#lovlinbirdsnest

Photos and Videos about #lovlinbirdsnest

Sapa2 sini keluarga adk beradik sedara mara sahabat handai jiran tertangga yang ada masalah: Sakit-sakit badan , minum Lovlin ni dah kurang sakit.Yang tak datang period berbulan-bulan minum 2-3 botol period kuar.Ada banyak lagi kelebihan sebenarnya.Itu yang korang patut cuba. Kena rasa sendiri , baru tahu kenapa setiap hari ada je order masuk dan orang repeat berset-set. Tapi sis nak ingatkan Lovlin bukan ubat ye.Lovlin hanya makanan tambahan untuk dalaman badan. Jangan terkejot kalu tiba2 kulit pun jadi cantik tau.😄 . . Trus tekan link whatsapp ya: www.wasap.my/60192535229/LBN #lovlinbirdnest #lovlinteam #klsentral #putrajayasentral #health #beauty #glowingskin #pregnantlady #bfmom #zizanmall #lovlinlover #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #naturalsuppliment #skuadpenggunabijak #agenpuchongcyberjayaklsentral #wargapuchong #minumansarangburung #cyberjaya #codcyberjaya #codcyberjayaputrajaya #codtamanputraperdanapuchong #tamanputraperdana #tamanputraperdanapuchong #cyberjayacommunity #cyberjayamarket #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #agentwanted

Mana nak cari produk yang kesan ummphh dengan harga yang mampu milik? Mai nak habaq rangkaian produk Lovlin ni bukan sahaja harga nya mampu milik malah mengandungi bahan bahan yang selamat digunakan tau😘 Tak perlu risau lagi. Dah la mampu milik, Dapat lagi mampu sihat, Mampu cantik, Paling penting mesra poket😘 7% Rm20/set (3botol) 28% Rm45/set (3botol) Milk shake Rm25/10pek Shaker rm5 . . Trus tekan link whatsapp ya: www.wasap.my/60192535229/LBN #lovlinbirdnest #lovlinteam #klsentral #putrajayasentral #health #beauty #glowingskin #pregnantlady #bfmom #zizanmall #lovlinlover #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #naturalsuppliment #skuadpenggunabijak #agenpuchongcyberjayaklsentral #wargapuchong #minumansarangburung #cyberjaya #codcyberjaya #codcyberjayaputrajaya #codtamanputraperdanapuchong #tamanputraperdana #tamanputraperdanapuchong #cyberjayacommunity #cyberjayamarket #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #agentwanted

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : . . 💥 Birds Nest. 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Serious talk korang tak kan menyesal bila cuba Lovlin Face Mist ni 👍🏻 RM25 only 😍 . . #dreamluxury #lovlinbirdsnest #sarangburunglovlin #lovlin #sarangburung #sarangburungwalet #birdnest #minumankesihatan #sarangburungmurah #lovlinsarangburungmelaka #lovlinbirdsnestmelaka #lovlinagentmelaka #melaka #bukitkatil #ayerkeroh #bandarayamelaka #bandarmelaka #batuberendam #bukitbaru #mitc #peringgit #semabok #duyong

Kebaikan Lovlin Face Mist . . ⁃ Mengatasi kulit kusam ⁃ Mampu mencerahkan dan menyegarkan kulit ⁃ Membantu mengecilkan liang pori ⁃ Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat ⁃ Mengatasi kulit kering atau berminyak ⁃ Memperbaiki sel kulit ⁃ Melambatkan proses penuaan ⁃ Mempercepat proses penyembuhan luka luar ⁃ Mengatasi kedutan di wajah ⁃ Melembabkan kulit Boleh digunakan untuk muka dan badan . 🌺Tanpa pewarna 🌺Tanpa pewangi . . Harga RM25 sahaja!🔥 . #kakmanis #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #lbn #ginseng #birdsnest #rocksugar #whitefungus #lamourperfume #lamourexclusive #minyakwangimurah #minyakwangi #original #codsgbesi #codkl #btho #alamdamai #bandartunrazak #codcheras #trustedseller #stokischeras #stokislovlin #stokislamour #agentwanted #dropshipwanted #lovlinfacemist . . Lulus KKM (NOT ada di kotak) Lulus Lab test

Kebaikan Lovlin Face Mist . . ⁃ Mengatasi kulit kusam ⁃ Mampu mencerahkan dan menyegarkan kulit ⁃ Membantu mengecilkan liang pori ⁃ Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat ⁃ Mengatasi kulit kering atau berminyak ⁃ Memperbaiki sel kulit ⁃ Melambatkan proses penuaan ⁃ Mempercepat proses penyembuhan luka luar ⁃ Mengatasi kedutan di wajah ⁃ Melembabkan kulit . . Boleh digunakan untuk muka dan badan . 🌺Tanpa pewarna 🌺Tanpa pewangi . . RM25 sahaja!🔥 . . #kakmanis #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #lbn #ginseng #birdsnest #rocksugar #whitefungus #lamourperfume #lamourexclusive #minyakwangimurah #minyakwangi #original #codsgbesi #codkl #btho #alamdamai #bandartunrazak #codcheras #trustedseller #stokischeras #stokislovlin #stokislamour #agentwanted #dropshipwanted #lovlinfacemist . . Lulus KKM (NOT ada di kotak) Lulus Lab test

Syukur Alhamdulillah.. Rezeki harini dan semalam.. ❤️ Terima kasih yang repeat order dengan nurul. Semoga serasi, dapat manfaat dari #lovlinbirdsnest , konsisten untuk hasil yang terbaik . Please always fall in love 🤩 . Berminat nak cuba LBN? Atau Berminat nak join #agentwanted? #dropshipwanted? Meh kita sembang sampai jadi 😊 Berminat sila tekan je link dibawah ye 👇 📲 www.wasap.my/60196147313/Lovlin #post #order #customer #lovlinbirdsnest #sayajual #sayajualmurah #viral #product #drinks #health #beauty #beautiful #skin #all #body #white #girls #boys #kids #cod #delivery #followers #onlineshopping #onlineshop #onlinestore #bazaarpaknil #free #gift

Power of BNE 👍 mana nak dapat dengan harga RM20 boleh selesai kan semua masalah seperti gambaq kat 👇👇 haishh murah dah bak hang.. Mai, sapa nak beli sebotoi pun boleh.Nak, jadi agent nak tolong ekonomi laki hang pa pun boleh. Berbaloi tau dak jual ni. Apa² hang pa nak tau lagi details boleh wasap👇🏻. 🚛🚛 Penghantaran pos seluruh malaysia 🛵🛵 COD area Pasir Gudang,johor Bahru & sekitarnya 📲📲 https//www.wasap.my/+60188735348/bne . #agentwanted #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #sendayutinggi #bizzyboddy #jerawat #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #alhaalfa #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #youngandglowfoundation

