#minumansarangburungwalit

14 posts tagged with #minumansarangburungwalit

Photos and Videos about #minumansarangburungwalit

Pelan pengambilan Lovlin 7% Bird's Nest untuk sebulan mengikut bajet masing2 . Dengan bajet RM100 sebulan dah cukup untuk kekal sihat dan sentiasa awet muda bersama Lovlin. InshaAllah . Yang penting KONSISTEN ❤ . Berminat nak cuba minuman sarang burung walit pilihan ramai ni? WhatsApp je Effy kaayy 😘 . Harga mampu milik hanya RM20/3botol . 📱www.wasap.my/60173425632 . #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #healthydrink

ANTARA KHASIAT MINUMAN AIR SARANG BURUNG : 🕊Memulihkan sistem pernafasan dan menguatkan paru-paru. 🕊Melegakan penyakit berkaitan batuk & mengurangkan kahak. 🕊Agen terbaik untuk pengidap astma & Lelah 🕊Melancarkan sistem aliran darah. 🕊Memperbetulkan sistem urat saraf. 🕊Membantu memperkembangkan minda, IQ & EQ kanak-kanak. 🕊Memperbaiki sistem buah pinggang. 🕊Agen pemulihan hepatitis B. 🕊Agen awet muda kerana kandugan collagen yang tinggi. 🕊Untuk tenaga batin. 🕊Meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. 🕊Wanita hamil > mengurangi sakit pada pinggang, menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan, membantu bayi menjadi lebih kuat, kulit yang cantik dan berseri, daya tahan penyakit yang tinggi serta menggalakkan perkembangan otak & mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. 🕊Orang tua > menguatkan urat saraf dan tulang, serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. 🕊Perokok > mengurangkan kesan yang timbul dari nikotina untuk mencegah serangan paru-paru. 🕊Mencantikkan kembali rambut supaya sihat & senang diurus serta melebatkan rambut. 🕊Menyihatkan mata. 🕊Agen pemutihan kulit menjadikan kulit kembali gebu dan putih berseri. 🕊Mempercepatkan pemulihan bentuk badan serta memperbaiki tisu-tisu yang rosak. 🕊Merangsang pertumbuhan dan perkembangan sel-sel, pembinaan tisu-tisu,mengawal sistem endokrin supaya kulit menjadi lebih cantik kembali anjal dan mengurangkan kedutan. 🕊Mengurangkan kanser payudara serta boleh menaikkan seri keanggunan setiap wanita. 🕊Memulihkan saluran-saluran darah dan urat saraf di bahagian sulit lelaki agar mendapat kepuasan seksual yang maksimum #minumansarangburungwalit #annonabirdnest #spotifybirdnest #minumansarangburungwalitoriginal #sarangburungwalit www.wasap.my/601160745060 #ds_abn_ipoh

Minuman sarang burung yang mengandungi peratus sarang burung paling tinggi . . . Digabungkan dengan durian belanda . Tanpa ginseng . Boleh diminum ibu hamil dan menyusu . . . Tidak menggunakan gula sebaliknya bahan yang lebih baik , batu madu . Lebih sedap , manis manis buah . Tidak hanyir . . . Sebagai ejen mempercepatkan proses penyembuhan luka , mencantikkan kulit . Kesan seperti kolagen tapi bukan kolagen . . Boleh diminum dewasa dan kanak kanak . Nak cuba ? Ready stock + free gift 😊 . . 1 set ( 3 botol) RM 29.90. . . #airsarangburung #sarangburungwalit #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalit #minumansarangburungwalit #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #nufinest #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #minuman #minumankecantikan #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #sedapgiler #likelikelike

Shamimi
(@shamimi85)

9 Days 3 Hours Ago

[PERBEZAAN WALIT BIRDNEST DAN SEA BIRDNEST] Okehh jom belajar ! Botol A adalah birdnest Drink , botol B pun birdnest drink with chia seed. Dua dua adalah birdnest . TETAPI !! Botol A : adalah SEA BIRDNEST , iaitu sejenis rumpai laut dan sejenis collagen . Elok untuk kecantikan dan awet muda . Tapi dia tak sesuai untuk orang allergic seafood , ada fibroid , cyst and kanser . Texture dia lebih tebal dan kasar . Bila dalam air dia nampak color kekuningan sikit . Botol B : adalah WALIT BIRDNEST , iaitu sejenis sarang burung walit . Yang mana bertindak seperti collagen tetapi bukan collagen . Tinggi dengan khasiat . 1001 kebaikan sarang burung ni . Orang allergic seafood , cyst , fibroid and ada kanser pun boleh ambil sarang burung walit ni . Bagus utk luaran dan dalaman . Texture dia lebih halus dan kecil . Bila dalam air dia transparent . Kena tengok dengan lembut baru nampak . Before ni yaya ada tanya , mana 1 pure walit birdnest , tapi ramai tersalah pilih BOTOL A . Adakah selama ni korang terminum yang SEA BIRDNEST ? SEA BIRDNEST ok lagi , jangan SNOW JELLY yang diambil dari sumber perut katak . Fuhh . #nufiyabirdnest #walitbirdnest #minumansarangburungwalit #nufiyageorgetown

KAK BIB
(@habibahkhamis)

9 Days 9 Hours Ago

Saya sudah, Dia pun sudah, Uolls bila lagi nak mencuba #birdnestworldwide ni? Ada : 💞7 %sarang burung dalam setiap botol 💞Sijil HALAL JAKIM 💞 Sijil Haccp 💞Sijil GMP 💋Produk Tempatan 💋Harga mampu milik 💋Pesanan Selepas minum BirdNest baki dalam botol sapukan pada muka...kulit lebih anjal, tegang dan glowing 💪💪❤️ Jom Cuba siskurr AGENT/Ds wanted #founder Andaman Illa #kakbibagentsegamat #birdsnest #birdsnestworldwide #minumansarangburungwalit #capsulbirdsnest #sabunbirdsnest #dsagentwanted #malaysia #indonesia #brunei #thailand #singapura Wasap SEKARANG http://wasap.my/60178266704/BirdNestWorldWide

