#kosmetikmudahditanggalkan

8,926 posts tagged with #kosmetikmudahditanggalkan

Photos and Videos about #kosmetikmudahditanggalkan

Guna 2 benda ni je tau, dah cukup puas hati. Tak perlu nak make up tebalยฒ. Iols tahu tak *Foundation Dd Glowing* mempunyai 3 fungsi dalam 1 bedak. foundation + powder dan Concealer. Bonus tambahan SPF 50, jimat dah kat situ tak perlu tacap UV cream. Sebabnya ia mampu menghindar kulit iols dari surburn dan kusam disebabkan dari sinar UV. . . Dah pernah cube *Lipstik Magic Nurraysa* ia selamat digunakan dan sesuai untuk rawat bibir kering, sensitif dan tak hitamkan bibir. Klu iols nak tahu minyak Marula oil berfungsi melembabkan bibir tau. Takdelah kering semacam jew, eiieeewwww ๐Ÿ˜ฌ warna pun cantik neutral pinkish gittu ๐Ÿ˜ www.wasap.my/6 0173709059 /HotSetNurraysa #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #apasa

PENTINGNYA MOISTURIZER. . Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda. . Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda ๐Ÿ˜˜ . Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah: ๐Ÿ’• Melembapkan kulit ๐Ÿ’• Membantu masalah kulit kering ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata ๐Ÿ’• Menyegarkan kulit ๐Ÿ’• Mempunyai Vitamin E ๐Ÿ’• Mengurangkan jeragat ๐Ÿ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. . Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Uolls dah dapatkan eyeliner new look Nurraysa? . Rugi sangattt tau klu tak grab sekarang! . #apasa #nurraysa #kosmetikmudahditanggalkan #miracleeyeliner #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

Kisah kejayaan Founder Nurraysa . Ramai yang tanya Founder Nurraysa, macam mana seorang owner produk kecantikan berpurdah boleh letupkan jualan? Sedangkan orang tak nampak pun mukanya. . Kebanyakan sekarang,orang akan jadi gila untuk membeli produk, nampak ownernya cantik, promote gambar owner produk. . Jawapan Faounder Nurraysa simple je. . Marketing ada banyak cara,bukan hanya owner promotekan muka, terpulang pada cara marketing masing2, masing2 ada cara berbeza. . Bisnes saya buat hari ni, marketing tak hebat macam orang lain pun,tapi perjalanannya lebih cepat sebab Allah yang banyak gerakkan perjalanan bisnes kami. Setiap hari ada je Allah bagi ilham pada saya. . Matlamat saya dalam bisnes, saya hanya nak bebas kewangan, bantu family, bantu ramai orang, menjadi glamour tidak sekali sebab saya sukakan kebebasan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #foundernurraysa

Bukan main best lagi kak senah bila pakai bedak dd ni.Senyum meleret sampai ke cuping telinga. Sebelum ni susah nak cari bedak yang ada foundation dan concealer dalam 1 bedak ni.Bila pakai rasa ringan tak melekit kat muka. Bila time panas ,muka berpeluh lagi glowing.Naik seri gitu.Wajah pucat kusam pun bila dap dap je di muka terus anggun nyah. Sapa yang pernah pakai mesti nak oder lagi.Eh,hampa tak nak try ka. Mana tahu bila jatuh hati dengan bedak dd ni boleh join agent pulak lepas ni.Ahaks! #ddmc #nurraysa #zuensp #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

โ€œBEST SANGAT KE LIPSTICK NURRAYSA NI?โ€ Rata-rata yang dah guna Magic Lipstick ni memang berpuas hati malah ada yang repeat lagi dan lagi! Apa tak nya, dah lah jimat dan tak perlu susah-susah nak cari lipstick lain. Calit sikit terus merah, nak makan pun tak perlu risau dah lipstick hilang ke apa. Pakai Magic Lipstick with Marula Oil ni, Inshaโ€™Allah tahan sepanjang hari & sentiasa kelihatan segar! #nurraysabeauty #produkmesrawudhuk #kosmetikhalal #kosmetikmudahditanggalkan #kosmetikmudahdicuci #marulaoil #makeupnurraysa #makeuphalal #makeupartist #makeuptutorial #lipsticknurraysa #magiclipstick #agendropshipdiperlukan #jutawannurraysa #jutawanberjaya #jiharichempire #ipohperak #chemor

Mana mungkin kejayaan datang hanya dengan Tindakan jika kita tiada ilmu yang betul, tak ada orang bimbing kita. . Ibarat kita nak memandu ke Kuala Lumpur sedangkan kita tak tahu selok belok jalannya, akhirnya kita sesat. . Ilmu & mentor ibarat Waze dalam bisnes yang memandu kita ke arah destinasi yang betul. . Setuju? . #nurraysa #produkmesrawudhuk #produktrendingno1dimalaysia #kosmetikmudahditanggalkan #kedaionlinecikda #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

Facial Luffa Scrub Cleanser..jangan main2 dengan sabut petola,, habis licin muka uolls nnti.๐Ÿ’–๐Ÿ’– . Kenapa org duk cakap wangi2 ni? Mai nak bgtau, dlm Facial Luffa Scrub Cleanser, ada ROSE PETAL ESSENTIAL OIL.. tu lah bau dia harum2 romantis gitu.. . Datang dlm bentuk travel size mcm ni, Luffa takkan berpisah dgn uols lagi.. Boleh bwk pegi mana2 je yekk.. . Cik da dah cuba tau.. Kemana-mana pegi cik da bawak๐Ÿ˜๐Ÿ‘ . www.wasap.my/60149874961/LuffaTravel . #nurraysa #produkmesrawudhuk #kosmetikmudahditanggalkan #facialluffascrubcleansernurraysa #agentnurraysakepong #kedaionlinecikda #dropshipdiperlukan

