#mjbelle

6,350 posts tagged with #mjbelle

Photos and Videos about #mjbelle

Wherever you go, whatever you do. I will be right here waiting for you . Whatever it takes, or how my heart breaks. I will be right here waiting for you 🎶 . Ternyanyi sekali ke? Hehe. Hakikatnya, tak payah nyanyi dah . Sebab sebab sebab your most awaited collagen serum is here waiting for you 😍 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #cod

Serum collagen #everywomansdream dah check in nogori 😍 Alhamdulillah. Penantian berbaloi- baloi . Sebab, serum collagen kali ni comes exclusive to you with an upgraded formulation . Dah tak payah monung monung dah. The queen of beauty is now yours. Selamat jatuh cinta again . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #skinbrightening #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam #cod

Naik reminder pick up baju for unicorn run. My first time ever run yang official . Sebab baju and medal dia caaaanntikk 😜 . Tapi, makin nak dekat to the day, entah la kenapa tiba-tiba macam cuak . But suddenly it's reschedule to next year due to passing of Sultan Ismail Petra . So, simpan cuak to next year. Hehe . Eh korang ni dah memang berpakat masuk pinang handcrafted facial soap berjemaah ke? . Nampak tak betapa lamanya nak habis pakai seketul sabun 100% susu kambing yang mewah dengan madu dan lavendar tu? . Dah habis pakai, kena cari balik. Meh aisyah ikat sini hati simpul riben mati terus meh 💝 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #codkotabharu

That sometimes, workout isn't just about building muscle or health. It's one kind of theraphy . Thank you for tonight everyone 💛 . Terasa macam buka kaunter habis class tabata semalam . Tiba-tiba, berderu-deru wassap masuk . Siapa lagi nak Mary Jardin? Aisyah sini 😊 Siapa kat sana? . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #pigmentation #serumjeragat #jerawat #cod

Pinangan kotak exclusive on the way ke hati awak . Sebab nak terbang jauh ke sabah, aisyah balut berkali – kali dengan bubble wraps, to make sure it arrive with a perfect condition . Tiba-tiba VVIP customer aisyah wassap cakap nak tambah lagi satu face oil . Sebab face oil dia accidently tertumpaaaah. Sobsss . Harum semerbak lavendar bukan rezeki. Tapi dapat ganti face oil baru dalam kotak exclusive click click . And and and not to forget limited edition serum collagen with upgraded formulation . You deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #skinbrightening #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #pigmentation #serumjeragat #jerawat #kulitkeringkusam #cod

Turn on google maps buat teman semalam . First time I'm here hantar pinangan supermommy, cough and cold magic baby balm . Second time datang, hantar bedtime magic baby balm pulak . Third time sampai, dah boleh drive ikut instinct je. Tapi, on juga google maps kot terlupa jalan . Alhamdulillah sampai. Yeaaay. Aisyah bukan sejenis senang ingat jalan sebenarnya. Hehe . So, level wow dia tu up sikit. Pass kat enche suami MeerSha Sapian this time . Tak sempat jumpa aisy omey omey. Thank you meer 😘 . May magic baby balms cough and cold work on it best and ease your motherhood journey 💛 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #cod #motherhood #mommy #baby #babygifts #babyfever #babyproduct #naturalproduct #nosls #nochemical #love #everywomansdream #newbornbaby #ekczema #sensitiveskin #babybalm #magicbabybalm #essentialoils #coughandcold #honey #olive

Rindu pulak kat pemilik kasut ni . Aisyah beli paket organza purple ni masa mula-mula into business Mary Jardin Sebab excited nak bagi orang sample facial p, face. oil and cla mask. Pakaging Mary Jardin kan lawa. Sample pun mesti la cun melecun Siapa sangka, sekarang Mary Jardin dah keluarkan baby product pulak yang aisyah boleh put in here too Nobody knows what will happen in future kan. Live every moments ❤️💕 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Reporting J&T Jerteh is 👍 .Alhamdulillah pinangan Jerteh dah sampai dengan selamat. Ada tempat J&T works very well . Ada tempat J&T tak berapa ok . Macam Sabah and Negeri Sembilan, VVIP customer aisyah cakap, tak berapa ok . Diorang longgok longgok dulu baru hantar. Kesian la kan kalau orang menanti barang urgent . Lagi lagi #everywomandream ni. Mana boleh sabar kan kan? Dah la dapat free cosmetic bag blink blink . Parcel dah sampai, baru tahu oghe kito jugak new vvip customer aisyah ni. Hihi . Have a great journey with Mary Jardin. Your truly natural skincare . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #skinbrightening #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #cod

