#makeupbase

107,701 posts tagged with #makeupbase

Photos and Videos about #makeupbase

PEACH C Peach Glow Makeup Base Price: Php413 To order, comment Mine/Variant/Qty and fill up order form on my bio. You may also DM me for orders. 🗓 Slot Taking: October 12- 19, 2019 📇 Invoice will be sent on October 20, 2019 💳 Payment Period: until October 23, 2019 70% DP is required but Full Payment is encouraged. 🗳 ETA: 1st week of December 2019 . ⚠️ Delays may occur. If in a Rush and not willing to wait, do not order 😊 ⚠️ No Refund except for Out of Stock circumstances as stated below 👇🏼 f . 💵 Payment Method: BPI, GCash, Coins.PH, Cliqq, Paypal(additional 4% of total) Only . 📣 Please note that the items being posted may be in stock at the time of posting;however, we cannot promise sure stocks after the cutoff due to supplier or manufacturing circumstances. If this occurs, we'll give full refund on the unavailable items as soon as we can📣 #peachc #peachcph #peachphilippines #kbeauty #kbeautyph #makeup #makeupph #cosmeticsph #abcommunity #abcommunityph #makeupbase #makeupbaseph #primer #primerph #makeupjunkieph #makeupaddictph

🌟Contest Alert🌟 Going through monday with yet another cup of coffee, Oh! How I remember the dazzling coffee memories with my dear ones. Share your most memorable coffee memories and tag the people you shared them with. The best story shall win our most loved neomist face formula to keep you hydrated and moisturised throughout your busy schedule. #neomistuk #neomist #healthyskincare #antiageexpert #cosmetics #paris #uk #makeup #beauty #facevisage #moisturising #neomista #cremeserum #themotherofskin #antiwrinkle #natural #organic #makeupbase #ultradrops #wpe #skincare #hairmist #faceformula #handformula #eyeformula #contest #mondaymorning #coffee

DIOR 最新 傲姿修護唇膏 $18 有意可direct我.Thanks😊 ***🈵️$30連💌 傲姿修護唇膏是Dior首款揉合花卉精油的唇膏,帶來無比呵護及持續12小時持久妝效 靈感擷取自融入Dior品牌的華麗花卉,提供一系列柔和絢麗的色調,呈現炫亮珠光與啞緻妝效 高度顯色妝效,舒適無重妝感持久長達12小時,於唇膏中央形成白色「CD」標誌,蘊含天然山茶花油及荷荷巴萃取,深層滋潤,為櫻唇帶來水潤滋養,維持12小時不繃緊、不乾燥,為雙唇披上極緻炫亮與自然色彩 #mascara#makeupbase#粉底液#粉底#旅行裝#試用裝#唇膏#唇彩#眼線筆#睫毛液#睫毛膏#假眼睫毛#雙眼皮貼#lipgloss#眼線液#胭脂#全新化妝品#化妝品samples

What Flavor of Luzta’s Cocktail would you like to have?? Guess the colors mixed😁😁😁 . . . Eyes by @zainabazeez Luzta glitters, pigment and Lashesssss. #beautybloggers#makeupbase#makeup#beauty#beautyjunkie#makeupjunkie#essentials#motd#lifestyleblogger#beautycare#foundation#highlight#slave2beauty#dipbrow#makeuptutorial#crueltyfree#vegan#cute#smile#happy#mood#loveyourself#luztacosmetics#looseglitters#bblogger

❣️ULTIMI POSTI❣️ 🗓️ 24, 25, 30, 31 OTTOBRE 🗓️ 🖌️CORSO di #makeupbase 🖌️ Iscrizioni aperte, chiama al FIsso 02 416757 - Mobile 340 8278377 📧📧📧📧📧📧📧📧📧📧 #deborahmilanomakeupacademy #makeup #makeuplover #eyeliner#makeupaddict #instamakeup #makeuptutorial #wakeupandmakeup #dma #accademiaditruccomilano #makeupcorrettivo #accademiatrucco

✨💙През гостоприемния септември се пренесохме в цветна градина заедно с много любими гости, за да отпразнуваме лансирането на новата супер хидратираща серия AQUA BEELICIOUS.✨Споделяме няколко от най-милите моменти от събитието.💙✨Насладете се!✨ . . . . #apivita #pollinatebeauty #apivitaturns40 #aquabeelicious #feelwaterful #flowers #honey #fresh #newproduct #cistus #wildrose #iris #waterland #hydratingfood #primer #makeupbase #primer #naturalceramides #lotus #propolis #crueltyfreebeauty #crueltyfree #apivitabulgaria #beauty #organicbeauty #organiccosmetics #naturalbeauty #vegancosmetics #beefriendly

Makeup Base Naturactor by Meiko Cosmetics Japan . KELEBIHAN PAKAI MAKE UP BASE SEBELUM FOUNDATION? 😊 . ✔untuk menjaga kulit muka ✔ cover dr uv dan lindungi kulit supaya tak kering dan rosak akibat makeup tebal ✔fungsi lain utk kekal kan foundation lebih lama ✔pakai sebelum apply apa2 makeup (selepas selesai pakai skin care) ❤❤❤❤❤❤ _________________ Terdapat dua jenis: 1) natural - utk kulit biasa - bila sapu jd mcm colour pink peach sikit 2) Green - utk kulit sensitif (da parut2 jerawat) - colour hijau, tapi bila sapu jd colour putih (mcm cover face 171) 100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan) WA / DM 013.35.77.625 #naturactorbeauty #coverfacenaturactor#coverfacenaturactorjapan #coverfacenaturactorjepun#foundationnaturactor #foundation #foundationnaturactorjapan #foundationmeiko#makeupbase #meikocosmetics#meikocismeticsjapan#meikojapan#ajimaura #naturactor#naturactorjapan #naturactorjepun#naturactororiginaljepun #naturactororiginaljepunborong #naturactororiginalmurah#naturactormurah #mua #makeup#makeupmua #suppliernaturactor #naturactororiginal#mcctjapan #terapiinstagram#utim #makeupbase#muabellaz

Tidak kiralah betapa mewah sekalipun foundation anda dan solekan lain yang anda gunakan, hasilnya tetap tidak baik tanpa primer makeup. Dan jika terdapat satu produk solek setiap MUA (makeup artist) menyarankan digunakan untuk membantu upgrade solek anda, itu adalah produk ajaib yang dipanggil primer. Makup based membantu mewujudkan lapisan tambahan antara kulit dan solekan anda. Sama ada anda mahu permukaan kulit anda kelihatan lembut dan licin, ataupun mengimbangkan tona kulit anda, atau menutup liang-liang besar dan garisan halus, primer makeup akan menjaga semua ini untuk anda . . RM35 sahaja . . Www.wasap.my/60197557581/makeupbase Www.wasap.my/60197557581/makeupbase Www.wasap.my/60197557581/makeupbase . . . #ciknashoppe #teamlegacyina #beautywithina #mieyagroup #suwitzteam #aslcosmetics #makeupbase #eyebrowpencil #lipstickcollagen #blusher #settingspray #compactpowder #agentdiperlukan #dropshipping #aliffsyukri #shahidadherbs #puncakalam #saujanautama #bandarhillpark #shahalam #subang #damansara #puchong #cyberjaya #alamjaya #alambudiman