๐ŸŒธMAGIC LIPSTIK WITH ORGANIC MARULA OIL๐ŸŒธ Harga asal: RM30 โœ…Harga promosi: 1-RM24 | 3-RM70 Postage rm7sm/rm11ss . โ˜ŽWHATSAPP/TELEGRAM 012 5405 699 . . KELEBIHAN : . โœ” Tanpa kandungan plumbum โœ” Tidak menghitamkan bibir โœ” Mesra wuduk โœ” Ikut suhu darah โœ” Melembapkan bibir KANDUNGAN BAHAN : ๐Ÿ‘‰ Vegetable Oil ๐Ÿ‘‰ Vitamin E ๐Ÿ‘‰ Shea Butter ๐Ÿ‘‰ Olive Fruit Oil ๐Ÿ‘‰ Virgin Coconut Oil ๐Ÿ‘‰ Sweet Almond Oil ๐Ÿ‘‰ Peppermint Oil ๐Ÿ‘‰ Marula Seed Oil . . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) . NO KKM : NOT161002319K . . Salah satu bahan yang sangat berkualiti kita gunakan untuk melembabkan kulit ialah ORGANIK MARULA OIL. . Minyak marula datangnya daripada buah marula, sejenis buah yang berasal dari negara Afrika. . Dari segi kandungannya, minyak ini tinggi antioksidan, vitamin C, vitamin E dan flavonoids. Malah, minyak marula juga mengandungi antioksidan 60 peratus lebih tinggi daripada argan dan biji anggur . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #lipstickcollagennurraysabeauty

Dap2...sapu2. Terus pipi jadi pinkish2 cantik gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Saiz pun comel je. Boleh letak dalam beg. Bawa pergi mana-mana ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒธSHINING MINERAL BLUSHER๐ŸŒธ Harga asal: RM35 โœ…Harga promosi: RM29.90 Postage rm6sm/rm11ss . โ˜ŽWHATSAPP 012 5405699 . . Ingin jadi si pipi merah yang cantik? Blusher yang mudah dipakai dan warna yang cantik? Kami cadangkan anda guna #shiningmineralblusher Nurraysa. InsyaAllah pasti tampil cantik dan berseri-seri. . ๐Ÿ˜ Kelebihan Shining Mineral Blusher Nurraysa ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒทMerawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif ๐ŸŒทMenaikkan seri wajah ๐ŸŒทMenggunakan bahan semulajadi ๐ŸŒทTiada bahan kimia berbahaya ๐ŸŒทWarna tidak terlalu terang ๐ŸŒทTekstur yang ringan dan mudah disapu ๐ŸŒทPemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari ๐ŸŒทFree brush . Silakan SHARE #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #teamnurraysa #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysalover #shiningmineralblusher

Mesti hari-hari uolls makin indah bila guna GLOWING DD MOIST CAKE ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mana tak nye.. satu-satunya bedak foundation yg bila pakai rasa mcm tak pakai apa apa.. bold and beautiful gitu.. sbb rse ringan & tak berminyak! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Satu lagi, senang ya amat bila nak pakai.. Serius talk gaisss..Dap2 lah mcm mana skali pun, dia akan rata cantikk je kat muka uolls.. Effortless beauty sangat ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Sedia nk BERSERI-SERI? Dh sedia lah tuu๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ.. Klik link utk dptkn harga promo: . www.wasap.my/60135835243/DDMoistCake #glowingddmoistcake #ddmc #hotsetnurraysa #bedaknurraysa #bedak3in1 #codnurraysasgpetani #kosmetikmudahditanggalkan #mekapmesrawuduk

inafazliena
(@inafazliena)

2 Days 11 Hours Ago

Cuci wajah 2 kali sehari dengan Collagen Soap Nurraysa untuk membuang lebihan minyak pada wajah sekaligus membantu mencerah dan melembutkan kulit wajah. Boleh juga dijadikan sebagai sabun mandian bagi yang mengalami alahan kulit. #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Ammisah Amy
(@ammisahamy)

2 Days 14 Hours Ago

Kiri atau kanan pilihan korang? nak bagitahu yang dua dua set ni best taw. Mudah dipakai dan mudah dicuci. Yang dah pakai jer tahu๐Ÿ˜ http://wasap.my/60128110067/Nurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #ada cahaya diwajahmu #nep Sandakan

Ramai yang tanya apa beza DDMC & TWC? . . Meh sis share apa perbezaan dua item ni . . Perbezaan Glowing DD Moist Cake dan Miracle Two Way Cake ๐Ÿ‘‰ Glowing DD Moist Cake ni 3 dalam 1. Gabungan foundation, concealer dan powder. Tekstur lebih padat dan tak mudah pecah, lembap lembap gitu tapi tak melekit. Ada SPF 50. . . ๐Ÿ‘‰ Miracle Two Way Cake pulak 2 dalam 1. Gabungan powder dan foundation. Tekstur lebih ringan dan halus. Ada SPF 35. Kalau nak pakai salah satu pon ok. Kalau pakai kedua2 sekali lagi cun ๐Ÿ˜ Apply ddmc dulu, then tepek plak 2 way cake untuk finishing. Dua dua full coverage tau. Mampu cover cela or parut kat muka. . . Klik www.wasap.my/60193732149 untuk maklumat lanjut ye ๐Ÿ˜‰. . . #apasa #nurraysa #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #codkajangputrajaya