Bird Nest Essence (BNE) Harga RM20.00 sebotol Apa itu Bird Nest Essence? Ia merupakan serum yg di perbuat dari 90% sarang burung walit... bau yg sangat2 wangi sekali pakai mesti terpikat😍 kelebihan BNE 📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍 ✨ Mencerah dan melembutkan kulit ✨ Melambatkan penuaan ✨ Mengecilkan liang2 pori terbuka ✨ Membaiki kulit kusam ✨ Kulit lebih glowing Harga mampu milik murah hanya RM20.00 shj 1 botol.pakai yang murah pun boleh segakk glowing jgk tau. http//www.wasap.my/60188735348 #birdnestessence #teambnekayaraya #agentwanted #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #parut #bizzyboddy #jerawat #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #kulitcerah #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #alhaalfa #youngandglowfoundation

Hah menjak2 jatuh cinta 💖 dgn produk sarang burung, dr penjagaan muke hinggalah penjagaan kesihatan semua dr sarang burung taw. super jimat sesuai utk satu keluarga. #sisgunasisjual #lovlinbirdsnest #birdnestessencebypna

Alhamdulillah..rezeki harini.. tQ my regular cust... 10set every month will keep repeat oder ok..!! #lovlinessentialhq #lovlinbirdnestkualaselangor #lovlinbirdsnest #lovlinmalaysia #sarangburungmurah #sarangburungwalet

Selamat malsm uolls ... Jom kita bershake shake dengan Lovlin Milkshake Terdapat 2 perisa :- 🍌 Pisang 🍊 Oren Sesuai untuk :- ✔️Lelaki dan Wanita berumur 12 tahun keatas ✔️ Ibu hamil dan ibu yang menyusu ❌ Tanpa kolagen! ❌ Tanpa gula putih! ❌ Tanpa pengawet! ❌ Tanpa pewarna tiruan/tambahan! RM25 SM / RM30 SS (10 sachet) #teamsp101419_nite #lovlin #lovlinmilkshake #susukambing #lovlinbanting #lovlinbirdsnest #codareabanting

LOVLIN MILKSHAKE suppliment kesihatan dan kecantikan Mengandungi sarang burung walet dan beberapa lagi campuran bahan lain yang baik untuk kesihatan dan kulit. Didatangkan dengan 2 perisa: -Banana🍌 -Orange🍊 ✔️ Tanpa kolagen ✔️ Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu 🤱🏻 ✔️Hanya menggunakan bahan semulajadi ✔️Tanpa pengawet dan tanpa pewarna tiruan. Berminat nak sihat cantik dengan bajet mampu milik? Atau berminat nak join dropship atau Mini agent LMS? 👇🏻 Boleh Whatsapp erna ok👇 📲www.wasap.my/60107621960/LBN #lovlinbirdsnest #teamcikgufadisue #codcheras #codalamdamai #codbaiduri #codbtho #codtamananggerik #dropshipwanted .

LOVLIN MILKSHAKE suppliment kesihatan dan kecantikan Mengandungi sarang burung walet dan beberapa lagi campuran bahan lain yang baik untuk kesihatan dan kulit. Didatangkan dengan 2 perisa: -Banana🍌 -Orange🍊 ✔️ Tanpa kolagen ✔️ Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu 🤱🏻 ✔️Hanya menggunakan bahan semulajadi ✔️Tanpa pengawet dan tanpa pewarna tiruan. Berminat nak sihat cantik dengan bajet mampu milik? Atau berminat nak join dropship atau Mini agent LMS? 👇🏻 Boleh Whatsapp erna ok👇 📲www.wasap.my/60107621960/LBN #lovlinbirdsnest #teamcikgufadisue #codcheras #codalamdamai #codbaiduri #codbtho #codtamananggerik #dropshipwanted .

LOVLIN MILKSHAKE suppliment kesihatan dan kecantikan Mengandungi sarang burung walet dan beberapa lagi campuran bahan lain yang baik untuk kesihatan dan kulit. Didatangkan dengan 2 perisa: -Banana🍌 -Orange🍊 ✔️ Tanpa kolagen ✔️ Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu 🤱🏻 ✔️Hanya menggunakan bahan semulajadi ✔️Tanpa pengawet dan tanpa pewarna tiruan. Berminat nak sihat cantik dengan bajet mampu milik? Atau berminat nak join dropship atau Mini agent LMS? 👇🏻 Boleh Whatsapp erna ok👇 📲www.wasap.my/60107621960/LBN #lovlinbirdsnest #teamcikgufadisue #codcheras #codalamdamai #codbaiduri #codbtho #codtamananggerik #dropshipwanted .

Program reseller berdaftar dengan keuntungan runcit sebanyak 20% sedang berjalan. Kami fokus untuk beberapa daerah di Negeri Selangor dahulu. .. 🌸BatuCaves MJ (0129311699) 🌸ShahAlam/Subang AFLAH (0133505600) 🌸PetalingJaya AIZAT (0146262614) 🌸Bangi/Kajang NAWWAR (0139940654) 🌸Cheras NORSHELA (0172535603) 🌸Ampang SUZANA (0186622890) 🌸Kajang NURIN (0175192875) 🌸Seri Kembangan NURIDAYU (0145151781) 🌸Kundang, Rawang DEENA (0165488914) 🌸Selayang : AZRINA (01110107581) 🌸Selayang/Gombak : HUSNA (0173214922) 🌸Cyberjaya : MIZA (01111828426) 🌸Gombak : JAMILAH (0164182770) 🌸Klang : ANNEHANNIE (0142100006) 🌸Setapak: 🌸WangsaMaju: 🌸Kepong: 🌸SungaiBuloh: 🌸Serdang: .. Kami juga ada reseller berdaftar dari negeri lain 🌸KUCHING, SARAWAK Kinah (0107834304) 🌸KULAI, JOHOR Syuhada (0133078586) 🌸MERLIMAU, MELAKA Farah (0198742118) .. Anda berminat mengisi kekosongan? Daerah anda tiada dalam senarai? Tinggal di negeri lain? Boleh terus hubungi kami ya. .. #programresellerabn #modal12kotakjer .. Kami tunggu anda. #roadto1k side income. .. 🕊🕊🕊🕊🕊🕊 .. Jom join #squadblossom .. www.mjovial.com #annonabirdsnest #annonabirdnest #penjagaankesihatan #jomsihat #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungwalit #lovlinbirdsnest #annona_birdnest #dropshipwanted #resellerwanted #squadnaturallover #squadblossom #annona_birdnest #beautifulme #faktaabn #fenomenasiburungpink #mostwantedbirdnest #mjovialista #alwaysannona #teamvcsakl #starqueenoficial

Ini antara kesan2 positif bila konsisten minum #lovlinbirdsnest 💁‍♀️ Jeragat makin pudar 💁‍♀️ Kulit jadi lembab, terasa segar & lembut 💁‍♀️ Jerawat makin surut Bukan saya yang kata. Ramai customers repeat order sebab rasa perubahan kat diri dorang taw. Pokok pangkalnye jangan harap minum 1 set dah nak kesan macam retis korea 🤦🏻‍♀️ Konsisten okay 😘 Tak percaya boleh tengok screenshot wassap customer2 yang repeat order nanti. Nak cuba? www.wasap.my/60169314943 /lovlin

