#kulitlembap

5,477 posts tagged with #kulitlembap

Photos and Videos about #kulitlembap

Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatnb nii? Usah khuatir usah bimbang sayanggg. Produk lulus kkm. Kenapa dia dipanggil krim berubat ? Sebab dalam ni ada bahan #antiseptik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin engkorang tu. Bila konsisten sapu , teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadik nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diriiii 😄 . Sape nk try wasap nmber ni skrg atau klik link ni. www.wasap.my/60139016833/NB+ACNE #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #bellazmua #muabellaz#azanisscarserum#jumeascargel#biooil #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimjerawat #nbkrim #nbcreamnurfellabeauty #nurfella_beauty_official #nbscaracnetherapycream #loshall

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Dulu kering kusam, sekarang dah cerah, lembap dan sihat. . Penangan kosmetik beracun, kulit jadi breakout, kusam dan rosak. MEDIL merawat kulit yang rosak dan memberi lembapan yang berterusan kepada kulit. Parut² hodoh, kesan cela, jerawat dan bintik² di kulit wajah pudar dan kulit semakin hari semakin sihat & cantik. . 3 step je setiap hari. Cleanser ➡️serum ➡️foundation. Asal konsisten, kulit takkan kusam lagi. . Dm/whatsapp 0199092906 segera atau klik link kat bio . #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitlembap #kulitanjal #kulitglowing #kulitlembut #flawless #skincareroutine #produkberacun #merkuri #hydroquinonefree #cleanser #serum #foundation #skincare #gebu #cantikskincare #glowingskin

"Tepis rasa ragu-ragu anda mengenai minyak boonga jika anda inginkan kulit wajah yang sihat dan cantik." . Minyak Boonga harus digunakan dengan cara yang betul dan bukannya disapu sesuka hati secukup rasa anda sahaja. . Kebanyakan pengguna yang sudah mencuba face oil tetapi tidak menyukai face oil tersebut adalah kerana mereka tidak menggunakan ia dengan benar. . Jika uolls sudah selesai menyapukan face oil ke kulit wajah dan terasa amat berminyak. Ternyata uolls dah melakukan kesalahan. . Seperti yang dinyatakan sebelum ini, minyak muka sangat tertumpu. 1 drop sahaja sudah mampu menampung manfaat untuk satu wajah. . Ternyata awak tidak digalakkan mengamalkannya dengan cara yang sama seperti awak menggunakan pelembap. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"Tepis rasa ragu-ragu anda mengenai minyak boonga jika anda inginkan kulit wajah yang sihat dan cantik." . Minyak Boonga harus digunakan dengan cara yang betul dan bukannya disapu sesuka hati secukup rasa anda sahaja. . Kebanyakan pengguna yang sudah mencuba face oil tetapi tidak menyukai face oil tersebut adalah kerana mereka tidak menggunakan ia dengan benar. . Jika uolls sudah selesai menyapukan face oil ke kulit wajah dan terasa amat berminyak. Ternyata uolls dah melakukan kesalahan. . Seperti yang dinyatakan sebelum ini, minyak muka sangat tertumpu. 1 drop sahaja sudah mampu menampung manfaat untuk satu wajah. . Ternyata awak tidak digalakkan mengamalkannya dengan cara yang sama seperti awak menggunakan pelembap. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"Tepis rasa ragu-ragu anda mengenai minyak boonga jika anda inginkan kulit wajah yang sihat dan cantik." . Minyak Boonga harus digunakan dengan cara yang betul dan bukannya disapu sesuka hati secukup rasa anda sahaja. . Kebanyakan pengguna yang sudah mencuba face oil tetapi tidak menyukai face oil tersebut adalah kerana mereka tidak menggunakan ia dengan benar. . Jika uolls sudah selesai menyapukan face oil ke kulit wajah dan terasa amat berminyak. Ternyata uolls dah melakukan kesalahan. . Seperti yang dinyatakan sebelum ini, minyak muka sangat tertumpu. 1 drop sahaja sudah mampu menampung manfaat untuk satu wajah. . Ternyata awak tidak digalakkan mengamalkannya dengan cara yang sama seperti awak menggunakan pelembap. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

✨ FACIAL PEMULA COUPLE✨⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Facial pemula merupakan facial yang bernamfaat untuk pemula yang belum pernah difacial, perawatan ini dapat membantu membersihkan wajah dari komedo dan sisa make up dengan durasi facial 120 menit. ⁣⁣ ⁣⁣ Kini kamu bisa nikmati facial pemula ini bersama pasangan, atau sahabat kamu dear karna sekarang ada facial couple pemula di @griya_green_beauty hanya dengan 155.000 rb kamu bisa barengan facial bersama pasangan atua sahabat kamu 🥰🥰⁣⁣ ⁣⁣ 👉 TINDAKAN : ⁣⁣ 1. Facial ⁣⁣ 2. Ekstrasi⁣⁣ 3. Massage + totok wajah⁣⁣ 4. Masker Peel Off⁣⁣ 5. Lulur⁣⁣ 6. Serum C25⁣⁣ 7. Ultra⁣⁣ 8. Pelembab⁣⁣ ⁣⁣ 👉MANFAAT FACIAL PEMULA :⁣⁣⁣ 1. Wajah bersih dan lembap ⁣⁣⁣ 2. Mencegah penuaan ⁣⁣⁣ 3. Meningkatkan sirkulasi darah⁣⁣⁣ 4. Menghilangkan komedo⁣⁣⁣ 5. Mengatasi kulit kusam ⁣⁣⁣ 6. Mengatasi jerawat⁣⁣⁣ ⁣⁣ Kulit sehat alami, berkualitas & Ekonomis⁣⁣🍀🍀🍀⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ _______________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Info & Resrvasi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲WA 085643245443⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☎Telp 081215202756⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🏣Jl Kapten Tendean Gg Nakula No 32 B Wirobrajan Yogyakarta⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Open:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Senin-Sabtu 08.00-20.00 WIB⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Minggu 10.00-20.00 WIB⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #skincare⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣ #kulitbersih⁣⁣⁣ #kulitlembap⁣⁣⁣ #wajahawetmuda⁣⁣⁣ #mengatasikulitkusam⁣⁣⁣ #manfaatfacialpemula⁣⁣⁣ #facialpemula⁣⁣⁣ #mengatasikomedo⁣⁣ #griyagreenbeauty⁣⁣ #facialpemulcouple⁣ #griyagreenbeauty