. ๐Ÿ‘‰ NURRAYSA TWO WAY CAKE POWDER โžก๏ธ RM39.90 ๐Ÿ‘‰ MEMBER RM36.90 . ๐Ÿฌ๏ธ WALK IN : (SITI AMIRA)ย  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . MINERAL TWO WAY CAKE Nurraysaโค . โœ”Ia sejenis bedak padat yang dilengkapi foundation โœ”Bedak ni boleh digunakan dengan dua cara sebab tu two way โœ”Untuk nampak lebih tebal dan lebih coverage, basahkan sponge dan tepek bedak kat muka โœ”Untuk nampak ringan, pakai dengan sponge kering ye โœ”Bedak ini cukup tahan lama dipakai seharian sehingga tidak perlu selalu touch-up โœ”Nk lg peloles, blh pkai loose powder lepas tu sekiranya penggunaan span basah la โœ”Kalau guna span kering,2way ni x perlu lg loose powder dh ok . #jamuvherbnurraysa #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysaskincareย #nurraysaoriginal #nurraysaskincare#skincareย #organik #twowaycakepowder

Armani Code
(@tiniey7)

3 Days 5 Hours Ago

SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! . Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! . SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. . Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. . Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. . Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: . ๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah ๐Ÿ‘‰ Melembapkan kulit ๐Ÿ‘‰ Membuang sel sel kulit mati ๐Ÿ‘‰ Merawat jerawat, parut dan jeragat. ๐Ÿ‘‰ Mengecilkan liang pori pada wajah. ๐Ÿ‘‰ Merawat kulit wajah yang berminyak. ๐Ÿ‘‰ Menganjalkan dan menegangkan kulit ๐Ÿ‘‰ Mengurangkan whitehead dan blackhead ๐Ÿ‘‰ Merawat bekas jerawat berlubang ๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk semua golongan . Cara Penggunaan: . Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. . Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. . Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. . UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Ammisah Amy
(@ammisahamy)

3 Days 6 Hours Ago

๐Ÿ‚ CANTIK manis dengan Hot Set Nurraysa ๐Ÿ˜ โœ” Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) โœ” Kualiti Terjamin โœ” 100% halal dan di yakini selamat dan suci โค DD Glowing Moist Cake ~Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. โค Pearl Magic Lipstick ~Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka memandang๐Ÿฅฐ http://wasap.my/60128110067/Nurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #ada cahaya diwajahmu #nep Sandakan #nurraysa disabah

[KENALI BEDAK ASAS & JENIS COVERAGE YANG DIIDAMKAN] Haa, lepasni boleh jadikan rujukan yaa, utk sis yang nak coverage yang macamana ya.. Untuk yang nak look natural gitu, boleh try Exclusive Glowing Cream Foundation dengan menggunakan jari sahaja.. Jangan risau, Exclusive Glowing Cream Foundation ni senang je nak blend๐Ÿ˜˜ uolls yg nak full coverage boleh menggunakan Exclusive Kabuki Brush ya.. Untuk yang nak coverage yang medium to coverage boleh cuba Glowing DD Moist Cake yaa.. Just guna span je.. dap dap je area wajah yang uolls nak cover tu.. especially parut parut ke apa.. sebab Glowing DD Moist Cake ni dah lengkap sekali dengan Foundation + Concealer + Powder ๐Ÿฅฐ Untuk nampak natural tapi still nampak flawless, boleh cuba Miracle Two Way Cake menggunakan span yang disediakan ! Nak hasil lagi wow, boleh basahkan span terlebih dahulu ๐Ÿ˜˜ #nurraysa #zuensp #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

๐ŸŒธMAGIC LIPSTIK WITH ORGANIC MARULA OIL๐ŸŒธ Harga asal: RM30 โœ…Harga promosi: 1-RM24 | 3-RM70 Postage rm7sm/rm11ss . โ˜ŽWHATSAPP/TELEGRAM 012 5405 699 . . KELEBIHAN : . โœ” Tanpa kandungan plumbum โœ” Tidak menghitamkan bibir โœ” Mesra wuduk โœ” Ikut suhu darah โœ” Melembapkan bibir KANDUNGAN BAHAN : ๐Ÿ‘‰ Vegetable Oil ๐Ÿ‘‰ Vitamin E ๐Ÿ‘‰ Shea Butter ๐Ÿ‘‰ Olive Fruit Oil ๐Ÿ‘‰ Virgin Coconut Oil ๐Ÿ‘‰ Sweet Almond Oil ๐Ÿ‘‰ Peppermint Oil ๐Ÿ‘‰ Marula Seed Oil . . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) . NO KKM : NOT161002319K . . Salah satu bahan yang sangat berkualiti kita gunakan untuk melembabkan kulit ialah ORGANIK MARULA OIL. . Minyak marula datangnya daripada buah marula, sejenis buah yang berasal dari negara Afrika. . Dari segi kandungannya, minyak ini tinggi antioksidan, vitamin C, vitamin E dan flavonoids. Malah, minyak marula juga mengandungi antioksidan 60 peratus lebih tinggi daripada argan dan biji anggur . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #lipstickcollagennurraysabeauty

DDMC 3 in 1 (concealer,foundation,compact) Semuanya dalam 1 compact. ๐Ÿ€Bedak tidak mudah pecah dan bekasnya tahan lasak tau. ๐Ÿ€Yang paling famous pasal DDMC adalah sangat ringan dan bertindak mengurangkan minyak berlebihan di muka. ๐Ÿ€So kalau uolls nak makeup yang simple,natural & tidak berminyak memang sesuai sangat apply DDMC. ๐Ÿ€Ada lagi 1 yang best tentang DDMC,DDMC adalah anti jerawat dan bertindak merawat kulit muka kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Haa camna?? Nak try tak?? Serious memang tak rugi dan sangat-sangat berpuas hati dengan DDMC JOM KLIK LINK UNTUK ORDER ๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60174355901/DDMC #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysaexecutivepartner #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Apa kebaikan Pearl Magic Lipstick Nurraysa? Banyak sangat ๐Ÿ™‚ . Paling penting mesra solat dan 100% bahan semulajadi untuk bibir yang sihat, lembap dan segar. Aliran darah pada bibir juga terjaga serta melindungi bibir supaya tidak kehitaman. . #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan

" Mudah nak pakai, senang di cuci dan mesra di wajah" "Mudahlah muslimah nak berwuduk lepas ni ๐Ÿ˜‰" โžกNURRAYSAโฌ… Membantu mengatasi masalah kulit muka wanita, kanak kanak dan lelaki. โœ”WOW!!! Bila Nurraysa juga memberi peluang menjana pendapatan kepada semua yang berminat ! โœ”WOW!!!! Awak pakai dulu, orang tanya nanti awak promote dan jual๐Ÿ˜˜ โœ”WOW!!! Pakai set makeup pun orang perasan perubahan ๐Ÿ˜˜ Menarikkan? Jom sertai jemaah Nurraysa bersama-sama #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #suplimen #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #nurraysahq #nspbandarseriputra #dropshipdiperlukan #nepdiperlukan #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysadiyakinimesrawuduk #usahawanjutawan #nurraysabandarseriputra #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #kuis #bangi

Ammisah Amy
(@ammisahamy)

4 Days 5 Hours Ago

Foundation Nurraysa ni tak berminyak dan tak melekit. Kalau berpeluh pun tak yah risau, tak cair atau bercapuk.๐Ÿ‘ . Sebab tu ramai yg luvโคguna foundation Nurraysa..๐Ÿ˜Š http://wasap.my/60128110067/Nurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #ada cahaya diwajahmu #nep Sandakan #nurraysa disabah

LIPSTIK NURRAYSA . . Lipstik yg sangat simple tapi islamic version... ~Tanpa plumbum ~Tidak melekat ketika makan & minum ~Selamat utk ibu hamil & menyusu ~Merawat bibir ~ Tidak menghitamkan bibir . . INFO ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ NURRAYSA . . Bahan mewah dalam lipstik Nurraysa๐Ÿ’Ž โœ…collagen๐ŸŒท โœ…vit E๐ŸŒท โœ…olive oil๐ŸŒท โœ…sunflower seed oil โœ…virgin coconut oil๐ŸŒท . . Kelebihan lipstikโคต โœ… ikut darah .. tak perlu pening2 pilih warna๐ŸŒท โœ…tanpa plumbum..tidak hitamkan bibir๐ŸŒท โœ…merawat bibir๐ŸŒท โœ…mesra solat๐ŸŒท Bawa satu lipstik je dah cukup.. cantik dan rawat bibir sekali. Tak perlu lip balm, lip gloss๐ŸŒท . . grab Lipstik Nurraysa komer๐Ÿ˜ . . . #specialforu #apasa #nurraysabeauty #produkdiyakinimesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #bebasbahankimiaberbahaya

Ammisah Amy
(@ammisahamy)

4 Days 6 Hours Ago

๐Ÿ‚ CANTIK manis dengan Hot Set Nurraysa ๐Ÿ˜ โœ” Mesra Wudhuk (mudah cuci dan tanggal) โœ” Kualiti Terjamin โœ” 100% halal dan di yakini selamat dan suci โค DD Glowing Moist Cake ~Bedak 3 in 1, terdiri dari foundation, powder dan concealer. Hanya guna 1 dah cukup untuk kulit nampak glowing. โค Pearl Magic Lipstick ~Dengan satu calitan di bibir, buat wajah nampak berseri dan manis. Warna lembut dan sweet buat ramai orang suka ๐Ÿฅฐ http://wasap.my/60128110067/hotset #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #ada cahaya diwajahmu #nep Sandakan #nurraysa disabah

WAH WAH KULIT MUKA JADI MAKIN SEKATA LA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS NURRAYSA memang best membantu memutihkan kulit tau ! . Ia juga membantu merawat masalah kulit seperti eczema. Best ke best? . Nak cantik? Nak cerah kulit? Kemam-kemam je dah boleh jadi cerah ! Mudah kan? So apa lagi meh whatsapp admin ke 01129420851untuk order tau ! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

KELEBIHAN MAGIC LIPSTICK NURRAYSA WITH MARULA OIL๐Ÿ’„ โœ… Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir. โœ… Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color, lipstick ni ada 1 je colour ya sayang-sayang โœ… Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari โœ… Tidak menyebabkan bibir kering โœ…Yang penting lipstick boleh dibawa solat. Ingin miliki???Berkenan???berminat??? Jangan malu jangan segan klik je www.wasap.my/60126960659/lipstick #nepintan #nurraysaexecutivepartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #lipstick

SPRAY SPRAY JE SEBELUM TIDUR ๐Ÿ˜ . MIRACLE WHITENING SPRAY ni memang best dan mudah sangat digunakan. Sebab apa best? Sebab ia senang digunakan dan tak perlu pakai krim malam sebelum tidur. . Antara kelebihan MIRACLE WHITENING SPRAY ialah: . ๐ŸŒธ Memutih ๐ŸŒธ Mencerah ๐ŸŒธ Menegang ๐ŸŒธ Menutup liang liang roma ๐ŸŒธ Mengurangkan garis garis halus dan kedutan di wajah ๐ŸŒธ Sebagai asas sebelum mekap untuk mekap tahan lebih lama . Cara penggunaan: Selepas pakai Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Hai Nurraysa lover, Jom akak kongsikan tips yang baik untuk pemakaian Krim Malam. . Semoga tips ini dapat bantu anda kekal cantik dan sihat. . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #tipkecantikkannurraysa

