#kulitanjal

19,265 posts tagged with #kulitanjal

Photos and Videos about #kulitanjal

Korang dah try ke #bluebellhydratingfacemist ni? Best kan 😍 . Bukan sahaja membantu kulit stay hydrate & mengecilkan pori, #hydatingfacemist mampu memberikan effect glowing dan menyegarkan wajah tau! Ianya juga boleh mencegah penuaan. Sekiranya kulit kita sering terdedah kepada cahaya matahari terlalu lama, ianya boleh mengakibatkan kulit mengalami hidrasi dan kering. So #facemist merupakan penyelamat untuk mengembalikan kelembapan dan kesegaran kulit wajah bagi mengelakkan wajah kusam dan nampak tua 😉 ♥️ . Berminat? Boleh DM or whatsapp +60122124040 (Zu) 😘 #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #astroria #bluebellskincare #bluebellhydratingfacemist

Ni adalah serum paling terbaik yang Mary Kay hasilkan dalam inovasi skincare. . Kami panggil ni ibu segala serum. Hehehe. . Youthfinity kaya dengan bahan anti aging yang kita boleh tengok & rasa resultnya dalam masa 2 minggu!. . Bukan cakap kosong. Sebab saya sendiri dah guna #youthfinityserum ni dan hasilnya kulit nampak anjal, confident & bermaya je sepanjang hari. Makeup pun jadi senang. . Nak tahu banyak pasal serum ni. Dm / pm saya k. Special gift kalau sesiapa beli serum ni dari saya. . #serummalaysia #marykay #marykaycheras #marykaybygz #kulitanjal #kulitmuda #skincaremalaysia #timewiserepair #timewise3d #lumiviemarykay

TIMUN PUN ADA TAU DALAM BNE NI . haa kalau dulu kita sibuk potong timun tepek2 kat muka n mata.. siapa penah buat mcm tu? angkt tangan 😁 . tu dulu lah! skrg dah mudah just calit #bne ni je tak perlu dah nak ambil masa potong timun,letak kat mata n muka tu.. jimat masa kan? www.wasap.my/0138901290/BNE #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

[LAUNCHING NOW]. JENIS KULIT: SEMUA JENIS KULIT ❤️ SAIZ: 100 ML 😘 HARGA: RM 49 (FREE POSTAGE untuk hari ini dan esok “23/9”). . 𝙎𝙤 𝙬𝙝𝙮 𝙙𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙤𝙨𝙚 𝙨𝙘𝙧𝙪𝙗? (Baca sampai habis tau) Jawapannya ialahh.... Yuols mungkin buat rutin skincare contoh macam cleansing, moisturizing, and putting on the sunscreen, tapi kalau yuols tak buat exfoliating, kulit yuols still tak sihat sepenuhnya. "Pernah rasa tak, pakai skincare products tapi tak effective?"😭. . One of the factors is because of the improper exfoliation. Yupp!! Exfoliating akan membantu produk skincare yuols berfungsi dan meresap lebih baik dalam kulit sebab exfoliating akan membuang segala sel2 kulit mati atas kulit yuols. Pastu segala CLEANSER, SERUM, MOISTURIZER & produk skincare lain akan menyerap lebih baik dalam kulit yuols dan berfungsi lebih maksimum! So what are you waiting for? Click link on our bio to order😘. . #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Nak cantikk nak sihat.. Ambil susu maaez.. Segalnye akn berubah.. Jom wsap sis.. 0192486907..sis akan bantu sampi jadi... #teameirawarios #susumaaez #kulitlicin #kulitsehat #kulitputih #kulitgatal #kulitanjal

"Kak Su pakai WD memang terasa perubahannya, kulit makin cerah, lembut dan tegang" . Eh, memang siapa yang pakai WD akan dapat kesannya. Cuma cepat atau lambat je. Tengok dalaman kita jugak, kan WD merawat dari dalam. Dalaman helok, cepat laa helok WD rawat kulit kita. . Yang penting korang WAJIB konsisten calit. Jangan skip-skip. Haku babapkan nanti. 🤣 . Harga PROMOSI masih ada. Klik je link dekat bio ok. 😘 . #dealeradleesyabeauty #jeragat #jerawat #kulitkusam #awetmuda #tonataksekata #kulitberminyak #kulitkering #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatkronik #kulitanjal #kulitcerah #codbidortapahsungkai #womendesireetripleadvance #calitcalitcantik #qilawdta #wdtaperak #bazaarpaknil #teammokyampower #krimbioteknologinano #wdtabidor #wdtatapah #wdtasungkai #wdtakampar #wdtatemoh #wdtaipoh #wdtagopeng #wdtatanjungmalim #wdtaslimriver

SIS,MACAM MANA TEKSTUR BIRDNEST ESSENCE NI EA? . kalau korang nak tahu tekstur dia memang sangat soft,tak berminyak,so korang akan rasa selesa sangat bila pakai sebab dia cepat meresap n tidak melekit . kadang ada setengah essence ni dia oily kan? bila pakai kita rasa tak selesa dan lambat meresap so memang sangat recommended untuk semua jenis kulit✔️✔️ . punya best la apply #bne ni sampai tak sedar i punya dah nak habis😂😂 korang pun nak juga? ok cpt whstp ira wwww.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

Anda tercari-cari serum yang boleh selesaikan masalah kulit anda? . Anda tercari-cari serum selamat bebas kimia berbahaya? Anda tercari-cari produk muslim, kilang muslim kami sendiri? . Dengan NuYuO, anda boleh dapat 8 manfaat ini; 1) Menghilangkan jerawat 2) Memudarkan parut 3) Menyerikan wajah 4) Melembabkan kulit wajah 5) Menghalus dan melembutkan kulit 6) Menganjalkan kulit 7) Anti penuaan 8. Mengecilkan pori wajah . . Juga . Dapat memudarkan jeragat. Kami membuka peluang kepada anda jana pendapatan. Produk mudah dijual, harga berpatutan. . . Untuk Info lanjut boleh terus tekan link kat bawah ni😉 . . 📲 https://m.facebook.com/nuyuoserumbynur/ . . MACAM MANA NAK ORDER ==================== WhatsApp saya SEGERA bagi mendapatkan 1 Botol Nuyuo serum sebelum kehabisan. Klik Whatsapp https://wasap.my/+60199739902 Klik Whatsapp https://wasap.my/+60199739902 Klik Whatsapp https://wasap.my/+60199739902 …......................................................................... . . NAK LEBIH MUDAH, DROP NOMBOR TELEFON DI KOMEN, NANTI SAYA FOLLOW UP . . #nuyuoserum#serumkecantikkan#serumantipenuaan#serumhilangjeragat#hilangjerawat#kulitanjal#serumuntukparut#mengecilkanporiwajah#serumuntukparutjerawat#serumawetmuda#

PERINGATAN MANJA🤗 . korang tengok sendiri tekstur dia tu..yang ori lebih pekat kalau yg fake dia cair . jangan cari harga yg lebih murah tau sebab kita takut yg fake. harga fix RM20/15ml . dapatkan kulit yg sihat dengan birdnest essence. cuba dulu baru tau☑️ . www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