✨ FACIAL PEMULA COUPLE✨⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Facial pemula merupakan facial yang bernamfaat untuk pemula yang belum pernah difacial, perawatan ini dapat membantu membersihkan wajah dari komedo dan sisa make up dengan durasi facial 120 menit. ⁣⁣ ⁣⁣ Kini kamu bisa nikmati facial pemula ini bersama pasangan, atau sahabat kamu dear karna sekarang ada facial couple pemula di @griya_green_beauty hanya dengan 155.000 rb kamu bisa barengan facial bersama pasangan atua sahabat kamu 🥰🥰⁣⁣ ⁣⁣ 👉 TINDAKAN : ⁣⁣ 1. Facial ⁣⁣ 2. Ekstrasi⁣⁣ 3. Massage + totok wajah⁣⁣ 4. Masker Peel Off⁣⁣ 5. Lulur⁣⁣ 6. Serum C25⁣⁣ 7. Ultra⁣⁣ 8. Pelembab⁣⁣ ⁣⁣ 👉MANFAAT FACIAL PEMULA :⁣⁣⁣ 1. Wajah bersih dan lembap ⁣⁣⁣ 2. Mencegah penuaan ⁣⁣⁣ 3. Meningkatkan sirkulasi darah⁣⁣⁣ 4. Menghilangkan komedo⁣⁣⁣ 5. Mengatasi kulit kusam ⁣⁣⁣ 6. Mengatasi jerawat⁣⁣⁣ ⁣⁣ Kulit sehat alami, berkualitas & Ekonomis⁣⁣🍀🍀🍀⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ _______________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Info & Resrvasi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲WA 085643245443⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☎Telp 081215202756⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🏣Jl Kapten Tendean Gg Nakula No 32 B Wirobrajan Yogyakarta⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Open:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Senin-Sabtu 08.00-20.00 WIB⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Minggu 10.00-20.00 WIB⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #skincare⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣ #kulitbersih⁣⁣⁣ #kulitlembap⁣⁣⁣ #wajahawetmuda⁣⁣⁣ #mengatasikulitkusam⁣⁣⁣ #manfaatfacialpemula⁣⁣⁣ #facialpemula⁣⁣⁣ #mengatasikomedo⁣⁣ #griyagreenbeauty⁣⁣ #facialpemulcouple⁣ #griyagreenbeauty

SURI FOUNDATION by SARINA'S SECRET KENAPA PERLU DAPATKAN SURI FOUNDATION? #surifoundation dicipta Khas untuk wanita yang sibuk dan jimat wang. 🙅‍♀Tak perlu lagi pakai bedak (Effect Glowing dan seperti pakai bedak) 🙅‍♀Tak perlu pakai Serum 🙅‍♀Tak perlu pakai Pelembap 🙅‍♀Tak perlu pakai Sunblock 🙅‍♀Tak Perlu Cucuk Vitamin Complete sudah Sesuai untuk semua kulit (dry , oily , sensitive , combination) KELEBIHAN: ✔️ 1 code sahaja, bila apply ia akan follow skintone kita! Magic Suri Foundation ✔️ Membuat kulit muka glowing & lembap. ✔️ Mengecutkan Jerawat ✔️ Membantu Mengurangkan Jeragat. ✔️ Menghilangkan Parut ✔️ Fungsi 4 dalam 1 ( Serum + Moisturiser + Sunblock SPF 45 + Vitamin C dan E) ✔️ Effect seperti memakai bedak ✔️ Produk Halal, Mesra wudhuk ✔️ Anti aging ✔️ Lulus KKM *INGREDIENTS* : - Vitamin C - Vitamin E - Argan oil - Apricot seed oil - extract pudina - Niacinamide ( membunuh jerawat , jeragat , parut & anti aging). Setitik ckup tuk seluruh muka (15ml tahan 3 bulan penggunaan harian) Sangat Jimat Sangat Berbaloi Apa TUNGGU LAGI ‼️😀 Jom Grab skrg Tekan link di bio >>> @kakfazidah #jeragathilang #kulitlembap #halal #kulitsihat #mesrawuduk #luluskkm #suri #arganoil #apakatapengguna #testimonisurifoundation

Eymiey
(@mieymiey_melly)

1 Day 16 Hours Ago

Hai Hampaaaa 🖐️ Sini Sat La Tengok Demica Lotion Ni Berkesan Ke Dak.. . Nampak Dak Kulit Depa Putih Melepak, Cun Habis Nohh..😀😀😀 . Hampa Tak Nak Ke Kulit Putih, Lembut, Gebu Gebas Lagu Tu..❓❓❓ . Tunggu Apa Lagi, Jom La Cantik Kan Kulit Dengan #demicawhiteninglotion 😉 . Whatsap Miemiey Sekarang⤵️⤵️⤵️ 📲Www.wasap.my/60173732600/SAYANAKDWL . #demicantik #demiputih #tipskulitcantik #tipskulitcantik #sayanakputih #sayanakcantik #sapusaputerusputih #seputihgadiskorea #losyenajaib #losyenputih #losyenlindungkulit #losyenviral #sunblock #kulitcantik #kulitputih #kulitlembut #kulitlembap #kulithalus #demicalotion

JOM manjakan diri u ols dgn Mas terbaik di Mary Kay😘 Renewing Gell Mask🌜 . 10 kebaikan lepas pakai Mask nih.. ✔️Mengunci kelembapan ✔️Perbaiki kulit yg stress ✔️Meredakan kemerahan kulit akibat sensetif ✔️Kecilkan pori2x ✔️Melembutkan kulit ✔️Melicinkan kulit . Jom..dapatkan kulit sihat hari ini❤️ . . #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayklang #marykayportklang #testimonimarykay #testimoniskincare #testimoni #produkbest #bebasjerawat #kulitsihat #perundingkecantikan #perundingkecantikannmarykay #beautyconsultant #beauty #klangviral #lipstickmarykay #lipmatte #lipstick #lips💋 #marykayatplay #marykayeyecolour #marykayeyeshadow #tetsimonijerawat #kulitkering #kulitlembap #dehydratedskin

