#maryjardinkotabharu

896 posts tagged with #maryjardinkotabharu

Photos and Videos about #maryjardinkotabharu

Wherever you go, whatever you do. I will be right here waiting for you . Whatever it takes, or how my heart breaks. I will be right here waiting for you 🎶 . Ternyanyi sekali ke? Hehe. Hakikatnya, tak payah nyanyi dah . Sebab sebab sebab your most awaited collagen serum is here waiting for you 😍 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #cod

Serum collagen #everywomansdream dah check in nogori 😍 Alhamdulillah. Penantian berbaloi- baloi . Sebab, serum collagen kali ni comes exclusive to you with an upgraded formulation . Dah tak payah monung monung dah. The queen of beauty is now yours. Selamat jatuh cinta again . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #skinbrightening #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam #cod

Naik reminder pick up baju for unicorn run. My first time ever run yang official . Sebab baju and medal dia caaaanntikk 😜 . Tapi, makin nak dekat to the day, entah la kenapa tiba-tiba macam cuak . But suddenly it's reschedule to next year due to passing of Sultan Ismail Petra . So, simpan cuak to next year. Hehe . Eh korang ni dah memang berpakat masuk pinang handcrafted facial soap berjemaah ke? . Nampak tak betapa lamanya nak habis pakai seketul sabun 100% susu kambing yang mewah dengan madu dan lavendar tu? . Dah habis pakai, kena cari balik. Meh aisyah ikat sini hati simpul riben mati terus meh 💝 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah #codkotabharu

That sometimes, workout isn't just about building muscle or health. It's one kind of theraphy . Thank you for tonight everyone 💛 . Terasa macam buka kaunter habis class tabata semalam . Tiba-tiba, berderu-deru wassap masuk . Siapa lagi nak Mary Jardin? Aisyah sini 😊 Siapa kat sana? . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #pigmentation #serumjeragat #jerawat #cod

Pinangan kotak exclusive on the way ke hati awak . Sebab nak terbang jauh ke sabah, aisyah balut berkali – kali dengan bubble wraps, to make sure it arrive with a perfect condition . Tiba-tiba VVIP customer aisyah wassap cakap nak tambah lagi satu face oil . Sebab face oil dia accidently tertumpaaaah. Sobsss . Harum semerbak lavendar bukan rezeki. Tapi dapat ganti face oil baru dalam kotak exclusive click click . And and and not to forget limited edition serum collagen with upgraded formulation . You deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #skinbrightening #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #pigmentation #serumjeragat #jerawat #kulitkeringkusam #cod

Did you know, we have received 31 five-star reviews on Amazon for our inulin powder. Buy yours today to start seeing the many benefits, including improved gut health.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #inulin #peaprotein #m #keto #kl #omega #lowcarb #diet #maryjardinkotabharu #dandelion #everywomansdream #natural #serat #healthyfood #ekg #shakeprotein #weightloss #perfectmeals #morningcoffee #prebiotics #fibre #bhfyp

Turn on google maps buat teman semalam . First time I'm here hantar pinangan supermommy, cough and cold magic baby balm . Second time datang, hantar bedtime magic baby balm pulak . Third time sampai, dah boleh drive ikut instinct je. Tapi, on juga google maps kot terlupa jalan . Alhamdulillah sampai. Yeaaay. Aisyah bukan sejenis senang ingat jalan sebenarnya. Hehe . So, level wow dia tu up sikit. Pass kat enche suami MeerSha Sapian this time . Tak sempat jumpa aisy omey omey. Thank you meer 😘 . May magic baby balms cough and cold work on it best and ease your motherhood journey 💛 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #cod #motherhood #mommy #baby #babygifts #babyfever #babyproduct #naturalproduct #nosls #nochemical #love #everywomansdream #newbornbaby #ekczema #sensitiveskin #babybalm #magicbabybalm #essentialoils #coughandcold #honey #olive