ADUHHH BENCII RIMAS DENGAN WAJAH SENDIRI OIII😭⁣ ⁣ Seronok tengok kulit orang,Kulit akak teruk berminyak kalau boleh goreng ikan pun dah masak huwaaa.Bukan setakat cik abamg tak pegang diri sendiri pun malas nak usap⁣ ⁣ Bila Wajah berminyak ni memang tak boleh lari dengan Jerawat,liang pori terbuka luas.Memang selfie pun malas.⁣ ⁣ Alhamdulillah lepas je guna #wd ni wajah akak semakin hari semakin sihat.kulit berminyak pun hilang.Liang pori mula mengecil yang syoknya Jerawat pun hilang😍⁣ ⁣ Lepas tu akak ni join dealer Wd sebab #puashati wd sangatt Berkesan.⁣ ⁣ Uolss nak tahu WD ada Ramuan hebat merawat dari dalam tubuh.Ramuan #extra_peony rawat dari dalam buang toksin,sel mati lancarkan salur darah.#saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.⁣ ⁣ #ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.⁣ ⁣ Nampak tak uolss? Hanya satu krim je rawat keseluruhan wajah dan satu body tau.Dah jimat tak payah fikir bebanyak produk kan.Cara guna pun mudah Calit #3tempatnadi je.⁣ ⁣ Ha a uolss yang rasa kulit berminyak tu wajib try #wdmuka cantik kulit berminyakkk habiss cantikk tu.Ajom Ten guide sampai meletopp Persis Artiss gicteww⁣ ⁣ COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya⁣ ⁣ #kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtakl #wdkl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat ⁣ ⁣ ⁣

Ada customer baru minum 2 botol , ruam dan parutnya hilang! . ABN ni bukan ubat ya, tapi memang sudah diperakui sejak zaman berzaman lagi bahawa di dalam sarang burung itu sendiri terdapat agen anti-radang, Epidermis Growth Factor serta Anti-Oksidan. . Jadi tak hairan lah apabila sistem daya tahan tubuh dalam badan sedang dipertingkatkan dan sel-sel baru sedang galak di baikpulih. . Lama- kelamaan, Badan pun tak mudah demam. . Jika demam, cepat baik. Jika selsema, cepat kering. Jika kulit luka, cepat sembuh tanpa parut yang hitam. . InsyaAllah. . Perlu diingatkan, kesan kepada setiap individu adalah berlainan. . Tapi kan...ada satu persamaan. . Lepas minum je #siburungpink tetiap pagi mesti badan rasa segar dan otomatik rasa lawa! . Siapa rasa camtu? 😁 . Jom grab cepat sebelum stock licin. Whatsapp cikna 📲 013 2582878

Awakk.. Nape ailio Awak menjejesss tu.. Mulut Dah terbuka tu Haa.. Awak terliuor ea nengok BFF Bird Nest ni? Awak nak ker? Boleh jer.. Meh Roger Kak zad. 🥰 #bffbirdnest #sarangburungsihat #sarangburungviral #kulitbersih #kulitsihat #kulitanjal

Alhamdullilah, Jija Hakki ni antara reseller yang meroket lain machiam untuk Batch ke-2. . Batch ke-3 Masih Open untuk reseller ye. . Yang nak cuba, meh ketuk pintu whatsapp cikna 013 2582878

Salah satu bahan yang ada dalam Annona Bird's Nest ialah white fungus (kulat putih) . Apa manfaat white fungus?👆👆

UMUR BARU 35 TAPI DAH NAMPAK MCM 40..????? NO NO NO..JGN BIARKAN ORG CKP CAMTU..🙅🙅🙅 : UMUR DAH 35 TAPI NAMPAK MCM 30 AJE..💁💁💁YAYAYA..ITU YG KITA MAHU..SENTIASA KEKAL AWET MUDA WALAUPON DAH BERUSIA OK.. : X SUSAH PON NK RAWAT,JAGA DIRI UTK KEKAL KELIHATAN MUDA HANYA PERLU CONSUME VITAMIN C,COLLAGEN DAN APPLY SET BOTOX FLAWLESS & GLOWING AJE UOLLS.. : NAK CUBA JGN MALU2 WHATSAPP HAKAK OK..SEMPENA MY BIRTHDAY NIE HAKAK NK BG FREE GIFT DAN FREE POSTAGE UTK UOLLS..JGN BERKIRA SGT UTK DIRI SENDIRI KLU XNK TGK ORG LAIN AJE YG CNTIK BERSERI..HIHI..👏👏👏 : HANYA BERMODALKAN RM29 SAHAJA DAH BOLEH DAPATKAN KULIT YG UOLLS IDAM-IDAMKAN..BKN SAJA FLAWLESS & GLOWING JERAWAT PON XDE UOLLS..KULIT BERSINAR BAK CERMIN TAU..HUHU..WAJAH ITU HARUS DIRAWAT BUKAN DIEDIT EYH UOLLS..🙏🙏🙏 : SO CEPAT2 GRAB SKRG HARGA BERPATUTAN DAN CONFIRM UOLLS BERPUAS HATI JATUH CINTA PANDANG PERTAMA ORG KATA..HAHA..X PERCAYA WAJIB CUBA!!!!! #beautyproduct# #beautyskin# #supplement# #collagen# #vitamincpowder# #mixberrycollagenbeautysecret# #serumkecantikkan# #serumwajah# #botoxwhiteningserum# #botoxwhiteningsoap# #flawless##glowing# #kulitanjal##kulittegang# #kulitsihat##kulitlicin# #awetmuda##kekalremaja# #bebasjerawat##bebasjeragat# #thebestproduct##halalproduct# #terbuktiberkesan##rasailahkehebatannya# #hargamampumilik##malaysia##codipoh# @tashabeauty_house @tashabeautyhouse_official

KENAPA? BARU PAKAI 3 BOTOL JE KOT 😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN! Memang #hebat! Simpan jela jeles awakk tuu 😆 Ni la #rahsia awet muda cara paling #mudah. Awak tengok gambar tu satu persatu. ☑️Pipi makin anjal. ☑️Kulit makin tegang ☑️Muka v shape, runcingggg ☑️Awet muda Konsisten hanya 2 bulan ajerr sis. Zasss! Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan. Agak agaknye lah kann, acaner ekk kalau dah 2 tahunn mencalit? 😳 toksah cakaplah bab #jimat memang berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan. Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd? WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE CREAM MAMPU MEMBANTU DAN MEMENUHI IMPIAN SETIAP WANITA KINI. Nak Chek Sally bantu sis kekal cantik,awet muda dan berseri? Untuk respond segera boleh klik link di bio 💖💖💖 #teamtheeliterangers #mhs@adleesyaakademi #womendesireetripleadvance #dealerhululangat #jomcantikdenganwdta #susukmodenbagicantik #creamajaibawetmuda #creamkembalikankulitmuda5tahun #awetmuda #kulitanjal #kulitberseri