Khasiat Sarang burung Untuk Kulit ECZEMA!! WAJIB! cari solusi supaya kulit tak kering & merekah. Bila dah baik gatal2 kulit pun hilang. 👏👏😍 #lovlinkotabharu #lovlintanahmerah #sarangburungwalet #lovlinpasirputeh #lovlin #sarangburunglovlin #lovlinbirdsnest

Yg mana satu pilihan di hati? Lovlin Bird’s Nest kanan ke kiri ? Atau kedua-duanya? Kanan ✅ kandungan sarang burung 7% + cendawan putih + sehiris ginseng + larutan gula batu. Kiri ✅ kandungan sarang burung 28% + larutan gula batu. Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri ❤️ #lovlinbirdsnest #lovlinkotabharu #lovlintanahmerah #lovlinpasirputeh #supplement #gebu #putihmulus #lovlinbirdsnest

Kalau korang nak tahu, ni lah bahan2 yang ada dalam setiap botol Lovlin Bird’s Nest yang 7%, penutup GOLD. SARANG BURUNG CENDAWAN PUTIH GINSENG GULA BATU Setiap satu ada khasiatnya! Sebab tu best bila amalkan setiap hari, sebab semua khasiat dapat sekali. Tak perlu nak amik secara asing2, cukup potion untuk sehari! 🥰 . #lovlinbirdsnest #lovlintanahmerah #lovlinbirdsnest #airsarangburung #ginseng #birdnest

💐 Produk L O V L I N Harini sis nak share sedikit FAKTA tentang LOVLIN. 💐 Lovlin jenama PERTAMA yang mengeluarkan sarang burung mampu milik owner Melayu. 💐 Lovlin lahir pd bulan Oktober 2018. 💐 Lovlin berkualiti tinggi dikilangkan di kilang bertaraf GMP,ada sijil JAKIM & lulus KKM. So takde istilah produk timbang kilo ke hape ke. Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren Best ke best LOVLIN ni?Jom amalkan 🤩 Nak order www.wasap.my/60169314943 /Produklovlin #produklovlin #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #agentdropshipwanted

LOVLIN MILK SHAKE 🍶🍌🍊 . 🎀Suppliment kesihatan yang lebih memberi kesan pada pencerahan kulit. 🎀Kandungan nya juga mengandungi sarang burung walet. 🎀Muncul dengan 2 jenis perisa -Banana🍌 -Orange🍊 🎀1 box 10 Sachet (22gram/sachet) . 🎀Tiada bahan pewarna tiruan . 🎀Menggunakan bahan-bahan yang natural semulajadi sahaja. 🎀Hanya 1% sahaja kandungan gula . . 📝 Ingredients :- Susu kambing, sarang burung, serbuk mutiara, sakura, tomato, delima , berries, vitamin c, pisang/oren. . 💵 RM25sm/ RM30ss (10 sachet) 🚘 COD area PUCHONG berdekatan 📭 POSTAGE RM8 SM/RM10 SS . 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 . BERMINAT?? OPEN FOR PREODER . #lovlinbirdsnest #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestselangor #lovlinbirdsnestselangor #lovlinbirdsnestpuchong #lovlinbirdnestpuchong #sarangburungmurah #sarangburung #lovlinmilkshake #shake

SUSU KAMBING TAK HAMIS 🐐 . Meh nak bagitau.. LOVLIN MILK SHAKE ramuan utama nya memang susu kambing. . Tapiiiiii..LOVLIN MILK SHAKE ni langsung xde rasa bau hamis..Korang boleh minum sampai xcukup 2 sachet per day kalau ikutkan sebab sedap yakmattt.. 😋😋 . 2 perisa LOVLIN MILK SHAKE 👉🏻 Banana 🍌 👉🏻 Oren 🍊 . Khasiat sgt² baik utk kulit kita..tapi rata² feedback yg dpat lepas consume LMS perut rasa #kenyang je🤗🤗 dan senang lawas🤗🤗 . . 💵 RM25sm/ RM30ss (10 sachet) 🚘 COD area PUCHONG berdekatan 📭 POSTAGE RM8 SM/RM10 SS . 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 📲 Whatsapp 0146224157 . #lovlinbirdsnest #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestselangor #lovlinbirdsnestselangor #lovlinbirdsnestpuchong #lovlinbirdnestpuchong #sarangburungmurah #sarangburung #lovlinmilkshake #shake

Kenapa #lovlinbirdsnest Rasa Manis?🥰.Sebab Dalam Satu Botol Lovlin Ada Gula Batu Bukan Gula Putih. . Eh Elok Ke Guna #gulabatu?tak Kena Kencing Manis Ke?..🤔.. . Mesti Lah TAK ! Gula Batu Pun Ada #khasiatnya Tersendiri Tau..Hah...Baca Bawah Ni...👇🏻. . •Memberikan Kesegaran Bau Nafas. •Melegakan Sakit Tekak Dan Batuk. •Meningkatkan Kandungan Darah Merah Dalam Badan. •Tidak Menyebabkan Kencing Manis. •Sumber Energi Untuk Tubuh. . #lovlinbirdsnest Rasa Sedap Maneh Tau..Bau Pun Tak Hanyir..Tak Pahit Walaupun Ada Terselit #ginseng. . Satu Set Boleh Minum Untuk 3 Hari. Harga Pun Mampu Milik RM2️⃣0️⃣. . Click Untuk Order http://www.wasap.my/60163276856/Orderlovlin. . Cod Area Ampang 🚙💨~Postage Semenanjung ~ Selfpick Up Taman Cahaya Indah *Berdekatan LRT Cahaya. . #trustedseller #lovlinselangor #lovlinampang #lovlinkl #sarangburungwalet #agenlovlin

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients super power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : 💥 Birds Nest 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Pape boleh je roger cik tie ok 😍 https://wa.me/60122532559 #agentnilai #agentdengkil #agentsepang #agentsriserdang #lovlinfacemist #lovlinbirdsnest #lovlinessentialhq #lovlinmilkshake #skuadlovlinqira

