#jomcantik

435,237 posts tagged with #jomcantik

Photos and Videos about #jomcantik

Sis...saya xde masalah jerawat, jeragat tapi kulit agak kusam. Boleh ke saya pakai meeracle? . . Boleh sayang-sayang. Meeracle ni sesuai untuk semua jenis kulit. Nak putih, nak hilang jerawat, nak hilang jeragat semua boleh dengan meeracle. Yang penting sabar dan konsisten 😉 . Enqouragelegacy #teamfirahmeeracle #meeracleface #meeracleadvanceformula #meeracleskincare #meeracleskincaremalaysia #meeracleskincareterbaik #meeracleskincarepenang #meeracleempoweringyou #hilangjerawat #hilangjeragat #agentpulaupinang #codsimpangampatpenang #jomcantik #promosi #luluskkm #halal #gmp #zahirahmacwilson #meeraclegemstoneserum #meeraclefacialcleanser

"Kenapa orang cakap AINAA CLEANSER ni best eh?" . A: Sebab semua jenis kulit sangat sesuai dengan AINAA ni terutamanya yang ada masalah kulit oily dan dry . Why? Tekstur yang jenis GEL dan KURANG BUIH sangat disarankan untuk kulit oily dan dry. Berbanding penggunaan cleanser yang berbuih, AINAA CLEANSER tidak akan mengeringkan kulit malah melembapkan kulit dah mengawal minyak di kulit . Penggunaan pula 2-3 kali sehari dan mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai MAKEUP REMOVER & CLEANSER😊 #ainaabeautyofficial #ainaabeautynrain #jomcantik #nakcantiktak #nakluahsikit #viral

Kurus makan nasi hari-hari 📲+60127462341. . PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019 ❎ Kurus tanpa stress ❎ Tak wajib masak ❎ Tak wajib bersenam ❎ Kurus tanpa berlapar ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu ✔ Boleh makan nasi (juga sambal) ✔ Personalized mealplan yg mudah ✔ Group coaching wanita sahaja ✔ Homework, food diary checking, intense coaching ✔ Ebook resepi sihat 😍 Rewards & recognition . . DAFTAR SEKARANG!! 👇 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

Buah delima kaya dengan micronutrien seperti vitamin V, C, K, Fosforus, Magnesium, Kalsium, zink dan zat besi yang tinggi. Juga sebagai sumber fiber yg tinggi serat. Boleh dikategorikan sebagai Superfood, kerana byk khasiat boleh didapati dlm buah delima antaranya :- - rendah kalori - Kaya dengan phytonutrien, antioxidants dan mineral yang berguna seperti polyphenols, tannins dan anthocyanins dan kandungan antioxidants ini adalah lebih tinggi daripada antioxidant yang terkandung dalam teh. - mengandungi lemak baik berupaya menurunkan paras kolestrol (LDL kolestrol) dalam darah dan menurunkan tekanan systolic darah. @rosidahussin Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi NOVEMBER untuk daftar segera klik link di bio ig @rosidahussin .🔥🔥🔥🔥. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT. . Follow @rosidahussin . Jom jalani hidup sihat & amalkan pemakanan sihat... . . 50 slot kosong untuk INTAKE NOVEMBER 2019 . UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING POWERFIT MALAYSIA . 📲(klik link di bio ig @rosidahussin untuk direct whatsapp) (perempuan sahaja) . ✔️ Personal coach 1 to 1. ✔️ Resipi sihat. Mealplan zig zag kalori. ✔️ WhatsApp group support. ✔️ Daily topik pemakanan. ✔️ Daily nutrition. ✔️ Home workout video ✔️ 100% online . . . . #tipsdiet #infodiet #cantik #kurustanpaberlapar #dietseimbang #nakkurus #sukakurus #sayasukamakan #eatclean #tipskurusmudah #tipskuruscepat #cabarankurus #dietmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #fitmalaysia #whi #kebaya #bajuplussize #kakimakan #jomcantik #fitonline #dramasweetdreams #kevinzahri #sghalalfood #malaysia #kauyangpertama #benamir #dramasweetdreams #berubahlebihbaik

Tak jeles ke..nampak muda betul.. Nak tahu rahsia nya. @rizalman71 @rinetwork.my @rizalman71fanclub mai lekas dm atau whatsapp jiha 0172082013 #rinetwork #tneeq #jomcantik #jomsihat #tomatoforlive

Kpop style.. @rizalman71 @rinetwork.my @rizalman71fanclub Berminat nak segak macam ni mai lekas dm atau whatsapp jiha 0172082013 #rinetwork #tneeq #jomcantik #jomsihat #tomatoforlive

Segak la hai.. @rizalman71 @rinetwork.my @rizalman71fanclub Berminat nak segak macam ni mai lekas dm atau whatsapp jiha 0172082013 #rinetwork #tneeq #jomcantik #jomsihat #tomatoforlive

Segak la hai.. @rizalman71 @rinetwork.my @rizalman71fanclub Berminat nak segak macam ni mai lekas dm atau whatsapp jiha 0172082013 #rinetwork #tneeq #jomcantik #jomsihat #tomatoforlive

Berminat nak dapatkan supplement kesihatan keluaran Dato Rizalman Ibrahim? WA 0172082013 Saya sedia membantu. #rinetwork #rinetworkmy #jomcantik #tneeq

[LEPAS SETAHUN STILL SETIA DENGAN #dianzvitamin! ☺️] . . Setia dengan #dianzvitamin selama setahun, sekarang sis ni da bebas masalah kulit kering, kusam dan parut. Memang seronokla sis sebab kulit da makin licin! 🤗 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 011-1535 8514 😊 . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #agentdianz #kualalumpur #wangsamaju #ampang #setapak #keramat

