#jerawat

3,435,255 posts tagged with #jerawat

Photos and Videos about #jerawat

LEPAS BERHENTI TRUFITZ, BERAT AKAN NAIK KE? . Takde masalah untuk berhenti TruFitz setelah capai berat yg diingini. Tapi kawal lah sendiri pemakanan ok 🤗 pastikan jgn berlebihan dari apa yg diperlukan oleh badan . Nak maintain berat, I suggest ambil Detox Pro by Trudolly. Yg itu menghalang pembetukan lemak selain membuang toxin 🌷🤗 . Nak ubah bentuk badan, diri sendiri kene berubah dulu. Decide what food you gonna eat. Decide the quantity! Like i said in previous post, trufitz help to BOOST fat-burning process 3x more than usual! So after dah dapat berat idaman kene control sendiri pemakanan ok 🥰 . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0193362336 . . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

Jangan salah sangka, no no no.. kopi badang keluaran JRM ni bukan untuk lelaki jer. Suami isteri pun boleh amalkan kopi badang ni. Makin bahagia lah rumah tangga lepas ni kan? hihi . Minum kopi badang waktu pagi akan buatkan badan bertenaga seharian. Bila malam pulak konfem senang je nak tidur! . 📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA . Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩 . JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT . HARGA KOPI BADANG WHITE COFFEE : RM29.00 HARGA KOPI BADANG LATTECCINO: RM28.00 . Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM?? JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️ . JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥 . KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔 Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇 📲www.wasap.my/60145221949 📲www.wasap.my/60192411949 . #kopibadang #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin

How can I fix my patchy and uneven skin? A common problem across men and women both young and old. Adding a few steps to your skin care regime can help in improving the patchy and uneven skin. Try the following tips and tricks: Ensure using a good sunscreen, be it rainy or cloudy do not forget to add a dollop of sunscreen on your skin before stepping out of your home. Add creams in your skin care routine that contain retinoic acid or hydroquinone, this will massively help in improving the blood circulation and in fixing the patchy and uneven skin. Even after adding the above two steps in your skin care regime you are facing chronic problems, then visit us for chemical peels or facial lasers • #alivewellnessclinics #ifoundalive

Banyak orang menganggap perawatan kaki dan tangan itu kurang penting. Dengan manicure dan pedicure, kaki dan tangan akan lebih terjamin kebersihannya. Selain untuk kecantikan, apa sih manfaat lain dari manicure dan pedicure? 1. Menjaga kuku agar tidak mudah rapuh 2. Membantu mengembalikan kesehatan kuku 3. Mencegah permasalahann yang timbul akibat pemakaian sepatu 4. Membuat kaki dan tangan menjadi lebih rileks 5. Dapat memperlancar aliran darah dan getah bening Jadi, manicure dan pedicure bukan hanya untuk mempercantik penampilan kamu ya. Ada banyak manfaat dari manicure dan pedicure yang bisa kamu dapatkan. Jadi tunggu apalagi yuuuk perawatan kaki dan tanganmu ke @farasbeautycare ajak teman dan sahabatmu juga yaaa😍 Yuk booking treatment kamu sekarang juga. Booking & Informasi whatsapp 0823-2436-4018 #manipedicurehometohome #perawatanhomecare #promopekanbaru #treatmentwajah #promosalonpku #glowing #kulitjerawat #jerawat #perawatankecantikan #kecantikan #promo #promokecantikan #promoperawatan #like4like #likeforlike #farasbeautycare #gratisperawatan

Jangan salah sangka, no no no.. kopi badang keluaran JRM ni bukan untuk lelaki jer. Suami isteri pun boleh amalkan kopi badang ni. Makin bahagia lah rumah tangga lepas ni kan? hihi . Minum kopi badang waktu pagi akan buatkan badan bertenaga seharian. Bila malam pulak konfem senang je nak tidur! . 📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA . Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩 . JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT . HARGA KOPI BADANG WHITE COFFEE : RM29.00 HARGA KOPI BADANG LATTECCINO: RM28.00 . Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM?? JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️ . JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥 . KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔 Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇 📲www.wasap.my/60145221949 📲www.wasap.my/60192411949 . #kopibadang #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin

#testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

👆TESTIMONI BARU👆 Alhamdulillah kak Terimakasih ya Testimoninya 😙😘 Alhamdulillah setiap harinya ada yg ngasih testimoni baru dan puluhan paket dikirim ke berbagai daerah 😙 kami tidak akan mengklaim produk kami yg terbaik,tapi testimoni akan berbicara dengan sendirinya 😘 kamu masih ragu buat order? 😂 Yuk jangan mau ketinggalan PROMONYA segera order Masker spirulinanya 😍 #jakarta #maskerwajah #sehatalami #herbal #maskerspirulina #maskercantik #putihbersih #sehatalami #maskerampuh #maskerterlaris #maskerherbal #maskerdunia #maskertiens #maskeralami #maskerspirulinatiens #tiens #tianshi #spirulina #pos #trusted #indonesia #greenmask #maskerhijau #jerawat #maskerwajahalami #surabaya #bandung #cantik #maskerjerawat #jerawatbatu #flekhitamhilang

🍀SLIMMING DRINK🍀 #testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

💋MARYKAY AT PLAY MATTE💋 Limited edition utk bulan ni sahaja.. Warna yg cantik dan menawan... Harga pun terlajak murah RM39 sahaja🥰. Mai wassap sis lekas jika berminat. Berminat blh ke link whatsapp utk lebih cpt n mudah ☎www.wasap.my/60183931772/atplaymatte 👩cer intan 🎁Free gift ❤Cod bagan serai ❤Pos seluruh malaysia #marykay #marykayjohor #serumjerawat #krimflawless #skincare #marykaymelaka #marykayterengganu #marykaykedah #marykaysetiaalam #viralskincare #mask #cleanser #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #marykaypromotion #bakarpaknil #makeupflawless #pinksale #jomcantik #marykaykedah #serumhebat #marykaypenang #awetmuda #skinvigorate #kulitcantik #lipstickmarykay

Manfaat Clove Bud essential oil : • anti oksidan • obat alami mengatasi jerawat • mengurangi sakit pada gigi dan gusi • melancarkan sirkulasi darah . Cara penggunaan : • jika baru menggunakan pertama kali, dilute/campurkan 2-3 tetes clove bud oil pada kurang lebih 10ml carrier oil (contoh : virgin coconut oil), kemudian oleskan • jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes di telapak kaki (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung daerah yang sakit (misal perut, leher, dsb) • jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes clove bud oil dengan kurang lebih 100ml air. . Essensial Oil dari Essenzo bisa menjadi solusi Anda untuk sehat dengan cara yang PRAKTIS, harga TERJANGKAU, produk yang bisa dipakai sekeluarga dan terbuat dari 100% bahan ALAMI sehingga AMAN dipakai siapa saja. . Tersedia dalam kemasan 10ml & 20ml. . 🛍️ ORDER: >>Klik link di bio >>DM >>WA 081510064167 . . . #clovebudessentialoil #clovebudessenzo #essenzo #clovebudessentialoil #tipssakitgigi #solusisakitgigi #solusisakitgusi #tipsatasijerawat #obatalamiuntukjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatpunggung #bopengbekasjerawat #obatalami #tipssehat #bisnisdropship #bisnisnonmlm #resellerindonesia #joinabdi #joinessenzo #bisnisonline #bisnisindonesia

