#mildexfoliation

29 posts tagged with #mildexfoliation

Photos and Videos about #mildexfoliation

Before this bila lepas buat double cleansing guna Luxury Cleansing Milk & Meeracle Facial Cleanser, kulit dah rasa 'wow bersihnya kulit aku!'. . Tetiba muncul Quiver Facial Brush ni, sedarlah aku bahawa kulit ni boleh jadi lebih lembut, lebih bersih, lebih segarrr, lebih apa lagi korang nak? Sebut je! Fuhhh... tak sangka eh barang FREE rasa have-have gini? . Laaa serius lah ni Erynn bagi FREE? Betul! Tak main² lah sis, awak dapat free #quiverfacialbrush ni dengan pembelian RM100 keatas tau. Tapi tu lah, kalau habis jangan marah Erynn. Sapa suruh lambat 😂 . Wasap 0102620916 Wasap 0102620916 Wasap 0102620916 Atau klik terus link wasap di bio @ERYNNxMEERACLE . #erynnxmeeracle #topleadermeeracleampang #everydayadasale #menjadidenganmeeracle #selfloveisfirstlove #formulagemstone #allnewmeeracle #meeracleampang #meeraclekl #meeracleklcc #meeraclesetiawangsa #meeraclekeramat #meeraclewangsamaju #meeraclesetapak #meeraclepandanjaya #meeraclepandanindah #meeraclepandanmewah #meeraclemaluri #meeracleikeacheras #meeraclereadystock #doublecleanse #deepcleansing #mildexfoliation

Naik reminder pick up baju for unicorn run. My first time ever run yang official . Sebab baju and medal dia caaaanntikk 😜 . Tapi, makin nak dekat to the day, entah la kenapa tiba-tiba macam cuak . But suddenly it's reschedule to next year due to passing of Sultan Ismail Petra . So, simpan cuak to next year. Hehe . Eh korang ni dah memang berpakat masuk pinang handcrafted facial soap berjemaah ke? . Nampak tak betapa lamanya nak habis pakai seketul sabun 100% susu kambing yang mewah dengan madu dan lavendar tu? . Dah habis pakai, kena cari balik. Meh aisyah ikat sini hati simpul riben mati terus meh 💝 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #codkotabharu

@moonshot_korea perfect cleansing oil comes pre-soaked in double sided waffle structured 100% cotton (45ea) for mild cleansing(removal of light and heavy make-up, oil and dirt in one swipe), improved skin texture, reduced skin irritation and supple glowing skin. Contains 4 types of Hyaluronic acid for a hydrated and moisture retentive skin. Hyaluronic acid: Keeps skin hydrated with powerful moisturising effects. Sodium Hyaluronate: Provides moisture containing functions and lubrication of the cells Hydrolyzed Hyaluronic acid: Strengthen skin penetration Sodium Hyaluronate crosspolymer: Wrinkle improvement and moisture retention Price: ₦7,000 #peachandlavenda #cleansingoil #nourishskin #mildexfoliation #glowingskin #hydratedskin #hyaluronicacid #100%cotton

Rugiiiii . “Aisyah, nak face oil dengan nak try astaceracol" . Ehh rugi. Sebab promo 3rd anniversary Mary Jardin dapat satu full set basic set items . Dapat face oil, handcrafted facial soap and clay mask dengan harga 99.90 je. Jimat 80 . Siap dapat free cosmetic bag selagi stok masih ada . Kalau walk in HQ, laaaaagi special. Korang dapat FREE herbal facial spa. Awesomeness overloaded . Astaceracol colagen drink pun jimat sampai 100. Yeayyy. Banyak gile kan jimat? . We are happy to celebrate #everywomansdream. Cause you deserve to be treasured . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

We make creamy masks with herbal extracts to effectively cleanse dry, sensitive and mature skin in a mild way. This face mask features an intensely moisturizing combination of rose distillate, vitamin B5, and cucumber extract. Australian pink kaolin is very mild and is used for both sensitive and dry skin. Together with cleanser, toner and moisturizer, this mask will grant your skin a desirable magnificent look. . . . 🌿🌿🌿. . . . #lasallebotanique #botanicalskincare #facialmask #rosewater #panthenol #roseclay #dryskin #sensitiveskin #octobercold #skinroutine #exfoliateyourskin #cleanbeauty #naturalingredients #mildexfoliation

Kan dah kata, falling in love is easy. But staying in love is very special 💕 . Biasa la mak mak, benda sendiri punya dah habis mesti tangguh tangguh dulu. Tetap Mary Jardin #everywomansdream . And now, it's totally yours. Selamat memanjakan kulit dengan belaian lavendar, susu madu dan oat . Kali ni lagi special sebab sabun ni aisyah deliver fresh from Mary Jardin HQ . Naik grab, MRT, LRT di awangan segala exclusively just for you. Cause you deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging

Sebab it's handcrafted. Tambah riben je pun dah nampak special sangat . Walaupun macam traditional je, ni la antara rahsia kecilkan pori-pori 😍 . Kaya dengan lavendar, susu dan madu. Definitely #everywomansdream . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

# lactic acid is a mild AHA (alpha hydroxyl acid). It is a popular ingredient in many #skincareproducts and used in #skincaretreatments frequently. I have been using it a lot lately as a prep before other treatments. Lactic Acid will give a #mildexfoliation while helping minimize #finelinesandwrinkles #pigmentation issues, texture issues and #poresize. #peoriaesthetician #peoriaskincare #loveyourskin #hydrafacial #microdermabrasion #oxygeneo #chemicalpeel #exfoliacionfacial #dermaplaning

WowoWorld
(@wowo.world)

2019-08-19 20:05:03

Be safe and be wise! With a lot of different glutamansi soaps in the market, choose to trust only those with FDA approval like our GLUTAMANSI WITH BAKING SODA organic soap ❤ Beauty benefits: 🌻 Lemon Scent 🌻 FDA Approved 🌻 Smoothens and Whitens Skin 🌻 Skin Firming 🌻 Mild Exfoliation / Micro Peeling 🌻 Safe for kids and pregnant women 🌻 PROVEN AND TESTED 🌻 💯LEGIT 😊 Only P50/pc PM for orders and inquiries 😊 #glutamansi #wowoworldessentials #skinwhitening #skinfirming #mildexfoliation #fdaapproved #trusted

Are you feeling sassy? To my girls who love body wash, the sassyooma body scrub will be your new best friend! It will gently exfoliate your body while feeling like a body wash. Complete your sassy persona with our hand creme and so soapy bar. @perfectly_posh #upliftingselfcare #sassyooma #feelinsassy #sassy #orangecitrus #scent #bodyscrub #mildexfoliation #handcreme #nongreasy #sosoapy #coconut

Pinangan bertukar tangan on second eiduladha . Burnt cheese cake #dapurijah in the house 😋 . Belum sempat apa-apa, dah kena potong suku amna bawa bekal ke perlis . Burnt cheese cake cute miut tapi sedap. Paling penting, bukan jenis manis sakit tekak . Percaya lah that you could get a delicious burnt cheese cake sebiji at only rm34. Harga bajet sangat kan? . Macam facial soap mewah dengan susu kambing, lavendar and madu. Seketul boleh guna sampai 6 bulan . Cleanse and mild exfoliate your skin. Sebab ada castor oil and oat sekali. Definitely gonna be your favourite . Thank you K.Jah datang beraya sekali hantar pinangan I 😘 Nak burnt cheese cake roger dapur ijah . Nak facial soap, Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

I have always been a fan of Multani mitti face masks. Recently, I came across this mask by @skin.elements which not only had Multani mitti but also goodness of Turmeric. Have you tried this?? . . . #facemask #mudmask #multanimitti #facemudmask #claymask #clayfacemask #skincare #masking #prmail #bloggersmail #collaboration #beautymail #beautybloggers #turmericmask #acnefree #skincareproducts #noacne #mildexfoliation #squeakyclean #cleanface #thankslke #beactivexz #letssposst

Sebab busy dengan lembu, gambar beraya pun tak ada weh . Walaupun sayang aisyah nak potong ukiran lavendar tu di pagi raya, ku relakan juga. Sobsss . Eh tak, tu drama je everytime nak potong facial soap seketul ni. Hehe . Sebab dah habis stok, on time potong di pagi raya . Tak complete hari tak cuci muka dengan facial soap harum mewah lavendar, susu and madu ni . Teringat sharing usrah nurani about ibadah qurban baru ni . Apa yang kita korbankan tu, kalau terasa berat sangat nak keluarkan, kita kena bersusah, that's the best . Tapi, kalau kita nak keluarkan tu, rasa biasa je. Itu tak cukup berkorban lagi bagi kita. Dan benda yang paling kita sayang tu la yang kita kena lepaskan . تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّ وَ مِنْكُمْ . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Marz Holusova
(@nu.zeny)

2019-08-03 14:45:47

Pamper your skin thru mild exfoliation... And you can have it in your home🏠 #skinexfoliation #mildexfoliation #bodylufra #bodyscrub #walnuthusks

Our mild exfoliating soaps are made of hydrating honey, coconut oil and soothing oats and polish your skin for a smoother and more refined skin texture and gentle even for sensitive skin. . . . #beliveindia #wellnessonthego #aromatherapy #wellness #skincare #bathandbeauty #artisinalsoaps #handmadesoaps #organicsoaps #mildexfoliation #oats #honey #coconutoil

Seriously if you think twenty seconds goes by fast, you have never done a tabata . Rindu dah. Dua malam dah missed tabata class Mujur sebelum demam serang, sempat cod #facialsoap untuk coach @liyanarashdi tersaiyang . siap acah-acah merajuk dengan coach sebab lupa #nottynuttypeanutbutter kita 😌 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging

Dry spots, oily t-zone and a pesky pimple? Not to worry - there's a mask for all of that! R+F Face Masks were each designed to address a specific skin concern. Who said you can't have it all? . . . . . . #rodanandfields #masks #facemasks #redefine #soothe #reverse #unblemish #hydrateskin #refreshskin #wrinkles #finelines #smoothskin #evenskintone #brightensskin #reduceredness #transformdryskin #softskin #reduceexcessoil #mildexfoliation #unclogspores #bestskincareever #skincare

Oh, my, it is HOT outside. And this soap bar looks like a chunk of peachy ice cream. Featuring peach kernel oil, coconut milk, and Georgia kaolin, it helps to cleans, nurture and refresh your skin during the “dog days”. Find it in our online shop (link in bio) together with other toners and cleansers that will support you in the heat. . . 🌿💥🌿 . . #botanicalskincare #refreshingsoap #peachoil #kaolinclay #coconutmilksoap #peachsoap #lasallebotanique #stayfresh #mildexfoliation #claysoap #centralgeorgia #naturalingredients #vegansoap

Best kan setiap malam cuci muka bersih hingga ke liang pori. Tanggalkan kulit mati . Kurangkan keradangan. Even the process might be slow, feel it on your own . Kulit makin lama makin glow. Makin lama makin cerah berseri-seri 😍 Glow your skin naturally. . Bonus haruman lavendar! Special sangat . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Sebab kulit breakout, cari balik MJ. I'm here to rescue you 🦸 . Kali ni, pinangan dari regular customer MJ. Dah pernah pakai lavendar set. Stop pakai sebab nak try product local lain . Remember the rules of choosing your product? Selamat FIRST, then serasi . Nak cari yang selamat, satu hal. Tapi kalau jumpa yang selamat dan serasi, confirm lah terus dihati. Cari balik punya . Agak-agak aisyah suggest apa? Stay tuned . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Kasih diterima! . Sebab packaging cantik sangat. VVIP customer aisyah sampai tak percaya facial soap RM 30 je. Hihi . Belum cerita facial soap lagi. Happy enjoying sabun mewah dengan 100% susu kambing tanpa campuran air . Handcrated soap harum dengan bauan lavendar dan madu untuk anti radang . Siap ada oat untuk melembabkan and mild exfoliate your skin . Definitely #everywomansdream . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

The handcrafted facial soap Mary Jardin on sale . Normal price RM 39. Gets yours with ONLY RM 30 . Nikmati sabun mewah 100% susu kambing dan madu untuk merawat kulit bermasalah dan sensitif . Boleh guna sampai 6-9 bulan . Untung berganda-ganda kan? Jom cuba . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #dandelion #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Sapun Češko koristi čestice koštice šljive kao blagi eksfolijant kako bi nježno uklonio gornji izumrli sloj kože. ⁣ ⁣ Sivi sloj će nestati, a koža će ponovo biti sjajna i zdrava. Ako imate osjetljivu kožu, koristite ekstra blagi piling sa veoma finim i okruglim abrazivnim česticama. ⁣ ⁣ Može se koristiti svakodnevno i odgovara svakom tipu kože, a sa uljem magnolije i palmarose primjetno čini kožu glatkom.⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #naturalscrubsoap #naturalbodyscrub #magnolia #scrubsoap #pilingsapun #naturalbodyscrub #prirodnipilingzatelo #gentlescrub #mildexfoliation #blagipiling #naturalexfoliant #allnutcg #podgodica #giftshop

Ready to deliver these biscuits to new owner! 😍 . Biskut bukan sebarang biskut, Pujaan semua gegadis berkulit lembut, Tengah promo sekarang lagilah ramai yang sangkut, Dah try sebiji, confirm repeat orderlah kutttt 😘 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #codmaryjardin #biscuit #repeatorder #delivery

SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF DAN ECZEMA . Mereka yang berkulit sensitif mudah naik radang atau rengsa bila in contact dengan bahan kimia sintetik yang memudaratkan . Anak-anak eczema pulak kalau tersalah makan atau on flare kadang-kadang menggaru sampai berdarah-darah 😢 . Disebabkan bahan-bahan natural lagi organik dalam sabun Mary Jardin, ianya jadi pilihan mereka yang berkulit sensitif dan ibu-bapa yang mempunya anak-anak eczema . Lagi-lagi sabun ni diformulasikan sendiri oleh Dr Maryam Aziz yang berpengalaman di Klinik Dermatologi . Semestinya adunan bahan-bahan botani mesra kulit yang sangat membantu untuk melembapkan kulit yang bermasalah 👍 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #eczemarelief #kulitsensitif #sabuneczema

Do you know exfoliation is an important step in your skincare routine and it is important to find the right type of exfoliating technique for yourself? Aqulabo gel to water mask boosting jelly mist is a chemical exfoliating technique - ingredients found in skincare products that break the bond between skin cells. The amino acids complex exfoliates and softens skin texture gently removing dead skin cells. Besides mild exfoliation, it helps balance skin pH and delivers hydration into the skin. You will love the brighter, smoother and hydrated skin it delivers! It is recommended to use it daily after cleansing or a shower. Enter into our site and learn more -> link in bio. #pinkknightbeauty #igsg #sgig #sgbeauty #facemist #aqulabosg #glowingskin #healthyskin #beautifulskin #igdaily #mildexfoliation #hydrating #kbeauty #skincare #skincareroutine

RASA KULIT MOIST . Alhamdulillah pertama kali cuba Mary Jardin, customer cakap kulit MOIST . Dan paling best bila pakai sabun MJ tak rasa tegang kering macam sabun-sabun lain . Haa of course lah sebab glycerin! . Glycerin is the key ingredient to balance your skin moisture level . Dannn sabun kami tak berbuih sebab tanpa SLS/ SLES . SLS ni cancerous agent tau. Banyak digunakan dalam produk komersial di drugstore . Mary Jardin menjanjikan bahan natural tanpa bahan kimia berbahaya untuk kulit anda 😍 . Nak cuba untuk solusi kulit berminyak korang? Jom terus dm kami atau wasap 📲 www.wasap.my/601138627699/maryjardin+soap . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Alang-alang promo ni tak sah kalau grab 1 je sabun. Confirm ambil 2,3 simpan buat stok . Sabun ni bukan boleh pakai kat muka saja, satu badan pun boleh guna . Parut-parut kat badan boleh cepat pudar . Masalah gatal-gatal pun boleh berkurangan . Sekarang promo RM30 saja LIMITED UNTUK 300 UNIT TERAWAL . Nak cuba? Boleh terus wasap kami kat sini 📲 www.wasap.my/601138627699/facial+soap+promo . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

GLYCERIN UNTUK EFEK KULIT LEMBUT LEMBAP . Dalam proses pembuatan sabun, glycerin ialah byproduct bila minyak dicampur dgn Lye . Untuk sabun Mary Jardin, minyak yang digunakan semuanya adalah minyak tumbuhan (palm oil, castor oil, olive oil dan coconut oil) . Glycerin ni la yang buat muka kita LEMBUT DAN LEMBAP, memulihkan kulit yang teriritasj atau luka-luka, dan yang terlampau kering . Sabun kita tak buang glycerin jadi kilang GMP Mary Jardin gunakan cara cold processed dalam masa 3-4 minggu supaya sabun betul-betul kering Sabun di pasaran kebanyakannya buang glycerin. Senang buat dan cepat kering. Harini buat, esok dah boleh masuk kedai untuk jual . Glycerin ni sangat penting untuk keep kita punya skin oil balance, jadi sangat bagus untuk mereka yang berkulit kering . Untuk rambut pun bagus glycerin ni sebenarnya . Untuk mereka yang berkulit sensitif, digalakkan penggunaan sekali sehari saja . Kemudian balancekan kulit yang sensitif kering dengan penggunaan Face Oil Mary Jardin untuk melembapkan kulit 😘 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

SANGAT PUAS HATI GILA! . Pagi-pagi kalau dapat cuci muka dengan sabun lavender fuhhh syokkkk! . Bukan setakat cuci muka tapi dapat buang segala kekotoran dalam pori kasi bersih licin . Bau lavender segar bagi efek aromaterapi . Fefeling keluar spa 😍 . Siapa yang dah cuci muka pagi ni, kita gengggg 😍 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

•OATS BUNCH FACE SCRUB• For dry skin.. . . This is a very gentle scrub that can be used by dry skin people for mild exfoliation without drying out your skin further. . . Cleanse your face, take a small amount of the product and scrub it all over your face in circular motion for 2-3 minutes. Leave it for 2 minutes and wash your face and pat dry. . . Ingredients: Oats, Rose petals, White kaolin clay, Jojoba oil, Vitamin E oil, Geranium essential oil, Lavender essential oil. . . #origin_handmadee #naturalproducts #loveforskincare #facescrub #dryskin #mildexfoliation #oats #oatsforskin #kaolinclay #driedrosepetals #jojobaoil #vitamine #vitamineforskin #essentialoils #essentialoillove #feelthedifference #shemakes

PERAHAN SEJUK TANPA HABA UNTUK SABUN MARY JARDIN . Cold processed atau perahan sejuk ni bermaksud tak ada tambahan haba masa penyediaan . Dan bahan pelembap glycerin tidak dibuang semasa proses saponification . Tak macam sabun di pasaran, glycerin dah di perah keluar dan diganti dengan lotion untuk mengaut keuntungan sampingan . Tak ramai yang buat cold processed technique untuk buat sabun sebab ianya makan masa yang sangat lamaaaaa untuk disiapkan . . Termasuk proses pengeringan (curing period) yang memakan masa 4-6 minggu . Kalau sabun hasil hot processed siap sekejap je . Yang bestnya tentang cold prosessed soap ni 100% khasiat masih terpelihara dalam sabun tau . Betapa telitinya Dr Maryam Aziz masa nak hasilkan produk pertama Mary Jardin ni . Ini gambar semasa penyediaan sabun. Macam nak masak golai masak lemak kuning pulak kan? . Tapi masak lemak ni wangi bau lavender harum setaman macam ala-ala spa dah haaa 😍 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #sabunmaryjardin #coldprocessedsoap #curingperiod

Facial soap #maryjardin ni handcrafted ye . Gunakan kaedah cold pressed dan memakan masa 4- 6 minggu untuk dikeringkan tanpa campuran bahan kimia asing untuk pengeringan . Telit yakmat kan? . Sebab tu sabun ni antara signature Mary Jardin sampai sekarang . Tak banyak skincare yang offer sabun cold processed kaya gliserin untuk melembapkan kulit muka dan ada oat untuk menanggalkan sel kulit mati 👍 . Rasai kelebihan bahan alam semulajadi terus ke kulit anda 😘 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #sabunmaryjardin

Mary Jardin Lavender Soap on SALE!! . Harga Asal RM 39 Harga Diskaun RM 30 . Diperkaya dengan 100% susu kambing dan madu untuk merawat kulit bermasalah dan sensitif . Tahan penggunaan 6-9 bulan . Berbaloi-baloi kan? Jom cuba sebuku 🧼 . #maryjardin #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Looking for some clarity? 🧘🏼‍♀️ . UNBLEMISH Clarifying Mask reduces excess oil, unclogs pores and removes impurities from the surface of skin in just 10 minutes! . I have 1 mini Clarifying Mask looking for a good home! 💜 Comment below to be entered to win a FREE mini mask! #clarifyingfacemask #colorchanging #mildexfoliation #treatacne #preventbreakouts #calmskin #clearskin #potentingredients

Periorbital hyperpigmentation is the official name for when there is more melanin produced around the eyes than is usual, giving them a darker color. 90% Indian adults suffer from hollow dark under eyes which gives them a dragged, tired, drained look. Reasons 1. Age Dark circles are likely to become more noticeable and permanent with age. This is because as people get older, their skin loses collagen, becoming thinner and more translucent. Circles may also gradually begin to appear darker in one eye than the other as a result of some habitual facial expressions, such as an uneven smile. 2. Sun Exposure Prompts your body to produce more melanin, the pigment that gives skin its color. 3.Fatigue A lack of sleep and mental fatigue can cause paleness of the skin, allowing the blood underneath the skin to become more visible and appear more blue or darker. 4. Anaemia, medications , habits etc Simple inoffice procedures and home care treatments plump up the skin in the under eye Start taking care today before it gets permanent....😰 For more information call on 9890673864 #undereyeskincare #lightening #undereyefiller #mildexfoliation #hydration #undereyepatches #homecare #lifestylecorrection #lookyounger #freshenup #mumbai #chembur #ghatkopar

✨✨ WIN WIN WIN ✨✨ Win, samen met je bestie, een huidverbeterende SUPERgelaatsverzorging met het innovatieve toestel Geneo+ by Pollogen! Wat te doen? 💚 Like Nenoa op Facebook & Insta! 💚 Deel dit bericht 💚 Tag je bestie onder dit bericht De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 17 juni! Good luck allemaal! Liefs, Nele 💋 #winactie #winwinwin #huidverbetering #geneo #pollogen #oxygeneo #radiofrequentie #microbubble #skinscare #mildexfoliation #freshskin #antiaging #superfacial #nenoa #schoonheidsinstituutnenoa #alken #sharingiscaring

Say GOODBYE to OILY & SKIN DISCOLORATION. And HELLO to PINKISH GLOWING SKIN by using this POLISHING BAR❗ #guaranteed #mildexfoliation #gentle #revitalized #revive #noredness #nopeeling Onhand! Message me asap. Limited stock left!

Geneo+ 😎 Zabieg ten wykonuje dwójka naszych specjalistów Doktor Łukasz i Kosmetolog Karina przez cały rok w dwóch różnych wariantach Geneo+ NeoBright oraz Geneo+ NeoRevive 🤩 Efekt? 👉🏻 Eksfoliacja 👉🏻 Napięcie 👉🏻 Rozjaśnienie 👉🏻 Poprawa owalu twarzy Idealny do każdego rodzaju skóry, daje piękne rezultaty przy cerze dojrzałej! Zapraszamy do zapisów pod numerem 578 865 885 jak i przez aplikacje Booksy ☎️ . . #cleanskincare #facial #takecareofyourskin #cosmetology #freshskin #geneo #pollogen #mildexfoliation #microbubble #kosmetologia #medycynaestetyczna #barberianesthetic

Pim Maneethai
(@misspimpaka)

2019-06-05 04:32:21

#ของดีพิมบอกต่อ 🥰🥰🥰 #อยากผลัดเซลล์ผิว แต่กล้าๆกลัวๆ ลองเจ้าจิ๋ว Refreshing Powder Wash ของ 😆Kanebo สิ ... ในกระปุกเล็กๆจะมีผงเอาใว้ผสมน้ำ 4-5 หนดแล้วตีให้เกิดฟอง เพื่อใช้ล้างหน้า สัปดาห์ละ 1-2 ครั้ง ไม่มีข้ออ้างจะไม่ใช้ เดินทางก็พกสะดวก ไม่ต้องตวงวัด เปิด-ใช้-จบ ไม่มีจี๊ดๆแสบๆสบายผิว รู้สึกสะอาด 😆😆😆 #skincare #refreshingpowderwash #kanebo #kanebothailand #facewash #mildexfoliation #softpeeling #review #quickreview

I have never been so excited while writing the review of any product as of this one. The kind of texture and fragrance this @plumgoodness green tea combo contains, is making me to fall in love with this brand more and more🤗🤗🤗 I think this is one of the best CTM kits for oily and acne prone skin I have used so far Pore Cleansing Face wash: Its a gel foaming cleanser containing small green tea beads which helps in mild exfoliation. For me its a 5/5 and all oily skin people must try it. Alcohol Free Toner: After cleansing, just splash this toner on your face and you will feel totally refreshed without any stickiness left. Its a 4.8/5 for me and worth a try. Mattifying moisturizer: A very small quantity is enough to provide a good moisturizing effect to your skin. Just loved the texture and absorption properties. but wish it could have some spf factor due to which giving 4/5 to this. Till now I don't know whether it would help in minimizing acne on your skin or not as I don't have much acne but yes it truly helps in oil control which ultimately reduces the chances of having acne on your skin. So, this CTM kit is worth a try for all acne prone and oily skin people. Special mention: Plum Green tea facewash is a must have product. Thank you @plumgoodness for creating it❤❤❤❤. Also its #vegan #parabenfree #crueltyfree Happy oil free skin!!!! #plumgoodness #ctmkit #cleantonemoisturize #bestcleanser #beuatyathome #skincare #skincaretips #oilyskincare #acneproneskincare #oilyskin #minimizingacne #ctmroutine #beautybloggers #indianbloggers #indianbeautyblogger #greenteaproducts #mildexfoliation #scrubfacewash #thespokencritic

L♡ve the new packaging 😊 #tiptuesday Use a gauze swob to apply your toner. #zestingwscts #lessproductwaste #mildexfoliation #toner #importantstep #skin #skincare #loveyourskin

Ako baš nemate vremena za intezivni full body piling, zašto ne uključite blagi piling u svakodnevnu rutinu jutarnjeg ili večernjeg tuširanja? ⁣ ⁣ Od tog nema ništa lakše, ako imate sapun koji čisti kožu, čuva je od isušivanja, uz to je i prožet mljevenim jezgrom šljive kao piling česticama. ⁣ ⁣ Sapun Češko podmlađuje kožu i podstiče cirkulaciju. Uz to, miriše na magnoliju. Savršenstvo u maloj kocki.⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #naturalscrubsoap #naturalbodyscrub #magnolia #scrubsoap #pilingsapun #naturalbodyscrub #prirodnipilingzatelo #gentlescrub #mildexfoliation #blagipiling #naturalexfoliant #allnutcg #podgodica #giftshop

Taking care of your skin makes you more lovable.. isn't??? Achieve now the healthier and brighter version of your skin using our Elite Soap GLUTAMANSI! 🤗🤗🤗 Let your freshness and beauty shines above! 😘😘😘 Tatak LV, Gandang LV! #mildexfoliation# #organicskinwhitening# #fdaapproved# #135grams# #testedbeforeimplemented# Pm for orders!!! 🤗🤗🤗

#📷 @late_skin_party⁣⠀ ⁣⠀ Petra reviewed our Cleansing Clay. Link in the bio. ⁣⠀ ⁣⠀ Thank you so much for your review, Petra!⁣⠀ ⁣⠀ "My first ever experience with a cleansing clay from one of my favourite brands @ishtarskinlights 💕⁣⠀ This ultra gentle cleansing clay is suitable for combination/oily skin. It contains natural fruit enzymes for mild exfoliation. Gentle enough to be used daily. Refines the appearance of pores, slightly mattifies the skin and leaves it soft and clean - a great cleanser to set your face up ready for makeup and the day ahead 😀 ⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ ⁣⠀ #ishtarskinlights #cleansingclay #cleansingpowder #mildexfoliation #fruitenzymes #naturalskincare #britishindieskincare #newblogpost #over40skincare #over40blogger

Petra
(@late_skin_party)

2019-04-25 09:21:02

🌿New blog post🌿 My first ever experience with a cleansing clay from one of my favourite brands @ishtarskinlights 💕 . . This ultra gentle cleansing clay is suitable for combination/oily skin. It contains natural fruit enzymes for mild exfoliation. Gentle enough to be used daily. Refines the appearance of pores, slightly mattifies the skin and leaves it soft and clean - a great cleanser to set your face up ready for makeup and the day ahead 😀 . . Link in bio. . . . #ishtarskinlights #cleansingclay #cleansingpowder #mildexfoliation #fruitenzymes #naturalskincare #britishindieskincare #newblogpost #over40skincare #over40blogger

All nut
(@allnut011)

2019-04-21 23:29:57

Ako baš nemate vremena za intezivni full body piling, zašto ne uključite blagi piling u svakodnevnu rutinu jutarnjeg ili večernjeg tuširanja? ⁣ ⁣ Od tog nema ništa lakše, ako imate sapun koju čisti kožu, čuva je od isušivanja, uz to je i prožet mlevenim jezgrom šljive kao piling česticama. ⁣ ⁣ Sapun Češko podmlađuje kožu i podstiče cirkulaciju. Uz to, miriše na magnoliju. Savršenstvo u maloj kocki.⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #allnut #plumoil #prirodnaulja #zajeloitelo #prirodnakozmetika #vegan #veganfriendly #prirodnisapun #naturalscrubsoap #naturalbodyscrub #magnolia #scrubsoap #pilingsapun #naturalbodyscrub #prirodnipilingzatelo #gentlescrub #mildexfoliation #blagipiling #naturalexfoliant

#repost⁣ Rosacea is a common but poorly understood skin condition that mainly affects the fair skinned but can also affect all skin types in people aged between 40 and 60. ⁣ ⁣ Rosacea tends to affect the cheek, forehead chin and nose area and is characterised by persistent redness which is caused by dilated blood vessels, small bumps and white spots similar to acne.⁣ ⁣ Like many skin conditions, having Rosacea can affect your confidence and can be distressing.⁣ ⁣ This is where Eterno Aesthetics can help 😊😊and whats even better it’s Rosacea awareness month👌👌⁣ ⁣ ZO Skin Health has an amazing product called ROZATROL. ⁣ ⁣ It’s a treatment serum for red, sentistized skin that works to normalise skin by reducing excess surface oil. ⁣ ⁣ It provides mild exfoliation to help smooth skin texture and even your skin tone.⁣ ⁣ It’s antioxidant protection helps minimise inflammation and helps replenish hydration.⁣ ⁣ When combined with ZO Skin Health ‘Getting Skin Ready’ products results are maximised!!⁣ ⁣ For a skin consultation contact the clinic during our opening hours on 0114 2218838 or Natalie on 07891728226.⁣ ⁣ ⁣#rosacea#skincondition#zoskinhealth#zoskin#zoskinhealthuk#rosaceatreatment#rozatrol#aminoacid#mildexfoliation#antioxidants#minimizeinflammation#skinhealth#skincare#eternoaesthetics#aestheticsnurse#saveface#accredited#sheffieldclinic#medicalgradeskincare#medicalskinclinic# ⁣ ⁣ ⁣⁣

Clinique Pep-Start™ Quick Cleansing Swipes Helps keep skin out of trouble by removing the excess oil, dirt and debris that can clog pores. Smooths skin through mild exfoliation. Instantly moisturizes. Perfect for face, of course, but also neck, chest, upper arms, back. Preps skin for makeup. All skins benefit. HOW TO USE: -Sweep across facial skin, avoiding eye area. -No rinsing necessary. DM TO ORDER. #clinique #pepstart #cleansingswipes #mildexfoliation #clogpores #removesexcessoil #removesdirt #removesdebris #moistures #allskinbenefits #norinsingnecessary #skincare #cleanskin #prepyourskinformakeup #50towelettes #buythebest #buybestforyourskin #buyoriginal #saynotofake #glamup #glamzonenepal #feelthedifference #authenticityguaranteed #ustonepal

A gift for mom? A gift for you? A gift for your bestie? Or just because you love all the amazing things honey can do. #honeyproducts #mothersdaygifts #mildexfoliation #queenbee #pamperingwithposhlytucuxi #pamperingtime

⁣ Rosacea is a common but poorly understood skin condition that mainly affects the fair skinned but can also affect all skin types in people aged between 40 and 60. ⁣ ⁣ Rosacea tends to affect the cheek, forehead chin and nose area and is characterised by persistent redness which is caused by dilated blood vessels, small bumps and white spots similar to acne.⁣ ⁣ Like many skin conditions, having Rosacea can affect your confidence and can be distressing.⁣ ⁣ This is where Eterno Aesthetics can help 😊😊and whats even better it’s Rosacea awareness month👌👌⁣ ⁣ ZO Skin Health has an amazing product called ROZATROL. ⁣ ⁣ It’s a treatment serum for red, sentistized skin that works to normalise skin by reducing excess surface oil. ⁣ ⁣ It provides mild exfoliation to help smooth skin texture and even your skin tone.⁣ ⁣ It’s antioxidant protection helps minimise inflammation and helps replenish hydration.⁣ ⁣ When combined with ZO Skin Health ‘Getting Skin Ready’ products results are maximised!!⁣ ⁣ For a skin consultation contact the clinic during our opening hours on 0114 2218838 or Natalie on 07891728226.⁣ ⁣ ⁣#rosacea#skincondition#zoskinhealth#zoskin#zoskinhealthuk#rosaceatreatment#rozatrol#aminoacid#mildexfoliation#antioxidants#minimizeinflammation#skinhealth#skincare#eternoaesthetics#aestheticsnurse#saveface#accredited#sheffieldclinic#medicalgradeskincare#medicalskinclinic# ⁣ ⁣ ⁣⁣

🥰 Mary Cohr 20% discount on Lily Essences Mild Exfoliator. A radiance enhancing extremely gentle, smooth-textured exfoliator that uses mild AHAs to eliminate dead skin cells leaving your skin soft and glowing. #rosacea #brokencapillaries #mildexfoliation #smoothskin #glowingskin #discount #marycohr #skincare #healthyskin #dryskin #wimbledon #raynespark #aesthetics #greatdeals #ladies #localbusiness

These 6 newbies are a part of our spring collection. We have started a new season with a new line of floral soaps, all with organic oils and butters, some are palm free, almost all of them are vegan, and if not - it is honey 😉 Let me introduce from left to right Bounty, Peach & Cream, English Garden, Cucumber & Parsley, Green Tea, Cherry & Chocolate. They will be released on our site this coming Sunday. . . #artisansoap #soapdesign #botanicalskincare #botanicalsoap #palmfreesoap #vegansoap #naturalingredients #floralsoap #claysoap #greenteasoap #cucumbersoap #daffodilsoaps #peachsoap #coconutmilksoap #sheabuttersoap #apricotsoap #pumpkinsoap #mildexfoliation #lathersoap #avocadosoap #parttimebusiness #artisanbusiness #fulltimebusiness

Soapified
(@soapified)

2019-02-21 10:04:48

We are back with our All natural , organic Rosemary herbal soap! This is one of my personal favorites. #allnatural #rosemaryherbalsoap #organic #vegan #mildexfoliation #rosemary #herbal #soap #handmade #luxury #bathandbody #soapified

Kalau tanak nampak wajah kusam, kita kena selalu exfoliates. . . Salah satu cara, adalah dengan mencuci muka menggunakan skinvigorate brush. . . Ia mengelupas kulit mati secara lembut, selain membantu melancarkan peredaran darah supaya kebaikan skincare menyerap dengan lebih efektif! . . . #skinvigoratebrushmarykay #readystockmarykaymalaysia #skinvigoratebrushreadystock #adindakekanda #dindakanda #mildexfoliation #berusmuka #warantysetahun #aftersalesservice #marykaypromo #promodec #yes #yearendsale #skinvigorate

🧐 - When it comes to skin care, you can’t miss the exfoliation stage. Yeah, right. But in case of a dry and sensitive skin person like me, my skin gets worse unless it is a mild exfoliator! So, I have been wandering a bit finding the MILD version, and now I finally found the perfect one! . I here by introduce the Pixi’s Glow Tonic! It is an alcohol-free product that contains aloe vera, ginseng and botanical extracts! In other words, you can easily get the nourishment after sweeping out the dull cells really soft and smooth. . And it is even easy to use. All you need to do is apply some product on a cotton pad and just swipe away the dull cells! . You should really add this one to your shopping list when you are on your way to London 🇬🇧, as it is totally good! #beautyinme . 🔖Pixi Beauty_ Glow Tonic (100ml, £10) • 스킨 케어하면 빠질 수 없는 것, 각질 관리! 제 피부가 유난히 건조하고 예민한 만큼, 더 순하고 순한 각질 케어 제품을 찾던 중에 새롭게 발견한! 제품을 소개해 드릴려고 합니다 :)) . 바로 Pixi 뷰티의 글로우 토닉인데요, 알코올도 안 들어갔고, 알로에, 인삼그리고 식물 추출물등도 들어가서 각질 케어를 순하게 함과 동시에 약간의 보습을 더해줄 수 있는 장점이 있더라고요 :)) . 사용법도 굉장히 간단해요! 화장솜에 제품을 적신 다음 얼굴을 쓰윽 닦아내시면 끝! 영국 여행가셔서 하나 장만해 보세용! 완전 굿 👍🏻 #내마음속뷰티 . 🔖Pixi 뷰티 _ 글로우 토닉 (100ml, £10) - #soyicollection 🌻

Ako baš nemate vremena za intezivni full body piling, zašto ne uključite blagi piling u svakodnevnu rutinu jutarnjeg ili večernjeg tuširanja? Od tog nema ništa lakše, ako imate sapun koju čisti kožu, čuva je od isušivanja, uz to je i prožet mljevenim jezgrom šljive kao piling česticama. Upoznajte Češka, novog člana naše sapun družine. ~ #scrubsoap #pilingsapun #plumoil #plumkerneloil #naturalbodyscrub #prirodnipilingzatijelo #gentlescrub #mildexfoliation #blagipiling #naturalexfoliant #coldpressedoils #essentialoils #veganfriendly #giftshop #octoberskincare #allnutcrnagora #allnutcosmetics

Megha Gupta
(@cloudy_secret)

2018-09-27 06:47:43

💜 @scrubs_n_bubbles Lavender Body Soap Scrubs 💜 . . . Lavender do have so many skin benefits that I immediately opted for this variant. . 🔶Why should you get it for yourself? . 🔹 It is infused with skin loving oilslike sweet almond oil. 🔹 Smells exactly like lavender. 🔹 It have exfoliating particles to make your skin perfectly smooth. 🔹 Feels very much moisturising after every use. 🔹 Easy to use and feels amazing on skin. 🔹 Regular use will help in detanning. 🔹 These are totally handmade and made with natural ingredients. . . . 💜 For more information and pricing details contact @scrubs_n_bubbles by Maria Khatri 💜 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #soapscrub #lavender #scrubs #essentialoils #handmade #indiebusiness #sugarscrubs #beauty #purple #cutepackaging #bodypolish #bathandbody #nontoxic #smallbusiness #plixxobypopxo #plixxoinfluencer #wamfam #kolkatainfluencer #plixxoblogger #naturalingredients #skincare #crueltyfree #crueltyfreebeauty #lavenderscrub #mildexfoliation #kolkatablogger #handmadeskincare #potd #potn

0588806635
(@skinsin__)

2018-09-19 11:33:15

First aid beauty facial pads (60 pads) or (28 pads)👩🏻‍🔬 . . علاج يومي مثالي لاحتوائه على مقشر lactic and glycolic acid بالمقدار الامن اللذي سيقشر بشرتك بلطف بدون تهييج. يعتبر تونر مثالي ايضا لجميع انواع البشره. 💦✨ . . يعمل الخيار والهيل الهندي الاحمر🥒تنشيط وترطيب البشره، بينما قشور الليمون 🍋وعرق السوس تترك البشره مشرقه ومتوهجه. الاستخدام المنتظم سيعطي النتيجه المرغوبه، ليترك بشرتك ملساء لوضع مكياج سلس بدون شوائب. . . ٩٠٪؜ من حصل على النتيجه المرغوبه بعد ٤ اسابيع من الاستخدام . ٩٥٪؜ ممن استخدمه لم تتهيج بشرته . سعر ال 60pads : ١٨٨ درهم سعر ال 28pads: ١٣٩ درهم #fab#firsaidbeauty#pads#exfoliating#exfoliatingpeel#exfoliatingpads#skincare#bts#lierac#skindoctors#mild#cleanser#acne#mildcleanser#mildpeel#mildexfoliation#skinsin

Dusky woods....Activated charcoal and red french clay soap with sandalwood fragrance #charcoal #redfrenchclay #oilbalance #handraftedsoap #clearskin #mildexfoliation #cleanse #detoxify #

Sally
(@irishbeautyfairy)

2018-08-28 10:15:51

Have you tried the @bootsireland No7 Radiant Results Cleansing Balm yet? I’m already on my second tub I love it so much! This is a nourishing, cleansing balm which works to dissolve away make up, impurities and pollutants. It’s enriched with nourishing oils including grape seed, to help gently smooth away dryness without leaving any residue. It leaves skin feeling perfectly clean, soothed and silky soft and helps it retain moisture and feel hydrated. It comes with a Muslin cloth but I prefer to use a warm face cloth to remove it for its mild exfoliation benefits. If you have dehydrated, dull or dry skin switch to a balm cleanser and you’ll notice a difference in a very short space of time, trust me! I used to only use miscellar water and exfoliating cleansers and have noticed a huge difference since I switched to this. This is especially important with winter around the corner when changing temperatures and central heating will wreak havoc on the skin! I’ve tried more expensive balm cleansers like Clinique and Eve Lom and this one performs just as well but for a fraction of the price! It’s €13 but I used my €6.50 voucher, which made it even more of a bargain 😊

Janna Hubbard
(@roansoapco)

2018-08-06 14:34:34

Oatmeal for Sensitive Skin Soap Made for and tested by super sensitive skin! Gluten free, Fragrance Free. Mild exfoliation, moisturizing. Great for ages 0-103+. . . . #oatmealsoap #roansoapco #sensitiveskin #sensitiveskinsoap #glutenfree #handmadesoap #hotprocesssoap #mildexfoliation #babysoap #gentle #smallbatchsoap #etsy #soapshare

Pixi glow tonic avilable on discount for just this week. 2500 for 250 ml #pixiglowtonic #pixi #glowtonic #glycolictoner #exfoliator #mildexfoliation #pixiindia

A true black beauty. Strong powerful yet gentle 😉😜😜 Our activated charcoal with aloe Vera and a range of essential oils Is wonderful. TRY ONE TODAY 😉 #artnaturalsoap #activatedcharcoal #odoreliminator #mildexfoliation #handmade #blackbeauty #allblack

🔊 #광고 #ad - Find your shine by using the Get It Beauty #starpeelingpad 🌟 Available at #shinsegaedutyfree #watsonsmalaysia #watsonstaiwan #watsonshongkong #watsonssingapore • 여러분의 빛을 찾아보아요! 겟잇뷰티 코스메틱의 #스타필링패드 로🌟 구매 가능한 곳은 아래와 같습니다: #신세계면세점 #왓슨즈 (말레이시아, 대만, 싱가포르 그리고 홍콩!) ෆ 더 자세히 알고 싶으면, 블로그에 방문해주세요! 링크는 플필에 걸어두었습니다 ☺️ - #soyicollection 🐥 #daily #beautyvideo #peelingpad #mildexfoliation #mildcare #skincare #kbeauty #dryskin #sensitiveskin #getitbeauty #getitbeautycosmetic #f4f

Repost @shilpabindlish 'Cleansers' that are widely used by most people are in liquid form that you need to scrub on your skin to remove pollutants. But the one that has won my ♥️ is this powdered cleanser or I should better call it 'Cleansing Grains'. To be honest, I am not a big fan of powdered products that need preparations first, but anything for a product that goes an extra mile to nourish my skin desired way 😍 The hero of today's review is OATS ALMOND CLEANSER by @skincarevilla.shop 🍁 This recipe is made with simple yet choicest Ingredients like Oats, Almonds, Rose petals, Almond Oil, Grapeseed Carrier Oil. To use this dry cleanser grains, I take small amount of cleanser approx.2 tsp and add little water to make a smooth paste right before usage & massage it on my damp face in circular motions without aggressive strokes. The paste won't sit on your face like a facepack, so just take small amount every now n then in your hand and keep on gently rubbing on top surface of your skin with your fingertips. The cleanser might look coarsely grained in the container, but won't hurt or scratch your skin after turning into a smooth paste. Just rinse it off with cold water after the massage. 💦 The cleanser does light exfoliation also. You would definitely notice how bright your skin appears after its regular use. It's safe to be used on daily basis. 💆 The cleanser does not smell something fancy, bcz no artificial fragrance has been added to it. It has mild fragrance that's soothing and comforting. My dry skin didn't feel stretchy after using this cleanser which I specifically liked. It suits all skin types and can double-up as a face pack also. ⚠️Caution- Don't let water or moisture to enter the jar else it would contaminate the product.  Before i conclude, I would again like to mention that all @skincarevilla.shop Products are made in small batches freshly on order. These are non-toxic, skinsafe and purely natural. 🍃 Steal Deal- 240 INR for 50 gms 🤑 The lady behind the brand would be happy to customise any products on demand as per your requirement. 🙆 #skincareroutine #mildexfoliation #cleanser #grainy #skintreatment #beautyblogger #skinfood