#melawaskan

3,276 posts tagged with #melawaskan

Photos and Videos about #melawaskan

Okey Guyss , Nanad nak kongsi sedikit tips buat Wanita di Luar sana untuk memperbaiki penampilan diri 😘 ✔️ Setiap Wanita itu cantik dan mempunyai keunikan tersendiri. Sayangi,Cintai,hargai diri dan fahami kekuatan atau kelebihan yang dimiliki.. ✔️ Jangan membandingkan diri dengan orang lain atau meniru apa yang orang lain ada. ✔️ Berani menjadi diri sendiri,bentuk imej positif dan bina personaliti anggun. ✔️ Mantapkan diri dengan Ilmu supaya terserlah kecantikan luar dan dalaman. . . Yang paling penting kita sebagai Wanita kena Yakin dengan diri sendiri seiringi dengan tagline Audela #inspirasikeyakinanku 🌹 . . . #tipsdiet #tipskurus #tipskecantikan #tipskesihatan #kurusputihserentak #audelabynadzainal #audelovers #audela #audelabynadzainal #audelaby_nadzainal #produknadzainal #tipturunberatbadan #slimingproduk #whiteningkankulit #bebasjerawat #kecutkanjerawat #kecilkanporiterbuka #pudarkanbekasjerawat #kempiskanperut #melawaskan #detoxdrinks #putihkurusserentak #putihkurus #theultimateluxuriousdrink #minumanterpalingmewah #audelamelaka

Biasakan minum air kosong dulu sejurus bangun tidur pagi-pagi untuk fungsi dalam badan kita.. Lepas 30min baru sis minum kopi anggun pesona ni untuk dalaman,untuk tenaga dan melawaskan. Ramuan jamu dalam kopi ni banyak khasiat untuk wanita. #kopianggunpesona #rm40untuk10sachets #melawaskan #beritenaga #sayajualjamususukdara #jsdoriginal#jsdseremban#jsdnegerisembilan#jsdlukut#jsdportdickson#jsdterbaik#manismantappenuhrahsia#kopiviral#kopisihat#kopiawetmuda#kopitaburjamubest#kopiangguntaburjamuindahkeluarga#rahsiaawetmuda www.wasap.my/60135296992/jsd

RAWAT BUASIR DENGAN MKDI Bagaimana Menggunakan Minyak Kelapa Dara IBU untuk penyembuhan buasir? Jadikan sebagai ia makanan tambahan. Makan secara berkala iaitu 2 kali sehari, pagi dan petang selepas makan sebanyak 1 sudu besar bagi orang dewasa dan 1 sudu teh bagi kanak-kanak Minyak kelapa dara IBU juga boleh disapu untuk menyembuhkan buasir luaran: 1. Bersihkan kawasan yang bermasalah sebelum menyapu minyak kelapa dara IBU. 3. Sapu 2-3 kali sehari di kawasan yang bermasalah. Lakukan sehingga buasir mengecut atau hilang sepenuhnya. 4. Untuk mengekalkan kualiti minyak kelapa dara IBU, sila gunakan kapas yang bersih untuk menyapu minyak kelapa dara IBU ke tempat bermasalah. Rawat sebelum melarat. Bertindak sekarang! Klik 👉 www.wassap.my/+601115435732 untuk keterangan lanjut #mkdi #minyakkelapadaraibu #sembelithilang #buasir #melawaskan #rawatsebelumterlambat #daribahansemulajadi #bebaskimia

Korang rebus sendiri jadikan pati n simpan dlm peti sejuk..korang blh tngok sendiri bahan²slimming drink kita 100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗 Cara minum ambil setengah cawan air rebusan campur dgn air panas agar air rebusan jadi suam..dinasihatkan minum ketika suam agar cpt dpt kesan🤗🌹 Bminat wassap sis wa.me/0143756534 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #kuruscantikkk #dijaminberkesan

1 cawan ladyes coafee 😍😍😘😘 Nak jaga aset, nak jaga dalaman lepas bersalin tapi takut nak amik jamu. Bancuh je ladyes coafee, Alhamdulillah bantu kurangkan keputihan, merapatkan miss V, membuang pon lawas pagi2. Tiada lagi masalah kentut vagina. Nka cuba?? #stokisnufiyakuantan #ladyescoafeekuantan #coafeerapatmerapat #jamutakganggususuibu #jamumoden #lcnufiya #lckuantan #codnufiyakuantan #milkbooster #melawaskan #sembelithilangperutkempis #keputihanhilang #kentutvagina #jamu #jagaaset

Jamu Young Gold PERFECT LADY. . . Memberikan bentuk badan yang Cantik; 💞PAYUDARA MANTAP 💞PUNGGUNG LENTIK 💞MISS V KETAT 💞DALAMAN CUN 💞LUARAN MELETOP . . JAMU YOUNG GOLD 1001 KHASIAT ibu segala jamu. Menjaga dalaman serta luaran wanita. Pelbagai masalah dapat di atasi. . . 🌹Masalah period tidak teratur, 🌹Keputihan, 🌹Senggugut, 🌹Bau miss v tidak menyenangkan, 🌹Masalah lawas kencing atau air besar, 🌹Keletihan, 🌹Masalah berat badan . . 📲+6013-4930050 . . @idarahaman_88 @suretrim_ida . . #jamuyounggoldoriginal #jamuyounggold #melawaskan #youngandglowfoundation #shaliciousbbcushion #shaliciousgloweeoat #shaliciousmixberrypowdermurah #dianzvitaminmurah #suretrimmurah #glittzglowmurah #kcollywhitebooster #kakellskincareletop #pucukharumnita #bizzilemon #chocofit #klubnalalehmurah #cpgmascara #jamshir

Nur Syafiqa
(@syafiqa1579)

5 Days 6 Hours Ago

Bila petang2 camni la kepala berat. Lagi ngadap jem nak sampai rumah. Ambil 2biji sebelum makan, segala tok nenek angin keluar😂 #garlic #melawaskan #lega

. Mommies menyusu baby? Sedang mencari milkbooster terbaik? Dalam masa yang sama mommies nak kulit flawless? Bila susu badan pekat dan meriah..baby menyusu puas dan kenyang. Betul x mommies? . Bila banyak menyusukan baby, mommies juga dapat menurunkan berat badan. Baby mommies pun comei je. Mesti misi pun suka. Taklah kena marah baby kurang berat badan. . Jadi jom mommies minumlah Kurma Delima Hazel untuk #milkbooster terbaik dan berbaloi-baloi. Insyaallah susu badan pekat & banyak. Sampai x muat peti ais nanti. Baby pun kenyang. Bila kenyang tido pun lena. . Kurma Delima Hazel juga dapat #melawaskan dan kulit lebih cantik, moist & cerah. . Effect tak perlu risau, jika nampak kulit makin #glowing dan cerah gebu😍 sebab ada kandungan bahan untuk fungsi kecantikan olive oil dan 19 lagi bahan lain. . Siapakah yang boleh minum Kurma Delima Hazel 🤔 ✔️ Umur 2thn ke atas hingga warga emas. ✔️ Ibu hamil 16 minggu dan lebih. ✔️ Ibu menyusu badan. ✔️ Isteri & suami yang ikhtiar ingin zuriat ✔️ Lelaki dewasa/Anak dara/Miss J/Pak Dud pun boleh, usah risau x kan mengalami bengkak susu 😜 . Jom minum Kurma Delima Hazel hari ini 🤗 Klik link kat profile untuk penghantaran segera 🚗/📮. . #readystock #codavailable #postageuntukluarkawasan #freespecialgift #milkboosterterbaik #hamil #ikhtiarhamil #hblow #flawless #zuriat #kurmadelima #kurmadelimahazel #rrayyan #kulitcerah #kulitgebu #sembelit