Rindu pulak kat pemilik kasut ni . Aisyah beli paket organza purple ni masa mula-mula into business Mary Jardin Sebab excited nak bagi orang sample facial p, face. oil and cla mask. Pakaging Mary Jardin kan lawa. Sample pun mesti la cun melecun Siapa sangka, sekarang Mary Jardin dah keluarkan baby product pulak yang aisyah boleh put in here too Nobody knows what will happen in future kan. Live every moments ❤️💕 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Reporting J&T Jerteh is 👍 .Alhamdulillah pinangan Jerteh dah sampai dengan selamat. Ada tempat J&T works very well . Ada tempat J&T tak berapa ok . Macam Sabah and Negeri Sembilan, VVIP customer aisyah cakap, tak berapa ok . Diorang longgok longgok dulu baru hantar. Kesian la kan kalau orang menanti barang urgent . Lagi lagi #everywomandream ni. Mana boleh sabar kan kan? Dah la dapat free cosmetic bag blink blink . Parcel dah sampai, baru tahu oghe kito jugak new vvip customer aisyah ni. Hihi . Have a great journey with Mary Jardin. Your truly natural skincare . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #skinbrightening #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #cod

"Nak letak sticker fragile deh" . Walaupun dah balut bubble wraps berkali-kali. Nak jugak letak sticker fragile . Baru rasa secure. Haha. Balut sendiri kan . Dah lama tak singgah kaunter pos laju ni. Selalu HQ yang postkan bila VVIP customer aisyah order thru web . Ni kes terpencil hasil pujuk rayu essential set dengan outlet kelantan. Haha. Alhamdulillah dapat jugak . Dekat HQ dah out of stock tau. Laju sangat sold out sebab ramai yang menanti most wanted serum collagen ni . Bye bye essential sets. Belum sempat aisyah grab untuk diri sendiri lagi. Tak pe la. Demi VVIP customer . Baik baik tau. Dah sampai, bagitahu 🤗 . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #firming #antiinflammatory #collagen #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam #cod

Finally after a long break. Walaupun macam azab.Tapi, kalau tak ada class. Mesti rinduuu sangat . Thank you for tonight coach @liyanarashdi 🙆 . Rindu serum collagen yang korang asyik dok tanya-tanya tu? Now open for pre order. Grab yours . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat

Semua orang punya . Puas pujuk. Puas rayu. Alhamdulillah dapat la grab dua set specially for aisyah's VVIP customer . Kat web dah sold out. Ni tempat rahsia harta karun #everywomansdream. Haha . Officially salam sold out essential set dengan collagen serum upgraded formulation 💕 . Get ready to fall in love again . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #firming #uplifting #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #codkotabharu

Semua orang punya . Puas pujuk. Puas rayu. Alhamdulillah dapat la grab dua set specially for aisyah's VVIP customer . Kat web dah sold out. Ni tempat rahsia harta karun #everywomansdream. Haha . Officially salam sold out essential set dengan collagen serum upgraded formulation 💕 . Get ready to fall in love again . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin #firming #uplifting #antiinflammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #lavenderserum #skinsoothing #moisturiser #effective #organicserum #allnatural #halal #codkotabharu

Dan mungkin bila nanti💕 kita akan bertemu lagi . Laut, kita jumpa tahun 2020 ye inshaAllah. Wait for meeeeeee . Dengan harapan saat itu bakal tiba dengan rasa yang masih sama . With my favourite collagen serum Mary Jardin di tangan . Your truly queen of beauty pujaan korang is back in stock . With the same ingredients but upgraded formulation. Definitely #everywomansdream . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin lammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam

Dan mungkin bila nanti💕 kita akan bertemu lagi . Laut, kita jumpa tahun 2020 ye inshaAllah. Wait for meeeeeee . Dengan harapan saat itu bakal tiba dengan rasa yang masih sama . With my favourite collagen serum Mary Jardin di tangan . Your truly queen of beauty pujaan korang is back in stock . With the same ingredients but upgraded formulation. Definitely #everywomansdream . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin lammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam

Dan mungkin bila nanti💕 kita akan bertemu lagi . Laut, kita jumpa tahun 2020 ye inshaAllah. Wait for meeeeeee . Dengan harapan saat itu bakal tiba dengan rasa yang masih sama . With my favourite collagen serum Mary Jardin di tangan . Your truly queen of beauty pujaan korang is back in stock . With the same ingredients but upgraded formulation. Definitely #everywomansdream . Nak cuba? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #maryjardincollagenserum #maryjardinserum #spf50 #sunblock #antiaging #healthyskin #glowingskin lammatory #skinbrightening #collagen #broadspectrum #uva #uvb #skinsoothing #moisturiser #effective #allnatural #halal #safe #parabenfree #queenofbeauty #pigmentation #serumjeragat #kulitkeringkusam

It's ok to be scared. It's ok to cry. Everything is ok. But, giving up should not be an option Don't die before you death. Live every moments 💛 . Nak Cuba Mary Jardin? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Rugiiiii . “Aisyah, nak face oil dengan nak try astaceracol" . Ehh rugi. Sebab promo 3rd anniversary Mary Jardin dapat satu full set basic set items . Dapat face oil, handcrafted facial soap and clay mask dengan harga 99.90 je. Jimat 80 . Siap dapat free cosmetic bag selagi stok masih ada . Kalau walk in HQ, laaaaagi special. Korang dapat FREE herbal facial spa. Awesomeness overloaded . Astaceracol colagen drink pun jimat sampai 100. Yeayyy. Banyak gile kan jimat? . We are happy to celebrate #everywomansdream. Cause you deserve to be treasured . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Another pinangan to Jertih with love . Dulu stay kat Putrajaya, boleh pergi HQ sendiri. Sekarang, dah pindah kerteh pun tetap setia Mary Jardin jadi pilihan . Don’t worry darling, we deliver lavendar from the wilderness to your skin no matter where you are. Thats our promise 🥰 . #lastday to grab your FREE gift and promo from Mary Jardin third anniversary. Beli 3 item. Full SET of basic set items with only 99.90 . Nak cuba? http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #faceoil #faceoilmaryjardin #moisturizer #moistskin #botanicaloils #natural #organic #arganoil #lavenderoil #rosehipoil #sunfloweroil #teatreeoil #castoroil #healingoil #essentialoil #reduceacne #glassyskin #cleanser #jeragat #openpores #burnskin #vitaminc #antiaging

Satu pinangan to Sepang with love . Sebab, "Clay mask ada lagi. Face oil pun. Cosmetic bag pun dah ada" . This time, masuk meminang face mist pulak . And seriously mak mak memang selalu repeat handcrafted facial soap ni berkali-kali . Sebab apa tau. Dah la tahan lama. It cleanse and mild exfoliate your skin as well . Easy peasy. Dah la natural dan mewah dengan susu, madu and lavendar . The secret beauty of Cleopatra gitu 🥰 Nak cuba? . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Memanfaatkan setiap waktu dan detik yang ada gituuu . While driving pun aisyah wrap pinangan korang. Haha. Tapi tak sempat siap, sambung balut kat J&T . Ampun J&T, buat macam rumah sendiri pulak. Beg cantik tu dah jadi beg delivery aisyah dah . Dah la cantik. Senang aisyah angkut semua letak dalam tu . Mujur la kerja balut balut ni jarang kena buat. Selalunya VVIP customer aisyah order je thru web . Then, HQ balut cantik-cantik and deliver to you..Baik-baik naaa 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Got a special delivery from Maizatul Rahaman . Poster mai tipu la. Seriously rasa dia tak sama langsung macam dalam poster . Sedaaaaap sangat sangat sangat mashaAllah super delicious . Tak ada apa yang perlu diimprove dah. Ayam well cook. Lembut dan secukup rasa . Vegies pun tak overcook. Semua fresh and healthy. I'm loving it 😍 . Alhamdulillah rezeki dapat merasa air tangan mai. Dah la sedap. Orang KL wajib try . Serious puas hati. Sambil-sambil singgah HQ grab free facial spa . Boleh la roger cik adik manis ni to order yours . Terima kasih mai, datang jauh jauh cod makanan sedap untuk kitorang . Moga lain kali dapat merasa lagi inshaAllah. Nampak aisyah yang paling happy dapat makanan 😂 . Lepas makan pun happppy. Makanan sedap. Dapat facial spa. Dapat grab pinangan korang . Nikmat mana yang kau dustakan? Ehhh esok last day to grab tau . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #detoxclaymask #claymask #naturalskincare #naturalproduct #kulitberminyak #oilyskin #kulitberjerawat #kulitkusam #diyspa #spaonlyathome #metime #bentoniteclay #frenchclay #charcoal #oat #papaya #vacuum #whitehead #blackhead #glassyskin #jeragat #pores #cerahsemulajadi #skincareroutine