APA BEZA NUFINEST DENGAN BIRDNEST DRINK BRAND LAIN ? . 1- NUFINEST ada 10% birdnest / brand lain 7% saja 2- NUFINEST ada DURIAN BELANDA / brand lain mostly GINSENG ( ginseng tak elok utk ibu pregnant ) 3- NUFINEST ada ROCK HONEY ( lebih wangi ) / brand lain mostly pakai rock sugar 4- NUFINEST satu satunya birdnest yang ada campuran DURIAN BELANDA yang pertama . 5- Birdnest seperti NUFINEST memang tak dapat dirasai dimana2 brand yang lain . Sebab dia adalah formulasi khas untuk NUFIYA . NUFINEST -10% Birdnest drink with SOURSOP- . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #ajimaura #teamjerung #terapiinstagram

APA BEZA NUFINEST DENGAN BIRDNEST DRINK BRAND LAIN ? . 1- NUFINEST ada 10% birdnest / brand lain 7% saja 2- NUFINEST ada DURIAN BELANDA / brand lain mostly GINSENG ( ginseng tak elok utk ibu pregnant ) 3- NUFINEST ada ROCK HONEY ( lebih wangi ) / brand lain mostly pakai rock sugar 4- NUFINEST satu satunya birdnest yang ada campuran DURIAN BELANDA yang pertama . 5- Birdnest seperti NUFINEST memang tak dapat dirasai dimana2 brand yang lain . Sebab dia adalah formulasi khas untuk NUFIYA . NUFINEST -10% Birdnest drink with SOURSOP- . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #ajimaura #teamjerung #terapiinstagram

APA BEZA NUFINEST DENGAN BIRDNEST DRINK BRAND LAIN ? . 1- NUFINEST ada 10% birdnest / brand lain 7% saja 2- NUFINEST ada DURIAN BELANDA / brand lain mostly GINSENG ( ginseng tak elok utk ibu pregnant ) 3- NUFINEST ada ROCK HONEY ( lebih wangi ) / brand lain mostly pakai rock sugar 4- NUFINEST satu satunya birdnest yang ada campuran DURIAN BELANDA yang pertama . 5- Birdnest seperti NUFINEST memang tak dapat dirasai dimana2 brand yang lain . Sebab dia adalah formulasi khas untuk NUFIYA . NUFINEST -10% Birdnest drink with SOURSOP- . #sarangburungwalet #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalet #minumansarangburungwalet #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #breastfeeding #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #foodnetwork #asianfoodchannel #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #ajimaura #teamjerung #terapiinstagram

Facial Cleanser Calendula Honey and Botanical Face Oil. . . Super awesome cleanser suitable for senstitif and dry skin. . Antoher one botanical face oil the secret natural glowing skin. . . Buzzz Elya ⤵ klik link on bio @maryjardinperak.elyanabila . http://www.wasap.my/60174175869/MaryJardinSkinCareCalendula . #maryjardinskincare #maryjardinpromo #lavendergarden #calendula #glowing #calendulaextract #oliveliquidsoap #lavenderoil #aromaterapi #happiness #testimonimaryjardin #jerawatkecut #parutpudar #kulitcerah #kulitlembap #tipskulitsihat #tipskulitcantik #liangporimengecil #serumbest #serumwangi #facecleanser #spearmint #effectcool #greatmoisturises #halalskincare #localskincare #topskincare #maryjardinbaganserai #maryjardinperak @ Mary Jardin Bagan Serai,Perak By Ellavender

#nakkulitcantik #kulitlembap #halus #licin #kulitglowing dan #masalahjerawat hilang? senang je. korang cuma perlu minum Perla Choco secara konsisten setiap hari. insyaAllah dalam masa sebulan akan nampak perbezaan 💕 Produk: Perla Chocolate Advance Kod: PChoco Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #perlachocolatemilk #perlacapsuleturbo #perlasusukambing #perlapotion #perlachocolateadvance #perlachocolateadvanced #susuuntukputih #susucoklat #susuuntukkulitcantik

FOUNDATION ENCHANTE Memang Best Sangat. Tekstur Ringan,Tak Melekit dan Full Coverage. Tambahan Pula ada #spf50. Harga Cuma RM59. Nak Order klik link wasap www.wasap.my/60133186714/FoundationEnchante . #kulitcantik #kulitkusam #fullcoveragefoundation #jerawat #jeragat #beutysoap #enchante #kulitlembap #putihgebu #dakidegil #tonataksekata #pigmentation #tamankajangmewah #seksyen7bbbangi #seksyen8bbbangi #seksyen9bangi #seksyen15bbbangi #sungairamaldalam #codupmserdang #hospitalserdang

Hai you all... Nak tidur dah ke??? Wait... Jangan lupa sapu sleep mask dulu... Ofcourse lah TIMEWISE RENEWING GEL MASK daripada Mary Kay. Bangun pagi kulit terasa lembut dan lembap. Nak free sample whatsapp saya cepat2x ye Annisa Rani Ind Beauty Consultant mary kay 0199824538 #skincare #masker #mask #marykaykerteh #anjal #kulitcerah #kulitanjal #lembap #kulitlembap #kulittegang #pori #kecil #kecilkanpori #kecilkanpori #kecilkanpori2wajah

Khas utk wanita yg ada masalah kulit kering📣 . Jgn stress tgk muka menggelupas.. Kulit nampak kusam n tegang sgt lepas cuci muka.. . Org tegur nampak u ols tua sgt... Seram kan.. Tambah kalo umur baru 20an nampak mcm 40an..😭 . . Mary Kay Renewing Gell Mask dan Intense Moist ni mmg best n bole bantu masalah u ols.. Confirm tak menyesal👍 Kalo kulit cukup kelembapan baru lah masalah jeragat, jerawat, dehydrated tak serang u ols.. . Pilihan di tgn anda.. Benda baik kan.. Kena share.. Barulah sama2x cantik.. Gtoo😘 . . #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayklang #marykayportklang #testimonimarykay #testimoniskincare #testimoni #produkbest #bebasjerawat #kulitsihat #perundingkecantikan #perundingkecantikannmarykay #beautyconsultant #beauty #klangviral #lipstickmarykay #lipmatte #lipstick #lips💋 #marykayatplay #marykayeyecolour #marykayeyeshadow #tetsimonijerawat #kulitkering #kulitlembap #dehydratedskin

