#moisturizergel

34,237 posts tagged with #moisturizergel

Photos and Videos about #moisturizergel

BERKOYAN-KOYAN PELEMBAP TIMUN IN THE HOUSE 😆 . Tapiii tak pernah bertahan lama, Kejap je dah licin sold out 😂 Hampa pakai lagumana ni ? Ka buat mandi terus 😅 . Harga asal RM19.90 tapiii khas untuk pencinta Moisturizer Gel, Nisa nak bagi RM15 ja. Mau dak ? . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

Moisturizer gel by ulfa Beauty❤️ Ramai ngat aih nak try Moisturizer Gel ni haa sebab tengok orang pakai semua menjadi. Alhamdulillah sangat . Ramai gak yang tanya. Apa tu MG? . . Sejenis pelembab wajah yang mampu membuatkan wajah ualls sentiasa lembab. Selain tu dapat jugak mengecutkan jerawat, menyerap lebihan minyak diwajah 😘 Untuk bayi pun sesuai utk masalah ruam ruam,gigitan serangga dan melecur. Untuk warga tua sangat sesuai untuk digunakan pada bahagian kulit yg kering /tumit kering. Banyak lagi manfaat #moisturizergel nie. Kalau nak cerita tak habis ualls..

MUKA TANPA MAKE UP ! . Licin dak hampa ? Nak tau apa rahsia ? Hari-hari tempek muka dengan Set Timun 😘 . Tak dapat cantik macam neelofa, Dapat kulit bersih laguni pun dah bersyukur sangat dah ❤ . Set 4 in 1, RM70 exc postage. Jimat banyak tau. Tahan 2-3 minggu. . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

JERAWAT BATU MENGECUT ! 😱 . Sebelum ni susah sungguh la nak bagi kecut jerawat batu. Jerawat batu bukan makan jerawat biasa naaaa. Susah nak kecut. . Tapi customer try guna Set 4in1 Ulfaa Beauty. 1 - Moisturizer Gel 2 - Vitamin E Face Mist 3 - Moisture Boost Serum 4 - Moisturizinz Soap . Sat jaaa jerawat batu tu kecut. Alhamdulillah kita try dulu, baru tau macam mana hasil 😉 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

Moisturizer gel & moisturizer collegen cream Ke Dua dua PELEMBAP . Ke Dua dua rangkaian ULFAA BEAUTY . Ke Dua dua HARGA mampu Milik. Ke Dua dua dari bahan utama extrak TIMUN . Bezanya cuma tekstur & extra advance bahan yang digunakan. MCC (moisturizer cream collegean) tekstur cream. Lebih cepat menyerap, ada collegen. MG (moisturizer gel) teskstur gel jernis. Boleh disapu ke kulit bayi jugak yg mempunyai ruam. Ada berminat nok try jom laju2 Pm@Wasap 👇 👇 Www.wasap.my/60145158389 #ulfaabeauty #moisturizergel #moisturizercollagencream #pelembapcollagen #collagenmoisturizer

KULIT KUSAM Kalau kulit kusam apa nak buat? 1. Check your cleanser. - Lepas cuci kulit rasa cekang or terik tak? If yes, your cleanser tu punca. Tukar kepada cleanser yang mild/ada low pH. 2. Check your moisturizer - Moisturizer yang you pakai buat your skin rasa lembut & lembab tak? If not, tukar kepada a better moisturizer yang suits your skin type. - If pakai, muka jadi berminyak, it's too heavy. If pakai, but still muka jadi kering, it's too light. 👉 Dry skin : cream, Oily skin : gel Boleh try moisturizer by @ulfaabeauty tauu. Sekarang dah ada 2 pilihan , GEL and CREAM #moisturizergel #pelembabmukaorganik #pelembapmukamurah #produktimun #produkmampumilik #skincareorganic #skincareberasaskantimun #cucumberproducts #moisturizergelulfaabeauty #ulfaabeauty #cararawatjerawat #caramenghilangkanjerawat #carahilangkanblackhead #hilangkanbintikhitam #wajahglow #pencucimukaorganik #pencucimukanatural #skincarebebasmerkuri #skincarebebasbahankimiaberbahaya #skincareselamat #skincaretimun #cucumberbasedproducts #produkberasaskantimun

Moisturizer Gel sentiasa jadi pilihan ramai tau. Sebab apa? Sebab Moisturizer Gel boleh dijadikan sebagai based make up 😄 . Make up senang nak blend & nampak soft je 😘 Yang paling best, Moisturizer Gel jugak merawat masalah-masalah kat kulit wajah. . Jerawat cepat kecut, liang pori makin mengecik, parut jerawat hilang, sunburn hilang, fuhh memang terbaik lah 👍 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

“Muka saya berminyak, berjerawat.. saya xsuka pakai pelembap muka. Nanti lagi teruk muka saya!” - “Kalu saya pakai moisturizer, mostly buat muka saya berminyak.” 😡 - Moisturizer amatlah penting. Don’t worry guys. Macam2 jenis moisturizer ada. Tekstur moisturizer yang sesuai dengan majoriti kulit adalah jenis GEL. Cepat meresap dan tidak menyebabkan muka berminyak. - Kecuali kulit yang sangat kering atau mengalami eczema kerana mereka memerlukan tekstur moisturizer yang lebih pekat seperti krim untuk membantu kelembapan yang lebih baik bagi kulit seperti mereka. - Semoga ilmu ini membantu! . #floranature #skincare #beauty #moisturizer #healthyskin #moisturizergel

(@dill_dyella)

11 Hours Ago

moisturizer sejuk sejuk paling best Alin dah 3 tiub guna, dah jatuh cinta sangat dengan si timun nie 🙊 Bau dia wangi yakmat, skali letak kat skin terus rasa sejuk n automatik serap dalam skin. Yang paling best semua jenia skin sesuai tau. Nak make up cantik wajib amal pakai nie sebagai base ❤️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