Nak pack bag takes time. Nak unpack laaagi la takes time. Yang paling best is during the journey je kaaaan? 😂 . VVIP customer aisyah semua dah tak sabar nak peluk pinangan masing-masing . Hari ni baru aisyah sempat sort. Kena time bertenang nak balut cantik cantik setanding HQ . Kalau selalu, order kat web je HQ pos. This time, special sangat perjalanan dia . Ada VVIP customer aisyah mula-mula nak order loose items je. Sebab clay mask banyak lagi. Facial soap ada lagi . Tapi sebab promo third anniversary Mary Jardin ni, jimat baaaanyak. Eh eh terus nak tukar pinangan . Dah la jimat up to rm 80 untuk basic set items. Siap dapat free cosmetic bag blink blink definitely #everywomansdream . Promo ni valid sampai 6 oktober je tau. Grab yours. You deserve to be treasured 💞 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #detoxclaymask #claymask #naturalskincare #naturalproduct #kulitberminyak #oilyskin #kulitberjerawat #kulitkusam #diyspa #spaonlyathome #metime #bentoniteclay #charcoal #oat #papaya #vacuum #whitehead #blackhead #glassyskin #jeragat #pores #cerahsemulajadi #skincareroutine

Kan dah kata, falling in love is easy. But staying in love is very special 💕 . Biasa la mak mak, benda sendiri punya dah habis mesti tangguh tangguh dulu. Tetap Mary Jardin #everywomansdream . And now, it's totally yours. Selamat memanjakan kulit dengan belaian lavendar, susu madu dan oat . Kali ni lagi special sebab sabun ni aisyah deliver fresh from Mary Jardin HQ . Naik grab, MRT, LRT di awangan segala exclusively just for you. Cause you deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging

Sebab it's handcrafted. Tambah riben je pun dah nampak special sangat . Walaupun macam traditional je, ni la antara rahsia kecilkan pori-pori 😍 . Kaya dengan lavendar, susu dan madu. Definitely #everywomansdream . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #soap #lavendersoap #happiness #maryjardinpromo #mjbelle #dandelion #oilyskin #kulitberjerawat #poribesar #kulitberminyak #whitehead #blackhead #kulitsensitif #homemade #susukambing #madu #minyakzaitun #lavender #bentoniteclay #oat #minyakkelapa #kulitlembap #mildexfoliation #antiaging #kulitcerah

Finally! . Dengarlah wahai dunia, serum pujaan hati korang is here. Ada yang sampai sedih, kulit dah tak cantik tak ada dia . Mana taknya, it fix and protect your skin dengan bahan-bahan premium. Sekarang dah boleh tersenyum bahagia . Cause the queen of beauty is back for you darling dengan new pakaging. Kalau Mary Jardin, tak pernah tak cantik kan . Limited to 100 sets only. Grab yours now . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Finally! . Dengarlah wahai dunia, serum pujaan hati korang is here. Ada yang sampai sedih, kulit dah tak cantik tak ada dia . Mana taknya, it fix and protect your skin dengan bahan-bahan premium. Sekarang dah boleh tersenyum bahagia . Cause the queen of beauty is back for you darling dengan new pakaging. Kalau Mary Jardin, tak pernah tak cantik kan . Limited to 100 sets only. Grab yours now . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