🕊🕊LOVLIN BIRDS NEST🕊🕊 . Pernah dengar lovlin birdnest? Suppliment terbaik untuk kesihatan dalaman kita. Nak cantik? Minum #lovlinbirdsnest ni. Cantik bermula dari dalam, baru terserlah luarannya. Cuba dulu baru tau. . Apa itu lovlin bird nest? 🤔 ==================== ❤Lovlin adalah minuman sarang burung walit yg sudah diprosess dan ready untuk diminum mengandungi sarang burung,white fungus ,rock sugar dan ginseng . Ape kebaikan lovlin birdnest ni? 👇👇👇 ❤melembap, mencerahkan dan melicinkan kulit ❤melambatkan proses penuaan ❤meningkatkan metabolisme ❤memperbaiki struktur kulit ❤mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin . Banyak khasiat nya tau..Rugi tak cuba. Dah la sedap! 😜 . Dapatkan minuman sarang burung LOVLIN dengan harga mampu milik. . Sebarang pembelian dan pertanyaan sila klik ⤵️ ☎️ http://www.wasap.my/60173425632 #lovlinbirdsnestkepong #lovlintamanehsan #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestselayang #lovlinkualalumpur #lovlinbandarsrimanjalara #lovlinbandarsridamansara #mampumilik #mampusihat #mampucantik 📬 Pos Seluruh Malaysia👍 🚗 Delivery Area : Selayang Baru, Kepong, Bandar Sri Damansara & sekitarnya

Kita sebagai manusia biasa, ikhtiar je. Dan salah satu caranye dgn mengamalkan sarang burung walit. Kalau mampu beli yg mahal & 100% sarang burung, beli la. Kita biashe² je. Cukup la amalkan yg 7% ni, TAPI kita minum setiap hari 😜 maklumla murah, sedap pula tu. Takde rasa hanyir. Inshaa Allah setiap usaha & ikhtiar kita akan ade hasilnya ❤ . . #dreamluxury #lovlinbirdsnest #sarangburunglovlin #lovlin #sarangburung #sarangburungwalet #birdnest #minumankesihatan #sarangburungmurah #lovlinsarangburungmelaka #lovlinbirdsnestmelaka #lovlinagentmelaka #melaka #bukitkatil #ayerkeroh #bandarayamelaka #bandarmelaka #batuberendam #bukitbaru #mitc #peringgit #semabok #duyong

Selamat petang semua 🙋🙋 Cuaca sejuk ni kita buat susu milkshake Lovlin hangat sedap jugak kan 😋 Rasa dia tak muak dan tak rasa susu sangat Bukan penggemar susu pun boleh telan tau Tengok feedback akak kita ni siap bancuh air sejuk lagi 🤭 Telan pulak air liur kita ni Minum sebelum sarapan waktu perut kosong atau sebelum tidur okeyy Jom pakat bagitau kat makcik jiran sebelah !! Untung kalau cuba . Sedap bak hang... http://www.wasap.my/0172948273/LovlinMilkshakebyAinIlyas #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #lovlinmalaysia #lovlinsijangkang #sihatluardalam #mampumilik #lovelovelbn #kulitflawlesssecaraalami #luardalammantoppp

“Sis, saya pregnant boleh ke minum Lovlin Bird's Nest ?" . Boleh sangat sangat ! Baik untuk ibu dan baik untuk baby . Ibu dalam pantang pun boleh consume , mempercepatkan luka kering , menmbahkan susu dan memperbaiki dalaman setelah bersalin . Untuk bayi bagus untuk menguatkan sistem paru paru , menghaluskan kulit , cerah dan jugak lembut . . JIKA IBU AMALKAN SECARA KONSISTEN SEJAK DARI PREGGY HINGGA MELAHIRKAN UTK BF!👍😍 . Bagi ibu pulak ia membekalkan tenaga ketika hamil , dan meningkatkan HB yang low . . 1set(3Botol) RM20 . 📲0142675256 #lovlinbirdsnest #sarangburung #lovlinbirdsnestshahalam #lovlinbirdsnestkl #lovlinbirdsnestpj #lovlinbirdsnest #dropshipwanted

Ibu hamil/pregnant yang ada masalah ✔️HB low ✔️kurang bertenaga ✔️bacaan darah tinggi ✔️bacaan gula tinggi . sangat sangat bagus amalkan Lovlin🕊 . Tengok je laa ni haa ramai yang berjaya & serasi dengan Lovlin🕊. Selain dari tu Lovlin🕊 membantu memudahkan proses bersalin nanti , anak yang lahir pon putih gebu jee . Peluang untuk kena jaundis pon rendah 💁🏻‍♀️ . #lovlinbirdsnest #lovlin #instantbirdsnestdrink #lovlinbirdsnestshahalam #lovlinbirdsnestpj

Kulit semakin better ✔️Badan bertenaga ✔️Sedap ✔️Mampu milik . This is really what Lovlin Bird’s Nest🕊 offer to you 😉. Awak-awak tu masih nat tengok sahaja ke ? . RM20 sahaja utk 1set(3bottle) , sangat mampu milik & of course more than worth it ! Grab now !! Klik link di bio utk sebarang pertanyaan 😊 . #lovlin #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestpj #lovlinbirdsnestshahalam

Posted @withrepost • @lovlinbirdsnest.damansara Wow wow wow ! Kesan sama macam yang mahal !! . Tapi Lovlin Bird’s Nest🕊 hanya rm20 sahaja 1set (3bottle) . Nak lagi padu amek yang 28% punya but still murah dari pasaran RM45 sahaja 1set (3bottle) . . Siapa yang boleh minum Lovlin🕊 ni ? ✔️Lelaki ✔️Wanita ✔️Kanak kanak dari 3 tahun keatas ✔️Warga tua . Sarang burung walit banyak sangat khasiat yg mampu beri pada kesihatan & kecantikkan kita . Tapi jangan tak tahu , white fungus , ginseng & gula batu pon ade banyak kebaikkan jugak . Bukan saje seje ye founder letak dalam tu 😉 . Jom amalkan minum sarang burung dgn Lovlin Bird’s Nest🕊 Klik link whatsapp di bio ye 😉 . #lovlin #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestshahalam #lovlinbirdsnestpj

Posted @withrepost • @lovlinbirdsnest.damansara Minum Lovlin🕊 ni untuk apa ? . First korang kena tahu apa yang ada dalam setiap botol Lovlin Bird’s Nest ni . 7% Birds nest , white fungus , rock sugar & ginseng . . Bukan saje saje tau founder letak bahan tu semua . Ada khasiat tersendiri , nahhh rajin rajinkan membaca 👆🏼 . Nak tahu lebih lagi ? Whatsapp kita ye . Klik link whatsapp di bio 😉. . #lovlin #lovlinshahalam #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestpj #lovlinbirdsnestklang #sarangburungwalet #airsarangburung

Lovlin Birds Nest🕊 7% Minuman sarang burung PERTAMA yang mengeluarkan konsep 3 botol dalam 1 kotak dengan harga sangat MAMPU MILIK ! Produk muslim ! Lulus GMP ! RM20 sahaja untuk 1 box ! Dengan Lovlin anda pasti MAMPU SIHAT , MAMPU CANTIK & MAMPU MILIK ! Dm untuk pertanyaan lanjut / 📲01426752566 / www.wasap.my/60142675256/lovlin #lovlin #lovlinbirdsnest #lovlindamansara #lovlinshahalam #sarangburung #sarangburungwalet #cantik #cantiksihat