11 Hours Ago

moisturizer sejuk sejuk paling best Alin dah 3 tiub guna, dah jatuh cinta sangat dengan si timun nie 🙊 Bau dia wangi yakmat, skali letak kat skin terus rasa sejuk n automatik serap dalam skin. Yang paling best semua jenia skin sesuai tau. Nak make up cantik wajib amal pakai nie sebagai base ❤️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

11 Hours Ago

moisturizer sejuk sejuk paling best Alin dah 3 tiub guna, dah jatuh cinta sangat dengan si timun nie 🙊 Bau dia wangi yakmat, skali letak kat skin terus rasa sejuk n automatik serap dalam skin. Yang paling best semua jenia skin sesuai tau. Nak make up cantik wajib amal pakai nie sebagai base ❤️ #moisturizergel

Sapa dah pnh pkai MOISTURIZER gel power ni❓❓Cer angkt tiak🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️msti ramai pngguna kn.. Seriusly rsa mcm produk have have.. Sbb nya bau yg wangi yakmat..😲😲 Pure timun bole bg muka lmbap lembap glow gitueee.. Nk strt mekap msti la kna pkai MOISTURIZER GEL then bru apply krim or fd.. Supaya mekap uoulls xcrack..nampak x bwh tu⬇️⬇️⬇️ Muka pon x kering wey sejak add on MOISTURIZER dlm mekap kita.., 👍👍 Sapa nak bole pm kita atau wassap terus Www.wasap.my/60176217720/pelembabtimun #sharingbarangbaik👍👍 #wajibadamoisturizergel #moisturizergel #ulfaabeauty

Kulit kering akan menjadi makin teruk kalau tidak menggunakan pelembab . Kulit kering terjadi akibat pengeluaran sebum oleh kulit . Tanpa bantuan dari produk pelembab tambahan , kulit akan mula pecah pecah , gatal dan mengelupas serta terasa kemerah merahan . Menggunakan #moisturizergel adalah pilihan untuk kulit kekal lembab sepanjang hari 😉 #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

Ramai gak yang tanya. Apa tu MG? . Sejenis pelembab wajah yang mampu membuatkan wajah uolsss sentiasa lembab. Selain tu dapat jugak mengecutkan jerawat, menyerap lebihan minyak diwajah 😘 Untuk bayi pun sesuai utk masalah ruam ruam,gigitan serangga dan melecur. Untuk warga tua sangat sesuai untuk digunakan pada bahagian kulit yg kering /tumit kering. Banyak lagi manfaat #moisturizergel nie. Kalau nak cerita tak habis uolsss. #teammonhebat #moisturizergelbyulfaabeauty

PAKET ACNE IBU HAMIL ❤Facial wash ❤Serum Acne ❤Sunscreen Premium ❤Cream malam Lagi hamil tapi stop perawatan wajah karena takut ber pengaruh pada janin ? Walhasil wajah jadi kusam, flek hitam, ber jerawat dan keluhan lainnya. Sekarang tak perlu takut lagi untuk para ibu hamil dan menyusui untuk tetap perawatan wajah dengan cream khusus ibu hamil dari DrW Skincare . Di buat dgn resep khusus dari bahan-bahan yang aman untuk ibu hamil dan tak mempengaruhi tumbuh kembang janin. . Free konsultasi Info Wa 081212540421 #drwskincare #skincareaman #skincarehalal #skincarebpom #kulitsehat #kulitcantik #skincare #krimpemutihwajah #obatjerawat #skincareindonesia #krimflekhitam #acne #whiteningcream #acnecream #nomercury #dokterkecantikan #peelinggel #slimmingcapsule #lulurbleaching #moisturizergel #krimkantungmata

Semua pakat segak bila dengan MOISTURIZER GEL ni. 😍 Nak segak sama mai pakai sekali MG ni. #moisturizergel #ulfaabeauty #modalagentserendahrm55 #agentwanted

Bismillah... #drwedukasi Apa itu purging? Skinner Drw Skincare WAJIB tau karena ini bagian dari PROSES Ketika anda pertama kali menggunakan krim drw skincare, apakah anda mengalami munculnya atau timbulnya jerawat seakan bertambah? Jika ya, maka hal tersebut dinamakan purging Purging dalam dunia kecantikan berarti pembersihan. dengan kata lain purging adalah sebuah kondisi yang timbul akibat penggunaan kosmetik atau bahan kimia yang memiliki bahan seperti AHA, BHA atau produk berjenis scrub, peeling, atau retinoid yang memang memiliki kemampuan penetrasi ke dalam kulit untuk membersihkan dan memperbaiki lapisan bawah kulit. Bahan-bahan tersebut bisa mempercepat pertumbuhan sel kulit sehingga kulit akan tampak seperti bersisik dan tampak seperti memiliki benjolan kecil yang biasanya akan menghilang tanpa adanya fase kemerahan, bengkak, atau radang pada kulit Anda. Tujuan purging adalah membersihkan pori-pori kulit wajah anda yang tersumbat oleh kotoran, debu, minyak berlebih, sel kulit mati, dan komedo. Jadi memicu timbulnya jerawat yang berlebih dan terlihat parah. Namun tenang, proses purging umumnya berlangsung tidak lama antara 3-4 minggu namun kembali lagi pada kondisi kulit masing-masing. Nahh, jika anda baru menggunakan produk perawatan drw skincare dan mendapati hal tersebut berarti bahan alami drw skincare sedang bekerja. Jika dalam tempo lebih dari 4 minggu, silahkan anda konsulkan kembali ke konsultan kecantikan drw untuk dicari solusinya oleh dokter estetika di drw skincare. Salam sehat & cantik 🌷 #drwskincare #skincareaman #skincarehalal #skincarebpom #kulitsehat #kulitcantik #skincare #krimpemutihwajah #obatjerawat #skincareindonesia #krimflekhitam #acne #whiteningcream #acnecream #nomercury #dokterkecantikan #peelinggel #slimmingcapsule #lulurbleaching #moisturizergel #krimkantungmata

RAMAI YANG DAH IN LAFF, DENGAN SET 2 BERADIK NI ! 🥰 . Jimat tau. Dengan RM30 je awak dah dapat 2 item 😘 Yang penting gabungan hebat untuk kecutkan jerawat, Dan kekalkan kesegaran muka 😉 . Awak dah ade ke belum pelembap dan face mist ? Kalau belum, meh try set ni ❤ . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