Masih ramai lagi yang takut-takut untuk mengamalkan face oil sebagai salah satu skincare rutin mereka. . Jika anda mengikut cara pemakaian yang betul dan menggunakan face oil berdasarkan jenis kulit anda. . Well, sepatutnya ia bukan satu masalah besar buat anda yang ingin mencantikkan kulit wajah. . Minyak mempunyai daya serapan dan lembapan yang lebih tinggi untuk kulit Jika anda ingin menghidrat dan melembapkan wajah. Face Oil adalah pilihan yang paling tepat. . Jom pilih face oil mengikut jenis kulit wajah anda 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Masih ramai lagi yang takut-takut untuk mengamalkan face oil sebagai salah satu skincare rutin mereka. . Jika anda mengikut cara pemakaian yang betul dan menggunakan face oil berdasarkan jenis kulit anda. . Well, sepatutnya ia bukan satu masalah besar buat anda yang ingin mencantikkan kulit wajah. . Minyak mempunyai daya serapan dan lembapan yang lebih tinggi untuk kulit Jika anda ingin menghidrat dan melembapkan wajah. Face Oil adalah pilihan yang paling tepat. . Jom pilih face oil mengikut jenis kulit wajah anda 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Masih ramai lagi yang takut-takut untuk mengamalkan face oil sebagai salah satu skincare rutin mereka. . Jika anda mengikut cara pemakaian yang betul dan menggunakan face oil berdasarkan jenis kulit anda. . Well, sepatutnya ia bukan satu masalah besar buat anda yang ingin mencantikkan kulit wajah. . Minyak mempunyai daya serapan dan lembapan yang lebih tinggi untuk kulit Jika anda ingin menghidrat dan melembapkan wajah. Face Oil adalah pilihan yang paling tepat. . Jom pilih face oil mengikut jenis kulit wajah anda 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit bersisik & menggelupas? Seksa rasa kulit cam ni, tak selesa, kulit akan rasa pedih penjang masa, lagi lagi kalau skin mulai kering 😥 Rawat skin anda dengan formulasi Krim Berubat Antiseptik ! Berminat boleh wasap k.sha #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty www.wasap.my/60106572408

Filen MCI
(@ffilen)

3 Days 12 Hours Ago

HK-Shenzen lg puanaasss banget...plg trip kulit gosong demi foto2 cantik 😁.. Sblm tdr wajib pakai Glucola Snow Tomato & mnm Glucola Stevia. Spy kulit cpt kembali normal. #glucolastevia #kulitlembap #glucolasnowtomato #kulitcerah #perawatankulitefektif

Rutin harian wajib buat Sebelum tidur, cuci muka dulu dengan Clearskin soap (sabun biru tu) . Then lap muka bagi kering. Guna tuala bersih dan khas untuk muka saja tau. . Dah lap muka, goncang² serum Orynzyme then spray pipi kanan sekali, pipi kiri sekali, dahi sekali. Pap pap pap sikit.. Siap! . Dah jom tidur! . Sok bangun pagi rasai sendiri kulit toink toink lembut lembap glowing gitchuu 😘 . #serumorganik #serumpalingbest #kulitlembap #cleanserterbaik #produkorganik

HYDRATION IS THE KEY FOR GLOWING SKIN! . . Meeracle Skincare is exactly what your skin need. It will boost your skin hydration and will give you an instant glow. . . Meeracle Skincare adalah satu-satunya yang kulit anda perlukan. Ia akan melembabkan kulit dan menyerikan kulit dengan segera. . . Kulit yang kering boleh menyebabkan wajah anda kelihatan kusam. . . Jadi untuk mengatasinya, kulit kena sentiasa lembap untuk nampak glowing! . . Jom dapatkan harga promosi Meeracle dengan sy.. 🙋 . . 📲 019-9039612 . . #kulitglowing#kulitlembap#kulitflawless#kulitcerah#terapiinstagram#ajimaura#kulitberseri#like4likes#follow4followback#sayajual#sayajualskincare#tipskulitsihat

F E E Y Z A
(@miss_feeyza)

3 Days 15 Hours Ago

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi. Nak rasa macam mana? Usya whatsapp 0199240789 Cepat wasap atau tekan link di bio. . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kosmetikmurah #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #krimpuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #scaracnecream

. ➡️ HERV SOOTH HYDRA CLEANSER MIXBERRY ➡️ RM35 💕 DROPSHIP PRICE WHATSAPP/PM . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 👉 Melembapkan kulit 👉 Cegah radang pada kulit 👉 Anti aging - Kandungan ellergic acid melindungi kulit dari kerosakan oleh Uv 👉 bau chewingum / sugus . #herv #stokisherv #kulitlembap #radangkulit #antiaging #chewinggum #hervsoothehydracleanserstrawberry #herv #hervessence #hervset #hervessence120ml

"MUDAH NAK PAKAI" "MUDAH NAK BENTUK" . Tudia tudia! Bila si jelita hati dah cair gara-gara penangan si Brow On Point . Dengan adanya Vitamin E dan Beeswax, lagi mudah untuk dapatkan kening yang cantik dan sihat . Yang tengah baca tu, dah grab ke? Sis tanya jer sebab sekarang sis nak bagi harga special dekat awak🤭 . 1pcs bukan Rm29 Tapi RM20 . . #jelita #sweetdreamsdrama #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #serumbatupermata #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

Facial Cleanser Calendula Effective Herbs For Skin 💛 . . Botanical Face Oil Great Moisturizer For Your Skin . Alhamdulillah Good Morning Friday. . . Berminat nak cuba Mary Jardin jom klik link on . http://www.wasap.my/60174175869/MaryJardinSkinCareCalendula . #maryjardinskincare #maryjardinpromo #lavendergarden #calendula #glowing #calendulaextract #oliveliquidsoap #lavenderoil #aromaterapi #happiness #testimonimaryjardin #jerawatkecut #parutpudar #kulitcerah #kulitlembap #tipskulitsihat #tipskulitcantik #liangporimengecil #serumbest #serumwangi #facecleanser #spearmint #effectcool #greatmoisturises #halalskincare #localskincare #topskincare #maryjardinbaganserai #maryjardinperak

