge jumlah yg keluar harini sbnyak niy dapat hasil rzeki yg berkat darimu ♥ #ndbeauty #uforasunscreen #sobellalipmatte #rohinamaskara #moisturizergelbyulfaabeauty #faithfleur #herveleger

🍀 MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 🍀 MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit. MENGANDUNGI : 💜 Ekstrak timun 95% 💜 Water KELEBIHAN : ✅ Tidak melekit dan berminyak ✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing ✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan) ✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat ✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap ✅ Bantu mencerahkan wajah ✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ Bantu menegangkan wajah ✅ Menyerap lebihan minyak di wajah ✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia ✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan ✅ Sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema ✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical CARA PENGGUNAAN : Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. Moisturizer Gel 40ml - RM15 . Cara Pembelian : 1) Online Order Wa 0176734768. . 2) Physical Store : No 21, Jalan Plumbum Q7/Q Seksyen 7 Shah Alam Selangor . Waktu Operasi : 10pagi - 8:30mlm Isnin - Ahad. . #ulfaabeauty #vendorslist #vendorswanted #vendorsdiperlukan #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #shahalam #seksyen7shahalam #uitmshahalam

#birdnestessencebypna ni nak buat kerja dia perlukan "air" lembap. Baru dia boleh buat kerja dengan lancar. Sebab #birdnestessencebypna nak serap kelembapan masuk dalam dan maintain lembap dekat dalam. Kalau air x de #birdnestessencebypna akan serap apa yg ada. Sebab tu skin jadi kering Kalau skin kering kowg kena add on dengan #moisturizergelbyulfaabeuty Tu kadang hakak lebih suka suggest kat customer try set combo ni 😍 Onz ke Onz ? Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Ada lagi yang belum kenal sang saka burung pilihan hati ramai ni? Hai nama saya BIRDNEST ESSENCE BY PNA, Berat badan saya 15ml, dan harga hantaran saya hanya RM20 sahaja 😊 Kalau sudi masuk merisik meh lah jumpa mummy saya. Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Haiiii lahhh Cik Burung makin hari makin dilamun "Cinta" je. Setiap calitan tu buat hati dup dap dup dap. Sambil drop 1 titis 1 titis sambil dia mengalir cecepat usap dan ratakan seluruh wajah. Dengan mata tertutup bibir tersenyum manis terus buat hati terbang keawang awangan 😚 Acewahhh, berangan nampak!! Feeling habis kan calit BNE tu, Kes tu sebotol tak sampai sebulan korang kerjakan kan 😜 Beserrrr dia nihh! Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Hampa taknak ka muka lawa , muka nampak muda , tak da kedutan 🙈✨ ? Serum Timun yang paling best dan murah . Seriously best , bau wangi jer . Harga pun murah sangat . Rm20 sahaja . #ulfaabeauty_malaysia#ulfaabeauty#cosmetik#produkkecantikan#personalcare#wanitacantikbeauty#komestikmurahsangat#moisturizergelbyulfaabeauty#ulfaa#cantikmulus

Sitie.co
(@tiee_beauty)

9 Days 11 Hours Ago

Korang dah ada ke moisturizerr timunggggg ni gais ? Halah halah ramai yang dah terjatuh hati dengan si timungg ni . Dah laa harga murr murrr jee . #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #kulitlembap #codpasirmas #teamsitieco #opendropship #dropshipwanted

Banyaknya stok dekat hq 😘 biasalah produk viral mesti ramai yang repeat beli kan ? Kan ? Kan ? Cehhh , sebab produk bebas bahan kimia mestilah selamat untuk digunakan . Biar lambat cantik , janji 100% bahan semulajadi dan bebas kimia !!! Timun baik untuk kulit kita 👍 Jom cuba 😉 #ulfaabeauty_malaysia#ulfaabeauty#cosmetik#produkkecantikan#personalcare#wanitacantikbeauty#komestikmurahsangat#moisturizergelbyulfaabeauty#ulfaa#cantikmulus