Pelan pengambilan Lovlin 28% Bird's Nest untuk sebulan mengikut bajet masing2 . Bajet RM135 sebulan dah cukup untuk kekal sihat dan sentiasa awet muda bersama Lovlin. InshaAllah . Yang penting KONSISTEN ❤ Berminat nak cuba minuman sarang burung walit pilihan ramai ni? WhatsApp je Effy kaayy 😘 . Harga mampu milik hanya RM45/3botol www.wasap.my/60173425632 . #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #healthydrink

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 . Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng Lovlin instant Bird's Nest drink 28% ni cuma ada 1 ingredients je :- ✔Rock sugar solution 🙈Mana satu pilihan hati kalbu?😉 . 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila whatsapp di http://www.wasap.my/60173076732/LovlinBird'sNest POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh AREA klang & berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp

#repost @eveessential.my (@get_repost) ・・・ MANFAAT SARANG BURUNG WALET 🕊️⁠ ⁠ a) Kaya asam amino penting⁠ ⁠ Liur untuk membuat sarang terbuat dari protein khusus yang mengandung berbagai macam asam amino, seperti:⁠ ⁠ •Asam aspartat dan prolin yang berguna untuk regenerasi sel.⁠ •Tirosin, untuk mempercepat pemulihan setelah sakit.⁠ •Glukosamin, untuk membantu proses pemulihan tulang rawan.⁠ ⁠ b) Sumber mineral yang baik⁠ ⁠ Sarang burung walet juga diperkaya oleh berbagai mineral yang diperlukan untuk menjaga kesehatan tubuh. Di antaranya mangan, tembaga, seng, dan kalsium.⁠ ⁠ c) Mencegah resistensi insulin⁠ ⁠ Sebuah studi menemukan bahwa konsumsi sarang walet secara rutin dapat mencegah resistensi insulin pada orang-orang yang terbiasa makan makanan berlemak. Resistensi insulin adalah salah satu faktor risiko terbesar dari penyakit diabetes.⁠ ⁠ d) Tinggi antioksidan⁠ ⁠ Sebuah penelitian yang dimuat dalam jurnal Letters In Health and Biological Sciences melaporkan bahwa sarang walet termasuk makanan tinggi antioksidan. Antioksidan adalah senyawa aktif yang bermanfaat untuk melawan efek radikal bebas, penyebab berbagai penyakit kronis.⁠ ⁠ #eveessentialmalaysia #birdsnestdrinkmalaysia #sarangburungmalaysia #sarangburungwalitmalaysia #sarangburungwaletmalaysia #minumansarangburung #minumansarangburungmalaysia #minumansarangburungoriginal #minumansarangburungwalit #minumansarangburungwalet #goldgoalteam

Morning love. Stok diri sendiri memang no label 😝 Menang consume every day tau. nak kulit cantik bukan sebotol terus cantik, kena hari2 minum.. in shaa Allah 💕 #yayaabeautybirdsnest #yayaabeauty#minumansarangburungwalit #yayaabeauty #airsarangburung #airsarangburungwalit #airkolagensarangburung #bebaspengawet #birdsnestdrink #beautybooster #birdsnest #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet #sarangburungwalit

Morning siapa lagi belum grab harga promosi untuk Pure Royal with Aloe Vera. No collagen ok! Jom cepat buat purchase. whatsapp kak yayaa ok love 💕 #yayaabeautybirdsnest #yayaabeauty #minumansarangburungwalit #airsarangburungwalit #birdsnestdrink #sarangburungmalaysia #beautybooster #behealthy #beauty #birdsnestdrink

KAK BIB
(@habibahkhamis)

21 Days 15 Hours Ago

SELAMAT PAGI 😍😍😍😍 JOM PEKENA #birdnest SEBELUM MULAKAN AKTIVITI HARIAN ANDA💪💪💪 HARGA MAMPU MILIK JOM CANTIK LUAR DALAM Sape nak order bolehlah Wasap kita barang baik nih💪💪❤️ Jom Cuba siskurr 👇👇👇 http://wasap.my/60178266704/NakBIRDNEST #founder Andaman Illa #kakbibagentsegamat #birdsnest #birdsnestworldwide #minumansarangburungwalit #capsulbirdsnest #sabunbirdsnest #dsagentwanted #malaysia #indonesia #brunei #thailand #singapura

Saya tahu sarang burung banyak khasiat, tapi tak lalu la nak telan. Tak sedap di tekak dan sedikit hanyir. Tapi sejak minum Nufinest, saya rasa nak minum hari² sarang burung ni. Sedap, tak hanyir, manis, tapi tak manis sangat. Sesuai utk semua golongan amalkan. Paling best jadi milk booster untuk saya ! . Nak cuba tak??Nk cuba boleh DM atau klik link wassap dibio. . . #buymuslimproductfirst #buymuslimproducts #supportmuslimproduct #milkbooster #produkibu #minumankecantikan #minumansarangburungwalit #minuman #minumansarangburung #testimoni #testimony #nufinest #sedapgiler #durianbelanda #nufinestklang #likeforlikeback #feedback #feedbacknufinest #nufiyaklang #nufinest #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #awetmudasentiasa #nufiyashahalam

Minum 2 set Nufinest kulit semakin halus & pinky² sikit. Alhamdulillah, ni antara feedback kami dapat. . . Nufinest ni adalah minuman sarang burung perisa durian Belanda. Perasa durian Belanda ni bukan kordial tp dari durian Belanda asli. . . Nk cuba boleh DM atau klik link wassap dibio. . . #buymuslimproductfirst #buymuslimproducts #supportmuslimproduct #milkbooster #produkibu #minumankecantikan #minumansarangburungwalit #minuman #minumansarangburung #testimoni #testimony #nufinest #sedapgiler #durianbelanda #nufinestklang #likeforlikeback #feedback #feedbacknufinest #nufiyaklang