#化妝之巨人 #giant_base 【多用途CC Cream】 呢一年來一直有用但無分享過既好物,呢支隔離霜係年頭買的,當時我買左江原道支粉底,見呢支隔離霜幾十蚊咁平就買埋,諗住有得替搵下底妝,到最後我係用Za多過KGD粉底😹之前出過KGD粉底劣評 #giant_foundation . @zacosmeticshk True White Day Protector SPF26 PA++美白隔離乳霜 $65|35g 質地:好保濕水潤,好易推乳液狀 功效:少少修飾毛孔,超級提亮膚色 . 佢最主要最明顯既功效就係提亮膚色,一搽真係白淨左❣️唔係泛白個種白,係提亮+調色!我最常用佢黎搽頸,減少面頸色差👍🏻 . 呢支隔離霜好多用途,所以我叫佢做CC cream ☝🏻有調色、提亮功效 ✌🏻可以做makeup base 🤟🏻防曬(SPF26 PA++) . 🌟我的用法: 1️⃣當CC cream用,用海綿/手搽全面,再加少少concealer,(防曬->cc cream->concealer->碎粉)完成一個好簡單(hea)又透薄既底妝,多數都係趕時間出門口,要係車化妝先會咁用😝 2️⃣做Makeup Base,上CC cream之前會先搽防曬: 防曬->cc cream-> 粉底 3️⃣搽頸(最常用用法)遇到偏白粉底(多數cushion太死白)就搽佢係頸,減少面頸色差太大/兩截色😌 . ⚠️【含矽】首先要講明呢支CC cream係含矽!雖然佢有防曬度但我唔會單係當佢防曬咁用,用佢之前我會搽左防曬先,我列佢入化妝品部而非護膚品類別,我只會當佢base/cc cream咁用,用左一定會徹底卸妝~ . 🔅圖中淨色包裝(左)係舊版,花紋包裝(右)係新版,好多人都講過新版係保濕D,佢包裝上都特別標明返有破尿酸成份~的而且確新版係水潤、保濕好多,一開頭用舊版我唔會當佢做makeup base咁用,因為對我黎講唔夠保濕,有時會顯死皮,但轉左用新版就冇出現顯死皮情況,好保濕好水潤,有水光感 . ☀️雖然佢叫「美白隔離乳霜 」,但唔覺有「美白」過😹亦冇曬黑過~而且佢係冇乜coverage,完全係偽素顏妝感~ . #giant_防曬 #giant_foundation #makeupbase #primer #cccream #sunscreen #防曬 #cc霜 #隔離霜 #bbcream #美白 #提亮 #亮白 #保濕 #水潤 #遮瑕 #zacosmetics #za

i don't know how was your day but mine is amazing :) PS. Deep inside I knew fake lashes will suit to me 😊😊😊 Honestly, i'm tired and these #selfies with and without #redlipstick and #makeupbase but i don't care 😊😊😊 #goodmood #goodday #happygirl 😊😊😊

NEELOFA X YOUNG AND GLOW LIPMATTE . . Cantikkan mix code KELANTAN + MRSM? 😍 . Ingredient Lipmatte 1.Beeswax (Cera Alba) - Natural Wax. 2.Ricinus Communis (Castor) - Seed Oil. 3.Argania Spinosa (Argan Oil) - Rich blend of antioxidant, essential fatty acids and important skin nutrien Vitamin E. 4.Butyrospermum Parkii (Shea Butter) - Softening lips texture,has anti inflammatory and healing properties. 5.Isododecane. 6.Titanium dioxide - Add color to the lipmatte because of it provides opacity. 7.Collagen (Marine Collagen) - Lips become fuller and plumper, help to get smoother lips and less wrinkle lips. 8.Mica - Natural minerals adding shimmer and sheen to your lipmatte. 9.Vitamin E. . . . Whatsapp 0105769837 to order atau klik je link di bio😊

Haluu. Dah nak tido ke?🙋🏻‍♀️ . Team Alaska sesejuk salju, yok sambung next step. After guna alaska cleanser, ambik tisu tak pon guna jari jer dap dap toner si biru ni. ❄ . Alaska toner unik kerana mempunyai tekstur gel yang pekat. Ia tidak mengering dan menganjalkan kulit wajah sejurus digunakan. Selain berfungsi mengecilkan liang pori, ia juga mampu mengawal pengeluaran minyak & melembutkan kulit anda. 😍 . TIP! Tuang toner pada tiga atau empat keping kapas. Kemudian, tekap kapas yang sudah dilembapkan tadi pada bahagian dahi, pipi dan dagu. Biarkan selama 10minit. Kulit akan menjadi lebih lembap dan segar. 👱🏻‍♀ . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM/SS . Whatsapp: 013 4366814 . #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #alaskanafura #alaskatoner #honeybeevenom_kl #alaskasale #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #alaskaserum #trueislandbynafura #trueislandskincare #alaskaskincare #makeupaddict #alaskamoisturizer #agentsahnafuramalaysia #agentsahnafuraglobal #alaskacleansingfoam #alaskaaqua #alaskacleanser

Haluu. Dah nak tido ke?🙋🏻‍♀️ . Team Alaska sesejuk salju, yok sambung next step. After guna alaska cleanser, ambik tisu tak pon guna jari jer dap dap toner si biru ni. ❄ . Alaska toner unik kerana mempunyai tekstur gel yang pekat. Ia tidak mengering dan menganjalkan kulit wajah sejurus digunakan. Selain berfungsi mengecilkan liang pori, ia juga mampu mengawal pengeluaran minyak & melembutkan kulit anda. 😍 . TIP! Tuang toner pada tiga atau empat keping kapas. Kemudian, tekap kapas yang sudah dilembapkan tadi pada bahagian dahi, pipi dan dagu. Biarkan selama 10minit. Kulit akan menjadi lebih lembap dan segar. 👱🏻‍♀ . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM/SS . Whatsapp: 013 4366814 . #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #alaskanafura #alaskatoner #honeybeevenom_kl #alaskasale #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #alaskaserum #trueislandbynafura #trueislandskincare #alaskaskincare #makeupaddict #alaskamoisturizer #agentsahnafuramalaysia #agentsahnafuraglobal #alaskacleansingfoam #alaskaaqua #alaskacleanser

Haluu. Dah nak tido ke?🙋🏻‍♀️ . Team Alaska sesejuk salju, yok sambung next step. After guna alaska cleanser, ambik tisu tak pon guna jari jer dap dap toner si biru ni. ❄ . Alaska toner unik kerana mempunyai tekstur gel yang pekat. Ia tidak mengering dan menganjalkan kulit wajah sejurus digunakan. Selain berfungsi mengecilkan liang pori, ia juga mampu mengawal pengeluaran minyak & melembutkan kulit anda. 😍 . TIP! Tuang toner pada tiga atau empat keping kapas. Kemudian, tekap kapas yang sudah dilembapkan tadi pada bahagian dahi, pipi dan dagu. Biarkan selama 10minit. Kulit akan menjadi lebih lembap dan segar. 👱🏻‍♀ . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM/SS . Whatsapp: 013 4366814 . #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #alaskanafura #alaskatoner #honeybeevenom_kl #alaskasale #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #alaskaserum #trueislandbynafura #trueislandskincare #alaskaskincare #makeupaddict #alaskamoisturizer #agentsahnafuramalaysia #agentsahnafuraglobal #alaskacleansingfoam #alaskaaqua #alaskacleanser

Mimin @roseribbon88 mau Kasih tutorial Cara pemakaian NEW | ELECTRIC Eyebrow Trimmer IDR . 95 .000 ° ° Sekali tekan Tombol , Gampang diGunakan dan HANDCARRY ya! AMAN DIGUNAKAN dan Tidak melukai Kulit Anda ° ° ° ✔ SERIUS BUYER CONTACT :  WA. 085372178895 Cara Order : - Screenshot, kirim ke Line@/Whatsapp - Transfer = Keep, kita dahulukan yang sudah Transfer terlebih dahulu - Serius Order baru minta di Rekapin ya, Hit&Run will be Block🙏🏻 • #concealer#makeupbase #makeupbranded #beautymakeup#eyelashes #lemeyelashesextention #naturalmakeup#jualanmakeup #makeupartist #originalmakeup#lipstikglow #lipstikglossy #vaccumkomedo #teethwhiteningkit #sponge #masker #skincare#hairtreatment #facetreatment #foundationliquid#serumrambut#shampokorea #herbalshampoo#miseenscene #facialwash #beautymakeup#blushoncream #beautyblendermakeup #makeupkorea#originalmakeup #originalmakeupseller

Sulwhasoo雪花秀 Perfecting Cushion EX 緻美無瑕氣墊粉底液 一盒2色連粉撲 $16(2盒) 有意可direct我.Thanks😊 ***🈵️$30連💌 一抹締現水潤無瑕妝感 第二代昇華配方極致輕盈貼薄,高度遮瑕補濕,肌膚散發水嫩光采 妝效貼薄持久 加入Sulwhasoo獨創Slim Fit High Coverage Formula,粉底極致貼薄,輕盈融入每吋肌膚,細緻修飾斑印細紋,妝效持久清新如初 高度水盈補濕 萃取自裂褶菌的精華成分,高效補濕,上妝後肌膚感覺水盈舒適,由內而外煥發細緻光采 透現自然亮采 昇華配方結合精心調配的粉底色調,讓任何膚色都能夠呈現自然無瑕妝容 #sulwhasoohk#makeupbase#粉底sample#粉底液#粉底#睫毛液#眼線筆#雪花秀試用裝#遮瑕膏#面膜#胭脂#唇膏#bbcushion#試用#旅行裝#精華素#平靚正#bbcream#cccream#假眼睫毛#化妝品#化妝品sample#體驗裝