"Nak letak sticker fragile deh" . Walaupun dah balut bubble wraps berkali-kali. Nak jugak letak sticker fragile . Baru rasa secure. Haha. Balut sendiri kan . Dah lama tak singgah kaunter pos laju ni. Selalu HQ yang postkan bila VVIP customer aisyah order thru web . Ni kes terpencil hasil pujuk rayu essential set dengan outlet kelantan. Haha. Alhamdulillah dapat jugak . Dekat HQ dah out of stock tau. Laju sangat sold out sebab ramai yang menanti most wanted serum collagen ni . Bye bye essential sets. Belum sempat aisyah grab untuk diri sendiri lagi. Tak pe la. Demi VVIP customer . Baik baik tau. Dah sampai, bagitahu 🤗 . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #firming #antiinflammatory #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam #cod

Finally after a long break. Walaupun macam azab.Tapi, kalau tak ada class. Mesti rinduuu sangat . Thank you for tonight coach @liyanarashdi 🙆 . Rindu serum collagen yang korang asyik dok tanya-tanya tu? Now open for pre order. Grab yours . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat

Semua orang punya . Puas pujuk. Puas rayu. Alhamdulillah dapat la grab dua set specially for aisyah's VVIP customer . Kat web dah sold out. Ni tempat rahsia harta karun #everywomansdream. Haha . Officially salam sold out essential set dengan collagen serum upgraded formulation 💕 . Get ready to fall in love again . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #firming #uplifting #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #codkotabharu

Semua orang punya . Puas pujuk. Puas rayu. Alhamdulillah dapat la grab dua set specially for aisyah's VVIP customer . Kat web dah sold out. Ni tempat rahsia harta karun #everywomansdream. Haha . Officially salam sold out essential set dengan collagen serum upgraded formulation 💕 . Get ready to fall in love again . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #firming #uplifting #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #codkotabharu

Dan mungkin bila nanti💕 kita akan bertemu lagi . Laut, kita jumpa tahun 2020 ye inshaAllah. Wait for meeeeeee . Dengan harapan saat itu bakal tiba dengan rasa yang masih sama . With my favourite collagen serum Mary Jardin di tangan . Your truly queen of beauty pujaan korang is back in stock . With the same ingredients but upgraded formulation. Definitely #everywomansdream . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin lammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam

Dan mungkin bila nanti💕 kita akan bertemu lagi . Laut, kita jumpa tahun 2020 ye inshaAllah. Wait for meeeeeee . Dengan harapan saat itu bakal tiba dengan rasa yang masih sama . With my favourite collagen serum Mary Jardin di tangan . Your truly queen of beauty pujaan korang is back in stock . With the same ingredients but upgraded formulation. Definitely #everywomansdream . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin lammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam

Dan mungkin bila nanti💕 kita akan bertemu lagi . Laut, kita jumpa tahun 2020 ye inshaAllah. Wait for meeeeeee . Dengan harapan saat itu bakal tiba dengan rasa yang masih sama . With my favourite collagen serum Mary Jardin di tangan . Your truly queen of beauty pujaan korang is back in stock . With the same ingredients but upgraded formulation. Definitely #everywomansdream . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin lammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam

It's ok to be scared. It's ok to cry. Everything is ok. But, giving up should not be an option Don't die before you death. Live every moments 💛 . Nak Cuba Mary Jardin? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Rugiiiii . “Aisyah, nak face oil dengan nak try astaceracol" . Ehh rugi. Sebab promo 3rd anniversary Mary Jardin dapat satu full set basic set items . Dapat face oil, handcrafted facial soap and clay mask dengan harga 99.90 je. Jimat 80 . Siap dapat free cosmetic bag selagi stok masih ada . Kalau walk in HQ, laaaaagi special. Korang dapat FREE herbal facial spa. Awesomeness overloaded . Astaceracol colagen drink pun jimat sampai 100. Yeayyy. Banyak gile kan jimat? . We are happy to celebrate #everywomansdream. Cause you deserve to be treasured . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Another pinangan to Jertih with love . Dulu stay kat Putrajaya, boleh pergi HQ sendiri. Sekarang, dah pindah kerteh pun tetap setia Mary Jardin jadi pilihan . Don’t worry darling, we deliver lavendar from the wilderness to your skin no matter where you are. Thats our promise 🥰 . #lastday to grab your FREE gift and promo from Mary Jardin third anniversary. Beli 3 item. Full SET of basic set items with only 99.90 . Nak cuba? http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #faceoil #faceoilmaryjardin #moisturizer #moistskin #botanicaloils #natural #organic #arganoil #lavenderoil #rosehipoil #sunfloweroil #teatreeoil #castoroil #healingoil #essentialoil #reduceacne #glassyskin #cleanser #jeragat #openpores #burnskin #vitaminc #antiaging

Thank you very much Che La grab Promo Basic Set RM99.90 + FREE Cosmetic Bag di RTC baru ni . Che La bakal dapat menantu perempuan, jadi teringin nak jadikan Mary Jardin sebagai set hantaran . Alhamdulillah terbaiklah Che La! . Che La also grab: . ✅ Hand & Body Lotion ✅ Face Mist ✅ BB Cushion ✅ Cleanser ✅ Microfibre Towel . Meriahlah par Che La nanti. May Mary Jardin shines the wedding all the way through till Jannah, ameen 💛 . Last day promo 99.90 hari ni ladies. Dm for fast response or whatsapp us ➡️ www.wasap.my/601138627699/basic+promo . #maryjardin #mjbelle #maryjardintestimoni #effective #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkering #kulitkasar #glowing #flawless #detox #claymask #maskmaryjardin #setmaryjardin #maryjardinskincare #lavenderskincare #everywomansdream #maryjardinreview #naturalskincare #organicskincare #noparaben #nohydroquinone #kulitsihat #healthyskin #botanicalingredient #luluskkm #halal #doctorsformulation #letmehelpyou #skindoctor

LAST DAY PROMO BASIC SET RM99.90 + FREE COSMETIC BAG WORTH RM30 . Thank you Wan for coming 😍 . Promo berbaki dalam 12 jam saja lagi. Ini peluang terbaik kalau anda nak cuba natural skincare pada harga yang sangat-sangat murah! . In shaa Allah dengan efek yang saaaangaaaaatttt satisfying 😍 . Grab fast while stock last . Dm for fast response or whatsapp us ➡️ www.wasap.my/601138627699/basic+promo . #maryjardin #mjbelle #maryjardintestimoni #effective #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkering #kulitkasar #glowing #flawless #detox #claymask #maskmaryjardin #setmaryjardin #maryjardinskincare #lavenderskincare #everywomansdream #maryjardinreview #naturalskincare #organicskincare #noparaben #nohydroquinone #kulitsihat #healthyskin #botanicalingredient #luluskkm #halal #doctorsformulation #letmehelpyou #skindoctor

Satu pinangan to Sepang with love . Sebab, "Clay mask ada lagi. Face oil pun. Cosmetic bag pun dah ada" . This time, masuk meminang face mist pulak . And seriously mak mak memang selalu repeat handcrafted facial soap ni berkali-kali . Sebab apa tau. Dah la tahan lama. It cleanse and mild exfoliate your skin as well . Easy peasy. Dah la natural dan mewah dengan susu, madu and lavendar . The secret beauty of Cleopatra gitu 🥰 Nak cuba? . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Memanfaatkan setiap waktu dan detik yang ada gituuu . While driving pun aisyah wrap pinangan korang. Haha. Tapi tak sempat siap, sambung balut kat J&T . Ampun J&T, buat macam rumah sendiri pulak. Beg cantik tu dah jadi beg delivery aisyah dah . Dah la cantik. Senang aisyah angkut semua letak dalam tu . Mujur la kerja balut balut ni jarang kena buat. Selalunya VVIP customer aisyah order je thru web . Then, HQ balut cantik-cantik and deliver to you..Baik-baik naaa 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Nak pack bag takes time. Nak unpack laaagi la takes time. Yang paling best is during the journey je kaaaan? 😂 . VVIP customer aisyah semua dah tak sabar nak peluk pinangan masing-masing . Hari ni baru aisyah sempat sort. Kena time bertenang nak balut cantik cantik setanding HQ . Kalau selalu, order kat web je HQ pos. This time, special sangat perjalanan dia . Ada VVIP customer aisyah mula-mula nak order loose items je. Sebab clay mask banyak lagi. Facial soap ada lagi . Tapi sebab promo third anniversary Mary Jardin ni, jimat baaaanyak. Eh eh terus nak tukar pinangan . Dah la jimat up to rm 80 untuk basic set items. Siap dapat free cosmetic bag blink blink definitely #everywomansdream . Promo ni valid sampai 6 oktober je tau. Grab yours. You deserve to be treasured 💞 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #detoxclaymask #claymask #naturalskincare #naturalproduct #kulitberminyak #oilyskin #kulitberjerawat #kulitkusam #diyspa #spaonlyathome #metime #bentoniteclay #charcoal #oat #papaya #vacuum #whitehead #blackhead #glassyskin #jeragat #pores #cerahsemulajadi #skincareroutine