Jerawat kecut weyh 😰 benda bkn sembang kosong tapi ni real feedback punye 👍 2 tahun konsisten barulah betul jerawat dan hasilnye positif kan 🤗 . Kalau yg ada bnyk jerawat memang akn take time kalau guna produk organik melainkn sis sedia tnggung risiko guna produk ada merkuri 😬 . Apa pun kena konsisten, tu yg pnting ☺ jerawat ni cpt jer kecut kalau jenis tgn x gatal nak memicit 😅 . Click link at bio ♥ . . #mg #moisturizergel #khasiattimun #pelembabwajah #kegunaanseisikeluarga #bahanorganik #fm #facemist #spray #khasiattimun #mekaptahanlama #vitamine #ulfaabeauty #fyzaahussin

DARI PENGGUNA, TERUS JADI AGENT ! 😁 . Fall in laff dengan Moisturizer Gel & Moisture Boost Serum sampai terus submit agent ! Jangan buat main naaa, penangan set timun ni buat orang gila tau 😆 . 3 kali repeat order dah. Muka dok serasi dengan Set Timun. Alhamdulillah kesan lambat sikit tak pa, jangan hancoq muka sudah. . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

First pelembap yang Nisa guna 3 tahun lepas, #moisturizergel ni lahh 😆 . Tapi perempuan kan weii Suka menerai produk-produk yang orang review. . Nisa pernah try pelembap jenama lain, Pakai hari first, rasa tak selesa, panas-panas muka. Terus stop sebab takut muka breakout 😂 . Last sekali, 3 tahun dok setia dengan pelembap ni ja Tak berani curang dah wei ! 😋 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

Paling selamat semasa preggy dan dalam pantang pakai MOISTURIZER GEL ni tauuu. Selamat dan tiada mekuri. Ibu, baby sesuai pakai tauu selamat. Ibu semasa preggy boleh guna kat muka dan kawasan perur yang ada stretchmark. Masa dalam pantang Baby untuk ruam Ibu boleh pakai dimuka kulit kering, dan boleh sapu di nipple sebab menyusu luka. Cepat kering. Pelbagai guna kan hampa. 15 HINGGIT JAA #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty

Jerawat timbul boleh kecut Parut hitam boleh pudar Muka kering jadi lembab Ape rahsia terbesar saya❓ Semestinyee moisturizer gel by Ulfaa beauty. bahan utama dia dari esktrak timun tau sebab tu nama dia ade cucumber 😉 Meh cuba dulu, stock selalu sold out tau tak kan tak best pulak kannn❓ Dah lama dalam pasaran dan dah ramai customer dan testimoni yang kita dapat. 📱 http://lalazuhrah.wasap.my #moisturizer #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty

Stok udah mendarat lagi ni haaaa.. Moisturizer Gel yang best antara yang best❗️ Sebab apa best❓ Banyak kelebihannya dan boleh digunakan oleh semua peringkat umur tak kira warga tua, wanita, lelaki dan kanak2.. Sape yang ada eczema pun harus pakai ni tau.. Kulit yang berparut in shaa Allah boleh hilang dan yang ada bintik2 dan ruam di badan pun boleh appy moisturizer ni.. Memang terbaikkk👍🏻 Harga RM15 jer..harga mampu milik dan hasilnya berbaloi2..in shaa Allah.. Berminat boleh whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://lalazuhrah.wasap.my #moisturizer #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty

Stok dekat Eieera dah xbnyk taw 😬 So yg mana belum grab meh grab 1 tiub sorang sebelum trputus stok 😌 Mahal tak semestinya bagus, murah tak semestinya tak bagus, begitu jgk sebaliknya ☺ #mg #moisturizergel #khasiattimun #pelembabwajah #kegunaanseisikeluarga #bahanorganik #fm #facemist #spray #khasiattimun #mekaptahanlama #vitamine #ulfaabeauty #eieeraasyiqueen #teamnufirose

Ehh dh spray belum hari ni 🤔 Sebelum & selepas mekap bleh spray ye 😙 Barulah kulit & mekap rasa fresh serta tahan lama 👍 Jerawat pun kecut ok 🤗 Gabung plak dgn Moisturizer gel si kembar dia tu 😅 Padu laa hbs kecut jerawat & kulit muka lembab jer 😘 #mg #moisturizergel #khasiattimun #pelembabwajah #kegunaanseisikeluarga #bahanorganik #fm #facemist #spray #khasiattimun #mekaptahanlama #vitamine #ulfaabeauty #eieeraasyiqueen #teamnufirose

(@dill_dyella)

1 Day 13 Hours Ago

Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

1 Day 13 Hours Ago

Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

1 Day 13 Hours Ago

Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

Ehh dh spray belum hari ni 🤔 Sebelum & selepas mekap bleh spray ye 😙 . Barulah kulit & mekap rasa fresh serta tahan lama 👍 Jerawat pun kecut ok 🤗 . Gabung plak dgn Moisturizer gel si kembar dia tu 😅 Padu laa hbs kecut jerawat & kulit muka lembab jer 😘 . Click link at bio ♥ . . #mg #moisturizergel #khasiattimun #pelembabwajah #kegunaanseisikeluarga #bahanorganik #fm #facemist #spray #khasiattimun #mekaptahanlama #vitamine #ulfaabeauty #fyzaahussin

Nasreen
(@nasreenmdzin)

1 Day 15 Hours Ago

GARA-GARA MINYAK PANAS 😰 Janganlah fikir produk ni khas untuk masalah jerawat,parut jerawat,kulit kusam je tau. Lagi2 moisturizer gel ni boleh untuk semua. Moisturizer gel hilangkan parut sbb kena minyak panaih pun bolehhhhh. Boleh Sangat2. Ada je testimoni drpd cust tauu. Moisturizer gel diperbuat drpd timun. Bila letak dekat parut tu rasa sejuk je. Bagus kann. #teamfightermarr #moisturizergel