Look at that lovely light. Would you even know it was the apocalypse about three hours ago? ⛈ 😆 Ignoring all other foundations at the moment as I’m head over heels for this one from @lauramercier 😍 @ayumakeupireland Buffer Brush is pretty 👌🏼 too #todaysface #makeuplover #dublin #makeupoftheday #allaboutthatbase

Empty!!!!! Skin 79 Egg White Jelly Pact 🥚🥚🥚 Nice makeup base with SPF 50+ 👌🏻👌🏻👌🏻 #skin79 #makeup #empties #empty #panproject #spf50 #spf #makeupbase #eggwhite #skin79eggwhitejellypact #eggwhitejellypact

Argan oil has a number of benefits when used on hair. It can act as a moisturiser for dry scalp. It can also promote the growth of healthy, strong hair as opposed to thin, brittle hair. It can even undo some of the damage done through chemical treatments and dyes, and can be used to treat split ends. ‎‏#elchava #arganoil #minyakargan # #halalproduk #purearganoil #moroccoarganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #arganoilmurah #minyakarganmalaysia #cantik #makeup #beautiful #makeupbase #makeuplover #flawless #makeupflawless #kulitcantik #skinfood #skincare #beautifulwomen #hair #haircare #haircaretips #lips #lipstick

💙더블유랩 컬러 업 베이스 04 화이트💙 ✔04 화이트 ✔자연스러운 톤업 메이크업베이스 추천 ✔톤보정선크림 기능~~ ✔칙칙한 피부톤을 균일하게 보정 @w.lab

Baru!!!!!!! Gabungan Mantap BSS dan BPCS . Haa... Jom tgk apa BESTNYA sabun nie! _ ANTARA KEBAIKAN BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP : 🐝Merawat jerawat. 🐝Merawat jeragat. 🐝Anti penuaan. 🐝Anti kedutan. 🐝Meremajakan kulit. 🐝Kulit kering menjadi lembap. 🐝Kulit kusam kembali berseri. 🐝Kulit berminyak kembali halus gebu. 🐝Menyamarkan sunburn. 🐝Memudarkan parut. 🐝Merawat jerawat. 🐝Mencerahkan kulit. 🐝Membersihkan kulit kita secara mendalam. 🐝Sesuai untuk guna hari-hari tanpa risaukan kulit menjadi kering. 🐝Murah tapi berkualiti tinggi _ RM5.00 sahaja . 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER 🌺 . Best sangat pakai 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER 🌺 . serap 100% ke dalam kulit . Lepas apply 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER 🌺 kulit rasa sejuk, fresh dan lembap2😍 . KELEBIHAN 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER : 🌹Boleh dijadikan makeup base / primer 🌹Makeup tahan lama 🌹Memudarkan kesan parut 🌹Melembabkan kulit wajah 🌹Menambahkan vitamin pada kulit 🌹Mengurangkan blackheads & whiteheads 🌹Mengecilkan liang pori yg terbuka ️🌹Merawat jerawat dan parut 🌹Mengurangkan eyebag 🌹Mengurangkan minyak pada wajah . RM25.00 sahaja . @nhmbeauty.co @nhmbeauty.co @nhmbeauty.co . #skincare #cleansersoap #cleanser #cleanserfoam #skintreatment #flawlessskin #collagen #propolis #birdnest #sakura #serum #skincare #viral #makeupbase #primer #treatmentserum #beauty #codperlis #perlis #utara #uum #unimap #politeknikperlis #poliperlis #uitmperlis #ptss

Siapa suka make up? Ok uolls wajib cuba #cleansingmilk ni.. Kami faham perasaan uolls apabila seharian uolls penat, uolls akan rasa ingin terus tidur atas katil, tapi kena tanggal mekap terlebih dahulu. Jangan risau kesayangan semua, Meeracle Face Luxury Cleansing Milk boleh membantu menanggalkan mekap yang tebal hanya dalam sekelip mata! Hanya sekali sapuan make up hilang tak berbekas..so uolls boleh terus tidur tanpa risaukan wajah lagi😘 "jom menjadi dengan MEERACLE" www.wassap.my/60108868969 #cleansingmilkmeeracle #makeupbase #makeupremover #meeracle #tmkakmoi #tmkian #imsuksesgroup

NEW | ELECTRIC Eyebrow Trimmer IDR . 95 .000 ° ° Sekali tekan Tombol , Gampang diGunakan dan HANDCARRY ya! AMAN DIGUNAKAN dan Tidak melukai Kulit Anda ° ° ° ✔ SERIUS BUYER CONTACT :  WA. 085372178895 Cara Order : - Screenshot, kirim ke Line@/Whatsapp - Transfer = Keep, kita dahulukan yang sudah Transfer terlebih dahulu - Serius Order baru minta di Rekapin ya, Hit&Run will be Block🙏🏻 • #concealer#makeupbase #makeupbranded #beautymakeup#eyelashes #lemeyelashesextention #naturalmakeup#jualanmakeup #makeupartist #originalmakeup#lipstikglow #lipstikglossy #vaccumkomedo #teethwhiteningkit #sponge #masker #skincare#hairtreatment #facetreatment #foundationliquid#serumrambut#shampokorea #herbalshampoo#miseenscene #facialwash #beautymakeup#blushoncream #beautyblendermakeup #makeupkorea#originalmakeup #originalmakeupseller

NEW | ELECTRIC Eyebrow Trimmer IDR . 95 .000 ° ° Sekali tekan Tombol , Gampang diGunakan dan HANDCARRY ya! AMAN DIGUNAKAN dan Tidak melukai Kulit Anda ° ° ° ✔ SERIUS BUYER CONTACT :  WA. 085372178895 Cara Order : - Screenshot, kirim ke Line@/Whatsapp - Transfer = Keep, kita dahulukan yang sudah Transfer terlebih dahulu - Serius Order baru minta di Rekapin ya, Hit&Run will be Block🙏🏻 • #concealer#makeupbase #makeupbranded #beautymakeup#eyelashes #lemeyelashesextention #naturalmakeup#jualanmakeup #makeupartist #originalmakeup#lipstikglow #lipstikglossy #vaccumkomedo #teethwhiteningkit #sponge #masker #skincare#hairtreatment #facetreatment #foundationliquid#serumrambut#shampokorea #herbalshampoo#miseenscene #facialwash #beautymakeup#blushoncream #beautyblendermakeup #makeupkorea#originalmakeup #originalmakeupseller

NEW | ELECTRIC Eyebrow Trimmer IDR . 95 .000 ° ° Sekali tekan Tombol , Gampang diGunakan dan HANDCARRY ya! AMAN DIGUNAKAN dan Tidak melukai Kulit Anda ° ° ° ✔ SERIUS BUYER CONTACT :  WA. 085372178895 Cara Order : - Screenshot, kirim ke Line@/Whatsapp - Transfer = Keep, kita dahulukan yang sudah Transfer terlebih dahulu - Serius Order baru minta di Rekapin ya, Hit&Run will be Block🙏🏻 • #concealer#makeupbase #makeupbranded #beautymakeup#eyelashes #lemeyelashesextention #naturalmakeup#jualanmakeup #makeupartist #originalmakeup#lipstikglow #lipstikglossy #vaccumkomedo #teethwhiteningkit #sponge #masker #skincare#hairtreatment #facetreatment #foundationliquid#serumrambut#shampokorea #herbalshampoo#miseenscene #facialwash #beautymakeup#blushoncream #beautyblendermakeup #makeupkorea#originalmakeup #originalmakeupseller

NEW | ELECTRIC Eyebrow Trimmer IDR . 95 .000 ° ° Sekali tekan Tombol , Gampang diGunakan dan HANDCARRY ya! AMAN DIGUNAKAN dan Tidak melukai Kulit Anda ° ° ° ✔ SERIUS BUYER CONTACT :  WA. 085372178895 Cara Order : - Screenshot, kirim ke Line@/Whatsapp - Transfer = Keep, kita dahulukan yang sudah Transfer terlebih dahulu - Serius Order baru minta di Rekapin ya, Hit&Run will be Block🙏🏻 • #concealer#makeupbase #makeupbranded #beautymakeup#eyelashes #lemeyelashesextention #naturalmakeup#jualanmakeup #makeupartist #originalmakeup#lipstikglow #lipstikglossy #vaccumkomedo #teethwhiteningkit #sponge #masker #skincare#hairtreatment #facetreatment #foundationliquid#serumrambut#shampokorea #herbalshampoo#miseenscene #facialwash #beautymakeup#blushoncream #beautyblendermakeup #makeupkorea#originalmakeup #originalmakeupseller