Kan dah kata, falling in love is easy. But staying in love is very special 💕 . Biasa la mak mak, benda sendiri punya dah habis mesti tangguh tangguh dulu. Tetap Mary Jardin #everywomansdream . And now, it's totally yours. Selamat memanjakan kulit dengan belaian lavendar, susu madu dan oat . Kali ni lagi special sebab sabun ni aisyah deliver fresh from Mary Jardin HQ . Naik grab, MRT, LRT di awangan segala exclusively just for you. Cause you deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging

Sebab it's handcrafted. Tambah riben je pun dah nampak special sangat . Walaupun macam traditional je, ni la antara rahsia kecilkan pori-pori 😍 . Kaya dengan lavendar, susu dan madu. Definitely #everywomansdream . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Khadijah Lukman
(@ddyfedora)

11 Days 14 Hours Ago

Alhamdulillah fresh stock coming to Kota Bharu! . Ini semua dah bertuan ye. Memang on demand sangat-sangat Allahuakbar . You cannot find other skincare as genuine and honest as Mary Jardin in the market . It is definitely Every Woman’s Dream 💛 . Dm @maryjardin.kelantanoutlet for exclusive consultation ya . #maryjardin #mjbelle #organicskincare #naturalskincare #crueltyfree #parabenfree #sulphatefree #doctorsformulation #halalskincare #produkmuslim #halalantoyyiban #facialsoapmaryjardin #faceoilmaryjardin #collagenserummaryjardin #serum #collagen #faceoil #antiaging #freckle #antiacne #sunscreen #spf30 #healthyskin #exclusive #limitededition #ondemand #bestseller #maryjardinhq

Alhamdulillah fresh stock coming to Kota Bharu! . Ini semua dah bertuan ye. Memang on demand sangat-sangat Allahuakbar . You cannot find other skincare as genuine and honest as Mary Jardin in the market . It is definitely Every Woman’s Dream 💛 . #maryjardin #mjbelle #organicskincare #naturalskincare #crueltyfree #parabenfree #sulphatefree #doctorsformulation #halalskincare #produkmuslim #halalantoyyiban #facialsoapmaryjardin #faceoilmaryjardin #collagenserummaryjardin #serum #collagen #faceoil #antiaging #freckle #antiacne #sunscreen #spf30 #healthyskin #exclusive #limitededition #ondemand #bestseller #maryjardinhq

Dah lama tak jumpa wholemeal peanut butter toasted with banana and a sprinkle of chia seed . Diet dah kedalam laut dalam sangat few days ago. Hahaha. Faham faham je la . Peanut butter ni walaupun dia healthy, dia sedap sangat tau. Lagi nikmat dari pisang goreng Serious korang mesti asyik rasa nak repeat . Serum collagen limited to 100 sets only dah bagi tanda lampu merah salam sold out . Baru berapa hari release. Korang dah grab? . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Finally! . Dengarlah wahai dunia, serum pujaan hati korang is here. Ada yang sampai sedih, kulit dah tak cantik tak ada dia . Mana taknya, it fix and protect your skin dengan bahan-bahan premium. Sekarang dah boleh tersenyum bahagia . Cause the queen of beauty is back for you darling dengan new pakaging. Kalau Mary Jardin, tak pernah tak cantik kan . Limited to 100 sets only. Grab yours now . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Finally! . Dengarlah wahai dunia, serum pujaan hati korang is here. Ada yang sampai sedih, kulit dah tak cantik tak ada dia . Mana taknya, it fix and protect your skin dengan bahan-bahan premium. Sekarang dah boleh tersenyum bahagia . Cause the queen of beauty is back for you darling dengan new pakaging. Kalau Mary Jardin, tak pernah tak cantik kan . Limited to 100 sets only. Grab yours now . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