SLIMMING DRINK💃 ✓Pelawasan ✓Buang Angin&Buang toksin ✓Hapuskan Bau Badan ✓Bakar Lemak&Langsingkan Badan ✓Segarkan Bau Nafas Harga rm9.90 sem Harga rm11.40ss (sepeket) Harga tidak termasuk pos Sepeket tuk seminggu Berminat wassap sis wa.me/0143756534 100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #kuruscantikkk #dijaminberkesan

JAMU MODEN . Wanita? . Ada masalah2 ni? Masalah keputihan, segugut, kentut vagina, payudara kendur,hilang rasa bersama dan lengoh badan?? . DAH MACAM-MACAM PRODUK CUBA TAPI TIADA KESAN? . Jamu Modern Ladyes Coafee boleh menyelesaikan masalah yang anda alami dengan rasanya yang enak tak seperti minum jamu pun weyy...cubalah try! #airjamuteyha #jamumoden #masalahdalamanwanita #merawatkeputihan #buangangin #melawaskan #asetanjal #asetmantap #bazaarpaknil #ajimaura #jamumurahmalaysia #jamupikatsuami #viralpost #viralmalaysia #codkeramat #codampang #codsetiawangsa #codwangsamaju

Lovlin Birds Nest ni bagus untuk : ❤Kesihatan dalaman ❤Awet muda ❤️Anjalkan kulit ❤️Cerahkan kulit ❤️Lancarkan penghadaman ❤️Kawal selera makan ❤️Bagi tenaga luar biasa ❤️Pantas sembuhkan luka Siapa yang boleh minum Lovlin? ✌️Wanita/lelaki yang jaga kesihatan ✌️Wanita yg idamkan kulit yg bersih & cantik ✌️Mereka yg ada masalah penghadaman/tak kerap ke tandas ✌️Ibu mengandung/menyusu untuk tenaga tambahan dan nutrisi tambahan untuk baby ✌️Kanak-kanak yang ada masalah selera makan Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) Nak Lovlin👇🏻 meh Whatsapp Nurul 🤗 www.wasap.my/60196147313/NurulLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60196147313/squadlovlin Kindly follow my ig @yuyulrull92 🤗 #lovlinbirdsnest #supplements #viral #halal #mampumilik #minuman #kesihatan #kecantikan #wajah #badan #awetmuda #sihat #kulitlembap #jerawat #parut #eczema #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #melawaskan #bertenaga #cantik #kurus #followalways #onlineshop #onlinestore #onlineshopping #readystock #ordernow

Ia bukan produk kecantikan! Ia adalah suplimen kesihatan. Rugi kalau tak cuba. Sama kalau kita ambil suplimen Vit C di farmasi. Cepat wassap admin untuk order #tneeq wasap.my/60192885298/tneeq Belum #rizalman71 #rinetwork #tneeq #suplimenkesihatan #suplimenrizalman #suplimensihatrizalman #kulitmudagebu #kulitmudajelita #mencerahkankulit #melembapkankulit #penuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #kakimerekah #kukucantik #menyuburkanrambut #melawaskan #kulitkering #formulasitomato #kulitsihat #berkualiti #halal habis sebotol, boleh lihat kesannya.

CUBA DULU SEKOTAK CHOCOFIT BARU TAUU !!! . Sekotak Chocofit mampu membantu uols turunkan berat badan. Inchloss. Bertenaga sepanjang hari. Paling best uolss rasa KENYANGGGG !! . Nak tau cara dan nak perubahan ketara berkesan order laju2 sekarang !! #chocofit #chococare #jomkurus #coachkurus #stokishqampangjaya #agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ipoh #ipohmali #perak #malaysia #melawaskan #kl #klang

MINUM SLIMMING DRINK MEMBUANG JADI LAWAS DAN LANCAR!!! Alhamdulillah...yg bminat wassap sis wa.me/0143756534 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #buangtoksin #buangangin #hapusbaunafas #kuruscantikkk #dijaminberkesan

Adakh sini yg ada masalah susah membuang,sembelit mcm sis? Jom try slimming drink inshaAllah ia membantu melawaskan pembuangan setiap hari😍 Harga pun murah je awakkk sepeket cuma rm9.90😉dah lh murah berkesan lagiii😍 Wassap wa.me/0143756534 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #bakarlemak #buangtoksin #kuruscantikkk

Apa yang best sgt bila anda mengamalkan JLD⁉️ 👍Melawaskan pembuangan 👍Buang angin 👍Mengurangkan sakit kepala 👍Menyahtoksin dari tubuh badan 👍Mengawal selera makan 👍Membantu menurunkan berat badan InshaaAllah jika konsisten. Rasa yg superbb sedap😋 tau, sekali minum terus angau kot. Harga sebotol RM15shj. Jom cuba 😉 #jusdetox #nyahtoksin #melawaskan #sedap

LOSS 10kg! Kulit berseri seri selepas amalkan SLIMMING DRINK dan BEAUTYSHOT TEA🌹 Bminat jom wassap sis wa.me/0143756534 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #beautyshottea #buangtoksin #kuruscantikkk #bakarlemak #hapusjerawatjeragat #putihgebu #melawaskan

Sincere review dari customer. Orang kata direct feedback ke dalam komen-komen tanpa diminta dan disuruh ini adalah lebih original dan ikhlas. Bila produk bagus,customer tak lokek nak share kebaikkan produk tersebut based on experience diaorang sendiri. Ribuan testimoni untuk produk Rrayyan yang complete untuk IBU dan Anak #susukambingrrayyan #milkbooster #tenaga #melawaskan #hbnaik #ainshagstarpenang

Hai mommies.. Ada yang sedang hamil atau sedang BF baby? Dah cuba amalkan susu rrayyan mocha hazel atau kurma delima hazel.. Banyak khasiat nya 😍 #cantikkan HB ibu pregy #tambahkan tenaga #memeriahkan susu ibu seawal 3jam #melawaskan #baby kenyang lama "tido lebih lena" #melembapkan kulit Harga berpatutan bawah RM50 sahaja #susukambingrrayyan #mochahazel #kurmadelimahazel #sususedap #susuterbaik #milkbooster #ikhtiarhamil #susuuntukkulit

Hai mommies.. Ada yang sedang hamil atau sedang BF baby? Dah cuba amalkan susu rrayyan mocha hazel atau kurma delima hazel.. Banyak khasiat nya 😍 #cantikkan HB ibu pregy #tambahkan tenaga #memeriahkan susu ibu seawal 3jam #melawaskan #baby kenyang lama "tido lebih lena" #melembapkan kulit Harga berpatutan bawah RM50 sahaja #susukambingrrayyan #mochahazel #kurmadelimahazel #sususedap #susuterbaik #milkbooster #ikhtiarhamil #susuuntukkulit #ainshagstarpenang