. Kini tiba masanya korang grab #qallistasignature Dan #qallistaflawscrub dgn harga TAK MASUK AKAL....!!..Korang boleh buat stock dgn harga yang berbaloi2 sgt....Promosi yg jarang giler HQ buat‼️ Dptkan skrg dan korang berpeluang utk gebu,cerah dan mempunyai kulit yang flawless cerah sekata dgn harga sgtlah bajet...Jangan lepaskan peluang kerana stock promosi ni terhad utk 300 customer terawal shj. ...peluang takkan dtg selalu,grab lelajuuuu.....‼️‼️ . . 🎉PROMOSI HARGA RUNTUH🚨 ***************************** Pre Order & terhad untuk 300 customer yang terawal sahaja.‼ . 🍒Qallista Signature Supplement ******************************** Harga Biasa : RM59 Harga Promo : RM25 + Postage RM8 sem msia / RM15 Sabah Sarawak .. . 🍊Qallista FlawScrub *********************** Harga Biasa : RM69 Harga Promo : RM35 + Postage RM8 sem msia / RM15 Sabah Sarawak . Terma Dan Syarat‼️ ******************** 💥Terhad utk 300 pelanggan terawal sahaja 💥Postage utk 4 unit ke atas + RM12 sem msia / RM18 sabah sarawak 💥Harga promosi ini hanya utk pre-order sahaja & semua tempahan pre order akan di poskan selepas 14 October 2019. . . ‼️_Tempah skrg... Stock promosi harga runtuh ini LIMITED giler..siapa cepat dia dapat_‼️ . Click LINK di BIO utk wassap wakil HQ kami segera.... . #qallistafeedback #qallistalovers #putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering

🍀SLIMMING DRINK🍀 #testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

Rasanya ngga nyaman banget kan dear kalau punya masalah pada kulit, itulah pentingnya untuk kamu memilih jenis skincare atau makeup yang cocok dan bahan alami didalamnya jadi wajah bisa terbebas dari namanya penyakit kulit . Ga perlu khawatir lagi nih dear!!! Produk fabil itu semua aman dari bahan kimia berbahaya dan sangat cocok di kulit manapun terutama sentive sehingga tidak menimbulkan lperadangan pada kulit ? . óóóóóóóóóóóóó Fabil Skin lagi ngadain giveaway lho. Dapatkan produk Fabil Skin secara GRATIS hanya dengan LIKE dan COMMENT di setiap postingan IG Fabil Skin, pemenang akan diundi serta diumumkan di Instagram Story setiap hari sabtu. So don't forget to turn on post notification ya. . #fabilbeauty #fabilskin #skincarehalal #serumfabil #serumpremium #testifabil #kosmetikhalal #skincarebidara #kosmetikbidara #beruntusan #wajahberjerawat #jerawat #komedo #perawatanwajah #penuaandini #obatjerawat #wajahcerah #wajahglowing #antiaging #serumjerawat #wajahkusam #skincarebpom #skincareaman #perawatanwajahherbal #skincarenatural #skincareantiaging

Temulawak Anti Acne Plus Brightening adalah rangkaian skincare yang diformulasikan untuk permasalahaj jerawat dg berbahan dasar temulawak dan bahan2 alami. Cocok untuk yang belum pernah mengenal skincare atau yg sudah bosan dg kimia dan cream2 yang tidak tidak dituliskan bahan2 creamnya. Didukung dg teknolohi Nano Infusin System mengandung bahan tradisional organik membuah kandungan alami bekerja efektif kedalam pori wajah: 🍓membunuh jerawat 🍓mengontrol produksi kelenjar minyak berlebih 🍓mengatasi sebum dan komedo 🍓mencerahkan wajah. KENAPA PILIH SKINCARE RORO MENDUT ? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI ✅ INDONESIAN ✅TRADITIONAL HERBAL 🎁Free tas cantik setiap pembelian RORO MENDUT TEMULAWAK PACKAGE. #roromendut #roromendutori #paketstarter #startertemulawak #creambpom #herbalcream #jerawat #creamjerawat

FIRST & NEW TREND in Indonesia! EverShine Moringa Soothing Gel & Moisture. *Soothing gel dari daun kelor 😍 * . 😍 Di FORMULASIKAN SPECIAL UNTUK KAMU … SKIN CARE 100% ALAMI HASIL EKSTRAKSI Moringa, Aloe Vera, Albatrellus Ovinus, Curcuma Longa 🌿 MORINGA 🌿 : untuk mengatasi jerawat. … Kandungan vitamin A, C, dan E ternyata baik untuk mengatasi jerawat. Kandungan vitamin C dalam moringa atau daun kelor memiliki fungsi untuk membantu membuang racun dan kotoran dari tubuh Anda. ALOE VERA : Atau Lidah Buaya Memiliki sifat antiinflamasi yang mampu untuk mengatasi peradangan pada jerawat dan juga sifat antibakteri yang dapat membasmi bakteri penyebab jerawat. ALBATRELLUS OVINUS : Manfaat utama 💞 Mengurangi dan menyembuhkan jerawat 💞 Menghilangkan bekas jerawat 💞 Menenangkan kulit 💞 Melembabkan wajah . CURCUMO LONGA : salah satu tanaman yang dikenal berkhasiat sebagai obat terutama bagian rimpangnya. Senyawa aktif yang terkandung dalam rimpang mampu bekerja sebagai antibakteri. . 📰 GOOD NEWS, Produk ini sudah tersedia di @rumah.pernik lho 😍😍😍 . Produk sudah terdaftar BPOM ya 😊. . ---------------------------------- 📋 HARGA : ---------------------------------- 🔖 R̶p̶1̶8̶6̶.̶9̶5̶7̶ 129.000 . Yuk PESAN SEKARANG sebelum kehabisan 😉 . ==================== ♥️ INFO PEMESANAN:. ==================== . 👉🏼 Chat via DM / WA (No.tertera di bio/profile IG kami ya). ATAU . 👉🏼 Order via Website. Proses lebih cepat, ga pake antri menunggu chat dibalas oleh Admin kami 😊 KLIK LINK di bio/profile IG kami & pilih kategori ➡️ KECANTIKAN ➡️ SKINCARE . . . Happy Shopping 💋. @rumah.pernik www.RUMAHPERNIK.com . . . . #soothinggel #moringa #daunkelor #aloevera #jerawat #pelembabalami #lidahbuaya #kosmetikindonesia #brandlokal #evershine #perawatankulit #kekinian #hits #viral #baru #terlaris #jualevershine #jualsoothinggel #aloverasoothinggel