Perubahan diri pon amik masa.Yang penting USAHA DAN PERCAYA. Ini dok tanya jadi ke tak, jadi ke tak. Tak konsisten plak tu. Pastu berangan nak HASIL. memang takdelah kan. Iyer ni calit kat NADI jer. Boleh dapat HASIL macamni. Bukan sehari tapi berbulan jugaklah nak dapat hasil camni. JANJI PERCAYA. JANJI USAHA. Kalau dah tak percaya,taknak usaha.Nak kondem kondem plak. Ko dah kenapa,takde keje. WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE CREAM MAMPU MEMBANTU DAN MEMENUHI IMPIAN SETIAP WANITA KINI. Nak Chek Sally bantu sis kekal cantik,awet muda dan berseri? Untuk respond segera boleh klik link di bio 💖💖💖 #teamtheeliterangers #mhs@adleesyaakademi #womendesireetripleadvance #dealerhululangat #jomcantikdenganwdta #susukmodenbagicantik #creamajaibawetmuda #creamkembalikankulitmuda5tahun #awetmuda #kulitanjal #kulitberseri

Amazing testimonial from my custumer😍 Dia menggunakan serum c and oil free hydrating gel. Sbelum penggunaan mary kay,kulit agak berminyak, kusam dan sedikit jerawat.. Oil free hydrating gel membantu mengimbangkan semula kelembapan kulit. Manakala serum c membantu mencerahkan kulit menganjalkan.. Korang nampak ka perbezaan nyaa... Wowwww sgt kannn... Healthy skin,happy customer 😊 jom wasap sy untuk bantu menyihatkan lagi kulit.. Belum cuba belum tahu.. Hajar | 0132781905 Beauty Consultant Mary Kay #marykay #marykayterengganu #marykayampang #marykayskincare #cerahkankulit #kulitanjal #kulittegang

“Berapa lama boleh dapat kesan lepas minum ABN ni? “ . #siburungpink ni bukan ubat yea sayang-sayang semua.. Ia minuman kesihatan dan kecantikan yang mengandungi khasiat sarang burung, white fungus dan juga American Ginseng. Jadi kesannya juga bergantung pada tindak balas dan sistem tubuh badan masing-masing. . Ada orang lambat, ada orang cepat. Ada orang mungkin dapat rasa kesan pada kulitnya dalam masa 1 bulan. Ada orang mungkin dapat rasa kesan selepas 3 bulan. ‘Mesin’ yang dah pakai lama, mesti banyak benda nak kena repair kan? 😊 . Jom sembang2 kat whatsapp, tekan je link whatsapp di bio profile

Jangan tergugat tengok chekk pakai serupa alien tu. Tergugat tengok ayaq tu takpa Nak kulit elok kesan laju berdesup macam roket, kena ada night routine macam Ummi ni tau. @ummywellness @ummywellness #adikmanisratushaklee #15daysbeautychallenge #collagenpowdershaklee #collagensemulajadi #collagensisikikanmerah #kulitanjal #awetmuda #tegang #jeragat #kusam #jerawat #kulitgelap #kulitburn

Selain dari 4 fungsi utama tu, banyak lagi kegunaan dan manfaat #krimsusukmoden WD ni tau. . Walaupun hanya calit 3 point nadi, tapi kesan dia satu badan . 🍁Menaikkan seri wajah. 🍁Mencerahkan kulit. 🍁Menegang dan memantapkan tisu kendur. 🍁Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat. 🍁Masalah gelap bawah mata (Eyebag). 🍁Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 🍁Mengurangkan kesan parut. 🍁Mengurangkan blackhead/whitehead. 🍁Mengurangkan kulit berminyak. 🍁Menjaga kelembapan kulit. . Berbaloiii sangadd kann? . Formula BARU yang di upgrade 3x ganda. Nak harga kasih sayang kat korang. Jom wasap 0173807411

Happy Saturday everyone 🌺. . Anyway, do u guys know Radiance Serum Bluebell now ada in 2 sizes skrg.. 10ml and also 30ml? And harga sgt berbaloi2😊😊. . This Radiance Serum is formulated with Hyaluronic Acid, Vitamin E, Kojic Acid and also Licorice. Nak tahu apa kebaikan Hyaluronic Acid ni? . Hyaluronic Acid? 🤔 Yess.. 🌹Hyaluronic acid ni berupaya melembapkan kulit. Uols yang jenis kulit yang kering, hyaluronic acid sangat baik dalam membantu melembapkan kulit kerana ianya mampu menyimpan air hingga 1000 kali lebih banyak menjadikan tekstur kulit nampak lebih anjal, lembap, dan Glowing! . . 🌹Mengurangkan kerutan pada wajah. Semakin kita berusia, automatik kulit kita akan menjadi semakin kering dan kedutan pon semakin byk. Sebab kulit kita tidak mampu lagi menghasilkan kolagen sebanyak dulu. 😕 Kandungan hyaluronic Acid di dalam serum mampu mengurangkan kedutan di sekitar mata dan menganjalkan kulit. . 🌹Memperbaiki kulit yg terkena 'sunburn' . Bagi mereka yang sering mengalami sunburn akibat aktiviti yg dilakukan di bawah terik matahari, serum yang mengandungi hyaluronic acid boleh membantu memperbaiki kulit yang rosak. Sinaran matahari memang elok untuk meningkatkan vitamin D dalam tubuh, tetapi.... Kalau terdedah terlalu lama pada sinaran matahari, ianya juga tidak baik untuk kulit anda tau! ❤️ . #bluebellskincare #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #sayajualskincare

Guna #wdta bukan hari ni pakai, esok terus jadi cantik macam Mira filzah tau. ⁣ Banyakkan bersabar. ⁣ ⁣ Jom fahami step di bawah👇⁣ 🌸BULAN pertama...intro⁣ 🌸BULAN kedua...process⁣ 🌸BULAN ketiga ...pemulihan..⁣ ⁣ KONSISTEN sekurangnye 3 BULAN untuk anda dapatkan kesan maxima 😉⁣ ⁣ 🌸BOTOL PERTAMA : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. ⁣ 🌸 BOTOL KEDUA : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan.⁣ 🌸 BOTOL KETIGA : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan.⁣ ⁣ Kadang kadang kita sendiri tak perasan perubahan tu taw. Tetiba orang pulak yang tegur. Ramai yang macam ni kata takde perubahan tapi bila orang lain tegur barulah tahu👍🏻😍.⁣ ⁣ "Makin berseri la sekarang. Share lah apa rahsia"!.⁣ ⁣ 📲http://GebuGebass.wasap.my⁣ ⁣ COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya⁣ ⁣ ⁣ #kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtakl #wdkl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat

Serum flawless mempunyai manfaat yang lebih spesifik untuk mengatasi pelbagai jenis masalah kulit wajah yang lebih rumit. Kalau sesiapa yang ada masalah kulit bole cuba pakai serum flawless tetapi kene konsisten baru lah segala jerawat dan jeragat tak berani nak singgah. #serumflawless #serumekwbeauty #kulitanjal #kulitlembut #kulitlicin #tiadamasalahjerawat #parutpudar #jeragattiadalagi #tiadakulitkusam #luluskkm www.wasap.my/601122770088/ekwserum

. Amalkan pengambilan Cocoa Collagen ni setiap hari untuk bantu kekalkan dan tingkatkan kadar kolagen dalam tubuh kita. Kolagen ni sangat penting untuk pastikan kulit kita kekal anjal, tidak cepat berkedut, kulit kekal berseri dan sihat. Rasa cocoa collagen ni juga sedap tau. Sangat sesuai diamalkan seawal usia 20-an lagi. . Utk korang yang nak dapatkan kulit wajah anjal dan awet muda tu, boleh pair kan dengan pemakaian sunscreen. Yang paling penting ialah dengan pakai sunscreen setiap hari. Sebab sinar UV ialah punca utama kepada premature aging tau. Jadi, jangan malas pakai sunscreen setiap hari walaupun berkerja dalam office. . 📌 Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) . #sendayutinggi #cocoacollagen #cocoacollagenshake #collagensendayutinggi #minumancollagen #kulitanjal #awetmuda #parutpudar #jerawat #kulitlicin #kulitcerah #dealersendayutinggi #sendayutinggipuchong

First time ku telan sarang burung, Masyallah sedap rupanya. . Of course la sedap kan sebab adanya White Fungus yang banyak dalam tu hurmm dap dap 😊 -"Cik Puan Hamizah Rosdi" . Nak cuba juga? Cepat2 tekan link whatsapp di bio profile. Jangan ketinggalan tau.