Selamat Pagi! Jgn lupa tau mulakan hari anda dgn 1 sachet Purmilla Manja2! Semua gadis seawal usia 14 tahun dah bole amalkan Manja2 ni...dan utk wanita pulak, sama ada yg dah berkahwin atau belum berkahwin bole amalkan sebagai jamu harian. Takde had usia. Umur 60 tahun pun boleh ya. Sbb Manja2 ni adlh minuman botanika berperisa oren, bahan2 nya pun smua super food dan herba2 terpilih. . . Mesti cuba! Manjakan Dirimu! . Whatsapp kami 01127373886 . Atau walk in ke @fashion.empireboutique . #purmilla #purmillamanjamanja #purmillalovers #purmillakl #purmillaum #purmillacheras #purmillaampang #purmillaamcorp #purmillaseremban #purmillarembau #purmillasetiawangsa #purmillakeramat #purmillapd #mengetatkanfaraj #mengetatkanmissv #menghilangkanbaumissv #merawatkulit #sihatcantik #awetmuda #energybooster #melawaskan #meringankanbadan

. Syukur Alhamdulillah rezeki pagi hari. 3 pack Mocha Hazel telah di lamar oleh Pn. R dari #kapar. Free #sabun_exzema dari R-RAYYAN HQ. . Siapakah yang boleh minum Mocha Hazel 🤔 ✔️ Umur 2thn ke atas hingga warga emas. ✔️ Ibu #hamil 16 minggu dan lebih. ✔️ Ibu #menyusu. ✔️ Isteri & suami yang ikhtiar ingin zuriat ✔️ Lelaki dewasa/Anak dara/Miss J/Pak Dud pun boleh, usah risau x kan mengalami bengkak susu 😜 . Selain #bertenaga sepanjang hari ia juga dapat #melawaskan dan kulit lebih cantik, #moist & cerah. . Jadi jom amalkan minum secawan Mocha Hazel setiap pagi. Insyaallah uolls akan dapat rase perbezaannya 😉 . Ready stock. Berminat? Klik link kat profile untuk order. . #sembelit #ekzema #kulitcantik #kulitcerah #ikhtiarhamil #feeding #mochahazel #codavailable #postageuntukluarkawasan #rrayyansusukambing_kapar #rrayyansusukambing_meru #rrayyansusukambing_klang #rrayyansusukambing_kualaselangor #rrayyansusukambing_shah_alam #susukambingrrayyan_kapar #susukambingrrayyan_klang #susukambingrrayyan_meru #susukambingrrayyan_kualaselangor #susukambingrrayyan_shah_alam

Kalau ampa nak tau KEPAKARAN MAAJUN BONDA ni boleh merawat serba serbi... Masalah keputihan, masalah x ketat, masalah period x teratoq, masalah sana sini melebeh, masalah suka terkucil, masalah x lawas dan macam-macam lagi masalah lain... Jangan buat main dengan masalah orang pompuan ni... muka boleh nampak kusam, pucat lesi dan x bermaya... tempek la bedak sekati pn... Dalaman penting ampa tau x??? Duk tunggu apa lagi la ampa ni... 25 hengget ja... Cuba dulu baru tau berkesan ka x... #maajunbondabukanbiasabiasa #melawaskan #sihat #mencantikan #kurus #bertenaga #menegangkan #mengurangkansakiti 💥Agen KL Norizan Kamarudin💥 Whatsapp 📞 http://www.wasap.my/+601121213435/NakMaajunBonda

Ada lagi yang belum tahu macam mana nak consume Audela? . . Thanks to @fasyabebo for sharing this video with us😊 Senang je. 1-2-3 step je dah boleh nikmati khasiat dan manfaat Audela😍 . #audela #audelabynadzainal #audelaby_nadzainal #produknadzainal #tipturunberatbadan #slimingproduk #whiteningkankulit #bebasjerawat #kecutkanjerawat #kecilkanporiterbuka #pudarkanbekasjerawat #kempiskanperut #melawaskan #detoxdrinks #putihkurusserentak #putihkurus #theultimateluxuriousdrink #minumanterpalingmewah

Sembelit hilang dgn slimming drink😉 Yg ada masalah sembelit..susah membuang elok amal slimming drink sbb ia membantu melawaskan pembuangan... Promo beli 10 free 1 msih on gais...bminat cpt² wassap sis wa.me/0143756534 Promo till 30sept😉 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #buangtoksin #bakarlemak #dijaminberkesan

JUEJUE
(@juaziah85)

18 Days 3 Hours Ago

Apa yang best sgt bila anda mengamalkan JLD⁉️ 👍Melawaskan pembuangan 👍Buang angin 👍Mengurangkan sakit kepala 👍Menyahtoksin dari tubuh badan 👍Mengawal selera makan 👍Membantu menurunkan berat badan InshaaAllah jika konsisten. Rasa yg superbb sedap😋 tau, sekali minum terus angau kot. Harga sebotol RM15shj. Jom cuba 😉 www.wasap.my/60126349549/jld #jusdetox #nyahtoksin #melawaskan #bmf

#tneeq dari bahan bahan semulajadi. Rase yang masam masam. Dah ramai yg baru mencuba tak sampai seminggu, banyak sangat kami terima testimoninya. Cepat wasap untuk order wasap.my/60183988254 #rizalman71 #rinetwork #tneeq #suplimenkesihatan #suplimenrizalman #suplimensihatrizalman #kulitmudagebu #kulitmudajelita #mencerahkankulit #melembapkankulit #penuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #kakimerekah #kukucantik #menyuburkanrambut #melawaskan #kulitkering #formulasitomato #kulitsihat #berkualiti #halal

JUEJUE
(@juaziah85)

19 Days 13 Hours Ago

Apa yang best sgt bila anda mengamalkan JLD⁉️ 👍Melawaskan pembuangan 👍Buang angin 👍Mengurangkan sakit kepala 👍Menyahtoksin dari tubuh badan 👍Mengawal selera makan 👍Membantu menurunkan berat badan InshaaAllah jika konsisten. Rasa yg superbb sedap😋 tau, sekali minum terus angau kot. Harga sebotol RM15shj. Jom cuba 😉 #jusdetox #nyahtoksin #melawaskan #sedap

CUBA DULU SEKOTAK CHOCOFIT BARU TAUU !!! . Sekotak Chocofit mampu membantu uols turunkan berat badan. Inchloss. Bertenaga sepanjang hari. Paling best uolss rasa KENYANGGGG !! . Nak tau cara dan nak perubahan ketara berkesan order laju2 sekarang !! #chocofit #chococare #jomkurus #coachkurus #stokishqampangjaya #agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ipoh #ipohmali #perak #malaysia #melawaskan #kl #klang

JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH SEMBELIT & SUSAH MEMERUT . Mesti ramai di antara korang yg mengalami masalah sembelit kan? Korang anggap sembelit ni masalah biasa biasa dan tak perlu diberi perhatian sgt. . Stop!! Sila alert okay!! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 👉 Risiko Kanser usus - Ia disebabkan oleh najis keras yg berpunca dr sembelit yg melekat pada dinding usus. . 👉 Risiko kanser otak - Berpunca dr tekanan terhadap otot otak.Sembelit yg berpanjangan juga menyebabkan berkumpulnya toksin dlm tubuh yg menyebabkan berlakunya pening-pening & sakit kepala. . Selain daripada risiko masalah diatas,sembelit juga punca kepada masalah perut BOROI,mulut berbau,lesu dan kurang tumpuan.. . Ingatkan embelit ni perkara biasa-biasa je. . Takut ke? LENTIK DARA kan ada. LENTIK DARA membantu masalah sukar memerut,super detox & melawaskan. . Hapuskan masalah sembelit,buncit,kegemukkan dgn LENTIK DARA ADVANCE . . Nak sihat? LENTIK DARA ADVANCE LAHHHH🥰 . Klik link ini untuk dapatkan produk LENTIK DARA . www.wasap.my/+60174913612/LDA www.wasap.my/+60174913612/LDA www.wasap.my/+60174913612/LDA #lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraaresb99 #lentikdaraadvance #kuruscepat #detoxohsem #melawaskan #lentikdaraselayang #lentikdarasungaipetani #lentikdarakedahdarulaman #lentikdaraperak #lentikdarawangsamaju #lentikdaraampang #lentikdarautaqa #lentikdaramurah

JOM KURUS SAMPAI JADI!!!!!! Dengan #jusnewmeslimmingdetox ni semuanya menjadi MUDAH.. Juice newme🍏merupakan minuman jus fiber kocak yang berperisa buah apel🍏 😋😋fungsi utama Juice peachymiracle🍑adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10hari! kandungan buah aple🍏 yang tinggi menjadikn produk ni begitu berkesan dalam menurunkan berat dengan cepat dan berkesan. Dengan adanya jus newme🍏impian ingin kurus kini menjadi kenyataan! formula terkandung dalam newme🍏membakar lemak 3x lebih pantas dari diet biasa! KELEBIHAN JUS NEWME🍏🍏🍏 #bakar lemak dan kalori dengan pantas #meningkatkan kadart metabolisma tubuh #mengawal rasa lapar #mengurangkan selera makan #bertindak sebagai detoks #melawaskan pembuangan #mendapat kelulusan KKM dan juga halal dari jakim dan selamat #100% tiada kesan sampingan Pm skrg👉www.wasap.my/+60143082676

DARI BERAT 50KG KE 45KG Hilang 5kg dengan amalkan Miracle Slim Choco. Best ke best? 😍 Jom minum MSC! ☕️ . #bagiyangnakkurusje #melawaskan . . Ada promo sekarang. Next share lagi ye.tqq

SUPER DELICIOUS..!! . Mana nak dapat "Teh Pishang" mabeles ni..?? Kat kedai susah nak dapat tau.. Rase yang "wow".. bukan cuma sedap hokey, dah minum rasa kenyang jek, disamping membantu melawaskan hahaha...best kan..? . . Kenyang lebih lama. Rasa pon WOW dengan hanya rm18 sahaja. . Meh wasap Cik Sar 010-710 3505 . #tehpisangbyredlife #delicious #supersedap #melawaskan #mengenyangkan #kurangrasalapar #iceblended #tehviral #johorbahru #rm18 #redlifesdnbhd #singapore #moodrepublik #activeyourday #lelakimuyangdulu

Nor Amirah
(@amirahhamdan92)

21 Days 13 Hours Ago

MEMPERKENALKAN PRODUK SUPPLEMENT PERTAMA AIRIZ SUSU AIRIZ. SUSU KAMBING BERPERISA VANILLA TANPA COLLAGEN DENGAN TAMBAHAN MAKANAN SUNNAH Kandungan Susu Airiz: Susu kambing, krimer tanpa tenusu, habbatusauda, kurma, madu, delima, zaafaran, buah zaiton, buah tin, kismis, vitamin c, perisa vanilla Khasiat Susu Airiz #mencantikkan kulit #membantu neghilangkan jerawat #mencerahkan kulit #membantu hilangkan kulit kusam #melawaskan pembuangan, sangat elok untuk mereka yang mengalami masalah sembelit #mencegah bayi dari mendapat jaundice (demam kuning) #mencantikkan kulit bayi dalam kandungan #memberi tenaga sepanjang hari #sesuai untuk mereka yang sedang diet #menyuburkan & mematangkan ovum #membantu menghilangkan masalah gastrik Susu Airiz untuk siapa? #suami Isteri #ibu menyusu #ibu Hamil #wanita berusaha untuk hamil #kanak-kanak (1 tahun dan ke atas) #warga Emas 1 kotak mempunyai 10 sachet. 3 kotak untuk penggunaan selama sebulan Harga Promosi: RM39.00 (sekotak) Harga Asal: RM49.00 (sekotak) Jimat: RM10.00 📲http://www.wasap.my/601117926219 #cikraasbajil #susuairizviral #teamwerichaura

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Kenapa farah selalu terima Testimoni-testimoni hebat dari pengguna Audela ?? . . Ini lah sebabnya guys .. Audela mempunyai 17 bahan Aktif yang dirumus khas menggunakan NACCellTech™️ membantu anda mencerahkan Kulit, membakar lemak-lemak badan secara optimum sehingga anda tidak perlu gusar dengan berat badan anda 😍 . . Audela bertindak dengan menyingkir sel-sel dicemari tona gelap dan menggantikannya dengan sel-sel baru. Hasilnya, kulit anda nampak lebih cerah , menarik dan sihat bermaya. . To Order/details👇 . 📱01116683806 📱01116683806 . . #audela #audelabynadzainal #audelaby_nadzainal #produknadzainal #tipturunberatbadan #slimingproduk #whiteningkankulit #bebasjerawat #kecutkanjerawat #kecilkanporiterbuka #pudarkanbekasjerawat #kempiskanperut #melawaskan -

MASALAH SEMBELIT HILANG!LAWAS MEMBUANG DGN SLIMMING DRINK😉 Promo beli 10pack free 1pack.. Boleh mix slimming drink and beauty drink😉 Wassap wa.me/0143756534 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #beautydrink #melawaskan #putihgebuh #buangtoksin #dijaminberkesan

TURUN 3KG DGN SLIMMING DRINK!!😍 Skrg tngh promo beli 10 pack free 1pack..blh share dgn kwn²🤗 Bminat wassap sis wa.me/0143756534 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #beautydrink #melawaskan #putihgebu #dijaminberkesan

SEBU PERUT ! ANGIN TAK MAHU KELUAR SAMPAI TERBARING JER 😣 Cepat lah ya sapu Krim Barut Herba yang dicampurkan dengan Minyak Serai Wangi.. Sapu pada perut dan belakang pinggang. Ikhtiarkan dengan herba asli semulajadi seperti ini mudah-mudahan menjadi solusi untuk masalah kesihatan anda. InsyaAllah! #suzyhoneyherbs #krimbarutherba #minyakseraiwangi #buangangin #melawaskan #sembelit #cairlemak #agentwanted #dropshipwanted #perubatantradisional #produkorganik #produkmuslim #bmf #supportmuslimproduct #supportlocal #malaysia #rawang #selangor