Bismillah masyaa Allah seneng banget dapet feedback heheh tuhkan si kak say ini cuma satu hari aja lho dear biar bisa ngurangin beruntusannya. Kamu kapan buktiin? Eist tapi setiap orang akan melalui proses yang berbeda yah karna jenis kulit setiap orang berbeda ñ beda tergantung penyerapan kulit kalian yang penting harus sabar, tawakal, dan rutin menggunakannya;) . óóóóóóóóóóóóó Fabil Skin lagi ngadain giveaway lho. Dapatkan produk Fabil Skin secara GRATIS hanya dengan LIKE dan COMMENT di setiap postingan IG Fabil Skin, pemenang akan diundi serta diumumkan di Instagram Story setiap hari sabtu. So don't forget to turn on post notification ya. . #fabilbeauty #fabilskin #skincarehalal #serumfabil #serumpremium #testifabil #kosmetikhalal #skincarebidara #kosmetikbidara #beruntusan #wajahberjerawat #jerawat #komedo #perawatanwajah #penuaandini #obatjerawat #wajahcerah #wajahglowing #antiaging #serumjerawat #wajahkusam #skincarebpom #skincareaman #perawatanwajahherbal #skincarenatural #skincareantiaging

Temulawak Anti Acne Plus Brightening adalah rangkaian skincare yang diformulasikan untuk permasalahaj jerawat dg berbahan dasar temulawak dan bahan2 alami. Cocok untuk yang belum pernah mengenal skincare atau yg sudah bosan dg kimia dan cream2 yang tidak tidak dituliskan bahan2 creamnya. Didukung dg teknolohi Nano Infusin System mengandung bahan tradisional organik membuah kandungan alami bekerja efektif kedalam pori wajah: 🍓membunuh jerawat 🍓mengontrol produksi kelenjar minyak berlebih 🍓mengatasi sebum dan komedo 🍓mencerahkan wajah. KENAPA PILIH SKINCARE RORO MENDUT ? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI ✅ INDONESIAN ✅TRADITIONAL HERBAL 🎁Free tas cantik setiap pembelian RORO MENDUT TEMULAWAK PACKAGE. #roromendut #roromendutori #paketstarter #startertemulawak #creambpom #herbalcream #jerawat #creamjerawat

Kulit kusam, tona tak sekata, parut jerawat tak boleh bawak bincang. Adoi! Stress betul tengok muka kat cermin. . Korang mesti nak kulit tu cepat cantik kan? Zida ada rahsia dia. Ini bukan main-main. Zida serius, seserius tuan hakim nak jatuhkan hukuman 😁. NATURAL dan SELAMAT, korang boleh rasa perubahan tu sendiri. . Rahsia tu adalah, bahan-bahan SEMULAJADI & premium yang diuji sendiri oleh DR ANNE dalam makmal. Bukan timbang kati, bukan formula kilang 👍. Di jamin selamat! . Gabungan Organic Emulsion Mist dan Honey Berry Serum memang duo terbaik. 10 + 10 saat dua kali sehari. Cuma RM120 je. (Np: RM148) Muka peloles, glowing, cantik berseri. http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my https://shopee.com.my/azida19 . . . #dranneskincare #honeygoldlab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #honey #jerawat #acne #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #mesrasolat #audentis #audentisbydasc #propolis #elixir

#testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

🍀SLIMMING DRINK🍀 #testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

JERAWAT MUDAH KECUT! KULIT SUSAH BURN! _ Wahhhhhhh Bestnya bila ambil Vitamin C untuk masalah jerawat, tapi tup tup dapat manfaat lain jugak! Orang kata, 2 in 1 Tapi kalau Vitamin C Shaklee, lagi banyak manfaat tau! Bukan setakat 2 in 1 je, of course lah lebih lagi _ Antara manfaat #vitamincshaklee : 🌸 mengelakkan kulit wajah daripada sunburn melampau 🌸 mencerahkan kulit 🌸 menyurutkan jerawat 🌸 mengurangkan kedut dan garis halus 🌸 awet muda 🌸 kulit lebih sihat 🌸 mengurangkan simptom demam dan selsema Best kan Vitamin C Shaklee ni? Nak dapatkan supplement Shaklee? Perlukan consultation? Meh whatsapp ummi _ Ummi Yusof | 0179058673

Seringkali setelah sembuh, jerawat menimbulkan bekasnya akibat dari memencet sembarangan. Bekas jerawat yang masih tampak jelas di wajah terasa sangat mengganggu. Sudah melakukan berbagai macam cara untuk menghilangkan bekas jerawat dengan cream dokter atau cream acne lainnya tapi belum ada hasilnya hmmÖ Nah pakai fabil post acne lightening serum ini dehh.. kalau mau hasilnya terlihat, dipakai nya rutin ya kak:* . óóóóóóóóóóóóó Fabil Skin lagi ngadain giveaway lho. Dapatkan produk Fabil Skin secara GRATIS hanya dengan LIKE dan COMMENT di setiap postingan IG Fabil Skin, pemenang akan diundi serta diumumkan di Instagram Story setiap hari sabtu. So don't forget to turn on post notification ya. . #fabilbeauty #fabilskin #skincarehalal #serumfabil #serumpremium #testifabil #kosmetikhalal #skincarebidara #kosmetikbidara #beruntusan #wajahberjerawat #jerawat #komedo #perawatanwajah #penuaandini #obatjerawat #wajahcerah #wajahglowing #antiaging #serumjerawat #wajahkusam #skincarebpom #skincareaman #perawatanwajahherbal #skincarenatural #skincareantiaging

👆TESTIMONI BARU👆 Alhamdulillah kak Terimakasih ya Testimoninya 😙😘 Alhamdulillah setiap harinya ada yg ngasih testimoni baru dan puluhan paket dikirim ke berbagai daerah 😙 kami tidak akan mengklaim produk kami yg terbaik,tapi testimoni akan berbicara dengan sendirinya 😘 kamu masih ragu buat order? 😂 Yuk jangan mau ketinggalan PROMONYA segera order Masker spirulinanya 😍 #jakarta #maskerwajah #sehatalami #herbal #maskerspirulina #maskercantik #putihbersih #sehatalami #maskerampuh #maskerterlaris #maskerherbal #maskerdunia #maskertiens #maskeralami #maskerspirulinatiens #tiens #tianshi #spirulina #pos #trusted #indonesia #greenmask #maskerhijau #jerawat #maskerwajahalami #surabaya #bandung #cantik #maskerjerawat #jerawatbatu #flekhitamhilang

Temulawak Anti Acne Plus Brightening adalah rangkaian skincare yang diformulasikan untuk permasalahaj jerawat dg berbahan dasar temulawak dan bahan2 alami. Cocok untuk yang belum pernah mengenal skincare atau yg sudah bosan dg kimia dan cream2 yang tidak tidak dituliskan bahan2 creamnya. Didukung dg teknolohi Nano Infusin System mengandung bahan tradisional organik membuah kandungan alami bekerja efektif kedalam pori wajah: 🍓membunuh jerawat 🍓mengontrol produksi kelenjar minyak berlebih 🍓mengatasi sebum dan komedo 🍓mencerahkan wajah. KENAPA PILIH SKINCARE RORO MENDUT ? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI ✅ INDONESIAN ✅TRADITIONAL HERBAL 🎁Free tas cantik setiap pembelian RORO MENDUT TEMULAWAK PACKAGE. #roromendut #roromendutori #paketstarter #startertemulawak #creambpom #herbalcream #jerawat #creamjerawat

🍀SLIMMING DRINK & BEAUTY SHOTS TEA🍀 #testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