Minuman kesihatan yang terbaik, adalah minuman yang boleh diminum oleh semua generasi! . Kebaikan nya yang sangat menyeluruh. Siapa sangka hanya dengan amalkan Lovlin Bird’s Nest🕊, satu keluarga boleh minum. . Nak tahu apa kebaikan untuk anda??? Lihat ni👆🏼! 🤗 . #teamperilovlin #lovlinbirdsnest #agentshahalam

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 . . whatsapp 0167010016 . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

Minuman kesihatan yang terbaik, adalah minuman yang boleh diminum oleh semua generasi! . Kebaikan nya yang sangat menyeluruh. Siapa sangka hanya dengan amalkan Lovlin Bird’s Nest🕊, satu keluarga boleh minum. . Nak tahu apa kebaikan untuk anda??? Lihat ni👆🏼! 🤗 . #teamperilovlin #lovlinbirdsnest #agentshahalam

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 . . whatsapp 0167010016 . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

Minuman kesihatan yang terbaik, adalah minuman yang boleh diminum oleh semua generasi! . Kebaikan nya yang sangat menyeluruh. Siapa sangka hanya dengan amalkan Lovlin Bird’s Nest🕊, satu keluarga boleh minum. . Nak tahu apa kebaikan untuk anda??? Lihat ni👆🏼! 🤗 . #teamperilovlin #lovlinbirdsnest #agentshahalam

Eh ape Lovlin🕊 yg shaa duk sembang selalu ni ? Meh info siket utk korang . . Lovlin ni bagus untuk : . ❤️Kesihatan dalaman ❤️Awet muda ❤️Anjalkan kulit ❤️Cerahkan kulit ❤️Lancarkan penghadaman ❤️Kawal selera makan ❤️Bagi tenaga luar biasa ❤️Pantas sembuhkan luka . Siapa yang boleh minum Lovlin? ✌️Wanita/lelaki yang jaga kesihatan ✌️Wanita yang idamkan kulit yang bersih dan cantik ✌️Mereka yang ada masalah penghadaman/tak kerap ke tandas ✌️Ibu mengandung/menyusu untuk tenaga tambahan dan nutrisi tambahan untuk baby ✌️Kanak-kanak yang ada masalah selera makan . Banyak kan ? Actually banyak lagi , nanti kema share 😉. . Harga ? 7% RM20 1set (3bottle) 27% RM45 1set (3bottle) . www.wasap.my/60142675256/lovlin . #lovlin #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestpj #lovlinbirdnestklang #lovlinbirdsnestshahalam #instantbirdsnest #instantbirdsnestdrink

Nak cantik , sihat dengan harga mampu milik ? Selalu tengok je orang minum air sarang burung tapi tak mampu nak beli ? . Lovlin Bird’s Nest🕊 kan ada . Mampu sihat , mampu cantik & mampu milik dengan Lovlin🕊. . RM20 sahaja 1set (3botol) . Kebanyakkan customer cuba 1set akan repeat order berset set tau sebab dah in love dengan keberkesanan Lovlin🕊. . Klik link whatsapp di bio utk pertanyaan lanjut . 📲0142675256 . Nak join kami sebarkan lagi kebaikkan Lovlin Bird’s Nest🕊? Jom join dropship dengan kami 😉. . #lovlinbirdsnest #birdsnest #sarangburung #sarangburungwalet #dropshipwanted

Since ramai yang tanya Lovlin Bird’s Nest🕊 nie ada collagen ke tak? Pesakit fibroid, cyst boleh consume tak? Jawapannya boleh sebab LovlinBirdNest ni ❌tiada collagen. . Bila sebut bird nest🕊 ni memang sama tapi kandungan dalam setiap produk mungkin tidak sama. . Seperti sedia tau collagen adalah kawan karib pada sesetengah 💁🏻‍♀️wanita dan juga musuh pada sesetengah wanita lain. . So kelebihan yang ada pada semua sarang burung ialah ianya mempunyai peptide hormon yang dipanggil Epidermal Growth Factor arau lebih dikenali sebagai EGF. . EGF dapat membantu membentuk protein, menambah kandungan cairan kulit, dan menjaga kelembabaan kulit. EGF dapat menambah gizi pada sel-sel, mempercepat pertumbuhan sel-sel baru, merangsang pembiakan dan pemindahan berbagai sel, mempercepat metabolisme kulit untuk menghambat penuaan dini, membuat kulit memproduksi sendiri protein dan serat elastik protein baru agar kulit kembali elastis, efektif menghilangkan kerutan halus, sehingga kulit menjadi bersih, halus, dan kencang. Ketika kulit terluka, maka ketika menggunakan EGF dapat meningkatkan fungsi pemulihan dan pertumbuhan baru dari susunan kulit. Ini juga mempercepat proses penyembuhan luka dari kosmetik, operasi wajah, dan luka kulit lainnya, mempertahankan permukaan kulit agar tetap rata bersinar, menghilangkan bekas luka dan timbunan pigmen kulit yang berlebihan. EGF dapat mengurangi pigmen hitam dan menghilangkan bintik berwarna sehingga kulit menjadi putih bersih secara bertahap dan aman. . Lovlin Bird’s Nest🕊 tidak perlu collagen dalam produk mereka kerana EGF sudah memadai 😉🥰 . #lovlinbirdsnest #instantbirdsnest #lovlinbirdsnesshahalam #teamperilovlin

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ . . 📌RM20 🕊15ml/ bottle . . 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . . whatsapp 0167010016 . BIRDNEST ESSENCE , SOBELLA , CUBREMI KULAI / SEGAMAT . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ . 📌RM20 🕊15ml/ bottle . 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . . whatsapp 0167010016 . BIRDNEST ESSENCE , SOBELLA , CUBREMI KULAI / SEGAMAT . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ 📌RM20 🕊15ml/ bottle 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . . whatsapp 0167010016 . BIRDNEST ESSENCE , SOBELLA , CUBREMI KULAI / SEGAMAT . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

Rm 20 ringgit sahaja guys !! 🙀 tiada bahan pengawet , dijamin halal bird nest ni ☺️ spend la duit korang sikit untuk bende yang sihat 🕊❤️ tak mahal pun rm 20 dah dapat 3 botol ni 🥰 baik untuk kesihatan dan untuk budak seawal 3 tahun pun boleh minum 👧👦 malah ibu mangandung pun boleh 🤰🏻mai laa pakat adik abang kakak kita cuba 😍😍😍 . . . #lovlinbirdsnest #lovlin #lovlinshahalam #lovlinpj #lovlinmilkshake #lovlinlover

Rm 20 ringgit sahaja guys !! 🙀 tiada bahan pengawet , dijamin halal bird nest ni ☺️ spend la duit korang sikit untuk bende yang sihat 🕊❤️ tak mahal pun rm 20 dah dapat 3 botol ni 🥰 baik untuk kesihatan dan untuk budak seawal 3 tahun pun boleh minum 👧👦 malah ibu mangandung pun boleh 🤰🏻mai laa pakat adik abang kakak kita cuba 😍😍😍 . . . #lovlinbirdsnest #lovlin #lovlinshahalam #lovlinpj #lovlinmilkshake #lovlinlover