Salah satu bahan yang ada dalam Annona Bird's Nest ialah white fungus (kulat putih) . Apa manfaat white fungus?👆👆 . Nak tahu lebih lanjut? Tekan link whatsapp di bio profile cikna

DAH PAKAI BARU RASA KECIK PUN GEMPAKKK! BERBALOI SANGAT PAKAI. 😍 Bertahun dok usharr krim kecikk omeii ni. Tapi takde keyakinan lagi. Yelah calit kat nadi je boleh macam macam kann. Mahal pulak tuuuuu. Barang cenonett 😅 Tapiiii tu semua sebelum pakaii. Sekarang sehari tak calit boleh meroyan😆 dulu muka nampak berumur. Sejak konsisten pakai #wd kulit glowing, pinkish. Berseriii serii. #mudah sangat nak cantik calit 3 point nadi je. Produk ada kkm, sijil halal lagi yakin nak teruskan. Korang kalau ada masalah kulit, dah penat cari solution, try wd compom puas hati sangat sangatt. Tak memasal muka muda balik🤣 #krimkalisusia #krimteknologinano #bukanbiasherbiasher #dealeradleesyabeauty #wdsemenyih #wd_cod #calitcalitcantik #awetmuda #susukmoden #jeragat #jerawatpasir #kulitanjal #cerahberseri #cerah #aurainsta #basemakeup #skinfood #glowingskin #flowless

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 💜💜💜 ( Video part 2 ) Eternal Beauty mesin 4in1dari Korea ini menembusi kulit dgn mendalam untuk hasil yang lebih cepat, menggalakkan tumbuhan semula sel, pemejalan & penegangan kulit kendur. : 💕💕💕💕💕💕💕 . . NAK BOOK FACIAL? What's up 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60105319656/bookfacial www.wasap.my/60105319656/bookfacial . . #enigmabeauty #beautiful #mobilespa #facialspa #elysyle #muslimahspa #vshapefacial #kulitanjal #hilangjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitputih #hijabista #makeupartist #facialkl #facialselangor #facialtime #facialampang #codymaembong #eternalbeauty #usahawanhomefacialspa #teamgorgeousangle #facialcheras #facialgombak #facialtamanshamelin - #regrann

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 💜💜💜 Eternal Beauty mesin 4in1dari Korea ini menembusi kulit dgn mendalam untuk hasil yang lebih cepat, menggalakkan tumbuhan semula sel, pemejalan & penegangan kulit kendur. : 💕💕💕💕💕💕💕 . . NAK BOOK FACIAL? What's up 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60105319656/bookfacial . #enigmabeauty #beautiful #mobilespa #facialspa #elysyle #muslimahspa #vshapefacial #kulitanjal #hilangjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitputih #hijabista #makeupartist #facialkl #facialselangor #facialtime #facialampang #codymaembong #eternalbeauty #usahawanhomefacialspa #teamgorgeousangle #facialcheras #facialgombak #facialtamanshamelin - #regrann

#coffeecowpex 1001 khasiat untuk dalaman wanita🔥Nk bertenaga,langsing,montok,cerah satu badan dan boleh mngetatkan🙈sekali taw uolls.. Dalam satu botol #cowpexcoffee sahaja uolls dh boleh settle msalah kat atas👆tu haa..Jamu sekali supplement taw..xakan dpt dekat mane2 produk lagi yg ALL IN ONE‼️ PRODUK LARIS‼️ PRODUK LARIS‼️ CUST REPEAT ODER LAGI DAN LAGI..DAH TRY SEKALI CONFIRM REPEAT ODER🔥 JOM YG NAK JANA PENDAPATAN DGN #cowpexcoffee_viral BOLEH SIGN UP SEGERA DAN LOCK KAWASAN UOLLS DGN SEGERA..🔥‼️ . #punggunganjal #kulitanjal #susubadanbertambah #ajimaura #cowpexajaib #sisjual #produkbreast #bazarpaknil #montokpadatgebu #cantikkanpayudara #pudingmontok #payudaragebu #projekpikatsuami #payudarabesar #payudaraindah #payudaracantik #payudarakecil #payudarasexy #payudaraideal #payudarapadat #payudarasihat #payudarakencang #bconfident #cowpexkedah #nur_cowpex #teamsp200919_pm

Terasa wajah nak dibelaiii? Sudah lama tak pergi ke spa?? Malu ke spaa?? Tak mampu mahu ke spa?? We bring beauty to your doorstep!!! Do pm me or Whatsapp me!! Currently available at Putrajaya, Puchong, Batu Pahat, Johor. 😘😘😘😘 #mawarbeautyangel #beautyangel #homespafacial #homespakluang #homespabatupahat #mobilespaserimedan #spabajet #hometohomeservice #mobilespa #mobilespakluang #mobilespabatupahat #mukavshape #vshapefacetreatment #spabergerak #spamuslimah #sayanakcantik #andabegituberharga #spabajet #jomcantiksama2 #awetmudaselalu #kulitanjal #glowing #alakorean

SI SARANG BURUNG YANG BANYAK MANFAAT . sis teruja sangat tau dengan #birdnestessence ni. nak tau tak sebab apa? dia banyak sangat kegunaan bukan takat boleh guna kt muka je boleh juga guna dkt tangan dan tempat lain☑️☑️ . semalam jari ni pedih sebab terlampau kering so cuba lah sapu #bne ni..alhamdulillah izin Allah jari dah makin ok..memang best lah😊 . awak2 wajib cuba tau! hanya RM20 / 15ML exc postge #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