NEW | ELECTRIC Eyebrow Trimmer IDR . 95 .000 ° ° Sekali tekan Tombol , Gampang diGunakan dan HANDCARRY ya! AMAN DIGUNAKAN dan Tidak melukai Kulit Anda ° ° ° ✔ SERIUS BUYER CONTACT :  WA. 085372178895 Cara Order : - Screenshot, kirim ke Line@/Whatsapp - Transfer = Keep, kita dahulukan yang sudah Transfer terlebih dahulu - Serius Order baru minta di Rekapin ya, Hit&Run will be Block🙏🏻 • #concealer#makeupbase #makeupbranded #beautymakeup#eyelashes #lemeyelashesextention #naturalmakeup#jualanmakeup #makeupartist #originalmakeup#lipstikglow #lipstikglossy #vaccumkomedo #teethwhiteningkit #sponge #masker #skincare#hairtreatment #facetreatment #foundationliquid#serumrambut#shampokorea #herbalshampoo#miseenscene #facialwash #beautymakeup#blushoncream #beautyblendermakeup #makeupkorea#originalmakeup #originalmakeupseller

Ännu en favorit bland många är denna anti-age ansiktskrämen🧴 från Eucerin😍💝 Den har en tonad färgpigment som jämnar ut huden och får en fin hudton🙌🏻 Som ni själva hör på namnet innehåller ansiktskrämen hyaluronsyra vilket bidrar till att reducera rynkor och linjer samt förebygger förtidigt åldrande. Inte nog med det🤩 så ger krämen även en härlig fukt till ansiktet👏🏼Krämen passar för kvinnor 25+☝🏼Ansiktskrämen funkar bra under makeup 💄 för att ge en mer täckande effekt eller så kan den användas separat😁Dessutom har den spf 15 och UVA-skydd som skyddar huden mot preåldrande hud☝🏼👩🏻‍🔬 #makeupbase #olivfärgad

Låt oss börja arbetsveckan med Time-Zero serum! . Vårt multi-korrigerande anti-rynk serum som effektivt behandlar 4 typer av rynkor: djupa, trötthets, mimiska och ytliga. Är även perfekt som make-up bas, tack vare mattande effekt och elastisk textur. 👌🏽

Tahukah Anda? 6CORE ANTI-OXIDANT System dari BSKIN adalah formulasi revolusioner, terdiri dari bahan-bahan anti-oksidan paling efektif dari alam yang disintesiskan untuk mendapatkan khasiat dan efektivitas maksimal. Dm kami untuk informasi lebih lanjut. . . #bskinsquad #bskinid #bskinhdi #vlineseries #wlineseries #skincarekorea #skincarehaul #bskinsurabaya #bskinpusat #glowing #glowingakincare #bbcream #foundation #makeupbase #skincare #skincareaddicts #highdesert #hdi #eyelash #eyelashsurabaya #muasurabaya #musesurabaya #essence #cleanser #serumwajah #serum #serumglowing

Tahukah Anda? 6CORE ANTI-OXIDANT System dari BSKIN adalah formulasi revolusioner, terdiri dari bahan-bahan anti-oksidan paling efektif dari alam yang disintesiskan untuk mendapatkan khasiat dan efektivitas maksimal. Dm kami untuk informasi lebih lanjut. . . #bskinsquad #bskinid #bskinhdi #vlineseries #wlineseries #skincarekorea #skincarehaul #bskinsurabaya #bskinpusat #glowing #glowingakincare #bbcream #foundation #makeupbase #skincare #skincareaddicts #highdesert #hdi #eyelash #eyelashsurabaya #muasurabaya #musesurabaya #essence #cleanser #serumwajah #serum #serumglowing

Tahukah Anda? 6CORE ANTI-OXIDANT System dari BSKIN adalah formulasi revolusioner, terdiri dari bahan-bahan anti-oksidan paling efektif dari alam yang disintesiskan untuk mendapatkan khasiat dan efektivitas maksimal. Dm kami untuk informasi lebih lanjut. . . #bskinsquad #bskinid #bskinhdi #vlineseries #wlineseries #skincarekorea #skincarehaul #bskinsurabaya #bskinpusat #glowing #glowingakincare #bbcream #foundation #makeupbase #skincare #skincareaddicts #highdesert #hdi #eyelash #eyelashsurabaya #muasurabaya #musesurabaya #essence #cleanser #serumwajah #serum #serumglowing

Tahukah Anda? 6CORE ANTI-OXIDANT System dari BSKIN adalah formulasi revolusioner, terdiri dari bahan-bahan anti-oksidan paling efektif dari alam yang disintesiskan untuk mendapatkan khasiat dan efektivitas maksimal. Dm kami untuk informasi lebih lanjut. . . #bskinsquad #bskinid #bskinhdi #vlineseries #wlineseries #skincarekorea #skincarehaul #bskinsurabaya #bskinpusat #glowing #glowingakincare #bbcream #foundation #makeupbase #skincare #skincareaddicts #highdesert #hdi #eyelash #eyelashsurabaya #muasurabaya #musesurabaya #essence #cleanser #serumwajah #serum #serumglowing

Tahukah Anda? 6CORE ANTI-OXIDANT System dari BSKIN adalah formulasi revolusioner, terdiri dari bahan-bahan anti-oksidan paling efektif dari alam yang disintesiskan untuk mendapatkan khasiat dan efektivitas maksimal. DM kami untuk informasi lebih lanjut. . . #bskinsquad #bskinid #bskinhdi #vlineseries #wlineseries #skincarekorea #skincarehaul #bskinsurabaya #bskinpusat #glowing #glowingakincare #bbcream #foundation #makeupbase #skincare #skincareaddicts #highdesert #hdi #eyelash #eyelashsurabaya #muasurabaya #musesurabaya #essence #cleanser #serumwajah #serum #serumglowing

CARA MENGGUNAKAN BSKIN ELVi : . . 🌸Oleskan V LINE Intense PAF Concentrate atau W LINE Enriched Brightening Serum pada dagu, pipi, hidung dan dahi Anda . . 🌸Tarik lembut ELVi pada wajah dengan gerakan memutar, berikan perhatian khusus pada bagian kulit yang berkeriput atau warnanya tidak merata . . 🌸Setelah menyelesaikan pijatan wajah dalam more facial dan lifting, oleskan krim pagi atau krim malam BSKIN sesuai kebutuhan . . 📲 ☎️0899-340-5883 (WA ADMIN) . #bskin #smartskinscience #skincare #serum #maduasli #sunblock #makeupbase  #hdisurabaya #hdijakarta #foundation #sscream #skincareroutines #cloverhoney #antioksidan #antiaging #bskinsurabaya #instabeauty #beautytips #facialtreatment #maskermadu #antiagingserum #makeupbase #sunscreen #makeupartist #bskinsurabaya #bskinjakarta #kulitsehat #sehatindonesia #beepollen #beepropolis #royalejelly #wajahmulus

How do you like my base? Thankyou @maccosmetics @maccosmeticsuk for my new fresh faced makeup base! #maccosmeticsuk #makeupbase #selfridges #birmingham

I love @makeupuccino 😘 It's been a while shopping at @makeupuccino and never disappointed! #makeup #makeupbase #makeupspray #settingspray #lipjunkie #liptint #emina

🌸Botanical Effects Mask🌸 . Leaves normal skin even if it’s sensitive, feeling balanced~ ✌ ⁣⁣. Benefits at-a-glance: . 🌸Deep-cleans as it gently exfoliates . 🌸Removes easily with water . 🌸Restores radiance . 🌸Leaves skin looking healthier and feeling nourished . 🌸Contains a special antioxidant-rich botanical complex . 🌸Hypoallergenic . 🌸Formulated without synthetic dyes or added fragrance . 🌸Created with packaging that’s gentle on the planet ⁣. The GOODNESS of BOTANICALS. It’s what your skin craves!! ⁣❤ . Siti Fasyehah . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲 www.wasap.my/60174969958 . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykayputrajaya #marykaybukitjalil #serdangcodmaryk #marykayawetmuda #lipsmenawan #marykaybeautyconsultant #marykayviral #makeupbase #marykaytop3 #marykay56y #marykay19ymalaysia #marykaycantik #marykaycodbukitjalil #mirafilzah #sparkledaisy #marykaymysg #marykaybangi #marykaylife #likeforfollow #beautyconsultant #kulitsihat#kulitcantikbersamamarykay