[TOUCH UP BIBIR SKIT AJE, TERUS JADI CANTIK MELECUN! 😘] . . Apa guna ada #dianzsemilipsmatte tapi tak tau cara na touch up bibir kan? Sekali @hayattmarni touch up aje pakai #dianzsemilipsmatte cantik bebenor bibir jadinyeee! 😁 . Nak lagi best, setiap pembelian #dianzsemilipsmatte korang akan dapat free Mini Bag comel! Mudah untuk korang bawak ke mana-mana aje! 😍 . . Menampilkan 3 warna baru gais: . - Winter (kotak putih) - Spring (kotak line) - Summer (kotak polka dot) . Apa kelebihan #dianzsemilipsmatte baru ni: . 💥tidak berminyak atau melekit ( sticky ) 💥lembab dan ringan di bibir 💥warna tahan lama, lepas makan tacap sikit je 💥ada argan oil n vitamin E so bibir korg tak kan kering 💥ada SPF15 so bibir korg tak kan jadi gelap , protect kaw-kaw punya! 💥Menjadikan wajah kelihatan segar bermaya 💥Menyerlahkan keserian wajah 💥FREE MINI BAG comei sama dengan kotak . . RM35 SAHAJA BELI 3-3 WARNA RM100 . Dm for order atau whatsapp 011-1535 8514😊 . #dianzsemilipsmatte  #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #agentdianz #kualalumpur #dropshipwanted #agentwanted #setapakcentral #tamanpermata #tamanmelati #tamanmelawati #keramat #srirampai #wangsamaju #neelofa

Fully Booked Terima Kasih semua yang order ✨🍋Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing 😘 . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 😍Free Postage ke Seluruh Malaysia! 🍋✨Jom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat 🤗 ✨ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia 🍋 . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari 🍋🍋 . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: 🍋 . Detox dan melawaskan penghadaman 🍋 Atasi masalah sembelit dan perut buncit🤭 🍋 Kaya dengan vitamin C dan mineral 💦 🍋 Mengurangkan toksin 🍋 Mencantikkan kulit 😍 🍋 Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan 🍋 Menghilangkan Hilangkan bau mulut 🤮 🍋 Badan lebih FRESH, energy booster 👏🏻 🍋 Mengurangkan berat badan 🏆 (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna🥇. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON😍. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2💋. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last🍋. habis kalu xmo nangis🤭 . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage 🍋 . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order 🍋 . . #serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order ✨🍋Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing 😘 . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 😍Free Postage ke Seluruh Malaysia! 🍋✨Jom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat 🤗 ✨ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia 🍋 . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari 🍋🍋 . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: 🍋 . Detox dan melawaskan penghadaman 🍋 Atasi masalah sembelit dan perut buncit🤭 🍋 Kaya dengan vitamin C dan mineral 💦 🍋 Mengurangkan toksin 🍋 Mencantikkan kulit 😍 🍋 Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan 🍋 Menghilangkan Hilangkan bau mulut 🤮 🍋 Badan lebih FRESH, energy booster 👏🏻 🍋 Mengurangkan berat badan 🏆 (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna🥇. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON😍. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2💋. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last🍋. habis kalu xmo nangis🤭 . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage 🍋 . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order 🍋 . . #serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order ✨🍋Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing 😘 . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 😍Free Postage ke Seluruh Malaysia! 🍋✨Jom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat 🤗 ✨ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia 🍋 . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari 🍋🍋 . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: 🍋 . Detox dan melawaskan penghadaman 🍋 Atasi masalah sembelit dan perut buncit🤭 🍋 Kaya dengan vitamin C dan mineral 💦 🍋 Mengurangkan toksin 🍋 Mencantikkan kulit 😍 🍋 Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan 🍋 Menghilangkan Hilangkan bau mulut 🤮 🍋 Badan lebih FRESH, energy booster 👏🏻 🍋 Mengurangkan berat badan 🏆 (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna🥇. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON😍. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2💋. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last🍋. habis kalu xmo nangis🤭 . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage 🍋 . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order 🍋 . . #serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order ✨🍋Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing 😘 . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 😍Free Postage ke Seluruh Malaysia! 🍋✨Jom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat 🤗 ✨ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia 🍋 . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari 🍋🍋 . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: 🍋 . Detox dan melawaskan penghadaman 🍋 Atasi masalah sembelit dan perut buncit🤭 🍋 Kaya dengan vitamin C dan mineral 💦 🍋 Mengurangkan toksin 🍋 Mencantikkan kulit 😍 🍋 Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan 🍋 Menghilangkan Hilangkan bau mulut 🤮 🍋 Badan lebih FRESH, energy booster 👏🏻 🍋 Mengurangkan berat badan 🏆 (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna🥇. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON😍. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2💋. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last🍋. habis kalu xmo nangis🤭 . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage 🍋 . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order 🍋 . . #serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order ✨🍋Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing 😘 . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 😍Free Postage ke Seluruh Malaysia! 🍋✨Jom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat 🤗 ✨ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia 🍋 . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari 🍋🍋 . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: 🍋 . Detox dan melawaskan penghadaman 🍋 Atasi masalah sembelit dan perut buncit🤭 🍋 Kaya dengan vitamin C dan mineral 💦 🍋 Mengurangkan toksin 🍋 Mencantikkan kulit 😍 🍋 Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan 🍋 Menghilangkan Hilangkan bau mulut 🤮 🍋 Badan lebih FRESH, energy booster 👏🏻 🍋 Mengurangkan berat badan 🏆 (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna🥇. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON😍. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2💋. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last🍋. habis kalu xmo nangis🤭 . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage 🍋 . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order 🍋 . . #serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

#moveandbemoved #salsationkepalabatas . Tq everybody for coming! 😘😘😘..Walaupun hujannn lebat malam ni...kehadiran cukup respect😍🙏. . We had so much fun tonight 😃😀 . Salsation Class with SI @zinfynavogue . Come n join us at Body Love Studio .Together we burn the calories in fun way..you will love it. . . #shakeforshapewithfyna #classforladiesonly #salsationisnow #salsationlovers #body♥studio #jomcantik #jomsihat #jomkurus