I'm coming homee. Ya Allah best gile hari ni Alhamdulillah . Mula-mula sampai HQ tadi cadangnya nak buat facial herbal je . Sebab dapat FREE with every purchase of basic set items . Tapi dah alang-alang sampai HQ ni, baik la aisyah grab trio treatment medispa MJ terus . Sebab ada promo jugak. Siap analisa kulit kita tau . My first facial spa in life. Berani la bagi muka sebab bahan-bahan natural kan. Mary Jardin pulak tu . Nanti aisyah share the story next time eh. Bawa balik pinangan VVIP customer aisyah sekali . Enjoy sangat closing day hari ni walaupun berlari-lari ke sana sini 😂 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Thank you for your huge support 💕 . Mary Jardin third anniversary brings you FREE exclusive cosmetic bag and aroma facial spa for every purchase of basic set items contains of . face oil facial soap clay mask . Save up to rm 80. Terus Roger aisyah to grab yours. I'll bring back freshly from outlet to you 🛍️🛒 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ‎ Semoga roh AlMarhum ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al Fatihah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Finalllyyyy the most craving popia basah nyonya is here . Gemuk la aisyah cenggini. Semua benda mak long masak wehhh . Tapi memang dah lama sangat-sangat terliur. Siap request resepi dengan mak long hari tu . But then sebab bahan-bahan dia susah nak dapat, mak long cakap Datang la kl, mak long buatkan . Tak sangka dapat makan today 😍 Nikmat gila to the last bite. Alhamdulillah . Teringin-teringin ni jangan dibuat main tau. Boleh bikin teringat. Hehe . Korang yang teringin nak cuba Mary Jardin, meh la masuk merisik . Promo 99.90 3 items is here again with EXTRA gifts banyak gile sempena third anniversary Mary Jardin . We celebrate #everywomansdream to the fullest . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۚ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا . “Dan janganlah engkau mengikut apa yang engkau tidak mempunyai pengetahuan mengenainya; . sesungguhnya pendengaran dan penglihatan serta hati, . semua anggota-anggota itu tetap akan ditanya tentang apa yang dilakukannya.” (Al-Isra' : 36) . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love #loveletter

. Meriahkan hari anda dengan #dianzsemilipmatte yang meletop ni 🥰😍 Pelbagai warna DianzSemiLipsMatte untuk korang pilih dan padankan dengan hari korang. Barula bibir sentiasa cantik, munggil dan fresh giteewww! 😘

Wowww total jimat sampai RM 77.33. Untung kan collect coins? Macam mana nak collect coins? . Be one of aisyah's VVIP customer 🥰 . Setiap kali korang shopping, korang entitled to collect coins. Registration FREE je . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

Alhamdulillah. Mission accomplished 😍 . Sebab semalam petang hujan lebat and jalan jammed, sambung COD belah malamnya tu pulak . 1 box of #everywomansdream dah sampai kepada pemiliknya . Mucho gracias K.Wan Emilin W. M. Alli yang sporting habis . Enjoy your #honeycalendula K.Wan. Ala-ala kiehl's gitu. May it work wonder to your skin 💕 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

24 HOURS Sale 🛍️🛒 Selamat Hari Malaysia . Limited unit. Limited time. Exclusive for you 🥰 . Definitely #everywomansdream. Dah berkenan, terus roger aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

. Rahsia bibir yang munggil dan menyerlah bukan lagi sekadar rahsia. Dengan pilihan warna yang menarik dari #dianzsemilipsmatte konfem bibir korang tampak cantik, segar dan munggil lebih dari biasa! 😍