Alhamdulillah produk bagus kena laa share dengan ramai orang kan. Ada yang senyap2 merisik Moisturizer gel ni ❤. Apa yang bagusnya Moisturizer gel by Ulfaa beauty ni? MG produk yang chemical free. Boleh dipakai di muka, badan dan rambut. Nak sapu pada kulit yang sunburn atau melecur pun tiada masalah. Si kecik molek tapi fungsinya banyak 😉. Semua peringkat umur sesuai pakai MG ni. Jadi apa lagi jangan tunggu lama2 #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Jerawat timbul, dah kecut Muka kering, dah lembap Muka berminyak, dah berkurang Kulit kasar, dah lembut Pakai apa tu? Guna moisturizer gel 95% dari esktrak timun je Tak percaya cuba. Dah ramai customer bagi feedback positif, anda bila lagi? #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Yang pakai MG semua segak segak aehhh 😂 NAK TAHU APA KHASIAT MOISTURIZER GEL ??? : . ♥️ Diperbuat Daripada 98% Ekstrak Timun ♥️ Sesuai Dan Selamat Digunakan Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk yg ada alergik Kulit . Juga Sesuai utk Bayi. ♥️ Merupakan Agen Pencerah ♥️ Membaiki Kulit Berjerawat Dan Rosak Akibat Pancaran UV Matahari . ♥️ Melembap kan semula kulit yang kering ♥️ Mengecilkan pori pori dan menggalakkkan metabolisme kulit ♥️ Menghilangkan garis garis halus ♥️ Boleh digunakan untuk muka , badan dan rambut 100% CHEMICAL FREE !! #moisturizergel #moisturizergelulfaabeautyshahalam #vitaminefacemist #ulfaabeautyshahalam #moistuizercream #pelembapjeniskrim #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #baranglakukeras #jomsamasamacantik #moisturizergelshahalam #vitaminefacemistshahalam #agentulfaabeautyshahalam #ulfaabeauty #makciktimun #moisturizercollagencream #moistureboostserum #serumtimunshahalam #serumtimunulfaabeauty #moisturizergel #moisturizercollagencreamshahalam #moistureboostserumshahalam #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergeltimun #pelembab #pelembabwajah #teamimah

Modal RM55 dengan RM 75 je tauuu. Boleh pilih nak jadi agent #moisturizergel/ #vitaminefacemist/ #birdnestessencebypna Dapat 5 pcs. Mampu sangat aeh nak mula bisness. Zaman Ina dulu takdak aeh modal murah lagu niii. 🤭 Yang penting Ina agent sah ye barang semua original dari HQ Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Nak bukak peluang untuk sapa yang berminat nak jana income kepokss tanpa sesak di tengah bulan menunggu gaji😅 Sapa nak?? Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Dah lah sejuk..segar..wangi pulak tu🤩 Nak effect yg macam mana lagi tak tau lah kan.Rasanya dah terbaik sangat VitaminE facemist ulfaa beauty ni❤️ Hydrate kan semula skin hampa yg kering kusam tu.Kasi lembap2 glowing gitu. Harga rm15 jer lalink😘😘😘 Boleh guna untuk muka dan badan sekali. #vitaminefacemist #ulfaabeautyshahalam #moistuizercream #pelembapjeniskrim #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #baranglakukeras #jomsamasamacantik #moisturizergelshahalam #vitaminefacemistshahalam #agentulfaabeautyshahalam #ulfaabeauty #makciktimun #moisturizercollagencream #moistureboostserum #serumtimunshahalam #serumtimunulfaabeauty #moisturizergel #moisturizercollagencreamshahalam #moistureboostserumshahalam #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergeltimun #pelembab #pelembabwajah #teamimah

SEMALAM STOK SAMPAI HARI NI BARU DAN KIRA TGL BERAPA BOTOL JA. ALHAMDULILLAH REZEKI SEMALAM CLOSE SALE RM 1,740.00 85 BOTOL BNE 2 PCS SABUN TEMON Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