Ramai orang tanya mommy #satisoap ni sesuai untuk siapa dan jenis masalah yang mana sesuai untuk guna . Okayy mommy akan explains!! . . First #satissoap ni dipakai oleh lelaki dan perempuan . Sebab masalah kulit ni lelaki dan perempuan mengalami masalah yang sama . Betul tak ?? So it’s depends on your problem . . . Second is untuk orang yang ada masalah kulit breakout , kulit berminyak , berjerawat/jeragat dan kulit kering . It’s really help your skin getting better ditambah pula pakai #numiserum . Apply twice per day . Which is before start your day and sebelum tidur . Bila cuci muka dengan #satissoap then apply #numiserum , rasa dia freshh yaa amat . Betul mommy tak tipu , sebab mommy pun pakai dan guna okay . . . Kalau ada yang mengalami masalah yang mommy sebut diatas 👆🏻 , comment “NAK” atau wassap je mommy cepat2 okay 💋 link di bio sayang2 #serumsakti # satissoap #gelombangfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeautyline #satissoapkotabharu #teamarwaarangers #jomflawless #jomcantik #sayanakcantik #sayanakkulitsihat

Ramai orang tanya mommy #satisoap ni sesuai untuk siapa dan jenis masalah yang mana sesuai untuk guna . Okayy mommy akan explains!! . . First #satissoap ni dipakai oleh lelaki dan perempuan . Sebab masalah kulit ni lelaki dan perempuan mengalami masalah yang sama . Betul tak ?? So it’s depends on your problem . . . Second is untuk orang yang ada masalah kulit breakout , kulit berminyak , berjerawat/jeragat dan kulit kering . It’s really help your skin getting better ditambah pula pakai #numiserum . Apply twice per day . Which is before start your day and sebelum tidur . Bila cuci muka dengan #satissoap then apply #numiserum , rasa dia freshh yaa amat . Betul mommy tak tipu , sebab mommy pun pakai dan guna okay . . . Kalau ada yang mengalami masalah yang mommy sebut diatas 👆🏻 , comment “NAK” atau wassap je mommy cepat2 okay 💋 link di bio sayang2 #serumsakti # satissoap #gelombangfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeautyline #satissoapkotabharu #teamarwaarangers #jomflawless #jomcantik #sayanakcantik #sayanakkulitsihat

Ramai orang tanya mommy #satisoap ni sesuai untuk siapa dan jenis masalah yang mana sesuai untuk guna . Okayy mommy akan explains!! . . First #satissoap ni dipakai oleh lelaki dan perempuan . Sebab masalah kulit ni lelaki dan perempuan mengalami masalah yang sama . Betul tak ?? So it’s depends on your problem . . . Second is untuk orang yang ada masalah kulit breakout , kulit berminyak , berjerawat/jeragat dan kulit kering . It’s really help your skin getting better ditambah pula pakai #numiserum . Apply twice per day . Which is before start your day and sebelum tidur . Bila cuci muka dengan #satissoap then apply #numiserum , rasa dia freshh yaa amat . Betul mommy tak tipu , sebab mommy pun pakai dan guna okay . . . Kalau ada yang mengalami masalah yang mommy sebut diatas 👆🏻 , comment “NAK” atau wassap je mommy cepat2 okay 💋 link di bio sayang2 #serumsakti # satissoap #gelombangfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeautyline #satissoapkotabharu #teamarwaarangers #jomflawless #jomcantik #sayanakcantik #sayanakkulitsihat

Tak payah pening kepala duk fikir macam mana nak kecutkan jerawat & dapatkan kulit bersih dan cerah. Sis ni hanya perlukan 2 botol #dianzvitamin je untuk setelkan masalah dia! 😉 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊 . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah

❤ Mami dan boleh bercakap mmg smp terboncong2 mulut... . Pnya excited cerita pasai mobile spa kt adik2 hero kiter ni.. Tiada yang mustahil klu nak semua boleh jadi... . Jom sapa yg nk dgr mami cerita pasai Mobile Spa... . Halo mami sembang ngopi2 kt Beauty Gallery mami belanja hampa hot coklat... . #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #beautycartelutara #facial #facialdirumah #facialspa #mobilespapenang #mobilespaseberangperai #mobilespakedah #mobilespasp #mobilespakulim #mobilespaperlis #jombuatduit #bizfacial #homespakedah #homespapenang #facialmurah #rm100 #parttimejob #parttime #beautycartellangkawi #jomcantik #facialpenang #sideincome #studentsideincome

GIVEAWAY CONTEST #teamsyra 1.0 !!!!!!.🔥🔥🔥🔥. . Shira nak bagi 1 CALLA BEAUTSKIN berserta 5 HADIAH MISTERI kepada seorang pemenang yang mengikut syarat2 dibawah! 🎁🎁🎁🎁🎁. . MESTI ikut syarat2 dibawah kalau tak, tak dikira join taw! Jangan risau syarat2 nya mudah je. . WAJIB guna account real dan personal, tak boleh guna account fake / business / giveaway account!. . Macam mana nak menang? 👇🏻👇🏻👇🏻. .1️⃣ WAJIB follow ig @callabeauty.syra 2️⃣ LIKE & REPOST gambar ini. 3️⃣ Comment "SAYA NAK HADIAH" & tag 3 rakan anda yang belum pernah follow ig @callabeauty.syra (Nak comment banyak2 pun boleh tapi limit 3 org yg berbeza utk 1 comment) . ✔️Kita akan close bila-bila masa sahaja! ✔️Pemenang akan dipilih secara rawak dan yang paling active like & comment posting @callabeauty.syra sepanjang giveaway dijalankan! 😍😍😍😍. . Senang je kan? So Giveaway contest bermula sekarang!. . #callabeauty #callabeautyhq #callabeautskin #callabeautskinhq #contest #nakcantik #teamsyra #callaperak #jomcantik #giveaway2018 #contestmalaysia #sayajualprodukputih #sayajualcallabeauty #supplement #agentwanted #dropshipwanted #giveawaycontestmalaysia #giveawaycontest #makeuptutorial #malaysia #putihgebu #neelofa #viral

DEMICA LOTION BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK DAN BASE MAKE UP . . Dappp dapp #demicawhiteninglotion terus glowing. Boleh dijadikan sebagai foundation uolss. Pada masa yang sama demica bertindak sebagai sunblock dan berfungsi : . ✅ MERAWAT MASALAH KULIT ✅ MELEMBAP ✅ MENCERAH . Penggunaan yang konsisten boleh dapat kulit yang sihat dan putih kekal tauu😍 . READYSTOCK‼️ LIMITED STOCK‼️ . Whatsapp 013-7300875 SEKARANG 📲 . . #demicawhiteninglotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #demicasquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #tumpatkelantan

🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 ."Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" . ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplemen . ✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari . ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement . 👉 Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement . ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe. Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan. . 💥Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘 Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉 . . Tekan link watsapp kat bio sekarang!! . #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamsquadmimi

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤ . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . Whatsapp link di bio nowww to order ❤ - #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤ . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . Whatsapp link di bio nowww to order ❤ - #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

MUJUR PANTAS BERTINDAK 💪. . STRESS MASALAH KULIT BREAKOUT DAN KUSAM 😩. _ Siapa yang ada masalah macam gambar diatas ? Stress kulit muka breakout dengan jerawatnya berbukit bukau , tengok orang lain kulit cantik bersih halus mulus jer . Haaa orang lain tu semua keturunan mak nenek dia jaga tau hehehe dalaman dan luaran sebab tu kulit cantik flawless uols . _ Tengok feedback pengguna mixberry fuhh kulit wajah jauh beza sangat kulit dulu dan sekarang. Alhamdullilah jerawat , bintik hitam serta parut pun makin pudar .Bukan tu jer kulit nampak makin cerah 😍. _ WHATSAPP LINK DI BIO . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Bermodalkan RM25 jer dah boleh rawat kulit . Murah dan berpatutan tau . Dah la satis soap ni berangin jerr . Lepas cuci muka rasa sejuk jee . Paling bestnya boleh tanggalkan sel kulit mati n hilangkan whitehead & blackhead . Muka rasa bersih jerr . . ✅Lelaki & Perempuan boleh guna ✅Digunakan pada wajah & badan #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

[SELALU PAKAI DAH JATUH CINTA TERUS! 😍] . . Haa, kalau dah selalu pakai #dianzsemilipsmatte code Summer maunya tak jatuh cinta! Sesuai untuk korang yang nak tampil berani dalam berfesyen dan solekan. Biar kaler bibir garang janji orangnya tak garang! 😊 . . . Menampilkan 3 warna baru gais: . - Winter (kotak putih) - Spring (kotak line) - Summer (kotak polka dot) . Apa kelebihan #dianzsemilipsmatte baru ni: . 💥tidak berminyak atau melekit ( sticky ) 💥lembab dan ringan di bibir 💥warna tahan lama, lepas makan tacap sikit je 💥ada argan oil n vitamin E so bibir korg tak kan kering 💥ada SPF15 so bibir korg tak kan jadi gelap , protect kaw-kaw punya! 💥Menjadikan wajah kelihatan segar bermaya 💥Menyerlahkan keserian wajah 💥FREE MINI BAG comei sama dengan kotak . . RM35 SAHAJA BELI 3-3 WARNA RM100 KALAU BELI 6 WARNA RM200 . Dm for order atau whatsapp 0167292099😊 . #dianzsemilipsmatte  #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #tedikedah #tediperlis #tedipenang

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 . . . Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih . . Whatsapp 011-11180105 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 . . . Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih . . Whatsapp 011-11180105 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Young & Glow Foundation⠀ .⠀ Kulit saya lebih glowing laa sejak guna Young & Glow Mama Lofa ni 😍😘⠀ .⠀ Ramai yang mengakui teksturnya sangat lembut, mudah serata apabila diguna. Jeragat semakin pudar dan muka menjadi glowing dan berseri-seri⠀ .⠀ Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh hubungi saya 👇👇⠀ .⠀ 0177358140⠀ atau klik je link wasap di bio @jamumutyara_ada⠀ .⠀ ⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

No Fake but "REALITY"😉 👉Repeat lagi U'olss..L-glutathione 60bj taw!! Botol kedua kawan i'olss repeat...😘 Jerawat!!...no..no..no!! 😲Dah kecuttt jerawat tau..sebab ape?? Sebab makan glutathione lahh u'olss...haa nak kulit gini kenelah konsisten ...barulah merasa ape yg kite nakkan...😍 Ha ape lagi?? Jgn lambat sgt fikir tuh...nak cantik buat pe tunggu lagi kan? Meh ws i'olss okeey😚 Kulit Flawless bersama TRIPLE WHITE😘 🤩 Memutihkan kulit 🤩 Merawat masalah kulit 🤩 Melambatkan penuaan 🤩 Membantu meningkatkan ketahanan badan 🤩 Merawat masalah rambut gugur 🤩 Menguatkan sistem imunisasi 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🚗 COD Putrajaya & Selangor 📲 www.wasap.my/60172796393 i.g : triple_white_empire 💉💊 LULUS KKM & HALAL #trustedseller🤗 #triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira #triplewhite #triplewhiteawesome #triplewhitedaebak #malaysiaproduk #jomcantik #jomglowing #jomsihat #cantikluardalam #hapuskanjerawat #putih #glowing #2kalisehari#serumviral #glowingface #flawlessbeauty

KULIT PUTIH PINKISH IDAMAN SETIAP WANITA 😍😳 . Kebaikannya MIXBERRY !!. 🍓Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu. 🍓Penghasilan Kolagen. 🍓Mencerahkan kulit 🍓Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas . 🍓Memudarkan Parut Jerawat . 🍓Pengembalikan Sel. 🍓Melindungi Daripada Cahaya Matahari. B. 🍓Lambatkan Proses Penuaan. 🍓Mengekalkan Awet Muda. 🍓Memulihkan Kulit Yang Kering. 🍓Merawat Muka Berminyak dan Berjerawat. 🍓Merawat Keguguran Rambut . . Nak saya bantu awak dengan masalah kulit kusam atau nak kulit putih gebus mehh whatsapp 011-11180105 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Hye girlgirl ❤️ Malas nak pakai foundation tebal setiap hari ? Jom kita pakai BABY KISS BB HERB !! Die sangat light dan bagi effect nature je ! SO GLOWING HEALTHY SKIN ! ✨ Cepat2 DM tkah okayyy !!! #babykissbbherb #babykissbbherbkuantan #babykissbbherbtamantas #jomcantik #glowing #naturelook #freecodtamantas

Penat? JOM FACIAL TANPA KELUAR RUMAH... FAKTA:Facial + Massage Boleh membantu mengurangkan stress dan melancarkan peredaran darah Berminat boleh terus WhatsApp Wanie 📲 01139283693 📲 01139283693 📲 01139283693 #jomcantik #elysyle #homefacialspa #muslimahspa #kualalumpur #petalingjaya #selangor