Perkongsian Tips Mudah untuk Bibir Merah Secara semulajadi. . Nak lagi mudah just apply Pearl Magic Lipstick dari Nurraysa. InsyaAllah cantik dan mudah ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . #pearlmagiclisptiknurraysa #kosmetikhalal #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysa #nurraysalover #apasa #usahawanjutawan #teamnurraysa

WAHH SEKATA JE FOUNDATION TIME APPLY GUNA EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NI ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜š . . EXCLUSIVE KABUKI BRUSH mempunyai berus yang sangat lembut, ia tidak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. . Serius best sangat, korang dah try ke? Kalau belum jom whatsapp www.wasap.my/60134978376/kabukibrush untuk order ye. . #nurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Seminar Road To Be A Millionaire di Seluruh MALAYSIA yang dianjurkan khas oleh NURRAYSA BUSINESS ASSOCIATES (NBA) khusus untuk semua team Nurraysa. ๐Ÿ˜ BERSAMA PENAMPILAN ISTIMEWA FOUNDER NURRAYSA ๐Ÿ˜ฑ Apa yang lebih menarik dengan seminar NBA ini? ๐Ÿ˜† Seminar yang dianjurkan oleh NURRAYSA BUSINESS ASSOCIATES akan menuju ke arah perjalanan bergelar jutawan. Pastikan anda hadir . ๐Ÿ’ช Kewangan hanya dapat ditingkatkan bila kita upgrade dan ada ilmu. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Jadi apa tunggu lagi ! JANGAN LUPA HADIR! ๐Ÿ˜ psst! Rugi tau kalau tak join ๐Ÿ˜€ #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #suplimen #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #nurraysahq #nspbandarseriputra #dropshipdiperlukan #nepdiperlukan #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysadiyakinimesrawuduk #usahawanjutawan #nurraysabandarseriputra #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #kuis #bangi

#nowlaunching-eyeliner BERWAJAH BARU,MENAWAN KALBUโ€ฆ . Dengan rekabentuk yang baru,MESRA WUDUK, TAK PERLU ASAH, TAK DE SILIKON, BERMATA TIRUS, dan membentuk alis mata dengan kemas..SMUDGE-PROOF UOLLS . Siap ada OLIVE OIL lagi gaiss.. jd ada Vitamin E,& melembapkan kulit dikawasan kelopak mata gituu.. . OPEN ORDER SEKARANG . Harga Asal: RM35.00โŒโŒ PROMOSI!PROMOSI: RM29.00 shjโœ…โœ… PROMOSI!PROMOSI: RM29.00 shjโœ…โœ… . #izarateam #nurraysa #nurraysaexecutivepartner #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysadiyakinimesrawuduk #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #agentnurraysakulim #eyelinernurraysa

LIPMATTE NURRAYSA๐Ÿ’„ ๐Ÿ’‹Apa itu lipmatte?? Lipmatte merupakan sejenis lipstick yang mempunyai tekstur yang kering dan padat. ๐Ÿ’‹Lipmatte lebih tahan lama dan tidak memberi efek berkilau pada bibir. ๐Ÿ’‹Lipmatte juga tidak meninggalkan kesan kalau uolss cium baby ke apa ๐Ÿ’‹Lipmatte juga tidak perlu di touch up berulang kali sebab ia tahan lama dan sesetengah lipmatte memerlukan makeup remover untuk ditanggalkan selain menggunakan tisu basah. #nurraysa lipmatte ni sangat best dipakai sebab tahan lama, mudah dicuci yang penting BESTTT & MELEMBAPKAN BIBIR ๐Ÿ’‹merawat gitu Dlm 1 kotak ada 2 jenis lipmatte yg berbeza warna๐Ÿ˜Š #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #suplimen #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #nurraysahq #nspbandarseriputra #dropshipdiperlukan #nepdiperlukan #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysadiyakinimesrawuduk #usahawanjutawan #nurraysabandarseriputra #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #kuis #bangi

Hai Uolss, dalam beg uolss ada produk Nurraysa yang mana? DDMC? LIpstik? Eyeliner? Maskara? atau ada semuanya? Cer komen produk apa yang wajib ada dalam beg uolss ๐Ÿ˜ #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Best bila pakai blusher Nurraysa ni๐Ÿ˜ Tak pink sangat. #blushernurraysa ni boleh match dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Strukturnya yang ringan menjadikannya sangat selesa bila dipakai. #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #apasanurraysa #dropshipdiperlukan #agentelukintan

Bismillah.. Assalamualaikum๐Ÿ˜Š Nurraysa ada 3 jenis bedak ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‰1.Glowing DD moist cake ๐Ÿ‘‰2.Miracle Two way cake powder ๐Ÿ‘‰3.Flawless Mineral Loose powder ๐ŸŒทNak pakai satu bedak boleh ๐ŸŒทNak guna ketiga-tiga sekali pun boleh โ˜บSebenarnya, terpulang pada cara uols berbedak. ๐Ÿ˜ƒKlu uolss jenis suka pakai bedak baby, bleh pakai loose powder sahaja lebih padan dengan warna kulit dan lebih sekata ๐Ÿ˜€Kalau nak guna bedak ke ofis atau bersantai santai sahaja, saya recommend bedak Two way cake litupan yang sempurna dan sekata. Nak guna pun mudah. ๐Ÿ˜‹Klu nak melawa lebih sikit, bleh gunakn DD moist cake. Litupan yg tip top. lepas tu guna loose powder untuk Flawless finishing look. ๐Ÿ˜ŠMerecik tau๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜paling penting, ia mesra wuduk. Bukan hanya sekadar cantik. #kosmetikmudahditanggalkan #produkmesrawuduk #adacahayadiwajahmu