Sahi Sarang Burung. Product sarang burung yang pertama dalam bentuk tablets untuk kulit yang lebih sihat dan cantik. Hanya RM49 - 30 tablets 📲017 4156481 📲017 4156481 www.wasap.my/60174156481 #sahibutterworth #codareakepalabatas #kulitlembap#kulitputih#kulitcantik #awetmuda #codareapenaga

Mermatte pro coverage mempunyai 4 kod warna untuk menjadi pilihan hati dinda semua . Kod 01 (Ariel) adalah yang paling cerah dan sangat sesuai sekiranya dinda berkulit putih - putih melati gitu♥️ . Kod 02 (Cora) sesuai yang mempunyai tona kulit sawo matang gituu♥️ . Kod 03 (Oona) sangat sesuai untuk yang mempunyai kulit kuning langsat, tak berapa cerah dan tak berapa gelap sangat♥️ . Kod 04 (Athena) adalah sesuai untuk orang yang mempunyai kulit hitam manis dan ke tan skin gitu♥️ . Keempat empat warna ni memang sangat sesuai untuk semua skin tone orang asia macam kita semua😊 . . #jelita #mermattejohor #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat # #parutjerawat #cerah #nurlianna #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

. ➡️ CHARMS HYDRA ➡️ RM49 (non member) ⛰ MEMBER RM44 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌷FUNGSI & KELEBIHAN FAHARA HYDRA FRESH CREAM . 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Mengekalkan kesegaran kulit 🌟 Melembutkan kulit 🌟 Mengimbangi minyak pada wajah 🌟 Membenarkan kulit bernafas maksudnye tk menyumbat pori muka 🌟 Menghalang jerawat 🌟 Menghalang sinar uv terus pada kulit 🌟 Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida 🌟 Menganjalkan kulit 🌟 Membaiki kulit yg sunburn . KANDUNGAN FAHARA HYDRA FRESH CREAM . 🐝 Aleo vera 🐝 Wild Yam Root Extract 🐝 Kolagen 🐝 Minyak zaitun . #hydrafresh #charmshydrafresh #charmshydrafreshoriginal #solekdanrawat #skincare #jomcantik #kulitsihat #kulitlembap #kulitsegar #kulitlembut #sunburn

Jangan salah paham sayangku sekalian, jom baca feedback dari salah seorang pengguna krim berubat @rahsia.muka.cantik.tanpa.parut yang dah berjaya 😘 . . #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nbkrimcod #krimsaka #krimjerawat #krimparutpuaka #krimparut #krimjeragat #krimkulitbreakout #skin #kulitlicin #kulitlembap #kulitbreakout #kulitkusam #kulitberminyak #nbscaracnetherapycream #krimberubat

. ➡️ NURRAYSA SKINCARE SET ➡️ RM63 👉 MEMBER RM55 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . Fungsi Nurraysa set skincare . 🌸 Mencerahkan kulit wajah 🌸 Melembapkan kulit 🌸 Membuang sel-sel kulit mati 🌸 Merawat jerawat, parut dan jeragat 🌸 Mengecilkan liang pori pada wajah 🌸 Merawat kulit wajah yang berminyak 🌸 Menganjalkan dan menegangkan kulit wajah 🌸 Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman 🌸 Mengurangkan whitehead dan blackhead 🌸 Merawat bekas jerawat berlubang 🌸 Sesuai untuk semua golongan . #nurraysaskincare  #nurraysaoriginal #nurraysamurah #nurraysaskincare #skincare  #organik #nurraysasetskincare #bekasjerawatberlubang #whiteheads #blackheads #kulitanjal #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitlembap

Ada yang confuse nak masuk merisik yang mana ke? Meh aisyah lorongkan terus sampai hati! Hehe . Mary Jardin start it's journey dengan #lavendar skincare set . We deliver lavendar from the wilderness to your skin gitu . Soon after that, Dr Maryam come out dengan #honeycalendula skincare set . Formulasi khas untuk anda yang berkulit #sensitive #kering . Kulit normal apatah lagi. Sebab, calendula extract prevents aging in two different ways: . It promotes skin tightness, dengan mengurangkan kerosakan pada kulit kita setiap hari . It also increases hydration within the skin, which is one of the main ways to prevent signs of aging . Definitely your favourite #agelesssecret 😍 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #maryjardinagent #codmaryjardin

Ada customer baru minum 2 botol , ruam dan parutnya hilang! ABN ni bukan ubat ya, tapi memang sudah diperakui sejak zaman berzaman lagi bahawa di dalam sarang burung itu sendiri terdapat agen anti-radang, Epidermis Growth Factor serta Anti-Oksidan. Jadi tak hairan lah apabila sistem daya tahan tubuh dalam badan sedang dipertingkatkan dan sel-sel baru sedang galak di baikpulih. Lama- kelamaan, Badan pun tak mudah demam.. Jika demam, cepat baik. Jika selsema, cepat kering. Jika kulit luka, cepat sembuh tanpa parut yang hitam. InsyaAllah. Perlu diingatkan, kesan kepada setiap individu adalah berlainan. Tapi kan...ada satu persamaan. Lepas minum je #siburungpink tetiap pagi mesti badan rasa segar dan otomatik rasa lawa! Siapa rasa camtu? 😁 #annona_birdnest #beautifulme Www.wasap.my/601126682362/abnsabah

Siapa yang wishlist hidup dia nak travel the world? InsyaAllah dengan keluarga Annona, awak tak akan dikecewakan. Jadi reseller Annona dan hit target, berpeluang terbang ke Korea. Jadi agen Annona dan hit target, berpeluang makan angin ke Krabi Jadi RaNia Annona dan hit target, boleh naik belon panas di Turkey. MasyaAllah untungnya anak-anak. Ibu Peri suka bawak gi jalan-jalan tengok dunia. Eh.. Awak tu..tak nak ikut kita ker...? Takkan nak tengok je. Jangan cakap kite tak ajak pulak tauuu.. 🤗 #legasiannona #suribisnessukses #resellerwanted Www.wasap.my/601126682362/abnsabah