I'm coming homee. Ya Allah best gile hari ni Alhamdulillah . Mula-mula sampai HQ tadi cadangnya nak buat facial herbal je . Sebab dapat FREE with every purchase of basic set items . Tapi dah alang-alang sampai HQ ni, baik la aisyah grab trio treatment medispa MJ terus . Sebab ada promo jugak. Siap analisa kulit kita tau . My first facial spa in life. Berani la bagi muka sebab bahan-bahan natural kan. Mary Jardin pulak tu . Nanti aisyah share the story next time eh. Bawa balik pinangan VVIP customer aisyah sekali . Enjoy sangat closing day hari ni walaupun berlari-lari ke sana sini 😂 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Your most awaited collagen serum is finally here!! . Omg the penantian is super duper frenzy! Alhamdulillah the craziness tempted . But wait, exclusive for 100 sets only ladies with RM5 off . Book yours now before its too late yaaa 😘 . For fast order, kindly be our member for FREE and you can shop anytime you want ➡️ www.wasap.my/601138627699/exclusive+es . #maryjardin #mjbelle #organicskincare #naturalskincare #crueltyfree #parabenfree #sulphatefree #doctorsformulation #halalskincare #produkmuslim #halalantoyyiban #facialsoapmaryjardin #faceoilmaryjardin #collagenserummaryjardin #serum #collagen #faceoil #antiaging #freckle #antiacne #sunscreen #spf30 #healthyskin #exclusive #limitededition #ondemand #bestseller #maryjardinhq

Thank you for your huge support 💕 . Mary Jardin third anniversary brings you FREE exclusive cosmetic bag and aroma facial spa for every purchase of basic set items contains of . face oil facial soap clay mask . Save up to rm 80. Terus Roger aisyah to grab yours. I'll bring back freshly from outlet to you 🛍️🛒 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ‎ Semoga roh AlMarhum ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al Fatihah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Finalllyyyy the most craving popia basah nyonya is here . Gemuk la aisyah cenggini. Semua benda mak long masak wehhh . Tapi memang dah lama sangat-sangat terliur. Siap request resepi dengan mak long hari tu . But then sebab bahan-bahan dia susah nak dapat, mak long cakap Datang la kl, mak long buatkan . Tak sangka dapat makan today 😍 Nikmat gila to the last bite. Alhamdulillah . Teringin-teringin ni jangan dibuat main tau. Boleh bikin teringat. Hehe . Korang yang teringin nak cuba Mary Jardin, meh la masuk merisik . Promo 99.90 3 items is here again with EXTRA gifts banyak gile sempena third anniversary Mary Jardin . We celebrate #everywomansdream to the fullest . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۚ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا . “Dan janganlah engkau mengikut apa yang engkau tidak mempunyai pengetahuan mengenainya; . sesungguhnya pendengaran dan penglihatan serta hati, . semua anggota-anggota itu tetap akan ditanya tentang apa yang dilakukannya.” (Al-Isra' : 36) . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love #loveletter

Thank you Shaira datang restock 4 Calendula Cleanser, Face Oil Moisturizer and All Natural Bb Cushion for her members . Sambil-sambil kerja, sambil jana pendapatan dengan bisnes Mary Jardin Alhamdulillah 💛 . For business opportunity in Mary Jardin, please dm us or whatsapp at ➡️ www.wasap.my/601138627699/biz+opportunity . #mjwallet #freemembership #maryjardin #mjbelle #membership #maryjardincoins #ewallet #collectandredeem #flatrate #freepostage #happiness #shoppingspree #naturalskincare #organicskincare #automatedbusiness #lavenderjourney #everywomansdream #businesswoman #ladypreneur #workfromhome #businessopportunity #luckydraw #freegift #ddyfedora #coins