" MINYAK BOONGA SESUAI UNTUK KULIT BERMASALAH". Jika anda mencuba face oil dari mana-mana jenama dan ia memberi manfaat ke atas kulit awak, itu bermaksud awak berjaya mendapatkan face oil yang tepat dengan masalah kulit awak. Kurang pasti kulit yang bagaimana paling sesuai mengamalkan minyak boonga? Jom kenali kulit bermasalah yang paling tepat untuk menggunakan minyak boonga. 1) Kulit kendur. Minyak boonga sebagai anti-penuaan. Semakin kita berusia, semakin kurang pengeluaran minyak alami di wajah dan kulit akan cepat kusam dan kering. Kulit juga mudah berkerut. Dengan mengamalkan minyak boonga, ia mampu mengurangkan garis-garis halus kerana minyak boonga mengandungi antioksidan dan ia juga mudah meresap, menghalang water loss. So that, kulit menjadi lebih lembap. Anti-oxidants mampu meningkatkan pengeluaran kolagen dan menguatkan keanjalan kulit sehingga garis-garis halus mula berkurang. 2) Kulit kering dan dehidrasi. Ketika cuaca panas dan kering, face oil adalah penawarnya. Ia cepat meresap dan kaya dengan nutrisi untuk melembap dan melembutkan kulit. 3) Kulit berminyak dan berjerawat. Minyak boonga ternyata membantu seimbangkan pengeluaran minyak dan menghalang kulit dari produce more oils. Seterusnya minimize liang pori sekitar kulit wajah. Minyak boonga juga mengurangkan penghasilan sebum secara berlebihan. Di samping, membersihkan kotoran yang ada di dalam liang pori. Ia juga menjadikan liang pori lebih kecil dan smooth. 4) Kulit sensitif. Minyak boonga mengandungi antioksidan dan anti-radikal bebas yang membantu melindungi kulit kita supaya ia lebih terjaga dan hindar dari kerosakan. Tetapi, awak juga digalakkan untuk guna bersama sunscreen, especially ketika waktu pagi. Jangan lupe ye girl's. Minyak boonga ada ciri-ciri anti-radang, meaning that ia berhasil menenangkan kulit dan mengurangi ruam di kulit wajah. Punye lah banyak kebaikan minyak boonga. Harga pula mampu milik. ❤️ Klik link di aras jika awak ingin membuat pembelian

Antara fungsi Rx8 Brightening Cleanser ialah :⠀ ✨Membuang kekotoran, minyak berlebihan, solekan dan sel kulit mati⠀ ✨Menghidrasi dan mencerahkan tona kulit⠀ ✨Mengurangkan masalah kulit kusam ⠀ ✨Membantu menghalang daripada kerosakan akibat radikal bebas⠀ ✨pH seimbang dengan kulit⠀ ⠀ Untuk maklumat lanjut anda hubungi 012-317 6022 / 03-8210 5261.⠀ ⠀ #kedutan #kusam #berseri #kulitanjal #jeragat #kulittegang #serum #pencucimuka #moisturizer #antipenuaan #revital8 #rx8 #krimpelembap #kolagen

MASALAH JERAWAT DAN KULIT KUSAM HAMPIR SELESAI . alhamdulillah berkat calit birdnest essence ..tak rugi cuba..in sha Allah berhasil . nak kulit cantik dan bebas jerawat? jom pm tepi😁 www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

Serum flawless ekw beauty mengandungi bahan aktif yang mampu untuk menembusi ke lapisan kulit paling dalam. Dengan ada nya glutathione dan vitamin c mampu untuk merawat masalah jeragat, jerawat dan macam-macam lagi jenis masalah. Jika nak dibandingkan serum dengan pelembab yang lain bahan aktif dalam serum lebih kuat untuk mematikan segala kuman daripada pelembab yang biasa. #serumekwbeauty #serumflawless #serummerawat #serum #jerawatkecut #jeragatpudar #parutpudar #kulitanjal #kulitlicin #kulitflawless #kulitgebu www.wasap.my/601122770088/ekwserum

Ni la hasilnyaa guna FULL SET PRODUCT CELO SECRET!! GLOWINGG MCM ADA NUR...TIADA LAGI KULIT BERMINYAK MELEKAT XSEKATA SAY BUBBYEE & TATA🤭🤭 . Nak pm Cik Ima cecepat yerr sebelum abes PROMOSI DN LIMITED FREE GIFT😉 . . http://www.wasap.my/60196769791/nakOrderCleo . #cleo#scandalz#sabunajaib#cleosecret#sabun1001manfaat#rawatjerawat#rawatjeragat#ruam#kurap#panau#putih#gebu#whiteningsoap#antiagingsoap#anceprevention#gebugebas#kulitcantik#kulitsihat#kulitputih#kulitcerah#cantiksihat#naturalproduct#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunkulit#kulitanjal#bebascela#skinrepair#onlineshopping#instafamous

Ramai dh mula teruja pakai foundation scandalz bby cleo yg baru ni, ade yg ckp kulit jd TEGANG..ade yg ckp pakai dgn serum jd GLOWING, ade yg ckp SENANG dn CEPAT bila make up...woww patut la awk lariss sgtt bby cleo..bukan agen2 ja yg teruja, customer cleo lg teruja nk pkaii...alhamdulillahh😍😍❤❤ . . http://www.wasap.my/60196769791/nakOrderCleo . #cleo#scandalz#sabunajaib#cleosecret#sabun1001manfaat#rawatjerawat#rawatjeragat#ruam#kurap#panau#putih#gebu#whiteningsoap#antiagingsoap#anceprevention#gebugebas#kulitcantik#kulitsihat#kulitputih#kulitcerah#cantiksihat#naturalproduct#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunkulit#kulitanjal#bebascela#skinrepair#onlineshopping#instafamous

Alhamdullilah, Hani ni mula-mula agak ragu-ragu nak cuba birdnest.Risau akan rasanya tu. . Tapi,ramai pelanggan beliau pon rasa begitu. Tapi bila dah sekali teguk,mau dihabiskan semua ketiga-tiga botol itu. Terus Repeat order.Hani ni dah kali ke-3 restock tau.Korang bila lagi. . Hani pon ada sharing yang anak-anaknye cukup suka minum birdnest dari Annona ni. Rasa nya sedap,kalau anak-anak pon jatuh cinta kita orang dewasa ni surela suka kan.❤ Kandungan gula pon hanya 6.3gram sahaja. Kalori pula 29gram. Ha,mana-mana yang tengah Buat IF tu sesuai sangatlah kan hehe selang-seli ambil pon boleh.Yang Penting cukupkan Kalori anda jangan kasi lebih😆 . Kata nak turun 10kg bulan Kemerdekaan ni kan😊 . Cepat tekan link whatsapp di bio profile.

Let's set the date girls! . Jom watch live esok at 4pm with our Co-founder Puan Aliaa Zawani which she will share on beauty tips and how to take care of your skin during this hazy weather. 💓💓💓 . Jgn lupa k! Ada suprise menarik juga to those yang tgk nanti!! . Jumpa esok! 👌👌

(@delushcious)

3 Days 18 Hours Ago

Mari sama2 kita tengok founder #youngandglowfoundation Datin @noorkartini bercakap mengenai kelebihan dan kebaikan produk ini yang kaya dengan bahan semula jadi di dalam SELAMAT PAGI MALAYSIA (TV 1) jam 9.00 pagi esok! 😍 . #youngandglowfoundation #teamyoungandglowampang #youngandglow #youngandglowhq #youngandglowfeedback #youngandglowampang #neelofa #foundation #halal #spf #flawless #ampang #seremban #melaka #johor #cashondelivery #possatumalaysia #glowing #jerawat #jeragat #cantik #kulitlicin #kulitanjal #beauty #awetmuda #antipenuaan #sunblock

(@delushcious)

3 Days 18 Hours Ago

Mari sama2 kita tengok founder #youngandglowfoundation Datin @noorkartini bercakap mengenai kelebihan dan kebaikan produk ini yang kaya dengan bahan semula jadi di dalam SELAMAT PAGI MALAYSIA (TV 1) jam 9.00 pagi esok! 😍 . #youngandglowfoundation #teamyoungandglowampang #youngandglow #youngandglowhq #youngandglowfeedback #youngandglowampang #neelofa #foundation #halal #spf #flawless #ampang #seremban #melaka #johor #cashondelivery #possatumalaysia #glowing #jerawat #jeragat #cantik #kulitlicin #kulitanjal #beauty #awetmuda #antipenuaan #sunblock

(@delushcious)

3 Days 18 Hours Ago

Mari sama2 kita tengok founder #youngandglowfoundation Datin @noorkartini bercakap mengenai kelebihan dan kebaikan produk ini yang kaya dengan bahan semula jadi di dalam SELAMAT PAGI MALAYSIA (TV 1) jam 9.00 pagi esok! 😍 . #youngandglowfoundation #teamyoungandglowampang #youngandglow #youngandglowhq #youngandglowfeedback #youngandglowampang #neelofa #foundation #halal #spf #flawless #ampang #seremban #melaka #johor #cashondelivery #possatumalaysia #glowing #jerawat #jeragat #cantik #kulitlicin #kulitanjal #beauty #awetmuda #antipenuaan #sunblock

FEEDBACK VITC dari customer yg sangat berpuas hati 😍 Tanpa kesan sampingan, Tanpa kolagen, Tanpa bahan terlarang! . Whatsapp fazi untuk dapatkan VITC asli untuk kesihatan dan kecantikan 😘 Klik link dekat bio @alluraofficialalorsetar okeh? . #vitaminc #vitamincallura #vitcfeedback #vitaminkulit #vitaminsihat #vitaminselamat #vitamincmalaysia # vitaminhalal #kulitkering #carapenjagaankulit #koreanskin #glassskin #simplemakeup #skincareroutine #kulitputih #kulitanjal #vitcalorsetar

Bagi yang nak dapatkan kulit cantik, badan sihat dan macam macam manfaat lagi boleh whatsapp fazi sekarang!! . 👉🏻Promosi hebat menanti 👉🏻COD/POS . #vitaminc #vitamincallura #vitcfeedback #vitaminkulit #vitaminsihat #vitaminselamat #vitamincmalaysia # vitaminhalal #kulitkering #carapenjagaankulit #koreanskin #glassskin #simplemakeup #skincareroutine #kulitputih #kulitanjal #kulitsihat #vitcalorsetar

💗 NEW TIMEWISE MIRACLE 3D 💗 Yang ni lagi advance drpd timewise miracle biasa sebab dia ada fungsi utk pecerahan sekali. Siapa yg boleh guna? Kalau umur 25 tahun dan ke atas yg dah ada tanda2 penuaan. Kedut2 area mata ke.. fined line sekitar muka ke.. Ada 2 jenis iaitu utk kulit normal/dry dan juga oily/combination.... #marykayipoh #marykayperak #marykaytamanmeru #marykaymalaysia #nakcantikcarisaya #nakkulitsihat #nakrawatkulitkusam #nakskinglowwing #skinvigorate #skincare #skincareselamat #skintips #skin #kulitsihat #kulitanjal #kulit

. ➡️ SENDAYU TINGGI PEARL & YOGURT SOAP ➡️ RM 18 👉 AHLI RM 17.10 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . Kandungan👇🏻 . 🌸Yogurt Powder 🌸Pearl Powder . Fungsi 👇🏻👇🏻 . 🌸Berkesan mencerahkan wajah serta melicinkan kulit 🌸Wajah kekal cerah dan halus 🌸Membersihkan lebihan minyak tanpa mengeringkan kulit 🌸Mengekalkan kelembapan kulit wajah 🌸Bertindak sebagai anti penuaan dan antiseptik . #sendayutinggi #sabunyogurt #pearlandyogurtsoap #sabunjeragat #sabunjerawat #kulitlembut #kulitanjal #kulitcerah #kulitberminyak #pearlandyogurtsoap #pearlyogurtsoap

Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit uols . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak . Pada yang; . 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk uols! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . . . ❤️Mary Kay . . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #jerawat #jeragat #dermatologi #skincare #facial #breakout #peeling #jeragat #pimpletreatment #acnetreatments #breakouts #prevention #dermatology #facial #healthyskin #kedutan #kulitanjal #facetreatment #marykay #marykaylife #marykayskincare #marykaybotanicaleffect #marykaymen #mkmen #menskincare

Kulit tegang,anjal..yg pntg x melekit dan terus serap dlm kulit..👍👍👍 #serumwajah# #serumkecantikkan# #botoxwhiteningserum# #tashabeauty# #flawless##glowing# #kulittegang##kulitanjal# #takmelekit##serapdalamkulit# @tashabeauty_house

Nak cantik tapi kadang takdan nk amik supplement yang kena bancuh atau kena minum ayaq. . Yala kadang berlari nak ke sana sini mana la dan kan. Jom la pakat try T'NEEQ nj wei. Mudah saja. Kemam ja setel . #rinetwork #tneeq #supplements #kekalmuda #health #tumitmerekah #kulitanjal #aprrovebykkm #cantik #mudah #kemam

DAH CALIT #bne BELUM TU? . . rugi tau tak calit sebab calit2 je cantik eh!! 😉 . mudah sangat tak payah nak struggle pakai macam2. just sapu je kat seluruh muka ..korang nak pakai bila2 masa pun boleh . . saya sgt sarankan pada yg ada masalah jerawat/ parut jerawat/ jeragat untuk cuba birdnest essence ni hanya RM20 . whtp ira www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

🍃Timewise Moisture Renewing Gel Mask . Adakah uols mengalami masalah kulit wajah yang sensitif seperti merah², gatal² dan terlalu kering akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan ?. . Timewise Moisture Renewing Gel Mask ini dapat membantu masalah uols di mana ia dapat : 1) mengecilkan pori². 2) beri kelembapan pada kulit. 3) tambah kolagen pada kulit ( ada ekstrak acaiberi) . 4) memperbaharui stuktur kulit. 5) melembutkan kulit. 6) menenangkan kulit. 7) melicinkan kulit. 8) menceriakan kulit. 9) menghidrat serta merta. 10) pulihkan keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan. . 🌹transparent MASK dan lebih dikenali sebagai SLEEPING MASK/ . 🌹baunya WANGI dan muka rasa lebih segar bila di pakai bagaikan meletakkan Cik Timun di kulit muka. #marykay #marykaypahang #marykaykualalipis #marykaytemerloh #marykayjerantut #gelmask #gelmaskmarykay #maskpenyejuk #sunburn #kulitglowing #kulitanjal #maskais #masksejuk #hyaluronicacid #marykaymurah #marykaykuantan #marykayinderasempurna #maskmarykaypalingbest #maskmarykay #glassskin #jerawat #jeragat #parutjerawat #pudarkanjeragat

Ini la dikatakan confirm makin muda. Kulit mek tak kusam, kulit makin anjal. Mek guna 21 hari ja.. Nak tahu kena cuba la.. #azimahskincare #youthskincare #testimoniyouth #skincareroutine #cleanser #shakleedungun #shakleepaka #shakleekerteh #shakleemalaysia #kulitanjal #kulitcantik #kulittegang #brocuba #siscuba

Musim jerebu skrg ni, kulit muka sure jadi kering kan.. Don't worry dan jgn pening2 ouls, #bluebellhydratingfacemist kan ada. Byk sgt manfaat antaranya : . 💓 Melembutkan kulit yang kasar 💓Melembapkan kulit agar kelihatan segar dan bermaya 💓 Mengurangkan minyak di wajah 💓Memudarkan bekas jerawat dan cela di wajah 💓Memperlambatkan proses penuaan kulit . Selain tu, Bella nk pesan jgn lupa bykkan minum air kosong tau!!