Let’s have a closer look at our NEW Professional Blurring Face Primer 💫 ⠀⠀ What does ‘Blurring Technology’ do? • Instant wrinkle blurring
• Soft focus effects on the skin • Masks skin imperfections
• Evens skin tone appearance • Oil and sebum absorption
• Immediate results @nutrimetics_aus_nz #clarissanutrimetics

NOW AVAILABLE IMAGIC Sponge Makeup Beauty Blender 💖💖 4 choice of shape 💸Rp31.800 . FAST ORDER VIA: SHOPEE : imagicofficial.id LAZADA: imagic.id . Via Whatsapp : 0812.9414.3181 Format order (for fast respond) Nama: Alamat: Kode barang (warna): . PAY FIRST = GET FIRST . Happy Shopping --💖💖 . . #imagic #imagiccosmetics #beauty #makeup #makeuplovers #imagicbeautyblender #makeupbase #beautyblender #sponge

NOW AVAILABLE IMAGIC Sponge Makeup Beauty Blender 💖💖 4 choice of shape 💸Rp31.800 . FAST ORDER VIA: SHOPEE : imagicofficial.id LAZADA: imagic.id . Via Whatsapp : 0812.9414.3181 Format order (for fast respond) Nama: Alamat: Kode barang (warna): . PAY FIRST = GET FIRST . Happy Shopping --💖💖 . . #imagic #imagiccosmetics #beauty #makeup #makeuplovers #imagicbeautyblender #makeupbase #beautyblender #sponge

NOW AVAILABLE IMAGIC Sponge Makeup Beauty Blender 💖💖 4 choice of shape 💸Rp31.800 . FAST ORDER VIA: SHOPEE : imagicofficial.id LAZADA: imagic.id . Via Whatsapp : 0812.9414.3181 Format order (for fast respond) Nama: Alamat: Kode barang (warna): . PAY FIRST = GET FIRST . Happy Shopping --💖💖 . . #imagic #imagiccosmetics #beauty #makeup #makeuplovers #imagicbeautyblender #makeupbase #beautyblender #sponge

. Rejuvenating #moisturizer with #pharmaceuticalgrade #botanicals , #peptides and Powerful #antioxidants. . #hydrate your #skin with @iSClinical #reparativemoistureemulsion Intensive Moisturizer. . What your current favourite moisturizer you use before applying makeup? . Drop us a DM for extra information. Thanks. . #isclinical #isclinicalmalaysia #skincare #skincaremalaysia #antiaging #makeup #makeupbase #oilyskin #sensitiveskin #love #instagood #instadaily #pretty #beautiful

Timewise Miracle Set 3D💞 . . *4 in 1 Cleanser* . Mampu bertindak untuk . (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan . (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan . (4) mencerahkan kulit . . *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* . memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . . *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* . bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. . . *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* . membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Senior Beauty Consultant Marykay . 📲 017-3390780 . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #ofhg#marykaynegerisembilan #marykayjasin#marykayjohorbahru #marykaymerlimau #marykayshahalam#marykaypahang #makeupbase #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaybukitkatil #marykaykelantan ##antiaging #cod #marykaymysg #marykaybangi #marykaylife #likeforfollow #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk

¡Amantes de la piel mate, este es vuestro producto! Muchos la habéis probado, lo sabemos. Ya puedes comprar nuestra primera crema- gel hidratante Aqua Beelicious sin aceite, para pieles grasas y de textura ligera. Además es no comedogénica. Su fórmula con una combinación de flores: cistus, iris y rosa silvestre, miel y loto te ofrece una hidratación duradera, frescura y una increíble base mate para que tu base de maquillaje dure todo el día.

🌸MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS🌸 --------------------------------- . 🍒Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza. . 🍒BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif. . 🍒BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Sila lihat di bawah :- . 🔺Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit . ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit . 🔺Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran . ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang . 🔺Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh . ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. . Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1 . ✨(2) Mask . ✨(3) Freshener . ✨(4) Hydrate / Moisturizer . 🍒Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. . Nak dapat kan BOTANICAL EFFECTS (BE) nie? Wasap ⏬⏬⏬ . Siti Fasyehah . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲 www.wasap.my/60174969958 . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykayputrajaya #marykaybukitjalil #serdangcodmaryk #marykayawetmuda #lipsmenawan #marykaybeautyconsultant #marykayviral #makeupbase #marykaytop3 #marykay56y #marykay19ymalaysia #marykaycantik #marykaycodbukitjalil #mirafilzah #sparkledaisy #marykaymysg #marykaybangi #marykaylife #likeforfollow #beautyconsultant #kulitsihat#kulitcantikbersamamarykay

Testimoni pribadi dari member. Hari Jumat, tanggal 9 Agustus 2019 lalu mengikuti lomba gerak jalan jarak tempuh kurang lebih 5km, PAKE SUNSCREEN + BB CREAM ATOMY dari jam 12.00, start jalan jam13.00. Selfi jam 18.00 no edit, no kamera canggih, produk atomy luar biasa masih terlihat seperti pake bedak padahal sama sekali gak pake bedak, glowing pula ..dengan kondisi terik matahari poll fanasnya 😍 - #atomymartid #atomyindonesia #atomyproducts #atomykorea #atomy #skincareroutine #skincareindonesia #skincarekorea #skincare #skincaremurah #glowingskin #glowglowingoriginal #whiteningcream #whiteningbodylotion #facialtreatment #sunscreen #spf50 #sensitiveskin #moisturizer #skincareluxury #sunprotection #oilyskin #spf30 #skincareregimen #skincaretips #protectyourskin #suncream #cleanser #makeupbase #sunscreenterbaik

Testimoni pribadi dari member. Hari Jumat, tanggal 9 Agustus 2019 lalu mengikuti lomba gerak jalan jarak tempuh kurang lebih 5km, PAKE SUNSCREEN + BB CREAM ATOMY dari jam 12.00, start jalan jam13.00. Selfi jam 18.00 no edit, no kamera canggih, produk atomy luar biasa masih terlihat seperti pake bedak padahal sama sekali gak pake bedak, glowing pula ..dengan kondisi terik matahari poll fanasnya 😍 - #csatore88 #atomyindonesia #atomyproducts #atomykorea #atomy #skincareroutine #skincareindonesia #skincarekorea #skincare #skincaremurah #glowingskin #glowglowingoriginal #whiteningcream #whiteningbodylotion #facialtreatment #sunscreen #spf50 #sensitiveskin #moisturizer #skincareluxury #sunprotection #oilyskin #spf30 #skincareregimen #skincaretips #protectyourskin #suncream #cleanser #makeupbase #sunscreenterbaik

Kulit muka breakout?? Jerawat tumbuh macam cendawan parut berleluasa disana sini... Jangan biarkan ia bermaharajalela.. Calit2 denganbirdnestessense jer Kulit makin ❤️Pololes ❤️Licin ❤️kesan parut hilang ❤️kulit tegang Hnya rm20 semua masalah bole selesai.. . . .⠀ #essencesarangburungwalid⠀ #rm20sahaja⠀ #kulitcantik #squadaniss #jeragat #jerawat #glassskin #mampumilik #sayajual #bnerawang #birdnestessencerawang #birdnestessencekepong #birdnestessenceselayang #ibubekerjaya #kulitkering #kulitbreakout #suamiisteri #rahsiamemikatsuami #birdnestessence⠀ #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #muakl #makeupbase #agentneeded #dropshipneeded #selayang #rawang #selangor #kualalumpur

Heyy Uollss..Jgn lupa calit #tintedmoisturizertrulooks .. confirm muka tak akan burn ! * Bole buat makeup base * moisturizer & primer all in 1 * Flawless light coverage * Suit all skin tones & skin types * Mousse texture * Easy to blend * Spf 50 * Special water based formula * Matte Finish Sangat sesuai yang Tak suka pakai foundation 😉 #tintedmoisturizer #tintedmoisturizertrulooks #trulooksperlis #trulooksmalaysia #trulookssisbeauty #trulookskangar #moisturizerandprimertrulooks #makeupbase #teamsisbeauty