HASIL SETIA MAKAN MIXBERRY😍😍😍 . AlHAMDULILLAH FEEDBACK MIXBERRY SHALICIOUS❤ . MAKIN PUTIH MELEPAK😱😍👏 . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . to order/info❤ klik je link di bio⬆ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

HASIL SETIA MAKAN MIXBERRY😍😍😍 . AlHAMDULILLAH FEEDBACK MIXBERRY SHALICIOUS❤ . MAKIN PUTIH MELEPAK😱😍👏 . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . to order/info❤ klik je link di bio⬆ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Hye girlgirl ❤️ Malas nak pakai foundation tebal setiap hari ? Jom kita pakai BABY KISS BB HERB !! Die sangat light dan bagi effect nature je ! SO GLOWING HEALTHY SKIN ! ✨ Cepat2 DM tkah okayyy !!! #babykissbbherb #babykissbbherbkuantan #babykissbbherbtamantas #jomcantik #glowing #naturelook #freecodtamantas

DAH JADI PEMINAT TEGAR JJMOCHAFIT.😱 Gembira dpt feedback drp customer mcm ni yg dari awal bg tahu akk mmg dia jenis susah turun berat badan. Yg paling penting sis ni tak putus asa dan NEKAD unt turun berat badan walaupun byk "cabaran dan dugaan" dgn kerenah family yg suka gathering🙈 Alhamdulillah sedikit sebanyak JJMOCHAFIT dpt bantu sis ni turun berat badan dlm usaha unt dpt berat badan ideal pada tahun 2020 nanti. TQ Eqa sapport JJMOCHAFIT dan semoga Eqa berjaya dgn penampilan baru dgn azam baru.😘😘#jgnpercayaselagitakcuba Uolls nak azam baru jom klik link dibawah, nanti kak lynn reply ok www.wasap.my/60126792566 . . #jjmochafit #jjmochafithq #jjmochafitbukitjalil #jomkurus #jomcantik #jomsihat #lakumall #bazaaronline #bazaarpaknil #feedback

Hye girlgirl ❤️ Malas nak pakai foundation tebal setiap hari ? Jom kita pakai BABY KISS BB HERB !! Die sangat light dan bagi effect nature je ! SO GLOWING HEALTHY SKIN ! ✨ Cepat2 DM tkah okayyy !!! #babykissbbherb #babykissbbherbkuantan #babykissbbherbtamantas #jomcantik #glowing #naturelook #freecodtamantas

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰 . Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢 . Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Kurang minum air kosong tapi still nampak kesan consume #mixberry 🍓🍇 Alhamdulillah 👏 almost everyday kita dapat feedback positif dari customer 🥰 . . Qis tahu ramai stress dengan masalah jerawat semua, korang whatsapp qis bagi tahu mcm mana keadaan skin korang insha allah qis boleh bantu 🍑💖 Dah takmo sedih sedih, siapa nak qis tolong cepat whatsapp qis 🔥 . Whatsapp +6011-11180105 untuk purchase mixberry 🛒📲 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement .

Kurang minum air kosong tapi still nampak kesan consume #mixberry 🍓🍇 Alhamdulillah 👏 almost everyday kita dapat feedback positif dari customer 🥰 . . Qis tahu ramai stress dengan masalah jerawat semua, korang whatsapp qis bagi tahu mcm mana keadaan skin korang insha allah qis boleh bantu 🍑💖 Dah takmo sedih sedih, siapa nak qis tolong cepat whatsapp qis 🔥 . Whatsapp +6011-11180105 untuk purchase mixberry 🛒📲 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement .

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥 . KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ . HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼 ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection seawal 10hari ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang . ✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat . BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada . ➡JERAWAT BATU/BERNANAH ➡JERAGAT ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . Siapa lagi nak izzat bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau klik link di bio . #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

You, tak payahlah berangan nak muka licin macam Datin Norjuma! . Nak cerita sikit pasal Hanis. Dia customer saya. Pengguna tegar produk Firmax3 dan dah repeat order sampai 10 kali . Saya pernah tanya kat Hanis, apa yang buatkan dia kerap repeat order banyak kali? Hanis cerita, rupanya masalah dia dulu sebelum ni ialah muka dia naik jerawat yang susah nak hilang dan jadi makin teruk walaupun dah pakai banyak produk . Sampaikan Hanis jadi geram bila suami dia sound bila dia beli tudung Aidijuma, You, tak payahlah berangan nak muka licin macam Datin Norjuma! Hanya sebab muka yang berjerawat, tudung yang dipakai pula disalahkan . Bab nak hilangkan jerawat, Hanis dah penat berusaha guna macam-macam produk termasuk cara moden sampailah tradisional. Duit dia pun dah banyak habis hanya untuk buat “eksperiment” kat muka sendiri semata-mata nak selesaikan masalah ni . Just nak tanya kalau ada di antara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Hanis iaitu : 1- Ada masalah jerawat yang susah nak hilang walaupun dah pakai macam-macam produk 2- Jerawat jadi makin teruk sebab jerawat lama tak hilang tapi jerawat baru masih “tumbuh” dengan “subur” . Tolong kongsikan kisah ini pada yang lain juga. Hanis dah bagitau saya, produk Firmax3 yang dia pakai sekarang ini memang berkesan. Ini dia punya testimonial . “Wow memang terbaiklah rasa bila pakai produk Firmax3 yang kau jual ni. Memang kecut semua jerawat aku yang dah “masak” tu. Lepas tu, parut pun pudar dan makin lama hilang kesannya. Pendek kata, kulit muka aku terus jadi licin dan cerah . Sampai suami aku pun cakap lembutnya kulit sayang bila dia usap-usap pipi aku. Nikmat tau kalau dapat buatkan suami kita seronok nak usap pipi kita. Pendek kata, keyakinan diri kita sebagai isteri akan meningkat di depan suami . Bab suami cari wanita lain tu nombor dua. Sebab bila kita dah rasa suami pun suka tengok muka kita, memang kita dah tak risau lagi kalau suami pandang wanita lain sebab kita tahu.Suami pandang lama mana pun wanita lain, kita tak risau dah sebab pipi kita juga yang dia cari nanti. Hehe . Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰 . Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯 . Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒 . Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