Ramai dah rase effect looking younger dengan mengamal set Youth skincare ni. Confirm kulit tegang, anjal dan ofcoz bertambah muda. Kena cuba baru tahu #lebihmudah #lebihtegang #lebihanjal #kulitcantik #kulittegang #kulitanjal #skincareroutine #setpencucimuka #setkulitcantik #siscuba #brocuba #azimahskincare

Nak cergas bertenaga dan berkeyakinan senantiasa walaupon tanpa secalit mekap. Mai pakat try T'NEEQ ni . #rinetwork #tneeq #supplements #kekalmuda #health #tumitmerekah #kulitanjal #aprrovebykkm

Rx8 Stem Cell merupakan krim anti penuaan yang dirumuskan bersama sel stem botani dan peptida untuk mengembalikan keremajaan kulit, membuat kulit lebih anjal dan berseri ⠀ ⠀ Untuk maklumat lanjut anda hubungi 012-317 6022 / 03-8210 5261.⠀ ⠀ #kedutan #kusam #berseri #kulitanjal #jeragat #kulittegang #serum #pencucimuka #moisturizer #antipenuaan #revital8 #rx8 #krimpelembap #kolagen

BNE MERUPAKAN BOOSTER YANG MERAWAT SKIN BREAKOUT . ✔️ Jerawat makin pulih ✔️ kulit semakin lembut ✔️ Parut makin pudar . jangan sedih jangan risau birdnest essence ada untuk atasi masalah kulit anda🤗🤗 . feel free for whstp www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

SEMAKIN HARI MAKIN MENINGKAT UMUR GARIS2 HALUS DAH MULA MUNCUL . takde orang yg muda sepanjang masa kn? tapi kita boleh rawat masalah yg dtg bila usia makin meningkat ni..yelah dengan kedut kat mata la,kulit geleber la😥 . so dari skrg korang kene bertindak tau!! manjakan muka dengan sapuan birdnest essence ni.. memang korang akan rasa kulit lebih tegang ..wow!! best kan? nyah kedutan dari sekarang!! whstp 📲📲 www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

CARA HIDANGAN COWPEX 📣 ☕ Campurkan 1 sachet kopi cowpex ke dalam air 120ml - 150ml . ☕ Minum Dgn Air Suam@ campur ais lg sedap!😋😋😋 ☕ Minum sebelum sarapan & sebelum tidur . PAKEJ 1 BULAN ,RM117 FREE POS DAN FREE GIFT . #miniagentwanted #dropshipwanted #alorstar #punggunganjal #kulitanjal #perapat #kacipfatimah #manjakani #susubadanbertambah #terapiinstagram #cowpexajaib #sisjual #produkbreast #bazarpaknil #payudara #montokpadatgebu #cantikkanpayudara #nur_cowpex #cowpexkedah

Sekali Slurrp ermmm shedappp Dua kali Slurppp terus memikattt Dan tiba-tibaaaa minggu depann baju lama dah muattt Happy Monday awak yang manesss Secantik dan semanesss Beautee Bliss #hushhushbydhea #beauteeblissbyhushhush #senangnyanakcantik #suplemenawetmuda #bruneionlineshop #mirafilzah #bebaspemanis #bebaskimia #kulitanjal #faceglowing #fattzura #pelaminmurah #bebasgula #glowandshine #ideahantaran #dietsihat #diet #tiktok #tiktokmalaysia

TERJEBAK 😁⁣ ⁣ Sapela yang buat dia ni. Kesiannn kikiki.⁣ Sampai ke ayah pun ikut terjebakk dahsyattt hehe.⁣ Terjebak benda beri manfaat takpo sesaiyunk.⁣ ⁣ Tulaa dah kabor WDTA ni memang kebaboom. Skali cuba sampai tertarik tarikkk yang lenlain. Nak ke nak? 😆⁣ ⁣ Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.⁣ ⁣ Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣⁣ ⁣ 📲http://GebuGebass.wasap.my⁣ ⁣ COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya⁣ ⁣ #kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtakl #wdkl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat

Makeup cantik dan sekata jer bila guna SET CANTIK SKINELLE! Tak nampak cela pon kulit muka! . Muka sis ni tak berminyak pon. Tapi glowing jer! Tulah KEISTIMEWAAN FOUNDATION BLUE SKINELLE! Cukup selesa diguna. . Berminat nak cuba... Whatsapp sis di 👇👇👇 . . 📲 0122990266

Makeup cantik dan sekata jer bila guna SET CANTIK SKINELLE! Tak nampak cela pon kulit muka! . Muka sis ni tak berminyak pon. Tapi glowing jer! Tulah KEISTIMEWAAN FOUNDATION BLUE SKINELLE! Cukup selesa diguna. . Berminat nak cuba... Whatsapp sis di 👇👇👇 . . 📲 0122990266

Timewise repair lifting Bio cellulose Mask😍 . Jom kita merasai keanjalan kulit dlm masa 2minggu. . Kebaikannya : 💝kulit kelihatan berseri & Anjal 💝kulit npk lebih sihat &bermaya 💝meningkatkan kelembapan kulit selama 24jam. 💝kulit kelihatan lebih muda. . Siapa yg wajib pakai? 💝wanita yg nampak tanda2 penuaan yg lanjut & yg sudah menjadi pengguna timewise repair. . Kebaikannya slps 4 minggu anda mgunakannya garis2 halus & kedutan pada wajah nampak berkurangan. . Nak awet muda?.....jom mula dari sekarang 😘😘 . Klik link kt bio. . www.wasap.my/0176400721 . #sayajualmarykay #tipsawetmudah #tipsmuda #kulitanjal #antipenuaan #antiaging #timewiserepair #biocellulosemask #mask #maskmarykay #maskawemuda #marykaypromo #marykaymurah #marykayanis #marykayseremban #marykaysenawang #marykayampangan #marykayrasah

" BAGAIMANA UNTUK PASTIKAN SKIN BARRIER KITA DAH OKEY?" Bilamana kita rasa skin kita tampak lebih sihat. Bila sentuh, kulit terasa lebih lembap, look more younger and firmer skin. Tak ada langsung rasa tegang and for sure lah lebih glowing. Ingin dapatkan skin barrier yang lebih kukuh dan terlindung. Boleh cuba minyak boonga, satu-satunya facial oil yang berkesan untuk melindungi skin barrier rosak akibat persekitaran dan uv light. Nak keluar jer, apply dahulu beberapa titis minyak boonga since, cuaca sekarang teramat panas. It may effect our skin barrier. Disinilah kita perlukan super-heroin kita which is " minyak boonga". Klik link di bio jika awak ingin membuat pembelian

ctnoorhaliz
(@ctnoorhaliz)

5 Days 20 Hours Ago

Wajib pakai 2 kali seminggu untuk kulit bebas jerawat, minyak dan kotoran. Sebotol kecik @adramandabeautycare ni boleh tahan 3 4bulan. Mudah dan semestinya selamat #maskerterbaik #maskerviral #aztecclaymask #fullersearthclay #bebasjerawat #kulitsihat #kulitanjal #sayanakcantik