WOW!! Dap dap je terus cantik uolls๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . untuk makluman uolls, Glowing DD Moist Cake nie antara HOT SELLING tau.. Memang berhantu sangat! . 3 in 1 pulak tuu! Jom grab cecepat semua..hehe๐Ÿ˜ #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Terima kasih @yuyuzulaikha ๐Ÿ˜ โ€ข โ€ข โ€ข Dulu selalu tengok mommies mesti pilih benda simple. Nak cantik, tapi simple. Eh, bila dah jadi ibu ni, hehe, yuyu sendiri nak simple. Makeup simple, tapi mesti lah nak cantik Sebab tu pilih @NurraysaHQ . Glowing DD Moist Cake dia boleh jadi foundation & concealer. Nak remover pun senang, pakai wet tissue je โค Ehh, jangan lupa pakai Nurraysa Magic Lipstick juga tau. Sentiasa moist lips nanti โœจ #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

DAP DAP JE TERUS GLOWING & FLAWLESS! . 5 MINIT SAHAJA UNTUK TAMPIL JELITA! . SESUAI UNTUK MOMMIES & LADIES YANG TIADA MASA NAK BERMEKAP! #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

๐ŸŒธMAGIC LIPSTIK WITH ORGANIC MARULA OIL๐ŸŒธ Harga asal: RM30 โœ…Harga promosi: 1-RM24 | 3-RM70 Postage rm7sm/rm11ss . โ˜ŽWHATSAPP/TELEGRAM 012 5405 699 . . KELEBIHAN : . โœ” Tanpa kandungan plumbum โœ” Tidak menghitamkan bibir โœ” Mesra wuduk โœ” Ikut suhu darah โœ” Melembapkan bibir KANDUNGAN BAHAN : ๐Ÿ‘‰ Vegetable Oil ๐Ÿ‘‰ Vitamin E ๐Ÿ‘‰ Shea Butter ๐Ÿ‘‰ Olive Fruit Oil ๐Ÿ‘‰ Virgin Coconut Oil ๐Ÿ‘‰ Sweet Almond Oil ๐Ÿ‘‰ Peppermint Oil ๐Ÿ‘‰ Marula Seed Oil . . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) . NO KKM : NOT161002319K . . Salah satu bahan yang sangat berkualiti kita gunakan untuk melembabkan kulit ialah ORGANIK MARULA OIL. . Minyak marula datangnya daripada buah marula, sejenis buah yang berasal dari negara Afrika. . Dari segi kandungannya, minyak ini tinggi antioksidan, vitamin C, vitamin E dan flavonoids. Malah, minyak marula juga mengandungi antioksidan 60 peratus lebih tinggi daripada argan dan biji anggur . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #lipstickcollagennurraysabeauty

zimah88
(@zimah.88)

7 Days 5 Hours Ago

TESTIMONI LIPSTIK NURRAYSAโ—๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Memang best! Ada rasa mint bila dioles pada bibir dan terus menjadi warna natural pinkish. Masalah bibir mengelupas, hitam dan pucat juga dapat diatasi dengan hanya menggunakan LIPSTIK NURRAYSA. Alhamdulillah kami sentiasa menerima feedback positif dari pengguna setia rangkaian produk Nurraysa. Terima kasih Nurraysa Lover โค Meh la try ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒwasap.my/60139359015/Lipstick #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan

#tipskecantikan Mineral Loose Powder ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Mineral Loose Powder Nurraysa menggunakan Teknologi Nano dan hasilnya mampu membantu MLP meresap lebih cepat ke dalam kulit wajah dan boleh beri impak yang lebih flawless uolss. . #loosepowder #blusher #powder #nurraysateamhebat #tipkecantikkannurraysa #kosmetikhalal #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysa #nurraysalover #apasa #usahawanjutawan #teamnurraysa

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK . Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak? . Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan. Tapi apa ye kelebihannya? Jom, check it out! . KELEBIHAN: . โ€ข Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir โ€ข Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color? Lipstick ni ada 1 je colour. โ€ข Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari โ€ข Tidak menyebabkan bibir kering โ€ข Yang penting lipstick boleh dibawa solat . CARA PENGGUNAAN: . โ€ข Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika. โ€ข Bibir anda merah mengikut suhu badan anda. . Silakan LIKE & SHARE untuk manfaat bersama rakan-rakan anda yang lain. .

PEARL MAGIC LIPSTICK yang akan menghantui diri anda setiap hari ๐Ÿ˜„ . Tengok tu teksturnya yang sangat cantik, sekali sapu je terus terasa lembap di bibir. Seharian pakai pun selesa dan yang penting tak kering dan tak merekah. . Jom dapatkan segera dengan klik link di bio ig !!

LIPSTIK NURRAYSA . . Lipstik yg sangat simple tapi islamic version... ~Tanpa plumbum ~Tidak melekat ketika makan & minum ~Selamat utk ibu hamil & menyusu ~Merawat bibir ~ Tidak menghitamkan bibir .-------------------------------------------- . . INFO ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ NURRAYSA . . Bahan mewah dalam lipstik Nurraysa๐Ÿ’Ž โœ…collagen๐ŸŒท โœ…vit E๐ŸŒท โœ…olive oil๐ŸŒท โœ…sunflower seed oil โœ…virgin coconut oil๐ŸŒท . . Kelebihan lipstikโคต โœ… ikut darah .. tak perlu pening2 pilih warna๐ŸŒท โœ…tanpa plumbum..tidak hitamkan bibir๐ŸŒท โœ…merawat bibir๐ŸŒท โœ…mesra solat๐ŸŒท Bawa satu lipstik je dah cukup.. cantik dan rawat bibir sekali. Tak perlu lip balm, lip gloss๐ŸŒท . . grab Lipstik Nurraysa komer๐Ÿ˜ . . #specialforu #apasa #nurraysabeauty #produkdiyakinimesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #bebasbahankimiaberbahaya

