#kualalumpur

8,081,428 posts tagged with #kualalumpur

Photos and Videos about #kualalumpur

Selamat tghri👋korang lunch menu apa hari in??🤩 . Sy lunch dgn macaroni goreng n ayam bakar😋sedap sgt2..hr2 mkn sedap🤭yang ptg selamat utk yg amalkan healthy lifestyle🤩 . *KNOWLEDGE IS POWER*, tapi kalau ada ilmu tak apply pun takde apa yang akan berubah.. because *APPLICATION IS MORE POWERFUL*. . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE: . Coach Lin +60199195466 . #teamckhaslina #johor #teamckrosliza#everyoneloseweightonline #kelantan #sarawak #kualalumpur #naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm #hotfm #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #tutorialshawl #irmahasmie #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #singapore #beritaterkini #cintafatamorgana #healthylifestyle #duckscarves

每天认真护肤,认真保养 多年以后,你终于明白, 钱对于岁月,真的不算什么, 明明是同龄人,你却依然美丽 —————送给不想丑的女人 #kosmii瘦身霜💦 WeChat:yeelingtan218 我们有提供面交服务: #kualalumpur #scottgarden #puchongjaya #midvally #timesquare #pavilion #cherasikon #vivahome #kepongjusco #sentul #pudu #sunway #sripetaling #kuchailama #leisuremall #cherasmahkota #desapetaling #wangsamaju #setapak #ampang #shamelin #pandanindah #premaisuri #salakselatan #tamanmidah #kepong #titiwangsa #batu11

Readystock Marc jacobs laptop bag/briefcase rm490 One Color only Exclude postage Wa 0132300532 Or DM us for faster response CRedit card payment acceptable too #onlineshopping #jdsports #onlineshippingmalaysia #online #sale #shopping #sales #shahalam #subangjaya #kualalumpur #malaysia #shoppelista #setiaalam #petalingjaya #bagaholics #trustedseller #readystockshoppelista #marcjacobs #trustedpersonalshopper #authentic #bagaholic #marcjacobs

📍Kelingking Beach, Nusa Penida, Klungkung Bali. Thankyou for using our service ❤️ Hey guys. You must be know Bali right ? Bali is a wonderful place to visit ! Exactly in Nusa Penida Island that located on Klungkung,Bali. You can enjoying the beauty scenery and takes lot of photograph ! So, what are you waiting for ? LETS VISIT NUSA PENIDA ISLAND with @nusapenidadaycation ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ PROVIDE TOUR PACKAGE TO NUSA PENIDA : 🔹ONE DAY TOUR 🔹ONE DAY TOUR + SNORKELING 🔹2D1N IN NUSA PENIDA 🔹2D1N IN + SNORKELING IN NUSA PENIDA ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ Note : your trip will be private with us. ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ For More information & Book Please Contack us on : 📞Text & call : +62 81236900049 📲Whatsapp : +62 81236900049 Add Id Line : nusapenidadaycation 📩Email : nusapenidadaycation@gmail.com 🌍Website : www.nusapenidadaycation.com ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ #seminyak #kuta #sanur #jakarta #canggu #ubud #lovina #bali #nusapenida #indonesia #uluwatu #surabaya #bangkok #philiphines #uluwatu #jimbaran #giliisland #nusapenidatour #manila #explorebali #snorkeling #hongkong #malaysia #sidney #kualalumpur #singapore #legian #bali #ubudmarket #uluwatutemple #nusadua #nusapenida

Hye,ade yang nak buat tshirt tak? Kain tshirt kita 100% cotton 😍 . . Boleh print apa sahaja 😘 👕 Boleh tulis nama sendiri 👕 Boleh bagi gambar atau logo sendiri . . 👕 Tiada min Order. Sehelai pun boleh 👕 Terdapat pelbagai pilihan warna Ada tshirt lengan pendek, panjang, Muslimah, romper, baby tee, berkoler, microfiber http:// juztee.wasap.my #tshirtmurah #malaysia #tempahtshirt #hipstershit #tshirtprinting #muslimah #printbaju#uitm #politeknik #uum #tshirtkolej#uitm #viral #bajubaby #romper #sayajual #kualalumpur #selangor #coway #bajukelas #tshirtdesign #murah #like4like #sayajual #boomwall #malaysiaigers #brideshirt #sayajualonline #bff #bestfriend