Oghe Tunjong tok begheti tanyo bila nak turun RTC ni, jadi Jumaat ni kito jupo deh in shaa Allah . Basic items signature tengah on sales nii sempena 3rd Anniversary Mary Jardin, siap dapat FREE Cosmetic Bag bling bling 😍 . Pakat maghi belako deh 💛 . #maryjardingomokelate #maryjardinpasirtumboh #maryjardinkotabharu #maryjardinkubangkerian #maryjardinkelantan #maryjardinstokis #pakejumrah #maryjardin #kelantan #kotabharu #maryjardinnilampuri #freetester #maryjardinketereh #pelembap #moisturizer #faceoil #freemembership #mjbelle #ddyfedora #percumafaceoil #freeskinanalysis #letmehelpyou #maryjardinterengganu #jeragat #sunblock #sunscreen #organicskincare

MARY JARDIN 3RD ANNIVERSARY SALES IS COMING! . 💋 Lavender Basic Items RM99.90 (SAVE RM51.10) & FREE Cosmetic Bag worth RM 30 . 💋 MIX AND MATCH ANY 4 SUPERFOOD RM200 (SAVE RM400) & FREE Peony Suncreen worth RM55 . 💋 Trio Pea Protein RM 150 (SAVE RM300) & FREE Peony Serum worth RM 100 . 💋 Total purchase of RM450 in single receipt is entitled for FREE 1 box of AstaceraCol Beauty Drink worth RM150 and Lucky Draw Entry for Peony Set (3 winners) . Yeayyyyy. Grab fast while stocks last ladies 😘 . Be our exclusive member (for free) and you are entitled for coins redeem in next purchase too . Dm us or whatsapp for further details ➡️ www.wasap.my/601138627699/free+membership+mj+anniversary . #maryjardin #mjbelle #maryjardintestimoni #effective #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkering #kulitkasar #glowing #flawless #detox #claymask #maskmaryjardin #setmaryjardin #maryjardinskincare #lavenderskincare #everywomansdream #maryjardinreview #naturalskincare #organicskincare #noparaben #nohydroquinone #kulitsihat #healthyskin #botanicalingredient #luluskkm #halal #doctorsformulation #letmehelpyou #skindoctor

Iman muka cebek sebab mama pakaikan dia baju pempuan ke. Haha. Mama salah beli baju ke Iman? Taram la ye Iman. Nasib kecik lagi. Lol. Mama pun confuse ni baju pempuan ke laki-laki. #maryjardinbabycare wajib setiap kali lepas mandi. PM me for purchase http://bit.ly/2X2MbDb (Link in bio) - Che Gee #dandelion #mjbelle #maryjardinaffiliates #naturalbalm #naturalbabycare #maryjardin #maryjardinbabycare #maryjardinmelaka #maryjardinmelakatengah #maryjardinchegee #bugsrepellent #naturalbalm #sayajualbalmbaby #diapercream #bugsrepellent

Wowww total jimat sampai RM 77.33. Untung kan collect coins? Macam mana nak collect coins? . Be one of aisyah's VVIP customer 🥰 . Setiap kali korang shopping, korang entitled to collect coins. Registration FREE je . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

Alhamdulillah. Mission accomplished 😍 . Sebab semalam petang hujan lebat and jalan jammed, sambung COD belah malamnya tu pulak . 1 box of #everywomansdream dah sampai kepada pemiliknya . Mucho gracias K.Wan Emilin W. M. Alli yang sporting habis . Enjoy your #honeycalendula K.Wan. Ala-ala kiehl's gitu. May it work wonder to your skin 💕 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

The privilege of a lifetime is to find who you really are . When you find one, do it wholly with your heart and soul . Finding one's purpose can help everything else fall into place and seeking our own fulfillment and peace 💛 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #highperformingteam #mjbelle #maryjardin #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #semangat #lawantetaplawan

Kalau akak," Google MJ Kota Bharu" jumpa aisyah, aisyah goggle maps deliver terus ke hati. Hihi . Thank you Pak cik Google! . Alhamdulilah senang je jumpa. Walaupun mata rasa nak terpejam je dah semalam, gagahkan juga drive hantar pinangan #everywomansdream . Yeaay. Dapat jumpa K.Ani. New VVIP customer aisyah ni baru start this year guna Mary Jardin. Repeat order babeh 😊 . Nak cuba? http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #faceoil #moisturizer #safeskincare #botanicaloils #natural #organic #arganoil #lavenderoil #seabuckthornoil #rosehipoil #jojobaoil #sunfloweroil #teatreeoil #castoroil #essentialoil #glassyskin #cleanser #makeupremover #jeragat #openpores #burnskin #vitaminc #antiaging