You, tak payahlah berangan nak muka licin macam Datin Norjuma! . Nak cerita sikit pasal Hanis. Dia customer saya. Pengguna tegar produk Firmax3 dan dah repeat order sampai 10 kali . Saya pernah tanya kat Hanis, apa yang buatkan dia kerap repeat order banyak kali? Hanis cerita, rupanya masalah dia dulu sebelum ni ialah muka dia naik jerawat yang susah nak hilang dan jadi makin teruk walaupun dah pakai banyak produk . Sampaikan Hanis jadi geram bila suami dia sound bila dia beli tudung Aidijuma, You, tak payahlah berangan nak muka licin macam Datin Norjuma! Hanya sebab muka yang berjerawat, tudung yang dipakai pula disalahkan . Bab nak hilangkan jerawat, Hanis dah penat berusaha guna macam-macam produk termasuk cara moden sampailah tradisional. Duit dia pun dah banyak habis hanya untuk buat “eksperiment” kat muka sendiri semata-mata nak selesaikan masalah ni . Just nak tanya kalau ada di antara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Hanis iaitu : 1- Ada masalah jerawat yang susah nak hilang walaupun dah pakai macam-macam produk 2- Jerawat jadi makin teruk sebab jerawat lama tak hilang tapi jerawat baru masih “tumbuh” dengan “subur” . Tolong kongsikan kisah ini pada yang lain juga. Hanis dah bagitau saya, produk Firmax3 yang dia pakai sekarang ini memang berkesan. Ini dia punya testimonial . “Wow memang terbaiklah rasa bila pakai produk Firmax3 yang kau jual ni. Memang kecut semua jerawat aku yang dah “masak” tu. Lepas tu, parut pun pudar dan makin lama hilang kesannya. Pendek kata, kulit muka aku terus jadi licin dan cerah . Sampai suami aku pun cakap lembutnya kulit sayang bila dia usap-usap pipi aku. Nikmat tau kalau dapat buatkan suami kita seronok nak usap pipi kita. Pendek kata, keyakinan diri kita sebagai isteri akan meningkat di depan suami . Bab suami cari wanita lain tu nombor dua. Sebab bila kita dah rasa suami pun suka tengok muka kita, memang kita dah tak risau lagi kalau suami pandang wanita lain sebab kita tahu.Suami pandang lama mana pun wanita lain, kita tak risau dah sebab pipi kita juga yang dia cari nanti. Hehe . Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

#demicafeedback JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA . Pssst uols! Meh Ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #demicawhiteninglotion kesayangan Ain ni💜 . Alhamdulillah Anis happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #demicawhiteninglotion . . . Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ?? . DM nombor fon uols atau whatsapp 013-7300875 SEKARANG📲 . . #demicawhiteninglotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #demicasquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #tumpatkelantan

Uolss tengok la sendiri betapa best nya consume #mixberry ni alhamdulillah jerawat slowly pergi & dah boleh bernafas lega dah 🍑😘 . Dah dah, jangan risau dengan pimple lagi. Insha allah setiap masalah ada jalan penyelesaian tau 🍇💯 So tunggu apa lagi ? Jangan tunggu lama lama 🥰 . Nak kahwin tahun ni ? No problem ! Jom grab satu buat stock😘 Whatsapp +6011-11180105🍑🛒 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Uolss tengok la sendiri betapa best nya consume #mixberry ni alhamdulillah jerawat slowly pergi & dah boleh bernafas lega dah 🍑😘 . Dah dah, jangan risau dengan pimple lagi. Insha allah setiap masalah ada jalan penyelesaian tau 🍇💯 So tunggu apa lagi ? Jangan tunggu lama lama 🥰 . Nak kahwin tahun ni ? No problem ! Jom grab satu buat stock😘 Whatsapp +6011-11180105🍑🛒 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Terlajak putih kateko, alhamdulillah mujur ada #mixberry 😘💖 Happy naw naw ! Best nya 🥰😍 . Putih melepak kateko ambik #mixberry best nya ! Takpayah nak cucuk tang sana cucuk tang sini 😂💖 Qis cerita benda paling simple je tinggal kemam & u terpaksa putih 🔥❤️ . Tunggu apa lagi ? Takkan tengok je ? Ramai dah grab sampai kena restock everyday tau 😍💖 Alhamdulillah thank you ! So siapa belum dapatkan lagi or nak jana income boleh whatsapp +6011-11180105🛒🍑 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️ - Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖 - So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘 - #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️ - Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖 - So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘 - #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

SAPE TAKUT DGN SUNBURN? . . Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols? . Ain suggest yang mencari lagi tu cuba uols pinang #demicawhiteninglotion . 👉🏻 ada SPF50 👉🏻 protect kulit dari luar 👉🏻 melembapkan kulit 👉🏻 sekali sapu terus nampak putih 👉🏻 boleh sapu kat tangan & muka . . Takkan nak putih sorang2 ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gituww. . DM jer terus okay utk order/booking stock. . #demicawhiteninglotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #demicasquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #tumpatkelantan

Penangan #gloweeoat & #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗 . So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝 . Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA . BAHAN 1: EKSTRAK SUSU •Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus. •Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata. . BAHAN 2: SERBUK MUTIARA •Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering . BAHAN 3: MINYAK ZAITUN •Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas . BAHAN 4: VITAMIN B3 •Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul. •Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat. . Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #demicawhiteninglotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni. . Nak order #demicawhiteninglotion ?? Jom DM nombor fon uols SEKARANG. . #demicawhiteninglotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #demicasquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #tumpatkelantan