Rm 20 ringgit sahaja guys !! 🙀 tiada bahan pengawet , dijamin halal bird nest ni ☺️ spend la duit korang sikit untuk bende yang sihat 🕊❤️ tak mahal pun rm 20 dah dapat 3 botol ni 🥰 baik untuk kesihatan dan untuk budak seawal 3 tahun pun boleh minum 👧👦 malah ibu mangandung pun boleh 🤰🏻mai laa pakat adik abang kakak kita cuba 😍😍😍 . . . #lovlinbirdsnest #lovlin #lovlinshahalam #lovlinpj #lovlinmilkshake #lovlinlover

Testimoni Lovlin Birds Nest (LBN)🔥🔥🔥 Tengok muka adik nie hasil dia istiqomah minum LBN... kulit muka dari berjerawat Batu n parut2 jerawat makin pudar dan hilang hasil dia minum LBN setiap hari... LBN nie bukan sahaja untuk sakit lutut dan pelbagai Jeni's penyakit lain, memberi tenaga tapi juga unutk kecantikkan kulit... LBN nie merawat dari dalam tau... kulit muka makin cantik mulus n lembab je... Flawless gitu 😍..Nak kulit mcm nie kene la consume dengan pengambilan yang Konsisten ye... Bukan nye minum sekotak terus nak cantik mcm nie 😂😂 Jangan pulak kate sy minum habis dah sekotak tapi takde kesan pun... NO NO NO 🙅🏻‍♀️Memang takde kesan la kalau baru minum sekotak terus nak flawless gak... Ini bukan ubat tau... LBN nie macam vitamin la untuk kulit muka kite... Merawat dalam dan luar... Beli 5set nurul ada special gift utk anda 🎁 . Menarik kan? 🤩 Sesape yang nak Lovlin Bird's Nest atau Lovlin Milk shake boleh whatsapp Nurul👇 Www.wasap.my/60196147313/Lovlinbirdnest FB : Irdina Naim 📮 Pos seluruh malaysia 💕Free 🎁 💕 Free Guide #feedback #lovlinbirdsnest #sayajual #product #muslim #halal #viral #mampumilik #berkesandanselamat #murahmeriah #order #whatsapp #kulitcantik #kulitputih #kulitsensitif #pemutihkulit #parutjerawat #jerawat #cantik #perempuan #lelaki #kanakkanak #orangtua #follow4like #igshop #onlinestore #onlineshop #good #for #skin

Lovlin Bird’Nest Kena minum hari-hari ke⁉️ . Jangan risau kita ada Plan Ekonomi, Plan Progresif & Plan Intensif, Semua org mampu utk nikmati kelebihan sarang burung Lovlin‼️ . Semuanya bergantung pada sendiri punya poket😍 janji boleh konsisten😜. Nak cuba rasa dulu 1 set pun boleh😉 Klik link di bio @lovlinbirdsnestbanting . . #teamsp101419_pm #lovlinbirdsnest #produkbumiputera #nakcantik #birdnest #kecantikanwajah #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #ibuhamil #orangtua #kanak-kanak #codareabanting

Amacam ? Yg dah rasa Lovlin Milk Shake (LMS) tuu.. majoriti setuju ckp ketagih dgn LMS, kan ? Sesuai untuk : ✅Lelaki & wanita berumur 12 tahun ke atas ✅Ibu hamil & menyusu bayi ❎Tanpa kolagen ❎Tanpa gula putih ❎Tanpa pengawet ❎Tanpa pewarna tiruan / tambahan Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Semua peringkat umur pon boleh minum LOVLIN BIRDS NEST..🤗🤗 ♳Perempuan ♴Lelaki ♵Orang tua ♶Wanita hamil @ menyusukan bayi ♷Kanak kanak 3 tahun ke atas SEBAB PE?SEBAB LOVLIN ni guna bahan2 semulajadi..😄😄 Lagipon sarang burung walet ni banyak khasiat. Antaranya: ⚀ Agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata ⚀Agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru untuk penghidap ASMA ⚀Zat yang terkandung dalam sarang burung walet dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan ⚀Sarang burung walet juga dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ia adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan mampu menguatkan saluran pernafasan ⚀Sarang burung walet amat baik untuk diambil oleh perokok kerana dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan oleh nikotin dan mencegah serangan barah 💕Untuk ibu mengandung: ☞Mengurangkan rasa sakit pada punggung ☞Memperkuat paru-paru bayi yang dikandung ☞Mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan 💕Untuk wanita: ☞Meningkatkan daya metabolisme ☞Memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan 💕Untuk orang tua: ☞Menguatkan urat dan tulang ☞Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit 💕Untuk kanak-kanak: ☞Meningkatkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan ☞Memperkuatkan paru-paru WHATSAPP sis ye..😘 0162630479📲 0162630479📲 #lovlinbirdsnest #lovlin #birdsnest #sarangburungwalet #minumansarangburung #minumankesihatan #minumanberkhasiat #birdnestdrink #healthy #drinkhealthy #sarangburung #additionaldrink #sarangburungmampumilik #mampumilik #mampusihat #mampucantik #sarangburunghalal #birdsnestmampumilik #beauty #sarangburungkedah #lovlinkedah #codareakedah #posseluruhmalaysia #cantiksemulajadi #kedah

Air sarang burung walit lovlin Tahu tak Pengambilan SUPPLEMENT Penting dalam AKTIVITI seharian kita jom amalkan supplement natural tanpa bahan2 bahaya dari lovlin SEBABNYAA 👉supplement bukan ubat 👉Supplement memberi tenaga untuk seharian anda 👉Supplement melancarkan usus dan pembuang harian tiada lagi masalah sembelit anda 👉supplement dapat membantu untuk mendetoxkan badan anda 👉supplement dapat mencantikan skin anda seluruh badan

Mula kan pagi korang dengan Lovlin Bird’s Nest, InshaaAllah semoga harini lebih baik dari semalam. Yang penting halal, keluaran bumi putra 100%. Jangan banding kan products kami dengan yang lain. Kami cube bagi yang terbaik. InsyaAllah yang baik tu datang dari Allah, yang kurang Tu dari kami. Semoga semua nye berjalan lancar. Kalau ade yg nak tahu lebih bolih pm amira_shamshudin ye.. WhatsApp pun Amira on.. Terima kasih 💋❤️ #lovlinbirdsnestklang #lovlinbirdsnestmalaysia #lovlinbirdsnest #bumiputra

Sape yang sengugut angkat tangan? . . Ade la yang ngadu tiap-tiap hulan MC sebab period pain. Kite pun same awk. Sampai guling-guling atas tilam sebab nak tahan sakit. Kite try minum LOVLIN nie. Alhamdullillah sakit xde sgt. Bagi yang ade problem cam kite jgk try la minum air sarang burung nie. Tak cuba tak tahu.🥰 . . #lovlin #lovlinbirdsnest #sarangburungwalit #sarangburungwalitmurah #hargamurah #hargamampumilik #birdsnestmalaysia #codfree #codkotadamansara #codkelanajaya #codaradamansara #codshahalam #codsubangjaya #codsubangairport #coddenaialam #codbukitjelutong #codbukitsubang #codelmina #codsubangbestari #lovlinsubang #lovlinsubangairport #lovlinsubangjaya #lovlinkotadamansara #lovlinshahlam #lovlinaradamansara #lovlinbukitsubang #lovlindenaialam #lovlinbukitjelutong #lovlinsungaibuloh #codfree #postagesatumalaysia

Love Love Love 💕 Ya Allah Ya ampunnnn.. Tgk botol pun dh tergoda dahhhhh 😍😍😍 New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : 💥 Birds Nest 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM25 Lovlin Face Mist Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Lovlin Milk Shake bukan sahaja baguih untuk kulit malah boleh mengenyangkan. Banyak feedback kami terima diorang minum LMS baju kebaya yang dah lama tersimpan dalam lemari kini dah boleh pakai balik! Dah la sedap. Puan Founder buat LMS khas untuk kulit, tapi at the same time tak sangka pulak bisa mengenyangkan jugak dong. Satu box ada 10 sachet uolss. Boleh amik satu sachet sehari atau maximum 2 sachet sehari. Dengan harga RM25/box takde masalah pun korang nak consume 2 sachet sehari. Tak caya? Kena try dululah uolss. Taknak sembang kosong abang sekarang pun makin cerah dah kulit dekat tangan ni. Kalau dulu dual tone dekat lengan sebab selalu pakai baju lengan pendek, sekarang dah sekata dah bahagian lengan tu 😁 #lovlin #lovlinbirdsnest #milkshake #lovlinmilkshake #lovlinmilkshakeoren #agentkotabharu www.wasap.my/60146055906/LMS

Info Lovlin Face Mist. Bahan² yang digunakan semuanya adalah natural. Yang tertulis pada kotak dan botol tu nama saintifik untuk bahan² tu. Antara bahan² yang ada dalam LFM adalah 💕sarang burung walit 💕daun teh hijau 💕witch hazel 💕Sea lettuce 💕aloe vera 💕Vitamin B3 💕Vitamin C 💕 Hyaluronic acid Awesome kan? Bahan² natural yang mantap dan berkhasiat dalam satu botol Lovlin Face Mist. Dan yang paling penting, setiap produk keluaran LOVLIN semestinya MAMPU MILIK. Satu botol exclusive 30ML hanya pada harga RM25 sahaja. Nak kulit sihat? Spray kan aje 😘 #lovlinbirdsnest #sarangburungwalet #facemist #lovlinfacemist #lovlinmilkshake #lovlinsepang

Info Lovlin Face Mist. Bahan² yang digunakan semuanya adalah natural. Yang tertulis pada kotak dan botol tu nama saintifik untuk bahan² tu. Antara bahan² yang ada dalam LFM adalah 💕sarang burung walit 💕daun teh hijau 💕witch hazel 💕Sea lettuce 💕aloe vera 💕Vitamin B3 💕Vitamin C 💕 Hyaluronic acid Awesome kan? Bahan² natural yang mantap dan berkhasiat dalam satu botol Lovlin Face Mist. Dan yang paling penting, setiap produk keluaran LOVLIN semestinya MAMPU MILIK. Satu botol exclusive 30ML hanya pada harga RM25 sahaja. Nak kulit sihat? Spray kan aje 😘 #lovlinbirdsnest #sarangburungwalet #facemist #lovlinfacemist #lovlinmilkshake #lovlinsepang

Info Lovlin Face Mist. Bahan² yang digunakan semuanya adalah natural. Yang tertulis pada kotak dan botol tu nama saintifik untuk bahan² tu. Antara bahan² yang ada dalam LFM adalah 💕sarang burung walit 💕daun teh hijau 💕witch hazel 💕Sea lettuce 💕aloe vera 💕Vitamin B3 💕Vitamin C 💕 Hyaluronic acid Awesome kan? Bahan² natural yang mantap dan berkhasiat dalam satu botol Lovlin Face Mist. Dan yang paling penting, setiap produk keluaran LOVLIN semestinya MAMPU MILIK. Satu botol exclusive 30ML hanya pada harga RM25 sahaja. Nak kulit sihat? Spray kan aje 😘 #lovlinbirdsnest #sarangburungwalet #facemist #lovlinfacemist #lovlinmilkshake #lovlinsepang

Sama tapi tak serupa 🧐🧐 Boleh bandingkan dari segi kepekatan dan lock penutup botol Baca dan teliti maklumat yang tertera Pastikan beli yang original bukan tiruan http://www.wasap.my/0172948273/LovlinBirdsNestbyAinIlyas #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #lovlinmalaysia #lovlinsijangkang #sihatluardalam #mampumilik #lovelovelbn #kulitflawlesssecaraalami #luardalammantoppp

MENGENYANGKAN TAPI BUKAN UNTUK KURUS . Lovlin Milk Shake, antara latest produk Lovlin yang masih menggunakan kandungan bahan wajibnya berasaskan Sarang Burung Walit.✅ . Didatangkan dengan dua perisa best pisang dan oren dalam bentuk sachet.✅ . Setiap 1 box mengandungi 10 sachet, dan setiap 1 sachet itu diisi dengan kandungan 22gr.✅ . Manfaat Lovlin Milk Shake ini lebih menumpukan kepada #kecantikan pada kulit, membantu #mencerahkan kulit, mengatasi masalah kulit #kusam dan #kering melembap dan membantu #mengecutkan #jerawat serta #memudarkan #parut #memulihkan #sunburn membantu #tone #kulit #sekata #meremajakan dan #menganjalkan serta #menghaluskan kulit. . Disamping, Lovlin Milk Shake ini juga membantu #mengurangkan masalah #keguguran #rambut #sesuai untuk #ibu #hamil juga boleh di minum oleh #lelaki. . LMS BUKAN SUSU UNTUK DIET, tapi ia mampu mengenyangkan. . Nak kulit cerah? Perlu #konsisten. Tak ada magiknya minum 1 sachet dah putih, minum 1 kotak setel. Konsisten ini haruslah berterusan.okey?? . Meh dapatkan Lovlin Milkshake dari saya,agent sah Lovlin.❤ . Hanya rm25✅ . #lovlinbirdsnest #lovlinmilkshake #sarangburungwalit #agentmelaka #agentseremban #dropshipwanted