Your ultimate make up base that will make your make-up stay throughout the day! ❤️ Feeling light and fresh! ✨ #cezanne #makekeepbase #spf #sunscreen #makeupbase #moisturiser #cezannebeauty #beauty #cosmetics

Haa.. Inilah sebab kak atie suruh uolls cari kebaikan #centellaasiatica & #moist24essence hari tu.. . Kami upgrade lagi formula & kelebihan #myleafrecklesserum. Kali ni MFS bukan je bertindak untuk MEMUDARKAN #jeragat tapi dalam masa yang sama juga memberi KELEMBABAN MAKSIMUM selama 24JAM pada kulit, MENCERAHKAN KULIT, MEMUDARKAN PARUT2, MENGHILANGKAN GARIS2 HALUS pada wajah & MENGECUTKAN JERAWAT DENGAN PANTAS & BERKESAN. InsyaAllah.. . Suka tak..? Nak kulit cantik cam japanese korean tak? Glowing, moist & flawless gittew.. Haa.. Cepat2 book ngan kak atie.. Stok terhad je ni weyyhh..!! 😱 . http://mylea2u.wasap.my/ . #mylea2u #myleabykakatie #myleakualaselangor #asiapacificsuperhealthbrand #trustedbrand #trustedseller #kkmapproved #supportproductmuslim #buymuslimfirst #bmf #serum #serumkecantikan #serumviral #serumviralmalaysia #produkkecantikan #makeupbase #pelembab #essence

Każda z nas w codziennym makijażu szuka komfortu noszenia. Mimo, że podkłady dostępne na rynku oferują wiele konsystencji i wykończeń coraz więcej osób sięga po produkty dodatkowo nawilżające naszą cerę. Podstawowa pielęgnacja twarzy to klucz do pięknie wyglądającego, lekkiego makijażu, jednak ja dodatkowo przed nałożeniem make upu stosuje bazę nawilżająca, a gdy końcowy efekt jest dla mnie zbyt pudrowy dodatkowo towarzyszy mi mgiełka o podobnych właściwościach. Dzięki tym produktom zaaplikowanym w minimalnej ilości moja skóra wyglada świeżo i soczyście, a makijaż utrzymuje się wiele godzin bez uczucia ściągnięcia. Jakie są Wasze tipy na lekki, długotrwały makijaż? #smashbox #smashboxpolska #toofaced #photofinishprimer #hangoverfaceprimer #faceprimer #sephorapolska #makeup #makeupaddict #makeuplover #kosmetyki #blogerkaurodowa #skin #skincare #społecznośćpiękna #sephorabeautycommunity #beautysalon #glowskin #beauty #uroda #cosmetics #moisturizers #makeupbase #coconutcosmetics #longlastingmakeup #makeupflatlay

Haluu. Siapa team biru kat sini?🙋🏻‍♀️ . Team biru team alaska sesejuk salju gitteww. Bagi yang kulit berminyak wajib cuba set alaska. First of all, gunalah alaska cleaser ni. ❄ . Alaska cleanser dengan buih yang halus dan tekstur yang padat memberikan kesan pembersihan yang lebih mendalam sehingga kulit wajah menjadi lebih bersih dan sihat. 👱🏻‍♀ . Kandungan Asid Hyaluronic & Alaska Glacier Water dapat membekalkan kelembapan dan pelindungan kepada kulit muka maintain sihat. Sangat sesuai untuk kulit wajah berminyak, dan yang penting meberikan kesan sejuk dan nyaman. Fuh. 👍 . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM/SS . Whatsapp: 013 4366814 . #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #alaskanafura #alaskatoner #honeybeevenom_kl #alaskasale #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #alaskaserum #trueislandbynafura #trueislandskincare #alaskaskincare #makeupaddict #alaskamoisturizer #agentsahnafuramalaysia #agentsahnafuraglobal #alaskacleansingfoam #alaskaaqua #alaskacleanser

Haluu. Siapa team biru kat sini?🙋🏻‍♀️ . Team biru team alaska sesejuk salju gitteww. Bagi yang kulit berminyak wajib cuba set alaska. First of all, gunalah alaska cleaser ni. ❄ . Alaska cleanser dengan buih yang halus dan tekstur yang padat memberikan kesan pembersihan yang lebih mendalam sehingga kulit wajah menjadi lebih bersih dan sihat. 👱🏻‍♀ . Kandungan Asid Hyaluronic & Alaska Glacier Water dapat membekalkan kelembapan dan pelindungan kepada kulit muka maintain sihat. Sangat sesuai untuk kulit wajah berminyak, dan yang penting meberikan kesan sejuk dan nyaman. Fuh. 👍 . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM/SS . Whatsapp: 013 4366814 . #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #alaskanafura #alaskatoner #honeybeevenom_kl #alaskasale #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #alaskaserum #trueislandbynafura #trueislandskincare #alaskaskincare #makeupaddict #alaskamoisturizer #agentsahnafuramalaysia #agentsahnafuraglobal #alaskacleansingfoam #alaskaaqua #alaskacleanser

Haluu. Siapa team biru kat sini?🙋🏻‍♀️ . Team biru team alaska sesejuk salju gitteww. Bagi yang kulit berminyak wajib cuba set alaska. First of all, gunalah alaska cleaser ni. ❄ . Alaska cleanser dengan buih yang halus dan tekstur yang padat memberikan kesan pembersihan yang lebih mendalam sehingga kulit wajah menjadi lebih bersih dan sihat. 👱🏻‍♀ . Kandungan Asid Hyaluronic & Alaska Glacier Water dapat membekalkan kelembapan dan pelindungan kepada kulit muka maintain sihat. Sangat sesuai untuk kulit wajah berminyak, dan yang penting meberikan kesan sejuk dan nyaman. Fuh. 👍 . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM/SS . Whatsapp: 013 4366814 . #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #alaskanafura #alaskatoner #honeybeevenom_kl #alaskasale #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #alaskaserum #trueislandbynafura #trueislandskincare #alaskaskincare #makeupaddict #alaskamoisturizer #agentsahnafuramalaysia #agentsahnafuraglobal #alaskacleansingfoam #alaskaaqua #alaskacleanser

🇫🇷YSL TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW - ULTRA MOISTURE 聖羅蘭‌美顏絕密絲緞極致補濕底霜​ 40ml 包平郵 HKD💰398 新版‼加強保濕🎉🎉 YSL家必‌敗的‎妝​前乳‌,可‌以瞬間‌平滑肌‌膚‎,造出‎絲緞​般的‎細緻嫩‎肌,同‌時強化‎妝效‌,爲肌‌膚72小‎時長‎效補‌濕. 成​分中​的水嫩​活躍復‎合物能‎發‌揮‌超‎活躍的‎補​濕功效​,而‎滑肌粉‎末就​可自‎然地貼‌合‎膚質‌,令肌​膚如絲‎段柔‌滑​,配合‌羽‎毛‎粉底‌液用,最新款‌的妝​前‎乳‎在老款​的保濕基礎上‎添‌加​了護膚​養膚‌成分‎哦~ 真‌心‌一定要買。 購買/查詢📲: https://wa.me/85260151861?text=我想查詢/購買/YSLTopSecretsnew398 #yslbeautyhk #聖羅蘭‌ #topsecrets #topsecretsinstantmoistureglow #ultramoisture #美顏絕密絲緞極致補濕底霜 #黑絲‌緞 #保​濕隔離‌ #妝前乳​ #打底​乳 #打底霜 #makeupbase #ysl代購 #hkonlineshop

⭐️ 아쿠탑 워터 컬러 메이크업 크림🌿 . 이건 물건..👀 저는 롤링그린 색상 사용했는데 쌩얼에 이것만 발라도 사진처럼 광이 반짝반짝✨ 피부 뒤집어지고 난 후에 뭐가 올라온 건 관리 열심히 하는 탓에 올라오진 않지만 흉이 좀 남아있거든용 ㅠㅠ 근데 톤업로션처럼 촉촉하게 발려서 진짜루 핵 매끈 광으로 안보이게 해줘요. 그 우리들이 원하는 투명빛이 비추는 피부 바로 그..ㅎㅎ 처음 제품 봤을 때 흰색이여서 읭..? 했는데 비벼보니 아주 작은 캡슐이 들어있어서 자연스럽게 색상을 조정해줘요 신기..👀 2주정도 사용하고는 아직 피부상태 양호! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . https://smartstore.naver.com/bqueens/products/3607042384 . 👩🏻#뷰티의여왕 스토어팜에서 온라인 최저가로 구매가능 . #아쿠탑워터컬러메이크업크림#메이크업베이스#투명메이크업#makeup#beautystagram#kbeauty#aquamakeup#selfie#selca#f#likeforfollow#toneup#makeupbase