Nak milk booster ready to drink, boleh cuba minuman sarang perasa durian ni. . . Mudah, buka penutup terus minum. Lagi sedap simpan dalam peti sejuk pastu nk minum amek kat peti sejuk, terus minum. Rasa nyaman ditekak . . Berminat boleh DM @ klik link wassap dibio. . . #buymuslimproductfirst #buymuslimproducts #supportmuslimproduct #milkbooster #produkibu #minumankecantikan #minumansarangburungwalit #minuman #minumansarangburung #testimoni #testimony #nufinest #sedapgiler #durianbelanda #nufinestklang #likeforlikeback #feedback #feedbacknufinest #nufiyaklang

Ramai yang bertanya nufinest rasa apa? . Meh, nk bgtau sikit kenapa sarang burung ni especially untuk ibu hamil. . . 🍹Rasa sedap - rasanya masam manis buah durian Belanda yang lain dari yang lain.tak hanyir dan berbau.sgt sedap smpai nk teguk satu botol terus. . . 🕊10 % birdnest - kandungan sarang burung yang terkandung di setiap botol sebanyak 10% yang semestinya sudah mencukupi untuk ibu2.pastinya sangat bagus untuk ibu hamil . . 🌷 mudah diminum - hanya buka dan terus minum. Nak lebih sedap simpan dalam peti sejuk. . . 🍹senang bawa - botol exclusive dan ringan.senang dibwa ke tmpat keje.smpan dlm handbag boleh. . . 🕊campuran ISTIMEWA durian Belanda semestinya satu kelainan dr keluaran yg lain. . . ❌ginseng -yg mana ada kandungan ginseng.. memang tak sesuai utk ibu yg hamil. -nufinest tiada ginseng . . Antara kelebihan yang utama adalah ❤ tidur ibu lebih berkualiti ❤ mengurangkan risiko demam kuning untuk bayi ❤ membantu menguatkn paru2 ibu dan bayi. ❤Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. ❤Kesihatan tenaga batin ❤Meningkatkan stamina yang lebih baik ❤Mempercepatkan proses penyembuhan luka . ❤Mengurangkan keletihan semasa menyusu dan mengekalkan kecergasan ❤Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ❤Mengurangkan sakit sendi ❤Meningkatkan sistem imunisasi badan ❤Menguatkan daya ingatan ❤Melancarkan peredaran darah . . Semestinya boleh diamal oleh seisi keluarga. . . #armadaummija #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #instaboomakademi #like4likes #like4like #minuman #likeforlikes #likeforlikeback #teamjerung #likeforfollow #malaysia #meletop #ctdk #neelofa #mirafilzah #noradanish #fattzura #malaysiatrending #igersmalaysia #tiktokmalaysia #seribusatucerita #aydajebat #instagramers #emmamaembong #minumansarangburungwalit #bazarpaknil #igshopmalaysia #instadaily

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 .  Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh  AREA  kl & berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik

Loves. Jangan lupa sebotol minuman sarang burung walit pure royal setiap pagi ❤️ pure royal sesuai untuk ibu preggy sebab xde campuran bahan lain. Dan selamat untuk kandungan kita tau #yayaabeautybirdsnest #birdsnestdrink #bebaspengawet #beautybooster #birdsnest #minumansarangburungwalit #pureroyal #airsarangburung #airsarangburungwalit #airbirdnest

Loves. Jangan lupa sebotol minuman sarang burung walit pure royal setiap pagi ❤️ pure royal sesuai untuk ibu preggy sebab xde campuran bahan lain. Dan selamat untuk kandungan kita tau #yayaabeautybirdsnest #birdsnestdrink #bebaspengawet #beautybooster #birdsnest #minumansarangburungwalit #pureroyal #airsarangburung #airsarangburungwalit #airbirdnest

Loves. Jangan lupa sebotol minuman sarang burung walit pure royal setiap pagi ❤️ pure royal sesuai untuk ibu preggy sebab xde campuran bahan lain. Dan selamat untuk kandungan kita tau #yayaabeautybirdsnest #birdsnestdrink #bebaspengawet #beautybooster #birdsnest #minumansarangburungwalit #pureroyal #airsarangburung #airsarangburungwalit #airbirdnest

Sakinah
(@kinahfaiz)

2019-09-06 21:05:40

[PERBEZAAN WALIT BIRDNEST DAN SEA BIRDNEST] Okehh jom belajar ! Botol A adalah birdnest Drink , botol B pun birdnest drink with chia seed. Dua dua adalah birdnest . TETAPI !! Botol A : adalah SEA BIRDNEST , iaitu sejenis rumpai laut dan sejenis collagen . Elok untuk kecantikan dan awet muda . Tapi dia tak sesuai untuk orang allergic seafood , ada fibroid , cyst and kanser . Texture dia lebih tebal dan kasar . Bila dalam air dia nampak color kekuningan sikit . Botol B : adalah WALIT BIRDNEST , iaitu sejenis sarang burung walit . Yang mana bertindak seperti collagen tetapi bukan collagen . Tinggi dengan khasiat . 1001 kebaikan sarang burung ni . Orang allergic seafood , cyst , fibroid and ada kanser pun boleh ambil sarang burung walit ni . Bagus utk luaran dan dalaman . Texture dia lebih halus dan kecil . Bila dalam air dia transparent . Kena tengok dengan lembut baru nampak . Before ni yaya ada tanya , mana 1 pure walit birdnest , tapi ramai tersalah pilih BOTOL A . Adakah selama ni korang terminum yang SEA BIRDNEST ? SEA BIRDNEST ok lagi , jangan SNOW JELLY yang diambil dari sumber perut katak . Fuhh . #nufiyabirdnest #walitbirdnest #minumansarangburungwalit #nufiyabertampenang Credit to Nufiya Organic MilkBooster Bertam Penang http://www.wasap.my/60133794083/nufinest