Kalau akak," Google MJ Kota Bharu" jumpa aisyah, aisyah goggle maps deliver terus ke hati. Hihi . Thank you Pak cik Google! . Alhamdulilah senang je jumpa. Walaupun mata rasa nak terpejam je dah semalam, gagahkan juga drive hantar pinangan #everywomansdream . Yeaay. Dapat jumpa K.Ani. New VVIP customer aisyah ni baru start this year guna Mary Jardin. Repeat order babeh 😊 . Nak cuba? http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #faceoil #moisturizer #safeskincare #botanicaloils #natural #organic #arganoil #lavenderoil #seabuckthornoil #rosehipoil #jojobaoil #sunfloweroil #teatreeoil #castoroil #essentialoil #glassyskin #cleanser #makeupremover #jeragat #openpores #burnskin #vitaminc #antiaging

"Cinta bukan melemahkan hati, bukan membawa putus asa, bukan menimbulkan tangis sedu sedan . Tetapi cinta menghidupkan pengharapan, menguatkan hati dalam perjuangan menempuh onak dan duri penghidupan"- Buya Hamka . Tak sempat lunch, lapaaaar pun boleh senyum sampai telinga once check in sini. Haha. Biasa la khamis . Kat office pun busy. Jalan pun jammed . Semua pinangan #everywomansdream VVIP customer aisyah ready to be delivered . Puan Ct kata "Aisyah, cuba senyum tak nampak gigi. Muka jadi besar bila nampak gigi" . 😂 Alaaaa tapi I happpy. Haha. Maka, snap la dua kali picture. Layanan VVIP sangat kan . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodmorning #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Ada yang confuse nak masuk merisik yang mana ke? Meh aisyah lorongkan terus sampai hati! Hehe . Mary Jardin start it's journey dengan #lavendar skincare set . We deliver lavendar from the wilderness to your skin gitu . Soon after that, Dr Maryam come out dengan #honeycalendula skincare set . Formulasi khas untuk anda yang berkulit #sensitive #kering . Kulit normal apatah lagi. Sebab, calendula extract prevents aging in two different ways: . It promotes skin tightness, dengan mengurangkan kerosakan pada kulit kita setiap hari . It also increases hydration within the skin, which is one of the main ways to prevent signs of aging . Definitely your favourite #agelesssecret 😍 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #maryjardinagent #codmaryjardin

Teringat k.ddy @ddyfedora pernah pesan, tak semuorang ada facebook . Tak semua ada Instagram . Tapi, semuorang regardless who they are tanpa mengira umur boleh access google hanya dihujung jari . Type je jumpa . That's why k.ddy ajar kitorang exclusively di #mjbelleacademy ilmu emas so called "seo" search engine optimization . And we learn it for free . Atas segala infaq ilmu, semangat dan kata-kata K.Ddy buat kami, moga Allah balas dengan sebaik-baik ganjaran . We love you K.Ddy. Rindu spek mata hitam typing 😎 . Moga Allah permudahkan segala urusan k.ddy sekeluarga. Hugsss . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #goodnight #positivity #positivequote #positivecircle #positiveaura #motivation #happiness #livetogive #focus #consistent #determination #perseverance #competent #successfulpeople #highachiever #goodcompany #mjbelle #dandelion #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #naturalskincare #organic #everywomansdream #sunnyday #happyday #happyhome #love

Tadaaaaaa birthday girl dah unboxing her parcel . Making money is a happiness. And that's a great incentive . Making other people happy is a SUPER-happiness . That's why we celebrate #everywomansdream every single seconds . Cause you're a gold baby you're a gold 💛 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #madu #penawarsegalapenyakit #maryjardinagent #codmaryjardin