KONSISTEN TU PENTING. gunalah produk yang harga ratus ribu pon. Tapi kalau tak konsisten, tak kan dapat hasil nya juga tau 😏 Buat apa nak yang mahal kalau yang murah pun mampu setanding produk oversea. Hanya bermodalkan RM20 jer dah mampu nak cantik meletop lebih dari artis kpop😘 Janji kena kosisten la ye Haaa tepooook👏👏👏 Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

9 PUNCA JERAWAT TUMBUH DI MUKA 1. Perubahan homon 2. Tekanan fizikal & emosi 3. Alahan makanan 4. Faktor cuaca 5. Resdung 6. Keturunan 7. Toksin dalam badan 8. Kurang tidur 9. Debu dan asap Untuk menjaga kulit kita agar kekal sihat dan cantik boleh lah cuba produk penjagaan kulit Birdnest Essence By Pna. ✅ Lulus KKM ✅ Lulus Lab Test ✅ Bebas Merkuri Harga : RM20 tidak termasuk pos Penggunaan yang KONSISTEN mampu merawat masalah JERAWAT, JERAGAT, KULIT KERING & BERMINYAK, KULIT KUSAM dan pelbagai masalah kulit lain. Boleh juga merawat penyakit EKZEMA, KUDIS, ALAHAN KULIT dan luka² kecil. Sesuai untuk kegunaan luaran sahaja. Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Dah pernah cuba? Atau masih tengok dia lalu dekat wall FB? Apa kata cuba dulu sebotol, modal RM20 sahaja boleh merawat pelbagai masalah kulit 👍 Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #stokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Moisturizer tu apa ya ?? Pelembab wajah memang perlu perlu sangat sangat untuk wajah kita untuk elak kulit kering dan berminyak. Boleh pilih moisturizer gel tauu uolss 🤗🥒 Cepat sapa nak try hubungi team ULFAA Beauty 😘😘 Www.wasap.my/60176217720 #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelnilai #moisturizergelseremban

Mengenali dia masa bisness pikofee... suka dengan semangat dia yg minat bisness dari pakai pikofee lagi dah pernah guna #moisturizergelbyulfaabeauty hah, jatuh cinta dgn #ulfaabeauty maka lahir lah anak agent #codpuchong alhamdulillah dah berazam dari dulu lagi, siapa yg sign up agent diela akan bagi hadiah special selamat meroket @cucumbergel.produktimun yg area puchong dan sekitarnya nak produk #ulfaabeauty boleh dm dia tau🥰🥰🥰🥰 #agentwanted #modalagentrm55 #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizercollagencream #moisturizingsoapulfaabeauty #moistureboostserumtimunulfaabeauty #spongetimon

alhamdulillah penutup promosi #ulfaabeauty 3pcs #moistureboostserumtimunulfaabeauty selamat cod #codgambang area taman jer... jalan kaki jer... pengguna repeat order... selepas 2botol dia amalkan #s͏erumtimun #codkuantan #moisturizercollagencream #moisturizergelbyulfaabeauty #modalagentrm55

;-)
(@iamnorlizaz)

14 Days 13 Hours Ago

Paling seronok pagi ni dapat feedback camni😍 Serasi dengan pelembap saka timun #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #klang #shahalam

Tiada pewarna tau. Warna jernih je. . 🌸MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY🌸 ✅Promosi: RM15 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP 012 5405699 . • MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit . . MENGANDUNGI: . 💜 Cucumber extract 95% 💜 Castor oil 💜 Apple grape seed 💜 Carbomer . . KELEBIHAN: ✅ Tidak melekit dan berminyak ✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing ✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan) ✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat ✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap ✅ Bantu mencerahkan wajah ✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ Bantu menegangkan wajah ✅ Menyerap lebihan minyak di wajah ✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia ✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan 👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema ✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical ✅ Lulus KKM . . CARA PENGGUNAAN: - Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free . #moisturizergelulfabeauty #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeautymurah #moisturizergelbyulfaabeautyborong #moisturizergelulfaabeautymurah #moisturizergelulfaabeautyborong #moisturizergelstokis #stokismoisturizergel #stokismoisturizergelbyulfaabeauty #stokismoisturizergelsgpetani #agentmoisturizergel #agentmoisturizergelbyulfaabeauty