#teaser Bila ade yg murah y not kau try menjual ... Bkn bermkna yg murah quality xbgus.. Tepuk dada tanya poket anda😄😅😆 Yuhuuu im back uolsss... Annona birdnest Rm18 shja 3btol... Seee jimat habis la kan.. Xmsuk kos postage ok... Yg dh kenal ape itu birdnest mesti uolss tahu kan ape kebaikan2 birdnest tu,,.. So xnak celoteh panjang lebar nak try birdnest annona ni mai roger ila k.. Sedap weiii..ila mnum sebtol ketagih nk sebotol lg..bdn ringan bertenaga je.. Nak lg bertenaga ha pm je ila..mcm2 ila juai.. #annonabirdnest #tlgsepupujual #dropshippunboleh #minumansarangburungwalit #minumansehat

WAJAH BERTAMBAH MENAWAN LEPAS MINUM SARANG BURUNG . . Tengok botol cantik, menarik, rasa?? Pasti setanding rupa. . . Wahhh sedapnya terasa manis, masam, bau pon tak hanyir. Sarang burung biasa ada campuran ginseng. Tapi Yang ni, takde. . . Baru 2set minum, kulit terasa lembap. Liang pori mula mengecil, membuang pon lawas, Sekarang ni musim demam, batuk memang patot Cuba. Luka parut kat muka ni pon dah nampak pudar. Paling best IBU menyusu, meriah dek oii.. . . Bahan2 pon selamat yg penting halal toiyiban Kenapa pilih produk lain jika INI lebih bagus Dan berbaloi. Harga mampu milik semua orang boleh dapatkan. . . 1set RM29.90 jer, beli 2set RM55 makin banyak awak beli makin murah tau! . . #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #instaboomakademi #like4likes #like4like #bisnesonline #likeforlikes #likeforlikeback #teamjerung #minuman #malaysia #meletop #ctdk #neelofa #mirafilzah #noradanish #fattzura #malaysiatrending #igersmalaysia #tiktokmalaysia #seribusatucerita #adhwardell #emmamaembong #artismalaysia #minumansarangburungwalit

Ramai yang bertanya nufinest rasa apa? . Meh, nk bgtau sikit kenapa sarang burung ni especially untuk ibu hamil. . . 🍹Rasa sedap - rasanya masam manis buah durian Belanda yang lain dari yang lain.tak hanyir dan berbau.sgt sedap smpai nk teguk satu botol terus. . . 🕊10 % birdnest - kandungan sarang burung yang terkandung di setiap botol sebanyak 10% yang semestinya sudah mencukupi untuk ibu2.pastinya sangat bagus untuk ibu hamil . . 🌷 mudah diminum - hanya buka dan terus minum. Nak lebih sedap simpan dalam peti sejuk. . . 🍹senang bawa - botol exclusive dan ringan.senang dibwa ke tmpat keje.smpan dlm handbag boleh. . . 🕊campuran ISTIMEWA durian Belanda semestinya satu kelainan dr keluaran yg lain. . . ❌ginseng -yg mana ada kandungan ginseng.. memang tak sesuai utk ibu yg hamil. -nufinest tiada ginseng . . Antara kelebihan yang utama adalah ❤ tidur ibu lebih berkualiti ❤ mengurangkan risiko demam kuning untuk bayi ❤ membantu menguatkn paru2 ibu dan bayi. ❤Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. ❤Kesihatan tenaga batin ❤Meningkatkan stamina yang lebih baik ❤Mempercepatkan proses penyembuhan luka . ❤Mengurangkan keletihan semasa menyusu dan mengekalkan kecergasan ❤Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ❤Mengurangkan sakit sendi ❤Meningkatkan sistem imunisasi badan ❤Menguatkan daya ingatan ❤Melancarkan peredaran darah . . Semestinya boleh diamal oleh seisi keluarga. . . #armadaummija #aurainsta #terapiinstagram #ajimaura #instaboomakademi #like4likes #like4like #minuman #likeforlikes #likeforlikeback #teamjerung #likeforfollow #malaysia #meletop #ctdk #neelofa #mirafilzah #noradanish #fattzura #malaysiatrending #igersmalaysia #tiktokmalaysia #seribusatucerita #aydajebat #instagramers #emmamaembong #minumansarangburungwalit #bazarpaknil #igshopmalaysia #instamalaysia

100% pure bird nest. Tiada campuran white fungus Tiada campuran ginseng Tanpa pengawet . Rasa sedap. Tidak terlalu manis. Just nice 💕 . #yayaabeautybirdsnest #birdsnestdrink #birdsnest #minumansarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet

KEBAIKKAN DALAM SETIAP BOTOL NUFINEST Korang penah ke rasa air minuman sarang burung dengan durian belanda?rasa tak hanyir langsung. sedap. masam masam manis gitu. Nufinest nufiya ada 10% kebaikan sarang burung walit dalam setiap 1 botol. YA!! 10% banyakkan. Nufinest jika diamalkan dapat remajakan kulit kita tau. nufinest juga ada antioksidaan. kulit lebih bersih dan sihat dari dalam. Ibu hamil dan menyusu pun boleh cuba. mana tau kulit baby pun turut cantik dan mulus jer. #nufinest #minumansarangburungwalit

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻 . Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- . 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibodi 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng . Lovlin instant Bird's Nest drink 28% ni cuma ada 1 ingredients je :- ✔Rock sugar solution . Ok, mana satu pilihan hati kalbu?😉 . Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau👍 PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN . Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ . - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb boleh melindungi ovari dgn baik ) - Lelaki yang menjadi kesihatan tubuh badan - Perokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - Warga emas yang mengalami sakit sendi - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU . Sebarang Pertanyaan????? Sila whatsapp di nombor 0173425632 POSTAGE seluruh Malaysia & Delivery area KL & berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 . Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng Lovlin instant Bird's Nest drink 28% ni cuma ada 1 ingredients je :- ✔Rock sugar solution 🙈Mana satu pilihan hati kalbu?😉 . 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila whatsapp di http://www.wasap.my/60173076732/LovlinBird'sNest POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh AREA klang & berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #cantikcantik #cantikskincare #skincaremurah #lovlinbirdsnestklang #amera_shamshudin #jomsamasama #glowingskin #bandarbotanikklang #bukittinggiklang #kosmetikmurah #kosmetikviral #sarangburung #klangselangor #sejangkang #gatalhlgatalhilang # #supplementssedap #readystok #pulauindahklang #sungaiudangklang #gmklang #pangsapuripalma