GG YOUTHFULL RADIANCE ELIXIR PRIMER Rp 199.000,- / 30ml Ini salah satu produk favoritku juga, Giordani Gold Youthfull Radiance Elixir Primer ​yang supeeerrr keren yg biasa aku pake sebelum foundation Ada butiran gold​ warna warni yang sangat unik. Kalo liat di youtube, banyak MUA itu sekarang trendnya juga pake elixir semacam ini terlebih dahulu sebelum bermake up. Karena efek glowing ini memang sedang trend banget. Dan memang bikin make up alus dan glowing. Cara pakai : gunakan setelah pelembab (atau bisa tanpa pelembab) dan sebelum foundation. Atau bisa pake itu saja sebagai serum di malam hari klik link ini kalo mau beli ya 👉https://id.oriflame.com/products/product?code=33300&store=tutikandari atau mau order via WA? klik 👉bit.ly/Tutikandari #faceprimer #faceprimeroriflame #faceprimergiordani #makeup #makeupbase #makeupartist

NOW AVAILABLE IMAGIC Liquid Foundation 💖💖 5 choice of shade 💸Rp99.800 . FAST ORDER VIA: SHOPEE : imagicofficial.id LAZADA: imagic.id . Via Whatsapp : 0812.9414.3181 Format order (for fast respond) Nama: Alamat: Kode barang (warna): . PAY FIRST = GET FIRST . Happy Shopping --💖💖 . . #imagic #imagiccosmetics #beauty #makeup #makeuplovers #imagicfoundation #makeupbase #foundation

NOW AVAILABLE IMAGIC Liquid Foundation 💖💖 5 choice of shade 💸Rp99.800 . FAST ORDER VIA: SHOPEE : imagicofficial.id LAZADA: imagic.id . Via Whatsapp : 0812.9414.3181 Format order (for fast respond) Nama: Alamat: Kode barang (warna): . PAY FIRST = GET FIRST . Happy Shopping --💖💖 . . #imagic #imagiccosmetics #beauty #makeup #makeuplovers #imagicfoundation #makeupbase #foundation

NOW AVAILABLE IMAGIC Liquid Foundation 💖💖 5 choice of shade 💸Rp99.800 . FAST ORDER VIA: SHOPEE : imagicofficial.id LAZADA: imagic.id . Via Whatsapp : 0812.9414.3181 Format order (for fast respond) Nama: Alamat: Kode barang (warna): . PAY FIRST = GET FIRST . Happy Shopping --💖💖 . . #imagic #imagiccosmetics #beauty #makeup #makeuplovers #imagicfoundation #makeupbase #foundation

Taadaa..!! Perkenalkan kelahiran semula 'anak emas' #mylea #MyleaFrecklesSerum..!! 🎊🎉 . Apa yang berbezanya MFS yang baru berbanding sebelum ni adalah banyak tambahan formula baru iaitu #centellaasiatica ekstrak iaitu ekstrak daun pegaga yang diimport khas dari #jepun #moist24essence iaitu #imperatacylindricaroot ekstrak yang juga diimport dari Jepun & juga #vitaminc.. . Kali ni MFS bukan je bertindak untuk memudarkan #jeragat tapi dalam masa yang sama juga memberi kelembapan maksimum selama 24jam pada kulit, mencerahkan kulit & juga memudarkan parut2, menghilangkan garis2 halus pada wajah & mengecutkan jerawat dengan pantas & berkesan. InsyaAllah.. . http://mylea2u.wasap.my/ . #mylea2u #myleabykakatie #myleakualaselangor #asiapacificsuperhealthbrand #trustedbrand #kkmapproved #trustedseller #buymuslimfirst #supportproductmuslim #bmf #serumkecantikan #serumviral #serumviralmalaysia #serum #produkkecantikan #agentdropshipwanted #igmalaysia #awetmuda #makeupbase #pelembab #essence #myleaselangkahkedepan

Now this is a super smart move by #morphebrushes to introduce james charles miniature . A) it is affordable B) travel friendly and can be moved around with ease C) perfect for the people who aims at panning and actually finishing up an eyeshadow palette!! . . Bookings open with @indian_makeupseller . . #indianmakeupseller #makeupcontour #makeupcollector #beauty #beautymakeup #makeupideas #makeupinspogram #bblogger #budgetmakeup #affordablemakep #makeuplife #makeupartists #makeupbrushmurah #farsali #highlighter #jellyhighlighter #makeuphighlighter #makeupbase #wakeupandmakeup

推荐一下最近风很大的Cosrx多用补水贴💕 最近换季皮肤干燥的必备哦 cosrx pad 是 YouTube美妆达人视频里经常出现的哦👏🏻👏🏻 这个产品包含丰富的蜂胶和透明质酸💙可以当补水面膜用,皮肤一会儿就可以变得水水润润 还可以当化妆湿巾用~👉🏻补妆时,花妆处用它擦拭上妆变的更方便,成分温和敏感肌放心使用哦!☺️☺️ @blushcosmetics @centralparkmall #worldsquaresydney #makeupbase #skincare

Laduree拉杜丽浮雕肖像腮红🌸美貌与实用并存的一款腮红🌸颜值控不能忍啊!粉压的非常实,不飞粉,☀️对白皮黄皮都很友好,上脸少女气质满满,非常元气!20号-超级元气的橘色系 叠加擦美到炸🌻 #blushcosmetics #centralparkmall #worldsquaresydney #makeupbase #blush

"Senangnya keluar rumah pakai Tinted Moisturizer ni! Lengkap dengan SPF 40, ada hydration treatment and long lasting!" - Amira _____ YES Tinted Moisturizer ni best gila korang! Bukan macam Tinted Moisturizer biasa tau 😍 Pakai sikit je pun dah cukup nak cover parut jerawat and eyebag korang. And Tinted Moisturizer ni very long-lasting sebab dia boleh function as primer jugak! And yang paling penting sekali dia tak clog kan pores korang, so memang no breakouts okay kalau pakai TM ni 🥰 . ✅ HAS HYALURONIC ACID AS STAR INGREDIENT ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ HAS SPF 40 SUN PROTECTION ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ 4 IN 1: COLOR CORRECT + COVER + SUN PROTECTION + HYDRATION TREATMENT ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ HEALTHY GLOW SKIN FINISH ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ SUPER HYDRATING AND MOISTURIZING ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ LIGHT TO MEDIUM COVERAGE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ CAN PROTECT & RETAIN SKIN MOISTURE UNDER AIR CONDITIONED SPACE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ OIL CONTROL & LONG LASTING ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ HAS 40ML CAN LAST UP TO 3-4 MONTHS ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ LESS VISIBLE APPEARANCE OF SMILE LINES _____ Korang boleh boleh terus click link dekat bio kita kalau berminat nak beli ok? ❤️

. ➡ ALOEVERA 92% SOOTHING GEL ➡ RM20 ❤️ AHLI/DROPSHIP 📱 +601139380204 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 💓 SOOTHING GEL ALOEVERA 92% Apa kelebihan produk ini 1. Membuatkan mata anda lebih tenang (relax) 2. Sebagai perawat rambut 3. Kulit terbakar 4. Pelembap di seluruh tubuh badan 5. Gunakan selepas mencukur jambang 6. Kuku 7. Berkesan untuk melembapkan kulit 8. Mekap tahan lama 9. Masker kulit 10. Parut #aloevera92 #soothinggel #rambutkusam #rambutkasar #rambutbercabang #rambutkering #kulitterbakar #gigitanserangga #kulitsensitif #sunburn #kulitkering #pelembap #melembapkankulit #mekaptahanlama #makeupbase #masker #stretchmarks

#หน้าไม่ดำไม่คล้ำละจ้าาาา ตั้งแต่ใช้เบสกันแดดโพนี่ #ก็รู้สึกได้ว่าหน้าดูกระจ่างใสมีออร่ามาก เพราะโพนี่เป็นทั้งกันแดดและเมคอัพเบส ต่างจากกันแดดเดิมที่เคยใช้ #ทาแล้วเย็นสดชื่นผิววว ❄️❄️❄️ #ponyicebase #ponythailand #makeupbase #เบสกันแดดโพนี่ #เบสหิมะ #เบสน้ำแข็ง