👆TESTIMONI BARU👆 ALHAMDULILLAH KAK TERIMAKASIH YA TESTIMONINYA 😙😘 ALHAMDULILLAH SETIAP HARINYA ADA YG NGASIH TESTIMONI BARU DAN PULUHAN PAKET DIKIRIM KE BERBAGAI DAERAH 😙 KAMI TIDAK AKAN MENGKLAIM PRODUK KAMI YG TERBAIK,TAPI TESTIMONI AKAN BERBICARA DENGAN SENDIRINYA 😘 KAMU MASIH RAGU BUAT ORDER? 😂 YUK JANGAN MAU KETINGGALAN PROMONYA SEGERA ORDER MASKER SPIRULINANYA 😍 #jakarta #maskerwajah #sehatalami #herbal #maskerspirulina #maskercantik #putihbersih #sehatalami #maskerampuh #maskerterlaris #maskerherbal #maskerdunia #maskertiens #maskeralami #maskerspirulinatiens #tiens #tianshi #spirulina #pos #trusted #indonesia #greenmask #maskerhijau #jerawat #maskerwajahalami #surabaya #bandung #cantik #maskerjerawat #jerawatbatu #flekhitamhilang

Ada Masalah yg Kita hadapi setiap hari yaitu POLUSI.... 🤔🤔🤔 yg membuat muka kita Kusyem, jerawatan ,komedo dan cepet terlihat Tua karna tumpukan sel kulit mati.. Bagaimana cara kita mengeluarkan Kotoran yg ngendap di sel kulit kita...???? Mudah.....ko Dengan Cara DETOX..... Detox di salon kan MAHAL... 😪😪😪 GAMPAAAANG...... kini hadir cara DETOX termudah & termurah cukup dengan BUSA lembut berteknologi Nano Buang semua Kotoran yg Ngendap di kulit mu... Untuk Join / Order chat me . ________________________________________ Dapatkan Nu amoorea series hanya di distributor resmi : WA 085 712 621 190 (konsultasi gratis) . . Pastikan order di member resmi PT DEP untuk mendapatkan produk asli (hati-hati produk palsu)🙏 ㅤ =============================== ㅤㅤ ㅤㅤㅤ #obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam  #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo

Dari pada bengong karena jerawat ga sembuh-sembuh,mending coba masker Spirulina dari @spirulinaoriginal.tegal yang udah terbukti ampuh mengatasi jerawat.kamu udah nyoba belum? . . . Masker Spirulina original bisa didapat di @spirulinaoriginal.tegal Layananan konsultasi via WA:08975895087 . . . #maskerjerawat #spirulinaindonesia #komedo #flekhitam #kusam #maskerwajah #tiens #makeup #jerawat #wajahglowing #anakhits #cantikindonesia #naturalmakeup #hargamasker #skincare #dolantegal #tegal #brebes #pekalongan

#testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

🍀SLIMMING DRINK & BEAUTY SHOTS TEA🍀 #testimoni LAGI...😁😘 . NAK KURUS LEPAS BERANAK... KETURUNAN GEMOKS... simpan lemak bertahun X turun bencinya. X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya... Korang ada masalah macam ni?? . JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK. . JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols . BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat. Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau. . Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki. . Stok cepat sangat licin. Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA. Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah: 1. Slimming Drink 2. Beauty Drink 3. Milkbooster 4. Beauty shot Tea 5. Set beauty skin + fat burner 6. Set beauty skin boosting 7. Set milkbooster & energy 8. Whitening Powder 9. Herbal Bath 10. Don Powder (deodorant odor neutralizer) 11. Set Seri Pengantin @seridarass_ae_selangor 018-3682123 #aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

WAJIB ADA ❣️ . . Uols da guna eye make up remover Mary Kay ? Belummmmm ? OMG uols rugiii sangat hokey ! Uols kena ada satu dan rasai perbezaan dengan yang lain . Bulan ni hanya RM 48 je. Pakat share ngan kawan2 ye 🤭 . . Ni adalah first step dulu tauu then barulah cuci muka 😘 . . Bulan promosi untuk eye make up remover 😉 Jangan lupa grab dan wasap kin ! . . . _-------- LOVE ---------_ Ashikin Kamarudin | 011 36113899 www.marykay.com.my//shikin_kamarudin . . #kulitbersih #gojessmojess #skinanalysis #botanical#tipscantik#penuaan #duckscarves#jerawat#jeragat#beautytips #kulitkering#selangor#kulitsihat #jerawat#oilseed #kakijalan #cccream#skincaregoals #jjcm #footspa #kulitcantik #instafamous#emas916 #bazaarpaknil#homespa#ariani #serum #kakishopping#sephora#yslbeauty

❥SUASTIKANA SKINCARE❥ Paket perawatan wajah ini sangat direkomendasikan untuk remaja (usia 15th ke atas) laki-laki dan perempuan, dan juga bisa digunakan untuk kulit dewasa yang memang belum pernah memakai produk skincare apapun. White Glamour merupakan solusi yang tepat untuk: - Memutihkan kulit wajah - Menghilangkan noda jerawat - Melembabkan dan mengencangkan kulit wajah - Menjadikan wajah kinclong - Mencegah radiasi Sinar UV - Menghaluskan dan kecilkan pori pori besar Paket tersebut juga sangat cocok untuk digunakan oleh semua tipe jenis kulit, termasuk tipe kulitmu yang sensitif. Proses Pemakaian: a. sangatlah lembut dan nyaman; b. mudah merata; c. bebas dari pengelupasan kulit secara berlebihan, d. anti-merah, e. tidak gatal, dan f. paling utamanya ialah tidak ada efek samping maupun efek kecanduan dari pemakaian produk ini. Hasil pemakaian secara rutin dari paket White Glamour akan membuatmu dan harimu menjadi semakin CERIA. Karena kulitmu akan terlihat lebih putih, lebih bersih, lebih cerah dan bersinar. Dan kamu pun akan tampak terlihat jauh lebih segar dan terbebas dari kulit kusam. White Glamour terdiri dari 4 produk, yaitu: ✩ Facial Wash 60ml, ✩ Facial Toner 30ml, ✩ Day Cream Whitening Protection 10gr, dan ✩ Night Cream Whitening Glowing 10gr Order Sekarang : 0857 1444 5888 #creamwajah #jerawat #pemutih #pemutihwajah #cream #creampemutih #creamwajahaman #creampemutihwajah #creamjerawat #creamaman #creamdokter #krimwajah #krimpemutih #krimjerawat #krimpemutihwajah #creambpom #creamwajahbpom #creammukasuastikana

_ Masih tercari cari produk yang berkesan & selamat untuk nikmati kulit yang sihat❔❔ _ SKKM BYWAWAIRFAN adalah penyelesaiannya❗️ _ SKKM BYWAWAIRFAN bertindak sebagai makanan tambahan yang memberi 100% manfaat 👍🏻 _ 💦KULIT LEMBAP 💦KULIT SEKATA 💦KULIT GEBU & HALUS 💦HILANGKAN JERAWAT 💦MEMPERBAIKI DALAMAN 💦MELAMBATKAN PROSES PENUAAN DARI DALAMAN 💦HILANGKAN SENGGUGUT 💦HILANGKAN BINTIK² HITAM 💦MENGURANGKAN GASTRIC 💦DAN MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN _ #skkm #skkmbywawairfan #susukambingkurmamadu #susukambing #susu #vanilla #yoghurt #gwy #putih #cerah #glowing #glowingskin #cantik #mulus #freegift #shaker #jerawat #skinmoisturizerbywawairfan #bywawairfan #putihseluruhbadan #ibumengandung