Alhamdulillah settle cod harini... syukur sesangat rezeki hari minggu... cod dekat pengguna setia dan yg selalu support bisness diela... settle jugak cod pada dropship baru... alhamdulillah dia buat sale dia dapat #modalagentrm55 #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeauty #moistureboostserumtimunulfaabeauty #codkemaman #codkuantan

semalam hari yg kelam kabut... 😂😂😂😂ku tunggu barang dari J & T pastu pi pick up sdn sebab ada tetamu datang rumah... dan-dan aku pack situ terus stock agent baru... siap bekalkan hadiah coz dia sign up agent memang akan dapat 1hadiah misteri🥰🥰🥰🥰 area puchong dan sekitarnya boleh dm @cucumbergel.produktimun dan nak postage pun boleh tau😊😊😊 moga meroket lagi #ulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeauty #spongetimon #codkuantan #modalagentrm55

Moisturizer tu apa ya ?? Pelembab wajah memang perlu perlu sangat sangat untuk wajah kita untuk elak kulit kering dan berminyak. Nak makeup cantik , nak kulit gebu tanpa makeup tapi taknak tambah air atau kelembapan pada kulit tak guna jugak tauu. Boleh pilih nak pakai cream atau gel tauu uolsss. Promosi 2 hari saja tauu MG + MCC 5GRAM RM25 ONLY . #vitaminefacemist #moistuizercream #pelembapjeniskrim #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #baranglakukeras #jomsamasamacantik #moisturizergelshahalam #vitaminefacemistshahalam #agentulfaabeautyshahalam #ulfaabeauty #makciktimun #moisturizercollagencream #moistureboostserum #serumtimunshahalam #serumtimunulfaabeauty #moisturizergel #moisturizercollagencreamshahalam #moistureboostserumshahalam #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergeltimun #pelembab #pelembabwajah #teamimah

Macam mana nak detect BNE original atau fake ? . . Senang je, korang boleh scan bar code kat sticker belakang botol BNE. Botol baru sekarang HQ dah buat sticker baru ye. Lepas ni nak beli BNE takperlu was-was lagi💓 . So belilah BNE melalui Agen-agen yg sah ✌🏻 . Agen diperlukan di seluruh Malaysia. . Modal serendah RM 75 sahaja ! . Berminat meh direct wasap ina wasap.my/60102083554 #ministokisbirdnestessencemuarjohor #ulfaabeautymuarjohor #birdnestessencemuarjohor #teambirdnesthebat #birdnestessencebypna #moisturizingboostserum #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizingsoapulfaabeautymuar #facemistulfaabeauty #moisturizercollegencream #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

Efek salah pakai produk ni bukan biashe biashe tau Boleh buat kita down dan hilang konfiden nak berdepan dengan orang. Nasibla ada #vcsannona Memang pembantu terbaik untuk repair masalah kulit. Gabungan cleanser, serum, cream spf30 dan face mist berasaskan vit c berkhidmat dengan cemerlang sekali kepada tuannya. Jerawat dah kurang menjajah, parut pun hilang entah ke mana. Tak payah membazir dah nak buat rawatan laser bagai. . Tunggu apa lagi #vcslovers semua? Jom membeli dengan #vcsbyannona. . Maklumat lanjut boleh whatsapp www.wasap.my/60136503825/kombo

NSBj💕
(@iamnsue)

17 Days 6 Hours Ago

Yeayyy😘 Set #ulfaabeauty Dah Mendarat😏🙊 🥒Moisturizer Gel 🥒Face mist E vitamin 🥒Moisture booster serum 🥒Moisturizing soap Www.wasap.my/60135365955/setmg #mg #sj #mampumilik #moisturizergelbyulfaabeauty