DULU LAIN SEKARANG DAH LAIN TAU!! Eh, muka dia dulu lain, yela sekarang kulit dah cantik makin berseri-seri.. jerawat dah tak der. Apa Rahsianya? Konsisten menggunakan set NB ni tanpa was-was Akan mengubah segalanya. Berbaloi kan harga berpatutan tapi hasilnya..wow sangat 😘 krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Macam mana krim berubat ni dapat membantu kulit bermasalah? Dengan adanya white soft paraffin dapat melembapkan kulit serta memperbaiki kulit pecah-pecah (rashes/eczema). Ia juga bersifat hydrasi iaitu mampu melembutkan kulit. D-alpha tocopherol pula juga dikenali sebagai vitamin E yang memainkN peranan penting dalam penjagaan kesihatan kulit kerana menjadi sumber antioksiden. Ia juga mampu mencegah keradangan kulit. Antiseptik pula berfungsi untuk membunuh bakteria jahat dalam jerawat sekali gus mengawal bakteria dari terus merebak. Krim ini juga bebas merkuri dan bebas bahan kimia berbahaya. 3 bahan utama didalam formulasi ini dapat merawat kulit dari masalah jerawat. Usah ragu2 dengan nb cream, anda cuba anda tahu menilainya. Pastikan ori baru beli #krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Mengapa Snow White Beauty Soap memiliki kandungan Olive oil & Squalene oil, karena yang seperti kita ketahui kedua bahan tersebut tidak pernah ada di sabun merk lain manapun. Duh! Jadi apakah aman yah buat kulit kita?? . Jangan khawatir gaess, TARA akan membahas apa kegunaan kedua bahan tersebut kepada Anda semua. Cekidot. . Hampir sebagian besar Ibu2 yang suka memasak pasti mengenal Olive Oil atau biasa disebut minyak zaitun toh, ini tidak mengherankan karena ternyata Olive Oil sudah dikenal sejak 5.000 tahun yang lalu.. Dan bahkan bagi kalangan atas di jamannya seringkali digunakan sebagai bahan alami untuk kesehatan dan kecantikan kulit. Para ahli juga menemukan manfaat olive oil untuk kesehatan dan kecantikan kulit antara lain sbb: - Menjaga kelembaban dan mempertahan kelembutan kulit - Membantu mengurangi kulit yang menebal pada telapak kaki - Membantu mencegah munculnya garis2 halus - Membantu menjaga kekenyalan kulit dan melindungi elastin kulit dari kerusakan Berikutnya Squalene Oil, ini adalah bahan alami yang hampir dipastikan jarang Anda dengar. Karena bahan alami ini diekstrak dari hati ikan hiu. Squalene Oil sangat baik ditambahkan pada sabun mandi karena manfaatnya, seperti berikut ini: - Membantu meregulasi sebum atau produksi minyak yang berfungsi melindungi kulit dan rambut dari pertumbuhan mikroorganisme. - Membantu melembabkan, melicinkan dan menghaluskan kulit. - Membantu menyembuhkan luka serta sebagai antiradang dan penyuplai oksigen yang efektif. Oksigen yang dihasilkan akan mengaktifkan dan meningkatkan metabolisme sel2 tubuh. Dengan demikian, luka/radang bukan saja cepat sembuh, tapi juga tidak terasa nyeri. . Jadi ayo mulai ganti sabun mandi lamamu dengan Snow White Beauty Soap sekarang juga. . . . . #taranatureepa #soap #sabun #olshop #skincare #lfl #like4like #follows #indonesia #sabunmandi #hatiikanhiu #infokesehatan #naturalshop #oliveoil #squaleneoil #sehatitumahal #kulitberparut #kulitbersisik #kulitlembap #cantikindonesia #makeup #pembersihmuka #pembersihmakeup #facialwash #sabuncucimuka #produktara

. ➡️ BEE VENOM IPINK SERUM ➡️ RM 35 👉 MEMBER/AHLI PRICE RM25 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 💕 BEE VENOM IPINK SERUM . 💛Bersifat sangat halus dan menyerap lebih pantas untuk melembapkan kulit. 💛Menyegarkan kulit wajah 💛Mengurangkan eye bag dan 'panda eyes' 💛mencerahkan kulit secara halus 💛mencegah kedutan/penuaan kulit 💛Membantu mengecilkan liang roma terbuka 💛Membantu mempercepatkan pertumbuhan del kulit batu dan sihat. 💛mengurangkan masalah jeragat 💛membantu mengecutkan jerawat 💛membuatkan mekap tahan lebih lama dan tampak "flawless" . Cara penggunaan . 1.Bersihkan kulit dengan Liquid cleanser bee venom,1-2minit 2.Bilas kemudian keringkan kulit. 3.Ambilk beberapa titik BEE VENOM I PINK SERUM ratakan keseluruh wajah termasuk bahagian mata dan leher. . 🎀boleh digunakan pada waktu siang dan malam sebelum memakai krim lain . #ipinkserumbeevenom #serumbeevenom #beevenomserum #kulitlembap #kulitwajahsegar #eyebag #pandaeyes #mencerahkankulitwajah #masalahjeragat #jerawatkecut #mekaptahanlama #flawless #tipskulitputih #rawatkedutan #kulittegang

. ➡️ BEE VENOM CLEANSER ➡️ RM 25 👉 MEMBER/AHLI PRICE RM19 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 💕 🐝Bee Venom Cleanser🐝 . Kelebihan Bee Venom Cleanser . 🍯 Kesan seawal 7 hari 🍯 100% daripada sengatan lebah 🍯 Formula pembersihan bersifat Anti-penuaan 🍯 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🍯 Menjadikan kulit lebih anjal, lembut, halus dan gebu . Fungsi Bee Venom Cleanser . 🐝 Menanggalkan sel2 kulit mati / kusam dengan berkesan 🐝 Membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan 🐝 Mencegah masalah blackhead / whitehead 🐝 Mengecilkan liang pori terbuka 🐝 Megatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi 🐝 Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah 🐝 Memberi kelembapan serta kecerahan wajah secara sekata #beevenomcleanser #kulitkusam #selkulitmati #kulitberminyak #blackheads #whiteheads #masalahkulit #jerawat #garishalus #kulitlembap

Mermatte Pro Coverage Foundation, sapuan foundation khas buat para gadis yang sukakan solekan glam ala malam anugerah⠀ .⠀ Istimewanya foundation ini kerana ia mengandungi :⠀ .⠀ 🌱Argan Oil⠀ 🌱Vitamin C & E⠀ 🌱SPF 30⠀ 🌱Magnolia Stem Cell⠀ 🌱Honey Bee Venom⠀ .⠀ Best kan? Jom baca kelebihannya pulak :⠀ .⠀ 🌸 Bersifat liquid dan ada 4 pilihan tona⠀ 🌸 Bau yang wangi⠀ 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit⠀ 🌸 Tidak mudah bercapuk dan senang untuk diratakan⠀ 🌸 Tekstur yang lebih halus dan ringan⠀ 🌸 Melindungi kulit dari sinaran UV⠀ 🌸 Membantu mencantikan dan memperbaiki kulit⠀ 🌸 Bebas kimia merbahaya⠀ 🌸 Satin finish⠀ 🌸 Medium to Full coverage⠀ 🌸 Bebas Alkohol dan mesra solat⠀ 🌸 Kalis air dan mudah dicuci⠀ 🌸 Tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan⠀ .⠀ .⠀ #jelita #sweetdreamsdrama #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #mersing #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

Tadaaaaaa birthday girl dah unboxing her parcel . Making money is a happiness. And that's a great incentive . Making other people happy is a SUPER-happiness . That's why we celebrate #everywomansdream every single seconds . Cause you're a gold baby you're a gold 💛 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #madu #penawarsegalapenyakit #maryjardinagent #codmaryjardin

Aaaaaa parcel birthday girl dah sampaiiiii. Tak menyempat nak cek tracking. Haha . Terima kasih abam J&T deliver #everywomansdream parcel to a birthday girl safely . Dah la kantoi nak buat suprise. Haha. Aisyah pulak berdebar dia nak unboxing. Weee . Selamat berhoney calendula. Skincare yang buat korang rasa exclusive bak berada di taman bunga . You deserve to be treasured 🥰 . Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #maryjardin #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #honeycleanser #moisturizing #maryjardin #organik #naturalskincare #chemicalfree #crueltyfree #wasteless #kulitsensitif #kulitjerawat #parutjerawat #favourite #bestseller #kulitlembap #kulitkering #awetmuda #antiaging #skinfood #bestnutrition #madu #penawarsegalapenyakit #maryjardinagent #codmaryjardin

DROP SALE❗❗ . ONLY RM30 ONLY RM30 ONLY RM30 . Jangan lupa grab Mermatte Mini Edition semperna #mermattebirthday bulan ni ok . Tapi sebelum tu, Kak Manjer nak ingatkan tau bahawasanya STOK dekat HQ dah NAZAK betul . Harap-harap sempat laa ye korang semua nak grab♥️ . . #jelita #sweetdreamsdrama #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

Minyakboonga
(@minyakboonga)

5 Days 15 Hours Ago

NAK BANGUN PAGI TENGOK MUKA LEMBUT DAN GLOWINGG SEMULAJADI? Gais, minyak boonga dapat membantu mengeluarkan kotoran dan lemak dari liang pori kita dan menjadikan pori yang dulu nampak terkangkang nampak semakin kecil dari hari ke hari. Bila pori semakin kecil, wajah kita akan tampak lebih halus lebih-lebih lagi bila sapu foundation, mekap jadi smooth dan jadi selicin sutera tau 😘 Waktu malam adalah waktu di mana produk yang kita letak kat kulit akan bekerja secara maksimum. Sebab tu jangan lupa dap dap kan dulu minyak boonga sebelum tidur. Dan bersedia bangun pagi dengan wajah yang lembap- lembap basah dan glowing secara semulajadi #minyakboonga #minyakboongalover #kulitlembap #kulitglowing #jerawat #aifacosmetics

BROW ON POINT ON SALE❗❗ . Warna yang sangat pigmented dan tahan lasak, sesuai sangat laa kalau ada di antara anda semua baru mula nak praktis mengukir kening tu . Mua pun suka sangat dengan Brow On Point ni, jimat masa katernya nak makeup muka pengantin . Harga pula murah nak mati ! Menung apa lagi tu? Onzz laa😝 . . #mermattesale #jelita #sweetdreamsdrama #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

Golongan wanitalah yang paling happy bila ada bahan yang boleh buatkan kulit makin sihat dan cantik dan kesihatan makin baik. Bukan apa, mudahlah lah nanti nak berperang dengan bos dan hulubalang kat umah tu. Pakai VCS pun orang dah tegur nampak makin muda, minum #siburungpink ni tak tahulah muda cemana lagi. 🙈 #annona_birdnest #beautifulme Terus tekan link Www.wasap.my/601126682362/abnsabah

Rupa-rupanya bila beli 5 kotak #siburungpink ini dapat 1 LUCKY DRAW! Dan Ada peluang untuk menang emas atau wang tunai! Sapa mau bagi ooiii. Mana boleh tahannnnn Ndakkan tengok jakk 🤤 Www.wasap.my/601126682362/abn . #annona_birdnest #beautifulme

❗DURIAN RUNTUH❗ . Antara item yang hot selling ni, kita memang sengaja untuk memberi anda semua HARGA YANG TAK MASUK AKAL! . Dengan hanya RM30 SAHAJA anda dah dapat tutup semua cela diwajah tanpa sebarang concealer atau corrector . Untuk mini foundation, kita ada 4 kod sahaja dan tersangat la limited setiap kod . Dah grab ke belum? Tunggu apa lagi? . Cepat wasap 60127617780 . . #jelita #sweetdreamsdrama #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #serumbatupermata #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