. Barisan DYAS SCRUB NEW DESIGN yg meletops! Seyes weyh skin syantek dan sihat sejak sental2 manja skin ni. Paling penting kena konsisten lahh. Nak syantek kannn? Meh whatsapp sis k . Botol besar rm29.90 Botol kecil rm14.00 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #dyasscrub #dyasofficial #dyasscrubmalaysia #dyas #dyasmalaysia #dyashq #dyaslovers #melaka #johor #kualalumpur #selangor #perak #kedah #penang #perlis #pulaupinang #kelantan #terengganu #scrubmalaysia #scrubmurah #thebestscrub #scrubmurahmalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes

Cap siap dengan bekas topi mai pmmmmm Mai whatsapp saya , untuk dapat offer menarik dari saya hihi Whatsapp ___ 019 728 6021 FB ___ Mwshops - Orang Kaya Styles WeChat ID___ KedaiOrangKaya #kualalumpur #kedaiorangkaya #wangsamaju #orangkayastyles #streetwear #streetwearfashion #streetfashion #styling

如果可以成功 誰想失敗 如果可以被愛 誰想被遺棄 如果可以當個小孩 誰想變老 如果 沒有 如果 老天把你帶到世上 必會給你最適合的那條路 從考驗 艱難 困境中 讓我們學會怎麼走完這條路 每發生的事情 都必然有它的原因 你贊同嗎? #lovelife #homestay #kualalumpur #travelblogger #lindateatv #potraitphotography

. Barisan DYAS SCRUB NEW LOOK.l yg digilai chuols. Wait yaaa Goat Milk & Orange flavour bakal menyusul . Botol besar rm29.90 Botol kecil rm14.00 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #dyasscrub #dyasofficial #dyasscrubmalaysia #dyas #dyasmalaysia #dyashq #dyaslovers #melaka #johor #kualalumpur #selangor #perak #kedah #penang #perlis #pulaupinang #kelantan #terengganu #scrubmalaysia #scrubmurah #thebestscrub #scrubmurahmalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes

. DYAS SCRUB SENTIASA DIMINATI SEJAK TAHUN 2015! Scrub jenama tempatan dan keluaran bumiputera. GRAB SEKARANG TAU CHUOLS . Botol besar rm29.90 Botol kecik rm14.00 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #dyasscrub #dyasofficial #dyasscrubmalaysia #dyas #dyasmalaysia #dyashq #dyaslovers #melaka #johor #kualalumpur #selangor #perak #kedah #penang #perlis #pulaupinang #kelantan #terengganu #scrubmalaysia #scrubmurah #thebestscrub #scrubmurahmalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes

#inspiredperfume Body Shop Apple Blossom 🍏🍏 Peminat Apple Blossom memang seorang yg sgt cool dan romantik <3 Baunya manis2 apple ...frreshhh je semanis si pemakainya kan... :* :* Main Accords: Fruity Fresh Green Sweet Sesuai utk wanita yg sukakan bau lembut 👸 RM30❗RM30❗RM30❗ . untuk order 👇👇 http://Www.wasap.my/+60192205862 #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #perfumeviral #edp #35ml #murah #mesrasolat #perfumetahanlama #perfumewangi #petalingjaya #shahalam #subang #subangjaya #kelanajaya #tamanmedan #damamsara #kualalumpur #minyakwangimurah #murahdanbautahanlama #wangianorangkaya #longlasting #inspirasiharumanantarabangsa #baumiriporiginal #appleblossom #bodysho

Selamat Pengantin Baru dari kami Illasha Bella Makeup Artist & Wedding Planner . Uols suka konsep mereka, mari jumpa hakak. Kita bole cerita. Harga pakej mampu milik , confirm punya .Kita deal sampai jadi 👍🏼 . Pakej ILLASHA BELLA MAKEUP ARTIST & WEDDING PLANNER : . ♦️PELAMIN ♦️BAJU PENGANTIN ♦️MAKEUP ♦️HAIRSTYLIST ♦️HENNA ♦️PENARI KEBUDAYAAN ♦️KATERING ♦️PA SISTEM & DJ ♦️FOTOGRAFI . Setiap Full Package - bakal2 pengantin hakak, akan mendapat GIFT - BUTANG BAJU MELAYU EXCLUSIVE, ZIRCON PERMATA berharga RM 300 🔥🔥🔥🔥 . . Whatsapp utk appoinment : 📱 http://wasap.my/60192410930 #makeupdonebyme #makeup #majlisnikah #nikah #kahwin #majliskahwin #muaselangor #muashahalam #carimua #viral #malayweddingguide #makeupkahwin #pakejkahwin #fullpakejwedding #pelaminbudget #solekan #muaampang #bakalpengantin #butikperkahwinan #muaselayang #selayang #gombak #kualalumpur #carimua #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muaserigombak

We all are beautiful. Check our store and find your style. #fashion #wearmeso #shop #online #dresses #love #malaysia #asia #kualalumpur

Hye,ade yang nak buat tshirt tak? Kain tshirt kita 100% cotton 😍 . . Boleh print apa sahaja 😘 👕 Boleh tulis nama sendiri 👕 Boleh bagi gambar atau logo sendiri . . 👕 Tiada min Order. Sehelai pun boleh 👕 Terdapat pelbagai pilihan warna Ada tshirt lengan pendek, panjang, Muslimah, romper, baby tee, berkoler, microfiber http:// juztee.wasap.my #tshirtmurah #malaysia #tempahtshirt #hipstershit #tshirtprinting #muslimah #printbaju#uitm #politeknik #uum #tshirtkolej#uitm #viral #bajubaby #romper #sayajual #kualalumpur #selangor #printmurah #bajukelas #tshirtdesign #murah #like4like #sayajual #boomwall #malaysiaigers #brideshirt #sayajualonline #bff #bestfriend

Another day, another delivery. . Here’s a big thank you to all our lovely customers, family and friends for your support and trust in us. . No words can express our love and appreciation to all of you. . Thank you 🥰 #sabunhomemademalaysia #buatanmalaysia #madeinmalaysia #organic #handmadesoap #coldprocess #meltandpour #smallbatch #smallbusiness #kualalumpur #malaysia

Advanced Serum is her new best friends now! Kemana-mana bersama. Glow ke tidak kulit gadis cantik ni ? Nak kulit mcm ni, boleh dapatkan sekarang ❤️ - READY STOCK Bougas serum RM 75 Face scrub RM 49 Cleanser RM69 + FREE GIFT 🎁 Click link on bio to order 📲  WHATSAPP 01133880491 atau klik link biru di bio. Atau DM min untuk pembelian - Taknak bayar postage? Nak barang cepat sampai? Nak freegift? Haa meh cod dengan kita. Kita provide COD Don't worry if your skincare is run out of stock, teaminsquad boleh cod terus sampai pintu rumah 😎 🚗 COD AVAILABLE IN 👇 ✔ SELURUH PENANG ISLAND . . ✔ PENANG SEBERANG ✔ KEPALA BATAS ✔ SELURUH RAWANG ✔ KEDAH ✔ ALOR SETAR ✔ MERBOK ✔ SUNGAI PETANI ✔ LANGKAWI ✔ BALAKONG ✔ SERI KEMBANGAN ✔ CHERAS ✔ AMPANG ✔ SG BULOH . ✔ SUNGAI BUAYA ✔ TASEK PUTERI . ✔ BATU 16 ✔ SG CHOH ✔ SENTOSA ✔ KKB ✔ COUNTRY HOMES ✔ BUKIT BERUNTUNG ✔ BATU CAVES ✔ SELAYANG ✔ BANGI ✔ KAJANG ✔ PUTRAJAYA . ✔ PAHANG ✔ JOHOR - #sayajual #bougasserumgeorgetown#bougasserumbayanlepas#bougasserumbayanbaru#bougasbeautyquensbay#bougasquensbaymall #bougasbeautyisland#bougasbayanlepas #bougasbayanbaru#bougasgeorgetown #sayapakaisayajual#bougasfacialcleanser#bougasserum#bougasbeautypenangisland#lokalah#paknil#bougasbeautykedah#bougasbeautypenang#bougasscrubpenang#bougascleanserpenang#bougasbeautycleanserpenang#bougasbeautyserumpenang#wawabeautyutara#sayajualbougasbeauty#sayajualbougasserum#sayajualbougascleanser#penangisland#kualalumpur#selangor

*F BEAUSHOT* adalah minuman berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari! • • *3 Bahan Utama F Beaushot* • • *- Tomato:* membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam. • • • *- L-cysteine:* melambatkan proses penuaan semulajadi dan membantu sintesis glutation yang sangat anti-oksidatif dan boleh membantu mencerahkan kulit. • • *- Schisandra:* mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit. (awet muda) • • *KELEBIHAN F Beaushot* - mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah -Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam -mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah - merawat masalah jeragat dan jerawat -menjadikan tona kulit lebih sekata -memudarkan parut muka dan badan -mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah -merawat masalah kulit kusam • • Price 1 Box (7 sachet) RM69 SM RM75 SS • • • #flawless #young #whitening #skinproducts #supplements #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemalaysia #sayajualsayapakai #sayapakaisayajual #sayagunasayajual #produk #product #productmalaysia #produkviral #kualalumpur #selangor #johor #melaka #negerisembilan #pahang #terengganu #kelantan #perlis #penang #sabah #sarawak

#repost @coachjeevan with @get_repost ・・・ Save The Chubby Unicorn 🦄! You can always start with Hex bar before moving barbell deadlift..💪🏼 Advantages of Hex Bar Deadlifts Performing hex bar deadlifts helps keep the weight closer to the lifter's center of gravity and allows the lifter to remain more upright during the movement, which could decrease risk of injury to the low back . . . #personaltrainer #kualalumpur #fitbuddymy #gym #fitness #motivation #bukitjalil #train #hard #gymtime #gymlife #bodybuilder #healthylifestyle #fitnessmotivation #fitnessmodel #nike #healthyfood #bodybuilding #fitfam #fit #weightloss #adidas #man #girl #workhard #weekday #thursday #protein #workout

Lagi dan lagi permintaan 10 kotak AppecutMax dari customer yg ingin minum dgn istiqomah dan berubah kpd hidup sihat dgn tinggalkan makanan minuman yg manis2 dgn bantuan AppecutMax. . Anda bila lagi ?? whatsapp now 📲011-16983188. . . #appecut #appecutmax #appecutmaxnerrys #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #codappecutmax #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #kulai #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #malaysia #brunei #lakukeras #jomkurus1malaysia

. . . - Dulu menangis , mata hitam macam avril lavigne. - Cair macam watercolour. - Nak ambil wudhu susah nak cuci. . Jangan risau akak-akak . Mascara Obsess ni tak perlu guna make up remover . Cuci dengan air dan tarik sahaja dah bersih . Kan senang . Selagi akak tak tarik fiber mascara , mascara Obsess tak akan luntur macam hujan 😍 Bestkan ? . . To purchase please or whatsapp fafa at 01129258682 😍 . . #lipmatteobsess #ddcushionobsess #pahang #temerloh #negerisembilan #kualalumpur #iamfounderobsess #iamfounderpahang #obsessthailand #obsesscosmetics #obsesswave #obsessindonesia #obsesssingapura #obsessbrunei #obsesspahang #agent obsess #makeup #macmalaysia #loosepowder #liptint #mascara #hudabeauty #urbandecay #leaderobsess #squadsyiera #farahnation #teamfafaa

Ha'sol Professional Scalp care Try to our korean product Will be help to deep cleansing and make healty your scalp Enjoy your Refesh time with Leekaja Beauty Salon 😘 @leekaja.my Book for @leekaja.sara @leekaja.alison @leekaja.esther ☎0128330040 #해솔 #scalp #korean#product #beautygirl #deep #cleansing #malaysia #kualalumpur#해솔스컬프#트리트먼트 #hairloss #hairlosshelp #scalppores #nutrition #beautylife#두피케어#clean #딥클렌징샴푸#모공청소 #fourseasons#leekajamy #😘😘😘 #두피케어잘하네여기

Crunchy Seaweed a.k.a #popiaseaweed . . ✔Crunchy Seaweed (Plain) 180 gram 👉Rm12 sebalang . . ✔Crunchy Seaweed (Salteg egg) 180 gram 👉Rm15 sebalang . . To order whatsapp . ☎️0196155580 ☎️0196155580 ☎️0196155580 . ✔Postage available . . #popiahseaweed #crunchypopia #kudapkudap #snack #tamanmelawati #ukayperdana #bukitantarabangsa #wangsamaju #danaukota #gombak #tamanmelati #setapak #rawang #kualalumpur

Kesukaan ramai! Kulit naik jerawat sebab makan kuih raya yg manis tu? Makan makanan berminyak? Lepas tu kurang minum air? Kunyah je SAHI sarang burung tablet. InshaAllah hilang masalah cik jerawat semua tuh😘 . Paling best tu sebab SAHI ni membantu masalah lain jugak, bukan kulit je, tapi masalah haid tak teratur, keputihan, dan jugak masalah perlawasan . Nak tahu lebih lanjut Whatsapp je SYA klik link kat bio tu ok 0125813904. HARGA ISTIMEWA UNTUK KOMBO SET 🤩🤩 SIAP ADA FREE GIFT LAGI 😍😘. . #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #sahisarangburung #teamsahi #sayajual #noradanish #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #kualalumpur #ipoh #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #sayajualsupplement #supplementkulit #sabunjerawat #supplementmurah

台北首場 購票 | bit.ly/BDEUtw 主題 | 關於設計的各種印象 講者 | 林 傑_TSUBAKI STUDIO (馬來西亞 MY) 與談 | 王胤卓_大象設計 Elephant Design (台灣 TW) 主持 | 林旂鋒 日期 | 28 Sep 2019 (六), 0200PM - 0500PM 地點 | G.Space, Taipei. 語言 | 中文 #雙向設計交流 #台灣 #馬來西亞 #設計 #對談 #平面設計 #動態設計 #設計的學習路徑 #bilateraldesignexchange #graphicdesign #motiongraphics #kualalumpur #taiwan #malaysia #designtalk

Advanced Serum is her new best friends now! Kemana-mana bersama. Glow ke tidak kulit gadis cantik ni ? Nak kulit mcm ni, boleh dapatkan sekarang ❤️ - READY STOCK Bougas serum RM 75 Face scrub RM 49 Cleanser RM69 + FREE GIFT 🎁 Click link on bio to order 📲  WHATSAPP 01133880491 atau klik link biru di bio. Atau DM min untuk pembelian - Taknak bayar postage? Nak barang cepat sampai? Nak freegift? Haa meh cod dengan kita. Kita provide COD Don't worry if your skincare is run out of stock, teaminsquad boleh cod terus sampai pintu rumah 😎 🚗 COD AVAILABLE IN 👇 ✔ SELURUH PENANG ISLAND . . ✔ PENANG SEBERANG ✔ KEPALA BATAS ✔ SELURUH RAWANG ✔ KEDAH ✔ ALOR SETAR ✔ MERBOK ✔ SUNGAI PETANI ✔ LANGKAWI ✔ BALAKONG ✔ SERI KEMBANGAN ✔ CHERAS ✔ AMPANG ✔ SG BULOH . ✔ SUNGAI BUAYA ✔ TASEK PUTERI . ✔ BATU 16 ✔ SG CHOH ✔ SENTOSA ✔ KKB ✔ COUNTRY HOMES ✔ BUKIT BERUNTUNG ✔ BATU CAVES ✔ SELAYANG ✔ BANGI ✔ KAJANG ✔ PUTRAJAYA . ✔ PAHANG ✔ JOHOR - #sayajual #bougasserumgeorgetown#bougasserumbayanlepas#bougasserumbayanbaru#bougasbeautyquensbay#bougasquensbaymall #bougasbeautyisland#bougasbayanlepas #bougasbayanbaru#bougasgeorgetown #sayapakaisayajual#bougasfacialcleanser#bougasserum#bougasbeautypenangisland#lokalah#paknil#bougasbeautykedah#bougasbeautypenang#bougasscrubpenang#bougascleanserpenang#bougasbeautycleanserpenang#bougasbeautyserumpenang#wawabeautyutara#sayajualbougasbeauty#sayajualbougasserum#sayajualbougascleanser#penangisland#kualalumpur#selangor

So you think you're coming to a soothing, quiet evening of smooth jazz? Banish the thought... And think Great Gatsby-style dance party! We encourage you to come in comfy shoes and vintage threads 😍 . We only have tickets for tonight, and Saturday 6pm left. Call box office at 03 4047 9000 or visit tinyurl.com/yklsGAMS now! . #yklsgams @wvcjazz #notyourregularchoirshow . 📷: @reuben.liu

Mencari new design ? Pilihan terbaik untuk bossku 👍🏻 Mai whatsapp saya , untuk dapat offer menarik dari saya hihi Whatsapp ___ 019 728 6021 FB ___ Mwshops - Orang Kaya Styles WeChat ID___ KedaiOrangKaya #kualalumpur #kedaiorangkaya #wangsamaju #orangkayastyles #streetwear #streetwearfashion #streetfashion #styling

Every moment ... In your life have a meaning ... ... .. . #malaysia #langkawi #kualalumpur ... .. . 🇲🇾❤️🇲🇾❤️🇲🇾

Wowowoowowow apa lagi nikmat yang kita nak dustakan lagi. Canggih glerrrr weiiii system sevis mesin Coway ni. 100% guna digital system 😍😍😍😍 Kerja jadi lagi mudah, pantas, teratur dan yang penting mesra pengguna 😘😘😘😘 . Mesin penapis air Coway diservis sepenuhnya oleh Cody kami yang professional dan terlatih. Tengok je laa cara dorang sevis mesin tu, dibersihkan 100% oleh air Coway yang ditapis BUKAN DENGAN AIR PAIP OK 😅😅😅 . Tahniah untuk sejuta pelanggan Coway kerana anda telah menjadikan Coway sangat alert akan kepentingan penjagaan kualiti produk dan sentiasa upgrade system dari semasa ke semasa. Anda semua ossem 🤗🤗🤗🤗 #cowaybyana82 #codyorlove #codyexpert #servicetechnician #cowayno1 #cowayno1malaysia #kualalumpur #selangor #johor #melaka #negerisembilan #perak #perlis #kedah #pulaupinang #pahang #sabah #sarawak #kelantan #terengganu

薄荷的味道❄️冰凉的感觉 超级舒服 吸收能力超快😍 让你静悄悄的瘦下来 让你告别赘肉的武器 顾客用了🅺🅾︎🆂🅼🅸🅸大赞喜欢 我们💯给最好的你们 保证用了会爱上💙 主要功效:瘦身、美白、保湿、溶脂 ❌不辣 ❌不热 ❌不油 ❌不黏 非有不可的瘦身小心机 ❄️KOSMii 爆水溶脂美白瘦身霜 (150ml) WeChat:yeelingtan218 我们有提供面交服务: #kualalumpur #scottgarden #puchongjaya #midvally #timesquare #pavilion #cherasikon #vivahome #kepongjusco #sentul #pudu #sunway #sripetaling #kuchailama #leisuremall #cherasmahkota #desapetaling #wangsamaju #setapak #ampang #shamelin #pandanindah #premaisuri #salakselatan #tamanmidah #kepong #titiwangsa #batu11

SESUAI DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA.... Jom dapatkan dari saya ejen yang sah..... Akan membantu A-z untuk proses pembelian....tekan wasap link di bio saya untuk fast respond... @rinetwork.aria_mila @rinetwork.aria_mila @rinetwork.aria_mila #rinetwork #thneeq #rizalman #rizalman71fanclub #kualalumpur #singapore #brunei #indonesia #malaysia #kedah #penang #johor #kelantan #perlis #selangor#sabah #sarawak #labuan #terengganu #pahang #negerisembilan #perak

Dermapen treatment ini sesuai untuk masalah seperti ........ . Keberkesanan nya boleh dilihat dalam tempoh 7hari sahaja ! . Pm kami untuk tempahan slot atau ws di 📞 0182645667 📞 📞 0182645667 📞 📞 0182645667 📞 . #medispabatupahat #episodesmedispa #episodes #medispa #kualalumpur #medispakl #skinwellness #treatment #advanceskintreatment

📍Batu Caves Temple, Kuala Lumpur Malaysia 🇲🇾 #batucaves #kualalumpur #malaysia #colorfull

Another day, another delivery. . Here’s a big thank you to all our lovely customers, family and friends for your support and trust in us. . No words can express our love and appreciation to all of you. . Thank you 🥰 #sabunhomemademalaysia #buatanmalaysia #madeinmalaysia #organic #handmadesoap #coldprocess #meltandpour #smallbatch #smallbusiness #kualalumpur #malaysia

RM950 ONLY!! Tory Burch Fleming Printed Small Convertible Shoulder Bag Item direct from 🇺🇸 Outlet ETA: 2-3.5 Weeks subject to custom clearance Whatsapp for details, price and size available +60165774723 (Ruzita) #ps #psuk #guccibag #psus #shopping #coach #flat-shoes #minyakwangi #watches #louisvuittonbag #murah #sayajual #original #authentic💯 #shoes #kasut #longchamp #kualalumpur #aus #fossil #sneakers #marcjacobs #furla #katespade #coachmalaysia #toryburchoriginalmurah

Mencari new design ? Pilihan terbaik untuk bossku 👍🏻 Mai whatsapp saya , untuk dapat offer menarik dari saya hihi Whatsapp ___ 019 728 6021 FB ___ Mwshops - Orang Kaya Styles WeChat ID___ KedaiOrangKaya #kualalumpur #kedaiorangkaya #wangsamaju #orangkayastyles #streetwear #streetwearfashion #streetfashion #styling

Pelanggan kami repeat order khas untuk staff mereka Kecil dan senang dibawa • Boleh hubungi kami untuk khidmat nasihat percuma dan tempahan. Whatsapp 011-15355490 Klik: www.wasap.my/601115355490 • #fastprintshop #aeonbigwangsamaju #wangsamaju #kualalumpur #hayyancreative #wangsawalk #setiawangsa #gombak #setapak #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #tamanmelati #serirampai #printshop #wangsamelawati #wangsamajuseksyen4 #wangsamajuseksyen2 #batucavesmalaysia

Mencari new design ? Pilihan terbaik untuk bossku 👍🏻 Mai whatsapp saya , untuk dapat offer menarik dari saya hihi Whatsapp ___ 019 728 6021 FB ___ Mwshops - Orang Kaya Styles WeChat ID___ KedaiOrangKaya #kualalumpur #kedaiorangkaya #wangsamaju #orangkayastyles #streetwear #streetwearfashion #streetfashion #styling

Mencari new design ? Pilihan terbaik untuk bossku 👍🏻 Mai whatsapp saya , untuk dapat offer menarik dari saya hihi Whatsapp ___ 019 728 6021 FB ___ Mwshops - Orang Kaya Styles WeChat ID___ KedaiOrangKaya #kualalumpur #kedaiorangkaya #wangsamaju #orangkayastyles #streetwear #streetwearfashion #streetfashion #styling

No.809 Beautiful masscomm student from Uitm Shah Alam @anissa__iman Official Hashtag → #siswipretty To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #student #universiti #malaysia #kualalumpur

Vespa Primavera 150 iGet Bulanan Serendah RM380 Call/Whatsapp Kami Segera http://www.wasap.my/+60102214480 Achik http://www.wasap.my/+60107929966 Coki http://www.wasap.my/+60102893697 Wida http://www.wasap.my/+60163515877 Faris *Terms & Condition Apply #rsdbikesmalaysia #vespaplanet #vespaprimavera #sprintiget2018 #vespasprint #sayajualvespa #sayajual #malaysia #klangvalley #gombak #kualalumpur #vespa #vespaonestopcentre #vespahouse #piaggio #sparepart #carbonbyvespaplanet #vespas125iget #notteedition #matteblue #notteedition #limitededition #vespagts300ss sprint #s

赶紧抢,手慢没有货了👌🏻❗️ 最后Inchawel 剩最后2xx套❗️🎉 Inchawel Version 2 将于2020年推出❗️ 敬請期待❗️🎊 Faster grab your Inchawel today, before it goes out of stock👌🏻❗️ Limited stock left about 2xx sets ONLY❗️🎉 Inchawel Version 2 will launch in year 2020❗️ Stay tuned guys❗️🎊 #九月 特别 #马来西亚 日 🇲🇾 #促销🎉 🎉#september 2019 MALAYSIA DAY 🇲🇾 #promotion🎉 16/09/19-20/09/19 [FIVE DAYS ONLY] 购买两套 #冻龄 只需RM 455‼️ Purchase two sets of #inchawel now only for RM 455‼️ 以会员价RM 365一套 + TOP UP RM 90就能购买第二套‼️ Purchase with member price of RM 365 for one set and just topup another RM 90 to get the second set‼️ 赶紧来找我们下单吧‼️While stock last ‼️ Hurry and place your order with us now‼️ #antiaging #malaysiaday #ageing #吉隆坡 #kualalumpur #age #dna #保养 #maintenance #limited #rna #不老 #传奇 #aging #september #九月 #firstcomefirstserve #telomerase #telomere #端粒 #端粒酶 #chromosome 🎏欢迎加入宇威微商健康事业IDA TEAM #whatsapp 点击这个链接 👉 http://www.wasap.my/+60122377278/

📍Broken Beach, Nusa Penida, Klungkung Bali Thankyou for using our service ❤️ Beautiful picture 📸 @dendadnb 😍 Hey guys. You must be know Bali right ? Bali is a wonderful place to visit ! Exactly in Nusa Penida Island that located on Klungkung,Bali. You can enjoying the beauty scenery and takes lot of photograph ! So, what are you waiting for ? LETS VISIT NUSA PENIDA ISLAND with @nusapenidadaycation ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ PROVIDE TOUR PACKAGE TO NUSA PENIDA : 🔹ONE DAY TOUR 🔹ONE DAY TOUR + SNORKELING 🔹2D1N IN NUSA PENIDA 🔹2D1N IN + SNORKELING IN NUSA PENIDA ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ Note : your trip will be private with us. ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ For More information & Book Please Contack us on : 📞Text & call : +62 81236900049 📲Whatsapp : +62 81236900049 Add Id Line : nusapenidadaycation 📩Email : nusapenidadaycation@gmail.com 🌍Website : www.nusapenidadaycation.com ➖➖ ➖➖➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖➖➖ ➖➖🔹 ➖➖ ➖➖ ➖➖ #seminyak #kuta #sanur #jakarta #canggu #ubud #lovina #bali #nusapenida #indonesia #uluwatu #surabaya #bangkok #philiphines #uluwatu #jimbaran #giliisland #nusapenidatour #manila #explorebali #snorkeling #hongkong #malaysia #sidney #kualalumpur #singapore #legian #baliindonesia #ubud #ubudmarket #uluwatutemple #nusadua #nusapenida

Smog descends on Kuala Lumpur, Malaysia... Due to the burning of crops in Indonesia... This shit has got to stop people, if you can't see we are killing this planet then you are dumber than I thought... #borntraveller #kl #pollution #kualalumpur #greenpeace #indonesia #wakeupworld #backpacking #travelling #savetheplanet #malaysia #imsick

RM569 ONLY!! Tory Burch Robinson Zip Continental Wallet Item direct from 🇺🇸 Outlet ETA: 2-3.5 Weeks subject to custom clearance Whatsapp for details, price and size available +60165774723 (Ruzita) #ps #psuk #guccibag #psus #shopping #coach #flat-shoes #minyakwangi #watches #louisvuittonbag #murah #sayajual #original #authentic💯 #shoes #kasut #longchamp #kualalumpur #aus #fossil #sneakers #marcjacobs #furla #katespade #coachmalaysia #toryburchoriginalmurah

Deconstructed tiramisu, potato waffles with crunchy fried chicken or French waffles with Pahang-sourced chocolate? Check out our compilation of the best waffles in the Klang Valley 🤩 Featured restaurants and cafes include: @vcrlovesyou @urbandaybreak @theowlscafe @chequerskl @myinsidescoop @entierfrenchdining . . . #tdiningmy #malaysiatatler #finedining #waffles #desserts #brunch #breakfast #food #kualalumpur #klfood #klrestaurants #caviar #chickenwaffle #diners #insidescoop

Lookin good? Come down to Deep Blue and leave everyone awestruck with your impeccable style 🔥⠀ .⠀ For table reservations contact: 0122261020⠀ ⠀ #deepbluekl #deepblue #facesuiteskl #klnightlife #nightlifekl #rooftopbarskl #rooftopbars #clubbing #lounge #luxurylifestyle #igkl #klccview #kl #kualalumpur #cocktails #birthday #celebration #party #fashionlounge #dressup

Perfect combination of Musang King + Cheese . Creamy, Rich, Melt in the mouth at every bite 🤤🤤🤤 . ‼️ Last 7 Days to Order ‼️