๐Ÿ’ CALLING ALL LADIES YANG NAK NAMPAK CANTIK SENTIASA ๐Ÿ’ . . Two Way Cake from Lolalove ni bakal buat uols cantik hari hari tau ๐Ÿ˜ dengan texture dia yang sangat halus buat muka uols gebu gebas sepanjang hari okies ๐Ÿ˜Š kalau tak basuh muka mungkin kekal 3 hari ๐Ÿ˜‚ . . ๐ŸŒธ KELEBIHAN 2 WAY CAKE LOLALOVE YANG RAMAI DAH TAHU ๐ŸŒธ . . ๐Ÿ’•20x ganda kemasan yang gebu dan halus ๐Ÿ’•Gabungan Foundation + Powder ๐Ÿ’•Tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ’•Sangat mudah digunakan ๐Ÿ’•Tahan lama ๐Ÿ’•Mudah digunakan ๐Ÿ’•Tidak mengandungi Silikon . Siapa dah yang dah pernah pakai mesti dah tak nak yang lain ๐Ÿ’ƒ . #lolalovecosmetic #lolalove #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #nur2 #makeupraya #lolalovecosmetics #compactpowder #twowaycake #selamatbersahur #makeupbrushcleaner

Armani Code
(@tiniey7)

9 Days 23 Hours Ago

SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! . Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! . SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. . Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. . Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. . Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: . ๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit wajah ๐Ÿ‘‰ Melembapkan kulit ๐Ÿ‘‰ Membuang sel sel kulit mati ๐Ÿ‘‰ Merawat jerawat, parut dan jeragat. ๐Ÿ‘‰ Mengecilkan liang pori pada wajah. ๐Ÿ‘‰ Merawat kulit wajah yang berminyak. ๐Ÿ‘‰ Menganjalkan dan menegangkan kulit ๐Ÿ‘‰ Mengurangkan whitehead dan blackhead ๐Ÿ‘‰ Merawat bekas jerawat berlubang ๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk semua golongan . Cara Penggunaan: . Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. . Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. . Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. . UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Wah, warna blusher sangat cantik dan sangat memikat hati salah seorang pengguna nurraysa ni๐Ÿ˜. . Korang bila lagi nak cuba blusher igauan semua wanita ni?๐Ÿ˜‰ . #nurraysabeauty #produkmesrawudhuk #kosmetikmudahditanggalkan #shiningmineralblushernurraysa #kedaionlinecikda #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

Uolls dah dapatkan eyeliner new look Nurraysa? Rugi sangattt tau klu tak grab sekarang! #nurraysaseniorpartner #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #miracleeyeliner

Glowing DD moist cake, hot item Nurraysa..๐Ÿ”ฅ Ramai wanita dah guna, best sebab 3 fungsi dalam 1..gabungan foundation + concealer + powder.. Jom dapatkan sekarang !! Klik www.wasap.my/60135835243 #glowingddmoistcake #bedaknurraysa #bedak3in1 #powder_concealer_foundation #nurraysasgpetani #kosmetikmudahditanggalkan #mekapmesrawudhuk

roslina
(@hairie_na)

10 Days 10 Hours Ago

Apa SA?? NURRAYSA..๐Ÿ˜Š Produk Mesra Wuduk.. HOT SET ๐ŸŒŸ GLOWING DDMC + MAGIC LIPSTICK โค GLOWING DDMC ( Powder + Foundation + Concealer ) ๐Ÿ‘Tidak bercapuk ๐Ÿ‘Makin lama pakai makin glowing ๐Ÿ‘Struktur lembut dan sekata ๐Ÿ‘Muka sentiasa lembap ๐Ÿ‘Menutup cela dan jerawat . ๐Ÿ’„MAGIC LIPSTICK ๐Ÿ‘Tahan lama ๐Ÿ‘Mudah dibawa ๐Ÿ‘Bibir tidak kering ๐Ÿ‘Bibir tidak hitam ๐Ÿ‘Tanpa plumbum JOM..Kak Ros DAH GUNA...ANDA BILA.LAGI??? Klik link di bio untuk order ๐Ÿ˜‰ #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan

Ramai orang NAK berjaya, tapi hanya sedikit yang buat TINDAKAN. . Nak capai sesuatu yang kita tak pernah capai, kita kena buat sesuatu yang luarbiasa yang kita tak pernah buat! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป . #apasaa #nurraysa #produkmesrawudhuk #kosmetikmudahditanggalkan #binabisnesbersamanurraysa #kedaionlinecikda #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA . . Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? . KELEBIHAN; . . ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat jerawat ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat jeragat ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat kulit berminyak ๐Ÿ‘๐Ÿป Memudarkan parut ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengecilkan liang pori pada wajah ๐Ÿ‘๐Ÿป Mencerahkan kulit wajah ๐Ÿ‘๐Ÿป Membuang sel-sel kulit mati ๐Ÿ‘๐Ÿป Melembapkan kulit muka ๐Ÿ‘๐Ÿป Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengurangkan whitehead & blackhead ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat eczema, gatal , kurap dan panau ๐Ÿ‘๐Ÿป Menghilang bau badan ๐Ÿ‘๐Ÿป Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak . . CARA PENGGUNAAN: . . Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih. . . . #kelebihancollagensoap #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawang . . NAK ..klik http://www.wasap.my/601128246010

Kelebihan Miracle Eyeliner Nurraysa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . โ˜‘๏ธMesra solat โ˜‘๏ธMudah dicuci โ˜‘๏ธTidak comot โ˜‘๏ธTiada kandungan silikon โ˜‘๏ธTidak menghitamkan mata โ˜‘๏ธBukan kalis air โ˜‘๏ธWarna hitam โ˜‘๏ธBerbentuk tirus โ˜‘๏ธMudah dipakai โ˜‘๏ธTidak perlu diasah โ˜‘๏ธWaterbase (mudah dicuci) . Silakan SHARE ye ๐Ÿ˜š . #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #teamnurraysa #izarateam