Silky Cleansing Oil . . . siapa pernah bila nak remove makeup mesti susah nak tanggal , kadang tu habis hitam bawah mata tu . . terpaksa pakai baby oil untuk remove then muka penuh berminyak 😌 . . Sikly cleansing oil ini bukan sekadar pembersih solekan malah ia membersihkan sehingga kedalam pori . Anda boleh dapatkan segera!! . . Join us as beauty partner now!! Wasap 014-3303434 Wasap 014-3303434 Wasap 014-3303434 . . . #mieyagroup #suwitzteam #aslcosmetics #makeupbase #eyebrowpencil #lipstickcollagen #blusher #compactpowder #agentdiperlukan #dropshipping #aliffsyukri #shahidadherbs #puncakalam #saujanautama #bandarhillpark #shahalam #subang #damansara #puchong #cyberjaya #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #elmina #kotabharu

Mengapa Kita Membutuhkan Tabir Surya? Sederhananya karena melindungi kulit Anda dari kerusakan akibat sinar UV dan kulit terbakar akibat sengatan matahari. Kebanyakan tabir surya yg beredar di pasaran adalah dalam bentuk lotion, gel, salep, dan semprotan. Kekuatan perlindungan tabir surya diukur sebagai SPF (faktor perlindungan matahari) yang biasanya berkisar antara 15 hingga 45. Semakin tinggi nilai SPF, semakin besar perlindungannya. Semua orang membutuhkan tabir surya untuk melindungi kulit mereka dari kerusakan sinar UV dari matahari dan sengatan matahari. Menggunakan produk tabir surya mengurangi kemungkinan terbakar sinar matahari dan dapat mencegah kanker kulit atau melanoma ganas. Sinar matahari yang mengering juga menyebabkan penuaan dini pada kulit dan menyebabkan keriput. Nah, Kelebihan Sunscreen ATOMY adalah Tabir surya ini memiliki 4 filter, dua fisik (seng oksida, titanium dioksida) dan dua kimia (octinoxate, octisalate). Perlindungan SPF50 + PA +++ dari sinar UVB dan UVA2. Ini adalah perlindungan maksimal bahkan untuk kulit yang putih dan kulit yang rentan terhadap pigmentasi. Efektif sebagai produk perlindungan matahari dan menghidrasi kulit. Melindungi dari sengatan matahari. Cocok untuk semua jenis kulit, Berisi hanya bahan-bahan alami, Tahan air dan tidak mudah luntur karena keringat, dll. Krim putih kental, tetapi diserap dengan baik dan hampir tidak membuat kulit putih, tetapi membuatnya sedikit lebih terang. Tidak menyumbat pori-pori. Sangat terang, nyaris tidak terdeteksi. Jika Anda tidak mentoleransi aroma yang kuat dengan baik, maka Anda harus menyukai Atomy Sunscreen SPF50 + PA +++. Ideal untuk kulit berminyak dan kombinasi. #csatore88 #atomyindonesia #atomyproducts #atomykorea #atomy #skincareroutine #skincareindonesia #skincarekorea #skincare #skincaremurah #glowingskin #glowglowingoriginal #whiteningcream #whiteningbodylotion #facialtreatment #sunscreen #spf50 #sensitiveskin #moisturizer #skincareluxury #sunprotection #oilyskin #spf30 #skincareregimen #skincaretips #protectyourskin #suncream #cleanser #makeupbase #sunscreenterbaik

🌸MARY KAY LUMIVIE BRIGHTENING SYSTEM🌸 . Terdapat 4 items dalam satu set. . *Lumivie Foaming Cleanser* Membersihkan wajah agar kulit tampak lebih bersih dan segar. Secara efektif menanggalkan kotoran dan solekan di wajah. Wajah tersedia untuk menerima manfaat keseluruhan daripada set penjagaan kulit Lumivie . *Lumivie Intensive Serum* Meningkatkan kecerahan dan mantapkan regimen penjagaan kulit anda dengan sentuhan konsentrasi tinggi diperbuat daripada bahan bahan yang berkesan. Anda pasti melihat peningkatan pencerahan kulit anda dalam tempoh 14 hari . *Lumivie Moisturizing Cream* Rasakan kelembapan kulit yang luar biasa apabila pelembap ini mula menyerap ke dalam kulit agar kulit muka hidrat sepanjang hari. Tekstur dan lapisan kulit akan bertambah cerah sekata. . *Lumivie Black Sheet Mask* Manjakan kulit anda dengan masker serat Arang Binchotan untuk meningkatkan kelembapan kulit. Nikmati manfaat berganda ini yang memberi kesan rawatan yang optimum pada kulit anda. Wajah bertambah cerah dan berseri . *Arang Binchotan adalah serat kayu arang dari pokok oat ubame dari Wilayah Wakayama, Jepun. Ujian membuktikan masker ini menyerap lebih 700% keberatan dalam bentuk air. . Nak dapat kan LUMIVIE BRIGHTENING SYSTEM nie? Wasap ⏬⏬⏬ . Siti Fasyehah . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲 www.wasap.my/60174969958 . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykayputrajaya #marykaybukitjalil #serdangcodmaryk #marykayawetmuda #lipsmenawan #marykaybeautyconsultant #marykayviral #makeupbase #marykaytop3 #marykay56y #marykay19ymalaysia #marykaycantik #marykaycodbukitjalil #mirafilzah #sparkledaisy #marykaymysg #marykaybangi #marykaylife #likeforfollow #beautyconsultant #kulitsihat#kulitcantikbersamamarykay

※ CATISS 清透美肌UV霜 HKD$233 ※ 🌰兼具了夏天最需要的防曬和持妝粉底液 🌰雖然是純物理防曬但質地仍然非常輕盈、好推好吸收 🌰只要薄擦一層就能看到如模特兒右邊臉頰上般動人的光澤 🌰帶有一點點遮瑕度 🌰只擦這支不上粉底液也很OK 詳細介紹可參考圖面喔 ※ 全店購物滿HKD$600 包順豐郵費 [住宅或偏遠地區需按順豐準則加收付加費] Free shipping by SF over HKD$500 purchase [delivered to Hong Kong's Remote Areas and residential address will be subject to HKD 30 surcharge.] 本店提供台灣直接出貨服務 ※ 下單方法/Order or enquiry Whatsapp 💬+85262248881 (自介有link) Line💬quito1215 We chat💬quitowong 歡迎查詢其他代購產品 Enquiry of other goods is always welcome #wulala化妝品 #台灣代購 #護膚品代購 #化妝品代購 #taiwangoods #taiwan #skincare #makeup #台灣必買 #hkigshop #igshop #台灣品牌 #beauty #化妝 #instagood #catiss #catiss代購 #持妝 #貓咪 #base #makeupbase #底妝 #妝前乳 #隔離霜 #持妝乳 #控油 #防曬 #物理防曬 #快速出門 #貓掌

※ CATISS 撫平控油持妝乳 HKD$205 ※ 🌰撫平控油持妝乳的質地輕柔不黏膩 🌰擁有保濕又控油的超強功效,塗上後快速化為薄膜 🌰讓肌膚毛孔和紋路一秒隱匿於無形 🌰還能達到長效控油功效 詳細介紹可參考圖面喔 ※ 全店購物滿HKD$600 包順豐郵費 [住宅或偏遠地區需按順豐準則加收付加費] Free shipping by SF over HKD$500 purchase [delivered to Hong Kong's Remote Areas and residential address will be subject to HKD 30 surcharge.] 本店提供台灣直接出貨服務 ※ 下單方法/Order or enquiry Whatsapp 💬+85262248881 (自介有link) Line💬quito1215 We chat💬quitowong 歡迎查詢其他代購產品 Enquiry of other goods is always welcome #wulala化妝品 #台灣代購 #護膚品代購 #化妝品代購 #taiwangoods #taiwan #skincare #makeup #台灣必買 #hkigshop #igshop #台灣品牌 #beauty #化妝 #instagood #catiss #catiss代購 #持妝 #cat #貓 #主子 #貓咪 #base #makeupbase #底妝 #妝前乳 #隔離霜 #持妝乳 #控油