It's always said : 𝗠𝗼𝗶𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝘇𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝗼𝗻𝗲 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗼𝘀𝘁 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴𝘀 𝘆𝗼𝘂 𝗰𝗮𝗻 𝗽𝘂𝘁 𝗼𝗻 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗳𝗮𝗰𝗲 (aside from sunscreen, of course). Why? Face moisturizers trap in water and hydration and hold it to the skin, but more importantly, they also help maintain a healthy skin barrier, i.e., your skin's outermost protective layer that (1) prevents bacteria and irritants from entering your skin, and (2) prevents moisture and nutrients from escaping. So please, do your skin a favor and read this post and learn the importance of using the 𝗰𝗼𝗿𝗿𝗲𝗰𝘁 moisturizer. There's one for every skin type. Now, you officially have now no excuse not to be slathering on some moisturizer everyday. 🌻 ▫▪what kind of moisturizer you should use? To moisturize your face, use a moisturizing cream or a natural oil, like olive oil, if you have dry skin. If you have oily skin, use a water - based moisturizing lotion on your face so you don't make your skin more oily. Regardless of your skin type, always wash your face before applying moisturizer.🌻 ▫▪How many times should I apply moisturizer? Be especially careful of the skin surrounding your eyes, as it is even more fragile. Twice is nice. Not only should you apply  your moisturizer daily, but you just might want to do it twice each day if you have particularly parched skin: once in the morning and once in the evening.🌻 ▪▫What ingredients should I look for in a face moisturizer? Here is where this content comes to rescue you. You just cannot use any moisturizer you want. It should be carefully chosen based on your skin type and skin concerns.🌻 Today's post is a chart to understand the ingredients for your particular skin type. 𝗦𝗔𝗩𝗘 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗽𝗼𝘀𝘁. Next time you go to buy your moisturizer, do go through this post again and it should help you make a calculated decision to choose your moisturizer.🌻 Enjoy Learning and don't forget to pass this information on to your friends and family members. They NEED to know. Grow together! ❣ #arpitanyou #facemoisturizer #bestmoisturizer #skinmoisturizer #naturalmoisturizer #moisturizerph #moisturizercream #moisturizergel #moisturizers

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2 Days 2 Hours Ago

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ni, bukan setakat nak melembapkan kulit muka sahaja tapi banyak lagii kelebihan dan manfaatnya. Ini masih ramai yg taktahu. Lets check apa lagi kelebihan Moisturizer Gel ni😊 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT KUSAM 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT KERING 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK 🌸MENJADIKAN KULIT LEMBAP DAN ANJAL 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT TIDAK SEKATA 🌸MENGURANGKAN EYEBAG BAWAH MATA 🌸MENGHILANGKAN GARIS HALUS BAWAH MATA 🌸MERAWAT ECZEMA 🌸MERAWAT RUAM PADA PUNGGUNG MUKA DAN LEHER #moisturizergel #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelpasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Stok dekat Fyzaa xbnyk taw 😬 So yg mana belum grab meh grab 1 tiub sorang sebelum trputus stok 😌 . Mahal tak semestinya bagus, murah tak semestinya tak bagus, begitu jgk sebaliknya ☺ . Click link at bio ♥ . . #mg #moisturizergel #khasiattimun #pelembabwajah #kegunaanseisikeluarga #bahanorganik #fm #facemist #spray #khasiattimun #mekaptahanlama #vitamine #ulfaabeauty #fyzaahussin

Cepat habis . Paling laku keras. Apa lagi kalau bukan #moisturizergel

#moisturizergel dapat melembapkan skin muka and merawat masalah skin kering. Pakai #moisturizergel ni best sebab skin muka langsung tak berminyak tau.. Rm15 jer

Kulit berminyak dan berjerawat... Tenyeh laa timun... Kalau rasa malas sgt maii cari moisturizer timun nie...jerawat payah nak naik...kulit pun lembab2 ja...berminyak pun x dah... #moisturizergel #byulfaabeauty #pelembabtimun

Ada yang tanya produk ni dari negara mana ?? Haaaa hampa nampak dak design pun dah have have setanding produk international tauu Kesan sekali pakai mesti jatuh cinta. Mesti repeat order. Kalau ta repeat depa terus join team. Best kann harga pun setanding produk drugstore kegilaan ramai tuu 🤭🤭 #moisturizergel #ulfaabeauty #agentgambangkuantan #agentwanted #modalagentrm55

SET COMBO #moisturizergel #ulfaabeauty

EYE CREAM PREMIUM DRW SKINCARE Sebenarnya apa sih fungsi krim kantong mata? Tujuan utama penggunaannya adalah memberikan kelembapan ekstra yang diperlukan kulit sekitar mata untuk mencegah munculnya gejala penuaan, seperti noda hitam di kulit atau pun kerutan. Berbeda dari pelembap kulit biasa, eye cream yang baik biasanya memiliki kandungan yang lebih kaya dan aman untuk digunakan di area mata yang lebih sensitif. Cara pakai cukup oleskan di area bawah mata pada malam hari. Mohon budayakan untuk berkonsultasi terlebih dahulu sebelum membeli 😘😍, salam cantik dan sehat bersama DRW Skincare 😊❤️ Free konsultasi Info Wa 081212540421 #drwskincare #skincareaman #skincarehalal #skincarebpom #kulitsehat #kulitcantik #skincare #krimpemutihwajah #obatjerawat #skincareindonesia #krimflekhitam #acne #whiteningcream #acnecream #nomercury #dokterkecantikan #peelinggel #slimmingcapsule #lulurbleaching #moisturizergel #krimkantungmata

おやすみなさい😴 @elixirreflet_official has become an important part of my life. I use this Oyasumi pack twice a week at night to get the perfect glow on my face. #elixir #お休みマスク #shisheido #watashiplus #mask #sleepingmask #glowup #glowingskin #moisturizergel #eyecreams #lipfillers #crunchies

Billy Roy
(@true.mustang)

3 Days 3 Hours Ago

Offer of the Day! ⏳ Order now & get 35% off and give your nails the Spa Care. 💅🏻 #beauty #nailcare #nailpolish #nails #spa #tested #wipes #nailpolishremover #removerwipes #moisturizer #moisturizergel #brand

Offer of the Day! ⏳ Order now & get 35% off and give your nails the Spa Care. 💅🏻 #beauty #nailcare #nailpolish #nails #spa #tested #wipes #nailpolishremover #removerwipes #moisturizer #moisturizergel #brand

PIXY White Aqua Brightening Moisturizer Harga @49ribu Netto : 18gr BPOM NA18190105319 KEUNGGULAN: - Hdrya Active menghidrasi,melembapkan ,dan memberi kesegaran pada kulit - Natural Whitening Complex kombinasi Yam Bean Extract,Vit C dan Peony Extract yang membantu mencerahkan kulit dan menyamarkan noda -SPF 32 & PA +++ Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB - Vitamin E sebagai antioksida - Waterbased Formula yg berbahan dasar air,memberikan sensasi dingin dan segar pada kulit , Ringan , tidak lengket & tidak berminyak . - Tidak mengandung alkohol dan teruji secara klinis. . . Pemesanan hubungi: 📲 WA ▶ 0877 817 50049 📲 Website ▶ Kayshabeautyid.situsbelanja.com 📲 Aplikasi Playstore ▶ Kaysha Beauty (link di bio) . VOUCHER FREE ONGKIR 20.000▶(FREEONGKIR) Khusus pembelian di Aplikasi . . PUSAT GADGET ORIGINAL TERMURAH @bursagadgetonline . . #pixywhiteaqua #pixywhiteaquabrighteningmoisturizer #pixywhiteaquabrighteningsleepingmask #pixywhiteningcream #moisturizingcream #creammoisturizer #creampelembabwajah #pelembabwajah #grosirkosmetikpixy #grosirpixymurah #moisturizergel #gelmoisturizer #jualpixywhiteaquabrighteningsleepingmask #jualpixywhiteaquabrighteningmoisturizer #jualcreammoisturizer #jualcreamwajah #jualpelembabwajah #jualpencerahwajah #jualkosmetikmurah #jualkosmetikpixy #grosirserumwajah #grosirkosmetikmurah #kosmetikbpom #kosmetikjakarta #like4like

(@dill_dyella)

3 Days 5 Hours Ago

Eh korang meh Alin nak share moisturizer sejuk sejuk paling best nie.Alin dah 3 tiub guna, dah jatuh cinta sangat dengan si timun nie 🙊 Bau dia wangi yakmat, skali letak kat skin terus rasa sejuk n automatik serap dalam skin. Yang paling best semua jenia skin sesuai tau. Nak make up cantik wajib amal pakai nie sebagai base ❤️ #moisturizergel

MUKA BERSIH SERLAH, TAKDAK JERAWAT & PARUT 😋 . Lawa sungguh la skin depa, Konsisten guna #pelembaptimun sampai kulit bersih serlah, Takdak jerawat, parut pun pakat pudar habis 😁 . Modai RM15 jaa boleh buat kulit jadi macam ni. Hampa tak mau ka ? . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

(@dill_dyella)

3 Days 5 Hours Ago

Laris yakmat MG nie. Restock beratus pon bertahan 2 hari je. Sampai je terus licin. Nak tanya nie, korang pakai kat muka ke seluruh badan? 🙊 #moisturizergel

Permintaan luar biasa, restock lagi 200pcs moisturizer best nie. Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

#moisturizer GEL ------------------------------ VARIAN 🌸 Cucumber 🌸 Aloevera 🌸 Avocado MANFAAT 🍀Melembabkan kulit 🍀Menutrisi kulit 🍀Mengencangkan kulit 🍀Menenangkan jerawat 🍀Bisa dijadikan foam utk bercukur (kumis/jenggot) 🍀Menutrisi kuku 🍀Relaksasi mata, terutama yg punya mata panda . Pilih varian yg paling tepat untuk kulitmu😉 . ☎️Konsultasi, Order & Join Reseller ⬇️⬇️⬇️ 📲 : 0823-3644-2525 📲 : 0815-5676-3894 . atau klik link dibio 🤗 . . #drw #drwskincare #drwsurabaya #drwskincaresurabaya #drwskincaresidoarjo #obatjerawat #krimjerawat #krimwhitening #flek #krimflek #glowing #krimglowing #bodywhitening #bodyslimming #bodymass #moisturizergel #moisturizergeldrwskincare #aloeveragel #moistgrlavocado #drwtulungagung #drwskincaretulungagung #moistgelcucumber #moistgelaloevera #moisturizer #sunburn

PENTING MENENTUKAN PRODUK YANG TEPAT SAAT MENGATASI FLEK Flek adalah salah satu problema kulit yang paling banyak dikeluhkan. Banyak diantaranya kebingungan mengapa flek tak kunjung hilang, sehingga sibuk berganti-ganti krim/kosmetik. Tahukah anda, berganti-ganti krim ataupun kosmetik, justru akan membuat kulit anda menjadi kebal dan flek semakin sulit diatasi 😱🤔 Yuk, cerdas atasi flek bersama DRW Skincare. Pahami jenis flek yang ada diwajah anda. Jalani proses dengan sabar ya dear.. karena flek bukan kasus yang bisa diatasi dengan tergesa-gesa. Beda keluhan beda juga perawatannya loh Sharing keluhan flek mu bersama DRW Skincare dan pahami cara mengatasinya dengan tepat. Free Konsultasi Chat WA 081212540421 #drwskincare #skincareaman #skincarehalal #skincarebpom #kulitsehat #kulitcantik #skincare #krimpemutihwajah #obatjerawat #skincareindonesia #krimflekhitam #acne #whiteningcream #acnecream #nomercury #dokterkecantikan #peelinggel #slimmingcapsule #lulurbleaching #moisturizergel

REMOVER CREAM DRW SKINCARE Make up remover ini didesain khusus untuk menghilangkan Lipsmatte pada bibir, warna-warna pada kosmetik Anda termasuk produk-produk yang waterproof dan produk kecantikan mata seperti eyeshadow dan eyeliner. Membersihkan wajah dari make up juga menjadi ritual penting lho yang harus Anda lakukan sebelum tidur. Jangan sampai Anda tertidur dengan make up yang masih menempel di wajah. Ini dipercaya akan memicu timbulnya jerawat. Free konsultasi Info Wa 081212540421 #drwskincare #skincareaman #skincarehalal #skincarebpom #kulitsehat #kulitcantik #skincare #krimpemutihwajah #obatjerawat #skincareindonesia #krimflekhitam #acne #whiteningcream #acnecream #nomercury #dokterkecantikan #peelinggel #slimmingcapsule #lulurbleaching #moisturizergel #removercream

Moisturizer gel tu apa ye 🤔 Ialah Pelembab Wajah yg sgt diperlukn utk wajah kita bagi mengelakkn kulit kering & berminyak ☺ . Khasiat timun yg tiada tandingan 😘 Belum ada kew 🤔 . Meh order dgn fyzaa sementara stok masih ada . Click link at bio ♥ . . #mg #moisturizergel #khasiattimun #pelembabwajah #kegunaanseisikeluarga #bahanorganik #ulfaabeauty #fyzaahussin

(@dill_dyella)

3 Days 15 Hours Ago

Ramai ke yang suka moisturizer timun nie? 🙊 Dah la harga murah, guna pon best. Sejuk n terus serap dalam kulit. Semua jenis skin sesuai dengan moisturizer gel nie. Kalau letak dalam peti ais lagi la double triple sejukkkkk❄️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

3 Days 15 Hours Ago

Ramai ke yang suka moisturizer timun nie? 🙊 Dah la harga murah, guna pon best. Sejuk n terus serap dalam kulit. Semua jenis skin sesuai dengan moisturizer gel nie. Kalau letak dalam peti ais lagi la double triple sejukkkkk❄️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

3 Days 15 Hours Ago

Ramai ke yang suka moisturizer timun nie? 🙊 Dah la harga murah, guna pon best. Sejuk n terus serap dalam kulit. Semua jenis skin sesuai dengan moisturizer gel nie. Kalau letak dalam peti ais lagi la double triple sejukkkkk❄️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

3 Days 15 Hours Ago

Ramai ke yang suka moisturizer timun nie? 🙊 Dah la harga murah, guna pon best. Sejuk n terus serap dalam kulit. Semua jenis skin sesuai dengan moisturizer gel nie. Kalau letak dalam peti ais lagi la double triple sejukkkkk❄️ #moisturizergel

❤SWIPE IMAGES👉 It’s all fancy & popular, but often I get “It dries my skin out” & “My skin is warm & red after” messages😅Why?👇 ⠀ HA is a humectant, meaning it grabs all the water it can get & tries to hold on to it for dear life. Yay hydration🖤 ⠀ Even though it has low chances of irritation (it is the most abundant glycosaminoglycan present in our dermis - that jelly-like substance that helps the rest of our skin components to transfer/heal wounds/live their best, hydrated lives), some HA forms still can induce an inflammatory response when applied to the skin ⠀ To understand why, we need to point out that there are different molecular sizes of HA. Higher molecular weight HA, being bigger, mostly sits on your skin & either attracts water from the environment, top epidermis layers or from other products - love it for that❤️ ⠀ Low molecular weight HA has the ability to reach deeper, into the top few epidermis layers. BUT, even though most of our natural HA resides in the dermis (middle skin layer, where it actually influences the plumpiness of skin), topical products don’t have the ability to reach the dermis. AT ALL - molecule is still too big. The only way to put HA into the dermis is through injections😉 ⠀ “MY SKIN BECOMES WARM/RED” It’s probable that your particular skin cannot deal with the LOW m. weight HA, which has the ability to induce inflammation upon getting deeper & penetrating the cellular membrane. It can lead to chronic inflammation with prolonged use. This CAN happen with products that claim to have many different weights of HA (low ones included) ⠀ But, unlike low m.weight HA, high m. weight HA actually provides you with additional ANTI-inflammatory action!💪 ⠀ “MY SKIN IS DRIER AFTER” That may happen if you don’t use it properly. To get the most hydration, focus on 2 things: water & emollient/occlusive. Apply HA serum to DAMP skin, so that it has additional water to bind to. Once it holds that water, STOP them from evaporating by applying a moisturizer on top. Otherwise it will evaporate, taking more water from your skin & leaving it drier. & don’t apply too much of HA serum - few drops✔️ ⠀ What is your fave hydrating serum now?❤️&💬

tak sabar aih nk tunggu barang sampai..stock #moisturizergel dah habis and stock #icingtreatment lagi tinggal 3pcs.. alhamdulillah walaupom promot tak kencang mane tapi order tetap masukk..macam biasa laa mama p cod xingat nk snap gambar😆 Jangan risau kita bukan jual product murahan tau. No peeling-peeling janji konsisten memang skin ualls cukup makan and cukup sihat.. LOVE❤️

I loved Bio-Oil so much that it was the only skincare besides my staple facial wash and sunblock which I brought with me when I travelled to New Zealand more than 4 years ago. And I survived 18 days of travel with just that one bottle of Bio-Oil! I had 2 young kids in tow and we were on the road almost every day, so I really didn't have much time for skincare at all. Everyday it was wash, apply Bio-Oil, apply sunblock and go! I used it on my kids too since it was the only thing I had on hand during that trip. My daughter has eczema but it worked really well on her, keeping her skin protected from the cool and dry air in NZ. So when Bio-Oil announced the launch of the new product Bio-Oil Dry Skin Gel, I was excited. Finally something else to try from the brand! As the name suggests, the new Dry Skin Gel is super moisturising and targets people with dry and sensitive skin, even those with eczema. After using it for 2 days, I realise through trial and error that I actually only need a very small blob (approx the amount to cover the tip of my pinky) for the entire face. A larger blob will cover the neck and decollete as well. There were a couple times which I got greedy and applied a little too much. The result? Face felt sticky and oily. It has a unique gel-to-oil texture and is really concentrated. The oil-based gel formula means that it contains 3% water instead of the regular 70% in other moisturisers. But when I use it sparingly (as in half or even a quarter of regular moisturisers), it melts into the skin and gets absorbed quite readily. My tip: start with a tiny amount, spread and warm the gel evenly in the palm and press into skin, then gently spread and massage with fingers till absorbed. . Contains the iconic Purcellin Oil, Niacinamide Vit B3, Vit A, Vit E, essential oils (Calendula, lavender, rosemary, chamomile), Hyaluronic Acid, Glycerine, Urea, Shea butter. . @BioOilSG @accesscoms #biooilsg #accesscoms #dryskingel #dryskin #sensitiveskin #eczema #moisturizergel #moisturiser #moisturizer #skincare #beautyblog #beautyjunkie #biooil #geltooil #gelmoisturizer #beautyoil #essentialoils #multitaskingskincare #vita #vite #vitb3 #hyaluronicacid

☘️ Tak perlu susah² potong timun . ☘️ Tak perlu dah nk tempek bedak sejuk malam² . ☘️ Tak perlu pakai mask . #moisturizergel #geltimun #moisturizermampumilik

APA ITU MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY? 🌸 Gel berwarna jernih 🌸 Sejuk Dan Lembap 🌸100% chemical free 🌸 Bau timun 🌸 Diasakan 95% dari ekstrak mentimun 🌸 Cepat meresap pada kulit,melembutkan kulit yang kering/mengelupas 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina 🌸 Boleh merawat ruam/eczema pada bayi 🌸 Pelembab wajah,bagus dijadikan base sebelum menyapu foundation 🌸 Boleh menggantikan night cream #moisturizergel #ulfaabeauty

Bagusnyaaa, sesama kongsi. Tapi bila dah abis. Hang pi beli lekaih habis dah ni Tak boleh dok tak pakai produk ni. Gerammmm, kering bahagian hidung dah hilang Jerawat cepat ja kecut Pakai #serumtreatment dan #moisturizergel

Sungguh la wei. Tak sangka pakai #moisturizergel ni boleh sejukkan kulit no. aku duk try macam macam dah tak pernah lagi la rasa pelembap muka macam ni. Ada satu tu aku pakai kulit bukan makin lembap lagi kering ada la. Sampai bersisik sisik sopa kulit 🐍 dah. Tapi MG ni memang best sangat la pakai

#moisturizergel ni wajib pakai hari hari. Dah nak habis dah pakai dah pun ni. Kalau nak kira tube, dah berpuluh puluh tube dah pakai. Kalau dah boleh konsisten berpuluh tube tu. Tandanya apa? 🤭 Haa tengok. Sampai kena operate laa tube MG ni sebab nak calit jugak sampai ke titisan akhirnyaaa. Hehehe. Punya sayangggg ketad ketad ikat mati tak terungkai dah 😘 Moisturizer paling viral dan paling murah mampu milik tak setanding kesan dia. Hanya #rm15 sahaja gaisss. Ishhhh tak rugi lah beli. From top to toe boleh tenyeh MG ni tauuuu. Rambut pun boleh tenyeh. Tumit pun boleh tenyeh. Orang tua boleh pakai. Baby pun boleh pakai. Haaaa berbaloi baloi. Jom cepat cepat order! Stock nak masuk tak lama lagi dah. Kena grab laju laju sebelum kehabisan stock! wasap.my/601110008896/nakorderMoisturizerGel 📲 🚗 COD SHAH ALAM 📮 Pos seluruh Malaysia

(@dill_dyella)

4 Days 2 Hours Ago

Laris yakmat MG nie. Restock beratus pon bertahan 2 hari je. Sampai je terus licin. Nak tanya nie, korang pakai kat muka ke seluruh badan? 🙊 #moisturizergel

(@dill_dyella)

4 Days 2 Hours Ago

Laris yakmat MG nie. Restock beratus pon bertahan 2 hari je. Sampai je terus licin. Nak tanya nie, korang pakai kat muka ke seluruh badan? 🙊 #moisturizergel

Yang jadi primadona kaum hawa saat ini 😍😍 Day lotion + foundation Drwskincare , sekali oles kelihatan putih dan cerah yah beb😍😍😍 Ketimbang penasaran Yuk di coba ajah girls 😘 #drwskincare ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Free konsultasi Info Wa 081212540421 #drwskincare #skincareaman #skincarehalal #skincarebpom #kulitsehat #kulitcantik #skincare #krimpemutihwajah #obatjerawat #skincareindonesia #krimflekhitam #acne #whiteningcream #acnecream #nomercury #dokterkecantikan #peelinggel #slimmingcapsule #lulurbleaching #moisturizergel

Free konsultasi / open reseller wa +85255027097 4 LANGKAH PRAKTIS Menggunakan MOISTURIZER GEL by. Drw Skincare 1. Cuci wajah dengan air bersih 2. Oles Moisturizer Gel di wajah dengan tipis dan merata 3. Diamkan 30menit 4. Lalu bilas kembali dengan air bersih 🌤Di pakai siang-siang saat panas begini lebih cucok .. Karena memberi efek dingin di wajah 🤗 Haloo Saya adalah beauty consultant dari produk Drw Skincare. Kenapa saya menawarkan Moisturizer Gel by. Drw Skincare, Karena selain pemakaian nya yang cukup praktis anda juga bisa mendapatkan manfaat yg cukup baik, seperti : - mendinginkan wajah dan menyejukkan. - membantu merapatkan pori-pori wajah. - kandungan anti oksidan baik untuk mengurangi kantong mata dan mata panda. - dapat digunakan sebagai rileksasi, menyejukkan kulit dan mengembalikan warna kulit akibat paparan sinar matahari. - merawat kulit sensitif dan mengurangi rasa sakit akibat peradangan. Bagaimana bila anda mengabaikan hal yang seperti nya sepele,.. tapi yang sebenarnya memberi efek buruk bagi anda jika di biarkan terus menerus, Apa dampak buruk nya : - menyebabkan kulit cepat berkerut. - menyebabkan kulit kasar - menyebabkan munculnya komedo pada wajah. - pori-pori makin melebar. - meningkatkan resiko penuaan dini. Ada 3 Varian Moisturizer Gel 1. #aloevera Gel 🌿 2. #avocado Gel 🥑 3. #cucumber Gel 🥒 #drwskincare #moisturizergel