TESTIMONI LIPSTIK NURRAYSAโ—๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Memang best! Ada rasa mint bila dioles pada bibir dan terus menjadi warna natural pinkish. Masalah bibir mengelupas, hitam dan pucat juga dapat diatasi dengan hanya menggunakan LIPSTIK NURRAYSA. Alhamdulillah kami sentiasa menerima feedback positif dari pengguna setia rangkaian produk Nurraysa. Terima kasih Nurraysa Lover โค Meh la try ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒwasap.my/60182892049/Lipstick #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan

SPRAY-SPRAY JE MUKA MAKIN CERAH ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Serius best sangat MIRACLE WHITENING SPRAY dari NURRAYSA ni, yela ianya dapat mencerahkan kulit lepastu dapat menutup liang-liang pori pulak tu. . Ha best ke best? Jom pakat-pakat grab cecepat ! Cuba dulu tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh hati terus ๐Ÿ˜ . Selain itu ia juga dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah tau ! ๐Ÿ˜‰ . . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Nak mekap tahan lama? Nak glow sepanjang hari? Kulit anda kering? Nak bagi kulit nampak "pakai foundation tapi nampak macam tak pakai.." Taknak nampak kulit kering dan merekah? Haaaaa ini jawapannya! MIRACLE WHITENING SPRAY... Dengan kandungan ekstrak Apple yang akan mencantikkan tekstur kulit anda. #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Syafiqah
(@syafiqahjk)

11 Days 22 Hours Ago

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Woww Nurraysa ada buat Combo Sales Merdeka dengan harga mampu milik & jimat berbaloi2๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bermula hari ini, 20 Ogos hingga 6 September 2019 โ— . Best ke best sgt๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat? . klik www.wasap.my/601139915185/merdeka+sale . #nurraysa #nurraysacosmestics #makeup #teamnurraysa #twowaycake #powder #apasa #compact #glowing #flawless #magic #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #sabuncollagen #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #lipstick #combo #foundation #combosale #serum #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun #yessale #yes #lipmatte

Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. ๐Ÿ‘‰ Panduan guna ikut jenis kulit: ๐Ÿƒ๐ŸƒKulit Berminyak Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak. ๐Ÿ๐ŸKulit Berjerawat Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering. ๐ŸŒด๐ŸŒดKulit Sensitif Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit. ๐ŸŒต๐ŸŒตKulit Normal Boleh sapu bila-bila saja. ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟKulit Kering Sapu banyak sikit dengan kerap. Harga Asal: RM50 Harga Promosi: RM39 No KKM: NOT160100119K Klik www.wasap.my/60199167505/arganmoisturizer #nurraysaexecutivepartner #agennurraysakuantan #codkuantan #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #pencariandroship_ejen #arganwhiteningmoisturizernurraysa

Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. ๐Ÿ‘‰ Panduan guna ikut jenis kulit: ๐Ÿƒ๐ŸƒKulit Berminyak Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak. ๐Ÿ๐ŸKulit Berjerawat Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering. ๐ŸŒด๐ŸŒดKulit Sensitif Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit. ๐ŸŒต๐ŸŒตKulit Normal Boleh sapu bila-bila saja. ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟKulit Kering Sapu banyak sikit dengan kerap. Harga Asal: RM50 Harga Promosi: RM39 No KKM: NOT160100119K Klik www.wasap.my/60132457396/arganmoisturizer #nurraysaexecutivepartner #agennurraysakuantan #codkuantan #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #pencariandroship_ejen #arganwhiteningmoisturizernurraysa

Bedak DDMC glowing 3 in 1. Sekali foundation, concealer dan powder Glowing dan sekata dalam 5 minit. . . HARGA SEBENAR Glowing DD Moist Cake : RM97 . . Sekarang ada HARGA PROMOSI . . *1 unit RM47* ( jimat RM50) *tidak termasuk postage* . . Tapi ambil set promo bedak ddmc + lipstik hanya serendah RM69 jer tidak termasuk pos. . . *Harga asal 1 set RM127* Jimat banyakk ni bukan jimat sikit ni ๐Ÿ˜ . . Tahan sehingga 3 bulan penggunaan. Sangat jimat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Sis nak ambil bedak saja @ nak ambil set kombo yang lebih jimat? . . www.wasap.my/60193732149/Hotset #nurraysakajang #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #setmakeup

aisyah
(@gerobok_skincare)

12 Days 11 Hours Ago

PENTINGNYA MOISTURIZER. . Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda. . Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda ๐Ÿ˜˜ . Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah: ๐Ÿ’• Melembapkan kulit ๐Ÿ’• Membantu masalah kulit kering ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata ๐Ÿ’• Menyegarkan kulit ๐Ÿ’• Mempunyai Vitamin E ๐Ÿ’• Mengurangkan jeragat ๐Ÿ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. . Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

aisyah
(@gerobok_skincare)

12 Days 11 Hours Ago

PIPI NAMPAK NATURAL PINK PINK JE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . SHINING MINERAL BLUSHER dari NURRAYSA ni mempunyai warna yang tidak terlalu terang tau ! Jadi ia dapat menjadikan natural look je serta dapat menaikkan seri wajah kita. . Blusher Nurraysa juga tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Selain itu pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari. . Siapa yang suka makeup tapi nak nampak natural je boleh guna blusher Nurraysa yang best ni ! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Serius best sangat, eh korang dah cuba ke belum? Kalau belum meh cuba cepat-cepat, whatsapp 0183813227 untuk order ye. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan Harga rm35 Promosi rm29.90 sahaja