. ➡️ ALASKA AQUA MOISTURIZER GEL ➡️ RM 85.00 👉 JOIN OUR DROPSHIP NOW 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 👉 KELEBIHAN ALASKA MOISTURISER GEL CREAM . 🐳 50,000 ppm Hyaluronic kandungan utama yang diperlukan kulit untuk melembab, ianya amat penting untuk mengekalkan keremajaan kulit anda 🐳 Menyegarkan kulit dengan kandungan bahan semulajadi serta glacier water 🐳 Boleh dijadikan makeup base & membantu menaikkan seri wajah. 🐳 Memberi kelembutan & kehalusan pada kulit 🐳 Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond 🐳 Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang kering 🐳 Untuk kulit berminyak, ia membantu mengurangi pengeluaran sebum berlebihan 🐳 Membantu melicinkan kulit wajah 🐳 Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka 🐳 Boleh digunakan siang dan malam serta boleh dijadikan masker sebelum tidur. Kesan dia kulit glowing dan segar esok pagi. . #nafura #alaskabynafura #koreaskincare #moisturizer #kulitsensitif #kulitkering #pelembapkulit #kulitlembap #makeupbase #kulitberminyak #kulitlicin #kulitkering #masker #kulitglowing

PARUT HITAM JERAWAT MAKIN PUDAR! Lagi testimoni parut hitam jerawat pudar nb cream Sejenis produk kesihatan dimana nb cream berfungsi untuk merawat kulit anda. Kulit semakin baik bebas parasit jahat. Siapa tak nak kan kulit kembLi sihat tNpa menggunakan produk lain. Nb cream bukan skincara ya,maka jangan hairan pulK bangun tidur muka berminyak sebb cream nb ini adalah cream berubat,maka jangan lupa skip skincare harian anda. Nb cream mengandungi moisturizer,vitamin E, dan antiseptik yang dapat merawat serta perbaiki kulit wajah anda. Jangan tunggu lama untuk mencuba kehebatan nb cream. #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

MUKA ADA SENYUM siapa tak gembira bila tengok kulit wajah semakin sihat,semakin hilang parut jerawat. Kalu anda pakai secara konsisten anda cepat akan dapat hasilnya. Jangan pupuk dalam diri tu malas nak cuci muka,sebab dengan malas la parasit lagi suka. Berminat wassap 0179407577 #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

. ➡️ NAFURA UV SUN PROTECTER ➡️ RM70.00 👉 MEMBER/AHLI PRICE WHATSAPP KAMI 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌷Perlindungan Kuat dari UVA / UVB SPF50 + PA +++ melindungi kulit daripada UVA / UVB yang berbahaya untuk jangka masa yg lama . 👉Tekstur lembap Lembap & lembut yang memberikan rasa segar tanpa melekit pada kulit 👉Kawalan dan Pengendalian Sebum Ekstrak jeruk lemon (lemon) mengetatkan liang dan mengawal sebum untuk memastikan kulit segar 👉Melicinkan Tekstur Kulit Ekstrak daun Aloe barbadensis melembapkan, melegakan & menyihatkan kulit 👉Mengandungi madu, royal jelly dan propolis Madu, royal jelly dan propolis memberikan nutrisi dan kelembapan yang mencukupi kepada kulit . #nafurabeevenom #nafurauvsunprotecter #uvsun #nafura #kulitlembap #sunburn #kulitlicin #radangkulit #kulitberbelang #kulitrosak #kulitkusam #bintikjeragat

JERAWAT SEMAKIN KECUT! MENYESAL KENAL NB CREAM LAMBAT! Itulah ayat cust. Nb cream bila dah dapat hasil positif. setiap perempuan akan mengalami pertumbuhan jerawat pada setiap bulan. Nah, itu perkara biasa. Rahsianya hanya satu JANGAN sesekali anda menyentuh muka yang bejerawat tetapi anda sapukan nb cream pada muka yang bejerawat, percayalah 2,3 hari jerawat mula tidak kelihatan tanpa meninggalkan bekas. Itulah rahsia nb cream. Nb cream adalah cream yang diformulasikan sebagai cream berubat dimAna ia membantu anda untuk melawan parasit jahat. Tunggu apa lagi, cepat cuba dan tengok hasilnya. Wassap 0179407547 #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

. ➡️ NAFURA SERUM ➡️ RM84 (PROMO HQ 20%) 👉 MEMBER/AHLI PRICE WHATSAPP KAMI 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌷KEBAIKAN NAFURA SERUM BEE VENOM . 💥Menjadikan kulit lebih lembut 💥Dapat melembapkan kulit wajah setiap masa 💥Kulit akan menjadi lebih halus dan cerah 💥Dapat menjadikan kulit muka flawless dan mempercepatkan proses awek muda 💥Dapat merawat sunburn dengan lebih berkesan 💥Dapat mengecutkan jerawat 💥Menghilangkan eyebag 💥Dapat menegangkan kulit muka dan mengecilkan liang2 pori 💥Mudah meresap kekulit wajah apabila menggunakannya dan tidak melekit . #nafurabeevenomserum #serumnafura #serumhoneybee #kulitlembut #kulitlembap #kulithalus #kulitflawless #sunburn #jerawatkecut #eyebag #muamalaysia #makeup

Mermatte Flawless foundation ni, dia ada peminat dia tersendiri tau . Tapi kebiasaannya, yang baru mencuba untuk pertama kalinya pasti akan terus tergoda dengan kelembutan tekstur dan juga finishing foundation tersebut . Terlalu mudah nak apply,kalau sambil baring pun boleh colek letak dekat muka tau, then terus sapu rata ke muka . Mudah tetapi wajah tetap berseri😋 . HARGA RM54 📲0127617780 . . #jelita #sweetdreamsdrama #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #serumbatupermata #parutjerawat #cerah #sangkarmovie #kulitsensitif #hadiahanniversary #qashadam #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #mermattemalaysia #promosi

New vibes for our serum ☺️ Orynzme Bi Phse Serum ni Ready Stocks ye darling. _ Yang nak join Postage Harini Boleh Whatsapp mira ye. Last Order By 4pm ☺️ _ Click Link Kat Bio Shopee ID: anithamira . #natuwrelserum #natuwrelmalaysia #reviewbyabahyoi #labtested #naturalingredients #highvitaminc #kulitkusam #kulitkering #kulitlembap