SUPER 10.10 !! JIMAT 10% untuk semua pakej Kombo VCS. Dapatkan berganda-ganda kelembapan kulit wajah toing-toing je jari bila pegang. Say good bye to kulit kering dah kusam! Klik je link kalau nak grab www.wasap.my/60136503825/vcs10.10 😃

SUPER 10.10 !! JIMAT 10% untuk semua pakej Kombo VCS. Dapatkan berganda-ganda kelembapan kulit wajah toing-toing je jari bila pegang. Say good bye to kulit kering dah kusam! Klik je link kalau nak grab www.wasap.my/60136503825/vcs10.10 😃

Sekali guna Memang akan ketagih😍 Harga murah ja Tapi kesan dia hav hav okey. Dah murah HQ nk bg mur mur lagi😱 Sempena 10/10/2019 ni #moisturizergel Sangat-sangat best. Berkesan untuk melembabkan kulit muka. Buat muka nampak glowing. #vitaminefacemist Jadikan makeup tahan lama, Boleh dijadikan sebagai toner juga. Nak cuba tak? Jom whastapp k.mas 095130649 Malas nak save no?? Tekan je link kat bawah nie okey. http://www.wasap.my/60195130649

(@dill_dyella)

4 Days 11 Hours Ago

Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

4 Days 11 Hours Ago

Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

(@dill_dyella)

4 Days 11 Hours Ago

Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

Deja
(@adramurish)

4 Days 12 Hours Ago

Oil free hydrating gel supplement moisturizer yg terbaikkak deja pernah cuba Selama 2 thn ini laa yg kak deja masih gunakan bagi menyelesaikan masalah Kulit jerawat bernanah Kulit kusam Kulit sunburn Kulit kering Kulit pedih mengelupas akibat salah pakai produk peeling Syukur sgt dah jupe supplementary moisturizer yg sgt best ni Berminat meh pm kak deja #oilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #sayapakaisayajual #produkmkipoh #moisturizerterbaikmalaysia #moisturizergel #soothingmoisturizer

Eila
(@eila_along90)

4 Days 12 Hours Ago

Stok panas panas baru masuk. Moisturizer Gel ( #pelembabmuka jenis gel ) yang menjadi kegilaan ramai pengguna. ONE TIUB FOR ONE FAMILY . Apa maksud one tiub for one family ni? Ha la... Meh dekat sikit, Eila nak bisik 👂. #moisturizergel ni boleh pakai dari baby sehingga warga emas. Bukan itu sahaja, dari hujung rambut sehingga hujung kaki boleh pakai. Haa 😱😱 JIMAT KE JIMAT SANGAT?? #moisturizergelulfaa #ulfaabeauty #ministokisulfaabeauty

🌿Aloe Vera 🌿 ✨Moisturizer Gel ✨Soothing and Moisture ✨Benefits : Makes skin and hair healthier,brightens the skin and repairs damaged skin cells . Petal skin care aloe Vera moisturizer is a multi-purpose Aloe Vera gel which has wide and varied uses , from treating minor injuries and acne to moisturising dry,weather -beaten skin.Made up of 92% pure Aloe Vera .Effective for minor burns /cuts/wounds and can be used as a moisturiser or conditioner for skin and pimples .Protects skin from the sun . #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #homemadeskincaremalaysia #petalproducts #aloeverabenefitsofskin #aloevera #skincare #moisturizergel #petalskincare

skincare! my sister bought me this dead sea mud mask while she was traveling and it feels a little burny so perhaps not for sensitive skin but still a nice mask products: @seacretofficial #mudmask #deadseamudmask @drunkelephant #protini #moisturizergel @cerave #skinrenewing #nightcream

(@dill_dyella)

4 Days 14 Hours Ago

Permintaan luar biasa, Siyess moisturizer nie skali korang guna mesti teringat-teringat. Best yakmat, bukan tu je make up pon jadi syantikkksssss tau kalau jadikan MG nie sebagai base make up. Tak caye boleh cuba❤️ #moisturizergel

Be the FIRST , jadilah yg pertama . Be the BEST 👍 jika tdk bleh jadi yg pertama , jadilah yg terbaik 😁 . Be the DIFFERENT , jika tdk bleh jadi yg Pertama atau yg Terbaik , jadilah yg Berbeza ☺ . Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty The First 💚 . Click link at bio ♥ . . #mg #moisturizergel #pelembabwajah #khasiattimun #ulfaabeauty #fyzaahussin

GIVEAWAY ALERT 🚨 Just 2 super easy rules to follow:- 1. Follow @pondsindia and me 2. Drop a "😍" in the comments section once you've followed both of us! 2 lucky winners will win a hamper from @pondsindia . Pond’s Super Light Gel has honestly been my number one choice for a non-sticky and water fresh glow!! It gives my skin the much needed boost of hydration and the lightweight formula absorbs into the skin instantly and makes it ideal for all year-round keeping my skin feel fresh for upto 24 hours🕙 I love the texture and the best part - the product starts at Rs. 149/- only!Click the link in the bio to shop . Winners to be announced by me in the next 15 days! . #pondsindia #pondssuperlightgel #skincare #beautyinfluencers #beautyinfluencerpune #punebloggers #punebeautyblogger #beautygrammer #skincarereviews #loveponds #nonstickycream #moisturizergel #beautyskincare #skincareregimen #skincarecomesfirst #dailymoisturiser #paranoshirani #paranoshblogs #contestgiveaway #contestalert

(@dill_dyella)

5 Days 2 Hours Ago

Eh korang meh Alin nak share moisturizer sejuk sejuk paling best nie. Alin dah 3 tiub guna, dah jatuh cinta sangat dengan si timun nie 🙊 Bau dia wangi yakmat, skali letak kat skin terus rasa sejuk n automatik serap dalam skin. Yang paling best semua jenia skin sesuai tau. Nak make up cantik wajib amal pakai nie sebagai base ❤️ #moisturizergel