RAWAT DULU Jangan duk fikir nak cantik sangat. . Dalaman dulu repair. Sebab tu la sis dah bagitahu awal-awal. . LBN ni bukan untuk cantik je. Untuk jangka masa panjang juga. Sistem imun & antibodi. Kesihatan berpanjangan tau. . Merawat sambil membaiki kulit tu satu bonus. Sihat dalaman, cantik luaran kalau dh minum As easy as A, B, C 👍🏻 pa lagi? Mai wassup laju2... RM20/SET 🙆 🤩1 SET ada 3 BOTOL = RM20/SET 🤩1 SET ada 3 BOTOL =RM20/SET🙆🏼‍♀️ ____________ #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestjitra #lovlinmurah #lovlinbirdsnest #putihgebu #neelofa #codjitra #alorsetar #nakcantikcarisaya

LINDA
(@butiklyn)

13 Hours Ago

🔥LOVLIN BIRDS NEST🔥 ❌ TANPA PENGAWET ❌ TANPA PEWARNA TIRUAN ❌ TANPA PERASA TAMBAHAN ❄7% BIRDS NEST (tutup gold) - RM20 (3 botol) Ingredients: birds nest + larutan gula batu + white fungus + ginseng ❄28% BIRDS NEST (tutup merah) - RM45 (3 botol) Ingredients: birds nest + larutan gula batu CARA PEMBELIAN:WHATSAPP⤵ 0162630479📲 0162630479📲 0162630479📲 #lovlinbirdsnest #lovlin #birdsnest #sarangburungwalet #minumansarangburung #minumankesihatan #minumanberkhasiat #birdnestdrink #healthy #drinkhealthy #sarangburung #additionaldrink #sarangburungmampumilik #mampumilik #mampusihat #mampucantik #sarangburunghalal #birdsnestmampumilik #beauty #sarangburungkedah #lovlinkedah #codareakedah #posseluruhmalaysia #cantiksemulajadi #kedah

.. . Awak dah cuba mcm² esen tp tak berkesan? Jom cuba #birdnestessence , tiada merkuri, tiada plumbum, tiada alkohol. BNE 90% pati sarang burung walet. . . Calit2 5 titik je pagi dan calit2 5 titik je mlm sblm tido. Kecik2 cili padi taw BNE ni.. result PADU ! . . Rm20 1botol Wasap 016 7255797 #agentwanted . #teammakjerung . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #alhaalfa #youngandglowfoundation

10 Sebab kenapa Anda Perlu Amalkan Lovlin Bird's Nest : . .✅ Meningkatkan metabolisma .✅ Menstabilkan hormon .✅ Mengurangkan sakit senggugut ketika haid .✅ Meningkatkan kesuburan .✅ Mengekalkan tekanan darah yang sihat .✅ Mengurangkan risiko kanser .✅ Membantu mengurangkan berat badan .✅ Megelakan sakit kepala dan pening .✅ Megelakan insomnia dan tidur yang lebih nyenyak .✅ Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan, mencantikkan dan menganjal serta mencerahkan kulit wajah . Dapatkan minuman sarang burung LOVLIN dengan harga mampu milik. Hanya RM20 sahaja untuk 3botol. . . #lovlinbirdnestbatupahat #lovlinbirdsnestparitsulong #lovlinbirdsnest #lovlin #mampumilik #codareabp #lovlinbp

Morning guysss...🕊🕊 Abam nak kongsi plan pengambilan Lovlin Birds Nest 7% dan 28% mengikut Ekonomi masing-masing.. EKONOMI PROGRESIF INTENSIF Di dalam Lovlin Bird’s Nest🕊, selain sarang burung terdapat juga sedikit hirisan ginseng, white fungus dan rock sugar. Semua ni dibancuh sesedap rasa dan cukup kasih sayang 💕 Ala.. macam minum jeli kelapa tu haa..sejuk2 pulak mmg sedap yang amat..😋 Takde bahan-bahan menakutkan pun.... . ✔️ MAMPU CANTIK ✔️ MAMPU SIHAT ✔️ MAMPU MILIK . *HARGA* . 📌RM20 SM & RM 35 SS 🕊 COD area AMPANG 🕊POSTAGE Mon - Fri 🕊Whatsapp 018-3201137 or tekan je link bawah ni terus okay 😘 www.wasap.my/+60183201137/LMS Jom kita tru cuba test.. pasti x menyesal #ingatbirdsnestingat #lovlinbirdsnest #pastikanlovlinbarubeli #agentlovlinbirdsnest

Musim panas lit lit 🔥 haih kat luar sana tuh . Tekak pun rasa macam kering & perit je kann ? Tapi bila minum je Lovlin Bird's Nest🕊 lalu je sarang burung walet , fungus putih , ginseng & rock sugar kat anak tekak ... Fuhhh , nikmat nyee lahaii ... Rasa sejuk segar semacam je anak tekak . Terus rasa clear pulakk tekak ni . Memang terbaikk la Lovlin Bird' Nest🕊 Rasa pun sedap sangatt😋. 2kali teguk je dah settle sebotol tu😁😆. www.wasap.my/601139120694 #1set3botolrm20 #lovlinbirdsnest #agentsahkuantan

... . Jom Sarapan.... Sodap, Sihat, Kulit Cantiks, Awet Mudo.. koghase ?? . . Hakak bedal dulu .. 'Bab cantiksss' ni hakak memey xboleh tahan.. kikikii.. 😅 . . #lovlinmilkshake 'hakak minum hakak jual' ! . Rm25 1box . wasap 016 7255797 #agentwanted . . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #alhaalfa #youngandglowfoundation

... . ASSALAMUALAIKUM 🌹🌹. HYE SAYA Karsilah Sanmarta MiNi STOKiS sah #birdnestessencebypna . . 🚗ON COD🚗 *JB, tebrau, permas jaya, megah ria, taman rinting,Seri Alam & kwsn sekitar . . BERMINAT NAK CUBA ?? Meh whatsapp 601139644942 . #teammakjerung #agentwanted 016 7255797 . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #alhaalfa #youngandglowfoundation

... . #birdnestessence RM20 MENIPU 😱😱 . . Puncanya nak kecutkan jerawat je! , tapiii now muka xsengaja jd bersih, ploles ! jerawat , parut, tok nenek tompok semua ghaib ❗. . Koghase ?? . barang boek beb, xpayah nk citer byk ! . . jom wasap sis , kita buat duit sambil main fon je 😘 . Wasap 016 7255797 . #agentwanted . #teammakjerung . . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #alhaalfa #youngandglowfoundation

... . Selamat petang sunday 😊 . . Masih ramai yang tak kenal kite 🐦🐦 . Nama saya #birdsnestessence . Berat saya 15ml. Harga saya sangat-sangat affordable Rm20 . Saya mengandungi 90% ekstrak birds nest 🐦 . Sekali cuba confirm repeat berkali-kali. . Mehlah pinang saya . . wasap 016 7255797 . #agentwanted . #teammakjerung . . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #lovlinbirdsnest #birdnestessence #produkviral2019 #tuandanial #melodi #kauyangpertama #icsyvmy #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #alhaalfa #youngandglowfoundation