JUEJUE
(@juaziah85)

24 Days 4 Hours Ago

Sejuk tekak aiiii minum JUICE LIME DETOX sejuk2. Untuk pengetahuan hampa, bukan saja menghilangkan dahaga dan menyejukkan tekak semata yer.... JLD ada banyak khasiat lain: 💃Buang angin sudah tentu sbb ada halia 💃Ringan badan dan melawaskan sbb ada lemon 💃Mengurangkan sakit kepala 💃Menyahtoksin dari tubuh badan sbb ada serai 💃Mengawal selera makan sbb rasa masam2 gitu 💃Membantu menurunkan berat badan, inshaallah jika konsisten. Rasa yg superbb sedap tau, sekali minum termimpi mimpi kot. Sebotol RM15 shj Jom cuba 😉 #jusdetox #nyahtoksin #melawaskan #sedap

Selain dapat turun berat badan ia juga mampu melawaskan pembuangan... Minum setiap hari..hari² dpt membuang🤭xda lh seminggu sekali bru Yakkk kn🤪🤭 Berminat wassap sis wa.me/0143756534😉 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #kuruscantik #melawaskan #dijaminberkesan

MUTYARAIPOH
(@mutyara.perak)

24 Days 16 Hours Ago

#repost @mutyarabeauty (@get_repost) ・・・ Good Morning Wanita Mutyara 🥰⠀ ⠀ Awali pagi anda dengan 2 sudu #jamumutyara setiap pagi, agar dapat memberi anda tenaga yang secukupnya sepanjang hari⠀ ⠀ Jom dapatkan Jamu Mutyara sekarang . . . @mutyara.perak @mutyara.perak #jamubuangangin #jamutyaariffin #buangangindalambadan #cantikluarcantikdalam #codipohperak #melawaskan #kecantikan #kecantikanwajah #ipoh #period #perak #malaysia #taylorswift #coder #cod #code #jamur

JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH SEMBELIT & SUSAH MEMERUT Mesti ramai di antara korang yg mengalami masalah sembelit kan? Korang anggap sembelit ni masalah biasa biasa dan tak perlu diberi perhatian sgt. Stop!! Sila alert okay!! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 👉 Risiko Kanser usus - Ia disebabkan oleh najis keras yg berpunca dr sembelit yg melekat pada dinding usus. 👉 Risiko kanser otak - Berpunca dr tekanan terhadap otot otak.Sembelit yg berpanjangan juga menyebabkan berkumpulnya toksin dlm tubuh yg menyebabkan berlakunya pening-pening & sakit kepala. Selain daripada risiko masalah diatas,sembelit juga punca kepada masalah perut BOROI,mulut berbau,lesu dan kurang tumpuan.. Ingatkan embelit ni perkara biasa-biasa je. Takut ke? LENTIK DARA kan ada. LENTIK DARA membantu masalah sukar memerut,super detox & melawaskan. Hapuskan masalah sembelit,buncit,kegemukkan dgn LENTIK DARA ADVANCE . Nak sihat? LENTIK DARA ADVANCE LAHHHH🥰 #lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraaresb99 #lentikdaraadvance #kuruscepat #detoxohsem #melawaskan

Nur Ain
(@aienzulkfli)

26 Days 12 Hours Ago

Macam² dapat sejak minum jus #aduka 👨ni. Perut Kempis, Kurang rasa lapar, Badan Segar👍 Experience matters👇👇👇 #jusaduka #jusutklelaki #bertenaga #sakitpinggang #melawaskan #badanringan #kurangkanrasalapar #perutkempis #cergas #sakitkepala #sakitbadan #ketagihanmerokok #menguatkanotot

MUTYARAIPOH
(@mutyara.perak)

26 Days 16 Hours Ago

Selamat Pagi! Mulakan hari anda dengan sesudu Jamu Mutyara untuk kebaikan luaran & dalaman. Jangan lupa ke laman web Mutyara di www.mutyara.com! Dapatkan jamu mutyara dari agent . @mutyaraipoh . #jamubuangangin #jamutyaariffin #buangangindalambadan #cantikluarcantikdalam #codipohperak #melawaskan #kecantikan #kecantikanwajah #ipoh #period #perak #malaysia #taylorswift #coder #cod #code #jamur

JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH SEMBELIT & SUSAH MEMERUT . Mesti ramai di antara korang yg mengalami masalah sembelit kan? Korang anggap sembelit ni masalah biasa biasa dan tak perlu diberi perhatian sgt. . Stop!! Sila alert okay!! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 👉 Risiko Kanser usus - Ia disebabkan oleh najis keras yg berpunca dr sembelit yg melekat pada dinding usus. . 👉 Risiko kanser otak - Berpunca dr tekanan terhadap otot otak.Sembelit yg berpanjangan juga menyebabkan berkumpulnya toksin dlm tubuh yg menyebabkan berlakunya pening-pening & sakit kepala. . Selain daripada risiko masalah diatas,sembelit juga punca kepada masalah perut BOROI,mulut berbau,lesu dan kurang tumpuan.. . Ingatkan embelit ni perkara biasa-biasa je. . Takut ke? LENTIK DARA kan ada. LENTIK DARA membantu masalah sukar memerut,super detox & melawaskan. . Hapuskan masalah sembelit,buncit,kegemukkan dgn LENTIK DARA ADVANCE . . Nak sihat? LENTIK DARA ADVANCE LAHHHH🥰 . Klik link ini untuk dapatkan produk LENTIK DARA . www.wasap.my/+60174913612/LDA www.wasap.my/+60174913612/LDA www.wasap.my/+60174913612/LDA #lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraaresb99 #lentikdaraadvance #kuruscepat #detoxohsem #melawaskan #lentikdaraselayang #lentikdarasungaipetani #lentikdarakedahdarulaman #lentikdaraperak #lentikdarawangsamaju #lentikdaraampang #lentikdarautaqa #lentikdaramurah

JUEJUE
(@juaziah85)

27 Days 9 Hours Ago

Sejuk tekak aiiii minum JUICE LIME DETOX sejuk2. Untuk pengetahuan hampa, bukan saja menghilangkan dahaga dan menyejukkan tekak semata yer.... JLD ada banyak khasiat lain: 💃Buang angin sudah tentu sbb ada halia 💃Ringan badan dan melawaskan sbb ada lemon 💃Mengurangkan sakit kepala 💃Menyahtoksin dari tubuh badan sbb ada serai 💃Mengawal selera makan sbb rasa masam2 gitu 💃Membantu menurunkan berat badan, inshaallah jika konsisten. Rasa yg superbb sedap tau, sekali minum termimpi mimpi kot. Sebotol RM15 shj Jom cuba 😉 #jusdetox #nyahtoksin #melawaskan #sedap

. #milk_booster Super Murah & Proven Dalam 1 Hari . Terdapat dalam 3 perisa yang mummies boleh pilih: 📌 #kurma_delima_hazel 📌 #mocha_hazel 📌 #manggo_vanilla . Sesuai untuk di minum seisi keluarga seawal umur 2 tahun - warga emas. Selain bertenaga sepanjang hari ia juga dapat #melawaskan dan kulit lebih #cantik #moist & #cerah. . Mummies yang dlm #pantang juga boleh minum untuk milk booster, sebagai ikhtiar anak #jaundice. . Bila susu banyak, bolehlah buat stok dan direct #feeding anak tanpa bimbangkan susu kurang. InsyaAllah.. 😃 . Ready stock. Berminat? Klik link kat profile untuk order. . #codavailable #postageuntukluarkawasan #rrayyansusukambing_kapar #rrayyansusukambing_meru #rrayyansusukambing_klang #rrayyansusukambing_kualaselangor #susukambingrrayyan_klang #susukambingrrayyan_meru #susukambingrrayyan_kapar #susukambingrrayyan_kualaselangor

. ✨ Mocha Hazel ✨ . #ekzema ialah sejenis penyakit kulit yang menyebabkan radang, gatal, kering, mengelupas, kemerahan, & bersisik. . #vitamin C & bahan2 yang terdapat dalam Mocha Hazel amat membantu merawat ekzema di kalangan orang dewasa. . Bahan - bahan dalam Mocha Hazel: 🌼 Marigold Flowers 🌼 Astaxhantine 🌼 Madu 🌼 Susu Kambing Based 🌼 Kurma 🌼 Fenugrek 🌼 Hazelnut 🌼 Olive leaf 🌼 Vit C 🌼 Rice bran 🌼 Applephenon 🌼 Chaste berry . Siapakah yang boleh minum Mocha Hazel 🤔 ✔️ Umur 2thn ke atas hingga warga emas. ✔️ Ibu #hamil 16 minggu dan lebih. ✔️ Ibu menyusu. ✔️ Isteri & suami yang ikhtiar ingin zuriat ✔️ Lelaki dewasa/Anak dara/Miss J/Pak Dud pun boleh, usah risau x kan mengalami bengkak susu 😜 . Selain #bertenaga sepanjang hari ia juga dapat #melawaskan dan kulit lebih #cantik #moist & #cerah. . Jadi jom amalkan minum secawan Mocha Hazel setiap pagi. Insyaallah uolls akan dapat rase perbezaannya 😉 . P/S: Uolls x minat Mocha Hazel? Boleh pilih Kurma Delima Hazel atau Milky Manggo tau 😉 . Ready stock. Berminat? Klik link kat profile untuk order. . #menyusu #flawless #sembelit #mochahazel #codavailable #postageuntukluarkawasan #rrayyansusukambing_kapar #rrayyansusukambing_meru #rrayyansusukambing_klang #rrayyansusukambing_kualaselangor #rrayyansusukambing_shah_alam #susukambingrrayyan_kapar #susukambingrrayyan_klang #susukambingrrayyan_meru #susukambingrrayyan_kualaselangor #susukambingrrayyan_shah_alam

. Milk Booster Super Murah & Proven Dalam 1 Hari . Sesuai untuk di minum seisi keluarga seawal umur 2 tahun - warga emas. Selain #bertenaga sepanjang hari ia juga dapat #melawaskan dan kulit lebih cantik, moist, & cerah. . Mummies yang dlm pantang juga boleh minum untuk milk booster, sebagai ikhtiar anak jaundice. . Bila susu banyak, bolehlah buat stok dan direct feeding anak tanpa bimbangkan susu kurang. InsyaAllah.. 😃 . Ready stock. Berminat? Klik link kat profile untuk order. . #milkbooster #sembelit #kulitcerah #kulitcantik #codavailable #postageuntukluarkawasan #rrayyansusukambing_kapar #rrayyansusukambing_meru #rrayyansusukambing_klang #rrayyansusukambing_kualaselangor #rrayyansusukambing_shah_alam #susukambingrrayyan_kapar #susukambingrrayyan_klang #susukambingrrayyan_meru #susukambingrrayyan_kualaselangor #susukambingrrayyan_shah_alam

#nakkurus ??? TAPI KUAT MAKAN NAFSU MAKAN PUN MELAMPAU . DENGAN JUICY RASPBERRY TAK PERLU KAWAL SELERA . MUDAH & CEPAT . MEMBANTU UOLLS UNTUK SENTIASA RASA #kenyang DAN #melawaskan SISTEM PENCERNAAN TANPA RASA TIDAK SELESA👍 . Untuk lebih DETAIL & NAK KURUS wasap , Click link wasap dibawah 👇👇👇 . Wasap ⤵⤵⤵ 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR . #juicyraspberry #kurustanpaseksa #juicy #pastiberkesan #jk1m #jomkurus #juicyraspberryfiber #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykl #juicyraspberrykuruscantiksihat #juicyraspberrysabah #produkkurusberkesan #juskurus #jr #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrymalaysia #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryklang #juicyraspberryoriginal #juicyraspberryhq #juicyraspberryofficial #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykualalumpur #produkkurusmurah #love #tipskurus

👉14 KHASIAT MAAJUN HOMEMADE ORANG KAMPUNG !! 🌸Maajun Bonda Wanita & Lelaki🌸 1. #merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan di liang faraj yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan. 2. #mengetatkan kembali liang faraj bagi wanita selepas bersalin. 3. #memontokkan dan #memejalkan kembali otot #payudara. 4. #menghangatkan dan #mengeratkan hubungan suami isteri. 5. #memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin. 6. #melancarkan peredaran #haid setiap bulan juga mengembalikan darah haid yg terhenti selepas penyingkiran toksin atau darah-darah kotor. Seterusnya membantu pasangan suami isteri untuk mendapatkan zuriat. Inshaa Allah... 7. #membuang/#menyahkan darah-darah kotor dan toksin dalam badan. 8. #menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari. 9. #mencantikkan kulit iaitu selepas pengeluaran toksin-toksin dan darah-darah kotor yang terdapat di dalam badan. 10. #mempertingkatkan kembali #imumketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat. 11. #merawat/#memecahkan ketulan angin bagi yg mengalami #masalah angin di dalam badan. 12. #melawaskan pembuangan air besar. 13. #mengawal selera makan dan #menurunkan berat badan. 14. #mengurangkan kesakitan ketika #haidsenggugut. #teammaajunbonda #agentmaajunbonda www.wasap.my/+601121213435/Nakmaajunbonda

Ganan Aku Brin
(@cycyl_brin)

28 Days 6 Hours Ago

My choice everyday cofee 💖 #sedap #melawaskan #menambahtenaga Anda bila lagi nak try??? #kopigarambuluh #teamborneostg

Jujur sangat #testimoni bawah sekali tu 😂👍😍 . . Tapi memang pun kan, dulu minyak cap itu lah dok guna, sekarang ni ada #minyakangin wangi tukar lah wehhh 1 keluarga boleh guna ! . Kalau pakai untuk baby #melawaskan , tak #kembung , keluar angin, selesam batuk susah nak singgah. . Kalau sakit kepala , pening , migrain tak usah cakap lah memang menjadi dgn izinNya . Fuhh !!! Malas pot pet panjang2 cuba lah sendiri . RM15 je haaa . Tak kan berkira utk #kesembuhan sekeluarga ye dok 😘 . . #ms3112arl #teamzieranozeri #teammeroket #akukayadanberjaya #produknajahnajeehah #produkbidaradansaffron #migrain #resdung #senggugut #kembungperutbayi #gangguan #darahtinggi #kencingmanis #bintikhitam #ekzema #semput #gatal #buasir #lelah #macambos