"Cinta bukan melemahkan hati, bukan membawa putus asa, bukan menimbulkan tangis sedu sedan . Tetapi cinta menghidupkan pengharapan, menguatkan hati dalam perjuangan menempuh onak dan duri penghidupan"- Buya Hamka . Tak sempat lunch, lapaaaar pun boleh senyum sampai telinga once check in sini. Haha. Biasa la khamis . Kat office pun busy. Jalan pun jammed . Semua pinangan #everywomansdream VVIP customer aisyah ready to be delivered . Puan Ct kata "Aisyah, cuba senyum tak nampak gigi. Muka jadi besar bila nampak gigi" . 😂 Alaaaa tapi I happpy. Haha. Maka, snap la dua kali picture. Layanan VVIP sangat kan . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Teringat k.ddy @ddyfedora pernah pesan, tak semuorang ada facebook . Tak semua ada Instagram . Tapi, semuorang regardless who they are tanpa mengira umur boleh access google hanya dihujung jari . Type je jumpa . That's why k.ddy ajar kitorang exclusively di #mjbelleacademy ilmu emas so called "seo" search engine optimization . And we learn it for free . Atas segala infaq ilmu, semangat dan kata-kata K.Ddy buat kami, moga Allah balas dengan sebaik-baik ganjaran . We love you K.Ddy. Rindu spek mata hitam typing 😎 . Moga Allah permudahkan segala urusan k.ddy sekeluarga. Hugsss . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodnight #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Chocolate is happiness that you can eat 😋 . Emotional roller coaster sungguh semalam. Nasib baik la cuti. Alhamdulillah . Dah la berdebar dengan 24 hours sales 9.9 MJ lagi. Registration mega metamorphosis pun buka semalam . Start pukul 8.30, 8.36 aisyah buka semua dah sold out. Gileeeee. MashaAllah. Sedih sebabak . Aisyah dah lama sangat aim nak pergi. Tapi macam reluctant juga sikit sikit semalam. Then I talk to Allah . Seandainya thru this, aku makin jatuh cinta dengan Mu, Kau permudahkan lah ya Allah. Ajarilah aku mencintaiMu . Dengan harapan keesokan pagi, seat bertambah lagi inshaAllah. Sambil layan VVIP customer aisyah merisik mj . Tak disangka-sangka tiba-tiba, petang tu ada orang PM aisyah offer extra ticket mega metamorphosis . Subhanallah. Allahuakbar. Terharu sangat akak tu ingat aisyah . Haaaaaappily being a cinderella submit semua pinangan VVIP customer aisyah bertemankan chocolate . Aisyah dah la siang tu terliur dark chocolate . Tup tup mak balik dari Pengkalan Kubor mak cakap mak beli dark chocolate for me. Sobsss . I love you mak. Rasa nak teriaaaak. Terima kasih wahai Allah 😭 #megametamorphosis countdown starts . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

24 HOURS SALE . . Antara hot item of course Honey & Calendula Skincare Set . Ada 3 item best untuk dry and sensitive skin. Super moisturizing and soothing . Kalau anda dah cuba macam-macam skincare, tapi asyik naik radang, kulit makin kering, kulit makin cerah tapi canvas tak smooth, anda WAJIB cuba calendula set ni . Calendula diiktiraf di antara TOP 10 Anti- Inflammatory ingredient for skin healing . Kalau cari yang international, harga boleh tahan. Tapi dengan Mary Jardin, harga sangat-sangat affordable lagi2 sekarang ada SALE. Jangan terlepas tau! . Nak info lanjut, boleh terus dm atau wasap 011-13302550 . #maryjardin #mjbelle #faceoil #serum #lavendersoap #detoxclaymask #allergy #eczema #allergysafe #eczemarelief #allergies #allerganfree #lavender #calendula #healing #flavonoid #antiinflammatory #antibacterial #antiviral #antifungal #kidsproducts #hypoallergenic #safe #nosls #noparaben #halal #kulitmerah #kulitgatal