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan? - So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan? - So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❤️ - #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan? - So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan? - So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❤️ - #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰 . Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯 . Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒 . Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Uolss tengok la sendiri betapa best nya consume #mixberry ni alhamdulillah jerawat slowly pergi & dah boleh bernafas lega dah 🍑😘 . Dah dah, jangan risau dengan pimple lagi. Insha allah setiap masalah ada jalan penyelesaian tau 🍇💯 So tunggu apa lagi ? Jangan tunggu lama lama 🥰 . Nak kahwin tahun ni ? No problem ! Jom grab satu buat stock😘 Whatsapp +6011-11180105🍑🛒 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Uolss tengok la sendiri betapa best nya consume #mixberry ni alhamdulillah jerawat slowly pergi & dah boleh bernafas lega dah 🍑😘 . Dah dah, jangan risau dengan pimple lagi. Insha allah setiap masalah ada jalan penyelesaian tau 🍇💯 So tunggu apa lagi ? Jangan tunggu lama lama 🥰 . Nak kahwin tahun ni ? No problem ! Jom grab satu buat stock😘 Whatsapp +6011-11180105🍑🛒 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

"WAJIB ADA SATU FULL SET OBSESS BOX UTK SETIAP ORANG BERGELAR WANITA" Hi🙋🙋IM AZIE Trusted Agent OBSESS COSMETIC here😘 . Jom dapatkn pelbagai produk OBSESS utk extra gojess. Boleh COD @ Self pickup & postage EVERYDAY📮 📲 whatssap 👉 0182644804 untuk sebarang pertanyaan👌👌 Klik sahaja dibio . . COD Area 👇 🚗 BUKIT ANTARABANGSA 🚗 KERAMAT 🚗 HULU KELANG . Tekan link dekat bio profile for fast response 😘😘 #obsesscosmetic #squadsyiera #elyamor  #kaylarabeauty #muakl #muaselangor #codkl #codselangor #codbukitantarabangsa #makeuptutorial  #sayajualmakeup #makeup #flawless #vivyyusof #obesscosmeticskl #agenshahlam #obsesscosmetics #jomcantik #elyamor #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia #iamfounder #iamfounderobsess #obsessmakeupparty #ddcushionobsess #fullcoveragefd

IMANI DRESS RM 59 POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG / 15 SS 👗 Material : printed crepe with lining 👗 button at back 👗 tidak boleh BF 👗 one piece dress 🌷 FREE SIZE 🌷 Shoulder 16" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 21" Length 52" hip : till 47 inch waist : till 40 inch COLOUR AVAILABLE ➡️ DARK BLUE ➡️ BLACK ➡️ MAROON ➡️ WHITE #assalamualaikum #malaysia#kualalumpur #artismalaysia #cantik#cantikskincare #nakcantik #jomcantik#putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual#sayajualmurah #bazaaronline#bazaarpaknil #lokalah #sayajualonline#followme #beauty #beautiful#onlineshopping #malaysiaonlineshop#agentwanted

"MixBerry memang terbaik ❤ Kulit glowing gitu ❤ . Penangan MixBerry semua orang berlumba-lumba nak kulit putih ❤ Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan ❤ Tetapi juga boleh mengurangkan masalah-masalah kulit u all ❤ . Bukan tu je tau, muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu ❤ Rasa MixBerry pun sedap ❤ Rugi sangat kalau u all tak try ❤ . Satu botol MixBerry ni ada 200 gram tau. Makan 4 sudu sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum ❤ Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein ❤ In shaa Allah kesannya memang menjadi ❤ . Apa tunggu lagi, cepat-cepat tekan link di BIO untuk order ❤ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

"Uolllss mesti teringin nak mengembalikan keanjalan kulit dan nak kulit nampak lebih muda dari usia kan? Dah penat cuba macam-macam supplement tapi takde kesan pon?? . Dahhh jangan risau ! Hanya consume Mixberry setiap hari untuk dapatkan kulit yang sihat, cerah dan halus berseri 😍 . Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

"Uolllss mesti teringin nak mengembalikan keanjalan kulit dan nak kulit nampak lebih muda dari usia kan? Dah penat cuba macam-macam supplement tapi takde kesan pon?? . Dahhh jangan risau ! Hanya consume Mixberry setiap hari untuk dapatkan kulit yang sihat, cerah dan halus berseri 😍 . Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Macam2 dah cuba tapi tak berkesan juga, nasib baik jumpa cik BREAKOUT CREAM🍏 Bahagia hidup bila masalah jerawat dapat diatasi😍 Meh dapat boc dari sis klik jer link di bio 😍 . . #breakoutcreampulaupinang #rawatmasalahjerawat #krimparut #jomcantik

WAWA EE cushion adalah liquid foundation berbentuk compact. Cecairnya disimpan didalam spons & perlu diambil menggunakan puff. 😍 . Apa yg dimaksudkan dgn EE? 🤗 1. EXTRA EXFOLIATING - menanggalkan sel kulit mati 2. EVEN EFFECT - memberi manfaat utk menutup bintik hitam dan memberikan coverage yg maxima! Dan WAWA EE Cushion lebih kepada Even Effect 🔥 1. Menutup bintik hitam & bekas jerawat 2. Meratakan kulit yg berbelang terutama pada bahagian T-zone 3. Tekstur lembut 4. Menghasilkan kulit muka yang lembap . #teamsaramaria #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #wawacosmatics #jomcantik #projek baru #jomlawa

Ape lah yg best sngt tentang mixberry powder ni. Tiap kali restock, licinnnn 😫 Rata2 kesayangan @qisminashoppe almost 2 minggu consume mixberry ni pasti ketuk2 pintu whatsapp, tanya "sis, kenapa mixberry ni cepat sngt kesan?" 😫 . . Alahhhh saiyangsss jangan risau, itu NORMAL. Mixberry powder ni kan 3X whitening booster, sebab tulah kesannya pantaszz. Mixberry powder adalah supplement pemutih kulit paling pantas, antibiotik jerawat paling mujarab & pembasmi kulit kusham 👏 . Whatsapp 011-111180105// tekan link di bio 💙 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

“Syukur setiap hari dan setiap minggu kita ada NEW feedbck apa pengguna kata.. Best bila rasa prduk kita jual bermanfaat kat orng, ada perubahan pon kita qasa best dh,, Xmudah tau nk selesaikan maslah muka orang nie.. kadang kita sendri xtahu past story skincare dia yang lama mcm mana kan.. Dah lama menanggung skin sakit n sebagainya.. Tut..tut.. Niat nak cuba ja #sabunbirdsnest dengan #serumbirdsnest dah bolh tolong muka masalah dulu tu.. Alangkan happy nya hampa kan.. Trima kasih sebb cuba dulu wlaupon xtahu apa kesan dia #sabundanserummuka #barangterbaik #barangbest #kelulusankkm #tiadamercuri #sesuailelakidanperempuan #sesuaisemuagolongan #agentwanted #dropshipwanted #stokis #jomcantik