🌸KESIHATAN DALAMAN WANITA DAN LELAKI🌸 Sedikit pencerahan kegunaan Minyak Kelapa Dara IBU dan manfaatnya dalam menjaga kesihatan dalaman kita ✔#melindungi tubuh daripada risiko kanser,sakit jantung,tekanan darah tinggi,kolestrol berlebihan. ✔Membantu #sistem_penghadaman dalam pencernaan dalam mengoptimumkan penyerapan asid amino dan vitamin. ✔Teramat baik diamalkan #ibu_hamil untuk #memudahkan_kelahiran ✔Memperbaiki kandungan asid di dalam rahim wanita ✔#menstabilkan_kitaran_haid dalam hormon ✔Meningkatkan #kesuburan bagi lelaki dan wanita ✔mengurangkan masalah #sengugut ✔membekalkan #tenaga_segera. ✔#melawaskan pembuangan air kecil dan besar ✔Membantu menghilangkan keletihan &kelesuan ✔menguatkan gigi an tulang,melindungi diri dari osteoporosis ✔Membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan metabolisma DAPATKAN SEKARANG👍 Whatsap ibudihatiku.com/sitimariana #mnyakkelapadaraibu #tenaga #lelaki #wanita #sihat #cantik

DENGAN #klubnalaleh . ☑️ Senang Je Nak #kurus ☑️ Senang Je Nak #kempiskan #perut ☑️ Senang Je Nak #melawaskan #pembuangan Air Besar & Kecil ☑️ Senang Je Nak #ringankan Badan ☑️ Senang Je Nak Buang #lemak2 Degil ☑️ Senang Je Nak #bertenaga Sepanjang Hari ☑️ Senang Je Nak #kenyanglama . SENANG JER. SHAKE² TERUS MINUM. . . 📣📣 Dapatkan pelbagai pilihan 🎁 FREE GIFT yg menarik. . . 💵 RM78 SATU SET 1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam). . . ✆ klik link wasap dekat bio @klubnalaleh.taiping taw

DENGAN #klubnalaleh . ☑️ Senang Je Nak #kurus ☑️ Senang Je Nak #kempiskan #perut ☑️ Senang Je Nak #melawaskan #pembuangan Air Besar & Kecil ☑️ Senang Je Nak #ringankan Badan ☑️ Senang Je Nak Buang #lemak2 Degil ☑️ Senang Je Nak #bertenaga Sepanjang Hari ☑️ Senang Je Nak #kenyanglama . SENANG JER. SHAKE² TERUS MINUM. . . 📣📣 Dapatkan pelbagai pilihan 🎁 FREE GIFT yg menarik. . . 💵 RM78 SATU SET 1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam). . . ✆ klik link wasap di bio @klubnalaleh.taiping taw

Yg dh cuba slimming drink...Alhamdulillah..🤗 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #bantuturunberatbadan #buangtoksin #dijaminberkesan @seridarass @seridara_serikembangan wa.me/0143756534

Slimming drink💃 Setengah cawan slimming drink campur air panas bagi suam dan sedia tuk diminum😉 #seridaras #agentseridara #dropshipseridara #slimmingdrink #melawaskan #buangtoksin #bantuturunberatbadan #dijaminberkesan @seridarass @seridara_serikembangan wa.me/0143756534 to order

KRIM BARUT HERBA BANTU ELAK SEMBELIT KETIKA BERPANTANG. Perkara yang menyeramkan bagi ibu-ibu yang sedang berpantang. Lebih- lebih lagi yang bersalin normal dan ada jahitan di missV.. aduhhh seram! Yelah.. awak punya benang basah lagim Belum bercantum lagi kulit dan rasa ngilu masih tebal... Janganlah tambah dengan #sembelit. Jadi ibu-ibu jangan lupa sapu krim barut selepas mandi ya.. Sangat membantu melawaskan pembuangan air besar disamping melancarkan pengeluaran darah nifas. Memang sangat disyorkan. Beli 2,3 tiub sekali pun tak membazir. Boleh terus guna walaupun dah habis pantang. InsyaAllah ramping saiz pinggang ibi-ibu ! #suzyhoneyherbs #krimbarutherba #melawaskan #agentwanted

Hari ni mesti makan banyak kn. Sebelum tidur jangan lupa Minum lemonfit🍋🍋🍋🍋🍋 Jom buang kalori korg yg dh bertingkat2 hari ni. Pm sis sekarang😍 #detox #cuciususperut #cucina ##perutbuncit #jomkurus #lemondetox #lemon #melawaskan

Antara sebab saya amalkan #minyakkelapadara a.k.a #virgincoconutoil , ianya bersifat #melawaskan dan #awet_muda 😱 Harganya pun sungguh tak masuk akal . Beli 3 botol , terus dapat #keahlian_percuma . Jimat RM18.80 lagi . Dapat #komisen pun ya juga . NAK KE NAK ? Kalau NAK , klik link je okeyy 👉 www.wasap.my/60192725883/vco #alhaddad_shahalam #amalkan_vco #ploless_mcm_retis #minyakkelapaberkomisen

JOM KURUS SAMPAI JADI!!!!!! Dengan #jusnewmeslimmingdetox ni semuanya menjadi MUDAH.. Juice newme🍏merupakan minuman jus fiber kocak yang berperisa buah apel🍏 😋😋fungsi utama Juice peachymiracle🍑adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10hari! kandungan buah aple🍏 yang tinggi menjadikn produk ni begitu berkesan dalam menurunkan berat dengan cepat dan berkesan. Dengan adanya jus newme🍏impian ingin kurus kini menjadi kenyataan! formula terkandung dalam newme🍏membakar lemak 3x lebih pantas dari diet biasa! KELEBIHAN JUS NEWME🍏🍏🍏 #bakar lemak dan kalori dengan pantas #meningkatkan kadart metabolisma tubuh #mengawal rasa lapar #mengurangkan selera makan #bertindak sebagai detoks #melawaskan pembuangan #mendapat kelulusan KKM dan juga halal dari jakim dan selamat #100% tiada kesan sampingan #newmeteamsyah

JOM KURUS SAMPAI JADI!!!!!! Dengan #jusnewmeslimmingdetox ni semuanya menjadi MUDAH.. Juice newme🍏merupakan minuman jus fiber kocak yang berperisa buah apel🍏 😋😋fungsi utama Juice peachymiracle🍑adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10hari! kandungan buah aple🍏 yang tinggi menjadikn produk ni begitu berkesan dalam menurunkan berat dengan cepat dan berkesan. Dengan adanya jus newme🍏impian ingin kurus kini menjadi kenyataan! formula terkandung dalam newme🍏membakar lemak 3x lebih pantas dari diet biasa! KELEBIHAN JUS NEWME🍏🍏🍏 #bakar lemak dan kalori dengan pantas #meningkatkan kadart metabolisma tubuh #mengawal rasa lapar #mengurangkan selera makan #bertindak sebagai detoks #melawaskan pembuangan #mendapat kelulusan KKM dan juga halal dari jakim dan selamat #100% tiada kesan sampingan #newmeteamsyah