. PRESTIGE MEDISPA QUIZ #12 . Anda hanya perlu menjawab soalan yang diberikan di ruangan komen di bawah. Kami akan memilih secara rawak pemenang bagi Quiz ini . Soalannya: . •Pampering facial di Prestige Medispa adalah serendah Rm69 sahaja. BETUL atau TIDAK . Cara-cara jawab: . •komen di bawah •tag 5 orang kawan anda •nyatakan “jika saya menang, saya berminat untuk redeem di cawangan ...... (ampang, gombak, jb) . Syarat-syaratnya: . •perlu menjawab semua kuiz yang dipost di ruangan feed dalam 1 minggu. Akan ada 5 kuiz, pada hari ke-6 kami akan umumkan pemenang . Kami akan memilih pemenang secara rawak. Lagi banyak anda TAG, REPOST , MENTION Prestige Medispa, lagi banyak peluang untuk anda menang quiz ini . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Prestige Medispa Quiz #12 . Drop your answer at the comment section. Our team will pick the winner of this quiz by random . Question: . •Pampering facial at Prestige Medispa only Rm69 ONLY?! YES or NO.? . How to answer: . •drop your answer at comments section •tag 5 friends •comment “if i win this quiz, i would like to redeem at.....(ampang,gombak,jb) •answer all the quizzes given EVERYDAY to win.! . TAG, REPOST, MENTION and win ! GOODLUCK! . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . *PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA* DIBUKA SETIAP HARI 10 PAGI - 7 PETANG . LOKASI . 🏢 *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES* No 1-03A, Jalan Prima SG 1 Prima Sri Gombak 68100 Batu Caves ☎ 0138066093 Klik 👇🏻 untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK http://www.wasap.my/60138066093 . . 🏢 *BANDAR BARU UDA, JB* No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎ 0138088912 Klik 👇🏻 untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB http://www.wasap.my/60138088912 . . 🏢 *AMPANG* No 99-01, lorong mamanda 2 Level 1 Taman dato ahmad razali 68000 ampang selangor Landmark : dlm bangunan DeGem, tingkat 1 ☎019-8047275 Klik utk direct whatsapp https://wa.me/60198047275 . . #prestigemedismalaysia #prestigemedispagombak #prestigemedispajb #prestigemedispajbsweatspa #treatandbeautify #medispamurah #spa #kulitcantik #skinbooster #silkpeel #dermapen #jeragat #jerawat #parutberlubang #spajb #medispajb #saunamurah #sweatspa

_ Masih tercari cari produk yang berkesan & selamat untuk nikmati kulit yang sihat❔❔ _ SKKM BYWAWAIRFAN adalah penyelesaiannya❗️ _ SKKM BYWAWAIRFAN bertindak sebagai makanan tambahan yang memberi 100% manfaat 👍🏻 _ 💦KULIT LEMBAP 💦KULIT SEKATA 💦KULIT GEBU & HALUS 💦HILANGKAN JERAWAT 💦MEMPERBAIKI DALAMAN 💦MELAMBATKAN PROSES PENUAAN DARI DALAMAN 💦HILANGKAN SENGGUGUT 💦HILANGKAN BINTIK² HITAM 💦MENGURANGKAN GASTRIC 💦DAN MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN _ #skkm #skkmbywawairfan #susukambingkurmamadu #susukambing #susu #vanilla #yoghurt #gwy #putih #cerah #glowing #glowingskin #cantik #mulus #freegift #shaker #jerawat #skinmoisturizerbywawairfan #bywawairfan #putihseluruhbadan #ibumengandung

. Hai dears Wijaya Lovers 😘 . Masih galau mikirin jerawat?? . @wijayaplatinum.id punya solusinya nih 😍 . Serum yang mengandung bahan² obat jerawat. Dapat digunakan pagi dan malam hari. . Sayangi dan sehatkan kulit wajahmu. Tuntaskan jerawatmu sekarang juga. Konsultasikan pada dokter profesional kami. Untuk reservasi dan info lebih lanjut, hubungi kami di line telepon (0231) 8807605 chats WA 0821-3014-5665 . #skincare #beauty #skincareroutine #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #natural #love #acne #like #skincareproducts #naturalskincare #kosmetik #serum #perawatanwajah #beautycare #organic #beautiful #jerawat #health #vegan #wijayaplatinum #wijayaplatinumcirebon

_ Masih tercari cari produk yang berkesan & selamat untuk nikmati kulit yang sihat❔❔ _ SKKM BYWAWAIRFAN adalah penyelesaiannya❗️ _ SKKM BYWAWAIRFAN bertindak sebagai makanan tambahan yang memberi 100% manfaat 👍🏻 _ 💦KULIT LEMBAP 💦KULIT SEKATA 💦KULIT GEBU & HALUS 💦HILANGKAN JERAWAT 💦MEMPERBAIKI DALAMAN 💦MELAMBATKAN PROSES PENUAAN DARI DALAMAN 💦HILANGKAN SENGGUGUT 💦HILANGKAN BINTIK² HITAM 💦MENGURANGKAN GASTRIC 💦DAN MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN _ #skkm #skkmbywawairfan #susukambingkurmamadu #susukambing #susu #vanilla #yoghurt #gwy #putih #cerah #glowing #glowingskin #cantik #mulus #freegift #shaker #jerawat #skinmoisturizerbywawairfan #bywawairfan #putihseluruhbadan #ibumengandung

Ayu yg ingin bonus seperti ini,,join mmber iya🤗 Kamu kerja brgkt pagi pulang sore beeerrrrrtahun² ajaa di jalani,Buktinya bisa sabar😅 Giliran ditawarin bisnis Amoorea yg MAMPU NGASIH 4 BONUS aja kog buanyaaaakk bget alasan nya... Malah banyak ngeluh nya😂 Pliiisss... Di sabar²in.. Di tekuniiin.. Ini bisnis real, logis, bonus bisa di hitung secara matematis👍🏻 Ikhtiar aja terus.. Nanti jg closing.. Nanti jg ada yg join.. Nanti juga bonus masuk rekening.. 😊 semoga lantaran bisnis ini lah kita bisa wujudkan impian² kita😍😚 Untuk Join / Order chat me . ________________________________________ Dapatkan Nu amoorea series hanya di distributor resmi : WA 085 712 621 190 (konsultasi gratis) . . Pastikan order di member resmi PT DEP untuk mendapatkan produk asli (hati-hati produk palsu)🙏 ㅤ =============================== ㅤㅤ ㅤㅤㅤ #obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam  #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo

. . Intensive acne care serum ini bukan abal-abal ya dear sudah terdaftar di BPOM. . Ngga hanya itu kandungan acnatu dan three tea oil yang memiliki sifat antiseptic yang mampu mengobati luka dan jerawat, kandungan anti-inplamasi pada tree tea oil dapat menyembuhkan peradangan pada kulit, mengatasi kulit berjerawat dan melawan infeksi yang disebabkan oleh bakteri. . Duh kan jadi pengen nyoba hehe siapa yang disini udh pernah nyoba? Gimana kan hasilnya menakjubkan kak . . . . . . . . . . . . #fabilbeauty #fabilskin #skincarehalal #serumfabil #serumpremium #testifabil #kosmetikhalal #skincarebidara #kosmetikbidara #beruntusan #wajahberjerawat #jerawat #komedo #perawatanwajah #penuaandini #obatjerawat #wajahcerah #wajahglowing #antiaging #serumjerawat #wajahkusam #skincarebpom #skincareaman #perawatanwajahherbal #skincarenatural #skincareantiaging

Bismillaah..... Yuuk diet sehat bersama DrW BERJUANG NURUNIN BERAT BADAN? Jangan dikira nurunin berat badan itu nggak butuh perjuangan ya girls. Sudah Atur pola makan ,sudah olah raga teratur tp masih susah turun? Kamu butuh bantuan OBAT DIET DRW SKINCARE girls..yg bantu program diet mu jadi lebih mudah dan cepat Berhasil😱 KAPSUL DIET DRW Skincare membantu kamu yang susah menurunkan berat badan Kapsul diet DRW bekerja mempercepat pembakaran lemak dan menekan nafsu makan. Bukan obat dan suplemen seperti dewa yang kalau udah minum terus mau bagaimana aja harus ada hasil.. jadi harus tetap di imbangi dg olah raga dan jaga pola makan ya girls😚 DIJAMIN AMAN DAN TANPA EFEK SAMPING NEGATIF. Yuk sharing Sharing gratis & pemesanan produk bisa WA 0813 9137 3637 Open reseller Drw Skincare #pemutih #jerawat #flek #bekasjerawat #bekasluka #lotionpemutih #kapsulwhiteningglutation #lulurbleaching #sabunkojic #kapsuldiet #kapsulgemuk #lipscream #lipscare #krimbekasluka #hairtonic #sampoketombe #krimleher #acnespot #jerawatpunggung #krimketiak #krimlipatan #chemicalpeeling #peelinggel #strechmark #krimpayudara #drwskincareindonesia #klinikdrwskincare #drwskincare

Rasa-rasa berapa harga kalian sanggup bayar untuk Foundation yang ada 5 element ni bagi yang pentingkan skin treatment? Dah la jimat, berbaloi, harga mampu milik pulak tu. Cepat la ramai yang dah Q booking ni. . .Untuk info details wasap admin Ina 016-7736940 . .#herra #jerawat #jeragat #cantik #cun #mua #facemist #instashop #treatmentfd #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor #muamalaysia #foundationviral #prepserum #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah #arganoil #flawless #vitaminc #mascara

Pernah tak rasa mcm bosan dengan color lipstick yg kita ada? Asyik color sama je. Hm samalah! Makeup tu fun, so jangan takut untuk mix color2 lipsticks uols tu! Jangan lupa tag dekat Meeracle bila uols guna lipmatte Meeracle x RCW ni okay? . P/S: Che Ta pun selalu mix antara code Lady Diana and Angelina tauuuu! . . . . 📲 012-6463166 . . . Nak order, klik link on Bio ye. 😘 . . . . MGB0000001020 - agent sah #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #teamsuper #meeraclepuchong #meeracleselangor #serumwajah #serum #jerawat #jeragat #parutjerawat #pigmentasi #poriterbuka #kulitkusam #kedutan #instafamousmalaysia #skinrepair #skinrepair #skincareroutine #agentwanted #agentmeeraclewanted #puchongprima #bandarputeripuchong #bandarkinrara #ioimallpuchong #jiwakental

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Minyak panas kene muka?? 😭 Sapa tengah ada masalah sama?? Jom tengok ni...

Susah yer nak jaga kulit sekarang. Lg2 cuaca jerebu.Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik. . Mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat dengan sangat berkesan. . Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan. . Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍. . . Whatsapp "acnecare" 0177800526 . #acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #opendropship #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #mekup

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

serum dan cream ini emang mist have item yang harus kamu punya dalam skincare routine😘 . Serum akan ecara khusus menargetkan isu-isu kulit yang lebih spesifik misalnya mendorong regenerasi kulit, mencerahkan, melawan jerawat, noda hitam dan hiperpigmetasi atau rona wajah yang tidak merata . Penggunaan cream setelahnya bisa membuat kulit jadi lebih lembap dan memberikan perlindungan pada lapisan luar kulit . Yang udah coba serum dan cream brightening dari fabil pasti tau gimana rasanya🥰 kulit jadi lebih cerah, halus dan kenyal, bawaannya bikin kita pengen ngaca terus😘 . ------------------------------ Fabil Skin lagi ngadain giveaway lho. Dapatkan produk Fabil Skin secara GRATIS hanya dengan LIKE dan COMMENT di setiap postingan IG Fabil Skin, pemenang akan diundi serta diumumkan di Instagram Story setiap hari sabtu. So don't forget to turn on post notification ya . #fabilbeauty #fabilskin #skincarehalal #serumfabil #serumpremium #testifabil #kosmetikhalal #skincarebidara #kosmetikbidara #beruntusan #wajahberjerawat #jerawat #komedo #perawatanwajah #penuaandini #obatjerawat #wajahcerah #wajahglowing #antiaging #serumjerawat #wajahkusam #skincarebpom #skincareaman #perawatanwajahherbal #skincarenatural #skincareantiaging

Inginkan wajah selembut bayi.? . Dapatkan rawatan serendah Rm69 SAHAJA! Hanya di Prestige Medispa. Rawatan ini terdapat di semua cawangan kami Gombak, Ampang dan Jb . Hubungi kami di talian sekarang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rawatan menarik ini . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Skin like a baby.? . Facial as low as Rm69 ONLY! Available only at all Prestige Medispa branch. Facial only take 1 hour and no downtime after the facial . Call us now to know more about this special facial . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . *PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA* DIBUKA SETIAP HARI 10 PAGI - 7 PETANG . LOKASI . 🏢 *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES* No 1-03A, Jalan Prima SG 1 Prima Sri Gombak 68100 Batu Caves ☎ 0138066093 Klik 👇🏻 untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK http://www.wasap.my/60138066093 . . 🏢 *BANDAR BARU UDA, JB* No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎ 0138088912 Klik 👇🏻 untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB http://www.wasap.my/60138088912 . . 🏢 *AMPANG* No 99-01, lorong mamanda 2 Level 1 Taman dato ahmad razali 68000 ampang selangor Landmark : dlm bangunan DeGem, tingkat 1 ☎019-8047275 Klik utk direct whatsapp https://wa.me/60198047275 . . #prestigemedismalaysia #prestigemedispagombak #prestigemedispajb #prestigemedispajbsweatspa #treatandbeautify #medispamurah #spa #kulitcantik #skinbooster #silkpeel #dermapen #jeragat #jerawat #parutberlubang #spajb #medispajb #saunamurah #sweatspa

Mealshake ni sangat sesuai untuk kanak2 yang susah nak membuang. Dan tak ada selera nak makan.

👆TESTIMONI BARU👆 Alhamdulillah kak Terimakasih ya Testimoninya 😙😘 Alhamdulillah setiap harinya ada yg ngasih testimoni baru dan puluhan paket dikirim ke berbagai daerah 😙 kami tidak akan mengklaim produk kami yg terbaik,tapi testimoni akan berbicara dengan sendirinya 😘 kamu masih ragu buat order? 😂 Yuk jangan mau ketinggalan PROMONYA segera order Masker spirulinanya 😍 #jakarta #maskerwajah #sehatalami #herbal #maskerspirulina #maskercantik #putihbersih #sehatalami #maskerampuh #maskerterlaris #maskerherbal #maskerdunia #maskertiens #maskeralami #maskerspirulinatiens #tiens #tianshi #spirulina #pos #trusted #indonesia #greenmask #maskerhijau #jerawat #maskerwajahalami #surabaya #bandung #cantik #maskerjerawat #jerawatbatu #flekhitamhilang

KOK SAYA DI KASIH PAKET ACNE ...KELUHAN SAYA FLEK DAN JERAWAT ...? ADA apa dengan paket acne ? Sebenernya apa yang salah sih sama paket acne? Beberapa orang antiiiii banget dikasih paket itu. Pokoknya whitening!!! 😄😄😄 Padahal paket acne pun akan bagus hasilnya. Bahkan ada konsumen saya yang 1tahun pakai paket acne padahal jerawat sudah sembuh, hasilnya bagus sekali. Putih glowing bebas jerawat. 😍 Paket acne bukan berarti hanya bisa menyembuhkan jerawat aja kok dear. Mencerahkan, memutihkan, menghaluskan, menyamarkan noda dan fungsi fungsi dasar lainnya juga tetap ada di paket acne ini. Kalau memang wajahnya berjerawat / sensitif jerawat ya memang paling bagus pakai paket acne. 😉 DRW menyediakan paket Acne dan paket Acne Whitening. Apa bedanya? Yuk sharing Sharing gratis #pemutih #jerawat #flek #bekasjerawat #bekasluka #lotionpemutih #kapsulwhiteningglutation #lulurbleaching #sabunkojic #kapsuldiet #kapsulgemuk #lipscream #lipscare #krimbekasluka #hairtonic #sampoketombe #krimleher #acnespot #jerawatpunggung #krimketiak #krimlipatan #chemicalpeeling #peelinggel #strechmark #krimpayudara #drwskincareindonesia #klinikdrwskincare #drwskincare

Alhamdulillah 😊

"Muka dah bersih kurang beminyak dah" . Alhamdullilah ramai yang dah berjaya dapatkan kulit bersih selepas pakai #ajwa . Sapa yang nak kulit bersih? Whatsapp +601956715538 atau klik link dkt bio🤗 #jerawat #parutjerawat #supplemen #kulitkusam #jeragat #skincaretips #skincaremalaysia #skincareroutine #clearskin #ajwaastaxanthin

Yes esp ni memang bagus untuk kulit sebab esp ni protein. Bagus untuk baiki sel2 kulit.

👆TESTIMONI BARU👆 Alhamdulillah kak Terimakasih ya Testimoninya 😙😘 Alhamdulillah setiap harinya ada yg ngasih testimoni baru dan puluhan paket dikirim ke berbagai daerah 😙 kami tidak akan mengklaim produk kami yg terbaik,tapi testimoni akan berbicara dengan sendirinya 😘 kamu masih ragu buat order? 😂 Yuk jangan mau ketinggalan PROMONYA segera order Masker spirulinanya 😍 #jakarta #maskerwajah #sehatalami #herbal #maskerspirulina #maskercantik #putihbersih #sehatalami #maskerampuh #maskerterlaris #maskerherbal #maskerdunia #maskertiens #maskeralami #maskerspirulinatiens #tiens #tianshi #spirulina #pos #trusted #indonesia #greenmask #maskerhijau #jerawat #maskerwajahalami #surabaya #bandung #cantik #maskerjerawat #jerawatbatu #flekhitamhilang

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

"ALHAMDULILLAH Kualiti kerja lebih terjamin bila resdung hilang.." . RISIKO SIMPTOM masalah resdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , mata & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan mata/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, resdung boleh menyebabkan mata menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.. . WHATSAPP SINUS 0177800526. . . #malaysia #resdung #hidung #hidungberair #bersin #jerawat #sakit #sakitmata #matagatal #gatal #gatalmuka #gatalmata #gatalhidung #gatalkulit #gatalkepala -

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum WBT & Hi :) Antara Testimoni dari Mak-mak yg dah ngamal Mamom 🤗 Mamom nang Berkesan utk Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu ❤❤ 🌸 Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah) 🌸 Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan 🌸 Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna) 🌸 Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda 🌸 Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja 🌸 Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima ! . #nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik #pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #mamom #milkbooster #mamomvanilla Untuk fast respon / order klik di link bio☝

Siapa yang belum ada set beauty ni? Cepat dapatkan. Taknak ke jadi cantik macam kawan2 lain 😝 Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi. Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : 📌 Parut jerawat 📌Parut kemalangan 📌Parut gelap 📌Parut berlubang 📌Jeragat 📌Tona tidak sekata Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋 Wasap.my/601161264414 @klik pada bio 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Eaafs dan XACNE Dengan aroma yang segeeer nya pake banget.. 🍊 🍊 🍊 🍊 🍊 🍊 Sangat banyak manfaatnya : ✅membantu mengurangi keluhan jerawat, flek hitam dan bekas jerawat ✅menutrisi kulit wajah hingga bercahaya tidak kusam ✅membantu menghilangkan komedo ✅meregenerasi kulit ✅melembutkan dan mengencangkan.. Cukup dengan eaafs setiap kali cuci muka dan moreskin anti acne cream di pagi hari dan malam hari.. Rasakan beragam manfaatnya. Aweeettttt dong... 😘 😘 😘 aweeeettt bangettt 👍 👍 👍 #paketjerawatnasa #jerawat INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI ------------------------------------------------- »» HUBUNGI KAMI «« ► INBOK FB or WA 0889 8084 8884

WHITENING MASK POWDER Whitening mask powder sangat aman digunakan dan hasilnya langsung terlihat putih alami, Banyak sudah Artis Luar & Dalam Negeri Membuktikannya dengan Cara Merawat kulit Mereka Mengunakan Whitening Mask Powder. Selain itu Manfaat lainnya untuk : - Fokus memutihkan kulit cerah bebas kusam - Meratakan warna kulit yg belang - Mengencangkan Menghaluskan - Menghilangkan jerawat di wajah/punggung - Menyehatkan & menyegarkan kulit - Memutihkan Ketiak - Menghilangkan flek- flek hitam bekas jerawat. Efek dari Whiteningnya, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air. . Putihnya permanen . #indonesia #skincareroutine #skincareindonesia #maskpowder #whiteningbodylotion #white #putih #pemutihbadan #maskerkorea #maskerspirulina #cantik #pemutihkulit #makeuptutorial #maskerwajah #jakarta #bandung #fashionhijab #jerawat #obatjerawat

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

TONER TRUE ISLAND FUNGSI & KELEBIHAN ALASKA GLACIER WATER AQUA TONER : Mengecilkan liang-liang pori - Toner berfungsi untuk menutup kembali liang pori yang besar dan terbuka selepas proses membersihkan wajah. Liang pori yang terbuka akan menyebabkan wajah mudah untuk mengalami bintik hitam, bintik putih dan jerawat. Penggunaan toner yang konsisten setiap hari mampu untuk mengecilkan liang pori anda. Mengimbangkan PH kulit - Rata-rata pembersih wajah mempunyai sifat beralkali yang menyebabkan imbangan PH kulit terganggu selepas membersih wajah. Ini akan menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan dan wajah akan berminyak. Dengan menggunakan toner Alaska, ia akan kembali mengimbangi PH kulit anda. Melembapkan Kulit - Toner mengandungi bahan untuk mengekalkan kelembapan kulit. Untuk itu, kulit anda tidak akan kering dan kusam. Kelebihan lain: 💦 Menyegarkan kulit 💦 Mencegah kulit kering 💦 Melindungi kulit wajah dari sinar Ultraviolet 💦 Menghaluskan kulit 💦 Mengurangi garis & kedutan halus 💦 Memudahkan penyerapan moisturizer atau serum ke dalam kulit 💦 Toner Alaska bersifat gel-based yang sangat pantas meresap ke dalam kulit. Jadi ianya tidak berminyak atau melekit. . #nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik #pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #trueisland #toner #alaskaaquatoner Untuk fast respon / order klik di link bio☝

Tanda dalaman kita tidak sihat😮. Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera! . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 . . #tumitmerekah #kulitkusam #kulitsensitive #kulitberjerawat #masalahjerawat #jerawat #serum #kulitlicin #kulitputih #serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik #kakimerekah #scrubbadan #scrub #lulurbadan #jeragat #codklang #codshahalam

JERAWAT HILANG DALAM WAKTU BEBERAPA KALI PEMAKAIAN 🙏 . . . Buang Cream Kimia berbahaya kamu, beralihlah ke masker alami organik 100% tanpa Bahan Kimia.. yaitu Masker Spirulina . - Mengatasi & mencegah jerawat dlm Beberapa kali pemakaian - Menghilangkan komedo, flek hitam, wajah kusam - Membuat kulit halus dan kencang - Memberikan nutrisi yg dibutuhkan kulit . Produk inovasi terbaik MASKER WAJAH SPIRULINA dari ekstrak ganggang spirulina. 2 kapsul masker setara dengan 1kg nutrisi sayur dan buah-buahan. . Dan menurut Ahli Pakar Kesehatan Kulit, masker yang terbaik adalah masker yang bisa di konsumsi/diminum (rekomendasi masker spirulina) . Silahkan add WA : +6282315771477 untuk informasi & konsultasi gratis . . #maskerspirulina #maskerwajah #maskerwajahmurah #maskerwajamedan #spirulinamedan #jerawat #jerawatan #bekasjerawat #wajahkusam #wajahmulus #wajahputih

Bismillah Katanya gak laku... Katanya kemahalan siapa yg mau beli... Nich buktinya,sabunku lalu keras...bahkan sampe rela nungguin supaya kebagian. Alhamdulillah... ready juga ... Yg duluan transfer yg diutamakan ya... . Untuk Join / Order chat me . ________________________________________ Dapatkan Nu amoorea series hanya di distributor resmi : WA 085 712 621 190 (konsultasi gratis) . . Pastikan order di member resmi PT DEP untuk mendapatkan produk asli (hati-hati produk palsu)🙏 ㅤ =============================== ㅤㅤ ㅤㅤㅤ #obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam  #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo

“ MEWAH “ . Hujan je sehari dua nie.. . Pemprosesan BSK Premium tergendala buat semetara waktu.. . So jual stock yg mn ade je la, sale berpanjangan je Egen2 HomemadeSet nie.. . Teruskan usaha semua, insyaallah segala impian anda juga akan tercapai.. . Admin bukan xnk selfie atas kreta2 mewah nie, tp malu la nk menunjuk2 sangat.. . Mmg dah terbiasa mcm tu.. (luahan) . So harap korang dapat terima Admin seadanya.. . Miss MnK jgn marah ye..haha . #cantik #cantikcantik #cantikskincare #cantikindonesia #cewecantik #cantiksehat #pramukagantengcantik #gadiscantik #muka #mukaglowing #comel #jerawathilang #penghilangbekasluka #hilangkanjerawat #penghilangjerawat #penghilangbekasjerawat #jeragathilang #hilangkanparut #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #serumjerawat #solusijerawat #obatjerawat #bedak #cream #creamjerawat #parutjerawat #comel #malaysia #malay

Posted @withrepost • @sahi.leena.shah_alam Sahi booster adalah satu-satunya liquid supplement yang terdapat dalam rangkaian produk sahi 😊. Ia bertindak 3x ganda keberkesana dan mempunyai advance ingredients seperti avocado, buah delima dan berry 👍🏻 . . SAHI - Jenama SARANG BURUNG no1 diMalaysia . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster#teamsahizye

Halo wijaya lovers . . . Binggung masalah jerawat lagi , ngk hilang- hilang !! Pasti kesel banget ' Sudah coba ini itu !! Kemana mana ngk hilang - hilang ... Semua pasti ada solusinya . . Datang saja ke wijayaplatinum cakung , Kami tuntaskan masalah jerawatmu. . Tuntaskan jerawatmu segera #wijayaplatinumcakung #wijayaplatinum #aeonmall #jerawat #acne #komedo #kulitberminyak

💖 Ainaa Makeup Pallate 💖 . Yeayyy korang nampak tak apa farah nampak tuuuu. Makeup pallate tau 😍 complete senanglah kerja lepasni 😎 . Yang suka makeup2 and suka berjalan, travel tu ini untuk korang! Harga? Takkan mahal punya sebab semua produk dari Ainaabeauty memamg harga mampu milik 💕 . Siapa tak sabar? Farah 🙋🏼‍♀️ pon tak sabar . . #nsabeautyofficial #puteriyangditukar #nsabeautycleanser #ainaaserum #nsabeautyagentjb #nsabeautyskudai #agentsahnsabeauty #dramasweetdreams #nsabeautybbu #nsabeautytampoi #nsabeautyperling #nsabeautysetiatropika #nsabeautydatoonn #nsabeautytamanuniversiti #nsabeautyimpianemas #nsabeautymutiararini #nsabeautygelangpatah #puteriyangditukar #nsabeautypulaiindah #nsabeautypulaiperdana #nsabeautytamansripulai #nsabeautyjb #nsateamshali #nsateamnellysa #qashadam #ainaabeautyjb #jerawat #jerawatbatu #ainaamakeuppallete

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah

Sebegini kerenya loh vemci skincare tsay .. Glowingnya maksimal. Muka baru bangun tidur uda seglowing ini ,pdahal belum cuci muka. Vemci bpom hight qulity product Order : WA 082139112385 Shopee : Vemci skincare pusat #skincare #sabunjerawat #skincareroutine #skinexpress #perawatankulit #perawatankulitmurah #perawatankulitberjerawat #jerawat #creamjerawat #skinexpressbeauty #beautyglowing #glowingskincare #glowing #banyuwangiolshop #perawatanacne #olshoptrusted #perawatanjerawat #perawatanwajah