SUNCREEN RM60 DISKAUN RM 10 WEI😭 _ Suncreen fav korang tengah ONZZ SALE SEKARANG NI UOLLS! PALING BEST SUNCREEN SEBB? _ ✅ada spf50 untuk lindungi kulit dari cahaya matahari ✅tinted suncreen x perlu pakai suncreen dah😍 ✅tidak melekit ✅melembapkan kulit sepanjang hari Jangan lepas peluang untuk grab suncreen banyak2 dgn harga Rm 60 sahaja! - 📮Postage everydayy 🚚 COD Available : Kluang/Ayer Hitam/Parit Raja/UTHM . 🛍 Setiap pembelian ade free gift & EXTRA Free Gift untuk Dua Boxes keatas . 🛒 3 Boxes FREE POSTAGE 😍 . So order noww !!!! . #asyallie #lovelie #hellopeachplease #sayanakputih #sayanakcantik #sayanaksihat #sayajualmurah #johorean #paritraja #uthm #ayerhitam #kluang #batupahat #supplementmurah #supplementputih #murahmurah #jomcantik #ohmychocolate #jomkurus #sayanakurus #murahmurah #ohmychocolate #hellobepure #sunscreen #spf50 #pimplecream #serum #serumessentialbyasyaliee #serumurah #lovelieeessentialserum

"KECANTIKAN DENGAN WANITA TIDAK DAPAT DIPISAHKAN ❤ . Sebagai wanita, haruslah ada auranya yang tersendiri, keyakinan yang luar biasa, dan kecantikan yang memukau ❤ . Untuk menjadi seorang wanita yang berkeyakinan tinggi, haruslah bermula dari kecantikan dalaman dan luaran ❤ . Tugas kami, adalah membantu para wanita untuk tampil lebih yakin, beraura yang lebih hebat dengan mempunyai kecantikan kulit yang lebih cerah, lembut, licin halus, dan bercahaya ❤ Masalah kulit kusam terlalu mudah untuk kami selesaikan ❤ . Jika anda mahu kami bantu, click link di BIO sekarang ❤ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

"KECANTIKAN DENGAN WANITA TIDAK DAPAT DIPISAHKAN ❤ . Sebagai wanita, haruslah ada auranya yang tersendiri, keyakinan yang luar biasa, dan kecantikan yang memukau ❤ . Untuk menjadi seorang wanita yang berkeyakinan tinggi, haruslah bermula dari kecantikan dalaman dan luaran ❤ . Tugas kami, adalah membantu para wanita untuk tampil lebih yakin, beraura yang lebih hebat dengan mempunyai kecantikan kulit yang lebih cerah, lembut, licin halus, dan bercahaya ❤ Masalah kulit kusam terlalu mudah untuk kami selesaikan ❤ . Jika anda mahu kami bantu, click link di BIO sekarang ❤ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

"HAMPIR RATUSAN PELAJAR KOLEJ TELAH BERUBAH SEKELIP MATA DENGAN MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY JER!! 😱 . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. . Whatsapp 011-11180105 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

"AWAS!! JANGAN PERNAH TERPEDAYA DGN PRODUK NI, JIKA TAK CONFERM KORANG REPEAT ORDER!! . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤ . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

. Produk Lecithin E yang menyerap minyak, so kalau korang suka makan makanan berminyak tu, boleh lah consume Lecithin E supaya minyak tu tak terkumpul dalam badan korang lemak tu😉 . . #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #raya

. . JOM SIHAT DENGAN NUTRILITE😍😍😍 Nutrilite Lecithin-E ****************** . Kebaikan Lecithin: ~ membersihkan saluran darah dan juga pengemulsi semula jadi ~❤mengawal penggumpalan platlet darah / thrombus ~❤ baik untuk kecerdasan otak ~❤mengurangkan risiko menjadi nyanyuk apabila tua ~❤mengekalkan kelembapan kulit ~❤menggalakkan penyerapan vitamin yang larut lemak jadi lebih banyak vitamin dapat diserap (Vitamin A, B, E dan K) ~❤ Lecithin merupakan pengemulsi yang bagus. Ia boleh mengemulsi lemak sebesar bola menjadi bintikan lemak kecil ~❤Boleh diumpamakan sebagai pembakar yang membakar lemak badan. Inilah yang pentingnya untuk KURUSKAN BADAN ~❤ mengawal kolestrol dalam darah ~❤memberikan kulit yang lebih berseri dan menghilangkan kedutan ~❤ lecithin membantu memperbaiki kerosakan hati yang disebabkan alkohol berlebihan (sekiranya ada mengambilnya) ☺☺☺ . kebaikan Vitamin E ~❤manjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas ~❤melindungi paru2 dari pencemaran udara ~❤meningkatkan kuasa sel-t untuk melawan penyakit ~❤anti oksidan ~❤membekalkan oksigen ke sel2 badan ~❤mengurangkan risiko alzheimer (nyanyuk) ~❤mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil ~❤menyelesaikan masalah kelesuan ~❤mengurangkan risiko parut yang besar ~❤merendahkan kadar kolestrol ~❤membantu mencegah kanser ~❤merendahkan risiko katarak pada mata Whatsapp@01135292996 untuk pembelian . . #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #raya

. GIRL POWER🔥🔥🔥 . You could give me any challenge I'mma come out on the top I could run for miles no stopping No I'm never gonna give up I know who I am And who I'm gonna be Nobody nobody can take that from me I'm following my heart Moving with the beat Even when all the odds are against me, I will . 🗣SEXY BOOBS Agent Needed! . 🗣For those who want to start business. . 🗣Kak Oya need an agent working under my BFF Team🔥🔥🔥🔥 . 🗣It's Easy Breezy way to earn some money!. . 📦You Sell It! 🛫We Deliver It! 💰You Make Profit! . If you’re interested in joining my BFF team, Kak Oya love to hear from you. I always keen to meet people who share our values and our passion for delivery. . #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #raya