MINUMAN BERKHASIAT SEISI KELUARGA Lovlin Bird Nest minuman sarang burung yang berkhasiat sesuai untuk seisi keluarga. Mengandungi bahan seperti; 🔸snow fungus 🔸sarang burung 🔸ginseng 🔸gula batu Ia amat sesuai untuk seisi keluarga 🔸 kanak-kanak seawal 3 tahun 🔸 remaja lelaki dan wanita 🔸 wanita 🔸 lelaki 🔸 ibu hamil 🔸 warga emas Jom bersama nikmati khasiat Lovlin Bird Nest keterangan laju boleh PM saya. http://www.wasap.my/60176692079/Lovlin+bird+nest #lovlinbirdnest #lovlin #birdnest #minumansarangburungwalit #lovlinampang #agentmelaka #agentseremban #dropshipwanted

Farah Ahmad
(@faeshop__)

2019-08-26 01:16:41

MASIH TERTANYA-TANYA TENTANG ♥️LOVLIN BIRD'S NEST⁉️♥️ minuman ini sangat sesuai untuk : 👉 kanak² 3 tahun ke atas 👉 perempuan 👉 lelaki 👉 warga emas 👉 ibu hamil SESUAI SANGAT UNTUK SEISI KELUARGA KAN⁉️ Dah ramai yang mencuba kembali repeat order sebab : 🎁 sakit² sendi hilang 🎁 badan sentiasa cergas 🎁 jerawat hilang 🎁 Kolestrol dlm badan dh turun 🎁 kulit dah tak kusam 🎁 dah tak sembelit 🎁 hormon dah stabil 🎁 hb naik (semasa hamil), sebelum ni rendah 🎁 Susu ibu makin banyak kandungan yang terdapat dalam Lovlin Bird's Nest ada 4 bahan iaitu: 📖 sarang burung walit dari sarawak 📖 gula batu 📖 white fungus 📖 american ginseng Lovlin bird's nest -Tiada bahan pengawet -Tiada pewarna buatan -Tiada perisa buatan -Tiada kolagen Harga MAMPU MILIK 1SET(3BOTOL) RM20 TAK TERMASUK COD TAK TERMASUK POS Untuk order/pertanyaan ⤵️⤵️⤵️ http://www.wasap.my/+60195830227 #minumansarangburungwalit #lovlinbirdsnest #termurahdimalaysia #lovlinbirdnestsitiawan

Morning Loves. Jangan lupa sebotol minuman sarang burung walit pure royal setiap pagi ❤️ pure royal sesuai untuk ibu preggy sebab xde campuran bahan lain. Dan selamat untuk kandungan kita tau #yayaabeautybirdsnest #birdsnestdrink #bebaspengawet #beautybooster #birdsnest #minumansarangburungwalit #pureroyal #airsarangburung #airsarangburungwalit #airbirdnest

Mod Anggun
(@modanggun)

2019-08-20 19:56:01

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 . Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng Lovlin instant Bird's Nest drink 28% ni cuma ada 1 ingredients je :- ✔Rock sugar solution 🙈Mana satu pilihan hati kalbu?😉 . 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. Sila PM/DM Atau Whatsapp Saya di nombor +65 84360098😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #agentdssahlovlin #mampusihatmampucantik #minumteruscantikh

Assalamualaikum. Pagi isnin ni kita kdg kdg mls dgn semua benda. Sbb apa ? Sbb isnin 🤣 hakak melawak je. Eheheh, Pagi hakak tak lengkap jika tak gogot lovlin birdnest. Alhamdulilah, dah hampir 7bulan hakak amalkan. Sihat bertenaga sepanjang hari, skin hakak semakin toink toink hari ke hari. Tak perlu lagi makeup tebai tebai uollssss 🤪 . . . Akak juai, akak consume. Alhamdulilah #terasasempurna Supplement harian, no college selamat untuk cyst/fybroid 😘 . . . Stock available, cod bangi/kajang/putrajaya 🚗 pos seluruh malaysia setiap hari 💖 #minumansarangburungwalit #lovlinbirdsnest #termurahdimalaysia #dropshipdiperlukan #squadlovlin #agenwanted #rayaedition #lovlinbirdsnest #readystokputrajaya #lovlinbirdsnest #lovlinessentialhq #lovlinmalaysia #lovlinviralmalaysia #sarangburungwalet #hargamampumilik #mampucantik #mampusihatmampucantikmampumilik #mampusihat #sarangburung #lovlinbirdnest #poslajuseluruhmsia📮 #sarangburungwalit #agentwanted #posseluruhmalaysia🇲🇾 📲Www.Wasap.My/60182240846/lovlinbirdnest @rozita.abdulaziz agent sah putrajaya 🥰

Ada yang grab LBN 7% dan ada jugak yang grab LBN 28% . Minum bukan sahaja dapat merawat masalah dalaman malahan sekaligus dapat menyerlahkan kecantikan luaran. . Nak kulit cantik, badan sihat cergas meh la cuba Lovlin Bird's Nest ni. Kami ada beribu testimoni dari pengguna uols 😘 . NAK TRY LOVLIN JUGAK? . WHATSAPP effy okay, tekan jer link bawah tu 😍 www.wasap.my/60173425632 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #lovlinkepong #lovlinbirdsnestkl #bandarutama #lovlinbirdsnestdamansara #lovlingombak #lovlinbirdsnestselangor #lovlinselayang #lovlinbandarsridamansara #amanpuri #publika

Petang ni Sis nak story sikit pasal Kandungan Lovlin Birds Nest si burung biru & si burung merah😊 Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng Lovlin instant Bird's Nest drink 28% ni cuma ada 2 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock sugar solution 🙈Mana satu pilihan hati kalbu?😉 . 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pun boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 😱 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. Mampu milik, mampu sihat, mampu cantik 😍 Berminat nak cuba LBN? atau Berminat nak join #dropshiplovlin? Meh kita sembang😊 RM20 sekotak (7% bird's nest 3 botol) RM45 sekotak ( 28% bird's nest 3 botol) #ilalovlinbirdnest #lovlinbirdnestampang #codampangkl #minumansarangburungwalit

Alhamdulillah, alhamdulillah..., Selepas 6 tahun, Allah bagi rezeki anak..., 😍 Semua ini dengan IzinNya. 🤗 Wassap.my/60122616029/synklbn #lovlinbirdsnest #lovlinagentampang #ilalovlinbirdnest #codampangkl #instantbirdsnest #minumansarangburungwalit #minumankecantikan #gengpakcikwang #dropshipwanted

Kenapa Lovlin Bird's Nest atau Lovlin minuman sarang burung walit ni viral? . . 📌 Harga Mampu Milik 📌 Ada HALAL dari JAKIM 📌 Dibuat di kilang GMP yg dipantau oleh KKM 📌 Rasa Sedap tak Hanyir 📌 Beribu feedback Positive dari customer2 seluruh Malaysia 📌 Membantu menambahkan Tenaga 📌 Sihat di dalam dan memperbaiki kulit dan menjadikan kulit kembali anjal 📌 Boleh diminum seawal 3 tahun, lelaki, wanita dan warga tua . 7% Lovlin birds nest 🌹 1 set RM20 @ 3 btl . 28% Lovlin birds nest 🌹 1 set RM45 @ 3 btl . Memg berbaloi sgt2 tau uolls 😍 . Berminat nak try? Wassap.my/60122616029/synklbn . #ilalovlinbirdnest #lovlinbirdsnestampang #codampangkl #instantbirdsnest #minumansarangburungwalit #lembahjayaampang #bukitbelacan #bukitlangat #dropshipwanted #seluruh_malaysia #ilajuallovlinbirdnest #lovlinbirdsnestampang #minumansarangburung

Lovlin is Minuman Kesihatan dan Kecantikan! . Perbezaan LOVLIN dgn produk sarang burung Walit yang ada dalam pasaran adalah kerana ISTIMEWA nya LOVLIN BIRD'S NEST ni sebab TIADA collagen.. . Kenapa saya kata istimewa? . Lovlin bird nest tiada collagen tapi ada EGF (epidermal growth factor) ini yang paling best 🤩👍.. Sebab egf ni lagi power dari collagen.. Eh EGF ni ada jual di GNC, 20 sachet jer dah makan Rm600++ 😱.. tapi dengan lovlin bird nest tak perlu spend beratus nak cantik 😍 3 botol Rm20 jer uolss.. Haaa mampu tengok ke mampu milik?? Murah ke idok?😁 #ilalovlinbirdnest #lovlinbirdnest #ilajuallovlinbirdnest #codampangkl #minumansarangburungwalit #instantbirdsnest #minumankesihatan #codampangkl #lembahjayaampang #bukitlangat #bukitbelacan #dropshipwanted #seluruh_malaysia #followmyig #tipskesihatan .

Lovlin Bird’s Nest🕊 Feedback ✔️Lovlin dapat membantu perlawasan dengan lebih baik . . . . Thankyouu for choosing Lovlin Bird’s Nest🕊 as your daily supplement💕 . . . RM20 1set (3bottle) wasap.my/60122616029 . . . #lovlinbirdsnest #lovlinmalaysia #instantbirdsnestdrink #birdsnest #lovlinbirdsnestampang #ilalovlinbirdnest #codampangkl #lembahjayaampang #bukitbelacanampang #bukitlangat #dropshipwanted #postageseluruhmalaysia #minumansarangburungwalit

📍harga mampu milik 📍ada halal dari JAKIM 📍dibuat di kilang GMP yang dipantau oleh KKM 📍rasa sedap tak hanyir 📍beribu feedback positif dari customers 📍bantu tambah tenaga 📍sihat di dalam dan memperbaiki kulit #ilajuallovlinbirdnest #sarangburungwalit #minumansarangburungwalit #minumankecantikan #codampangkl #minumankecantikan #dropshipwanted #postageseluruhmalaysia

💯 Natural based, Chemical FREE! Untuk cantik dan sihat, pilihlah yang terbaik! Pilihan di tangan anda!😉 Sesuai untuk pelbagai lapisan umur: 🌷Kanak-kanak 🌷Perempuan 🌷Lelaki 🌷Wanita Hamil 🌷Orang Tua . 🤩 POS SELURUH MALAYSIA Cod Ampang . 7% LOVLIN BIRD'S NEST 💕1 set RM20/set (3 botol) . 28% LOVLIN BIRD'S NEST 💕1 set RM45/set (3 botol) Wassap.my/60122616029/lbn #ilajuallovlinbirdnest #sarangburungwalit #minumansarangburungwalit #minumankecantikan #ilalovlinbirdnest #ampanglovlinbirdnest #codampangkl #dropshipwanted #seluruh_malaysia

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 .  Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/60122616029/lbn POSTAGE seluruh malaysia & COD AMPANG #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareaampang #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 .  Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh  AREA  kl & shah alam berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik #kepong #shahalam #kualalumpur #lovlinbird

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 .  Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh  AREA  kl & shah alam berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik #kepong #shahalam #kualalumpur #lovlinbird

Morning kesayangan ku❤️ start your day dengan perkara2 positif, fikir yang positif2 ok ❤️🌹 happy sunday funday 💞 #yayaabeautybirdsnest #yayaabeauty #minumansarangburungwalit #airsarangburungwalit #airsarangburung #airbirdnest #birdsnestdrink #swifletbirdnest

Ready to Drink 100% Pure Swiftlet Bird's Nest . 🚫 Fungus 🚫Pengawet 🚫No ginseng . Sesuai untuk semua peringkat umur dan ibu hamil . #yayaabeautybirdsnest #yayaabeauty #minumansarangburungwalit #airsarangburungwalit #birdsnestdrink

rubi airani
(@rubi_airani)

2019-07-18 19:07:52

Lovlin ni bagus untuk: . ❤Kesihatan dalaman ❤Awet muda ❤Anjalkan kulit ❤Cerahkan kulit ❤Lancarkan penghadaman ❤Kawal selera makan ❤Bagi tenaga luar biasa ❤Pantas sembuhkan luka . . . Siapa yang boleh minum Lovlin? 🕊Wanita/lelaki yang jaga kesihatan 🕊Wanita yang idamkan kulit yang bersih dan cantik 🕊Mereka yang ada masalah penghadaman/tak kerap ke tandas 🕊Ibu mengandung/menyusu untuk tenaga tambahan dan nutrisi tambahan untuk baby 🕊Kanak-kanak yang ada masalah selera makan #lovlinbirdsnestmalaysia #minumansarangburungwalit #misiutksihat #lovlinbirdsnest #sarangburungsedap #sarangburungviral #mampusihatmampucantik #teamzombiekl #agensahlovlin #trustedseller💯 #postageseluruhmalaysia #codareakl

Lovlin Bird’s Nest🕊adalah sejenis minuman yang berasaskan sarang burung walit (bird nest) dengan campuran ginseng , cendawan putih (white fungus) & gula batu (rock sugar) . Tiada collagen . 100% tiada pengawet , perisa mahupun pewarna tiruan . Sekaligus menjadikan Lovlin Bird’s Nest🕊 selamat & sangat bagus untuk diamalkan seawal umur 3tahun . Hanya RM20 untuk 3botol memang sangat berbaloi untuk kesihatan dan kecantikkan anda sekeluarga . RM20 untuk 3botol ? Murahnya ... Bukan ke sarang burung itu sendiri mahal ? 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik #shahalam #selangor #kepong #kualalumpur #gombak

lynn
(@azlinalin65)

2019-07-17 19:00:16

:: Yang mana satu idaman kalbu? 7% bird nest with rock sugar, ginseng & white fungus 28% bird nest with rock sugar Dua2 sedap. Manis2 buah je, yang 7% tu ada sehiris ginseng yg boleh dikunyah2 jgk... Takde rasa pahit ponnn😉 Kesan nya pulak, pasti lah minum 28% sarang burung akan terima penyerapan maximum.. So kesannya akan lebih cepat berbanding 7% 7% pulak memang founder bikin khas supaya semua orang mampu minum sarang burung. Jadi tak ada isu orang have2 je yang boleh minum sarang burung.. 7% pon dah ratus riban feedback positif yang kami terima. Pilihan ditangan anda. Pilih laa yang berkenan di hati untuk di pinang 😘 LOVLIN 7% RM20.00 (3BOTOL) LOVLIN28% RM45.00 (3BOTOL) Klik saja ⤵️⤵️⤵️ untuk ordernya😊 Www.wasap.my/0104562104 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #lovlinviral #bazarpaknil #sarangburungviral

lynn
(@azlinalin65)

2019-07-15 23:45:18

:: Kenapa Lovlin Bird's Nest atau Lovlin minuman sarang burung walit ni viral? Harga Mampu Milik RM20 dapat 3 botol tuu.. 📌 Ada HALAL dari jakim 📌 Dibuat di kilang GMP yg dipantau oleh KKM 📌Rasa sedap tak hanyir 📌Beribu feedback positive dari customer2 seluruh malaysia 📌Menambah tenaga 📌Sihat di dalam dan memperbaiki kulit dan menjadikan kulit kembali anjal 📌Boleh diminum seawal 3 tahun, lelaki dan wanita Berminat nak try? Www.wasap.my/0104562104 #minumansarangburungwalit #lovlinbirdsnest #termurahdimalaysia

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 . Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #shahalam #kepong #kualalumpur

KEBAIKKAN DALAM SETIAP BOTOL NUFINEST Korang penah ke rasa air minuman sarang burung dengan durian belanda?rasa tak hanyir langsung. sedap. masam masam manis gitu. Nufinest nufiya ada 10% kebaikan sarang burung walit dalam setiap 1 botol. YA!! 10% banyakkan. Nufinest jika diamalkan dapat remajakan kulit kita tau. nufinest juga ada antioksidaan. kulit lebih bersih dan sihat dari dalam. Ibu hamil dan menyusu pun boleh cuba. mana tau kulit baby pun turut cantik dan mulus jer. Nak cuba nufinest? WASAP.MY/60183699778/NUFINEST #creadittostaqilah #nufinest #minumansarangburungwalit

:: Kenapa Lovlin Bird's Nest atau Lovlin minuman sarang burung walit ni viral? Harga Mampu Milik RM20 dapat 3 botol tuu.. 📌 Ada HALAL dari jakim 📌 Dibuat di kilang GMP yg dipantau oleh KKM 📌Rasa sedap tak hanyir 📌Beribu feedback positive dari customer2 seluruh malaysia 📌Menambah tenaga 📌Sihat di dalam dan memperbaiki kulit dan menjadikan kulit kembali anjal 📌Boleh diminum seawal 3 tahun, lelaki dan wanita #minumansarangburungwalit #lovlinbirdsnest #termurahdimalaysia #lovlinseluruhmalaysia #teamshaz Berminat nak try?? Klik ja link ni ⤵️ www.wassap.my/601132520750

Korang dah mulakan hari-hari korang dengan minuman sarang burung walit? #yayaabeautybirdsnest #yayaabeauty #minumansarangburungwalit #airsarangburung #airsarangburungwalit #birdsnestdrink

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 .  Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik #shahalam #kualalumpur #kepong #gombak

Start your day with Bismillah, and end it with Alhamdulillah. Good Morning ❤️ Assalammualaikum #yayaabeautybirdsnest #airsarangburung #minumansarangburungwalit

ROYAL INSTANT Minuman sarang burung campuran white fungus dan ginseng... Harga mampu milik 1 Set 3 Botol RM25 If beli 3 set dapat harga RM70 FREE POSTAGE + FREE GIFT... Berminat DM Kami @auroraqueencosmeticshq Atau wsapp Hotline kami http://www.wasap.my/601160549554/sayanakordercomboinstant #royalessentialbirdsnest# #royalinstant# #birdsnestdrink# #minumansarangburungwalit# #sarangburungwalit# #auroraqueencosmeticshq#

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 .  Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormone yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU. . 📲Sebarang Pertanyaan????? Sila click 👉 www.wasap.my/601159103885 POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh  AREA  kl & berdekatan😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedseller #postageseluruhmalaysia #codareakl #agentsahlovlin #mampusihatmampucantik #gokgokteruscantik

Ibu hamil pn bleh amalkan nufinest tau(3bln keatas).. Di jamin selamat utk ibu hamil dan menyusu bdn.. #nufinestmelaka #codmelaka #minumansarangburungwalit #campurandurianbelanda #rockhoney #kulatputih #10%birdnest #bazaronline #bazarpaknil

Cara dan Pelan Pengambilan Lovlin Bird's Nest untuk sebulan⤵️⤵️⤵️. 🌷Cara: Sebotol setiap pagi sebelum sarapan selepas segelas air putih. Atau sebotol sebelum tidur. Mesti konsisten. Pelan: 🌸 Ekonomi: RM100 = 5set (3x5) = 15botol. Pengambilan sebotol selang sehari. 🌸 Progresif: RM200 = 10set (3x10) = 30botol. Pengambilan sebotol sehari. 🌸 Intensif: RM400 = 20set (3x20) = 60botol. Dua botol sehari, pagi & malam. ❤Pelan pengambilan ini bole diambil mengikut kesesuaian dan bajet anda ya. ❤ 💃COD AREA : Kulim, Lunas, Padang Serai, Tasek Gelugor, Kuala Ketil dan kawasan yang berdekatan 📌Ready stock. 📌Postage Seluruh Malaysia Nak tau lebih lanjut, fast respond wasap ja Nani k. Tak payah susah2 nak save number bagai , click ja link bawah ni k.😘😘 http://www.wasap.my/60136072343/lovlin #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #lovlinkulim #lovlinpadangserai #lovlinlunas #lovlintasekgelugor #lovlinmerbaupulas #lovlinkualaketil #lovlinsungaikarangan #lovlinsidam

🕊Apa yang Lovlin Bird’s Nest dapat bantu anda dari segi KECANTIKKAN & KESIHATAN👇🏻👇🏻👇🏻 . Dari segi KECANTIKKAN antaranya :- 🌸Kaya antioksidan untuk menghalang radikan bebas 🌸Menjadikan kulit lebih halus berseri 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Melembapkan kulit 🌸Mencerahkan kulit dari dalam hingga luar 🌸Memulihkan hormon yg terganggu 🌸Meringankan kesakitan period 🌸Awet muda 🌸Tegangkan kulit muka yg sudah jatuh 🌸Mencepatkan pemulihan kulit yg bermasalah seperti parut jerawat . Dari segi KESIHATAN antaranya :- 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda . Q & A Lovlin Bird's Nest Drink. Lovlin Essential HQ . Q: Hanyir tak rasanya sis ? A: Tak de rasa hanyir langsung, malahan sedap sangat sampai rasa tak cukup satu botol minum 😍 . Q: Manis tak rasa nya sis? A: Tak manis sangat, manis lite-lite just nice gitu. 😋 . Q: Mahal tak sis? A: No lah. Harga Lovlin Bird's Nest sangat mampu milik. Sebab kita nak semua orang dapat rasa kebaikan sarang burung, Yang mahal itu adalah kesihatan kita 🤗 . . Lovlin instant Bird's Nest drink 7% ni cuma ada 4 ingredients je :- ✔Bird's nest ✔Rock Sugar solution ✔Fungus putih ✔1 slice ginseng Lovlin instant Bird's Nest drink 28% ni cuma ada 1 ingredients je :- ✔Rock sugar solution 🙈Mana satu pilihan hati kalbu?😉 . 😲Tiada bahan pengawet ya, dan semua pon boleh minum tau❤ 👍 😲PALING BEST ADA ANTI AGING(EGF) YG LAGI POWER DR COLLAGEN TAU 🕊Siapakah yg sesuai untuk makan sarang burung❓ - PEREMPUAN TERUTAMA ( sbb mempunyai collagen yg sgt tinggi dan boleh melindungi ovary dgn baik ) - Lelaki merokok juga digalakkan minum - Kanak-kanak ( 3 Tahun keatas ) boleh mencergaskan minda dan meninggikan antibodi supaya tidak senang sakit - PREGNANT WOMAN, IBU DALAM PANTANG & IBU MENYUSU 📲 http://www.wasap.my/60199368267/sayanaktryLOVLIN POSTAGE seluruh malaysia & COD seluruh AREA kuala terengganu/kuala nerus 😘 #lovlinbirdsnest #minumansarangburungwalit #instantdrinkbirdnest #halal #gmp #trustedsaller

Nufinest
(@nufinestbirds)

2019-07-02 19:25:25

Uniknya #nufinest ni ada campuran durian belanda😍 Bukan saja sedap malah melembabkan kulit wajah, mencantikkan kulit, & menyihatkan tubuh badan jika diminum secara konsisten. Pernah rasa minuman sarang burung dicampur durian belanda? Boleh bayangkan rasanya masam² manis dan tak berbau hanyir sebab Nufinest tiada campuran ginseng 🤗 Nak ke nak cuba Nufinest? 😋 Tekan link di bio ya for order... #minumansarangburungwalit #durianbelanda #birdsnestdrink #kulitcantikdanlembab #nufinest