Pepagi lagi dah ada customer beli #tneeq ni tau. 24 jam kedai bukak. Meh meh harga promosi masih ada harini 😘 . #tneeq #rinetwork #supplements #kekalmuda #health #tumitmerekah #kulitanjal #aprrovebykkm

Kenapa ramai sangat yang suka pakai "serum flawless". Apa yang best nya tentang serum flawless sampai customer kami selalu repeat order. Serum flawless ialah produk yang paling laris antara semua produk kami yang lain. Diibaratkan seperti goreng pisang yang panas pantang letak terus kene sapu habis. Nak tahu tak sebab apa ramai yang suka pakai serum flawless ekw beauty? Disebabkan bahan-bahan yang digunakan amat bagus dalam serum flawless ni membuatkan ianya jadi serum yang paling terbaik. Diformulasi kan dari bahan semulajadi seperti aloe vera, minyak argan dan minyak tee tree ramai yang tahu semua bahan-bahan ni amat bagus dan ianya mampu merawat masalah kulit wajah. Disebabkan molekul-molekul serum yang sangat halus dan kecil ianya mampu untuk meresap masuk sehingga ke lapisan dermis. Dapat membuat kan kulit lebih anjal melantun ibaratkan seperti "spring" Membantu membuang sel kulit mati dan memulihkan sel kulit terutamanya kulit yang mengalami masalah parut jerawat dan jeragat. Berfungsi untuk mengahasilkan kolegen yang baru. #serumflawless #serumekwbeauty #kulitlembab #kulitanjal #kulitlicin #kulitfresh #jerawatkecut #jeragatpudar www.wasap.my/601122770088/ekwserum

Cc Cream Mary Kay . Best Item Uolsss ! Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan. penggunaan 6bulam dan ke atas . Lets Flawless with Mary Kay CC CREAM . Siapa suka simple ? 🙋🏻 Tapi nak nampak flwless dan glowing ? 🙋🏻 this is for u ! CC CREAM MARY KAY. I Love CC CREAM MARY KAY. Because why saya pon pengguna cc cream ne.😍😍 ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA 😙 Jom cantik same2 ❤ For more details whatsapp saya ye😘 . 🍀 Special Price 🍀 Free Postage 🍀 Free Samples Mk 🍀 Free Gift 🍀 Free Consultation Berminat/ingin tahu lebih lanjut. Meh wasap saya sekarang😊 . Whatsapp 0162108850 👉Or click link on bio Evelyn Erna, Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay. . #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayselangor #marykaysarawak #marykaymelaka #marykaymelakatown #marykaymelakatengah #marykaymelakaraya #cccream #cccreammarykay #marykaypromotion #marykayintensemoisturizingcream #kulitlembut #kulitanjal #kulitcantik #sayajualkosmetik #sayapakaisayajual #makeupartismalaysia

Dulu kering kusam, sekarang dah cerah, lembap dan sihat. . Penangan kosmetik beracun, kulit jadi breakout, kusam dan rosak. MEDIL merawat kulit yang rosak dan memberi lembapan yang berterusan kepada kulit. Parut² hodoh, kesan cela, jerawat dan bintik² di kulit wajah pudar dan kulit semakin hari semakin sihat & cantik. . 3 step je setiap hari. Cleanser ➡️serum ➡️foundation. Asal konsisten, kulit takkan kusam lagi. . Dm/whatsapp 0199092906 segera atau klik link kat bio . #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitlembap #kulitanjal #kulitglowing #kulitlembut #flawless #skincareroutine #produkberacun #merkuri #hydroquinonefree #cleanser #serum #foundation #skincare #gebu #cantikskincare #glowingskin

Bila muka dah bersih dicuci dengan SKINELLE CLEANSER, jangan lupa tutup balik pori - pori tu dengan SERUM SKINELLE ya sayang. . Serum yang mengandungi KOLAGEN PEPTIDE ni, cepat sangat resap dalam kulit, coz momekul dia sangat kecil. . Kulit nak seri dan lembab! Muka yang berjerawat cepat kecut dan tak tinggalkan parut. . Kulit yang dah kusam dan tak berseri tu Kembali naik seri! Bercahaya muka! . Memang puashatilah guna! Sangat SUPERBB 👍 . . 📲 0122990266

Testimoni Coffee Cowpex #menjadi 👉🏻Tegang, montok, cerah, anjal, slim, ketat, sendat & bertenaga . HARI2 masuk feedback tau korang...Ramai dah CANTIK, MONTOK, BERTENAGA, Korang bila lagi? 😘 . SEBOTOL RM39 EXC POS. 👏COMBO JIMAT DAPAT 3 BOTOL! DAPAT FREE POS! . Klik link di bio untuk order 😘 . #teamsp160919_pm #jamujelita #missvketat #kulitanjal #daraanggun #bazarpaknill #tipsbesarkanpayudara #jamuratumalayaonline #jamumontok #igshoponline #tipskuruskanbadan #sengguguthilang #jamumakdara #masalahwanita #gadiscantik #instagood #bazarwanita1malaysia #nur_cowpex #cowpexkedah #coffeecowpex #payudaragebu #instaboomakademi #rahsiaasetwanita #payudarasexy #payudarapadat #terapiinstagram

#ABPBH32
(@bairavi_marykay)

6 Days 20 Hours Ago

Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit uols . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak . Pada yang; . 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk uols! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . . . ❤️Mary Kay . . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #jerawat #jeragat #dermatologi #skincare #facial #breakout #peeling #jeragat #pimpletreatment #acnetreatments #breakouts #prevention #dermatology #facial #healthyskin #kedutan #kulitanjal #marykay #marykaylife #marykayskincare #marykaybotanicaleffect #marykaymen #mkmen #menskincare

wah!! jatuh cinta terus tengok perubahan sis kita ni lepas guna #birdnestessence ni.. kulit makin licin berkilat cing cing gituu😘 . saya suka!! saya suka!! . korang suka tak? kalau suka jgn tunggu lagi cepat2 bertindak😁 www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

Yang ditunggu telah tiba. Jadi jom pakat pakat try ni. . Sapa takmau kulit mus anjal dan berseri kan. Tak percaya tengok la founder sendiri, Dato rizalman dah almost 50 tapi sihat bertenang p sana sini. Kita hat muda pon nampak lagi tua dari beliau. . Untuk dapatkan produk dengan harga promosi jangan lupa masukkan code agen RN1430 sebelum buat bayaran. . Promotion valid for 2 days only!! . #rinetwork #tneeq #supplements #kekalmuda #health #tumitmerekah #kulitanjal #aprrovebykkm

EH!! MANA JERAWAT AKU NIH!! TIBA-TIBA HILANG PULAK😂 . ni mesti semua gara2 birdnest essence yang tengah hangat mcm goreng pisang panas tu!! . baru je sapu brapa kali tengok2 jerawat dah kecut. memang hepi gila tau sebab dah lama jerawat ni betapa kat muka..haha . nak cuba x keajaiban pati sarang burung ni? haa jangan tunggu lagi cpt pm kite RM20 exc postge www.wasap.my/60177776365 #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller