#kotabharu

739,740 posts tagged with #kotabharu

Photos and Videos about #kotabharu

Jom pm skrg!! . Sky Riverfront Kota Bharu . Penginapan selesa untuk keluarga Dengan kemudahan aircond di setiap bilik dan ruang tamu, private parking, swiming pool, kids playground , Sauna , Sky garden rooftop. . 3 bilik tidur dan 2 bilik air. . Tersedia dengan :- . - Mesin Basuh Automatic - Microwave oven - Electric kettle - Peti sejuk - Television - Towel - sabun mandi dan shampoo di setiap bilik mandi. . . Call atau wasap 0133112276 untuk book! Atau klik link wasap di bio. . #homestaykelantan #homestaymurahkelantan #homestayjimat #skyriverfront #skyriverfronthomestay #kotabharu #

"Sebuah Harapan Mendapatkan Buah Hati" Tak pernah ada kata lelah buat berjuang menghadirkamu nak. Cepatlah hadir dirahim bunda. Jawablah penantian panjang kami Ya Allah. Berikanlah kami keturuanan yang sholeh. Yang akan menjadi pewaris kami kelak. Percayakan kami untuk menjaga titipanmu, mendidik, merawatnya seperti orang tua lainya yang mendidik anak2nya sampai menjadi orang yang sukses dan berguna. Amin... “Robbana hablana min azqajinaa wa zurriyatina qurrota’ayunin, waj’alna lil muttaqiina imama.” Artinya: “Ya Tuhan kami, anugerakanlah kepada istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” (QS. Al-Furqan: 74).Follow: @promil_bunda_linda @promil_bunda_linda @promil_bunda_linda @promil_bunda_linda 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️ 📲WA: 089699574819 https://api.whatsapp.com/send?phone=6289699574819 #kota #kotatua #kotalamasemarang #kotatuajakarta #kotabharu #kotakinabaluonlineshop #kotasolo #kotakinabalu #kotamedan #kotamanado #kotajambi #promilibunda#kotatinggi #kotakasablanka #kotamalang #kotabandung #kotawisatabatu #kotaserang #kotadamansara #kotagede #kotabatu #kotatangerang #kotao #kotakperhiasan #kotakhantaran #parfum #parfummurah #parfumori #tas

﷽ Alhamdulilah syukur kepada yang Maha Esa kerana memberi rezeki MALAM nie harap ia berkekalan sampai bila2. 💈URUT TANGAN 📍KBCC SERVICE APPARMENT,KOTA BHARU, KELANTAN. 📆ISNIN / 14 OKTEBER 2019 ⌚11:25 PM 📲http//www.wasap.my/601122054105 -KU HAIRY 🇲🇾TUKANG URUT KOTA BAHRU (KeyBee) 🛵💨TUKANG URUT BERGERAK 🎖TUKANG URUT TERSOHOR 💈KHIDMAT MENGURUT BERGERAK 🏡TERUS KE RUMAH ANDA/TEMPAT ANDA 📌BAYARAN TERPULANG 💆🏻♂URUTANTENAGABATIN/URUTANTRADISIONAL 💈 Q JARI D'RELAXS SANTAI TREATMENT MASSAGE "Kesihatan Anda Keutamaan Kami" "Penjagaan Badan Dan Tenaga Batin Bantu Kembalikan Ketenangan Jiwa Seseorang" "Amat Penting Bagi Lelaki" "Kesihatan Anda Adalah Harta Anda.Kesihatan Anda Melalui Sentuhan Urutan Q Jari" #tukangurutkotabharu #tukangurutlelakikotabharu #tukanguruttersohor #tukangurutbergerak #kotabharu #kelantan #khidmatmengurutbergerak #biartoksemakjanjikerascokeng #urutantenagabatin #urutantradisional http://www.wasap.my/601122054105 *INFO KlEMAH KEMING X GOGEK SKIT ABOK👍🏻👍🏻👌🏻*

Okay dah siap packing!!!! Pagi esok kami COD tau!!!!!!!! #enterpreneur #psmzastudent #psmza #dungun #kotabharu

Assalamualaikum dan selamat malam semua . Sementara menunggu keluaran dan perasmian produk , disini Puteri ingin kongsikan diantara : . KELEBIHAN LEXA LIPMATTE 💄 . 👉 mesra wudhu' 👉 bebas dari paraben 👉 bau wangian (coklat) 👉 tidak melekat pada cawan 👉 tahan lama sehingga 8 jam 👉 mempunyai 5 warna yang menawan 👉 tekstur yang sangat ringan dan cantik 👉 diperkaya dengan minyak argan dan kolagen 👉 melembabkan dan tidak menghitamkan bibir 👉 tidak merekah dan merawat bibir semasa pemakaian 👉 sesuai untuk kegunaan harian kerana ia memberi effect natural look . #lexacosmetics #lexacosmeticsagent #lexababes

Awak2 yg belum dapatkan Kan #gulaleylipmatte jom pm Amni laju-laju sebab: _ ✓lipmatte mesra wuduk ✓lipmatte selembut kapas ✓ringan di bibir ✓cantik dipandang ✓senang dihati _ Cod #kotabharu #kualaterengganu . Sampai pintu rumah ok 💕 Haa servis tip top gitew💋

Awak2 yg belum dapatkan Kan #gulaleylipmatte jom pm Amni laju-laju sebab: _ ✓lipmatte mesra wuduk ✓lipmatte selembut kapas ✓ringan di bibir ✓cantik dipandang ✓senang dihati _ Cod #kotabharu #kualaterengganu . Sampai pintu rumah ok 💕 Haa servis tip top gitew💋

14/10/19 Repair Face👀 To Face👀 Done Tukar LCD HUAWEI NOVA 2 LITE..siap lalu bosku ..BEKKI DI STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV ..hargo mmg DISKAUN gilo2..bare gerentin cun puah hati.siap lalu..harga sep2 kito jahh. ph depe tanggo kito g..muroh2 jh...hargo promosi..xde mari kito g tempat bos2..sat rungsing...yg penting bare berkualiti bosku.. gpo2 nok tnyo bleh ws bosku .. Pecoh screen??bateri bekok?? Cas xmasuk??camera punoh?? Tepon xhidup?? Ribben WIFI putus??? Ribben home button putus?? Punoh software??? Segala masalah iphone try oyk kito bantu stakat mampu.. Xdop masalah wak mari jh..kito ejah cuba try bekki.. tekan jah link tu.. . #pasirmas #kotabharu #tanahmerah #pasirputeh #bachok #nilampuri #rantaupanjang #tawang #pcb #pasirpekan #machang #stadiumsultanmuhammadiv #sricemerlang #kolejvokasionalbachok #kfcbaung #tesco #koklanas http://wasapp.me/60133939318 http://wasapp.me/60133939318 http://wasapp.me/60133939318

💛Heavy Dull Satin - clearance stock💛 . ✔Harga: RM10/m . ✔bidang 45 . 📌Notes: warna mungkin sedikit berbeza dari produk/warna sebenar disebabkan faktor cahaya dan resolusi handphone . ✔WS:0179742154 . #dullsatin #heavydullsatin #cottonsakura #comocrepe #palomaskinsatin #valentinosolunasilk #kainela #cottongerman #bridalsatin #brunei #kualaterengganu #kainplain #kainpasang #kotabharu #wakafbharu . #dullsatin #heavydullsatin #cottonsakura #comocrepe #palomaskinsatin #valentinosolunasilk #kainela #cottongerman #bridalsatin #brunei #kualaterengganu #kainplain #kainpasang #kotabharu #wakafbharu

💛Heavy Dull Satin - clearance stock💛 . ✔Harga: RM10/m . ✔bidang 45 . 📌Notes: warna mungkin sedikit berbeza dari produk/warna sebenar disebabkan faktor cahaya dan resolusi handphone . ✔WS:0179742154 . #dullsatin #heavydullsatin #cottonsakura #comocrepe #palomaskinsatin #valentinosolunasilk #kainela #cottongerman #bridalsatin #brunei #kualaterengganu #kainplain #kainpasang #kotabharu #wakafbharu

Okay laa last last. Esok wawa nak belanja korang pakej super jimat tauu. Beli satu jimat RM120 🙊 . " Eh bukan ke harga royal white RM89.00 wawa ? " . Haah, memang pun. Hihi mesti korang curious kan ? Apa agaknyaa pakej super jimat tu. Stay tuned tomorrow tau ❤️ . Nanight kesayangan wawa semuaa . . #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #nakcantik #hilangjerawat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #jomjadicantik #kapsulputih #produkorganik #produkviral #tipscantik #produkviral2019 #kulitcantik #kotabharu #bangi #shahalam #kajang #bukittinggi

Hana’s Engagement Photo | @photobyyakiebruno Bridal | @bellanorsam Mua | @bellanorsam Photography booking please whatsapp 011-15779915 WHATSAPP LINK IN MY BIO ⬆️⬆️ . . Photography booking please whatsapp 011-15779915 WHATSAPP LINK IN MY BIO ⬆️⬆️ . . #photobyyakiebruno #wedding #weddingphoto #weddingkelantan #kotabharu #gambarkahwin #pakejkahwin #fotokahwin #jurugambarkotabharu #jurugambarmelayu #jurugambarperkahwinan #kelantanphotographer #jurugambarkelantan #malayweddingphotographer #malayweddingguide #kahwin #akadnikah #muslimwedding #jurugambarkahwin #photographerkelantan #portraitphotography #kelantanwedding

MADEENA JUBAH IS BACK! JIMAT RM100 JIKA BELI SEKARANG. SIAP DAPAT FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG. . 💕MADEENA JUBAH DIDATANGKAN DENGAN DESIGN YANG TRENDY DAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI . 💕9 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK . Ada 8 pilihan warna utk MEDEENA Jubah ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening 😄 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss . 💕MATERIAL KOREAN MOSS CREPE YG SUPER COMFORTABLE . Material ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya 😄mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk, tahan lasak dan yg penting, TANPAGOSOK Sesuai la utk nak g kerja ke, aktiviti formal atau xformal 😘 . 💕BF DAN WUDHU FRIENDLY Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk. . 💕LABUH DAN LONGGAR Design MADEENA memang sgt2 patuh syariah 😄Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar. . HARGA ASAL : RM179/spsg . Tapi..... . Untuk PROMO MASA TERHAD sahaja kami nak bagi, . 💸RM79/spsg (JIMAT RM100‼) 💸RM79/spsg (JIMAT RM100‼) 💸RM79/spsg (JIMAT RM100‼) . Ada lagi... . . LIMITED STOK 500 HELAI SAHAJA! WARNA YG ADA BOLEH SOLD OUT BILA2 JER TAU. Untuk dptkn harga promosi‼ tekan je link di bio. . *pos out 5-7 hari bekerja *utk plussize: 4XL dan 5XL cuma add RM5/sehelai . Nak order? 📲whatsapp 601133392058/tekan link on bio💋 . #blousemuslimah #blouselabuh #tunik #bajulabuh #muslimah #blousekerja #ootd #blousemurah #kotabharu #cardiganmuslimah #bajucantik #blousetunik #jubah #dress #printedblouse #kebayacotton #ironlessblouse #kurungmoden #feedback #bajumuslimah #cardiganlabuh #tudungironless #dropshipwanted #minikurung #blouseviral #kebayabatik #kurungbatik #bajuironless #kurungironless #bajuviraltanpagosok

Taraaaa ! Lawaa ke lawa sangatt ? . Merelipp-relipp lagi dah macam cincin Tiffany.Co tauuu 🙈 . Yang mana merisik #royalwhitebeauty inilah dia one of freegifts yang wawa akan bagi sebagai dulang hantaran ❤️ . So, lets #cantiktanpaderita with me 🙈 . . #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #nakcantik #hilangjerawat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #jomjadicantik #kapsulputih #produkorganik #produkviral #tipscantik #produkviral2019 #kulitcantik #kotabharu #bangi #shahalam #kajang #bukittinggi

Kesayangan wawa dah tepuk bantal ke semua ? . Wawa nak bagitau berita best ni. Taknak bagi korang tidur lena. Aci dakk ? 😆 . Untuk setiap pembelian #royalwhitebeauty you alls akan dapat free gift mewah tauuu. Cincin swarovski 925 bernilai RM45.00 💍 . Terhad untuk 96 orang sahaja. Boleh booking serendah #rm10 dengan wawa. So, lets #cantiktanpaderita together ❤️ . . #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #nakcantik #hilangjerawat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #jomjadicantik #kapsulputih #produkorganik #produkviral #tipscantik #produkviral2019 #kulitcantik #kotabharu #bangi #shahalam #kajang #bukittinggi

To all #spm2019 candidates we wish you good luck for your exam tomorrow. Stay focused, and do your best. Believe in yourself. Focus on your goals. Achieve your dreams. Good Luck! 😉👍🏻 . #msumalaysia #msucollege #kotabharu #kelantan #lovefrommsu❤️

To all #spm2019 candidates we wish you good luck for your exam tomorrow. Stay focused, and do your best. Believe in yourself. Focus on your goals. Achieve your dreams. Good Luck! 😉👍🏻 . #msumalaysia #msucollege #kotabharu #kelantan #lovefrommsu❤️

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50 . . 1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP -Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️. . 2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP •Sblm make up tu, sapu dulu #demicawhiteninglotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻 . 3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK •#demicawhiteninglotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊 . . Best keee best sangat #demicawhiteninglotion ni??? DEMICA WHITENING LOTION RM39.90 (700 semburan = tahan 2-3 bulan) . . NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? 👉DM now or 📝 WHATSAPP +6014-534.1034 . . 🚙👭NAK COD? #koklanas #ketereh #kotabharu #kubangkerian #wakafbharu #melor #kadok #wakafcheyeh #machang . 🚗 Cod charged for 5km above . . 🏬👭Walk in: 1) @prettyliciousboutique (belakang Tesco Kb/ Sebelah Bangunan Gulatis) . 2) @kopimesinkb2 (hadapan Billion Kb) . . . Nak join team DEMICASQUAD? Nak buat duit ratus, ribu, puluh ribu dalam masa sebulan? Jom wasap kaksyera . . #teamsyerajutawan . #teamsyerajutawan #demicawhiteninglotion #demica #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #putihberseri #seputihgadiskorea

hitam di kuku pun cantik ❤️ #enterpreneur #dungun #nailpolishmurah #nailpolishmalaysia #kotabharu

Jubah Kebaya Nawra ni BF Friendly tau, ada poket di belah kanan dan ada 20 butir Crystal Diamond yg buatkan jubah ni lebih cantik😉 #bellaammara 🌹#jubah KEBAYA NAWRA . 💰Price : RM 189 💕Material: Soft Crepe 💋Whatsapp: +60139836642 . —————————-📲📲📲📲 Nak order boleh DM @ Klik link whatsapp kat bio 👆🏼👆🏼👆🏼😉 #bellaammara #baagents #barmyteambangi #hijab #hijabfashion #jubah #hijabstyle #jubahmoden #jubahcantik #viral #kotabharu #kelantan #kualalumpur #baju #hijabtutorial #shopping #newarrival #newarrivals #abayamodern #sale #muslimah #muslimahfashion #syariahcompliance #hijabers #jubahmoden #jubahdress #jubah

Jubah Kebaya Nawra ni BF Friendly tau, ada poket di belah kanan dan ada 20 butir Crystal Diamond yg buatkan jubah ni lebih cantik😉 #bellaammara 🌹#jubah KEBAYA NAWRA . 💰Price : RM 189 💕Material: Soft Crepe 💋Whatsapp: +60139836642 . —————————-📲📲📲📲 Nak order boleh DM @ Klik link whatsapp kat bio 👆🏼👆🏼👆🏼😉 #bellaammara #baagents #barmyteambangi #hijab #hijabfashion #jubah #hijabstyle #jubahmoden #jubahcantik #viral #kotabharu #kelantan #kualalumpur #baju #hijabtutorial #shopping #newarrival #newarrivals #abayamodern #sale #muslimah #muslimahfashion #syariahcompliance #hijabers #jubahmoden #jubahdress #jubah

Comey nyo kuku mung !!! ❤️ #enterpreneur #psmzastudent #psmza #dungun #kotabharu

Jubah Kebaya Nawra ni BF Friendly tau, ada poket di belah kanan dan ada 20 butir Crystal Diamond yg buatkan jubah ni lebih cantik😉 #bellaammara 🌹#jubah KEBAYA NAWRA . 💰Price : RM 189 💕Material: Soft Crepe 💋Whatsapp: +60139836642 . —————————-📲📲📲📲 Nak order boleh DM @ Klik link whatsapp kat bio 👆🏼👆🏼👆🏼😉 #bellaammara #baagents #barmyteambangi #hijab #hijabfashion #jubah #hijabstyle #jubahmoden #jubahcantik #viral #kotabharu #kelantan #kualalumpur #baju #hijabtutorial #shopping #newarrival #newarrivals #abayamodern #sale #muslimah #muslimahfashion #syariahcompliance #hijabers #jubahmoden #jubahdress #jubah

Feedback nail polish💮💮 #enterpreneur #psmzastudent #dungun #kotabharu #psmza

Jubah Kebaya Nawra ni BF Friendly tau, ada poket di belah kanan dan ada 20 butir Crystal Diamond yg buatkan jubah ni lebih cantik😉 #bellaammara 🌹#jubah KEBAYA NAWRA . 💰Price : RM 189 💕Material: Soft Crepe 💋Whatsapp: +60139836642 . —————————-📲📲📲📲 Nak order boleh DM @ Klik link whatsapp kat bio 👆🏼👆🏼👆🏼😉 #bellaammara #baagents #barmyteambangi #hijab #hijabfashion #jubah #hijabstyle #jubahmoden #jubahcantik #viral #kotabharu #kelantan #kualalumpur #baju #hijabtutorial #shopping #newarrival #newarrivals #abayamodern #sale #muslimah #muslimahfashion #syariahcompliance #hijabers #jubahmoden #jubahdress #jubah

FEEDBACK LAGI!!!🎉🎉 #enterpreneur #psmza #studentpsmza #dungun #kotabharu

12 MAKANAN PERLU ELAK JIKA NAK KURUS. . Makanan dan manusia tak boleh di pisahkan. Tapi adakah makanan yang kita pilih atau makan adalah makanan yang mengandungi nutrin yang diperlukan oleh tubuh badan kita? Tu persoalan yang selalu korang kene tanya pada diri sendiri. . Bagi mumudahkan korang, nie antara 12 makanan yang korang peru ealak jika nak turun berat badan. . COACH IRFAN 0103666683 . #pencucimulut #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #artis #dessert #bajuxxl #johor #resepidiet #resepi #makanansedap

PACKAGING EXCLUSIVE DAN 700 SEMBURAN DEMICA BERJAYA MENAMBAT HATI . . Betulke 700 semburan Demica Berjaya Bertakhta di hati para pengguna, malah tidak cukup dgn 1 botol ?? Ofkoss, sebabnya : . ✅ Tekstur Demica mudah meresap ✅ Tidak bercapuk ✅ Melembapkan kulit . ✅ Merawat masalah kulit ✅ Boleh dijadikan base makeup & sunblock ✅ Putih sepantas 10 saat ✅ Putih kekal dengan penggunaan konsisten . . Fuhhhhh!! Memang betul la, takcukup 1 botol Demica. Dengan harga mampu milik, semua boleh dapatkannya SEGERA _ Macamana? Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio ig📲 . . #demicawhiteninglotion #demicakelantan #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu #tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

﷽📍🛵💨OFF TO KBCC,KOTA BHARU,KELANTAN. 📆ISNIN / 14 OKTEBER 2019 ⌚10:30 PM 🇲🇾TUKANG URUT KOTA BAHRU (KeyBee) 🏍💨TUKANG URUT BERGERAK 🎖TUKANG URUT TERSOHOR 📲http://www.wasap.my/601122054105 -KU HAIRY 💈KHIDMAT MENGURUT BERGERAK 🏡TERUS KE RUMAH ANDA/TEMPAT ANDA 📌BOOKING TERLEBIH DAHULU 💆🏻♂URUTAN TENAGA BATIN/URUTAN TRADISIONAL 💈 Q JARI D'RELAXS SANTAI TREATMENT MASSAGE "Kesihatan Anda Keutamaan Kami" "Penjagaan Badan Dan Tenaga Batin Bantu Kembalikan Ketenangan Jiwa Seseorang" "Amat Penting Bagi Lelaki" "Kesihatan Anda Adalah Harta Anda.Kesihatan Anda Melalui Sentuhan Urutan Q Jari" #tukangurutkotabharu #tukangurutkelantan #tukanguruttersohor #tukangurutviral #tukangurutbergerak #kotabharu #kelantan #khidmatmengurutbergerak #urutantenagabatin #biartoksemakxpojanjikerahcokeng #urutantradisional http://www.wasap.my/601122054105 *INFO KEMAH KEMING X GOGEK SKIT ABOK👍🏻👍🏻👌🏻* Tekan link bawah nie jer tak yah susah² save number Www.wasap.my/601122054105 Orang tengok kita buat bisnes best, tapi orang tak tahu peritnya kita laluii 🙂🙂 Jom follow http://www.wasap.my/601122054105 http://www.wechat.my/Awiey_stitch http://www.instagram.tukangurutkotabharu http://www.fb.my/Awiey stitch Like page https://www.pagefb.my.tukangurutkotabharu'

Assalamualaikum .... Pakai Pink colour then hastag #bakirafightbreastcancer kemudian tag @bakiramalaysia atau @rumahjamumalaysia untuk peluang menang 1 botol Bakira dan 1 Botol Pagani selepas berakhirnya kempen ini pada 31 Oktober 2019. TAG @bakiramalaysiahq & @rumahjamumalaysia 🎀🎀🎀 - 👙👙 - - #bakiramalaysia #bakiralover #paganimalaysia #brunei #malaysian #shahalam #bandung #terengganu #jakarta #kuching #penang #instashopmalaysia #kuantanpahang #sabahan #sarawak #johorbahru #ipoh #kelantan #melaka #selangor #kotabharu #kedah #perlis #bruneidarussalam #kedah #singaporeonlineshop #breastcancerfoundationmalaysia #pinkribbonmarathon

Assalamualaikum .... Pakai Pink colour then hastag #bakirafightbreastcancer kemudian tag @bakiramalaysia atau @rumahjamumalaysia untuk peluang menang 1 botol Bakira dan 1 Botol Pagani selepas berakhirnya kempen ini pada 31 Oktober 2019. TAG @bakiramalaysiahq & @rumahjamumalaysia 🎀🎀🎀 - 👙👙 - - #bakiramalaysia #bakiralover #paganimalaysia #brunei #malaysian #shahalam #bandung #terengganu #jakarta #kuching #penang #instashopmalaysia #kuantanpahang #sabahan #sarawak #johorbahru #ipoh #kelantan #melaka #selangor #kotabharu #kedah #perlis #bruneidarussalam #kedah #singaporeonlineshop #breastcancerfoundationmalaysia #pinkribbonmarathon

Assalamualaikum .... Pakai Pink colour then hastag #bakirafightbreastcancer kemudian tag @bakiramalaysia atau @rumahjamumalaysia untuk peluang menang 1 botol Bakira dan 1 Botol Pagani selepas berakhirnya kempen ini pada 31 Oktober 2019. TAG @bakiramalaysiahq & @rumahjamumalaysia 🎀🎀🎀 - 👙👙 - - #bakiramalaysia #bakiralover #paganimalaysia #brunei #malaysian #shahalam #bandung #terengganu #jakarta #kuching #penang #instashopmalaysia #kuantanpahang #sabahan #sarawak #johorbahru #ipoh #kelantan #melaka #selangor #kotabharu #kedah #perlis #bruneidarussalam #kedah #singaporeonlineshop #breastcancerfoundationmalaysia #pinkribbonmarathon

Assalamualaikum .... Pakai Pink colour then hastag #bakirafightbreastcancer kemudian tag @bakiramalaysia atau @rumahjamumalaysia untuk peluang menang 1 botol Bakira dan 1 Botol Pagani selepas berakhirnya kempen ini pada 31 Oktober 2019. TAG @bakiramalaysiahq & @rumahjamumalaysia 🎀🎀🎀 - 👙👙 - - #bakiramalaysia #bakiralover #paganimalaysia #brunei #malaysian #shahalam #bandung #terengganu #jakarta #kuching #penang #instashopmalaysia #kuantanpahang #sabahan #sarawak #johorbahru #ipoh #kelantan #melaka #selangor #kotabharu #kedah #perlis #bruneidarussalam #kedah #singaporeonlineshop #breastcancerfoundationmalaysia #breastcancerawarenessmonth

﷽ Alhamdulilah syukur kepada yang Maha Esa kerana memberi rezeki MALAMI nie harap ia berkekalan sampai bila2. 💈URUT ATAS BELAKANG 📍 HOTEL PERDANA,KOTA BHARU, KELANTAN. 📆ISNIN / 14 OKTEBER 2019 ⌚10:00 PM 📲http//www.wasap.my/601122054105 -KU HAIRY 🇲🇾TUKANG URUT KOTA BAHRU (KeyBee) 🛵💨TUKANG URUT BERGERAK 🎖TUKANG URUT TERSOHOR 💈KHIDMAT MENGURUT BERGERAK 🏡TERUS KE RUMAH ANDA/TEMPAT ANDA 📌BAYARAN ATAS URUTAN 💆🏻♂URUTANTENAGABATIN/URUTANTRADISIONAL 💈 Q JARI D'RELAXS SANTAI TREATMENT MASSAGE "Kesihatan Anda Keutamaan Kami" "Penjagaan Badan Dan Tenaga Batin Bantu Kembalikan Ketenangan Jiwa Seseorang" "Amat Penting Bagi Lelaki" "Kesihatan Anda Adalah Harta Anda.Kesihatan Anda Melalui Sentuhan Urutan Q Jari" #tukangurutkotabharu #tukangurutlelakikotabharu #tukanguruttersohor #tukangurutbergerak #kotabharu #kelantan #khidmatmengurutbergerak #biartoksemakjanjikerascokeng #urutantenagabatin #urutantradisional http://www.wasap.my/601122054105 *INFO KlEMAH KEMING X GOGEK SKIT ABOK👍🏻👍🏻👌🏻*

😍 Ws je mar kat sini 👇🏻 utk order k... https://www.wasap.my/60196527203 Stok semua lengkap kecuali Set Silver & Loose Day masih belum keluar dari kilang, sabar tau semua 😊 Esok yg nak mar cod area melaka..cepat wasap mar k. #kelantan #kotabharu #malaysia #solitemolite #drkno5 #jeragat #kurusbadan #kulitkusam #parutjerawat #eczema #sakiturat #putihkulit #kulitgelap #psoriasis #drkkosmetik #drk #gojessmojess #resdung #kulitsensitif #chlush #acnescar #acne #melasma #jerawat #prp #slimming #laser #pigmentation #whitening #chlushbydrk

RM22 JAH!!!!! RM22!!!! RM22!!!!! AMBO OPEN ORDER UNTUK BAJU NI.. SAPE SAPE NOK BULEH TEKN LINK KAT BIO... student psmza free cod !!!! #enterpreneur #bajumurah #dungun #kotabharu #studentpsmza #jombeli

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉ada SPF50 👉protect kulit dari luar 👉melembapkan kulit 👉sekali sapu terus nampak putih 👉boleh sapu kat tangan & muka . Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww. . DM je terus okay utk order/booking stock. . . #demicawhiteninglotion #demicakelantan #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu #tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉ada SPF50 👉protect kulit dari luar 👉melembapkan kulit 👉sekali sapu terus nampak putih 👉boleh sapu kat tangan & muka . Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww. . DM je terus okay utk order/booking stock. . . #demicawhiteninglotion #demicakelantan #demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu #tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

Pemasangan CCTV SYSTEM 1MP 8 CHANNEL bagi rumah banglo 2 tingkat di sekitar Kelantan Whatsapp 📳 www.wasap.my/60168560460 Whatsapp 📳 www.wasap.my/60168560460 Whatsapp 📳 www.wasap.my/60168560460 #cctvmurah #cctvkelantanmurah #autogatesystemkelantan #securitysystemkelantan #securitysistemmurah #sistemkeselamatan #sistemkeselamatankelantan #sistemkeselamatanmalaysia #kotabharu #cctvkotabhatu #autogatekotabharu #alarmsystemkelantan #alarmsystemmurah #sistemalarmkelantan #accessdoorkelantan #pintuautogate #kelantan Wea Security System 'Cctv,Alarm,Autogate,Access Door' kota bharu https://twitter.com/WeaSystem/status/1182851737100509184?s=19

naik bukit angkuh cakap ayah jangan risau turun bukit pucat dengan tiga miaww kucing bawa tidur rimau bawa igau masuk tempat org bawa otak bukan pisau tolak pintu gua tiga kerat tenaga kosong tak dijaga sampai datang tiga naga ingat nak belaga tapi tak kan boleh menang menang dngan otak tak mesti dngan pedang . . ada pisto tradisi kekalkan adaptasi harus betul tujuh baris keramat tujuh garis penamat baik berpada biar jahat asal selamat . . #abc #igers #vsco #instalove #foreveryoung #shukurselalu #alhamdulillah #kotabharu #kelantanese

‼️Tak pernah tak Full house D'Miqa Parfum, setiap saat mesti ada customer singgah. Yang dari jauh pun sanggup datang semata-mata nak try perfume Abe Mus Mustapha Kamal. 😍😍😍‼️ Ramai sangat dah pencinta perfume D'Miqa ni. Yang belum datang kena datang cepat-cepat, bila dah terhidu aroma D'Miqa Parfum konfem terbawak sampai mimpi😘😘. 🚩Datang segera ke D'Miqa Parfum Cawangan Kota Bharu bersebelahan McD Wakaf Che Yeh. #dmiqaparfumcawangankotabharu #dmiqatrade #inspiredperfume #mustaphakamal #kelantan #wakafcheyeh #kotabharu

CREAMY CUSTARD CREAMPUFF Tempahan Puan Athirah (Rosmadi Optometrist Kota Bharu) . Alhamdulillah, terima kasih sudi repeat order❤️ 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . #zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

MAKARONI BAKAR BERLAUK - Alhamdulillah, terima kasih Puan Athirah (Rosmadi Optometrist Kota Bharu) 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . #zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

=============================================== Wajib Baca : Apa itu MATI PUCUK (Erectile Dysfunction) ? =============================================== . Definisi: Ketidakupayaan dalam memperolehi dan mengekalkan ketegangan yang cukup lama untuk mencapai kepuasan hubungan seks. . Kajian epidemologi di Malaysia (1997/98) menunjukkan 1.7 juta lelaki berumur 40 tahun ke atas mengalami masalah mati pucuk. . . ===================== Sebab-Sebab Mati Pucuk : ===================== . 1) Masalah perubatan seperti diabetes dan tekanan darah tinggi yang boleh menyempitkan saluran darah (arteriosclerosis). 2) Penyakit mental seperti kemurungan dan kebimbangan. 3) Kecederaan pada otak dan saraf tunjang. 4) Masalah hormon seperti kekurangan paras testosterone yang rendah. 5) Kegagalan hati dan buah pinggang. 6) Penyakit Parkinson. 7) Angin ahmar. 8) Komplikasi pembedahan kelenjar prostat atau pundi kencing (jarang berlaku). 9) Kesan sampingan ubat-ubatan. . Mati pucuk juga berkaitan dengan tabiat merokok, minum alkohol, stres, kegemukan (obesiti) dan kurang aktiviti fizikal. . . ======== Simptom ======== . 1) Ketidakupayaan untuk memperolehi dan mengekalkan ketegangan. 2) Ketegangan tidak mencukupi untuk penetrasi dalam hubungan seks. 3) Ketidakupayaan dalam mengekalkan ketegangan selepas penetrasi untuk mencapai kepuasan hubungan seks. . . ========= Komplikasi ========= . 1) Kemurungan. 2) Kebimbangan semasa hubungan. 3) Masalah perkahwinan. 4) Rasa rendah diri. 5) Kualiti hidup rendah / kurang. . Nak dapatkan XGENE ROYALE? DM SEKARANG RM100 SM / RM110 SS Postage RM8 SM / RM13 SS #xgeneroyale #kotabharu #pasirmas #tanahmerah #pasirputeh #abamsado #lelaki #men #young #husband #cockring #cincinzakar #drmit #loving #pencuci #bersih #segar #ubat #kesihatan #formen #men #lelaki #suamiisteri #hubby #wife #malay #malaysia

Syok Mascara Rose Edition. PERGHHH, siap ada bau rose uolss 😍😍 Mascara ni memang terkenal sangat sebab berus dia bentuk sikat tu buat orang mudah nak guna 💕 Jangan lupa dapatkan dengan syeera!! 😘 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA #syokcosmetics #syokmascararoseedition #agentsyokmascarakotabharu #syokmascara #kotabharu #syokmascaraoriginal #syokmascaramalaysia #syokmascaraviral #mascaraviral #syokmascarakb #dropshipwanted #teamsyeera #syeerabeautycottage #shahrizastore

. OPEN FOR BOOKING 💐 . 🤵👰The Wedding of . S y a r i f a h X F a r h a n . Maroon Cream 🌹 . Design Pallet & Gubahan . ✔️FREE Gubahan ✔️FREE Tag Hantaran ✔️Boleh request warna bunga/reben lain . LIMITED SLOT ‼️ . Open Booking for 2019 Slot ☑️ . ❇️ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Buat semua B2B 2019 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala,jangan sampai jadi migrain 💆🏻‍♀️ . SHM Pasir Puteh menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer 🤗 . Yang bajet mahupun exclusive kami sediakan utk uollss 💞 . Pilih design & tema ➡️ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan 🤷🏻‍♀️ . . Berminat, 📲 WA 019-9137661 for more details . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #hantarankotabharu #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malaywedding #pasirputeh #sewadulang #sewahantarankelantan #kotabharu #sewadulanghantaran #kelantanwedding #igkelantan #hantaranpasirputeh #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #hantaranexclusive #sewahantaranmurah #hantaranpasirputih #gubahanhantaran #kelatebiz #hantaranbesut

. OPEN FOR BOOKING 💐 . 🤵👰The Wedding of . S y a r i f a h X F a r h a n . Maroon Cream 🌹 . Design Pallet & Gubahan . ✔️FREE Gubahan ✔️FREE Tag Hantaran ✔️Boleh request warna bunga/reben lain . LIMITED SLOT ‼️ . Open Booking for 2019 Slot ☑️ . ❇️ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Buat semua B2B 2019 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala,jangan sampai jadi migrain 💆🏻‍♀️ . SHM Pasir Puteh menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer 🤗 . Yang bajet mahupun exclusive kami sediakan utk uollss 💞 . Pilih design & tema ➡️ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan 🤷🏻‍♀️ . . Berminat, 📲 WA 019-9137661 for more details . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #hantarankotabharu #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malaywedding #pasirputeh #sewadulang #sewahantarankelantan #kotabharu #sewadulanghantaran #kelantanwedding #igkelantan #hantaranpasirputeh #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #hantaranexclusive #sewahantaranmurah #hantaranpasirputih #gubahanhantaran #kelatebiz #hantaranbesut

. OPEN FOR BOOKING 💐 . 🤵👰The Wedding of . S y a r i f a h X F a r h a n . Maroon Cream 🌹 . Design Pallet & Gubahan . ✔️FREE Gubahan ✔️FREE Tag Hantaran ✔️Boleh request warna bunga/reben lain . LIMITED SLOT ‼️ . Open Booking for 2019 Slot ☑️ . ❇️ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Buat semua B2B 2019 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala,jangan sampai jadi migrain 💆🏻‍♀️ . SHM Pasir Puteh menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer 🤗 . Yang bajet mahupun exclusive kami sediakan utk uollss 💞 . Pilih design & tema ➡️ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan 🤷🏻‍♀️ . . Berminat, 📲 WA 019-9137661 for more details . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #hantarankotabharu #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malaywedding #pasirputeh #sewadulang #sewahantarankelantan #kotabharu #sewadulanghantaran #kelantanwedding #igkelantan #hantaranpasirputeh #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #hantaranexclusive #sewahantaranmurah #hantaranpasirputih #gubahanhantaran #kelatebiz #hantaranbesut

Alhamdulillah. Coverset RC2020 + Brembo GP4rx copy & 2pot copy repaint red + Swing arm dragster R kingdrag + Rim rcb fg510 + Disc 267mm kingdrag + Full skru titanium kingdrag. Steady owner sekali gus. TQ support @yellowgaragencafe 🙌 • Lokasi kedai LOT 1881 D, JALAN GUCHIL BAYAM, 15200 KOTA BHARU KELANTAN. Waktu operasi pukul 6pm-2am. • Siap pasang boleh. Pos pun boleh bossku. • #yellowgaragencafe #kotabharu #kelantan #malaysia #y15zr #yamaha #yamahaoriginal #y15zrspareparts #y15zrmalaysia #exciter #exciter150 #exciterpart #nvx155 #aerox155 #nvxsparepart #nvx155sparepartmalaysia #aeroxsparepart #kingdrag #kingdragmalaysia #kingdragthailand #brembo #nissin #ohlins #yss

CREAMY CUSTARD CREAMPUFF & MAKARONI BAKAR BERLAUK Tempahan Puan Athirah (Rosmadi Optometrist Kota Bharu) . Alhamdulillah, terima kasih sudi repeat order❤️ 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA 0109171814 ❌NO DM❌ . . . . . #zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

⚡1 lagi #coldbrew keluaran anak tempatan #kotabharu by @baos.my⚡#kafe #coffeeshop #coffeebar #cafe #worldcoffee #freshbrew

✨ OPEN ORDER ✨ ✈️DIRECT FACTORY✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨1.1 QUALITY ✨COMPLETE SET BOX ✨DEPOSIT RM200 ✨INSTALMENT 2X ✨INSTAGRAM 👉🏻IRA_SHAIRA ✨FACEBOOK 👉🏻NUR FATIN SHAIRA 📲WHATSAPP👉🏻0187702273 http://nurfatinshaira.wasap.my/ #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #codjohorbahru