Dari xde body shape terus ada body shape tu.. consume2 juicyraspberry je setiap pagi boleh dpt badan cam gini 👆.. DENGAN JUICY RASPBERRY TAK PERLU KAWAL SELERA . MUDAH & CEPAT . MEMBANTU UOLLS UNTUK SENTIASA RASA #kenyang DAN #melawaskan SISTEM PENCERNAAN TANPA RASA TIDAK SELESA👍 . Untuk lebih DETAIL & NAK KURUS wasap , Click link wasap dibawah 👇👇👇 . Wasap ⤵⤵⤵ 📲 www.wasap.my/601139993303/orderJR 📲 www.wasap.my/601139993303/orderJR 📲 www.wasap.my/601139993303/orderJR . #juicyraspberry #kurustanpaseksa #juicy #pastiberkesan #jk1m #jomkurus #juicyraspberryfiber #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykl #juicyraspberrykuruscantiksihat #juicyraspberrysabah #produkkurusberkesan #juskurus #jr #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrymalaysia #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryklang #juicyraspberryoriginal #juicyraspberryhq #juicyraspberryofficial #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykualalumpur #produkkurusmurah #love #tipskurus

Dari xde body shape terus ada body shape tu.. consume2 juicyraspberry je setiap pagi boleh dpt badan cam gini 👆.. DENGAN JUICY RASPBERRY TAK PERLU KAWAL SELERA . MUDAH & CEPAT . MEMBANTU UOLLS UNTUK SENTIASA RASA #kenyang DAN #melawaskan SISTEM PENCERNAAN TANPA RASA TIDAK SELESA👍 . Untuk lebih DETAIL & NAK KURUS wasap , Click link wasap dibawah 👇👇👇 . Wasap ⤵⤵⤵ 📲 www.wasap.my/601139993303/orderJR 📲 www.wasap.my/601139993303/orderJR 📲 www.wasap.my/601139993303/orderJR . #juicyraspberry #kurustanpaseksa #juicy #pastiberkesan #jk1m #jomkurus #juicyraspberryfiber #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykl #juicyraspberrykuruscantiksihat #juicyraspberrysabah #produkkurusberkesan #juskurus #jr #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrymalaysia #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryklang #juicyraspberryoriginal #juicyraspberryhq #juicyraspberryofficial #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykualalumpur #produkkurusmurah #love #tipskurus

#nakkurus ??? TAPI KUAT MAKAN NAFSU MAKAN PUN MELAMPAU . DENGAN JUICY RASPBERRY TAK PERLU KAWAL SELERA . MUDAH & CEPAT . MEMBANTU UOLLS UNTUK SENTIASA RASA #kenyang DAN #melawaskan SISTEM PENCERNAAN TANPA RASA TIDAK SELESA👍 . Untuk lebih DETAIL & NAK KURUS wasap , Click link wasap dibawah 👇👇👇 . Wasap ⤵⤵⤵ 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR . #juicyraspberry #kurustanpaseksa #juicy #pastiberkesan #jk1m #jomkurus #juicyraspberryfiber #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykl #juicyraspberrykuruscantiksihat #juicyraspberrysabah #produkkurusberkesan #juskurus #jr #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrymalaysia #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryklang #juicyraspberryoriginal #juicyraspberryhq #juicyraspberryofficial #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykualalumpur #produkkurusmurah #love #tipskurus

😍KURUS TANPA DERITA😍 Testimoni ibu slps bsalin ank ke 4... Hampir 7 thn brusaha mcm2 cara nk kurus tetap gagal.. Akhirnya slps minum 5 kotak #juicyraspberry Syukur Alhamdulillah bjaya turun sbyk 12kg!!! ✔ Tetap dpt mneruskan pyusuan coz #jr selamat diambil bg ibu yg sdg mnyusukan ank ye uolls.. Sblm ni hnya bersaiz XXL, terkini dah ke saiz lbih kecil saiz M gitew👍 Saiz seluar pun trun 4inci dr 36 ke 32👍 Kwn hakak ni belum kurus sepnuhnya coz orgnya rendang je hihi😁 Namun byk sgt perubahannya bbanding dgn sblm ni. Masih mneruskan #jr bg mcapai misi "cutting ank dara" ye uolls😍 ⭐ JADI IBU-IBU JGN PUTUS ASA TAU... JOM KEMBALI KURUS BERSAMA JUICY RASPBERRY!!! Amalkan #juicyraspberry setiap pagi sblm sarapan bg merealisasikan impian uolls utk kembali kelihatan kurus & langsing spt dahuli mjadi kenyataan!!! Bila dah kurus😍 badan pun sihat💪 dan yang penting suami pun sayang lebih💑 . . MUDAH & CEPAT . MEMBANTU UOLLS UNTUK SENTIASA RASA #kenyang DAN #melawaskan SISTEM PENCERNAAN TANPA RASA TIDAK SELESA👍 . Untuk lebih DETAIL & NAK KURUS wasap , Click link wasap dibawah 👇👇👇 . Wasap ⤵⤵⤵ 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR 📲 www.wasap.my/60162094273/orderJR . #kurustanpaseksa #juicy #pastiberkesan #jk1m #jomkurus #juicyraspberryfiber #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykl #juicyraspberrykuruscantiksihat #juicyraspberrysabah #produkkurusberkesan #juskurus #jr #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrymalaysia #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryklang #juicyraspberryoriginal #juicyraspberryhq #juicyraspberryofficial #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykualalumpur #produkkurusmurah #love #tipskurus

Tak lengkap kalau tak ada #lemondetox Minum suku cawan @ 100ml jus lemon setiap hari.. Jadikan amalan ✔Melawaskan pembuangan.. No sembelit ✔Mengeluarkan toksin dari badan ✔Menurunkan paras kolesterol ✔Mengawal tekanan darah tinggi ✔Menurunkan berat badan ✔Menghidrat.. Badan rasa sihat bertenaga wasap.my/60179792339/Ld #readystock #lemondetoxkuantan #codareakuantan #lemondetoxsme #lemondetoxlover #detoxyourbody #detoxjuice #melawaskan #buangtoksin #kolestrol #darahtinggi #energy #viral #marketing #bisnesonline #astro #bazaarpaknil #surirumahbisnesonline

Hati ² dengan kopi #minkaffe Fake yang di jual dengan harga lebih rendah dari harga agen dan tak tau apa kandungan dalam kopi tu... Sah² bukan dari agen berdaftar... Yang penting sebelum beli cek dulu TARIKH LUPUT yer!!. . Dah beli 2 Kotak sayang plak dia nak buang yer 😁. . Pastikan Ori baru Beli!! . . Ina agen berdaftar Sahajidah Hai-O. Boleh dapatkan yang Ori dari Ina 💋 Sekotak RM31.10 2 Kotak RM62 ( FREE POSTAGE) 3 Kotak RM90 (FREE POSTAGE) #jomminum #kopigarambuluh #sedap #kopiviral #melawaskan #bertenaga