Aaaaaa parcel birthday girl dah sampaiiiii. Tak menyempat nak cek tracking. Haha . Terima kasih abam J&T deliver #everywomansdream parcel to a birthday girl safely . Dah la kantoi nak buat suprise. Haha. Aisyah pulak berdebar dia nak unboxing. Weee . Selamat berhoney calendula. Skincare yang buat korang rasa exclusive bak berada di taman bunga . You deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #madu #penawarsegalapenyakit #maryjardinagent #codmaryjardin

. 1 hari 1 warna. 🥰 Bagi mereka yang suka nak bagi nampak look lain setiap hari tu boleh la grab setiap 1 kod #dianzsemilipmatte ni. Barula tak bosan kan 🥰 . . Barulaa setiap hari bibir korang nampak menarik. Hehe Nak lagi menarik, hiaskan dengan teknik ombre. Baru paddduuuu!😎 #coddianzkotabharu

Mak tang pun mestilah dilayan bak permaisuri agung . One full set of magic baby balms that works like magic. Sangat premium dan kaya dengan essential oils . Serious cakap, selalunya menjadi wishlist a new mom as it could solve all baby's problem inshaAllah . Dah la natural. So, you can use it without worry. Bukan setakat baby je bakal jatuh cinta . Korang pun akan terjatuh cinta . May the magic baby balm honey calendula make your motherhood journey fun and exciting . Kerana itulah Rasululah s.a.w menyebut Ibu, Ibu, Ibu, lalu Ayah . Terima kasih awan nano kami semua. Moga syurga buatmu . 💛 Aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #morning #positivevibes #motherhood #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #mommy #baby #babygifts #babyproduct #naturalproduct #nosls #nochemical #love #everywomansdream #newbornbaby #ekczema #sensitiveskin #babybalm

The most special service for a birthday girl! . As it's your special day, so aisyah tolong orderkan and settlekan dari A sampai Z . Just pass me your account id and password. And all are settled. Hehe . Alhamdulillah. Untung kan jadi our VVIP customer? . One full set of honey calendula skincare is on their way. Ala ala kiehl's gitu . Repeat order entah kali yang keberapa dah . Tuan badan tak perasan rupanya, all purchase selama ni dapat collected points ..Redeem la semalam on her birthday. Lagi bertambah jimat . Pstttt we got a suprise for a birthday girl. Happy birthday darling . May you aged gracefully with Mary Jardin #everywomansdream . Sentiasa dalam pelukan rahmat Allah dan kasih sayangNya. You deserve to be treasured . 💛 Aisyah . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #madu #penawarsegalapenyakit #maryjardinagent #codmaryjardin

Chocolate is happiness that you can eat 😋 . Emotional roller coaster sungguh semalam. Nasib baik la cuti. Alhamdulillah . Dah la berdebar dengan 24 hours sales 9.9 MJ lagi. Registration mega metamorphosis pun buka semalam . Start pukul 8.30, 8.36 aisyah buka semua dah sold out. Gileeeee. MashaAllah. Sedih sebabak . Aisyah dah lama sangat aim nak pergi. Tapi macam reluctant juga sikit sikit semalam. Then I talk to Allah . Seandainya thru this, aku makin jatuh cinta dengan Mu, Kau permudahkan lah ya Allah. Ajarilah aku mencintaiMu . Dengan harapan keesokan pagi, seat bertambah lagi inshaAllah. Sambil layan VVIP customer aisyah merisik mj . Tak disangka-sangka tiba-tiba, petang tu ada orang PM aisyah offer extra ticket mega metamorphosis . Subhanallah. Allahuakbar. Terharu sangat akak tu ingat aisyah . Haaaaaappily being a cinderella submit semua pinangan VVIP customer aisyah bertemankan chocolate . Aisyah dah la siang tu terliur dark chocolate . Tup tup mak balik dari Pengkalan Kubor mak cakap mak beli dark chocolate for me. Sobsss . I love you mak. Rasa nak teriaaaak. Terima kasih wahai Allah 😭 #megametamorphosis countdown starts . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid